astro content

Maandhoroscoop Schorpioen oktober

Een overzicht van de maand
De retrograde beweging van Mercurius, die door jouw teken reist, kan de 1ste week invloed hebben. Je hebt het gevoel dat alles mis gaat en hebt constant een onderbuikgevoel. Je hebt het gevoel dat andere mensen of instellingen constant voor onrust zorgen en weet niet zo goed wat je hier mee aan moet. Je kunt moeilijk aangeven wat je diepste gevoelens zijn, wat tot veel onrust zorgt. Je moet er in deze periode voor zorgen dat je het geduld bewaart en vooral niet toegeven aan de woede die je van nature in je hebt. Lukt het niet om controle te houden, dan kun je dingen doen, waar je later veel spijt van kunt hebben. Je doet er in deze periode goed aan jezelf soms wat vaker terug te trekken en dingen te doen, die je al een tijdje af wilde ronden. Je zult merken dat je, als je alleen bent of met vertrouwde mensen, veel meer tot rust komt en minder negativiteit zult ervaren. In je werk, maar ook in je privéleven doe je er goed aan orde in je leven te brengen.

Vanaf de 8ste zal er een verduistering van de Maan, in de Ram, zijn. Omdat dit een Volle Maan is, kan deze veel invloed op je hebben. In je werk kun je problemen ervaren, waarbij bepaalde mensen uit je leven kunnen verdwijnen. Let op dat je soms te perfectionistisch wilt zijn en dit als druk ervaart. Je mag best wat gas terugnemen. Laat je werk soms even liggen, neem meer rust of ga lekker sporten. Schorpioenen die veel stress ervaren, kunnen constant het gevoel hebben dat ze ziek zijn en zelfs fantoompijnen ervaren. Bedenk dat je zo krachtig bent, dat je in staat bent jezelf ziek te maken. Door de energie van de Maan kun je wel bedenken wat je zou moeten veranderen in je leven. Het zou een goed moment zijn om te stoppen met zaken die niet veel goeds brengen.
Rond de 10de zal Mercurius, in de Weegschaal, voor sentimentele gevoelens zorgen. Hierbij kunnen zaken uit het verleden een krachtige invloed hebben. Deze kunnen uiteindelijk goed voor je uitpakken, waarbij je zelfs een tweede kans bij iets of iemand kunt krijgen. Toch voel je je nog steeds moe en heb je moeite je fysieke en mentale gestel positief te houden. Je hebt de neiging bij mensen weg te gaan, maar misschien moet je bedenken dat dit misschien niet goed is en je juist andere mensen op moet zoeken om je prettiger te voelen.

Vanaf de 23ste zal er een veel positievere energie op je afkomen, doordat de verduisterde Zon en Venus een warme gloed op je laten schijnen. Je krijgt veel meer aandacht van andere mensen, waarbij ze beseffen dat ook jij je zwakheden kent en niet altijd die harde Schorpioen bent. Mensen zullen willen leren wie jij als persoon bent. In je relatie gaat de ander herkennen dat je veel liefde in je hebt, waardoor je partner jou meer aandacht wil geven. Je kunt de komende tijd de drang hebben om contact met mensen op te nemen, die je al een tijdje niet gezien hebt. Ze zullen je met open armen ontvangen, waardoor je veel meer het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat. In deze periode kun je, als single, een warme sentimentele en romantische energie uitstralen, waardoor mensen gecharmeerd worden en voelen hoeveel liefde je kunt geven. Vanaf de 26ste, als Mars door de aardse Steenbok reist, voel je de energie door je heen stromen en wordt je geest veel actiever. Je krijgt veel nieuwe ideeën en kunt in het contact met mensen ondersteunend werken en mensen prikkelen om meer uit het leven te halen. Je energie is zo sterk dat je het moeilijk vindt om alles te controleren, maar als je voldoende sport, gezond eet en voldoende slaapt, zal het je wel gaan lukken. Let op dat er de gehele maand een krachtige energie vanuit de Maan komt, waardoor alles wat je doet, versterkt wordt. Als je zuiver handelt, zal je merken dat je ook zuivere energie terugkrijgt.

Sociaal
Met name in het 1ste deel van de maand heb je een bepaald gevoel in je onderbuik, waardoor je voelt dat er veel dingen niet gaan zoals jij zou willen. Je voelt je soms onzeker en kunt jezelf afvragen wat je nu precies allemaal fout doet. Je maakt je zorgen om je eigen leven, maar kunt je ook zorgen maken om het leven van andere mensen. Je bent hierdoor erg gevoelig en kwetsbaar en kunt zeer verdrietig worden, waardoor je geregeld gespannen bent. In het contact met je partner snak je naar warmte en liefde en wil je veel aandacht. Als je deze niet of onvoldoende krijgt, kun je depressieve gevoelens ervaren. Ben je single dan kun je je eenzaam voelen en verlang je naar een partner die jouw liefde kan bieden. Met name Schorpioenen, die geen vooruitzicht op een nieuwe partner hebben, kunnen hierdoor ook depressief worden. In je werk kun je problemen ervaren en merk je dat je even rustig aan moet doen. Let op dat je in deze periode veel negatieve gevoelens kunt ervaren van verdriet tot aan woede toe. Er wordt aangeraden soms wat extra tijd vrij te maken voor ontspanning en rust. Rond het midden van de maand kun je erg sentimenteel zijn en denk je vaak terug aan het verleden. Je mist bepaalde mensen en voelt je extra eenzaam. Gaandeweg de maand zal het echter beter gaan en in de laatste 2 weken zal je veel vrolijker zijn en straal je veel meer positiviteit uit, waardoor mensen meer naar je toetrekken. Je wilt meer ondernemen en bezoekt vrienden en familie. In een relatie kun je weer veel meer liefde van jouw kant laten zien en voel je je minder onzeker.

Zakelijk
Je hebt aan het begin van de maand erg veel moeite om controle te houden over de dingen die je moet doen. Er kunnen veel dingen minder goed lopen, dan je zou willen. Je ervaart veel tegenwerking en kunt je geduld wel eens verliezen. Wanneer dit gebeurt, kun je dingen zeggen en doen, die je beter niet kunt doen. De kans dat je in deze periode veel conflicten tegen kunt komen, is extra groot, waardoor je er goed aan doet om controle over jezelf te houden. Je zou er in deze periode goed aan doen om even rust te nemen in de vorm van één of meerdere vrije dagen. Je kunt je dan even richten op mensen die je vertrouwt, waardoor je weer wat meer vertrouwen kunt bijtanken. In de periode van de 8ste kun je problemen tegenkomen, waarbij je zelfs je baan of bedrijf kwijt kunt raken. Bedenk voor jezelf of je wel op een zuivere manier bezig bent en breng eventueel orde aan in de dingen die je doet. Je zult merken dat je beloond zal worden als je schoon schip maakt, maar negatieve dingen meemaakt als je dit niet doet. Vanaf de 10de zal je langzamerhand weer mee grip op je leven krijgen en merk je dat er weer positieve gevoelens in je opkomen. Je krijgt de kans om met nieuwe zaken te beginnen en merkt dat mensen op een prettiger manier met je omgaan. Mensen die problemen op het werk hebben of werkeloos zijn, kunnen hierbij positieve energieën ervaren. Je krijgt hierdoor meer grip op je leven en dit zorgt voor een betere ontwikkeling, waardoor je de maand op een goede manier af kunt sluiten.

Gezondheid en karakter
De eerste twee weken ervaar je veel negatieve energieën waardoor je niet lekker in je vel zit. Je voelt je geregeld gestrest en kunt jezelf niet altijd op een goede manier uiten. Je voelt je emotioneel en kunt wel eens het gevoel hebben dat je spontaan in tranen wilt uitbarsten. Hierdoor kun je jezelf lichamelijk soms zwakker voelen en dit kan leiden tot ziektes of kwaaltjes. Het is belangrijk dat je in dit geval even langs de dokter gaat om advies te vragen. Wees vooral niet eigenwijs en luister naar de manier waarop je behandeld moet worden. Volg in deze periode de aanwijzingen goed op en trek niet je eigen plan. Je kunt anders complicaties krijgen, die minder goed onder controle te krijgen zijn. Mensen die ziek worden, dragen deze ziekte waarschijnlijk al een tijdje met zich mee, maar zijn extra kwetsbaar door hun mentale gespannenheid. Hierbij is het zelfs niet uitgesloten dat je de symptomen van ziektes ervaart, die je eigenlijk helemaal niet hebt, maar jezelf inbeeldt. Mensen die niet fysiek ziek zijn, kunnen zich zwak voelen, maar doen er in dat geval goed aan om juist te sporten en de vrije natuur op te zoeken. Je zult merken dat het je erg goed zal doen om te bewegen. Je kunt op deze manier de stress uit je lichaam trainen en dat zorgt ervoor dat je je lekkerder gaat voelen. De laatste week komt er een positieve energie aan, waardoor je weer fysiek sterker wordt en je fit gaat voelen. Je wordt actiever en je ervaart een energie die door je heen gaat stromen. Toch kan deze energie je wel prikkelbaar maken als je te weinig beweegt. Blijf dus lekker sporten en zorg in ieder geval voor voldoende slaap en zorg ook geregeld voor een passieve hobby, omdat je daar ook door kunt ontspannen. Tracht op momenten dat je je gestrest voelt, niet stil te blijven zitten, omdat je je dan nog minder goed gaat voelen.

Blog

door Medium Syreeta
Geluk Het geluk ligt niet in de dingen zelf,
maar in hoe je ze ziet en ervaart. Lees meer
door Medium Ronald
Aanwezigheid op de lijn Ronald Lieve mensen,

Vanaf deze maand, oktober zal ik langzaam aan weer meer op de lijn zijn.
Door vakantie, ziekte Lees meer
door Medium Marja
Kracht Lieve mensen,
Er wordt mij vaak gevraagd ?wat is kracht??
Hoe voel ik dat?
Lieve allemaal, als je dit leest weet dan dat Kracht al aanwezig Lees meer
door Medium Tes
Chakra's zo gemakkelijk ... of toch niet? Chakra's, zo gemakkelijk... of toch niet?

Het valt mij al een hele tijd op dat er tegenwoordig meer en Lees meer
door Medium Coby
Coby, terug van weg geweest Lieve mensen,

Ik ben weer terug van weg geweest, ik zal er weer zijn voor jullie vanavond vanaf ongeveer 19:30.
Ik Lees meer
door Medium Manon
De cirkel van Gedachten Lieve Mensen,


Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken,
Blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.

Als ik Lees meer
door Medium Marja
Kinderen van NU Lieve Mensen,

Als je vragen hebt over je kinderen kun je mij altijd bellen. Zowel baby's kleuters, schoolkind en puber.
Ik kan Lees meer
door Medium Paul
Tussen Angst en Verlangen Je begeeft je tussen angst en verlangen, zonder je daar bewust van te zijn. Wanneer angst en verlangen benoemd worden, een Lees meer
door Medium Esperanza
Gedachtekracht Kijk dan naar jouw gedachten...
Dat wat je positief durft te geloven wordt jouw werkelijkheid.. Misschien niet direct maar als je er Lees meer
door Medium Candice
Quote To be beautiful means to be yourself.
You dont need to be accepted by others!
You need to accept yourself!

Liefs Candice

Lees meer
door Medium Syreeta
Mediteren (2-09-2014) Ken je het gevoel dat je graag zou willen beginnen met mediteren? Je verdiept je in diverse meditatie oefeningen,
meditatie Lees meer
door Medium Judith
Ik ben er weer!! Lieve mensen en vooral diegenen die mij gemist hebben....ik ook julle!

Na een wat hectische periode, ga ik mijn werk weer Lees meer
door Medium Yvonne
Yvonne met vakantie Ik ga van een welverdiende vakantie genieten van 8 tot en met 19 september en daarna ben ik uitgerust en wel iedereen graag weer Lees meer
door Medium Ailine
tranen van een mama Waarom huil je Mama?" vroeg een jongetje aan zijn moeder. "Omdat ik een vrouw ben" antwoordde zij. "Ik begrijp het niet" zei het Lees meer
door Medium Ailine
cherokee wijsheid Een oude Cherokee indiaan geeft zijn kleinzoon onderricht over het leven." Binnen in me is een gevecht gaande " , zegt hij tegen de Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Tweeling


Liefde en relatie
Tot de 25ste zal de retrograde bewegende Mercurius nog voor spanning kunnen zorgen, omdat je toch niet helemaal in staat bent om je gevoelens te uiten. In een relatie bestaat de kans dat jullie elkaar niet altijd even goed begrijpen. Tracht hier op te letten door niet te scherp Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Je moet aan het begin van de week voor misverstanden oppassen. Mercurius, die dan nog steeds een retrograde beweging maakt, kan er voor zorgen dat je moeite hebt om met mensen, waar je eigenlijk van houdt, te communiceren. Met name in de liefde en vriendschappen voel je je Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Je moet er de eerste dagen voor oppassen dat je financieel geen onnodige uitgaven doet. Dit kan er namelijk toe leiden dat je in een relatie irritaties naar elkaar voelt of als je single bent reële geldproblemen kunt krijgen. Tracht hier goed op te letten en zeg of doe vooral Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Je bent romantisch , waarbij je gaandeweg de week steeds meer spanning in je leven zult ervaren. Dit is het gevolg van Mercurius die weer een voorwaartse beweging gaat maken. Deze spanning zal overigens op een zeer goede manier uitpakken, waarbij je in een relatie veel mooie Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je hebt aan het begin van de week wat moeite met de communicatie en dan vooral met mensen waar je een warme band mee hebt, zoals een partner, vrienden of familie. Gaandeweg de week zal je merken dat de energie van Mars toeneemt en je hierdoor meer kunt genieten van de leuke dingen Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
De komende week kan het in de liefde wat hobbelig zijn. Hierbij kan een relatie, die over het algemeen wel goed gaat, wel tegen een stootje, maar een relatie die al niet goed ging, kan wel eens onder druk komen te staan. Er kunnen zelfs verschillen zijn, waar jullie niet goed Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
De gedeeltelijk verduisterde Zon zal, in combinatie met Venus, voor een warme energie kunnen zorgen. Hierdoor heb je erg veel behoefte aan liefde en sensualiteit. In een relatie doe je veel voor je partner en wil de ander ook geregeld verleiden tot amoureuze avontuurtjes. Wanneer Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je hebt soms zoveel moeite met relaties en dan niet alleen op liefdesgebied, maar ook met vrienden en familie kun je wel eens moeite hebben. In de meeste gevallen komt dit, omdat je te bang bent om andere mensen te vertrouwen. Mocht je dit herkennen, dan doe je er Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Deze week zal op liefdesgebied over het algemeen goed verlopen. Er kan zelfs een cruciaal moment komen, waarbij je een drastisch besluit neemt. Dit besluit zal echter voor je huidige leven goed uitpakken. Hierdoor zal je in een relatie sterker voor de dag komen en kun je ook veel Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je bent iemand die op stabiel manier in het leven staat en je hebt behoefte aan een partner, die deze stabiliteit ook heeft. Venus zal vanaf de 23ste veel warme energie bieden, omdat deze versterkt wordt door de gedeeltelijke verduisterde Zon. Je bent op zoek naar harmonie en over Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
De komende week zullen de energieën van de gedeeltelijk verduisterde Zon en Venus, die beiden door de Schorpioen reizen, veel positieve krachten op je afsturen. In een relatie ervaar je veel harmonie en vinden jullie het fijn om veel samen te doen. Zelfs Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
De komende week hink je nog op twee gedachten. Aan de ene kant vind je het erg fijn om zelfstandig te zijn, maar aan de andere kant heb je behoefte aan iemand die jou ondersteunt en je soms bij de hand neemt. Dit heeft als nadeel dat je in een relatie, maar ook bij Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand
Van de 4de tot de 25ste zal Mercurius een retrograde beweging maken. Doordat Mercurius door de Schorpioen beweegt, kun je in je relatie wel wat problemen tegenkomen. Dit komt omdat je teveel nadenkt en te serieus bent, waardoor je minder flexibel bent bij de dingen die je zowel zakelijk als Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde beweging van Mercurius, die door jouw teken reist, kan de 1ste week invloed hebben. Je hebt het gevoel dat alles mis gaat en hebt constant een onderbuikgevoel. Je hebt het gevoel dat andere mensen of instellingen constant voor onrust zorgen en weet niet zo goed wat je hier mee aan Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde beweging van Mercurius in de Schorpioen zorgt de 1ste week, vooral op het gebied van je carrière of met de doelen die je jezelf gesteld hebt, voor spanningen. Je ervaart eigenlijk overal waar je komt een weerstand. Je kunt hierbij soms aan jezelf twijfelen, waardoor je Lees meer


Een overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand geeft de retrograde bewegende Mercurius, in de Schorpioen, veel invloed. Hierdoor heb je het gevoel dat er veel problemen terugkomen. Waarschijnlijk heb je bepaalde zaken niet voldoende afgerond of verwerkt. Hierdoor zal je er nu alsnog veel aandacht aan moeten Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde bewegende Mercurius, in de Schorpioen, biedt de 1ste week veel invloed op de Maagd. Je zult erg veel moeite hebben om met andere mensen te communiceren en je gevoelens op een juiste manier naar buiten te brengen. Je praat wel veel, maar kunt alleen niet duidelijk maken wat je Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde beweging van Mercurius, die de eerste 10 dagen door de Schorpioen reist, kan voor problemen zorgen. Je kunt problemen met je huis krijgen, controle over jezelf verliezen of problemen krijgen met familie of vrienden. Er kunnen misverstanden zijn om dingen die je doet. Je weet zelf Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde bewegende Mercurius in de Schorpioen kan zorgen voor problemen met vrienden of een relatie. Tracht jezelf te controleren en let op wat je zegt of doet. Omdat je onzeker bent, is de kans dat je dit werkelijk doet wel redelijk groot. Je kunt beter geen vriendschap of relatie Lees meer


Een overzicht van de maand
De eerste 10 dagen zal de retrograde bewegende Mercurius zich in de Schorpioen bevinden, waardoor je verantwoordelijkheidsgevoel versterkt wordt. Je moet er voor oppassen dat je niet overdrijft. Je concentreert je namelijk zoveel op je werk en andere belangrijke zaken, dat je weinig tijd Lees meer


Een overzicht van de maand
De retrograde bewegende Mercurius, in de Schorpioen, oefent tot aan de 10de invloed uit. Voor de Weegschaal kunnen er financiële problemen uit voortkomen. Dit kan een onverwachte uitgave zijn, maar kan ook duiden op een risico dat je in het verleden genomen hebt. Hopelijk heb je een appeltje Lees meer


Een overzicht van de maand
Mercurius zal een retrograde beweging maken van de 4de tot de 25ste en begint in de Schorpioen. Hierdoor zal je veel willen, maar tegelijk ook merken dat je over alles na wilt denken, waardoor het uiteindelijk moeilijk is om dingen ook daadwerkelijk aan te pakken. Je ervaart veel passie, maar Lees meer


Een overzicht van de maand
Oktober begint met de retrograde bewegende Mercurius, in de Schorpioen. De eerste dagen zullen niet echt positief uitpakken. Je bent pessimistisch en kunt niet bedenken dat het ooit beter zal verlopen. Je hebt het idee dat je zowel gevoelsmatig als lichamelijk vast zit en zet geregeld een muur om Lees meer


Een overzicht van de maand
Jouw heersende planeet Mercurius zal de 4de tot de 23ste een retrograde beweging maken. Hierdoor zal deze beweging voor storingen zorgen, waarbij je minder snel handelt en op communicatief gebied minder open bent. Doordat Mercurius de eerste 10 dagen door de Schorpioen reist, kun je met name op Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie