astro content
Het erotische leven van de Leeuw in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Leeuw is niet voor niets de koning der dieren. Je wilt seks beleven op jouw manier en met jouw eisen en wensen. Je bent misschien egocentrisch, maar kan een partner daarmee omgaan, dan is dit wel zeer de moeite waard. Jij zult namelijk alleen het bed delen als je een persoon goed hebt gekeurd. Een Leeuw neemt geen genoegen met iets. Het is alles of niets. Ook dit jaar zal de Leeuw dominant zijn. Je zult zorgen dat je aan je trekken komt. De Leeuw moet geprikkeld worden om toe te kunnen slaan. Is er iemand die jou boeit, dan zal je deze als prooi beschouwen en veroveren. Je kunt wisselvallig zijn, maar dat ligt vooral aan je sekspartner. Is deze niet in staat om jou te boeien, dan zal er weinig tot geen seks zijn. De vooruitzichten zijn dat jij wel in staat zult zijn de juiste persoon te pakken te krijgen of al in je bezit te hebben. Dit klinkt misschien negatief, maar niets is minder waar. Accepteer je iemand als jouw partner, dan zal je de ander op handen en voeten dragen en verwennen. Je kunt dan veel liefde en erotiek bieden. Je verwacht dit terug, waardoor jouw partner ook dominant moet zijn om te boeien. Het ego van de Leeuw is er om het beste van het beste te krijgen en een partner kan zich vereerd voelen toegelaten te zijn. Zowel singles als gebonden mensen hebben een grote honger naar erotiek. Je wilt een partner die jou veel kan geven. Toch zal 2019 geen jaar van experimenten zijn. Je gaat alleen voor iemand waarvan je gelijk merkt dat deze de juiste persoon is. Wel kun je, als je een relatie hebt, in tijden dat er minder seks is, de neiging hebben het buiten de deur te zoeken. Een partner zal in staat moeten zijn om jou deze ruimte te geven of er gewoon niet aan te beginnen. Singles zullen dit jaar geschikte personen ontmoeten om seks mee te hebben, maar de vraag is of deze je blijven boeien.

Overzicht van het jaar
Het is een turbulent jaar met krachtige energieën die jou flink prikkelen. De laatste week van januari is er een maansverduistering. Deze periode is prima om starre denkbeelden los te laten en relaties een boost te geven. Singles kunnen de energie gebruiken om los te komen van gevoelens van ex-partners of andere traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Begin februari is er een driehoek tussen Venus en Uranus in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur. Deze energie kan ervoor zorgen dat je al de basis legt voor een fantastisch jaar voor erotiek en romantiek. Daarnaast zal Jupiter in jouw 5de huis het hele jaar zorgen dat je intelligent bent. Daardoor ben je in staat om je natuurlijke onzekerheid te overwinnen. Je zult veel bevestiging krijgen en dit zorgt ervoor dat je in staat bent te genieten van leuke activiteiten, liefdesaffaires en erotiek. Ook momenten dat Mars invloed heeft, zal je genieten van een partner. In principe is de Leeuw altijd verantwoord bij de partnerkeuze, waardoor 2019 veel romantiek en erotiek kan brengen. Jullie kunnen nog meer naar elkaar toetrekken en de sensualiteit zal alleen maar sterker worden. Singles krijgen een grotere drang om een persoon in hun leven toe te laten, maar ze moeten opletten dat ze op deze momenten niet te makkelijk worden. Je kunt namelijk geregeld aantrekkelijke mensen ontmoeten en daar het bed mee delen. Hierbij zal eerlijkheid belangrijk zijn. Het is niet erg je lusten toe te laten, maar doe dit alleen als je liefdespartner hetzelfde wil. Heb je een partner dan is dit ook belangrijk, omdat je zoveel lusten hebt, die je moeilijk bij een partner kwijt kunt. Met name het midden van het jaar heb je de meeste moeite om je te controleren. Neem geen snelle beslissingen en vooral niet als deze persoon alleen maar fysiek aantrekkelijk is. Het jaar 2019 is tenslotte een jaar om onvoorwaardelijk van je partner te houden en je niet bezig te houden met anderen. Je bent het hele jaar aantrekkelijk als gevolg van Jupiter en kunt veel aandacht aan een partner geven. Aan de andere kant kan de energie zorgen voor dominante emoties en negativiteit. Je kunt zelfs de neiging hebben om een partner te onderdrukken. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Respect en waardering zullen zorgen voor vergroting van passie en erotiek, maar ook van de liefde.

     
Seksualiteit met de Leeuw vrouw

De Leeuwin zal seks in 2019 beleven zoals ze zich voelt. Ze zal zichzelf beschermen als er mensen zijn, die haar emoties onderdrukken. Je bent charmant en intelligent met een hoop humor. Omdat je  een dynamische persoonlijkheid hebt, kan je geregeld contacten maken en mensen aantrekken. Wil iemand jou aantrekken, dan kan deze het best contact maken met mensen waarmee je omgaat. Omdat de Leeuwin veel aanbidders heeft, zal een aanbidder er moeite voor moeten doen om interesse in jou te krijgen. Je flirt namelijk graag en hebt ook vrijers in je omgeving. Wil iemand een poging wagen, dan zullen humor, gevatheid en intellect belangrijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je complimenten krijgt en dat iemand jou verstandig en interessant in je opvattingen vindt. Je bent niet voor niets de koningin van de zodiac en wil dat ook zeker veel horen. In een relatie wil je het vertrouwen krijgen en zal je dan pas volledig tot overgave komen.

Je bent vurig en gepassioneerd in bed en vraagt erg veel van een partner. Je wilt dat die jouw lusten volledig er uit laat komen. Je wilt dan ook een partner die opwinding en avontuur kan brengen en ook niet snel jaloers is. Je kunt namelijk wel eens opmerkingen maken over een ander die jij aantrekkelijk vindt. Reageert je partner er boos op, dan vind je dit alleen maar een kick. Als het om seks gaat, ben je zeer serieus en zal een partner heel veel moeite moeten doen om jou volledig op te winden. Je bent zeker geen persoon die zich onderwerpt en een partner zal van nature veel dominantie moeten laten zien om jou te overwinnen. Lukt dit dan is er al een deel van jou ontdooid. Wanneer je partner er ook nog eens fysiek aantrekkelijk uitziet en spannende kleding draagt en spelletjes speelt, zal je er helemaal voor gaan. De Leeuwin heeft het nodig om aanbeden te worden, maar ook om gedomineerd te worden door iemand die dominant, maar toch respectvol is. Is je partner hiertoe in staat dan zal je zeer loyaal aan de ander zijn en kun jij jezelf de ware koningin voelen met veel kracht en passie, waardoor de erotiek een feest met jou kan zijn.

  Seksualiteit met de Leeuw man

De Leeuw heeft een duidelijk contact met zichzelf en voelt zich de koning van de zodiac. Je doet er van alles aan om dit te beschermen. Mensen die jou vertrouwen beschamen of jou willen kwetsen, worden op hun nummer gezet en zullen pas weer kans op erotiek maken als ze zich onderwerpen. Je vindt het ook extra belangrijk dat jouw partner er alles aandoet aantrekkelijk te zijn en te blijven. Je vindt het fijn en spannend als je partner zelfs ijdel is. Ook zal het belangrijk zijn dat deze jou constant complimenten geeft. Aan de andere kant zal een partner in staat moeten zijn jou constant het gevoel te geven dat jij niet volledig de macht hebt. Een Leeuw wil opgewonden worden door onbereikbaarheid van zijn partner. In een relatie zal je een ware attractie zijn, omdat je de ander in staat hebt gesteld om zich in jouw leven te mogen bevinden. Je zult geen saai persoon zijn en bij een goede relatie zal je in staat zijn er alles aan te doen om je partner volledige aandacht en liefde te geven. Je hebt veel contacten en kunt geregeld op pad zijn om iedereen aandacht te geven.

Er is een sterke partner nodig om jou gedurende het hele leven te blijven boeien. Het belangrijkst is dat een partner jou niet altijd je zin geeft en in staat is op dominante wijze weerstand te bieden. Eerlijkheid en stellen van duidelijke grenzen zullen voor jou dan ook de prikkel zijn om je volledig aan de ander te geven. In bed ben je intens en niet bang om in bed te strijden en te domineren. Je bent vurig en opwindend en zal dit ook zeker laten merken. Je hebt enorm veel lusten en zal ook meerdere keren klaar kunnen komen. Daarbij zal je dierlijke krachten laten zien, waardoor een partner heel wat te verduren krijgt. Dit jaar zal voor zowel singles als gebonden mensen een fantastisch jaar worden, waarin er op gebied van erotiek heel wat te beleven valt. Je bent zeer intens en opwindend en geregeld kun je als single mensen aantrekken om de spanning mee te delen. Je bent niet altijd even selectief en kijkt ook geregeld naar de fysieke gesteldheid van een aanbidder om er pas later achter te komen dat deze mentaal of intellectueel niet bij je past. Op zich niet erg, omdat je dan wel op seksueel gebied flink aan je trekken kunt komen.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag