astro content

Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni | Jaarhoroscoop 2019 Tweelingen

Algemeen
Opvallend in 2019 is dat bepaalde zaken die Saturnus al jaren geleden in werking stelde, dit jaar voor grotere transformaties zorgen. Je was het wellicht vergeten of had het mentaal geblokkeerd, maar je zult er alert op gemaakt worden. Over het algemeen haal je er positiviteit uit, maar wees voorzichtig dat je niet opeens teveel wilt. Uranus is een planeet die zorgt voor plotse veranderingen. Dit jaar zal deze planeet het gebied van de Vissen betreden. Dit zorgt voor snelheid in romantische en geestelijke energie, maar ook in je carrière.

Er zijn gebeurtenissen, die voor nieuwe liefde, nieuwe carrière en andere onverwachte veranderingen kunnen zorgen. Ga er echter alleen op in als je merkt dat je intuïtie het juiste gevoel geeft. Voelt het niet goed, tracht dan zo mogelijk aan het oude vast te houden. Houd er rekening mee dat er tot eind september aandacht is voor vrijetijd, financiën, gezin en erotiek. Daarna zullen romantiek, educatie, spiritualiteit en intellectuele zaken meer aandacht krijgen.

Pluto, de planeet die voor verandering en transformatie zorgt, verblijft ook dit jaar in je sector van Romantiek. Singles kunnen geregeld nieuwe relaties aangaan, maar ook net zoveel relaties verbreken. Emoties en sociaal gedrag lijken soms met de dag te veranderen, waardoor het moeilijk voor jou is bepaalde relaties vast te houden. Dit geldt voor vriendschappen en de romantiek voor zowel singles als gebonden mensen. Financieel en zakelijk zal je te maken krijgen met achteruitgang, die echter zeker niet negatief hoeft te zijn. Je kunt namelijk bepaalde veranderingen afdwingen, die uiteindelijk op een later moment vooruitgang bieden.

Je hebt een sterk verlangen om te veranderen en zal nadenken over financiële zaken, waardoor je minder uitgeeft en meer krijgt. Er zal zeker evenwicht zijn. Houd er rekening mee dat je tot eind augustus weinig te besteden hebt, maar vanaf begin oktober voordeel krijgt van Jupiter in de Waterman. Daardoor zal je een positieve periode ingaan, met meer kans op financiële voordelen. Je moet het hele jaar opletten dat eventuele spanningen tussen carrière en je privéleven ervoor zorgen dat je bepaalde aspecten gaat verwaarlozen. Zorg er in ieder geval voor dat je dit per gebied niet te lang gaat doen, omdat je anders mensen tegen je in het harnas kunt jagen.

Romantiek en sociale contacten
Je kunt dit jaar door Venus en Jupiter veel liefde ervaren, maar ook kan deze negatieve spanning brengen. Haat en liefde staan dichtbij elkaar. Met name verbindingen in de Boogschutter kunnen eind januari en eind november positief zijn, waarbij oude liefdes terugkomen en er nieuwe kansen komen. In een huidige relatie zal liefde verstevigd worden. Let op dat als Jupiter zich met Neptunus verbindt, halverwege januari en juni en eind september er erotische energieën zijn. Jij kunt dat leuk vinden en passie ervaren, maar de vraag is of een partner of anderen hier blij mee zijn. Let op dat je energie niet te intens gebruikt. De kans op verleiding en misleiding is dan groot. In contact met zowel je vrienden, liefdesrelatie, familie als andere sociale contacten kan het een prima jaar zijn.

Dit komt voornamelijk omdat Jupiter zich in jouw sector van relaties beweegt. Er zijn hierdoor nieuwe contacten mogelijk door je sympathie en charme. Gebonden mensen kunnen nieuwe vriendschappen sluiten en de band met een huidige partner verstevigen. Singles kunnen nieuwe mensen leren kennen en geregeld kans maken op een nieuwe partner. Omdat er echter ook energie is om veel om je heen te kijken, zal je het waarschijnlijk niet bij één partner laten. Je zult vooral kans maken op een serieuze relatie als je iemand tegenkomt, die nuchter en rustig is. Dan zou je wel eens langer bij iemand kunnen blijven.

Omdat Saturnus en Pluto een groot deel van het jaar in je sector van intimiteiten staan, vind je het opbouwen van een emotionele band met mensen belangrijk. De Maansverduistering van dinsdag 16 juli op woensdag de 17de vindt in de sector van intimiteiten plaats. Dit is gunstig, omdat problemen opgelost worden en spanning verdwijnt. Er zijn kansen voor herstel van een relatie met een ex-partner. Gebonden mensen kunnen de angel uit irritaties trekken, waardoor je in staat bent de relatie terug te brengen naar waar die ooit begon.

In de herfst is er een aantal energieën dat de strijd met elkaar aangaat. Mercurius, Venus, de Zon en Mars bewegen in de Weegschaal en maken om de beurt verbinding met Saturnus en Pluto in de Steenbok. Heb je een relatie, dan kan je partner moeite hebben, omdat jij vrijheid en plezier nastreeft. Daardoor heb jij last van de grenzen die je partner aangeeft, omdat deze jouw drang naar vrijheid niet kan accepteren. Gebeurt dit, dan zal je je toch afvragen of deze relatie wel stand kan houden. Singles zullen deze periode genieten van flirten, spelen en erotiek.

Mars zal van oktober tot halverwege november in jouw sector van de liefde verblijven. Dit is op zich een zeer liefdevolle periode voor de Tweeling. Je bent vrolijk, warm en wilt het liefst met iedereen vriendjes zijn. Let op dat dit niet altijd mogelijk is en dat je dan ook wel eens teleurgesteld kunt raken. De laatste maand van het jaar zal Jupiter naar deze sector reizen. In die periode is er dan ook een zeer grote kans op een vaste nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen deze tijd erg veel liefde geven en krijgen, waardoor dit één van de betere maanden wordt. Het jaar kan zeer krachtig en liefdevol afgesloten worden met een zonsverduistering die vooral plaatsvindt in de omgeving van India en het Midden-Oosten, maar zal ook zeker in Nederland veel kracht bieden. Het is een tijd waarin mensen erg veel energie steken in het geven van liefde en het versterken van banden met geliefde mensen.

Carrière en financiën
Je hebt doelen en bent enthousiast en ambitieus door energie van Neptunus die het hele jaar in je sector van carrière verblijft. Je intuïtie wordt versterkt en je kunt juiste beslissingen nemen. In maart maakt Mercurius een retrograde beweging in de sector van carrière. Daardoor moet je geduld hebben en bepaalde zaken aandacht geven of overdoen. Positief is dat er ideeën van vroeger zijn, die nu het levenslicht zien.

Let op dat Mercurius jou niet alleen in maart, maar ook later ongedurig en verward maakt. Soms heb je het gevoel dat je één stap vooruitgaat en twee achteruit. Laat je niet van je stuk brengen. Je zult er heus wel komen. Voordeel aan de retrograde bewegingen is dat bepaalde zaken uit het verleden nu wel lukken. Rond half april zal Mercurius in de Vissen reizen en dit kan storend op carrière werken. Dromen en fantasieën kunnen zakelijke verwachtingen temperen, omdat je romantiek en relaties belangrijk vindt. Je doet er verstandig aan de realiteit niet uit het oog te verliezen.

Jupiter in de Boogschutter zal deze tijd een emotionele en passionele verbinding met Neptunus maken, die zich in de Vis bevindt. Ook deze energie kan storend zijn, omdat je fantasie en avontuur wel erg belangrijk vindt en dit kan voor ontgoocheling in je carrière zorgen. Financiële zekerheid zal er zijn als Mercurius juni en half juli tot half augustus een positieve energie biedt. Je kunt de retrograde energie gebruiken om na te denken over plannen en ideeën die je had over beperken van uitgaven en verdienen van extra geld. Mars bevindt zich half mei tot juli in je sector van financiën. Dit geeft passie om extra te verdienen. Je bent veel aan het werk en kunt kansen afdwingen. Daarbij kan een zonsverduistering in de Kreeft op 2 juli energie bieden om financieel meer te bereiken.

Deze periode verzetten Mercurius en Venus zich tegen de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok. Van begin oktober tot half december gebeurt hetzelfde, maar dan verzetten ze zich tegen Uranus. Je luistert moeilijk naar adviezen of zelfs bevelen van leidinggevenden, omdat je erg eigenwijs bent. Er zijn veranderingen in je carrière, die klein beginnen, maar later voor grote ontwikkelingen zorgen. Mercurius maakt in november een retrograde beweging. Je kunt dan minder concentratie hebben en bepaalde fouten maken.

Gelukkig zal Mars in het midden van deze maand de juiste energie aan je bieden en negativiteit van Mercurius neutraliseren. Daardoor zal je alsnog in staat zijn werk voldoende aandacht te geven. Je hebt een grote passie om er dus doorheen te kunnen komen. Mercurius zal de 1ste weken van december in de Schorpioen bewegen en dit biedt mogelijkheden om nieuwe kennis te krijgen en vaardigheden te verbeteren. Je zult het jaar dan ook prima afsluiten en tevreden zijn.

Emotionele en fysieke gezondheid
Wat betreft gezondheid kunnen Pluto, Uranus en Jupiter stress geven. Tweelingen hebben de neiging niet teveel met gezondheid bezig te zijn of te denken dat ze goed bezig zijn. Er wordt aangeraden hier alert op te zijn en jezelf af te vragen of je op de goede manier bezig bent. Wees vooral eerlijk en draai er niet omheen met allerlei excuses. Je zult alles onder de loep dienen te nemen. Ook is het belangrijk meer rust te nemen, langer te slapen en overdag je pauzes te benutten om frisse lucht op te snuiven. Verder is het belangrijk niet teveel genotsproducten te gebruiken en niet al teveel bezig te zijn met allerlei spannende bezigheden. Je kunt jezelf daar zelfs door in gevaar brengen. Met name ambities en werkzaamheden kunnen dit jaar tijd in beslag nemen en dat kan indirect problemen voor je gezondheid betekenen. Wees ordelijker en planmatig zodat je meer tijd voor ontspanning over kunt houden. Pluto kan dit jaar krachtige energie bieden, waardoor je er goed aandoet om producten te gebruiken die jouw lichaam innerlijk opschonen. Het best kun je dan natuurlijke middelen gebruiken. Daarnaast is het verstandig nicotine en alcohol zo min mogelijk te gebruiken, zodat je je lichaam kunt ontgiften.

Tweelingen die zich gelukkig voelen, zullen over het algemeen gezonder zijn, puur omdat er minder stress is. Toch moeten ook gelukkige Tweelingen opletten, omdat ze moeilijk met tegenslag om kunnen gaan en stress alsnog de kop opsteekt. Tenslotte doe je er verstandig aan t/m september extra gebruik te maken van vitaminen, massage, meditatie en andere dingen om gezond te blijven. Ga echter niet experimenteren met nieuwe methoden, maar houd je aan het oude, vertrouwde. Je zult in de herfst- en wintermaanden gezonder zijn, wat het gevolg is van kosmische krachten.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag