astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Februari 2018

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week moet er door de Schorpioen constant een evenwicht gevonden worden tussen emoties en ratio. Er wordt aangeraden om vooral naar je gevoel te luisteren, omdat deze jou over het algemeen niet in de steek laat bij beslissingen of andere belangrijke dingen. Dit zal je de 1ste dagen nog moeilijk vinden, maar de 3de en 4de zal je helderder zijn en kun je de juiste dingen doen om iets te bereiken of te beslissen en dit zal je zeker tot de 9de zo houden.

De 10de zit er even een kink in de kabel, omdat de Zon, in de Waterman, en de Maan, in jouw teken, storend op elkaar werken. Daardoor kunnen mensen zich om onverklaarbare redenen tegen je keren. Tracht er relaxt mee om te gaan en stoor je niet teveel aan mensen die op een minachtende manier met jou omgaan. Dit probleem ligt bij hen en het zullen niet veel mensen zijn. Richt je vooral op mensen die het goed met je bedoelen. Misschien kan je wel analyseren waarom dit gebeurt. De 11de t/m de 13de zullen dromen je leven beheersen. Deze kunnen aanwijzingen geven die je het best gelijk opschrijft en daarna analyseert. De 16de t/m de 18de kan er uitdagende energie zijn, waarbij je het gevoel hebt dat bepaalde mensen je nog steeds niet serieus nemen. Je zult nu wel veel beter mee omgaan. Let op dat Mars en Neptunus misleidende energie naar de wereld sturen, waardoor niet iedereen even eerlijk is. Aan jou de taak hiermee om te gaan. De 18de komt je creatieve kant naar voren door de Zon in de Vissen. Dromen kunnen werkelijkheid worden en je kunt nieuwe ideeën krijgen. Vanaf de 21ste zal de energie goed zijn, maar let wel op de 25ste waar er nog wat lastige energie vanuit Mercurius en Neptunus komt, waardoor er miscommunicatie kan zijn.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Romantiek is een combinatie van emoties, spiritualiteit en saamhorigheid. Kijk niet naar de nuchtere kant van een relatie. Het gaat erom of je gevoel goed zit en of de ander veiligheid en liefde biedt. Het wordt een moeilijke 1ste week waarin je beslissingen moet nemen of de ware liefde er is of dat er iets moet veranderen.

Ben je single, dan ben je vrij gesloten als het om liefde gaat. Kom je iemand tegen, dan doe je er vooral goed aan om naar je hart en intuïtie te luisteren. Voelt het niet goed, start dan geen nieuwe relatie. Heb je een goede relatie, dan zal februari een maand van passie en erotiek zijn, door de energie van de passionele Volle Maan, in de Leeuw, van 31 januari.

Of je nu gebonden bent of single, je wilt erotiek en spanning. Let op dat je daarbij emotioneel bent en dus kwetsbaar. Je bent de hele maand aantrekkelijk, behalve de 3de waar misleidende energie hangt. De 4de t/m 7de zal erotische energie je prikkelen en wil je vooral naar je gevoel luisteren. Dit is het gevolg van de Maan, die de 7de in jouw teken reist en ervoor zorgt dat je spannende dingen weet te bedenken om seks te hebben.

De 11de t/m 13de kun je beter naar emoties en intuïtie luisteren. Doe je dit te weinig, dan kan de energie zeer storend werken. De Nieuwe Maan van de 15de ontsteekt het vuur, waardoor je veel spannende dingen wilt doen. Ben je single, dan zal je allerlei verlangens ervaren en deze nastreven. Het is tijd om actiever te worden en niet meer achterover te hangen. Ben je gebonden, dan is het belangrijk om te communiceren. Het heeft geen nut om de lieve vrede te bewaren en dan je mond maar weer te houden. Je riskeert ruzie, maar is je partner eerlijk, dan zal deze er mee om kunnen gaan. De 16de en 17de zal je op moeten letten, omdat je dan minder lekker in je vel zit. Praat er met mensen over of ga lekker sporten of mediteren. De Zon zal de 18de in de romantische Vissen bewegen, waardoor je in een relatie veel warme gevoelens kunt ervaren. Jullie zijn emotioneel verbonden zijn en delen mooie momenten.

Ben je single, dan zal je vanaf de 18de een aantrekkelijke uitstraling hebben. Je trekt makkelijk mensen aan en er zullen gegadigden zijn. Je zult goed naar je intuïtie moeten luisteren of iemand wel bij je past en of jij er klaar voor bent. De periode van de 21ste t/m de 23ste kun je warme gevoelens voor een ex-partner ervaren. De kans dat jullie weer verliefd worden, zal zeker niet klein zijn. Je voelt je gelukkig en wilt er alles aan doen om weer bij elkaar te komen. Let op dat je geen ongewenste dingen doet. Wil de ander niet, dan doe je er goed aan afstand te nemen.

De 23ste is er een zeer hete energie, die ervoor zorgt dat je erg veel zin in seks hebt. De periode vanaf de 25ste komt er een zeer krachtige energie, waardoor je zeer sympathiek en warm bent. Je staat voor mensen klaar en ook zeker voor je partner zal je alles overhebben. In de relatie is de 27ste goed, omdat je dan zeer passioneel bent en je veel behoefte aan seks hebt. Ben je single, dan zal je erg veel behoefte aan een partner hebben, maar als er iemand komt die alleen maar voor de seks gaat, zal je het zeker niet afwijzen. De ander moet dan wel aantrekkelijk zijn en vooral goed verzorgd, omdat je ook wel iemand bent die van hygiëne houdt.

Werk en financiën
Mercurius, in de Waterman, biedt vooruitstrevende energie, met opwinding en verandering. Wees bedachtzaam en luister naar je intuïtie, dan boek je de beste resultaten. De 1ste week zijn er belangrijke beslissingen, maar praat met collega’s of privécontacten. Uiteindelijk moet jij zelf de juiste besluiten nemen. Je merkt dat je uiterlijk de 4de weet wat je wilt. Mensen die willen ontwikkelen, een nieuwe carrière starten of iets anders belangrijks willen, kunnen de 6de geluk ervaren. Grijp kansen die er op je pad komen aan en twijfel niet teveel. De 11de t/m de 13 zijn geschikt om iets te bereiken, wat vooral komt door de creatieve Mercurius die een band met Jupiter vormt. Je moet opletten dat deze energie jou wel kan laten overdrijven. Blijf jezelf en ga niet teveel buiten je comfortzone. De Nieuwe Maan kan jou de 15de versterken bij dingen die je wilt. Er lijkt zelfs een verandering in je persoonlijkheid aan te komen, waarbij je op een heel andere manier in je zakelijke leven komt te staan.

Je moet de 16de t/m de 18de opletten dat je koud over kunt komen. Financieel zal je t/m de 19de goede kansen krijgen, maar daarna zal het wat moeilijke worden en moet je meer moeite doen. Ga in dat gedeelte dan ook niet teveel risico’s nemen of investeringen doen. De 21ste t/m de 23ste kunnen emoties je parten spelen als gevolg van de Maan in de Stier die een verbinding aangaat met Jupiter in de Schorpioen. Je overdrijft emotioneel wel eens, tracht dit onder controle te houden. Vanaf de 25ste wordt aangeraden financiën op orde te hebben, omdat er de 28ste wat problemen kunnen zijn. Zorg dat je alles voor die tijd klaar hebt.

Gezondheid
Je zult alert moeten zijn dat je gezondheid niet altijd goed is. Tot en met de 19de moet je oppassen, omdat je energiepeil laag is. Dit geldt echter alleen voor mensen die minder verantwoord leven of mensen die weinig bewegen. Mensen die wel sporten en verantwoord in het leven staan, zullen in staat zijn om hun weerstand goed te houden.

Het zal voor Schorpioenen belangrijk zijn geregeld te sporten of te bewegen, voldoende te slapen en gezond te eten. Ook is het belangrijk naar je intuïtie te luisteren, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. De 1ste week moet je alert zijn voor eventuele symptomen. Herken je deze niet, ga dan naar de huisarts om dit te bespreken. Vanaf de 5de zullen sociale contacten belangrijk zijn voor een goed humeur. Heb je goede sociale contacten, dan zal je een stuk gezonder in het leven staan dan Schorpioenen die dit niet hebben. De 10de t/m de 13de wordt aangeraden om te rusten en niet teveel te sporten. Je mag best wat vaker op de bank hangen en langer slapen. Rond de 18de voel je een drang om meer te gaan sporten of te veranderen van sport. Je zult merken dat je weer veel meer energie krijgt en dat de maand verder op een uitstekende manier beleefd kan worden.

Algemeen voor alle tekens (een maand die leidt van individueel naar collectief denken)
De natuur zal zich deze periode ontplooien naar een nieuwe fase in het leven. Ook wij zullen hiermee te maken krijgen, waarbij we ons niet bewust zijn van schade die we aan de natuur toebrengen. Het is belangrijk bewust te zijn dat we in een collectief leven en hier zelf ook onderdeel van zijn. Hoe vaak wijze we met onze vinger, zonder onze eigen daden te beschouwen? Laten we eerlijk zijn, de meeste van ons maken zich daar soms schuldig aan. Deze maand is geschikt om daarmee bezig te zijn en de wereld lichter en mooier te maken. Breng daarom geen schade aan de natuur toe en leef verantwoord en bewust. De energie van de Waterman zorgt dat we bereid zijn om te zoeken naar het licht, maar ook naar onszelf. In de wereld zien we al zoveel negativiteit, geweld en oorlog. Laten we hier niet aan mee doen en bereid zijn individualiteit voor collectiviteit in te ruilen.

Binnen de westerse zodiac wordt, evenals als in de Chinese zodiac, gewezen op het feit dat er vanaf februari meer positiviteit zal komen. Mensen zullen zachter worden en meer trouw aan elkaar zijn. Er lijkt een revolutie te komen, waarbij mensen autoriteit durven en kunnen aanvaarden. Waardering en respect worden versterkt en we zullen ons verzetten tegen mensen die op een gewelddadige wijze hun mening opleggen. Het zal niet gelijk een vredevolle wereld worden en er zal nog steeds strijd tussen goed en slecht zijn. We zullen echter merken dat de wereld in het algemeen toch vrediger wordt. Overtuigingen en meningen zullen veranderen en zorgen dat we op een andere manier in het leven staan. We zullen ook meer naar onszelf kijken en bewuster worden welke dingen we anders kunnen doen om ons te verbeteren. Aanpassen zal belangrijk zijn, maar je moet jezelf niet verloochenen en geloven in de talenten en vaardigheden die je bezit. Je moet je aanpassen om te zorgen dat je deze in dienst van de wereld plaatst. In de Waterman-tijd krijg je hulp om aan passen, maar tegelijk om jezelf te blijven. Er komt licht in de duisternis en we kunnen op een fijne manier naar de lente toeleven. Het zal dus een spannende maand kunnen worden, waarbij er belangrijke gebeurtenissen lijken te komen, die de wereld kunnen schokken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
door Medium Angelica
Prognose 2018 via mail sms chat
Lieve Bellers
2018 is nu een halve maand voorbij!
Voor jou kan ik nog een prognose geven voor 2018.
Ik Lees meer
door Medium Moon
Mindfulness 2018 Trendy leven.
Hoi lieve bellers deze tijd van vele
Nieuwentijd kinderen in groei maakt het voor mij mogelijk te herkennen Lees meer
door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een spannende week met mooie, maar ook mindere momenten. Over het algemeen is de energie echter zeer romantisch en is er veel ruimte voor erotiek. Zondag zal je er op uit willen trekken en zoek je het liefst spanning op, alhoewel je ook wel even wilt genieten van rust en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt je aan het begin van de week verward voelen, waarbij je je afvraagt waarom je dit gevoel hebt. Hier kun je veel over nadenken, maar je kunt natuurlijk ook met je partner praten. Op zondagochtend doe je er daarom goed aan een lekker ontbijtje op bed te nemen en te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag zal je intense karakter minder naar voren komen. Je bent dan in staat de hele dag lekker in je bed te blijven en natuurlijk wel met je partner. Je bent dan eerder lui dan passioneel, waardoor gezellig samen een filmpje kijken meer aantrekt dan een flinke vrijpartij. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag vind je het moeilijk om zenuwen onder bedwang te houden. Je bent niet altijd in je goede doen en dat kan je partner merken. Je doet er goed aan jezelf te uiten en het probleem vooral bij jezelf te leggen en niet bij je partner. Beter zoek je zondag de rust van Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De week kan intens beginnen. Dit komt vooral, omdat je aan de ene kant passief en zelfs lui kunt zijn, maar aan de andere kant passioneel en vol actie en spanning. Dit maakt zoveel energie in je los, dat je de spanning bij je partner zoekt. Je bent zondag en maandag dan ook op Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week om van romantiek te genieten. Je wilt je partner verwennen en vindt het erg fijn als je partner jou ook veel aandacht geeft. Deze heb je echt nodig, omdat je van buiten wel erg stoer lijkt, maar je ook wel een klein hartje hebt. Je bent deze week niet alleen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de afgelopen tijden geregeld bezig geweest met toekomstplannen. Er lijkt nu een maand aan te komen, waarbij het niet alleen bij plannen blijft. Toch zal je zondag het gevoel hebben dat er niet veel van terecht komt. Je voelt je wat verward en dat zal ook maandag door je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt eigenlijk het grootste deel van de week door een roze bril bekijken. Je vindt het leven leuk en doet er alles aan om je partner dit ook te laten zien. Je bent gericht op schoonheid en ziet er over het algemeen aantrekkelijk en verzorgd uit. Grote kans dat je partner Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een uitstekende week worden om liefde tussen jou en je partner te versterken. Dit zal de eerste dagen nog niet duidelijk zijn, omdat je passief bent. Je wilt jezelf dan terugtrekken en tijd besteden aan je gezin, familie of partner. Je doet dit liever door op mentaal en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
De energie die er zondag en maandag is, zal vrij intens zijn, welke ten goede, maar ook ten slechte kan keren. Zondag moet je opletten voor conflicten of problemen met mensen, waar je eigenlijk van houdt. Maandag kan dit op je werk wel eens voor problemen zorgen. Je doet er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Romantische energieën zullen de hele week om je heen hangen. Daardoor voel je avontuur en actie. Je wilt het liefst veel leuke dingen met je partner doen. Je bent veranderlijk en dat zal je partner soms wel moeilijk vinden. Tracht evenwicht te bewaren en uit je gevoelens Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag concentreer je je op de kleine geneugten van het leven, die uiteindelijk juist veel liefde brengen. Je denkt veel na en wilt soms lekker passief zijn. Je vindt het zalig om op de bank te hangen en te genieten van een leuk filmpje en een romantisch etentje. Maandag is er een goede Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er komen gunstige aan, waardoor er de 1ste dagen van de maand een prettige sociale energie is, die zorgt dat je beloningen kunt krijgen. Dit kan in de liefde zijn, in sociale contacten, maar ook zakelijk en financieel. Je hebt meer kans als je verantwoordelijk in het leven staat en niet Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Je moet opletten dat je de 1ste dagen niet te egoïstisch bent, houd jezelf dus onder controle, omdat je er anders problemen door kunt krijgen. De 4de is er een evenwichtige verbinding tussen de Zon en Maan en kun je bereiken wat je wilt. Dit kan zowel privé veel liefde bieden als Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De maand start met Mercurius in de eigenzinnige Waterman. Je bent soms te makkelijk. Tracht er wat controle over te houden, zodat mensen je niet als arrogant typeren. Je kunt je voor dingen interesseren, waar je eerst geen aandacht voor had, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Je ziet Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er zijn goede mogelijkheden om nieuwe dingen in je leven te implementeren. Dit is al vanaf de eerste dagen, omdat er de 31ste een vernieuwende energie vanuit de Volle Maan, in de Leeuw, was. Daarna zal de Maan naar de Maagd reizen. Maak hier gebruik van, dan merk je de rest van de maand Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Wees deze maand voorzichtig en handel niet te impulsief. Je hoeft heus niet alle mogelijkheden aan te grijpen. Beter kun je een selectie maken van wat er belangrijk is. Ook is het belangrijk niet teveel te doen, wat betreft je privéleven, zakelijkheden en carrière. Breng dus Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week moet er door de Schorpioen constant een evenwicht gevonden worden tussen emoties en ratio. Er wordt aangeraden om vooral naar je gevoel te luisteren, omdat deze jou over het algemeen niet in de steek laat bij beslissingen of andere belangrijke dingen. Dit zal je de 1ste Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Je moet aan het begin van de maand niet teveel uitgeven. Je hebt die neiging, maar verstandig is het niet, tot aan de 3de. Met name grotere aankopen, dien je namelijk goed te overdenken. Het begin van de maand is geschikt voor het op orde brengen van je leven, als gevolg van krachtige Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Aan het begin van de maand is er een zeer positieve energie, waardoor je liefdevol bent, maar ook nog eens mentaal en intellectueel krachtig. Je vindt het leuk om te spelen en flirt er op los. Ben je single, dan krijg je veel aandacht en is de kans op een vaste relatie ook een stuk Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
De Volle Maan van 31 januari reist door je teken, daardoor verlang je aan het begin van de maand naar liefde en aandacht, maar ben je ook zeer intelligent. Voor februari wordt voorspeld dat je over het algemeen fysiek en mentaal sterk bent. Je moet je leven wel onder de loep nemen of je op Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je kunt veel tijd aan sociale contacten en geliefden besteden. Met name het begin van de maand zal de energie er goed voor zijn. Je zult de 1ste week sociaal aantrekkelijk overkomen. Singles kunnen nieuwe mensen ontmoeten en er zijn veel kansen op een nieuwe relatie. Gebonden mensen Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
Vissen zijn emotionele mensen, maar toch ook wel nuchter. Je weet heel goed dat je leven niet altijd over rozen gaat en houdt daar de eerste dagen van de maand misschien nog wel sterker rekening mee. Doe dit niet al te gestrest en bewaar je rust, omdat je anders frustraties kunt gaan voelen Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je bent emotioneel erg sterk en kunt prominent aanwezig zijn. Wat je ook doet, je zult slagen en mooie resultaten behalen, zowel in contact met mensen als bij het delen van warme en liefdevolle gevoelens. Singles kunnen de eerste dagen wel angstig zijn om zich te binden. Je kunt je in dit Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag