astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. In deze periode gaan Mercurius en Venus de Ram in. Daardoor kun je doelen en ambities nastreven en intens met taken bezig zijn, maar je bent op romantische gebied ook zeer aantrekkelijk. De 9de reist de krachtige Jupiter op een retrograde wijze door de Schorpioen, waardoor je een paar maanden wel eens minder actief bent qua creativiteit, liefdescontacten en motivatie om te ontwikkelen. Je besteed liever meer tijd aan jezelf en bent spiritueel, waarbij fantasie, dromen en meditatie voorkeur hebben. De 17de zal Mars in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt door de energie meer gericht zijn op relaties en bent ook energiek wat betreft romantiek en erotiek. Gebonden mensen kunnen deze energie overigens beter gebruiken, dan singles. Het is een prima tijd voor sociale contacten en om problemen op te lossen. Ben je gebonden, dan is het een prima periode om evenwicht in de relatie te brengen. Er zal veel liefde zijn en jullie kunnen vreedzame leven. De Nieuwe Maan, de 17de in de Vissen, biedt een krachtige energie, waardoor er veel kansen in je werk zijn. Je bent zeer optimistisch over wat er allemaal komen gaat. De 20ste zal de Zon naar de Ram verschuiven en dit geeft een extra impuls aan de doelen die je stelt en het succes dat je wilt bereiken. De Zon zal er voor zorgen dat je verantwoordelijk in het leven staat.

De 22ste zal Mercurius retrograde bewegen. Dit kan negatief uitpakken, waardoor er misverstanden en tegenvallers zijn. Dit geldt meer voor mensen die de afgelopen tijd onverantwoordelijk zijn geweest. Je doet er verstandig aan om naar veranderingen te zoeken. Belangrijke beslissingen kun je echter nog even uitstellen. Wel is het een prima tijd om oude doelen te herzien en oude contacten nieuw leven in te blazen. Financieel is de 25ste t/m de 27ste zeer gunstig. Het eind van de maand zal emotioneel fijn zijn als gevolg van Venus in de Stier en de 2de Volle Maan in de Weegschaal. Je bent gericht op liefde en romantiek. Daardoor ben je zeer aantrekkelijk en liefdevol. Omdat je emoties wel versterkt worden, kun je soms overdrijven en dan dramatisch reageren als er iets minder fijn gaat.

Liefdesrelaties
De Kreeft vindt het vreselijk als de romantiek hobbelig verloopt. Toch kan dit gebeuren aan het begin van de maand. Je hoeft je geen zorgen te maken, omdat ze wel ontstaan, maar je al snel in staat bent die op te lossen. Je kunt er sterker van worden en in een relatie kunnen jij en je partner door problemen juist naar elkaar toegroeien. Singles kunnen, door ervaring uit het verleden, in staat zijn dingen anders aan te pakken. Daardoor zijn er meer mogelijkheden om een nieuwe partner te vinden. Rond de 5de zal je evenwicht zoeken tussen werk, liefde en sociaal leven. Bedenk dat je dus orde brengt en prioriteit geeft aan mensen die belangrijk zijn. In een relatie zal je manieren zoeken om de liefde te delen en kun je met heel je hart warmte aan je partner geven. Het is een tijd om te stoppen met gepieker. Singles doen er goed aan om naar je hart te luisteren. Daar kun je interessante ontmoetingen en activiteiten door ontplooien. De 7de t/m 9de gaan je gevoelens alle kanten op. Je wilt flirten en avontuur. Gebonden mensen moeten oppassen voor erge misstappen. Singles dat ze wel eens over hun eigen grenzen gaan als het om erotiek gaat. De Kreeft is deze tijd zeer aantrekkelijk en je krijgt genoeg aandacht. De 10de t/m de 12de is je intuïtie sterk en kun je problemen oplossen, mensen ontmoeten of je leven gewoon leuker maken. De 17de t/m 21ste ervaar je een innerlijk stemmetje. Luister daar naar, dan kun je een hoop problemen oplossen. Na de 22ste zal je energie intens zijn en heb je minder controle, waardoor je snel verliefd kunt worden. Je weet niet altijd normen en waarden te volgen. Na de 25ste zullen de energieën rustiger worden en zal je de maand op een romantische en liefdevolle manier beëindigen.

Seksuele relaties
De Volle Maan zal voor de Kreeft relaxerend werken. Je bent terughoudend, maar wel open als je iemand kunt vertrouwen. Dan zal je sensitief en liefdevol zijn. Je bent aantrekkelijk en voelt je lekker. Heb je een vaste relatie, dan zal je je partner veel warmte bieden. Ben je single, dan zal je op een avontuur uit zijn, maar houd je in de gaten of iemand het echt goed bedoelt. Let op dat de passionele energie je humeur kan beïnvloeden. Je kunt heftig zijn als je je energie er niet uit kunt gooien en dan zelfs boos worden als iets anders gaat dan jij wilt. Met name momenten dat er 4 planeten in de Vissen reizen, zal de passie ongekend zijn. Het is een periode van erotiek en romantiek en je zult je soms lekker laten gaan. De Nieuwe Maan van de 17de zal in de sensuele Vissen verblijven. Let op want deze energie wil je verleiden, waardoor singles gericht zijn op erotiek en gebonden mensen stout kunnen zijn. Zorg dat je je grenzen bewaakt. Vanaf de 22ste zal Mercurius retrograde bewegen. De energie zorgt ervoor dat je beter gas terug kunt nemen, omdat je anders dingen doet, waar je later spijt van krijgt. De 2de Volle Maan zorgt dat je niet alleen gericht bent op romantiek, maar ook erg veel op seks.

Werk en financiën
Er zijn aanwijzingen dat er, de 1ste dagen van de maand, problemen in je privéleven zijn, die je soms afleiden van dingen die je in je werk moet doen. Tracht balans te vinden en kijk wat je kunt doen om er goed mee om te gaan. Het antwoord is simpeler dan je denkt. Eerlijkheid, efficiëntie en voldoende slaap zullen belangrijk zijn om in ieder geval mentaal sterk te blijven. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen, zodat je mentaal, maar ook fysiek sterk bent. Verder zal je de hele 1ste week je problemen echt thuis laten. De filosofische Maagd-Maan laat jou goed nadenken. Venus, Mercurius en Jupiter zullen je creatieve kant versterken, waardoor je in staat bent uiteindelijk heus wel te presteren. Na de 8ste zal de retrograde Jupiter problemen brengen als het gaat om je creatieve geest en kun je foute beslissingen nemen. Later in de maand kun je door de retrograde Mercurius problemen oplossen. De 10de tot de 13de zal er echter al een krachtige energie zijn om bepaalde problemen nu al op te lossen en nieuwe wegen in te slaan. Vanaf de 17de zullen Mars en Mercurius kracht bieden en ben je prima in staat samen te werken en nieuwe zakelijke contacten aan te gaan. Dit zorgt dat je veel ondersteuning krijgt om te ontwikkelen.

De 20ste en 21ste zijn spectaculaire dagen, waarbij je geen privéproblemen meer hebt. Daardoor ben je vrij om risico te nemen en spannende dingen te doen. De 23ste en 24ste zijn geschikt voor een nieuwe carrière. Ga niet afwachten, maar gebruik de energie als je die ambities hebt. De periode van de 25ste t/m de 27ste zal je gierig kunnen zijn en dan niet alleen wat betreft geld, maar ook over ideeën en plannen die je hebt. Je deelt niet graag dingen met mensen. Vanaf de 29ste zal je deze energie achter te laten en zal je de maand verder op een open en samenwerkende manier uitzitten.

Mentale en fysieke gezondheid
Het wordt een maand vol energie en fysieke gezondheid. De maand begint gelijk al met de krachtige Volle Maan. Voor de spirituele Kreeft is dit gunstig als het om gezondheid gaat. Gebruik dus gelijk alle energie om positief in het leven te staan. Let op dat je de 4de en de 5de minder actief bent en dat je dan erg uitgeput kunt zijn. Zorg voor voldoende slaap en een gezond voedingspatroon. Jupiter zal rond de 8ste veel kracht bieden, waardoor je al snel weer sterker kunt zijn. De periode van de 9de t/m de 11de kun je je leven erg saai vinden en heb je de behoefte om dingen te doen, die niet altijd even goed uit pakken. Spanning is leuk, maar overdrijf het niet. In het midden van de maand kunnen mensen, die minder ongezond leven, een positieve energie ervaren. Mensen die niet gezond leven, krijgen de kans dit wel te gaan doen. De Nieuwe Maan zal dit versterken en je ondersteunen. Vanaf de 20ste zal je energie toenemen en kun je gezond leven. Er zal veel lichaamsbeweging zijn en je hebt een drang om gezond te eten. De Volle Maan van de 31ste zal veel energie bieden om gezond april in te gaan.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden.

Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag