astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december -Maart 2019

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om zakelijke partners te polsen en te bekijken wat er mogelijk is. Er kunnen mensen zijn, die heel wat in gedachten hebben en dus een verrijking voor je kunnen zijn. Dit kunnen bestaande, maar ook nieuwe contacten zijn. Misschien word je gedwongen om belangrijke maatregelen te nemen of om bepaalde zaken, die eerst niet lukten, aandacht te geven. Wees niet bang om dingen te veranderen, omdat ze je over het algemeen veel opleveren. Werk je voor een baas, dan wordt aangeraden zelfstandig te zijn en je te richten op de taken die je zonder de hulp van anderen af kunt ronden. Je bent in ieder geval doelbewust, waardoor mensen, vooral leidinggevenden, veel waardering hebben. In je privéleven kan je belangrijke beslissingen nemen, die veel kansen zullen bieden. Het tweede deel van de maand moet je je meer inspannen dan. Er zijn veel meer resultaten mogelijk, maar je moet wel voorzichtig zijn. Je hebt soms de neiging om te actief en zelfs impulsief bezig te zijn. Er wordt aangeraden om nu niet te grote projecten aan te pakken, goed na te denken en aankopen even uit te stellen. Je bent een krachtig persoon en weet heel goed welke stappen je moet nemen om te presteren. Omdat je niet op een negatieve wijze dominant bent, zullen mensen het van je accepteren als jij de leiding neemt. Er kan in het midden van de maand goed nieuws zijn. Wees voorzichtig, vooral als het om familie, gezin of een liefdesrelatie gaat. Het lot zal uiteindelijk beslissen, maar dan moet je wel op een positieve wijze in het leven staan. Ook zal het belangrijk zijn dat je verantwoordelijk blijft. In een relatie zal je dan meer waardering van je partner krijgen.

Ben je single, dan is deze periode minder geschikt om een serieuze relatie te krijgen. Wel ga je vluchtige contacten aan. Het laatste deel van de maand kunnen er plannen van vroeger terugkomen, waardoor oude ideeën nu wel werken. In vriendschappen krijg je verrassingen, die veel goeds op leveren. Het is een goede tijd voor zakelijke, maar ook privéreizen,. Heb je die mogelijkheid, plan deze dan. Je bent deze periode creatief en durft het ook aan om je eigen besluiten te nemen, zonder dat je nou direct uitdrukkelijk anderen om hulp moet vragen. Hierdoor is het ook wel een goede periode verandering na te streven. Er wordt aangeraden niet te snel te gaan, omdat je de neiging kunt hebben huidige en achterstallige taken te verwaarlozen. Je doet er goed aan deze taken eerst af te ronden en dan pas met vernieuwingen bezig te gaan. De laatste dagen van de maand zijn geschikt voor het versterken van contacten met zakelijke en privécontacten. Ook kun je nieuwe contacten ontwikkelen of bepaalde contacten, die niet goed verliepen, aandacht geven om nieuw leven in te blazen.

Liefde en relaties
Venus zal het gebied van de Waterman inkomen en daar tot de 26ste blijven. Deze combinatie brengt veel romantiek en sympathie. Daardoor is er veel liefde en zal je zeer passioneel zijn. In een relatie ben je toegewijd en kun je veel liefde bieden. Je bent tolerant en zal er alles aandoen om je partner het naar de zin te maken. Je vindt het belangrijk om je vrijheid te behouden en onafhankelijk in het leven te staan. Heb je een partner die jou vrijlaat, dan zal je veel liefde delen. Heb je echter een partner die dit niet kan, dan zal je tot compromissen moeten komen. Je hebt anders de neiging om bij anderen te flirten. Ben je single, dan zal je deze maand kans maken iemand te vinden die jou kan bekoren, maar toch ook ruimte laat om jou je eigen te laten gaan. Flirten kan je als de beste en dat doe je geregeld. In ieder geval brengt het voor de Boogschutter romantische activiteiten. Zelfs je seksleven krijgt een positieve prikkel, waardoor je waarschijnlijk aan je trekken komt. Er is een stoorzender, die zowel positief als negatief kan werken. Je bent iemand die passioneel en zelfs agressief kan reageren. De retrograde Mercurius in de Vissen kan dit van de 5de t/m de 28ste beïnvloeden. Je emoties kunnen soms door Mercurius onderdrukt worden en je kunt je dan moeilijk uiten. De Vissen zal jou tot rust dwingen en dat is ook niet echt iets waar jij van houdt. Je bent nu eenmaal iemand die het avontuur opzoekt en dit kan onderdrukt worden. Dit kan voor spanning zorgen, omdat je emoties en je avontuurlijke inslag onderdrukt worden. Daardoor zijn er momenten dat je boos kunt worden. Tracht dit onder controle te houden, dit brengt je nergens. Lukt het je om de rust te bewaren, dan zal je merken dat het tweede deel een stuk beter zal gaan om ermee om te gaan. Gebruik je energie van Mercurius verstandig, dan kun je een manier vinden om minder snel boos te worden of ander negatief gedrag te vertonen. Het zal lastig zijn, maar uiteindelijk zal het je lukken. De 13de gaat de Zon een verbinding aan met jouw heersende planeet Jupiter. Je zult de 13de t/m 16de veel kracht ervaren en hebt energie genoeg om je partner veel leuke activiteiten te bieden.

Het geluk zal je toelachen en je kunt er van uitgaan dat eventuele negatieve energie van Mercurius geen invloed op je heeft. Ben je single, dan wil je er op uittrekken en kun je nieuwe mensen ontmoeten. De kans op een serieuze relatie is niet heel groot, maar de kans op erotiek wel. De 20ste komt de Zon in de Ram en dit betekent dat je na deze dag als single helemaal niet gericht bent op een vaste relatie, tenzij het iemand is die jou vrijlaat en jij jezelf kunt zijn. Ben je gebonden, dan zal je deze periode duidelijk maken dat je niet altijd bij je partner wilt zijn. Op zich niet erg, tenzij je partner dit storend vindt. Tracht in dit geval met elkaar te communiceren, maar doe dan zelf ook water bij de wijn. De 21ste zal de Volle Maan in de Weegschaal je intuïtie versterken. Je bent dan minder rationeel. In de liefde kan dit kansen brengen om de relatie spannend te houden. Ben je single, dan kun je actie ondernemen en zal je deze periode van de maand het avontuur opzoeken. Blijf echter tot de 28ste opletten dat Mercurius storend kan werken, ondanks de kracht van Jupiter. De laatste dagen van deze maand zijn verder fantastisch omdat Mercurius dan weer voorwaarts beweegt.

Carrière en zakelijkheden
Venus beweegt de 1ste t/m de 26ste in de Waterman. Daardoor kun je prima met je taken bezig zijn. Daarnaast ben je in staat vriendelijk en charmant met mensen samen te werken. Je communiceert op hoog niveau en weet wat je wel of niet kunt zeggen. De eerste dagen kun je moeilijk op gang komen. Kan dit, zorg dan dat je je mentaal en fysiek oplaadt. Anders doe je er in ieder geval verstandig aan vroeger naar bed te gaan en niet te actief te zijn. Vanaf de 3de ga je er vol voor. Je kunt deze maand prima voor de dag komen en veel van wat je doet, kan daadwerkelijk iets opleveren.

Van de 5de t/m de 28ste reist Mercurius retrograde door de Vissen. Je kunt bepaalde ideeën uit de mottenballen halen en nu wel ten uitvoer brengen. Ook kunnen bepaalde fouten of zaken die niet lekker verliepen afgerond worden. Vanaf de 6de zal de eigenzinnige Uranus langdurig in de Stier gaan reizen, waardoor er verrassingen en onverwachte ontwikkelingen zijn. Ook de samenwerking met collega’s en zakelijke contacten verloopt prima. Je bent betrouwbaar en maakt daar geregeld gebruik van. De 9de t/m de 12de kun je last hebben van een klein dipje en doe je er goed aan rust te nemen. De Zon zal de 13de een verbinding vormen met Jupiter, waardoor er voor kunt gaan. De kosmische energie is zeer positief, maar let op dat je t/m de 17de niet altijd verantwoordelijk bent. Impulsiviteit en ongeduld zijn uit den boze. De 18de en de 19de zijn dagen dat je rust zoekt. Tracht evenwicht te vinden door te ontspannen, maar ook verantwoordelijkheid te hebben. De 20ste zal de Zon in de Ram komen, waardoor je creatief bent. Omdat de Volle Maan in de Weegschaal aanwezig is, is het een prima periode jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Merk je dat je dit ontkennend beantwoord, dan wordt het tijd om eens om je heen te gaan kijken. Vanaf de 22ste zal het verder een prima periode zijn om te ontwikkelen, samen te werken en financiële zaken te doen. Daarbij zijn de 25ste en 26ste zelfs geluksdagen. Het eind van de maand zal Mars in de Tweeling je speelse energie geven, waardoor je in staat bent prima te presteren.

Mentale en fysieke gezondheid
Het wordt een maand met veel leuke kansen om lekker in het leven te staan, maar je moet ook opletten dat je zakelijk gezien stress kunt ervaren. Lukt het je niet om deze stress er uit te gooien, dan kun je nog wel eens in de problemen komen. Lukt het wel om je op een ontspannen wijze door de maand te bewegen, dan is het een prima periode en zal je lekker in je vel zitten. Wel zal je voorzichtig moeten zijn dat er tegenwerkende planeten zijn. Daardoor zijn er momenten dat je wat minder lekker in je vel zit en dan heb je niet altijd zin om te sporten. Er kan dan steeds iets misgaan als je wilt gaan sporten. Met name de retrograde Mercurius lijkt hier de oorzaak van te zijn.

Er wordt dan ook aangeraden om hier alert op te zijn en te zorgen dat er zo min mogelijk storende energie is, die jou van je sport of andere activiteiten af kan houden. Mercurius zal op meerdere gebieden wisselvallig zijn en dat zal je dus geregeld wat stress kunnen bezorgen. Gelukkig zullen Venus en de Vissen wel in jouw voordeel werken, maar dit zal pas aan het eind van de maand zijn. Daardoor wordt aangeraden om je ook wat meer te richten op wateractiviteiten. En dan niet alleen maar in deze periode van de maand, maar ook eerder in de maand. Het element water kan jou sowieso flink versterken, waardoor er aangeraden wordt om niet alleen te zwemmen of andere watersporten te doen, maar ook geregeld in bad te gaan. Daardoor zal je humeur verbeteren en zal je stressniveau verlaagd worden. Misschien nog wel het belangrijkst is om voldoende te slapen. Je kunt je lichaam dan voldoende kans geven om even bij te komen van de activiteiten die jij als Boogschutter nu eenmaal elke dag aan het doen bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag