astro content

Maandhoroscoop Schorpioen september

Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand met een heleboel zaken bezig, maar relaties met andere mensen zijn voor jou niet heel erg belangrijk, tenzij ze met zaken te maken hebben. Dit betekent niet dat je geen gevoel voor anderen hebt, maar je hebt meer tijd nodig om het een en ander op te zetten. In een relatie doe je het hoogstnodige en zal je partner zeker niet tekort komen, omdat je de tijd, die je aan de ander geeft, wel kwalitatief goed indeelt. Als single, kun je wel spelen en met mensen flirten, maar komen ze te dichtbij, dan zal je ze hoogstwaarschijnlijk duidelijk maken dat je daar niet op zit te wachten. In het contact met vrienden en familie ben je redelijk afstandelijk, maar omdat mensen dit wel van je gewend zijn, zullen ze dit niet echt erg vinden. Je bent nu eenmaal iemand die graag zijn eigen gangetje gaat. Pas in het tweede deel van de maand en dan vooral in de laatste week krijg je een sterke spirituele energie, waardoor je intuïtie, empathie en sensitiviteit versterkt worden. De 26ste tot de 28ste is hierbij het beste moment op het gebied van de liefde. Zakelijk gezien zal er vanaf de 6de een goede periode aankomen. Je had misschien de afgelopen periode wat problemen met het bereiken van je doelen en dit heeft je carrière misschien wat gestagneerd. Je zult de eerste dagen van de maand nog wat moeite hebben, maar gaandeweg de eerste week zal je veel kracht ervaren en kun je het een en ander weer goed op de rails krijgen. In de tweede week moet je nog het een en ander oplossen, maar vanaf de 19de komen er goede tijden aan. Doordat de Volle Maan van de 28ste in je werksector plaatsvindt, kan dit zorgen voor een hoogtepunt in je carrière. Hierdoor kun je een flinke ontwikkeling meemaken.

De Volle Maan van de oogst en de onsterfelijkheid (voor alle tekens)

De Volle Maan, van 28 september om 4:52:06 uur in de Ram, geeft het begin van het oogstseizoen aan en geeft energie om te laten zien dat onsterfelijkheid van de natuur een cyclus is, waarbij de dood weer leidt tot een nieuw begin. Vandaar de naam oogstmaan. Daarnaast wordt deze Maan ook wel de Maan van de onsterfelijkheid genoemd. De natuur maakt zich nu al voor de winter op, maar wel in de wetenschap dat de lente uiteindelijk vanzelf weer tot nieuw leven komt. De periode van de Oogstmaan is een tijd van vriendschap en liefde dat gekenmerkt wordt door gezellige bijeenkomsten. Gebruik de periode van de Volle Maan om met mensen af te spreken en liefde en vriendschap met elkaar te delen. De grond zal bedekt zijn met vruchtbare planten en bomen, waarbij de symboliek voor mensen is, dat je kunt oogsten wat je de afgelopen tijd gezaaid hebt. Het zal een periode zijn van wisselende emoties en krachten. Je zult je soms futloos en zwak voelen, maar soms ook vol energie zitten en moedig zijn. Je kunt soms stijlvol en sierlijk zijn, maar ook soms robuust en krachtig. De dagen voor en na de Volle Maan zijn bedoeld om jezelf onder de loep te nemen en je te richten op de normen en waarden waar je je aan dient te houden. Hierbij zijn dan vooral je eigen emoties en handelingen erg belangrijk. Je bent sterk gericht op de vrede tussen jou en mensen in je omgeving, maar ook naar mensen die wat verder van je afstaan. De Maan brengt mensen tot elkaar en duwt macht en overheersing naar de achtergrond. Mensen zullen zich richten op een positief contact met elkaar. Negativiteit zal minder kans hebben zich te openbaren. Je doet er goed aan deze periode te genieten van muziek, liefde en saamhorigheid. Een sterke spirituele energie zal er voor zorgen dat je bepaalde voorgevoelens krijgt en je intuïtie je al een beeld kan geven van de dingen die je in de toekomst zou kunnen gaan doen. Je kunt stilstaan bij het afgelopen jaar, welke dingen je gedaan hebt en welke zaken je voor ogen hebt. Het kan wel eens een tijd van beslissingen zijn, waarbij je nieuwe dingen verwelkomt, maar ook afscheid kunt nemen.

Algemeen overzicht van de maand

Je bent vooral bezig om je carrière op orde te brengen, waardoor je weinig tijd hebt om andere dingen te doen. Met name een relatie, familie of vrienden kunnen hierdoor weinig aandacht krijgen. Dit doe je zeker niet omdat je weinig gevoelens hebt of het verkeerd bedoelt. Het kan te maken hebben met je gezondheid of andere factoren. Je moet nu echter alle zeilen bijzetten om doelen alsnog te kunnen behalen of achterstallig werk af te ronden. Je vindt het moeilijk om professioneel bezig te zijn, zodat je de afgelopen periode afspraken soms niet nakwam en te weinig tijd besteedde aan de dingen die belangrijk waren. Dat zal je de eerste dagen van de maand nog voor de kiezen krijgen.
Vanaf de 6de zal dit een stuk makkelijker gaan en kun je weer meer je professionaliteit bereiken. Je bent charmant in sociale contacten, maar dit zal vooral op zakelijk gebied zijn. Je kunt hierdoor aanbiedingen krijgen, waaruit je je kunt ontwikkelen. Je kunt je richten op werk dat je moet doen, waardoor je achterstallig werk afrondt. De tweede week kun je hier aan besteden en aan het eind van die week kun je een krachtige energie ervaren, die emotioneel veel kan brengen.

De energie komt vanaf de Nieuwe Maan, die op de 13de gezamenlijk met een gedeeltelijk verduisterde Zon voor veel spiritualiteit kan zorgen. Helaas is de verduistering in Nederland niet waar te nemen, maar je kunt de energie wel voelen.Naast deze krachtige energie, ervaar je ook de energie van Jupiter in de Maagd. Dit kan een prima periode zijn om je op bepaalde dromen te focussen, waarbij je de juiste stappen weet te zetten. Andere mensen kunnen gecharmeerd zijn van het enthousiasme dat je laat zien en met bepaalde aanbiedingen komen. Hierdoor kun je in de toekomst veel gaan bereiken. Je bent positief ingesteld en hebt een bepaalde blijdschap, omdat je merkt dat je toekomst er goed uit kan zien. Op sociaal gebied is het een prima periode om nieuwe vrienden te maken, waarbij je zelfs aansluiting kunt vinden bij groepen mensen. Hierdoor kun je zowel zakelijk als privé je leven een stuk verbreden en weet je veel meer mensen te bereiken met je ideeën en plannen. 

Op de 17de komt er een verhelderende werking vanuit Saturnus. Deze energie kan je na laten denken wat je vanuit het verleden geleerd hebt. Soms heb je harde lessen gehad en tegenslagen gekend, maar als Schorpioen zal je je er niet snel onder laten krijgen. Je bent een vechter en kunt veel op positieve manier veranderen. Je zult in staat zijn om volwassen besluiten te nemen en kunt je richten op het maken van afspraken en het nemen van belangrijke beslissingen. Er kunnen nieuwe taken of opdrachten binnengehaald worden. Grote kans dat je hieruit meer financiën kunt verkrijgen. Je vertrouwen kan toenemen, maar er is ook een energie die jou tegen kan werken.

Op de 17de zal Mercurius namelijk een retrograde beweging in de Weegschaal maken. Er kunnen hierdoor problemen uit het verleden terugkomen, waarbij je alle zeilen bij moet zetten om deze te voorkomen. Hierbij kunnen dingen zijn, waarvan je dacht deze al lang verwerkt te hebben. Dit kan je emotioneel en gevoelig maken. Je probeert er tegen in te gaan, maar merkt wel dat er onderbewuste gevoelens zijn, die je niet helemaal aankunt. Je zult goed naar je intuïtie moeten luisteren en bekijken welke dingen je het meest dwars zitten. Je kunt hierdoor slapeloosheid en nachtmerries ervaren. Toch kan je hier uiteindelijk een weg in vinden en ben je in staat meer controle uit te oefenen.

Vanaf de 23ste zal de Zon door de Weegschaal reizen, waardoor je je meer richt op de onderbewuste problemen die jou bezighouden. Je kunt in staat zijn nu wel voor jezelf duidelijk te krijgen wat er precies storend werkt en wat je er aan moet doen. Op de 24ste zal daar een positieve energie bijkomen, waardoor je zowel mentaal als fysiek een enorme drive krijgt om met vrienden of groepen om te gaan.

Daarnaast zal Pluto, die zijn retrograde beweging op de 25ste in de Steenbok beëindigt, je meer controle over je gevoelens geven, waarbij je meer liefde naar jezelf voelt. Je zult merken dat mensen je hierdoor veel meer gaan ondersteunen en ook naar je gevoelens luisteren. Dit geeft veel vertrouwen, waardoor je ook weer zelf een stuk positiever kunt worden in zowel vriendschappen en relaties als in het contact met anderen. De mensen die je deze periode ontmoet, zijn vooral mensen met dezelfde opvattingen als jij hebt. Je kunt hierbij het omgaan met groepen mensen leuker en nuttiger vinden dan het omgaan met één-op-één contacten. Je wilt weer in de wereld staan en je dromen de ruimte geven om je toekomst er positiever uit te laten zien.

Op de 28ste zal de Volle Maan in de Ram reizen. Je kunt beloond worden als je hard gewerkt hebt, waardoor er meer kansen en mogelijkheden komen om jezelf te ontwikkelen. Voor een Schorpioen betekent de Volle Maan een krachtige spirituele energie, waarbij frustraties en andere negatieve gevoelens kunnen verdwijnen als sneeuw voor de Zon. Je dagelijkse leven kan hierdoor verbeteren en je bent in staat slechte gewoontes effectief uit te bannen. Met name beslissingen over je gezondheid kunnen hierdoor wel eens zeer goede gevolgen hebben.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Chantal02
Vakantie Lieve mensen,
Ben weer terug van vakantie en ga weer met mijn volle inzet jullie vragen beantwoorden. Hoop je snel te spreken.. Warme Lees meer
door Medium Yolan
Volg je hart, want dat klopt Hoe fijn zou het zijn om weer eens af te stemmen op je eigen behoeften en je ware verlangens.
Datgene doen wat je wilt Lees meer
door Medium Fieke
Vertrouw altijd op je intu´tie Intu´tie zit altijd juist, het is onze kompas in het leven. Het betekent letterlijk 'naar binnen keren'.
In plaats Lees meer
door Medium Cham
Energie als iemand je energie kost, en je zelf steeds maar moet geven dan raak je uitgeput en voel je je niet lekker, advies hierin : denk aan jezelf Lees meer
door Medium Cham
Zomer probleem ochtend en opstaan

toch niet weer dat felle licht
buiten prachtige bloesem
in de verte een grasmaaier
als sprinkhaan druk Lees meer
door Medium Cham
Mijn Hemel Mijn hemel

jouw aarde is mijn hemel
zoals de tennisbal knalt
of een auto die start

mijn hemel
is jou liefde en veiligheid
en Lees meer
door Medium Fieke
Hoe krijgen helderzienden hun informatie te zien ?Ik zie een donkerharige man bij je staan, donkerbruine ogen, netjes gekleed van ongeveer 35 jaar. Lees meer
door Medium Fieke
Je huis reinigen van negatieve energie Wanneer we een huis binnenstappen voelen we onbewust welke sfeer er hangt. Elk huis heeft zijn eigen energie. Lees meer
door Medium Manon
Loslaten... Loslaten betekent niet dat het me niet meer uitmaakt.


Het betekent dat ik het niet voor iemand anders kan doen.


Loslaten Lees meer
door Medium Mel
SMS Reading Lieverds,
Als jullie mij niet kunnen bereiken, of je kan zelf even niet bellen, kunnen jullie ook altijd een reading via de SMS Lees meer
door Medium Frank
vakantie Beste mensen,
Ik ben de komende week, van 22 tot 29 juli, weinig online omdat ik er lekker op uittrek. Dit betekent niet dat ik er helemaal Lees meer
door Medium Margriet
uit elkaar , bij elkaar Voorbij de hoop, ligt het meer van verdriet.
Weerspiegelende emoties, de roep "Vergeet mij niet"
Eens waren we samen, en Lees meer
door Medium Johan
Psychic Art - Kunst wat is dat? Hallo allemaal,

Zoals velen mensen al ondervonden hebben kunnen mediums buiten-zintuigelijke waarnemingen Lees meer
door Medium Mauke
Krijg ik een nieuwe relatie? Vaak bellen mensen naar mij met deze vraag in de hoop dat ik een,twee, drie hier antwoord op geef. Tijdens het schudden Lees meer
door Medium Annemarie
het innerlijk kind lieve mensen,de laatste tijd kom ik meer en meer mensen tegen op de lijn,waarvan het innerlijk kind nog niet is geheeld..hierdoor Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Boogschutter 


Liefde en relatie
De retrograde bewegende Venus geeft jou de neiging om je avontuurlijke kant boven te laten komen, waarbij liefde minder belangrijk is dan passie en hartstocht. Je hebt behoefte aan vrijheid en dit bepaalt grotendeels je emoties van deze week. Heb je een Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Je emoties zijn niet altijd even sterk als gevolg van de retrograde bewegende Venus in de Leeuw. Daarbij zal ook de Zon invloed hebben, die zich verzet tegen Neptunus. Beiden zullen in de sector van samenwerking verblijven. In deze periode doe je er verstandig aan om niet te streng Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie 
Doordat de retrograde bewegende Venus door jouw teken reist, zal je hier extra veel invloed van ondervinden. In het contact met anderen ben je soms erg eigenwijs en koppig en dit zal andere mensen zo kunnen storen dat ze geregeld de strijd met je aangaan of zich juist van je Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
In relaties met mensen kan de retrograde bewegende Venus wel eens voor flink wat problemen zorgen. Je kunt erg veel over je leven en jezelf nadenken, waarbij frustraties zeker aan de orde van de dag zijn. Misschien doe je er goed aan om jezelf soms even streng toe te Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Door de retrograde beweging van Venus kun je niet altijd je irritaties tegenhouden. Met name als mensen onaangekondigd langskomen of als mensen iets anders doen waar je niet op gerekend hebt, kun je wel eens minder vriendelijk en sympathiek overkomen. Op zich weet je je goed Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Het zal een relaxte week kunnen worden als gevolg van de retrograde bewegende Venus. Je kon vorige maand nog wel wat emotioneel en gevoelig zijn, waardoor er problemen op konden treden. Er kunnen dus nog wel wat probleempjes zijn met vrienden, familie of een relatie, maar daar weet Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Venus zal een retrograde beweging maken, waardoor je niet altijd evenveel controle over jezelf en je leven hebt. Je denkt veel na en voelt de emoties door je heen schieten. Toch kan de energie van Venus je ook wel prikkelen om veel over je handelingen en uitspraken na te denken. Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
De retrograde bewegende Venus in de Leeuw zorgt ervoor dat je nog niet altijd even lekker in je vel zit. Deze energie maakt je erg wisselvallig, waardoor je soms erg veel tijd aan mensen wilt besteden, maar er soms ook gewoon geen tijd voor hebt of zelfs geen zin om al te Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De retrograde bewegende Venus kan tot aan het weekend voor een spanningsveld zorgen. Je zult hier niet direct de problemen bij ondervinden, maar je moet wel in de gaten houden dat je emoties niet altijd even sterk zijn. Je bent gevoelig en neemt veel energieën van andere Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Met name de retrograde bewegende Venus kan tot de 6de een krachtige energie op je uitstralen. Hierdoor kun je nog wel wat onzekerheid voelen en houd je je wel eens bezig met de dingen die minder lekker lopen. In een relatie kan je partner daar moeite mee hebben en zich van je Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Je kunt niet altijd de fut opbrengen om tijd aan mensen in je omgeving te besteden. Op zich zitten je gevoelens wel goed, maar je kunt je niet goed uiten. Mensen kunnen hierdoor het idee hebben dat je niet bent wie je zegt dat je bent. Je doet er goed aan jezelf beter te Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Als gevolg van de energie van de retrograde bewegende Venus in de Leeuw heb je je emoties niet altijd evengoed onder controle. Je kunt erg onzeker zijn en hebt het idee dat mensen het niet altijd even goed met je bedoelen. In een relatie kan dit vooral komen door iets wat je in Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de eerste dagen van de week wat tactloos in de dingen die je zegt en doet, waardoor er soms kans is op conflicten of problemen. Dit is het gevolg van de retrograde beweging van Venus, die tot de 6de in de Leeuw zal verblijven. Hierdoor zullen er ook misverstanden Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Als gevoelsmens zal de retrograde beweging van Venus je niet altijd even goed doen. Je hebt moeite om je gevoelens onder controle te houden en voelt je wel eens erg onzeker in het contact met anderen. Dit geldt dan vooral bij mensen waar je niet van op aankunt of mensen Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De retrograde bewegende Venus kan de eerste dagen voor problemen zorgen. Je bent ongeduldig en snel gefrustreerd als mensen dingen doen die je niet leuk vindt. Met name mensen waar je van houdt, kunnen je emoties flink verstoren en je zult jezelf dus steeds goed toe moeten Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand met een heleboel zaken bezig, maar relaties met andere mensen zijn voor jou niet heel erg belangrijk, tenzij ze met zaken te maken hebben. Dit betekent niet dat je geen gevoel voor anderen hebt, maar je hebt meer tijd nodig om het een en ander op Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De retrograde bewegende Venus zal tot de 6de zorgen voor een energie, waarbij je moeite hebt om je fysiek aan andere mensen te geven. In een relatie ben je daardoor meer op zoek naar een geestelijke verbondenheid en zijn seks en genegenheid wat naar de achtergrond Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Ondanks de retrograde bewegende Venus kan je in het eerste deel van de maand een goede liefdevolle periode meemaken. In een relatie ervaar je vrijheid, wat zorgt voor veel goede gevoelens. Je partner voelt zich daar ook heel goed bij en merkt dat je erg positief bent, als Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Met name de retrograde bewegende Venus in de Leeuw zorgt voor wat beroering in de eerste dagen. Je hebt moeite om met groepen mensen om te gaan en kunt ook in het contact met vrienden of andere sociale contacten last hebben om jezelf op een goede manier te profileren. Ook in Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De retrograde Venus zal de 1ste week nog in je liefdessector verblijven. Zit je lekker in je vel dan zal dit veel mooie energieën geven, maar zit je minder lekker in je vel dan kunnen er storende energieën op je afkomen. In het 1ste deel van de maand heb je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


Je hebt nog wat te dealen met de energie van de retrograde bewegende Venus. Hierdoor heb je nog wat ongeduld en frustraties in je, waardoor je niet altijd even goed op andere mensen reageert. Met name mensen, waar je eigenlijk veel omgeeft, kunnen je wel eens storen en dit Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus zal de tot aan de 6de een retrograde beweging maken, waardoor je irritatie voelt als mensen zich niet verantwoordelijk gedragen. Het heeft echter geen zin dit er te hard uit te gooien. Vaak helpt het juist beter om begrijpend te reageren en te trachten opbouwend met Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Door de retrograde bewegende Venus heb je de eerste dagen van deze maand soms moeite om te bedenken dat je genoeg gevoelens ervaart of aandacht van andere mensen krijgt. Toch zullen met name de 2de en de 3de prima dagen zijn om liefde van een partner te krijgen of als Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus zal op de 6de zijn retrograde beweging beëindigen, waardoor je in de liefde meer ruimte krijgt voor liefde, warmte en genegenheid. Ook qua vriendschap zal dit een gunstige energie bieden. Later in de maand zal Mars positieve energie bieden, doordat deze in je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag