astro content
Het erotische leven van de Leeuw in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Leeuw is niet voor niets de koning der dieren. Je wilt seks beleven op jouw manier en met jouw eisen en wensen. Je bent misschien egocentrisch, maar kan een partner daarmee omgaan, dan is dit wel zeer de moeite waard. Jij zult namelijk alleen het bed delen als je een persoon goed hebt gekeurd. Een Leeuw neemt geen genoegen met iets. Het is alles of niets. Ook dit jaar zal de Leeuw dominant zijn. Je zult zorgen dat je aan je trekken komt. De Leeuw moet geprikkeld worden om toe te kunnen slaan. Is er iemand die jou boeit, dan zal je deze als prooi beschouwen en veroveren. Je kunt wisselvallig zijn, maar dat ligt vooral aan je sekspartner. Is deze niet in staat om jou te boeien, dan zal er weinig tot geen seks zijn. De vooruitzichten zijn dat jij wel in staat zult zijn de juiste persoon te pakken te krijgen of al in je bezit te hebben. Dit klinkt misschien negatief, maar niets is minder waar. Accepteer je iemand als jouw partner, dan zal je de ander op handen en voeten dragen en verwennen. Je kunt dan veel liefde en erotiek bieden. Je verwacht dit terug, waardoor jouw partner ook dominant moet zijn om te boeien. Het ego van de Leeuw is er om het beste van het beste te krijgen en een partner kan zich vereerd voelen toegelaten te zijn. Zowel singles als gebonden mensen hebben een grote honger naar erotiek. Je wilt een partner die jou veel kan geven. Toch zal 2019 geen jaar van experimenten zijn. Je gaat alleen voor iemand waarvan je gelijk merkt dat deze de juiste persoon is. Wel kun je, als je een relatie hebt, in tijden dat er minder seks is, de neiging hebben het buiten de deur te zoeken. Een partner zal in staat moeten zijn om jou deze ruimte te geven of er gewoon niet aan te beginnen. Singles zullen dit jaar geschikte personen ontmoeten om seks mee te hebben, maar de vraag is of deze je blijven boeien.

Overzicht van het jaar
Het is een turbulent jaar met krachtige energieën die jou flink prikkelen. De laatste week van januari is er een maansverduistering. Deze periode is prima om starre denkbeelden los te laten en relaties een boost te geven. Singles kunnen de energie gebruiken om los te komen van gevoelens van ex-partners of andere traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Begin februari is er een driehoek tussen Venus en Uranus in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur. Deze energie kan ervoor zorgen dat je al de basis legt voor een fantastisch jaar voor erotiek en romantiek. Daarnaast zal Jupiter in jouw 5de huis het hele jaar zorgen dat je intelligent bent. Daardoor ben je in staat om je natuurlijke onzekerheid te overwinnen. Je zult veel bevestiging krijgen en dit zorgt ervoor dat je in staat bent te genieten van leuke activiteiten, liefdesaffaires en erotiek. Ook momenten dat Mars invloed heeft, zal je genieten van een partner. In principe is de Leeuw altijd verantwoord bij de partnerkeuze, waardoor 2019 veel romantiek en erotiek kan brengen. Jullie kunnen nog meer naar elkaar toetrekken en de sensualiteit zal alleen maar sterker worden. Singles krijgen een grotere drang om een persoon in hun leven toe te laten, maar ze moeten opletten dat ze op deze momenten niet te makkelijk worden. Je kunt namelijk geregeld aantrekkelijke mensen ontmoeten en daar het bed mee delen. Hierbij zal eerlijkheid belangrijk zijn. Het is niet erg je lusten toe te laten, maar doe dit alleen als je liefdespartner hetzelfde wil. Heb je een partner dan is dit ook belangrijk, omdat je zoveel lusten hebt, die je moeilijk bij een partner kwijt kunt. Met name het midden van het jaar heb je de meeste moeite om je te controleren. Neem geen snelle beslissingen en vooral niet als deze persoon alleen maar fysiek aantrekkelijk is. Het jaar 2019 is tenslotte een jaar om onvoorwaardelijk van je partner te houden en je niet bezig te houden met anderen. Je bent het hele jaar aantrekkelijk als gevolg van Jupiter en kunt veel aandacht aan een partner geven. Aan de andere kant kan de energie zorgen voor dominante emoties en negativiteit. Je kunt zelfs de neiging hebben om een partner te onderdrukken. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Respect en waardering zullen zorgen voor vergroting van passie en erotiek, maar ook van de liefde.

     
Seksualiteit met de Leeuw vrouw

De Leeuwin zal seks in 2019 beleven zoals ze zich voelt. Ze zal zichzelf beschermen als er mensen zijn, die haar emoties onderdrukken. Je bent charmant en intelligent met een hoop humor. Omdat je  een dynamische persoonlijkheid hebt, kan je geregeld contacten maken en mensen aantrekken. Wil iemand jou aantrekken, dan kan deze het best contact maken met mensen waarmee je omgaat. Omdat de Leeuwin veel aanbidders heeft, zal een aanbidder er moeite voor moeten doen om interesse in jou te krijgen. Je flirt namelijk graag en hebt ook vrijers in je omgeving. Wil iemand een poging wagen, dan zullen humor, gevatheid en intellect belangrijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je complimenten krijgt en dat iemand jou verstandig en interessant in je opvattingen vindt. Je bent niet voor niets de koningin van de zodiac en wil dat ook zeker veel horen. In een relatie wil je het vertrouwen krijgen en zal je dan pas volledig tot overgave komen.

Je bent vurig en gepassioneerd in bed en vraagt erg veel van een partner. Je wilt dat die jouw lusten volledig er uit laat komen. Je wilt dan ook een partner die opwinding en avontuur kan brengen en ook niet snel jaloers is. Je kunt namelijk wel eens opmerkingen maken over een ander die jij aantrekkelijk vindt. Reageert je partner er boos op, dan vind je dit alleen maar een kick. Als het om seks gaat, ben je zeer serieus en zal een partner heel veel moeite moeten doen om jou volledig op te winden. Je bent zeker geen persoon die zich onderwerpt en een partner zal van nature veel dominantie moeten laten zien om jou te overwinnen. Lukt dit dan is er al een deel van jou ontdooid. Wanneer je partner er ook nog eens fysiek aantrekkelijk uitziet en spannende kleding draagt en spelletjes speelt, zal je er helemaal voor gaan. De Leeuwin heeft het nodig om aanbeden te worden, maar ook om gedomineerd te worden door iemand die dominant, maar toch respectvol is. Is je partner hiertoe in staat dan zal je zeer loyaal aan de ander zijn en kun jij jezelf de ware koningin voelen met veel kracht en passie, waardoor de erotiek een feest met jou kan zijn.

  Seksualiteit met de Leeuw man

De Leeuw heeft een duidelijk contact met zichzelf en voelt zich de koning van de zodiac. Je doet er van alles aan om dit te beschermen. Mensen die jou vertrouwen beschamen of jou willen kwetsen, worden op hun nummer gezet en zullen pas weer kans op erotiek maken als ze zich onderwerpen. Je vindt het ook extra belangrijk dat jouw partner er alles aandoet aantrekkelijk te zijn en te blijven. Je vindt het fijn en spannend als je partner zelfs ijdel is. Ook zal het belangrijk zijn dat deze jou constant complimenten geeft. Aan de andere kant zal een partner in staat moeten zijn jou constant het gevoel te geven dat jij niet volledig de macht hebt. Een Leeuw wil opgewonden worden door onbereikbaarheid van zijn partner. In een relatie zal je een ware attractie zijn, omdat je de ander in staat hebt gesteld om zich in jouw leven te mogen bevinden. Je zult geen saai persoon zijn en bij een goede relatie zal je in staat zijn er alles aan te doen om je partner volledige aandacht en liefde te geven. Je hebt veel contacten en kunt geregeld op pad zijn om iedereen aandacht te geven.

Er is een sterke partner nodig om jou gedurende het hele leven te blijven boeien. Het belangrijkst is dat een partner jou niet altijd je zin geeft en in staat is op dominante wijze weerstand te bieden. Eerlijkheid en stellen van duidelijke grenzen zullen voor jou dan ook de prikkel zijn om je volledig aan de ander te geven. In bed ben je intens en niet bang om in bed te strijden en te domineren. Je bent vurig en opwindend en zal dit ook zeker laten merken. Je hebt enorm veel lusten en zal ook meerdere keren klaar kunnen komen. Daarbij zal je dierlijke krachten laten zien, waardoor een partner heel wat te verduren krijgt. Dit jaar zal voor zowel singles als gebonden mensen een fantastisch jaar worden, waarin er op gebied van erotiek heel wat te beleven valt. Je bent zeer intens en opwindend en geregeld kun je als single mensen aantrekken om de spanning mee te delen. Je bent niet altijd even selectief en kijkt ook geregeld naar de fysieke gesteldheid van een aanbidder om er pas later achter te komen dat deze mentaal of intellectueel niet bij je past. Op zich niet erg, omdat je dan wel op seksueel gebied flink aan je trekken kunt komen.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag