astro content
Het erotische leven van de Steenbok in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

De Steenbok staat voor nuchterheid en structuur, maar toch zal deze het avontuur niet schromen. Je bent gek op erotiek en doet er alles aan hier spontaan in te zijn. Een nieuwe partner kan hier dus erg verbaasd over zijn als deze merkt dat jij speels en enthousiast in bed bent. Het zal een spannend jaar worden, waarbij de Steenbok structuur en speelsheid door elkaar mengt. Je bent creatief in bed en zal, als je iemand in het vizier hebt, niet rusten voor je deze in je bed hebt. Toch kan dit jaar ook wel lastig zijn, omdat je geregeld een brug over moet steken vanuit je zakelijke kijk op de wereld naar de manier hoe je seks beleeft. Het doel van seks is samen klaar te komen en te genieten. Het voorspel kan nog wel opvallend zijn, omdat je van humor houdt en je het fijn vindt om eerst flink te lachen. Humor en erotiek gaan hand in hand. Tijdens de seks kun je zeker praten en grapjes maken. Iemand die niet wil praten of serieus in de liefde is, zal er moeite mee kunnen hebben. Het wordt dan uitgelegd als minder interesse of minder spannend. In bed kan een Steenbok ook wat grof zijn, wat gaat van speelsheid tot intense machtspelletjes. Stress kan jou dit jaar parten spelen en dit kan het seksueel genot danig in de problemen brengen. Je kunt moeite hebben met iemand die onverantwoordelijk is of zijn beloften niet nakomt. Ook vind je het belangrijk seks te hebben om de wereld te vergeten. Seks met een Steenbok is een belevenis, waarbij humor, stress en passie bij elkaar komen. Gedurende de erotiek zal de Steenbok  totaal anders zijn dan in het dagelijkse leven. De Steenbok houdt soms van extreme spellen, maar dan wel op gelijkwaardige basis, waarbij wat pijn flink wat genot biedt bij dit anders zo nuchtere teken.

Overzicht van het jaar

Het wordt een emotioneel jaar dat zowel goede als minder goede momenten zal geven. Je zult dus alert moeten zijn op gevoelens die te intens zijn. Het is belangrijk een partner of vrienden te vertrouwen en misverstanden te mijden. Bedenk dat er veel activiteit is in de sector van emoties en erotiek. Daardoor zal geen maand hetzelfde zijn en zijn er geregeld belangrijke momenten die jou op de een of andere wijze prikkelen. Let op bij momenten dat je merkt dat je bezitterig of jaloers bent. Je kunt de neiging hebben dit te overdrijven, maar dat kun je maar beter niet doen. Een relatie kan hier veel problemen door ondervinden. In dit geval is het verstandig je partner ruimte te geven en geen dingen te bedenken die helemaal niet gebeurd zijn. Vertrouwen zal belangrijk zijn, waarbij misverstanden alleen maar zeer storend kunnen werken. Hierdoor wordt niet alleen romantiek beïnvloed, maar treden er op erotisch gebied ook problemen op. Voel jij je niet zeker van jezelf of is je vertrouwen te zwak, dan kun je dit uiten door geen zin meer te hebben om met je partner te vrijen. Begin juli is er  ruimte om met je partner op reis te gaan. Er is een sterke zonneactiviteit die jouw passionele en avontuurlijke kant prikkelt. Hierdoor komen jullie dichterbij elkaar en komen de opwinding en romantiek weer terug door de ontspanning die er heerst. Mensen die pas vrijgezel zijn, zullen dit jaar genieten van rust, maar ook van intense, erotische uitspattingen. Je hebt geen behoefte om je snel te binden, maar vindt het wel fijn spanning op te zoeken. Mensen die een tijd vrijgezel zijn, zullen erg veel behoefte hebben om een nieuwe relatie aan te gaan. Ze zijn wel voorzichtiger met erotiek en kijken eerst de kat uit de boom. Omdat er hele jaar intense kosmische invloeden zijn, zal het niet te voorspellen zijn, welke tijden het beste zijn om een relatie aan te gaan. Er zijn aanwijzingen dat er begin januari, half juli en eind december tijden zijn van intense passie en romantiek. Je kunt met je uitstraling dan nieuwe mensen aantrekken en wellicht een nieuwe liefde. Het zijn momenten dat je veel over het verleden denkt en je afvraagt wat je kunt doen om niet meer dezelfde fouten te maken. Dit kan in een relatie zorgen dat je anders in de relatie komt te staan, wat over het algemeen zeker ten goede aan de relatie zal komen.
 

Seksualiteit met de Steenbok vrouw

De Steenbok zal dit jaar wat meer uit haar schulp kruipen. Zij zal meer in staat zijn om spanning op te zoeken. Haar ambities zullen ook wat meer naar de seksualiteit gaan. Ze zal haar best doen om een bestaande relatie te versterken en zal minder voorspelbaar zijn. In een relatie zal ze nooit zomaar iets doen, zonder er over na te denken. Ze zal geen feestbeest worden, omdat ze niet zo van grote groepen houdt. Gaat ze naar feestjes en wil ze contacten opdoen, dan zal ze vooral naar bekenden gaan en in besloten kring doorbrengen. Als iemand indruk op haar wil maken, zal deze gewoon zichzelf moeten zijn. Ga je je anders bij haar voordoen dan zal ze dit ogenblikkelijk doorhebben en snel afknappen. Wees vooral eerlijk en praat over haar carrière, haar interesses en geef vooral veel complimenten. Ga niet op zitten scheppen. Ze houdt van mensen die iets in het leven bereiken en zal vooral vallen op een partner die financieel onafhankelijk is en een goede baan heeft. Dat zal haar veel meer interesseren dan uiterlijkheden of mooie praatjes.

Ga van de Steenbok ook niet verwachten dat ze overloopt van diepe emoties. Ze babbelt graag over koetjes en kalfjes en dingen die haar bezig houden. Vind je haar bij de eerste date saai, dan kun je maar beter niet verder gaan, althans als het om de liefde gaat. Ze is zichzelf en zo zal ze blijven. Lukt het je om haar te blijven boeien, dan zal ze met je blijven daten. Ga haar niet lastigvallen met allerlei romantische geschenkjes, zoals bloemen of goedkope sieraden. Ze wil wel graag naar een duur restaurant en dure sieraden zullen haar boeien. Om haar in bed te krijgen, hoef je niet van alles te bedenken of met romantische dingen te komen. Wil ze seks, dan zal ze dit duidelijk maken. In bed is de Steenbok nogal koel en veel minder romantisch dan andere tekens. Ze geniet wel van fysieke intimiteit en complimentjes. Ze zal haar lichaam sensueel bewegen en als jouw vingers tegen de richting in glijden, zal ze genieten van de zachte aanrakingen. Ze beleeft de seks praktisch, maar ook dat kan zeer intens zijn. Ben jij in staat om haar op te winden en leer je wat zij het lekkerst vindt, dan zal het toch keer op keer weer zeer bijzonder zijn om samen met haar tot een climax te komen. Ze vindt het dan ook zeker erg fijn als jullie tegelijk klaarkomen. Ze houdt er overigens van om alles bij het oude te laten. Ze kan keer op keer van hetzelfde genieten als het maar lekker is.

  Seksualiteit met de Steenbok man

De Steenbok is iemand die van vaste patronen houdt en deze zal hij niet snel loslaten. Wanneer hij een relatie heeft, zal hij het liefst elke dag hetzelfde beleven. Een partner die avontuurlijk is, zal het niet heel lang bij hem uithouden. Ben je iemand die echter ook houdt van een stabiel en rustig liefdesleven, dan zal je prima bij de Steenbok terechtkunnen. Toch zal de Steenbok ook wel in staat zijn om uit de sleur te komen, maar daar heeft hij wel een goede partner bij nodig. Je zult dus tijd en begrip nodig hebben om de Steenbok er uit te halen. Wil je daten met de Steenbok bedenk dan dat hij zeer nuchter en verantwoordelijk is en ook zeer leergierig om jou te leren kennen. Weet je zijn interesse op te wekken dan zal hij voor je gaan en veel liefde en aandacht schenken. Je zult er wel tegen moeten kunnen dat hij geregeld weg is, omdat zijn ambities hem roepen. Hij wil graag controle hebben en als je daar aan toegeeft, zal je niet meer interessant voor hem zijn. Het is dan ook belangrijk om je eigen leven te hebben en je eigen dingen te doen. Dan zal de Steenbok zich niet zo verplicht voelen om jou aandacht te geven. Dit zal dan juist zijn spanning opwekken om meer aandacht aan je te gaan geven.

In de liefde is het een uitstekende minnaar, die jou wil waarderen en liefhebben. Hij vindt het erg fijn om cadeautjes te geven en dit zijn meestal wel zeer luxe producten. Hij houdt van een bezoek aan een restaurant, maar zal meestal wel zijn favoriete restaurant bezoeken, omdat hij niet van veranderingen houdt. Seksueel is het iemand die de hele nacht wel door kan gaan. Hij is misschien wel praktisch, maar heeft uitstekende vaardigheden om jou meerdere keren tot een orgasme te brengen. Zijn uithoudingsvermogen is groot en hij zal niet rusten voor jij volledig aan je trekken bent gekomen. Je zult waarschijnlijk geen romantische ervaring met hem hebben, maar fysiek zal de Steenbok passioneel en intens zijn en jou keer op keer verrassen. Rollenspellen zijn niet aan hem besteed, evenals fantasieën. Ook hoef je niet met kaarsen en dergelijke aan de komen. Hij wil gewoon seks zonder al teveel poespas, maar wat hij doet zal jou bekoren en zorgen dat je zeker aan je trekken komt.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag