astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Juli 2018

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je dat moet doen.

De periode van de 4de t/m de 7de kun je prima samenwerken of heb je sociale contacten, waar je veel mee kunt bespreken. Je kunt jezelf prima uiten en mensen begrijpen hoe je denkt. Deze dagen zijn er doelen, die zorgen dat je later dit jaar veel bereikt. De periode van de 9de t/m de 12de is goed voor liefde. Gebonden mensen doen er goed aan juist dan activiteiten te plannen. Ben je single, dan ben je aantrekkelijk en sympathiek en kun je iemand tegenkomen, die jou flink kan prikkelen om verliefd te worden.

In het midden van de maand doe je er goed aan niet alleen plannen te maken, maar ze ook uit te voeren. Er kunnen namelijk goede resultaten uit voortkomen. De 20ste t/m de 22ste zijn er obstakels en moet je alle zeilen bijzetten om er een weg in te vinden. De laatste week doe je er verstandig aan je geestelijk te ontspannen. Neem wat gas terug en besteed tijd aan activiteiten, waarin je je even kunt opladen. Kun je mentaal ontspannen, dan zal je ook fysiek erg gezond en fit zijn. Maak dus plannen voor leuke activiteiten. De laatste dagen van deze maand zal je zo krachtig en opgeladen zijn dat je op zakelijke gebied goed kunt presteren en je financieel mooie kansen krijgt.

Liefde en relaties
Qua romantiek zitten Rammen minder lekker in hun vel. Je weet niet wat je wilt en ook niet wat je moet doen om dingen voor elkaar te krijgen. Of je gebonden bent of single, je kunt hier de problemen uit ondervinden. Dit kan vanaf de 3de anders worden, omdat je deze gedachten dan omzet in concrete plannen om er verandering in aan te brengen. Grote kans dat er deze maand dus het een en ander verandert. Je krijgt grip op romantiek, waardoor een bestaande relatie versterkt. Je vindt het fijn samen activiteiten te doen en evenementen te bezoeken.

Ben je single dan heb je een magnetische uitstraling, waarbij mensen onder de indruk van je zijn. Ook kan een ex-partner terug in je leven komen, omdat je heel anders in het leven staat. Belangrijk zal zijn dat je je instinct moet volgen en moet vertrouwen op je innerlijke stem. De periode van de 4de t/m de 7de ben je, als gevolg van de vurige Maan, zeer gepassioneerd en liefdevol. Je kunt je gevoelens uiten en bent romantischer dan je normaal gesproken bent. Je kunt een partner via liefdevolle uitspraken en romantische uitingen bekoren.

Ben je single, dan kun je speels aan mensen laten zien wat je allemaal wilt en kunt. Raak je verliefd dan kan je dit zeker niet verbergen. Let op dat de Mercurius-Mars oppositie je agressief maakt als dingen anders gaan dan je verwacht. In het algemeen moet je niet te open zijn over wat je wilt en voelt. Er zijn mensen, die er misbruik van maken.

De 10de t/m de 12de zijn er energieën die je verliefd maken. Ben je gebonden, dan ben je romantisch en sympathiek en wil je leuke dingen met je partner doen. Ben je single, dan kun je goede energie uitstralen. Het midden van de maand is het een moment om iets te doen, wat je al een tijdje van plan bent. Aan het eind van de 3de week wordt aangeraden op je fysieke gesteldheid te letten. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe sterker de drang naar romantiek en de kans op een liefde.

De 27ste en 28ste kunnen er verrassende dingen gebeuren. Let op dat de oppositie tussen de Zon en Mars agressie brengt. Je kunt conflicten uitlokken, maar beter die te voorkomen. Singles kunnen deze tijd vreemd gedrag laten zien met betrekking tot vrienden/vriendinnen of een ex-partner. Je kunt jaloers zijn en gunt mensen hun plezier dan niet. Voor singles zal de periode van de 29ste t/m de 31ste gunstig zijn, met kansen op nieuwe liefde of in een spannend avontuurtje. Rammen moeten aan het eind opletten voor Venus en retrograde Pluto. Deze verhogen het vuur, waardoor je onnadenkend bent. Dit kan wel eens problemen geven, waarbij aangeraden wordt, wat betreft romantiek en erotiek, eerst na te denken voordat je iets doet. Anders kunnen de gevolgen ernstig zijn, zowel voor singles als gebonden mensen.

Werk en financiën
Je bent enthousiast en ambitieus om iets te bereiken. Je bent niet alleen communicatief sterk, maar ook maak je de juiste keuzes. Hierdoor weet je wat je moet doen om te ontwikkelen. Eigenlijk vanaf de 1ste dag voel je dit en heb je gelijk het gevoel dat er veel staat te gebeuren en dat dit een maand is van kansen en veranderingen. Positieve keuzes en gedragingen leiden tot iets anders dan wat je tot nu toe gewend bent. Promotie, een nieuwe baan of nieuwe projecten kunnen op je pad komen.

Let op, omdat onverantwoordelijk gedrag negatieve gevolgen kan geven. In dit geval kunnen er situaties zijn, die je carrière schade toebrengen. De periode van de 4de tot de 7de is het belangrijk dat je communiceert over waar jij mee bezig bent en wat je wilt. Doe je dit niet, dan kan er veel onbegrip zijn. Hoe beter mensen doorhebben wat jij aan het doen bent en waarom, hoe sterker de samenwerking is. Verifieer geregeld of leidinggevenden en collega’s jou begrijpen. De 1ste week is een prima periode om iets gedaan te krijgen wat je al een tijdje wilde met de 5de en 6de als geluksdagen. Mensen die een nieuwe baan ambiëren doen er verstandig aan te solliciteren of bepaalde dingen te doen die tot ontwikkeling leiden. Een krachtige energie zal er vanaf de 9de zijn als Mercurius en Jupiter een positieve verbinding maken. Je kunt deze gebruiken om zonder stress veel te werken. Jupiter zorgt ervoor dat je goed samenwerkt en Mercurius biedt positieve gevoelens. De sympathieke en liefdevolle Venus zal deze dag beginnen met een reis door de Maagd en door je sector van carrière. Dit zorgt voor goede samenwerking en veel waardering voor de manier hoe jij met werk omgaat.

Door alle energie zal je van de 10de t/m de 12de geestelijk voorbereid worden om effectief en adequaat bezig te zijn. Je kunt minder werken en toch net zoveel doen. De 13de zal de zonsverduistering in de Kreeft, tezamen met de transformerende Pluto, voor verandering zorgen. Let op dat de veranderingen zich richten op dingen die je niet verwacht en die je normaal gesproken af zou wijzen. Er wordt aangeraden te overwegen deze veranderingen in je leven toe te passen.

De periode van de 15de t/ de 17de zullen Venus en Mars een positieve verbinding aangaan, waardoor je sociaal sterker wordt en vriendschap en collegialiteit erg veel aan je bieden. Je moet vanaf de laatste week op je gezondheid letten, omdat de retrograde Mercurius soms teveel van je verlangt, zowel mentaal als fysiek. Omdat deze planeet in je sector van impulsiviteit verblijft, kun je teveel risico’s nemen. De 27ste t/m de 29ste ben je ambitieus en doe je dingen, die je niet voor mogelijk hield. Dit komt door de oppositie tussen de Zon en jouw heersende Mars. Ook zal de Volle Maansverduistering in de Waterman zorgen dat dromen en fantasieën tot werkelijkheid kunnen leiden.

Mentale en fysieke gezondheid
De maand zal wisselvallig beginnen. Je bent fysiek minder sterk, dan je mentaal bent. Er wordt dan ook aangeraden evenwicht te vinden tussen je fysieke en mentale gesteldheid. Je kunt bijvoorbeeld mediteren, omdat je dan meer in balans kunt komen of iemand om ondersteuning vragen als je het niet alleen kunt. Let de laatste dagen van de 1ste week op dat er stress kan zijn, waardoor je fysiek wat in de problemen kunt komen. Om hiermee om te gaan, doe je er verstandig aan extra te sporten, maar het liefst in de ochtend en vooral niet later op de avond. Je zult stresshormonen er dan uitwerken. Water zal ook belangrijk zijn, niet alleen om te drinken, maar ook om te zwemmen of wat vaker te douchen of in bad te gaan.

De Zon en Neptunus kunnen vanaf de 8ste flink wat energie brengen. Je moet die wel kwijt, waardoor krachtsport of een duursport aan te raden is. Ben je ouder dan is een flinke wandeling al prima. Ook de 13de t/m de 16de, zal de Kreeft gunstige invloed hebben. Vooral als de Nieuwe Maan van vrijdag de 13de een gunstige fysieke werking heeft. Je bent dan gezond en er wordt aangeraden om dingen te doen, die je al een tijdje wilde doen. De 20ste t/m de 24ste moet je opletten met sport of andere intense fysieke activiteiten. De Volle Maan van de 28ste biedt veel energie, waardoor je weerstand en uithoudingsvermogen versterken. Zorg ervoor dat je deze tijd veel water drinkt. Je zult het eind van de maand overigens veel geduld hebben, waardoor je de maand evenwichtige af kunt sluiten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de Volle maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We nemen de verduistering waar, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag