astro content
Het erotische leven van de Stier in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
Stieren zijn dit jaar over het algemeen relaxte mensen, maar in bed kunnen ze een partner flink af laten zien. Wat moeilijker zal zijn, is om de Stier in bed te krijgen. Daar zijn ze kieskeurig in en al helemaal als iemand voor een korte flirt of vluggertje gaat. De Stier wil genieten en alle zintuigen gebruiken om opgewonden te zijn, maar ook om de partner flink te verwennen. Ook hierbij zal de Stier wat lastig zijn, omdat deze niet makkelijk op te winden is en in eerste instantie zelfs passief is. Is deze eenmaal opgewonden dan kun je uren genieten met een Stier. Vraag jezelf goed af of je wel zoveel energie of geduld hebt. Bepaalde tekens kunnen beter zoveel mogelijk op afstand blijven. Ook zal de Stier niet echt iemand zijn, die wil experimenteren. Dit teken houdt gewoon van een lang voorspel, knuffelen, uitgebreid genieten van de seks en een lang naspel. Ook dit kan voor veel mensen teveel zijn. Mensen die met een Stier omgaan zijn trouw en misschien ook wel minder romantisch van aard. Zij hadden veel geduld en tijd om de Stier te veroveren. Singles zullen ook dit jaar moeite hebben om een nieuwe serieuze relatie te krijgen. Ze zullen heus wel een poging wagen, maar dan alleen als ze aan de basis denken dat er een kans is. Ze onderzoeken of de ander een trouwe en geduldige partner is. Zo niet, dan zullen ze ogenblikkelijk afstand nemen. Om een Stier blijvend te interesseren zijn goede wijn, lange massage, een lekkere maaltijd en tijdens de liefde lekkere lichaamsgeuren zeer belangrijk. Je kunt een eerste stap maken om de Stier te veroveren. Daarna zal je een hoop geduld moeten laten zien. Tijdens de seks moet je vooral niet veel experimenteren en kiezen voor warmte, intimiteit en lang knuffelen. 

Overzicht van het jaar
Het jaar 2019 zal voor de Stier een liefdevol jaar. Je zult veel liefde ervaren en zal geregeld samen met je partner iets leuks doen, zoals een boswandeling, een romantisch etentje of andere dingen die je erg leuk vindt. Je kunt de relatie naar een hoger plan sturen, waarbij de relatie intensiveert. Mensen die de juiste match hebben gevonden of nu vinden, maken grote stappen. Een nieuw kindje, een trouwpartij of iets anders verheugends zal de liefde laten groeien. Aangezien een Stier romantiek en erotiek sterk koppelt zal er veel kans op spannende momenten zijn. Mensen die dit jaar een nieuwe relatie krijgen of mensen die sinds kort een relatie hebben doen er goed aan duidelijk aan te geven dat de ander niet moet pushen. De Stier heeft de tijd nodig om liefde te voelen. Begin maart zal Uranus in jouw teken komen, waarbij er grote veranderingen mogelijk zijn. Deze energie houdt de komende jaren invloed. Denk goed na of je wel een langere relatie met een bepaald persoon wilt. Daarbij zal eind augustus t/m eind november doorslaggevend zijn. Een huidige relatie kan voor het leven zijn of verbroken worden. Een single kan besluiten om een bepaalde relatie aan te gaan. Deze periode zal Venus namelijk in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur reizen. Dit zal voor de Stier lastig zijn, omdat je dingen gaat doen, die je normaal niet snel doet. Heb je seks, dan zal je waarschijnlijk passioneel zijn en is er zelfs mogelijkheid op korte contacten of zelfs vreemdgaan. In april en juni kan je wel eens wat ontevreden zijn over de seksualiteit. Dit komt omdat Venus een minder gunstige positie inneemt. Mensen zijn dan wat humeuriger. Belangrijk is om empathisch met elkaar om te gaan. Vanaf juli zal er een sterke aantrekkingskracht van je afkomen en wil je pure liefde en een geschikte partner vinden of een bestaande relatie versterken. Eind oktober t/m de 3de week van november zal Mercurius retrograde in je sector van relaties bewegen, waardoor je kunt bekijken of een huidige relatie stand kan houden. Om dit jaar van erotiek te genieten, wordt aangegeven dat je veel tijd met een geliefde doorbrengt en geregeld uitgaat. Singles moeten actie ondernemen en niet lang wachten om iemand te versieren.

     
Seksualiteit met de Stier vrouw

De vrouw wil dat haar zintuigen geprikkeld worden. Ze wil een zacht, warm bed en verwend worden tot in het diepst van haar botten. Daarbij zijn romantische muziek, een knetterend haardvuur en een fijne massage onlosmakelijk verbonden aan erotiek. Een partner dient geduld te hebben en ook de tijd te nemen om haar te verwennen. Wil je haar versieren, dan is het belangrijk dat je niet te geheimzinnig doet. Vertel dat je haar aantrekkelijk vindt en vlei haar. Richt je vooral op wijsheid en probeer ook te praten over interessante onderwerpen die haar boeien. Waarschijnlijk zal ze niet willen praten over koetjes en kalfjes. Het is belangrijk dat je geregeld vraagt naar haar interesses. Durf ook je mening te geven, omdat de Stiervrouw dit belangrijk vindt. Ze is eerlijk en vraagt dit ook van jou. Ben je iemand die voor een erotische flirt gaat, dan kun je er maar beter helemaal niet aan beginnen. Dit zal ze gelijk doorhebben en jou al eerder afpoeieren. Heb je een relatie met een Stiervrouw dan is het belangrijk om geregeld een bloemetje te geven en romantische dingen te ondernemen.

Ook is ze gesteld op mooie en dure cadeaus. Wil je gegarandeerd een vrouw hebben die aandacht geeft en die voor uren seksplezier zorgt, dan zijn een mooie ring of luxe kleding prima geschenken om haar te boeien. Daarom zal het belangrijk zijn een goede baan te hebben, omdat ze geregeld verwacht dat je haar verwent. Vind ze jou na verloop van tijd de moeite waard voor een vaste relatie, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan zal je waarschijnlijk haar type zijn en is ze meestal erg trouw. In bed zal ze genieten van zachte strelingen, kusjes over haar hele lichaam en sensuele woordjes. De omgeving van de seks moet warm en zacht zijn. Ergens in een auto of tussen de struiken is niet aan haar besteed. Het zal een tijd duren voor je merkt dat ze opgewonden wordt, maar is ze dit eenmaal dan wordt ze een woeste vulkaan. Let op dat je liefdevol blijft. Ben je te grof of doe je dingen die zij vervelend vindt, dan kan de lust wel eens verdwijnen. Zelf wil ze overigens wel grover zijn, maar dit doet ze wel op een heel subtiele wijze.  

   Seksualiteit met de Stier man

Een Stierman kun je net als de vrouw opgewonden maken door zijn zintuigen te prikkelen. Hij vindt het fijn als hij kan vrijen met iemand die lekker ruikt, geen mondgeur heeft en geduldig in bed is. Voor de seks vindt hij het belangrijk een lekker wijntje te drinken en een goede maaltijd te nuttigen. De man is stabiel en betrouwbaar, waardoor alleen mensen, die ook zo zijn, bij de Stierman kunnen slagen. Hij is nuchter en houdt niet van mooie praatjes. Doe normaal, dan zal je de meeste kans maken om tot de Stier toegelaten te worden. Single Stieren moet je activeren. Ze zullen niet snel uit zichzelf de eerste stap nemen, voor ze zeker weten dat er een kans is. Hij is vrij bescheiden en verlegen en zal niet met allerlei branie en wijze woorden je aandacht trekken. Wel is hij zeer sterk in zijn opvattingen en heeft  veel zelfvertrouwen. Hij zal niet snel op iemand vallen die niets te melden heeft. Aangezien de Stier wereldwijs is, zal hij het belangrijk vinden dat jij dat ook bent.

Verder vindt hij het belangrijk dat zijn partner er verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Moet jij jezelf uitgebreid opmaken om er aantrekkelijk uit te zien, dan zal de Stier er waarschijnlijk op afknappen. In bed zal de Stier in 1ste instantie koel lijken, maar dit is uiterlijke schijn. Hij vindt het namelijk erg fijn om de vrijpartij rustig op te bouwen. Hij houdt niet van vluggertjes en kan in principe de hele nacht doorgaan. Aan het eind van de vrijpartij zal je uiteindelijk de ware vulkaan van de Stier ervaren. Hij kan dan zeer intens klaarkomen. Voordat hij hiertoe in staat is, zal het belangrijk zijn te zorgen voor een schoon bed, waar hij zich fijn in kan nestelen. Hij houdt ervan als zijn partner eerst bedekt is, zodat die langzaam uitgekleed kan worden. Zelf vindt hij het fijn jou te strelen en zachte woordjes toe te fluisteren. Andersom verwacht hij dit ook van zijn partner. Pas op dat je tijdens de seks niet te grof bent of opeens een ander standje aanneemt. Lekker lang hetzelfde standje zal hem volledig opwinden. Hij kan zijn partner echter ook opwinden, omdat de Stier precies weet hoe hij de ander tot meerdere hoogtepunten kan brengen. Verbazingwekkend is dat hij hierbij geen speeltjes of experimenten nodig heeft.

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

 

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag