astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame beweging van Mercurius kan hier de oorzaak van zijn en helemaal na de 23ste als deze retrograde gaat bewegen. Daardoor doe je er verstandig aan om vooral op gebied van werk en karakter hard te werken om hier toch nog op een goede manier in te kunnen handelen. Tot en met de 20ste ben je wisselvallig, omdat je evenveel aandacht aan anderen wilt geven dan aan je eigen belangen. Daardoor kun je nog wel eens moeite hebben om hier evenwicht in te vinden en vooral als het om contact met geliefden gaat. Na de 20ste zal dit veranderen en zal het allemaal makkelijker gaan. De 1ste periode wordt er van je gevraagd vooral financieel voorzichtig te zijn, omdat je de neiging hebt teveel uit te geven. Houd de hand op de knip. Beter kun je wat geld opsparen voor latere momenten. Moet je iets kopen, dan doe je er goed aan eerst te oriënteren, zodat je iets goeds koopt, dat echter niet al te duur is.

Deze 1ste week is het verstandig geregeld tijd aan sport te besteden. Dit zal je goed doen en ervoor zorgen dat je de rest van de maand fit bent. Let op dat je de 5de en 6de gas terugneemt. Je kunt dan een lichte training doen of lekker wandelen of fietsen. Ook is het belangrijk dat je je gewoonten onder de loep neemt. Je kunt je soms moe voelen, maar misschien komt dit wel omdat je niet altijd gezond eet. Het zal belangrijk zijn geregeld te ontspannen. Slaap dus voldoende en benut je pauzes op een relaxte manier. Je zult de 9de en de 10de verantwoordelijk in het leven moeten staan. Ga adequaat en efficiënt met het leven om, dan zal je veel energie overhouden.

Mensen die de 13de t/m de 16de het gevoel hebben dat ze iets niet goed doen, doen er verstandig aan juist deze dagen te gebruiken er iets aan te doen. Het is een prima moment om dit te doen, omdat de hemellichamen gunstig staan. De 20ste en 21ste zijn geschikt om negatieve gewoonten af te leren. Vanaf de 25ste zal het geluk je toelachen. Er kunnen mooie momenten zijn, waarbij je veel bereikt. De Volle Maan zal krachtige signalen en voorspellende dromen bieden. Deze kunnen je veel goeds opleveren.

Liefdesrelaties
De planetaire stand stelt dat er op relatiegebied problemen optreden en dan vooral op het bewaren van evenwicht tussen wat je partner en jij willen. Je hebt moeite overeenstemming te bereiken en om je partner te begrijpen. Tracht empathisch en sympathiek met bepaalde meningsverschillen om te gaan, omdat er dan veel meer romantiek mogelijk is. Problemen kunnen versterkt worden als je relatie niet op vertrouwen gebaseerd is. Mei kan een doorslaggevende maand worden, waarbij er duidelijke beslissingen genomen worden. Let op, het is geen maand om tot een breuk te komen, omdat er positieve energie is om er iets moois van te maken. Voor singles is het een maand om tot een gesprek met een ex-partner te komen. Ben je empathisch en begripvol, dan kunnen jullie in ieder geval veel oplossen. Ook is het een maand om aandacht te trekken door je charmante en speelse uiterlijk. Je bent niet zo op zoek naar iets serieus en wilt spanning.

Let op dat je eerlijk blijft, omdat je mensen kunt kwetsen. Liefde zal vooral op je werk of studie te vinden zijn. Ben je op vakantie of heb je contact met buitenlanders, dan kan daar liefde uit komen. Let op dat financiën en carrière deze maand belangrijker zijn dan omgang met een liefdespartner. De 1ste dagen ben je bezig met evenwicht tussen tijd die je besteedt aan werk en tijd die je aan je sociale en liefdesleven besteedt. Het is een periode om je leven op orde te brengen. Zorg voor een hygiënische woning en ga de natuur in. Gezondheid en liefde hebben een krachtige verbinding. Let de 4de en de 5de op dat je op zielsniveau gevoelig bent. Je bent spiritueel, waardoor je veel aanvoelt. Ook kun je voorspellende dromen hebben met boodschappen.

De 9de t/m de 11de zal je veel liefde laten zien. Het is een romantische tijd met veel kans op romantiek en erotiek. Singles kunnen zeker kans op een nieuwe relatie maken. Het midden van de maand ben je emotioneel. Praat er met mensen over en laat gevoelens de vrije loop. Ze kunnen dan zien dat jij een fijn gevoelig mens bent. Je kunt jezelf deze periode beter leren kennen. Tot en met de 24ste is het een relaxte periode, maar de 25ste en de 26ste stroomt de passie door je heen en is er veel liefde mogelijk. De Volle Maan stuurt veel energie, waardoor je zowel mentaal en fysiek van de liefde kunt genieten.

Werk en financiën
De planetaire energie laat zien dat je deze maand op professioneel gebied minder sterk bezig bent. Met name je intellect laat te wensen over en ook je zelfvertrouwen verlaagd. Veranderingen in je loopbaan kun je beter mijden. Het is verstandiger niet al teveel beslissingen te nemen, geen grote aankopen te doen en wat geld achter de hand te houden. Overigens kun je de tot de 21ste veel geld verdienen en inkomsten verhogen, maar daarna wordt het moeilijker. Dit komt omdat veel planeten op een minder gunstige plek bewegen en dit kan voor vertraging zorgen. Je kunt beter de hele maand rustig aan doen met financiële zaken. Wel is het een goede maand om te bekijken wat je kunt doen om meer zakelijk succes te behalen.

De 1ste week ben je geconcentreerd en weet je wat je moet doen om te functioneren. Bedenk dat alles wat je deze week goed doet, de rest van de maand positief doorwerkt. Andersom kunnen foute keuzes betekenen dat je minder goed ontwikkelt. Let op dat je de 4de en 5de wat rommelig bent, waardoor je fouten kunt maken en soms dingen kwijtraakt. Plan deze dagen liever geen belangrijke afspraken en durf mensen om hulp te vragen. De 9de t/m de 11de komen er belangrijke zaken op je af. Dat betekent dat je je verantwoordelijk op moet stellen. Ben je leidinggevend of eigenbaas durf mensen dan opdrachten te geven. Ben je zelf werknemer, wees dan volgzaam en doe wat opgedragen wordt. Het midden van de maand kun je kritisch zijn. Doe dit alleen als je weet dat je gelijk hebt. Je kunt dan opbouwende bezig zijn. Wil je loonsverhoging, dan kun je beter wachten tot volgende maand. Je kunt namelijk de 18de t/m 21ste de neiging hebben je kaarten te overspelen. Na de 25ste kun je prima handelen en veel bereiken. Let op dat je gezond eet en zorg dat je voldoende slaapt.

Gezondheid
Je kunt tot ongeveer de 20ste lekker in je vel zitten en fysiek een goede gezondheid hebben. Na die tijd doe je er verstandig aan minder te sporten, meer te slapen en pauzes tussendoor te nemen. Het wordt een spirituele maand, waarbij je meestal mentaal zeer gezond bent, ook na de 20ste. Wel dien je de hele maand gezond te eten en koolhydraten en vet niet te overmatig te gebruiken. Je begint de maand relaxt en je kunt je daardoor goed opladen. Wel doe je er verstandig aan lekker de natuur in te gaan door te wandelen of te fietsen. Aan het eind van de 1ste week voel je je gezond en fit en zit je verder lekker in je vel. Rond de 10de is het verstandig met een professional te praten over je voedingspatroon.

Veel Boogschutters hebben de neiging teveel vet en koolhydraten te eten en dit kan je dan oplossen. Vanaf de 15de kun je gezonder bezig zijn. Je kunt goed voor jezelf zorgen en neemt de juiste keuzes. Vanaf de 20ste zal de planetaire energie je gunstig gezind zijn. Vanaf de 20ste kun je nieuwe dingen starten, die zorgen dat je zowel fysiek als geestelijk lekker in je vel zit. Let de laatste dagen op dat de Volle Maan storend kan werken. Blijf je rustig, dan zal je er uiteindelijk juist veel voordeel aan hebben.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag