astro content

Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- September 2018

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te blijven. Het wordt een verrassende maand, waarin er dingen gebeuren die je niet van tevoren gepland hebt. Over het algemeen zal je hier plezier in hebben, maar je moet opletten, omdat er wel minder goede dingen kunnen gebeuren. Dit kan vooral ontstaan bij Boogschutters die niet lekker in hun vel zitten. Zij zullen de nadruk op negatieve zaken leggen. Het is belangrijk negatieve momenten niet als leidraad te nemen, maar geregeld naar de goede zaken te kijken. Verder zal het belangrijk zijn je aandacht te spreiden en je niet alleen maar op één aspect in je leven te richten. Je bent nu eenmaal een actief persoon en hebt het nodig om veel te doen. Luister naar je lichaam en neem rust op momenten dat je dit voelt.

Het zal voor alle Boogschutters een maand worden om verdriet, depressiviteit en negativiteit niet de kans te geven om jou te grijpen. Dit kan namelijk wel ontstaan, omdat Mercurius voor jou geen positieve positie in de ruimte inneemt. Deze planeet kan dan ook je emoties negatief beïnvloeden. Ga je zitten kniezen en ben je passief, dan zal deze energie je ook zeker nadelig raken. Bedenk verder dat de kosmische energieën je gunstig gezind zijn, waardoor het toch echt je eigen schuld is als je naar het negatieve kijkt. Houd jezelf, je handelingen en uitspraken onder controle en zoek naar antwoorden als je merkt dat iets minder goed gaat. Het wordt dus geen makkelijke maand, maar je zult er uiteindelijk heus wel sterker uitkomen en bent in staat om er een goede periode van te maken.

Liefde en relaties
Singles maken wat betreft liefde veel positieve zaken mee. Niet alleen zullen er kansen zijn romantiek op te zoeken, er is ook gewoon veel liefde. Ga je positief met de energie om, dan zal je de hele maand op een relaxte en fijne manier met mensen omgaan en bestaat er een reële kans dat je een nieuwe liefde weet te vinden. Blijf ontspannen en ga niet achter iedereen aan waar je gevoelens bij ervaart, maar ga alleen in op mensen waarvan je voelt dat ze echt bij je passen. Dit kan zowel in de liefde als qua vriendschappen zijn. Geef niet op als je iemand aantrekkelijk vindt, omdat sommigen wel eens van je denken dat je makkelijk bent. Met name mensen die op een serieuze relatie uit zijn, kunnen dan achteruitgaan. Wil je een serieuze relatie, dan doe je er goed aan dit te bespreken, zodat mensen weten dat je wel degelijk serieus kunt zijn. De kosmische energie is je goed gezind en je mag best wel wat eigenzinnig zijn. Degene die bij je past, zal dit alleen maar waarderen. Boogschutters boven de 40 zullen overigens meer gericht zijn op serieuze contacten dan jongeren. Deze laatste groep zal meer gericht zijn op spanning en avontuur. Er zijn veel contacten en er kunnen nieuwe bijkomen. Gebonden mensen doen er verstandig aan er zoveel mogelijk op uit te trekken. Ga vooral niet teveel thuis hangen, omdat je je anders kunt vervelen en dan negatief naar je partner kunt zijn. Het is dus beter om er een actieve maand van te maken, omdat je dan liefdevol en sympathiek bent. Het wordt dus een maand die over het algemeen romantisch kan zijn.

Dromen kunnen aan je doorgegeven worden en je doet er goed aan deze ook op te schrijven en te bedenken wat er aan je verteld wordt. Wees wel alert op mensen die zich verwaarloosd voelen. Reageer hier positief op en geef mensen wel wat aandacht. Voor zowel gebonden mensen als singles is het een prima maand vol kansen en situaties die liefde en fijne sociale contacten kunnen brengen. Je bent de 1ste week actief en hebt behoefte er op uit te trekken.

Singles vinden dit prima en zullen mensen aantrekken en wellicht de liefde vinden. Gebonden mensen moeten opletten dat ze in de gaten houden of hun partner ook zo actief is. Is dit niet zo, dan zijn compromissen wel belangrijk. Je moet opletten dat er aan het eind van de 1ste week stress uit werk kan zijn. Je kunt dit afreageren op geliefde mensen, tracht jezelf dus te controleren. Vanaf de 6de zal je minder avontuurlijk zijn, omdat Mercurius in de verstandige en nuchtere Maagd reist. In een relatie zal je daardoor zeer toegewijd zijn en het je partner naar de zin maken. Je richt je niet altijd op romantiek en erotiek en dient hier wel over te spreken, zodat je partner tevreden blijft. Ben je single, dan zal je je lusten en je passie prima onder controle houden. Je bent charmant en gecontroleerd en kunt wel flirten, maar dan met mensen die een serieuze relatie zoeken. Heb je geen behoefte aan iets serieus, dan kan je lekker thuisblijven of met vrienden en familie afspreken.

Vanaf de 9de komt Venus in de gepassioneerde Schorpioen en dit zal zowel voor gebonden mensen als singles lusten en spanningen teweegbrengen. Ben je gebonden, dan zal je partner niet tekort komen. Ben je single en heb je geen behoefte aan avontuur en erotiek, dan zal jij waarschijnlijk thuisblijven en met vrienden of familie afspreken. De 11de t/m de 13de is een prima periode voor romantiek, waardoor singles naar nieuwe relaties verlangen en gebonden mensen merken dat ze erg blij in hun relatie staan. De 16de t/m de 19de zal er een sextiel zijn tussen Mercurius en Jupiter en dit brengt intellectuele energie met zich mee, waardoor jezelf goed kunt verwoorden en misschien wel te goed. Je kunt sarcastisch zijn en in een relaties kun je je partner overvleugelen of kwetsende dingen zeggen. Ben je single, dan kun je wel eens arrogant overkomen en trek je een bepaald type aan, dat misschien later niet bij je zal passen.

Vanaf de 21ste zal Mercurius veel gunstiger in de Weegschaal staan. Je communiceert op een liefdevolle manier en zal in een relatie empathisch zijn, waardoor er geen vuiltje aan de lucht kan zijn. Alleen de 22ste en de 23ste moet je opletten, omdat je dan nog wel veel werkt en dus iets minder tijd voor je partner hebt. Ben je single, dan zal je zeer enthousiast en speels overkomen en kan je veel kans maken op een partner die bij je past. Je flirt wel, maar doet dit over het algemeen op een verstandige en sympathieke wijze.

Carrière en zakelijkheden
Er is een krachtige intellectuele energie, die ervoor zorgt dat de Boogschutter zijn doelen en wensen na kan streven. Mensen met een eigen bedrijf, presteren goed en bereiken veel, waardoor je concurrenten te snel af kunt zijn. Dit komt vooral omdat je in dit geval iemand bent die oog voor details heeft en weet wat er gebeuren moet. Let wel op dat je naar je intuïtie blijft luisteren. Voor zowel eigenbazen als mensen die voor een werkgever werken, geldt dat als ze bij bepaalde werkzaamheid geen goed gevoel hebben, het verstandig is het niet te doen of in ieder geval voorzichtig te zijn. Let tevens op mensen die iets moois voorspiegelen, maar waarbij je gevoel je waarschuwt. In de meeste gevallen heeft je gevoel het bij het rechte eind.

Overigens dien je op te letten als je met iemand samen een bedrijf runt. Er kan misleidende energie zijn, waaruit conflicten kunnen ontstaan. Zorg voor ontspanning en tracht tot compromissen te komen en gooi geen olie op het vuur. Voor mensen die al plannen hadden om in hun bedrijf drastische veranderingen aan te brengen, wordt afgeraden dit te doen. Beter kun je je richten op het werven van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Ook is het een prima tijd om samen te werken of nieuwe activiteiten te doen als onderdeel van huidige werkzaamheden. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te bedenken hoe je iets van de grond krijgt. Mensen die voor een werkgever werken doen er goed aan eigenwijsheid in te tomen en deze op een positieve wijze te gebruiken. Collega’s en leidinggevenden zullen dit waarderen, omdat je zinnige dingen zegt. Het is belangrijk naar ideeën en adviezen van anderen te luisteren, gezamenlijk kunnen jullie meer bereiken dan alleen. Er zijn mensen, die van baan willen veranderen. Je doet er verstandig aan dit alleen te doen als je dit doordacht manier doet. De 1ste week is de Boogschutter aan het nadenken. Je vraagt je af wat de toekomst brengt en wat je kunt doen om te ontwikkelen. Daarnaast heb je het gevoel dat mensen soms veel van je verlangen. Je bent bang dat jij daar zelf negatief door beïnvloed wordt. Er wordt aangeraden om je vooral niet over de kop te laten jagen.

Blijf relaxt en zorg ervoor dat je jezelf op de voorgrond plaatst. Daardoor is het verstandig geregeld wat vrije tijd in te plannen en deze te gebruiken om te ontspannen. De 5de zal Mercurius in de Maagd reizen, waardoor je intellectueel erg sterk bent. Je kunt leidinggevenden dan soms bestoken met dingen die misschien wel logisch zijn, maar niet haalbaar. Er wordt aangeraden om flexibel en ruimdenkend te zijn, zodat je niets vraagt wat onmogelijk is. Gebruik je de energie van Mercurius verstandig, dan kun je veel bereiken en kun je een positieve tijd tegemoet gaan. De 11de t/m de 16de zijn gelukkige dagen door de driehoek tussen de Zon en je heersende planeet Jupiter. Daarnaast vormt Jupiter een krachtige verbinding met Pluto. Hierdoor ben je vooruitstrevend en zal je niet snel opgeven en zullen inspanningen geregeld tot beloningen leiden. Dromen kunnen uitkomen en je kunt het maximale bereiken van wat je voor ogen hebt. De 15de en 16de zijn zeer gunstig voor mensen die een nieuwe baan zoeken. Ook communicatief bereik je veel, waardoor je in interviews, vergaderingen of andere besprekingen goed overkomt.

De 17de t/m de 19de kun je beter rustig aandoen, omdat je dan fysiek erg moe kunt zijn. De 21ste gaat Mercurius in de Weegschaal bewegen. Je bent dan sociaal en dat zal je de komende weken veel goeds brengen, waardoor het een prima tijd is om je netwerk uit te breiden. De 22ste t/m de 24ste is geschikt om de rust te vinden en je verantwoordelijkheidsgevoel even los te laten. Vanaf de 27ste zullen de Zon in de Weegschaal en Mars je inspireren en sympathiek maken, waardoor je de rest van de maand prima doorkomt en goede resultaten behaalt.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een bijzondere periode, omdat er genoeg momenten zijn om je energie er uit te gooien. Het weer zal je ook niet tegenhouden en je maakt heus tijd om actief bezig te zijn. Maar, je voelt je niet altijd even happy en hebt de neiging om je soms terug te trekken. Je weet niet zo goed waarom. Er wordt aangeraden niet thuis te blijven hangen en je gewoon te activeren om er op uit te trekken. Het begin zal even moeilijk zijn, maar uiteindelijk zal je je wel prettig voelen.

Frisse lucht en inspanning zijn dan ook van wezenlijk belang in september. Zorg er gelijk voor dat je de 1ste dagen actief bent en laat je telefoon en Netflix geregeld uit. Lukt dit, dan zal je merken dat je de 5de al lekkerder in je vel zit. Zorg ervoor dat je tussen je werk door ook ontspanning zoekt. Rondom de 10de kan het moeilijk zijn, maar daarna gaat het weer beter. Het midden van de maand kan je last van herfstperikelen hebben. Ook dan zijn frisse lucht en inspanning belangrijk. De periode van de 20ste t/m de 25ste doe je er verstandig aan minder te bewegen en mag je gerust passievere dingen doen. Daarna zal je weer actiever kunnen zijn.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan.

Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag