astro content
Het erotische leven van de Tweeling in 2019 (door Frank Post)  

 

Algemeen
Er zijn weinig tekens die zo veelzijdig en tegelijk wisselvallig zijn als de Tweeling. Je zult als partner heel wat moeten incasseren om hiermee om te gaan. Je moet mee met de grillen van de Tweeling en in staat zijn de ene dag op een andere manier seks te bedrijven, dan de andere dag. De ene keer zal deze iets spannends en zeer intens willen en dan een andere dag juist weer rustig zonder al teveel franje en weer een andere dag kan de Tweeling je volledig negeren. Ben je als partner in staat om hiermee om te gaan, dan zal de Tweeling over het algemeen in staat zijn geregeld intens seksueel bezig te zijn. Heb je zin in seks met de Tweeling dan zal je uitgebreid onderzoek moeten doen hoe de stemming vandaag is. Wel is het zo dat de Tweeling sensueel en fantasievol is en het fijn vindt als jij raadselachtig bent en precies andersom doet dan de Tweeling gewend is. Breng de spanning in jullie relatie door grenzen te zoeken en de Tweeling te verrassen en te verbazen. Durf het aan om deze via een spannend filmpje op te winden en te zeggen dat je opgewonden wordt van iemand. Dit zal de Tweeling razend maken, maar als de storm eenmaal geklaard is, zal de wraak zijn dat hij/zij laat zien wie er lekker is. Tijdens de seks is het belangrijk dat je intiem met de Tweeling bent. Een zachte massage, kriebelend strelen en geile geurtjes zullen wonderen verrichten. Let op dat jij niet al te jaloers wordt. De Tweeling heeft namelijk een hechte vriendenkring, met zelfs ex-partners, waardoor jaloezie op de loer ligt. De Tweeling zal dit gebruiken om je op te winden. Ren je gillend weg, dan ben je niet de geschikte partner. Ben je door de keuring van de Tweeling gekomen, dan zal deze trouw zijn en niet snel meer los van je komen. Er zal dan veel opwinding naar jou zijn met een diepe verliefdheid, die niet snel meer weg zal gaan.

Overzicht van het jaar
De Tweeling zal geregeld spannende momenten tegenkomen, maar je kunt ook afstand nemen en geen zin in erotiek hebben. Op momenten dat je je verwaarloosd voelt, zal je mensen wegduwen. Je hebt dan weinig lusten en al helemaal niet om seks met je partner te hebben. Ook bij singles is er een wisselvallig patroon en zijn er soms seksuele problemen te bespeuren. In februari en maart is er veel kans op wisselvalligheid. Je doet er goed aan misverstanden en kleine conflicten onder controle te houden. Kijk naar het positieve en leg niet de nadruk op wat minder is. Ook momenten dat Uranus in de Stier staat, kunnen er misverstanden met een huidige partner zijn of problemen met een nieuwe relatie. Houd dit in de gaten, omdat er op seksueel gebied negatieve invloeden zijn. Een waarschuwing is er voor de periode van half februari tot eind maart. Doe niets wat een breuk tot gevolg kan hebben of de relatie verzwakt. Singles kunnen zich beter niet bezighouden met relaties die moeilijk opstarten. De kans dat deze alsnog goed gaan verlopen zal klein zijn. Je moet dan vooral oppassen niet verslaafd te raken aan iemand puur en alleen om spanning en avontuur. Communicatie kan in 2019 beschermend werken als je in staat bent elkaar te begrijpen. Affectie en warmte bieden positiviteit bij intimiteit, romantiek en erotiek. Een andere factor die meespeelt, is als je merkt dat zakelijkheden teveel tijd kosten. Tracht er verandering in aan te brengen. De 4de week van juni tot half september is prima voor romantiek. Er is een positieve planetaire positie, die je seksleven beroert. In een relatie sta je open voor een partner. Je bent positief en neemt initiatief. Singles staan open voor liefde en er is kans dat je nu iemand ontmoet waar je een duurzame relatie mee opstart. Ook december wordt gezien als een positieve periode voor zowel singles als gebonden mensen. Er zijn nog een paar spannende vierkanten tussen Jupiter en Neptunus, waarbij je best buiten je comfortzone mag treden. Er zijn retrograde bewegingen in je sector van intimiteiten, begin januari, midden juli en eind december. Deze kunnen duidelijkheid brengen en zorgen dat je bepaalde negatieve zaken op kunt lossen en los kunt laten.

 
Seksualiteit met de Tweeling vrouw

De Tweelingvrouw wil verwend worden door strelingen, lieve woordjes en lekkere oliën. Wel kan dit van dag tot dag verschillen, waarbij ze vluggertjes of aparte plekken ook wel fijn vindt. Ze is echter wel een luxepaardje en zal het niet snel ergens in een bos doen of in een auto. Ze vindt het ook fijn om te proeven. Een partner die gezond leeft en lekkere geuren en smaken heeft, zal de voorkeur hebben. Wil je een Tweeling versieren, dan vindt ze het gaaf om te flirten en spelen. Ook vindt ze fantasie erg leuk, waardoor je best iets spannends voor kan stellen om haar geïnteresseerd te maken. Bedenk dat je, als je eenmaal hoort dat ze een Tweeling is, goed na moet denken of je wel aankan. Durf je de uitdaging aan, dan wordt het een spannende en uitdagende periode van je leven. De enige manier om haar aandacht te trekken, is communicatie. De Tweeling kan flink babbelen. Het zal sowieso wel lastig zijn om haar aandacht te trekken, omdat ze veel contacten heeft.

Heb je al een relatie met haar dan zal je niet jaloers moeten zijn als ze met anderen lacht en flirt. Bedenk dat ze uiteindelijk altijd bij jou terugkomt en vol voor jou gaat en blij met je is. Toch kan ze soms wel behoefte hebben aan meerdere personen om fantasie en erotiek mee te delen. Alleen als ze werkelijk compleet verliefd op je is, zal ze dit niet doen. Tweelingvrouwen willen in bed met speeltjes bezig zijn. Ze is leergierig en houdt van experimenten. Ze wil eigenlijk alles uitproberen en als een partner dit op de juiste wijze doet, zal het spannend worden en kan ze in extase raken. Ben je iemand die van normale seks houdt, dan zal ze je waarschijnlijk snel het bed uitwerken. Je doet er goed aan fantasie en rollenspellen te gebruiken en niet altijd in bed. Zelfs een trio of een andere spannende activiteit kan haar interesse wekken. Ze wil ook gewoon ergens op een stil plekje of juist ergens waar het druk is genieten van een vluggertje. Doe dit op een droge en schone plek, want ze wil niet in de modder liggen. Tweelingen zijn erg spannend om mee om te gaan, maar alleen voor mensen die het zelf niet te nauw nemen en tegen een stootje kunnen. 

 

Seksualiteit met de Tweeling man

Ook de man zal het belangrijk vinden dat iemand waar hij mee vrijt hygiënisch is, lekker ruikt en smaakt. Aanrakingen en massages zijn belangrijk. Om de Tweeling te versieren, is het belangrijk hem te imponeren met goed gekozen woorden en handelingen. Het lijkt alsof de Tweeling zich stoort, als jij een andere mening hebt, maar stiekem vindt hij dat wel opwindend. Kom niet met ditjes en datjes aan, maar laat gelijk zien dat je iets te melden hebt. Hij houdt van diepgaande gesprekken, waarbij hij graag het woord voert. Opvallend is dat hij het waardeert als jij dominant genoeg bent een duidelijke inbreng te hebben. Heb je een relatie met een Tweelingman, dan zal je merken dat hij wisselvallig is en niet altijd consequent. Hij is actief, maar kan ook passief zijn. Hij is romantisch, maar kan ook koud zijn. Zo zijn er veelal veel tegenstellingen te bespeuren. Kan je hiermee omgaan, dan zal hij dit waarderen en meer stabiliteit laten zien, naarmate de relatie houvast biedt. In dit geval is hij zeer actief en kan hij je overal mee naar toenemen en jou flink verwennen.

Om een single te strikken, zal je eerst door zijn grote sociale achterban moeten komen. Hij heeft veel aanbidders en het zal moeilijk zijn aandacht te trekken. Ga in de buurt staan en praat met anderen over spannende activiteiten en negeer hem, dan zal hij vanzelf naar je toekomen. Daarna is het belangrijk dat je veel communiceert over onderwerpen die hem boeien. In de slaapkamer is de Tweeling man boeiend en actief. Hij houdt van actie en daarbij is het voor hem belangrijk niet altijd hetzelfde te moeten doen. Hij is niet de meest romantische persoon en raakt ook snel de concentratie kwijt tijdens de seks. Je moet hem blijven prikkelen met fantasie en, spiritualiteit. Heeft de Tweeling eenmaal veel vertrouwen in je, dan kan hij ook initiatief nemen en zal hij een goede minnaar zijn, die zorgt dat je volledig aan je trekken komt. Singles kunnen nog wel eens wisselende contacten hebben tot ze bij iemand blijven hangen. Hij heeft het nodig om seks te hebben, omdat hij dan frustraties en problemen kan verwerken, maar diep van binnen wil hij een vaste relatie.

 

 
©2019 FZ. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZ).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag