astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Mei 2017

Algemeen voor de Schorpioen
De vooruitzichten voor de Schorpioen zijn niet altijd heel erg goed. Er worden problemen voorspeld met betrekking tot familie en vrienden. Ook je leven zal beïnvloed worden en zeker niet altijd gunstig. Het zal belangrijk zijn de rust in je leven in te bouwen. Kies geregeld voor jezelf en vermijd contacten met mensen, waarvan je weet dat je problemen met ze krijgt. Beter kun je je richten op toekomstige plannen om te reizen of bepaalde voorspellende dromen na te streven. Zoek wel mensen op waarvan je weet dat ze je juist positief benaderen. Deze mensen kunnen positief op je gemoedstoestand werken. Je kunt in mei iemand ontmoeten, die jouw leven kan veranderen. Waarschijnlijk is dit een man en deze zorgt ervoor dat je zowel emotioneel als zakelijk nieuwe kansen kunt krijgen om iets in het leven te bereiken. De Schorpioen vrouw wordt geadviseerd om creatieve vermogen aandacht te geven.

Dit zal niet zomaar gaan en je zult alle zeilen bij moeten zetten om er een goede draai aan te geven. Sociaal kan je niet alleen veel aandacht aan liefde geven, maar ook aan familie en vrienden. Je zult je hierbij richten op mensen die je niet vaak ziet. Er kunnen extra uitgaven zijn op gebied van oudere mensen in de familie of aan het verhuizen naar een andere plek. Voor de Schorpioen man wordt geadviseerd wat verantwoordelijker in het leven te staan. Je zult kracht en energie nodig hebben om dit te bereiken, maar uiteindelijk zal dit je heus wel lukken. Het zal een maand zijn om je te ontwikkelen en uit de schaduw te stappen. Je hebt zoveel talenten en het wordt tijd dat je deze weet te benutten. Let op dat er storende energieën zijn, die invloed op contact met familie en vrienden hebben. Ook is er kans dat een minder goede relatie beëindigd wordt. Denk steeds eerst na voordat je gaat handelen.

Liefde en relaties
Zowel gebonden mensen als singles kunnen gevoelens voor een collega of vriend(in) krijgen. Het kan zo plots komen dat je er niet op kunt anticiperen. Toch moet je jezelf onder controle houden, omdat je je in beide gevallen moet afvragen wat die gevoelens je brengen. Ben je gebonden, dan is het sowieso niet verstandig en kun je je gevoelens beter verbergen. Je bent niet iemand die zich snel kan binden en een bestaande relatie zal misschien negatieve kanten, maar ook zeker positieve kanten bieden. Verlies je je huidige partner, dan zal het moeilijk zijn om een nieuwe liefde op te bouwen. Ben je single, dan moet je je afvragen of werk en privé met elkaar verweven kunnen worden. Je temperament en je uitstraling zullen mensen vanzelf wel aantrekken. Het is misschien wel beter dat je niet op je werk een relatie met iemand krijgt. Je krijgt immers vanzelf wel meer kansen op andere plekken. Voor de vrouw wordt geadviseerd oprecht en liefdevol naar een huidige partner te zijn. Je hebt wel eens de neiging om je partner minder vriendelijk te bejegenen, waardoor ze geïrriteerd kunnen raken. Dat is nergens voor nodig en geeft alleen maar spanning. Single vrouwen moeten in de gaten houden dat ze niet teveel grenzen overschrijden. Je hebt de neiging om dingen te doen waar je later spijt van kunt krijgen. Mannen moeten opletten dat ze niet overdrijven door zich teveel op vrijheid en onafhankelijkheid te richten. Heb je een relatie, dan zal je geregeld mensen wegduwen, wat voor je partner vervelend kan zijn. Ben je single, dan heb je de neiging om ver bij liefdevolle situaties te blijven.

Seksualiteit voor de Schorpioen
Met name in de periode van de 10de zal de seksualiteit door je heen stromen. Dit komt omdat de Volle Maan door jouw teken reist, waardoor je ook de dagen ervoor en erna wilt flirten en vrijen. Je bent niet te stoppen. Gaat een partner hierin mee, dan zal je zeker in staat zijn de leukste dingen te bedenken om avontuur en spanning in jullie leven te halen. Denkt deze er heel anders over, dan heb je het moeilijk om er mee om te gaan, waardoor je zelfs afstand kunt nemen. Ben je single, dan kun je op momenten dat je geen seks hebt gefrustreerd raken. Het zal belangrijk zijn er op uit te trekken en gelijkgestemde mensen te ontmoeten. De andere dagen van deze maand zullen door het lot geleid worden. Je weet niet wat het leven je brengt en zult handelen naar hoe je je voelt. Let op dat een partner het soms moeilijk vindt om met je om te gaan, omdat je erg wisselvallig kunt zijn. In het laatste deel van de maand zal de Nieuwe Maan door de Tweeling reizen, wat ervoor zorgt dat je je eigen gevoelens niet altijd begrijpt. Je voelt wel een bepaalde opwinding, maar weet niet zo goed hoe je hier mee om moet gaan.

Werk en financiën
Er wordt aangeraden om je partner te betrekken bij zaken die in je carrière spelen. Je bent nu eenmaal een passioneel en heftig persoon en soms is het verstandig je partner om advies te vragen. Met name ogenschijnlijk kleine conflicten met familieleden kunnen financiële problemen geven. Het zal dan ook een maand zijn om compromissen af te sluiten en op te letten als er iets gebeurt wat je niet verwacht had. Communicatie met je partner, maar ook met de familie zal erg belangrijk zijn.

Mei is wel een maand waarin de Schorpioen stoer is en mogelijkheden krachtig af kan dwingen. Je talenten zal je volledig benutten, maar je moet niet te bescheiden zijn. Ook in je werk moet je blijven praten en vooral met leidinggevenden om plannen, ideeën en wensen uit te spreken. Er is een krachtige energie, waardoor de kans op waardering groot is. Met name aan het eind van de maand kan je extra financiën of een andere blijk van waardering krijgen. Ben je werkeloos dan is het eind van de maand ook zeer geschikt om een goede baan te krijgen of een promotie af te dwingen. Dromen die je al een tijdje hebt, zullen deze periode uit kunnen komen. Je zult dan wel informatie op moeten nemen en het aandurven om over je grenzen heen te gaan om succes te behalen. Vrouwelijke schorpioenen moeten opletten dat er met name in het eerste deel van de maand problemen op financieel gebied optreden. Je kunt geld lenen, maar dat wordt afgeraden. Het eind van de maand zal overigens beter worden. Voor de man wordt aangeraden de eerste weken meer geld te sparen en geen onnodige dingen te kopen. De maand zal relaxt verlopen, waarin je wel mooie resultaten kunt boeken, maar er weinig spanning zal zijn.

Het Schorpioen kind
Het zal een maand zijn, waarin het Schorpioen kind actief is. Het wil bewegen en leuke dingen doen, maar dan wel met mensen of kinderen waar het zich goed bij voelt. Als opvoeder of leerkracht is het belangrijk het kind de ruimte te geven. Bedenk dat een kind van dit teken zeer goed ontwikkelt als hij lekker kan stoeien en spelen en zijn heftige karakter de ruimte kan geven om deze te uiten. Boosheid en zelfs woede kunnen het best gereguleerd worden. Het heeft geen zin om het te straffen. Veelal zijn woedebuien dan maar voor even, daarna zal het kind een schuldgevoel hebben en excuses aanbieden. Ga je er als opvoeder tegenin, dan kan het haat ontwikkelen. Het is belangrijk om het kind van jongs af aan te laten sporten en geregeld natuurgebieden in te trekken. Oudere kinderen, tieners en jongeren doen het goed op school, doordat ze in mei intelligent zijn en hard kunnen werken om iets te bereiken.

Gezondheid
De maand mei is voor de Schorpioen een vermoeiende maand. Er wordt voorspeld dat mensen onder dit teken een zwakke weerstand hebben en daar apathisch door reageren. Dit lijkt vooral te gelden voor mensen, die een tekort aan vitaminen hebben of mensen die te weinig water drinken. Hierdoor kan je lichaam uitgeput raken. Het is belangrijk al in het begin van de maand te bedenken dat je voldoende moet eten en drinken, maar dan wel gezonde producten, waar veel mineralen en vitamines inzitten. Je zorgt dan voor een betere weerstand en zal dan kunnen voorkomen dat je je moe voelt. Mensen met longklachten moeten in de gaten houden dat ze allergische reacties kunnen krijgen. Ook moeten ze oppassen voor tochtige omgevingen en airco’s. Schorpioenen die snel boos worden, kunnen met een vechtpartij te maken krijgen. Met name mannen kunnen hun adrenaline dan niet onder controle houden. Voor de man is het daarom verstandig geregeld aan extreme sporten te doen. Ze moeten tevens in het verkeer opletten. De vrouw moet communiceren met mensen die haar een negatief gevoel geven, omdat ze anders depressief wordt. Gooi negatieve energie er dus uit. Ook sport kan helpen.

Ter overweging
De Volle Maan van mei staat bekend om zijn invloed, die tot wedergeboorte van de natuur leidt. Deze krachtige energie zorgt ervoor dat je jezelf eens flink onder de loep kan nemen. Maak dus nieuwe plannen en wees actief om deze uit te voeren. Voor jouw teken geldt het volgende. De Schorpioen is een harde werker en zal over het algemeen goed met druk omgaan. Je hebt passie en bent zeer empathisch. Je kunt echter, tegenover mensen met andere denkbeelden, minder tactvol zijn. Laat mensen in hun waarde, dan zal je betere contacten met ze hebben en graag gezien zijn.

Algemeen voor alle tekens
De eerste periode van mei zijn er storende energieën vanuit Mercurius, doordat deze planeet dan nog retrograde beweegt. Dit betekent dat er mensen zijn, die met tegenslagen of ongeluk te maken krijgen. Dit kan liggen op gebied van werk en sociale contacten, maar ook met het verkeer. Apparaten kunnen plots stuk gaan of je kunt te maken krijgen met afspraken die jij of anderen niet nakomen. Er kunnen storingen in telefoon- en Internetverbindingen zijn, die zeker wel eens wat ergernis op kunnen leveren. Sluit deze periode beter geen contracten af en neem ook geen belangrijke beslissingen. Wel is het een prima periode om zaken, die zijn blijven liggen, eindelijk af te ronden. Het is een prima periode om contacten met mensen, die je al een tijd niet gezien hebt, of de relatie met een ex te verbeteren. Er kunnen ook mensen zijn, die opeens weer contact met jou opnemen. De periode van de 4de tot en met de derde week zal Mercurius nog steeds storen en is Venus niet echt in staat om liefdevolle energie aan ons te sturen. Dit betekent echter niet dat alles verkeerd loopt, omdat er genoeg andere energieën zijn om je positief te stemmen.

Mars en later in de maand de Zon zullen in de Tweeling bewegen. Zij brengen een hoop actie op fysiek gebied, waardoor je ook wel erg vitaal kunt zijn om leuke activiteiten te plannen. De Zon en Mercurius brengen veel tijd in de stabiele Stier door, maar de sterrenbeelden Ram en Tweeling hebben een dominante energie. Het luchtelement van de tweeling zal het vuur van de Ram flink veel energie geven, waardoor het leven niet altijd voorspelbaar is te noemen. Sommige tekens zullen dit fijn vinden, maar met name aarde- en watertekens kunnen hier moeite mee hebben. De beste manier om hiermee om te gaan is om je niet te verzetten en met de stroom mee te gaan. Ga je tegen de stroom in, dan zal je over het algemeen minder positief in het leven staan. Vanaf circa 21 mei tot eind juli zullen we vrij zijn van retrograde planetaire bewegingen. Hierdoor zal er meer rust komen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Angie
Hoi ik ben Angie
Dag lieve mensen ik stel me even netjes voor ! Ik ben Angie ben een heldervoelend wetend/ziend kaartlegster en Lees meer
door Medium Mira
Kennismaking met Mira
Beste mensen

Aangenaam ik stel me graag even voor

Ik ben Mira een Spiritueel en Life coach en Kaartlegster dit Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus
Hey,

Hallo lieve mensen ik ben medium Venus en ben medium en astrologe ik ben nieuw! op de lijn en wil jullie super graag Lees meer
door Medium Mashenka
Ter overdenking
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we Lees meer
door Medium Anne
Tijd
Tijd is een rivier, een niet te sluiten stroming van al het geschapene. het ene is niet eerder zichtbaar dan op het moment dat het snel Lees meer
door Medium Elvira
Fijne Lente-healing door Elvira
Lieve mensen,

De Lente zorgt voor nieuwe energie. Dat merken we duidelijk om ons heen. De struiken en Lees meer
door Medium Moon
Energie is the key.
Lieve bellers antwoorden van het Universum voelen mediums en paragnosten goed. Maar ook jij zelf voelt veel mensen Lees meer
door Medium Jasmijn
Wel / niet aanpassen
Zo verradelijk om je aan te passen aan een lager level, omdat je zo graag wilt dat hét past.

Daardoor vaak Lees meer
door Medium Elvira
Wat ben je leuk!
Lieve mensen,

Geef jezelf en anderen vandaag eens enkel complimenten. Misschien vind je het wel moeilijk jezelf een Lees meer
door Medium Anne
Goed nieuws
Hier is een opdracht; wees vandaag de brenger van goed nieuws. Kijk bij het uitvoeren van deze opdracht of je het moeilijk vindt Lees meer
door Medium Elvira
Wacht je op liefde?
Wacht je op liefde? Hoop je dat er een geliefde op je pad komt die veel van je zal houden? Voel je je ongelukkig omdat Lees meer
door Medium Sophie
woensdag
Goedemorgen Lieverds,

Hierbij een tip van de dag!

Laat alle negatieve gedachten over jezelf los!
Heb vertrouwen in Lees meer
door Medium Mashenka
De Weg
Er is geen weg naar geluk,
geluk is de weg.
 
Er is geen weg naar vrede,
vrede is de weg.
 
Er is geen weg naar Lees meer
door Medium Sophie
dinsdag
Goedemorgen Lieverds,

Ik wil deze met jullie delen:

The future depends on what you do today.? -Mahatma Gandhi

Liefs Sophie Lees meer
door Medium Mashenka
Inspirerende Gedachten
OHANA,
means family,
And family never gets left behind Or forgotten.
 
Namasté Mashenka. Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties
Voor de Leeuw komt er een prima periode aan, waarbij je erg gelukkig bent. Je zult in de liefde veel met je partner delen en sociaal gezien zal je populair zijn, waardoor mensen graag met je omgaan. Je hebt een warm hart voor alles en iedereen en bent ook nog eens in staat mensen te Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Zondag en maandag zal je geraakt worden door een krachtige energie, waardoor je zeer vitaal bent. In de liefde ben je sensueel en aantrekkelijk, waardoor je partner graag bij je is. Er kan zelfs verliefdheid optreden. Ook in andere sociale contacten ervaar je veel energie en ben je charismatisch . Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Het kan een week zijn, waarin je veel tijd aan je werk of andere zakelijkheden besteedt en in principe zullen je partner, gezin en familieleden dit niet zo erg vinden. Je bent op de momenten dat je wel tijd voor geliefden hebt, namelijk erg empathisch en vriendelijk, waardoor je in kwaliteit veel Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Wat betreft de liefde is het niet heel goed gesteld, alhoewel er weinig problemen worden voorspeld. Je hebt gewoon veel andere dingen te doen. Het is wel een week met een helende energie wat betreft familie. Zijn er problemen, dan is het een prima tijd om hier iets aan te doen. Dit geldt ook voor Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Het zal een bijzondere week worden, waarin er spirituele energieën zijn. Een Schorpioen die lekker in zijn vel zit, zal witte energieën ervaren en positief in de relatie staan. Je kunt dan delen en zal samen met je partner leuke activiteiten plannen. Schorpioenen die niet lekker in hun Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
De positieve Jupiter zal tot begin oktober door jouw teken reizen en dit zal erg veel positieve energie aan je geven. Je bent optimistisch en speels en kunt hierdoor erg veel leuke activiteiten met je partner plannen. Je partner zal het namelijk erg leuk en onderhoudend vinden om met je mee te Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Zondag en maandag wordt aangeraden relaxt met dingen om te gaan. Je kunt storende energie ervaren, welke voor irritaties zorgt. Je kunt dan zelfs conflicten veroorzaken. Vanaf dinsdag zal je meer energie ervaren en ben je zeer charismatisch wat betreft liefde, maar ook met financiën. Het is Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je zult je eigenlijk de komende weken op je familie en je gezin richten. Er wordt aangeraden je relaxt te gedragen en niet te overhaast bezig te zijn als dingen niet snel genoeg gaan. Getrouwde mensen of samenwonende, kunnen plannen voor een nieuwe woning maken of zelfs voor gezinsuitbreiding. Voor Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Familie en je gezin in het bijzonder zullen de meeste aandacht van je krijgen. Je vindt het erg leuk om er op uit te trekken en met name zondag en maandag zal je de schoonheid, van de mensen waar je van houdt, ervaren. Heb je kinderen, dan zal je veel tijd aan ze willen besteden en zal je partner Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
De relatie met je partner is zeer positief en intens en er kunnen ook deze week zeer fijne momenten zijn. Overigens zal het beter afgaan met een partner die niet onder de indruk zal zijn van de passionele en soms zelfs agressieve manier van omgang. Heb je een te gevoelige partner, dan zal het Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Je zult merken dat Gemini er aankomt. Je hebt erg veel energie en charisma en dat laat je merken ook. Je zult je partner erg veel aandacht geven en vindt het erg leuk om gezamenlijke activiteiten te doen. Zowel mannen als vrouwen zullen geen genoeg van erotiek kunnen krijgen. Heb je een partner die Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Je bent erg temperamentvol en kunt daar in een relatie veel goeds mee doen, maar ook veel kwaads. Met name als je een minder goede relatie hebt, zal je veel minder accepteren en zijn er conflicten mogelijk. Heb je een gezonde relatie, dan zal je je temperament gebruiken om je partner te verwennen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

"Lichte paniek"...dat was het eerste wat ik voelde toen ik hoorde dat het huis van mijn vriend verkocht is. Nu gaat het dan echt gebeuren.
Per 1 oktober gaan we al samenwonen of het huis nu wel of niet verkocht is.
Maar nu dus in juni..het is een onverwachte wending en moet bij mij even zakken zo'n verandering.

"Het is toch best spannend van twee huizen naar een huis"
En wat daar allemaal wel niet bij komt kijken..opruimen..heel veel opruimen.
Alle troep die ik heb weten te verzamelen in al die jaren en daar komt zijn troep ook nog eens bij, de komende weken is "de stort" onze favoriete bestemming als koppel..

Een nieuwe kledingkast is nodig want mijn kast zit vol met kleding van alleen mezelf zelfs op het dak is geen ruimte meer voor Tim!
En verder nog andere handige opbergmeubelen, gelukkig komen we qua smaak aardig overeen.
Lang leven het samenwonen!

Het grappige is dat ik tegen mezelf heb gezegd na die vervelende breuk 6 jaar geleden dat ik het heerlijk vind om alleen te wonen en mijn eigen regels te bepalen...geld uitgeven waaraan ik dat wil en mijn eigen meubels uitzoeken.
Als je samen gaat wonen zul je de uitgaven die je samen doet moeten overleggen.
Maar een ding is zeker: "Mijn maandelijkse traktatie van de Douglas blijft!"

Ik heb veel zin in deze spannende nieuwe fase maar dit is ook een tijd waarin ik terug kijk wat ik heb mogen leren in de afgelopen jaren.

Het was best moeilijk om te leren alleen te zijn en ik heb regelmatig een eenzaam gevoel ervaren.
Ik heb mijn kinderen mogen opvoeden en ben een bedrijf gestart, ik heb een leuk leven met vrienden en familie en sinds een tijd is daar een leuke man bij gekomen.

Ik was vroeger best traditioneel en nog...maar ik heb me kunnen losmaken van bepaalde algemene verwachtingen.
Het "huisje boompje beestje"... het staat voor mij gelijk aan sleur...elke zaterdag boodschappen doen...verplichte bezoekjes schoonouders en ouders en heel veel aanpassen. Ik hou meer van de afwisseling en spontaniteit.
Ik vind familie bezoekjes erg leuk en hecht daar ook veel waarde aan maar als het een verplicht nummertje is elk weekend dan geniet je er niet meer van.
Dat is hoe ik het me herinner vanuit mijn vorige relatie, en dat ik niet 20 jaar op deze manier wilde leven zo geprogrammeerd.

Nu ben ik een heel andere vrouw met de levenslessen van het verleden nog vers in mijn geheugen.
Mijn oma(die niet spiritueel was en nergens in geloofde) zei tijdens ons afscheid: "Zorg dat je altijd je eigen geld hebt en praat je meningsverschillen meteen uit, geef elkaar een kus voor je gaat slapen of de deur uit gaat!"
Dat gesprek heeft nu meer waarde dan ooit en is "bitter sweet".

liefs,
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen voor de Vissen
Voor mei wordt er een goede maand voorspeld, waarin dromen en fantasieën uit kunnen komen en je veel ideeën kunt hebben om je leven de goede kant op te sturen. Je kunt doelen stellen, maar ook zeker bereiken, waardoor je op veel gebieden goed presteert. Dit zal echter niet zonder Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De vooruitzichten voor de Schorpioen zijn niet altijd heel erg goed. Er worden problemen voorspeld met betrekking tot familie en vrienden. Ook je leven zal beïnvloed worden en zeker niet altijd gunstig. Het zal belangrijk zijn de rust in je leven in te bouwen. Kies geregeld voor Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Mei kan een maand worden, waarin bepaalde fantasieën en plannen, waar je al een tijd mee rondloopt, uit kunnen komen. Dit komt niet door externe factoren, maar meer omdat jijzelf erg sterk bent om het een en ander af te dwingen. Je vaardigheden en talenten zullen positieve energie Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Je bent deze maand zowel fysiek als mentaal erg sterk. Het kan een periode zijn, waarin je bepaalde lange termijndoelen maakt. Je hebt het gevoel dat alles je makkelijk afgaat en zal over het algemeen problemen het hoofd bieden. Let op dat je soms met jezelf in de knoop zit, waardoor je niet Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het kan een spannende maand voor de Tweeling worden. Je zit geen moment stil en zal geregeld met leuke mensen afspreken om allerlei activiteiten te doen. Je vindt het leuk om evenementen te bezoeken en jezelf te ontplooien door allerlei kennis te zoeken. Je bent leidinggevend erg sterk en Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Er komt voor de Boogschutter een krachtige en warme maand aan. Je wordt niet alleen door de Zon geprikkeld, maar kunt ook op sociaal gebied veel liefde en warmte ervaren. Persoonlijk gezien zal je je sterk voelen en in contact met mensen zal je merken dat alles zonder veel moeite goed Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Er komt voor de Steenbok een zeer goede maand aan, waarbij je eigenlijk alles kunt bereiken wat je wilt. Zelfs dromen of fantasieën waar je al een tijdje mee rondloopt, kun je uitvoeren. Dit geldt niet alleen voor een relatie of nieuwe verliefdheid, maar ook voor dingen die je in je Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er kunnen deze maand bijzondere situaties zijn, die ervoor zorgen dat je vrolijk bent. Er kunnen echter ook momenten zijn dat je erg verward kunt zijn, waardoor je het gevoel hebt dat je niet weet hoe je hiermee om moet gaan. Er kunnen dus wat veranderingen zijn, maar over het algemeen Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Het kan een mooie maand worden, waarin er ruimte voor liefde is. Toch is dit wel lastig, omdat het werkelijke leven minder kans geeft om liefde daadwerkelijk in je leven te halen. Toch zal je heus wel liefde ervaren en krijg je mooie kansen. Ben je single, dan kun je een zielsverwant Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Voor de Waterman is het een maand, waarbij je resultaten kunt behalen van zaken waar je al een tijdje mee bezig bent. Je harde werken wordt beloond en je hoeft niet meer om te kijken naar zaken die vroeger minder gingen. Toch moet je niet blind zijn voor negatieve zaken uit het verleden. Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
Er wordt gemeld dat het een maand met veel levendigheid en leuke contacten is. Je wilt veel leuke activiteiten doen. Je kunt dit vooral met oppervlakkige contacten doen, omdat je dan jezelf kunt zijn. Je wilt niet te diepgaande gesprekken voeren en geniet van mensen die plezier en enthousiasme Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
In mei kies je geregeld voor rust. Dat is goed, omdat je pauze kunt nemen van drukke werkzaamheden die je de afgelopen tijd had. Je voelt je daar niet helemaal blij mee, maar er wordt aangeraden dit wel te doen. Een korte rustperiode kan helemaal geen kwaad en zal je uiteindelijk meer Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag