astro content

Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Juli 2018

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je reageren, waardoor jij ook weer emotioneel kunt groeien. De planeten aan de hemel zorgen ervoor dat je mentaal dominant kunt zijn en je daardoor zeer charmant bent, maar ook effectief en adequaat. Je kunt dus zowel in je werk als privé veel bereiken. Daarnaast zal je iemand zijn, die tijd en aandacht aan anderen geeft. Je zult nooit te beroerd zijn om mensen te ondersteunen. Je bent de 1ste dagen soms erg impulsief. Je denkt niet altijd goed na en hebt ook wel eens zoveel energie dat je teveel in één keer wilt doen. Er wordt aangeraden om hier controle over te houden, omdat je anders fouten kunt maken.

De 4de t/m de 8ste is er een spannende energie, waardoor je veel nieuwe dingen uit wilt proberen. Je moet de 12de t/m de 14de soms uit je comfortzone treden en dingen doen die je normaal niet snel zou doen. Doe dit maar, het kan je veel goeds brengen. In de 3de week heb je de neiging om soms teveel bezig te zijn om iets te bereiken. Je laat je dan veel teveel uitdagen en dat kan wel eens averechts werken. Er wordt aangeraden om deze periode soms ook gas terug te nemen. Vanaf de 25ste zal er een relaxte energie zijn en kun je de maand over het algemeen zeer goed afsluiten.

Liefde en relaties
De planetaire energie zorgt dat je in de relatie niet alleen de liefde aandacht geeft, maar ook, samen met je partner nadenkt over wat jullie kunnen doen om de relatie leuk te houden. Er wordt aangeraden je niet teveel te richten op de zakelijke kant van de relatie, omdat je wat koel over kunt komen. Over het algemeen zal je geregeld een spannende energie ervaren, waardoor je heus wel van romantiek en erotiek kunt genieten.

Singles kunnen zoveel liefdevolle energie vanuit de planeten ervaren dat ze snel gevoelens voor iemand krijgen. Je wilt het liefst mensen ontmoeten die intellectueel, religieus of met andere overtuigingen bij je passen. Het is geen maand om een serieuze relatie te krijgen, maar wel om te genieten van romantiek en zelfs van erotiek. Je kunt qua relatie de 1ste dagen gehaast zijn. Daardoor kun je ongeduldig tegen een partner doen en dat zet kwaad bloed. Ben je single, dan kan je makkelijk verliefd raken op mensen die niet bij je passen. Beter geduld houden en nadenken voor je met iemand in zee gaat.

De 4de t/m de 6de komt voor singles het verleden terug. Er is een gelukkige energiedeling tussen de Zon en de retrograde Jupiter. Oude vrienden of een ex-partner verschijnen in je leven en er zijn mogelijkheden op een hernieuwde relatie. Voor gebonden mensen is het voordeel dat jullie iets doen wat aan vroeger doet denken. Dit kan romantische en liefdevolle aspecten teweegbrengen.

Voor gebonden mensen kan dit in de periode van de 7de t/m de 9de door blijven gaan. Voor singles zal deze periode zorgen voor energie die juist nieuwe dingen of mensen in je leven brengt. Hoe deze periode voor gebonden mensen of singles ook loopt, er is voldoende energie voor persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en goede resultaten. De 13de komt er een geweldige kracht van de Nieuwe Maan en een zonsverduistering af. Hierdoor voel je je veilig en zal je zowel als gebonden persoon of als single goede keuzes maken. Het is een tijd om te evalueren of je relatie goed verloopt. Is het antwoord ja, dan zal de relatie er alleen maar beter van worden.

Na de 22ste is er een krachtige energie vanuit de Zon, die in de intense Leeuw komt. Hierdoor kan de energie familie motiveren om jou te ondersteunen. Je kunt zeer dominant worden, maar dat vind je alleen leuk als je een partner hebt, die hiermee om kan gaan. Je kunt wel de rol van ondergeschikte nemen en volgzaam zijn. Vanaf de 25ste is er een krachtige intuïtie voor liefde. Gebonden mensen kunnen de verdere maand juiste keuzes maken om hun partner tevreden te stellen. Singles kunnen nadenken wat ze moeten doen om een nieuwe partner in het leven te krijgen. De Volle Maan in de Waterman kan ideeën geven, waar je spannende dingen door kunt doen. Laat je niet tegenhouden door normen en waarden en durf buiten je comfortzone te treden.

Werk en financiën
Vanaf het begin van de maand zal er krachtige energie zijn. Hierdoor is het een periode in je leven, waarin je intellectueel kunt ontwikkelen. Het is een prima maand voor studie en voor andere manieren om kennis te verbreden. Deze positieve ontwikkeling vindt vooral plaats omdat de aanwezigheid van Mars in jouw sector van communicatie verblijft. Hierdoor weet je je goed uit te drukken en ben je in staat snel kennis op te nemen. Ook kun je op een branieachtige manier jezelf uitdrukken, waardoor je kansen af kunt dwingen. Je kunt vanaf de 1ste dag succesvol zijn, maar dan zal je op moeten letten dat je gas terugneemt. Je zult langzamer moeten werken, maar een innerlijke stem kan jou dwingen om door en door te gaan. Je doet er goed aan de eerste dagen, als het mogelijk is, vrij te nemen. Je zult je dan weer op kunnen laden, waardoor je na deze dagen weer volledig kunt presteren.

Financieel wordt er voorspeld dat je zult slagen in de financiële zaken die je doet, waardoor er een grote kans is dat je inkomsten verbeteren. Je moet geduld houden omdat de grootste kansen aan het eind van de maand kunnen zijn. Ga voor die tijd niet teveel risico nemen en zorg ook hier voor relaxte energie en vooral de juiste keuzes. Met name de 4de t/m de 6de kan er een oud probleem optreden, waarbij je er goed aandoet dingen op een andere manier te bekijken. Iets wat je vroeger deed helpt waarschijnlijk niet. Je zult dus op zoek moeten naar een nieuwe benadering. Er kunnen vooral problemen zijn met collega’s van nu of vroeger of met bepaalde zaken die vroeger al problemen hebben gegeven en nu terugkomen. Je zult geduld moeten houden en zorgen dat je het aandurft om buiten je comfortzone te treden.

De 7de t/m de 9de is er prima energie, waardoor er iets afgedwongen kan worden, wat voor jou veel profijt kan geven. De 12de t/m de 14de zal je balans dienen te vinden en vooral tussen bureauwerk en praktisch werk. Neem niet teveel hooi op je vork, omdat je dan met vertraging te maken kunt krijgen. Let op dat de 19de t/m de 21ste moeilijk kan zijn met veel werkdruk en stress. Je zult er vol voor moeten gaan en moeten zorgen dat je voldoende slaapt en gezond eet. Mensen die vooral mentaal werk doen, doen er goed aan extra te sporten.

Vanaf de 23ste zal de aanwezigheid van gunstige planeten ervoor zorgen dat je op financieel gebied veel kunt bereiken. Je zult dit de gehele verdere maand ervaren. Vanaf de 25ste wordt je intuïtie versterkt, waardoor je ook nog eens heel goed weet wat je moet doen om succes te behalen. Wat je wilt, kan je dan bereiken. De laatste dagen van de maand doe je er goed aan om even wat gas terug te nemen. Je hoeft niet altijd te presteren en mag best vrij nemen om tot rust te komen.

Mentale en fysieke gezondheid
Je kunt je deze maand over het algemeen lekker voelen, wat vooral komt door je gezonde levensstijl en mensen in je omgeving die jou veel liefde geven. Je bent actief en wordt van dag tot dag gezonder als je maar blijft vasthouden aan je dagelijkse routines. Lichaamsbeweging en gezond eten zullen dan ook van wezenlijk belang zijn, maar ook voldoende ontspanning en relaxte activiteiten zijn belangrijk. Daardoor blijf je mentaal en fysiek erg sterk en doe je er goed aan dit ook zo te houden.

Let op dat je spieren deze maand kwetsbaar kunnen zijn. De 1ste week is goed om je bewegingspatroon onder de loep te nemen. Beweeg je te weinig dan doe je er goed aan meer te bewegen. Beweeg je juist teveel, dan moet je gas terugnemen. Bedenk wel dat deze periode je lichaam niet altijd doet wat je wilt. De 2de week zal je, als gevolg van de Zon, Neptunus en de Maan veel kracht krijgen, waardoor je weinig hoeft te doen om je lekker te voelen. De 3de week ben je mentaal en emotioneel zwakker. Dat hoeft niet erg te zijn, als je maar wel gevoelens er uitgooit of ze met vertrouwde mensen bespreekt.

De 19de en 20ste dien je helemaal in de gaten te houden dat je kwetsbaarder bent. De laatste periode zal je energie prima zijn en hoef je je geen zorgen te maken. De Volle Maan en retrograde Mercurius zorgen ervoor dat je fysieke kracht toeneemt en je uithoudingsvermogen vergroot wordt. De 30ste en 31ste kun je bekijken of er iets nieuws te doen valt, waardoor je vooral mentaal en spiritueel meer energie krijgt.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen. Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag