astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Maart 2019

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, maar durf te bekennen. Mensen zullen dan meer respect voor je hebben. Positief aan deze periode is dat er mensen kunnen zijn, die waardering voor je hebben en in de toekomst iets voor je kunnen betekenen. Het zal dan ook belangrijk zijn om je heen te kijken op welk gebied jij dit wilt. Het gaat er hierbij om dat je eerlijk bent en de juiste mensen om je heen verzamelt. Beter kun je flexibele mensen in je leven hebben, dan mensen die star in het leven staan. Je hebt in het verleden teveel de neiging gehad om naar avontuur en spanning te zoeken. Je doet er echter verstandig aan om een relatie of vrienden te hebben of te krijgen, die misschien niet voldoen aan het avontuurlijke dat jij zoekt, maar die wel veel rust kunnen brengen. Dit zorgt dat je veel minder onnodig energie kwijtraakt. Beter besteed je tijd aan mensen waar je op kunt rekenen en waar je jezelf kunt zijn, zelfs als deze voor jouw gevoel wat saai zijn. Deze periode doe je er dan ook verstandig aan lekker jezelf te zijn. Laat je vooral niet van je stuk brengen. Het 2de deel kunnen er belangrijke veranderingen zijn, waar er situaties zijn, die minder fijn lopen. Je zult er niet altijd blij mee zijn en zal er alles aan moeten doen om alles in de goede banen te leiden. Het zal belangrijk zijn familie om raad te vragen, maar ga ze niet teveel het gevoel geven dat je het zelf niet kunt. Er zijn dan mensen die van je kwetsbaarheden misbruik maken, waardoor er minder fijne situaties uit voortkomen. Ga geen conflicten aan en neem afstand als je bepaalde zaken even niet gelijk op kunt lossen. Je kunt het best op jezelf vertrouwen en je eigen oplossingen bedenken. Ook al doe je dit niet altijd subtiel, toch bereik je daar het meest mee. Mensen die een eigen bedrijf hebben, zullen deze tijd extra hard moeten werken en niet teveel de concurrentie op moeten zoeken. Blijf op een respectvolle wijze bezig.

Werk je voor een baas dan wordt aangeraden om extra je best te doen. In vriendschappen en de liefde doe je er goed aan om er voor mensen te zijn, zelfs als je er niet veel voor terugkrijgt. Je zult merken dat je dan in een later stadium van het jaar vanzelf beloond wordt. Het laatste deel van de maand is wisselvallig. Je kunt je erg onzeker en eenzaam voelen. Tracht hier relaxt in te blijven, omdat dit niet lang zal duren. Omdat deze tijd alles anders gaat dan je gewend bent, zal je niet te star moeten zijn. Wees flexibel en vertrouw op jezelf. Zijn er conflicten ga dan niet achteruit, maar gooi ook geen olie op het vuur. Je kunt namelijk ook op een empathische en sympathieke wijze handelen en dan prima resultaten boeken, zowel privé als in je zakelijke leven. Over het algemeen zal je op jezelf aangewezen zijn, maar in de liefde zal je voldoende krijgen, waardoor je daar steun uit kunt ondervinden. Ben je single, dan krijg je voldoende aandacht om te ervaren dat je er mag wezen.

Liefde en relaties
Je zult vanaf het begin van de maand krachtige energie voelen, waardoor de romantiek fijn uitpakt. Of je nu single bent of gebonden, er zijn hete momenten. Dit is het gevolg van de romantische Venus die de eigenzinnige Waterman binnenkomt. Daardoor is er fantasievolle en opwindende energie. Je kunt opeens verliefde gevoelens ervaren en de erotiek zal als nooit tevoren zijn. Je kunt je laten gaan en zal niet nadenken over moeilijke gedachten die je normaal wel hebt. Heb je een relatie, dan zal je op vele plekken geregeld erotiek beleven. Wees alert. Je hebt zo’n sensuele en erotische uitstraling dat niet alleen je partner aandacht voor je heeft.

Ben je single, dan kun je verliefd worden of aangetrokken worden door een ex-partner, goede vriend(in) of een zakelijk contact. Er wordt aangeraden om niet af te wachten en er van te genieten. Je staat open voor een nieuwe relatie, maar dan wel met iemand waar je eerst weinig voor voelde. Toch zal je je vrij willen voelen en ben jij degene die bepaalt. Je wilt niet aan banden gelegd worden en wilt geen relatie met iemand die jou belemmert. Mercurius zal van de 5de t/m de 28ste retrograde in de Vissen bewegen. Dit kan storend op je liefdesleven werken, omdat er frustraties kunnen zijn. Je moet opletten wat je zegt en doet, omdat miscommunicatie voor problemen kan zorgen, waardoor er misverstanden op kunnen treden. Er is kans op het afsluiten van moeizame relaties, maar er kunnen ook ex-partners terug in je leven komen. Het gaat wel een lastige periode om een nieuwe relatie aan te gaan, omdat je bevreesd bent dat iemand teveel tijd van je eist. Alleen iemand die vrijgevochten is, kan jou bekoren. Heb je een partner, dan wordt aangeraden om geduldig te zijn en via communicatie met bepaalde conflicten of meningsverschillen om te gaan. Zorg in ieder geval dat je passie op een goede manier gebruikt en accepteer zoals het leven op je afkomt. Mensen die een latrelatie hebben, moeten opletten dat tijd en plaats belangrijk zijn. Zie je de ander te weinig, dan kun je gevoelens voor iemand anders krijgen. Lukt het je om geduldig te zijn, dan zullen Mars en Venus zorgen dat passie en romantiek overwinnen. Vanaf de 6de zal Uranus jouw teken verlaten en naar de Stier reizen. Dit is een gunstig aspect, omdat je hierdoor mentaal sterker wordt. Daardoor is er minder stress en ben je meer in staat om van het leven te genieten. Rond de 14de is het belangrijk dat je je richt op romantiek, omdat Mars in de actieve Saturnus terechtkomt. Stel niets uit, maar ga leuke dingen met je partner doen. Ben je single, dan is dit een prima periode om een nieuwe partner te vinden. De 21ste is er een liefdevolle verbinding tussen Venus en Jupiter. Deze geeft warme gevoelens en een diep verlangen om te vrijen en liefde te ervaren. In een relatie kan je opeens erg romantisch zijn en dit kan voor je partner als verrassing komen. Singles zullen deze periode een grotere kans maken op een vaste relatie, maar dan vooral omdat ze zelf anders in het leven staan. Je verlangt meer naar iets serieus. Aan het eind van de maand zal de seksueel getinte Mars in de wisselvallige Tweeling komen. Dit is een lastige periode voor de Ram, omdat de energie ervoor zorgt dat je de ene keer dit wilt en de andere keer weer dat. Deze energie kan alleen maar goed vallen als jij controle over jezelf kunt houden en zorgt dat je je leven op orde hebt. Anders kan er in de romantiek een grote storing optreden.

Carrière en zakelijkheden
Maart is een maand om te ontplooien, maar ook rustig aan te doen. Er wordt aangeraden rust te vinden en niet teveel tegelijk te doen. Doe het dus stapje voor stapje en ontwikkel je dan langzaam. Venus in de Waterman biedt krachtige energie en geeft hoop en professionaliteit. Je wensen kunnen uitkomen, omdat je in staat bent beter samen te werken. Dit kan in principe een aantal weken zo blijven. Bekijk de eerste dagen wat je kunt doen om te bereiken wat je in gedachten hebt. Er zal onduidelijkheid zijn en je hebt de neiging om het bijltje erbij neer te gooien, maar dat moet je niet doen. Neem de tijd om je onzekerheid aan te pakken en pak deze bij de bron aan. Stel jezelf de vraag wat er nu aan de hand is.

Ook is het belangrijk advies te vragen aan mensen die je vertrouwt. Je zult in staat zijn om de maand vanaf de 3de vol zekerheid in te gaan. Je kunt zeer productief zijn en succes behalen. De retrograde Mercurius kan bepaalde zaken die je vergeten was of bewust had laten liggen naar voren brengen. Je kunt hier t/m de 28ste gebruik van maken en zelfs wilde plannen maken die uiteindelijk veel profijt en succes kunnen bieden. De 7de t/m de 9de is een fantastische tijd. Er is veel geluk en dingen die je nu opstart of wilt afronden maken grote kans. Wil je een nieuwe baan of start je een nieuw bedrijf, dan zijn dit prima dagen. De 10de t/m de 12de ben je emotioneel in contact met collega’s. Je kunt dingen doen of zeggen, die voor problemen zorgen. Vanaf de 14de reist Saturnus in de Steenbok. Hierdoor zal je doorzettingsvermogen versterkt worden en functioneer je prima. Ook zal je qua samenwerking in staat zijn mensen te ondersteunen. De 19de tot de 22ste geven de Zon, Mars en Pluto vertrouwen en ben je actief en krachtig. Op de 24ste en de 25ste heb je een goede reputatie en zullen mensen waardering voor je hebben, waardoor vertrouwen sterker wordt. Vanaf de 28ste zal er meer evenwicht in je emoties komen. Uranus zal deze periode samen met Mars voor nieuwe ideeën zorgen, waardoor je veelzijdig bent en je daardoor met geweldige zaken kunt komen en veel kunt bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
Mars en Venus zullen deze maand veel invloed hebben. Venus zal de Waterman ingaan en het is dan ook een prima maand om met groepen om te gaan en geregeld de frisse lucht op te zoeken. Je moet er rekening mee houden dat de dwergplaneet Eris storende werking kan hebben. Stress kan ontstaan door misverstanden en conflicten. Let op hoe jij je uit en zorg dat je de energie van Mars positief gebruikt. Dan zal je in staat zijn controle over je leven te houden en spanning te mijden.

Gelukkig zal de onevenwichtige Uranus uit jouw teken verdwijnen en in de stabiele Stier terechtkomen. Dit zorgt dat je dan ook minder mentale problemen kunt ondervinden en stress zal verminderen. De kracht van de Zon zal jou deze maand over het algemeen vitaal en energiek houden, waardoor je ook daar veel steun door ondervindt. Eventuele problemen kun je dan ook adequaat aanpakken. Een positief aspect is dat je over het algemeen optimistisch en opgeruimd blijft. Let op impulsieve neigingen, want die kunnen voor negativiteit zorgen, waardoor je humeur verstoord kan worden. De retrograde bewegende Mercurius reist van de 5de t/m de 28ste in de Vissen en brengt veel hectiek. Er kan weerstand zijn, waardoor je moeite hebt om energie op een goede manier kwijt te raken. Er wordt aangeraden om geregeld intensief te sporten en frustraties er uit te werken. Je kunt er gerust op zijn dat je al rond de 20ste meer rust zult ondervinden als de Zon in jouw teken komt. Het wordt dus een maand, waarin er zeker storingen en weerstanden kunnen zijn, maar uiteindelijk wordt het dus wel een prima maand.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag