astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Maart 2019

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al te impulsief te zijn en de tijd te nemen om bepaalde dingen aan te pakken.

Ga je te snel, dan kun je op de korte termijn wel iets veranderen, maar zal je op de lange termijn weer met problemen te maken krijgen. Je kunt je wel eens onzeker voelen en hebt teveel de neiging om dit ook te laten zien. Er wordt aangeraden om in dit deel van de maand juist te verdoezelen dat het minder goed met je gaat. Laat de wereld zien dat je veel zelfvertrouwen hebt, ook al vind je dit zelf niet altijd de juiste manier. Straal je zelfvertrouwen uit, dan zullen mensen anders met je omgaan. Ze zullen dan minder snel over grenzen gaan. In je carrière kun je dit ook gebruiken en zal je bepaalde doelen behalen, die jou kunnen verrassen. Twijfel niet teveel aan jezelf, maar laat zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Heb je een eigen bedrijf dan kun je nieuwe werknemers aantrekken, die jou flink ondersteunen. Het is een prima tijd voor nieuwe klanten. Werk je voor een baas, dan kun je gewaardeerd worden. In de liefde zal je er goed aandoen om sympathiek en empathisch met een partner om te gaan. Wees ook niet te eigenwijs en ga ook niet teveel tegen mensen in. Het 2de deel van de maand moet je opletten op wat je zegt en doet. Laat je scherpe tong soms achterwege, maar let op dat je waardevolle informatie niet gelijk aan anderen mededeelt. Gaat het om zakelijke aspecten dan doe je er goed aan nieuwe kennis alleen te bespreken met mensen die je vertrouwt. Het midden van de maand is geschikt om samen met je partner leuke dingen te doen en nieuwe plannen te maken. Dit kan gaan om een trouwerij, gezinsuitbreiding, een grote reis of het kopen van onroerend goed. Kreeften die in de familie een conflict bespeuren, doen er goed aan een oplossing te zoeken. Het beste kun je advies aan ouderen vragen, omdat die jou met hun wijsheid veel goeds kunnen geven. Heb je een conflict met iemand tracht dan wat minder opstandig te zijn en durf mensen excuses aan te bieden.

Dit zal meer waardering geven en uiteindelijk tot rust en een oplossing zorgen. Het laatste deel van de maand zal je veel over jezelf te weten komen. Je hoeft er niet eens veel voor te doen, het zal vanzelf gaan. Je hoeft geen zware analyses over jezelf te bedenken. Het is een prima tijd om wat vaker van huis te zijn en leuke activiteiten op te zoeken. Ook is het een goede periode om met goede vrienden af te spreken, de natuur in te gaan en geregeld te bewegen. Let op dat je deze periode van de maand met teleurstelling, problemen of ongeluk te maken kunt krijgen. Het is zakelijk niet helemaal de juiste periode om te starten met nieuwe projecten, een nieuwe baan of het opzetten van een eigen bedrijf. Werk je voor een baas, dan is het een periode voor loonsverhoging of om een klein gokje te wagen. Het geluk zal bij je zijn en de kans op winst is dan ook niet klein.

Liefde en relaties
De Kreeft zal als gevolg van Venus in de Waterman verleidelijk de maand starten. Je trekt mensen aan en zal moeite hebben om je strikte normen en waarden te volgen. Ben je gebonden, dan kun je deze maand geregeld verleidingen tegenkomen, waardoor je sterk in je schoenen moet staan. Met name de Waterman zal jou beschermen, omdat deze heerst over normen en waarden. In de relatie zal je daarom een hechte band met je partner hebben. Er kunnen spannende momenten zijn en je zal veel verlangens hebben. Heb je een partner die dit spannend vindt, dan zullen er zeer mooie momenten zijn. Is er een mindere relatie, dan zal je waarschijnlijk de spanning opzoeken. Gelukkig zal Venus je hier ook wel tegen beschermen, omdat die planeet de brenger is van evenwicht. Daardoor houd je meestal controle. Singles zullen deze maand veel verlangen hebben naar erotiek, spannende spelletjes en toch ook wel stiekem naar een vaste relatie. Dit laatste geldt meer voor mensen die lang alleen zijn of ouderen. De 5de komt er storende energie vanaf de retrograde Mercurius, die door de emotionele Vissen reist. Deze energie kan ervoor zorgen dat er chaos in je leven komt. Er wordt aangeraden om je strikt te houden aan normen en waarden die jij van nature bezit.

In je relatie kun je tot de 28ste moeilijk je gevoelens uiten en zal je je best moeten doen om niet over te lopen van irritaties en frustraties. Lukt het controle te houden, dan zal het allemaal loslopen. Ben je single, dan zal vooral je non-verbale communicatie mensen aantrekken als bijen naar de nectar. Komen ze echter te dichtbij, dan kun je ook zomaar achteruit gaan en mensen afstoten. Je doet er goed aan om hier een balans in te vinden. De combinatie van Mercurius en Vissen zal niet alleen problemen brengen. Je kunt de liefde versterken en je bent ook zeer emotioneel. Daardoor kun je zeer seksueel actief zijn en zal je geregeld tot een hoogtepunt willen komen. In een relatie kan je spannende dingen bedenken en kan je partner verbaasd zijn. Ben je single, dan zijn er momenten van afstoten, maar ook van aantrekken. Je kunt zeer beminnelijk en passioneel zijn.

De 14de t/m de 16de is er een spannende driehoek tussen Mars en Saturnus en kun je snel verliefd raken. Ook je partner zal waarschijnlijk zijn/haar best doen om het jou naar de zin te maken. Ben je single, dan kun je een droomprins(es) aantrekken. Rond de 20ste zorgt een driehoek van Mars en Pluto voor een mysterieuze energie. Dit lijkt spannend, maar je kunt er ook erg onzeker door worden en dan frustraties en stress ervaren. Mede omdat de Volle Maan in de Weegschaal je humeur onder druk zet. Je zult dus je best moeten doen om er iets van te maken. Vanaf de 26ste reist Venus de Vissen in en dit geeft zachte romantische energie, waardoor er in je relatie veel energie is om van elkaar te genieten. Singles kunnen niet alleen aantrekkelijk zijn voor anderen, maar kunnen zelf ook een sensuele energie ervaren vanaf andere mensen. De emoties kunnen dan ook wederzijds zijn. Ga je nu een relatie aan, dan kan dit wel eens voor een langere periode zijn. Een ietwat lastige energie kan er komen vanaf je heersende Maan, die de 27ste t/m de 29ste door de zeer nuchtere Steenbok reist. Pas dan vooral op in de liefde en op je woorden. Na deze periode zal er overigens waarschijnlijk een goede periode zijn.

Carrière en zakelijkheden
De Kreeft is deze maand in staat alles te doorzien. Je instinct is sterk en zal vertellen wat je kunt doen om te slagen. Venus zal vanaf de 1ste dag in de Waterman reizen en dit zorgt dat je doortastend met je werk omgaat en weet wat je wilt. De 1ste dagen van de maand zal je er veel aan hebben. Zegt je gevoel dat je iets moet doen, wacht dan niet en handel direct. Er zijn aanwijzingen dat er belangrijke kansen zijn. Verloochen je eigen gevoel niet en doe alles wat je voelt, dan zal je niet de verkeerde dingen doen. Het lijntje met de hogere wereld is sterk en deze zal veel vertellen. Mercurius zal van de 5de tot de 28ste op retrograde wijze door de Vissen reizen en zorgt ervoor dat je plannen kunt maken die voor de lange termijn gelden. Dit zal waarschijnlijk gaan om dingen en plannen die je al eerder had en die nu wel op een goede manier geïmplementeerd worden. Het kan een zeer goede periode zijn voor een tweede kans en er wordt aangeraden deze aan te nemen.

De 6de zal de Nieuwe Maan in de Vissen verblijven. Daarnaast zullen de Zon en Neptunus creativiteit en liefde voor jouw werk brengen. Deze energie zorgt ervoor dat je deze en volgende maand veel voor elkaar krijgt. Zorg dan ook voor plannen die je uit kunt voeren. De periode van de 7de t/m 9de doe je er goed aan wat rust in te plannen en tijd te besteden aan ontspanning. De 14de t/m de 16de zal Mars veel kracht bieden, waardoor het geluk vergroot wordt. Grijp de kansen die je krijgt, maar zorg wel voor een duidelijke planning. Je kunt deze tijd goed communiceren, waardoor het een periode is van samenwerking en beslissingen. De 22ste t/m de 24ste dien je aan jezelf te denken en je fysiek op te laden. Dat heb je wel eens nodig in deze zeer intensieve maand. Verbruik je teveel energie, dan kun je jezelf ziek maken. De 26ste en 27ste is een tijd om weer veel te bereiken door je krachtige intuïtie. Je weet wat je kunt doen om te ontwikkelen. Het eind van de maand zal Mars veel kracht bieden, waardoor je niet altijd controle hebt. Je wilt dan veel werken en neemt niet altijd evenveel tijd om te ontspannen. Tracht dit te voorkomen.

Mentale en fysieke gezondheid
Er kunnen onverwachte dingen in Maart gebeuren. Daarbij zullen persoonlijke relaties erg belangrijk zijn. Hoe lekkerder jij je voelt, hoe gezonder je in het leven staat. Emoties en mentale kracht zorgen bij de Kreeft altijd voor fysieke kracht. Over het algemeen hoef je je geen zorgen te maken en is het een prima maand. Je hebt veel passie, maar zal ook zelfbeheersing hebben om er iets van te maken. Je bent sociaal sterk en daar zal vooral Venus in de sociale Waterman voor zorgen. Je wilt er op uittrekken en socialiseren.

Er wordt aangeraden meer te sporten en activiteiten in de buitenlucht te organiseren. Koppel je dit aan vrienden en andere vertrouwde contacten dan zal het een prima maand zijn. Mensen die de laatste tijd te weinig actief zijn geweest, kunnen deze maand veel inhalen. Uranus zal de 6de in de Stier binnenkomen en daar gedurende een lange tijd blijven. De energie die hieruit vrijkomt zal jou helpen om te experimenteren en nieuwe dingen te ontdekken. Deze zullen je zowel qua gezondheid als algemeen welzijn veel bieden. Er wordt aangeraden de nadruk te leggen op meditatie, yoga en andere activiteiten om je geest leeg te maken. De 20ste komt de Zon in de Ram en zal de Volle Maan de 21ste in de Weegschaal verschijnen. Dit zal jou een flinke impuls geven om actief bezig te zijn. Gebruik de energie om er lekker voor te gaan. Was je eerder deze maand nog niet gestart, dan krijg je nu volop de kans om alsnog te starten. In principe zal alles, wat je nu ontplooit of wilt doen, goed uitpakken. Wacht niet langer en gebruik deze maand om je te ontwikkelen en te zorgen dat je nog gezonder bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag