astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari | Jaarhoroscoop 2019 Waterman

Algemeen
De Waterman is van nature iemand die altijd zijn weg bewandelt en er toe in staat is om alles en ieder te mijden, maar soms ook te gebruiken om er zelf maar beter van te worden. Je bent hierdoor moeilijk te doorgronden, waardoor mensen niet altijd raad met je weten. Met name je drang naar vrijheid is hier debet aan geweest. Dat zal dit jaar een stuk minder worden. Het lijkt wel alsof je wat meer je draai aan het vinden bent en er meer rust in je leven komt. Dit brengt met zich mee dat je dit jaar meer bezig bent met de vraag hoe je geld kunt verdienen en hoe je je status kunt verbeteren, dan dat je bezig bent om je af te zetten. Jij bepaalt je eigen vrijheid en als jij bepaalt dat je met anderen om wilt gaan om er zelf beter van te worden, dan zal je dat ook zeker niet laten. Ook al denken mensen het niet altijd van je, maar je bent best wel een luxe paardje dat graag rijkdom nastreeft. Uranus verblijft in het teken van de Vis, terwijl Neptunus in jouw teken staat.

Ook Saturnus zal veel invloed hebben. Daarom zal je spirituele kant sterk naar buiten gebracht worden. Je moet er wel alert op zijn dat het jaar niet zo intens zal zijn als het vorige. Dat is aan de ene kant wel erg rustig, maar aan de andere kant ook wel saai.

Je kunt vrij serieus zijn en dan meer de praktische en nuchtere kant van het leven opzoeken. Vanaf eind september zal Jupiter echter naar de Weegschaal reizen en dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om er iets leuks van te maken. Deze energieën zullen je speelse en avontuurlijke kant versterken, waardoor er genoeg spannende zaken zijn. De energie zal dit jaar gericht zijn op je fysieke lichaam, je persoonlijke uitstraling, financiële zaken, gezondheid en carrière. Je bent echter ook wel met de dood bezig en vraagt je geregeld af wat er na het leven is. Dat kan jou wel eens verdrietig of angstig maken. Je vraagt jezelf af of je wel goed bezig bent en of je het wel verdient om het witte licht te vinden.

Je doet er goed aan je hierin te verdiepen en vooral na eind september op gebied van vraagstukken en religie mensen ondersteuning vragen. Vanaf oktober is er nog steeds energie om religie, spiritualiteit, onderwijs en buitenlandse contacten aandacht te geven. Je vindt het sociale aspect ook belangrijk maar je wilt ook meer vrienden om je heen verzamelen. Daarvoor doe je er goed aan afspraken te maken en er op uit te trekken. Je vindt het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ook hiervoor wordt aangeraden om dus wel actief bezig te zijn en plekken op te zoeken waar je deze kunt ontmoeten.

Romantiek en sociale contacten
Dit jaar kunnen relaties hersteld of afgebroken worden, maar meestal pakt dit positief uit. Er zijn weinig grote veranderingen, behalve dat huidige relaties verbeterd worden. Singles zullen alleen een relatie aangaan met iemand die intellectueel gelijk is. Jupiter kan dit jaar geregeld uitdagende energie brengen als die in de Boogschutter reist en een vierkant met Neptunus in de Vissen vormt. Dit is half januari, half juni en bij de start van de herfst. Dit komt wellicht omdat je de lat te hoog legt en mensen hier moeilijk aan voldoen. Wat betreft vriendschap lijken er grotere veranderingen te zijn en kunnen vriendschappen uit je leven verdwijnen en nieuwe ontstaan.

Vriendschap is vertrouwen, waarbij je snel te kwetsen bent als mensen onbetrouwbaar zijn. Eind januari vindt er een verduistering van de Maan, in je sector van relaties, plaats. Dit is een kritieke periode, omdat de energie intens is. Minder goede relaties kunnen verbroken worden, wat geldt voor vriendschap en liefdesrelaties. Tracht voor die tijd te communiceren. Mars zal april tot half mei in je sector van romantiek verblijven. Dit is een liefdevolle, romantische periode om een huidige relatie te versterken. Je bent zeer charmant en begaan met de problemen van je partner. Ook vind je het fijn om erotiek en romantiek met elkaar te combineren, waardoor er grote mogelijkheden zijn om zelfs weer vuur in een ingedutte relatie terug te brengen.

Singles hebben een aantrekkelijke uitstraling en krijgen veel aandacht. Je bent speels en geeft zelf ook aandacht aan mensen waar je van houdt. Je gaat alleen voor serieuze contacten en niet voor een korte flirt. Voor jou zijn romantiek, erotiek en intellectualiteit verbonden. Mercurius beweegt in de zomer tussen de Kreeft en Leeuw en zal geregeld contact maken met Mars. Let op dat je niet teveel gebruik maakt van mooie woorden, maar laat zien wat je voelt. Dat zal voor een partner, een sociaal contact of een potentiële nieuwe partner fijner zijn. Juni kan vurig worden als Venus in de Tweeling beweegt. Je bent flirterig en speels en hebt een grote aantrekkingskracht, vooral in de periode als Jupiter en Neptunus energie delen.

Mercurius zal de 1ste helft van juli in de sector van romantiek bewegen en onbesproken problemen brengen, die onderhuids voor irritaties zorgden. Dit is wel een goede periode om er eindelijk iets aan te doen en oplossingen te zoeken. Bijzonder is dat je gedurende deze tijd in staat bent problemen van anderen aan te pakken. Verder kan een retrograde bewegende Mercurius mensen uit het verleden brengen en worden relaties met een ex-partner of vriendschappen hersteld.

Mars bevindt zich van juli tot half augustus in de sector van relaties. Dit biedt een sterke kracht om tot compromissen te komen met mensen waar je problemen mee hebt. Een relatie kan verbeteren en veel liefde brengen. Je bent minder op jezelf gericht en geeft aandacht aan je partner en anderen. Singles hebben een charmante, sensuele uitstraling, waardoor het een prima periode is om een nieuwe partner te vinden. Half augustus t/m september bevindt Mars zich in je sector van intimiteiten, waardoor je veel met anderen wilt delen. Niet alleen je partner, maar ook andere geliefden krijgen je aandacht.

Het is dus een prima periode voor een verdieping van relaties. Dit komt vooral omdat deze energie ervoor zorgt dat je emotioneel en fysiek lekker in je vel zit. Singles zijn serieus en gaan alleen voor mensen met dezelfde interesses en die vooral intellectueel op één lijn zitten. Daardoor doe je er goed aan eerst een vriendschap aan te gaan. Je kunt de ander dan leren kennen en hebt dan meer kans dat dit uit zal groeien tot een nieuwe liefdesrelatie. Mensen die voor de 2de keer trouwen kunnen het best deze tijd uitkiezen. Overigens krijgen sowieso huwelijken die vanaf oktober gesloten worden goede energie mee, waardoor de kans op slagen uitermate groot is. Oktober t/m december zijn planetaire energieën je goed gezind, met goede vriendschappen en veel liefde en warmte met geliefde mensen.

Carrière en financiën
Watermannen houden van luxe en dit wekt over het algemeen vertrouwen op bij mensen met wie je werkt en bij zakelijkheden die je doet. Het is een jaar van investeringen en er zijn veel mogelijkheden om je vermogen toe te laten nemen. Met name vanaf eind september zal Jupiter veel energie bieden en is de Zon erg positief om je eigen geluk af te dwingen. Je zult veel erkenning krijgen en daardoor zal je zelfvertrouwen toenemen en zorgen dat je imago beter wordt. Als Jupiter en Venus een verbinding in jouw sector van carrière aangaan, kan je veel liefde en hart voor je werk hebben. Dit is vooral eind januari en eind november. Let op dat de vierkanten van Jupiter in de Boogschutter en Neptunus in Vissen tegenstelling bieden tussen passie en spiritualiteit. Daardoor kun je wisselvallig overkomen en zijn er conflicten mogelijk. Dit zal half januari, half juni en bij het begin van de herfst zijn. Neptunus zal het hele jaar in je sector van financiën staan. Je intuïtie is feilloos om de juiste actie te ondernemen bij beleggingen, investeringen en andere financiële zaken. De retrograde Mercurius verblijft in maart ook in deze sector en hiermee kun je financiële problemen aanpakken. Er wordt aangeraden geld opzij te zetten voor moeilijker momenten. Half mei t/m juni zal Mars zich in je sector van carrière bevinden. Daardoor ben je productief en kun je huidige en achterstallige taken met goed gevolg afronden.

Mensen met een eigen bedrijf kunnen nieuwe projecten afdwingen en anderen kunnen opvallen bij leidinggevenden, waardoor er nieuwe kansen komen. Begin juli vindt de Zonsverduistering in jouw sector van carrière plaats. Dit is een zeer goed moment voor nieuwe projecten, kansen op een nieuwe baan en een versterking van je eigen vaardigheden en talenten. Educatie veel goeds opleveren. Je bent in staat veel kansen af te dwingen om te ontwikkelen. De 2de helft van juli zal de retrograde Mercurius in je sector van carrière bewegen. Je kunt jezelf onder de loep nemen om veranderingen aan te brengen. Er kunnen problemen met mensen zijn, waarbij je niet te impulsief moet reageren, omdat er grote conflicten van kunnen komen. Eind augustus is er een krachtige uitlijning van Mercurius, de Zon, Venus en Mars in de Maagd, die energie delen met Saturnus en Pluto in de Steenbok. Dit kan radicale veranderingen teweegbrengen, waarbij je op moet letten dat je niet te snel wilt gaan.

Weet je geduld op te brengen en word je niet te impulsief, dan kun je veel bereiken door deze energie. Mercurius zal de 1ste helft van november retrograde in je sector van carrière bewegen. Dit is een tijd, waarin je veel nadenkt over dingen die je fout hebt gedaan en dingen die je anders aan zou kunnen pakken. Het is in ieder geval een periode om oude plannen terug te halen. Mars bevindt zich van half november tot eind van het jaar in je sector van carrière. Daardoor ben je ambitieus en heb je energie om doelen na te streven. Je bent verantwoordelijk en weet de juiste wegen te bewandelen.

Emotionele en fysieke gezondheid van de Waterman
De gezondheid van de Waterman zal over het algemeen goed zijn, maar de laatste drie maanden het best. Dit komt vooral omdat Jupiter evenwichtige energie brengt, waardoor je lekker in je vel zit. Dit heeft een prima werking op je fysieke gesteldheid. Maar ook de periode hiervoor zal je gezond kunnen zijn. Meer omdat je ervan alles aandoet om slechte gewoontes af te leren, gezond te eten en voldoende beweging te hebben. Je moet opletten dat je niet te streng voor jezelf bent. Het is prima om voorzorgsmaatregelen te nemen en gezond te leven, maar ga je overdrijven, dan wordt het moeilijk om deze vol te houden. Uiteindelijk kan je dan weer in oude gewoontes terugvallen. Saturnus bevindt zich in je sector van gezondheid en deze heeft vooral invloed op je wervelkolom, gewrichten en gebit. Houd symptomen hiervoor goed in de gaten en treed op als je merkt dat er iets aan de hand is.

Negeer je ze, dan kan het grote fysieke en uiteindelijk ook mentale problemen geven. Let op Saturnus, omdat die de neiging heeft om jouw innovatieve kant te prikkelen. Daardoor kun je experimenteren en over grenzen gaan, wat je gezondheid onder druk kan zetten. Omdat Saturnus en Uranus gezien worden als krachten die contact met hogere wereld versterken, zijn er kansen op versterking van je intuïtie en spirituele inslag. Daardoor sta je open voor het alternatieve. Zijn er problemen, dan doe je er goed aan een gebedsgenezer, medium of paragnost advies te vragen. Je kunt innerlijke gezondheid voelen, wat een krachtige fysieke gezondheid biedt, omdat er niets zo sterk is als de hogere wereld. De Maan zal dit jaar vooral je humeur beïnvloeden, wat goed of slecht kan zijn. Een negatief humeur kan een grote inbreng hebben gezondheid in gevaar te brengen. Met name maag, lever en darmen kunnen kwetsbaar zijn. Let op je voeding en laat producten als vet, olie, suiker en zout gerust achterwege.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag