astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december - Januari 2019

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Het is dus een goede week om dit na te streven. Gebonden mensen kunnen romantische ideeën hebben en leuke activiteiten plannen. Singles kunnen ook actief zijn en daardoor bestaat er een grote kans op ontmoetingen met mensen waar je een goede band mee opbouwt. Ook gebonden mensen staan overigens open voor nieuwe contacten. Vanaf het eind van de 2de week kun je je afvragen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Dit zal komen door het plein dat Jupiter en Neptunus vormen. Misschien moet je gedachten negeren, omdat het soms niet belangrijk is waarom bepaalde dingen gebeuren. Beter kun je je afvragen hoe je ervoor kunt zorgen dat je alles in de goede banen leidt. Aan de andere kant moet je accepteren dat er nu eenmaal mensen zijn, die slechte dingen doen. Ook nu is het niet belangrijk je af te vragen waarom ze dit doen. Beter kun je je afvragen hoe jij gezond kunt blijven leven. Je zult daar de eerste drie weken sterk mee bezig zijn.

Rond de 23ste zal de communicatieve Mercurius in de eigenzinnige en excentrieke Waterman binnenkomen. Dit is een belangrijke verandering die de energie ondergaat. Er kunnen namelijk gebeurtenissen zijn, die anders zijn dan je eerst meemaakte. Niets zal zo zijn als het lijkt en eigenlijk vind je dat wel spannend. Ga je er echter te star mee om en blijf je afvragen waarom, dan kunnen er misleidende energieën zijn. Neem het leven zoals het op je afkomt, dan zal je merken dat het leven juist relaxter kan zijn. Het eind van de maand word jij zelf wat gesloten als gevolg van de Maan in de spirituele Schorpioen. Je trekt je terug en voelt je wel eens eenzaam. Bedenk echter dat je dit misschien nodig hebt om even je gedachten op orde te brengen en je fysiek op te laden. Er zijn wel eens mensen die hier eenzame gevoelens door ervaren. Tracht er dan met mensen over te praten.

Liefde en relaties
Venus in de Schorpioen zal de eerste dagen rust bieden. Je bent spiritueel sterk en vindt het fijn over het leven na te denken. In een relatie ben je liefdevol en warm en wil je veel met je partner samenzijn. Ben je single, dan zoek je liever vrienden op om te praten over alledaagse dingen die jou bezighouden. Dit verandert als de Zon naar je sector van intimiteit verhuist, waardoor je actief wordt in de romantiek en passie wilt ervaren. Daarbij zal Uranus een voorwaartse beweging maken. Deze zal vooral mentaal belangrijke energie bieden om dingen te veranderen.

Let op dat de energie niet altijd goed is en dat je minder goede gedachten kunt hebben. Uranus is een planeet die voor onverwachte veranderingen kan zorgen. Voor de passionele Boogschutter kan dit de goede kant van het leven brengen, maar soms ook de minder goede kant. Vanaf het eind van de 1ste week reist Venus naar de Boogschutter en blijft daar een tijd. Dit geeft luchtige energie, waardoor je tijd aan vrienden en geliefden kunt besteden. Binnen een relatie ben je liefdevol en sympathiek naar je partner. Ben je single, dan trek je mensen aan, omdat er warme energie van je afkomt. Het is een tijd om geregeld met vrienden af te spreken. Vanaf het eind van de 2de week kan een plein tussen je heersende planeet Jupiter en de verleidelijke Neptunus zorgen dat je moeite hebt grenzen tussen werkelijkheid en fantasie vast te stellen. Daarbij zullen Venus in je teken en Mars in de Ram, erotische gevoelens brengen. De maansverduistering van de 21ste biedt spirituele kracht.

Singles leven in een soort film en zijn hoofdrolspeler. Je wilt genieten van intriges, avontuur en verleiding. Mensen kunnen jou niet weerstaan en er is kans op erotiek. Gebonden mensen willen wat ze dromen in werkelijkheid omzetten. Let op dat er vanaf de 22ste verbinding is van Venus en Jupiter, die jou laat twijfelen. Dit hoeft niet, omdat je in een relatie veel liefde met je partner deelt. Let op misleidende energie vanaf de 23ste vanuit de drukke Mercurius in de eigenzinnige Waterman. Je kunt de verkeerde dingen op het verkeerde moment zeggen, wat singles en gebonden mensen in de problemen kan brengen. De 27ste en 28ste zal de Maan in de Schorpioen spirituele energie brengen. Een prima moment om jezelf te analyseren en dingen te veranderen. Vanaf de 29ste zal de Maan naar jouw teken reizen. Je bent open en vriendelijk en kunt met je charme mensen aantrekken en zal in een relatie je partner weer verliefd maken. Het is ook een prima periode om nieuwe vrienden te maken.

Carrière en zakelijkheden
Boogschutters vinden het fijn om risico’s te nemen en meestal kunnen die goed uitpakken en bereik je er veel mee. Je kunt hier zelf verbaasd over zijn en niet zonder reden, omdat je soms bijzonder te werk gaat. Dat zal je in januari ook doen en ook nu succes behalen, waardoor het een prima maand wordt. De 1ste drie dagen is zelfs een periode waarin je veel geluk kunt hebben. Dit komt door de energie van de verbinding tussen Mercurius en Uranus. Zoek je een nieuwe baan, wil je een nieuw project, wil je meer geld verdienen of andere zakelijkheden doen, dan wordt aangeraden die gelijk te doen. De kans dat je veel bereikt is groot, zorg dus dat je wel gaat ondernemen. Omdat je communicatief sterk bent, zal je je ook prima uitdrukken. Daardoor is het een prima periode om vergaderingen of interviews te plannen of beslissingen te nemen. Ook hier kun je prima functioneren en wordt aangeraden om hier mee bezig te zijn. Omdat Uranus gezien wordt als planeet van verrassingen, kunnen er vooral de 3de spannende dingen gebeuren die veel opleveren.

De 5de biedt krachtige Zonne-energie in de Steenbok veel kracht in jouw sector van financiën. Daardoor ben je vurig en tegelijk ook nuchter, waardoor je op een verstandige, daadkrachtige wijze kunt functioneren en veel kunt verdienen. Je moet geduld houden en opletten voor mogelijkheden, die je niet gelijk herkent. Wees niet impulsief en bedenk dat je nog een maand de tijd hebt van de mogelijkheden gebruik te maken. De 7de zal Venus in jouw teken terecht komen, wat gedurende een langere periode zeer vruchtvol is. Aan het eind van de 2de week zal de gelukbrengende Jupiter een plein met Neptunus vormen.

Je kunt de energie t/m de 23ste bij je dragen en er gebruik van maken. Heb je geduld dan bereik je er veel mee. De 18de zal Venus een verbinding met Mars aangaan en dit biedt positieve energie om orde te brengen in de zaken waar je mee bezig bent. De 21ste zal een krachtige Maan zorgen dat je intellectueel sterk bent. Toch wordt deze dag wel aangeraden op te letten, omdat de energie kan conflicteren met het vierkant tussen Venus en Neptunus. Wees dus alert op eventuele problemen die ontstaan. Een betere dag zal de 22ste zijn als Venus en Jupiter veel geluk bieden. Daarna zal het rustiger verlopen en zal je je minder actief gedragen. Op zich niet erg omdat je je dan zowel emotioneel als fysiek op kunt laden. De laatste dagen van de maand zijn zeer gelukkig, waardoor er dan weer aangeraden wordt om je kansen aan te grijpen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je bent iemand die meestal actief is en dat zal je deze maand ook zeker zijn. De eerste week zal je dan ook veel activiteiten plannen en leuke dingen met geliefden doen. Let op dat je niet te gezellig wordt, omdat je wel eens de neiging hebt teveel te genieten en dan genotsproducten te gebruiken. Ook is het belangrijk een gezond voedingspatroon te houden of te zorgen dat je hier stappen voor onderneemt. Tenslotte is het ook belangrijk dat je voldoende nachtrust hebt en zorgt dat je vroeger naar bed gaat.

Je zult de 1ste week veel kracht krijgen vanuit kosmische krachten. Gebruik de energie, omdat het opkroppen hiervan zorgt dat je organen kwetsbaar worden. Let op dat je een groot deel van de maand last hebt van kwetsbare spieren en gewrichten. Op zich hoef je je geen zorgen te maken, maar een goede warming-up en cooling down zijn aan te raden, evenals het gebruik van extra ijzer, magnesium en calcium. Het midden van de maand is geschikt om even te ontspannen en te zorgen dat je lichaam weer op kan laden. Vanaf de 18de is er een energie om vooral mentaal op te laden. Dan kun je weer lekker veel sporten of bewegen en dat geeft je geestelijk veel rust. In principe zal je dit de rest van de maand ook zo ervaren en kun je er van uitgaan dat je op een gezonde wijze in het leven kunt staan.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen.

De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag