astro content

Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober | Jaarhoroscoop 2019 Weegschaal

Algemeen
Het jaar zal beginnen met flink wat krachtige energieën, die een groot deel van het jaar invloed houden. Jupiter was afgelopen jaar al krachtig aanwezig en dat zal nu alleen maar toenemen. Je kunt daardoor veel hogere energieën ervaren, die ervoor zorgen dat je mentaal veel discipline hebt en je intuïtie en instinct enorm versterkt worden. Eind september zal Jupiter zelfs jouw eigen teken ingaan en dat lijkt supermooi. Het is echter belangrijk dat je evenwicht weet te vinden tussen het plezier dat je in je leven wilt hebben en je carrière die veel energie van je zal vergen.

Over het algemeen kan je de mentale kracht, die je eerder hebt opgebouwd, gebruiken om ook fysiek te handelen. Daardoor is het zeker een periode van welvaart en gelukkige momenten. Je bent optimistisch en zeer open naar anderen, maar dat doe je niet alleen maar voor anderen. Je vindt het ook voor jezelf wel prettig, omdat mensen je dan waardering geven. Mars staat oktober tot half november in jouw teken.

Dit geeft energie om opnieuw te starten en dit kan zowel op zakelijk- als privégebied gelden. Je bent energiek en hebt een enorme ambitie om met nieuwe zaken te starten. Ook wat betreft liefde zal je veel willen, maar let op dat je niet teveel wilt. Mercurius zal ook veel invloed op je financiën en carrière hebben, vooral door zijn drie retrograde bewegingen in maart, juli en november. Er is een instabiele energie en dat betekent dat je je verstand er bij moet houden. Wees geduldig en gebruik je energie om bepaalde zaken uit het verleden terug te halen. Start vooral geen nieuwe dingen in deze maanden op.

Onthoud dat je veeleisend kunt zijn, maar dat je ongeduldig wordt als dingen niet gaan zoals jij wilt. Dit kan zijn weerslag op relatie en gezin hebben. Omdat de spirituele energie je emoties flink prikkelt, wordt er aangeraden om jezelf wel onder controle te houden. Doe je dit niet, dan zal je erg veel moeite hebben om de liefde te delen. Relaties gaan alleen heel erg goed als je je emoties onder controle houdt. Je zult overigens tot eind september in staat zijn om hier prima mee om te gaan en het zijn dan ook mooie maanden. Vanaf oktober zal het dus lastiger worden en zal je op moeten passen dat je niet teveel druk op relaties gaat zetten. Er zijn dan eerder conflicten mogelijk. Voor singles zal het 1ste deel van de maand vooral gericht zijn op romantiek, terwijl het 2de deel meer ruimte biedt voor seksualiteit.

Romantiek en sociale contacten
Je liefdesplaneet Mars reist in 2019 geregeld door je sectoren van liefde, vriendschap en intimiteit. Dit geeft wisselvalligheid van momenten dat de liefde belangrijk is en dat je juist vrijheid wilt. Je zult het begin van de maand te maken krijgen met Mars en Uranus in de Ram en relatiesector. Je kunt dan wel eens ongeduldig worden. Uranus is namelijk aan het eind van zijn periode in deze sector. Je bent impulsief omdat je nog dingen wilt veranderen. Mars en Uranus geven een opstandige energie, waarbij je er vooral niet tegen kunt als je partner, familieleden of vrienden jou te weinig aandacht geven, afspraken niet nakomen of ergens te makkelijk over denken. Met name tot halverwege februari kunnen deze planeten je houding in relaties beïnvloeden en veranderingen brengen.

De Nieuwe Maan van 4 februari versterkt dit nog eens. Ondanks de zoektocht naar vrijheid en zelfstandigheid zullen gebonden mensen in staat zijn de relatie te verbeteren. Singles blijven waarschijnlijk single, maar zijn daar over het algemeen tevreden over. Ook in vriendschappen en sociale contacten zijn er emoties om te veranderen, maar over het algemeen zullen ook die behouden worden. Mercurius vormt namelijk een sextiel met Mars en Uranus, wat voor veel beheersing kan zorgen. Zijn er echt mensen in je omgeving die het niet goed met bedoelen, dan wordt aangeraden na te denken hoe je relaties kunt behouden.

Singles kunnen in januari en februari beter platonische contacten of losse seksrelaties aangaan. Heb je een partner, dan doe je er goed aan geregeld met vrienden en familie af te spreken. Dat zal de relatie tussen jullie een positieve boost geven. Half februari t/m maart reist Mars in de sector van intimiteit en Uranus zal daar in maart naar toegaan. Dit geeft andere energie en zorgt dat je er alles aandoet om huidige relaties veel aandacht te geven. Veranderingen zorgen voor verdieping van relaties. Singles doen er alles aan om serieuze relaties te krijgen. Eind maart is er een eigenwijze verbinding tussen Venus in de Waterman en Mars in de Stier. Je doet er goed aan een relatie ruimte te geven.

Ga niet teveel met je partner om en geef meer aandacht aan eigen hobby’s of vrienden. Singles doen er goed aan om voor losse contacten te gaan en zich niet te binden. Begin maart zal Uranus naar de Stier reizen en dit zal invloed op je seksleven hebben. Hierdoor kun je meer eisen naar je partner hebben om de relatie leuk te houden. Je vindt het niet alleen belangrijk dat je partner er goed uitziet, maar vindt het ook belangrijk dat je emotioneel en intellectueel geprikkeld wordt. Erotiek alleen zal niet helpen. Het gaat erom dat je ook intellectueel een klik voelt. Is dit er niet, dan zal je er hard aan moeten werken.

April en mei zijn lastige maanden, omdat de Zon, Mercurius en Venus allemaal een verbinding met Uranus vormen. Je kunt belangrijke mensen negeren, waarbij je niet eens doorhebt dat je dit doet. Je kunt tegen normen en waarden ingaan, waardoor mensen de neiging hebben je links te laten liggen. Dit kan jou het gevoel geven dat mensen je verwaarlozen, maar beter kun je zorgen dat je je eigen gedrag onder de loep neemt en verantwoordelijk in het leven staat. Eind september verhuist Jupiter naar je teken en dit zal veel passie en avontuur in je liefdesleven geven. Daarbij zal je in liefdesrelaties erg je best doen deze te verdiepen.

Singles zoeken naar mensen waar ze een duurzame relatie mee aan kunnen gaan. Oktober en november staan deze planeten, inclusief Mars ook tegenover Uranus in de obsessieve Schorpioen. Je kunt erg jaloers zijn en bent zeer bezitterig. Merk je dit aan jezelf praat er dan met vertrouwde mensen over en probeer er achter te komen waar deze gevoelens vandaan komen.

Carrière en financiën
Neptunus, in de Vissen, zal het hele jaar in je sector van carrière reizen. Je hebt daardoor een sterke energie om eigen kansen af te dwingen. Deze planeet zorgt ervoor dat je intuïtief kunt handelen, maar waarbij je de ratio niet zal vergeten. Met name de perioden waarin Neptunus een vierkant vormt met Jupiter, geven een besef dat je niet altijd even goed bezig bent. Deze zijn half januari, half juni en eind september. Je kunt dan dromerigheid van Neptunus stabiliseren door de kracht van Jupiter. Mercurius, in de Vissen, zal vanaf de 2de week in februari tot half april in deze sector bewegen. Dit geeft inspiratie om goede dingen te doen en prima te verwoorden wat je wilt.

Let op dat Mercurius in maart retrograde in de sector beweegt. Je bent minder ordelijk, komt afspraken moeilijk na en hebt minder concentratie. Dit kan ervoor zorgen dat je minder adequaat en efficiënt bent. Wees dus niet impulsief, bewaar je geduld en geef jezelf de tijd werk of andere zakelijkheden ordelijk uit te voeren. Mars beweegt half mei tot begin juli in je sector van carrière, waardoor je veel ambities hebt voor nieuwe doelen. Van 13 t/m 18 juni zal er een verbinding zijn tussen Mercurius en Mars in de Kreeft. Deze staat tegenover de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok. Je wilt veel tijd en aandacht aan je carrière geven, maar ook tijd aan de liefde, familie en vrienden geven. Zorg ervoor dat je hier een balans in vindt.

Het is een prima tijd om te ontwikkelen, maar ook juiste mensen om je heen te verzamelen. Het begin van juli ervaar je de energie van de Zon. Je straalt veel kracht uit en collega’s, leidinggevenden en klanten zullen waardering en erkenning geven. Let op dat later deze maand de retrograde Mercurius, in de Kreeft, ook in deze sector reist, waardoor je beter even kunt wachten met nieuwe doelen. Beter kun je je bezig houden met vroegere doelen of dien je verandering aan te brengen in toekomstige doelen. Het is een zeer goede periode om te analyseren hoe je ervoor staat en wat je kunt doen om de toekomst positief in te gaan. Mercurius zal begin oktober tot halverwege december in de Schorpioen reizen.

Je bent innovatief en hebt veel kracht om ervoor te gaan. Deze planeet zal de 1ste helft van november wel retrograde in je sector van financiën bewegen, waardoor er negatieve financiële zaken kunnen zijn. Je dient ervoor te zorgen dat je voor deze tijd spaargeld hebt. Ook zal het verstandig zijn dat je mensen ondersteuning vraagt, zodat je weet hoe je met bepaalde zaken om kunt gaan. Uranus kan deze periode negatief bewegen en zorgen dat je minder steun van mensen krijgt. Over het algemeen ben je sterk genoeg om jezelf er doorheen te slaan, maar blijf alert. Mars zal half november tot eind december retrograde in je sector van financiën verblijven. Dit is een uitstekende periode om bepaalde fouten op te lossen en financiële doelen nu wel te laten slagen. Je kunt het jaar op een zeer goede wijze uitgaan.

Saturnus kan ook dit jaar flink wat stress brengen, omdat je veel met werk bezig wilt zijn. Toch geeft dit ook wel geregeld een goed gevoel dat je aandacht aan je gezondheid dient te geven en dat zal je ook zeker doen. Je bent bewust van je fysieke gesteldheid en wat wel en niet kan. Je zult vaak hard werken, maar weet ook wel wanneer je gas terug moet nemen. Daarbij zal Uranus in jouw sector van gezondheid verblijven en deze planeet geeft jou een sterke drang om nieuwe dingen te bedenken om je gezondheid te verbeteren. Nieuwe activiteiten, voedingsmiddelen en andere dingen om heel gezond te blijven, zullen dan ook zeker de revue passeren. Je zult waarschijnlijk te nuchter zijn voor allerlei alternatieve middelen en zal je het liefst houden aan voldoende rust, vitaminen, mineralen, sport en beweging. Er wordt aangeraden dit jaar vooral te letten op benen, gewrichten en voeten.

Deze kunnen kwetsbaar zijn. Neptunus zal jou de neiging geven geregeld frisse lucht op te zoeken. Zuurstof is extra belangrijk omdat je longen en keel ook wat kwetsbaar kunnen zijn. Merk je dat je hier last van hebt, blijf dan niet thuis zitten, omdat juist frisse lucht voor opluchting en weerstand kan zorgen. Daarbij zal zuurstof ook zorgen voor een opgeruimd humeur, waardoor je lekker in je vel zit en goed met mensen omgaat. De laatste week van januari tot halverwege februari is een gezonde tijd, evenals de laatste week van mei tot de laatste week van juni en eind september tot eind oktober. De 1ste drie weken van januari, eind maart tot eind april, juli en de laatste weken van december zijn moeilijk. Zorg dan voor meer rust en let op dat je ook extra gezond dient te eten en geregeld frisse lucht krijgt.

Algemeen voor alle tekens in 2019
Dit jaar zal Uranus in maart naar de Stier bewegen. Daardoor hebben mensen behoefte aan vrijheid. Normaal gesproken zal Uranus symbool staan voor opstandigheid, maar de Stier zal rust brengen. Let op dat Mars de 1ste periode in de Ram staat, waardoor beide planeten gezamenlijk tot half februari leven in de brouwerij brengen. Daarom moeten we er rekening mee houden dat veel mensen deze tijd rebels zijn en er geregeld opstand is. Op kleine schaal zal dit zijn in relaties die mensen hebben, maar op grote schaal kunnen er in Nederland, Europa en de wereld flink wat problemen zijn. Zodra Uranus in de Stier komt, treedt er rust op. Er zijn zeker intense energieën, maar deze planeet zal dan inspireren en zorgen voor stabiliteit in het leven van de mensen op Aarde.

We zullen rekening moeten houden dat veranderingen of transformaties voor jaren invloed kunnen houden. Daarbij zullen witte energieën zorgen voor versterking van de verantwoordelijkheid van mensen, maar zijn er ook donkere invloeden. Jupiter zal in zijn eigen teken Boogschutter staan, Neptunus in zijn eigen teken Vissen en Saturnus in zijn eigen tegen Steenbok. Hierdoor is er warme, positieve energie, waardoor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en spiritualiteit zorgen dat de meeste mensen het juiste nastreven. Pluto en Saturnus blijven dit jaar in de Steenbok en Jupiter voegt zich daar het eind van het jaar bij. Zoals we al zeiden, zullen er grensoverschrijdende invloeden zijn. Er kunnen in de politiek belangrijke beslissingen en gebeurtenissen zijn, waardoor er veel veranderingen zijn. De retrograde bewegingen van Venus en Mars zijn minder dominant. Er zijn retrograde energieën, maar zullen minder beïnvloeden. Er is meer stabiliteit, maar we moeten opletten dat er dat er dus grote transformaties mogelijk zijn.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag