astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - September 2018

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie zo sterk kan zijn dat negatieve handelingen van jouw kant ook succes geven. Deze kunnen dan echter positief voor jou zijn, maar negatief voor anderen. Je doet er goed aan hier alert op te zijn, want uiteindelijk kan onverantwoordelijk en oneerlijk gedrag op spiritueel gebied wel eens tegen je werken. Blijf de energie dus op positieve manier gebruiken, dan zal je uitstekende resultaten behalen. Dit zal niet alleen op privégebied zijn, maar ook zakelijk en fysiek. Bedenk verder dat je tijd genoeg hebt, omdat de energie een tijdje bij je blijft. Haast je dus niet en focus je op de zaken die het belangrijkst zijn. Hoewel er financieel veel te bereiken valt, wordt aangeraden niet teveel risico te nemen en vooral niet veel te gokken. Verspil geen tijd en energie aan zaken, waarvan je gelijk weet dat ze niets zullen brengen.

Deze maand zullen vooral je intellectuele en analytische vermogens naar voren komen, waardoor je niet alleen veel kennis opneemt, maar je ook in staat bent je te concentreren en volledige aandacht te houden bij de dingen waar je mee bezig bent. Bij persoonlijke zaken is het ook belangrijk op je intellect te vertrouwen, maar vergeet je emoties niet. Het zal belangrijk zijn om een evenwicht te vinden tussen ratio en emoties. Over het algemeen wordt het een levendige en actieve maand, waarbij je beter op je eigen inzichten kunt vertrouwen, dan op de mening en gevoelens van anderen.

Liefde en relaties
Het zal belangrijk zijn je vooral op de sfeer in persoonlijke relaties te richten. Hoe beter die is, hoe prettiger jij je voelt. Je hebt deze maand verlangens en ambities om de liefde in je leven te halen, maar je moet niet overdrijven. De planetaire energie is namelijk meer op je zakelijke leven gericht dan op de liefde en relaties. Er kan echter wel iets interessants gebeuren, omdat bepaalde planeten uiteindelijk toch meer gericht zijn op situaties in je privéleven. Daardoor kunnen bepaalde zaken door elkaar heen lopen en ratio en emoties vooral voor singles met elkaar vermengd worden.

Er is kans dat een collega of zakelijke partner meer aandacht voor jou krijgt of dat jij voor een ander. Uiteindelijk zal je je toch dienen te concentreren op emoties en intuïtie. Voor singles geldt dat ze zich niet moeten verzetten als er een persoon komt, waar je gevoelens voor hebt, zelfs als je denkt dat het uiteindelijk niets oplevert. Hoe het ook loopt, een kortstondige of een duurzame relatie, je zult er lol aan beleven. Geniet van elk moment in je leven en laat je leiden door de indrukken die je opdoet als je iemand ontmoet, die heftige emoties en spanning biedt. Kreeften met een partner/gezin kunnen een prima maand meemaken. Het is een maand waarin je je geliefden mee wilt nemen op een uitje of weekendje. Ook al is de vakantie voorbij het kan geen kwaad om alsnog even te ontspannen. Het zal de relatie een positieve boost geven en contact met gezinsleden verbeteren. In het algemeen dien je je vrienden niet te verwaarlozen en hen tijd en aandacht te geven. Opvallend aan deze maand zal zijn dat er minder tijd en ruimte voor echte romantiek zal zijn, maar de weinige tijd zal dan wel flink wat liefde tussen jou en je partner brengen. September zal bijzonder zijn en zowel gebonden mensen als singles zullen zich niet vervelen. Let op met momenten dat Uranus aan de hemel verschijnt, omdat deze storing in communicatie kan brengen. De 1ste dagen van de maand zal er krachtige romantische energie zijn, waardoor gebonden mensen en singles veel kans op liefde hebben. De energie komt vanaf het sextiel Mercurius-Venus, waardoor erotiek spiritueel beleefd wordt. Laat de serieuze kant van je leven weg en geniet van plezier, avontuur en romantiek.

De 5de t/m de 7de doe je er goed aan er lekker op uit te trekken en je te laten leiden door intuïtie. Gebonden mensen zullen de relatie verdiepen. Singles staan open voor avontuur en spanning, zodat er kansen op een nieuwe relatie kunnen komen. Een vierkant tussen Mars en Venus brengt vanaf de 8ste sensuele energie, waardoor singles flink wat spanning ervaren. Er wordt aangeraden om de komende tijd te genieten van het avontuur. Gebonden mensen moeten opletten op dat wat ze doen. Voor je het weet, kan je iets doen wat jouw partner kwetst of boos maakt. De Nieuwe Maan zal zich de 9de in de nuchtere maagd begeven, waardoor avontuur en spanning wegblijven. Het is een serieuze periode, waarbij intellect en nuchterheid meer naar voren komen dan sensualiteit en avontuur. Deze energie is wel geschikt voor een relatie, omdat je naar de positieve kanten van je partner kijkt. Er is veel ruimte voor het maken van beslissingen die in de toekomst voor een verdieping van de relatie zorgen.

Singles kunnen moeite met deze Hierna zullen Mars en Venus controle krijgen en dan keert de romantiek weer terug. De rest van de maand is een goede periode met veel romantiek en liefdevolle activiteiten. Let de 16de tot 18de op je geld, omdat je de neiging hebt om teveel uit te geven. De verbinding tussen de Zon en Mercurius brengt de 20ste heel wat liefde en verliefdheid voor de Kreeft. Je kunt allerlei middelen aanwenden om de liefde uitgebreid in je leven te halen. Of je nu gebonden bent of single, erotiek zal zeker kans hebben. Ben je single, dan maak je vooral via de sociale media veel kans. Ben je gebonden dan kunnen jullie zeer verliefd zijn. Mars en Mercurius zullen vanaf de 23ste krachtige energie brengen, waardoor er een prima tijd is vol met feestelijke gedachten, liefde en kans op erotiek. Singles treden uit hun comfortzone en doen dingen die die ze normaal niet snel doen.

Carrière en zakelijkheden
September is een prima maand voor mensen die met het idee rondlopen een eigen bedrijf te starten. Er wordt aangeraden hiermee aan de slag te gaan en niet langer te twijfelen. Dit geldt wel voor mensen die hier allang mee bezig zijn en al plannen hadden. Je kunt niet starten, je moet eerst het een en ander uitwerken. Let er deze maand op dat er mensen zijn die met ‘zogenaamde’ goede ideeën komen. Deze kun je beter negeren, tenzij ze weten waar ze het over hebben. Laat je je nu door de verkeerde mensen leiden, dan kun je van een koude kermis terugkomen. Zoek vooral mensen op, die je werkelijk kunnen helpen. In dit geval dien je niet eigenwijs te zijn, maar komen er waardevolle ideeën en meningen om je te ontwikkelen. Wel zal het belangrijk zijn om uit te kijken met het uitdragen van datgene wat je van plan bent. Er kunnen mensen zijn die jouw plannen op een oneerlijke manier overnemen. Heb je al een eigen bedrijf, dan kan je vele successen behalen en prima presteren. Het zal belangrijk zijn dat je alles afrondt waar je mee bezig bent, omdat deze de opgang zijn voor toekomstige projecten of opdrachten. Kreeften die voor anderen werken, dienen na te denken over datgene wat ze willen en welke weg zij moeten bewandelen om te ontwikkelen. Deze maand is namelijk geschikt om te veranderen, maar dan moet je juiste beslissingen nemen. Het is een geweldige maand voor investeringen en beleggingen. Omdat je recht door zee bent en weet wat je moet doen, zal je waarschijnlijk in staat zijn om successen te behalen.

Let op dat je vrij blijft in handelen en eigen keuzes maakt, maar wel reëel blijft. Ga je iets doen wat werkelijk niet goed is, dan kun je je namelijk flink in de vingers snijden. In dit soort gevallen kun je maar beter wel naar iemand luisteren. Heb je bepaalde plannen of zijn er dromen die je wilt uitvoeren, dan zijn de 1ste dagen van de maand geschikt om er mee te starten. De stand van de sterren geeft aan dat je moet doen wat je intuïtie aangeeft. Voor mensen die een nieuwe baan zoeken zijn de 4de en 5de geschikt. Mercurius zal namelijk in je sector van communicatie verblijven, waardoor je je prima kunt uiten en goed overkomt. Stuur in die periode je sollicitaties of plan belangrijke gesprekken. Voor mensen die een baan of bedrijf hebben, is deze tijd geschikt om te vergaderen of bepaalde ideeën naar voren te brengen. De 6de zal Saturnus, in de Steenbok, in je sector van partnerschap bewegen. Je kunt dan bepaalde conflicten oplossen en bent gemotiveerd. Je zult er geen spijt van krijgen als je met bepaalde zaken aan de slag gaat, maar met de werkelijke beslissingen en besprekingen kun je beter tot na de 8ste wachten. De 9de en de 10de komen er namelijk zaken aan het licht die niet zo voor de hand liggen en dan heb je moeite om te ontwikkelen. Venus komt in de creatieve, passionele Schorpioen en deze energie is zwart-wit, maar dan kun je juist goede beslissingen nemen. Een krachtige energie van Mars in je sector van samenwerking zal tot begin november invloed houden. Daardoor zal je een uitnodigende uitstraling op mensen afsturen, waardoor graag met je werken. Omdat de Nieuwe Maan in de Maagd beweegt, zal de energie je extra stimuleren om met nieuwe dingen te starten.

Op de 12de is er een sextiel tussen de gelukbrengende Jupiter en de intense Pluto. Deze energie zal tot aan de 22ste veel geluk en mogelijkheden bieden. Negeer deze niet en grijp je kansen. Let de 16de en 17de op dat je niet teveel geld uitgeeft. De 21ste zal Mercurius in de Weegschaal bewegen en dit zorgt ervoor dat je mensen kunt overtuigen. Daardoor kun je de 22ste en 23ste op je werk socialiseren en een betere band met collega’s krijgen. Ten tijde van de Volle Maan van de 25ste zal de Ram in jouw sector van carrière verblijven, waardoor je geïnspireerd raakt om problemen op te lossen, oplossingen te vinden en nieuwe mogelijkheden te creëren. Ook heb je veel kracht om het werk dat gedaan moet worden af te ronden. Je zult de maand verder prima doorkomen en veel kunnen bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
De Kreeft zal nieuwe doelen moeten stellen, die te maken hebben met dingen die je kunt doen om gezond in het leven te staan. Bedenk voor jezelf wat jij wilt en ga niet teveel af op wat anderen van je vragen. Het gaat uiteindelijk om jezelf en als jij er blij mee bent, dan kun je alles doen om gelukkig te worden. Het is belangrijk dat je al de 1ste week in staat bent duidelijke doelen te stellen, zodat je tijd genoeg hebt om ze in je leven te implementeren.

Let de 10de op dat je emotioneel een moeilijke periode kunt krijgen, waardoor je de neiging heb juist ongezonde dingen te doen. Mensen die zich gelukkig voelen, kunnen zich makkelijker een gezonde levensstijl aanmeten. Andersom is het ook dat je, als je gezond bent, ook gelukkiger bent. Vanaf de 15de ben je vooral bezig om negatieve aspecten uit je leven te bannen. Dit kan gaan om negatieve mensen in je omgeving, maar kan ook gaan om het aanwennen van een sportroutine of door meer de natuur in te gaan. De laatste dagen van de maand doe je er goed aan vrienden te vragen om samen te sporten, dan kun je het makkelijker volhouden.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken.

Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt. Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag