astro content
Het erotische leven van de Steenbok in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

De Steenbok staat voor nuchterheid en structuur, maar toch zal deze het avontuur niet schromen. Je bent gek op erotiek en doet er alles aan hier spontaan in te zijn. Een nieuwe partner kan hier dus erg verbaasd over zijn als deze merkt dat jij speels en enthousiast in bed bent. Het zal een spannend jaar worden, waarbij de Steenbok structuur en speelsheid door elkaar mengt. Je bent creatief in bed en zal, als je iemand in het vizier hebt, niet rusten voor je deze in je bed hebt. Toch kan dit jaar ook wel lastig zijn, omdat je geregeld een brug over moet steken vanuit je zakelijke kijk op de wereld naar de manier hoe je seks beleeft. Het doel van seks is samen klaar te komen en te genieten. Het voorspel kan nog wel opvallend zijn, omdat je van humor houdt en je het fijn vindt om eerst flink te lachen. Humor en erotiek gaan hand in hand. Tijdens de seks kun je zeker praten en grapjes maken. Iemand die niet wil praten of serieus in de liefde is, zal er moeite mee kunnen hebben. Het wordt dan uitgelegd als minder interesse of minder spannend. In bed kan een Steenbok ook wat grof zijn, wat gaat van speelsheid tot intense machtspelletjes. Stress kan jou dit jaar parten spelen en dit kan het seksueel genot danig in de problemen brengen. Je kunt moeite hebben met iemand die onverantwoordelijk is of zijn beloften niet nakomt. Ook vind je het belangrijk seks te hebben om de wereld te vergeten. Seks met een Steenbok is een belevenis, waarbij humor, stress en passie bij elkaar komen. Gedurende de erotiek zal de Steenbok  totaal anders zijn dan in het dagelijkse leven. De Steenbok houdt soms van extreme spellen, maar dan wel op gelijkwaardige basis, waarbij wat pijn flink wat genot biedt bij dit anders zo nuchtere teken.

Overzicht van het jaar

Het wordt een emotioneel jaar dat zowel goede als minder goede momenten zal geven. Je zult dus alert moeten zijn op gevoelens die te intens zijn. Het is belangrijk een partner of vrienden te vertrouwen en misverstanden te mijden. Bedenk dat er veel activiteit is in de sector van emoties en erotiek. Daardoor zal geen maand hetzelfde zijn en zijn er geregeld belangrijke momenten die jou op de een of andere wijze prikkelen. Let op bij momenten dat je merkt dat je bezitterig of jaloers bent. Je kunt de neiging hebben dit te overdrijven, maar dat kun je maar beter niet doen. Een relatie kan hier veel problemen door ondervinden. In dit geval is het verstandig je partner ruimte te geven en geen dingen te bedenken die helemaal niet gebeurd zijn. Vertrouwen zal belangrijk zijn, waarbij misverstanden alleen maar zeer storend kunnen werken. Hierdoor wordt niet alleen romantiek beïnvloed, maar treden er op erotisch gebied ook problemen op. Voel jij je niet zeker van jezelf of is je vertrouwen te zwak, dan kun je dit uiten door geen zin meer te hebben om met je partner te vrijen. Begin juli is er  ruimte om met je partner op reis te gaan. Er is een sterke zonneactiviteit die jouw passionele en avontuurlijke kant prikkelt. Hierdoor komen jullie dichterbij elkaar en komen de opwinding en romantiek weer terug door de ontspanning die er heerst. Mensen die pas vrijgezel zijn, zullen dit jaar genieten van rust, maar ook van intense, erotische uitspattingen. Je hebt geen behoefte om je snel te binden, maar vindt het wel fijn spanning op te zoeken. Mensen die een tijd vrijgezel zijn, zullen erg veel behoefte hebben om een nieuwe relatie aan te gaan. Ze zijn wel voorzichtiger met erotiek en kijken eerst de kat uit de boom. Omdat er hele jaar intense kosmische invloeden zijn, zal het niet te voorspellen zijn, welke tijden het beste zijn om een relatie aan te gaan. Er zijn aanwijzingen dat er begin januari, half juli en eind december tijden zijn van intense passie en romantiek. Je kunt met je uitstraling dan nieuwe mensen aantrekken en wellicht een nieuwe liefde. Het zijn momenten dat je veel over het verleden denkt en je afvraagt wat je kunt doen om niet meer dezelfde fouten te maken. Dit kan in een relatie zorgen dat je anders in de relatie komt te staan, wat over het algemeen zeker ten goede aan de relatie zal komen.
 

Seksualiteit met de Steenbok vrouw

De Steenbok zal dit jaar wat meer uit haar schulp kruipen. Zij zal meer in staat zijn om spanning op te zoeken. Haar ambities zullen ook wat meer naar de seksualiteit gaan. Ze zal haar best doen om een bestaande relatie te versterken en zal minder voorspelbaar zijn. In een relatie zal ze nooit zomaar iets doen, zonder er over na te denken. Ze zal geen feestbeest worden, omdat ze niet zo van grote groepen houdt. Gaat ze naar feestjes en wil ze contacten opdoen, dan zal ze vooral naar bekenden gaan en in besloten kring doorbrengen. Als iemand indruk op haar wil maken, zal deze gewoon zichzelf moeten zijn. Ga je je anders bij haar voordoen dan zal ze dit ogenblikkelijk doorhebben en snel afknappen. Wees vooral eerlijk en praat over haar carrière, haar interesses en geef vooral veel complimenten. Ga niet op zitten scheppen. Ze houdt van mensen die iets in het leven bereiken en zal vooral vallen op een partner die financieel onafhankelijk is en een goede baan heeft. Dat zal haar veel meer interesseren dan uiterlijkheden of mooie praatjes.

Ga van de Steenbok ook niet verwachten dat ze overloopt van diepe emoties. Ze babbelt graag over koetjes en kalfjes en dingen die haar bezig houden. Vind je haar bij de eerste date saai, dan kun je maar beter niet verder gaan, althans als het om de liefde gaat. Ze is zichzelf en zo zal ze blijven. Lukt het je om haar te blijven boeien, dan zal ze met je blijven daten. Ga haar niet lastigvallen met allerlei romantische geschenkjes, zoals bloemen of goedkope sieraden. Ze wil wel graag naar een duur restaurant en dure sieraden zullen haar boeien. Om haar in bed te krijgen, hoef je niet van alles te bedenken of met romantische dingen te komen. Wil ze seks, dan zal ze dit duidelijk maken. In bed is de Steenbok nogal koel en veel minder romantisch dan andere tekens. Ze geniet wel van fysieke intimiteit en complimentjes. Ze zal haar lichaam sensueel bewegen en als jouw vingers tegen de richting in glijden, zal ze genieten van de zachte aanrakingen. Ze beleeft de seks praktisch, maar ook dat kan zeer intens zijn. Ben jij in staat om haar op te winden en leer je wat zij het lekkerst vindt, dan zal het toch keer op keer weer zeer bijzonder zijn om samen met haar tot een climax te komen. Ze vindt het dan ook zeker erg fijn als jullie tegelijk klaarkomen. Ze houdt er overigens van om alles bij het oude te laten. Ze kan keer op keer van hetzelfde genieten als het maar lekker is.

  Seksualiteit met de Steenbok man

De Steenbok is iemand die van vaste patronen houdt en deze zal hij niet snel loslaten. Wanneer hij een relatie heeft, zal hij het liefst elke dag hetzelfde beleven. Een partner die avontuurlijk is, zal het niet heel lang bij hem uithouden. Ben je iemand die echter ook houdt van een stabiel en rustig liefdesleven, dan zal je prima bij de Steenbok terechtkunnen. Toch zal de Steenbok ook wel in staat zijn om uit de sleur te komen, maar daar heeft hij wel een goede partner bij nodig. Je zult dus tijd en begrip nodig hebben om de Steenbok er uit te halen. Wil je daten met de Steenbok bedenk dan dat hij zeer nuchter en verantwoordelijk is en ook zeer leergierig om jou te leren kennen. Weet je zijn interesse op te wekken dan zal hij voor je gaan en veel liefde en aandacht schenken. Je zult er wel tegen moeten kunnen dat hij geregeld weg is, omdat zijn ambities hem roepen. Hij wil graag controle hebben en als je daar aan toegeeft, zal je niet meer interessant voor hem zijn. Het is dan ook belangrijk om je eigen leven te hebben en je eigen dingen te doen. Dan zal de Steenbok zich niet zo verplicht voelen om jou aandacht te geven. Dit zal dan juist zijn spanning opwekken om meer aandacht aan je te gaan geven.

In de liefde is het een uitstekende minnaar, die jou wil waarderen en liefhebben. Hij vindt het erg fijn om cadeautjes te geven en dit zijn meestal wel zeer luxe producten. Hij houdt van een bezoek aan een restaurant, maar zal meestal wel zijn favoriete restaurant bezoeken, omdat hij niet van veranderingen houdt. Seksueel is het iemand die de hele nacht wel door kan gaan. Hij is misschien wel praktisch, maar heeft uitstekende vaardigheden om jou meerdere keren tot een orgasme te brengen. Zijn uithoudingsvermogen is groot en hij zal niet rusten voor jij volledig aan je trekken bent gekomen. Je zult waarschijnlijk geen romantische ervaring met hem hebben, maar fysiek zal de Steenbok passioneel en intens zijn en jou keer op keer verrassen. Rollenspellen zijn niet aan hem besteed, evenals fantasieën. Ook hoef je niet met kaarsen en dergelijke aan de komen. Hij wil gewoon seks zonder al teveel poespas, maar wat hij doet zal jou bekoren en zorgen dat je zeker aan je trekken komt.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag