astro content

Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei | Jaarhoroscoop 2019 Stier

Algemeen
2019 is een actieve periode, waarbij spiritualiteit en emoties belangrijk zijn. Energie van de Steenbok kan vergeten overtuigingen terugbrengen. Je kunt denken dat de wereld negatief wordt, maar eigenlijk moet je dit bij jezelf zoeken. De Kreeft kan veel invloed hebben en je kunt ook geregeld liefdevol en warm zijn. Daardoor ben je soms wel eens wisselvallig, omdat je negatief kunt zijn en op andere momenten kun je huist weer liefdevol zijn. Mensen reageren hierop en dit maakt jou onzeker en soms ook zeker wel kwetsbaar.

Soms kan je die tijd gelukkig zijn en zie je het leven door een roze bril. Andere momenten kun je teveel werken en ben je uit op financiële winst. Je carrière is belangrijk, maar tracht geregeld rust te nemen. Saturnus zal in je sector van mentale en intellectuele ontwikkeling verblijven en dit zorgt dat je minder interesse hebt in diepgang. Mensen die zich willen ontwikkelen, moeten hard werken om te presteren. Disciplineren en orde in je leven, maar ook geest zijn belangrijk.

Begin maart zal Uranus in jouw teken komen. Dit kan gedurende een lange periode voor opschudding zorgen. Dit is niet erg, maar je moet driften en emoties onder controle houden. Lukt dit niet dan kan er veel misgaan en is er chaos mogelijk. Weet je controle te houden, dan zal je juist mentaal en fysiek veel energie krijgen. Over het algemeen zullen de meeste Stieren hiertoe in staat zijn en blijf je krachtig in je schoenen staan. Zelfs fysieke weerstand zal ervoor zorgen dat je gezond blijft. Vanaf midden augustus zal Uranus het hele verdere jaar retrograde bewegen. Hierdoor zijn er veranderingen mogelijk, die mentaal en emotioneel op werken en de komende jaren voor persoonlijke verandering zorgen. Je zult tot eind september bezig zijn met sociale contacten, vergaren van kennis, erotiek en financiële zaken, maar vooral op privégebied.

Je vindt het fijn mensen uit je gezin of familie aandacht te geven en bent liefdevol naar anderen. Relaties zullen meestal goed gaan. Vanaf oktober verschuift de energie naar gezondheid en carrière. Je vindt het belangrijk er goed uit te zien en doet daar veel aan. Uranus zal vanaf 15 december een driehoek met Jupiter in de Steenbok vormen. Je bent optimistisch en inspanningen van het jaar blijken vruchtvol. Je weet heel goed wat je kunt doen om te presteren en je te ontwikkelen en zal merken dat er beloningen op je weg komen.

Romantiek en sociale contacten
Op gebied van relaties is het een bijzonder jaar omdat er in je sector van romantiek en huwelijk weinig planetaire invloed ontstaat. Hierdoor zijn er veel momenten dat romantiek voor jou minder belangrijk zal zijn. Je vindt vriendschap vaak belangrijker dan een serieuze relatie. Gebonden mensen moeten er rekening mee houden dat dit ook in een relatie zo werkt. Vriendschap met je partner kan natuurlijk ook prima zijn, maar het is belangrijk om toch geregeld romantisch te zijn. Overigens wordt er voorspeld dat mensen met een relatie weinig kans op scheiding hebben.

Singles zullen dit jaar geregeld ervaren dat ze het prima vinden om alleen te blijven. Er is echter wel ruimte voor erotiek en avontuur. Je zult over het algemeen een sociaal leven leiden en in je vriendenkring is er meer stabiliteit dan het vorige jaar. Er is zelfs veel ruimte voor een grote vriendenkring. De passionele Venus zal eind januari en eind november verbindingen aangaan met Jupiter in de Boogschutter. Deze momenten kunnen dan ook veel romantiek en erotiek kennen en dat maakt je leven dan ook zeker de moeite waard.

In een relatie kan je zoveel liefde en passie laten zien dat je partner zeer tevreden kan zijn en er veel verliefdheid tussen jullie is. Ben je single, dan is erotiek belangrijker dan een serieuze relatie, maar je weet maar nooit wie er op je pad komt. Let op dat Jupiter ook verbinding maakt met Neptunus en dit kan voor storingen zorgen, waardoor je de realiteit uit het oog verliest. Dit treedt halverwege januari en juni en eind september op. Doe dan geen dingen, die anderen kwetsen, omdat jij denkt dat dit goed is. Je kunt namelijk wel eens zeer blind zijn voor emoties van anderen. Voor een relatie zal de periode van de Nieuwe Maan op 5 mei t/m de periode van de Volle Maan van 18 mei zeer intens zijn. Jullie kunnen elkaar onder druk zetten en dit zal dus een echte test zijn, die zowel goed als slecht af kan lopen. Wees dus zeer alert als je merkt dat het een en ander niet goed loopt. In augustus en september zijn er planetaire invloeden in de Maagd. Je bent dan nuchter en kieskeurig. Als single kun je leuke mensen mislopen, waar je avontuur en passie mee zou kunnen beleven. Gebonden mensen kunnen star en ingetogen zijn en vergeten dat er ook nog veel plezier te beleven valt. Treed dus uit je comfortzone.

Als Jupiter in augustus retrograde beweegt, zal dit een opluchting zijn, omdat je evenwicht kunt vinden tussen emoties en nuchterheid. Erotiek en verlangens worden geprikkeld als Venus en Mars vanaf de 24ste in de Maagd reizen Dit is een prima periode voor het stichten van een gezin of andere romantische gebeurtenissen. Eind oktober t/m eind december zal je op sociaal gebied zeer actief zijn in het zoeken naar nieuwe vriendschappen. Ook zal je huidige contacten veel aandacht geven. Je vindt het belangrijk om met de feestdagen mensen om je heen te hebben. In deze periode vind je financiën belangrijk en zal je er veel aan doen om meer winst te behalen of promotie te krijgen.

De retrograde Mercurius kan de 1ste drie weken van november misverstanden geven. Ook de 1ste negen dagen van december zorgen dat je de verkeerde dingen kunt doen of zeggen. Wees in beide periode voorzichtig en geduldig bij een liefdesrelatie of bij andere relaties. Er is zelfs kans dat je bepaalde contacten kapot maakt en dat net voor de feestperiode. Je moet dan dus echt zorgen voor empathie en sympathie.

Carrière en financiën
De sector van financiën is dit jaar niet krachtig, maar dwingt geluk af. Daardoor heb je kosmische energie niet nodig om resultaten te boeken. Er zijn aanwijzingen voor verbeteren van inkomsten of winsten. Ook kan het zomaar gebeuren dat je een nieuwe baan of project aangeboden krijgt. Let op dat je onzeker kunt zijn en minder presteert als dingen anders gaan. Blijf in jezelf geloven en naar het positieve kijken. Mercurius heeft financiële invloed, maar maakt een snelle en geregeld ook retrograde beweging. Daardoor zijn er mogelijkheden om veel te bereiken, maar retrograde bewegingen kunnen ook zorgen dat kansen snel verdwijnen en je impulsief en ongeduldig wordt.

Je kunt onzeker worden en fouten maken als je te snel gaat. Je sector van Carrière kan dit jaar krachtig beïnvloed worden. Je bent actief en hebt kansen om je eigen gang te gaan. Mensen vertrouwen je, waardoor je de kans krijgt werk naar behoren in te vullen. Met name vrienden en zakelijke netwerken zullen belangrijk zijn om te bereiken wat je wilt. Sta dus open voor ondersteuning en luister ook goed naar je eigen intuïtie.

De Stier is artistiek en dient daar dit jaar veelvuldig gebruik van te maken. Er zijn kansen voor mensen die een nieuwe baan willen. Uranus brengt intense stralingen, maar deze zullen niet of nauwelijks negatief doorwerken.

Het jaar start relatief kalm, pas vanaf februari komt er actie. Ten eerste zal de Nieuwe Maan van 4 februari, tezamen met Mercurius en de Zon, een verbinding maken met Jupiter in de Boogschutter en Mars en Uranus in de Ram.Genoeg kracht om jou intens te beïnvloeden en ervoor te zorgen dat je in je carrière voldoende presteert. Echter, er kunnen ook weerstanden zijn. Mars zal 14 februari in jouw teken terechtkomen en 6 maart komt Uranus daar terecht. Beiden invloeden zorgen dat je in je carrière goede resultaten behaalt. Let op dat Venus in de Waterman en de verbinding tussen Mars en Jupiter voor problemen zorgen, omdat je niet altijd in staat bent samen te werken.

De Volle Maan van maart en april bevindt zich beide keren in de Weegschaal. Deze zorgen voor het terughalen van mislukte plannen, die nu wel positief verlopen. Let wel op misleidende energieën. Eind april tot begin oktober zullen er veel planeten in de Tweeling reizen en is er een vierkant tussen Jupiter en Neptunus. Je bent ongedurig en kunt impulsieve besluiten nemen, waarbij je eigenwijs en opvliegend kunt zijn. Mei t/m september zullen de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok bewegen. Dit is een periode van transformatie, waarbij je niet zo goed weet wat je nu kunt veranderen. Beter kan je wachten tot na de retrograde beweging, omdat je het dan wel weet en goed kunt presteren en veranderen. De rest van het jaar ben je stabiel en rustig en wordt steeds duidelijker wat je kunt doen. De energie van de planeten zorgt dat je diplomatiek bent. Je kunt goed samenwerken en met meningsverschillen omgaan. Wees duidelijk in wat je wilt en blijf vooral tactvol en diplomatiek.

Emotionele en fysieke gezondheid
Er zijn veel planeten die krachtige invloed op gezondheid hebben. Tot en met september zal dit dus prima gaan, maar vanaf oktober is er een extra boost omdat Venus dan door je sector van gezondheid gaat bewegen. Daarvoor zal je gezondheid echter ook prima zijn, los van normale kwaaltjes en mensen die chronische klachten hebben. Opvallend is dat je vanaf oktober bezig zult zijn met het onder de loep nemen van je levenspatroon en je stappen kunt nemen om negatieve patronen af en positieve aan te leren. Venus zal een groot deel van het jaar positief over gezondheid heersen, maar dan meer door met mensen op te trekken, die gezond leven. Ook geef je niet alleen innerlijke, maar ook uiterlijke aspecten aandacht.

Door Venus zullen gezondheid, liefde en uiterlijk sterk verbonden zijn. Wordt één van de drie verstoord, dan zal dit invloed hebben op de anderen. Bedenk dat de liefde een zeer prominente en overheersende factor is. Is deze goed, dan voel je je ook beter. Er wordt aangeraden om vooral je nieren, heupen en onderrug in de gaten te houden, maar doe dit liever wel via een alternatieve arts. Let op dat je heersende planeet Venus van half tot eind juni retrograde beweegt. Verander dan niet teveel en leef niet ‘te’ gezond. Extra vlees en een eitje kan geen kwaad. Aan de andere kant dien je ook weer niet teveel te eten en balans te vinden. Venus beweegt eind september in jouw sector van gezondheid, terwijl Pluto dan in de sector van eliminatie beweegt. Daardoor kunnen bepaalde kruiden en voedingsproducten reinigend werken.

Positief aan deze periode is ook dat er spirituele energieën zijn, die zorgen dat je astrale lichaam beroerd wordt. Daardoor zijn er niet alleen bewuste, maar ook onbewuste energieën om gezond te leven. Jonge mensen zullen over het algemeen gezond leven, maar het is belangrijk geregeld groenten en fruit te eten. De jonge Stier heeft de neiging om teveel eiwitten en koolhydraten te eten. Maag, gewrichten en gebit kunnen kwetsbaar zijn, daar moet op gelet worden. Voor ouderen lijkt er normaal gesproken geen groot probleem, maar word je eenmaal ziek dan dien je op je voedingspatroon te letten. Deze lijkt van wezenlijk belang te zijn om weer beter te worden.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag