astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Juni 2018

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op dat je niet overdrijft. Soms wil je de wijsneus uithangen, maar bedenk dat je ook weer niet alles hoeft te weten. Vraag het anderen, zodat je mensen ruimte geeft zelf ook iets in te brengen. Omdat Venus een oppositie vormt met de chagrijnige retrograde Pluto moet je opletten dat je jaloers kunt zijn. Ga niet gelijk concluderen als een geliefde iets storends doet. Vraag om uitleg en ga ervan uit dat de ander eerlijk is. Vanaf de 21ste is er een oppositie tussen Venus en Mars, waardoor er strijd met een geliefde kan zijn, omdat jij de neiging hebt om te bezitten en macht uit te oefenen. Tracht dit te onderdrukken en ga niet agressief reageren.

De Zon die de 27ste in oppositie staat met Saturnus kan jou verzwakken, waardoor je minder controle hebt. Daardoor kun je kansen missen en vooral als je tegenwerking van anderen krijgt. Je kunt je hulpeloos voelen en doet er goed aan hier zo snel mogelijk wat aan te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld mensen om hulp vragen. Waarschijnlijk zal je, al voor de maand eindigt, in staat zijn de energie te weerstaan, waardoor je de volgende maand prettig ingaat.

Liefdesrelaties
Je begint de maand krachtig als je heersende planeet een driehoek met de communicatieve Mercurius vormt. Daarnaast zullen Venus, Jupiter en Neptunus erotische energie losmaken. Je hebt vertrouwen en weet wat je wilt en vooral met wie. In een relatie ben je liefdevol en bied je je partner intimiteit, romantiek en erotiek. Je partner zal het zeer fijn vinden om tijd met je door te brengen. Let op dat je soms onzeker kunt zijn en denkt dat je partner toch niet lang bij je blijft. Ben je single, dan zal je erg open en avontuurlijk zijn. Je houdt van fantasie en streeft er naar het onmogelijke te bereiken.

Let op dat je dit niet overdrijft. Ook is het verstandig op te letten met wie je flirt. Flirten is leuk, maar niet als dit problemen oplevert. Vanaf de 5de zal Venus een oppositie aangaan met de retrograde Pluto. Dit kan misleidende energie brengen, waardoor je moeite kunt hebben om mensen te vertrouwen. Let op dat je dit niet overdrijft en rationeel blijft denken. Ga mensen niet beschuldigen voor je werkelijk bewijs hebt. Dit duurt een paar dagen en kunt dan meer zelfvertrouwen krijgen. Gebonden mensen en singles stralen dan veel meer kracht uit en de misleidende energie verdwijnt. De 13de zal een belangrijke mijlpaal in je leven worden, omdat de Nieuwe Maan energie in je losmaakt. De Maan maakt namelijk een verbinding met de Steenbok, waardoor je wilt vrijen en genieten. Je relatie zal op een kruispunt staan, waarbij er een belangrijke beslissing genomen kan worden. De meeste Schorpioenen zullen in staat zijn beslissingen over hun relatie te maken en samen met je partner overeenstemming te bereiken. Je zult merken dat het de kleine dingen zijn, die de meeste liefde bieden. Tot en met de 20ste zal er een mooie en liefdevolle energie heersen.

Singles zullen het leven door een roze bril zien. Toch kun je ook kwetsbaar en zeer emotioneel zijn. De 21ste zal Venus in oppositie met Mars staan en dit kan wel wat negativiteit in je leven brengen. Je libido is hoog, maar je vertrouwen is laag. In een relatie kan je veel problemen krijgen als je geen controle over emoties houdt. Zoek een manier om dit te voorkomen, bijvoorbeeld door vaker te sporten of er met vrienden over te praten. De Zon zal een verbinding met de retrograde Saturnus aangaan en deze zorgt voor negatieve energie. Je moet vanaf de 21ste echt opletten, omdat emoties je parten kunnen spelen. Houd je deze onder controle dan zal het leven je toelachen.

Werk en financiën
De maand begint op een bijzonder mysterieuze wijze, waarbij je je soms kunt afvragen hoe het komt dat jouw leven zo uitgestippeld lijkt. Dit komt vooral omdat Venus in de gelukbrengende Kreeft reist en een gunstige verbinding maakt met de retrograde Jupiter in de Schorpioen. Jupiter kan kansen, die je eerder niet aangegrepen hebt, alsnog laten slagen met een 2de kans. Daarnaast zal Venus je veel geluk bieden. Je bent intuïtief sterk en weet heel goed welke weg je moet volgen. Daarnaast kunnen er signalen gegeven worden, zoals: voorgevoelens, voorspellende dromen en onverwachte kansen, die optreden als je een bepaalde wens hebt. Er wordt aangeraden de 1ste dagen wel actief bezig te zijn. Dit kun je doen door geregeld te wandelen of te sporten of op een andere manier bezig te zijn. Bedenk dat een Schorpioen zich mentaal pas goed voelt, als deze fysiek lekker in zijn vel zit. Zit je niet goed in je vel, dan kun je geregeld chagrijnig zijn. Vanaf de 5de zal Venus een verleidelijke en spannende energie geven, terwijl Pluto juist tegenwerkt. Daardoor ben je wisselvallig en in staat om adequaat en efficiënt met werk bezig te zijn, terwijl je op andere momenten weer weinig zin en lust hebt om te presteren. Je hebt echter hulp van de Zon, die een neutraliserende werking op Pluto heeft. Daardoor zal je uiteindelijk krijgen wat je wilt, omdat je van nature doortastend bent. Je moet de 12de t/m de 14 wel opletten dat mensen je tegenwerken. Dit houd je echter scherp, waardoor je er ook weer goed door kunt presteren. Tot en met de 15de ben je in staat om resultaten te behalen.

Vanaf de 19de zal er een goede energie zijn, waardoor je er geregeld op uit wilt trekken. Je kunt nieuwe kansen krijgen en zelfs afdwingen. Wees open en laat mensen zien wie je bent en wat je allemaal aan talenten hebt. Je hoeft heus niet altijd bescheiden te zijn. De periode van de 22ste t/m de 24ste hangt er een gelukkige energie en krijg je veel kansen als het gaat om een nieuwe baan, promotie of nieuwe projecten. Maak hier dus gebruik van. De 26ste zal de retrograde Mars je zowel intellectueel als creatief prikkelen. Daardoor is er succes mogelijk en kun je problemen oplossen. Wees deze periode niet impulsief, want dat kan nog wel roet in het eten gooien. Mars zal helpen het verleden te overwinnen en oude zaken achter te laten.

Mentale en fysieke gezondheid
Je fysieke conditie zal deze maand over het algemeen sterk zijn, maar emotioneel is het een lastige maand, waarbij je vertrouwen geregeld onder druk staat. Bedenk dat emoties en fysieke gesteldheid sterk met elkaar in verbinding staan. Je dient vanaf het begin van de maand je mentale gestel onder controle te houden. Bekijk welke emoties je ervaart en of er stressvolle situaties zijn. Deze zal je dan moeten zien te vermijden. Andersom is het belangrijk dat je je fysieke gestel in de gaten houdt. Deze is deze maand goed, maar je moet natuurlijk niet overdrijven, omdat je wel degelijk kwetsbaar kunt zijn. Het zal belangrijk zijn te bekijken wat je aan sport of beweging doet en of je houding wel goed is. Doe je dit fout, dan kun je ernstige lichamelijke klachten krijgen. Rond de 5de kun je je moe voelen en kan je een paar dagen meemaken waarin je slecht slaapt. Over het algemeen is dit rond de 10de weer goed. Mocht je in het midden van de maand nog problemen hebben, ga dan naar een deskundige. Rond de 19de kunnen er andere dagelijkse routine komen, waarbij vrienden uit het verleden betrokken zijn. Dit kan een positieve werking op je mentale gesteldheid hebben.

Algemeen voor alle tekens (een maand waarbij luchttekens veel invloed hebben)
In juni is er ruimte voor communicatie en sociaal contact. Er zijn kansen om nieuwe vrienden en liefde te vinden. Mensen willen het liefst gelijk op vakantie gaan. Daarom is het verstandig de energie om te zetten in ontspanning en leuke activiteiten. Met name Mars, in de Waterman, zorgt voor deze kracht. Vanaf de 26ste zal Mars retrograde bewegen, waardoor mensen meer de keus maken om de natuur in te gaan, niet teveel te sporten en vaker te slapen. Zakelijkheid wordt wat meer weggeschoven. Daarom doen mensen er goed aan evenwicht te vinden in werk en ontspanning. Mensen die nu al in staat zijn vakantie te nemen, doen er goed aan dit te doen, omdat er in juli en augustus eclipsen zijn, die storing geven. Daarbij zal Mercurius die maanden retrograde bewegen. Daardoor is juni een betere maand om weg te gaan. Financieel, qua liefde of fysieke aantrekkelijkheid zijn de 1ste dagen van juni geschikt. Er lijkt geschikte energie te zijn voor winst, beloning en andere mooie zaken. Bepaalde dingen die eerder gestart zijn, kunnen resultaten en successen geven. De Nieuwe Maan is de 13de om 21:54:04 en geeft energie af, die mensen onrustig kan maken. Ook is er energie die zorgt dat mensen graag met familie omgaan en willen mensen meer geld uitgeven. Omdat Mars aan het eind van de maand retrograde gaat bewegen, overdenken mensen dingen uit het verleden. Schroom niet verandering aan te brengen. Doe je dit te laat, dan kan Mars vervelende energie bieden. Mars zal deze maand ook krachtige intellectuele energie bieden. Daardoor is het een prima periode om naar school te gaan, een cursus te volgen of met bepaalde hobby’s te starten. Mensen denken na over bezigheden, relaties en andere belangrijke zaken. Uranus biedt prima energie, waardoor mensen verrassingen en beloningen kunnen krijgen.

De Volle Maan reist de 28ste om 06:54:35 door de Steenbok en de Zon, in de Kreeft, staat tegenover Saturnus in de Steenbok. Dit is een lastige tijd, omdat mensen moeite hebben evenwicht te vinden tussen emoties, die door de Kreeft versterkt worden, en nuchterheid, die door de Steenbok versterkt worden. Dit hoeft niet verkeerd uit te pakken, maar het is verstandig alert te blijven. Merk je dat je er moeite mee hebt, zorg dan voor duidelijkheid en praat er over. De Volle Maan zal een periode van voltooiing, bloei en succes in het privéleven brengen. Zakelijk kunnen er successen zijn, maar moeten mensen alert zijn op negativiteit die ervoor kan zorgen dat er conflicten en andere problemen kunnen ontstaan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer
door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer
door Medium Johan
Affirmaties
Hallo lieve lezer,

Ik geloof (wettenschappelijk bewezen) dat ieder woord wat we spreken, typen en denken invloed heeft op ons Lees meer
door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je in een relatie romantisch, waarbij je je partner en kinderen niet vergeet. Je zoekt graag het avontuur op en vindt het fijn jezelf te verwennen. Je bent aantrekkelijk en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Je partner zal op erotisch gebied niet tekort komen. Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan geregeld een sensuele energie hangen, waardoor je sympathiek en liefdevol tegen je partner bent. Zondag ben je graag thuis en breng je tijd door met je partner en kinderen. Het is een prima dag voor liefde en je partner zal ook seksueel niet tekort komen. In principe ben Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze periode charismatisch en aantrekkelijk. Dit komt voornamelijk door je enthousiasme en je speelse karakter. Je wilt dollen en spelen en dit is voor je partner leuk, maar soms ook minder leuk als je ook open naar anderen bent, zelfs als je daar geen bijbedoelingen bij Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt een groot deel van de week een krachtige spirituele energie en daar is de Schorpioen gevoelig voor. Je zult geregeld dromen over allerlei dingen die jou ook overdag bezig houden. Tracht deze te onthouden, want ze kunnen je veel vertellen over hoe je in de relatie met Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van romantiek, zal het een redelijke week worden, waarbij er verbondenheid is en jullie veel leuke activiteiten met elkaar doen. Erotiek zal flink veel aandacht krijgen. Dit zal waarschijnlijk echter pas na woensdag zijn. Voor die tijd gaat het iets moeizamer wat Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de laatste tijd veel nagedacht over mensen in je omgeving en dan vooral over familie, gezin en kinderen. Je moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je jezelf anders gestrest kan maken en dit zal uiteindelijk geen goede emoties losmaken. De reden waarom je veel Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Net als vorige week ben je nog veel met je carrière bezig. Er wordt aangeraden zondag rust te nemen. Je bent veel aan het werk, maar in je vrije tijd doe je er goed aan om je partner en andere geliefde alle aandacht te geven. Maandag en dinsdag ben je energiek en zal je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week charmant en liefdevol en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Daardoor ben je zeer aantrekkelijk en vind je partner het fijn om met je om te gaan. Met name Venus zal je hormonen prikkelen, waardoor je een groot deel van de week liefdevol bent. Je bent het Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent het 1ste deel van de week vermoeid, waardoor je minder met avontuur en spanning bezig bent. Je vindt het fijn om lekker lui op de bank te hangen en te genieten van je partner en gezin. Je bent erg liefdevol en doet er alles aan om het anderen naar de zin te maken. Je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je een krachtige energie, waardoor je een magnetische werking op je partner hebt. Je bent liefdevol en enthousiast, waardoor je het leuk vindt om activiteiten te plannen. Ook maandag ben je zeer liefdevol en heb je erg behoefte aan erotiek en spanning. Je vindt Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Waterman zullen de 1ste dagen van de week romantisch en zweverig zijn. Je bent graag aan het dromen over liefdevolle dingen die je met je partner kunt doen. Je bent sterk en zal evenwicht vinden tussen je privéleven en je zakelijke leven. Je bent op vele gebieden Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week vermoeid zijn. Waarschijnlijk komt dit, omdat je veel gewerkt hebt en dat het nu wel even genoeg is. Toch zal je de eerste dagen moeite hebben om tijd aan je privéleven te schenken. Je komt bijna niet toe aan je partner en/of partner, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen
Het 1ste deel van de maand verloopt relaxter dan het 2de. Vanaf de 12de maakt Mercurius een korte reis door jouw sensitieve teken. Je bent eerlijk en soms wel ‘te’ eerlijk. Je wilt de waarheid en bent moeilijk te overtuigen. Let op misleidende energie en bepaalde verhalen waar mensen mee Lees meer


Boogschutter

Algemeen 
Jouw heersende planeet Jupiter reist retrograde. Daardoor ben je minder speels en avontuurlijk. Je denkt meer over het leven na en bent bedachtzamer bij de dingen die je doet. Ook denk je veel over jezelf na. Aan het begin van de maand zal de liefdevolle Venus een positieve energie uitstralen, Lees meer


Leeuw

Algemeen
De 1ste week is er een verbinding tussen de egocentrische Zon en de communicatief sterke Mercurius. Deze vormen de 5de een gezamenlijke kracht, waardoor je snel en passioneel kunt functioneren. Je bent krachtig in het communiceren met mensen en bent op intellectueel gebied in staat veel kennis tot je te Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Je heersende planeet Venus zal al aan het begin van de maand een fantastische driehoek met Neptunus aangaan. Daardoor ben je vriendelijk en liefdevol, waardoor je op veel gebieden van je leven lekker in je vel kunt zitten. Je kunt de wereld door een roze bril zien en zowel singles als gebonden mensen Lees meer


Maagd

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius maakt een snelle beweging, als gevolg van de passionele Mars die flink wat energie biedt. Daardoor ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en kun je deze 1ste week lekker in je vel zitten. Je kunt in je carrière goed communiceren en zal alles, wat je wilt, ook op Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je heersende planeet Saturnus beweegt tot september retrograde. Daar moet je zeker rekening mee houden. Er kunnen storingen en conflicten zijn, door eerdere acties en handelingen die je verrichtte. Daardoor kunnen er instellingen, bedrijven of mensen zijn, die jou ter verantwoording roepen. Dit zal het Lees meer


Vissen

Algemeen
De 1ste periode van de maand zal er een liefdevolle verbinding zijn tussen Venus en Neptunus. Je bent een dromer van jezelf, maar dat zal nu nog meer zijn. Je kunt niet alleen fantaseren en een krachtige intuïtie hebben, maar er kunnen ook voorspellende dromen zijn. Luister hier goed naar en Lees meer


Schorpioen

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius zal de maand starten met een driehoek met de krachtige Mars. Je bent daardoor in staat al vanaf de 1ste dagen krachtig en overtuigend met mensen om te gaan. Je vindt het ook erg leuk om met mensen te praten en in principe over alles wat jou en anderen kan boeien. Wat Lees meer


Waterman

Algemeen
De 1ste dagen zijn betrekkelijk rustig, maar vanaf de 5de zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius zorgen voor een actieve en zeer drukke maand. Dit zorgt er tevens voor dat je een goed humeur kunt hebben en je over het algemeen op een open en flexibele manier in het leven staat. Je voelt een bepaalde Lees meer


Stier

Algemeen
Je heersende planeet Venus, zal deze maand actief zijn en geregeld een verbinding met planeten maken. In het 1ste deel van de maand zal deze planeet een driehoek met de retrograde bewegende Jupiter maken. Dit zorgt voor geluk en positieve trillingen, maar het is ook een tijd om je leven eens onder de loep Lees meer


Ram

Algemeen
Je start de maand mentaal zeer krachtig, door een verbinding tussen de communicatieve Mercurius en jouw heersende planeet Mars. In principe gaat alles je goed af. Je kunt goed presteren of het nou is om jezelf intellectueel te verrijken, je geheugen te versterken of om fysiek gezond te zijn. Je laat je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag