astro content

Het erotische leven van de Boogschutter in 2019
(door Frank Post)


Algemeen

Voor de Boogschutter zullen romantiek en erotiek niet altijd hand in hand gaan. Dit teken vindt het fijn om niet alleen te geven, maar ook te krijgen. Het wordt een jaar van probeersels en experimenten en je kunt daarbij iemand, die jouw interesse heeft, tot grote hoogten brengen. Je wilt avontuur en spanning en zal er alles aan doen dit te bewerkstelligen. Het zal belangrijk zijn dat een geïnteresseerd persoon wel even de kat uit de boom kijkt. Hoe avontuurlijk de Boogschutter ook is. Dit teken is zeker kritisch en gaat niet zomaar met iemand een duurzame relatie aan. Vind jij iemand in eerste instantie fysiek aantrekkelijk dan zal je heus in staat zijn dit in bed of ergens anders seksueel uit te proberen. Daarbij zal vriendschap eerst de insteek zijn en dan zal je je afvragen of je naar de tweede etappe gaat. Je bent namelijk een zeer intelligent persoon en verwacht dit ook van een eventuele partner. Word iemand eenmaal toegelaten tot deze tweede etappe dan is die al een eind op weg en kan er wel eens een vaste relatie uit voortkomen. Hoe vrolijk en open een Boogschutter seksueel ook is, hij is wel erg voorzichtig met romantiek. Seksueel gezien ben je iemand die weet hoe je iemand moet verwennen. Is de ander onervaren, dan vind je dat erg lekker, omdat jij deze dan van alles kunt leren. Je verwacht wel van een partner dat deze jou ook flink aan je trekken laat komen. Let op dat een Boogschutter zich volledig kan geven, maar als het dan tegenvalt, kan deze koud als ijs worden en een partner gelijk de wacht opzeggen als het om de liefde gaat. Dit betekent overigens niet dat er gelijk een complete stop is. Vind jij iemand namelijk aantrekkelijk en wil deze wel erotiek, dan zal je dit niet nalaten.

Overzicht van het jaar

De Boogschutter is misschien wel één van de tekens die het meest op erotiek gericht is en dat zal ook dit jaar zo zijn. Het wordt een jaar vol affaires en erotiek. Vooral de invloed van Jupiter kan zorgen dat dit nog meer is dan eerdere jaren. Deze planeet zal namelijk eind januari bij de liefdevolle Venus aansluiten en daar tot begin december blijven. Romantiek, dromen en fantasie zullen jouw leven dan ook beheersen. Begin februari zal Venus energie delen met Uranus en dit biedt veel warme energie om leuke dingen in de romantiek en erotiek te doen. Singles kunnen een sterke kriebel ervaren om veel van seks te genieten. In een relatie kun jij je het hele jaar inzetten om je partner gelukkig te houden. Er wordt aangeraden je emoties te controleren en niet te extreem te denken of te handelen. Je bent van jezelf al een intens levend persoon en door Jupiter kan dit wel eens te heftig worden. Ga je te ver, dan kan een partner schrikken en zijn er mogelijkheden dat de relatie onderhevig is aan zwaar weer. Het is belangrijk jezelf voor te houden geen ernstige conflicten aan te gaan. Ook kleine meningsverschillen kunnen namelijk uitgroeien tot grote problemen. Singles moeten opletten dat ze ook niet te intens zijn als ze iemand aantrekkelijk vinden. Die neiging kun je hebben en dan jaag je iemand eerder weg, dan dat je deze aantrekt. Je bent soms zo intens dat je iemand kunt verstikken. Het wordt een jaar om niet te impulsief te zijn en vooral dwangmatigheden de kop in te drukken. Ga je met erotiek te ver, dan kan jij dit misschien fijn vinden, maar je moet altijd in de gaten houden of een partner hier wel op zit te wachten. Het jaar 2019 kan dus ook maar zo een periode zijn dat extreme erotische uitspattingen de breuk inleiden van een relatie. Er wordt op gewezen dat vooral de periode van april tot half augustus kritiek kan zijn, waardoor je dan discipline moet hebben en vooral tijdens de seks. Het wordt dus zeker een spannend en mooi jaar als jij je emoties onder controle kunt houden. Geef je partner datgene wat deze nodig heeft en sluit compromissen als er op erotisch en romantisch gebied dingen zijn, die je wilt, maar de ander niet. Dan wordt het een prima jaar met veel liefde, erotiek en veel fijne activiteiten.

 
Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschuttervrouw is wat gesloten als ze iemand net leert kennen. Ze kijkt dan de kat uit de boom. Als iemand gewoon zichzelf is, zal ze echter snel ontdooien en meer communiceren. Ze houdt ervan om zelf te bepalen wanneer dit is en als iemand haar daar vrij in laat, dan komt dat prima in orde. In een relatie is het belangrijk dat je haar nooit bedriegt, omdat dit dan niet snel meer goed komt. Misleiding, verraad en leugens zullen haar vertrouwen beschamen, zelfs als ze je vergeeft. In een relatie is eerlijkheid een groot goed. De Boogschutter kan in een relatie onverschillig en ongevoelig overkomen. Daardoor zal het veel energie kosten om haar interesse te wekken, maar heb je die, dan zal ze je beminnen tot in het diepst van je tenen. Het is een zeer bezige bij, die erg veel sociale, veelal oppervlakkige, contacten onderhoudt. Ze wil er op uittrekken en verwacht van haar partner dat deze hier begrip voor heeft. Ze kan bij deze contacten flirterig overkomen, maar dat is dan meer, omdat ze enthousiast is. Heb je een relatie met haar dan zal ze serieuzer zijn en heeft ze een diepe intellectuele wijze van communiceren. Ze vertrouwt jou haar diepste geheimen toe.

Het leven met haar is nooit saai en ze zal je het liefst meenemen naar allerlei activiteiten en mensen. Ze wil trots op je zijn en laat je graag aan iedereen zien. Qua erotiek is ze spannend en avontuurlijk, waarbij de seks altijd weer anders is en je je nooit met haar zult vervelen. Wel zal je alle zeilen bij moeten zetten om haar bij te houden. Behalve vuur en passie is de Boogschutter ook nog atletisch en heeft ze veel uithoudingsvermogen. Ga niet te emotioneel reageren tijdens de seks. Zij wil gewoon genieten en ziet seks als plezier en niet als het delen van warme emoties. Ze zal je opwinden en is absoluut in staat jou op te winden en orgasmes te bezorgen, meer dan je ooit in één vrijpartij met een ander hebt meegemaakt. Om haar te blijven boeien, moet je heel wat in huis hebben. Ze wil dat jij het leven spannend houdt en dat je teruggeeft wat zij doet. Wil je dat de relatie dit jaar goed blijft, bedenk dan dat ze avontuurlijk is en jij niet te bescheiden hoeft te zijn. Zolang je maar op haar gericht bent, mag je experimenteren wat je wilt.

  Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschutterman zal zich niet snel vervelen, omdat hij zijn eigen ervaringen afdwingt. Hij vindt het spannend om uit te dagen, maar ook om uitgedaagd te worden. Heeft hij een partner, dan zal hij veel genot aan de ander geven en is er in het leven van de Boogschutter veel seksualiteit. In principe is hij iemand die seks los ziet van romantiek, waardoor hij nog wel eens met mensen kan vrijen zonder een intieme band aan te gaan. Hij is gewend om zijn pijlen af te schieten, zijn prooi te raken om deze vervolgens te bezitten zolang hij dit wil. Kan iemand hem blijven boeien, dan zal hij met deze persoon trouwen. Toch zal dit moeilijk zijn omdat er maar weinig mensen zijn die dit kunnen. Een langdurige relatie is dan ook wel lastig, maar niet onmogelijk. Vrijheid is belangrijk en als hij het gevoel heeft dat een partner hem claimt, zal hij niet twijfelen en de ander ogenblikkelijk duidelijk maken hier niet van gediend te zijn. Hij zal niet snel vreemd gaan, maar als hij verliefd wordt, zal hij een oude relatie waarschijnlijk loslaten om daarna de spanning op te zoeken.

Wil je een Boogschutter versieren, dan is het belangrijk open met hem te communiceren. Boei hem met leuke activiteiten en geef hem vooral het gevoel dat je geen interesse hebt. Dan komt zijn jagersinstinct naar boven. Daarna wordt het lastiger, want hoe moet je hem blijven boeien? De eerste stap zal zijn lekker met hem het bed in te duiken. Hij zal seks los zien van een relatie en je in ieder geval spannende uurtjes bezorgen. Hij is passioneel en erotisch ingesteld. Hij heeft daarbij weinig remmingen en verwacht van jou hetzelfde. Voor hem is seks een verlengstukje van gezelligheid. Zij voorspel begint al met de manier waarop hij met je praat en flirt. Het liefst zoekt hij spannende plekjes op en is tijdens de seks onvoorspelbaar. Hij zal geregeld nieuwe dingen uitproberen en speeltjes gebruiken om jou volledig op te winden. Na de eerste vrijpartij is het de vraag of hij je voor een tweede keer vraagt. Wees voorbereid en stel je hier niet te afhankelijk bij op. Dat is nu eenmaal het risico als je een Boogschutter aantrekkelijk vindt. Heb je al een tijd een relatie met een Boogschutter, dan zal je waarschijnlijk in staat zijn het boeiend voor hem te houden.

 

©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag