astro content
Het erotische leven van de Maagd in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Maagden kunnen wel eens koud en afstandelijk overkomen als het om diepzinnige onderwerpen gaat, maar open bij ditjes en datjes. Op een ander moment kunnen ze juist weer veel passie laten zien en zijn ze erotisch en  romantisch geladen. Voordat je je dit jaar laat gaan, zal je inderdaad nog wel eens afstandelijk zijn, maar niet omdat je onzeker of koud bent. Je wilt gewoon niet de verkeerde persoon aantrekken. Daarom houd je iemand af en ga je er pas voor als je echt weet dat iemand wel de moeite waard is. Kom je dit jaar de juiste persoon tegen of ben je gebonden, dan zal je je gevoelens krachtig laten zien. Je houdt ervan om een partner te verleiden en veel liefde te bieden, maar het moet dan wel een nuchtere persoon zijn, die niet met zijn hoofd in de wolken loopt. Daar kan je je alleen maar aan storen. Net als altijd zal je verlangen dat je partner hygiënisch is. Daarom zal een Maagd niet graag eten voor de seks. Je zult dan alleen maar denken aan het eten in de mond van de ander. Je vindt het fijner om voor de seks jezelf te verzorgen en je tanden te poetsen en verwacht dit ook van de ander. Je bent allergisch voor al teveel praatjes tijdens de seks, omdat je je wilt concentreren op de seks en daar hoort praten bijna niet bij. Wordt er iets gezegd dan het liefst iets dat direct betrekking heeft op het standje of de daad die je doet. Je kunt dit jaar onzeker zijn en dan heb je wel eens bijgedachten. Je kunt je afvragen of de ander jou aantrekkelijk vindt en of je het goed doet. Dit geldt meer voor Maagden die iemand pas kennen of als je voor het eerst met iemand naar bed gaat. Pas op het moment dat je de ander goed kent, heb je vertrouwen. Een partner kan goedgekozen aanwijzingen tijdens de seks geven en complimenten als het lekker is. Dan weet jij dat het goed zit en dat zal je vertrouwen versterken.

Overzicht van het jaar

Het jaar begint goed als het gaat om romantiek en erotiek. Er is in een relatie veel intimiteit en deze zal van januari t/m de 3de week van maart garant staan voor een verdieping van je relatie. Heb je die mogelijkheid dan is een leuk reisje of een uitje geschikt om liefde te versterken of, als je single bent, de liefde te vinden. Voor de erotiek zelf zal de 1ste week van januari tot de 2de week van februari erg geschikt zijn. Je wilt veel vrijen en hebt sterke lusten om de ander geregeld op te winden. Je gebruikt graag speeltjes en je partner zal verrukt zijn over de passie je laat zien. De laatste week van maart t/m de 3de week van juni is geschikt voor singles. Je wilt er op uittrekken en hebt een zeer aantrekkelijke uitstraling. Daardoor is er veel meer mogelijkheid om iemand aan te trekken, waarbij er erotiek maar ook romantiek mogelijk is. Ook de maanden juni en oktober zijn goed voor erotiek, waardoor er aangeraden wordt geregeld spanning op te zoeken. Singles kunnen deze perioden veel kans maken op een spannende partner. Je kunt een hechte band vormen en de kans op een langdurige relatie is groot. In een relatie kan je dichter bij je partner komen en zal de liefde verdiepen. Het zal echter belangrijk zijn niet alleen in de seks dichter bij elkaar te komen, maar ook emotioneel. Met veel energie in jouw sector van romantiek zijn 5 januari, half juli en eind december fantastische perioden voor uitdagen, mysterie en spannende activiteiten. Je wordt uitgedaagd en romantiek en erotiek kunnen verstrengeld raken. Eind augustus en eind november zal Venus in je sector van romantiek staan, terwijl Uranus in je sector van avontuur verblijft. Deze tijden kan de erotiek zo intens zijn dat er mooie, maar ook storende effecten zijn. Let op dat de hierboven genoemde perioden zorgen voor flink wat passie en romantiek, maar dat er van april tot eind december moeilijker energie kan zijn. Eind juni t/m eind november zal dit niet heel erg intens zijn en hoef je alleen maar wat voorzichtig te zijn. De tijd die overblijft is echter lastiger, waarbij er mogelijkheden zijn op een breuk of andere grote problemen. Zijn er momenten dat er problemen zijn, dan is het belangrijk om elkaar te begrijpen en grote conflicten te vermijden.

     
Seksualiteit met de Maagd vrouw

De Maagdvrouw is iemand die mensen wil helpen en daardoor lijkt het wel eens alsof ze met een ieder goed op kan schieten. De Maagd heeft een krachtige uitstraling en trekt makkelijk de aandacht. Je bent echter verre van een allemansvriend. Komt iemand te dichtbij, dan zal je vriendelijk, doch dwingend verzoeken afstand te nemen. Alleen als je dit wilt, laat je een ander toe. Waar je vriendschappelijk of sociaal niet veel eisen hebt, zal je dit wel hebben voor iemand waar je de liefde mee wilt bedrijven. De Maagdvrouw is perfectionist en zal dan ook haar ogen de kost geven voor ze iemand aantrekkelijk kan  vinden. Iemand die in jou geïnteresseerd is, zal zich dus als een echte heer/dame moeten gedragen. Respect, waardering en mooie kleding zijn onontbeerlijk bij het verleiden van de Maagdvrouw. Heb je een relatie, dan zal je in 2019 hier veel aandacht voor hebben en zal een partner altijd in staat moeten zijn aan jouw hoge eisen te voldoen.

Buiten het bed is het een vrouw die praktisch van aard is en met beide benen op de grond staat. Je bent verstandig en rationeel en gaat alleen in op iemand die dit ook heeft. Ben je single, dan zal je dit ook verlangen als iemand op jou afkomt. Heeft die dit niet, dan zal je de ander deskundig en effectief ontlopen. In bed ben je vrij conventioneel en hoeft er niet veel gedaan te worden om je op te winden. De Maagd kan genieten van pure seks, zonder heftigheid, maar wel houdt ze ervan dat haar partner zeer goed in staat is om haar volledig te bevredigen. Je begint meestal vrij relaxt in bed, maar daarbij zit wel romantiek die je geleidelijk opbouwt. Uiteindelijk zal je zeer intens tot één en zelfs meerdere climaxen komen. Het is belangrijk dat je je partner aanwijzingen geeft voor handelingen die je fijn of minder fijn vindt. De single vrouw zal wel een intense seksdrive hebben. Wanneer ze iemand ontmoet waar ze interesse in heeft, zal ze niet lang wachten om met hem naar bed te gaan. Ze is dan vrij vooruitstrevend en zal genieten van de erotiek die ze krijgt. In dit geval kun je dan later nog wel bepalen of je verder  met deze persoon gaat of dat het bij één keer blijft.

  Seksualiteit met de Maagd man

De Maagdman is zeer behulpzaam en dit kan bij sommige mensen nog wel eens het idee geven dat hij meer gevoelens heeft dan alleen maar vriendschappelijke. Misschien komt dit ook wel door zijn ietwat flirterige, open wijze van communiceren. In principe is het echter een stabiele heer die er voor anderen wil zijn en dan maakt het niet uit wie dit is. Gaat iemand te ver, dan zal je op een zeer vriendelijke wijze bedanken voor de eer. Hierdoor wordt de Maagdman nog wel eens als een saai persoon gezien. Een vurig of emotioneel type zal waarschijnlijk snel afhaken als hij jou probeert te versieren. Dit is onterecht. Zet iemand door bij je en vind je deze persoon aantrekkelijk, dan zal je vurige kant wel degelijk naar boven komen. Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare vader die een familie op willen zetten en veel wil verdienen, zullen een perfecte match zijn. Je zult echter niet snel zelf toenadering zoeken. Daardoor hebben mensen die zelf ook afwachten het moeilijk om naar jou toe te gaan. Soms kan het dit jaar belangrijk zijn je iets extraverter neer te zetten als je iemand aantrekkelijk vindt.

Mensen die het toch aandurven naar de Maagd te gaan, hoeven geen moeilijke verhalen op te hangen. Nuchterheid en een leuk gesprek zijn al voldoende bij deze man die met zijn beide voeten op de grond staat. In een relatie met een Maagd is het belangrijk dat je gewoon normaal doet. Hij vindt het al erg leuk om samen te dineren en naar een film te kijken. Wel moet een partner ervoor zorgen dat deze er verzorgd en aantrekkelijk uitziet, omdat je anders weinig zin in erotiek en romantiek zult hebben. In bed zal je conventioneel zijn, maar vind je het leuk steeds weer iets nieuws te ontdekken om je partner mee op te winden. Daarbij zal je soms misschien wel wat te zakelijk zijn en dan onderzoeken wat een ander lekker vindt. Wat opvallend aan de Maagd zal zijn, is dat hij de tijd neemt om zijn partner te verwennen. Hij zal een perfecte sfeer willen hebben, met het juiste licht, muziek en alles om er een spannende tijd van te maken. Tijdens de seks vindt hij zachte strelingen en beetjes op de huid fijn. Hij zal in 2019 intuïtiever zijn dan het afgelopen jaar en dit biedt veel perspectief.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag