astro content

Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december | Jaarhoroscoop 2019 Boogschutter

Algemeen
Het jaar 2019 zal de Boogschutter mogelijkheden geven te veranderen. Zover zelfs dat er persoonlijke transformatie ontstaat. Dit is vooral het gevolg van Uranus. Deze planeet biedt verandering en er zullen geregeld momenten van verbetering zijn. Je bent geregeld bezig jezelf onder de loep te nemen en kijkt er naar wat je af moet leren en wat je juist aan moet leren. Let op dat je dit niet te ordelijk doet, omdat dit nu eenmaal niet bij een Boogschutter past. Je bent avontuurlijk en wilt het leven ook spannende leiden. Uranus geeft jou de energie om te experimenteren.

De veranderingen zullen dan ook zeker niet stabiel verlopen, omdat je van alles uit wilt proberen. Je kunt hierbij het gevoel hebben dat als je één stap vooruit gaat, je er weer twee achteruit gaat. Hoe dan ook, aan het eind van dit jaar zal je merken dat alle veranderingen goed uitpakken en je er alleen maar sterker van geworden bent. Sterker, omdat je tegen een stootje kunt, doordat je veel problemen hebt overwonnen en je geregeld stress hebt ervaren. Alleen Boogschutters die het niet aandurven problemen en conflicten aan te gaan, zullen meer moeite hebben om zich te transformeren en als het ware een nieuwe periode van het leven in te gaan.

Liefde en sociale contacten waren misschien minder de afgelopen jaren, maar dat zal in 2019 beter gaan. Op gebied van cultuur en intellectuele zaken ben je verrassend diepzinnig en zijn er geregeld perioden dat je meer aandacht hebt voor kunst, religie, spiritualiteit en andere intellectuele zaken. Je intuïtie is erg sterk, waardoor je in staat bent de juiste dingen te doen om gelukkig te zijn. De laatste jaren was je niet altijd gericht op mensen in je omgeving. Daar moet je dit jaar opletten. Het zal niet alleen belangrijk zijn aandacht aan je partner, vrienden en familie te geven, maar nieuwe contacten te leggen. Met name Jupiter zal hierbij heersen, maar die zal pas na september invloed hebben. Je moet dus geduld hebben. Singles kunnen veel mensen ontmoeten, maar of dit tot een nieuwe liefde leidt is nog maar de vraag. Alleen mensen die zowel fysiek als mentaal op één lijn met zitten, zullen voorkeur hebben. Het jaar zal onderverdeeld zijn in twee duidelijke perioden. Je bent t/m september ben je gericht op persoonlijke transformatie, waarbij je problemen oplost, contacten versterkt en met verleden bezig bent. Vanaf oktober zal je sociaal actief zijn, met nieuwe vrienden en veel groepsactiviteiten.

Romantiek en sociale contacten
Januari begint passioneel, maar brengt veel agressie en conflicterende energie als gevolg van Mars in de Ram. Je weet je wilt om aan je trekken te komen, maar deze energie kan te intens voor anderen zijn. Halverwege januari kan er flink wat vuur komen vanuit de verbinding tussen Venus en Jupiter. Je bent passioneel en dwingt geregeld erotiek af. Je bent echter minder agressief, maar wel sensueel. Dit geldt voor singles en gebonden mensen. Tot en met maart zal Uranus invloed op je liefdessector hebben. Dat is al bijzonder, omdat deze planeet daar al erg lang inzat. Daardoor zal je de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt hebben in de liefde en met mensen in je leven. Wil je dingen echt veranderen, dan doe je er goed aan die dus uiterlijk in maart voltooid te hebben. Omdat Mars tot half februari in deze sector zit, wordt aangeraden dit voor die tijd te doen. Let op dat je rond de periode van 11 t/m 13 februari te maken krijgt met een energetische botsing tussen de planeten. Weet je je emoties op een geduldige wijze te gebruiken, dan zal de energie goed uitpakken. Met name singles kunnen deze gebruiken voor een nieuwe liefde. Gebonden mensen om hun huidige relatie te verbeteren. Gebruik je energie minder goed, dan kan een relatie verbroken worden en gaan singles over grenzen.

Zowel singles als gebonden mensen ondergaan bij sociaal contacten verandering. Mars bevindt zich april tot half mei in je sector van relaties. Deze zal Uranusenergie absorberen, waardoor er evenwicht in de romantiek komt. In een relatie ben je minder dwars en eigenwijs en in staat afspraken te maken en beslissingen te nemen die de relatie veel goeds brengen. Het is een prima tijd om de relatie naar een nieuw level te brengen.

Ook in sociale contacten zal er rust zijn en kun je veel warmte geven. Dit geldt ook voor singles. Zij zullen zich richten op het vinden van een serieuze relatie en zijn minder bezig met uiterlijk vertoon. Een bijzondere tijd is midden april tot midden mei als Venus, in de Ram, liefde brengt. Hierdoor raken Boogschutters oververhit en kun je nieuwe mensen aantrekken. Je vindt het als single fijn om je op plezier te richten. Tracht emoties onder controle te houden en beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Gebonden mensen kunnen deze periode verveeld raken als ze een minder spannende partner hebben. Mars bevindt zich half mei tot juli in de sector van intimiteit. Daardoor ben je minder met erotiek bezig, maar richt je je op emotionele banden. Het is een tijd waarin geliefden of vrienden veel aandacht krijgen. Je bent serieus, maar moet opletten dat je soms te veeleisend bent.

Begin juni tot begin juli gaat Venus de Tweeling in en dit biedt intellectuele energie. In een relatie wil je dat een partner zich volledig inzet. Je wilt interesses delen en hobby’s hebben, die jullie geregeld samen doen. Je moet dit niet afdwingen, maar liefdevol aangeven. Singles kunnen te speels zijn en dan ongewenste dingen doen en iemand tegenkomen, die niet lang bij je blijft. De 23ste en 24ste zal Venus in de Tweeling een vierkant vormen met Jupiter in jouw teken en Neptunus in Vissen. De energie zal de rest van het jaar blijven. Er is veel empathie en compassie en je gevoelens worden over het algemeen bevredigd. De 2de helft van juli zal Mercurius retrograde in je sector van intimiteit bewegen. Een huidige liefdesrelatie en ook sociale contacten kunnen minder goed verlopen, omdat je het gevoel hebt dat je veel te weinig terugkrijgt. Neem vooral je eigen gedrag onder de loep. Singles doen er ook goed aan, omdat tekortkoningen en gedragingen aandacht te geven. Dit kan zorgen dat een ex-partner terug in je leven komt, als deze merkt dat je werkelijk verandert.

Alle planetaire energieën draag je in het 2de deel van het jaar mee, maar je bent meer gericht op nieuwe vrienden of het vinden van nieuwe liefdesrelaties. Ook is het een prima periode om een huidige relatie te versterken. Vanaf de 4de week van november kun je veel vuur vanuit de verbinding van Venus en Jupiter ervaren. In een relatie zal je veel liefde en erotiek bieden. Ben je single, dan wil je geen vaste relatie, maar spelen en flirten. Je zult het jaar op een intense wijze afsluiten met veel drang tot romantiek en erotiek. Deze energie kan in december negatief uitpakken als je over grenzen gaat, maar meestal zal je verantwoordelijk bezig zijn.

Carrière en financiën
Pluto en Saturnus staan het hele jaar in je sector van financiën. Er kunnen nieuwe inkomsten zijn en je kunt bepaalde actie ondernemen wat betreft beleggingen en investeringen. Heb je onverantwoordelijke dingen gedaan, dan zullen deze doorzetten. Er word aangeraden hier dan echt mee te veranderen. Met name Uranus kan ondersteunen, omdat die vanaf maart je sector van carrière binnengaat. Dit kan voor veel veranderingen zorgen. Je kunt je ontevreden voelen bij de huidige dingen die je doet. Dit kan dan betekenen dat je een sterke drang hebt om een nieuwe baan te zoeken of een eigen bedrijf te starten. Er zijn sterke aanwijzingen dat er een andere werkomgeving komt. Ook kunnen er nieuwe contacten zijn, die een grote invloed op je leven hebben. Uranus maakt de Boogschutter ongedurig, waardoor je veel dingen uitprobeert en vooral als Mars halverwege februari in je sector van carrière komt. Het is een prima jaar om meer risico te nemen door iets te doen waar je toe nu toe niet aan gedacht hebt. Uranus brengt zelfs gedurende acht jaren verandering, waarbij je controle moet houden. Dat is wel eens lastig, omdat nu eenmaal niet alles te voorkomen is.

Het is voor de Boogschutter echter spannend avontuur op te zoeken en de alledaagse sleur te doorbreken. Uranus, in de Stier, zal in ieder geval zorgen dat je hier doorheen kunt breken. Half juli zal er een Volle Maansverduistering in de sector van financiën zijn en dit biedt helende energie om financiële problemen en bepaalde obstakels op te lossen. Mars zal half augustus t/m september in je sector van carrière staan. Je bent dan ambitieus en weet goed wat je wilt. Daardoor wordt aangeraden je te richten op lange termijndoelen. Bijzonder is dat een bepaald doel, dat je al een paar jaar geleden gesteld hebt, nu opeens wel vruchtvol kan worden.

Ondanks de passie van Mars zal je gedisciplineerd zijn en sta je verantwoordelijk in het leven. Eind augustus zal de Nieuwe Maan een perfecte verbinding maken met de Zon, Mercurius, Venus en Mars in de Maagd, die een driehoek vormen met Uranus in de Stier en Pluto en Saturnus in de Steenbok. Hierdoor is er een grote kans dat je iets gaat doen wat voor de komende jaren veel profijt en werk op kan leveren. Maak er gebruik van. Ook is het een geschikte energie om nieuwe mensen te ontmoeten die jou kunnen ondersteunen bij de plannen die je hebt. Let op dat je niet zomaar iets doet. Je bent soms te impulsief en vindt het spannend om ongeduld de voorkeur te geven. Dit kan voor momenten zorgen dat je juist weerstand ondervindt en dat zal voor achteruitgang zorgen. Wees dus geduldig en maak een duidelijke planning.

Let op dat er in de maand december een krachtige energie vanuit de Zon komt. Daardoor kun je veel geld verdienen en komen er nieuwe kansen op je weg. Omdat ook Saturnus, Uranus en andere planeten veel energie bieden, kun je financieel en zakelijk veel bereiken en met een gerust hart het jaar afsluiten en het nieuwe jaar ingaan. Let op dat Pluto nog steeds in de Steenbok beweegt, waardoor je vaak gedwongen wordt gas terug te nemen en op ratio te vertrouwen, terwijl je aan de andere kant een drang voelt om er vol voor te gaan. Zie het dan ook als een leerpunt om een evenwicht te vinden. Dan zal je in staat zijn om goed te functioneren en veel te bereiken.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Maan reist het hele jaar in de sector van gezondheid., waardoor je een drang hebt om een gezonde levenswijze na te streven. De Maan kan ondersteund worden door Venus, je planeet van gezondheid. Daardoor heb je een goede intuïtie voor signalen die je lichaam doorgeeft. Let op dat Venus half juni t/m eind juni retrograde beweegt. Je hebt de neiging extreem met gezondheid bezig te zijn. Tracht dit te onderdrukken, omdat dit geen zin heeft en alleen averechts werkt. Uranus en Jupiter verbinden zich vaak met de Zon. Normaal gesproken wijzen de verbindingen niet op grote problemen, maar je moet voldoende slapen, overdag geregeld pauze nemen en fysiek fit blijven. Het grootste probleem kan optreden als gevolg van overspanning als je veel werkt en het avontuur opzoekt. Je kunt dan wel eens over grenzen gaan en dat kan je energie opvreten. Uranus reist naar je sector van gezin en familie.

Dit heeft invloed op je humeur. Soms heb je het gevoel dat je energie niet kwijt kunt en dat zal op zich voor vermoeidheid zorgen. Er wordt aangeraden emotioneel in evenwicht te blijven, zodat je humeur goed blijft. Yoga en meditatie, maar ook sport en beweging zijn erg belangrijk. Ga niet met allerlei medicatie aan de slag. Wel kun je extra vitaminen en mineralen gebruiken om je hart en vaten gezond te houden. Pluto zal veel energie aan je uitscheidingsorganen bieden. Je lichaam kan hierdoor soms ontgiftende energie ervaren. Je kunt dan last van diarree en misselijkheid hebben, ook kan je zweet wat zwaar ruiken. Maak je niet bezorgd, dit is in principe juist positief. Je gezondheid is prima en van af oktober zelfs zeer goed, omdat Jupiter je humeur positief beïnvloedt. J

e doet er t/m september goed aan geregeld te ontspannen, te rusten en minder hooi op je vork te nemen. Daarna voel je je dus zeer sterk, maar moet je wel opletten dat je niet te actief wordt. Je wilt experimenteren en het avontuur opzoeken en dat zal je humeur sterk verbeteren, maar overdrijf niet, anders gaat het tegenwerken.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag