astro content

Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december | Jaarhoroscoop 2019 Boogschutter

Algemeen
Het jaar 2019 zal de Boogschutter mogelijkheden geven te veranderen. Zover zelfs dat er persoonlijke transformatie ontstaat. Dit is vooral het gevolg van Uranus. Deze planeet biedt verandering en er zullen geregeld momenten van verbetering zijn. Je bent geregeld bezig jezelf onder de loep te nemen en kijkt er naar wat je af moet leren en wat je juist aan moet leren. Let op dat je dit niet te ordelijk doet, omdat dit nu eenmaal niet bij een Boogschutter past. Je bent avontuurlijk en wilt het leven ook spannende leiden. Uranus geeft jou de energie om te experimenteren.

De veranderingen zullen dan ook zeker niet stabiel verlopen, omdat je van alles uit wilt proberen. Je kunt hierbij het gevoel hebben dat als je één stap vooruit gaat, je er weer twee achteruit gaat. Hoe dan ook, aan het eind van dit jaar zal je merken dat alle veranderingen goed uitpakken en je er alleen maar sterker van geworden bent. Sterker, omdat je tegen een stootje kunt, doordat je veel problemen hebt overwonnen en je geregeld stress hebt ervaren. Alleen Boogschutters die het niet aandurven problemen en conflicten aan te gaan, zullen meer moeite hebben om zich te transformeren en als het ware een nieuwe periode van het leven in te gaan.

Liefde en sociale contacten waren misschien minder de afgelopen jaren, maar dat zal in 2019 beter gaan. Op gebied van cultuur en intellectuele zaken ben je verrassend diepzinnig en zijn er geregeld perioden dat je meer aandacht hebt voor kunst, religie, spiritualiteit en andere intellectuele zaken. Je intuïtie is erg sterk, waardoor je in staat bent de juiste dingen te doen om gelukkig te zijn. De laatste jaren was je niet altijd gericht op mensen in je omgeving. Daar moet je dit jaar opletten. Het zal niet alleen belangrijk zijn aandacht aan je partner, vrienden en familie te geven, maar nieuwe contacten te leggen. Met name Jupiter zal hierbij heersen, maar die zal pas na september invloed hebben. Je moet dus geduld hebben. Singles kunnen veel mensen ontmoeten, maar of dit tot een nieuwe liefde leidt is nog maar de vraag. Alleen mensen die zowel fysiek als mentaal op één lijn met zitten, zullen voorkeur hebben. Het jaar zal onderverdeeld zijn in twee duidelijke perioden. Je bent t/m september ben je gericht op persoonlijke transformatie, waarbij je problemen oplost, contacten versterkt en met verleden bezig bent. Vanaf oktober zal je sociaal actief zijn, met nieuwe vrienden en veel groepsactiviteiten.

Romantiek en sociale contacten
Januari begint passioneel, maar brengt veel agressie en conflicterende energie als gevolg van Mars in de Ram. Je weet je wilt om aan je trekken te komen, maar deze energie kan te intens voor anderen zijn. Halverwege januari kan er flink wat vuur komen vanuit de verbinding tussen Venus en Jupiter. Je bent passioneel en dwingt geregeld erotiek af. Je bent echter minder agressief, maar wel sensueel. Dit geldt voor singles en gebonden mensen. Tot en met maart zal Uranus invloed op je liefdessector hebben. Dat is al bijzonder, omdat deze planeet daar al erg lang inzat. Daardoor zal je de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt hebben in de liefde en met mensen in je leven. Wil je dingen echt veranderen, dan doe je er goed aan die dus uiterlijk in maart voltooid te hebben. Omdat Mars tot half februari in deze sector zit, wordt aangeraden dit voor die tijd te doen. Let op dat je rond de periode van 11 t/m 13 februari te maken krijgt met een energetische botsing tussen de planeten. Weet je je emoties op een geduldige wijze te gebruiken, dan zal de energie goed uitpakken. Met name singles kunnen deze gebruiken voor een nieuwe liefde. Gebonden mensen om hun huidige relatie te verbeteren. Gebruik je energie minder goed, dan kan een relatie verbroken worden en gaan singles over grenzen.

Zowel singles als gebonden mensen ondergaan bij sociaal contacten verandering. Mars bevindt zich april tot half mei in je sector van relaties. Deze zal Uranusenergie absorberen, waardoor er evenwicht in de romantiek komt. In een relatie ben je minder dwars en eigenwijs en in staat afspraken te maken en beslissingen te nemen die de relatie veel goeds brengen. Het is een prima tijd om de relatie naar een nieuw level te brengen.

Ook in sociale contacten zal er rust zijn en kun je veel warmte geven. Dit geldt ook voor singles. Zij zullen zich richten op het vinden van een serieuze relatie en zijn minder bezig met uiterlijk vertoon. Een bijzondere tijd is midden april tot midden mei als Venus, in de Ram, liefde brengt. Hierdoor raken Boogschutters oververhit en kun je nieuwe mensen aantrekken. Je vindt het als single fijn om je op plezier te richten. Tracht emoties onder controle te houden en beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Gebonden mensen kunnen deze periode verveeld raken als ze een minder spannende partner hebben. Mars bevindt zich half mei tot juli in de sector van intimiteit. Daardoor ben je minder met erotiek bezig, maar richt je je op emotionele banden. Het is een tijd waarin geliefden of vrienden veel aandacht krijgen. Je bent serieus, maar moet opletten dat je soms te veeleisend bent.

Begin juni tot begin juli gaat Venus de Tweeling in en dit biedt intellectuele energie. In een relatie wil je dat een partner zich volledig inzet. Je wilt interesses delen en hobby’s hebben, die jullie geregeld samen doen. Je moet dit niet afdwingen, maar liefdevol aangeven. Singles kunnen te speels zijn en dan ongewenste dingen doen en iemand tegenkomen, die niet lang bij je blijft. De 23ste en 24ste zal Venus in de Tweeling een vierkant vormen met Jupiter in jouw teken en Neptunus in Vissen. De energie zal de rest van het jaar blijven. Er is veel empathie en compassie en je gevoelens worden over het algemeen bevredigd. De 2de helft van juli zal Mercurius retrograde in je sector van intimiteit bewegen. Een huidige liefdesrelatie en ook sociale contacten kunnen minder goed verlopen, omdat je het gevoel hebt dat je veel te weinig terugkrijgt. Neem vooral je eigen gedrag onder de loep. Singles doen er ook goed aan, omdat tekortkoningen en gedragingen aandacht te geven. Dit kan zorgen dat een ex-partner terug in je leven komt, als deze merkt dat je werkelijk verandert.

Alle planetaire energieën draag je in het 2de deel van het jaar mee, maar je bent meer gericht op nieuwe vrienden of het vinden van nieuwe liefdesrelaties. Ook is het een prima periode om een huidige relatie te versterken. Vanaf de 4de week van november kun je veel vuur vanuit de verbinding van Venus en Jupiter ervaren. In een relatie zal je veel liefde en erotiek bieden. Ben je single, dan wil je geen vaste relatie, maar spelen en flirten. Je zult het jaar op een intense wijze afsluiten met veel drang tot romantiek en erotiek. Deze energie kan in december negatief uitpakken als je over grenzen gaat, maar meestal zal je verantwoordelijk bezig zijn.

Carrière en financiën
Pluto en Saturnus staan het hele jaar in je sector van financiën. Er kunnen nieuwe inkomsten zijn en je kunt bepaalde actie ondernemen wat betreft beleggingen en investeringen. Heb je onverantwoordelijke dingen gedaan, dan zullen deze doorzetten. Er word aangeraden hier dan echt mee te veranderen. Met name Uranus kan ondersteunen, omdat die vanaf maart je sector van carrière binnengaat. Dit kan voor veel veranderingen zorgen. Je kunt je ontevreden voelen bij de huidige dingen die je doet. Dit kan dan betekenen dat je een sterke drang hebt om een nieuwe baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten. Er zijn sterke aanwijzingen dat er een andere werkomgeving komt. Ook kunnen er nieuwe contacten zijn, die een grote invloed op je leven hebben. Uranus maakt de Boogschutter ongedurig, waardoor je veel dingen uitprobeert en vooral als Mars halverwege februari in je sector van carrière komt. Het is een prima jaar om meer risico te nemen door iets te doen waar je toe nu toe niet aan gedacht hebt. Uranus brengt zelfs gedurende acht jaren verandering, waarbij je controle moet houden. Dat is wel eens lastig, omdat nu eenmaal niet alles te voorkomen is.

Het is voor de Boogschutter echter spannend avontuur op te zoeken en de alledaagse sleur te doorbreken. Uranus, in de Stier, zal in ieder geval zorgen dat je hier doorheen kunt breken. Half juli zal er een Volle Maansverduistering in de sector van financiën zijn en dit biedt helende energie om financiële problemen en bepaalde obstakels op te lossen. Mars zal half augustus t/m september in je sector van carrière staan. Je bent dan ambitieus en weet goed wat je wilt. Daardoor wordt aangeraden je te richten op lange termijndoelen. Bijzonder is dat een bepaald doel, dat je al een paar jaar geleden gesteld hebt, nu opeens wel vruchtvol kan worden.

Ondanks de passie van Mars zal je gedisciplineerd zijn en sta je verantwoordelijk in het leven. Eind augustus zal de Nieuwe Maan een perfecte verbinding maken met de Zon, Mercurius, Venus en Mars in de Maagd, die een driehoek vormen met Uranus in de Stier en Pluto en Saturnus in de Steenbok. Hierdoor is er een grote kans dat je iets gaat doen wat voor de komende jaren veel profijt en werk op kan leveren. Maak er gebruik van. Ook is het een geschikte energie om nieuwe mensen te ontmoeten die jou kunnen ondersteunen bij de plannen die je hebt. Let op dat je niet zomaar iets doet. Je bent soms te impulsief en vindt het spannend om ongeduld de voorkeur te geven. Dit kan voor momenten zorgen dat je juist weerstand ondervindt en dat zal voor achteruitgang zorgen. Wees dus geduldig en maak een duidelijke planning.

Let op dat er in de maand december een krachtige energie vanuit de Zon komt. Daardoor kun je veel geld verdienen en komen er nieuwe kansen op je weg. Omdat ook Saturnus, Uranus en andere planeten veel energie bieden, kun je financieel en zakelijk veel bereiken en met een gerust hart het jaar afsluiten en het nieuwe jaar ingaan. Let op dat Pluto nog steeds in de Steenbok beweegt, waardoor je vaak gedwongen wordt gas terug te nemen en op ratio te vertrouwen, terwijl je aan de andere kant een drang voelt om er vol voor te gaan. Zie het dan ook als een leerpunt om een evenwicht te vinden. Dan zal je in staat zijn om goed te functioneren en veel te bereiken.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Maan reist het hele jaar in de sector van gezondheid., waardoor je een drang hebt om een gezonde levenswijze na te streven. De Maan kan ondersteund worden door Venus, je planeet van gezondheid. Daardoor heb je een goede intuïtie voor signalen die je lichaam doorgeeft. Let op dat Venus half juni t/m eind juni retrograde beweegt. Je hebt de neiging extreem met gezondheid bezig te zijn. Tracht dit te onderdrukken, omdat dit geen zin heeft en alleen averechts werkt. Uranus en Jupiter verbinden zich vaak met de Zon. Normaal gesproken wijzen de verbindingen niet op grote problemen, maar je moet voldoende slapen, overdag geregeld pauze nemen en fysiek fit blijven. Het grootste probleem kan optreden als gevolg van overspanning als je veel werkt en het avontuur opzoekt. Je kunt dan wel eens over grenzen gaan en dat kan je energie opvreten. Uranus reist naar je sector van gezin en familie.

Dit heeft invloed op je humeur. Soms heb je het gevoel dat je energie niet kwijt kunt en dat zal op zich voor vermoeidheid zorgen. Er wordt aangeraden emotioneel in evenwicht te blijven, zodat je humeur goed blijft. Yoga en meditatie, maar ook sport en beweging zijn erg belangrijk. Ga niet met allerlei medicatie aan de slag. Wel kun je extra vitaminen en mineralen gebruiken om je hart en vaten gezond te houden. Pluto zal veel energie aan je uitscheidingsorganen bieden. Je lichaam kan hierdoor soms ontgiftende energie ervaren. Je kunt dan last van diarree en misselijkheid hebben, ook kan je zweet wat zwaar ruiken. Maak je niet bezorgd, dit is in principe juist positief. Je gezondheid is prima en van af oktober zelfs zeer goed, omdat Jupiter je humeur positief beïnvloedt. J

e doet er t/m september goed aan geregeld te ontspannen, te rusten en minder hooi op je vork te nemen. Daarna voel je je dus zeer sterk, maar moet je wel opletten dat je niet te actief wordt. Je wilt experimenteren en het avontuur opzoeken en dat zal je humeur sterk verbeteren, maar overdrijf niet, anders gaat het tegenwerken.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag