astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - September 2017

Algemeen voor de Schorpioen
Het wordt een wisselvallige maand, waarbij er momenten zijn dat je problemen en frustraties kent, maar er ook momenten zijn, die je gelukkig en blij maken. Er wordt aangeraden erg bewust te zijn met wie je omgaat en welke handelingen je verricht. Soms zal je besluiten nemen, die voor ergernis zullen zorgen, maar dat is gewoon nodig. Je moet dan natuurlijk wel binnen de geldende normen en waarden blijven. September zal financieel een maand zijn om op te passen. Er kunnen fouten uit het verleden zijn, die nu hun tol eisen. Dit geldt echter alleen voor mensen die moreel niet goed bezig zijn geweest. Mensen die aan liefdadigheidswerk doen, zullen er veel waardering uithalen, zodat ze er ook gelukkig door worden. Hogere energieën zullen je hier zeker voor belonen. Voor vrouwen wordt aangeraden sympathiek en eerlijk met mensen om te gaan. Je kunt wel eens de neiging hebben om mensen weg te duwen. Dit kan, vooral bij mensen die je bijgestaan hebben, kwaad bloed zetten.

Financieel wordt er aangeraden niet te vaak en niet teveel geld uit te geven aan dingen of handelingen die je niet nodig hebt. Ook lange reizen en frivole relaties worden afgeraden. Aan het eind van de maand kan er een verrassing zijn, doordat er mensen terug in je leven komen, die voor mooie momenten kunnen zorgen. Voor de man wordt aangeraden barmhartig te zijn, naar mensen waar je al een tijd mee in onmin leeft. Wrok en woede mogen je niet leiden, omdat je er uiteindelijk ernstig ziek door kunt worden.

Zakelijk gezien kan het een prima maand zijn, waarbij er een goede energie hangt over studies, verhuizingen en je carrière. Er wordt aangeraden om je gematigd op te stellen en voorzichtig te blijven, bij alles wat je gaat doen. Neem vooral geen risico’s die je gezondheid ernstig in de problemen kunnen brengen.

Liefde en relaties
Het wordt een maand met belangrijke veranderingen, waar je wel zorgvuldig mee om moet gaan. Je bent van nature geen allemansvriend en al helemaal niet als mensen invloed op je uitoefenen. Dit kan problemen geven, waardoor je er goed aandoet te bekijken of mensen het goed bedoelen. Singles kunnen te maken krijgen met verliefdheid voor iemand die ze al een tijdje kennen. Er kan een vonk overslaan waarbij jullie vaker met elkaar om zullen gaan. Je zult verbaasd zijn dat er nu opeens kansen op een relatie komen. Er zijn wel aanwijzingen dat singles erg eenzaam kunnen zijn. Blijf in dit geval niet thuiszitten, maar trek er op uit of neem een leuke hobby of sport, waar je nieuwe mensen door ontmoet.

Ben je gebonden of krijg je een nieuwe relatie, dan moet je opletten dat een partner vrienden en familie heeft. Accepteer dit en laat je niet leiden door onzekerheid, jaloersheid en bezitterig gedrag. Laat jij de familie toe, dan zal je partner ook gelukkig zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om problemen op te lossen, zelfs als dit tussen anderen gaat. Voor je het weet escaleren situaties en ben je verder van huis. Voor de vrouw wordt geadviseerd niet te dringend naar een partner op zoek te gaan. Doe leuke dingen en trek er op uit, dan zal er vanzelf een persoon in je leven komen. Het is een maand om fysiek en mentaal te veranderen door te sporten, maar ook door een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen.

Voor de man kunnen er problemen in de relatie zijn. Deze hebben met jaloersheid te maken en kunnen problemen geven. Accepteer met wie je partner omgaat, maar maak je partner ook duidelijk dat deze ook jou moet accepteren, zelfs als je met mensen van het andere geslacht omgaat. Het is een maand om meer mensen om je heen te verzamelen, omdat je anders eenzaam kunt worden.

Seksualiteit voor de Schorpioen
Tot 5 september beweegt Mercurius nog wat storend, waardoor je erg veel seksuele gevoelens hebt, maar je toch geregeld aarzelt om er iets mee te doen. Je hebt allerlei redenen om je niet aan seks over te geven.

Vanaf de 6de verandert dit, omdat de Vissen je hongerig naar seks maakt. Je hebt dan juist de neiging heel erg met erotiek bezig te zijn. Als je dan iets doet waarbij je denkt dat je zelf over grenzen gaat, dan kan je je daar minder aan storen en doe je het gewoon zonder na te denken. Het midden van de maand kan de energie van de Tweelingen spannende energie op je afsturen. Je vindt het fijn om het mysterie te zoeken en kan je tomeloos laten gaan.

In de periode van de 19de tot de 22ste ben je lusteloos als het om seks gaat. Dit zal vanaf de 23ste veranderen als Pluto je passionele gevoel prikkelt. Je bent deze periode gericht op erotiek en zal niet altijd even netjes zijn als het over normen en waarden gaat. Let op dat je jezelf onder controle houdt, omdat er anders conflicten van kunnen komen.

Werk en financiën
Het is een maand om op je gemoedstoestand te letten. Je kunt wel eens humeurig zijn en dan in een impulsieve bui dingen doen en zeggen, waar je later spijt van kunt krijgen. Het is verstandiger om op een relaxte en empathische wijze met mensen om te gaan. Mensen zullen je veel meer waarderen als je rustig bent, omdat dit beter bij je past. Vinden mensen je sympathiek en intelligent, dan zullen ze ook veel meer van je aannemen. Lukt het je dus om mensen niet tegen je in het harnas te jagen, dan zal je veel beter presteren en kan het een maand zijn met veel ontwikkelingen en mogelijkheden.

Financieel zal het een prima maand zijn, die goed voor de Schorpioen uitpakt. Je krijgt wat je verdient, maar dat betekent wel dat je verantwoord met zaken om dient te gaan. Doe je dit niet, dan kan het geluk zich wel eens tegen je keren. Mensen die allang voor een baas werken of een eigen bedrijf hebben, kunnen interessante projecten tegemoet zien. Anderen kunnen het best volgzaam gedrag laten zien, omdat je daar uiteindelijk veel meer mee bereikt dan met opstandig gedrag.

Voor de vrouw wordt aangeraden om voorzichtig met geld om te gaan, omdat er anders problemen kunnen ontstaan, die veel zorgen geven. Kosten met betrekking tot het huishouden, de familie of kinderen kunnen sowieso hoger zijn dan wat je binnenkrijgt.

Moet je iets kopen, kijk dan eerst of dit mogelijk is en ga vooral geen geld lenen, tenzij het van familie is. De man zal geen makkelijke maand krijgen, maar over het algemeen zal je jezelf er wel doorheen slaan. Financieel kan je bepaalde zaken oplossen en schulden aflossen of in ieder geval sterk verminderen. Over het algemeen zal je deze maand wel zeer kalm blijven en ben je in staat om op een goede manier met je werk bezig te zijn en je te ontwikkelen.

September zal voor het kind moeilijk beginnen, met problemen met ouders en leerkrachten. Het kind zal echter een goede band met leeftijdsgenoten hebben. Opvoeders moeten alle zeilen bijzetten en het kind aanleren hoe het met autoriteit om moet gaan. Het Schorpioen kind zal veeleisend zijn en veel vrienden, speelgoed, boeken en een eigen ruimte willen met tv, eigen gsm en computer. Het is een maand waarbij kinderen van jong tot oud aangemoedigd moeten worden om op zichzelf te reflecteren om zo een goed zelfbeeld te krijgen. Tieners zullen meer loskomen van ouders en vooral met vrienden online kletsen. Als opvoeder dien je dit te respecteren, omdat het kind hier gelukkig van wordt.

Gezondheid
Ga in de ochtend wandelen, hardlopen of fiets naar het werk. Je zult meer energie krijgen en het zal je mentaal versterken. In de avond kan een koude douche of ontspannen warm bad extra energie bieden. Drink minder koffie (uiterlijk 2 kopjes) en laat alcohol en frisdranken staan. Beter kun je verse sap, water en thee drinken. Het zal ook een maand zijn om buiten te zijn, wat positieve werking op longen kan hebben. Voor de vrouw wordt aangeraden alert op maag- en darmklachten te zijn. Drink water en slaap en beweeg voldoende. Mannen zijn creatief en met hobby’s en sport bezig, waardoor ze mentaal gezond blijven. Let wel op je lichaamshouding, omdat je anders motorische problemen kunt krijgen.

Ter overweging
Het is een maand van exploratie en genezing, waarbij de mystieke krachten je versterken. Je voelt je vrij en wilt dingen ontdekken. Het zal belangrijk zijn niet alleen op de korte, maar ook op de langere termijn bezig te zijn, zodat je de energie van Jupiter kunt gebruiken om je toekomst veilig te stellen.

Algemeen voor alle tekens
Dit is een periode, waarbij mensen meer bij elkaar komen om samen te werken en gezamenlijke taken te verrichten. Het zal een maand van weerzien zijn, waarbij plezier en vrijheid langzaam aan zullen verminderen en routinematige zaken weer meer aan de orde zijn. Planetaire aspecten zullen creativiteit en spiritualiteit brengen, waardoor mensen veel bereiken. Ze zullen vaak ideeën en plannen hebben, maar er moet wel geduld zijn om ze uit te werken en uit te voeren.

De Maagdenergie zal deze maand de regie overnemen. Om de krachtige energie volledig te gebruiken, zullen mensen op details moeten letten. Ook zal er organisatie nodig zijn, vooral als er routinematige zaken zijn, die aandacht nodig hebben. Het zal van belang zijn intuïtie te gebruiken om de juiste dingen te doen. Tevens kunnen de verduisteringen van augustus nog parten spelen bij lange termijndoelen, mede omdat Mercurius nog wat kan storen. Het zal dus belangrijk zijn om geduld te bewaren en bij belangrijke besluiten steeds goed naar je innerlijke stem te luisteren. Voelt iets goed, dan wordt aangeraden wel gelijk te handelen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Manon
Retraite
Lieve Mensen,


Ik ben er even niet....

Van: Donderdag 28 September tot en met 15 oktober 2017.
*Maandag 16 Oktober ben ik Lees meer
door Medium Debby
Vakantie
Lieve mensen,
Ik ben van 15 september tot en met 26 september afwezig.
Als alles goed gaat ben ik vanaf 27 september weer Lees meer
door Medium Karin
E-mail consult van Karin
Lieve mensen voor een E-mail consult kan je ook bij mij terecht.
Als je een foto mee stuurt kan ik je uitgebreid Lees meer
door Medium Jolanda
Even met vakantie
Lieve mensen,
Ik ben er eventjes tussenuit, medio oktober ben ik weer terug. Hoop tot dan.
Liefs,
Jolanda xxx Lees meer
door Medium Eva
Voorstellen Eva
Hallo lieve allemaal. Ben hier pas een aantal dagen op deze mooie site. En hoop een boel mensen te mogen helpen. Voel je op Lees meer
door Medium Elvira
Healing voor liefde
Lieve mensen,

De belangrijkste vragen en inzichten waar mensen voor bellen hebben vaak te maken met liefde. Dat is Lees meer
door Medium Yvonne
Yvonne met vakantie
Lieve bellers

Van 7 tot en met 17 september ben ik met vakantie naar Kos. Erna ben ik uiteraard weer beschikbaar en Lees meer
door Medium Moon
Herfst 2017 Transformatie New Tijds Kids
Lieve bellers,
mannen en vrouwen die met mij verbinden.
Bij deze in het weekend werk ik niet. De Lees meer
door Medium Simone
Maanverduistering
Lieve allemaal,
Hier een berichtje van Simone box 0252

Zondag 06.08.2017 Gedeeltelijke Maansverduistering in Waterman Lees meer
door Medium Moon
Dubbele getallen
Hoi lieve kanjers.
hier jullie Moon box 0210 op deze geweldige dag weer.
ik wil graag aandacht geven aan mijn Lees meer
door Medium CarolAnn
Welkom even voorstellen
Hallo lieve lezer,

Ik ben nieuw bij Astro Angels als belconsulent en ben met veel enthousiasme begonnen. Al doe Lees meer
door Medium Chantall
Vakantie Medium Chantall
Lieve mensen,
Ik ben van 7 augustus t/m 27 augustus op vakantie. Daarna ben ik weer zoals mijn agenda beschikbaar Lees meer
door Medium Marja
Weer aanwezig Medium Marja
Lieve mensen,

Ik ben weer bereikbaar.
De vakantie zit er weer op.
Liefs
Medium Marja boxnr:0047
Lees meer
door Medium Moon
Zomerse transformatie met Medium Moon
Lieve bellers al bijna weer naar de tweede helft van 2017 gaat het met mijn bellers zeer goed. Veel Lees meer
door Medium Margriet
Shaduw van de nacht
In de schaduw van de nacht,
Volgt het licht mij vanuit het duister.
Mijn stem klinkt niet meer dan een Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties
Het is een bijzondere week, waarbij je t/m donderdag gericht bent op het oplossen van problemen of afronden van taken die je al een tijdje in gedachten hebt. Dit betekent heus niet dat je alleen maar op zakelijk gebied bezig bent. Je bent vrolijk en gezellig en zal zowel je partner, als andere Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
De week begint erg spannend, omdat je met bepaalde gevoelens te maken krijgt, waarbij je voelt dat de relatie meer inhoud krijgt. Je bent aan het analyseren en praat veel met je partner wat die eigenlijk wil. Zondag kan er een geheim zijn, dat aan jou geopenbaard wordt. Maandag en dinsdag ervaar je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het is een week met erotische energieën. Daarbij kan dit positief werken als jij en je partner veel met elkaar gemeen hebben. Negatief als jij en je partner minder goed op één lijn zitten. Het is een week om te reizen en leuke activiteiten te plannen en minder om thuis te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Er is een kracht van drie planeten, die je seksuele aantrekkingskracht vergroten. Of je het wel of niet wilt, mensen zullen tot je aangetrokken worden. Je partner kan er moeite mee hebben, waardoor je er verstandig aandoet transparant te blijven en aandacht aan je partner te schenken. Heb je pas Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Het is een week van plezier en romantiek, omdat er planeten zijn, die een zeer romantische energie op je afsturen. Je moet echter oppassen dat de energie soms ook wel eens verwarrend kan zijn, waardoor je in de relatie jaloers kunt worden als je niet precies weet wat je partner allemaal doet. Let Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Vrijdag zal voor de liefde een zeer goede romantische planetaire kracht aankomen, welke tot zeker de 3de week van oktober energie kan bieden. Tot die tijd is het wel verstandig rustig aan te doen. Vermijd wrijvingen, door zo positief mogelijk op je partner en anderen te reageren. Wel is het midden Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Je kunt t/m dinsdag spanning ervaren. Dit komt, omdat jij niet altijd evenveel op jezelf vertrouwt en dan net de verkeerde dingen zegt of doet. Je partner kan dan aanvallend reageren of zich terugtrekken. Dit kan jou weer storen. Misschien doe je er verstandig aan gas terug te nemen en je eigen Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Houd er in het begin van de week rekening mee, dat je vanaf vrijdag erg veel liefdevolle en plezierige energie kunt ervaren. Het is een week, waarbij je tijd kunt besteden aan je partner en werk en hebt ook nog tijd om met vrienden af te spreken. Omdat je niet al teveel avontuur en actie Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je bent open en sympathiek en straalt een bepaalde warmte uit. Hierdoor trekken mensen naar je toe en zal ook je partner geregeld gecharmeerd van je zijn. Je hebt een seksuele uitstraling en kunt daar prima gebruik van maken om je partner flink te verwennen. Let op dat het verleden prominent Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Deze week zal je veel werken en heb je iets minder tijd voor liefde. Je besteedt meer tijd aan collega’s en zakelijke contacten en minder aan mensen in je privéleven. Toch ben je zondag en maandag wel erg romantisch en vind je het fijn de spanning op te zoeken. Het is een prima periode Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Het is een week om achterover te hangen. Je denkt veel na over het heden en verleden en overweegt op welke manier je verder kunt gaan. Dit kan positief zijn als je dit samen met je partner doet en jullie daardoor nog meer naar elkaar toetrekken. Het kan echter negatief uitpakken als je gaat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Je hebt erg veel energie en een charismatische uitstraling. Daarnaast kun je erg nuchter reageren als het om jullie vermogen en bezittingen gaat. Het zal een prettige en gelukkige periode zijn. Je partner zal geregeld tot je aangetrokken worden, omdat je een magnetische, erotische uitstraling hebt. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Je staat krachtig in je schoenen en bent zeer ijverig. Je weet goed wat je moet doen om te presteren. Je zult verbaasd zijn hoe energiek en krachtig je functioneert. Zelfs op momenten dat je weinig slaapt, zal je in staat zijn te presteren. September zal een maand zijn, waarin je Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
September belooft een maand te worden met diverse mogelijkheden, die het leven zullen kleuren als de herfstbladeren aan de boom. Er zullen veel mogelijkheden zijn, maar houd er rekening mee dat er wat problemen optreden. Dit heeft wel te maken met jouw eigen manier van leven. Soms zoek je naar Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Het is een maand, waarin plannen uitgevoerd kunnen worden. In het 1ste gedeelte van de maand zal dit privé zijn, maar na de 5de zal je zakelijk veel bereiken. Contact met familie en vrienden verloopt soepel en brengt veel goeds. Dromen kunnen waarheid worden, maar zorg voor een Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Vissen kunnen deze maand geregeld met gemoedswisselingen te maken krijgen. Deze kunnen je leven flink beïnvloeden en voor drastische veranderingen zorgen. Tracht je verstand er bij te houden en handel niet teveel op grond van emoties. Ook is het belangrijk dat je er hard voor blijft Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Voor de Tweeling wordt geadviseerd eigen doelen en gevoelens boven die van anderen te plaatsen. Je bent de afgelopen tijd teveel bezig geweest het anderen naar de zin te maken. Dat mag nu best wel wat anders. Je zult intuïtief sterk zijn en bent in staat mensen, die niet eerlijk Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Het wordt een wisselvallige maand, waarbij er momenten zijn dat je problemen en frustraties kent, maar er ook momenten zijn, die je gelukkig en blij maken. Er wordt aangeraden erg bewust te zijn met wie je omgaat en welke handelingen je verricht. Soms zal je besluiten nemen, die voor Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Voor de Leeuw wordt geadviseerd eerlijk en betrouwbaar te blijven. Dit geldt vooral in contact met mensen die ook eerlijk zijn en hun vertrouwen in je stellen. Er zullen mensen zijn die in jou geloven. Ben je genereus en oprecht dan krijg je er in de toekomst veel voor terug. Je zult een Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Voor de Kreeft wordt aangeraden alles af te ronden en aan te pakken wat er in de planning staat. Doe je dit niet, dan wordt het een moeilijke maand en verloopt alles niet altijd goed. Het is aan te raden om dit voor de 5de te doen, omdat er daarna wel het een en ander staat te Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Voor de Waterman kan er een maand aankomen met veel veranderingen, waardoor het een periode zal zijn, die niet snel vergeten hoeft te worden. Je kunt je verwonderen wat er allemaal op je pad komt en welke dingen je mee kunt maken. Er zullen Watermannen zijn, die willen reizen, anderen Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
In september staan passie, avontuur en reizen centraal staan. Het is een prima maand om te vergaderen of op een andere manier met mensen te spreken, omdat je communicatief erg sterk bent. Reizen zullen voornamelijk voor ouderen zijn of mensen die geen zin in drukte hebben. Het is een Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter meer ontspanning zoeken en minder met zakelijke aspecten bezig zijn. Dit geldt zowel voor de man als de vrouw. Je krijgt dus tijd om te ontspannen en kan weer nieuwe kracht en energie krijgen om de herfst en winter in te gaan. Dit zal Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Voor de Stier wordt er onrust voorspeld, waardoor je moeite hebt om je staande te houden. Of net nu om professionele, financiële of privézaken gaat, je zult alle zeilen bij moeten zetten. Wees ordelijk en vraag advies als je het zelf niet weet. Je zult veel energie verbruiken, Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag