astro content
Het erotische leven van de Maagd in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Maagden kunnen wel eens koud en afstandelijk overkomen als het om diepzinnige onderwerpen gaat, maar open bij ditjes en datjes. Op een ander moment kunnen ze juist weer veel passie laten zien en zijn ze erotisch en  romantisch geladen. Voordat je je dit jaar laat gaan, zal je inderdaad nog wel eens afstandelijk zijn, maar niet omdat je onzeker of koud bent. Je wilt gewoon niet de verkeerde persoon aantrekken. Daarom houd je iemand af en ga je er pas voor als je echt weet dat iemand wel de moeite waard is. Kom je dit jaar de juiste persoon tegen of ben je gebonden, dan zal je je gevoelens krachtig laten zien. Je houdt ervan om een partner te verleiden en veel liefde te bieden, maar het moet dan wel een nuchtere persoon zijn, die niet met zijn hoofd in de wolken loopt. Daar kan je je alleen maar aan storen. Net als altijd zal je verlangen dat je partner hygiënisch is. Daarom zal een Maagd niet graag eten voor de seks. Je zult dan alleen maar denken aan het eten in de mond van de ander. Je vindt het fijner om voor de seks jezelf te verzorgen en je tanden te poetsen en verwacht dit ook van de ander. Je bent allergisch voor al teveel praatjes tijdens de seks, omdat je je wilt concentreren op de seks en daar hoort praten bijna niet bij. Wordt er iets gezegd dan het liefst iets dat direct betrekking heeft op het standje of de daad die je doet. Je kunt dit jaar onzeker zijn en dan heb je wel eens bijgedachten. Je kunt je afvragen of de ander jou aantrekkelijk vindt en of je het goed doet. Dit geldt meer voor Maagden die iemand pas kennen of als je voor het eerst met iemand naar bed gaat. Pas op het moment dat je de ander goed kent, heb je vertrouwen. Een partner kan goedgekozen aanwijzingen tijdens de seks geven en complimenten als het lekker is. Dan weet jij dat het goed zit en dat zal je vertrouwen versterken.

Overzicht van het jaar

Het jaar begint goed als het gaat om romantiek en erotiek. Er is in een relatie veel intimiteit en deze zal van januari t/m de 3de week van maart garant staan voor een verdieping van je relatie. Heb je die mogelijkheid dan is een leuk reisje of een uitje geschikt om liefde te versterken of, als je single bent, de liefde te vinden. Voor de erotiek zelf zal de 1ste week van januari tot de 2de week van februari erg geschikt zijn. Je wilt veel vrijen en hebt sterke lusten om de ander geregeld op te winden. Je gebruikt graag speeltjes en je partner zal verrukt zijn over de passie je laat zien. De laatste week van maart t/m de 3de week van juni is geschikt voor singles. Je wilt er op uittrekken en hebt een zeer aantrekkelijke uitstraling. Daardoor is er veel meer mogelijkheid om iemand aan te trekken, waarbij er erotiek maar ook romantiek mogelijk is. Ook de maanden juni en oktober zijn goed voor erotiek, waardoor er aangeraden wordt geregeld spanning op te zoeken. Singles kunnen deze perioden veel kans maken op een spannende partner. Je kunt een hechte band vormen en de kans op een langdurige relatie is groot. In een relatie kan je dichter bij je partner komen en zal de liefde verdiepen. Het zal echter belangrijk zijn niet alleen in de seks dichter bij elkaar te komen, maar ook emotioneel. Met veel energie in jouw sector van romantiek zijn 5 januari, half juli en eind december fantastische perioden voor uitdagen, mysterie en spannende activiteiten. Je wordt uitgedaagd en romantiek en erotiek kunnen verstrengeld raken. Eind augustus en eind november zal Venus in je sector van romantiek staan, terwijl Uranus in je sector van avontuur verblijft. Deze tijden kan de erotiek zo intens zijn dat er mooie, maar ook storende effecten zijn. Let op dat de hierboven genoemde perioden zorgen voor flink wat passie en romantiek, maar dat er van april tot eind december moeilijker energie kan zijn. Eind juni t/m eind november zal dit niet heel erg intens zijn en hoef je alleen maar wat voorzichtig te zijn. De tijd die overblijft is echter lastiger, waarbij er mogelijkheden zijn op een breuk of andere grote problemen. Zijn er momenten dat er problemen zijn, dan is het belangrijk om elkaar te begrijpen en grote conflicten te vermijden.

     
Seksualiteit met de Maagd vrouw

De Maagdvrouw is iemand die mensen wil helpen en daardoor lijkt het wel eens alsof ze met een ieder goed op kan schieten. De Maagd heeft een krachtige uitstraling en trekt makkelijk de aandacht. Je bent echter verre van een allemansvriend. Komt iemand te dichtbij, dan zal je vriendelijk, doch dwingend verzoeken afstand te nemen. Alleen als je dit wilt, laat je een ander toe. Waar je vriendschappelijk of sociaal niet veel eisen hebt, zal je dit wel hebben voor iemand waar je de liefde mee wilt bedrijven. De Maagdvrouw is perfectionist en zal dan ook haar ogen de kost geven voor ze iemand aantrekkelijk kan  vinden. Iemand die in jou geïnteresseerd is, zal zich dus als een echte heer/dame moeten gedragen. Respect, waardering en mooie kleding zijn onontbeerlijk bij het verleiden van de Maagdvrouw. Heb je een relatie, dan zal je in 2019 hier veel aandacht voor hebben en zal een partner altijd in staat moeten zijn aan jouw hoge eisen te voldoen.

Buiten het bed is het een vrouw die praktisch van aard is en met beide benen op de grond staat. Je bent verstandig en rationeel en gaat alleen in op iemand die dit ook heeft. Ben je single, dan zal je dit ook verlangen als iemand op jou afkomt. Heeft die dit niet, dan zal je de ander deskundig en effectief ontlopen. In bed ben je vrij conventioneel en hoeft er niet veel gedaan te worden om je op te winden. De Maagd kan genieten van pure seks, zonder heftigheid, maar wel houdt ze ervan dat haar partner zeer goed in staat is om haar volledig te bevredigen. Je begint meestal vrij relaxt in bed, maar daarbij zit wel romantiek die je geleidelijk opbouwt. Uiteindelijk zal je zeer intens tot één en zelfs meerdere climaxen komen. Het is belangrijk dat je je partner aanwijzingen geeft voor handelingen die je fijn of minder fijn vindt. De single vrouw zal wel een intense seksdrive hebben. Wanneer ze iemand ontmoet waar ze interesse in heeft, zal ze niet lang wachten om met hem naar bed te gaan. Ze is dan vrij vooruitstrevend en zal genieten van de erotiek die ze krijgt. In dit geval kun je dan later nog wel bepalen of je verder  met deze persoon gaat of dat het bij één keer blijft.

  Seksualiteit met de Maagd man

De Maagdman is zeer behulpzaam en dit kan bij sommige mensen nog wel eens het idee geven dat hij meer gevoelens heeft dan alleen maar vriendschappelijke. Misschien komt dit ook wel door zijn ietwat flirterige, open wijze van communiceren. In principe is het echter een stabiele heer die er voor anderen wil zijn en dan maakt het niet uit wie dit is. Gaat iemand te ver, dan zal je op een zeer vriendelijke wijze bedanken voor de eer. Hierdoor wordt de Maagdman nog wel eens als een saai persoon gezien. Een vurig of emotioneel type zal waarschijnlijk snel afhaken als hij jou probeert te versieren. Dit is onterecht. Zet iemand door bij je en vind je deze persoon aantrekkelijk, dan zal je vurige kant wel degelijk naar boven komen. Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare vader die een familie op willen zetten en veel wil verdienen, zullen een perfecte match zijn. Je zult echter niet snel zelf toenadering zoeken. Daardoor hebben mensen die zelf ook afwachten het moeilijk om naar jou toe te gaan. Soms kan het dit jaar belangrijk zijn je iets extraverter neer te zetten als je iemand aantrekkelijk vindt.

Mensen die het toch aandurven naar de Maagd te gaan, hoeven geen moeilijke verhalen op te hangen. Nuchterheid en een leuk gesprek zijn al voldoende bij deze man die met zijn beide voeten op de grond staat. In een relatie met een Maagd is het belangrijk dat je gewoon normaal doet. Hij vindt het al erg leuk om samen te dineren en naar een film te kijken. Wel moet een partner ervoor zorgen dat deze er verzorgd en aantrekkelijk uitziet, omdat je anders weinig zin in erotiek en romantiek zult hebben. In bed zal je conventioneel zijn, maar vind je het leuk steeds weer iets nieuws te ontdekken om je partner mee op te winden. Daarbij zal je soms misschien wel wat te zakelijk zijn en dan onderzoeken wat een ander lekker vindt. Wat opvallend aan de Maagd zal zijn, is dat hij de tijd neemt om zijn partner te verwennen. Hij zal een perfecte sfeer willen hebben, met het juiste licht, muziek en alles om er een spannende tijd van te maken. Tijdens de seks vindt hij zachte strelingen en beetjes op de huid fijn. Hij zal in 2019 intuïtiever zijn dan het afgelopen jaar en dit biedt veel perspectief.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag