astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december - Juli 2018

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan familie. Toch wordt het geen slechte maand en zal je over het algemeen voldoende kracht vanuit de retrograde bewegingen van Saturnus en Neptunus krijgen om mentaal geen problemen te ervaren. Je bent sociaal vaardig en vindt het erg belangrijk om samen te werken. Je dient er op toe te zien dat je je niet teveel op eigen beslommeringen richt, maar ook op die van anderen. Op zakelijk gebied zal je je daarom geregeld gedienstig opstellen.

Ook is het belangrijk om de dingen gewoon op je af te laten komen en ze in goede banen te leiden. Omdat er namelijk veel planeten retrograde bewegen zal je dus tolerant moeten zijn en vertragingen en weerstand accepteren om er mee om te gaan. De zomer is over het algemeen ideaal voor de Boogschutter. Je kunt geregeld naar buiten en zal ook extra veel kunnen sporten. Je merkt aan jezelf dat je gelijk al vanaf het begin van de maand gericht bent op gezondheid en het aanpassen van je levenspatroon. Het zal een prima maand worden, omdat je niet alleen sociaal en gezond bent, maar je ook een krachtige uitstraling hebt, waardoor je zeer aantrekkelijk bent. Daardoor zal je zowel bij mannen als vrouwen prima overkomen en zullen ze graag met je omgaan.

Liefde en relaties
De planetaire stand zorgt voor veel liefde. Gebonden mensen leggen de nadruk op het aangaan van activiteiten en bezoeken van sociale contacten. Er wordt voorspeld dat er, als gevolg van de actieve Mercurius, tot de 11de stress kan zijn. Daarna is er evenwicht in relaties. Er kunnen veranderingen zijn, die de relatie verbeteren. Singles zijn deze maand in staat nieuwe romantische contacten aan te gaan. Je bent charmant en sympathiek en vindt het leuk om te stappen en veel plezier te maken. Hierbij zal je waarschijnlijk geen vaste relatie aangaan, omdat je liever voor de korte flirt gaat. Boogschutters zullen sociaal en enthousiast zijn, waardoor mensen graag met je omgaan. Dit komt, omdat je in de zomer lekker op kunt laden.

Al vanaf de 1ste dag merk je dat er goede energie door je heen stroomt. De driehoek die de Zon en retrograde Jupiter vormen, biedt romantische energie. Je zult de eerste week lekker in je vel zitten en veel liefde met je partner delen. Er kunnen spanningen zijn, maar deze kan je liefdevol oplossen. Omdat je als single socialiseert, zal je de 4de t/m 7de kans maken op een nieuwe relatie. Er kan een ex-partner in je leven komen, waarbij de ontmoeting verrassend en toevallig lijkt, maar dit door de spirituele energie helemaal niet zo toevallig is. De 9de zal er een avontuurlijk vierkant zijn tussen de open Mercurius en de nadenkende retrograde Jupiter. Je moet opletten dat je overdreven met liefde omgaat en soms teveel van je partner verwacht. Dit kan voor weerstand zorgen. Daardoor zijn er conflicten mogelijk, die je maar beter kunt voorkomen. Ben je single, dan heb je een sterk vertrouwen in mensen waar je verliefd op bent, maar kun je teleurgesteld raken als de liefde toch niet wederzijds is. Je doet er goed aan zoveel mogelijk jezelf te blijven, zodat iemand gelijk al ziet wie je bent.

De 12de en 13de zal de Nieuwe Maan een krachtige liefdesenergie in je losmaken. Daardoor ben je aantrekkelijk en kun je als single geregeld kans op een avontuurtje krijgen. Gebonden mensen kunnen de energie gebruiken met hun partner buiten de comfortzone te treden. Tot en met de 18de zal er een relaxte energie hangen. De 19de t/m de 23ste zal de romantiek, als gevolg van de energie van de Maan, door je heen stromen en kun je wel eens flirten. Daardoor vertoon je veel aantrekkingskracht, maar doe je ook wel eens dingen, die mensen helemaal niet zo prettig vinden. Gebonden mensen kunnen over grenzen gaan.

Singles moeten opletten niet iedereen als potentiële liefdespartner te zien. Je komt prettiger over als je nuchter reageert en gebruik maakt van sympathie in plaats van dwingerig met liefde bezig te zijn. Vanaf de 25ste is er een relaxte energie en zullen de kosmische krachten je dan ontspannen, waardoor er in de liefde rust kan zijn en je de maand op een goede manier af kunt sluiten.

Werk en financiën
Juli is niet de maand om er volledig voor te gaan. Je bent teveel met je hoofd in de wolken en bij je vakantie. Je bent nu eenmaal iemand die van avontuur houdt en hebt soms weinig zin om op zakelijk gebied te presteren. Dat betekent heus niet dat je er met je petje naar gooit. Je bent heus professioneel genoeg en zal alleen de eerste dagen moeilijk vooruit te branden zijn. Daarnaast moet je er natuurlijk voor oppassen dat leidinggevenden of klanten niet zitten te wachten op een slecht presterend persoon.

Vanaf de 5de zal de krachtige en sympathieke Jupiter een sterke energie bieden. Daardoor kun je je beter concentreren en nadenken over datgene wat je in de toekomst wilt bereiken. Je kunt sympathiek met collega’s omgaan, waardoor mensen jou graag hulp bieden. Het is een prima periode om samen te werken en niet zozeer om de leiding te nemen. Beter kun je je schikken in datgene wat anderen van je vragen en op democratische wijze tot besluitvorming komen. Dit zal meer brengen, dan als jij gaat bepalen wat er allemaal moet gebeuren.

Vanaf de 9de is er een vierkant tussen Mercurius en Jupiter. Dit is lastige energie, omdat je dan minder flexibel bent en daardoor minder goed presteert. Gelukkig zal er een ondersteunende energie komen vanuit Venus, in de Maagd. Daardoor ben je verantwoordelijk genoeg om alsnog je werk af te ronden en te voldoen aan wat er verwacht wordt. Vanaf de 13de zullen de Nieuwe Maan en zonsverduistering zorgen dat je zeer productief bent. Je weet wat je moet doen om te presteren en zal deze periode veel werk afronden. Ook is het een prima tijd voor het afronden van achterstallige taken.

De 19de t/m 21ste is een prima periode om samen te werken en de 22ste en 23ste zijn prima dagen voor mensen die een nieuwe baan of promotie ambiëren. Gebruik deze dagen om te solliciteren of een leidinggevende aan te spreken over een eventuele andere baan. De retrograde Mercurius zal vanaf de 25ste intellectuele energie op je loslaten. Daardoor wordt je energie vertraagd, maar dat is wel goed voor de drieste Boogschutter. Je kunt goede besluiten nemen en zal niet al te impulsief zijn en denkt goed na over wat je doet. Ook financieel kan er storing zijn, waardoor je vertraging bij financiële zaken op kunt lopen.

De Volle Maansverduistering zal rond de 28ste zorgen voor bepaalde gedachten, waardoor je veranderingen in je carrière of zakelijke leven wilt invoeren. Tracht dit niet te snel te doen en wacht tot je weet wat je wilt. Je zult merken dat je uiteindelijk nieuwe methoden kunt vinden om geld te verdienen. Ook kun je bepaalde investeringen of beleggingen doen. Je moet voorzichtig blijven en eerst zorgen voor duidelijkheid voor je een financiële zaak gaat starten.

Mentale en fysieke gezondheid
De stand van de planeten laat zien dat je over het algemeen een geweldige gezondheid kunt hebben. Het is een maand van reiniging en ontgiften van je lichaam, waarbij je de juiste keuzes kunt maken om lekker in je vel te zitten. Omdat je gezond bent, zal je ook op seksueel gebied actief zijn. Je bent zeer aantrekkelijk en dat zal mensen imponeren, waardoor seks met jou zeer fijn en passioneel is. Je begint de maand door je voedingspatroon onder de loep te nemen en je ook af te vragen of je voldoende eet of misschien teveel. De energie van de planeten biedt jou kans hiermee aan de slag te gaan. Let deze week op dat je huid kwetsbaar kan zijn. De Zon kan zeer intens zijn en je kunt dan ook beter goede bescherming nemen. Ook vitamine D en voldoende water zijn zeer belangrijk.

Qua sport en beweging kun je aanpassingen aanbrengen. Met name jongere Boogschutters kunnen teveel sporten en dan is het belangrijk juist gas terug te nemen. Oudere Boogschutters kunnen te weinig bewegen en deze dienen dus actiever te worden. Let in het midden van de maand op dat alle Boogschutters even dienen te ontspannen. Er is een intense planetaire gloed en deze kan ervoor zorgen dat je teveel over je grenzen gaat. Beter kun je wachten tot de 20ste om er dan weer volledig voor te gaan. Vanaf de 22ste zal je weer zeer krachtig zijn en is het een prima periode om er op uit te trekken, de natuur in te gaan en vooral zeer actief bezig te zijn. Dit zal je leven leuk houden en ervoor zorgen dat je mentaal erg lekker in je vel zit. Na deze zomermaand voel je je prettig en heb je weer genoeg energie om er vol voor te gaan.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag