astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Maart 2018

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt zijn om je leven zowel mentaal als fysiek onder de loep te nemen. Er kunnen positieve veranderingen zijn. Let op, omdat Mercurius de 1ste dagen door de emotionele Vissen reist en voor wat verwarring kan zorgen. Vanaf de 4de zal Venus ook door dit teken reizen en dit biedt comfortabele energie. Je kunt verrassend liefdevol en creatief zijn en weet goed wat je wilt om jezelf en anderen te boeien. Blijf wel alert dat je het deze maand moeilijk vindt om over je diepste gevoelens te communiceren. Ook zakelijk vind je het lastig om aan te geven wat je nou precies wilt. Toch wordt het vanaf de 4de een prima periode om nieuwe dingen te ontdekken. De periode van de 10de t/m de 12de zal er een Mars-Uranus driehoek zijn die frustratie kan brengen. Bedenk dat deze je eigenlijk veel goeds oplevert. Neem eventuele minder goede momenten dan ook beter voor lief, omdat er vanzelf onverwachte kansen kunnen ontstaan. Luister vooral goed naar je intuïtie, omdat er dan successen kunnen komen.

De periode van de 13de tot de 15de kunnen er goede momenten en belangrijk nieuws zijn. De sensitieve Maan zal in de periode van de 18de tot de 20ste door jouw teken reizen. Je kunt dan ongeduldig en passioneel zijn. Er wordt aangeraden relaxt te blijven als er problemen zijn en niet te intens te reageren. Er kunnen dan anders problemen optreden, waardoor het leven je minder toelacht. De 20ste en 21ste kun je fysieke problemen hebben, maar lijken deze vanuit je mentale lichaam te komen. Tracht spanningen dan ook aan te pakken. De Zon zal de 20ste in je teken verblijven, wat voor de liefde en erotiek fantastisch is. Voor singles lijkt de periode van de 25ste t/m de 27ste geschikt voor een serieuze relatie. Grijp je kans als er iemand op je pad komt. De laatste dagen van de maand is er een Zon-Saturnus vierkant, die voor obstakels en problemen kan zorgen. Aan de andere kant kan de Zon samen met de Volle Maan van de 31ste veel kracht bieden, waarbij er mogelijkheden zijn om je zowel mentaal als fysiek te versterken.

Liefdesrelaties
Voor de liefde wordt voorspeld dat je deze maand naar onafhankelijkheid streeft. Mensen waarderen dit en zullen genieten van liefde en passie. Sommigen zullen dit moeilijk vinden en dan kunnen er conflicten zijn. Uiteindelijk zal er rust komen en kun je compromissen afsluiten. Je hebt een drang naar plezier en trekt geregeld mensen aan, waardoor je zeker aandacht genoeg krijgt. Ben je single dan zoek je sociale plekken op, waardoor er geregeld kansen zijn. Ben je gebonden, dan richt je je op (nieuwe) vrienden. Er is voor Rammen iets te beleven. Om liefde sterk te houden, wordt aangeraden niet achterover te hangen. Wees actief en luister naar je intuïtie welke dingen je kunt doen om romantiek en erotiek spannend te houden.

Van de 4de t/m de 6de is er storende energie, waaruit frustraties mogelijk zijn. Houd mensen niet tevreden door dingen te doen, waar je niet achterstaat. Wees eerlijk, baken je grenzen af en zorg dat jij en anderen tevreden zijn. Let de 10de t/m de 12de op dat je in de liefde niet overdrijft, omdat je te ver kunt gaan. De 13de en de 14de is een fantastische tijd voor liefde, waarbij je krijgt wat je wenst. De 17de t/m de 20ste moet je opletten dat je niet altijd goed communiceert. Tracht rust te bewaren en doe niets zonder na te denken. De 25ste en 26ste is een zeer romantische tijd. Tegen het eind van de maand zal je er goed aan doen over jezelf na te denken. Er kunnen dingen zijn, waar jij niet tevreden over bent. Verander deze, daar is het nu een goede tijd voor.

Seksuele relaties
De Volle Maan van de 2de maakt sensuele en magische energie in je los. Je bent bewust van lichaam en geest. Jij en je partner zullen genieten van spanning en avontuur. Ben je single, dan kun je mensen makkelijk aantrekken, maar wil je geen zware verplichtingen aangaan. Een aantal planeten verblijft in de Vissen en in je 12de huis van geheime relaties. Voor gebonden mensen kan deze energie tricky zijn, omdat je het leuk vindt te spelen en mensen te verleiden. De kans op een misstap is dan niet klein. Ben je single, dan gebruik je je verleidelijkheid om mensen aan te trekken. Wat en wie je ook bent, je zult je eigen gang gaan en hecht minder waarde aan wat een ander vindt. Jij bepaalt voor jezelf of je ergens op in wilt gaan en hebt erotiek hoog in je verlanglijst. Je kiest je momenten uit en zal een spannende, maar tegelijk humoristische relatie met een liefdespartner aangaan. Vanaf de 17de zal de liefde meer risico kennen en moet je nadenken wat je precies wilt. Mercurius zal vanaf de 22ste retrograde door je teken reizen. Daardoor verlaat je je normen en waarden en wil je grenzen opzoeken. De laatste dagen zal de energie van de Volle Maan je prikkelen en zal je flink wat emoties ervaren en liefde bedrijven.

Werk en financiën
Er komen mogelijkheden in je carrière vanuit je persoonlijke ambities. Je hebt voldoende energie om doelen en wensen te bereiken. Ook financieel kun je de juiste dingen doen om te ontwikkelen. Je moet opletten dat je soms teveel met geld bezig bent. De Volle Maan aan het begin van de maand kan jouw analyserende vaardigheden versterken. Je doet er alles aan om iets te bereiken en gebruikt talenten om de juiste stappen in je leven te maken en dingen te veranderen. Er kan een carrièreswitch mogelijk zijn. De 4de t/m de 6de ga je efficiënt en adequaat te werk. Wel wordt aangeraden alles te bespreken en goed te overdenken. Het is geen periode voor impulsieve handelingen en ondoordachte beslissingen. Vanaf de 8ste reist Jupiter retrograde in de Schorpioen. Dit pakt niet eens zo slecht voor je uit, omdat je geestelijk versterkt wordt en je meer geduld hebt.

Let op dat problemen tussen de 10de en de 12de heftig zijn, waardoor je hier nuchter in moet blijven om ze aan te kunnen. De periode van de 17de t/m de 20ste zijn superdagen, omdat Mars dan invloed heeft en ook Mercurius en Venus een gunstige en creatieve energie bieden. Er zijn positieve veranderingen en je kunt prima communiceren. Je bent creatief en ambitieus, maar moet zorgen dat je kritisch blijft en niet alles maar klakkeloos aanneemt. Mercurius zal de 22ste retrograde in jouw teken bewegen en dit geeft uitstekende kansen om bepaalde zaken nu wel goed uit te voeren. Ook de laatste week zal je kritisch moeten blijven en alleen maar dingen doen, die je werkelijk nodig hebt. Heel soms wil je nog wel eens dingen doen, die nutteloos zijn, maar dat is niet aan te raden. De laatste dagen zijn zeer geschikt om te veranderen en compromissen af te sluiten.

Mentale en fysieke gezondheid
De 1ste periode van de maand is geschikt om je bewegingspatroon onder de loep te nemen. Er wordt aangeraden je energie er uit te gooien, omdat je anders agressief en ongeduldig kunt worden. Laat je lichaam dus werken. Hoe fitter je de maand opstart, hoe beter je de maand doorkomt. Het is zelfs een prima periode om van sport te veranderen of er juist mee te starten als je dat nog niet deed. De periode van de 9de t/m de 11de wordt aangeraden een pauze in te gelasten. Deze heb je echt nodig. De 14de t/m de 20ste ben je fit en actief en wordt aangeraden om er lekker voor te gaan. Doe je nog steeds te weinig dan wordt aangeraden om hier werk van te maken en een sport of activiteit te kiezen die bij jouw temperament hoort. Mars maakt jou na de 24ste zeer energiek, maar overdrijf dit niet teveel. De laatste week doe je er goed aan om het in de ochtend te trainen. Na je werk of later op de avond wordt dit afgeraden. Het is dan juist een periode om te ontspannen en te mediteren. Het zal verder duidelijk zijn dat je een gezond voedingspatroon dient te hebben.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid.

De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden.

Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag