astro content

Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari | Jaarhoroscoop 2019 Steenbok

Algemeen
Vorig jaar lag de nadruk van de energieën vooral op gebied van fysieke gesteldheid en carrière. Dit zal dit jaar anders zijn, omdat de energie vooral gericht is op je sociale- en liefdesleven. Dit betekent zeker niet dat je op zakelijk en financieel gebied weinig meer kunt doen, omdat het nu eenmaal in je aard zit om te presteren. Je blijft dus zeker wel ambitieus, maar niet zo passioneel als vorig jaar. Je zult t/m september vooral gericht zijn op emoties, religie, educatie en buitenlandse invloeden. Vanaf oktober zal je echter wel weer veel meer gericht zijn op je carrière en de wijze hoe je in het zakelijke leven staat. Belangrijker zullen echter t/m september de intellectuele en sociale eigenschappen van mensen zijn.

In de liefde vind je het erg belangrijk om op dit gebied op één lijn met een partner te zitten. Daar zal Uranus zeker een handje bij helpen, omdat deze in jouw sector van communicatie zal verblijven en zelfs meer dan 6 jaar. Ook in contact met vrienden en familie zal dit heel erg belangrijk zijn. Daardoor kunnen er wel eens zeer belangrijke verschuivingen zijn wat betreft vriendschappen en de liefde. Deze kunnen zowel positief als negatief uitwerken, wees daar dus heel erg alert op.

Ondanks de energie die op je emoties gericht zijn, vind je het belangrijk om je op onderwijs te richten. Het is een prima jaar om te studeren, maar kies dan wel iets wat echt bij je past. Dit hoeft dan niet eens een hoge opleiding te zijn, maar kan ook gericht zijn op hobby’s of cursussen die je in de toekomst graag wilt doen. Pluto brengt dit jaar vooral een diep contact met de hogere wereld, waarbij je sterke drang voelt om het verleden onder de loep te nemen. Je kunt diepe gevoelens voor overleden dierbare ervaren, waarbij je het gevoel hebt dat ze nu wel heel dicht bij je staan. Dit kan er in ieder geval voor zorgen dat je bepaalde fouten en problemen uit het verleden oplost. De kosmische energieën zullen niet alleen in je gedachten verschijnen, maar ook in dromen. Zoals gezegd zal er t/m september een andere energie zijn dan erna. Communicatie, romantiek en erotiek zullen je bekoren, waarbij je sociaal bent. Vanaf oktober zal je persoonlijke plezier vooral naar voren komen, waardoor je meer op jezelf gericht bent. Je wilt het mooie van het leven ontdekken, waarbij plezier en zakelijke ambities dicht bij elkaar liggen. Er bestaat een grote kans dat een bepaalde hobby tot iets professioneels leidt.

Romantiek en sociale contacten
Het jaar begint met weinig verandering bij romantiek en sociaal contact. Dit verandert als de Maan eind januari in je sector van intimiteiten gaat reizen. Je denkt veel na over wat mensen jou teruggeven. Positief zal zijn dat je mensen om je heen verzamelt die positieve invloed hebben, waar je je gelukkig bij voelt. Je neemt stappen om je leven gelukkiger te maken. Ben je gebonden, dan kan een minder goede relatie onder druk staan. Een gezonde relatie wordt alleen maar beter. Vanaf 6 maart is er iets bijzonders, omdat Uranus, in de Ram voor vele jaren in je sector van romantiek gaat reizen. Deze gaat een verbinding met Mars aan, waardoor je klaar bent voor passionele liefde, vriendschap, gezinsleven en om aandacht te geven. Daardoor zijn er vanaf maart veranderingen mogelijk, waardoor je geregeld nieuwe relaties krijgt. Je houding verandert en je kunt verliefd worden op mensen die anders in de liefde staan dan jij eerst deed. Een huidige liefdesrelatie kan onder druk staan. Praat en bekijk of je er samen met je partner uitkomt. Voor singles is er een breuk mogelijk, waardoor het een lastig jaar is als het om ware liefde gaat. Ben je single, dan kun je vaak verliefd worden en zijn er vluchtige contacten.

Half februari tot eind maart heeft Mars invloed op romantiek en passie. Alleen Steenbokken met een goede relatie genieten, anderen voelen zich erg ongelukkig. Voor vriendschap is er t/m maart weinig verandering, maar daarna juist heel erg veel. Tussen de laatste week van april en half mei is er een krachtige uitlijning van de Zon, Mercurius en Venus die zich met Uranus verbinden. Voor romantiek is dit een gunstige tijd, omdat je risico durft te nemen en buiten je normen en waarden gaat. Daardoor zullen singles kans hebben op wisselende contacten. Gebonden mensen zullen hun partner begeren en het avontuur opzoeken.

Half mei t/m juni zal Mars zich in j sector van relaties bevinden. Dit is een stabiele periode, waarbij je veel met je partner deelt. Je bent bereid compromissen af te sluiten en zeer sensueel. Singles kunnen deze periode naar mensen neigen die voor duurzame relatie gaan. Let op dat je dit jaar wisselvallig bent en dit uiteindelijk teleurstelling kan geven. Mercurius zal in de zomer tussen de Kreeft en Leeuw bewegen. Dit brengt bij singles wisselvallige energie, waardoor je aantrekt en afstoot. Gebonden mensen zullen emoties en liefde erg belangrijk vinden, waardoor er een zeer sterke verbondenheid is. De vraag zal wel zijn hoe ver jij wilt gaan om de relatie te laten slagen.

Begin juli stuurt de Zon een krachtige energie naar de Steenbok en deze zorgt voor vernieuwing. Je kunt nieuwe relaties krijgen en nieuwe vrienden ontmoeten. Gebonden mensen met een goede relatie kunnen de energie gebruiken om liefde en intimiteit te delen. Let op dat de retrograde Mercurius in juli in de sector van intimiteiten beweegt. Dit zorgt voor problemen, conflicten en negatief ingestelde mensen die je leven op zijn kop zetten. Positief is dat er mensen uit het verleden terugkomen. Je kunt tegen geliefde mensen erg aanhankelijk zijn en veel liefde delen. Mars zal van juli tot half augustus in deze sector reizen, waardoor je dan met het verleden bezig bent en dingen uit die tijd verwerkt. Hierdoor sta je gelukkig en krachtig in het leven en kan je mensen uit het verleden terug in je leven krijgen. Begin oktober t/m eind november zullen de Zon, Mercurius, Venus en Mars, in de Schorpioen een verbinding met Uranus aangaan. Singles krijgen een diepere relatie met mensen die ze vanaf maart ontmoet hebben. Gebonden mensen kunnen plannen uit die tijd gebruiken om de vruchten te plukken. De rest van het jaar zal goed verlopen met veel liefde en vriendschap om het jaar prima af te sluiten.

Carrière en financiën
Mars zal dit jaar geregeld door je sector van carrière reizen. Half april tot half mei ben je adequaat en kun je efficiënt en productief werken. Je kunt dingen gelijk oplossen en geeft dan ook direct energie aan kleinere zaken, waar je vorig jaar nog te gemakzuchtig mee was. Mars zorgt dat je geconcentreerd bent, waardoor je niet alleen de grote lijnen volgt, maar ook kijkt naar details. Er zijn veranderingen die vanuit avontuurlijke energieën ontstaan. Daardoor zoek je naar werk wat die spanning geeft, die je nodig hebt om ambities waar te maken. Met name de Nieuwe Maan van begin februari en de sextiel tussen Mercurius, in de Waterman, met Jupiter, Mars en Uranus kunnen storende energie brengen. Je kunt dan met onverwachte uitgaven te maken krijgen.

Positief is eind maart als Venus een vierkant met Mars in de Stier vormt. Je kunt goede keuzes maken om problemen op te lossen en je kunt extra inkomsten krijgen, waarbij je een extra spaarcentje overhoudt. Het hele voorjaar is er gunstige energie om problemen nu eindelijk op te lossen en nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Je kunt volop kansen krijgen en je kunt geregeld vol trots laten zien wat je allemaal voor vaardigheden hebt. Mensen zullen waardering hebben en dit kan zich uitbetalen in nieuwe aanbiedingen en promotie. Let op dat eind april tot eind juni Mercurius en Venus in de Tweeling een vierkant vormen met Jupiter en Neptunus.

Daardoor kunnen mensen aan de ene kant liefdevol en sympathiek zijn en het goed met elkaar voor hebben, terwijl er aan de andere kant juist negatieve energie is, waardoor mensen elkaar bedriegen. Wees daar alert op en houd in de gaten of mensen het goed met je voorhebben. Eind september t/m november zullen Saturnus en Pluto in je teken reizen. Daardoor heb je een sterke drang om evenwicht te vinden tussen je privéleven en carrière. Lukt dit je dan kan je prima functioneren. Lukt het niet, dan zal je alert moeten zijn, omdat de druk toe kan nemen en er achteruitgang kan zijn. Het laatste deel van het jaar heb je veel ambities en kun je streven naar succes, maar vind je het belangrijk om het contact met geliefden goed te houden. Daardoor zal je meer geneigd zijn je privéleven aandacht te geven, maar soms ook meer aandacht voor je carrière te hebben.

Over het algemeen ga je hier prima mee om. Mars zal zich van oktober tot half december in je sector van carrière bewegen. Je kunt dan op een zeer effectieve wijze lange termijndoelen samenstellen. Je bent praktisch en gedisciplineerd ingesteld. Met name Mars geeft het vermogen om extra inzicht te geven. Je begrijpt daardoor wat je moet doen om succes te behalen en hebt kijk op eigen vaardigheden en mogelijkheden. Let op dat er nog schulden en problemen kunnen zijn, waar je mee om zal moeten gaan, omdat het jaar anders in mineur eindigt.

Emotionele en fysieke gezondheid
De gezondheid van de Steenbok zal niet slecht zijn, omdat de meeste kosmische krachten gunstig aan de hemel staan. Je sector van gezondheid zal niet negatief geraakt worden en dit betekent goed nieuws. Let op dat dit tot eind september zo zal zijn. Daarna zal Jupiter flink wat spanning brengen Je kunt dus beter voor die tijd maatregelen genomen hebben. Ga geregeld sporten, eet gezond en laat schadelijke genotsproducten zoveel mogelijk weg. Ook al zal je niet altijd meer intens op zakelijke aspecten en je carrière gericht zijn, let op dat je verantwoordelijk bezig blijft.

Succes op sociaal en zakelijk gebied is fijn, maar zorg voor een gezonde levensstijl, omdat je fysieke gesteldheid verstoord kan worden. De planeet Mercurius kan veel invloed op de Steenbok hebben. Deze zal geregeld veranderende energie sturen. Daarom wordt aangeraden niet met al te grote veranderingen aan de gang te gaan. Wanneer je een nieuwe sport of dieet gaat volgen, zal je waarschijnlijk niet lang die ambities houden.

Er zullen vier grote momenten zijn waarin Mercurius voor verandering zorgt. Januari t/m maart, eind april, half augustus tot begin september en de 1ste weken van december. Deze perioden staan vooral het zenuwstelsel, de longen, darmen en ledematen onder druk. Vraag zo nodig ondersteuning van een arts of gebruik alternatieve methoden. Let heel erg op het gebruik van alcohol, drugs en andere schadelijke producten. Neem ook je geestelijke gesteldheid onder de loep. Bedenk dat de invloed van Mercurius minder negatief is mentale en fysieke gezondheid in evenwicht zijn. Er wordt aangeraden op cultureel en intellectueel gebied bezig te zijn en je geest voldoende voeding te geven. Ook communicatie is erg belangrijk. Zorg dat je geregeld met vrienden en familie afspreekt en zorg ook voor een evenwichtig liefdesleven. Houd je zenuwstelsel gezond. Lukt dit niet, dan kun je geregeld slapeloosheid ervaren.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden.

Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag