astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- november 2018

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze momenten dus duidelijk en adequaat handelen om te zorgen dat je datgene wat je wilt daadwerkelijk weet te bereiken. Niets zal vanzelf gaan. Je zult er hard voor moeten werken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Het zal belangrijk zijn alert te blijven op dingen waar je niets in kunt winnen. In dit soort gevallen kun je beter achteruit gaan en wachten tot de energie een stuk beter wordt.

Met name conflicten en problemen met geliefden, vrienden of collega’s kun je maar beter even opzij schuiven en later deze maand of het begin van de volgende maand bespreken. Wees hier wel eerlijk en duidelijk in, zodat mensen niet denken dat het je allemaal niets kan schelen. Overigens wordt door de sterren wel aangeraden problemen die met misverstanden, overtuigingen en religies te maken hebben, gelijk op te lossen. Je zult er niet alleen voorstaan. Er zijn krachtige planetaire energieën die jou bijstaan, maar uiteindelijk zal je het toch alleen moeten doen. Lukt dit, dan zal je zakelijk gezien veel voordelen krijgen. Zowel mensen met een eigen bedrijf als mensen die voor een baas werken, kunnen grote vooruitgang boeken. Dit kan zijn door meer te verdienen, door promotie of natuurlijk door beiden. Ga je voorzichtig met de energieën om, dan zal je op persoonlijk en liefdesgebied niet al teveel problemen ervaren. Er wordt door de sterren aangegeven dat je aan het eind van de maand waarschijnlijk terug kunt kijken op een goede maand. Houd er dus de moed in, uiteindelijk wordt het een prima maand.

Liefde en relaties
Privé wordt het geen verkeerde maand, maar de kosmos geeft niet duidelijk aan wat er precies staat te gebeuren. Veel zal afhangen van je eigen handelen en hoe je in het leven staat. Boogschutters die minder goed in het leven staan, zullen moeite hebben positieve energie vanuit de kosmos op te vangen. Ben je single, dan straal je krachtige energie uit, waarbij je, afhankelijk van emoties, mensen aan kunt trekken of afstoten. Over het algemeen zullen de meeste singles veranderingen meemaken, waarbij er kansen zijn voor nieuwe vrienden. Daaruit is het mogelijk dat er iemand op je pad komt, die op gebied van de liefde veel kan gaan betekenen. Let op dat het lot je soms anders gezind is dan je wilt. Laat dit gewoon gebeuren en ga je niet verzetten als er iets gebeurt wat je niet gepland hebt. Vaak is het juist spannend hiervan te genieten. Je bent iemand die van spanning houdt en het avontuur zal groot zijn als je dit toelaat. Het is een maand om tijd aan familie te geven. Je hebt de neiging hieraan voorbij te gaan, maar daar kan je deze maand anders mee omgaan. De kosmos biedt een onevenwichtige energie en je moet kunnen vertrouwen op emoties en intuïtie, maar ook op mensen die belangrijk voor je zijn. Dit is in principe belangrijk voor mensen die een relatie hebben. Er zullen niet veel tegenstrijdige energieën zijn, maar het is belangrijk naast je familie ook je partner en gezin de juiste aandacht te geven. Het zal belangrijk zijn negativiteit te vermijden. Is er eenmaal een conflict of ander probleem dan dien je deze gelijk aan te pakken. Daarbij zijn de vooruitzichten dat er minder problemen zijn, als je een krachtige familieband hebt. Ook kun je makkelijker optredende problemen in de kiem smoren. De relatie zal meestal wel prima zijn. Jullie delen veel emoties en positiviteit. Zelfs als er moeilijke momenten zijn, zal jullie liefde ervoor zorgen dat jullie er zeer goed doorheen komen en groeit jullie relatie ervan.

In principe zal de hele maand veel liefde kennen, vooral door de excentrieke en retrograde Uranus in de Ram en Venus die veel liefde biedt. Je zult bewust moeten zijn dat Mars de positiviteit flink kan verstoren. Je zult hier de 1ste week aan moeten wennen, maar uiteindelijk zal het lukken hier een weg in te vinden. Het wordt een ongewone maand, maar je zult dan juist veel plezier krijgen. Vanaf de 8ste zal Jupiter in jouw teken terechtkomen en dit geeft je een krachtige uitstraling, waardoor je nieuwe mensen kunt ontmoeten en er veel ruimte voor de liefde is. De romantiek zal avontuurlijk worden voor zowel singles als gebonden mensen. Er zijn mogelijkheden op erotiek en je zult veel geluk ervaren.

Het is belangrijk eerlijk over gevoelens te zijn en geen dingen te doen, die je niet fijn vindt. Andersom dien jij ook geen dingen te doen, die anderen niet fijn vinden. Vanaf de 16de beweegt de retrograde Mercurius zich in jouw teken. Deze biedt emotionele rust, waardoor je meer kalmte kunt bewaren op momenten dat Mars storend werkt. Je kunt omgaan met negatieve emoties of gebeurtenissen en bent flexibel. Je kunt je prima aanpassen als dingen anders gaan dan je verwacht. Romantiek zal dit 2de deel van de maand moeizamer verlopen, maar je weet hier mee om te gaan. Neptunus zal vanaf de 24ste positief door de Vissen bewegen. Je intuïtie wordt versterkt en je kunt vertrouwen op de gevoelens die je doorkrijgt. Singles kunnen kriebels krijgen van iemand in hun directe omgeving. Wees niet te afstandelijk, maar geef gehoor aan emoties. Gebonden mensen zullen hier veel romantische energie uit ondervinden, die een de relatie een positieve boost geven.

Carrière en zakelijkheden
Passionele energie van Mars kan de Boogschutter zakelijk agressief en ongecontroleerd maken. Je doet er verstandig aan grenzen af te bakenen en je comfortzone in de gaten te houden. Ga je de strijd met collega’s, leidinggevenden of andere contacten aan, dan zal dit je niet helpen om bepaalde confrontaties te overwinnen. Ook problemen zullen niet opgelost worden. Je moet alert zijn dat er een dynamische energie hangt en je dient hier op een ontspannen manier mee om te gaan. Ga je te intens met problemen om, dan kun je deze moeilijk oplossen en zal je je doelen moeilijk behalen. Rust, eenvoud en geduld zullen voorname factoren zijn om te slagen. Boogschutters die eigenbaas zijn, kunnen in november ontwikkelingen meemaken, maar ook dan dien je geduld te bewaren en je niet te laten leiden door impulsieve en passionele energie die Mars biedt.

Zorg dat je samenwerkt en goed contact met concurrenten houdt. Strijd en passie zijn dan juist overbodig en zorgen voor achteruitgang. Heb je personeel geef ze dan zelfstandigheid, maar werk wel mee. Medewerkers zullen het waarderen als je dit doet en daardoor productiever en actiever worden. Je kunt deze maand niet alleen de rust behouden, maar zal ook allround zijn. De kosmische energieën bieden jou hier veel ondersteuning bij. Wees niet bevreesd als er bepaalde obstakels zijn. Deze zullen voor ontwikkeling en kracht zorgen, waardoor je er uiteindelijk beter voor komt te staan. Boogschutters die voor een baas werken, hebben kans op een betere carrière. Het is belangrijk niet te impulsief te handelen en vooral actief te blijven. Je zult opvallen en dwingt kansen en aanbiedingen af om te ontwikkelen. Het wordt overigens geen makkelijke maand en je zult hard moeten werken. Uiteindelijk wordt het wel een prima maand.

De maand begint met veel energie als Jupiter jouw teken passeert. Dit zal de 8ste zijn, maar zijn reis naar de Boogschutter zal mentaal en fysiek al vanaf de 1ste veel kracht bieden. Daarnaast zal Mercurius ook al in jouw teken reizen. Daardoor wordt je intuïtie versterkt en ben je over het algemeen ook erg optimistisch. Je hoeft je deze week weinig zorgen te maken en presteert prima. De 6de zal de retrograde Uranus terug naar de Ram bewegen. Er kunnen verrassende dingen gebeuren. Dit zijn vooral dingen die je eerder dit jaar al wilde doen en die toen om de een of andere reden niet gelukt zijn. De 8ste zal de kracht van Jupiter op zijn top zijn en je doet er goed aan hier gebruik van te maken. Het geluk is groot en je doet er verstandig aan om bepaalde dingen te starten. Grote kans dat dit tot goede resultaten kan leiden, zowel financieel, zakelijk als op andere gebieden.

De 15de zal Mars in de Vissen komen en dit zorgt dat Mars minder storend werkt als in het 1ste deel. Je kunt deze periode veel passie voelen, maar die gebruik je meestal wel goed. De 16de zal Venus een gelukkige beweging maken in jouw sector van vriendschap en doelen. Je bent spontaan en vriendelijk en mensen zullen naar je toetrekken om samen tot actie over te gaan. Diezelfde dag brengt Mercurius een bepaalde rust. De laatste periode van de maand zullen Jupiter en Mars gezamenlijk kracht bieden, waardoor je veel werk af kunt ronden. De verbinding tussen de Zon en Jupiter in jouw teken brengt de 26ste t/m de 30ste veel geluk. Als de Zon de 27ste met Mercurius verbindt, krijg je veel mogelijkheden en neem je het geluk mee naar december.

Mentale en fysieke gezondheid
De maand begint vol krachtige energie die jou bij kan staan. Leef je leven niet te passief. Het zal juist belangrijk zijn te sporten en energie niet op te kroppen. Sport, beweging, het bezoeken van mensen en het doen van andere activiteiten zijn dan ook aan te raden. Daarnaast doe je er deze maand goed aan voldoende te slapen en meer groente te eten. Kun je dit voor de 10de in je leven implementeren, dan zal je waarschijnlijk ook verder dit jaar slagen gezond te leven. Mars en Jupiter zullen je deze tijd bijstaan en zorgen voor krachtige ambities om je leven goed te leiden.

De 9de en de 10de zal de Maan in jouw teken staan en voor veel kracht zorgen. De 15de t/m de 20ste ben je mentaal in balans en sta je open voor sociale contacten en het krijgen van nieuwe vrienden. Venus en Mercurius bieden je deze periode veel liefde. Daarbij zal je niet alleen liefde voelen, maar zal je metabolisme ook goed zijn. Een prima tijd om overtollig gewicht aan te pakken. Mars en Jupiter zullen na de 20ste veel kracht bieden en de Zon in jouw teken kan veel energie geven. Je moet opletten dat je emoties soms te hoog opspelen. Je doet er goed aan wat extra te sporten of te bewegen en niet teveel vet en koolhydraten te gebruiken.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang.

Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag