astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari | Jaarhoroscoop 2019 Waterman

Algemeen
De Waterman is van nature iemand die altijd zijn weg bewandelt en er toe in staat is om alles en ieder te mijden, maar soms ook te gebruiken om er zelf maar beter van te worden. Je bent hierdoor moeilijk te doorgronden, waardoor mensen niet altijd raad met je weten. Met name je drang naar vrijheid is hier debet aan geweest. Dat zal dit jaar een stuk minder worden. Het lijkt wel alsof je wat meer je draai aan het vinden bent en er meer rust in je leven komt. Dit brengt met zich mee dat je dit jaar meer bezig bent met de vraag hoe je geld kunt verdienen en hoe je je status kunt verbeteren, dan dat je bezig bent om je af te zetten. Jij bepaalt je eigen vrijheid en als jij bepaalt dat je met anderen om wilt gaan om er zelf beter van te worden, dan zal je dat ook zeker niet laten. Ook al denken mensen het niet altijd van je, maar je bent best wel een luxe paardje dat graag rijkdom nastreeft. Uranus verblijft in het teken van de Vis, terwijl Neptunus in jouw teken staat.

Ook Saturnus zal veel invloed hebben. Daarom zal je spirituele kant sterk naar buiten gebracht worden. Je moet er wel alert op zijn dat het jaar niet zo intens zal zijn als het vorige. Dat is aan de ene kant wel erg rustig, maar aan de andere kant ook wel saai.

Je kunt vrij serieus zijn en dan meer de praktische en nuchtere kant van het leven opzoeken. Vanaf eind september zal Jupiter echter naar de Weegschaal reizen en dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om er iets leuks van te maken. Deze energieën zullen je speelse en avontuurlijke kant versterken, waardoor er genoeg spannende zaken zijn. De energie zal dit jaar gericht zijn op je fysieke lichaam, je persoonlijke uitstraling, financiële zaken, gezondheid en carrière. Je bent echter ook wel met de dood bezig en vraagt je geregeld af wat er na het leven is. Dat kan jou wel eens verdrietig of angstig maken. Je vraagt jezelf af of je wel goed bezig bent en of je het wel verdient om het witte licht te vinden.

Je doet er goed aan je hierin te verdiepen en vooral na eind september op gebied van vraagstukken en religie mensen ondersteuning vragen. Vanaf oktober is er nog steeds energie om religie, spiritualiteit, onderwijs en buitenlandse contacten aandacht te geven. Je vindt het sociale aspect ook belangrijk maar je wilt ook meer vrienden om je heen verzamelen. Daarvoor doe je er goed aan afspraken te maken en er op uit te trekken. Je vindt het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en ook hiervoor wordt aangeraden om dus wel actief bezig te zijn en plekken op te zoeken waar je deze kunt ontmoeten.

Romantiek en sociale contacten
Dit jaar kunnen relaties hersteld of afgebroken worden, maar meestal pakt dit positief uit. Er zijn weinig grote veranderingen, behalve dat huidige relaties verbeterd worden. Singles zullen alleen een relatie aangaan met iemand die intellectueel gelijk is. Jupiter kan dit jaar geregeld uitdagende energie brengen als die in de Boogschutter reist en een vierkant met Neptunus in de Vissen vormt. Dit is half januari, half juni en bij de start van de herfst. Dit komt wellicht omdat je de lat te hoog legt en mensen hier moeilijk aan voldoen. Wat betreft vriendschap lijken er grotere veranderingen te zijn en kunnen vriendschappen uit je leven verdwijnen en nieuwe ontstaan.

Vriendschap is vertrouwen, waarbij je snel te kwetsen bent als mensen onbetrouwbaar zijn. Eind januari vindt er een verduistering van de Maan, in je sector van relaties, plaats. Dit is een kritieke periode, omdat de energie intens is. Minder goede relaties kunnen verbroken worden, wat geldt voor vriendschap en liefdesrelaties. Tracht voor die tijd te communiceren. Mars zal april tot half mei in je sector van romantiek verblijven. Dit is een liefdevolle, romantische periode om een huidige relatie te versterken. Je bent zeer charmant en begaan met de problemen van je partner. Ook vind je het fijn om erotiek en romantiek met elkaar te combineren, waardoor er grote mogelijkheden zijn om zelfs weer vuur in een ingedutte relatie terug te brengen.

Singles hebben een aantrekkelijke uitstraling en krijgen veel aandacht. Je bent speels en geeft zelf ook aandacht aan mensen waar je van houdt. Je gaat alleen voor serieuze contacten en niet voor een korte flirt. Voor jou zijn romantiek, erotiek en intellectualiteit verbonden. Mercurius beweegt in de zomer tussen de Kreeft en Leeuw en zal geregeld contact maken met Mars. Let op dat je niet teveel gebruik maakt van mooie woorden, maar laat zien wat je voelt. Dat zal voor een partner, een sociaal contact of een potentiële nieuwe partner fijner zijn. Juni kan vurig worden als Venus in de Tweeling beweegt. Je bent flirterig en speels en hebt een grote aantrekkingskracht, vooral in de periode als Jupiter en Neptunus energie delen.

Mercurius zal de 1ste helft van juli in de sector van romantiek bewegen en onbesproken problemen brengen, die onderhuids voor irritaties zorgden. Dit is wel een goede periode om er eindelijk iets aan te doen en oplossingen te zoeken. Bijzonder is dat je gedurende deze tijd in staat bent problemen van anderen aan te pakken. Verder kan een retrograde bewegende Mercurius mensen uit het verleden brengen en worden relaties met een ex-partner of vriendschappen hersteld.

Mars bevindt zich van juli tot half augustus in de sector van relaties. Dit biedt een sterke kracht om tot compromissen te komen met mensen waar je problemen mee hebt. Een relatie kan verbeteren en veel liefde brengen. Je bent minder op jezelf gericht en geeft aandacht aan je partner en anderen. Singles hebben een charmante, sensuele uitstraling, waardoor het een prima periode is om een nieuwe partner te vinden. Half augustus t/m september bevindt Mars zich in je sector van intimiteiten, waardoor je veel met anderen wilt delen. Niet alleen je partner, maar ook andere geliefden krijgen je aandacht.

Het is dus een prima periode voor een verdieping van relaties. Dit komt vooral omdat deze energie ervoor zorgt dat je emotioneel en fysiek lekker in je vel zit. Singles zijn serieus en gaan alleen voor mensen met dezelfde interesses en die vooral intellectueel op één lijn zitten. Daardoor doe je er goed aan eerst een vriendschap aan te gaan. Je kunt de ander dan leren kennen en hebt dan meer kans dat dit uit zal groeien tot een nieuwe liefdesrelatie. Mensen die voor de 2de keer trouwen kunnen het best deze tijd uitkiezen. Overigens krijgen sowieso huwelijken die vanaf oktober gesloten worden goede energie mee, waardoor de kans op slagen uitermate groot is. Oktober t/m december zijn planetaire energieën je goed gezind, met goede vriendschappen en veel liefde en warmte met geliefde mensen.

Carrière en financiën
Watermannen houden van luxe en dit wekt over het algemeen vertrouwen op bij mensen met wie je werkt en bij zakelijkheden die je doet. Het is een jaar van investeringen en er zijn veel mogelijkheden om je vermogen toe te laten nemen. Met name vanaf eind september zal Jupiter veel energie bieden en is de Zon erg positief om je eigen geluk af te dwingen. Je zult veel erkenning krijgen en daardoor zal je zelfvertrouwen toenemen en zorgen dat je imago beter wordt. Als Jupiter en Venus een verbinding in jouw sector van carrière aangaan, kan je veel liefde en hart voor je werk hebben. Dit is vooral eind januari en eind november. Let op dat de vierkanten van Jupiter in de Boogschutter en Neptunus in Vissen tegenstelling bieden tussen passie en spiritualiteit. Daardoor kun je wisselvallig overkomen en zijn er conflicten mogelijk. Dit zal half januari, half juni en bij het begin van de herfst zijn. Neptunus zal het hele jaar in je sector van financiën staan. Je intuïtie is feilloos om de juiste actie te ondernemen bij beleggingen, investeringen en andere financiële zaken. De retrograde Mercurius verblijft in maart ook in deze sector en hiermee kun je financiële problemen aanpakken. Er wordt aangeraden geld opzij te zetten voor moeilijker momenten. Half mei t/m juni zal Mars zich in je sector van carrière bevinden. Daardoor ben je productief en kun je huidige en achterstallige taken met goed gevolg afronden.

Mensen met een eigen bedrijf kunnen nieuwe projecten afdwingen en anderen kunnen opvallen bij leidinggevenden, waardoor er nieuwe kansen komen. Begin juli vindt de Zonsverduistering in jouw sector van carrière plaats. Dit is een zeer goed moment voor nieuwe projecten, kansen op een nieuwe baan en een versterking van je eigen vaardigheden en talenten. Educatie veel goeds opleveren. Je bent in staat veel kansen af te dwingen om te ontwikkelen. De 2de helft van juli zal de retrograde Mercurius in je sector van carrière bewegen. Je kunt jezelf onder de loep nemen om veranderingen aan te brengen. Er kunnen problemen met mensen zijn, waarbij je niet te impulsief moet reageren, omdat er grote conflicten van kunnen komen. Eind augustus is er een krachtige uitlijning van Mercurius, de Zon, Venus en Mars in de Maagd, die energie delen met Saturnus en Pluto in de Steenbok. Dit kan radicale veranderingen teweegbrengen, waarbij je op moet letten dat je niet te snel wilt gaan.

Weet je geduld op te brengen en word je niet te impulsief, dan kun je veel bereiken door deze energie. Mercurius zal de 1ste helft van november retrograde in je sector van carrière bewegen. Dit is een tijd, waarin je veel nadenkt over dingen die je fout hebt gedaan en dingen die je anders aan zou kunnen pakken. Het is in ieder geval een periode om oude plannen terug te halen. Mars bevindt zich van half november tot eind van het jaar in je sector van carrière. Daardoor ben je ambitieus en heb je energie om doelen na te streven. Je bent verantwoordelijk en weet de juiste wegen te bewandelen.

Emotionele en fysieke gezondheid van de Waterman
De gezondheid van de Waterman zal over het algemeen goed zijn, maar de laatste drie maanden het best. Dit komt vooral omdat Jupiter evenwichtige energie brengt, waardoor je lekker in je vel zit. Dit heeft een prima werking op je fysieke gesteldheid. Maar ook de periode hiervoor zal je gezond kunnen zijn. Meer omdat je ervan alles aandoet om slechte gewoontes af te leren, gezond te eten en voldoende beweging te hebben. Je moet opletten dat je niet te streng voor jezelf bent. Het is prima om voorzorgsmaatregelen te nemen en gezond te leven, maar ga je overdrijven, dan wordt het moeilijk om deze vol te houden. Uiteindelijk kan je dan weer in oude gewoontes terugvallen. Saturnus bevindt zich in je sector van gezondheid en deze heeft vooral invloed op je wervelkolom, gewrichten en gebit. Houd symptomen hiervoor goed in de gaten en treed op als je merkt dat er iets aan de hand is.

Negeer je ze, dan kan het grote fysieke en uiteindelijk ook mentale problemen geven. Let op Saturnus, omdat die de neiging heeft om jouw innovatieve kant te prikkelen. Daardoor kun je experimenteren en over grenzen gaan, wat je gezondheid onder druk kan zetten. Omdat Saturnus en Uranus gezien worden als krachten die contact met hogere wereld versterken, zijn er kansen op versterking van je intuïtie en spirituele inslag. Daardoor sta je open voor het alternatieve. Zijn er problemen, dan doe je er goed aan een gebedsgenezer, medium of paragnost advies te vragen. Je kunt innerlijke gezondheid voelen, wat een krachtige fysieke gezondheid biedt, omdat er niets zo sterk is als de hogere wereld. De Maan zal dit jaar vooral je humeur beïnvloeden, wat goed of slecht kan zijn. Een negatief humeur kan een grote inbreng hebben gezondheid in gevaar te brengen. Met name maag, lever en darmen kunnen kwetsbaar zijn. Let op je voeding en laat producten als vet, olie, suiker en zout gerust achterwege.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde. We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden.

Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag