astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - April 2017

Algemeen voor de Schorpioen
Misschien zal de planetaire energie niet altijd even gunstig zijn, maar je zult sterk genoeg zijn om door te gaan met het maken van uitmuntende prestaties. Je zult erg veel emoties voelen en die zal je onder controle moeten houden. Emoties zijn niet erg, maar wel als je die op negatieve manier gaat gebruiken. Weet je je emoties voldoende te beheersen, dan zal je aan het eind van deze maand merken dat je de zaken, waar je werkelijk iets mee moet doen, ook daadwerkelijk af kunt ronden. April zal een maand zijn, waarin je erg moedig bent en je in principe alles wat je wilt, ook zult bereiken. Je hoeft daar niet veel moeite voor te doen, omdat de planeten minder goed staan, maar je geluksfactor juist erg sterk zal zijn. Je krijgt veel aandacht van mensen of het nu in de liefde is of in je carrière. Er is wel één grote maar en dat is dat je je niet vast moet bijten op dingen die je nog niet aankunt. Met name Mars kan jou namelijk ongeduldig maken, maar richt je alleen op zaken, die je ook echt aankunt. Andere taken kun je doorsluizen naar de volgende maand. Ondanks dat je met je carrière bezig bent, zal je focus toch het meest gericht zijn op je privéleven. Echter, je zult meer met gevoelens van anderen bezig zijn en minder met die van jou. Dat wordt gewaardeerd en zal je veel liefde en vriendschap opleveren.

Liefde en relaties
Voor je privéleven komt er een moeilijke maand aan. Er kunnen vrienden en familieleden zijn, die zich met je leven bemoeien. Zij kunnen kritiek hebben op de manier hoe jij met je relatie omgaat. Dit kan zijn, omdat ze jou handelen bekritiseren of omdat ze jouw relatie niet goedkeuren. Geregeld heb je het gevoel dat je jezelf of je partner moet verdedigen. Dit kan ook zijn weerslag op je relatie hebben, waardoor je alle zeilen bij moet zetten om de relatie vast te houden. Het zal belangrijk zijn om je zacht en flexibel op te stellen zodat je partner geen reden heeft om conflicten op te zoeken. Met name het laatste deel van de maand kan problemen geven, waardoor je op moet letten met dingen die je doet en zegt. Voor de Schorpioenvrouw wordt er geadviseerd om vriendelijker en zachter te zijn en vooral niet teveel met een partner te twisten. Ben je single, dan kun je de neiging hebben om je laatdunkend over mannen uit te laten en zoek je geregeld ruzies met het andere geslacht. Je kunt erg onzeker zijn en hebt neiging om jezelf te willen bewijzen. Je komt echter over als een echte feministe en komt dan erg hard over. Beter kun je je onzekerheid laten zien, omdat mensen je dan als heel ander persoon beschouwen. Single vrouwen zullen deze maand niet snel happen als mannen hun interesse laten blijken. Je hebt het niet nodig om liefde en aandacht van ze te krijgen. Wel kan je een avontuurtje willen met een man die voor jouw gevoel ondergeschikt aan je is. De Schorpioen man zal niet scheutig zijn met het tonen van gevoelens. Mensen kunnen je als erg mysterieus betitelen, maar je ook wel eens zien als oneerlijk persoon, die zijn ware gezicht niet laat zien. Beter kun je dus je gevoelens wel eens laten zien. Mensen vinden je dan veel charmanter en aantrekkelijker. Het zal voor singles een maand zijn om niet teveel met het verleden bezig te zijn. Kom je een nieuwe liefde tegen, dan kun je haar wegjagen met praatjes over je liefdesleven. Voor de liefde zal het voor mannen en vrouwen wat minder zijn, maar je bent wel passioneel en wilt veel erotiek, omdat je verlangens je soms gek van genot maken. Tracht hier mee op te passen, omdat je een partner wel eens af kunt schrikken met je intens erotische handelingen.

Seksualiteit voor de Schorpioen
De Schorpioen is van nature een passioneel en erotisch teken, maar kan zich ook wel goed verstoppen als hij niet voldoende seks van zijn partner krijgt. Hij zoekt dan meer de spanning en het avontuur in fantasieën en zal zich daarmee bevredigen. Singles zullen niet snel toehappen als iemand hen versiert, omdat ze toch ook altijd wel een slot op de deur hebben als het om emoties gaat. Dat zal deze maand allemaal anders zijn, omdat de Maan al vanaf het begin van de maand voor romantische en passionele energieën zorgt. Daardoor zal je er niet mee wegkomen en zullen gebonden mensen meer erotiek van hun partner vragen. Ben je single, dan zal je niet lang zonder seks kunnen en op zoek zijn. Bijzonder is hierbij dat Saturnus en Mercurius een vertragende werking hebben, waardoor de Schorpioen uitdaagt, maar zich ook weer kan terugtrekken als zijn partner of een ander toehapt. De Volle Maan van de 11de zal verandering brengen, waardoor je je partner betere gevoelens kunt geven, zodat teleurstellingen goedgemaakt worden. Singles zullen dan een magnetische werking op het andere geslacht hebben, waardoor mensen makkelijk verliefd op je worden. De Nieuwe Maan aan het eind van de maand kan kosmische energie afvuren, waardoor je erotiek wilt en krijgt, omdat je dit uit alle kracht afdwingt.

Werk en financiën
Het wordt een drukke maand, waarbij je veel tijd aan van alles en nog wat kwijt bent. Pas op dat je je niet in je werk gaat begraven, omdat een partner, familie of vrienden zich anders verwaarloosd kunnen voelen. Werk is natuurlijk belangrijk, maar niet als je jezelf voorbij loopt. Het is een maand, waarin je op moet passen dat je niet teveel stress krijgt vanuit mensen die jou teveel pushen. Plan wat vrije tijd om mensen te bezoeken of je partner en kinderen aandacht te geven. April belooft een zware maand te worden, waarbij je op veel gebieden aandacht moeten geven aan verplichtingen op zowel privégebied als in je carrière. Heb je een eigen bedrijf dan is er veel concurrentie en zal je alle aandacht moeten schenken aan de strijd die hiermee gepaard gaat. Zorg ervoor dat je je creatieve kant naar buiten laat komen. Dan zal het je zeker lukken om te overwinnen. Werk je voor een baas, dan zal je ook geregeld moeite hebben met collega’s. Je bent nu eenmaal geen grijze muis en zult vrienden, maar ook vijanden hebben. Besteed daarom tijd aan mensen die achter je staan, zodat je ondersteuning hebt. Ondanks druk en stress is het een uitdagende maand voor een positieverbetering. Mensen zullen je zien als een hardwerkend ambitieus persoon. Zolang je niet veel risico neemt, kun je investeringen en beleggingen doen, die veel goeds brengen. Overigens is april, voor mensen die een nieuwe baan prefereren, wel een prima maand om promotie te maken of een nieuwe baan te krijgen. Er wordt aangeraden om hier niet teveel over te twijfelen en kansen aan te grijpen. Voor vrouwen is het belangrijk om zich deze maand vooral sociaal te ontwikkelen. Je kunt invloedrijke mensen ontmoeten, die jou emotioneel en financieel kunnen ondersteunen. Je dient voorzichtig te zijn in contact met collega’s of medewerkers. Alles wat je zegt, kan namelijk tegen je gebruikt worden. Mensen die plannen voor een grote aankoop hebben, kunnen dit het best aan het eind van de maand doen. Mannen wordt geadviseerd om meer hulp van familie te vragen en vooral bij mensen die commercieel of financieel sterk zijn. Let op bij het lenen of uitlenen van geld. Er zijn aanwijzingen voor oplichters of dieven die in je omgeving zijn.

Het Schorpioen kind
De maand kan voor het Schorpioen kind moeilijk worden, zowel fysiek als mentaal. Het kind moet erg op zijn gezondheid letten, waardoor ook opvoeders op moeten letten dat hun kind niet ziek wordt. Het zal belangrijk zijn goede maaltijden te gebruiken zodat de weerstand niet verlaagt. Het is belangrijk voldoende vitaminen te eten en te drinken. Het zal echter moeilijk zijn om het Schorpioen kind te overtuigen bepaalde dingen wel of niet te doen. Het vergt een bijzondere aanpak, waarbij het beter niet al te streng behandeld dient te worden, maar begrijpend en meelevend. Daar zal het Schorpioen kind beter op reageren. Het kind zal deze maand niet teveel nadenken en geregeld impulsief handelen. Hoe moeilijk het ook voor de ouders is, het blijft belangrijk om het kind constant aan te geven wat wel of niet goed is. Misschien zal het in de jeugd niet opgevangen worden, maar ooit zal de Schorpioen de normen en waarden heus na gaan streven. Op school kunnen kinderen dagdromen, wat problemen kan geven, omdat het kind bepaalde leerstof mist. Als ouder is het belangrijk hier thuis mee bezig te zijn. Praat met je kind en zorg dat deze niet achter gaat lopen. Eventueel kun je externe hulp vragen.

Gezondheid
De fysieke weerstand kan in april minder zijn, waardoor het verstandig is op te letten of er symptomen van bepaalde ziektes zijn. Het is belangrijk om een arts om hulp te vragen en niet af te wachten dat het wel overgaat. Het kan daarnaast verstandig zijn om je voor te laten lichten welke bepaalde vitaminen en mineralen goed zijn voor klachten die je hebt. Het is een maand waarin je te maken kunt krijgen met bepaalde spanningen, waarbij je niet zo goed weet waar deze vandaan komen. Er wordt daarom aanbevolen om rust en ontspanning in je leven in te bouwen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een massage te nemen of aan meditatie of yoga te doen. Het is een prima maand om intens te sporten, zodat je eventuele spanningen en schadelijke stoffen uit je lichaam kunt verbannen. Hoe meer de Schorpioen beweegt, hoe lekkerder deze zich gaat voelen. Het is voor de Schorpioen vrouw belangrijk meer ingetogen te zijn, omdat je je anders zo druk gaat maken dat je mentaal in de problemen komt. Het is geen maand om een bezoekje aan een schoonheidssalon te brengen. Beter kun je korte reisjes maken of lekker alleen thuis doorbrengen, zodat je je eigen dingen kunt doen. De fysieke conditie van de man kan over het algemeen goed zijn. Mentaal ben je wat zwakker, waardoor je fysieke symptomen kunt krijgen, die jou ongerust maken of je misschien iets ernstigs onder de leden hebt. Ga voor de zekerheid even naar een arts om je te laten onderzoeken.

Ter overweging
De Schorpioen kan prima alleen leven, doordat het een uiterst onafhankelijk teken is. Je kunt alles bereiken wat je wilt. Opgeven doe je niet snel en je bent ook zeer eigenwijs, maar over het algemeen op een positieve manier. Je kunt de neiging hebben om je leven geïsoleerd in te delen. Denk hier goed over na. Alleen leven is veilig en geeft controle, maar het maakt je toch eenzaam en je mist veel liefde.

Algemeen voor alle tekens
De eerste periode van de lente staat creatie van de natuur centraal. De natuur wordt herboren en er zal ruimte voor liefde zijn. Het universum is er klaar voor om op het Noordelijk halfrond zijn goddelijke energie uit te stralen. Het is de maand van het sterrenteken Ram, die van actie houdt, maar waarbij er ook reactie zal zijn. De energie van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat we de eerste willen zijn, maar dat betekent dat veel mensen dit zo voelen. Let op dat je niet in een strijd terecht komt. Het is belangrijk dat we onze handelingen overdenken en niet impulsief reageren. Ook is het belangrijk het leven niet te zien als ‘mijn leven’, maar als ‘ons leven’. We leven immers in een sociale maatschappij, maar we gedragen ons niet altijd zo. Bedenk dat het niet alleen om ons individu gaat, maar dat we rekening met elkaar houden. Elke actie ontwikkelt niet alleen een gelijke reactie, maar ook een tegenovergestelde reactie. April zal dus een maand zijn, waarin we veel liefde delen, maar waar liefde en haat dicht bij elkaar staan. Er zullen mensen zijn, die jouw liefdevolle en empathische intenties op een negatieve, aanvallende manier zullen beantwoorden. Andersom zal jij ook die neiging hebben om anderen aan te vallen, als deze niet reageren zoals jij dat wilt. Ook hier geldt dat je jezelf streng toe moet spreken, om niet hetzelfde te doen. Zorg voor liefde en ontwijk mensen die jou negatief bejegenen. Het wordt een maand van ontwikkeling van de natuur, maar ook van vernietiging van deze zelfde natuur. Het zal dan ook belangrijk zijn om juist liefde te geven aan de mensen, dieren, natuur en hogere wereld. Je zult het misschien niet gelijk merken, maar uiteindelijk zal dit je een veel beter leven geven. De hogere wereld zal een mystieke energie brengen en een beloning geven aan mensen, die positief en verantwoord in het leven durven te staan.

April zal een maand zijn van de bereidheid om elkaar te helpen om alles op te bouwen. Geef toe aan het verlangen om de wereld de goede kant op te brengen. Dat begint bij jezelf en niet bij het beoordelen van anderen. Het universum zal je ondersteunen, maar het initiatief ligt bij mensen zelf. Durf te creëren en vertrouw op dat waar het werkelijk omdraait; liefde en saamhorigheid. April zal een maand van actie en reactie zijn, waarbij je jezelf af moet vragen wat jij kunt doen om de wereld opnieuw te creëren. Laten we de lente starten door liefde te geven en mensen uit te nodigen. Doen we dit met zijn allen, dan zijn we een krachtige bondgenoot van de hogere wereld.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Mel
Goed nieuws
Hier is een opdracht; wees vandaag de brenger van goed nieuws. Kijk bij het uitvoeren van deze opdracht of je het moeilijk vindt Lees meer
door Medium Elvira
Wacht je op liefde?
Wacht je op liefde? Hoop je dat er een geliefde op je pad komt die veel van je zal houden? Voel je je ongelukkig omdat Lees meer
door Medium Sophie
woensdag
Goedemorgen Lieverds,

Hierbij een tip van de dag!

Laat alle negatieve gedachten over jezelf los!
Heb vertrouwen in Lees meer
door Medium Mashenka
De Weg
Er is geen weg naar geluk,
geluk is de weg.
 
Er is geen weg naar vrede,
vrede is de weg.
 
Er is geen weg naar Lees meer
door Medium Sophie
dinsdag
Goedemorgen Lieverds,

Ik wil deze met jullie delen:

The future depends on what you do today.? -Mahatma Gandhi

Liefs Sophie Lees meer
door Medium Mashenka
Inspirerende Gedachten
OHANA,
means family,
And family never gets left behind Or forgotten.
 
Namasté Mashenka. Lees meer
door Medium Sophie
Maandag
Goedemorgen Lieverds,

Wat een mooie dagen voor de boeg. We gaan de lente voelen. Bij sommige is de zielenpijn nog voelbaar en Lees meer
door Medium Elvira
Voel je je eenzaam?
Iedereen heeft zich wel eens eenzaam gevoeld en we weten allemaal hoe naar dat voelt. Tegenwoordig wordt er veel Lees meer
door Medium Sophie
Vrijdag affirmatie
Goedemorgen lieverds,

Het weekend breekt aan en wil mijn affirmatie met jullie delen voor deze dag..

Hierbij een Lees meer
door Medium Moon
Lente Vibers, Edelstenen therapie.
Wat te doen bij sombere emoties omdat dingen niet altijd lukken zoals jij zou willen. Buig je gedachten Lees meer
door Medium Helena
even afwezig
Beste Mensen

Ik moet het helaas nog uitstellen om on-line te komen, heb al meer dan een maand de griep en lig nu met long en Lees meer
door Medium Marria
Marria terug
lieve mensen!

Na lange tijd afwezig te zijn ben ik weer terug, u kunt mij weer bereiken via de chat en email en Lees meer
door Medium Nathalie
Niet kunnen aarden...
Enkelen onder ons hebben en blijven moeite houden met het ''niet geaard zijn''. In de spirituele wereld worden we gauw Lees meer
door Medium Elvira
Last van kou door groene thee
We zijn bekend met de positieve effecten van groene thee, maar wist je ook dat je het koud kunt krijgen door Lees meer
door Medium Elvira
Wat kan een healing voor je doen?
Veel mensen weten inmiddels wel dat healingen bestaan, maar het bliift onduidelijk wat een healing nu Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties
Maandag en dinsdag zal de liefde naar de achtergrond geschoven worden, omdat je meer energie hebt om met zakelijkheden aan de slag te kunnen. Je bent vitaal en de kracht zal van je afstralen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn als je partner jou hierin steunt, zodat je datgene kunt doen wat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De retrograde Venus heeft al vanaf 4 maart een krachtige invloed op de gevoelige Vis. Je bent zondag bewust van wat je kunt doen om je partner gelukkig te maken. Dit komt vooral omdat je vertrouwen in jezelf hebt en daardoor goed voor je partner kunt zijn. Je moet oppassen dat je na zondag Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Het kan een prachtige week worden, maar wel met ups en downs. Maandag kun je erg opwindende gevoelens hebben en bedenk je iets wat jij en je partner al eerder gedaan hebben. Je kunt opgewonden zijn en dan niet alleen op seksgebied, maar ook op gebied van spannende en avontuurlijke activiteiten. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
De eerste dagen van de week kunnen er tussen jou en je partner wat discussies zijn met betrekking tot huiselijke en familieaangelegenheden. Tracht open te staan voor elkaars familie en veroorzaak vooral geen conflicten als je het ergens niet mee eens bent. Voor je het weet kun je grote problemen Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Op gebied van liefde is het een spannende week met onverwachte obstakels, maar ook met zeer veel kans op opwinding en passie. Zondag tot en met dinsdag doe je er goed aan voldoende aandacht aan je partner te geven, omdat deze zich anders verwaarloosd voelt, wat conflicten kan geven. Je vindt werk Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het kan een fijne week worden, waarin jij en je partner een oplossing vinden voor bepaalde zaken die misschien wat minder verliepen. Je kon je wel eens wat kwetsbaar voelen, waardoor je emotioneel wat minder lekker in je vel zat. Dit kun je deze week achter je laten. Je kunt weer veel sterker Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Aan het begin van de week zal je de mogelijkheid moeten aanpakken om met je partner te praten over die dingen, die niet lekker lopen of juist heel goed gaan. Je zult merken dat het praten hierover tot veel begrip kan leiden en er ook zeker een emotionele vonk tussen jullie kan ontstaan, waardoor er Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
De Nieuwe Maan brengt goede energie mee omdat die door je sector van vriendschap zal bewegen. Je vindt het daardoor niet alleen belangrijk om liefde in je leven te hebben, maar wil je ook vrienden met je partner zijn. Daarnaast vind je het fijn als jij en je partner vrienden en familie bezoeken. Je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Venus reist vanaf 4 maart al op retrograde wijze door je sector van de liefde. Hierdoor kon je wel eens wat problemen ervaren, die jou en je partner parten speelden. Met name mensen die dit wat genegeerd hebben, kunnen daar aan het begin van de week last van ondervinden. Echter, de Nieuwe Maan zal Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Het begin van de week is er krachtige energie, waardoor er fantastische dingen kunnen gebeuren, die jouw relatie een flinke impuls geven. Je vertrouwen is tot en met dinsdag groot en je bent niet alleen aantrekkelijk voor anderen, maar ook voor jezelf. Dit geldt echter voor Stieren, die fysiek Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
De nadruk zal meer op vriendschap liggen, dan op romantiek. Maandag en dinsdag ben je vooral bezig om problemen op te lossen en zal je energie uitgaan naar mensen die je hulp nodig hebben. Tot en met woensdag zal de energie er niet goed voorstaan, waardoor jij en je partner niet altijd goed met Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Het wordt waarschijnlijk een perfecte start van de week, waarbij er ruimte voor intimiteit en liefde is. Je hoeft niet verbaasd te zijn als je leuke geschenken of complimenten van je partner krijgt. Venus zal, ondanks de retrograde beweging, namelijk positieve energie sturen, omdat de Nieuwe Maan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

"Ken je dat gevoel dat je iemand tegen komt en niet zo goed weet wat je nou precies moet vinden van die persoon??"


Ik heb dat met een dame die ik ken van school en steeds gedag zegt en lief naar me lacht.
Ik kwam haar enige tijd geleden tegen in de stad op een gezellige donderdagavond.
We herkenden elkaar meteen, raakten in gesprek en bleken ook nog eens raakvlakken te hebben!
Ondanks het leuke gesprek is er iets bij mij wat er voor zorgt dat ik haar niet helemaal vertrouw. 
Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zou me niet op mijn gemak voelen om haar in de buurt van mijn vriend te laten.
En dat terwijl ik toch zeker ben van mijn relatie maar misschien niet van mezelf?
Zij doet me denken aan een vrouw en periode wat heel moeilijk is geweest.
Een verleden met bedrog en leugens, nu was dat best een uitdaging om dat los te laten en nu 6 jaar later snap ik waarom het moest gebeuren dat die persoon uit mijn leven moest verdwijnen.
Deze situaties gebeuren om plaats te maken voor iets beters, alleen als je er midden in zit dan kun je dat minder goed zien!
Iedereen heeft te maken met oordelen of we dat uitspreken denken of niet:" het blijft een oordeel."
Het punt is: "Ik had het oordeel al over haar toen ik haar voor het eerst zag!" En ik veroordeelde mezelf op het moment dat ik dat deed!


Kortom: Iedereen die je ontmoet waar je een positief of negatief gevoel bij hebt komt je dus iets over jezelf vertellen.
Nu ik dit inzicht heb (waar ik even aan moet wennen) hoef ik het niet meer bij haar neer te leggen en bevrijdt ik als het ware mezelf.
Ik weet dit wel, dit is waar het in mijn opleiding vaak over gaat, maar nu voel ik het ook en dat maakt een groot verschil!


Ik voel de opluchting maar het moet nog even zakken, als je steeds een bepaald patroon volgt en je krijgt het inzicht wil natuurlijk niet zeggen dat je hoofd ook al zover is, dat heeft oefening nodig.
Dit stuk was lastig omdat het een vorm van onzekerheid is met deze vrouw  dat is iets waar ik liever niet naar wil kijken maar naar de leuke dingen in het leven.
Dat kan alleen maar meer stromen op het moment dat je kijkt naar de moeilijke stukken die je krijgt.


Ondertussen doe ik mijn uiterste best om de vriendschap af te houden en daar voel ik me vervolgens dan weer schuldig over!
Er is eigenlijk geen reden waarom ik haar niet in mijn leven zou toe laten!
Ik weet niet of het de bedoeling is om echt vrienden te worden maar dat er een andere reden is waarom zij op mijn pad komt.
Zij laat mij zien dat ik vrede mag sluiten met de "bedrogen Moena"!
Een klein stukje waar ik nu klaar voor ben om naar te kijken maar wat ik moeilijk vind om onder ogen te komen.
Wat ik lastig vind is dat zij het pad aan het lopen is wat ik al heb mogen/ moeten bewandelen.
Als ik naar haar verhaal luister doet me dat denken aan rechtzaken, pijn en onrecht!
Daar wil ik liever niet meer over nadenken, zij laat mij dit helemaal uitvergroot zien zodat ik er eigenlijk niet meer omheen kan en het
laatste stukje door me heen mag laten gaan.
Ze komt me dus iets brengen, iets moois namelijk rust en vrijheid.
Ik heb ondertussen een uitnodiging ontvangen voor haar verjaardag omdat mijn angst en onzekerheid nu plaats heeft gemaakt voor dankbaarheid ga ik daar graag op in!

Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Misschien zal de planetaire energie niet altijd even gunstig zijn, maar je zult sterk genoeg zijn om door te gaan met het maken van uitmuntende prestaties. Je zult erg veel emoties voelen en die zal je onder controle moeten houden. Emoties zijn niet erg, maar wel als je die op negatieve Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Voor de Steenbok zal het een relaxte lentemaand worden. Dit komt, omdat de combinatie van Mars en de Maan positieve invloed geeft. Deze zorgt er voor dat je gevoelens flexibel en warm zijn. Daardoor zal je minder kritisch op jezelf zijn en kun je makkelijker uitdagingen aangaan, zonder Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Het begin van de lente is voor de Weegschaal een bijzonder moment. April zal een spannende maand kunnen worden, omdat je krachtige steun krijgt van jouw heersende planeet Saturnus en de passionele Mars. Er kunnen veel verrassingen zijn waaruit ontwikkeling mogelijk is. Dit zal niet Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Bijna de hele maand zal de Maan jouw beschermende factor zijn. Deze zal onvoorwaardelijk achter je staan, maar niet altijd even krachtig zijn. Met name op gebied van carrière zal je daarom wel eens het gevoel hebben dat niet alles even goed verloopt. Maar voordelig is hierbij dat de Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Het zal een maand zijn waarin je je eigen leven kunt leiden, waardoor door jou gestelde doelen bereikt kunnen worden. Je bent in april koppig en eigenwijs, maar als je die op de goede manier gebruikt, zal je merken dat je veel gedaan krijgt. Je bent deze maand zeker niet afhankelijk van Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter is het zeker geen slechte maand, omdat de heersende planeet Jupiter een positieve verbinding met Mars aangaat. Dit betekent in principe dat alles wat je doet wel goed af kan lopen. Maar let op, ga niet naast je schoenen lopen en onderneem niet alleen maar acties Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
Rammen staan midden in het leven en zijn met veel zaken bezig. Je hebt over het algemeen grip op jezelf, waardoor je niet het gevoel hebt dat je verrast kunt worden. Let op dat dit in april wel tegen kan vallen en dat je dingen wel af blijft ronden. Denk vooral niet dat alles vanzelf gaat. Je Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
De Leeuw is deze maand in staat te begrijpen wat deze moet doen om de toekomst goed in te kunnen gaan. Het wordt een bijzondere maand, waarin er veel duidelijk wordt. Het zal echter geen maand worden, waarin je daadwerkelijk handelt om je te ontplooien. Het is meer een periode om ideeën Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Voor de Tweeling zal april een goede, maar lastige maand zijn. De eerste periode van de maand ben vrij relaxt zijn en kun je zowel in je carrière als in je privéleven prima functioneren. In de tweede en derde week is er krachtige energie en heb je soms het gevoel dat er veel Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Voor de Kreeft zal april een cruciale maand zijn. De Maan, jouw belangrijkste hemellichaam, zal een zeer krachtige en gunstige positie innemen, waardoor je op veel gebieden een beschermende energie ervaart. Het zal echter belangrijk zijn om doelen, die je gesteld hebt, niet te verzaken en Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
April kan in je carrière een rustige maand worden. Dat betekent niet dat je stilstaat, maar er hangt een serene rust. April zal niet zeer dynamisch zijn, maar je kunt wel je taken en werkzaamheden afronden. Gelukkig zal Mercurius, de belangrijkste planeet voor de Maagd, je helpen om Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
April kan voor de Vis een ongewone periode zijn, omdat de Zon een krachtige invloed op je heeft. Je hebt karakter en zit vol zelfvertrouwen Met name het verleden kan echter wel je emoties onder druk zetten. Met name Venus kan hier de oorzaak van zijn. Er kunnen situaties zijn, die een Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag