astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Januari 2018

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en ondoordacht handelt. Je kunt dan zowel emotioneel als fysiek schade ondervinden en dit zal alleen maar negatief uitpakken. Ook sociaal kun je in de problemen komen, omdat mensen bepaalde dingen niet leuk aan je vinden. Je zult dus een groot deel van de maand op je hoede moeten zijn en niet teveel gekke dingen doen. Je bent misschien een leuk speels teken, maar je kunt je ook weer niet alles veroorloven. Venus zal na de 16de binnen de filosofische en opvallende Waterman gaan reizen en dit heeft een speciaal effect op je liefdesleven. Je bent al iemand die niet van standaard houdt en dat zal door deze energie alleen maar meer worden. Je houdt niet van regeltjes en te strikte normen en waarden en zal dan ook dingen doen die niet binnen geldende regels vallen. Heb je een partner die jou teveel aan banden legt, dan zal deze van een koude kermis thuiskomen. Ben je single, dan zal je vooral vallen op mensen waar je op moet jagen en vooral op mensen waar je moeder je voor gewaarschuwd heeft.

Vanaf de 19de zal de Zon zich bij Venus in de Waterman voegen en dit zorgt voor nog meer bijzondere gevoelens. Je treedt duidelijk buiten je comfortzone en zal alleen maar meer nieuwe dingen willen ontdekken. Je zult zeker niet thuis afwachten en er vaak op uittrekken. De maand zal intens eindigen, omdat er de 26ste bijzondere energie zal zijn. Mars vertrekt uit de donkere Schorpioen en reist naar de avontuurlijke Boogschutter. Dit betekent voor de Ram dat je impulsieve kant niet tegen te houden is. En dan helemaal aan het eind van de maand, door de verduisterde Volle Maan in de Leeuw. Hierdoor zullen veel dingen anders gaan, dan jij zou willen. Maak niet teveel afspraken en neem ook geen grote beslissingen rond deze tijd.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De maand begin goed, omdat de Volle Maan in de erotische Kreeft reist. Je bent de 1ste week veel met seks bezig. Ben je single, dan droom je ervan en wil je het liefst iemand uitnodigen om puur voor seks te gaan. Ben je gebonden, dan geniet je partner van je vurige karakter. Fantasie zal je niet veel hebben, omdat je nu eenmaal voor het uitvoeren ervan bent en niet door er over na te denken. Uranus zal vanaf het begin van de maand invloed op seksualiteit hebben. De energie maakt jou heftig en passioneel en iets wat je wilt, zal je krijgen. Daarbij zal je niet veel bezig zijn met datgene wat goed voor een ander is, het zijn jouw regels. Toch dien je er voorzichtig mee te zijn, omdat je over grenzen gaat. Houd al te heftige emoties onder controle. Het is een maand waarin je op zoektocht naar de liefde bent. Je wilt romantiek en intimiteit en dan het liefst met iemand waar je intellectueel en mentaal mee op één lijn zit. De 1ste t/m de 3de droom je veel en heb je wensen over hoe de liefde kan zijn en wat je met je partner kunt doen. Je kunt liefde bij je partner vinden en meestal ben je in staat fijne momenten af te dwingen. Singles denken veel na en soms veel teveel. Op zoek naar de liefde kun je dan wel eens je hoofd stoten als iemand het niet goed bedoelt. Dat kan teleurstelling teweegbrengen.

Vanaf de 4de verandert dit en kun je krachtig en reëel liefde tegemoet treden. Ook is het een groot deel van de maand mogelijk slechte ervaringen aan te pakken en op te lossen. Ben je single, dan is de maand geschikt om nu eindelijk eens los te komen van een ex-partner. Ben je gebonden, dan is het verstandig bepaalde problemen of conflicten met je partner los te laten en ze achter je te laten. Heb je een relatie, die werkelijk niet goed verloopt, dan zal het tijd zijn hier nu eindelijk een weg in te vinden.

Januari zal een maand zijn, waarin je schoon schip maakt. De periode van de 6de t/m 8ste kunnen er krachtige factoren zijn, waarbij er actie genomen kan worden. Afhankelijk van de situatie zijn dit beslissende dagen. Heb je een gezonde relatie, dan is de periode vanaf de 9de prima om de relatie te verbeteren. Jullie kunnen gevoelens met elkaar delen en je durft jezelf meer bloot te geven. Let op dat je niet te bezitterig wordt en je partner in waarden respecteert. Er is vanaf nu gunstige energie als het om trouwen, samenwonen, een kindje, een nieuw huis of andere belangrijke beslissingen gaat.

Het 2de deel van de maand zal relaxt zijn, waarbij er geen overdreven dingen gebeuren. Singles kunnen deze tijd veel kans maken op een nieuwe partner, omdat ze de juiste uitstraling hebben om een nieuw persoon aan te trekken. De 17de verleidt energie van de Nieuwe Maan je tot heftige seks. Ben je gebonden, dan zal je partner hier geen bezwaar tegen hebben. Ben je single, dan kun je iemand het bed inlokken, maar deze gelijk al duidelijk maken dat het voor de seks is en niets meer. Je bent na deze periode zeer creatief en doet er alles aan om sexy en aantrekkelijk te zijn. Je kleedt je sexy en bedenkt in de seks spannende standjes en activiteiten. Ook de Volle Maansverduistering van 31 januari maakt jou creatief. Je flirt veel en zal zowel een partner als anderen wel eens het hoofd op hol brengen. Singles zullen deze periode grote kans maken op een nieuwe sexy partner in het leven.

Werk en financiën
Een nieuw jaar en nieuwe kansen om je carrière positief te beïnvloeden. De planetaire energie zorgt voor een hoop mooie momenten, waarbij er vooruitgang te boeken is. Uranus kan al vanaf de 2de voor gunstige energie zorgen, waardoor de toekomst je gunstig gezind zal zijn. Durf te dromen en streef je doelen na. Mars zal creatieve energie sturen en Jupiter fysieke kracht, terwijl Pluto veel passie biedt. Daardoor kunnen er t/m de 8ste uitstekende mogelijkheden zijn. Je carrière wordt niet bepaald door wat de omgeving van jou wil of aanbiedt, maar juist door wat jij doet en wilt.

De periode van de 15de tot de 18de is er sterke planetaire invloed in sectoren die te maken hebben met bescheidenheid en carrière. Daardoor zijn er kansen om je te ontwikkelen, maar zal je die zelf op moeten zoeken. Het komt je niet zomaar aanwaaien. Dit zal lastig zijn, omdat je de kansen niet gelijk herkent. Wil je iets werkelijk voor elkaar krijgen, doe dit dan in de periode van de 21ste t/m de 23ste. Er is dan namelijk veel geluk. Op financieel gebied of het nemen van verantwoordelijkheden, is de 25ste zeer geschikt door een gunstige positie van Mars. Wel is het nog maar de vraag of je werkelijk durft te veranderen, omdat je soms wel eens bang bent of het werkelijk goed afloopt. De 31ste zal de Maansverduistering een gunstige energie hebben om zelfvertrouwen te versterken. Mercurius is dan krachtig, omdat deze een sterke verbinding met de Waterman aangaat. Je kunt nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan en kansen afdwingen.

Gezondheid
Je kunt de maand op een goede manier starten. Je merkt dat je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit. Je hebt veel energie en ambities en motivatie om het leven positief tegemoet te gaan. Wel dien je voor jezelf te bepalen wanneer je wel of niet rust moet pakken. Je kunt het best naar je lichaam luisteren. Merk je dat je moe bent, dan is het verstandig niet door te gaan. Ga je namelijk te lang door en geef je je lichaam niet de kans om te herstellen, dan zal je uiteindelijk met stress en zelfs een depressie te maken kunnen krijgen.

De 1ste week doe je er verstandig aan om moeheid er door sport en activiteiten uit te werken. Maak vooral niet de fout door te denken dat je dan juist moet relaxen. Mars en Jupiter zijn namelijk samen in de Schorpioen en je kunt dan veel energie opkroppen. Vanaf de 9de zal je fysiek zeer sterk zijn en kun je t/m de 14de veel aan. Het zal belangrijk zijn evenwicht te vinden tussen actie en rust. Je doet er goed aan vooral eiwitten te verbranden en met gewichten en duursport bezig te zijn. Rond de 17de kan je last hebben van je coördinatie, waardoor je je spieren en gewrichten in de gaten moet houden. De periode van de 21ste t/m de 24ste is prima om krachttrainingen te doen. Je mag dan best zeer actief zijn en over grenzen heen gaan. Blijf wel naar je intuïtie luisteren.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag