astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december - Januari 2018

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen mensen prima van je kunnen hebben. De 9de zal er een verbinding zijn tussen Venus, Pluto en de Zon. Dit zal een transformerende werking op je hebben en zorgen dat er heel wat verandert. Het is een prima periode voor veranderingen en je zult zowel zakelijke als privé dingen doen, die succes bieden. Persoonlijke relaties zullen je aandacht hebben en mensen zullen het daarom fijn vinden om met je om te gaan. Je kunt ze laten zien dat je erg veel kracht hebt, maar ook dat je liefdevol en vriendelijk kunt zijn. Je beleeft dingen op een intense manier, maar soms kan je dan zo snel gaan, dat je doelen wel eens voorbijschiet. Toch zal je intuïtie sterk zijn en weet je meestal goed wat je moet doen om te presteren, maar uiteindelijk zal je heus wel de goede kant opgaan. De 17de zal de Nieuwe Maan in de gefocuste Steenbok reizen, waardoor je nieuwe successen kunt behalen. Je moet opletten dat je niet met al teveel nieuwe dingen start, voordat je oude zaken afgerond hebt. Je kunt anders door de bomen het bos niet meer zien en dit zal dan juist achteruitgang geven. Richt je zoveel mogelijk op één of enkele taken, zodat je je beter kunt focussen. In de periode van de 20ste t/m de 25ste moet je opletten dat je humeur niet altijd even goed is. De 26ste zal de passionele Mars in je teken terecht komen, waardoor je humeur verbeterd. Je zult optimistisch worden en kunt hier ook goed gebruik van maken. De 31ste zal de gevoelige Volle Maan binnen de vurige Leeuw komen, wat een positieve werking op jouw vuur heeft. Je hebt nog meer fysieke kracht, waardoor je actief bent en goed kunt handelen. Je kunt je minder goed in woorden uitdrukken en het is belangrijk dit aan je vrienden, partner, familie of anderen duidelijk te maken. Er is dan meer begrip.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Boogschutters willen vrijheid en hun eigen gang gaan. Heb je een partner die dit voor elkaar krijgt dan zal je erg liefdevol zijn en trek je vanzelf naar je partner toe. Je vindt het fijn om steeds iets anders uit te proberen en zal daarin zeker experimenteren. Dit komt door de Volle Maan, in de Kreeft, die gelijk al het begin van de maand in jouw huis van mysterie plaatsvindt. Daardoor ben je zeker in staat om je partner aandacht te geven, die deze nodig heeft. Er wordt verwacht dat er de 1ste dagen een mooie energie bij jou, maar ook bij je partner, wordt losgemaakt. Ben je single, dan zal je deze periode graag seks hebben, maar moeten mensen niet proberen om jou in je vrijheid te belemmeren. Dan kun je achteruit gaan. De 4de zal er zoete energie vanuit de kosmos komen, waardoor je je eigen leven in kunt delen en mensen veel van je accepteren. Je partner zal graag bij je zijn en veel liefde met je delen, maar ook respect voor je hebben. Ben je single, dan zal je veel op zoek zijn, maar wil je de rest van de 1ste helft van deze maand minder erotiek, maar juist meer romantiek. Het is een prima tijd om je kwetsbare kant naar buiten te laten komen. Juist als je kwetsbaar bent, kom je aantrekkelijk en sexy over. Het is belangrijk het verleden te verwerken en bepaalde negatieve gevoelens los te laten. Het verleden moet je niet vergeten, maar herinneren zodat het je heden en verleden niet in gevaar brengt.

Mars zal de 6de flink wat passie brengen, maar dan zullen je emoties je wel eens parten spelen. Daardoor doe je er goed aan de gehele 2de week controle over jezelf te houden en grenzen te bewaken. Op de 6de zijn er twee bepaalde aspecten die jou helpen lekkerder in het leven te staan, zoals humor en openheid. Je bent daardoor minder eigenzinnig en koppig en laat mensen meer toe in je gevoelsleven. Het zal zorgen voor een zeer fijne en warme periode in je leven, waarbij je plezier hebt bij alles wat je doet. Ook waardeer je mensen die er voor je zijn in tijden van nood, maar ook op momenten dat jij er voor hen kunt zijn. Wel zal je in de periode van de 9de t/m de 12de het gevoel hebben dat je wat teveel met verantwoordelijkheden bezig bent. Daardoor kun je het leven nog wel eens als plichtsmatig zien, waardoor je je kunt vervelen. Je doet er dan ook goed aan om juist deze tijd de saaiere dingen even los te laten en je te richten op avontuur en spanning. Je hoeft niet altijd door te gaan met zakelijkheden en mag best wat meer liefde achterna gaan. Ga deze tijd dus de natuur in en plan een leuke vakantie of een ander uitje, zodat je je leven op een heel leuke manier kunt leiden. Ben je gebonden dan zal je veel liefde delen. Ben je single, dan zal je meer kans maken om een leuke partner te vinden.

De 17de zal de Nieuwe Maan door de Steenbok reizen en dit geeft een hoop rust. Je bent zeker niet vies van seks, maar wil een vrijpartij rustig opbouwen en je partner verleiden. Je bent wat minder speels, maar meer gericht op intimiteit. Singles willen deze tijd alleen seks en intimiteit bewaren voor iemand waar ze een serieuze relatie mee op kunnen bouwen. De Volle Maansverduistering op de 31ste zal in de Leeuw plaatsvinden en vuur in je losmaken. Je hebt stoute gedachten en romantiek komt in de verdrukking, maar erotiek leeft op. Je bent aantrekkelijk en mensen kunnen je moeilijk weerstaan. Het wordt dus zeker geen verkeerde maand met veel romantiek, erotiek en warmte in sociale contacten.

Werk en financiën
Voor de Boogschutter zal deze maand sympathiek zijn en dat zal gelijk vanaf de 2de te merken zijn, als de Volle Maan in de Kreeft reist. Met name financieel zal dit geen windeieren leggen. Je zit vol met ambities en gericht op vernieuwing. Je stelt nieuwe doelen en bent nooit tevreden met wat je bereikt. Toch ben je wel iemand die tevreden met zichzelf is en aan zelfvertrouwen zal je geen tekort hebben. Door Uranus zal je echter ook speels zijn en kun je juist opwinding zoeken, waardoor je ook creatief bent en allerlei spannende dingen doet om te ontwikkelen. De energie zal je gedurende de maand mee kunnen nemen. De 8ste zal er een prettige verbinding zijn tussen de Zon in de ambitieuze Steenbok en de gelukbrengende Jupiter. Daardoor zal je t/m de 12de veel geluk hebben en krijg je veel kansen om te ontwikkelen. Op de 12de is hierbij de grootste kans op geluk. Moet je belangrijkrijke dingen doen, dan moet je het juist die dag doen. De 15de zullen Jupiter en de transformerende Pluto een band aangaan, wat kan zorgen voor verandering in gedachten en gevoelens. Dit werkt gunstig op wensen en dromen. De 26ste reist Mars van de assertieve Schorpioen naar de vernieuwende Boogschutter. Dit staat garant voor nieuwe doelen, waarbij er onverwacht succes is. De 31ste zal de Volle Maansverduistering, in de Leeuw, zorgen voor nog meer zelfvertrouwen. Je bent zeer creatief en weet wat je moet doen om te ontwikkelen. Daarnaast zal Mercurius in de excentrieke en vrijzinnige Waterman reizen. Er kunnen daardoor veel positieve dingen gebeuren, waarbij ideeën en gevoelens voor succes kunnen zorgen.

Gezondheid
Het jaar 2017 was een jaar waarin je hard gewerkt hebt om iets van je leven te maken. Misschien kom je er in 2018 achter dat het altijd nog beter kan. Je kunt deze maand veel ideeën krijgen om dingen nog beter uit te voeren. Je weet wat goed voor je is en luistert goed naar je intuïtie en lichaam. Het zal een maand zijn om wat meer met actieve en sportieve mensen om te gaan. Je zult merken dat je grote stappen kunt maken om gezondheid en conditie sterker te maken. Je hoeft dit heus niet gelijk te gaan overdrijven, maar je mag best wat vaker sporten of de natuur in. Vanaf de 1ste zal je energie ervaren, waardoor je ervoor wilt gaan. Niet alleen qua sport ben je daarmee bezig, maar ook neem je je voedingspatroon onder de loep. Daar kan namelijk een probleem zitten, omdat je toch wel van lekker eten houdt en geregeld gebruik maakt van genotsproducten. Vanaf de 6de moet je opletten als Mars en Jupiter in de Schorpioen samenkomen. Deze energie kan driften in je losmaken, waardoor je niet altijd verantwoord leeft. De 9de zullen de Zon en Jupiter in de Zon samenkomen en dit biedt weer wat meer rust en je maakt verantwoorde keuzes. De 12de t/m de 14de zal de Maan in jouw teken staan. Dit is een fantastische tijd. Je bent mentaal en fysiek zeer sterk en hebt ook een aantrekkelijke uitstraling. De rest van de maand zal geweldig zijn, waarbij je de juiste dingen kunt doen en je lekker in je vel zit.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen. De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken.

Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag