astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - April 2018

Overzicht van de maand
Het is een maand van zelfontplooiing, waarbij nadruk ligt op emoties, harmonie, gezin en familie. De meeste planeten zijn op je privéleven gericht en minder op je carrière. Je zult in staat zijn evenwicht te vinden tussen carrière en je privéleven. Je denkt veel over anderen na en wil het liefst behulpzaam zijn. Breng hier rust in aan, omdat niet iedereen hiervan gediend is. Je doet er verstandig aan agressie te controleren. Je kunt je aan mensen storen en dit kan problemen geven.

De eerste week moet je hard werken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Wees je bewust van risico’s die je kunt lopen. Over het algemeen zal dit lukken. De 4de t/m de 6de zijn er meningsverschillen met geliefden. Tracht relaxt te blijven en ga niet constant de strijd aan. Kijk goed naar wat jij zelf kunt doen om je partner veel liefde en veiligheid te geven en blijf communiceren. De 8ste t/m de 10de ben je ordelijk en kun je veel bereiken, zowel privé als in je carrière. De 13de en 14de zal je goed moeten bekijken wat je kunt doen om je werk af te ronden of met nieuwe projecten te starten. Je kunt met positieve verrassingen te maken krijgen. Mercurius zal de 15de zijn retrograde beweging beëindigen. Je kon wel eens erg moe en gestrest zijn, maar dat zal nu voorbij zijn. Je wordt productief en efficiënt en kunt makkelijker je doelen bereiken. De Nieuwe Maan zal de 16de nieuwe kansen bieden. Je kunt je strategieën verbeteren en meer organisatie in je leven brengen. Dit kan er in ieder geval voor zorgen dat je gezondheid zal verbeteren. Saturnus gaat de 17de retrograde bewegen en Pluto volgt de 22ste. Hierdoor wil je veel veranderen wat betreft doelen en ambities. Je moet zelfvertrouwen aandacht geven en zelfrespect opbouwen. Let op dat je concentratie niet altijd even goed is.

De Zon komt de 19de in de Stier en dit geeft vooral in de liefde warme emoties. Je zit lekker in je vel en kan over het algemeen met allerlei ongemakken omgaan. Je komt charmant en sympathiek over en geeft veel energie aan de liefde. Wat betreft carrière moet je opletten, omdat er obstakels kunnen zijn. Venus zal vanaf de 24ste verandering brengen. Er zal niet alleen liefde op je afkomen, maar ook zal je zakelijk meer evenwicht vinden. Je kunt je concentreren op serieuze zaken en deelt veel met anderen. De Volle Maan van de 30ste zal zorgen dat je datgene wat je eerder gezaaid hebt, nu kunt oogsten. Zorg er dus voor dat je in de maand positief en verantwoord bezig bent. Dit zal een hoop tegenslagen en problemen voorkomen.

Liefdesrelaties
De aanwezigheid van de Zon en Mercurius in jouw sector van liefde en sociale contacten kan het leven spannend maken. De energie van de Nieuwe Maan verbindt zich met de energie van de Volle Maan, die ook in je sector van liefde reist. Je moet alert zijn dat alles, wat je in de liefde doet, terugkomt.

Geef je liefde en ben je verantwoordelijk met je partner en anderen bezig, dan zal de Volle Maan veel goede energie bieden. Daardoor zullen relaties verbeteren en kan een single aan het eind van de maand een droompersoon tegenkomen. Overigens kan het voor singles een maand zijn, waarin er kansen zijn om verliefd te worden. Je zult het begin van de maand merken dat je een krachtige uitstraling hebt, waardoor je mensen aantrekt als bijen naar nectar. Je zult liefde vinden bij sociale evenementen en feesten, maar ook op je werk. Gebonden mensen hebben veel kansen om de relatie leuk te houden en veel plezier en warmte te delen. Je heersende planeet Mars zal gelijk aan het begin van de maand een krachtige energie met Saturnus delen. Daardoor kunnen negatieve zaken naar buiten komen en wordt er het een en ander opgelost. Je zult alert moeten zijn dat de energie pittig is en dat jij ook een pittig persoon bent. Daardoor moet je de energie positief gebruiken. Er zijn aanwijzingen dat je in staat zult zijn een bestaande relatie door deze krachtige energie op positieve manier te transformeren.

Let op, een relatie die al niet goed loopt, kan beëindigd worden. Het midden van de maand zal je je in moeten spannen om positieve en verantwoordelijke keuzes te maken. Tracht wraakzucht, jaloersheid en andere negatieve gedachten en uitingen zoveel mogelijk in te tomen. Doe je dit niet, dan roep je de negatieve energie van de Volle Maan op. Ben je positief en liefdevol dan zal de Volle Maan juist heel veel goede energie geven. Overigens zal je na de 19de de juiste keuzes maken, zowel in liefde als andere sociale contacten. Na de 21ste zal romantiek en seksuele energie vergroot worden. Let op dat Venus de 24ste door de Tweeling reist. Dit zorgt voor wisselvallig gedrag. Je hebt de neiging te flirten, maar kunt dan over grenzen gaan. Omdat dit uit speelsheid gebeurt, zal dit door de Volle Maan niet bestraft worden.

Werk en financiën
April zal een hectische tijd worden als het om carrière gaat. Je bent erg krachtig en weet heel goed wat je wilt. Je bent ambitieus en in staat om doelen te bereiken. Het wordt een maand van afronding, maar ook van vernieuwing na de 15de. Financieel kun je duidelijke besluiten nemen en doelen stellen. Het wordt een maand om strategieën te herzien en meer kansen af te dwingen. Met name bij grote aankopen of financiële transacties is het belangrijk goed na te denken voor je gaat handelen. Je moet de 1ste dagen van de maand opletten voor misleidende mensen en aanbiedingen, waar je instinct gelijk al ‘nee’ zegt. In de 2de week kunnen er meningsverschillen zijn, die deels komen omdat jij nu eenmaal van nature opstandig en kritisch bent. Er is namelijk een planetaire energie die mensen prikkelt om te discussiëren. Aan de ene kant vind je dit spannend en ga je graag die discussie aan. Aan de andere kant kun je je storen aan mensen die op een negatieve manier hun mening opdringen.

De periode van de 9de t/m de 11de moet je oppassen voor optredende problemen. Wees voorzichtig en geduldig en blijf je houden aan geldende normen en waarden. Vlak voor Mercurius de 15de voorwaarts gaat bewegen, zal je de neiging hebben fouten te maken, maar kun je deze ook weer oplossen. De 19de en 20ste kan er een situatie zijn, maar vind je het moeilijk om er uit te komen. Merk je dat je ontevreden bent, dan is dit het juiste moment om eens om je heen te kijken en voor verandering te zorgen. Met name aan het eind van de maand kan er nieuws zijn, die veel goeds kan gaan brengen. Wanneer de Volle Maan aan de hemel verschijnt, zal er een grote kans komen om je professionele leven voorgoed te veranderen.

Gezondheid
De Schorpioen zal tot de 20ste een prima gezondheid hebben, maar daarna kan het minder worden. Niet dat je dan een slecht fysiek gestel hebt, maar je moet dan gewoon wat meer ontspanning nemen en meer slapen om gezond te blijven. Het zal belangrijk zijn dan minder te werken of in ieder geval stress te vermijden. Mensen die gelijk al in het begin van de maand merken of denken dat ze niet gezond leven, dienen hier mee aan de slag te gaan. Laat je niet verleiden door mensen of bedrijven die met allerlei middeltjes of medische ingrepen komen.

Een gezonde levensstijl door voldoende te bewegen, gezond te leven en voldoende te slapen, is al voldoende. Bedenk dat elke grote verandering tijd en geduld nodig heeft. Let de 4de t/m de 6de op dat er stressvolle situaties kunnen zijn. Blijf ook dan gezond leven. Mensen die voor de 15de gezond hebben geleefd en stress hebben vermeden, zullen ook na deze periode een goede gezondheid hebben. Na de 20ste zullen mensen die onverantwoordelijk leefden, maar deze maand begonnen zijn met een gezonde levensstijl, duidelijke vorderingen maken.

Algemeen voor alle tekens (de maand van verantwoordelijkheid en geduld)
Er kunnen veranderingen zijn, als gevolg van retrograde bewegingen van planeten. Deze kunnen voor verschuiving in het leven zorgen. Gaan we daar goed mee om, dan is er positiviteit. Sleutelwoorden zijn beheersing en persoonlijke kracht. Ideeën, emoties, plannen en meningen kun je deze maand het best eerst uitwerken. Daarna kun je ze openbaar maken. Ga niet allerlei dingen aan anderen opperen, maar denk na en wees geduldig. De maand wordt doordrenkt door de energie van de Ram, die juist de tegenstelling is van geduld en beheersing. Je krijgt echter ondersteuning van verschillende retrograde planeten.

Mercurius, tot 15 april retrograde, heeft een krachtige verbinding met de retrograde Jupiter. Ze worden vergezeld door Pluto en Saturnus, die ook retrograde bewegen. Alle energiebanen zullen in botsing komen met energie van de roekeloze Ram. Daardoor is er vanuit de kosmos toch redelijk beheersbare energie. Veel mensen zullen in staat zijn op relaxte wijze door de maand te komen. Het zal niet allemaal makkelijk zijn, maar wel beheersbaar. Er wordt aangeraden om de krachtige energie te gebruiken om allerlei verschuivingen en veranderingen nog even te mijden. Mensen kunnen beter tijd besteden aan het uitdenken van ideeën en plannen. Dit geldt meer voor de zakelijke kant van het leven en minder voor ontspannende en creatieve activiteiten. Vergeet niet dat ook wij als mens energie uitstralen. Geld, macht en andere verlangens worden door veel mensen als belangrijk gezien. De invloed hieruit kan niet alleen impulsiviteit geven, maar ook roekeloosheid. Spanning, avontuur en plezier worden niet afgeraden, maar onvoorzichtigheid, roekeloosheid en andere onverantwoordelijke handelingen wel. Omdat het een maand is met retrograde bewegende planeten wordt aangeraden om je te richten op zaken of situaties uit het verleden. Je ontwikkelt dan een stabiele basis naar de toekomst. Het is tevens belangrijk je te richten op mentale en fysieke gezondheid.

Bij verantwoordelijk gedrag zal de energie positief uitpakken, maar negatief bij onverantwoordelijk gedrag. Eind april en begin mei is uiteindelijk de juiste tijd om daadwerkelijk met belangrijke zaken te starten en plannen uit te voeren. Blijf wel verantwoordelijk om de retrograde energie te weerstaan. Het blijft dus belangrijk om je, bij elke belangrijke verandering of beslissing, te richten op zaken die afgerond moeten worden. Alleen dan kunnen mensen vanuit een stabiele en opgeruimde basis werkelijk iets goeds opbouwen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag wil je aan de ene kant veel tijd met je partner doorbrengen, maar je bent ook wel erg kritisch. Daardoor kun je humeurig zijn, als je een relatie hebt, die niet erg lekker loopt. Natuurlijk is het goed om hierover te praten, maar misschien kun je zware Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagnacht en zondag kan je door heftige emoties geraakt worden. Je voelt je minder prettig en dat kun je op je partner botvieren. Dit is niet eerlijk, tracht dit dus te voorkomen. Je doet er goed aan om zondag vooral te plannen voor vrienden, sport en buitenlucht. Doe je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zaterdagavond en zondag sociaal en zal graag feestjes afgaan. Je hebt veel energie en dat zal je ook laten zien. Je flirt met je partner en het lijkt bijna wel alsof je de ander pas kent. Let op dat je soms wat onzeker kunt zijn, als je partner aandacht van anderen Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag draag je wat meer emoties met je mee. Daarnaast zal je intuïtie van alles kunnen zeggen. Je doet er goed aan daar naar te luisteren, omdat er het een en ander doorgegeven wordt. De romantiek tussen jou en je partner zal, de eerste dagen van de week, erg fijn zijn. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent in het weekend minder flexibel en daardoor wil je dingen teveel van tevoren plannen. Beter dit onder controle houden. Mensen, en al helemaal je partner en familie, zijn het niet gewend dat je wat star bent. Het is wel een goed moment om een vakantie voor jou en je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het begin van de week kan rumoerig worden met drama en problemen, althans als je besluit je mening wat meer naar voren te brengen. Natuurlijk is het goed om je te roeren en aan te geven wat je precies wilt, maar doe dit relaxt. Het heeft geen zin om deze tijd ruzie met je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je zit zaterdagnacht en zondag lekker in je vel en kunt voorspellende dromen hebben. Deze geven aan wat je kunt doen om je relatie extra leuk te houden. Je bent evenwichtig en kunt op een zeer subtiele wijze je partner verleiden. Omdat er liefdevolle energie hangt, is het zeker Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een drukke zondag voor de boeg, maar het is wel verstandig dat tijd voor romantiek vrijmaakt. Daarom zal je zaterdagvond en zondag zeker vrijhouden om van je partner te genieten. Ook maandag en dinsdag doe je er goed aan je nuchtere en zakelijke gevoelens even alleen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag t/m woensdag een krachtige energie, waardoor je in de liefde veel kunt bieden. Je kunt erg veel warmte geven en je partner zal geïnspireerd raken door het enthousiasme en de liefde die je biedt. Je bent verliefd op je partner en zal dit laten merken ook. Je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal zondag belangrijk zijn niet teveel aan jezelf te denken. Die neiging heb je wel, maar is voor de relatie niet heel positief. Zorg er dus voor dat je alles met je partner overlegt als het om gezamenlijke plannen gaat. Het is sowieso t/m dinsdag een prima tijd om stress Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De liefde ziet er zondag zeer goed uit, waarbij jij en je partner veel waardering voor elkaar hebben. Je bent serieus en je vindt het fijn om samen met je partner te bespreken wat jullie in de toekomst kunnen doen om de relatie een extra impuls te geven. Maandag en dinsdag is Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het geluk staat deze week zeker aan je zijde. In principe dwing je je eigen geluk af, omdat je lekker in je vel zit. Dit straal je naar je partner uit, waardoor deze zich lekker voelt. Je intuïtie en je krachtige spirituele vermogen zorgen ervoor dat je gedurende grote Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire energie is gericht op financiën en carrière. Daardoor heb je een drang om veel te kopen. Daarbij zijn auto’s, huizen, apparatuur en andere kostbare artikelen geliefd. Ook word je intellectueel geprikkeld om te ontwikkelen. Veel Watermannen zullen een studie Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Er zijn veranderingen in karakter, carrière en sociale leven. Door planetaire invloed zijn professie en andere zakelijke contacten, belangrijker dan familie, gezin, relaties en mentale zaken. Je interesses liggen op persoonlijke ambities en je bent soms wat egoïstisch. Je wilt Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
Je bent deze maand minder met ambities en doelen bezig en vind avontuur en plezier belangrijker. Je hebt een open uiterlijk en trekt niet alleen volwassenen aan, maar ook kinderen en dieren. Je vindt dit erg leuk en geniet ervan als ze naar je toetrekken. Je bent energiek en vol vertrouwen. Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie is gunstig voor carrière en persoonlijk succes. Er zijn meerdere planeten, die een belangrijke rol spelen, waardoor je op jezelf gericht bent en meer voor je eigen kansen gaat. Het is niet erg om aan jezelf te denken. Je denkt al genoeg aan anderen. Het is dus Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De planetaire energieën zullen op je professionele leven gericht zijn. Familie en andere aspecten in je leven zullen minder aandacht krijgen qua vriendschap en liefde. Gaat het om werk, dan kun je met je charme mensen aantrekken die jou ondersteunen. Het is een maand voor sociale Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Planetaire energie richt zich op je privéleven en minder op je zakelijke leven. Retrograde bewegingen kunnen je carrière flink vertragen en dit is voor de actieve Ram moeilijk. Houd jezelf onder controle en geef jezelf de kans doelen en plannen te overdenken. Pas aan het eind Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
Het is een maand van zelfontplooiing, waarbij nadruk ligt op emoties, harmonie, gezin en familie. De meeste planeten zijn op je privéleven gericht en minder op je carrière. Je zult in staat zijn evenwicht te vinden tussen carrière en je privéleven. Je denkt veel Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
Uranus zal april domineren voor de Vis en naar de sector van spiritualiteit reizen. De energie zal zich vooral richten op je normen en waarden. Daardoor zal je je meer richten op mensen, liefdadigheid en saamhorigheid binnen je werk. Financiën zijn voor jou minder belangrijk, maar je Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De energie zal zich richten op familierelaties en emoties. Wees voorzichtig op sociaal gebied, vooral als je mensen wilt ondersteunen. Er kunnen mensen zijn, die van je goedheid misbruik maken. Let ook op je gezondheid. Er zijn planeten die retrograde in je sector van gezondheid verblijven. Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De sector van romantiek is actief en gericht op liefde en sociale contacten. Toch zal je zakelijk kunnen slagen, omdat je ook op dat gebied aantrekkelijke energie krijgt. Op je werk zal je geliefd zijn, waardoor mensen je daar bijstaan. Je voelt je de eerste dagen goed, maar bent Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is op carrière en doelen gericht. Er kunnen mentale problemen zijn en problemen met familie. Omdat de energie daar minder op gericht is, zal je moeite hebben hiermee om te gaan. Je moet geduld hebben tot de planeten gunstiger voor privézaken staan. Richt Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarin je veel controle hebt over situaties en mensen. Er is een krachtige en ook zeer positieve planetaire energie die hiervoor zorgt. Je bent zelfstandig en kunt die dingen doen, die je kunt gebruiken om te ontplooien. Een groot deel van de planeten bevindt zich in je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag