astro content

Maandhoroscoop Schorpioen juni

Algemeen
Je kunt deze maand wel eens voorspellende dromen hebben, die een richting geven aan de dingen die je in het leven kunt gaan doen. Bedenk dat deze dromen wel degelijk veel zeggen en dat het eigenlijk je onderbewustzijn is, dat jou iets duidelijk wil maken. Let op dat niet al je dromen werkelijk iets zeggen, maar herhalen dromen zich, dan zijn het wel boodschappen. Houd dit dus goed in de gaten en tracht je dromen te verklaren. Er kunnen nog meer bijzondere dingen gebeuren. Soms kan je namelijk het gevoel hebben dat je bepaalde dingen al meegemaakt hebt of dat je mensen tegenkomt, waarvan je het idee hebt dat je ze al eerder gekend hebt. Juni zal dus een spirituele en geestelijke maand worden, waarbij je aangetrokken wordt tot het onderbewustzijn, maar ook tot energieën van de hogere wereld. Je hebt een sterk empathisch en sensitief vermogen en kunt veel dingen aanvoelen. Je energie zal niet alleen gericht zijn op het spirituele. Je zult ook waardering hebben voor creativiteit, kunst en muziek. De maand is dan ook geschikt voor culturele uitstapjes, theaters of kunstateliers.

Het zal een maand worden, waarin je geestelijk ontwaakt uit een emotionele winterslaap. Je zult nu echt de weg van het licht inslaan en je diepe spirituele gevoel ontdekken. Je zult deze maand de neiging hebben redenen te zoeken voor de wereld waarin we leven. Je vraagt je geregeld af waarom de wereld zo slecht is en wilt daar oplossingen voor bedenken. Je geloof in een hogere wereld zal alleen maar toenemen. Sommige Schorpioenen zullen behoefte krijgen zich aan te sluiten bij een geloofsgenootschap. Naast geestelijke ontwikkeling, zal er ook een gunstige planetaire invloed zijn, die je carrière een flinke impuls geeft. Persoonlijke ambities en uitmuntende resultaten zullen er dan ook een goede maand van maken.

Liefde en relaties
Er zullen gunstige planetaire invloeden zijn, waardoor de romantiek vaak in je leven zal verschijnen. In een relatie ervaar je warme energie en krijg je een sterke drang om je partner eens in het zonnetje te zetten. Je doet er goed aan je partner te verrassen met leuke geschenken, een lief bloemetje of een leuk uitje naar een restaurant of andere romantische plek. Je partner zal verbaasd zijn dat je zo attent en liefdevol bent. Als Schorpioen ben je iemand die spiritueel sterk is, maar in een relatie heb je wel eens moeite om je gevoel op de juiste manier te laten zien. In juni zal je daar minder moeite mee hebben en kan je liefdesleven verbeterd worden door je liefdevolle uitstraling. Sympathie en sensitiviteit zijn de sleutelwoorden, waarmee je de liefde kunt vergroten. Doordat je deze maand zeer empathisch bent, zal je aanvoelen wat je partner nodig heeft om tevreden gesteld te worden. Bedenk dat je partner behoefte heeft om lekker te knuffelen of een lief en vriendelijk woord van begrip. Je zult deze maand in ieder geval in staat zijn de ander te ondersteunen.

Ten opzichte van andere mensen ben je geneigd advies te willen geven, maar let er op dat je dit niet te pragmatisch doet. Mensen kunnen zich dan wel eens van je afkeren. Het geven van advies en ondersteuning is dus zeker niet verkeerd, maar denk er goed over na hoe je dit aan anderen duidelijk kunt maken, zonder dat ze je wijsneuzerig vinden. In het algemeen zal je deze maand prima in staat zijn om dit te doen, waardoor je mensen het gevoel kunt geven dat ze je kunnen vertrouwen en dat je meestal optimistisch bent. Het is een zeer gunstige maand voor nieuwe liefdesrelaties. Dit dwing je ook wel zelf af, doordat je empathisch en intuïtief erg sterk bent. Je bent in staat om mensen rust en ontspanning te geven, waardoor ze graag naar je toetrekken. Ben je single, dan zal dit veel romantische mogelijkheden bieden. Of je een vaste relatie kunt krijgen, zal nog maar te bezien zijn. Je vindt het namelijk fijn om losse contacten te onderhouden en bent uitermate gericht op het beleven van geestelijke erotiek. Alleen mensen die in staat zijn om spirituele verbinding met jou aan te gaan, zullen een kans maken. Tot die tijd ben je gericht op lust en een fysieke voldoening.

Werk en financiën
Mars zal grote delen van de maand fantastische energie bieden, omdat deze door jouw sector van de carrière reist. Je kunt jezelf laten gelden en bent bereid uitdagingen aan te gaan. Je kunt hard werken en zal zeker niet te beroerd zijn om vieze karweitjes op te knappen. Op financieel gebied kan juni wel eens zeer goed zijn. Het is een prima maand om te investeren of te beleggen. Wil je een lening krijgen, dan zal de energie hier ook goed voor staan en kun je dit moeiteloos doen. Met name je krachtige en sympathieke uitstraling zorgt er namelijk voor dat mensen een positieve indruk hebben en het hierdoor veel sneller aandurven om zaken met je te doen. De planetaire invloed zorgt voor energie, waardoor je vastberaden bent om datgene te doen wat je al lang van plan was. Let op dat het geen goede periode is om geld van vrienden of familie te lenen. Ook kun je beter geen geld op een andere informele manier lenen, omdat dit voor onduidelijkheid kan zorgen en uiteindelijk voor problemen. Het is een prima maand om problemen of conflicten, die je zakelijk hebt, aan te pakken. De planetaire energie zorgt er namelijk voor dat je de energie hebt om kansen te grijpen. Er wordt dan ook zeker aangeraden om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Juni is een goede maand om indruk op anderen te maken. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan jezelf te promoten. Je zult merken dat je meer kansen kunt krijgen.

Mensen zullen dit zeker niet als opschepperig zien, maar onder de indruk zijn van wat jij kunt bieden. Het is ook een prima periode om een nieuwe carrière te ambiëren. Mensen die willen switchen zullen intern een overstap kunnen maken. Mensen die werkeloos zijn, kunnen zich goed profileren, waardoor ze opvallen en hierdoor meer kans hebben om aangenomen te worden. Je moet dit wel zelf afdwingen, het komt niet zomaar op je pad. Solliciteer via de gangbare kanalen en vertrouw niet op allerlei mooie praatjes van vage uitzendbureaus of mensen die roepen dat ze een baan voor je hebben. Alleen betrouwbare uitzendbureaus worden aangeraden en je doet er verstandig aan naar de personen te kijken, die jou de baan aanbieden. Laat je intuïtie spreken en ga er bij twijfel niet op in. Mensen die lang werkeloos zijn, doen er goed aan vrijwillig werk te doen, omdat ze dan op kunnen vallen.

Fysieke en mentale gezondheid
Door de passionele Mars zal er flink wat energie op je pad komen, die dus kan zorgen voor veel goede invloeden, maar ook wel eens voor stress kan zorgen. Met name op het gebied van je studie en carrière kun je deze stress ervaren. Je zult deze maand dus extra voorzichtig zijn als je merkt dat je hier mee te maken hebt. Ook dien je op te letten dat je je conditie op peil houdt. Op zich zal je in juni zeer vitaal kunnen zijn en zal je zeker in staat zijn geregeld te sporten en andere activiteiten te doen. Mentaal zal je dus wel eens wat stress ervaren, maar fysiek zal je juist zeer krachtig zijn. Je bent heel erg creatief en zal ook veel activiteiten kunnen doen, die uiteindelijk zelfs mentaal voor veel meer rust zorgen. Er wordt aangeraden om lekker actief te zijn, zodat je de stress, die je vanuit je werk ervaart, kunt laten verdwijnen. Kun je de stress onder controle houden of zelfs helemaal laten verdwijnen dan zal het een prima maand kunnen zijn om zorgeloos te leven. Let op dat er na de 24ste een krachtige verandering op kan treden, waarbij je in staat bent om eventuele problemen met slechte gewoontes of voedingspatroon op te lossen. Mensen die nog te weinig sporten, zullen in deze periode het besluit nemen om dit toch te gaan doen, omdat ze merken dat hun lichaam dit zeker wel nodig heeft.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Marya
Dolfijnhealing op afstand
Hallo lief mens.
Vanaf volgende week mag ik weer dolfijnhealingen op afstand gaan geven.
Dit zijn Lees meer
door Medium Fieke
Ik nodig iedereen uit dit te doen...
Al vele jaren krijg ik visioenen te zien over het verloop van mijn leven...maar dan vooral over mijn Lees meer
door Medium Jasmijn
Jasmijn
Lieve mensen ik ben Jasmijn sinds vandaag nieuw op deze lijn, ik sta jullie graag ter woord met al jullie vragen en problematiek Lees meer
door Medium Xandra
Tijd van je leven
Welkom bij Xandra
Als life coach relatie specialist kan ik je helpen om snel jouw doel te bereiken door:
focus op je Lees meer
door Medium Willy
Medium Willy vakantie
Lieve mensen,
Vanaf morgen ben ik niet bereikbaar wegens vakantie. Eind mei ben ik weer fris en opgeknapt tot jullie Lees meer
door Medium Anja
Anja

Ik stel me graag even aan jullie voor!De vaste gasten op Astro Angels hebben het vast al wel gemerkt, dat er een nieuw Lees meer
door Medium Marcelius
Eerste blog van Marcelius
Welkom,

Even voorstellen mijn naam is Marcelius voor velen geen onbekende naam en wil U van tijd tot tijd iets Lees meer
door Medium Manon
Even rust nemen voor mezelf
Lieve allemaal,


Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik vanaf 23 mei t/m 29 mei a.s. in retraite Lees meer
door Medium Debby
Lenny
Afscheid van een bijzonder persoon.....veel sterkte met dit verlies.

Rust in vrede, Lenny. Lees meer
door Medium Willy
Lenny
Ik ken Lenny niet maar ik wil haar familie en vrienden condoleren met dit verlies en wens hen heel veel sterkte dit te dragen.
Liefs Lees meer
door Medium Moon02
Voeding en Mental-coaching
Nu lieve vrienden de zomer in aantocht is help ik jullie graag met voeding en lifestyle coaching.
De zuivere Lees meer
door Medium Chantal02
SMS Dienst Chantal02
Beste bellers, per direct ben ik ook beschikbaar op de SMS dienst. Bij mijn visitekaartje kan je sinds kort SMS Lees meer
door Medium Chantal02
Ben nu ook op de SMS bereikbaar
Lieve bellers, vanaf heden ben ik ook te bereiken op de SMS dienst. Bij mijn visitekaartje staat een kopje Lees meer
door Medium Damaris
Nieuwe werktijden
Hoi Beauty!

Ik heb mijn agenda bijgewerkt,daar kan je vanaf nu zien welke tijden ik online ben.

Ik ben vanaf maandag Lees meer
door Medium Frank
invloed nieuwe maan
Weinig mensen beseffen hoeveel effect de Nieuwe Maan en de Volle Maan op het lichaam hebben. En daarvan is dat de Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter 


Liefde en relatie
Mercurius heeft zijn retrograde beweging beëindigd. Ten tweede reist de Zon al vanaf de 20ste door de Tweeling, terwijl Venus zich daar de 24ste bijvoegt. Daardoor zal je genieten van contact met anderen en zullen gebonden personen, maar ook singles, veel sociale Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
De Zon reisde al door de vrolijke en flexibele Tweeling en Venus zal daar dinsdag ook reizen. Daarbij zal de retrograde Mars, in de Boogschutter ,voor avontuurlijke energie zorgen. Hierdoor kun je, naast intieme en warme gevoelens, passionele energie ervaren. In de liefde kun je deze week een zeer Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Het eerste deel van de week zal bijzonder zijn, omdat Venus vanaf de 24ste bij de Zon in jouw teken gaat reizen. Hierdoor ervaar je een warme en liefdevolle energie en kun je je concentreren op dingen die belangrijk voor je liefdesleven zijn. Je kunt je doelen scherpstellen en werkt aan Lees meer


Waterman


Liefde en relatie
In de liefde kun je deze week veel goede energieën ervaren en dan met name in de eerste vier dagen. Mercurius zal een positieve baan beschrijven en ook de Zon en Venus, die beiden door de speelse Tweeling reizen zullen je positief beroeren. Tot en met de 26ste zal de retrograde bewegende Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
De Zon reist al vanaf de 20ste door de Tweeling en krijgt daar de 24ste Venus op visite. Daarnaast zal Mars dichtbij de Aarde staan, waardoor zijn invloed erg krachtig is. Doordat de retrograde bewegende Mars tot en met donderdag door de Boogschutter reist, zit je lekker in je vel, waardoor het Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Op de 22ste heeft Mercurius zijn retrograde beweging beëindigd, waardoor je weer veel meer ruimte voor jezelf neemt. Je bent minder onzeker en zal zowel in sociale contacten als in de liefde veel goede emoties ervaren. Daarnaast zal de energie van de Zon, die door de Tweeling reist, je aan Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Mercurius zal zijn retrograde beweging deze week beëindigen en de Zon en Venus zullen veel meer kracht krijgen. Hierdoor ervaar je veel warme en sensuele energieën en vind je het fijn om veel tijd met andere mensen door te brengen. Zeker tot en met woensdag zal je dit vast kunnen houden. Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
In het begin van de maand zorgde Mercurius voor storingen in je sector van de liefde. Je had gevoel dat je niet lekker in je vel zat en wilde in de liefde flink van je afbijten. Dat zal deze week met name de eerste vier dagen anders zijn, omdat deze planeet nu zeer positief beweegt. Daarbij Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Voor de Vis kan het wel eens een krachtige en spirituele week worden, waarbij je de energieën van de Zon en Venus kunt gebruiken om je emotioneel te versterken en de energie van Mercurius om je op intellectueel gebied te versterken. Echter, er is ook een storende energie in de vorm van de Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Het kan deze week wel eens een zeer gunstige week worden, waarbij met name de periode van de 26ste tot en met de 28ste voor veel goede en liefdevolle energieën zorgt. Maar ook de eerste dagen zullen prima zijn, waarbij je het gevoel hebt dat je getest wordt. Toch zal dit je veel kunnen Lees meer


Schorpioen


Liefde en relatie
Er zal deze week een bijzondere energie op je afkomen, waardoor je erg veel liefde ervaart als gevolg van jouw heersende planeet Mars. Ondanks dat de planeet retrograde beweegt, zal deze de hele week voor een krachtige spirituele energie zorgen, die nog eens versterkt wordt door de Zon en Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Jouw heersende planeet Venus voegt zich de 24ste bij de Zon in de Tweelingen. Aangezien Mercurius in het begin van de week zijn retrograde beweging in jouw teken beëindigt, zal dit dus zorgen voor een prima energie om de week mee te beginnen. Je ervaart deze positieve energieën als een Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Juni kan een relaxte maand worden, waarbij je in de stemming bent voor gezelligheid en afspraken en wilt genieten van eten, drinken en andere geneugten van het leven. Je zult ook veel tijd aan hobby’s besteden of artistieke bezigheden hebben. De dingen die je doet, wil je het liefst met mensen waar je je Lees meer


Algemeen
Kreeften zijn zeer spiritueel en empathisch en dat is fijn in contact met anderen, maar kan ook storend werken, omdat je erg gevoelig bent. Je kunt deze maand veranderingen meemaken, waardoor emoties in de war kunnen raken en je minder effectief bent in je werk of andere zaken waar je je aandacht bij dient te Lees meer


Algemeen
Juni kan wisselvallig beginnen, waarbij je de moed kunt verliezen om die dingen te doen, die je moet doen. Je moet eisen aan jezelf stellen en belangrijke zaken aandacht geven als je merkt dat je minder belangrijke dingen vooropstelt. Je zult je impulsieve gedrag en de neiging om dingen te makkelijk op te nemen Lees meer


Algemeen
Door een krachtige planetaire energie ben je in staat controle te houden over de dingen waar je mee bezig bent. Het zal een prima periode zijn om nu al doelstellingen en strategieën uit te denken hoe je de toekomst in kunt gaan. Familie zal in juni belangrijk voor je zijn, waarbij je er verstandig aandoet om Lees meer


Algemeen
Op gebied van vrienden en andere sociale contacten kun je in juni in de schijnwerpers staan. Vrienden kunnen een goede invloed op je hebben, waardoor je nieuwe dingen kunt leren. Deze kunnen voor de toekomst veel gunstige momenten opleveren. Je zult zelfs in staat zijn om jezelf op een geheel nieuwe manier neer te Lees meer


Algemeen
Het zal een zeer goede maand zijn om beslissingen over doelen te nemen. Je hebt een energie over je waardoor je in staat bent om op een ordelijke manier dingen aan te pakken. Je bent zeer effectief en adequaat en vindt het nuttig om veel taken af te ronden in zowel je werk als in je privéleven. Je doet er Lees meer


Algemeen
De maand juni zal zeker krachtige energieën bieden, waardoor je in staat bent om goede en duidelijke beslissingen te nemen. Je bent opmerkelijk scherp in het doorgronden van details en je empathisch vermogen zal op gebied van menselijk contact zeer krachtig zijn. Het zal dus niet alleen zakelijk een prima Lees meer


Algemeen
Het zal een maand zijn, waarin je eigenlijk veel emotioneler dan gewoonlijk bent. Je bent veel minder gericht op perfectie en vindt het belangrijk menselijk te zijn. Je wilt liever geen strak geplande agenda en zal ook niet altijd even objectief zijn. Toch zal het wel eens nodig zijn om wel degelijk objectief te Lees meer


Algemeen
Het wordt een maand waarbij je er goed aandoet knopen door te hakken en zeker niet al te besluiteloos te zijn. Je kunt prima ideeën hebben en weet ook heel goed wat je wilt. Je doet er echter verstandig aan om niet alles op het laatste nippertje te doen, maar je van tevoren af te vragen wat je moet doen om Lees meer


Algemeen
In juni zal er op creatief gebied een krachtige, planetaire invloed zijn, waardoor je veel ideeën krijgt. Je zal deze zeker niet voor jezelf houden, maar ze graag met anderen delen. Juni zal een maand zijn waarin er ruimte is voor vriendschappen en plezierige momenten. Je wilt hierbij niet alleen een-op-een Lees meer


Algemeen
Je kunt deze maand wel eens voorspellende dromen hebben, die een richting geven aan de dingen die je in het leven kunt gaan doen. Bedenk dat deze dromen wel degelijk veel zeggen en dat het eigenlijk je onderbewustzijn is, dat jou iets duidelijk wil maken. Let op dat niet al je dromen werkelijk iets zeggen, maar Lees meer


Algemeen
Je bent deze maand zeer creatief bij dingen die je in gedachten hebt. Je start met nieuwe projecten of neemt initiatieven om jezelf te ontwikkelen. Met name sport, kunst, promotie of activiteiten die van invloed zijn op de samenleving hebben je aandacht. Je zult in juni een inspirator zijn om anderen te motiveren Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag