astro content

Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november | Jaarhoroscoop 2019 Schorpioen

Algemeen
Vorig jaar ben je gestart met een gunstige kosmische energie. Je had het gevoel dat je lekker in je vel zat en dit zal zich in 2019 ook zeker doorzetten. Sterker nog, je krijgt een zeer goed jaar voor de boeg. Je voelt je positief en gelukkig en dit zal zich op vele gebieden laten gelden. De snelle Uranus komt dit jaar in jouw sector van kinderen, liefde, creativiteit en plezier. Dit kan dus zeer goed uitpakken, maar daar zal je wel hard voor moeten gaan werken. Je hebt hier kracht genoeg voor, maar zal wel geduld moeten houden om er iets moois van te maken. Niet alleen je privéleven is namelijk gunstig, ook je zakelijke leven zal je veel aandacht willen geven. Toch zal de kosmische energie dit jaar meer gericht zijn op je persoonlijke mogelijkheden en het plezier dat je in het leven kunt hebben. Het is dan ook een prima jaar om je zelfvertrouwen te vergroten, waarbij vooral Saturnus jou kan ondersteunen. Je hebt veel passie en levensvreugde, waarbij je een positieve uitstraling hebt. Daardoor gaan mensen graag met je om en zal je veel waardering en liefde krijgen. Naast Saturnus kunnen er veel andere energieën zijn, die jou ondersteunen, maar natuurlijk zullen er ook minder goede energieën zijn.

De grootste blokkade aan energie kan komen vanuit jouw drang om veel te werken en je zult daar dus veel tijd aan kwijt zijn. Daardoor kan de liefde of het krijgen van liefde wel eens wat minder aandacht krijgt. Positief zal echter wel zijn dat er een planetaire invloed is, die ervoor zorgt dat je sociaal bent en daardoor lijken er grote mogelijkheden te zijn om nieuwe vrienden te krijgen. Tot oktober zal je dan ook veel bezig zijn met financiën, gezin, kinderen, creativiteit, educatie en vriendschappen. Je wilt veel bereiken en zal aan alles aandacht willen geven. Dit past ook bij de Schorpioen en het zal je dan ook zeker lukken om op alle gebieden te bereiken wat je voor ogen hebt. Houd in de gaten dat goede sociale contacten ervoor zorgen dat je op andere gebieden ook goed kunt presteren. Vanaf oktober is er een bijzondere ontwikkeling, omdat kosmische krachten vooral de hogere wereld in jou brengen. Daardoor ben je spiritueel, kun je voorspellende dromen hebben en zijn er bijzondere gebeurtenissen, die de rest van het jaar voor een unieke positieve transformatie kunnen zorgen.

Romantiek en sociale contacten
Je sector van romantiek zal positief door Neptunus bezocht worden. Daardoor heb je dit jaar een aantrekkelijke uitstraling. Je bent dromerig en staat liefdevoller in relaties. Je bent empathisch en begrijpt goed wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Je kunt jezelf opofferen als dit nodig is om anderen blij te maken. Gebonden mensen kunnen leuke dingen bedenken om een relatie leuk te houden. Singles dienen op te letten dat ze reëel in het leven staan en niet teveel in een droomwereld leven. De kans op teleurstelling is dan groter. Ook moet je opletten dat je niet te naarstig op zoek gaat naar de man/vrouw van je dromen.

Er is vaak negatieve energie en je kunt mentaal zelfs door bepaalde mensen misleid worden. Jupiter zal half januari een vierkant met Neptunus vormen. Jupiter versterkt je fantasie en daardoor kan de droomwereld nog sterker worden. Dit kan leuk zijn, maar overdrijf niet teveel en houd de werkelijkheid in de gaten. Mercurius zal half februari tot half april in je sector van communicatie blijven. Daardoor ben je verleidelijk en heb je mooie praatjes. Let op dat je soms teveel fantaseert en dan niet altijd eerlijk bent. Met name in maart zal je hier voor op moeten passen, omdat Mercurius dan retrograde beweegt. De retrograde Uranus zal begin maart flink wat energie bieden om erotiek en romantiek in je leven te halen. Daarbij zal Mercurius in jouw sector van liefde bewegen.

Er komen problemen van vroeger in je relatie terug. Deze kun je met liefde oplossen. Voor singles kan er een ex-partner terug in je leven komen. Ook los je bepaalde problemen voor jezelf op, waardoor je openstaat voor een nieuwe relatie. Uranus reist in je sector van relaties en blijft daar lange tijd. Dit biedt krachtige energie voor transformatie van persoonlijkheid. Je geeft bestaande contacten aandacht en er zijn nieuwe vriendschappen mogelijk, maar huidige contacten kunnen ook afgebroken worden. Heb je een goede relatie, dan zal je onafhankelijk worden, door meer zelfvertrouwen.

Mars verblijft al in deze sector en er zijn veel kosmische krachten. Daardoor is er veel liefde tussen jou en je partner en zal je samen leuke activiteiten doen en nieuwe mensen aantrekken. Huidige vrienden krijgen ook veel aandacht. Ben je single, dan zijn er veel contacten of ruimte voor een nieuwe partner. Mars reist van april tot half mei in je sector van intimiteiten, waardoor je meer intimiteiten wilt delen. Je bent dan ook zeer aantrekkelijk. Een bestaande liefdesrelatie zal zich verdiepen. Vriendschappen zullen verbeterd worden en singles kunnen een intense energie uitstralen, waardoor er geregeld seks mogelijk is.

Niet alleen Mars biedt veel energie, ook de Zon, Mercurius en Venus gaan april en mei een verbinding met Uranus aan. Je maakt bij het verdiepen van relaties onverwachte verrassingen mee, waardoor je een andere kijk op een huidige- of ex-partner hebt. Je kunt wel eens onzeker zijn en dan denken dat je partner misschien wel een ander heeft. Tracht deze emoties te onderdrukken. Jupiter zal half juni een vierkant met Neptunus vormen. Je moet dan opletten dat je met beide benen op de grond blijft staan. In september zal Jupiter een verbinding maken met Neptunus, waardoor er fantasie, spirituele energie en veel speelsheid optreden. Daardoor kun je in een relatie de nadruk leggen op erotiek en spanning.

Let op dat je niet over grenzen heengaat. Net als eerder dit jaar verbinden de Zon, Mercurius, Venus en Mars in oktober en november zich met Uranus. Ook dan komen er flink wat emoties los. Let op dat je je eigen problemen en gevoelens niet op je partner of een ander sociaal contact projecteert, omdat je dan met conflicten te maken krijgt. Mercurius en Venus vormen dan in jouw teken ook een driehoek met Neptunus. In een relatie zijn er vele ingrediënten om er samen met je partner een mooie tijd van te maken. Je bent creatief en staat open voor leuke activiteiten en sociale contacten. Voor een single kan deze energie zorgen dat het contact met een huidige vriend(in) zich kan verdiepen, waardoor er de laatste maanden kansen zijn om samen gelukkig te worden. Je kunt het jaar dan ook prima afsluiten.

Carrière en financiën
Je bent in 2019 erg krachtig en weet geregeld veel te bereiken. Dit komt, omdat Saturnus en heersende planeet Pluto in de Steenbok staan en daardoor kracht bieden. Hoe krachtig je ook bent, laat je niet verleiden om teveel te communiceren. Je kunt je verwoorden bij gewone praatjes, maar niet als je je diepste gevoelens of zakelijke aspecten moet aangeven. Met name Pluto kan soms emoties en woorden blokkeren. De gedisciplineerde Saturnus is echter aanwezig om gedachten te versterken, waardoor je toch geregeld in staat bent te verwoorden wat je denkt en voelt. Uranus zal t/m februari in je sector van carrière verblijven. Deze planeet prikkelt om nieuwe dingen uit te proberen en te veranderen.

Je werkt het liefst alleen en dat zal zo blijven. Eind januari staat de Maan in je sector van carrière en dit geeft extra mogelijkheden om doelen voor de lange termijn te stellen. Omdat Mars tot half februari in deze sector verblijft, wordt aangeraden belangrijke veranderingen in deze periode te doen. Waarschijnlijk is dit één van de laatste kansen dit jaar voor iets groots en positiefs. Mercurius zal de 1ste helft van juli in deze sector verblijven en de energie geeft juist de kans oude doelen de kans te geven. Is er dus iets wat vroeger niet gelukt is, start daar dan nu mee. De kans dat je hier veel mee kunt bereiken, zal erg groot zijn. Ook is deze energie zeer geschikt om eventuele fouten of problemen uit het verleden op te lossen.

Mars bevindt zich juli tot half augustus in je sector van carrière. Dit biedt flink wat energie, waardoor je veel ambities hebt om van alles te bereiken. Je bent in ieder geval goed bezig en hebt vertrouwen. Jupiter bevindt zich een groot deel van het jaar in jouw sector van financiën. Dit is gunstige energie, maar je zult ook veel kwijtraken, omdat deze planeet veel vraagt. Je kunt kansen krijgen om geld te verdienen, te beleggen en je financiële situatie te verbeteren. Je voelt je vertrouwd en weet wat je moet doen, maar het blijft oppassen hoe je met de kracht van Jupiter omgaat.

Eind augustus kan de Nieuwe Maan fantastische energie bieden aan de Zon, Mercurius, Venus en Mars in de Maagd, die een driehoek vormen met Uranus, Saturnus en Pluto in de Steenbok. Gebruik energie om nieuwe dingen te starten. Dit is dit jaar echt de laatste kans voor iets groots. Ook is deze periode geschikt voor nieuwe contacten en ondersteuning van vertrouwde mensen. Deze tijd kunnen alle krachten dan gebundeld worden en kun je veel bereiken. Vanaf oktober zal Mercurius in jouw teken komen. Dit zal gunstig voor de Schorpioen zijn, omdat je dan goed kunt samenwerken. Let op dat je niet gelijk alles van jezelf laat zien. Mensen mogen soms best wel verrast worden door bepaalde acties die jij pleegt. Het zal belangrijk zijn om je te leren uiten, zodat mensen begrijpen waar je mee bezig bent en waarom.

Emotionele en fysieke gezondheid
Er zijn gunstige kosmische energieën te bespeuren en je sector van gezondheid zal positief geprikkeld worden. Je zult zowel mentaal als fysiek een goed jaar beleven en hoeft je daar dan ook niet druk over te maken. Heel soms kan je geestelijk bang zijn, maar als je dit overwonnen hebt, zullen symptomen van vroeger verdwijnen. Dit betekent niet dat je geen kleinere ziektes kunt krijgen. Je moet altijd op je voedingspatroon letten. Beweeg voldoende en ga geregeld naar buiten voor frisse lucht. Mars heeft een positieve invloed op voortplantingsorganen, waardoor je geregeld zin in seks hebt. Zelfs ouderen zullen merken dat ze meer lusten dan gewoonlijk hebben. Jongeren zullen vruchtbaar zijn, waardoor de kans op zwangerschap toeneemt. Door de activiteit van Mars wordt aangeraden je geslachtsorganen schoon te houden, omdat je te maken kunt krijgen met infecties of andere problemen.

Mars heeft een krachtige werking op jouw drang om te sporten en te bewegen. Daardoor is er veel activiteit in het hersendeel dat dit aanstuurt. Om gezond te blijven is het uitermate belangrijk fysiek actief te blijven. Hoe meer je sport, hoe gezonder je in het leven staat en hoe meer je controle over je driften hebt. Omdat Mars in 2019 een snelle beweging maakt, zal je vertrouwen sterk zijn en heb je veel behoeften en verlangens. Mensen met een chronische ziekte, kunnen door deze energie driftig op zoek gaan naar manieren om deze te verlichten. Bedenk dat het antwoord ligt in de manier hoe je leeft. Ben je verantwoord bezig, dan zal je veel meer in staat zijn chronische ziekten te overwinnen.

De Zon kan geregeld krachtige energie brengen om je gebit, gewrichten en spieren te versterken. Half februari, maart, juni, juli en november lijken de beste dagen te worden om gezond in het leven te staan. Eind januari tot eind februari, mei en augustus kun je beter geregeld slapen en moet je op je voeding letten.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag