astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Januari 2019

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en leer je gevoelens te doorgronden. Soms begrijp jij jezelf niet, zoals anderen jou kennen. Vraag eens aan iemand anders wat die van jou vindt. Dat geeft een goed beeld van jouzelf en zal je zelfbeeld realistischer neerzetten. Je kunt deze maand heel trots op jezelf zijn, omdat je anderen helpt, zonder dat je er iets voor terug wilt. Misschien is dit wel een goed voornemen om er voor anderen te zijn. Let wel op dat je jezelf niet teveel wegcijfert. Je kunt dan vermoeid raken en de stress kan dan toeslaan. Help anderen en wees er voor ze, maar wees er ook voor jezelf. Daarnaast vind je het moeilijk om hulp te vragen. Doe niet zo stoer en laat je kwetsbare kant zien. Aan het eind van de 1ste week is er een spirituele energie, die jouw intuïtie, maar ook je dromen beroert. Luister ernaar en schrijf ze eventueel op als er iets doorgegeven wordt. Pas op dat je ook nu voorzichtig moet zijn, vooral in het verkeer en bij zware werkzaamheden.

Het begin van de 2de week ben je zowel fysiek als mentaal zeer sterk. Je geluk is prima en mensen zullen aan je uitstraling merken dat je goed in je vel zit. In je carrière kun je duidelijke stappen maken en is er een kans op promotie of meer inkosten. Het midden van de maand ervaar je een vervroegd gevoel van lente en dan vooral om schoon schip te maken. Dit zal niet alleen in je werk zijn, maar ook in de liefde. Ook zal je je huis en werkplek school willen hebben. Aan het eind van de 3de week dien je belangrijke besluiten te nemen. Ga er voorzichtig mee om, zelfs als het kleine zaken zijn, brengen ze je veel. Je kunt de maand prima afsluiten. Tussen de 25ste en de 28ste zijn er verrassende mogelijkheden die je zeker niet moet laten liggen. De laatste dagen kun je financiële zaken doen, die veel opleveren.

Liefde en relaties
Het is een zeer goede maand, waarbij mensen die van jou houden dit blijven doen en jij andersom ook veel liefde aan belangrijke mensen geeft. Vanaf de eerste dag merk je dat het met gevoelens wel goed zit. Let wel op dat je soms teveel wilt en dan te kritisch bent tegen mensen in je directe omgeving. Je kunt kritiek hebben tegen een (ex)partner, ouders of kinderen. Je veroorzaakt onbedoelde problemen, die je eigenlijk helemaal niet wilt. Met name de 1ste week is deze kans het grootst. Over het algemeen zal je je echter prima voelen en kun je veel liefde krijgen en bieden.

Gebonden mensen doen er goed aan hun partner waardering en complimenten te geven en negativiteit weg te laten. Dat zal de relatie veel goeds bieden. Ben je single, dan doe je er goed aan minder negatief te staan naar contact met een ex-partner. Ook jij bent niet de makkelijkste en dat mag je je best erkennen. Bij contact met nieuwe mensen doe je er verstandig aan niet te nuchter te zijn en vooral niet teveel te denken aan dingen die vroeger fout gingen. Beter kun je met een schone lei starten. Het eind van de 1ste week kun je veel liefde geven en doe je er goed aan om je partner en andere geliefden niet alleen te zeggen dat je van ze houdt, maar dit ook te laten zien. Ben je single, kijk dan om je heen. Er is een persoon niet ver van je vandaan, die je misschien wel over het hoofd hebt gezien. Luister naar intuïtie en vooral je gevoelens. Deze zullen de juiste richting bieden. De 2de week kun je beter wat rust zoeken.

Ben je gebonden dan is het een prima week om niet teveel te plannen en vaker tijd aan elkaar te besteden. Ben je single, dan kun je beter niet met romantiek bezig zijn en tijd aan vrienden en familie besteden. Bekijk je leven en analyseer wat er anders kan. Er zijn aanwijzingen dat met name wat meer orde in je leven een directe link kent met een nieuwe partner. Met name het midden van de maand is zeer geschikt om inderdaad orde te brengen wat betreft carrière, liefde en sociale contacten. Voor romantiek is de periode van de 19de t/m de 22ste geschikt om er vol voor te gaan en de romantiek te versterken. Let de 25ste t/m de 27ste op dat storende emoties je parten kunnen spelen. Daarna zal de maand veel liefde kennen.

Carrière en zakelijkheden
Het is een maand waarin je over het algemeen minder ambities hebt. Toch zal je het belangrijk vinden om gewaardeerd te worden en werkt er toch hard aan om je reputatie te versterken. Let dan op dat je gezondheid een hot item kan zijn. Daardoor is het belangrijk dat je er geregeld tijd aan besteed om gezond te blijven. Ga vroeger naar bed, eet gezond en tracht stress te voorkomen. Al de 1ste week zal je ermee bezig zijn en kun je plannen maken hoe je deze maand het best doorkomt. Je bent een prima werknemer of leidinggevende, maar het kan altijd beter. Het belangrijkste in de 1ste weken is dat je bekijkt welke activiteiten er belangrijk zijn en welke minder. Je bent een duizendpoot en wilt buiten je werk met allerlei dingen bezig zijn. Je fysiek weerstand is deze maand echter wat minder en dan kun je onnodige dingen beter vooruit plannen. Natuurlijk zullen sommige dingen gelijk moeten.

In dat geval zijn ontspanning en een gezonde levensstijl dus belangrijk om goed te presteren. In het midden van de maand wordt aangeraden aandacht te besteden aan PR, reclame, teambuilding en kleine geschenken of complimentjes aan zakelijke contacten. Dat zal de goodwill goed doen en later dit jaar kun je er de vruchten van plukken. De periode van de 14de t/m de 17de wordt aangeraden schoon schip te maken met bureauwerk, financiën en het oplossen van conflicten of andere problemen. De 19de t/m de 22ste is goed voor beslissingen als het op carrière aankomt. Het is een prima tijd voor veranderingen en het starten met een nieuwe opleiding of cursus. Na de 27ste kan er op romantisch gebied uitdaging zijn. Wees er voorzichtig mee of dit wel verstandig is. Het eind van de maand is er financieel voordeel.

Mentale en fysieke gezondheid
Rammen zijn actief en doen veel om het leven leuk te houden. Ze werken graag, maar daarnaast zitten ze ook niet veel stil. Op zich past dit bij de Ram en is het verstandig om ook deze maand lekker veel te bewegen. Het is echter belangrijk dat je ook voldoende tijd neemt om te ontspannen, voldoende te slapen en gebruik te maken van pauzes. De 1ste week zal je misschien niet altijd actief zijn, waardoor er aangeraden wordt rustig aan te doen. Ga je sporten, zorg dan voor een goede warming-up en cooling down. Je kunt anders je spieren en gewrichten overbelasten en de kans op een kwetsuur is dan niet klein. Massage of yoga kan erg heilzaam zijn, evenals extra ijzer en calcium.

De 5de t/m de 7de is er een storende energie, waardoor je in de nacht niet aan voldoende diepe slaap komt. Ook zijn voorspellende dromen mogelijk. Je doet er goed aan deze op te schrijven en te bekijken wat ze betekenen. Vanaf de 8ste zal je slaappatroon rustiger zijn en zal je de 2de week prima doorkomen. Het midden van de maand doe je er verstandig aan je voedingspatroon onder de loep te nemen. Laat schadelijke genotsproducten weg, evenals teveel suiker en zout. Vanaf de 19de kan je twijfelen of je gezondheid goed is. Je doet er goed even langs de dokter te gaan. Na de 26ste zal je zeer actief worden en is het verstandig je energie er uit te gooien door extra te sporten. Je conditie zal deze tijd verbeteren en je zit lekker in je vel.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie.

Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers.

Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen.

De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag