astro content

Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni | Jaarhoroscoop 2019 Tweelingen

Algemeen
Opvallend in 2019 is dat bepaalde zaken die Saturnus al jaren geleden in werking stelde, dit jaar voor grotere transformaties zorgen. Je was het wellicht vergeten of had het mentaal geblokkeerd, maar je zult er alert op gemaakt worden. Over het algemeen haal je er positiviteit uit, maar wees voorzichtig dat je niet opeens teveel wilt. Uranus is een planeet die zorgt voor plotse veranderingen. Dit jaar zal deze planeet het gebied van de Vissen betreden. Dit zorgt voor snelheid in romantische en geestelijke energie, maar ook in je carrière.

Er zijn gebeurtenissen, die voor nieuwe liefde, nieuwe carrière en andere onverwachte veranderingen kunnen zorgen. Ga er echter alleen op in als je merkt dat je intuïtie het juiste gevoel geeft. Voelt het niet goed, tracht dan zo mogelijk aan het oude vast te houden. Houd er rekening mee dat er tot eind september aandacht is voor vrijetijd, financiën, gezin en erotiek. Daarna zullen romantiek, educatie, spiritualiteit en intellectuele zaken meer aandacht krijgen.

Pluto, de planeet die voor verandering en transformatie zorgt, verblijft ook dit jaar in je sector van Romantiek. Singles kunnen geregeld nieuwe relaties aangaan, maar ook net zoveel relaties verbreken. Emoties en sociaal gedrag lijken soms met de dag te veranderen, waardoor het moeilijk voor jou is bepaalde relaties vast te houden. Dit geldt voor vriendschappen en de romantiek voor zowel singles als gebonden mensen. Financieel en zakelijk zal je te maken krijgen met achteruitgang, die echter zeker niet negatief hoeft te zijn. Je kunt namelijk bepaalde veranderingen afdwingen, die uiteindelijk op een later moment vooruitgang bieden.

Je hebt een sterk verlangen om te veranderen en zal nadenken over financiële zaken, waardoor je minder uitgeeft en meer krijgt. Er zal zeker evenwicht zijn. Houd er rekening mee dat je tot eind augustus weinig te besteden hebt, maar vanaf begin oktober voordeel krijgt van Jupiter in de Waterman. Daardoor zal je een positieve periode ingaan, met meer kans op financiële voordelen. Je moet het hele jaar opletten dat eventuele spanningen tussen carrière en je privéleven ervoor zorgen dat je bepaalde aspecten gaat verwaarlozen. Zorg er in ieder geval voor dat je dit per gebied niet te lang gaat doen, omdat je anders mensen tegen je in het harnas kunt jagen.

Romantiek en sociale contacten
Je kunt dit jaar door Venus en Jupiter veel liefde ervaren, maar ook kan deze negatieve spanning brengen. Haat en liefde staan dichtbij elkaar. Met name verbindingen in de Boogschutter kunnen eind januari en eind november positief zijn, waarbij oude liefdes terugkomen en er nieuwe kansen komen. In een huidige relatie zal liefde verstevigd worden. Let op dat als Jupiter zich met Neptunus verbindt, halverwege januari en juni en eind september er erotische energieën zijn. Jij kunt dat leuk vinden en passie ervaren, maar de vraag is of een partner of anderen hier blij mee zijn. Let op dat je energie niet te intens gebruikt. De kans op verleiding en misleiding is dan groot. In contact met zowel je vrienden, liefdesrelatie, familie als andere sociale contacten kan het een prima jaar zijn.

Dit komt voornamelijk omdat Jupiter zich in jouw sector van relaties beweegt. Er zijn hierdoor nieuwe contacten mogelijk door je sympathie en charme. Gebonden mensen kunnen nieuwe vriendschappen sluiten en de band met een huidige partner verstevigen. Singles kunnen nieuwe mensen leren kennen en geregeld kans maken op een nieuwe partner. Omdat er echter ook energie is om veel om je heen te kijken, zal je het waarschijnlijk niet bij één partner laten. Je zult vooral kans maken op een serieuze relatie als je iemand tegenkomt, die nuchter en rustig is. Dan zou je wel eens langer bij iemand kunnen blijven.

Omdat Saturnus en Pluto een groot deel van het jaar in je sector van intimiteiten staan, vind je het opbouwen van een emotionele band met mensen belangrijk. De Maansverduistering van dinsdag 16 juli op woensdag de 17de vindt in de sector van intimiteiten plaats. Dit is gunstig, omdat problemen opgelost worden en spanning verdwijnt. Er zijn kansen voor herstel van een relatie met een ex-partner. Gebonden mensen kunnen de angel uit irritaties trekken, waardoor je in staat bent de relatie terug te brengen naar waar die ooit begon.

In de herfst is er een aantal energieën dat de strijd met elkaar aangaat. Mercurius, Venus, de Zon en Mars bewegen in de Weegschaal en maken om de beurt verbinding met Saturnus en Pluto in de Steenbok. Heb je een relatie, dan kan je partner moeite hebben, omdat jij vrijheid en plezier nastreeft. Daardoor heb jij last van de grenzen die je partner aangeeft, omdat deze jouw drang naar vrijheid niet kan accepteren. Gebeurt dit, dan zal je je toch afvragen of deze relatie wel stand kan houden. Singles zullen deze periode genieten van flirten, spelen en erotiek.

Mars zal van oktober tot halverwege november in jouw sector van de liefde verblijven. Dit is op zich een zeer liefdevolle periode voor de Tweeling. Je bent vrolijk, warm en wilt het liefst met iedereen vriendjes zijn. Let op dat dit niet altijd mogelijk is en dat je dan ook wel eens teleurgesteld kunt raken. De laatste maand van het jaar zal Jupiter naar deze sector reizen. In die periode is er dan ook een zeer grote kans op een vaste nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen deze tijd erg veel liefde geven en krijgen, waardoor dit één van de betere maanden wordt. Het jaar kan zeer krachtig en liefdevol afgesloten worden met een zonsverduistering die vooral plaatsvindt in de omgeving van India en het Midden-Oosten, maar zal ook zeker in Nederland veel kracht bieden. Het is een tijd waarin mensen erg veel energie steken in het geven van liefde en het versterken van banden met geliefde mensen.

Carrière en financiën
Je hebt doelen en bent enthousiast en ambitieus door energie van Neptunus die het hele jaar in je sector van carrière verblijft. Je intuïtie wordt versterkt en je kunt juiste beslissingen nemen. In maart maakt Mercurius een retrograde beweging in de sector van carrière. Daardoor moet je geduld hebben en bepaalde zaken aandacht geven of overdoen. Positief is dat er ideeën van vroeger zijn, die nu het levenslicht zien.

Let op dat Mercurius jou niet alleen in maart, maar ook later ongedurig en verward maakt. Soms heb je het gevoel dat je één stap vooruitgaat en twee achteruit. Laat je niet van je stuk brengen. Je zult er heus wel komen. Voordeel aan de retrograde bewegingen is dat bepaalde zaken uit het verleden nu wel lukken. Rond half april zal Mercurius in de Vissen reizen en dit kan storend op carrière werken. Dromen en fantasieën kunnen zakelijke verwachtingen temperen, omdat je romantiek en relaties belangrijk vindt. Je doet er verstandig aan de realiteit niet uit het oog te verliezen.

Jupiter in de Boogschutter zal deze tijd een emotionele en passionele verbinding met Neptunus maken, die zich in de Vis bevindt. Ook deze energie kan storend zijn, omdat je fantasie en avontuur wel erg belangrijk vindt en dit kan voor ontgoocheling in je carrière zorgen. Financiële zekerheid zal er zijn als Mercurius juni en half juli tot half augustus een positieve energie biedt. Je kunt de retrograde energie gebruiken om na te denken over plannen en ideeën die je had over beperken van uitgaven en verdienen van extra geld. Mars bevindt zich half mei tot juli in je sector van financiën. Dit geeft passie om extra te verdienen. Je bent veel aan het werk en kunt kansen afdwingen. Daarbij kan een zonsverduistering in de Kreeft op 2 juli energie bieden om financieel meer te bereiken.

Deze periode verzetten Mercurius en Venus zich tegen de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok. Van begin oktober tot half december gebeurt hetzelfde, maar dan verzetten ze zich tegen Uranus. Je luistert moeilijk naar adviezen of zelfs bevelen van leidinggevenden, omdat je erg eigenwijs bent. Er zijn veranderingen in je carrière, die klein beginnen, maar later voor grote ontwikkelingen zorgen. Mercurius maakt in november een retrograde beweging. Je kunt dan minder concentratie hebben en bepaalde fouten maken.

Gelukkig zal Mars in het midden van deze maand de juiste energie aan je bieden en negativiteit van Mercurius neutraliseren. Daardoor zal je alsnog in staat zijn werk voldoende aandacht te geven. Je hebt een grote passie om er dus doorheen te kunnen komen. Mercurius zal de 1ste weken van december in de Schorpioen bewegen en dit biedt mogelijkheden om nieuwe kennis te krijgen en vaardigheden te verbeteren. Je zult het jaar dan ook prima afsluiten en tevreden zijn.

Emotionele en fysieke gezondheid
Wat betreft gezondheid kunnen Pluto, Uranus en Jupiter stress geven. Tweelingen hebben de neiging niet teveel met gezondheid bezig te zijn of te denken dat ze goed bezig zijn. Er wordt aangeraden hier alert op te zijn en jezelf af te vragen of je op de goede manier bezig bent. Wees vooral eerlijk en draai er niet omheen met allerlei excuses. Je zult alles onder de loep dienen te nemen. Ook is het belangrijk meer rust te nemen, langer te slapen en overdag je pauzes te benutten om frisse lucht op te snuiven. Verder is het belangrijk niet teveel genotsproducten te gebruiken en niet al teveel bezig te zijn met allerlei spannende bezigheden. Je kunt jezelf daar zelfs door in gevaar brengen. Met name ambities en werkzaamheden kunnen dit jaar tijd in beslag nemen en dat kan indirect problemen voor je gezondheid betekenen. Wees ordelijker en planmatig zodat je meer tijd voor ontspanning over kunt houden. Pluto kan dit jaar krachtige energie bieden, waardoor je er goed aandoet om producten te gebruiken die jouw lichaam innerlijk opschonen. Het best kun je dan natuurlijke middelen gebruiken. Daarnaast is het verstandig nicotine en alcohol zo min mogelijk te gebruiken, zodat je je lichaam kunt ontgiften.

Tweelingen die zich gelukkig voelen, zullen over het algemeen gezonder zijn, puur omdat er minder stress is. Toch moeten ook gelukkige Tweelingen opletten, omdat ze moeilijk met tegenslag om kunnen gaan en stress alsnog de kop opsteekt. Tenslotte doe je er verstandig aan t/m september extra gebruik te maken van vitaminen, massage, meditatie en andere dingen om gezond te blijven. Ga echter niet experimenteren met nieuwe methoden, maar houd je aan het oude, vertrouwde. Je zult in de herfst- en wintermaanden gezonder zijn, wat het gevolg is van kosmische krachten.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag