astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei | Jaarhoroscoop 2019 Stier

Algemeen
2019 is een actieve periode, waarbij spiritualiteit en emoties belangrijk zijn. Energie van de Steenbok kan vergeten overtuigingen terugbrengen. Je kunt denken dat de wereld negatief wordt, maar eigenlijk moet je dit bij jezelf zoeken. De Kreeft kan veel invloed hebben en je kunt ook geregeld liefdevol en warm zijn. Daardoor ben je soms wel eens wisselvallig, omdat je negatief kunt zijn en op andere momenten kun je huist weer liefdevol zijn. Mensen reageren hierop en dit maakt jou onzeker en soms ook zeker wel kwetsbaar.

Soms kan je die tijd gelukkig zijn en zie je het leven door een roze bril. Andere momenten kun je teveel werken en ben je uit op financiële winst. Je carrière is belangrijk, maar tracht geregeld rust te nemen. Saturnus zal in je sector van mentale en intellectuele ontwikkeling verblijven en dit zorgt dat je minder interesse hebt in diepgang. Mensen die zich willen ontwikkelen, moeten hard werken om te presteren. Disciplineren en orde in je leven, maar ook geest zijn belangrijk.

Begin maart zal Uranus in jouw teken komen. Dit kan gedurende een lange periode voor opschudding zorgen. Dit is niet erg, maar je moet driften en emoties onder controle houden. Lukt dit niet dan kan er veel misgaan en is er chaos mogelijk. Weet je controle te houden, dan zal je juist mentaal en fysiek veel energie krijgen. Over het algemeen zullen de meeste Stieren hiertoe in staat zijn en blijf je krachtig in je schoenen staan. Zelfs fysieke weerstand zal ervoor zorgen dat je gezond blijft. Vanaf midden augustus zal Uranus het hele verdere jaar retrograde bewegen. Hierdoor zijn er veranderingen mogelijk, die mentaal en emotioneel op werken en de komende jaren voor persoonlijke verandering zorgen. Je zult tot eind september bezig zijn met sociale contacten, vergaren van kennis, erotiek en financiële zaken, maar vooral op privégebied.

Je vindt het fijn mensen uit je gezin of familie aandacht te geven en bent liefdevol naar anderen. Relaties zullen meestal goed gaan. Vanaf oktober verschuift de energie naar gezondheid en carrière. Je vindt het belangrijk er goed uit te zien en doet daar veel aan. Uranus zal vanaf 15 december een driehoek met Jupiter in de Steenbok vormen. Je bent optimistisch en inspanningen van het jaar blijken vruchtvol. Je weet heel goed wat je kunt doen om te presteren en je te ontwikkelen en zal merken dat er beloningen op je weg komen.

Romantiek en sociale contacten
Op gebied van relaties is het een bijzonder jaar omdat er in je sector van romantiek en huwelijk weinig planetaire invloed ontstaat. Hierdoor zijn er veel momenten dat romantiek voor jou minder belangrijk zal zijn. Je vindt vriendschap vaak belangrijker dan een serieuze relatie. Gebonden mensen moeten er rekening mee houden dat dit ook in een relatie zo werkt. Vriendschap met je partner kan natuurlijk ook prima zijn, maar het is belangrijk om toch geregeld romantisch te zijn. Overigens wordt er voorspeld dat mensen met een relatie weinig kans op scheiding hebben.

Singles zullen dit jaar geregeld ervaren dat ze het prima vinden om alleen te blijven. Er is echter wel ruimte voor erotiek en avontuur. Je zult over het algemeen een sociaal leven leiden en in je vriendenkring is er meer stabiliteit dan het vorige jaar. Er is zelfs veel ruimte voor een grote vriendenkring. De passionele Venus zal eind januari en eind november verbindingen aangaan met Jupiter in de Boogschutter. Deze momenten kunnen dan ook veel romantiek en erotiek kennen en dat maakt je leven dan ook zeker de moeite waard.

In een relatie kan je zoveel liefde en passie laten zien dat je partner zeer tevreden kan zijn en er veel verliefdheid tussen jullie is. Ben je single, dan is erotiek belangrijker dan een serieuze relatie, maar je weet maar nooit wie er op je pad komt. Let op dat Jupiter ook verbinding maakt met Neptunus en dit kan voor storingen zorgen, waardoor je de realiteit uit het oog verliest. Dit treedt halverwege januari en juni en eind september op. Doe dan geen dingen, die anderen kwetsen, omdat jij denkt dat dit goed is. Je kunt namelijk wel eens zeer blind zijn voor emoties van anderen. Voor een relatie zal de periode van de Nieuwe Maan op 5 mei t/m de periode van de Volle Maan van 18 mei zeer intens zijn. Jullie kunnen elkaar onder druk zetten en dit zal dus een echte test zijn, die zowel goed als slecht af kan lopen. Wees dus zeer alert als je merkt dat het een en ander niet goed loopt. In augustus en september zijn er planetaire invloeden in de Maagd. Je bent dan nuchter en kieskeurig. Als single kun je leuke mensen mislopen, waar je avontuur en passie mee zou kunnen beleven. Gebonden mensen kunnen star en ingetogen zijn en vergeten dat er ook nog veel plezier te beleven valt. Treed dus uit je comfortzone.

Als Jupiter in augustus retrograde beweegt, zal dit een opluchting zijn, omdat je evenwicht kunt vinden tussen emoties en nuchterheid. Erotiek en verlangens worden geprikkeld als Venus en Mars vanaf de 24ste in de Maagd reizen Dit is een prima periode voor het stichten van een gezin of andere romantische gebeurtenissen. Eind oktober t/m eind december zal je op sociaal gebied zeer actief zijn in het zoeken naar nieuwe vriendschappen. Ook zal je huidige contacten veel aandacht geven. Je vindt het belangrijk om met de feestdagen mensen om je heen te hebben. In deze periode vind je financiën belangrijk en zal je er veel aan doen om meer winst te behalen of promotie te krijgen.

De retrograde Mercurius kan de 1ste drie weken van november misverstanden geven. Ook de 1ste negen dagen van december zorgen dat je de verkeerde dingen kunt doen of zeggen. Wees in beide periode voorzichtig en geduldig bij een liefdesrelatie of bij andere relaties. Er is zelfs kans dat je bepaalde contacten kapot maakt en dat net voor de feestperiode. Je moet dan dus echt zorgen voor empathie en sympathie.

Carrière en financiën
De sector van financiën is dit jaar niet krachtig, maar dwingt geluk af. Daardoor heb je kosmische energie niet nodig om resultaten te boeken. Er zijn aanwijzingen voor verbeteren van inkomsten of winsten. Ook kan het zomaar gebeuren dat je een nieuwe baan of project aangeboden krijgt. Let op dat je onzeker kunt zijn en minder presteert als dingen anders gaan. Blijf in jezelf geloven en naar het positieve kijken. Mercurius heeft financiële invloed, maar maakt een snelle en geregeld ook retrograde beweging. Daardoor zijn er mogelijkheden om veel te bereiken, maar retrograde bewegingen kunnen ook zorgen dat kansen snel verdwijnen en je impulsief en ongeduldig wordt.

Je kunt onzeker worden en fouten maken als je te snel gaat. Je sector van Carrière kan dit jaar krachtig beïnvloed worden. Je bent actief en hebt kansen om je eigen gang te gaan. Mensen vertrouwen je, waardoor je de kans krijgt werk naar behoren in te vullen. Met name vrienden en zakelijke netwerken zullen belangrijk zijn om te bereiken wat je wilt. Sta dus open voor ondersteuning en luister ook goed naar je eigen intuïtie.

De Stier is artistiek en dient daar dit jaar veelvuldig gebruik van te maken. Er zijn kansen voor mensen die een nieuwe baan willen. Uranus brengt intense stralingen, maar deze zullen niet of nauwelijks negatief doorwerken.

Het jaar start relatief kalm, pas vanaf februari komt er actie. Ten eerste zal de Nieuwe Maan van 4 februari, tezamen met Mercurius en de Zon, een verbinding maken met Jupiter in de Boogschutter en Mars en Uranus in de Ram.Genoeg kracht om jou intens te beïnvloeden en ervoor te zorgen dat je in je carrière voldoende presteert. Echter, er kunnen ook weerstanden zijn. Mars zal 14 februari in jouw teken terechtkomen en 6 maart komt Uranus daar terecht. Beiden invloeden zorgen dat je in je carrière goede resultaten behaalt. Let op dat Venus in de Waterman en de verbinding tussen Mars en Jupiter voor problemen zorgen, omdat je niet altijd in staat bent samen te werken.

De Volle Maan van maart en april bevindt zich beide keren in de Weegschaal. Deze zorgen voor het terughalen van mislukte plannen, die nu wel positief verlopen. Let wel op misleidende energieën. Eind april tot begin oktober zullen er veel planeten in de Tweeling reizen en is er een vierkant tussen Jupiter en Neptunus. Je bent ongedurig en kunt impulsieve besluiten nemen, waarbij je eigenwijs en opvliegend kunt zijn. Mei t/m september zullen de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok bewegen. Dit is een periode van transformatie, waarbij je niet zo goed weet wat je nu kunt veranderen. Beter kan je wachten tot na de retrograde beweging, omdat je het dan wel weet en goed kunt presteren en veranderen. De rest van het jaar ben je stabiel en rustig en wordt steeds duidelijker wat je kunt doen. De energie van de planeten zorgt dat je diplomatiek bent. Je kunt goed samenwerken en met meningsverschillen omgaan. Wees duidelijk in wat je wilt en blijf vooral tactvol en diplomatiek.

Emotionele en fysieke gezondheid
Er zijn veel planeten die krachtige invloed op gezondheid hebben. Tot en met september zal dit dus prima gaan, maar vanaf oktober is er een extra boost omdat Venus dan door je sector van gezondheid gaat bewegen. Daarvoor zal je gezondheid echter ook prima zijn, los van normale kwaaltjes en mensen die chronische klachten hebben. Opvallend is dat je vanaf oktober bezig zult zijn met het onder de loep nemen van je levenspatroon en je stappen kunt nemen om negatieve patronen af en positieve aan te leren. Venus zal een groot deel van het jaar positief over gezondheid heersen, maar dan meer door met mensen op te trekken, die gezond leven. Ook geef je niet alleen innerlijke, maar ook uiterlijke aspecten aandacht.

Door Venus zullen gezondheid, liefde en uiterlijk sterk verbonden zijn. Wordt één van de drie verstoord, dan zal dit invloed hebben op de anderen. Bedenk dat de liefde een zeer prominente en overheersende factor is. Is deze goed, dan voel je je ook beter. Er wordt aangeraden om vooral je nieren, heupen en onderrug in de gaten te houden, maar doe dit liever wel via een alternatieve arts. Let op dat je heersende planeet Venus van half tot eind juni retrograde beweegt. Verander dan niet teveel en leef niet ‘te’ gezond. Extra vlees en een eitje kan geen kwaad. Aan de andere kant dien je ook weer niet teveel te eten en balans te vinden. Venus beweegt eind september in jouw sector van gezondheid, terwijl Pluto dan in de sector van eliminatie beweegt. Daardoor kunnen bepaalde kruiden en voedingsproducten reinigend werken.

Positief aan deze periode is ook dat er spirituele energieën zijn, die zorgen dat je astrale lichaam beroerd wordt. Daardoor zijn er niet alleen bewuste, maar ook onbewuste energieën om gezond te leven. Jonge mensen zullen over het algemeen gezond leven, maar het is belangrijk geregeld groenten en fruit te eten. De jonge Stier heeft de neiging om teveel eiwitten en koolhydraten te eten. Maag, gewrichten en gebit kunnen kwetsbaar zijn, daar moet op gelet worden. Voor ouderen lijkt er normaal gesproken geen groot probleem, maar word je eenmaal ziek dan dien je op je voedingspatroon te letten. Deze lijkt van wezenlijk belang te zijn om weer beter te worden.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag