astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, waardoor je een evenwicht dient te vinden tussen persoonlijke doelen en die van anderen. Ook kunnen interesses wel eens op een ander gebied liggen, dan die van mensen in je omgeving. Je zult je sociale vaardigheden nodig hebben om er op een goede manier een weg in te vinden. In je zakelijke leven is het belangrijk ze te gebruiken om met anderen samen te werken. De voorspelling is dat je door samen te werken goed in staat zal zijn doelen te bereiken. Je zult een evenwicht moeten vinden tussen je carrière, je kinderen, vrienden en je mentale gesteldheid. Het kan een maand zijn, waarin je in staat bent niet alleen jezelf te verwennen en te vermaken, maar ook anderen voldoende te geven. De 1ste week kan de energie storend zijn en zal je alle zeilen bij moeten zetten. Je doet er goed aan om je verstand te gebruiken en positief te blijven. Je kunt niets oplossen als je op een negatieve manier in het leven staat. Wees adequaat en voorkom al te grote problemen. Je zult in staat zijn obstakels te overwinnen en er uiteindelijk in slagen om je wensen en verlangens naar voren te laten komen. De 2de week zullen je emoties de overhand hebben. Je denkt veel na en vraagt je geregeld af wat het verleden jou gebracht heeft en hoe je deze kunt gebruiken om de toekomst goed in te gaan.

De 10de en 11de kan de energie je zodanig prikkelen dat je met spannende zaken te maken krijgt en tot opvallende prestaties kunt komen. Tot en met de 15de is het een prima periode met veel mogelijkheden op gebied van liefde, maar ook in je carrière. Je kunt dan ook meer rust in je leven vinden. Het wordt een prima periode om meer te ontspannen. Let de 19de en de 20ste op dat je niet te nonchalant wordt, omdat je anders qua energie wat achteruit kunt gaan. Vanaf de 25ste zal er krachtige energie op je afkomen en doe je er goed aan geregeld te sporten, omdat de energie anders wel eens te intens kan zijn. De 30ste en de 31ste zal de spirituele kracht van de Volle Maan je intuïtie versterken, waardoor je voorgevoel je prima kan helpen om het leven op de goede manier te leiden.

Liefdesrelaties
Er wordt een maand voorspeld, waarbij de liefde intens verloopt. Je wilt spanning en avontuur op gaan zoeken. Heb je een passionele partner, die ook grenzen zoekt, dan wordt het een goede liefdesmaand. Heb je een partner die dit minder fijn vindt, dan kun je problemen ervaren. Voor singles is het een maand om spanning te zoeken. Een vaste, duurzame relatie maakt alleen kans, als deze persoon je echt weet te prikkelen. Toch wordt voorspeld dat het geen maand is om een nieuwe relatie te krijgen. Voor korte, intense relaties zal er wel ruimte zijn. In mei zijn financiën en relaties met elkaar verbonden. Mensen met een goede financiële positie maken meer kans op een relatie, dan mensen die minder geld hebben. Singles met goede financiële middelen maken dus meer kans op een relatie. Ben je zelf niet vermogend, maar ontmoet je iemand die dit wel is, dan raak je eerder verliefd. Activiteiten met vrienden en omgaan met groepen zal je aandacht trekken.

Er zijn momenten dat je liever met sociale contacten omgaat, dan met een liefdespartner. Dit pakt niet negatief uit. Hoe beter je sociale leven, hoe fijner je in de liefde met een partner bent. Singles zullen via vrienden eerder een partner vinden. Heb je goede vriendschappen, dan is de kans op een relatie groter. In het algemeen wordt aangegeven dat positiviteit helpt om prettig in het leven te staan. Merk je negatieve gevoelens, zorg dan dat je deze zo snel mogelijk oplost.

De 1ste week is voor de liefde positief. Je bent romantisch en voelt dat het leven je toelacht. Aan het eind van de 1ste week heb je heel goede ideeën en zijn er voorspellende dromen te bespeuren. Er kunnen dan ook zeer leuke dingen gebeuren, die avontuur bieden. De 9de en 10de zijn voor singles uitstekende om een nieuwe partner te krijgen. Het midden van de maand is een sociaal mooie tijd, met activiteiten, liefde en vriendschap. De 3de week wordt aangeraden orde in je leven te brengen. Dit is niet alleen op vriendschappelijk en liefdesgebied, maar ook door het opknappen van je omgeving. Een hygiënische omgeving zorgt ervoor dat de liefde beter gaat. De laatste week is prima, maar je moet je oppassen dat de Volle Maan negatieve gevoelens losmaakt.

Werk en financiën
Het wordt op gebied van carrière een intense en avontuurlijke maand. Je kunt zeker wel ontwikkelen en zal huidige taken prima voltooien. Het is een maand om ambities vorm te geven en meer te kunnen verdienen. Relaties met collega’s, zakelijke contacten en leidinggevenden zijn ook prima te noemen. Het 2de deel van de maand zal je minder fysieke energie krijgen, maar dat betekent dat je mentaal en intellectueel wel versterkt wordt. Dit kan je benutten om over je toekomst na te denken en om energie en ideeën om te zetten in datgene wat je in de toekomst wilt doen.

Ook financieel kun je veel bereiken en kun je doelen bereiken, waar je al eerder mee bezig was. Vooral vriendschap en een liefdespartner kunnen je ondersteunen en zorgen dat je dromen waarheid worden. Er wordt aangeraden om, als je een eigen bedrijf hebt, deze maand te investeren en risico’s te nemen. De vooruitzichten zijn zeer goed te noemen. Anderen kunnen denken aan het kopen van aandelen of andere waardevolle zaken. Ook lijken er goede kansen te zijn om er winst mee te boeken.

Met name het begin van de 3de week is overigens geschikt om dit te doen. Ook wordt aangeraden aan liefdadigheid te doen. De energetische goodwill die je krijgt, zal later mogelijkheden en kansen bieden. De 1ste dagen van de week moet je opletten dat emoties te wensen overlaten, waardoor je verkeerde keuzes kunt maken. Tracht emoties onder controle te krijgen en verminder je onzekerheid. Geloof in jezelf en zorg dat stress verdwijnt. Lukt dit, dan zal je de rest van de maand prima functioneren. De 9de t/m de 11de heb je geweldige ideeën en wordt aangeraden er gebruik van te maken. Het midden van de maand kunnen er ontwikkelingen mogelijk zijn. De laatste dagen moet je evenwicht vinden tussen privéleven en je carrière.

Mentale en fysieke gezondheid
Mei wordt een maand waarbij je op zoek bent naar evenwicht en een gezond leven. De 1ste dagen ben je aan het nadenken wat je kunt doen om het leven prettig te leiden. Je kunt je dan ook de vraag stellen of je gezond leeft en of je bepaalde dingen aan moet passen. Sociale contacten zullen hierbij belangrijk zijn. Hoe beter de contacten, hoe lekkerder jij je voelt en hoe meer gezonde keuzes je kunt maken. Heb je weinig mensen om je heen of geen goede vrienden, dan doe je er verstandig aan er wel mee bezig te gaan. Ben je jong dan kun je denken aan sport. Ben je wat ouder, dan zijn hobbygroepen aan te raden. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om mensen te ontmoeten. Het zal je gezondheid en fitheid verbeteren.

Let aan het eind van de 1ste week op dat stress je verzwakt. Tracht deze gelijk op te lossen. Rond de 10de dien je te letten op relaties die je hebt. Zijn deze goed, dan hoef je je geen zorgen te maken. Het midden van de maand is geschikt om lekker de natuur in te trekken. De rest van de maand zal je over het algemeen lekker in je vel zitten. Let alleen de 30ste en 31ste op dat je dan wat zwakker bent. Je doet er goed aan om dan wat meer vitamine D en eiwitten te gebruiken.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag