astro content

Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september | Jaarhoroscoop 2019 Maagd

Algemeen
Je gezondheid is vorig jaar zeker niet minder geworden, door de verantwoorde manier hoe jij in het leven staat. Romantiek en je sociale leven worden interessant en de opwinding zal door je planeet van de liefde Uranus alleen maar sterker worden. Er is veel opwinding mogelijk en dat zal dit jaar alleen maar beter worden. Je bent in 2019 sensueel en zal veel seksualiteit willen ervaren. Omdat je een optimistisch persoon bent, zal je veel vertrouwen uitstralen en dit kan mensen aantrekken, zowel voor vriendschappen als voor liefde.

Toch is het een jaar, waarin bepaalde vriendschappen afgebroken worden. Er is geregeld misleidende energie, waardoor vriendschappen onder de loep genomen moeten worden. Er zijn mensen die het niet goed met je voorhebben. Merk je dit, dan wordt aangeraden hier gelijk in op te treden. Daarvoor kan je beter tijd gebruiken voor ontmoetingen met nieuwe mensen, waar je meer mee op kunt gaan bouwen. Voor gebonden mensen kan het een prima jaar worden om de liefde te versterken en voor singles is het een prima tijd om een nieuwe partner te krijgen. Dat het een jaar van verandering is, staat wel vast en over het algemeen zal dit de juiste energie aan je bieden.

Zoals we al aangaven is het een jaar van verandering, waarbij het soms geleidelijk gaat, maar er ook tijden zijn dat het erg snel zal gaan. Je zult hiermee om moeten leren gaan om vooral niet impulsief te zijn. De energie zal namelijk meerdere jaren bij je blijven en je hebt dus tijd zat om te transformeren. Ga met de stroom mee en pas je dus vooral aan op momenten dat er werkelijk iets anders van je gevraagd wordt. Het zal zeker geen jaar worden waarin je routinematig bezig bent, omdat er altijd wel uitdagingen zijn. Deze zullen je vooral bewegen om het verleden onder de loep te nemen en bepaalde zaken af te wenden en nieuwe zaken in je leven op te nemen. Als je merkt dat een huidige relatie niet veel biedt, zal je duidelijke besluiten moeten nemen. Qua gezondheid zal je dit jaar meer moeten letten op je fysieke, dan op je innerlijke lichaam. Je kunt veel tijd besteden aan een gezond leven en er dan aantrekkelijker uit gaan zien. Dit zal je vooral tot eind september veel energie kosten, maar daarna zal je steeds lekkerder in je kunnen vel zitten. Het wordt zeker geen makkelijk jaar om gezond te blijven, maar uiteindelijk lukt het je heus wel om veel te bereiken en lekker in je vel te zitten.

Romantiek en sociale contacten
Het is een spannend jaar met momenten dat je wordt gedwongen om duidelijke besluiten te nemen. Je moet evenwicht vinden binnen relaties. Dingen waar je jaren aan gewend bent, kunnen nu duidelijke verandering laten zien. Maagden die het leven saai vonden, zullen merken dat er heel wat gebeurt. De Maagd zal in de romantiek anders gaan denken. Bepaalde gewoontes, normen en waarden veranderen. Anderen, maar ook jijzelf kunnen er moeite mee hebben. Je doet er goed aan dat te doen waar je zin in hebt, maar let op dat je mensen niet kwetst.

Gebonden mensen kunnen tijd aan hun partner besteden, maar behouden graag hun vrijheid. Heb je een partner die er moeite mee heeft, dan kan het belangrijk zijn hier samen een weg in te vinden. Let op dat je emotioneel wisselvallig kunt worden en dat je dan minder liefde voelt. Andere momenten kan je juist liefdevolle en verliefde gevoelens hebben. De beste relatie zal zijn als jullie elkaar vrijlaten om over grenzen te gaan. Ben je single, dan wil je je eigen gang gaan en niet gebonden zijn. Pas als er iemand komt, die jou vrijlaat, zal een relatie interessanter worden. Ook singles zijn verward wat betreft emoties en experimenteren graag met wisselend contact. Andere momenten snak je naar serieuze relaties. Voor gebonden mensen en singles zal het dus een jaar worden, waarin de romantiek intens en warm is en er momenten zijn dat je koel en afstandelijk bent.

Let op dat er dit jaar momenten zijn dat mensen met een lange relatie, meer kans maken om tot een breuk te komen. Voor vriendschap, sociaal contact en familie zijn er geregeld perioden dat er goede energie is. Dit is van half januari tot de 4de week van maart, eind mei tot eind jullie en eind september tot eind november. Uranus, in de Ram, zal jou soms onvoorspelbaar maken en dan ben je wel eens te vrijmoedig en neem je teveel risico’s. Let vooral op momenten dat Mars zich in de Ram met Uranus verbindt. Mercurius kan ervoor zorgen dat je speels in relaties en liefde staat. Je hebt dan minder zin te serieus te zijn en wilt gewoon lekker genieten van spanning en avontuur. Dit zal vooral zijn in de periode dat deze planeet in de Vis beweegt.

Dit is vanaf de 2de week van februari t/m eind maart. Je kunt jezelf anders laten zien. Gebonden mensen zullen hun partner graag prikkelen door over grenzen te gaan. Singles zullen minder bescheiden zijn en zich duidelijk profileren als ze iemand leuk vinden. Er wordt aangeraden je niet te actief op te stellen en niet teveel op jacht te gaan. Laat anderen maar moeite doen om jou het hof te maken. In dat geval is de energie van Jupiter en Neptunus in de Vissen half januari, half juni en eind september intens en dan kan je de grenzen van jezelf en anderen zoeken.

Saturnus in de Steenbok zorgt dat je gedurende het jaar nuchter kunt zijn. Op die momenten ben je minder idealistisch en kijk je wat anderen willen. Deze energie kan wel zorgen dat carrière of andere zakelijkheden boven de romantiek staan. Voorkom dit en maak tijd vrij voor je partner of als single voor sociale contacten en leuke activiteiten. Op het moment dat Pluto in de Steenbok staat, kan je veel meer avontuur opzoeken. Je moet dan opletten dat je niet teveel over grenzen gaat, omdat de spanning voor stress kan zorgen. Er wordt aangeraden ve

rantwoordelijk in het leven te staan en evenwichtig te blijven. Wanneer je intens en speels bent en een ander moment weer serieus en afstandelijk, zal dit alleen maar weerstand oproepen. Het onderhouden van een huidige relatie en het krijgen van een nieuwe kosten nu energie. Ben je echter te wisselvallig dan zal je er mentaal en fysiek nog veel meer last van krijgen. December is een prima maand omdat Jupiter dan in de Steenbok reist en een driehoek vormt met Uranus in de Stier. Relaties verbeteren en singles kunnen een nieuwe persoon aantrekken.

Carrière en financiën
Je sector van financiën zal geraakt worden en goede vooruitzichten brengen. Je vertrouwt jezelf en dat zullen anderen aan je merken. Je wilt genieten en dit kan je doen door geregeld aankopen te doen. Het is een prima jaar om te beleggen, maar blijf nadenken en vraag advies. Venus biedt prima hulp en zal je kracht bieden om meer geld te verdienen. Jupiter zal aan het eind van het jaar mooie energie bieden en dan is er een grote vooruitgang te bespeuren. Met name onroerend goed en belegging in telecommunicatie, transportwezen en reiswereld kunnen je veel opleveren. Let op dat er van half tot eind juni mindere energie komt, vanuit de retrograde Venus.

Wil je een bepaalde financiële beslissing nemen of geld uitgeven, dan dien je te onderzoeken of het mogelijk is. Zakelijk gezien is het een jaar om geregeld samen te werken en niet alles alleen te doen. Dit zal voor jou lastig zijn, omdat je iemand bent die dingen alleen wil doen. Je hebt vertrouwen in zakelijke partners, maar je doet het liever zelf. Begin februari zal er veel energie vrijkomen als gevolg van het sextiel tussen Mercurius, Jupiter, Mars en Uranus. Een prima periode voor een verandering in je leven. Je hebt controle over jezelf en kunt flexibel met zakelijke contacten omgaan, waarbij er respect is tussen jou en anderen.

Halverwege Maart zal Venus zich in de Waterman verbinden met Mars in de Stier. Passie, irritatie en koppigheid kunnen leiden tot irritaties en ruzies. Wees verstandig omdat de energie zeker tot het einde van de maand voor storing zorgt. Mars zal van april tot halverwege mei in jouw sector van ambities reizen. Je voelt een sterke drang om te ontwikkelen en bent iemand die recht op het doel afgaat. Je kunt de energie gebruiken om hard te werken en veel lange termijndoelen te plannen. Omdat je zeer verantwoordelijk bent, weet je juiste dingen te doen om te presteren. Eind mei tot eind juni bewegen er heel wat planeten door de Tweeling. Je vindt het moeilijk om jezelf grenzen te stellen en dit kan deze periode erg lastig zijn. Een vierkant tussen Jupiter en Neptunus kan verwarring geven, waarbij je op moet letten dat je niet altijd even consequent bent. Je kunt afspraken vergeten en zakelijke contacten teleurstellen. Beloof niets wat je niet waar kunt maken.

De Volle Maan van 13 oktober zal financieel positief doorwerken. Je kunt allerlei ideeën krijgen en deze kunnen welvaart brengen. Eind september tot begin november zal Saturnus in de Weegschaal bewegen en Pluto in de Steenbok, terwijl Jupiter in de Boogschutter beweegt. Je hebt moeite om grenzen te stellen en gaat naarstig op zoek naar balans. Misschien doe je er goed aan werk links te laten liggen en te ontspannen. Mars zal van oktober tot half november in je sector van financiën verblijven. Hierdoor ben je nuchter, maar wel zeer actief om nieuwe kansen te behalen. Let op dat je misschien veel kunt verdienen, maar dat je de neiging hebt om ook weer veel geld uit te geven. Er wordt zeker aangeraden om meer spaargeld over te houden.

Emotionele en fysieke gezondheid
Je bent iemand die veel met gezondheid bezig is en dat zal geregeld zorgen dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Voor de Maagd zijn een goede emotionele gesteldheid en gezondheid strikt verbonden. Dit jaar zal je vooral eind februari tot begin mei, eind mei tot eind juni en de laatste herfstmaand bezig zijn om je spiritueel te versterken. Je doet er deze periode goed aan vaker te rusten en meer te ontspannen. Uranus gaat gedurende een aantal jaren de Vissen in. Dit geeft spirituele invloed en dwingt jou bijna om meer rust te zoeken. Ook is het belangrijk geregeld werkzaamheden naar anderen te delegeren. Neptunus kan invloed hebben op je doorbloeding en vooral naar benen en voeten.

Waarschijnlijk zijn het dan ook vaak wisselvallige weersomstandigheden die een negatieve invloed op je kunnen hebben. Met name vocht of koude voeten kunnen hierbij storen. Draag goede schoenen en loop vooral niet met natte sokken rond. Verder dien je op gewrichten te letten en dan vooral de knieën en enkels. Toch zal je ook zeker op moeten letten dat medicijnen en vitaminen en andere middelen om je weerstand te vergroten niet werken, zolang jij emotioneel en spiritueel niet in evenwicht bent. Daar zal je dus het grootste deel van het jaar mee bezig zijn. Meditatie, yoga en natuur zullen betere helende methoden zijn. Verder zal het extra belangrijk zijn te zorgen dat je in de liefde en sociale contacten lekker in je vel zit.

Maagden die op dit gebied lekker in hun vel zitten, zullen meestal een sterkere fysieke weerstand hebben. Let op dat bezorgdheid om geliefden ook zijn weerslag op je weerstand heeft. Zijn er teveel mensen in je omgeving waar jij je zorgen over maakt, dan kan je gezondheid minder worden. Tracht hier op te letten en zorg in dit geval zelf ook voor ondersteuning, eet en drink gezond en laat genotsproducten zoveel mogelijk achterwege. Natuurlijk is je bewegingspatroon ook belangrijk om gezond te blijven. Uranus en Jupiter zullen je ondersteunen, maar uiteindelijk moet je het zelf doen.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag