astro content

Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli | Jaarhoroscoop 2019 Kreeft

Algemeen
Je kunt dit jaar te maken krijgen met bepaalde fysieke zaken die je dwingen om maatregelen te nemen. Met name zelfvertrouwen, zelfbeeld en zorgen die je je maakt wat anderen van jou vinden, kunnen je onder druk zetten. Het zal belangrijk zijn hier wel degelijk over na te denken. Je intuïtie maakt je niet voor niets onrustig. Saturnus zal jou aan de ene kant confronteren met je tekortkomingen, maar aan de andere kant energie bieden om belangrijke veranderingen te ondergaan.

Natuurlijk kun je soms denken hoe het vroeger was en dat je bepaalde dingen gerust kunt doen, omdat anderen dat doen. Uiteindelijk gaat het er echter om wat voor jouw normen en waarden belangrijk is. Verschuil je niet achter allerlei triviale beweringen en wees gewoon eerlijk voor jezelf en anderen. Dit zal jou uiteindelijk veel meer opleveren. Over het algemeen zal dit lukken en wordt het een jaar om beter met energie, mensen en activiteiten om te gaan. Wees serieus en flexibel, dan ga je spiritueel op bijna alle gebieden een goed jaar tegemoet. Intellectueel kunnen er sterke prikkels zijn, waardoor je meer interesses hebt en je daardoor kunt ontwikkelen door alle kennisvergaring en educatieve mogelijkheden die er komen.

Er is wel een duidelijke tweedeling in je leven. Tot eind september zal de energie meer gericht zijn op je thuissituatie, familie en emotionele zaken, waarbij je weinig problemen zult kennen. Na deze maand zal je juist problemen tegenkomen. Je doet er goed aan dan vrienden en andere sociale contacten om ondersteuning te vragen. Positief aan deze periode is dat je op mentaal, intellectueel en psychologisch gebied een flinke groei mee zult maken. Waarschijnlijk omdat je meer geconfronteerd wordt met het leven en daardoor serieuzer in het leven staat. Het wordt een interessant jaar met zakelijke- of privéreizen, religieuze of spirituele ontwikkeling en veel veranderingen. Dit zal voor de gevoelige Kreeft wel stress met zich meebrengen, waardoor er momenten zijn dat je wat onrust kunt voelen, maar uiteindelijk zal je merken dat je prima ontwikkelingen meemaakt. Voor jezelf zal je vooral qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk veel meer betrokken worden met de diepte van het leven en de manier hoe je met mensen om kunt gaan. Je zult lekker in je vel zitten en kunt over het algemeen het jaar goed afronden, waarbij dus de periode vanaf oktober de grootste veranderingen zal laten zien.

Romantiek en sociale contacten
Saturnus en Pluto staan dit jaar in oppositie in je sector van relaties. Ze bieden op persoonlijk gebied een energie, waardoor de Kreeft van fouten leert en over emoties nadenkt. Je bent toegewijd en werkt aan verbetering van sociale contacten en liefdesrelaties. Het is een jaar om contacten met mensen te herstellen, maar ook af te breken. Mensen met wie je een goede band hebt, zullen belangrijker worden. Zondag 6 januari rond 2:00 vindt er een, voor Nederland niet zichtbare, zonsverduistering plaats, maar de Kreeft merkt deze wel op. Je bent in staat je door die energie op te laden. Gebonden mensen kunnen problemen oplossen en zichzelf analyseren. Singles kunnen een nieuwe relatie opstarten, waarbij ze in staat zijn tekortkomingen op te lossen.

De maansverduistering in het midden van juli biedt krachtige energie om problemen uit eerdere relaties te rationaliseren en te bedenken hoe je het anders aan kunt pakken. Hierdoor ben je in staat een relatie met een ex-partner te herstellen of een nieuwe relatie aan te gaan. Ook kun je oude gewoontes afleren. Gebonden mensen kunnen de energie gebruiken om anders in de relatie te staan. In de periode vlak voor en tijdens de herfst is er een gelukzalige energie. Singles kunnen actief in staat zijn om serieuze en liefdevol mensen aan te trekken. Gebonden Kreeften bieden veel liefde, maar door een strijdbare energie kunnen ze ook wel te maken krijgen met conflicten.

Eind september t/m oktober moet je oppassen, omdat Saturnus en Pluto een vierkant in de Weegschaal aangaan. Pluto zorgt voor strijdbare energie, maar Saturnus biedt liefde en warmte. Daarnaast zal Jupiter, in de Boogschutter, een sextiel met ze vormen. Vind je een evenwicht in alle energieën, dan zal je krachtig in de liefde staan en bied je veel warmte en respect aan een partner. Singles hebben een sympathieke en warme uitstraling, waardoor ze mensen aantrekken. Jupiter biedt hierbij enthousiasme, humor en levensvreugde.

Oktober t/m half december reist Mercurius in de Schorpioen en dit biedt opwindende momenten, vooral omdat Mercurius, Venus, de Zon en Mars een heftige verbinding met Uranus en Neptunus aangaan. Je kunt nu een heel ander soort mens aantrekken en dat zal je niet eens tegenvallen. Het 1ste deel van november zal Mercurius een korte periode retrograde in de sector van romantiek bewegen. Oude problemen lijken terug te komen, maar lukt het jou om deze op te lossen dan kun je de vruchten hiervan plukken. Sta open voor mensen en ga hier actief mee bezig.

Mars verblijft vanaf half november de rest van het jaar in je sector van romantiek en biedt veel kracht en passie. Gebruik je de energieën goed, dan kun je de rest van het jaar een prima contact hebben met je partner en andere sociale contacten. Voor singles bestaat de kans dat een relatie met een ex-partner hersteld wordt. Daarnaast zal je passioneel en opwindend overkomen, waardoor avontuur en erotiek vergroot kunnen worden.

Singles kunnen hierdoor iemand in hun leven zoeken die voor opwinding en avontuur zorgt. Gebonden mensen zijn gericht op intimiteiten, passie en liefde. December zal ook veel opwinding kennen. Jupiter reist naar de sector van romantiek en relaties. Hierdoor ben je meer in staat om nieuwe vrienden te maken. Je bent betrokken en sympathiek en mensen gaan graag met je om. Je bent in staat minder streng in het leven te staan en zoekt plezier op. Tenslotte zal er 26 december rond 5.00 een, voor Nederland niet zichtbare, zonsverduistering zijn. Deze werkt hetzelfde als aan het begin van het jaar, waardoor bepaalde zaken opgelost worden en je het jaar op een fijne manier afrondt.

Carrière en financiën
Het wordt een jaar met succes, maar ook geduld, omdat emoties en privéproblemen je parten spelen. Lukt het deze te overwinnen dan kan je veel bereiken. Jupiter zal tot eind september in jouw sector van carrière verblijven, wat positief is voor mensen die een nieuwe baan ambiëren of mensen die een eigen bedrijf starten. Succes is mooi, maar uiteindelijk gaat het erom of je gelukkig bent. Mensen met een eigen bedrijf hebben grotere kansen om te ontwikkelen. Het geluk kan dus voor alle Kreeften sterk zijn en zorgen dat je kunt bereiken wat je wilt. Financieel is het geen slecht jaar. Mensen die vorig jaar te weinig hadden of in de problemen zaten, hebben betere vooruitzichten. Wil je meer verdienen? Blijf actief en verantwoord, dan dwing je kansen af. Mensen die beleggen hebben de grootste kans als ze dit doen in de farmacie en bedrijven die zich richten op medische- en natuurproducten.

De Volle Maan van 21 januari geeft kracht om minder sociaal wenselijk te zijn en actief te zijn. Je bent krachtig en assertief en komt voor jezelf op. Uranus in de Ram zal van 1 januari t/m half februari impact hebben, omdat deze een band aangaat met Mars. Je kunt achterstallig werk afronden en met nieuwe zaken aan de slag. Begin maart reist Uranus naar het gebied van de Stier. Dit is opwindend, omdat je nieuwe mensen kunt leren kennen, die een gunstige toekomst beloven. Venus heeft positieve invloed op financiën, maar dit kan per maand veranderen. Neem niet teveel risico. Omdat Venus wisselvallig is, zal je alert moeten zijn wat je met geld doet. Goede investering op verkeerde momenten kunnen dramatisch verlopen. Ook wordt afgeraden schulden te maken, omdat deze moeilijk af te lossen zijn. Begin april tot begin augustus reist Venus door de Tweeling. Mensen die in de handel, marketing, reclamewereld, educatie en met uitgeverijen werken, kunnen vooral profiteren.

Wil je beleggen dan zijn telefoonbedrijven, transportwereld en media prima objecten. Let op dat er in juni minder gunstige periode is, omdat Venus retrograde beweegt. Vertragingen en irritaties kunnen jou parten spelen. Wil je financieel iets doen, laat je dan voorlichten en doe niets wat afgeraden wordt. Eind juli verbindt Mars in de Leeuw zich met Jupiter in de Boogschutter, die beloningen brengen.

De Nieuwe Maan van 28 oktober vindt plaats in je sector van financiën, wat negatieve energie geeft, waardoor je op moet letten met wat je doet. We willen waarschuwen voor drie vierkanten van Jupiter en Neptunus. Deze zijn halverwege januari, juni en eind september. Je kunt dan teveel liefde voor geld hebben en daar wordt voor gewaarschuwd. De twee verbindingen die Venus en Jupiter aangaan, eind januari en eind november zijn positief om financiële vooruitgang te boeken. Luister naar advies en handel adequaat. We willen wijzen op energie van Mercurius, die eind juni, halverwege juli en het 2de deel van augustus in de Leeuw is. Er zijn kansen, maar blijf nadenken en handel niet te impulsief.

Emotionele en fysieke gezondheid
Saturnus beweegt door je sector van gezondheid en zorgt ervoor dat je algehele weerstand verlaagd. Een vermoeide Kreeft kan chagrijnig zijn en dit kan zijn weerslag hebben op contact met mensen in je omgeving. De conflicten en problemen die daaruit ontstaan, kunnen stress geven. Met name de laatste maanden kunnen er problemen in je gezin of familie zijn. Tracht deze op te lossen als je merkt dat je ziek wordt. Harmonie en liefde zullen de beste medicijn zijn. Vermijd teveel genotsproducten zoals drugs, nicotine en alcohol. Ook suiker kan funest zijn, omdat je bloedsuikerspiegel verstoord kan raken, wat voor algehele vermoeidheid zorgt. Het zal belangrijk zijn om evenwicht te vinden door de tijd en energie die je dit jaar gebruikt te reguleren. Voel je je moe, ga dan niet te lang door, maar neem rust wat vaker.

Omdat het een jaar van verandering is, zullen er kansen, die ook voor lasten zorgen. Je zult duidelijke grenzen moeten stellen en bepaalde dingen elimineren die je gezondheid onder druk zetten. Je kunt er moeite mee hebben om jezelf te vertrouwen. Bedenk dat dit uitermate belangrijk is om lekker in je vel te zitten. Met name Saturnus zal ondersteuning geven en ervoor zorgen dat je energie krijgt om je vertrouwen te versterken. Deze planeet staat in jouw teken en in de sector van zelfbewustzijn, waardoor er meer discipline is. Pluto zal je in sector van gezondheid verblijven en ondersteunen om juiste keuzes te maken en te transformeren. Je planeet van gezondheid, Jupiter, zal vanaf oktober in deze sector verblijven, waardoor je je bewust bent van goede en minder goede keuzes. Ook kun je ondersteuning vragen van mensen in je omgeving, maar die moet je dan wel zelf vragen. Tenslotte is het belangrijk hobby’s en andere bezigheden in je leven te implementeren.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag