astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - November 2018

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel staan. Je emoties kunnen je dan wel eens in de steek laten, waardoor je daar niet altijd op moet vertrouwen. Houd je controle, dan zal je er wel een weg in weten te vinden. Positief zal deze maand zijn dat de enthousiaste Jupiter gunstig voor de Kreeft zal werken. Daarom zal je veel steun van deze planeet krijgen. Het is een maand, waarin je veel voor jezelf op zal moeten komen. Tuurlijk zijn er mensen die jou ondersteunen, maar uiteindelijk ben jij degene die het zelf moet doen. Daarbij is het niet erg om meer aan jezelf te denken en mag je soms egoïstisch zijn. Zolang je niet overdrijft en controle houdt, zullen mensen je dit niet kwalijk nemen.

Het wordt een maand waarin je veel van je plannen en doelen kunt behalen. Je wordt beloond voor al het werk wat je verricht hebt. Verder zijn er aanwijzingen dat er mensen zijn die jou, misschien onverwacht, ondersteunen. Er hangt krachtige energie en deze zorgt ervoor dat je op sociaal gebied goede contacten krijgt. Mensen trekken naar je toe en zullen het fijn vinden met je om te gaan. Er wordt zowel zakelijk, sociaal als in de liefde aangegeven dat je beter niet teveel moet haasten. Ook impulsiviteit en risico’s worden afgeraden. Let op dat planetaire energie er voor kan zorgen dat je de neiging krijgt om te haasten en risico’s te nemen. Het belangrijkste is dat je vooral in jezelf moet geloven en niets moet doen waar je intuïtie voor waarschuwt. Wees trouw aan mensen in je omgeving. Deze mensen zal je nog hard nodig hebben in moeilijker tijden.

Liefde en relaties
Voor de Kreeft zijn er mogelijkheden, die je leven niet op zijn kop zetten, maar wel interessant maken. Er wordt aangeraden alert te zijn op kansen die er voorbij komen. Er zal liefde mogelijk zijn en je kunt verbonden zijn met mensen van wie je houdt of waar je een hechte band mee hebt. Krijg je voorstellen voor feestjes, evenementen of andere sociale activiteiten wijs deze dan niet af. Normaal ben je iemand die altijd diep nadenkt voor je ergens heengaat, maar nu wordt aangeraden er spontaan voor te gaan. Het is een maand voor ontmoetingen van nieuwe contacten en vrienden. Je hoeft niet bang te zijn dat je huidige contacten verwaarloost, omdat je ruimte en tijd zat hebt om iedereen aandacht te geven. Heb je een relatie, dan hoef je niet bang te zijn dat je partner problemen geeft. Je bent liefdevol en het liefst zal je je partner meenemen naar dingen die je doet. Enig probleem is als je partner niet op één lijn met je zit en niet mee wil of andere dingen wil doen. Wees dan empathisch en vindt evenwicht tussen de dingen die jij wilt en de dingen die je partner wil. Bedenk dat een relatie pas goed is als je de tijd, die je samen hebt, op liefdevolle manier door kunt brengen. Je bent charismatisch en diplomatiek en over het algemeen zal je liefde bieden en krijgen.

Merk je echter in een relatie dat je keer op keer niets of weinig terug krijgt, dan is het een maand om te bekijken of de relatie stand houdt. Singles kunnen ook veel liefde geven en daardoor aantrekkelijk zijn. Je kunt succes hebben voor een nieuwe partner, maar dat kan alleen als je echt bereid bent je vrijheid op te geven. Merk je dat je er nog niet klaar voor bent, bind je dan ook niet. Kom je iemand tegen die jou vrijlaat en zich ook niet wil binden, dan is er kans op erotiek en spanning. Dit levert mooie momenten op. Alle Kreeften moeten alert zijn op familie, waar geen bloedband mee is. Er zijn aanwijzingen dat er conflicten of andere problemen mogelijk zijn.

Venus geeft warmte en liefde, waardoor je aantrekkelijk en sensueel bent. Je zult de 1ste week nieuwe doelen kunnen stellen. Daarbij zal de Nieuwe Maan in de Schorpioen veel passie brengen en intriges geven. Je bent de gehele 1ste week dan ook gericht op erotiek en flirt er flink op los. De 8ste zal Jupiter krachtige energie in de Boogschutter oproepen. Ook deze kan voor flink wat avontuur zorgen. Je wilt zoveel doen en hebt veel behoefte om spanning op te zoeken en bent bijna niet te houden. Je laat je door niets en niemand stoppen. Let op dat je niet overdrijft, omdat je de eerste drie weken dan dingen kunt doen, waar je misschien later nog spijt van krijgt. De 22ste voegt de Zon zich bij Jupiter in de Boogschutter en zal de Volle Maan de 23ste ook veel kracht bieden. Hierdoor wil je veel meer vrijheid om te handelen en te doen wat je wilt. In een relatie vind je het fijn om over grenzen te gaan, maar het is verstandig om dit met je partner te bespreken. Singles willen seks en denken niet na over gevolgen, maar misschien doe je dit beter wel. De Zon en Jupiter kunnen vanaf de 25ste gunstig zijn en het geluk in je leven brengen. Heb je een relatie, dan zal je je partner stimuleren om samen met jou de spanning op te zoeken. Ben je single, dan wil je stappen en daten en vooral niet teveel van je vrijheid opgeven.

Carrière en zakelijkheden
November wordt een succesvolle maand, waarbij je niet alleen goed samenwerkt, maar je ook in staat bent om te presteren. Let op dat je moet zorgen dat je je richt op dat wat anderen van je vragen. Je zult soms moeten accepteren dat je iets moet doen, waar je niet altijd achterstaat. Dat hoort er nu eenmaal bij en het heeft geen zin om je er tegen te verzetten. Komen er mogelijkheden dan wordt aangeraden hier op in te gaan. Je intuïtie zal jou hierbij leiden en de juiste weg bieden. Het is echter belangrijk weg te blijven bij mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen en vooral als dit strafbaar is. Er zijn aanwijzingen dat je hier mee te maken krijgt. Blijf ten alle tijden eerlijk en laat je niet meeslepen, hoe goed de aanbiedingen ook zijn. Vanaf de 2de week doe je er goed aan je eigen weg te gaan en dingen te doen die jij voor jezelf goed vindt. Er zijn veel mensen die elkaar altijd blindelings volgen, maar daar hoef jij deze maand echt niet aan mee te doen. Dit geldt vooral voor mensen die voor een baas werken. Heb je een eigen bedrijf, dan kan het juist goed zijn, om modegrillen te volgen en juist te doen wat mensen willen.

Werk je voor een baas, dan is het juist goed om tegen de stroom in te gaan. Het is dan belangrijk dat je verstandig en sympathiek duidelijk maakt dat jij het anders wilt. Lukt dit, dan zal je er geen problemen door krijgen en zullen mensen waardering hebben. Je doet er verder goed aan lekker jezelf te blijven en niet teveel te veranderen. Je kunt je beter op routinematige taken richten en kunt daar dan prima in handelen en kansen afdwingen. Er zijn echter Kreeften die moeite hebben als ze met nieuwe zaken starten. Wees alert en luister naar je intuïtie, dan zal je de juiste dingen kunnen doen. Moet je samenwerken, dan is het belangrijk elkaar te vertrouwen. Daar kan je wat moeite mee hebben en zelfs met mensen die je al een tijdje kent. Ga op de feiten af en bedenk geen problemen die er niet zijn. Mensen die een eigen bedrijf hebben, moeten zorgen dat ze deze maand niet te snel handelen. En al helemaal niet om te snel conclusies trekken, die niet bewezen zijn. Merk je dit aan jezelf, dan dien je echt na te denken en te zorgen dat je jezelf onder controle houdt. Vooral iemand die je vertrouwt, moet je dan niet de hand boven het hoofd houden als deze iets gedaan heeft wat niet te tolereren valt. Doe je dit toch, dan zijn er aanwijzingen dat je bedrijf wel eens flink in de problemen kan komen.

De maand start met kosmische energieën, die verrassingen brengen. Je bedenkt nieuwe dingen en bent actief en creatief met nieuwe plannen en doelen. Venus zal het 1ste deel voor rekening nemen. Vanaf de 6de zal de retrograde Uranus een flinke duit in het zakje doen, omdat deze in jouw sector van carrière komt. Er zijn hierdoor mogelijkheden om kansen, die je eerder niet genomen hebt of zaken die je eerst fout hebt gedaan, nu in een tweede kans wel aan te pakken. De 7de zal de Nieuwe Maan in de Schorpioen je creativiteit versterken. Je neemt meer risico dan eerder en treedt geregeld uit je comfortzone. Bedenk dat deze energie zeker een volle maand bij je kan blijven.

Zorg wel dat je blijft nadenken en niet al te impulsief wordt. Je kunt dan overdrijven, vooral omdat de Krachtige Jupiter in je sector van werkroutines en samenwerking gaat reizen. Je geeft dan veel energie aan het helpen van mensen en ziet dit zelfs als je voornaamste taak. Er zal deze maand wel kans zijn dat je meer verantwoordelijkheid krijgt. Daardoor is het verstandig meer contacten te krijgen, dan zal je je positie verbeteren. De transitie van Mars, die vanaf de 15de in de Vissen reist, biedt ook veel kracht. Vanaf de 16de komt er rustgevende energie vanuit Venus en Mercurius, waardoor je alle krachten prima doseert. Vanaf de 23ste zal de Volle Maan in de Tweeling zorgen dat er veel geluk in je leven komt. Je kunt de rest van de maand kansen krijgen om te ontplooien en hoeft hier niet eens veel voor te doen.

Mentale en fysieke gezondheid
Zorg voor jezelf, dan zal je gelukkig en gezond zijn. Toch is dit niet altijd duidelijk. Je bent de laatste tijd iets minder gunstig bezig geweest. Ga ervoor en zorg dat je de juiste dingen doet om lekker in het leven te staan. De 1ste dagen is het verstandig voldoende te slapen en ontspanning te nemen. Vanaf de 5de zal je de juiste kant opgaan als gevolg van de driehoek tussen de Zon en Neptunus en zal je meer geluk ervaren.

De Nieuwe Maan zal vanaf de 7de positieve energie geven, waardoor je gestimuleerd wordt om er een mooie maand van te maken. Merk je dat je de 10de moe bent, dan moet je je afvragen wat je fout doet en daar hulp bij vragen. Mars zal vanaf de 15de de Vis binnenkomen, terwijl Venus een positieve baan beschrijft en Mercurius retrograde beweegt. Je hebt passie en liefde om jezelf flink te verwennen, maar houd orde en regelmaat, anders gaan je goede voornemens zomaar verloren. Tot en met de 22ste zal het lastig zijn om alles te volbrengen, maar vanaf de 23ste zal de Maan veel kracht geven en dit de verdere maand blijven doen. Daarbij zullen de Zon en Jupiter fysieke kracht bieden, terwijl Venus en Uranus je mentaal veel kracht bieden. Het wordt dus verder een prima maand.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren.

Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten.

De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren.

Voor de Maan moeten we deze maand oppassen. Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag