astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is geschikt voor het versterken van je fysieke gesteldheid en financiële toestand, maar biedt ook veel spiritualiteit. Je kunt jezelf verwennen en bent aantrekkelijk.

De 1ste dagen van de maand wordt er, vooral in je carrière, evenwicht van je gevraagd. Je bent actief en impulsief en minder efficiënt en adequaat. Let op met het maken van fouten of verkeerde beslissingen. Waar dit in je werk problemen geeft, zal dit bij vrienden, je partner en anderen gewaardeerd worden. Je bent privé zeer actief en wilt leuke activiteiten doen. Er wordt aangeraden meer vrije dagen op te nemen. Moet je werken, dan doe je er goed aan geaard te blijven, door voldoende te slapen, geregeld te ontspannen en gezond te eten. De periode van de 4de t/m de 6de zal er conflictueuze energie zijn, waardoor er problemen kunnen zijn. Je doet er goed aan alert te zijn in contact met mensen, maar ook bij werkzaamheden. Ook moet je opletten als je laat op straat bent of als je op plekken bent, waar het gevaarlijk is. Overigens zal de 6de in de avond weer meer geluk brengen, wat ook geldt voor de 7de en 8ste. Die periode kun je belangrijke dingen doen en beslissingen nemen. In de periode van de 13de t/m de 16de kan de planetaire energie je emotioneel maken. Het is verstandig er niet tegen in te gaan, maar gewoon te accepteren dat je minder lekker in je vel zit. Het best kun je er met mensen over praten en aangeven als je je minder goed voelt. Dit zullen mensen meer waarderen, dan als je te stoer gaat doen. Ook is het verstandig de natuur in te gaan en te sporten.

De 17de tot de 21ste is belangrijk om gas terug te nemen en niet intens te sporten. Verstandig is het om te fietsen en te wandelen en passieve hobby’s tijd te geven. Ga ook vroeger naar bed. De 25ste t/m de 27ste is geschikt om er op uit te trekken en te ontdekken wat er in de wereld te doen is. De Volle Maan, aan het eind van de maand, zal je bewustzijn versterken, waardoor je intellectueel erg krachtig bent. Echter, ook je onderbewustzijn is krachtig, waardoor je goed naar je instinct moet luisteren.

Liefdesrelaties
Venus staat in jouw teken, waardoor romantiek, erotiek en avontuur zeer belangrijk zijn. Daardoor zal je zakelijk moeite hebben om te functioneren. Je bent zeer charmant en je uitstraling is magnetisch en sensueel. Gebonden mensen kunnen verleid worden om over grenzen te gaan. Aan de andere kant kan een relatie goed zijn, omdat je tijd aan je partner wilt geven en avontuur opzoekt. Er is veel intimiteit, liefde en avontuur en weinig reden om negatief in het leven te staan. Relaties met je partner en andere sociale contacten bieden veel liefde en vriendschap. Je geniet er van om je partner te verwennen met leuke, spannende activiteiten. Singles hebben meer aandacht voor erotiek en spanning, dan voor romantiek en een vaste relatie. Wel is er een krachtige link tussen een vaste relatie en financiën. Heb je er zakelijk iets aan, dan zal je eerder toehappen.

De 1ste dagen van de maand zijn geschikt om actief met romantiek om te gaan. Ben je gebonden, dan doe je er goed aan iets leuks te plannen en er samen op uit te trekken. Het is geen tijd voor alledaagse dingen, maar voor spanning en avontuur. Heb je een partner die hier niet zo’n zin in heeft, dan moet je er respect voor hebben, maar jezelf ook afvragen of de relatie wel goed is. Ben je single, dan is dit geen periode voor een vaste relatie, maar zoek je liever spanning op. De 5de t/m de 9de is geschikt voor romantiek. Ben je gebonden, dan gebruik je de tijd om samen met je partner leuke dingen te doen. Singles kunnen een onbestemd gevoel hebben en daardoor naar een vaste relatie verlangen. Zoek dan activiteiten om nieuwe mensen te leren kennen.

De 10de t/m de 15de ben je vrij stabiel en zal je over het algemeen de veiligheid zoeken. Gebonden mensen gaan graag met hun partner naar sociale contacten of blijven graag thuis. Singles kunnen het best relaxt en nuchter in het leven staan en vrienden, familie en ontspanning opzoeken. De Nieuwe Maan zal vanaf de 15de een flinke prikkel geven, waardoor romantiek versterkt wordt. Je wilt minder tijd aan je werk besteden en met liefde bezig zijn. Na de 20ste zal je zakelijker worden. Het is een prima tijd om contracten af te sluiten en beslissingen te nemen, waar ook je privéleven van profiteert. Rond de 23ste zal je weer wat meer balans hebben en kun je zowel in de romantiek als zakelijk goed presteren

Werk en financiën
De planeten staan gunstig voor je zakelijke leven. Je bereikt veel als je maar plezier in je werk weet te houden. Daarom kun je beter geregeld vrij nemen en ontspannen. Ook een gezonde levensstijl draagt bij. Qua financiën wordt het een fantastische maand, omdat Venus gunstige energie en veel liefde voor geld geeft. Ook Mercurius biedt krachtig, waardoor je je goed kunt verwoorden. Daardoor weet je wat je moet zeggen om te presteren. Dit zal pas vanaf de 17de vorm krijgen, waardoor je voor die tijd rustig aan moet doen. Zo kom je niet voor onverwachte en misschien ongewenste verrassingen te staan. Het 2de deel van de maand heb je meer kans om extra inkomsten te vergaren en heb je minder onverwachte kosten. Je bent ambitieus en vindt het erg leuk veel te verdienen. Je bent iemand die hard wil werken en niet lui, als je maar voldoende geld krijgt.

Er zijn aanwijzingen dat mensen, die getrouwd zijn, samenwonen of singles met goede sociale contacten, meer kans maken op financieel succes. De Ram kan al vanaf de 1ste week de goede weg inslaan om iets te bereiken. Zorg dat je gelijk de juiste dingen doet, gezond leeft en zelfvertrouwen houdt. Blijf nuchter en geaard en ga geen dingen doen, die buiten je comfortzone liggen. Met beide benen op de grond, presteer je het best. De 5de t/m de 8ste kunnen er geweldige veranderingen zijn, die je carrière een impuls geven.

De 14de t/m de 16de heb je succes met veel goede kansen. Dit geldt voor Rammen die emoties onder controle hebben en fysiek in conditie zijn. Je bent dan niet alleen lichamelijk sterk, maar ook mentaal en intellectueel. Vooral de 18de tot de 21ste doe je er goed aan extra aandacht aan je lichaam te besteden. De 25ste en 26ste gebeurt er iets wat een positieve werking op je carrière heeft. De Volle Maan kan kleine problemen brengen. Opgelet dus!

Mentale en fysieke gezondheid
Over het algemeen zit je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel, omdat Mars een krachtige fysieke energie biedt. Toch moet je alert blijven en niet overdrijven, omdat er momenten zijn dat er gevaar of problemen zijn. Wees niet te impulsief en let op gevaarlijke omgevingen of als je nog laat op straat bent. Sport zal belangrijk zijn, maar dan alleen als je zittend werk doet. Doe je fysiek zwaar werk, dan is het verstandig niet ook nog eens intens te sporten. Dan kun je beter de natuur opzoeken en geregeld ontspannen. Met name de 1ste week is geschikt om te trainen.

De 2de week zal je wat relaxter zijn en wil je wat vaker slapen. Je hebt weinig stress en voelt je lekker in je vel. Let rond de 11de op dat je oude, negatieve gewoonten niet weer oppakt. Je hebt die neiging vooral als je gezellig met sociale contacten bent. In de 3de week ben je wat routinematig bezig, waardoor je mentaal wel eens wat verveeld kunt zijn. Aan het eind van deze week doe je er goed aan om naar je lichaam te luisteren. Je kunt signalen krijgen, die je maar beter niet negeert. De laatste week van deze maand zit je lekker in je vel. Je bent geaard en in evenwicht en zal ook de juiste keuzes maken om gezond te blijven leven.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat.

Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn. De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag