astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - November 2018

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden in ieder geval een paar extra vrije dagen op te nemen. Hoe meer je je energie er uit kunt gooien, hoe sterker je wordt en je kunt er dan vele maanden weer tegenaan. Omdat november voor veel mensen geen maand van vakantie is, zal het moeilijk worden hieraan te voldoen. Daarom wordt aangeraden om na je werk en in het weekend geregeld te ontspannen door te sporten, de vrije natuur in te gaan, maar ook om wat extra te slapen.

Hoe fijn je het ook vindt om te werken, overdrijf vooral niet en doe geregeld privéactiviteiten. November is een maand van financiële en persoonlijke ontwikkeling, maar ook teleurstelling. Er wordt aangeraden hier niet teveel van ondersteboven te raken. Je hebt dan de neiging om impulsief, ongeduldig en zelfs agressief in je handelen te worden. Je kunt dan de goodwill van mensen verliezen. Bedenk dat de energie dan minder positief voor je zal zijn als je teveel risico neemt. Er zijn dan problemen mogelijk en ook zal je minder goed in staat zijn sociale contacten aan te gaan. Om te weten wat je moet doen om lekker in het leven te staan, wordt aangeraden naar je intuïtie te luisteren, geregeld rust te nemen en spanningen te mijden. Alleen op die manier zal je in staat zijn balans in je leven te houden. Zie dit als waarschuwing, omdat de sterren laten zien dat je onbewust wel minder goede dingen kunt doen of zeggen. De kans op problemen is dan ook zeker niet klein.

Liefde en relaties
Wat betreft liefde zal deze maand over het algemeen redelijk in balans zijn, maar het wordt nou ook niet een bijzondere maand. Je bent minder in staat contact met vrienden te zoeken of te behouden. Toch is het wel een maand waarin je op een positieve en romantische wijze met de liefde omgaat. Heb je een relatie, dan zal je er graag op uittrekken en leuke of romantische activiteiten doen. Daarbij ben je wel meer op intimiteit dan spanning gericht bent. Ben je single, dan zal je vooral optrekken met vrienden en heb je minder oog voor geheel nieuwe personen. Trek je er op uit om iets spannends te doen, dan is dit waarschijnlijk een vriend(in) of een ex-partner. Of je hier blij en gelukkig van wordt, is afhankelijk van degene met wie je een relatie hebt of degene waar je als single mee omgaat. Je bent minder goed in staat balans te vinden en hebt daar anderen zeker bij nodig. De meeste Rammen zullen dan ook meer bezig zijn hun gevoelens onder controle te houden en manieren te bedenken om de liefde in het leven te halen. Het is wel een maand om op creatieve wijze toekomstdoelen te bedenken. Je kunt nu al plannen maken, die je dan later dit jaar of volgend jaar kunt gaan uitvoeren.

Over het algemeen zullen singles hier zeker wel toe in staat zijn en zijn er weinig problemen of kan je ze snel oplossen. De enige die voor problemen kan zorgen ben jij zelf. Je dient in dat geval niet alleen naar je intuïtie te luisteren, maar ook is het belangrijk goed na te denken, voordat je iets gaat doen. De manier hoe je met liefde omgaat, zal succesvol zijn, maar het is wel belangrijk eerst na te denken en dan pas te handelen. Ook is zelfvertrouwen belangrijk, omdat er anders mensen zijn, die duidelijk over je grenzen heengaan. Omdat je sociaal minder goed in je vel zit, zal je dan ook weinig steun van anderen hebben, behalve van mensen die het minder met je voorhebben.

Gebonden mensen dienen deze maand even de rust op te zoeken en vooral tijd aan zichzelf te besteden. Je hoeft heus niet altijd met je partner of familie bezig te zijn. Je mag best hobby’s, werk, bezoek aan vrienden of andere activiteiten plannen. Natuurlijk zal het weer niet altijd meezitten en is het moeilijk ergens heen te gaan, maar je kunt ook mensen bij je thuis uitnodigen of ze bezoeken. Heb je een goede relatie dan kun je dat ook doen als je partner er niet is of ergens anders in het huis is. Hoe meer jij en je partner elkaar vrijlaten, hoe meer geluk en liefde er zal zijn. Geniet van elkaar en laat elkaar dus vrij als de ander iets alleen wil doen.

Romantiek zal iets minder zijn. Vooral als de retrograde Uranus de 6de in jouw teken terecht komt, zal je wat gas terug moeten nemen. Je kunt nu eenmaal geen ijzer met handen breken en moet dus ook niet het onmogelijke verwachten. Lastig zal wel zijn dat je soms zelf niet helemaal door hebt waar je mee bezig bent. Je overziet bepaalde dingen niet en doet dit dan ook zeker niet altijd bewust. Vanaf de 9de zal de retrograde Venus zich met Mars verbinden. Hierdoor kun je je pijlen nog wel eens richten op mensen die eigenlijk helemaal niet bij je passen en zal je met meerderen flirten en daten. Gebonden mensen dienen in de gaten te houden dat je slechtere kant naar voren kan komen. In die periode kun je beter even voor jezelf kiezen en eigen dingen doen. Mars komt de 15de in de sympathieke, liefdevolle Vis. Dit is een intense periode, waarbij je meer in staat bent om positiever naar je partner en anderen te reageren. Ben je single, dan zal je je pijlen meer richten op liefdevolle mensen. Voor romantiek kan de periode vanaf de 22ste goed zijn als de Zon in de avontuurlijke Boogschutter komt. Gebonden mensen kunnen genieten van hun partner, waarbij het verleden prominent aanwezig is. Er zullen romantische en passionele momenten terug in je gedachten komen. Singles kunnen vooral iemand ontmoeten, die wat verder weg woont. Misschien is zo’n relatie wel zeer goed voor je, omdat het dan spannend blijft.

Carrière en zakelijkheden
Voor je carrière is november geen perfecte, maar wel zeer goede maand, waarin je in veel kunt slagen. Dit geldt meer voor Rammen die al gelukkig waren en verantwoord en krachtig in het leven staan. Mensen die voor zichzelf werken, dienen niet alleen op hun intuïtie te vertrouwen, maar moeten ook keuzes maken op grond van ratio en nuchterheid. Je kunt veel kansen krijgen om je te ontplooien en er financieel beter voor te staan. Je moet dan bedenken of iets werkelijk goed voor is of dat je bepaalde zaken beter niet kunt doen. Bijzonder zal zijn dat je beter aan vrienden of familie ondersteuning kan vragen, dan aan zakelijke partners. Waarschijnlijk komt dit, omdat deze neutraal zijn en je eergevoel dan minder geraakt wordt.

Ook zal je het waarderen dat mensen jou emotioneel ondersteunen en dat er dus meer vertrouwen is tussen jou en sociale contacten. Ondanks deze steun zal je uiteindelijk toch je eigen keuzes en beslissingen dienen te maken. Dat is beter, omdat je toch zelf verantwoordelijkheid af moet dragen. Werk je voor een baas, dan is het een maand van beloning. Dit geldt natuurlijk meer voor mensen die succesvol en verantwoordelijk bezig zijn en dit verdienen. Heb je dit niet gedaan, dan heb je altijd nog kans om je energie er nu wel in te gaan stoppen. Je zult deze maand veel energie hebben en er wordt aangeraden bij nieuwe of huidige taken al gelijk vanaf het begin actief bezig te zijn. Een goed begin is het halve werk. Laat je vooral niet afleiden door problemen waar jij niets te maken mee hebt. Ook moet je je niet teveel aantrekken van mensen die een vooroordeel over jou of anderen hebben. Bedenk dat positiviteit veel meer oplevert, dan negatief terug te doen. Mensen kunnen altijd tot bekering komen en als jij hen hierbij helpt, zullen ze jou waarschijnlijk zeer dankbaar zijn.

De retrograde Venus zorgt voor een energie die jou standvastig maakt om iets in het leven te bereiken. Dezelfde periode verbindt Mercurius zich in de passionele Boogschutter. Hierdoor worden mensen zowel in woorden als daden geprikkeld. De 6de zal Uranus terug naar jouw teken reizen. Het verwachte kan voor verrassingen zorgen, waardoor er uiteindelijk iets onverwachts gebeurt. Gaat er iets niet goed, dan is het een prima periode voor nieuwe mogelijkheden. Ook kun je bepaalde problemen aanpakken. De 7de zal Jupiter positieve energie aan Uranus koppelen, waardoor er veel geluk mogelijk is en problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dezelfde dag reist de Nieuwe Maan in de Schorpioen en dit biedt kracht aan samenwerking en het vragen van hulp aan sociale contacten. Bijzonder is dat de energie hieruit zeker een maand bij je blijft. Jupiter begint de 8ste in een reis door de Boogschutter en zal daar circa een jaar blijven. Dit kan de start van een nieuwe periode zijn.

De 16de zal Venus net zoveel liefde en geluk voor je carrière brengen als Jupiter al doet. Je zult daardoor met veel liefde aan je werk bezig zijn. Omdat Mercurius herstellende energie geeft, zal je ook nog eens in staat zijn bepaalde problemen met mensen op te lossen. Daarnaast ben je ook in vergaderingen en andere contacten zeer positief en krachtig. Door alle positieve energie van de planeten en sterren zal je kans hebben op een nieuwe baan of project. Met name de 18de en de 19de komen er veel kansen. Vanaf de 26ste moet je opletten dat de retrograde Mercurius een vierkant vormt met Mars in de Vissen en dit brengt intense emoties. Er wordt aangeraden jezelf hierin te controleren. Blijf relaxt en nuchter en ga geen gesprekken aan, die tot conflicten leiden. Blijf alert op het onverwachte en verwacht het.

Mentale en fysieke gezondheid
Begin november ben je bezig met slechtere gewoontes. Het wordt echt tijd om je gezondheid serieus aan te pakken. Dit hoeft niet te betekenen dat je ongezond eet of drinkt, maar kan er aan liggen dat je teveel werkt of passieve hobby’s hebt. Het wordt tijd om te bedenken hoe je dit gaat veranderen. De 5de zullen Mars, de Zon en Neptunus energie bieden, waardoor je kunt veranderen.

De 6de zal Uranus in je teken bewegen en dit zorgt voor fysieke kracht. Beweeg en sport en gooi je kracht eruit. Venus zal de 9de positieve energie met Mars delen, waardoor je mentaal lekker in je vel zit en ook fysiek dus gezond bent. Venus gaat de 16de voorwaarts en Mercurius achterwaarts. Wees dan voorzichtig bij het sporten of zware werkzaamheden. Blessures zijn mogelijk. Mars en Jupiter delen de 19de en 20ste een intense verbinding. De Maan zal in de Ram bewegen. Daardoor is het niet alleen belangrijk je lichaam te trainen, maar ook je geest. Vanaf de 25ste als de Zon en Jupiter in de Boogschutter bewegen, zal je kracht toenemen en kun je de rest van de maand op een zeer gezonde en sterke wijze doorkomen.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico.

Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag