astro content

Maandhoroscoop Schorpioen februari

Liefde, sociale contacten en carrière
Met name in het tweede deel van de maand ben je zeer aanhankelijk als gevolg van de Zon die in jouw liefdessector beweegt, maar zal de periode van de Nieuwe Maan al veel liefde bieden. Hierdoor ben je zeer romantisch en kun je daar ook prima gebruik van maken. Ben je single, dan kun je hier gebruik van maken door nieuwe mensen te ontmoeten en vind je het ook erg fijn om emotionele banden met mensen aan te gaan. Je bent deze periode vooral gericht op mensen die hulp nodig hebben en daardoor positief geraakt worden door datgene wat je voor ze doet. Heb je een relatie dan kun je deze periode werken aan de emotionele band die jullie hebben of juist niet hebben. Het zal een prima periode zijn om begrip voor elkaar te hebben en het juiste gevoel te verkrijgen. Je hebt deze maand moeite je op werk te concentreren, doordat je zeer krachtige emoties kunt ervaren.
Toch kunnen emoties je ook veel bieden doordat je deze kunt gebruiken om nieuwe ideeën in je op te voelen komen. In januari had je misschien het gevoel dat je stilstond, maar dat zal in februari kunnen veranderen. Je wordt geestelijk geprikkeld en kunt je leven op het juiste spoor te krijgen. Je bent in staat om bepaalde zaken die je in januari wel in gedachten had, nu wel uit te gaan voeren. Je doet er goed aan om korte termijndoelen te stellen, zodat je meer overzicht houdt. Financieel gezien is met name het laatste deel van de maand zeer krachtig met veel mogelijkheden op de periode van de 25ste tot de 27ste.

Februari de maand van de Sneeuwmaan (voor alle tekens)
Februari is een maand met aan de ene kant nog veel sneeuw en kou. Aan de andere kant zal de Zon weer in kracht toenemen en ons voorbereiden op de lente die komt. De Nieuwe Maan zal de 8ste om 15:40:00 zijn kracht op je afsturen, maar ook voor en na deze datum zal je energie ervaren. Je krijgt de kracht om te bedenken wat het waard is plannen en gevoelens, die je omtrent bepaalde zaken hebt, los te laten of juist voort te zetten. Heb je het gevoel dat je met bepaalde dingen beter kunt stoppen dan kun je daar beter naar luisteren en de juiste zaken meer aandacht geven. Luister vooral naar je intuïtie en ga af op je gevoel en niet altijd maar op je verstand. Je zult merken dat je tijdens de Volle Maan het idee hebt dat je op de juiste manier bezig bent. De Volle Maan zal op de 22ste om 19:20:33 zijn kracht het sterkst laten voelen, maar ook dagen ervoor en erna zullen zeer veel energie bevatten. De nachten die volgen zullen maanenergie bieden, welke ervoor zorgen dat je ideeën en gevoelens ontkiemen. De periode na de Volle Maan zal de natuur ontwaken uit haar winterslaap.
De Maan zal in deze periode in de buurt van Regulus staan, dit is de helderste ster in het sterrenbeeld Leeuw. Deze energie zal invloed op ons bewustzijn hebben, waardoor we wakker geschud worden en er latente krachten losgemaakt worden. We zien onszelf in de spiegel, waardoor we ons op nieuwe mogelijkheden kunnen richten. Je zult in staat moeten zijn om bepaalde zaken los te laten. De Maan in de Leeuw is gericht op ambitie en vertrouwen, waarbij je naar diepe verlangens zoekt. Je wilt de waarheid en zoekt naar datgene wat je werkelijk in het leven wilt bereiken. De Maan kan deze periode emotioneel geladen zijn, waardoor je gevoelig bent. Je gevoelens kunnen zeer intens zijn. Gebruik je deze energie op verantwoorde wijze, dan zal je de kracht gebruiken om te ontwikkelen. Doe je dit niet, dan kun je met achteruitgang te maken krijgen. Per sterrenbeeld kan dit anders zijn, waarbij de een hier beter mee omgaat dan de ander. De Volle Maan zal trachten je masker af te zetten en jezelf te zijn. Je zult innerlijke kracht ervaren en sterke punten benutten. Dit zal emotioneel, sociaal, zakelijk en in de liefde plaatsvinden.

Algemeen overzicht van de maand
Doordat je in het tweede deel van de maand gericht lijkt te zijn op emoties en je privéleven, doe je er verstandig aan juist in het eerste deel van de maand veel werk af te ronden en zakelijke beslissingen te nemen. De krachtige energie van Mercurius zal je ondersteunen, versterkt door de nuchtere en tegelijk liefdevolle Zon. Je kunt prima nadenken en zit fysiek lekker in je vel, waardoor er mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien. Toch doe je er verstandig aan om eerst bepaalde zaken, die nog niet klaar zijn, af te ronden. Je kunt anders met nieuwe zaken starten, terwijl er achter je het een en ander opstapelt. Je kunt dan overzicht verliezen, waardoor nieuwe zaken veel minder goed uit kunnen pakken.

Tijdens de eerste week zal de Maan steeds meer energie aan je bieden, waardoor spirituele gevoelens versterkt worden. Hierdoor ben je zeer instinctief en intuïtief. Je weet hierdoor welke stappen je dient te nemen om jezelf te ontwikkelen en kunt mensen goed begrijpen. Het kan dus wel eens een prima periode zijn om mensen in vertrouwen te nemen en om advies te vragen. Je kunt niet alles alleen doen, ook al zou je dat graag willen. Je hebt wel degelijk mensen nodig. Door de krachtige energieën zal je dit over het algemeen prima aankunnen en zal je zeker niet onzeker worden als mensen kritiek op je hebben of bepaalde dingen van je afkeuren. Je kunt na blijven denken en jezelf afvragen hoe je bepaalde zaken kunt veranderen om anderen tegemoet te kunnen komen. Overigens zullen er ook mensen zijn die opbouwende kritieken hebben, waardoor je beter kunt functioneren. Ondanks dat je vooral op je werk gericht bent, zal je de eerste periode wel sympathiek zijn en zal je een rustige periode mee kunnen maken als het gaat om vrienden, een relatie en familie. Let op dat er storende energieën van Mars en Jupiter kunnen zijn. Mars kan er voor zorgen dat je boze gevoelens kunt ervaren als mensen zich op normatief gebied niet gedragen. Jupiter kan je soms lui maken, waardoor je nog wel eens de neiging hebt je ziek te melden. Beide energieën kun je beter zo sterk mogelijk intomen.

De Nieuwe Maan van de 8ste komt in de Waterman terecht. Hierdoor ben je meer gericht om bepaalde zaken in je privéleven aandacht te geven. Je krijgt hierdoor sterke gevoelens dat je je huis een opknapbeurt wilt geven en zal daar misschien wel daadwerkelijk stappen in ondernemen. Dit kan een nieuwe periode inluiden, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, mogelijkheden die een familielid aanbiedt of andere zaken die er op je pad komen. Je bent deze periode in staat je emoties te kanaliseren en kunt negativiteit omzetten in positiviteit, waarbij je op zakelijk gebied productief en op privégebied liefdevol bent.

Vanaf de 13de zal Mercurius in de Waterman reizen. Hierdoor komen er oude ideeën en herinneringen in je op. Je kunt veel nadenken en vraagt jezelf af hoe je toen bepaalde dingen gedaan hebt. Je kunt nadenken over mensen uit die periode en nostalgische gedachten hebben over personen en de situaties waar je je toen in bevond. Dit kan emotionele impact hebben, maar dit zal over het algemeen niet op een negatieve manier uitpakken. Je kunt van je verleden leren en je emoties beter uitdrukken, waarbij je anderen duidelijk kunt maken wat je voelt. Je hart staat open voor vriendschap en liefde en je kunt dit ook echt laten merken. Let in je werk op dat je je niet door onwenselijke emoties laat leiden en dat je in sommige gevallen objectief blijft.

Vanaf de 16de zal Venus zich bij Mercurius in de Waterman voegen. Hierdoor richt je je meer op emoties die door je heen stromen. Deze energie zal de rest van de maand bij je blijven. Doordat je normen en waarden in deze periode erg sterk naar voren komen, denk je veel na over dat wat wel of niet goed is. Je bent daardoor in staat je met mensen te identificeren, waardoor je je goed in kunt leven. Met name mensen die zelf ook goede normen en waarden hebben, zullen jou het meest boeien. Je vindt het nu eenmaal fijn als mensen serieus in het leven staan en verstandig nadenken. Je bent deze periode in staat je emoties onder controle te houden, waardoor je erg relaxt in het leven staat en je niet snel gek laat maken. Dit heeft voor mensen in je directe omgeving, maar ook voor anderen veel positieve gevolgen. In de liefde kun je de ander het vertrouwen geven, waardoor deze ook zeer positief is.

Ben je single, dan zullen mensen onder de indruk zijn van de warme uitstraling die je hebt. Sociaal kun je vrienden het idee geven dat jij ze ten alle tijden zal ondersteunen, maar verlang je wel dat mensen dit terug geven. Doen ze dit herhaaldelijk niet, dan kun je zelfs besluiten om een relatie te beëindigen. In de laatste week zal je veel warme en prettige emoties ervaren, waardoor je je emotioneel, maar ook fysiek op kunt laden. Op de 19de komt de Zon in Vissen. Je trekt je deze periode terug, maar zal wel veel tijd aan mensen, waar je een hechte band mee hebt, besteden. Je bent zeer aanhankelijk, maar dan alleen naar geliefde mensen, zoals een partner, familie of heel goede vrienden. Je ervaart de drang om je huis op te knappen of er meer sfeer in te brengen. Het is een prima periode om tijd aan hobby’s en sport te geven of met nieuwe activiteiten te starten. Je bent creatief en hebt een sterke wil. Hierdoor zit je sterk in je vel, waardoor je vertrouwen toeneemt. Je bent zeer lief en hebt zorg voor andere mensen. Doordat je je eigen gevoelens belangrijk vindt, zal je ook jezelf geregeld kunnen verwennen. Ook de Maan zal kracht laten voelen, waardoor je nog eens sterker beïnvloed wordt en hierdoor in de liefde zeer aanhankelijk en warm overkomt.

Op de 22ste zal de Volle Maan aan de hemel verschijnen. Je kunt bepaalde problemen met een vriend of een relatie oplossen, wat kan zorgen voor beter contact, maar ook kan leiden tot het verbreken van een relatie. Je bent gericht op een groep mensen, waar je je erg thuis voelt. In de liefde ben je gepassioneerd en kun je in de liefde investeren. Je bent opstandig als je merkt dat een bepaald contact niet lekker verloopt of mensen je weinig teruggeven. Je kunt dan zelfs ontrouw worden en de ander volledig negeren.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Veronica
Chinese Astrologie
"8 februari 2016" het Chinese jaar van de Aap- een intrigerend jaar vol verrassingen en mogelijkheden.
Wij marcheren elk Lees meer
door Medium Yolan
Feestje!
Een half jaar ben ik nu werkzaam voor Astro Angels en ik wil even via deze weg laten weten dat ik geniet van de vele mensen Ún Lees meer
door Medium Fieke
waarom trekken mensen steeds de 'verkeerde' partners aan
Heel vaak heb ik mensen aan de lijn die zich afvragen waarom ze steeds dezelfde Lees meer
door Medium Veronica
Astrologie
Mercurius loopt weer recht sinds 26/1; Oef alles draait weer zoals het moet draaien, hierboven zowel beneden; geen misverstanden Lees meer
door Medium Rosa
Energetische verhoudingen op aarde
Lieve mensen,

Vaak lopen mensen vast, waarom kan ik iemand niet loslaten ? Waarom zit iemand bijna Lees meer
door Medium Debby
Voor de Vroege Vogels
Op werkdagen ben ik lekker vroeg in de ochtend aanwezig voor alle vroege vogels die behoefte hebben aan een Lees meer
door Medium Angel_love
Ik ben volop aanwezig!
Lieverdjes,
Ik ben de komende week extra veel aanwezig voor jullie, dus heb je vragen zie je het even niet meer Lees meer
door Medium Elvira
krachtige healingen by Elvira
Hallo allemaal!

U kunt bij mij terecht voor een krachtige healing om u verder te helpen op uw levenspad. Ik Lees meer
door Medium Marja
healing en/of reading voor jezelf of je kind
Lieve mensen, wil je een healing en/of een reading ontvangen?
Zend dan een foto en je krijgt Lees meer
door Medium Moon02
Affirmaties over zelf liefde
Lieve bellers en collega's, lezers van mijn blog.
Sinds kort werk ik als Parapsycholoog op de lijn met mijn Lees meer
door Medium Sujadi
Het Innerlijk Kind Helingsproces - (Collectieve Helingen, ?op afstand? - deel 2a)
Veel mensen voelen zich momenteel geconfronteerd met Lees meer
door Medium Marloes
LIEFDESVERDRIET???
Wie kent het niet? Pijn en angst, je verlaten, verraden, afgewezen en in de steek gelaten voelen! Maar lieve mensen wees Lees meer
door Medium Willy
Medium Willy
Lieve klanten van Astro Angels, ik ben de komende week overdag niet op de lijn wel in de avond.
Afgelopen vrijdag is mijn Lees meer
door Medium Elvira
nieuwe medewerker
Lieve mensen,

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker hier bij Astro Angels. Mijn naam is Elvira en ik ben Lees meer
door Medium Elvira
Nieuwe Medewerker Elvira
Lieve mensen,

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe medewerker hier bij Astro Angels. Mijn naam is Elvira en ik Lees meer
Collectieve Heling

Elke donderdag avond door medium Sujadi.
Meld je hier aan.

Weekhoroscoop

Tweeling


Liefde en relatie
Mercurius en de Zon hebben een krachtige verhouding, waardoor je ontspanning voelt. Daarnaast zal de Nieuwe Maan zich de 8ste bij de Zon in de Waterman voegen. Je blaakt van energie, wat een goede invloed op je kan hebben. Je bent vrolijk en enthousiast in contact met anderen, Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Mars en de Nieuwe Maan zullen aan het begin van de week veel kracht bieden, waardoor je mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Hierdoor heb je een sterke drang om jezelf onder de loep te nemen en kun je veel activiteiten plannen. Er kunnen leuke momenten zijn, die je leven een Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je ervaart de kracht van Mars en de Nieuwe Maan van de 8ste zeer sterk, waarbij de Maan ook nog eens gezelschap heeft van de Zon, die al door de waterman reist. Je bent deze periode, op gebied van intellect, zeer sterk en weet wat je wel of niet wilt. Je zult deze periode op moeten Lees meer


Leeuw


Liefde en relarie
Met de Zon en Mercurius als prominenten hemellichamen en de 8ste ook nog de Nieuwe Maan die zijn energie op je afstuurt, zal je een prettige en leuke week meemaken. Je hebt veel aandacht voor mensen en vindt het leuk activiteiten te ontplooien. Ook Venus zal energie op je afsturen, Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Er zijn energieën die kunnen steunen, maar ook storen. Venus, de Nieuwe Maan, de Zon en Mercurius kunnen je steunen, terwijl Mars en Jupiter je soms wel eens tegenwerken. Op de 8ste zal de Nieuwe Maan zijn kracht laten gelden, waarbij je op veel gebieden lekker in je vel Lees meer


Kreeft 


Liefde en relatie
Jupiter had nog wel eens de neiging je futloos te maken, maar dat zal deze week een stuk minder zijn. Er zijn voldoende positieve energieën die er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Doordat de Zon en Mercurius invloed hebben, zal je echter minder liefdevol zijn en Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De Nieuwe Maan in de Waterman kan tezamen met de Zon een zeer goede periode inluiden. Op maandag kun je echter nog wel wat drukte ervaren, waarbij je je hoofd koel moet houden. Er kan iemand zijn die jou op romantisch gebied het hoofd op hol brengt, maar dit hoeft niet te betekenen Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je bent de komende week enthousiast en vindt het leuk om van alles te doen. Je avontuurlijke karakter komt naar buiten, waardoor je bijna niet te stoppen bent. Toch zal je zeker niet als een kip zonder kop rondlopen, omdat je toch wel goed nadenkt als gevolg Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
De Nieuwe Maan zal de 8ste door de Waterman reizen en de Zon daar vergezellen. Hierdoor ben je sociaal en kun je bijna de hele week bezig zijn meer mensen in je leven toe te laten. Waar je normaal gesproken niet echt een groepsmens bent, zal je je nu prima voelen als je met Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Je hebt de komende week een sterke drang om bepaalde zaken in je privéleven aandacht te geven, waarbij je er op gericht bent veel verbeteringen in te voeren. Dit kan op liefdesgebied zijn, als je denkt dat daar wel eens vernieuwingen of verbeteringen nodig zijn. Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Het kan voor sommige mensen een lastige week worden, doordat ze als gevolg van Jupiter en Mars emoties niet altijd onder controle krijgen. Gelukkig geldt dit alleen voor mensen die al niet lekker in hun vel zaten. Je doet er in dit geval goed aan voldoende te rusten en overdag Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Er hangt de gehele week een zeer krachtige spirituele energie, die jou zeker positief raakt. Dit kan zeer goede gevolgen hebben, maar kan je ook wel wat in de verwarring brengen. Met name maandag zal je liefdesleven een kleine dip krijgen, waardoor je niet zo goed weet wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière
In de liefde zal je in het tweede deel van de maand zachter en vriendelijker zijn, dan in het eerste deel van de maand. Dit betekent niet dat je koud of hard bent, maar je zult het eerste deel meer met andere zaken bezig zijn. Vanaf de 15de zal je meer gericht zijn op je partner Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
In het eerste deel van de maand ben je op liefdesgebied vooral gericht op een fysieke verbinding met anderen, terwijl je in het tweede deel van de maand juist veel meer gericht bent op een mentale verbinding. Ben je single, dan zal je in het eerste deel van de maand verwend Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Venus kan deze maand een prominente rol spelen, waardoor je veel aandacht en liefde kunt laten zien. Je vertoont genegenheid voor andere mensen en kunt jezelf opofferen om het goede in hen naar boven te brengen. Je kunt jezelf wel eens wegcijferen als mensen in je omgeving het Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je zult in februari sterk op intimiteiten gericht zijn. De beste perioden zijn de eerste en de laatste dagen van de maand. Je concentreert je op mensen waar je om geeft en vindt het fijn als er een emotionele band is met mensen waar je van houdt. In een relatie kun je je, veel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je kunt deze maand meer tijd vrijmaken voor zakelijke beslommeringen en hebt hierdoor minder tijd voor de liefde. De enige periode, waarin je echt tijd voor warmte en passie vrijmaakt, zal in de periode van de Volle Maan zijn. Daardoor is met name de periode van de 21ste tot de Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name later in de maand kun je je richten op fysiek contact met andere mensen. Heb je een relatie, dan zal je het fijn vinden passie te verhogen en liefde te bedrijven. Je bent gericht op lichamelijk contact en vindt dit nog belangrijker dan geestelijke verbinding. Ben je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
De komende maand vind je het belangrijk relaties te verdiepen. Contacten met mensen zullen dan ook je hoogste importantie hebben. Je bent betrokken en richt je op intieme contacten. Je doet er van alles aan om contacten met een relatie, vrienden of andere mensen te versterken en Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name het tweede gedeelte van de maand ben je emotioneel een stuk sterker dan het eerste deel. Je kunt je opofferen voor mensen waar je om geeft. Je bent empathisch en sensitief en begrijpt daardoor prima wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Je bent deze periode zeer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je bent het eerste deel van de maand bezig contact met dierbaren te versterken. Mensen, die de laatste tijd veel problemen in hun relatie ondervonden, kunnen goede momenten hebben, waardoor er minder kans is dat een relatie beëindigd wordt. Je bent in staat liefde met Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
In het eerste deel van de maand kun je je richten op intimiteiten, waarbij je er op gericht bent om een sterke emotionele band met dierbaren aan te gaan. Bepaalde problemen die je uit januari meeneemt, kun je zoveel aandacht geven dat deze opgelost worden. Het middelste gedeelte Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Je kunt op gebied van de liefde een zeer goede maand meemaken. De eerste helft komen er krachtige invloeden vanuit de Nieuwe Maan en de Zon. Beiden reizen door je sector van de liefde. De periode van de 7de tot de 9de is waarschijnlijk dan ook één van de beste Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière
Met name in het tweede deel van de maand ben je zeer aanhankelijk als gevolg van de Zon die in jouw liefdessector beweegt, maar zal de periode van de Nieuwe Maan al veel liefde bieden. Hierdoor ben je zeer romantisch en kun je daar ook prima gebruik van maken. Ben je single, dan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag