astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Januari 2018

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone durven te treden. Er kunnen momenten zijn dat je dwars ligt en tegen alles en iedereen ingaat. Toch zal alles binnen de lijntjes blijven, omdat je uiteindelijk toch wel die menslievende en sympathieke persoon blijft. Mensen merken wel dat je net even anders dan anders bent en dat wordt over het algemeen ook wel gewaardeerd. Je partner zal meer naar je toetrekken en singles kunnen met een vriend(in) te maken krijgen die misschien opeens gevoelens voor je krijgt. Op de 11de zal de communicatieve Mercurius zich in de Steenbok begeven. Dit zorgt ervoor dat je veel wilt babbelen, maar dan wel over serieuze onderwerpen. Je hebt soms moeite om ergens de humor van in te zien, waar je dat normaal wel hebt. Je kunt dan zelfs beledigd zijn als jij iets wilt bespreken en anderen daar een grapje van maken. Opgepast dus dat je niet met conflicten te maken krijgt. Discussies mag je best wel even wat luchtiger maken met een geintje tussendoor.

De energie van Mercurius zal de 24ste met die van de mysterieuze Pluto samengaan. Dit zorgt ervoor dat je moeite hebt om je gevoelens te uiten en al helemaal om bepaalde beslissingen te nemen. Je bent gesloten en vindt dat mensen niets te maken hebben met de gevoelens die je met je meedraagt. Alleen aan heel vertrouwde mensen kan je deze kwijt. Op de 31ste zal de Volle Maan wisselvallige energie op je afsturen. Daardoor zal je niet al je doelen bereiken. Dit heeft er mee te maken dat je minder geconcentreerd bent en geregeld afgeleid wordt van datgene waar je mee bezig bent. Tracht hier wel op te letten en probeer toch aandacht te hebben. Je kunt anders met conflicten en gevaarlijke situaties te maken krijgen en dit kan wel eens een storende werking op je leven hebben. Over het algemeen zal je wel voorzichtig zijn en loop je heus niet in 7 sloten tegelijk.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Uranus biedt erotische energie, maar met name de Volle Maan in jouw teken zorgt voor flinke kracht als het om liefde en seks gaat. Daardoor kun je de 1ste weken van dit jaar veel emoties ervaren. Dit betekent dat je seksueel actief bent, waardoor je partner niets tekort komt. Er wordt aangeraden om de passionele energie te gebruiken om liefde te bezegelen en met elkaar te delen. Singles kunnen rond deze tijd een sterke drang hebben om een nieuwe partner toe te laten. Let op dat dit, tijdens de Volle Maan, vaak gebaseerd is op emoties. Je kunt iemand nu toelaten, maar de kans dat je na enkele weken spijt hebt, is aanwezig. Houd er rekening mee en luister naar intuïtie of je wel al met de ander naar bed moet gaan. Beter kan je seksuele gevoelens wegduwen en tijd besteden om elkaar te leren kennen.

Liefde zal de 1ste week belangrijk voor je zijn en je bent er klaar voor deze te delen. Vanaf de 3de zijn er romantische energieën en kom je dan iemand tegen, dan kun je als een blok voor de ander vallen. Je kunt er dag en nacht mee bezig zijn en veel emoties ervaren. Ben je gebonden, dan kun je door deze energie verliefde gevoelens voor je partner krijgen, zelfs als jullie elkaar lang kennen. De energie zal de 4de zo sterk zijn dat het vertrouwen erg groot is en er mooie momenten kunnen komen, vol liefde en saamhorigheid.

De 6de t/m de 9de zullen er krachtige planetaire energieën zijn, die je gedurende een groot deel van de maand bijblijven. Er is veel harmonie en je kunt op een goede manier met mensen communiceren. Je bent eigenzinnig en vindt het spannend om wat meer risico’s te nemen en buiten je comfortzone te treden. Met name de 8ste kun je hiervoor beloond worden, omdat je dan met je hoofd in de wolken loopt door alle liefde die er zal zijn. De wereld is mooi zijn en je ziet het leven positief tegemoet. Je wilt leuke dingen doen en zal er op uittrekken om liefde op te zoeken. De 9de zal je veel warmte voor mensen voelen voor je partner, vrienden en geliefden, maar ook voor andere mensen. Singles kunnen het gevoel hebben dat ze snel iemand ontmoeten om liefde mee te kunnen delen.

Er is vanaf de 13de krachtige en liefdevolle energie. Daardoor zal je ordelijk leven en duw je mysterie en avontuur naar de achtergrond. Het is een periode om dichterbij de mensen te komen. Je zult open staan voor sociale contacten en je vertrouwder voelen, waardoor je toegewijd bent. In een relatie wil je seks in de slaapkamer en niet te kinky en of op bijzondere plekken, maar alleen als je je veilig bij de ander voelt. Ben je single, dan zal je ditzelfde hebben en kun je alleen seks hebben met iemand waar je vertrouwd mee bent.

Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan emoties losmaken, die mysterie en erotische gevoelens in je losmaken. Je kunt een partner verrassen omdat je dingen wilt die je eerst niet wilde. Ben je single, dan kun je aandacht hebben voor iemand waar je dit eerst niet bij had. Je bent charmant en straalt gedurende de rest van de maand magische energie uit. De Volle Maan van de 31ste maakt emoties uit het verleden los. Er kunnen verlangens naar een ex-partner zijn. Houd er rekening mee dat er krachtige gevoelens naar boven komen, die positief, maar ook negatief gebruikt kunnen worden.

Werk en financiën
In januari ben je in principe in staat aan te geven wat en hoe je dit wilt. Je durft buiten je comfortzone te treden en bent in staat dominante mensen het hoofd te bieden. Dit komt omdat je het begin van de maand een flinke boost krijgt door de Volle Maan in de Kreeft. Daarnaast zal de vooruitstrevende Uranus in je sector van carrière bewegen en dit biedt veel mogelijkheden. Die energie zal in principe de hele maand op veel momenten bij je zijn. Je durft assertiever te zijn en gooit de schroom van je af.

De 10de zal de communicatieve Mercurius aan een rondtocht beginnen in je sector van relaties. Je kunt hierbij niet alleen veel babbelen, maar zal een krachtig vermogen hebben om stoer met je carrière bezig te zijn. Wil je dat mensen bepaalde dingen anders doen, dan kun je hier het best in de periode van de 11de t/m de 13de mee bezig zijn. Je hebt meer kans dat ze doen wat je vraagt of voorstelt. De 17de zal Venus, samen met de Nieuwe maan, ambities vergroten, waardoor je op effectieve en adequate manier veel kunt bereiken in weinig tijd. De 26ste zal Mars de Boogschutter binnenkomen en dit zorgt voor meer discipline in je handelen. Je kunt daardoor in contact met collega’s sterker voor de dag komen. De 29ste en 30ste zijn gelukkige dagen met kansen om te ontwikkelen en dingen gedaan te krijgen. De Volle Maansverduistering van de 31ste is minder gunstig, waardoor je het contact met mensen kunt verliezen. Tracht dit te voorkomen, omdat je ze later nog wel nodig kunt hebben.

Gezondheid
Het vorig jaar was geen slecht jaar en je hebt best goede dingen gedaan, waardoor je meestal zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit. Toch zal je het gevoel hebben dat je nog meer kunt doen om jezelf gezond te maken. Je moet jezelf dan wel afvragen of dit werkelijk nodig is. Is dit niet nodig, dan moet je het ook niet doen, omdat het dan averechts uit kan pakken. Kijk goed wat je motivatie is en luister naar je intuïtie en lichaam. Bedenk dat gezondheid altijd bij de geest begint. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter je fysieke gezondheid is.

Mensen met een chronische ziekte zullen deze maand goed doorkomen, omdat januari een rustige maand is. De 1ste dagen van de maand ben je sterk en kun je lekker veel sporten. Ga dit niet uitstellen. Vanaf de 6de is een prima dag ervoor, waarbij je misschien nog wel intenser met sport bezig kunt zijn, als gevolg van Mars en Jupiter die samen in de Schorpioen gaan reizen. Daardoor zal je niet alleen deze dag fysiek sterk zijn, maar gedurende de maand ook zeker veel aankunnen, waarbij de 11de ook een topdag is. In het midden van de maand zal de Nieuwe Maan invloed hebben. Je hebt dan iets minder de neiging om te sporten en meer met uiterlijkheid bezig. Dit is niet erg, omdat je er mentaal gezond door wordt. De 20ste en 21ste zijn gezonde dagen en geschikt om er op uit te trekken. De 26ste ben je vrolijk en is geschikt om met vrienden en partner af te spreken. De maand zal zeer krachtig eindigen, waardoor het dus een uitstekende maand lijkt te worden.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag