astro content
Het erotische leven van de Tweeling in 2019 (door Frank Post)  

 

Algemeen
Er zijn weinig tekens die zo veelzijdig en tegelijk wisselvallig zijn als de Tweeling. Je zult als partner heel wat moeten incasseren om hiermee om te gaan. Je moet mee met de grillen van de Tweeling en in staat zijn de ene dag op een andere manier seks te bedrijven, dan de andere dag. De ene keer zal deze iets spannends en zeer intens willen en dan een andere dag juist weer rustig zonder al teveel franje en weer een andere dag kan de Tweeling je volledig negeren. Ben je als partner in staat om hiermee om te gaan, dan zal de Tweeling over het algemeen in staat zijn geregeld intens seksueel bezig te zijn. Heb je zin in seks met de Tweeling dan zal je uitgebreid onderzoek moeten doen hoe de stemming vandaag is. Wel is het zo dat de Tweeling sensueel en fantasievol is en het fijn vindt als jij raadselachtig bent en precies andersom doet dan de Tweeling gewend is. Breng de spanning in jullie relatie door grenzen te zoeken en de Tweeling te verrassen en te verbazen. Durf het aan om deze via een spannend filmpje op te winden en te zeggen dat je opgewonden wordt van iemand. Dit zal de Tweeling razend maken, maar als de storm eenmaal geklaard is, zal de wraak zijn dat hij/zij laat zien wie er lekker is. Tijdens de seks is het belangrijk dat je intiem met de Tweeling bent. Een zachte massage, kriebelend strelen en geile geurtjes zullen wonderen verrichten. Let op dat jij niet al te jaloers wordt. De Tweeling heeft namelijk een hechte vriendenkring, met zelfs ex-partners, waardoor jaloezie op de loer ligt. De Tweeling zal dit gebruiken om je op te winden. Ren je gillend weg, dan ben je niet de geschikte partner. Ben je door de keuring van de Tweeling gekomen, dan zal deze trouw zijn en niet snel meer los van je komen. Er zal dan veel opwinding naar jou zijn met een diepe verliefdheid, die niet snel meer weg zal gaan.

Overzicht van het jaar
De Tweeling zal geregeld spannende momenten tegenkomen, maar je kunt ook afstand nemen en geen zin in erotiek hebben. Op momenten dat je je verwaarloosd voelt, zal je mensen wegduwen. Je hebt dan weinig lusten en al helemaal niet om seks met je partner te hebben. Ook bij singles is er een wisselvallig patroon en zijn er soms seksuele problemen te bespeuren. In februari en maart is er veel kans op wisselvalligheid. Je doet er goed aan misverstanden en kleine conflicten onder controle te houden. Kijk naar het positieve en leg niet de nadruk op wat minder is. Ook momenten dat Uranus in de Stier staat, kunnen er misverstanden met een huidige partner zijn of problemen met een nieuwe relatie. Houd dit in de gaten, omdat er op seksueel gebied negatieve invloeden zijn. Een waarschuwing is er voor de periode van half februari tot eind maart. Doe niets wat een breuk tot gevolg kan hebben of de relatie verzwakt. Singles kunnen zich beter niet bezighouden met relaties die moeilijk opstarten. De kans dat deze alsnog goed gaan verlopen zal klein zijn. Je moet dan vooral oppassen niet verslaafd te raken aan iemand puur en alleen om spanning en avontuur. Communicatie kan in 2019 beschermend werken als je in staat bent elkaar te begrijpen. Affectie en warmte bieden positiviteit bij intimiteit, romantiek en erotiek. Een andere factor die meespeelt, is als je merkt dat zakelijkheden teveel tijd kosten. Tracht er verandering in aan te brengen. De 4de week van juni tot half september is prima voor romantiek. Er is een positieve planetaire positie, die je seksleven beroert. In een relatie sta je open voor een partner. Je bent positief en neemt initiatief. Singles staan open voor liefde en er is kans dat je nu iemand ontmoet waar je een duurzame relatie mee opstart. Ook december wordt gezien als een positieve periode voor zowel singles als gebonden mensen. Er zijn nog een paar spannende vierkanten tussen Jupiter en Neptunus, waarbij je best buiten je comfortzone mag treden. Er zijn retrograde bewegingen in je sector van intimiteiten, begin januari, midden juli en eind december. Deze kunnen duidelijkheid brengen en zorgen dat je bepaalde negatieve zaken op kunt lossen en los kunt laten.

 
Seksualiteit met de Tweeling vrouw

De Tweelingvrouw wil verwend worden door strelingen, lieve woordjes en lekkere oliën. Wel kan dit van dag tot dag verschillen, waarbij ze vluggertjes of aparte plekken ook wel fijn vindt. Ze is echter wel een luxepaardje en zal het niet snel ergens in een bos doen of in een auto. Ze vindt het ook fijn om te proeven. Een partner die gezond leeft en lekkere geuren en smaken heeft, zal de voorkeur hebben. Wil je een Tweeling versieren, dan vindt ze het gaaf om te flirten en spelen. Ook vindt ze fantasie erg leuk, waardoor je best iets spannends voor kan stellen om haar geïnteresseerd te maken. Bedenk dat je, als je eenmaal hoort dat ze een Tweeling is, goed na moet denken of je wel aankan. Durf je de uitdaging aan, dan wordt het een spannende en uitdagende periode van je leven. De enige manier om haar aandacht te trekken, is communicatie. De Tweeling kan flink babbelen. Het zal sowieso wel lastig zijn om haar aandacht te trekken, omdat ze veel contacten heeft.

Heb je al een relatie met haar dan zal je niet jaloers moeten zijn als ze met anderen lacht en flirt. Bedenk dat ze uiteindelijk altijd bij jou terugkomt en vol voor jou gaat en blij met je is. Toch kan ze soms wel behoefte hebben aan meerdere personen om fantasie en erotiek mee te delen. Alleen als ze werkelijk compleet verliefd op je is, zal ze dit niet doen. Tweelingvrouwen willen in bed met speeltjes bezig zijn. Ze is leergierig en houdt van experimenten. Ze wil eigenlijk alles uitproberen en als een partner dit op de juiste wijze doet, zal het spannend worden en kan ze in extase raken. Ben je iemand die van normale seks houdt, dan zal ze je waarschijnlijk snel het bed uitwerken. Je doet er goed aan fantasie en rollenspellen te gebruiken en niet altijd in bed. Zelfs een trio of een andere spannende activiteit kan haar interesse wekken. Ze wil ook gewoon ergens op een stil plekje of juist ergens waar het druk is genieten van een vluggertje. Doe dit op een droge en schone plek, want ze wil niet in de modder liggen. Tweelingen zijn erg spannend om mee om te gaan, maar alleen voor mensen die het zelf niet te nauw nemen en tegen een stootje kunnen. 

 

Seksualiteit met de Tweeling man

Ook de man zal het belangrijk vinden dat iemand waar hij mee vrijt hygiënisch is, lekker ruikt en smaakt. Aanrakingen en massages zijn belangrijk. Om de Tweeling te versieren, is het belangrijk hem te imponeren met goed gekozen woorden en handelingen. Het lijkt alsof de Tweeling zich stoort, als jij een andere mening hebt, maar stiekem vindt hij dat wel opwindend. Kom niet met ditjes en datjes aan, maar laat gelijk zien dat je iets te melden hebt. Hij houdt van diepgaande gesprekken, waarbij hij graag het woord voert. Opvallend is dat hij het waardeert als jij dominant genoeg bent een duidelijke inbreng te hebben. Heb je een relatie met een Tweelingman, dan zal je merken dat hij wisselvallig is en niet altijd consequent. Hij is actief, maar kan ook passief zijn. Hij is romantisch, maar kan ook koud zijn. Zo zijn er veelal veel tegenstellingen te bespeuren. Kan je hiermee omgaan, dan zal hij dit waarderen en meer stabiliteit laten zien, naarmate de relatie houvast biedt. In dit geval is hij zeer actief en kan hij je overal mee naar toenemen en jou flink verwennen.

Om een single te strikken, zal je eerst door zijn grote sociale achterban moeten komen. Hij heeft veel aanbidders en het zal moeilijk zijn aandacht te trekken. Ga in de buurt staan en praat met anderen over spannende activiteiten en negeer hem, dan zal hij vanzelf naar je toekomen. Daarna is het belangrijk dat je veel communiceert over onderwerpen die hem boeien. In de slaapkamer is de Tweeling man boeiend en actief. Hij houdt van actie en daarbij is het voor hem belangrijk niet altijd hetzelfde te moeten doen. Hij is niet de meest romantische persoon en raakt ook snel de concentratie kwijt tijdens de seks. Je moet hem blijven prikkelen met fantasie en, spiritualiteit. Heeft de Tweeling eenmaal veel vertrouwen in je, dan kan hij ook initiatief nemen en zal hij een goede minnaar zijn, die zorgt dat je volledig aan je trekken komt. Singles kunnen nog wel eens wisselende contacten hebben tot ze bij iemand blijven hangen. Hij heeft het nodig om seks te hebben, omdat hij dan frustraties en problemen kan verwerken, maar diep van binnen wil hij een vaste relatie.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag