astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 December - November 2018

Liefde en relaties
Volg in december je eigen weg. Ben je single, laat je dan door niemand tegenhouden als je bepaalde dingen wilt doen, natuurlijk wel binnen geldende normen en waarden. Laat emoties zien, zoals jij je voelt en houd het leven in eigen handen. Lukt het niet om een nieuwe relatie op te starten, wees dan niet bang. Je kunt beter geen relatie hebben en lekker in je vel zitten, dan een relatie krijgen waar je niet gelukkig in bent. Het geluk zal je heus toelachen, maar dat zal misschien wat langer op zich laten wachten. Ga geen relaties aan met vrienden of collega’s waar je nauwe contacten mee hebt. Gaat het mis, dan kun je ook op andere gebieden in de problemen komen. Ook moet je opletten voor het contact met familie en goede vrienden. Je kunt soms net het verkeerde op het verkeerde moment doen. Dit kan problemen en conflicten geven. Over het algemeen is het niet jouw probleem, maar kan het wel voor nare momenten zorgen.

Ben je gebonden, dan moet je trachten niet al je tijd bij je gezin of partner door te brengen. Wees vrij en zorg voor contact met anderen en doe eigen activiteiten. Je zit dan lekkerder in je vel en kunt vrolijk en liefdevol zijn. December zal voor de Schorpioen een spirituele maand zijn, waarbij veranderingen een grote invloed op je liefdesleven kunnen hebben. Dit zal vooral het 2de deel van de maand ontstaan. Heb je een partner die hier ook in mee wil gaan, dan kunnen jullie samen op ontdekking gaan en de relatie verdiepen. Ben je single, dan kun je mensen ontmoeten, die veel liefde en warmte brengen, zowel platonisch als relationeel. Over het algemeen zal december een maand van transformatie zijn, waarbij je op moet letten dat bepaalde dingen pas in het nieuwe jaar optreden. Wees niet boos en zorg ervoor dat je problemen overwint en vooral liefde aan mensen in je omgeving geeft.

Mercurius zal vanaf de 1ste retrograde bewegen. Hoe goed je ook je best doet, er kan verwarring zijn en het gevoel dat alles steeds slechter gaat. Er wordt aangeraden hier niet te zwaar aan te tillen. Het zal een periode zijn, die snel voorbij is. Luister naar je innerlijke stem en laat je niet teveel door anderen beïnvloeden. Je kunt dan meer oog hebben voor het mooie dat er ook in de wereld te vinden is. Houd er rekening mee dat je gevoelens deze periode kwetsbaarder zijn. Vanaf de 6de zal het allemaal beter gaan. De Nieuwe Maan reist in de Boogschutter en daarnaast draait Mercurius zich naar jouw teken. Dit brengt betrouwbaarheid en spirituele energie. Je was eerst teruggetrokken en rustig, omdat je altijd sociaal wenselijk wilde zijn. Dit zal nu veranderen en je kunt dingen doen en zeggen die je eerst niet wilde uiten. Je hebt er genoeg van om altijd maar braaf en sociaal wenselijk te zijn. De 7de is er een positieve verbinding tussen Mars en Neptunus. Deze zorgt dat je meer vertrouwen hebt. Er komt dus een periode aan, waarin je op seksueel gebied naar voren komt. Je kunt dingen niet alleen in dromen en fantasie beleven, maar ook daadwerkelijk van fysieke erotiek genieten. In een relatie zal daarbij de verleidelijke Venus het 1ste deel van de maand spannende actie geven. Je kunt je partner verwennen en deze zal verrukt zijn door alles wat je op seksueel gebied doet. Ben je single, dan zal je er niet vies van zijn om geregeld het bed met iemand te delen.

De Maan zal Mars in de Ram vergezellen en dit brengt van de 15de t/m de 18de veel passie. Je kunt impulsief zijn en bent enthousiast en open. Let wel op dat je soms dingen kunt doen, die bij anderen weerstand oproepen. Houd dat goed in de gaten, omdat zowel singles als gebonden mensen problemen oproepen. De 21ste zal de Zon in de Steenbok reizen en betrouwbaarheid en stabiliteit bieden. Daardoor zal je lekker in je vel zitten en in een relatie kun je dan een fijne partner zijn. Let op dat je niet teveel van je partner verwacht, omdat je anders de lat veel te hoog kunt leggen. Singles kunnen vanaf deze periode actie ondernemen om een nieuwe partner te vinden. Wees niet teleurgesteld als dit niet lukt, jouw kansen komen nog wel. De 29ste zal de Maan in je sector van dromen en fantasieën verblijven. Je bent emotioneel en dromerig en zit vol vertrouwen. Je kunt mensen met je krachtige uitstraling aantrekken. In je relatie heb je goed door welke signalen je partner afgeeft. Deze periode zal Mars, in de Ram, veel kracht bieden. Singles gaan op jacht naar een spannend contact. Gebonden mensen willen met hun partner buiten hun comfortzone treden. Zowel singles als gebonden mensen moeten niet te impulsief handelen. Let op met belangrijke beslissingen voor de lange termijn. Ga je te snel en ben je ongeduldig, dan kun je de verkeerde dingen besluiten.

Carrière en zakelijkheden
Mercurius heeft deze maand een neutraal invloed op de Schorpioen. Dat zal vooral financieel prima werken. Er is geen tegenwerking door de retrograde beweging van deze planeet. Er zijn veranderingen, maar allen zullen ze ten goede van jou keren. Werk je voor een baas, dan zal je prima je gang gaan als je leidinggevenden hebt, die jou de ruimte geven. Voor veel Schorpioenen is dit echter niet weggelegd en ook zal je hard werken en goed presteren, je zult niet altijd die waardering krijgen die je verdient. Er wordt zelfs aangeraden om eens om je heen te kijken of er iets anders te vinden is. Met name op oudere leeftijd kunnen Schorpioenen zelf een eigen bedrijf starten. Het zal je wat tijd en energie kosten, maar uiteindelijk zal je ook veel terugkrijgen voor wat je zou kunnen doen. Voor mensen die waardering krijgen, zal het een maand zijn om te trachten hogerop te komen. Je bent creatief en kunt nieuwe mogelijkheden zoeken.

In ieder geval is het een prima maand om dingen achter te laten en nieuwe wegen te bewandelen. Let op dat er een mogelijkheid is dat je gevoelens voor iemand op je werk krijgt. Dit is natuurlijk erg leuk, maar pas op dat het ook mis kan gaan. Aan de andere kant, kan het ook erg spannend zijn. Werk je voor jezelf, dan moet je je goed op je werkzaamheden richten. Laat jezelf niet afleiden door romantische zaken. Ook moet je opletten dat er een misleidende energie kan zijn, die problemen geeft. Tegen werknemers dien je streng maar rechtvaardig te zijn en dat zal jou over het algemeen lukken. Hoge eisen zorgen er voor dat je goede resultaten kunt halen. Heb je die mogelijkheden dan wordt aangeraden iemand in te huren die jou kan helpen bij administratieve of andere werkzaamheden, zodat jij je kunt richten op je eigen zaken. Er kunnen soms dingen misgaan, maar je bent sterk genoeg om hier doorheen te komen.

Je bent deze maand iemand die erg snel kan handelen en daarmee ben je vaak sneller dan mensen met wie je werkt. Dit zal in december ook zo zijn en misschien nog meer dan gewoonlijk. Dit kan mooie dingen teweegbrengen, maar problemen geven als mensen zich minder gaan voelen. Tracht duidelijk te maken dat je anderen waardeert. Als je samen moet werken, kun je beter het tempo van de anderen volgen. De 1ste week zal de retrograde Mercurius naar de zelfverzekerde en betrouwbare Schorpioen reizen en zal Venus jouw teken aanraken. Dit biedt veel geluk en mogelijkheden om je te ontplooien. Zijn er belangrijke vergaderingen, besprekingen of beslissingen, dan kun je die het best in deze week doen. Zoek je een nieuwe baan of wil je promotie, dan is dit ook een prima periode om actief op zoek te gaan. Ook de 2de week zal prima verlopen als gevolg van de kracht van de kosmos. Je voelt je zowel fysiek als mentaal sterk en kunt daarmee veel bereiken. Vanaf de 16de zal Venus, in de Schorpioen, een sextiel vormen met Saturnus, Mars en Pluto. Dit biedt ongekende kracht, waardoor de Schorpioen vol in het leven staat. Er is veel dynamiek en je kunt niet alleen voor jezelf kansen afdwingen, maar bent ook bepalend in de contacten met anderen. Daardoor ben je een zeer gezieneondersteuning voor mensen met wie je goed samenwerkt.

Let op dat mensen die moeite met je hebben voor storing kunnen zorgen. Tracht rust te bewaren en ga niet mee in agressie of andere spanningen. Het is overigens ook een goede periode voor geheimen. Mensen zullen makkelijk naar je toekomen om bepaalde dingen met je te delen. Blijf betrouwbaar en ga geen dingen alsnog doorbrieven. De maand is al zeer goed, maar het einde van de maand zal Venus samen met Pluto voor kracht zorgen. Het zijn dus ook dan gelukkige dagen. De 31ste kan er iets gebeuren wat jouw geluk voor de komende periode wel eens veel goeds kan brengen. Bepaalde routinematige activiteiten kunnen dan voor een beloning zorgen.

Mentale en fysieke gezondheid
Het zal belangrijk zijn om aan jezelf te denken. Zorg voor ontspanning, voldoende slaap en gezonde voeding. Behoud vooral rust, zelfs ten tijde van passionele energieën. Je kunt soms onnadenkend zijn en dan breng je jezelf in gevaar. Behoed je hier dus voor. Over het algemeen zal je in een prima conditie zijn en word je alleen maar sterker en sterker. Dit komt vooral door de krachtige energieën die in je teken verblijven. Mercurius, Venus en de Maan zullen in jouw teken reizen. Daarnaast biedt jouw heersende planeet Mars veel passie. Je kunt ervan uitgaan dat het een krachtige maand wordt, waarbij het belangrijk is veel te bewegen en energie er uit te gooien. Vanaf de 2de week zal ook Jupiter hierbij komen en nog meer fysieke kracht geven. Het enige waar je voor op moet passen is dat je te weinig sport of beweegt, dan zal je lichaam vermoeider aanvoelen. Vanaf de 21ste mag je best ontspannen en minder actief zijn. Vertrouw jezelf en geniet van lekker eten en minder fysieke beweging. Het gaat er om dat je geniet van mensen in je omgeving. Dan kun je met een gerust hart het nieuwe jaar ingaan.

Algemeen voor alle tekens (wijs de slechte daden van mensen af, maar wijs hen niet af)
December is een maand van vertraging, waarbij mensen op grond van emoties reageren. Het zal nog meer dan afgelopen tijden een periode van tegenstrijdigheden worden. Mensen die al verantwoordelijk in het leven staan, zullen dit zeker blijven doen. Helaas zullen er aan de andere kant mensen zijn, die normen en waarden laten vervagen. De kosmische wereld laat ons nadenken, waarbij we onze wereld misschien niet verbeteren, maar wel onszelf. Deze maand leent zich ervoor persoonlijke problemen op te lossen. Ook is het een maand voor nieuwe vrienden en verbeteren van huidige contacten. Gebruik je talent en emoties op de juiste manier, dan roep je de energie van Venus op. Deze is een belangrijke beschermer van liefde, sfeer en intieme contacten die december herbergt. Daarbij wordt Venus ondersteund door Mercurius. Deze versterkt normen en waarden bij mensen die op een liefdevolle wijze bezig zijn. Mensen die niet verantwoord bezig zijn, zullen de toorn van de hogere wereld oproepen. Het wordt een maand waarin we kunnen leren van fouten die we hebben gemaakt. Mensen die niet goed bezig waren, kunnen alsnog verbeteren en dan de zegen van de hogere wereld oproepen. Pas op voor mensen die bezig zijn met stereotype beweringen over geloven en overtuigingen. Bedenk dat het niet deze zaken zijn, die voor ellende zorgen. Uiteindelijk is ieder mens in staat keuzes te maken. Vertrouw op geliefden en beleef de maand liefdevol. Wel wordt aangeraden tijdens de feestdagen op woorden en daden te letten. Verkeerd gekozen woorden kunnen veel schade brengen.

Alle tekens van de zodiac zullen ondersteund worden. Bijzonder is dat de elementen Vuur (Ram, Leeuw en Boogschutter) en Lucht (Tweeling, Weegschaal en Waterman) dezelfde beschermheer hebben. Mars zal zorgen dat de Vuurtekens in staat zijn datgene wat ze van plan zijn daadwerkelijk ten uitvoer te brengen. Mars biedt immers vuur en strijd en dat kunnen Vuurtekens verkeerd opvatten en dan op een minder goede wijze reageren. De Luchttekens kunnen veel bereiken, maar moeten opletten dat ze zich niet teveel in conflicten en strijd begeven. Mars kan zorgen dat Luchttekens conflicten oproepen. Laat je niet negatief beïnvloeden, dan merk je dat het een prima maand is. De elementen Water (Kreeft, Schorpioen en Vissen) en Aarde (Stier, Maagd en Steenbok) zullen de Maan als beschermer hebben. Dit zal bij Watertekens minder invloed hebben, dan voor Aardetekens. De Maan heeft namelijk veel invloed op emoties van mensen. De Watertekens zijn mensen die altijd al met emoties bezig zijn en in staat zijn naar de boodschap van de Maan te luisteren. De Aardetekens hebben moeite emoties onder controle te houden en zullen te nuchter zijn om te luisteren naar boodschappen van de Maan. Dit zullen zij wel moeten leren om deze maand op een goede manier door te komen.

Vanuit de kosmische wereld wordt aangeraden positieve momenten in de gaten te houden, omdat deze voor teleurstelling zorgen. Andersom kunnen negatieve momenten zorgen voor liefde en begrip. Dit klinkt tegenstrijdig, maar niets is zoals het lijkt. Vooroordelen naar geloofsovertuigingen en andere gedragingen die vreemd voor mensen zijn, kunnen respect en waardering laten vervagen. Dit kan optreden omdat de zonneactiviteit deze maand en de 1ste maanden van het volgend jaar afneemt. Aangezien de Zon zorgt voor fysieke en emotionele vitaliteit, kunnen er mensen zijn, die, bij gebrek hieraan, depressief kunnen worden of geweld verheerlijken. Verantwoordelijke mensen zullen alert moeten blijven en zich verenigen in groepen mensen die goede energieën opnemen. Je kunt ook actief zijn, door positieve hogere energie op te roepen. Dit kun je doen door behoeftige mensen te ondersteunen. Nodig mensen uit die het moeilijk hebben of geef een extra gift aan organisaties die mensen helpen, die ondersteuning nodig hebben. Dit zal een krachtige zegen opleveren, die jou veel liefde kan geven. Wij wensen je heel fijne kerstdagen met veel liefde en saamhorigheid. Onze kerstwens is dat de mensheid slechte daden van mensen afwijst, maar dat we henzelf als mens niet afwijzen. Ondersteun hen om te zorgen dat hun volgende daad er één van goedheid en liefde is.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een week van sociale contacten en niet teveel romantiek. Je vindt het fijn om gezellige dingen te doen en minder om erotiek met je partner te delen. Je bent zeker niet koud, maar wilt liever culturele en intellectuele activiteiten doen. Toch kan dit interessant zijn, Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een bijzondere week als gevolg van een spirituele energie die op je afkomt. Je bent liefdevol en vindt het erg fijn om intiem met je partner om te gaan. Daardoor ben je niet alleen romantisch, maar ook zal je verlangen naar veel seks. December kan sowieso een periode Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Romantiek zal een prominente rol innemen. Je bent zeer creatief en kunt op een speelse en spannende manier je partner het hoofd op hol brengen. Je bent aantrekkelijk en de liefde zal dan ook zeker veel aanwezig zijn. Let op dat er mensen zijn, die jou kunnen verleiden. Je bent Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van liefde komt er storende planetaire energie aan. Daar dien je mee op te passen, omdat je partner zich verwaarloosd kan voelen. Er is zelfs een groot conflict mogelijk. Omdat je aantrekkelijk bent, kun je wel aandacht van anderen krijgen en dat kan een valkuil zijn. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een relaxte week worden, waarbij de liefde tussen jou en je partner veel goede energie kan ontvangen door een mooie planetaire invloed. Er is niet alleen in de liefde veel mogelijk, maar ook vriendschappen zullen positieve energie ontvangen. Het is belangrijk dat je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt wisselvallig op gebied van erotiek. Over het algemeen zullen positieve energieën tussen jou en je partner heersen. Jullie vinden het fijn bij elkaar te zijn, maar geven liever tijd aan intellectuele en filosofische activiteiten. Je bent creatief en kunt daar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent optimistisch en sociaal. Daardoor ga je graag met mensen om en zullen ook zij het leuk vinden met jou te zijn. Er zijn voorspellende dromen die je de weg wijzen, maar dan moet je ze onthouden. Je hebt het gevoel dat er een prettige tijd aankomt en kunt genieten van je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent over het algemeen aanhankelijk en hebt een goed humeur. Je bent empathisch met een open kijk op de wereld. Daardoor zal je veel zachter naar je partner zijn en dit zal gewaardeerd worden. Je bent zondag t/m maandagmiddag over het algemeen relaxt en vindt het fijn relaxte Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is deze week een krachtige energie, waardoor je effectief met de liefde omgaat. Je partner kan hier van profiteren, omdat je zeker niet besluiteloos bent en weet wat je wilt. Je komt zeker over en hebt erg veel passie om geregeld van erotiek te genieten. Let op dat je soms Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zowel liefdesrelaties als andere contacten zullen belangrijk voor je zijn. Je wilt mensen ondersteunen en bent empathisch en liefdevol. In je relatie zal je veel warmte en aandacht geven. Let op dat je in de liefde soms te luchtig bent en dat kan je partner vervelend vinden. Ook Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het erg fijn tijd aan sociale contacten te geven. Je bent zeer liefdevol en romantisch naar je partner en plant geregeld leuke activiteiten. Let op dat je geen zin hebt om veel geld uit te geven. Een partner die aan het verkwisten kan jouw toorn opwekken. Zondag t/m Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt in principe een relaxte week vol warmte en leuke activiteiten. Je bent ambitieus en kunt je werk geregeld tijd geven. Je zult zeker voldoende tijd hebben om aan je partner en andere geliefden te besteden. De spirituele energie zorgt dat je een rustig en vertrouwd Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Liefde en relaties
Volg in december je eigen weg. Ben je single, laat je dan door niemand tegenhouden als je bepaalde dingen wilt doen, natuurlijk wel binnen geldende normen en waarden. Laat emoties zien, zoals jij je voelt en houd het leven in eigen handen. Lukt het niet om een nieuwe relatie op te starten, wees Lees meer


Steenbok

Liefde en relaties
Er kunnen momenten zijn dat het in de liefde niet lekker loopt. Je zult hier energie en tijd aan kwijt zijn. Je zult deze maand goed naar intuïtie en voorspellende dromen moeten luisteren. Echter, dit moet je niet overdrijven, omdat logica ook belangrijk zal zijn. Met name in conflicten of Lees meer


Stier

Liefde en relaties
Je bent prima in staat je eigen boontjes te doppen, maar laat kwetsbaarheden aan vertrouwde mensen zien. Vertrouwen in jezelf en anderen zal belangrijk zijn. Voor singles kan dit makkelijker zijn, omdat zij deze ruimte hebben, terwijl gebonden mensen de neiging hebben alleen hun partner te Lees meer


Vissen

Liefde en relaties
Vissen zullen over het algemeen een goed liefdesleven hebben. Maar zoals zo vaak kan het bij de Vis op mentaal gebied minder gaan. De Vis oogt stoer en sterk, maar innerlijk kan deze erg onzeker zijn. Omdat er deze maand veel spirituele energieën zijn, kan de Vis een sterke intuïtie Lees meer


Maagd

Liefde en relaties
Het wordt voor de Maagd geen vervelende of saaie maand als het om de liefde en sociaal contact gaat. Het zal een maand zijn, waarin je op een evenwichtige wijze in het leven staat. Hierdoor zal je niet veel negativiteit en problemen uitlokken. Zijn ze er wel, dan ben je in staat ze adequaat en Lees meer


Waterman

Liefde en relaties
Je kunt aan het begin van de maand een onderbuikgevoel hebben. Dit maakt je onzeker en je kunt je dan minder op je gemak voelen, dan je normaal gesproken bij geliefden of vrienden kunt hebben. Misschien is dit gevoel reëel, omdat veel tekens last hebben van de retrograde energieën. Je Lees meer


Kreeft

Liefde en relaties
Het wordt een maand van behalen van liefdesdoelen. Je moet wel nadenken over hoe jij in het leven staat en wat je kunt doen om romantiek nog meer te voelen. Je moet er wel zelf een weg in vinden. Het heeft niet zoveel zin om het met anderen te bespreken. Alleen jij weet werkelijk wat er in jou Lees meer


Ram

Liefde en relaties
December is een maand om empathie en sympathie bovenaan te stellen. Je kunt wel eens de neiging hebben om aan te vallen, maar dat zal je echt niet nodig hebben. Laat je positieve kant zien en toon liefde en passie. Heb je een relatie, dan dien je niet altijd te vertrouwen op mensen die zeggen Lees meer


Boogschutter

Liefde en relaties
Qua liefde is het een lastige maand, maar de kosmische energie kan jou helpen. Ben je gebonden, dan is het belangrijk je niet te snel te laten gaan als jij denkt dat je partner of anderen dingen zeggen of doen die jou kwetsen. Je kunt beter eerst kijken wat er gebeurt en dan pas een conclusie Lees meer


Leeuw

Liefde en relaties
De Leeuw is gek op passie en erotiek, maar romantiek zal niet altijd even belangrijk zijn. Je kunt mensen wel eens flink storen met deze opvatting. Er wordt aangeraden om te doen wat je voelt en je niet anders voor te doen. Het gaat uiteindelijk om wie jij bent en niet degene die anderen perse Lees meer


Tweelingen

Liefde en relaties
Je hebt deze maand veel geluk in de liefde als gevolg van de kosmische positie die Venus inneemt. Huidige relaties kunnen versterkt worden en je zult veel liefde ervaren. Het is echter een minder goede periode voor nieuwe relaties, tenzij het een minder serieuze relatie is, die op erotiek Lees meer


Weegschaal

Liefde en relaties
Het wordt op gebied van liefde een gelukkige maand voor de Weegschaal. Je moet opletten dat je niet te overdreven met romantiek omgaat. Heb je een liefdespartner, dan wil je teveel nadruk leggen op saamhorigheid in je relatie en dan kun je bezitterig overkomen. Ben je single en verliefd, dan kun Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag