astro content
Het erotische leven van de Stier in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
Stieren zijn dit jaar over het algemeen relaxte mensen, maar in bed kunnen ze een partner flink af laten zien. Wat moeilijker zal zijn, is om de Stier in bed te krijgen. Daar zijn ze kieskeurig in en al helemaal als iemand voor een korte flirt of vluggertje gaat. De Stier wil genieten en alle zintuigen gebruiken om opgewonden te zijn, maar ook om de partner flink te verwennen. Ook hierbij zal de Stier wat lastig zijn, omdat deze niet makkelijk op te winden is en in eerste instantie zelfs passief is. Is deze eenmaal opgewonden dan kun je uren genieten met een Stier. Vraag jezelf goed af of je wel zoveel energie of geduld hebt. Bepaalde tekens kunnen beter zoveel mogelijk op afstand blijven. Ook zal de Stier niet echt iemand zijn, die wil experimenteren. Dit teken houdt gewoon van een lang voorspel, knuffelen, uitgebreid genieten van de seks en een lang naspel. Ook dit kan voor veel mensen teveel zijn. Mensen die met een Stier omgaan zijn trouw en misschien ook wel minder romantisch van aard. Zij hadden veel geduld en tijd om de Stier te veroveren. Singles zullen ook dit jaar moeite hebben om een nieuwe serieuze relatie te krijgen. Ze zullen heus wel een poging wagen, maar dan alleen als ze aan de basis denken dat er een kans is. Ze onderzoeken of de ander een trouwe en geduldige partner is. Zo niet, dan zullen ze ogenblikkelijk afstand nemen. Om een Stier blijvend te interesseren zijn goede wijn, lange massage, een lekkere maaltijd en tijdens de liefde lekkere lichaamsgeuren zeer belangrijk. Je kunt een eerste stap maken om de Stier te veroveren. Daarna zal je een hoop geduld moeten laten zien. Tijdens de seks moet je vooral niet veel experimenteren en kiezen voor warmte, intimiteit en lang knuffelen. 

Overzicht van het jaar
Het jaar 2019 zal voor de Stier een liefdevol jaar. Je zult veel liefde ervaren en zal geregeld samen met je partner iets leuks doen, zoals een boswandeling, een romantisch etentje of andere dingen die je erg leuk vindt. Je kunt de relatie naar een hoger plan sturen, waarbij de relatie intensiveert. Mensen die de juiste match hebben gevonden of nu vinden, maken grote stappen. Een nieuw kindje, een trouwpartij of iets anders verheugends zal de liefde laten groeien. Aangezien een Stier romantiek en erotiek sterk koppelt zal er veel kans op spannende momenten zijn. Mensen die dit jaar een nieuwe relatie krijgen of mensen die sinds kort een relatie hebben doen er goed aan duidelijk aan te geven dat de ander niet moet pushen. De Stier heeft de tijd nodig om liefde te voelen. Begin maart zal Uranus in jouw teken komen, waarbij er grote veranderingen mogelijk zijn. Deze energie houdt de komende jaren invloed. Denk goed na of je wel een langere relatie met een bepaald persoon wilt. Daarbij zal eind augustus t/m eind november doorslaggevend zijn. Een huidige relatie kan voor het leven zijn of verbroken worden. Een single kan besluiten om een bepaalde relatie aan te gaan. Deze periode zal Venus namelijk in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur reizen. Dit zal voor de Stier lastig zijn, omdat je dingen gaat doen, die je normaal niet snel doet. Heb je seks, dan zal je waarschijnlijk passioneel zijn en is er zelfs mogelijkheid op korte contacten of zelfs vreemdgaan. In april en juni kan je wel eens wat ontevreden zijn over de seksualiteit. Dit komt omdat Venus een minder gunstige positie inneemt. Mensen zijn dan wat humeuriger. Belangrijk is om empathisch met elkaar om te gaan. Vanaf juli zal er een sterke aantrekkingskracht van je afkomen en wil je pure liefde en een geschikte partner vinden of een bestaande relatie versterken. Eind oktober t/m de 3de week van november zal Mercurius retrograde in je sector van relaties bewegen, waardoor je kunt bekijken of een huidige relatie stand kan houden. Om dit jaar van erotiek te genieten, wordt aangegeven dat je veel tijd met een geliefde doorbrengt en geregeld uitgaat. Singles moeten actie ondernemen en niet lang wachten om iemand te versieren.

     
Seksualiteit met de Stier vrouw

De vrouw wil dat haar zintuigen geprikkeld worden. Ze wil een zacht, warm bed en verwend worden tot in het diepst van haar botten. Daarbij zijn romantische muziek, een knetterend haardvuur en een fijne massage onlosmakelijk verbonden aan erotiek. Een partner dient geduld te hebben en ook de tijd te nemen om haar te verwennen. Wil je haar versieren, dan is het belangrijk dat je niet te geheimzinnig doet. Vertel dat je haar aantrekkelijk vindt en vlei haar. Richt je vooral op wijsheid en probeer ook te praten over interessante onderwerpen die haar boeien. Waarschijnlijk zal ze niet willen praten over koetjes en kalfjes. Het is belangrijk dat je geregeld vraagt naar haar interesses. Durf ook je mening te geven, omdat de Stiervrouw dit belangrijk vindt. Ze is eerlijk en vraagt dit ook van jou. Ben je iemand die voor een erotische flirt gaat, dan kun je er maar beter helemaal niet aan beginnen. Dit zal ze gelijk doorhebben en jou al eerder afpoeieren. Heb je een relatie met een Stiervrouw dan is het belangrijk om geregeld een bloemetje te geven en romantische dingen te ondernemen.

Ook is ze gesteld op mooie en dure cadeaus. Wil je gegarandeerd een vrouw hebben die aandacht geeft en die voor uren seksplezier zorgt, dan zijn een mooie ring of luxe kleding prima geschenken om haar te boeien. Daarom zal het belangrijk zijn een goede baan te hebben, omdat ze geregeld verwacht dat je haar verwent. Vind ze jou na verloop van tijd de moeite waard voor een vaste relatie, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan zal je waarschijnlijk haar type zijn en is ze meestal erg trouw. In bed zal ze genieten van zachte strelingen, kusjes over haar hele lichaam en sensuele woordjes. De omgeving van de seks moet warm en zacht zijn. Ergens in een auto of tussen de struiken is niet aan haar besteed. Het zal een tijd duren voor je merkt dat ze opgewonden wordt, maar is ze dit eenmaal dan wordt ze een woeste vulkaan. Let op dat je liefdevol blijft. Ben je te grof of doe je dingen die zij vervelend vindt, dan kan de lust wel eens verdwijnen. Zelf wil ze overigens wel grover zijn, maar dit doet ze wel op een heel subtiele wijze.  

   Seksualiteit met de Stier man

Een Stierman kun je net als de vrouw opgewonden maken door zijn zintuigen te prikkelen. Hij vindt het fijn als hij kan vrijen met iemand die lekker ruikt, geen mondgeur heeft en geduldig in bed is. Voor de seks vindt hij het belangrijk een lekker wijntje te drinken en een goede maaltijd te nuttigen. De man is stabiel en betrouwbaar, waardoor alleen mensen, die ook zo zijn, bij de Stierman kunnen slagen. Hij is nuchter en houdt niet van mooie praatjes. Doe normaal, dan zal je de meeste kans maken om tot de Stier toegelaten te worden. Single Stieren moet je activeren. Ze zullen niet snel uit zichzelf de eerste stap nemen, voor ze zeker weten dat er een kans is. Hij is vrij bescheiden en verlegen en zal niet met allerlei branie en wijze woorden je aandacht trekken. Wel is hij zeer sterk in zijn opvattingen en heeft  veel zelfvertrouwen. Hij zal niet snel op iemand vallen die niets te melden heeft. Aangezien de Stier wereldwijs is, zal hij het belangrijk vinden dat jij dat ook bent.

Verder vindt hij het belangrijk dat zijn partner er verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Moet jij jezelf uitgebreid opmaken om er aantrekkelijk uit te zien, dan zal de Stier er waarschijnlijk op afknappen. In bed zal de Stier in 1ste instantie koel lijken, maar dit is uiterlijke schijn. Hij vindt het namelijk erg fijn om de vrijpartij rustig op te bouwen. Hij houdt niet van vluggertjes en kan in principe de hele nacht doorgaan. Aan het eind van de vrijpartij zal je uiteindelijk de ware vulkaan van de Stier ervaren. Hij kan dan zeer intens klaarkomen. Voordat hij hiertoe in staat is, zal het belangrijk zijn te zorgen voor een schoon bed, waar hij zich fijn in kan nestelen. Hij houdt ervan als zijn partner eerst bedekt is, zodat die langzaam uitgekleed kan worden. Zelf vindt hij het fijn jou te strelen en zachte woordjes toe te fluisteren. Andersom verwacht hij dit ook van zijn partner. Pas op dat je tijdens de seks niet te grof bent of opeens een ander standje aanneemt. Lekker lang hetzelfde standje zal hem volledig opwinden. Hij kan zijn partner echter ook opwinden, omdat de Stier precies weet hoe hij de ander tot meerdere hoogtepunten kan brengen. Verbazingwekkend is dat hij hierbij geen speeltjes of experimenten nodig heeft.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag