astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Oktober 2018

Algemeen
De Schorpioen zal een diep passioneel vuur in het onderbewustzijn ervaren. Je hebt de afgelopen tijd misschien niet alles er uit kunnen gooien en oktober kan een maand zijn dat het er nu wel uitkomt. Dit kan in eerste instantie lastig zijn, omdat je voor jezelf niet weet wat er nu eigenlijk aan de hand is. Je voelt je wel eens niet begrepen en kunt prikkelbaar zijn. Met name de 1ste week doe je verstandig om je energie er flink uit te gooien. Dit kan door intensief te bewegen, maar ook door op mentaal gebied te ontspannen.

Meditatie en yoga zijn geschikt omdat je zowel mentaal als fysiek je energie kunt uiten. Je hebt deze 1ste periode het idee dat jij veel meer kunt dan je eigenlijk doet of mag doen. Het heeft echt geen zin om dit dwangmatige naar buiten te brengen. Laat gewoon zien wie je bent en wat je in huis hebt, maar leg daar niet de nadruk op. Mensen kunnen jou dan zien als iemand die het hoog in de bol heeft en dit is zeker niet zo. Wil je veranderingen, heb dan geduld en wacht tot het juiste moment. Er komt heus een moment dat het allemaal goed komt. Bedenk verder dat je altijd wel een beschermengel bij je hebt, die op je let en ervoor zorgt dat er niets ernstigs met je gebeurt. Het wordt een goede maand om doelen en dromen na te streven en nieuwe vrienden te maken. De 6de t/m 8ste is prima om mensen te ontmoeten of contact met een ex-partner te herstellen. Zakelijk gezien kun je de 12de t/m de 14de gebruiken om harmonie in je leven te brengen en mogelijkheden af te dwingen. Bedenk dat je geduld moet hebben, omdat werkelijke resultaten pas na oktober plaatsvinden.

Overigens is er na de 15de wel kans dat je dingen die je vorige maand hebt opgestart kunt verzilveren. Daar kan op financieel en zakelijk gebied een gouden randje aanzitten. Jouw kosmische periode begint de 22ste en dagen ervoor en erna kun je moeilijkheden oplossen. De 19de t/m de 21ste ben je dapper, waardoor alles tot een goed einde komt. De 24ste t/m de 26ste is lastiger, omdat je emotioneel onder druk staat van de Volle Maan. Lukt het je deze druk te weerstaan, dan zal je grote sprongen in de liefde maken. Er is verlichting in een relatie, er kan als single een ex-partner terug in je leven komen en vriendschappen zijn heilzaam.

Liefde en relaties
Voor oktober wordt voorspeld dat je de 1ste periode zo druk bent met zakelijkheden dat je amper aan romantiek toekomst. Je moet problemen oplossen en dat zal tijd kosten. Er wordt echter aangeraden om beter wat vrij te nemen en problemen te laten liggen. Dit zal natuurlijk niet altijd gaan, maar je kunt er heus wel tussenuit trekken en tijd aan je partner, vrienden of familie geven. Heb je veel zorgen, dan lost dat toch niet veel op. Vraag je partner of andere geliefden om je te steunen en te zorgen dat je hun liefde of vriendschap kunt ervaren. Je kunt tevens een krachtige versterking krijgen, omdat de intelligente Mercurius de 2de een vierkant met je heersende planeet Pluto vormt en dan doorreist om de 9de in jouw teken binnen te komen. Daardoor zal je al snel in staat zijn problemen in je carrière achter te laten en zal de romantiek steeds sterker worden. Ben je gebonden, dan zal je veel afspraken met je partner maken. Ben je single, dan zal je er geregeld op uittrekken met vrienden en kunnen zij je stimuleren tot een nieuwe relatie. Toch zal je zelf wat minder liefdevol zijn en moet je voor jezelf wel bedenken of je, als je gebonden bent, behoefte hebt aan sociale contacten of als je single bent aan een nieuwe liefde.

De 5de t/m de 7de is een positieve periode, waarbij je veel kans maakt op een nieuwe liefde, maar dan wel een persoon die jou niet teveel claimt. Het kan een sprookjesachtige tijd worden, maar of je echt voor iets vast wilt gaan, is nog maar te bezien. Ben je gebonden dan zal je relatie vooral goed zijn als je partner vrijheid biedt. Dan trek je juist naar je partner toe en zal je veel tijd en aandacht aan de ander geven. Je kunt dan zelfs een romantische activiteit plannen die de relatie een impuls kan geven. Daarna zal het voor zowel singles als gebonden personen tot de 12de een relaxte periode zijn, waarin vriendschappen en familie de boventoon voeren. Je bent minder met romantiek en erotiek bezig. De 12de zal het vierkant tussen de Zon en Pluto zorgen dat je bewustzijn versterkt wordt. Je kunt gedachten krijgen die je diepste emoties naar buiten brengen, waardoor je teveel piekert. Je vertrouwen kan een flinke knauw krijgen en je hebt het idee dat alles moeilijk gaat. Onderdruk deze emoties, je hebt veel talenten en vaardigheden, waar je veel mee kunt. Het heeft geen zin om stil te blijven staan bij dingen die je in het verleden fout hebt gedaan. De 13de en 14de kan je erg speels zijn. Heb je een relatie, dan vind je het fijn om je partner flink te verwennen en is het een prima periode om over grenzen te gaan.

Ben je single, dan ben je uitdagend en flirt je er op los. Je wilt geen vaste relatie, maar vindt het fijn om mensen uit te dagen om zich te geven. Het is een periode, waarin je niet altijd controle over jezelf houdt. Je kunt dingen doen, die je beter niet kunt doen. Vanaf de 15de zal je weer rust ervaren, maar moet je opletten dat het verleden op kan spelen. De periode van de 19de t/m de 21ste is er liefdevolle energie en onderneem je veel activiteiten en zoek je de liefde op. Vanaf 23ste zal de Zon in je teken binnenkomen, wat goed nieuws brengt, omdat ook de Volle Maan de 24ste krachtige energie biedt. Dit zorgt voor een versterking van je zelfvertrouwen en kunt je diepste gevoelens nu veel beter aan. Je laat veel meer van jezelf zien. Je zult heus geen allemansvriend worden, maar de mensen die je in je leven hebt, zullen toegang tot je krijgen. Singles kunnen een uitdagende energie ervaren en hebben een innerlijke stem die hun richting liefde loodst. Je hebt behoefte aan een nieuwe partner en richt hier al je aandacht op. Gebonden mensen kunnen emoties gebruiken om hun partner veel liefde en aandacht te geven. Let op dat je afstandelijk kunt worden als iemand te opdringerig wordt. Zelfs als je heel veel van de ander houdt, zal je dan nog koppig en eigenwijs kunnen worden.

Carrière en zakelijkheden
Als gevolg van de nuchtere Mercurius die energie deelt met je heersende planeet Pluto kunnen er wat storende elementen zijn. Je start moeilijk op en dat komt voornamelijk omdat je controle verliest. Je hebt dit normaal wel over je zakelijke leven, maar geeft emoties de overhand. Je kunt dan zelfs zeer emotioneel worden en kunt dingen negatiever maken dan je eigenlijk zou moeten. Je bent nu eenmaal een Schorpioen en laat geregeld drama zien, maar dat is vooral de 1ste week onverstandig. Het is beter om vaker te sporten of te mediteren om zo de ergste emoties er uit te werken. Ook doe je er verstandig aan de oorzaken te zoeken die voor emoties en het gevoel dat het allemaal fout gaat zorgen. Je zult heus in staat zijn er iets mee te doen en dingen ten goede te veranderen.

Een tweede geval wat jou bezighoudt, is dat er energie uit het verleden is. Dit komt vooral, omdat de retrograde Venus de 5de in jouw teken terechtkomt. Je doet er verstandig aan hier geduld in te houden en geen tijd te verspillen aan dingen waarvan je weet dat het toch geen zin heeft. Soms dien je je verlies te accepteren. Je dient in de gaten te houden dat de energie aan het eind van maand terug zal komen. Oude problemen kunnen dan ook een krachtige stempel op je gemoedstoestand drukken. De 9de zal de Nieuwe Maan zijn energie laten gelden. Daarnaast zal Mercurius de 9de aan de reis door jouw teken beginnen. Al deze energie zorgt ervoor dat je de 6de t/m de 9de veel succes kunt behalen. Je bent wilskrachtig en mentaal sterk. Je weet wat je wilt en kunt. Het wordt aangeraden hier gebruik van te maken . Ben je op zoek naar een baan of wil je een eigen bedrijf starten, doe dit dan nu. Ook in vergaderingen en andere communicatieve besprekingen zal je in staat zijn om je stem te laten horen. Conflicten of andere problemen kunnen als sneeuw voor de Zon verdwijnen. Er kunnen nog wat conflicten zijn, die je de 13de en 14de parten kunnen spelen. Omdat je deze dagen dapper en krachtig bent, zal je deze op kunnen lossen. Je kunt er zelfs veel door leren, waardoor bepaalde fouten waarschijnlijk niet snel meer terug komen. Mercurius en Venus zullen zich de 15de in jouw teken verbinden. Dit zorgt dat je mentaal en intellectueel zeer sterk bent. Hiermee kun je mensen overreden om bepaalde dingen te doen. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je dan te dominant kunt worden. Gebruik je de energie positief, dan kun je mensen op een goede manier van mening laten veranderen.

Met name de 19de t/m de 21ste ben je zeer stoer en weet je wat je wilt. Je hebt behoeften en bent in staat om dingen te doen, waardoor je je honger hiernaar kunt stillen. De 23ste kunnen de Zon in jouw teken en de wisselvallige Uranus zorgen dat je negatieve kant naar voren komt. Je bent bezitterig en eigenwijs en hebt moeite om gevoelens te uiten. Maak beter niet teveel afspraken en neem geen zware beslissingen. Omdat je intuïtie sterk is, kan je deze gebruiken om juiste keuzes te maken. Daardoor zal je de 24ste t/m de 26ste eigenwijs zijn, op een constructieve wijze. Na deze periode verbindt Mercurius zich met Jupiter en brengt veel goeds. Je kunt veranderingen in je leven inpassen, waar je veel mee kunt bereiken. Let op dat de laatste dag de retrograde Venus naar de Weegschaal beweegt, waardoor je met wat oud zeer en problemen uit het verleden te maken kunt krijgen. Tracht hier relaxt mee om te gaan en wees vooral niet te emotioneel.

Mentale en fysieke gezondheid
De maand begint met enorm veel energie, waardoor je wilt veranderen. Je merkte aan het eind van de vorige maand dat je ingezakt was met sport of beweging. Het is dan ook echt tijd om weer je energie er uit te gaan gooien. Je zult de 1ste dagen flink trainen en vanaf de 5de zal je er ook goed aandoen om gezond te gaan eten. Snacks, snoep en buiten de deur eten kun je maar beter even een tijdje niet doen. Rond de 10de zal je het wat moeilijk hebben, omdat je werk erg belangrijk vindt. Tracht een tussenweg te vinden en ga bijvoorbeeld met de fiets naar je werk of in de pauzes lekker wandelen. Vanaf de 15de zal je gaan merken dat veranderingen in je levensstijl voor goede resultaten zorgen. Je zult je dan ook steeds beter gaan voelen, je fysieke weerstand vergroten en van het leven genieten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van versnelling van tijd en verantwoordelijkheid)
Krachtige energieën zorgen dat vermoeidheid en somberheid op de achtergrond komen. Er kan in deze herfstmaand juist veel motivatie zijn. De meeste sterrentekens zullen dan ook energiek en optimistisch zijn. Dat is gegrond, omdat er positieve resultaten kunnen zijn en dromen en wensen uitkomen. Dit geldt meer voor mensen die in het verleden al adequaat, effectief en verantwoordelijk waren. Mensen die dit niet waren of mensen die niet actief zijn, krijgen wel de kans om alsnog verantwoordelijker te worden.

In het algemeen moet je zorgen voor rust en bescheidenheid, zodat je niet de kans loopt om in negatieve situaties terecht te komen. Verder zal het belangrijk zijn de tijdfactor in de gaten te houden. Er is een versnelling in de ruimte, waardoor mensen de neiging hebben veel te gehaast te leven. We zijn al snel bang om tijd te verliezen, maar dat is niet nodig. Misschien zal haastig gedrag zorgen dat je sneller klaar bent, maar uiteindelijk gaat het om kwaliteit en niet om kwantiteit. Het zal een maand zijn, waarin mensen soms veel te sociaal wenselijk zijn. Tracht evenwicht te vinden. Het is belangrijk om niet alleen normen en waarden na te streven, maar ook om er zelf tevreden mee te zijn. In de kosmos zullen de Luchttekens deze maand geen heersende planeten hebben om hen te beschermen. Hierdoor komen hun positieve kenmerken minder naar voren. Toch hoeven zij niet bevreesd te zijn, omdat er nog uitstekende mogelijkheden zijn om te bereiken wat ze willen. Vuurtekens worden ondersteund door Mars, waardoor zij juist op moeten passen dat ze hun positieve kenmerken niet te prominent naar voren laten komen. Gebruik je ze goed, dan zal je weinig moeite hebben om dingen op een goede manier te volbrengen. Water- en Aardetekens zullen onder bescherming van Uranus staan. Daardoor zal het voor die mensen belangrijk zijn om op hun instinct te vertrouwen. Luister naar je hart en wat je gevoel je ingeeft.

Gezondheid zal deze maand voor alle tekens positief verlopen, omdat er op dit gebied geen storende energieën zijn, behalve gedragingen van mensen zelf. Lukt het verantwoord te leven en leef je in harmonie met jezelf en omgeving, dan zal je prima in staat zijn om je gezondheid goed te houden. Negatieve energie kan er overigens wel komen op mentaal gebied. De positie van Mercurius en de Zon kan zorgen dat bepaalde mensen egoïstisch gedrag vertonen. Deze krachtige energie zorgt ervoor dat andere mensen hun ogen sluiten en het idee hebben dat ze er toch niets aan kunnen veranderen. Er wordt aangeraden dit niet te doen en te handelen om te zorgen dat het kwaad niet over de aarde verspreid wordt. Bedenk dat Mercurius en de Zon zeker niet zelf schuldig zijn. Het zijn juist mensen, die aan zichzelf denken en eigen belangen voorop zetten, die schuldig zijn. Verantwoordelijke mensen zullen de energie gebruiken om de wereld positief te veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Het is NU Happy Hour bel NU voordelig met onze consulenten!

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
door Medium Silvia
Herfst
Ik zou je graag een afbeelding willen laten zien die bij mij allerlei associaties opriepen en waarop ik een kleine fotocollage heb Lees meer
door Medium Moon
oktober 2018 eet je zelf rijk, slank en sexy
Goede dag lieve bellers als voeding en life coach help ik julllie graag naar een sexy,gezond en Lees meer
door Medium Silvia
Jij en Kleur
Hallo, Ik ben Silvia en nieuw op deze site. Met behulp van de Tarot kaarten zie ik de antwoorden op jouw vraag en kan ik je de Lees meer
door Medium Marcelius
Afvallen met tomatensap
Afvallen met Tomatensap?

Op basis van onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u Lees meer
door Medium Fanny
affirmatie
What we are today comes from our
thoughts of yesterday, and our present
thoughts build our life of tomorrow :
Our life is the Lees meer
door Medium Fanny
Gedachten zijn geen feiten
Gedachten zijn geen feiten
Onze gedachten hebben een krachtig effect op hoe wij ons voelen (onze stemming) en op Lees meer
door Medium Ilse
Houd vol!
Met een brok in mijn keel,
het wordt mij allemaal te veel.

tijden lang zie ik maar aan,
wat me steeds wordt Lees meer
door Medium Jory
Jaarprognose
Uit je geboortecijfers kan heel wat informatie gehaald worden. Op basis daarvan kan ik een jaarprognose voor je maken, die Lees meer
door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is herfst, maar in je hart lijkt het lente en is de zomer op komst. Je voelt je hart en de liefde neemt alleen maar toe. Je geniet van je partner en vindt het leuk om er samen op uit te trekken. Je houdt er niet van op plekken te komen waar veel mensen komen en het liefst Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je zondag warm en liefdevol en dat zal je partner zeker aan je merken. Je bent ook warm naar anderen en hebt veel kwaliteiten om mensen te ondersteunen als ze problemen hebben. Maandag en dinsdag zijn voor de liefde misschien niet heel makkelijk. Je kunt wel eens wat Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je relaxt en vind je het fijn om te genieten van rust en eenvoud. Je hebt minder behoefte aan romantiek, maar kunt het fijn vinden om met geliefden op de bank te hangen. Maandag en dinsdag zal je meer eisen hebben en moet je opletten dat je mensen niet teveel vraagt. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je doet er zondag verstandig aan rust op te zoeken en niet teveel met werkbezig te zijn. Moet je toch werken, vergeet dan niet om samen met je partner leuke dingen te doen. Je bent inventief en weet heus leuke dingen te bedenken. Weet je zelf niet iets te bedenken overleg dit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er is zondag een perfecte kosmische energie die ervoor zorgt dat jij goed in de romantiek staat en je partner zal dan ook graag bij je zijn. Er zal veel liefde tussen jullie zijn en een goede energie voor de erotiek. Geniet er maar van, want deze dag zal snel voorbij zijn. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor liefde. Je zit lekker in je vel en gaat goed met anderen om. Je bent zeer passioneel in het contact met je partner en vindt het leuk om er op uit te trekken. Er wordt aangeraden vooral samen gezamenlijke vrienden en familie te bezoeken. Je bent het Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag erg romantisch en wilt genieten van liefde met je partner. In je hart zal het nog zomer zijn en je trekt er graag op uit. Wel kan je soms het gevoel hebben dat je er niet helemaal met je hoofd bij bent, maar dat is voor een Vis ook weer niet heel vreemd. In een Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je komt bij van de zaterdag en zal ook zondag creatief genoeg zijn om passie en romantiek flink wat aandacht te geven. Ook maandag en dinsdag ben je vrolijk en daarmee zal je je partner zeer gelukkig maken. Let op dat er mensen kunnen zijn, die in je vaarwater zitten. Dat komt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult het begin van de week geregeld tijd voor jezelf vrijmaken, maar besteedt ook zeker veel tijd aan je partner. Je voelt je fijn en kunt enthousiast met mensen omgaan. Je hebt het gevoel dat het zomer in je hart is en zal dan ook geregeld zin in erotiek en passie hebben. Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je doet er goed aan om zondag rust te zoeken en met je partner en andere geliefden door te brengen. Er zal veel liefde zijn en meer dan als jullie weg gaan of ieder jullie eigen dingen doen. T/m woensdag worden al je talenten versterkt en zal je veel mooie energie uitstralen. De Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is in principe alles rozengeur en maneschijn. Het leven lacht je toe en je vindt het ook erg leuk om je partner flink te verwennen. Ditzelfde geldt ook voor maandag en dinsdag. Er is harmonie en je vindt het fijn om met je partner de hort op te gaan. Daarbij zal je zeer Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
De liefde zal zondag t/m dinsdag veel mogelijkheden bieden voor een versterking van de band met je partner. Je zit emotioneel lekker in je vel en bent speels. Daarom zie je de romantiek als een spannend avontuur en daarmee voelt je partner zich gewaardeerd. Deze zal dus ook Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
Het wordt een actieve maand en je zult geregeld onder druk staan. Toch is het voor de Stier een prima maand, omdat je ambitieus bent en veel wilt verdienen. Wel zal je al je energie nodig hebben, omdat je veel moet werken om te ontwikkelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het niet aankunt, omdat Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Oktober kan een prima maand zijn om doelen die je gesteld had nu eindelijk vorm te geven. Dit doe je beter niet alleen, maar in groepsverband. Je bent nu eenmaal iemand die graag samenwerkt en kunt dan je leidinggevende capaciteiten testen. Het is verder een prima maand om tijd met vrienden door te Lees meer


Steenbok

Algemeen
Het kan een prima maand voor de Steenbok worden. Je bent nuchter en ordelijk en zal daarom over het algemeen goede energieën uit de kosmos opvangen. Je dwingt je eigen geluk af als je op verantwoorde wijze in het leven staat. Het is een maand om je toekomst te bekijken en te zien wat je kunt doen om Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Voor de Weegschaal is het een prima maand, mede omdat het jouw maand is. Je voelt je zeer sterk en kunt charmante en sympathiek met mensen omgaan. Je bent zeer diplomatiek en daardoor zal het ook op zakelijk gebied een prima periode zijn. Je kunt je verheugen op een geweldige planetaire invloed, die zorgt Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Je bent deze maand in de stemming om veel leuke dingen te doen. Romantiek en vriendschap zijn erg belangrijk voor je. Je bent in staat op creatieve wijze met je leven bezig te zijn. Niet alleen afspraken zijn belangrijk voor je. Je vindt het ook belangrijk om jezelf te verwennen met kleding, een nieuw Lees meer


Waterman

Algemeen
De Waterman zal deze maand vooral veel energie krijgen op gebied van intellect en cultuur. Het is dan ook een tijd om te leren en informatie op te nemen. Er wordt aangeraden om hier iets mee te doen. Dit kan door een opleiding te volgen, meer te lezen, maar ook door culturele aangelegenheden in het Lees meer


Leeuw

Algemeen
De kosmos prikkelt je karakter en vooral je creatieve, expressieve kant. Je wilt graag gewaardeerd worden door mensen die belangrijk voor je zijn. Het wordt een zeer actieve maand en je bent dan ook met veel dingen bezig. Ook zal het een prima maand zijn om je plannen voor de toekomst te versnellen en te Lees meer


Kreeft

Algemeen
Deze maand zal de thuissituatie bepalend zijn hoe jij je voelt. Dit betekent dat je veel contacten kunt hebben met mensen die er in je omgeving zijn. Er zullen geregeld mensen op bezoek komen. Niet alleen huidige contacten, maar ook nieuwe mensen, die je wilt leren kennen. Dit brengt heel wat leven in de Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De Schorpioen zal een diep passioneel vuur in het onderbewustzijn ervaren. Je hebt de afgelopen tijd misschien niet alles er uit kunnen gooien en oktober kan een maand zijn dat het er nu wel uitkomt. Dit kan in eerste instantie lastig zijn, omdat je voor jezelf niet weet wat er nu eigenlijk aan de hand Lees meer


Vissen

Algemeen
Je spirituele kant zal deze maand sterker naar voren komen, omdat jouw heersende planeet Neptunus voorwaarts gaat bewegen. Je kunt de geestelijke kracht omzetten in een sterk intuïtie om niet alleen jezelf op een hoger niveau te brengen, maar ook mensen in je omgeving. Je bent dus zeer actief er Lees meer


Maagd

Algemeen
Je bent iemand die veel talenten heeft en deze kun je over het algemeen prima gebruiken. Daardoor is het een goede maand om financieel veel te bereiken. Je bent in staat jezelf onder de loep te nemen en hebt veel zelfvertrouwen. Het is een goede tijd om veranderingen in te passen, waardoor je adequater en Lees meer


Ram

Algemeen
Oktober is een maand, waarin je zelfstandig bent en je veel over jezelf nadenkt en je zowel zakelijk als privé mooie dingen mee kunt maken. Ook is het een prima tijd voor je relatie, omdat je veel kunt veranderen. Er zijn veel gesprekken, maar ook conflicten en je doet er goed aan geregeld oudere Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag