astro content

Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - September 2018

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Mercurius naar de praktische, nuchtere sector van de Maagd verschuiven. Dit zorgt dat je nuchter en relaxt in het leven kunt staan en je in staat bent verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat belangrijk is. Je bent intellectueel sterk en zal prima communiceren om jezelf kenbaar te maken en gevoelens te uiten. Er komt een tijd aan, waarin je niet graag tijd, aandacht en energie verspilt aan dingen of mensen, waar je niets aan hebt. Bedenk dat er zaken of contacten zijn, waar je mee moet dealen. Over het algemeen zal je er professioneel of nuchter mee omgaan. Om je soms even te ontspannen, doe je er verstandig aan geregeld naar buiten te gaan en te genieten van zonlicht en gezonde zuurstof. Jouw heersende planeet Mars is vorige maand uit de retrograde cyclus gekomen en daardoor zal je de energie weer volledig op kunnen nemen. Let op dat Mars rond de 10de het gebied van de Waterman ingaat. Dit zorgt ervoor dat de energie je wisselvallig maakt. Je kunt eigenzinnig zijn en doet er goed aan emoties onder controle te houden. Ook doe je er verstandig aan dingen op te lossen met ratio en niet met brute kracht.

De 10de t/m de 12de heb je echter veel energie en doe je er verstandig aan naar je intuïtie te luisteren en datgene te doen wat je gevoel ingeeft. In de periode van de 18de t/m de 22ste vormen Mars en de retrograde Uranus een krachtig plein. Dit kan energie teweegbrengen, die je gevoel voor vrijheid sterk prikkelt. Je wilt beperkingen opheffen en nieuwe dingen ontwikkelen. Gebruik de energie om mensen te helpen en iets te doen voor diegene die dit echt nodig hebben. Je zult rond de 21ste voelen dat dit een goede energie biedt.

Je karma zal versterkt worden en daardoor kan je veel goeds terugkrijgen. Let op dat de retrograde Neptunus je opstandig maakt. Denk goed na en handel dan pas. De periode van de 24ste t/m de 26ste zal je communicatief sterk zijn en kun je duidelijk aangeven wat je wel en niet wilt. Vanaf de 27ste zal de driehoek tussen de Zon en Mars je zelfvertrouwen vergroten, waardoor je met nieuwe zaken kunt starten. Er wordt aangeraden eerst belangrijke zaken aandacht te geven en vervolgens pas de kleinere. Het eind van de maand zal positieve energie voor romantiek zorgen en is er veel mogelijk.

Liefde en relaties
Mars kan deze maand voor vuur zorgen en dit kan fijn zijn, maar zich ook tegen je keren. Dit kan jou het gevoel geven dat je geen kant op kunt. Het belangrijkste zal zijn dat je in de relatie voor wat rust zorgt. Eris en Mars staan wel degelijk aan je kant en zorgen dat je conflicten en negatieve aspecten op kunt lossen. Ga vooral geen conflicten aan en vermijd negatieve mensen en obstakels. Deze brengen alleen maar stress en kosten teveel tijd en aandacht. Het zal een maand moeten zijn, waarin je geduldig dient te zijn. Lukt dit, dan zal je veel over de liefde nadenken. Singles kunnen leren dat een relatie pas werkt als er wederzijds respect is en als je geduld weet te vinden in het vinden van een juiste partner. Ga je teveel kortstondige relaties aan dan kan je juist diegene missen die de ware kan zijn.

Gebonden mensen zullen deze maand leren dat respect belangrijk is. Oordeel niet te snel als je partner iets op een heel andere manier doet. Om volledige liefde te bereiken zal je flexibel en openminded moeten worden. Singles die de liefde in hun leven willen vinden, maar ook gebonden mensen, die hun partner willen verwennen en veel bieden, dienen zeer proper te zijn. Bereid je huis voor en breng er vooral veel sfeer in. Zorg voor een schone omgeving en bereid een lekkere maaltijd. Een huidige partner zal genieten van romantiek en sfeer die je biedt. Verder lijkt er een zeer krachtige verbinding te zijn tussen fysieke fitheid en liefde of verliefdheid. Zorg ervoor dat je geregeld sport, beweegt en natuurlijk ontspant. Er zal dan meer liefde zijn en je kunt dan ook zeker veel warmte en vertrouwen ervaren.

Let op dat Mercurius op 5 september naar de nuchtere Maagd verhuist, waardoor er meer sentiment en liefde is. Je vindt het dan belangrijker om juist nuchter en intellectueel met een partner om te gaan. Je vindt het ook fijn om als single, met nuchtere mensen om te gaan. Rond de 10de moet je opletten dat Mars in de Waterman gaat reizen, wat agressieve energie teweegbrengt. Experimenteren met de liefde kan dan erg fijn zijn, maar let op dat er ook problemen kunnen ontstaan als je teveel over grenzen gaat. Voor een nieuwe relatie kunnen de 11de en 12de goed zijn, omdat je intuïtie sterk is en je in staat bent om de juiste persoon aan te trekken. Een huidige relatie kan rond deze tijd ook verbeteren. Eenzelfde soort situatie kan de 27ste ontstaan als de Zon en Mars een gunstige driehoek vormen. De liefde zal zeker niet makkelijk zijn, maar er is veel fijne spanning en avontuur mogelijk. De 18de t/m de 21ste is een prima periode voor verliefdheid, het versterken van een huidige relatie en het aangaan van nieuwe vriendschappen of liefdesrelaties. Let op dat het plein van Mars en Uranus wel eens storende energie kan brengen. Je zult je in een huidige relatie, maar ook in een nieuwe relatie aan moeten passen. De 24ste t/m de 26ste en de 29ste en de 30ste zijn fantastisch voor de romantiek. Geniet er maar flink van.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt je aan het begin van de maand gebonden voelen, omdat er het een ander niet lekker verloopt. Toch zal je prima mogelijkheden krijgen om te ontwikkelen. Je moet twee dingen bedenken. Ten 1ste zal je onbehaaglijke gevoel, gedurende een korte periode blijven en 2de is het niet allemaal zo slecht en kun je op de lange termijn juist veel bereiken. Op zich zal dit erg moeilijk voor de Ram zijn, omdat die nu eenmaal ongeduldig en impulsief kan zijn. Vertrouw erop dat Eris en Mars er voor je zijn en helpen om negatieve aspecten in je leven aan te pakken. Zorg dat je niet in conflicten belandt en ga obstakels niet omzeilen, maar juist aanpakken. Dit kost misschien tijd en energie, maar is uiteindelijk wel de moeite waard. Over het algemeen zal deze maand kansen bieden, zolang je dus maar wel het geduld weet te behouden. Flexibiliteit en bescheidenheid zijn dan ook belangrijk om de maand door te komen en de toekomst positief in te zien.

Het thema van september is dan ook “organisatie, geduld en optimaal gebruik van middelen om doelen te behalen. Je moet de eerste periode opletten dat er irritaties kunnen zijn en vooral met zaken, die met een leidinggevende te maken hebben. Onderdruk je gevoelens niet, maar zorg ook dat de situatie niet uit de hand loopt. Geef jezelf voldoende tijd en zorg dat je aan je verantwoordelijkheden voldoet. Met name de 5de en de 6de dien je voldoende te slapen en vooral te ontspannen. Doe je dit, dan zal de creatieve Mercurius, in de Leeuw, mogelijkheden bieden om met mooie ideeën en plannen te komen. Omdat Mars in de zakelijke Steenbok reist, zal je echter ook zeker de realiteit in gedachten houden. Mars zal de 10de naar de Waterman verhuizen, waardoor je gericht bent op dat wat in de toekomst mogelijk is. Omdat de Waterman praktisch is, kan je handelen en middelen gebruiken om ook daadwerkelijk iets te bereiken. Je kunt aan je netwerk werken en zal communicatief sterk zijn.

Jupiter en Pluto zullen vanaf de 11de gedurende twee weken mogelijkheden bieden om te ontplooien. Er kunnen geheel nieuwe dingen ontstaan, die veel kunnen bieden. Streef je dromen na en durf te vernieuwen. Met name de 16de t/m de 18de kunnen er verrassende momenten zijn, waarin je met je plannen kunt beginnen. De 18de zullen Mars en Uranus krachtige energie delen en worden er spirituele energieën losgemaakt, die ervoor zorgen dat je onbewust dingen doet, waardoor je kansen af kunt gaan dwingen. Mensen die een nieuwe baan zoeken of op een andere manier willen ontplooien, kunnen de 20ste t/m de 25ste zeer goede mogelijkheden hebben. Ga dus juist op die dagen aan de slag. Met name de Volle Maan in de Ram kan de 25ste voor flink wat intense energie zorgen. De 27ste kunnen de Zon in de Weegschaal en de kracht van Mars zorgen dat je talenten sterk naar boven komen. Gebruik deze, dan zal je merken dat je er tot ver in oktober kracht aan over kunt houden.

Mentale en fysieke gezondheid
De stand van de hemellichamen laat zien dat de maand prima zal zijn om te sporten of op een andere manier actief bezig te zijn. Je hebt veel energie en merkt dat de fysieke kracht die je in de zomer bent kwijtgeraakt terug aan het komen is. Mensen die dit willen, kunnen met nieuwe activiteiten starten op gebied van hobby’s of sport. Gebruik je krachtige energie de 1ste periode van de maand om je lichaam aan het werk te zetten. Let op dat spieren en gewrichten er misschien aan moeten wennen als je opeens weer actiever wordt. Het 1ste deel van de maand kan je emotioneel soms wat zwakker zijn. Dat kan jou in contact met mensen parten spelen en dan kun je stress ervaren. Over het algemeen zal je wel van je fouten leren en merk je vanzelf wel dat je sterk in je schoenen staat. Vanaf de 10de zal je fysiek het sterkst zijn. Zorg dat je je energie er uitgooit en dat je op je voedingspatroon let. Doe je dit beiden te weinig, dan kun je in het 2de deel van de maand zowel emotioneel als fysiek in de problemen komen. Let vanaf de 20ste op dat je je leven op een ordelijke manier indeelt. Omdat je impulsief en ongeduldig bent, kun je jezelf anders flink in de war brengen en dit kan stress met zich meebrengen. Vanaf de 25ste voel je je over het algemeen fysiek erg sterk. Je kunt veel aan en kunt, behalve inspanning ook zeker stress goed aan. Ontspan jezelf ook geregeld en blijf zoeken naar positieve aspecten in het leven.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen.

Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt. Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk.

Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer. Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten.

Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag