astro content

Maandhoroscoop Schorpioen maart

Een overzicht van de maand

Allereerst is er een goed bericht die voor de gehele maand geldt. Je hebt deze maand veel energie om te werken en bent erg productief. Je kunt veel werk aan en hoe meer werk je hebt, hoe sterker je wordt. Dit heeft als voordeel dat je veel dingen kunt doen, maar als nadeel dat je soms je eigen grens niet kent. Het is daarom belangrijk hard te werken, maar daarnaast geregeld tijd voor ontspanning te nemen. Je kunt je dan opladen en er daarna weer tegenaan gaan. Op de 5de komt er een krachtige Volle Maan, waardoor je verantwoordelijkheidsgevoel een stuk toeneemt en je je meer richt op vrienden of groepen mensen. Deze verantwoordelijkheid kan er ook toe leiden dat je bepaalde vriendschappen meer tijd wilt geven, maar sommige ook uit je leven wilt verwijderen. Denk er goed over na voor je dit laatste doet. Je kunt soms erg emotioneel zijn en dan dingen doen, die je beter niet kunt doen. Tracht zowel je daden als je woorden onder controle te houden. De spirituele Maan kan, als je er goed mee omgaat, overigens veel goede energieën bieden. Bepaalde dromen kunnen boodschappen geven en je een richting in je leven aangeven. Kun je deze dromen voor jezelf uitleggen dan zal je merken dat je meer orde in je leven aan kunt brengen. Je bent in staat op de korte en lange termijn goed te plannen wat je wilt bereiken. De ideeën die je hebt, zijn overigens erg origineel waardoor mensen er zeker wel oog voor zullen hebben. Bedenk dat ‘wie zaait zal oogsten’, maar niet alles wat je zaait ook geoogst kan worden. Je kunt wel eens teleurgesteld raken als bepaalde zaken niet lukken. Tracht teleurstelling in te tomen en zorg ervoor dat je leert van dingen die niet goed gaan of dingen die je fout aanpakt. Deze spirituele Volle Maan wordt wel Sneeuwmaan genoemd en kan je intuïtie versterken en ervoor zorgen dat je empathisch en sensueel bent in het contact met andere mensen. Gedurende de eerste weken van deze maand zal je daarom sociaal veel goeds tegenkomen.

In de tweede week kun je veel goede energieën ontvangen, die ervoor zorgen dat je extra werk kunt doen en daar ook veel geld door kunt ontvangen. Met name de 12de en de 13de zijn zeer gunstig. Je geniet daarnaast van het contact met een partner, je vrienden en je familie. Je zit lekker in je vel en kunt goed met de mening en kritieken van andere mensen omgaan, zelfs als die minder gunstig voor je zijn. Je durft mensen gelijk te geven en vindt het niet erg om kleur te bekennen. Daarnaast ben je ook minder dwingende in de manier hoe je aangeeft wat je wil en wat je vindt. Mercurius zal op de 12de in het gebied van de Vissen binnenkomen, waardoor je minder somber bent dan eerdere weken. Je legt veel meer de nadruk op plezier en richt je op de leuke dingen van het leven. Je hebt minder behoefte aan serieuze zaken, wilt genieten van hobby’s en bent erg creatief in de dingen die je doet. Je vindt het fijn iets meer vrije tijd te nemen, maar kunt zakelijk meer doen, omdat je effectief en adequaat bent. Het is een goede tijd voor creatieve mensen, omdat je hierdoor veel originele ideeën krijgt. Je kunt je gevoelens zeer goed uiten, waardoor je in een relatie goede gesprekken met je partner kunt voeren. Hierdoor kunnen jullie meer naar elkaar toe groeien, waarbij je merkt dat zachtheid veel beter is, omdat de ander zich dan veel veiliger kan voelen. Ben je single dan kun je met andere mensen flirten, maar kunt vooral online mensen ontmoeten, omdat je hier je fantasie goed kwijt kunt. Of dit uit kan lopen op een echte relatie is maar te bezien, omdat je fantasie eigenlijk wel erg leuk vindt. Misschien nog wel leuker dan het werkelijke leven. In je werk kun je in de spotlights staan, omdat je mensen laat merken dat je veel aankunt en ook boordevol ideeën zit. Het is een goede periode om je gevoelens op papier te zetten. Mensen die belangstelling hebben om te schrijven, zouden wel eens met heel originele zaken kunnen komen, die zeker veel mensen aan kunnen trekken. Ook in de liefde ben je prima in staat je gevoelens op papier te zetten. Let op dat Saturnus een retrograde beweging in de Boogschutter maakt, waardoor je soms wel eens lui kunt zijn als het om financiën en veiligheid gaat. Tracht je concentratie vast te houden en doe geen ondoordachte dingen. Houd je de controle dan zal je merken dat je deze energie prima aankunt en er geen nadelige gevolgen van ondervindt.

Op de 17de reist Venus door het aardeteken Stier. Rond deze periode ben je op zoek naar genegenheid en vind je het erg prettig om tijd met geliefde mensen door te brengen. Je kunt anderen veel steun geven en bent erg sensitief en empathisch met betrekking tot andere mensen. Je vindt het deze periode fijner om niet te vaak alleen te zijn. In een relatie ben je charmant en romantisch en vind je het fijn je partner te verwennen. Ben je single dan ben je charmant en kun je hierdoor veel mensen aantrekken. Er bestaat dus zeker een mogelijkheid om een geschikte partner te vinden. Met name op de 18de en de 19de zullen sensuele en liefdevolle gevoelens door je heen glijden, waardoor er veel hartstocht in je zit. Deze zal je waarschijnlijk niet voor een specifiek persoon bewaren, maar op meerdere mensen richten.

Een bijzondere periode komt er op de 20ste als er verschillende energieën door je heen stromen. Ten eerste zal de gedeeltelijke verduisterde Zon vanuit de Vissen vertrekken en door de Ram gaan reizen en ten tweede zal ook de Nieuwe Maan deze periode voor een spirituele en warme energie zorgen. In je werk kun je erg georganiseerd worden en ga je verantwoord met zaken om. Je bent niet gierig, maar let wel goed op wat je wel of niet kunt besteden. Je bent in staat overzicht te houden voor de dingen waar je mee bezig moet. Je doelstellingen staan strak gepland en je weet heel goed wat je moet doen om in het leven te slagen. Alhoewel je niet altijd evenveel tijd aan je werk besteedt, kun je veel werk verrichten, omdat je efficiënt en adequaat bent. Je kunt er emotioneel door groeien als mensen je waarderen en respecteren en dat zullen ze in deze periode ook zeker doen. In de liefde kun je een bestaande band verbeteren, waardoor je dichter naar je partner toegroeit. Het lijkt soms wel alsof jullie elkaar pas kennen en weer verliefd worden. Ben je single, dan kunnen er nog steeds veel gegadigden zijn maar kun je, juist door deze belangstelling, niet echt een keuze maken. In het algemeen heb je het idee dat je meer tijd aan hobby’s of andere privébezigheden wilt besteden. Je bent soms zo ambitieus dat je weinig tijd voor jezelf vrijmaakt , terwijl deze periode er wel geschikt voor is. Wat betreft je gezondheid is de laatste week van deze maand zeer goed om je levensstijl onder de loep te nemen en eventuele ongezonde gedragingen te veranderen. Je zult merken dat je je hierdoor een stuk beter kunt voelen. Je zult dus eigenlijk op alle gebieden erg creatief zijn, waardoor je veel veranderingen door kunt voeren en er gezonder uit kunt komen, zowel fysiek als mentaal.

Deze energie zet zich door tot aan het eind van de maand, waarbij Mercurius op de 30ste nog eens voor versterking zorgt, omdat deze zich bij de Zon in de Ram voegt. Daarnaast zal Mars zich op de 31ste bij Venus in de Stier voegen, waardoor je efficiënter en productiever wordt. Je wordt er meer bedreven in om een goede planning te maken en een balans te vinden tussen werk en je privé. Hierdoor kun je genoeg tijd vrijmaken om te rusten en te ontspannen, zonder dat je werkzaamheden er minder door worden. Je organiseert dingen heel goed en kunt hierdoor lekker in je vel zitten. Je merkt immers dat je goed bezig bent en dit versterkt je vertrouwen. Door de energie van de Stier heb je energie om relaties met zakelijke partners te onderhouden en ben je bereid te overleggen en samen te werken. Je vindt het hierbij fijn als mensen een eigen mening hebben en hierdoor met een inbreng komen. Je voelt je dan veiliger en kunt je dan richten op dingen waar jij je mee bezig wilt houden. Je bent in staat deze periode balans te vinden, waarbij je hard werkt en ook nog oog hebt voor de schoonheid van het leven.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Morgana
Eerste volle maan van de lente Vele mensen hebben het financieel moeilijk. Geloof je in magie dan kan je dit alvast eens proberen.
Van 24 uur voor Lees meer
door Medium Margriet
Loslaten Laten gaan, laten varen.
De enorme pijn rondom mijn hart.
De weg naar buiten ontvouwt,
zich in snikkende smart.
Een leegte Lees meer
door Medium Britt
Leven van je hart Leven vanuit je hart is het streven te leven vanuit onvoorwaardelijke, allesomvattende liefde. Het betekent dat je alles en Lees meer
door Medium Margriet
Afscheid Het einde nadert, het afscheid is in 't zicht.
Ieder zijn eigen weg,
gevolgd door het innerlijk licht.
Niet wetend wat de toekomst Lees meer
door Medium Helena
Kennismaking Helena Mijn echte naam is Helena en mijn roepnaam is Lenne. Ben sinds vandaag voor het eerst op Astro Angels en heb al diverse Lees meer
door Medium Marcel
liefde Vanuit Liefde leven en vanuit je Hoger Zijn. Als jij je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid veranderen naar een Hoger Lees meer
door Medium Candice
Embrace your weirdness het kan soms zijn dat je je alleen voelt,en anders. En zelfs raar een lelijk eendje.
Voel jij je soms zo? Probeer het eens Lees meer
door Medium Marcel
Liefde Aangeraakt door de Liefde, ontstaat er een innerlijke behoefte om ook Liefde te zijn.
Liefde werkt dus aanstekelijk. Lees meer
door Medium Debi
Je IK-Kracht en 1 tip jezelf te sterken Lieve jij of u,
Als je je soms wat verzwakt voelt in je innerlijke ik, kan het goed voor je werken een Lees meer
door Medium Floor
SMS Lieve mensen,

Vanaf nu ben ik er ook voor u via SMS.

Liefs
Floor Lees meer
door Medium Coby
Tarot en coaching Spiritueel werk is een boeiend iets. Vaak is het een combinatie van spiritueel, sociaal en pastoraal werk tegelijk. Niet elk Lees meer
door Medium Floor
Kwetsbaarheid Lieve mensen,

"Wanneer je kwetsbaarheid ziet als kracht en niet als zwakte, ben je de schaamte voorbij!!"

Probeer jezelf Lees meer
door Medium Candice
Nieuwe Werktijden Hello Beauty's!

Ik kom vanaf nu veel meer online.
Om wat duidelijkheid te geven aan jullie heb ik mijn agenda een update Lees meer
door Medium Ailine
kracht van licht De nieuwe maan valt op 19 februari vlak na middernacht, maar laat ons nu al weten dat het belangrijk is dat we ons klaar maken om Lees meer
door Medium Margriet
Het kwaad dat roddelen heet
Nog steeds ervaar ik, dat mensen zich laten be´vloeden door negatieve uitlatingen van personen die een uitgesproken Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Weegschaal


Liefde en relatie
Of je nu wel of niet een goed lopende vaste relatie hebt, je kunt deze week wel eens gevoelens krijgen voor iemand waar je al een tijdje mee samenwerkt of iemand die juist nieuw op je werk is. Je kunt hier wel eens door in de war raken en niet weten wat je nu moet doen om dit Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Er hangt de komende week zeker een heleboel liefde in de lucht. Dit komt voornamelijk doordat Neptunus zich in het gebied van de liefde beweegt, waardoor deze planeet Venus ondersteunt. Venus zorgt ervoor dat je passioneel en liefdevol bent en Neptunus zorgt ervoor dat je Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Er kunnen de komende week wilde plannen in je opkomen, waardoor je iets groots wilt kopen of een lange reis wilt maken. Heb je een relatie, dan kun je, als je partner dit wil, besluiten een huis te kopen. Ga je voor het eerst samenwonen, dan doe je er verstandig aan hier Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Met Saturnus in het huis van relaties en Jupiter in het huis van de liefde, welke ook nog eens versterkt wordt door Venus, kun je je lol de komende week zeker op. Je voelt je romantisch en passioneel en ervaart veel warme gevoelens voor mensen om je heen. Je bent sterk gericht op Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Het kan een zeer romantische periode voor de Maagd zijn, maar je bent en blijft iemand die erg idealistisch van aard is. Heb je een relatie, dan ben je erg kritisch en leg je de lat geregeld erg hoog voor je partner. Voldoet je partner hieraan dan zal de Zon, die in het huis van Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
In dit deel van de maand ben je seksueel erg actief en heb je behoefte aan romantiek, maar ook zeker aan heftige passie. Toch zal dit langzamerhand afnemen en kun je je passie soms in frustraties uiten. Hierdoor moet je oppassen wat je zegt en doet, omdat je anders Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Venus kan deze week, vooral aan het begin, nog veel invloed bieden op je gevoelsleven. Hierdoor zal je nog zeker kunnen genieten van de romantiek die er op je pad komt. Na deze periode zal Venus zich op andere vlakken richten en kun je minder liefde bieden aan Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
De komende week vind je het fijn om met je partner of andere dierbaren samen te werken. In een relatie kun je werken aan een project die vanuit één van jullie carrières komt. Ben je single dan kun je dit vooral met familieleden delen. In beide gevallen zijn er Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je sociale leven zal in het eerste deel van de week een zeer mooie wending in het leven geven. Je ervaart veel liefde en vriendschap voor mensen om je heen en door de warme uitstraling die je hebt, voelen mensen dit ook naar jou toe. In een relatie zal deze warme energie erg intens Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Je doet er de komende week goed aan om vertrouwde mensen toe laten en dan vooral met belangrijke beslissingen die je moet nemen. Je zult merken dat je je hierdoor erg fijn kunt voelen, omdat je het vertrouwen hebt dat mensen er voor je zijn. In de liefde kun je hierdoor je Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Als gevolg van Mars die Venus nadert, ben je de komende week erg romantisch, waardoor je het fijn vindt lieve dingen met je partner te delen. Je geniet er van als je partner dit beantwoordt, waardoor jullie veel liefdevolle momenten kunnen delen. Er zullen veel romantische Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De komende week ben je, zelfs voor een Vis, ongewoon dichterlijk in de manier van leven. Je ziet vooral de romantische kant van het leven in en vindt het fijn om de wereld door een roze bril te zien. Je ervaart een tomeloze energie om het mensen in je omgeving naar de zin te maken. Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand


De Volle Maan van de 5de, in de Maagd, biedt aan het begin van de maand krachtige energie. Rondom deze datum kun je namelijk veel, van wat je de afgelopen tijd gestart bent, tot wasdom laten komen. Bedenk echter wel dat niet alles wat je wilt daadwerkelijk gebeurt. Dat is nu eenmaal onderdeel Lees meer


Een overzicht van de maand


Venus heeft een grote invloed in het eerste deel van de maand. Je voelt je romantisch en hebt er plezier in om de liefde te bedrijven. Heb je een relatie dan zal je partner genieten van je amoureuze gedrag alhoewel dit ook averechts kan werken als je relatie niet goed is. Je partner kan dan Lees meer


Een overzicht van de maand


In het eerste deel van de maand versterken Venus, Mars en de Volle Maan je gevoelens. Venus zal prominent in de liefde aanwezig zijn, waardoor je veel liefde en warme gevoelens kunt ervaren. Met name de eerste vier dagen is er ruimte voor hartstocht en passie. Heb je een relatie, dan is Lees meer


Een overzicht van de maand


Je kunt bepaalde momenten van deze maand wat teruggetrokken zijn, waarbij je met dingen rondloopt, die je niet met anderen wilt delen. Dit zal gaandeweg de maand veranderen, zodat je eigenlijk wel op een goede manier bezig bent. Bepaalde onontgonnen plannen en ideeën zijn gewoon nog niet Lees meer


Een overzicht van de maand


De eerste dagen van deze maand staan in het teken van de zakelijke ontwikkeling met financiële voordelen op de 4de tot en met de 6de. Je zoekt naar vrijheid en wilt je eigen gangetje gaan, waarbij je even wat minder ruimte voor privérelaties hebt. Met name de Maan zal deze periode Lees meer


Een overzicht van de maand


In het eerste deel van de maand heb je veel liefde in je, maar wil je die het meest gebruiken om jezelf in je carrière te ontwikkelen. Daardoor heb je niet altijd tijd voor mensen in je naaste omgeving. Met name de eerste dagen van de maand kun je succesvol zijn. Financieel kunnen er Lees meer


Een overzicht van de maand


Op de 5de beweegt de Volle Maan in jouw teken. Deze zogenoemde Sneeuwmaan is in staat om je goed na te laten denken over de zaken in je leven die je wel of niet moet doen. Je weet prima welke plannen je uit moet voeren om te kunnen slagen, omdat je door je perfectionisme de juiste stappen kunt Lees meer


Een overzicht van de maand


Je bent aan het begin van de maand een beetje afstandelijk ten opzichte van dierbare mensen. Met name emotionele en romantische zaken houd je op afstand, maar wil je je liever op intellectuele relaties richten. Je hebt meer behoefte aan serieuze onderwerpen en richt je in het eerste deel van Lees meer


Een overzicht van de maand


Allereerst is er een goed bericht die voor de gehele maand geldt. Je hebt deze maand veel energie om te werken en bent erg productief. Je kunt veel werk aan en hoe meer werk je hebt, hoe sterker je wordt. Dit heeft als voordeel dat je veel dingen kunt doen, maar als nadeel dat je soms je eigen Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand


In de eerste dagen van deze maand ben je erg sensueel en heb je behoefte aan fysiek contact met je partner. Je bent niet alleen passioneel, maar ook erg actief en je partner kan wel eens verrast worden door de intense emoties die je in je hebt. Je bent hierbij in staat om te laten Lees meer


Een overzicht van de maand


Het begin van de maand zal op de 5de gekenmerkt worden door een krachtige Volle Maan, in de Maagd. De dagen hier omheen zal deze spirituele energie te voelen zijn. Je overtuigingen zullen versterken en je hebt het gevoel dat je van alles wilt afmaken of starten. Je weet wie je bent en kunt de Lees meer


Een overzicht van de maand


De Volle Maan van de 5de, in het aardeteken Maagd, zorgt ervoor dat je in de eerste week van deze maand erg kwetsbaar en gevoelig kunt zijn. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet. Alles wat tegenzit zorgt ervoor dat je emotioneel in een dipje terecht kunt komen. Je doet er goed aan dit Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie