astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus zullen de 6de in de Ram binnenkomen. Je kunt je richten op projecten en taken om te ontwikkelen. Ook is het een prima tijd voor privézaken en hobby’s. Er is een liefdevolle energie, waardoor je je kunt richten op een relatie, het krijgen van een relatie of versterken van vriendschap. Je bent romantisch, maar gericht op eigen behoeften. De 9de zal de retrograde Jupiter in de Schorpioen reizen. Je bent minder actief, maar emotioneel en spiritueel wel krachtig. Daardoor kun je soms behoefte hebben aan geestelijke ontspanning en wil je vaker alleen zijn. Dat is bijzonder, omdat je normaal erg avontuurlijk en sociaal bent.

De 17de zal de Nieuwe Maan in de Vis bewegen en zal Mars vanaf die dag in de zakelijke Steenbok verblijven. De Maan biedt energie voor je carrière, waardoor je financieel en zakelijk veel kunt bereiken. Ook besteed je veel tijd aan familie. Mars zorgt voor positieve energie, waardoor je emotioneel sterk bent. Mars zal de rest van de maand energie bieden, waardoor je evenwichtig bent. Daardoor ben je gefocust op dingen die je in het leven wilt bereiken. Je kunt erg actief worden en ook verantwoordelijk in het leven staan. Je vertrouwen is groot, waardoor je risico’s durft te nemen en kansen af kunt dwingen. Vanaf de 20ste zal de Zon zich bij Mercurius en Venus in de Ram voegen. Je laat je van je beste kant zien, waardoor anderen aandacht geven. De 22ste zal Mercurius retrograde door de Ram bewegen. Je wilt presteren, maar hebt de neiging speels in het leven te staan. Omdat je naar beiden een drang hebt, zal je balans moeten vinden. Het is een goede tijd om oude contacten of een ex-partner terug in je leven te halen. Aan het eind van de maand zal Venus in de Stier komen. Je kunt veel aandacht aan werk geven, maar bent ook gericht op dierbare mensen. De Volle Maan, in de Weegschaal, van de 31ste kan energie bieden en zorgen dat je levenspatroon op een positieve manier verandert. Wel wil je niet teveel gebonden worden en zal je vrienden, familie en een partner wel eens terechtwijzen als ze dit doen. Je kunt zelfs besluiten om een bepaald contact te verbreken.

Liefdesrelaties
De Boogschutter is deze maand geregeld beheerst, sympathiek en zelfs zacht. Je bent betrouwbaar en eerlijk en dit zal gelijk de eerste dagen van de maand voor goede energie zorgen bij jou en bij anderen. In een relatie zal de Volle Maan je verantwoordelijk maken, waardoor je over het algemeen wel veel liefde biedt. Singles zijn verantwoordelijke mensen. Let op dat er mensen zijn die misbruik van je goedheid maken. Trek duidelijke lijnen, zodat mensen weten waar ze aan toe zijn. De 4de t/m de 6de ben je superromantisch en sensitief. Ondanks dat je het fijn vindt om een stabiele relatie te hebben of er een te vinden, zal je evenwicht tussen liefde en vrijheid deze maand wel belangrijk vinden. Je bent nu eenmaal iemand die graag zijn eigen gang gaat. Het zal belangrijk zijn om eerlijk te blijven en de hele maand duidelijk te blijven. Mensen die deze week en de 2de week daten hoeven zich geen zorgen te maken, dat iemand hen gelijk helemaal claimt, behalve als je dit zelf wilt. Verliefdheid is zeker niet denkbeeldig deze tijd. Na de 8ste gaat Jupiter retrograde de Schorpioen in. Dat zal even wat anders zijn, omdat je dan relaxter en minder avontuurlijk bent. Je kunt nieuwe doelen stellen wat betreft je relatie of, als je single bent, welke persoon er bij je past. De 10de tot 13de zal je erg serieus over de toekomst nadenken. Je kunt je gestrest voelen als je merkt dat dingen minder goed verlopen. Neem je frustraties niet mee naar werk of naar mensen die er niets mee te maken hebben. Voor een relatie zijn de 17de t/m de 19de geschikt om problemen in een relatie op te lossen. Na de 22ste zal de retrograde Mercurius nog eens extra rust brengen in jouw normaal gesproken pittige karakter. Je kunt de maand dan ook op een romantische en sensitieve manier beëindigen. Het is dus een schitterende periode.

Seksuele relaties
De Volle Maan zal de seksuele energie van de Boogschutter verhogen. In een relatie vind je het heel erg spannend om je partner op te winden met ideeën over seks. Heb je een mindere relatie, dan zal de energie je ondersteunen om deze beter te maken. In ieder geval kunnen jullie deze maand erg veel seks hebben en genieten van elkaars aanwezigheid. Ben je single, dan zal je uit zijn op spannende affaires en zoek je mensen op, waar je eigenlijk geen seks mee moet hebben. Over het algemeen zal het dus een maand worden met spanning, avontuur en dingen die eigenlijk niet kunnen, maar wel leuk zijn. De Nieuwe Maan van de 17de zal daarbij ook nog eens een energie op je loslaten, waardoor je minder met allerlei sociale normen bezig bent. Je wilt spelen en leuke dingen doen en vindt dat mensen niet moeten zeuren. In een relatie vind je het fijn om wat meer op jezelf te zijn en tijd aan je partner te geven. De retrograde Mercurius van de 22ste zal voor jou positief werken, omdat je dan meer rust in je leven krijgt. In een relatie zal je vooral serieus zijn en besteed je meer tijd aan warmte en intimiteit dan aan erotiek en avontuur. De laatste week zal dan ook een stuk relaxter zijn dan de eerste weken.

Werk en financiën
Je vindt in je werk communicatie, humor en sociale contacten belangrijk, maar ook is belangrijk voor je om goed te functioneren. Je bent ambitieus en volgzaam genoeg als een leidinggevende iets van je vraagt. Ben je eigenbaas, dan is voor jou de klant koning en zal je zeker goed presteren. Wel geldt; hoe leuker je werk, hoe beter je kunt presteren. Je kunt de 1ste en 2de door je speelse ideeën veel leuke dingen bedenken, die in de toekomst veel opleveren. In de periode van de 4de t/m de 8ste ben je ook zeer succesvol. Het zal een prima periode zijn voor nieuwe projecten of een geheel nieuwe carrière. Ook is het een prima tijd om samen te werken. Omdat Mercurius en Venus in de Ram bewegen zal je de 5de en 6de creatief zijn en kun je veel risico nemen. Je doet er goed aan om wel na te blijven denken, voordat je gaat handelen. De 7de en 8ste zijn geluksdagen voor mensen die een nieuwe carrière of meer inkomsten willen. Na de 8ste zal Jupiter retrograde bewegen en dit zorgt dat je gas terug kunt nemen. Daardoor kun je wel nieuwe dingen bedenken, omdat je meer tijd hebt om na te denken. De 10de tot de 13de ben je wat moeier dan gewoonlijk. Je doet er goed aan vroeger naar bed te gaan, ontspanning te nemen en niet teveel nieuwe dingen te starten. Ook kun je met huidige taken beter rustiger aandoen. Het zal dus uiteindelijk een prima tijd zijn om dingen op een rijtje te zetten. Vanaf de 13de kan de Zon tezamen met de retrograde Jupiter voor kansen zorgen, die je eerder hebt laten liggen of die je toen niet goed hebt gedaan. Vanaf de 17de zal Mars een lange periode in de Steenbok verblijven, waardoor je lange termijndoelen kunt plannen. Let op dat Mercurius vanaf de 22ste storing kan brengen. Toch ben je in staat te handelen en veel te bereiken, waardoor je de rest van de maand prima functioneert.

Gezondheid
Het wordt eigenlijk een heel goede maand, waarin je weinig hoeft te doen om fit en gezond te blijven. Je bent zeer creatief en de Volle Maan zal gelijk zijn kracht op je afsturen. Daardoor ben je in staat om de juiste keuzes te maken en kun je over het algemeen zeer energiek met sport bezig zijn. Wel moet je opletten dat je de neiging hebt om teveel met genotsproducten bezig te zijn. Je hebt dan niet altijd door dat deze je uiteindelijk op latere leeftijd in de problemen brengen. Na de 9de zal dit echter verdwijnen en zal je je echt alleen maar richten op gezonde producten en voldoende beweging. In de periode van de 10de tot de 13de kun je al een beetje de lentekriebels hebben. Er zullen activiteiten zijn, die je aandacht opslokken, waardoor je op moet letten dat je balans vindt tussen werk, activiteiten en andere zaken. Je kunt anders na deze dagen uitgeput zijn en zelfs emotioneel zwakker. Vanaf de 17de zal deze balans vanzelf goed gaan en kun je de rest van de maand op een relaxte manier beleven. Daarbij zal de Volle Maan aan het eind van de maand zoveel energie bieden dat je fluitend april in kunt gaan.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag