astro content

Maandhoroscoop Schorpioen januari

Een overzicht van de maand

Deze maand staat en valt met emoties. Hoe beter je je emoties onder controle hebt, hoe beter je met andere mensen om kunt gaan. Ben je emotioneel krachtig, dan kun je liefdevol en barmhartig zijn. Ben je emotioneel zwak, dan kun je vol negatieve gevoelens zitten en kun je wraakzuchtig en hardvochtig zijn. Kleine dingen kunnen door jou dan opgeblazen worden tot iets groots, waardoor deze uiteindelijk uitgroeien tot grote conflicten en er meer afstand kan zijn. Mocht je dit merken, dan doe je er goed aan er hulp bij te zoeken en jezelf af te vragen, waarom je zo geworden bent. Een wereld, bekeken door een zwarte bril, ziet er namelijk altijd somber uit. Je doet jezelf tekort als je zo wilt leven. Je hebt veel gaven en mogelijkheden om mensen te ondersteunen en liefde en warmte te bieden, dus waarom deze niet gebruiken. Met name Venus en Mars kunnen je de komende maand zowel positieve als negatieve energie sturen. Hierdoor komen haat en liefde dicht bij elkaar te liggen, waardoor liefde ook zomaar in haat kan veranderen. Mars zal echter geneutraliseerd worden door Jupiter, waardoor je toch minder negativiteit ervaart. Jupiter zal echter de energie van Venus versterken, waardoor je in staat bent om juist je liefdevolle kant naar buiten te laten komen. Tracht je emoties onder controle te houden en richt je op de positieve kant van het leven. Als je eenmaal in deze positieve modus zit, zal je merken dat het geluk je veel meer toelacht en je zowel emotioneel, fysiek als mentaal lekkerder in je vel zit. De energie van de Maan zal je emoties willen vernieuwen, maar de energie van Neptunus tracht deze kracht weer teniet te doen. Gelukkig zal de energie van Saturnus trachten om de negativiteit van Neptunus in te tomen. Door dit alles zal je door planetaire invloeden heen en weer geworpen worden en is dit dus de reden dat je niet altijd in evenwicht bent en je door je emoties geregeerd wordt. Toch lijk je hier goed doorheen te komen. Je kunt de maand naar alle waarschijnlijkheid goed afsluiten en liefde zal je hart meer overnemen, waardoor je ervaart dat je je emoties beter onder controle hebt.

Op zakelijk gebied zal je wel eens last van emoties hebben. Je weet hier meestal wel een weg in te vinden, waardoor je door kunt blijven ontwikkelen. Ben je eigenbaas of leidinggevende, dan kunnen je emoties je wel eens parten spelen, vooral als je belangrijke beslissingen moet nemen die op andere mensen betrekking hebben. Je vindt het moeilijk besluiten te nemen, die anderen kunnen schaden. Toch doe je er goed aan om deze beslissingen wel te nemen en te bedenken dat het bedrijf voorgaat. Zolang je zuiver blijft, kun je merken dat besluiten over het algemeen wel goed uit zullen pakken. Laat dit echter nooit op financieel gebied plaatsvinden, omdat geld nooit een drijfveer moet zijn om andere mensen te schaden. Als je zelf werknemer bent, geldt dat je altijd eerlijk moet zijn en goed met kritiek om moet kunnen gaan. Je wilt nog wel eens opspringen als mensen je een mening of kritiek geven. Je hebt dan de neiging om gelijk in de tegenaanval te gaan. Tracht je ratio te gebruiken en handel niet op grond van onverwerkte emoties of zaken uit het verleden. Voor alle Schorpioenen geldt dat je, bij alles wat je doet, verantwoordelijkheid moet kunnen dragen en gevolgen van beslissingen en ideeën moet kunnen accepteren. Januari zal geen maand worden, waar je financieel hoog in moet zetten. Je kunt beter niet al teveel risico nemen en ook niet al teveel geld inzetten om te gokken, financieren of grote uitgaven te doen. Tracht relaxed met geld om te gaan, zodat je een spaarcentje overhoudt, die je op je oude dag kunt gebruiken. Als gevolg van de Volle Maan is het deze maand jouw taak je te richten op warmte, vriendschap en collegialiteit. Ben je jong dan is levenservaring opdoen je voornaamste taak, al heb je veel drang om geld te willen verdienen. Voor een Schorpioen is spiritualiteit belangrijk en als je die op jonge leeftijd weet te ontwikkelen, zal je er het hele leven veel aan hebben. Ben je wat ouder, dan is je voornaamste taak flexibel met onverwachte zaken om te gaan en er niet door van slag te raken. Let op dat je in de tweede en derde week, tot aan de Nieuwe Maan van de 20ste nadelige zaken tegen kunt komen. Er kunnen mensen zijn, die je dingen misgunnen en je zelfs ten val willen brengen. Je doet er goed aan om de hulp in te roepen van mensen die het goed met je bedoelen. Zij kunnen je zelfvertrouwen vergroten en er uiteindelijk voor zorgen dat je er goed doorheen komt.

Op emotioneel gebied kunnen er wel complicaties zijn. Soms voel je je heel fit en emotioneel sterk en op andere momenten zwak en emotioneel veel minder sterk. Toch zal je hier goed door heen komen, waardoor goede emoties je hart uiteindelijk kunnen verwarmen. Wensen, die je al een tijd hebt, kunnen uitkomen, maar dan zal je het wel aan moeten durven om belangrijke beslissingen te nemen. Hierbij kun je nieuwe contacten aantrekken en oude contacten uit je leven verwijderen. Emotioneel kan dit wel eens erg moeilijk zijn, maar je kunt er op vertrouwen dat dit uiteindelijk wel goed uit zal pakken. Je emoties zijn hierbij doorslaggevend, omdat deze de koers van de maand bepalen. Ben je emotioneel sterk, dan zal je in staat zijn oude contacten weer nieuw leven in te blazen en conflicten en problemen op te lossen. In de liefde kun je iemand, waar je minder goed mee omging, opnieuw op emotioneel gebied vinden en bemerken dat deze je toch wel veel biedt. Ben je single dan kun je iemand aantrekken, waarvan je dacht dat zo’n type nooit bij je zou passen. Je kunt er achter komen dat het karakter van deze persoon juist veel zekerheid en vertrouwen biedt. Over het algemeen doe je er goed aan naar je intuïtie te luisteren. Je bent spiritueel en hebt een zeer sterke sensitiviteit, waardoor je signalen opvangt, die andere mensen meestal niet opvangen. Wanneer je hier op een nuchtere manier mee omgaat, zal je merken dat je heel erg veel aan je intuïtie hebt en mensen het erg fijn vinden om met je om te gaan. Pas er verder voor op dat kleine conflicten met een partner uit kunnen groeien tot grote problemen als je je emoties niet onder controle weet te houden. Toom jezelf zoveel mogelijk in en houdt je scherpe tong binnen. Bedenk dat contacten met andere mensen staan of vallen met jouw emoties. Ben je warm en empathisch, dan zijn mensen dit ook. Ben je hard en meedogenloos dan zullen mensen dit ook zijn. Jij bepaalt zelf hoe je leven er uitziet, maar kunt er op vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt. Met name vanaf de 12de als Mars aan de hemel verschijnt, zullen liefde en romantiek sterk zijn. Je hebt behoefte om veel activiteiten te doen en kunt sociaal contact erg op prijs stellen. Wanneer Venus hier op de 27ste bijkomt, kan de liefde nog meer toenemen. Een belangrijk moment zal er zijn als de Nieuwe Maan op de 20ste een energie teweegbrengt, die jou naar een nieuw huis laat verlangen. Met de juiste besluiten en handelingen kan dit best wel eens tot iets goeds leiden.

De Volle Maan van januari zal op de 5de vallen. Deze wordt ook wel de ‘Maan van de langste nacht genoemd’. Deze Maan vraagt van je om diverse zaken op orde te brengen, waarbij je nuttige zaken kunt uitbreiden en gebruiken, maar zaken die negatief zijn of geen functie meer hebben, moet laten vallen. Het is een maand van emotionele reiniging, waarbij je met een nieuwe fase in je leven kunt beginnen. De Schorpioen is een vrouwelijk waterteken, waardoor je emoties soms alle kanten op kunnen schieten. De Maan kan je deze maand op veel gebieden vernieuwen. Je kunt hierdoor een stuk loyaler worden en je emoties zullen een goede koers kunnen varen. In je werk kun je vastberaden, scherpzinnig en hartstochtelijk zijn, waarbij je over het algemeen de goede keuzes weet te maken. In een relatie kun je bepaalde negatieve zaken afleren, zoals de neiging om veeleisend en ongenuanceerd te zijn. Normaal ben je wel eens dwingend en kun je erg sarcastisch zijn, waarbij je geregeld de strijd aan wilt gaan en ook wraakzuchtig kunt zijn, als mensen niet doen wat jij wil. De energie van de Maan laat je nadenken, waardoor je deze zaken meer onder controle hebt. Je kunt negatieve eigenschappen hierdoor een stuk intomen en misschien zelfs wel voorgoed afleren.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Lon
Hallo ik ben Lon Hallo Lieve mensen,

Ik ben spiritueel gezondheidsspecialist. Ik ben helderhorend, heldervoelend en helderziend.

Ik ben vanaf Lees meer
door Medium Lon
Hallo ik ben Lon Hallo lieve mensen,
Ik wil mij even voorstellen ik ben Lon en vanaf donderdag 29 voor het eerst bereikbaar.
Ik wil je graag helpen Lees meer
door Medium Lindes
Welkom op mijn blog Welkom aan iedereen die even op mijn site surft.
Ik ben heel blij dat ik Astro Angels mijn diensten kan aanbieden. Dit is mijn Lees meer
door Medium Marcel
Liefde Liefde is onze ware natuur.
We zijn uit liefde geschapen en van Liefde gemaakt.
Met Liefde ben je dus altijd jeZelF. Lees meer
door Medium Chantal
Iets wat goed voelt... Ja hoe kan dat nou? Dat iets wat zo goed voelt, dan uiteindelijk toch geen goeds betekend voor jou. Zo kun je iemand leren Lees meer
door Medium Marja
Ziels-Afstemmingen Lieve mensen.

je kunt een Ziels-Afstemming aanvragen bij mij voor je kind.
Wil je weten wat er in dat koppie omgaat van je Lees meer
door Medium Ostara
ik Een ander kan je niet vertellen wat je moet doen.....
Maar kan je wel helpen,oplossingen te zoeken en antwoorden te geven
Maar de meeste Lees meer
door Medium Ostara
neem de kracht Ieder mens is krachtig,op zijn manier
alleen zit het som diep verborgen in ons omdat we denkertjes zijn
Dikwijls worden we in ons Lees meer
door Medium Coby
Night school Ken jij ook dat gevoel dat je 's morgens ineens met een plofje op je bed lijkt te vallen als je wakker wordt en heb jij je ook wel eens Lees meer
door Medium Ostara
Leuk weekend Draag de zon in je hart, en gebruik de kracht die ze doorgeeft, deze kracht zal je helpen om door de zware dagen heen te komen

liefs Lees meer
door Medium Carl
Schrijf jouw boek. Een nieuw jaar is begonnen. 365 blanco pagina's om in te vullen. Hoe vul jij ze in? Ga je door met de dingen uit 2014? Maak je een Lees meer
door Medium Marja
Het Nieuwe jaar Het nieuwe jaar dient zich aan
Het oude vertrekt zonder blaam
Ik kijk terug en zie veel mensen
Die mij pad hebben gekruist
Veel Lees meer
door Medium Valerie
Los laten Los laten...

Zo aan het einde van het jaar ga je toch terug kijken op de afgelopen maanden..

Wat voor mooie dingen er op je pad zijn Lees meer
door Medium Syreeta
Een gezegend 2015 allemaal Ik wil alle bellers, collega's en de leidinggevenden van Astro Angels
hele fijne kerstdagen wensen en
een spetterend oud Lees meer
door Medium Manon
De mooiste reis van het Leven..... Mensen reizen om de hoogte van de bergen te bewonderen. De hoge golven van de zee. De lange koers van de rivieren. Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Vissen


Liefde en relatie
Je kunt je opmaken voor een zeer goede week op het gebied van je liefdesleven. Je hebt erg veel vertrouwen als gevolg van Venus, die een langere periode invloed op je blijft houden. Het vertrouwen dat je voelt, zorgt ervoor dat je een zeer goede uitstraling hebt. Daarbij besteed je Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Je liefdesleven is de komende week erg fijn en je ervaart een spiritueel liefdesgevoel. Dit zal bijna de gehele week erg intens zijn, waardoor liefdesprikkels je zeker bereiken. In een relatie kun je dat voor je partner hebben, maar kun je het niet altijd onderdrukken ten Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
De komende week ben je op communicatief gebied erg sterk. Je kunt je gevoelens goed uiten. Daarom blijf je niet lang met irritaties en andere gevoelens lopen. In een relatie ben je duidelijk en weet je goed te verwoorden wat je ideeën en je mening zijn. Als gevolg van de Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Je hebt aan het begin van de week het gevoel dat je partner je niet ondersteunt. Vooral op gebied van je carrière heb je het gevoel alsof je partner je dingen niet gunt. Vraag je eens af waar dit nu eigenlijk door komt. Wellicht is het verstandig om hier eens over te Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Er kan op liefdesgebied een aparte energie op je afkomen. Hierdoor kan je wel eens geraakt worden door een collega of zakelijke partner, waarbij er romantiek in de lucht kan hangen. Ben je single dan is er niets aan de hand en kunnen er veel mooie momenten zijn. Er zal Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Je voelt je in een relatie erg goed, waarbij je merkt dat er veel wederzijdse interesses zijn en jullie ook spiritueel erg naar elkaar toetrekken. Liefde is dan ook zeer goed en dit zal nog wel een lange periode voortduren. Er is veel harmonie en je voelt een rust in gesprekken die Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
De liefde die je deze week ervaart kan je vertrouwen een stuk vergroten. In een relatie merk je dat je partner het goed met je bedoelt, ook al is deze niet altijd even tactvol. Toch ervaar je hierdoor dat je wel weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Je kunt er zelfs Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
De komende week heb je het gevoel alsof je familie veel invloed op je liefdesleven heeft. Je hebt het idee dat ze overal opletten en je ook willen controleren. Tracht hier relaxt mee om te gaan en laat je eigen onzekerheid niet zo hard opspelen. Je kunt anders Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Een vriendschap kan de komende week wel eens veel meer worden, waarbij de kans op liefde of opwinding zeker niet uitgesloten is. Ben je single, dan doe je er verstandig aan te bekijken of dit wel verstandig is. Een vriendschap kan wel eens stukgaan als de relatie niet zou werken. Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je hebt de komende week enorm veel fantasie in de dingen die je doet. In een relatie zal je partner onder de indruk zijn van alle dingen die je wilt ondernemen. Je hebt ook veel erotische gevoelens en je vindt het fijn als je partner hierin mee kan gaan. Je kunt echter teleurgesteld Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Je kunt wat teleurgesteld raken als je merkt dat je degene, die spiritueel het meest aan jou verbonden zijn, opeens wat minder goed aanvoelt. Je bent vooral verbonden met een partner, heel goede vrienden en familie, maar dat lijkt wat te blokkeren. Bedenk dat dit niet door je Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je kunt de komende week een bepaald onderbuik gevoel ervaren, waarbij je het gevoel hebt dat je wellicht nooit de ware liefde zult ervaren. De waarheid is echter dat je iemand bent, die zich soms teveel richt op de minder goede kant van een relatie en de liefde. Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand


Je doet er goed aan in het begin van januari niet teveel afspraken te maken. Vooral afspraken, die je op de lange termijn plaatst, zullen uiteindelijk geregeld afgezegd kunnen worden. Verder is het belangrijk om bepaalde zaken, die je aandacht nodig hebben, ook wat later in de maand te Lees meer


Een overzicht van de maand


De Volle Maan biedt jou veel positieve energieën, die er voor zorgen dat je de komende maand zeer ambitieus bent, waarbij je veel wilt doen. Je bent nu eenmaal een harde werker en zal niet stoppen voor je je totale werklijst afgewerkt hebt. Toch zal je in de tweede helft van januari beter Lees meer


Een overzicht van de maand


Het leven lijkt aan het begin van de maand minder goed te verlopen, waarbij je merkt dat zaken, waar je mee bezig bent, niet altijd zo gaan als jij wilt. Je kunt zelfs wel eens depressief zijn, waardoor je de toekomst minder rooskleurig inziet. Je merkt dat je humoristische en vrolijke kant Lees meer


Een overzicht van de maand


De maand januari begint erg goed, waarbij je het gevoel hebt dat je op een frisse en goede manier aan het jaar begint. Je hebt veel ideeën en het vertrouwen dat je hier iets mee kunt gaan doen. Aangezien je ideeën niet alledaags zijn, zullen mensen in je omgeving wel even Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kijkt aan het begin van de maand sterk naar de toekomst en zult dit meerdere keren gedurende de maand doen. Je bent iemand die geen risico wil nemen en wil duidelijk weten of je goede dingen doet, of je kunt ontwikkelen en of je dichter bij je doelstellingen komt. Je bent in staat om een Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand


Je dromen kunnen aan het begin van deze maand heftig zijn, waarbij nachtmerries je achtervolgen. Ze kunnen zo echt overkomen, dat je kunt geloven dat ze echt gebeurd zijn of nog gaan gebeuren. Toch zullen deze dromen uiteindelijk een goed beeld geven van dingen, die je wilt Lees meer


Een overzicht van de maand


Het nieuwe jaar start met het gevoel om meer tijd aan je vrienden en andere sociale contacten te geven. Hierdoor kun je besluiten het een en ander op orde te brengen. Mensen, die veel voor je betekenen, krijgen meer aandacht van je. Je hebt hierbij het gevoel dat je mensen, die jou weinig Lees meer


Een overzicht van de maand


In januari wil je vooral veel tijd met geliefden doorbrengen. De Volle Maan van de 5de biedt je een sterk verlangen om over zaken uit het verleden, heden en de toekomst na te denken. Je doet er goed aan deze spirituele energie te gebruiken om je geestelijk te voeden en je op te laden om Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kunt deze maand een verandering meemaken. In het eerste deel ervaar je veel positieve zaken en heb je het gevoel dat alles gaat zoals je wilt. Je krijgt de hulp die je nodig hebt en zowel privé als zakelijk maak je goede ontwikkelingen mee. In het midden van de maand kan de Lees meer


Een overzicht van de maand


Deze maand staat en valt met emoties. Hoe beter je je emoties onder controle hebt, hoe beter je met andere mensen om kunt gaan. Ben je emotioneel krachtig, dan kun je liefdevol en barmhartig zijn. Ben je emotioneel zwak, dan kun je vol negatieve gevoelens zitten en kun je wraakzuchtig en Lees meer


Een overzicht van de maand


Er lijken in januari veel nieuwe kansen aan te komen, maar deze komen niet zomaar. Je zult je echt moeten inspannen om het een en ander te bereiken. Er zal een tegengestelde planetaire energie kunnen zijn, die je van je stuk kan brengen. De, normaal gesproken intelligente en communicatief Lees meer


Een overzicht van de maand


Het zal een maand worden, waarbij je niet al teveel geld moet verspillen, omdat er aan het eind van de maand een grote uitgave aankomt. Het wil niet zeggen dat dit echt op jou van toepassing is, maar beter wel rekening mee houden. je weet maar nooit. Mocht je niet genoeg verdienen, dan kun je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie