astro content

Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september | Jaarhoroscoop 2019 Maagd

Algemeen
Je gezondheid is vorig jaar zeker niet minder geworden, door de verantwoorde manier hoe jij in het leven staat. Romantiek en je sociale leven worden interessant en de opwinding zal door je planeet van de liefde Uranus alleen maar sterker worden. Er is veel opwinding mogelijk en dat zal dit jaar alleen maar beter worden. Je bent in 2019 sensueel en zal veel seksualiteit willen ervaren. Omdat je een optimistisch persoon bent, zal je veel vertrouwen uitstralen en dit kan mensen aantrekken, zowel voor vriendschappen als voor liefde.

Toch is het een jaar, waarin bepaalde vriendschappen afgebroken worden. Er is geregeld misleidende energie, waardoor vriendschappen onder de loep genomen moeten worden. Er zijn mensen die het niet goed met je voorhebben. Merk je dit, dan wordt aangeraden hier gelijk in op te treden. Daarvoor kan je beter tijd gebruiken voor ontmoetingen met nieuwe mensen, waar je meer mee op kunt gaan bouwen. Voor gebonden mensen kan het een prima jaar worden om de liefde te versterken en voor singles is het een prima tijd om een nieuwe partner te krijgen. Dat het een jaar van verandering is, staat wel vast en over het algemeen zal dit de juiste energie aan je bieden.

Zoals we al aangaven is het een jaar van verandering, waarbij het soms geleidelijk gaat, maar er ook tijden zijn dat het erg snel zal gaan. Je zult hiermee om moeten leren gaan om vooral niet impulsief te zijn. De energie zal namelijk meerdere jaren bij je blijven en je hebt dus tijd zat om te transformeren. Ga met de stroom mee en pas je dus vooral aan op momenten dat er werkelijk iets anders van je gevraagd wordt. Het zal zeker geen jaar worden waarin je routinematig bezig bent, omdat er altijd wel uitdagingen zijn. Deze zullen je vooral bewegen om het verleden onder de loep te nemen en bepaalde zaken af te wenden en nieuwe zaken in je leven op te nemen. Als je merkt dat een huidige relatie niet veel biedt, zal je duidelijke besluiten moeten nemen. Qua gezondheid zal je dit jaar meer moeten letten op je fysieke, dan op je innerlijke lichaam. Je kunt veel tijd besteden aan een gezond leven en er dan aantrekkelijker uit gaan zien. Dit zal je vooral tot eind september veel energie kosten, maar daarna zal je steeds lekkerder in je kunnen vel zitten. Het wordt zeker geen makkelijk jaar om gezond te blijven, maar uiteindelijk lukt het je heus wel om veel te bereiken en lekker in je vel te zitten.

Romantiek en sociale contacten
Het is een spannend jaar met momenten dat je wordt gedwongen om duidelijke besluiten te nemen. Je moet evenwicht vinden binnen relaties. Dingen waar je jaren aan gewend bent, kunnen nu duidelijke verandering laten zien. Maagden die het leven saai vonden, zullen merken dat er heel wat gebeurt. De Maagd zal in de romantiek anders gaan denken. Bepaalde gewoontes, normen en waarden veranderen. Anderen, maar ook jijzelf kunnen er moeite mee hebben. Je doet er goed aan dat te doen waar je zin in hebt, maar let op dat je mensen niet kwetst.

Gebonden mensen kunnen tijd aan hun partner besteden, maar behouden graag hun vrijheid. Heb je een partner die er moeite mee heeft, dan kan het belangrijk zijn hier samen een weg in te vinden. Let op dat je emotioneel wisselvallig kunt worden en dat je dan minder liefde voelt. Andere momenten kan je juist liefdevolle en verliefde gevoelens hebben. De beste relatie zal zijn als jullie elkaar vrijlaten om over grenzen te gaan. Ben je single, dan wil je je eigen gang gaan en niet gebonden zijn. Pas als er iemand komt, die jou vrijlaat, zal een relatie interessanter worden. Ook singles zijn verward wat betreft emoties en experimenteren graag met wisselend contact. Andere momenten snak je naar serieuze relaties. Voor gebonden mensen en singles zal het dus een jaar worden, waarin de romantiek intens en warm is en er momenten zijn dat je koel en afstandelijk bent.

Let op dat er dit jaar momenten zijn dat mensen met een lange relatie, meer kans maken om tot een breuk te komen. Voor vriendschap, sociaal contact en familie zijn er geregeld perioden dat er goede energie is. Dit is van half januari tot de 4de week van maart, eind mei tot eind jullie en eind september tot eind november. Uranus, in de Ram, zal jou soms onvoorspelbaar maken en dan ben je wel eens te vrijmoedig en neem je teveel risico’s. Let vooral op momenten dat Mars zich in de Ram met Uranus verbindt. Mercurius kan ervoor zorgen dat je speels in relaties en liefde staat. Je hebt dan minder zin te serieus te zijn en wilt gewoon lekker genieten van spanning en avontuur. Dit zal vooral zijn in de periode dat deze planeet in de Vis beweegt.

Dit is vanaf de 2de week van februari t/m eind maart. Je kunt jezelf anders laten zien. Gebonden mensen zullen hun partner graag prikkelen door over grenzen te gaan. Singles zullen minder bescheiden zijn en zich duidelijk profileren als ze iemand leuk vinden. Er wordt aangeraden je niet te actief op te stellen en niet teveel op jacht te gaan. Laat anderen maar moeite doen om jou het hof te maken. In dat geval is de energie van Jupiter en Neptunus in de Vissen half januari, half juni en eind september intens en dan kan je de grenzen van jezelf en anderen zoeken.

Saturnus in de Steenbok zorgt dat je gedurende het jaar nuchter kunt zijn. Op die momenten ben je minder idealistisch en kijk je wat anderen willen. Deze energie kan wel zorgen dat carrière of andere zakelijkheden boven de romantiek staan. Voorkom dit en maak tijd vrij voor je partner of als single voor sociale contacten en leuke activiteiten. Op het moment dat Pluto in de Steenbok staat, kan je veel meer avontuur opzoeken. Je moet dan opletten dat je niet teveel over grenzen gaat, omdat de spanning voor stress kan zorgen. Er wordt aangeraden ve

rantwoordelijk in het leven te staan en evenwichtig te blijven. Wanneer je intens en speels bent en een ander moment weer serieus en afstandelijk, zal dit alleen maar weerstand oproepen. Het onderhouden van een huidige relatie en het krijgen van een nieuwe kosten nu energie. Ben je echter te wisselvallig dan zal je er mentaal en fysiek nog veel meer last van krijgen. December is een prima maand omdat Jupiter dan in de Steenbok reist en een driehoek vormt met Uranus in de Stier. Relaties verbeteren en singles kunnen een nieuwe persoon aantrekken.

Carrière en financiën
Je sector van financiën zal geraakt worden en goede vooruitzichten brengen. Je vertrouwt jezelf en dat zullen anderen aan je merken. Je wilt genieten en dit kan je doen door geregeld aankopen te doen. Het is een prima jaar om te beleggen, maar blijf nadenken en vraag advies. Venus biedt prima hulp en zal je kracht bieden om meer geld te verdienen. Jupiter zal aan het eind van het jaar mooie energie bieden en dan is er een grote vooruitgang te bespeuren. Met name onroerend goed en belegging in telecommunicatie, transportwezen en reiswereld kunnen je veel opleveren. Let op dat er van half tot eind juni mindere energie komt, vanuit de retrograde Venus.

Wil je een bepaalde financiële beslissing nemen of geld uitgeven, dan dien je te onderzoeken of het mogelijk is. Zakelijk gezien is het een jaar om geregeld samen te werken en niet alles alleen te doen. Dit zal voor jou lastig zijn, omdat je iemand bent die dingen alleen wil doen. Je hebt vertrouwen in zakelijke partners, maar je doet het liever zelf. Begin februari zal er veel energie vrijkomen als gevolg van het sextiel tussen Mercurius, Jupiter, Mars en Uranus. Een prima periode voor een verandering in je leven. Je hebt controle over jezelf en kunt flexibel met zakelijke contacten omgaan, waarbij er respect is tussen jou en anderen.

Halverwege Maart zal Venus zich in de Waterman verbinden met Mars in de Stier. Passie, irritatie en koppigheid kunnen leiden tot irritaties en ruzies. Wees verstandig omdat de energie zeker tot het einde van de maand voor storing zorgt. Mars zal van april tot halverwege mei in jouw sector van ambities reizen. Je voelt een sterke drang om te ontwikkelen en bent iemand die recht op het doel afgaat. Je kunt de energie gebruiken om hard te werken en veel lange termijndoelen te plannen. Omdat je zeer verantwoordelijk bent, weet je juiste dingen te doen om te presteren. Eind mei tot eind juni bewegen er heel wat planeten door de Tweeling. Je vindt het moeilijk om jezelf grenzen te stellen en dit kan deze periode erg lastig zijn. Een vierkant tussen Jupiter en Neptunus kan verwarring geven, waarbij je op moet letten dat je niet altijd even consequent bent. Je kunt afspraken vergeten en zakelijke contacten teleurstellen. Beloof niets wat je niet waar kunt maken.

De Volle Maan van 13 oktober zal financieel positief doorwerken. Je kunt allerlei ideeën krijgen en deze kunnen welvaart brengen. Eind september tot begin november zal Saturnus in de Weegschaal bewegen en Pluto in de Steenbok, terwijl Jupiter in de Boogschutter beweegt. Je hebt moeite om grenzen te stellen en gaat naarstig op zoek naar balans. Misschien doe je er goed aan werk links te laten liggen en te ontspannen. Mars zal van oktober tot half november in je sector van financiën verblijven. Hierdoor ben je nuchter, maar wel zeer actief om nieuwe kansen te behalen. Let op dat je misschien veel kunt verdienen, maar dat je de neiging hebt om ook weer veel geld uit te geven. Er wordt zeker aangeraden om meer spaargeld over te houden.

Emotionele en fysieke gezondheid
Je bent iemand die veel met gezondheid bezig is en dat zal geregeld zorgen dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Voor de Maagd zijn een goede emotionele gesteldheid en gezondheid strikt verbonden. Dit jaar zal je vooral eind februari tot begin mei, eind mei tot eind juni en de laatste herfstmaand bezig zijn om je spiritueel te versterken. Je doet er deze periode goed aan vaker te rusten en meer te ontspannen. Uranus gaat gedurende een aantal jaren de Vissen in. Dit geeft spirituele invloed en dwingt jou bijna om meer rust te zoeken. Ook is het belangrijk geregeld werkzaamheden naar anderen te delegeren. Neptunus kan invloed hebben op je doorbloeding en vooral naar benen en voeten.

Waarschijnlijk zijn het dan ook vaak wisselvallige weersomstandigheden die een negatieve invloed op je kunnen hebben. Met name vocht of koude voeten kunnen hierbij storen. Draag goede schoenen en loop vooral niet met natte sokken rond. Verder dien je op gewrichten te letten en dan vooral de knieën en enkels. Toch zal je ook zeker op moeten letten dat medicijnen en vitaminen en andere middelen om je weerstand te vergroten niet werken, zolang jij emotioneel en spiritueel niet in evenwicht bent. Daar zal je dus het grootste deel van het jaar mee bezig zijn. Meditatie, yoga en natuur zullen betere helende methoden zijn. Verder zal het extra belangrijk zijn te zorgen dat je in de liefde en sociale contacten lekker in je vel zit.

Maagden die op dit gebied lekker in hun vel zitten, zullen meestal een sterkere fysieke weerstand hebben. Let op dat bezorgdheid om geliefden ook zijn weerslag op je weerstand heeft. Zijn er teveel mensen in je omgeving waar jij je zorgen over maakt, dan kan je gezondheid minder worden. Tracht hier op te letten en zorg in dit geval zelf ook voor ondersteuning, eet en drink gezond en laat genotsproducten zoveel mogelijk achterwege. Natuurlijk is je bewegingspatroon ook belangrijk om gezond te blijven. Uranus en Jupiter zullen je ondersteunen, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag