astro content

Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari | Jaarhoroscoop 2019 Steenbok

Algemeen
Vorig jaar lag de nadruk van de energieën vooral op gebied van fysieke gesteldheid en carrière. Dit zal dit jaar anders zijn, omdat de energie vooral gericht is op je sociale- en liefdesleven. Dit betekent zeker niet dat je op zakelijk en financieel gebied weinig meer kunt doen, omdat het nu eenmaal in je aard zit om te presteren. Je blijft dus zeker wel ambitieus, maar niet zo passioneel als vorig jaar. Je zult t/m september vooral gericht zijn op emoties, religie, educatie en buitenlandse invloeden. Vanaf oktober zal je echter wel weer veel meer gericht zijn op je carrière en de wijze hoe je in het zakelijke leven staat. Belangrijker zullen echter t/m september de intellectuele en sociale eigenschappen van mensen zijn.

In de liefde vind je het erg belangrijk om op dit gebied op één lijn met een partner te zitten. Daar zal Uranus zeker een handje bij helpen, omdat deze in jouw sector van communicatie zal verblijven en zelfs meer dan 6 jaar. Ook in contact met vrienden en familie zal dit heel erg belangrijk zijn. Daardoor kunnen er wel eens zeer belangrijke verschuivingen zijn wat betreft vriendschappen en de liefde. Deze kunnen zowel positief als negatief uitwerken, wees daar dus heel erg alert op.

Ondanks de energie die op je emoties gericht zijn, vind je het belangrijk om je op onderwijs te richten. Het is een prima jaar om te studeren, maar kies dan wel iets wat echt bij je past. Dit hoeft dan niet eens een hoge opleiding te zijn, maar kan ook gericht zijn op hobby’s of cursussen die je in de toekomst graag wilt doen. Pluto brengt dit jaar vooral een diep contact met de hogere wereld, waarbij je sterke drang voelt om het verleden onder de loep te nemen. Je kunt diepe gevoelens voor overleden dierbare ervaren, waarbij je het gevoel hebt dat ze nu wel heel dicht bij je staan. Dit kan er in ieder geval voor zorgen dat je bepaalde fouten en problemen uit het verleden oplost. De kosmische energieën zullen niet alleen in je gedachten verschijnen, maar ook in dromen. Zoals gezegd zal er t/m september een andere energie zijn dan erna. Communicatie, romantiek en erotiek zullen je bekoren, waarbij je sociaal bent. Vanaf oktober zal je persoonlijke plezier vooral naar voren komen, waardoor je meer op jezelf gericht bent. Je wilt het mooie van het leven ontdekken, waarbij plezier en zakelijke ambities dicht bij elkaar liggen. Er bestaat een grote kans dat een bepaalde hobby tot iets professioneels leidt.

Romantiek en sociale contacten
Het jaar begint met weinig verandering bij romantiek en sociaal contact. Dit verandert als de Maan eind januari in je sector van intimiteiten gaat reizen. Je denkt veel na over wat mensen jou teruggeven. Positief zal zijn dat je mensen om je heen verzamelt die positieve invloed hebben, waar je je gelukkig bij voelt. Je neemt stappen om je leven gelukkiger te maken. Ben je gebonden, dan kan een minder goede relatie onder druk staan. Een gezonde relatie wordt alleen maar beter. Vanaf 6 maart is er iets bijzonders, omdat Uranus, in de Ram voor vele jaren in je sector van romantiek gaat reizen. Deze gaat een verbinding met Mars aan, waardoor je klaar bent voor passionele liefde, vriendschap, gezinsleven en om aandacht te geven. Daardoor zijn er vanaf maart veranderingen mogelijk, waardoor je geregeld nieuwe relaties krijgt. Je houding verandert en je kunt verliefd worden op mensen die anders in de liefde staan dan jij eerst deed. Een huidige liefdesrelatie kan onder druk staan. Praat en bekijk of je er samen met je partner uitkomt. Voor singles is er een breuk mogelijk, waardoor het een lastig jaar is als het om ware liefde gaat. Ben je single, dan kun je vaak verliefd worden en zijn er vluchtige contacten.

Half februari tot eind maart heeft Mars invloed op romantiek en passie. Alleen Steenbokken met een goede relatie genieten, anderen voelen zich erg ongelukkig. Voor vriendschap is er t/m maart weinig verandering, maar daarna juist heel erg veel. Tussen de laatste week van april en half mei is er een krachtige uitlijning van de Zon, Mercurius en Venus die zich met Uranus verbinden. Voor romantiek is dit een gunstige tijd, omdat je risico durft te nemen en buiten je normen en waarden gaat. Daardoor zullen singles kans hebben op wisselende contacten. Gebonden mensen zullen hun partner begeren en het avontuur opzoeken.

Half mei t/m juni zal Mars zich in j sector van relaties bevinden. Dit is een stabiele periode, waarbij je veel met je partner deelt. Je bent bereid compromissen af te sluiten en zeer sensueel. Singles kunnen deze periode naar mensen neigen die voor duurzame relatie gaan. Let op dat je dit jaar wisselvallig bent en dit uiteindelijk teleurstelling kan geven. Mercurius zal in de zomer tussen de Kreeft en Leeuw bewegen. Dit brengt bij singles wisselvallige energie, waardoor je aantrekt en afstoot. Gebonden mensen zullen emoties en liefde erg belangrijk vinden, waardoor er een zeer sterke verbondenheid is. De vraag zal wel zijn hoe ver jij wilt gaan om de relatie te laten slagen.

Begin juli stuurt de Zon een krachtige energie naar de Steenbok en deze zorgt voor vernieuwing. Je kunt nieuwe relaties krijgen en nieuwe vrienden ontmoeten. Gebonden mensen met een goede relatie kunnen de energie gebruiken om liefde en intimiteit te delen. Let op dat de retrograde Mercurius in juli in de sector van intimiteiten beweegt. Dit zorgt voor problemen, conflicten en negatief ingestelde mensen die je leven op zijn kop zetten. Positief is dat er mensen uit het verleden terugkomen. Je kunt tegen geliefde mensen erg aanhankelijk zijn en veel liefde delen. Mars zal van juli tot half augustus in deze sector reizen, waardoor je dan met het verleden bezig bent en dingen uit die tijd verwerkt. Hierdoor sta je gelukkig en krachtig in het leven en kan je mensen uit het verleden terug in je leven krijgen. Begin oktober t/m eind november zullen de Zon, Mercurius, Venus en Mars, in de Schorpioen een verbinding met Uranus aangaan. Singles krijgen een diepere relatie met mensen die ze vanaf maart ontmoet hebben. Gebonden mensen kunnen plannen uit die tijd gebruiken om de vruchten te plukken. De rest van het jaar zal goed verlopen met veel liefde en vriendschap om het jaar prima af te sluiten.

Carrière en financiën
Mars zal dit jaar geregeld door je sector van carrière reizen. Half april tot half mei ben je adequaat en kun je efficiënt en productief werken. Je kunt dingen gelijk oplossen en geeft dan ook direct energie aan kleinere zaken, waar je vorig jaar nog te gemakzuchtig mee was. Mars zorgt dat je geconcentreerd bent, waardoor je niet alleen de grote lijnen volgt, maar ook kijkt naar details. Er zijn veranderingen die vanuit avontuurlijke energieën ontstaan. Daardoor zoek je naar werk wat die spanning geeft, die je nodig hebt om ambities waar te maken. Met name de Nieuwe Maan van begin februari en de sextiel tussen Mercurius, in de Waterman, met Jupiter, Mars en Uranus kunnen storende energie brengen. Je kunt dan met onverwachte uitgaven te maken krijgen.

Positief is eind maart als Venus een vierkant met Mars in de Stier vormt. Je kunt goede keuzes maken om problemen op te lossen en je kunt extra inkomsten krijgen, waarbij je een extra spaarcentje overhoudt. Het hele voorjaar is er gunstige energie om problemen nu eindelijk op te lossen en nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Je kunt volop kansen krijgen en je kunt geregeld vol trots laten zien wat je allemaal voor vaardigheden hebt. Mensen zullen waardering hebben en dit kan zich uitbetalen in nieuwe aanbiedingen en promotie. Let op dat eind april tot eind juni Mercurius en Venus in de Tweeling een vierkant vormen met Jupiter en Neptunus.

Daardoor kunnen mensen aan de ene kant liefdevol en sympathiek zijn en het goed met elkaar voor hebben, terwijl er aan de andere kant juist negatieve energie is, waardoor mensen elkaar bedriegen. Wees daar alert op en houd in de gaten of mensen het goed met je voorhebben. Eind september t/m november zullen Saturnus en Pluto in je teken reizen. Daardoor heb je een sterke drang om evenwicht te vinden tussen je privéleven en carrière. Lukt dit je dan kan je prima functioneren. Lukt het niet, dan zal je alert moeten zijn, omdat de druk toe kan nemen en er achteruitgang kan zijn. Het laatste deel van het jaar heb je veel ambities en kun je streven naar succes, maar vind je het belangrijk om het contact met geliefden goed te houden. Daardoor zal je meer geneigd zijn je privéleven aandacht te geven, maar soms ook meer aandacht voor je carrière te hebben.

Over het algemeen ga je hier prima mee om. Mars zal zich van oktober tot half december in je sector van carrière bewegen. Je kunt dan op een zeer effectieve wijze lange termijndoelen samenstellen. Je bent praktisch en gedisciplineerd ingesteld. Met name Mars geeft het vermogen om extra inzicht te geven. Je begrijpt daardoor wat je moet doen om succes te behalen en hebt kijk op eigen vaardigheden en mogelijkheden. Let op dat er nog schulden en problemen kunnen zijn, waar je mee om zal moeten gaan, omdat het jaar anders in mineur eindigt.

Emotionele en fysieke gezondheid
De gezondheid van de Steenbok zal niet slecht zijn, omdat de meeste kosmische krachten gunstig aan de hemel staan. Je sector van gezondheid zal niet negatief geraakt worden en dit betekent goed nieuws. Let op dat dit tot eind september zo zal zijn. Daarna zal Jupiter flink wat spanning brengen Je kunt dus beter voor die tijd maatregelen genomen hebben. Ga geregeld sporten, eet gezond en laat schadelijke genotsproducten zoveel mogelijk weg. Ook al zal je niet altijd meer intens op zakelijke aspecten en je carrière gericht zijn, let op dat je verantwoordelijk bezig blijft.

Succes op sociaal en zakelijk gebied is fijn, maar zorg voor een gezonde levensstijl, omdat je fysieke gesteldheid verstoord kan worden. De planeet Mercurius kan veel invloed op de Steenbok hebben. Deze zal geregeld veranderende energie sturen. Daarom wordt aangeraden niet met al te grote veranderingen aan de gang te gaan. Wanneer je een nieuwe sport of dieet gaat volgen, zal je waarschijnlijk niet lang die ambities houden.

Er zullen vier grote momenten zijn waarin Mercurius voor verandering zorgt. Januari t/m maart, eind april, half augustus tot begin september en de 1ste weken van december. Deze perioden staan vooral het zenuwstelsel, de longen, darmen en ledematen onder druk. Vraag zo nodig ondersteuning van een arts of gebruik alternatieve methoden. Let heel erg op het gebruik van alcohol, drugs en andere schadelijke producten. Neem ook je geestelijke gesteldheid onder de loep. Bedenk dat de invloed van Mercurius minder negatief is mentale en fysieke gezondheid in evenwicht zijn. Er wordt aangeraden op cultureel en intellectueel gebied bezig te zijn en je geest voldoende voeding te geven. Ook communicatie is erg belangrijk. Zorg dat je geregeld met vrienden en familie afspreekt en zorg ook voor een evenwichtig liefdesleven. Houd je zenuwstelsel gezond. Lukt dit niet, dan kun je geregeld slapeloosheid ervaren.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden.

Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag