astro content

Het erotische leven van de Boogschutter in 2019
(door Frank Post)


Algemeen

Voor de Boogschutter zullen romantiek en erotiek niet altijd hand in hand gaan. Dit teken vindt het fijn om niet alleen te geven, maar ook te krijgen. Het wordt een jaar van probeersels en experimenten en je kunt daarbij iemand, die jouw interesse heeft, tot grote hoogten brengen. Je wilt avontuur en spanning en zal er alles aan doen dit te bewerkstelligen. Het zal belangrijk zijn dat een geïnteresseerd persoon wel even de kat uit de boom kijkt. Hoe avontuurlijk de Boogschutter ook is. Dit teken is zeker kritisch en gaat niet zomaar met iemand een duurzame relatie aan. Vind jij iemand in eerste instantie fysiek aantrekkelijk dan zal je heus in staat zijn dit in bed of ergens anders seksueel uit te proberen. Daarbij zal vriendschap eerst de insteek zijn en dan zal je je afvragen of je naar de tweede etappe gaat. Je bent namelijk een zeer intelligent persoon en verwacht dit ook van een eventuele partner. Word iemand eenmaal toegelaten tot deze tweede etappe dan is die al een eind op weg en kan er wel eens een vaste relatie uit voortkomen. Hoe vrolijk en open een Boogschutter seksueel ook is, hij is wel erg voorzichtig met romantiek. Seksueel gezien ben je iemand die weet hoe je iemand moet verwennen. Is de ander onervaren, dan vind je dat erg lekker, omdat jij deze dan van alles kunt leren. Je verwacht wel van een partner dat deze jou ook flink aan je trekken laat komen. Let op dat een Boogschutter zich volledig kan geven, maar als het dan tegenvalt, kan deze koud als ijs worden en een partner gelijk de wacht opzeggen als het om de liefde gaat. Dit betekent overigens niet dat er gelijk een complete stop is. Vind jij iemand namelijk aantrekkelijk en wil deze wel erotiek, dan zal je dit niet nalaten.

Overzicht van het jaar

De Boogschutter is misschien wel één van de tekens die het meest op erotiek gericht is en dat zal ook dit jaar zo zijn. Het wordt een jaar vol affaires en erotiek. Vooral de invloed van Jupiter kan zorgen dat dit nog meer is dan eerdere jaren. Deze planeet zal namelijk eind januari bij de liefdevolle Venus aansluiten en daar tot begin december blijven. Romantiek, dromen en fantasie zullen jouw leven dan ook beheersen. Begin februari zal Venus energie delen met Uranus en dit biedt veel warme energie om leuke dingen in de romantiek en erotiek te doen. Singles kunnen een sterke kriebel ervaren om veel van seks te genieten. In een relatie kun jij je het hele jaar inzetten om je partner gelukkig te houden. Er wordt aangeraden je emoties te controleren en niet te extreem te denken of te handelen. Je bent van jezelf al een intens levend persoon en door Jupiter kan dit wel eens te heftig worden. Ga je te ver, dan kan een partner schrikken en zijn er mogelijkheden dat de relatie onderhevig is aan zwaar weer. Het is belangrijk jezelf voor te houden geen ernstige conflicten aan te gaan. Ook kleine meningsverschillen kunnen namelijk uitgroeien tot grote problemen. Singles moeten opletten dat ze ook niet te intens zijn als ze iemand aantrekkelijk vinden. Die neiging kun je hebben en dan jaag je iemand eerder weg, dan dat je deze aantrekt. Je bent soms zo intens dat je iemand kunt verstikken. Het wordt een jaar om niet te impulsief te zijn en vooral dwangmatigheden de kop in te drukken. Ga je met erotiek te ver, dan kan jij dit misschien fijn vinden, maar je moet altijd in de gaten houden of een partner hier wel op zit te wachten. Het jaar 2019 kan dus ook maar zo een periode zijn dat extreme erotische uitspattingen de breuk inleiden van een relatie. Er wordt op gewezen dat vooral de periode van april tot half augustus kritiek kan zijn, waardoor je dan discipline moet hebben en vooral tijdens de seks. Het wordt dus zeker een spannend en mooi jaar als jij je emoties onder controle kunt houden. Geef je partner datgene wat deze nodig heeft en sluit compromissen als er op erotisch en romantisch gebied dingen zijn, die je wilt, maar de ander niet. Dan wordt het een prima jaar met veel liefde, erotiek en veel fijne activiteiten.

 
Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschuttervrouw is wat gesloten als ze iemand net leert kennen. Ze kijkt dan de kat uit de boom. Als iemand gewoon zichzelf is, zal ze echter snel ontdooien en meer communiceren. Ze houdt ervan om zelf te bepalen wanneer dit is en als iemand haar daar vrij in laat, dan komt dat prima in orde. In een relatie is het belangrijk dat je haar nooit bedriegt, omdat dit dan niet snel meer goed komt. Misleiding, verraad en leugens zullen haar vertrouwen beschamen, zelfs als ze je vergeeft. In een relatie is eerlijkheid een groot goed. De Boogschutter kan in een relatie onverschillig en ongevoelig overkomen. Daardoor zal het veel energie kosten om haar interesse te wekken, maar heb je die, dan zal ze je beminnen tot in het diepst van je tenen. Het is een zeer bezige bij, die erg veel sociale, veelal oppervlakkige, contacten onderhoudt. Ze wil er op uittrekken en verwacht van haar partner dat deze hier begrip voor heeft. Ze kan bij deze contacten flirterig overkomen, maar dat is dan meer, omdat ze enthousiast is. Heb je een relatie met haar dan zal ze serieuzer zijn en heeft ze een diepe intellectuele wijze van communiceren. Ze vertrouwt jou haar diepste geheimen toe.

Het leven met haar is nooit saai en ze zal je het liefst meenemen naar allerlei activiteiten en mensen. Ze wil trots op je zijn en laat je graag aan iedereen zien. Qua erotiek is ze spannend en avontuurlijk, waarbij de seks altijd weer anders is en je je nooit met haar zult vervelen. Wel zal je alle zeilen bij moeten zetten om haar bij te houden. Behalve vuur en passie is de Boogschutter ook nog atletisch en heeft ze veel uithoudingsvermogen. Ga niet te emotioneel reageren tijdens de seks. Zij wil gewoon genieten en ziet seks als plezier en niet als het delen van warme emoties. Ze zal je opwinden en is absoluut in staat jou op te winden en orgasmes te bezorgen, meer dan je ooit in één vrijpartij met een ander hebt meegemaakt. Om haar te blijven boeien, moet je heel wat in huis hebben. Ze wil dat jij het leven spannend houdt en dat je teruggeeft wat zij doet. Wil je dat de relatie dit jaar goed blijft, bedenk dan dat ze avontuurlijk is en jij niet te bescheiden hoeft te zijn. Zolang je maar op haar gericht bent, mag je experimenteren wat je wilt.

  Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschutterman zal zich niet snel vervelen, omdat hij zijn eigen ervaringen afdwingt. Hij vindt het spannend om uit te dagen, maar ook om uitgedaagd te worden. Heeft hij een partner, dan zal hij veel genot aan de ander geven en is er in het leven van de Boogschutter veel seksualiteit. In principe is hij iemand die seks los ziet van romantiek, waardoor hij nog wel eens met mensen kan vrijen zonder een intieme band aan te gaan. Hij is gewend om zijn pijlen af te schieten, zijn prooi te raken om deze vervolgens te bezitten zolang hij dit wil. Kan iemand hem blijven boeien, dan zal hij met deze persoon trouwen. Toch zal dit moeilijk zijn omdat er maar weinig mensen zijn die dit kunnen. Een langdurige relatie is dan ook wel lastig, maar niet onmogelijk. Vrijheid is belangrijk en als hij het gevoel heeft dat een partner hem claimt, zal hij niet twijfelen en de ander ogenblikkelijk duidelijk maken hier niet van gediend te zijn. Hij zal niet snel vreemd gaan, maar als hij verliefd wordt, zal hij een oude relatie waarschijnlijk loslaten om daarna de spanning op te zoeken.

Wil je een Boogschutter versieren, dan is het belangrijk open met hem te communiceren. Boei hem met leuke activiteiten en geef hem vooral het gevoel dat je geen interesse hebt. Dan komt zijn jagersinstinct naar boven. Daarna wordt het lastiger, want hoe moet je hem blijven boeien? De eerste stap zal zijn lekker met hem het bed in te duiken. Hij zal seks los zien van een relatie en je in ieder geval spannende uurtjes bezorgen. Hij is passioneel en erotisch ingesteld. Hij heeft daarbij weinig remmingen en verwacht van jou hetzelfde. Voor hem is seks een verlengstukje van gezelligheid. Zij voorspel begint al met de manier waarop hij met je praat en flirt. Het liefst zoekt hij spannende plekjes op en is tijdens de seks onvoorspelbaar. Hij zal geregeld nieuwe dingen uitproberen en speeltjes gebruiken om jou volledig op te winden. Na de eerste vrijpartij is het de vraag of hij je voor een tweede keer vraagt. Wees voorbereid en stel je hier niet te afhankelijk bij op. Dat is nu eenmaal het risico als je een Boogschutter aantrekkelijk vindt. Heb je al een tijd een relatie met een Boogschutter, dan zal je waarschijnlijk in staat zijn het boeiend voor hem te houden.

 

©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag