astro content

Gastenboek

Onderstaand vindt u berichten die bezoekers hebben achter gelaten in ons gastenboek. Het gastenboek is bedoeld om ervaringen met anderen te delen. Het is geen forum waar u vragen kan stellen aan andere klanten. Heeft u een klacht dan kan dat via het contact formulier. Wij plaatsen die berichten niet in het gastenboek. Alleen via het contact formulier zullen we klachten behandelen. Wilt u zelf een bericht plaatsen klik dan hier.

Klanten beoordelen AstroAngels gemiddeld met 4.8/5 (4134 beoordelingen)

anoniem (20-03-2018 om 14:18)

Vandaag Brigitte voor het eert gesproken moet zeggen dat ik echt versteld stond wat ze kon vertellen over de gene waar ik een vraag over had en de situatie waar hij in zit wat ik ook zo mooi vond dat ze kon zien dat we een sterke zielsconnetie hadden en dat er zeker weer contact zou gaan komen en dat het rondom me lag .ik ga je
je gauw weer bellen Brigitte je bent een toppertje X


Ga naar helderziende Brigitte

Shimaya (19-03-2018 om 20:12)

Goedenavond Ilse,
Kom je vanavond online?


Ga naar helderziende Ilse

Dorinde (19-03-2018 om 09:51)

Lieve Rosa, echt super bedankt . Ik ben aardig van mijn angst af nu door jou. Zie nu ook in voor liefde en angst tegelijker tijd kiezen gaat niet. Ook jouw voorspelling met mijn ex is uit gekomen nu ik meer in liefde sta en handel en niet meer zo emotioneel trek zoekt hij steeds meer toe nadering. Heb je nog nodig maar wat je ook zegt niet afhankelijk worden van de ander op je zelf vertrouwen. Wijze vrouw ben je, dank voor al je hulp advies en coaching. Liefs


Ga naar helderziende Rosa

Voor Yvonne van Simone (18-03-2018 om 11:37)

Lieve Yvonne,
Wat een mooie woorden! Dankjewel!
Heerlijk om terug te krijgen dat ik jou heb kunnen helpen. De humor kan niet bij iedereen alleen bij mensen die blijven geloven in hun kracht blijven staan en weigeren om in de slachtofferrol te gaan.

Heel veel kracht en liefde toegewenst!

Liefs en warme groet, Simone


Ga naar helderziende Simone

S (17-03-2018 om 14:23)

Hey Moena ben je er dir weekend?


Ga naar helderziende Moena

Jeannette (16-03-2018 om 18:10)

Ik wil iets vertellen over Rosa. In het begin was ik een beetje bang om met Rosa te praten omdat ik dacht dat ze mij niet serieus zou nemen. Maar dat is niet waar.Rosa neemt je heel serieus en maakt totaal geen misbruik van je probleem. Sommige paragnosten maken je afhankelijk van ze omdat je al in een nare situatie zit. En dat doet Rosa niet.Rosa geeft met al haar gaven antwoord op je vragen en houdt je niet onnodig aan de lijn. En het belangrijkste is dat het zuiver is en ook uitkomt. Want dat is ook het doel van dit soort lijnen. Voor gewoon probleem gesprekken kan je ook gewoon met je vriendinnen bellen .Je belt ook niet voor dat soort dingen naar deze lijn. Je belt omdat je informatie wilt over een persoon of een situatie of een voorspelling wilt horen . Of je belt voor een healing of hulp bij je persoonlijke groei. En ga maar zo door. Rosa is degene die met haar gaven jou informatie kan geven en voorspellingen kan geven en jou kan helpen in je groei. En het klopt allemaal !!! En Rosa is voor mij degene die zo zuiver werkt en eerlijk is. En ik maak veel mee dat paragnosten sommigen dan in een week verschillende dingen zeggen waarvan je denkt huh maar gisteren zei je wat anders. Rosa is niet zo .zij blijft bij wat ze eerder heeft gezegd. En dat is erg zuiver. Of sommige paragnosten doen net alsof ze het beter weten ook al zeg je dat het niet zo is. Rosa is niet zo. Rosa praat niet met je mee maar zegt wel die dingen DIE KLOPPEN. Ik ben erg blij dat ik Rosa heb ontmoet hier en dat k haar kan spreken over mijn situatie.


Ga naar helderziende Rosa

D (16-03-2018 om 17:32)

Wat een goed gesprek met een fijne vrouw. Ze wist de situatie precies neer te zetten zoals deze is en heeft me echt op weg geholpen om verder te komen. Maartje is eerlijk, oprecht heeft ook gewoon humor. Ga zeker weer een keer bellen.


Ga naar helderziende Maartje

Hennie (16-03-2018 om 15:19)

Hi Manon, ik heb je een paar dagen geleden via de chat "gesproken". Wat fijn om te ervaren dat iemand begrijpt wat ik heb mogen ervaren en voelen wat mijn tweelingziel betreft. Dank daarvoor!!!


Ga naar helderziende Manon

Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel (16-03-2018 om 14:03)

Lieve lieve Joanne,

De afgelopen weken waren opnieuw niet makkelijk voor mij. Veel meegemaakt en gezien. Zelfs met mijn gezondheid ging het wat minder.
Maar in alles wat ik meemaakte bleef u zeggen alles komt goed en heb vertrouwen. En die vertrouwen heb ik ook.
Elke dag weer leer ik. U en God geven mij zoveel energie om niet op te geven, maar om door te zetten. Hiernaast komen al u voorspellingen uit. U weet alles precies en correct te vertellen wat er wel of niet zal gaan gebeuren.

Ook u healings hebben mij geholpen. Ik voel me fitter en beter.

Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u:

Opeens is daar het moment. U raakt er helaas niet aan gewend. Dan valt de deur weer op slot en de sleutel ervan is kapot. U gist naar wat is fout gegaan en wat u de ander hebt aangedaan. Heel soms lijkt of alles weer goed is. Maar zelf voel je steeds weer dat gemis van vertrouwen over en weer. Want dat is er blijkbaar niet meer. U wilt elkaar zo graag vertrouwen. Daar moet u samen aan bouwen. Het moet van beide kanten gaan. Anders blijft die deur steeds dichtslaan.

Lieve engel dank u wel voor alles wat u voor mij doet. In dit leven kan u nooit vergeten. U bent een prachtig engel die mensen zo als mij veranderen in een mooie zwaan.

Met vriendelijke groeten.


Ga naar helderziende Joanne

Anoniem (16-03-2018 om 13:18)

Mijn lieve Rosa,

Ik vind je een hele lieve bijzondere vrouw. Jou voorspellingen komen altijd uit! Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet via deze weg , want ik vind je geweldig als vrouw en ook als medium! Ik praat al jaren met jou, dat zegt ook genoeg ,ik heb alle vertrouwen in jou en ik weet zeker dat laste voorspellingen gaan ook uitkomen. Ik ben je heel dankbaar dat je altijd voor mij bent! Liefs xxxx


Ga naar helderziende Rosa

Maria (15-03-2018 om 20:44)

Lieve karin.wat een.mooie consult heb ik van jou grhad je mooie woorden hebben.mij.rustig gemaakt nu wachten.op de voorspellingen tot gauw


Ga naar helderziende Karin

Jasmijn (15-03-2018 om 17:56)

Lieve klanten

Zoals jullie gemerkt hebben ben ik al geruime tijd afwezig op de lijn vanwege gezondheidsklachten en helaas gaat dit ook nog even duren. Wens jullie veel liefde toe liefs Jasmijn.


Ga naar helderziende Jasmijn

Yvonne (15-03-2018 om 16:43)

Simone geeft duidelijke inzichten en slaat regelmatig de spijker op zijn kop. Zij kon mij ook dingen uit een vorig leven vertellen en daarmee aangeven waarom ik steeds vastloop op ervaringen die zich gedurende mijn leven zijn blijven herhalen. Ook daarmee probeert zij je op weg te helpen. Simone doet dit met de nodige humor en zonder al teveel zweverigheid. Wat een lieve, leuke vrouw!


Ga naar helderziende Simone

Elvira voor Michelle (14-03-2018 om 12:34)

Lieve Michelle,

Ik weet zeker dat het je gaat lukken. Je bent zo goed bezig en begrijpt nu helemaal hoe het werkt en wat je kunt doen. Je hebt niet alleen alle tools maar ook de inzichten wat je alles in handen geeft om echt verder te komen. Je hebt de moed gehad om naar jezelf te durven kijken en hebt hard gewerkt, maar dat heeft je ook heel veel gebracht en brengt je nog steeds verder. Je mag trots op jezelf zijn.

Hartegroet,
Elvira


Ga naar helderziende Elvira

Pp (14-03-2018 om 10:28)

Hoi jolijn kan je via telefoon online komen?


Ga naar helderziende Jolijn

Voor judith (14-03-2018 om 09:27)

Judith was te snel met berichtje gister naar je.... had het verstuurd en kreeg opeens toch een berichtje...hahah toch de 80% ;-))
Zijn berichtjes over en weer gegaan, hij is zelfs nog terug gekomen op de afspraak waar hij niets van zich heeft laten horen...

Bellen binnenkort, vertel ik je het verhaal, maar wilde ff doorgeven dat het gevoel toch klopte.

X m


Ga naar helderziende Judith

Voor judith (13-03-2018 om 23:06)

Lieve Judith,


Heb je vanmiddag gebeld met de vraag of ik iets van "hem" zou horen vandaag.
Je dacht 80% ja, 20% nee. Helaas toch de 20%...vind het soms zo verwarrend en onrustig! Benieuwd wat april gaat brengen. Klinkt misschien raar, maar durf nergens meer op te hopen...hou vertrouwen in je voorspellingen en ook de gesprekken met je!
Helaas kwam er iemand binnen en moest ik de verbinding verbreken. Hoop dat ik je gauw iets positiefs kan schrijven?
Hou je op de hoogte....

Liefs M
--------------------------------

Lieve M.,

Ik kan me helemaal voorstellen dat je teleurgesteld bent!

Voelde ook veel onrust bij hem en toch zoveel positieve gevoelens naar jou toe. Gezien zijn situatie wel begrijpelijk. ...gevoel voor jou wordt sterker...

Lieverd dit is een moeizaam proces voor jullie beiden. ..ieder beleeft het op z'n eigen manier. ..en dan ook nog niet de snelheid die jij zo graag ziet.

Alles gebeurt op de juiste tijd, helaas kunnen we dat proces niet versnellen.

Daarom blijf bij jezelf en vooral in het heden, want dat is je "leerweg"

Lieve warme groet,

JudithGa naar helderziende Judith

Dar (13-03-2018 om 21:53)

Vreemd dat nog niemand wat heeft geschreven, nou dan zal ik maar de eerste met een pluim zijn:

Ik heb Roy een aantal dagen geleden gesproken en hij heeft me heel goed geholpen in zijn consult. Hij wist precies te zeggen hoe dingen ervoor staan en het grotere geheel te beschrijven met daarin praktische tips. Inmiddels kan ik vertellen dat zijn voorspelling klopt. Zoek je naast verheldering en sturing ook tips in het omgaan met situaties, bel dan hem!

Roy, mijn dank is groot! Prettige manier van contact maak je, waarin je rust op de ander weet over te brengen.

Groetjes


Ga naar helderziende Roy

Aan Rosa (13-03-2018 om 15:58)

Lieve Rosa ,
Alles wat je heb voorspelt is uitgekomen !.
Je bent een toppertje!.
Rosa is echt een top medium!.

Liefs ?


Ga naar helderziende Rosa

Jacqueline (13-03-2018 om 15:15)

Lieve Moena,

Geweldig nummer (gelijk opgezocht en mij niet onbekend)!!! Enne, bedankt weer voor je altijd fijne gesprek!!

Liefs, Jacqueline


Ga naar helderziende Moena

Anoniem (13-03-2018 om 10:15)

Waaauuuuw Rosa , je heb weer gelijk gehad. Ik heb echt niet meer geloof in contact met hem, en toch onverwacht vanavond zocht hij contact . Ik had echt niet meer in geloof , maar jij wel! En echt schat je heb weer gelijk gehad, ongelofelijk echt hoe goed je bent! Jij bent het beste! Echte topper!!! Liefs xxxx


Ga naar helderziende Rosa

Vanessa (13-03-2018 om 09:15)

Dag lieve Rosa! Bedankt om er gisteren weer te zijn voor mij en om me wat moed in te praten en mijn twijfels weer weg te halen! Aan jou heb ik echt veel en dankzij jou kan ik al wat beter in de positieve gedachtengang blijven! Altijd fijn om met jou te bellen!

Tot snel!

Dikke kus

Vanessa


Ga naar helderziende Rosa

reshmi (12-03-2018 om 12:32)

Beste Maartje, dank voor jou zuiver consult!


Ga naar helderziende Maartje

Anoniem (11-03-2018 om 19:27)

He karin
Wat ben je toch geweldig je voorspelling
Is weer precies uitgekomen
Ik vind jouw wel een goed medium
Je kan helaas niet altijd vertellen
Waar en hoe wat gebeurt dat begrijp ik
Al te goed hopen dat anderen dat ook
Kunnen begrijpen
Ik bel je snel karin


Ga naar helderziende Karin

Michelle (11-03-2018 om 15:17)

Hai Elvira,

WOW Elvira, geweldig hoe en wat je weer allemaal te zien kreeg! Klopte precies, kon niet beter, het was de spijker op z'n kop! Ik ga mijn best doen, want weet nu wat me te doen staat. Dank voor deze perfecte reading.

Groetjes, Michelle


Ga naar helderziende Elvira

Renate (11-03-2018 om 14:33)

Maartje bedankt voor het consult.Ik ben nu op een andere manier aan het kijken naar mijn ziel relatie. Xxx


Ga naar helderziende Maartje

Aantal mediums (11-03-2018 om 05:44)

Lief,Je mooie reactie..Dankjewel?


Ga naar helderziende Moena

jochem (11-03-2018 om 00:12)

Hallo lieve Joanne bedankt voor de leuke toekomst voorspelling en een warme groet uit Friesland


Ga naar helderziende Joanne

Natasja voor Elvira (10-03-2018 om 16:39)

Hoi lieve Elvira,

Je had weer gelijk. Het klopte helemaal! Dank je wel voor je eerlijkheid. Ik heb altijd erg veel aan de gesprekken met jou. Het brengt me steeds weer een stuk verder op mijn weg en heeft al veel positiefs gebracht.

Warme groet,
Natasja


Ga naar helderziende Elvira

Aan aantal mediums (10-03-2018 om 06:51)

Hoi
ik herken dit wel..tijd is moeilijk...en blijf bij jezelf..voel voor jezelf aan wat kloppend is ...dat werkt alleen. Ik wacht op iets maar ik weet ergens diep van binnen welke medium het voor mij doet...en dat is in mijn geval Rosa omdat haar voorspellingen nu al uitkomen


Ga naar helderziende Moena

Volgende pagina

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te benvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag