astro content

Maandhoroscoop Schorpioen augustus

Liefde, sociale contacten en carrière

De eerste dagen en de laatste dagen van de maand zijn zeer goed te noemen. Je hebt veel liefde in je en wilt in een relatie veel liefde bieden. Ben je single, dan zal je andere mensen willen verleiden en daar lekker mee spelen. Daar tussen in, ben je wat met jezelf aan het worstelen. Je bent bezorgd over de toekomst en weet niet zo goed wat je nu precies wilt. Daardoor kan je in relaties met andere mensen minder tijd aan ze besteden. Daarnaast neem je niet altijd de juiste verantwoordelijkheden en dit kan andere mensen wel eens storen. Tracht hier wat aandacht aan te besteden en leef zo verantwoord mogelijk. Wanneer je geduld hebt, zal je er vanzelf wel achter komen wat je kunt veranderen in jezelf en in het contact met andere mensen. Met name de Volle Maan kan op liefdesgebied een krachtige energie bieden, waardoor er mooie mogelijkheden zijn om van je partner te genieten. Ben je single dan kun je een haast karmische band voelen met iemand die je leert kennen. Zakelijk gezien ben je gericht op de doelen die je voor ogen hebt. Je hebt veel ambities en toekomstdromen, maar doet niet altijd alles op de juiste manier en de juiste tijd. Hierdoor kunnen er wel eens wat problemen zijn, die je kunt voorkomen door meer geduld op te brengen en je energie op de goede manier in te delen. Je doet er goed aan om je te concentreren op de toekomst en vooral positief te blijven. Je kunt je beter richten op de dingen die goed gaan en te bedenken dat je iemand bent die veel kan, als je maar wel genoeg tijd en aandacht geeft aan de belangrijkste zaken in je carrière. Er zijn genoeg positieve planetaire invloeden, maar je moet je dan wel richten op ontwikkeling en negatief gedrag en luiheid vermijden.

De Volle Maan van het Weerlicht (voor alle tekens)

Op 29 augustus om 20:37:44 zal de Volle Maan energetisch kracht op ons afsturen. Deze zogenoemde Maan van het Weerlicht staat in het teken van de wijsheid en wordt ook wel gezien als het teken voor het spirituele oogstfeest. De wijsheid is gericht op een besef dat er veel meer tussen hemel en aarde is, dan we wel eens denken. Deze kennis richt ons dus veel meer op het spirituele vlak dan op de kennis die we in ons aardse leven nodig hebben. In deze periode kunnen mensen zich opladen, doordat ze positieve gevoelens krijgen en veel meer doorhebben, waar het leven werkelijk omdraait. We hebben veel meer door wat ons gedrag doet bij anderen en wat het gedrag van anderen voor ons betekent. Bedenk in deze periode dat je onderdeel uitmaakt van een groot geestelijke geheel, waarbij zowel het fysieke als het spirituele met elkaar verbonden zijn. Elke actie of handeling die je maakt, zal invloed hebben op alles wat leeft, maar ook op alles wat zich in de spirituele wereld bevindt. Tracht daar nu, maar ook in de toekomst aan te denken en zorg ervoor dat je niet te egoïstisch leeft. Wanneer je besluit om aan andere mensen te denken of dat nu al doet, zal je rijkelijk beloond worden en zal je merken dat je zowel mentaal als fysiek lekkerder in je vel komt te zitten. Je emoties en je onderbewustzijn zijn namelijk onlosmakelijk met je fysieke lichaam verbonden.

Ten tijden van de Volle Maan van het weerlicht zal je ook verbonden zijn met deze spirituele kracht. Als je je bewust bent en de samenhang hiervan inziet, zal je ook veel meer positiviteit uitstralen. Hierdoor zal je op sociaal gebied makkelijker met andere mensen omgaan. Let er aan het eind van augustus, maar ook in september en het verdere leven, goed op dat je je richt op de dingen die in het leven echt belangrijk zijn zoals hoop, geloof en liefde. Je zult merken dat je dan werkelijk kunt oogsten en er een beter mens door wordt. De Maan van het Weerlicht zal zelfs in donkere tijden zijn weerlicht aan de hemel tonen, om licht in de duisternis te brengen. Maar accepteer dan wel dat je leven donkere momenten moet kennen, om dan nog meer van het licht te kunnen genieten. Het leven moet niet alleen rozengeur en maneschijn kennen, maar ook beproevingen. Je zult er soms moeite mee hebben, maar uiteindelijk zal je het licht steeds meer leren inzien. Wees dus dankbaar voor alles wat het leven ons geeft in voor- en tegenspoed.

Algemeen overzicht van de maand

De eerste twee dagen ervaar je veel liefde en heb je behoefte om je partner te verleiden en leuke dingen te doen. Ben je single dan kan het wel eens een spannende periode zijn. Op de 2de beëindigt Saturnus zijn retrograde beweging in de Schorpioen en zal voorwaarts naar dit teken toe bewegen. Je denkt veel na over dingen die je anders moet doen en richt je op de beperkingen die je jezelf toedicht. Hierdoor ervaar je wisselende gevoelens, waarbij je je afvraagt wat je verantwoordelijkheden zijn. Je ervaart een drang om volwassen te worden, maar blijft soms teveel vasthouden aan de eeuwige jeugd. Het wordt tijd dat je dit loslaat en bedenkt dat bepaalde verantwoordelijkheden belangrijk zijn en dan vooral in tijd en energie die je eraan besteedt. Het zal een maand worden, waarbij je bezig bent om een stabiliteit te bereiken. Op de 7de begint Mercurius in het nuchtere teken Maagd te reizen. De liefde zal een groot deel van de maand weinig aandacht meer krijgen, maar je ambities zullen juist versterkt worden. Je kunt je grenzen oprekken en ongebruikelijke dingen doen, die leiden tot het oplossen van problemen waar je mee zat. Je merkt dat je op een andere manier nadenkt. Je krijgt verrassende ideeën en gedachten, die je grondig op haalbaarheid moet onderzoeken. Mensen waar je mee of voor werkt zien jou als een expert en in wezen is dit ook zeker zo en weet je andere mensen prima te ondersteunen en te helpen.

Op de 8ste komt Mars in het vuurteken Leeuw binnen, waar Venus retrograde beweegt. Op zich kan jouw heersende planeet je drijven om doelen na te streven en te bereiken wat je wilt. Venus kan echter tegenwerken en weerstand bieden, waardoor je lichaam en je geest niet altijd even fit zijn. Let op dat je hierdoor een gebrek aan voortgang en succes hebt en daardoor frustraties ervaart. Tracht geduldig en relaxed te blijven en neem de tijd om iets te bereiken, zelfs als het wat langer gaat duren. Daarnaast moet je je humeur bewaren tegen andere mensen en vooral tegen geliefde mensen, omdat je anders wel eens waardevolle mensen kunt verliezen.

Op de 11de komt Jupiter in de Maagd wat wel eens een reddingsboei zou kunnen zijn, omdat je deze energie zeer goed kunt gebruiken. Doe dit dan wel op de goede manier, door je tijd ordelijk in te delen en geregeld te ontspannen. De energie kan je tot ongekende hoogtes brengen, waardoor je in staat bent om een aantal doelen te bereiken. Er kunnen nieuwe dromen komen, maar je dient wel geduldig te blijven. Ga je met iets nieuws starten dan kun je jezelf wel eens overwerken. Tracht met beleid te werken en kijk of er mensen zijn, die je kunnen ondersteunen. Zelfs praten kan al opluchten. Jupiter zal energie bieden om buiten bepaalde grenzen te treden, waardoor je ideeën verrassend en opvallend zijn. Je doet er goed aan deze ideeën nu nog niet uit te werken, maar ze te bewaren. Ze zullen je later dit jaar veel opleveren en zelfs zo dat je er mensen mee van dienst mee kunt zijn. Je kunt deze periode, zowel real life als online, nieuwe mensen ontmoeten, waaruit nieuwe vrienden kunnen komen die veel kunnen gaan bieden.
Rond de 14de kun je opstandig zijn en je tegen geldende normen en waarden afzetten. Op zich heb je dit vaker en zijn mensen dit van je gewend, maar je moet het niet overdrijven. Gebruik je dit rebelse gedrag op een goede manier, dan kunnen er positieve mogelijkheden uit voortkomen. Op de 14de komt de Nieuwe Maan in de Leeuw en Mars en de retrograde bewegende Venus vergezellen. Met name door Venus kun je oude plannen uit de kast halen en door Mars zal je de drive hebben hier iets mee te doen. Doordat deze oude plannen te maken hebben met werk of studie, zal dit geen extra werk zijn, maar een verademing omdat bepaalde taken nu veel minder tijd kosten. Er kan een persoon zijn, die je ondersteunt en die het fijn vindt om jou te begeleiden bij de doelen die je hebt. Deze energie zal een groot deel van de maand aanwezig zijn.

Op de 23ste voegt de Zon zich bij Mercurius in de Maagd. Dit zorgt ervoor dat je zoveel vertrouwen hebt, dat je trouw aan jezelf kunt zijn en hierdoor ook sterk en krachtig overkomt. In deze periode zal je veel toetrekken naar mensen waar je je echt fijn bij voelt en die het niet erg vinden als je eigenzinnig en eigenwijs bent. Dit soort mensen vindt dit nu eenmaal bij je passen. Je brengt de tijd veel door met vrienden of groepen mensen. Je voelt je ook heel prettig in groepen, wat je normaal gesproken niet snel hebt. Zakelijk gezien zal je idealistisch, origineel en onafhankelijk zijn, waardoor je je eigen plan kunt trekken en geniet van de ontwikkeling die je mee maakt.

Op de 27ste verlaat Mercurius de Maagd en in de Weegschaal reizen. Je trekt je dan wat terug en houdt ideeën en meningen voor jezelf. Laten anderen je je gang gaan, dan heb je erg veel mentale energie, maar doen ze dit niet dan kun je wel eens het gevoel hebben dat mensen je energie uit je zuigen. Het is overigens een prima periode voor fantasie, waardoor je zeer creatief en artistiek kunt zijn, zelfs als je hier normaal gesproken niet veel mee doet. Op de 29ste zal de Volle Maan, in de Vissen, nog meer artistieke energie geven en je spirituele vermogen versterken. Dit is een prima tijd voor het starten of voortzetten van een hobby en het bieden van liefde in het contact met een partner of anderen waar je een band mee hebt. In een relatie ben je romantisch en op zoek naar een emotionele verbinding. Singles kunnen iemand tegenkomen, waar ze een spirituele band mee kunnen gaan delen.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Mel
SMS Reading Lieverds,
Als jullie mij niet kunnen bereiken, of je kan zelf even niet bellen, kunnen jullie ook altijd een reading via de SMS Lees meer
door Medium Frank
vakantie Beste mensen,
Ik ben de komende week, van 22 tot 29 juli, weinig online omdat ik er lekker op uittrek. Dit betekent niet dat ik er helemaal Lees meer
door Medium Margriet
uit elkaar , bij elkaar Voorbij de hoop, ligt het meer van verdriet.
Weerspiegelende emoties, de roep "Vergeet mij niet"
Eens waren we samen, en Lees meer
door Medium Johan
Psychic Art - Kunst wat is dat? Hallo allemaal,

Zoals velen mensen al ondervonden hebben kunnen mediums buiten-zintuigelijke waarnemingen Lees meer
door Medium Mauke
Krijg ik een nieuwe relatie? Vaak bellen mensen naar mij met deze vraag in de hoop dat ik een,twee, drie hier antwoord op geef. Tijdens het schudden Lees meer
door Medium Annemarie
het innerlijk kind lieve mensen,de laatste tijd kom ik meer en meer mensen tegen op de lijn,waarvan het innerlijk kind nog niet is geheeld..hierdoor Lees meer
door Medium Mauke
Mag ik mij even voorstellen? Lieve lezer, als nieuwe consulente wil ik me graag aan je/ u voorstellen.

Als kind vertelde ik naast alle indrukken Lees meer
door Medium Margriet
Eenzaamheid Op onze planeet wonen miljarden mensen, miljoenen volkeren en groeperingen. Hoe kan het dat het feit genaamd ?Eenzaamheid? zo vaak Lees meer
door Medium Angela
Vakantie Lieve mensen,

Mochten jullie mij missen de komende drie weken...ik ben even bijtanken op het mooie spirituele eiland Bali. Tijdens deze Lees meer
door Medium Ludgardina
Nu ook SMS-Readingen door Ludgardina Lieve mensen,

Ook voor een reading via SMS kun je nu bij mij terecht. Ik help je graag verder. Hartelijke Lees meer
door Medium Margriet
Nieuw leven. In de stilte van de kamer,
alleen met het tikken van de klok.
Vat ik mijn gedachten samen.
Het leven is een grote gok.
Niemand weet Lees meer
door Medium Joy
Durf te Dromen Leven is soms alles riskeren voor een droom die alleen jij kunt zien! Lees meer
door Medium Manon
Gedachten, het piekeren. Piekeren is volledig opgaan in de verhalen van je ego.
Ze zijn altijd gebaseerd op angst, schuld of controle.
En gaan Lees meer
door Medium Lindes
gedachten loslaten Lieve lezer

Ik werd getroffen door deze zinnen in dagelijkse gedachten.

De omstandigheden kan je soms veranderen.
Je Lees meer
door Medium Annemarie
CARL Lieve collega Carl, op dit moment stuur ik je helende energie toe en weet dat vele van jou collega's op astroangels.nl dit ook doen...ik Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Boogschutter 


Liefde en relatie
Door de retrograde energie van Venus kun je je teveel richten op dingen die niet goed gaan. Je kunt in een relatie erg ontevreden zijn, waardoor je bepaalde handelingen doet, die daadwerkelijk tot grote veranderingen kunnen leiden. Hierdoor heb je het gevoel Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Het zal een week worden van transformatie, waarbij je bepaalde zaken los moet kunnen laten. Je normen en waarden worden versterkt, maar daardoor kun je wel eens overdrijven in datgene wat je van ander mensen verwacht. Je dient daar dus evenwicht in te vinden, zodat je de relaties Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Aan het begin van de week kan je je richten op diepe en sensitieve emoties. De energie van de Maan zal bijna de hele week invloed op je hebben, met als hoogtepunt het moment dat deze vol aan de hemel staat. Je kunt goed op je intuïtie vertrouwen en weet zeer goed wat je Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Het is een periode om je diepste gevoelens er nu eens eindelijk uit te gooien en andere mensen inzicht te geven in dat wat je werkelijk ervaart. Door de retrograde bewegende Venus kan je je nog wel eens gesloten opstellen, maar gaandeweg de week zal de Volle Maan toch wel wat betere Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Het is een periode van overdenkingen en vooral over relaties. Je kunt wisselvallig zijn, wat komt omdat je niet altijd in staat bent met teleurstelling en verdriet om te gaan. Tracht daar goed over na te denken en vraag jezelf af hoe je hier mee om zou moeten gaan. Je Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je bent minder actief dan je zou willen, wat het gevolg is van de passieve Venus. Je hebt hierdoor de neiging om mensen weg te duwen en meer voor je eigen beslommeringen te kiezen. Dit kan heus geen kwaad en je mag andere mensen best wel duidelijk maken dat je soms ook tijd voor Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Het is een goede periode om jezelf eens onder de loep te nemen en je vooral te richten op de manier hoe je met een partner omgaat. Je bent iemand die het graag goed wil doen om het andere mensen naar de zin te maken, maar kunt daar wel eens mee overdrijven. Met name de retrograde Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Het zal een week worden, waarbij je je meer op je eigen vertrouwen kunt verlaten. Geloof in jezelf en laat de wereld zien dat je echt wel wat te bieden hebt. Je zit de komende week vol met overtuigingen, maar hebt soms moeite om deze naar buiten te brengen. Je kunt in deze week Lees meer


Ram Liefde en relaties
In het contact met een vriend(in) kun je wel eens liefde en vriendschap door elkaar heen halen. Ben je single dan doe je er verstandig aan te bedenken of dit wel haalbaar is of dat je anders de vriendschap kunt verpesten. Ben je gebonden, dan kun je maar beter Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Doordat de Volle Maan in jouw teken reist, ben je emotioneler in je doen en laten dan normaal. Het is echter wel een prima periode om bepaalde zaken in je leven een positieve boost te geven. Je bent erg origineel in de plannen die je hebt en de dingen die je doet. In een Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Het is een prima tijd om bepaalde ongemakken uit te bannen. Vooral je, soms wisselvallige, karakter kan namelijk een positieve boost krijgen, waardoor je in de liefde veel standvastiger en vol met vertrouwen kunt zitten. Ben je gebonden, dan zal je geraakt kunnen worden door Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie 
In de liefde heb je veel emoties in je, maar die komen er aan het begin van de week niet echt uit. Je zult bepaalde zaken los moeten laten zoals bezittingen en materiële dingen. Uiteindelijk heb je daar veel minder aan dan aan warmte en liefde. Met name de aanwezigheid Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière


In een relatie kun je veel ruimte en vrijheid ervaren in relaties met vrienden, familie en andere mensen, maar ook in relatie met je partner. Je moet er voor oppassen dat je je drang naar vrijheid niet teveel overdrijft, omdat je je partner anders wanhopig kunt maken als je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je hebt de neiging om je gevoelens wat voor jezelf te houden. Je hebt gewoon het gevoel dat het nu niet het juiste moment voor de liefde en andere gevoelens is. Ben je single dan zal je wel eens verliefd kunnen zijn, maar zal je waarschijnlijk geen enkele keer het gevoel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je bent in deze maand meer gericht op de aandacht voor dierbaren dan op de doelen die je voor ogen hebt. De beste dagen voor het bieden van liefde zullen aan het begin en aan het eind van de maand zijn. Over het algemeen ben je erg emotioneel van aard, waardoor je veel Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Op liefdesgebied zal er de komende maand veel goeds op je pad komen met Venus, de Nieuwe Maan en Mars in je liefdesgebied. Doordat Venus echter een retrograde beweging maakt, kan deze je soms egocentrisch en lui maken, waardoor je nog wel eens teveel aan jezelf denkt. In Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De komende maand heb je veel aandacht voor contact met anderen, omdat de Zon, Mercurius en Jupiter door je sector van intimiteiten reizen. Het is een prima periode om banden met vrienden, familie en collega’s te versterken of zelfs te verbeteren. Als je gebonden bent, Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je geeft de komende maand goede energie aan relaties, doordat Mercurius, de Zon en Jupiter in jouw sector van relaties binnenkomen. Hierdoor kun je een krachtige energie bieden, waardoor jij en je partner over het algemeen goed met elkaar omgaan. Er is zelfs kans dat er een Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je bent empathisch en sensitief, maar omdat je ook onzeker bent, zal je moeite hebben met gevoelens om te gaan. Je hebt de neiging in de verdediging te schieten als mensen een mening hebben. Misschien doe je er goed aan je niet teveel op jezelf te richten en niet te denken Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Er kan de komende maand veel intimiteit op je afkomen, waarbij je soms erg fijne gevoelens krijgt, maar toch ook wel eens somber wordt. Dit zal je de eerste week nog niet zo voelen en kun je ervaren dat het eind van de eerste week zelfs een topperiode is. Ben je gebonden, dan Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Met Mercurius, Jupiter en de Zon in jouw sector van de liefde kun je de komende maand veel liefde en passie ervaren. Je wilt gevoelens delen en geniet ervan aandacht te krijgen, maar ook om aandacht te geven. Ben je single, dan zal je op zoek zijn naar een nieuwe partner en Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De eerste dagen en de laatste dagen van de maand zijn zeer goed te noemen. Je hebt veel liefde in je en wilt in een relatie veel liefde bieden. Ben je single, dan zal je andere mensen willen verleiden en daar lekker mee spelen. Daar tussen in, ben je wat met jezelf aan het Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


In saldo zal je de komende maand niet veel tijd aan de liefde besteden, maar als je dit doet, dan is het wel van hoog niveau. Je werkt veel en hebt minder tijd voor een relatie, familie of vrienden of voor het vinden van een relatie. Je doet er verstandig aan dit goed te Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


De retrograde bewegende Venus kan je op liefdesgebied wel eens minder vrolijk maken. Je hebt het gevoel alsof er geen liefde in je leven is. Sterker nog, je kunt je irriteren aan mensen in je omgeving. Ze maken je gestrest en je kunt het dus flink op je zenuwen krijgen. In Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag