astro content

Maandhoroscoop Schorpioen augustus

Algemeen
Je hebt er behoefte aan om de wereld om je heen te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is zeker geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Steeds meer heb je het idee dat de wereld uit je handen schiet en dat je er niets aan kunt doen. Mensen in je omgeving leven maar door en schijnen zich niet te bekommeren om wat er gebeurt. Je voelt je hulpeloos en weet dat mensen je niet kunnen helpen met wie je bent en wat je wilt. Toch zal je vol vuur de strijd aangaan en het gevoel hebben dat er een tijd komt dat de wereld verandert. Toch zal dit ook betekenen dat je met name de eerste weken geregeld ervaart dat mensen zich voor je afsluiten en je dan uit hun leven duwen. Je zult deze maand zeker geen allemansvriend zijn, met gevolg dat mensen niet goed weten wie je nu precies bent. In het tweede deel van de maand ben je meer in staat om ze dat te laten zien. Je kunt je diepste gevoelens dan beter naar buiten brengen, waardoor mensen meer voor je open kunnen staan. Je zult nog steeds de ambitie hebben de wereld te veranderen, maar ziet tegelijk in dat je daar vrienden bij nodig hebt. Door de spirituele energie is het een goed moment om na te denken over dingen uit je verleden, waarbij je verbaasd bent over de wonderlijke verandering die er in je geest optreden. Je denkt op een andere manier en leert van de lessen die je uit dit verleden geleerd hebt. Augustus kan dus een lange periode van transformatie inluiden. Je zult beginnen met het verleden nu eens eindelijk los te laten en op geestelijk gebied ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Het is een maand van blijdschap en het zware juk van eerdere gebeurtenissen zal je afwerpen.

Liefde en relaties
Je bent zowel mentaal als fysiek actief en vindt het geregeld erg fijn om er alleen op uit te trekken. Je kunt doen wat je wilt en je eigen richting bepalen. Dit zal met name in het eerste deel van de maand zijn. In het tweede deel ga je je weer veel meer aan anderen aanpassen. Het is wel belangrijk dat je te allen tijde in staat bent duidelijk te zijn bij de dingen die je wilt, zodat een partner, familie of vrienden niet onzeker worden over wat je van ze vindt. Geef aan dat je soms even tijd voor jezelf nodig hebt. Je gedrag wat betreft seks en liefde lijkt op geestelijk niveau verbonden te zijn aan het contact dat je als kind met je ouders had. Waren je ouders liefdevol en ondersteunend dan zal je op een positieve manier in de liefde staan. Je kunt prima over je gevoelens praten en bent in de seks erg zacht en liefdevol. Dit geldt voor gebonden mensen, maar ook singles zullen vriendelijk en zacht overkomen. Had je echter ouders die kritisch, liefdevol of emotioneel afwezig waren, dan zal het anders liggen. Je hebt dan erg veel moeite om je te hechten en zal het vertrouwen missen om een stabiele relatie aan te gaan. Het zal een maand worden om hier iets aan te doen. Dit kan je, als je dit herkent, niet zelfstandig veranderen. Denk er goed over na hoe je dit wel kunt doen. De Schorpioen heeft een zeer goed hart, maar zit je niet lekker in je vel dan kun je een heel ander beeld laten zien. Augustus is dus een maand, waarin je de relatie met je ouders onder de loep neemt en er achter komt hoe dit jouw gevoel van eigenwaarde nu beïnvloedt. Je emoties in huidige en vergane relaties kunnen hier danig door beïnvloedt worden. Doe je er iets aan, dan zal je in de toekomst veel meer in staat zijn om op een gezonde manier in een relatie te staan. Mensen die wel een gezonde relatie aan kunnen gaan, zullen deze maand juist zeer liefdevol en spiritueel zijn. Ben je single, dan kun je de liefde op je werk of via familie of vrienden vinden. Met name aan het eind van de maand zal je hier de meeste kans op maken, omdat je in die periode het meest openstaat voor echte liefde in je leven en niet voor een vluchtige flirt.

Werk en financiën
Het wordt een maand van veel activiteiten om jezelf te ontplooien en vooral jezelf te vinden. Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt bereiken dan wat je nu laat zien. Je kunt een koppeling maken tussen hobby’s en werk, waardoor je altijd met plezier met je werk bezig bent. Het zal een maand worden van het stellen van persoonlijke doelen, maar ook van doelen die je voor anderen stelt. Je bent zeker niet iemand die altijd aan zichzelf denkt en zal in je achterhoofd houden hoe je anderen kunt helpen. Het zal belangrijk zijn dat je je doelen aan anderen kenbaar maakt. Je hebt wel eens de neiging om dit niet te doen, waardoor mensen niet altijd weten wat je wilt. Dan kan jij onterecht denken dat mensen je niet ondersteunen. Wees hier open in, maar dan wel tegen mensen die je kunt vertrouwen of mensen waar je mee werkt. Je kunt deze maand verbazingwekkend met autoriteiten omgaan, waarbij je in staat bent uit te voeren wat er van je verwacht wordt. Dit is echter wel afhankelijk van hoe een leidinggevende met je omgaat. Wordt de macht van een leidinggevende op een negatieve manier gebruikt, dan kun je fel in de aanval gaan en zijn er conflicten mogelijk. Is het echter een positieve manier zoals je baas met je omgaat, dan zal je alles voor ze willen doen. Ben je zelf leidinggevende dan ben je over het algemeen iemand die op een empathische manier met mensen omgaat. Je kunt dan goed met fouten omgaan en weet mensen op een juiste manier te sturen. Valkuil is wel dat je een hekel aan oneerlijke mensen hebt. Je doet er goed aan constant relaxt te blijven en te trachten om mensen er op een relaxte manier op te wijzen. In het algemeen kun je erg overtuigend zijn en zal je op financieel gebied heel goed weten wat je kunt doen om meer geld te verdienen. Je kunt prima communiceren en hebt altijd wel een verkooppraatje klaar. Je hebt veel charisma en bent zeer enthousiast, waardoor er mensen kunnen zijn die wel met jou in zee durven gaan. Het is dus een prima maand voor een nieuwe baan, een succesvolle belegging of een andere winstgevende handeling.

Fysieke en mentale gezondheid
Je kunt deze maand met een bepaalde transformatie te maken krijgen. Je blijft nog steeds wie je bent, maar zal een diepere dimensie van je leven meemaken. Dit zal wel relatief zijn, omdat ouderen een andere diepgang hebben, dan de jongeren. Wat wel gelijk aan elkaar is, is dat je bepaalde zaken uit het verleden los laat en bepaalde vriendschappen of relaties nieuw leven inblaast. Je een groter vertrouwen krijgen en zult mentaal lekker in je vel zitten. Dit heeft een belangrijke invloed op zowel je geest als je fysieke gesteldheid. Je wordt aangetrokken tot activiteiten, die met werk, hobby of recreatie te maken hebben. Je zult doelen stellen om er sterker uit te komen en dan niet alleen mentaal, maar ook fysiek zal je er genoeg van hebben om die lichamelijke ongemakken te voelen. Je moet vooral in het eerste deel op je gezondheid passen, waarbij het belangrijk is te bewegen, maar waarin je moet zorgen dat je ook wat minder sport. In deze periode heb je wat klachten van de maag of borsten. Je lichaam heeft het nodig om rust te krijgen en op te laden. Het is belangrijk om de juiste voeding te gebruiken, zodat je spieren niet in vet omzet. Let het tweede deel van de maand op dat je allergische reacties kunt krijgen en meer last van infecties kunt hebben. Ook kun je last krijgen van sinusitis, waardoor je een druk op je voorhoofd en ogen voelt, wat gevolg is van allergische stoffen en keel-of oorontstekingen.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Chantal02
Emailconsulten
Per heden kunnen jullie bij mij ook terecht voor emailconsulten, de vragen die je stelt, krijg je natuurlijk uitgebreid Lees meer
door Medium Morgana
E-mail consult Morgana
Lieve mensen,
Mochten jullie graag een consult per e-mail ontvangen dan is dit mogelijk. Stel duidelijke vragen waar Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
door Medium Frank
terug van vakantie
Beste mensen,
Ik ben vanaf vrijdag de 19de weer terug van vakantie. Ik zal in mijn agenda aangeven op welke momenten ik Lees meer
door Medium Moon02
De nieuwe tijd.
Lieve bellers samen komen wij er tijdens de readings of healing steeds meer achter dat wij nieuw tijds kinderen zijn.Wij Lees meer
door Medium Lindes
muurtje
Lieve mensen

Een na denkertje:

Een muur om je heen houdt het verdriet buiten
maar ook de vreugde binnen.

Jim Rohn Lees meer
door Medium Marja
E-mail consult foto reading
Heb je vragen omtrent je kind?
Kies dan voor een e-mail consult.
Dan kun je een foto op sturen.
Je krijgt dan Lees meer
door Medium Marja
Wat is nu precies een innerlijk kind?
Wat is nu precies jouw Innerlijk Kind?

We hebben allemaal een Innerlijk kind in ons. We hebben Lees meer
door Medium Jolanda02
Retraite Jolanda
Hallo lieve mensen

Ik ben even met retraite.
Neem even wat rust.
Na deze periode ben ik weer voor u beschikbaar.-
Tot Lees meer
door Medium Sabine
terug van weggeweest
Lieve klanten,

Vanaf morgen ben ik weer bereikbaar.

Ik hoop jullie weer goed te kunnen helpen en dat wij er samen Lees meer
door Medium Chantal02
Vakantie & E-mail consult
Dag lieve mensen,

Tijdens vakantieperiode ben ik afwisselend online. In de periode 28 augustus t/m 6 september Lees meer
door Medium Marja
Collectieve healing Innerlijk kind
Collectieve Healing voor het innerlijk kind in jou door Marja
Maandagavond 8 augustus


Een kind is Lees meer
door Medium Sam
Narcisme in relaties
NARCISME IN RELATIES

Een relatie hebben met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis is een Lees meer
door Medium Margriet
Bovendrijven
Onderdeel van ongenoegen,
frustratie, haat en wraakzuchtigheid.
Psychisch onderdrukt, enkel onverdraagzaamheid. Lees meer
door Medium Moon02
Energie en liefde voor elkaar
Lieve bellers langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de transformaties die wij samen door- --leven Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw


Liefdesrelaties
Je bent maandag zeer romantisch en tegelijk vind je het belangrijk om vriendschappen te koesteren. Je kunt daardoor wel eens met de tijd in de knoop komen. Van dinsdag tot en met donderdag zal je in de liefde gas terugnemen. Dit betekent niet dat je koud en gevoelloos bent, maar je volgt je Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week duidelijk op flirten uit en je vindt het leuk om je partner soms flink te prikkelen met spannende activiteiten en leuke giften. Mocht je de kans hebben er deze week op uit te trekken dan wordt dit zeker aangeraden. Jullie kunnen de liefde dan voorrang geven en Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Je hebt het deze week eigenlijk zo druk dat je er goed aandoet een duidelijk schema te maken. Zo kun je voor jezelf bepalen welke verantwoordelijkheden er zijn en welke tijd je hebt om met je partner leuke activiteiten te plannen. Met name dinsdag en woensdag zal je minder energie hebben om van Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je wordt maandag geestelijk geprikkeld, waardoor je het fijn vindt veel gevoelens te delen en vooral met je partner of heel goede vrienden. Vrienden zal je op dinsdag en woensdag nodig hebben, omdat je emoties wisselvallig zijn en er hierdoor mogelijkheid is dat je conflicten met je partner Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je partner kan deze week erg behulpzaam zijn, waarbij je merkt dat deze er van alles aan doet om het jou naar de zin te maken. Bedenk dat dit komt, omdat jij lekker in je vel zit en hierdoor ook een fijne uitstraling naar je partner hebt. Op maandag ben je emotioneel, maar daarom vind je het zo fijn Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week erg sympathiek en empathisch, waardoor je partner graag bij je is. Communicatie zal belangrijk voor je zijn, waarbij jij en je partner hoogstwaarschijnlijk geen moeite hebben om genegenheid en respect te bieden. Je vindt het soms erg fijn als je iets leuks voor de Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
De sterren staan er aan het begin van de week zeer goed voor, waarbij romantische gevoelens versterkt zullen worden. Je hebt behoefte aan passie en spanning en kan zeer avontuurlijk dingen aan je partner voorstellen. Dinsdagavond en woensdag zal je wat minder passie ervaren, maar kun je wel Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
Maandag ben je vooral met werk bezig, waardoor er weinig tijd en ruimte voor liefde en vriendschap is. Dinsdag tot en met donderdag zal dit echter veranderen en heb je veel meer tijd om de romantiek in je leven te halen. Je bent deze periode wel bezig veel na te denken of de relatie wel datgene Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Maandag ben je gesloten als het over gevoelens gaat. Je partner zal zich afvragen wat er aan de hand is. Zorg er voor dat je niet te negatief bent en duidelijk aangeeft dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Van dinsdag tot en met donderdag zal dit anders zijn en komen er dagen aan waarbij je zeer Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Dit kan wel eens de week van de liefde worden, doordat Jupiter op krachtige manier door jouw teken reist. Je zult veel opwinding voelen en kunt je openstellen voor de liefde die je partner wil geven. Let maandag op dat je gevoelens voor iemand anders kunt ervaren. Je weet jezelf te controleren, maar Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Er zijn aan het begin van de week positieve planetaire vibraties, waardoor je op romantisch gebied goede gevoelens kunt hebben. Daardoor zal je in staat zijn deze aan anderen te laten zien en krijg je veel goeds terug. Op maandag zal je mooie momenten met je partner kunnen delen, maar handel je Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Maandag zit je erg lekker in je vel en is er veel plaats voor liefde en fijne momenten met je partner. Je kunt je gevoelens prima uitdrukken en vindt het fijn over veel onderwerpen te praten als het maar niet te diepgaand is. Dinsdag en woensdag kun je je gevoelsmatig Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
De planetaire kracht is deze maand gericht op de sector van huiselijkheid en gezin. De Ram zal deze maand bezig zijn met problemen in de familie, het gezin of met anderen in hun naaste omgeving. Het psychologisch aspect zal belangrijk zijn, waarbij emoties je leven beïnvloeden op gebied van relaties, Lees meer


Algemeen
In augustus zal je erg veel energie hebben, waardoor je datgene kunt bereiken wat je wilt. Het zal een belangrijke maand worden, waarbij je fysieke en mentale energie, omzet in ijver, enthousiasme, diplomatiek handelen en empathie naar anderen. Je bent vrolijk en kunt met veel humor en relativering ook prima met Lees meer


Algemeen
Augustus kan over het algemeen een goede maand zijn, waarbij je optimistisch bent over kansen die je krijgt. Je hebt een positief zelfbeeld en bent tevreden met jezelf. Je bent vrolijk en open naar anderen en zal mensen aantrekken die zelf ook lekker in hun vel zitten. Sterker nog, je zult mensen die negatief in Lees meer


Algemeen
Je hebt er behoefte aan om de wereld om je heen te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is zeker geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Steeds meer heb je het idee dat de wereld uit je handen schiet en dat je er niets aan kunt doen. Lees meer


Algemeen
Er kunnen flink wat hindernissen zijn, waarbij je getest wordt op fysieke en mentale wilskracht. Je zult flink wat frustraties en irritaties moeten overwinnen, waarbij je zeker evenwicht nodig hebt. Dit gaat tussen realisme, over dingen die minder goed gaan, en irrealisme, om tegenslagen weg te wuiven. Het is Lees meer


Algemeen
Optimisme en ruimdenkend gedrag zijn belangrijk in communicatie met anderen. Je wilt je uitbreiden en bent expressief met ideeën die je hebt. Je bent zelfs in staat om op een zeer diepzinnige manier over gedachten van anderen na te denken. Je kunt van je fouten leren en weet ook toe te geven als je dingen Lees meer


Algemeen
Je kunt te maken krijgen met innerlijke transformatie, waarbij je geconfronteerd wordt met allerlei zaken die niet altijd even leuk zijn. Analyseer dit en bedenk welke angsten of trauma’s ten grondslag liggen aan bepaalde gedragingen die je laat zien. Soms kom je erachter dat bepaalde zaken iedereen wel eens Lees meer


Algemeen
De komende maand zal je goed weten wat er zich allemaal in de wereld afspeelt. Je bent zeer sensitief en weet dingen op waarde te schatten. In principe zal je, bij alles wat je doet, overwogen en verstandig bezig zijn. Je zult geen enkel besluit nemen, zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Een groot deel van Lees meer


Algemeen
Het zal eigenlijk een leuke en plezierige maand worden, maar dat zit hem niet in grote zaken. Je zult juist plezier ondervinden van de kleinere geneugtes des leven. Je hebt ook geen behoefte aan zaken die veel geld kosten of veel tijd, je wilt gewoon genieten van liefde, warmte en saamhorigheid. Het zal een maand Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarin je beter open kunt staan voor de adviezen die mensen geven. Met name als er problemen zijn of als je voor een moeilijk dilemma staat, zal het belangrijk zijn om hier onpartijdige raad bij te halen. Dit kan zijn van een leidinggevende of familielid, maar het kan ook wel eens gaan om Lees meer


Algemeen
Tweelingen kunnen heftig en passioneel zijn, maar ook relaxt en zacht. Dit kan zo snel gebeuren dat mensen het moeilijk vinden je te volgen. Je dient evenwicht te vinden en moet je afvragen, waarom je zo wisselvallig bent. Vraag jezelf vooral af of dit door mensen in je omgeving komt of het vertrouwen minder goed Lees meer


Algemeen
Je hebt deze periode minder rust en dat kan te maken hebben met zomergevoelens. Je hoeft niet eens op vakantie te gaan om deze onrust te voelen. Heb je nog niets gepland dan doe je er goed aan dit wel te doen. Het is namelijk een goede maand om te genieten, weinig te werken en je te verwennen. Mocht je geen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag