astro content

Schorpioen

Geboortedatum 23 oktober t/m 21 november | Jaarhoroscoop 2019 Schorpioen

Algemeen
Vorig jaar ben je gestart met een gunstige kosmische energie. Je had het gevoel dat je lekker in je vel zat en dit zal zich in 2019 ook zeker doorzetten. Sterker nog, je krijgt een zeer goed jaar voor de boeg. Je voelt je positief en gelukkig en dit zal zich op vele gebieden laten gelden. De snelle Uranus komt dit jaar in jouw sector van kinderen, liefde, creativiteit en plezier. Dit kan dus zeer goed uitpakken, maar daar zal je wel hard voor moeten gaan werken. Je hebt hier kracht genoeg voor, maar zal wel geduld moeten houden om er iets moois van te maken. Niet alleen je privéleven is namelijk gunstig, ook je zakelijke leven zal je veel aandacht willen geven. Toch zal de kosmische energie dit jaar meer gericht zijn op je persoonlijke mogelijkheden en het plezier dat je in het leven kunt hebben. Het is dan ook een prima jaar om je zelfvertrouwen te vergroten, waarbij vooral Saturnus jou kan ondersteunen. Je hebt veel passie en levensvreugde, waarbij je een positieve uitstraling hebt. Daardoor gaan mensen graag met je om en zal je veel waardering en liefde krijgen. Naast Saturnus kunnen er veel andere energieën zijn, die jou ondersteunen, maar natuurlijk zullen er ook minder goede energieën zijn.

De grootste blokkade aan energie kan komen vanuit jouw drang om veel te werken en je zult daar dus veel tijd aan kwijt zijn. Daardoor kan de liefde of het krijgen van liefde wel eens wat minder aandacht krijgt. Positief zal echter wel zijn dat er een planetaire invloed is, die ervoor zorgt dat je sociaal bent en daardoor lijken er grote mogelijkheden te zijn om nieuwe vrienden te krijgen. Tot oktober zal je dan ook veel bezig zijn met financiën, gezin, kinderen, creativiteit, educatie en vriendschappen. Je wilt veel bereiken en zal aan alles aandacht willen geven. Dit past ook bij de Schorpioen en het zal je dan ook zeker lukken om op alle gebieden te bereiken wat je voor ogen hebt. Houd in de gaten dat goede sociale contacten ervoor zorgen dat je op andere gebieden ook goed kunt presteren. Vanaf oktober is er een bijzondere ontwikkeling, omdat kosmische krachten vooral de hogere wereld in jou brengen. Daardoor ben je spiritueel, kun je voorspellende dromen hebben en zijn er bijzondere gebeurtenissen, die de rest van het jaar voor een unieke positieve transformatie kunnen zorgen.

Romantiek en sociale contacten
Je sector van romantiek zal positief door Neptunus bezocht worden. Daardoor heb je dit jaar een aantrekkelijke uitstraling. Je bent dromerig en staat liefdevoller in relaties. Je bent empathisch en begrijpt goed wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Je kunt jezelf opofferen als dit nodig is om anderen blij te maken. Gebonden mensen kunnen leuke dingen bedenken om een relatie leuk te houden. Singles dienen op te letten dat ze reëel in het leven staan en niet teveel in een droomwereld leven. De kans op teleurstelling is dan groter. Ook moet je opletten dat je niet te naarstig op zoek gaat naar de man/vrouw van je dromen.

Er is vaak negatieve energie en je kunt mentaal zelfs door bepaalde mensen misleid worden. Jupiter zal half januari een vierkant met Neptunus vormen. Jupiter versterkt je fantasie en daardoor kan de droomwereld nog sterker worden. Dit kan leuk zijn, maar overdrijf niet teveel en houd de werkelijkheid in de gaten. Mercurius zal half februari tot half april in je sector van communicatie blijven. Daardoor ben je verleidelijk en heb je mooie praatjes. Let op dat je soms teveel fantaseert en dan niet altijd eerlijk bent. Met name in maart zal je hier voor op moeten passen, omdat Mercurius dan retrograde beweegt. De retrograde Uranus zal begin maart flink wat energie bieden om erotiek en romantiek in je leven te halen. Daarbij zal Mercurius in jouw sector van liefde bewegen.

Er komen problemen van vroeger in je relatie terug. Deze kun je met liefde oplossen. Voor singles kan er een ex-partner terug in je leven komen. Ook los je bepaalde problemen voor jezelf op, waardoor je openstaat voor een nieuwe relatie. Uranus reist in je sector van relaties en blijft daar lange tijd. Dit biedt krachtige energie voor transformatie van persoonlijkheid. Je geeft bestaande contacten aandacht en er zijn nieuwe vriendschappen mogelijk, maar huidige contacten kunnen ook afgebroken worden. Heb je een goede relatie, dan zal je onafhankelijk worden, door meer zelfvertrouwen.

Mars verblijft al in deze sector en er zijn veel kosmische krachten. Daardoor is er veel liefde tussen jou en je partner en zal je samen leuke activiteiten doen en nieuwe mensen aantrekken. Huidige vrienden krijgen ook veel aandacht. Ben je single, dan zijn er veel contacten of ruimte voor een nieuwe partner. Mars reist van april tot half mei in je sector van intimiteiten, waardoor je meer intimiteiten wilt delen. Je bent dan ook zeer aantrekkelijk. Een bestaande liefdesrelatie zal zich verdiepen. Vriendschappen zullen verbeterd worden en singles kunnen een intense energie uitstralen, waardoor er geregeld seks mogelijk is.

Niet alleen Mars biedt veel energie, ook de Zon, Mercurius en Venus gaan april en mei een verbinding met Uranus aan. Je maakt bij het verdiepen van relaties onverwachte verrassingen mee, waardoor je een andere kijk op een huidige- of ex-partner hebt. Je kunt wel eens onzeker zijn en dan denken dat je partner misschien wel een ander heeft. Tracht deze emoties te onderdrukken. Jupiter zal half juni een vierkant met Neptunus vormen. Je moet dan opletten dat je met beide benen op de grond blijft staan. In september zal Jupiter een verbinding maken met Neptunus, waardoor er fantasie, spirituele energie en veel speelsheid optreden. Daardoor kun je in een relatie de nadruk leggen op erotiek en spanning.

Let op dat je niet over grenzen heengaat. Net als eerder dit jaar verbinden de Zon, Mercurius, Venus en Mars in oktober en november zich met Uranus. Ook dan komen er flink wat emoties los. Let op dat je je eigen problemen en gevoelens niet op je partner of een ander sociaal contact projecteert, omdat je dan met conflicten te maken krijgt. Mercurius en Venus vormen dan in jouw teken ook een driehoek met Neptunus. In een relatie zijn er vele ingrediënten om er samen met je partner een mooie tijd van te maken. Je bent creatief en staat open voor leuke activiteiten en sociale contacten. Voor een single kan deze energie zorgen dat het contact met een huidige vriend(in) zich kan verdiepen, waardoor er de laatste maanden kansen zijn om samen gelukkig te worden. Je kunt het jaar dan ook prima afsluiten.

Carrière en financiën
Je bent in 2019 erg krachtig en weet geregeld veel te bereiken. Dit komt, omdat Saturnus en heersende planeet Pluto in de Steenbok staan en daardoor kracht bieden. Hoe krachtig je ook bent, laat je niet verleiden om teveel te communiceren. Je kunt je verwoorden bij gewone praatjes, maar niet als je je diepste gevoelens of zakelijke aspecten moet aangeven. Met name Pluto kan soms emoties en woorden blokkeren. De gedisciplineerde Saturnus is echter aanwezig om gedachten te versterken, waardoor je toch geregeld in staat bent te verwoorden wat je denkt en voelt. Uranus zal t/m februari in je sector van carrière verblijven. Deze planeet prikkelt om nieuwe dingen uit te proberen en te veranderen.

Je werkt het liefst alleen en dat zal zo blijven. Eind januari staat de Maan in je sector van carrière en dit geeft extra mogelijkheden om doelen voor de lange termijn te stellen. Omdat Mars tot half februari in deze sector verblijft, wordt aangeraden belangrijke veranderingen in deze periode te doen. Waarschijnlijk is dit één van de laatste kansen dit jaar voor iets groots en positiefs. Mercurius zal de 1ste helft van juli in deze sector verblijven en de energie geeft juist de kans oude doelen de kans te geven. Is er dus iets wat vroeger niet gelukt is, start daar dan nu mee. De kans dat je hier veel mee kunt bereiken, zal erg groot zijn. Ook is deze energie zeer geschikt om eventuele fouten of problemen uit het verleden op te lossen.

Mars bevindt zich juli tot half augustus in je sector van carrière. Dit biedt flink wat energie, waardoor je veel ambities hebt om van alles te bereiken. Je bent in ieder geval goed bezig en hebt vertrouwen. Jupiter bevindt zich een groot deel van het jaar in jouw sector van financiën. Dit is gunstige energie, maar je zult ook veel kwijtraken, omdat deze planeet veel vraagt. Je kunt kansen krijgen om geld te verdienen, te beleggen en je financiële situatie te verbeteren. Je voelt je vertrouwd en weet wat je moet doen, maar het blijft oppassen hoe je met de kracht van Jupiter omgaat.

Eind augustus kan de Nieuwe Maan fantastische energie bieden aan de Zon, Mercurius, Venus en Mars in de Maagd, die een driehoek vormen met Uranus, Saturnus en Pluto in de Steenbok. Gebruik energie om nieuwe dingen te starten. Dit is dit jaar echt de laatste kans voor iets groots. Ook is deze periode geschikt voor nieuwe contacten en ondersteuning van vertrouwde mensen. Deze tijd kunnen alle krachten dan gebundeld worden en kun je veel bereiken. Vanaf oktober zal Mercurius in jouw teken komen. Dit zal gunstig voor de Schorpioen zijn, omdat je dan goed kunt samenwerken. Let op dat je niet gelijk alles van jezelf laat zien. Mensen mogen soms best wel verrast worden door bepaalde acties die jij pleegt. Het zal belangrijk zijn om je te leren uiten, zodat mensen begrijpen waar je mee bezig bent en waarom.

Emotionele en fysieke gezondheid
Er zijn gunstige kosmische energieën te bespeuren en je sector van gezondheid zal positief geprikkeld worden. Je zult zowel mentaal als fysiek een goed jaar beleven en hoeft je daar dan ook niet druk over te maken. Heel soms kan je geestelijk bang zijn, maar als je dit overwonnen hebt, zullen symptomen van vroeger verdwijnen. Dit betekent niet dat je geen kleinere ziektes kunt krijgen. Je moet altijd op je voedingspatroon letten. Beweeg voldoende en ga geregeld naar buiten voor frisse lucht. Mars heeft een positieve invloed op voortplantingsorganen, waardoor je geregeld zin in seks hebt. Zelfs ouderen zullen merken dat ze meer lusten dan gewoonlijk hebben. Jongeren zullen vruchtbaar zijn, waardoor de kans op zwangerschap toeneemt. Door de activiteit van Mars wordt aangeraden je geslachtsorganen schoon te houden, omdat je te maken kunt krijgen met infecties of andere problemen.

Mars heeft een krachtige werking op jouw drang om te sporten en te bewegen. Daardoor is er veel activiteit in het hersendeel dat dit aanstuurt. Om gezond te blijven is het uitermate belangrijk fysiek actief te blijven. Hoe meer je sport, hoe gezonder je in het leven staat en hoe meer je controle over je driften hebt. Omdat Mars in 2019 een snelle beweging maakt, zal je vertrouwen sterk zijn en heb je veel behoeften en verlangens. Mensen met een chronische ziekte, kunnen door deze energie driftig op zoek gaan naar manieren om deze te verlichten. Bedenk dat het antwoord ligt in de manier hoe je leeft. Ben je verantwoord bezig, dan zal je veel meer in staat zijn chronische ziekten te overwinnen.

De Zon kan geregeld krachtige energie brengen om je gebit, gewrichten en spieren te versterken. Half februari, maart, juni, juli en november lijken de beste dagen te worden om gezond in het leven te staan. Eind januari tot eind februari, mei en augustus kun je beter geregeld slapen en moet je op je voeding letten.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag