astro content

Maandhoroscoop Schorpioen oktober

Algemeen
Voor de Schorpioen zal oktober een maand zijn, die beïnvloed kan worden door gevoelens die vanuit je onderbewustzijn komen. Hierdoor kun je teveel bezig zijn met vaste patronen en impulsiviteit. Het zal echt belangrijk zijn hier van los te komen en je niet over te geven aan bepaalde handelingen om je beter te voelen. Dit kan te maken hebben met verslavingen of bepaalde fysieke symptomen die komen doordat je mentaal niet lekker in je vel zit. Vermijd verleidingen en richt je op vrienden en familie om door moeilijke tijden heen te komen. In contact met mensen kun je echter wel eens de neiging hebben subjectief te reageren en je dan minder met logica bezig te houden. Tracht dit te controleren en blijf nadenken over dingen die je doet of zegt. Dit zal op zich lastig zijn, omdat je wel eens terughoudend kunt zijn en mensen het idee hebben dat je geheimzinnig bent. Tracht hier op te letten en geef jezelf wat meer bloot. Met name vrienden en familie zullen dit fijn vinden, omdat ze het idee kunnen hebben dat je niet met ze om wilt gaan. Dit betekent echter niet dat je altijd de drukte op moet zoeken, omdat je een teken bent dat veel privacy nodig heeft. Rust en regelmaat zullen in oktober dan ook van belang zijn om je geestelijk gezond te houden. Je kunt jezelf dan opladen en zal sterker in de wereld staan. Schroom er dus niet voor om soms even weg te kruipen en tijd door te brengen met jezelf of mensen waar je je volledig bij thuis voelt.
Gezondheid zal een zeer belangrijk onderwerp zijn, waarbij je moet bedenken dat alle signalen, die je lichaam momenteel afgeeft, betekenen dat je echt rust nodig hebt. Ga niet eindeloos door, maar breng meer effectiviteit en regelmaat aan, zodat je minder werkt en daardoor meer ontspant. Mars en Venus zullen de voornaamste planeten zijn, die kunnen helpen de juiste weg te vinden en tegen negatieve invloeden beschermen. Saturnus, die gericht is op fysieke fitheid zal echter minder positief zijn, waardoor je niet altijd even gezond bent. Houd je echter voor dat je geregeld wat rust moet nemen. Slaap je ook voldoende dan zal je in staat zijn om de maand goed door te komen.

Liefde en relaties
Het wordt een maand waarbij het belangrijk is om een goede weg met je partner in te slaan. Het zal een prima periode zijn om er op uit te trekken, maar dan niet voor heel actieve gebeurtenissen, maar juist voor relaxte activiteiten. Heb je die mogelijkheid dan is het zelfs een prima periode voor een romantische vakantie, waarbij je even weg kunt bij kinderen, vrienden, familie en je werk. Is dit niet mogelijk, dan doe je er goed aan geregeld samen met je partner rust op te zoeken en zware, serieuze onderwerpen achterwege te laten. Een leuk boek, een film of gezelschapsspelletjes doen al wonderen om de rust te vinden. Ben je single, dan kun je dit soort dingen doen met een goede vriend of familie, maar dan wel bij mensen die ook relaxed zijn en jou niet teveel verplichtingen opleggen. In de seks zullen fantasie en dromen een belangrijke rol spelen, waarbij je routinematigheid dient te verbreken en je partner tracht te veroveren met spannende, maar geregeld ook lieve handelingen of briefjes. Ben je single, dan is het een belangrijke periode om angsten, zorgen en schuldgevoelens achterwege te laten en te genieten van vrijheid en zorgeloosheid. Ga dus niet voor een vaste relatie, maar deel liefde met iemand waar je gevoel voor hebt, maar waar je zeker van weet dat het wederzijds niet voor een vaste relatie is. Heb je een relatie dan is het belangrijk dat je problemen buiten de slaapkamer houdt en je liefdesleven gebruikt als positief middel tegen problemen en irritaties. Dit zal dan een hoop rust en ontspanning bieden. Schorpioenen die minder lekker in hun vel zitten, kunnen obsessieve gevoelens hebben, waarbij ze op zoek zijn naar perfectie en volmaaktheid. Bedenk dat niets en niemand perfect is en dat je dit ook niet van je partner kunt verwachten. Kijk naar de positieve kanten van jezelf en de ander en accepteer mensen zoals ze zijn. In een relatie zal de sfeer een stuk relaxter zijn en is er veel ruimte voor liefde en intimiteit. Singles dienen dit ook in de gaten te houden, maar deze zijn ook sterk op spiritueel gebied bezig. Ze laten alleen maar een nieuw persoon toe die op spiritueel gebied iets te bieden heeft. Het is dan ook aan te raden om dit ook echt als belangrijkst punt voor de liefde te nemen.

Werk en financiën
Oktober zal een maand zijn, waarin er sterke banden zijn met collega’s, waarbij er zelfs een kans is dat er een blijvende vriendschap uit voortkomt. Vriendschappelijke banden met collega’s kan je gebruiken en al helemaal als jullie dezelfde ervaringen en kennis hebben, waardoor er veel begrip is. Deze maand kunnen er een heleboel projecten of taken zijn, die voortkomen uit plannen waar je al een tijd mee rondloopt. Heb je deze nog niet, dan wordt aangeraden hier zo snel mogelijk mee te beginnen. Er zal namelijk een krachtige planetaire energie zijn, die fundamentele veranderingen kan brengen. Het is niet duidelijk wat deze precies zullen zijn, maar wel dat deze planetaire situatie stelt dat je afhankelijk bent van de tijd en energie die je er insteekt. Hiervoor dien je dus effectief en adequaat te zijn, zodat je er wel energie instopt, maar je er uiteindelijk wel mentaal sterker door wordt. Doordat je sensitief en empathisch bent is het een goede maand om te communiceren. Daar zullen mensen, die in hun beroep te maken hebben met het onderwijs, psychologie en maatschappelijke of spirituele zaken veel profijt van kunnen hebben. Je bent effectief en duidelijk en mensen nemen veel van je aan.
Ook mensen die in de zorg of andere humanitaire beroepen werken, zullen gebruik maken van hun communicatieve talent en zullen ook spiritueel sterk zijn. Er zijn zelfs mogelijkheden dat je fondsen of sponsors kunt vinden voor plannen waar je al een tijd mee rondloopt. Ben je eigenbaas of leidinggevende dan zal je mensen aanmoedigen en inspireren, waardoor ze graag met je samenwerken. Wees niet bang voor concurrenten, omdat jij van jezelf al een uniek persoon bent. Klanten kiezen juist voor jouw eigenheid. Wees ook niet bang om te innoveren en durf te veranderen, omdat hier een positieve planetaire energie voor lijkt te zijn. Financieel zal het begin van de maand veel geluk brengen, waarbij er financiële beloningen lijken te komen van iets wat je in het verleden afgerond hebt. Ook is het een prima periode voor een nieuwe baan. Naarmate de maand vordert zal de geluksfactor wel afnemen, maar ben je nog steeds in staat kansen af te dwingen. Wel zal je financiële en economische situatie afhankelijk zijn van de keuzes van anderen. Wees voorzichtig, denk eerst goed na of spreek er met andere mensen over.

Fysieke en mentale gezondheid
Rust en regelmaat en het onder controle houden van je onderbewustzijn zullen terugkerende factoren zijn om in oktober gezond te blijven. Aangezien je alert bent en ook wel weet dat je even wat meer tijd aan jezelf dient te besteden, zijn de vooruitzichten gunstig om je gezondheid te verbeteren. Wel zal je op moeten letten dat je kwaaltjes kunt krijgen die te maken hebben met het seizoen. Vooral wisselende weersomstandigheden kunnen je parten spelen. Het zal een maand worden, waarin je op moet letten wat je eet en vooral als het gaat om koolhydraten. Tracht zaken als aardappels, snacks, rijst en pasta te minimaliseren, omdat juist deze producten ervoor zorgen dat je maag- en darmsysteem opspeelt. Blijf bedenken dat je iemand bent die erg veel kracht heeft en wanneer je rust en ontspanning inbouwt, kun je alle obstakels, die jouw welzijn in de weg staan, vermijden. Een speciale waarschuwing ligt op het gebied van je libido, waardoor je op moet letten voor al te heftige seksuele uitspattingen. Het is ook belangrijk verslavingen de kop in te drukken, omdat deze je fysiek en mentaal flink verzwakken. De volgende dagen is er goede energie: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31. De volgende dagen hangt er negatieve energie: 1, 6, 7, 8, 21, 22, 27 en 28.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Manon
Even ertussen uit: Vakantie Manon
Lieve mensen,


Ik zal vanaf 23 September t/m 9 Oktober 2016 a.s. even in retraite gaan. Even opnieuw Lees meer
door Medium Jolanda
Even voorstellen
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jolanda, en ben hier nieuw bij Astro Angels.
Ik hoop dat ik jullie inzicht en advies Lees meer
door Medium Marcelius
Afvallen met tomatensap!
Afvallen met Tomatensap?

Op basis van onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u Lees meer
door Medium Moon02
Ondernemen en energie.
Lieve volgers en bellers vandaag besteed ik het blog aan het Thema ondernemen en voor vele is de maand september een Lees meer
door Medium Moena
E-mail consult van Moena
Lieve mensen,

Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een email consult..

Graag een foto meesturen van de Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben genoeg
Hoi beauty!

Hoe gaat het met je? Geniet je van het mooie zomerweer?

Ik geniet zeker van het mooie weer ik kan dit zo Lees meer
door Medium Chantal02
Emailconsulten
Per heden kunnen jullie bij mij ook terecht voor emailconsulten, de vragen die je stelt, krijg je natuurlijk uitgebreid Lees meer
door Medium Morgana
E-mail consult Morgana
Lieve mensen,
Mochten jullie graag een consult per e-mail ontvangen dan is dit mogelijk. Stel duidelijke vragen waar Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
door Medium Frank
terug van vakantie
Beste mensen,
Ik ben vanaf vrijdag de 19de weer terug van vakantie. Ik zal in mijn agenda aangeven op welke momenten ik Lees meer
door Medium Moon02
De nieuwe tijd.
Lieve bellers samen komen wij er tijdens de readings of healing steeds meer achter dat wij nieuw tijds kinderen zijn.Wij Lees meer
door Medium Lindes
muurtje
Lieve mensen

Een na denkertje:

Een muur om je heen houdt het verdriet buiten
maar ook de vreugde binnen.

Jim Rohn Lees meer
door Medium Marja
E-mail consult foto reading
Heb je vragen omtrent je kind?
Kies dan voor een e-mail consult.
Dan kun je een foto op sturen.
Je krijgt dan Lees meer
door Medium Marja
Wat is nu precies een innerlijk kind?
Wat is nu precies jouw Innerlijk Kind?

We hebben allemaal een Innerlijk kind in ons. We hebben Lees meer
door Medium Jolanda02
Retraite Jolanda
Hallo lieve mensen

Ik ben even met retraite.
Neem even wat rust.
Na deze periode ben ik weer voor u beschikbaar.-
Tot Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd


Liefdesrelaties
Mercurius, de Zon en Venus bieden veel kracht, waardoor je stabiliteit en liefde kunt ervaren. Je hebt vertrouwen en weet over het algemeen wat je moet doen om je partner gelukkig te maken. Mercurius kan je een uitdagende energie geven, waardoor je niet altijd even braaf bent. Je vindt het toch wel Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je zult aan het begin van de week veel ondersteuning van je partner ervaren, maar dit zal niet altijd vanzelf komen, omdat je er wel om moet vragen. Toch zal het maandag en dinsdag een leuke tijd zijn voor liefde en relatie. Woensdag en donderdag kun je, als het om romantiek gaat, frustraties ervaren. Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Het zal voor jou en je partner een liefdevolle week worden, omdat er flink wat planeten in jouw sector van de liefde reizen en Mars aan het eind van de maand door je sector van intimiteiten reist. Met name de Zon en Jupiter zullen je veel liefde bieden. Je wilt eigenlijk de hele week de romantiek Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Venus zal je aan het begin van de week bijstaan, waardoor je verantwoordelijk en ook liefdevol bent. Doordat Pluto de 26ste zijn retrograde in de Steenbok beëindigt, zal je controle over je eigen gevoelens krijgen en kun je aan je innerlijke persoon werken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Omdat Mercurius een voorwaartse beweging maakt, zal je emotioneel lekker in je vel zitten. Je bent sympathiek en kunt je prima concentreren op het oplossen van dingen die de relatie onder druk kunnen zetten. Doordat de Zon je serieus maakt, zal je gericht zijn op zaken die aandacht verdienen, maar Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
De 26ste zal Pluto zijn retrograde beweging in de Steenbok beëindigen, waardoor je het gevoel hebt dat je controle over je leven hebt en dus ook over je relatie. Daarnaast zal Mars op de 27ste in jouw teken binnenkomen, waardoor je extra veel passie en enthousiasme kunt voelen en je er klaar Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
De Weegschaal zal deze week liefdevolle prikkels krijgen, door een gunstige planetaire energie. Je ervaart veel passie en liefde voor je partner. Hierbij zullen Venus, in de Schorpioen en de Zon, in jouw teken, ervoor zorgen dat je veel tijd aan je partner kunt en wilt besteden. Nadeel is dat Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Door dwingende energie van Mercurius kunnen er belangrijke veranderingen zijn. Heb je plannen in je relatie, dan wordt dit aangeraden, omdat deze over het algemeen goede gevolgen hebben. Je weet wat je moet doen en kunt je partner motiveren en enthousiasmeren om mee te gaan met Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Waarschijnlijk zullen de eerste dagen van de week op liefdesgebied langzaam op gang komen, doordat je toch ook nog veel andere dingen moet doen. De komende week zijn woensdag en donderdag voor de romantiek topdagen. Je bent in staat om te analyseren wat er moet gebeuren om de liefde tussen jou en je Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Pluto en Mars zullen beiden door de Steenbok reizen en deze combinatie is zeer sterk, mede omdat ook Jupiter een sterke verbinding met deze planeten zal aangaan. Hierdoor vind je het fijn de eerste dagen van de week veel tijd aan je partner te besteden. Dit kun je doen door liefde te geven, maar je Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Pluto gaat zijn retrograde beweging in de Steenbok beëindigen en zal gezelschap krijgen van Mars, die eveneens door dit teken gaat reizen. Dit zorgt dat je heel andere keuzes gaat maken en je partner hier van kan profiteren. Je krijgt meer controle over je eigen gevoelens en zal ook sympathiek Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Er zal een krachtige energie zijn, waardoor je niet alleen romantische emoties hebt, maar spiritueel ook flink versterkt zal worden. Dit komt vooral, omdat Venus door jouw teken reist. Je kunt je veel meer ontspannen en wilt de rust opzoeken. In een relatie vind je het fijn om niet al te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

Vlak voor de zomervakantie zag ik er best een beetje tegenop hoe ik de kinderen zou gaan vermaken als zij vakantie hebben.
"Ik kan geen vrij nemen want daar is het te druk voor maar ik ga wel zo veel mogelijk genieten met de kinderen" besluit ik.
En hopen dat het weer mee zit!

Ik denk aan mijn pubers en hoe die in elkaars vaarwater zitten en vooral als het een regenachtige zomer zal worden.
Dan dwaal ik af naar vorig jaar zomer..... Toen ik thuis kwam na een dag werken en mijn zoon op de bank zat met een blauw oog en een schram in zijn nek.
Ik liep meteen door naar de slaapkamer en ik kon zien dat er een worsteling was geweest.
Vragen durf ik het eigenlijk niet maar doe het toch.... Wat ik er van kon maken?
De kids waren aan het gamen op de playstation en er was geruzie over een joystick.

Deze zomer liever geen vechtpartijen en blauwe ogen voor mij!
Dit jaar ga ik het heel anders aanpakken, lekker samen genieten of het nu regent of dat het zonnetje schijnt.

Ik begin meteen te bedenken wat we zouden kunnen doen. Zwemmen, dagjes pretpark en weekendjes weg.
Toch kan ik maar aan één ding denken "rust"
Het beleven van rust kan je op veel manieren invullen maar voor mij is dat een dag helemaal niets en stilte om me heen en dat het liefst in mijn huispak!
Uitslapen is zelfs al even geleden.

Voor ik het door heb is de vakantie voorbij en loop ik met mijn dochter naar school.
De tijd is gevlogen maar wat was het leuk met de kinderen!
Vooral de filmavondjes waren favoriet!
En ondanks dagelijks werken was de quality time geweldig! En voelde het als een mini vakantie.
Ik heb geleerd dat rust niet perse stilte hoeft te betekenen maar door actief te zijn met de kids ook heel ontspannen kan zijn.

Nu staat de herfst voor de deur en de donkere dagen komen eraan!
Toch zie ik er niet tegenop zoals meestal.
Sterker nog, ik vind het best zijn charme hebben dat de blaadjes vallen en kan voor het eerst in 4 jaar tijd daarvan genieten!
Laat maar komen die herfst!

MoenaBekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Voor de Schorpioen zal oktober een maand zijn, die beïnvloed kan worden door gevoelens die vanuit je onderbewustzijn komen. Hierdoor kun je teveel bezig zijn met vaste patronen en impulsiviteit. Het zal echt belangrijk zijn hier van los te komen en je niet over te geven aan bepaalde handelingen om je beter te Lees meer


Algemeen
Oktober kan een maand zijn, waarbij je zult bekijken welke vaardigheden jij voldoende bezit en welke vaardigheden je nog moet leren. Het kan een periode zijn, dat je een opleiding gaat doen of af gaat ronden. Je bent creatief en ambitieus en zeker iemand die in staat is juiste keuzes te maken. De Leeuw is van Lees meer


Algemeen
Oktober is een maand, die geschikt is voor het nemen van belangrijke beslissingen en vooral voor die zaken die in je carrière problematisch verliepen, maar nu tot een einde komen. Het zal belangrijk zijn te analyseren op welk gebied je dit moet doen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een financieel aspect of Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden, waarin je niet in hokjes geplaatst wilt worden en waarin jij dat ook zeker niet bij anderen doet. Laat je niet dwingen om bepaalde dingen te doen, die mensen van je verwachten, omdat ze denken dat jij zo bent. Blijf gewoon jezelf en doe de dingen die jij voor jezelf verantwoord vindt. Dat Lees meer


Algemeen
Oktober zal een maand zijn, waarbij je ogenblikkelijk bereid bent tot actie over te gaan als iemand je om hulp vraagt of als er iets belangrijks moet gebeuren. Op vele gebieden zal je inspanningen kunnen verrichten om je leven zo goed en zo mooi mogelijk te maken. Oktober is ook een maand, waarin je voor Lees meer


Algemeen
In oktober voel je je zowel mentaal, fysiek als intellectueel uitgedaagd. Dit zullen echter niet alleen maar irreële gevoelens zijn, maar er kunnen ook daadwerkelijk obstakels zijn, die je op zal moeten lossen. Tracht je emoties onder controle te houden, zodat je jezelf er niet bij verliest. De Tweeling zal Lees meer


Algemeen
In de komende maand is het mogelijk dat je de tijd die je aan je carrière besteedt niet in evenwicht kunt brengen met je privéleven. Ook kunnen er conflicten door komen, doordat je familie of gezin betrokken worden bij dingen die je in je werk aan het doen bent. Je doet er dan ook goed aan om hier Lees meer


Algemeen
Oktober kent een aantal belangrijke veranderingen in je gezin of je persoonlijke leven, waarbij emoties zeer hoog op kunnen lopen, maar sentimenten je meestal toch makkelijk afgaan. In je carrière zullen er weinig problemen zijn, waarbij alleen de eerste week financieel nog lastig kan zijn. Daarna zal het Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarin je bezig bent voor normen en waarden te strijden. Je bent namelijk erg principieel en zal het wel eens moeilijk vinden van je eigen waarden los te komen. Tracht dit wel te doen en bekijk bepaalde zaken soms ook vanuit het standpunt van anderen. Dit kan onzeker maken, maar je zult Lees meer


Algemeen
Mercurius zal deze maand geregeld veel kracht aan de Waterman geven, al helemaal omdat de Zon hier ook zijn kracht aan verleent. Je zult energie genoeg hebben om veel in het leven te bereiken. Mars, die normaal gesproken niet echt positief voor de Waterman is, zal deze maand juist wel zeer vriendschappelijk met je Lees meer


Algemeen
Oktober kan een maand worden, waarin je goed naar jezelf moet luisteren en je innerlijke stem zeker niet moet vermijden. Laat je behoeften los en richt je meer op je gevoel. Oktober kan mogelijkheden bieden als het gaat om carrière en zakelijkheden. Ben je werkeloos dan kun je goede kansen maken om werk te Lees meer


Algemeen
Het zal zeker geen maand zijn om af te wachten. Je moet steeds tot keuzes komen en kunt daarbij geen grijze muis zijn. Je moet dus bepalen wat je wilt en kan niet in het midden blijven staan. Op sociaal gebied zal je voorzichtig moeten zijn hoe je dingen brengt en al helemaal als je dit via sociale media doet. Een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag