astro content

Maandhoroscoop Schorpioen april

Algemeen overzicht van de maand

De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, zal op de 4de verduisterd worden. Deze eclips kan invloed hebben op je verleden en onderbewustzijn. Je moet een aantal zaken loslaten en vooruitkijken. Het heeft werkelijk geen zin op een negatieve manier naar het verleden te kijken. Wanneer je terug kijkt en doorhebt welke dingen positief waren en welke dingen niet, zal je merken dat je je een stuk beter kunt voelen. Het is een periode om inzicht in jezelf te krijgen en te bedenken wat er allemaal in je onderbewustzijn speelt en welke zaken je aan moet pakken. Wanneer je dit op een positieve manier doet en er ook nog eens over durft te praten, met mensen die begaan met je zijn, zal je merken dat de nabije toekomst er een stuk beter uitziet. Trauma’s en andere negatieve ervaringen zijn bedoeld om je alert te houden op dingen die je niet meer moet doen, maar niet bedoeld om je je hele leven in de problemen te brengen. Verberg je niet achter het verleden en kijk op een heldere en open manier naar datgene wat nog op je pad kan komen. Het zal niet altijd een prettige tijd worden, maar uiteindelijk zal je je opgelucht voelen. Deze periode kan je erg serieus zijn en heb je behoefte jezelf terug te trekken. Let op dat je mensen, die het wel goed met je bedoelen, niet negeert. Mensen vinden het heus niet erg je bij te staan, vooral op momenten dat je kwetsbaar bent. Dit maakt je minder hard, waarbij je een stuk liever en charmanter overkomt. Als gevolg van de Volle Maan wordt je spirituele kant versterkt en zal je intuïtie je goed van pas komen. Luister naar je intuïtie, zodat je de juiste dingen doet en zegt. Je vertrouwen zal hierdoor toenemen en zowel privé als zakelijk veel mooie momenten brengen.

Jupiter, in het vuurteken Leeuw, eindigt op de 8ste zijn retrograde beweging. Hierdoor verdwijnen de gedachten dat je geen mogelijkheden had en dat je je doelstellingen niet kon bereiken. Je was geregeld lui en niet altijd op de juiste manier bezig, maar dat gaat nu veranderen. Je kunt jezelf weer activeren en gaat je steeds meer richten op doelen die je voor ogen hebt. Venus komt op de 11de in het luchtteken Tweelingen, waardoor je je kunt concentreren op de serieuze zaken in het leven. Je bent in staat om te bekijken wat je kan doen om je leven een nieuwe richting te geven. Doordat je analytisch vermogen sterk is, kun je geregeld tot de kern van zaken doordringen. In de liefde wil je je richten op intimiteit met mensen waar je om geeft. Hierdoor kunnen banden met familie en vrienden verbeteren. In de liefde ben je intens en gepassioneerd en besteed je er veel tijd aan om ervoor te zorgen dat de ander jou beter kan begrijpen. Je bent open over je gevoelens en ook zachter naar bepaalde negatieve zaken die er in de wereld gebeuren. Je tracht empathisch en sensitief met problemen om te gaan. Ben je single dan heb je in deze periode behoefte aan iemand die emotioneel de diepte in kan gaan. Je verlangt naar iemand die zich helemaal aan jou wil geven en alleen voor jou wil gaan.

Op de 14de zal Mercurius door de Stier reizen en heb je behoefte aan mensen die je willen helpen en ondersteunen. Heb je een relatie dan heb je vooral behoefte aan je partner, die jou goed kent en je kan vertellen hoe je bepaalde zaken op moet lossen. Jijzelf zal overigens ook veel tijd aan de ander besteden en bereid zijn de ander te helpen en te adviseren. Ben je single dan kun je eenzaamheid ervaren, omdat je het moeilijk vindt om mensen bepaalde zaken toe te vertrouwen. Je bent iemand die vrij gesloten is en mist dan de ondersteuning. Je doet er goed aan om, als je dit nodig hebt, familie om hulp te vragen. Je denkt in deze periode veel na en wilt zo zuiver mogelijk in het leven staan. Je bent eerlijk en hebt duidelijke normen en waarden, die je weet te gebruiken om zowel zakelijk als privé goede succes te behalen. In het contact met andere mensen ben je iemand die goed kan bemiddelen en op zoek bent naar mensen die zelf ook open en eerlijk in het leven staan. In het algemeen is het een prima periode om veel tijd aan een relatie of andere dierbaren te besteden. Op de 16de zal Pluto in het aardeteken Steenbok binnenkomen. Hierdoor kun je flexibel zijn en kun je goed met veranderingen omgaan. Doordat Pluto een retrograde beweging maakt, zal deze intense energie enigszins ingetoomd worden en kun je eigenlijk zeer subtiel met werk of mensen omgaan. Op de 18de komt de Nieuwe Maan in het vuurteken Ram, waardoor er een hoop vuur in je komt. Je weet dit vuur over het algemeen zeer goed onder controle te houden en kunt op veel gebieden goede ontwikkelingen meemaken. Er kunnen mogelijkheden komen om met een nieuwe baan of een nieuw project te starten, wat geïnitieerd wordt, omdat je erg ambitieus bent en veel passie en enthousiasme laat zien. Hierdoor val je bij mensen op en vertrouwen ze je bepaalde werkzaamheden toe. In het algemeen zal deze periode ook geschikt zijn om je levensstijl te verbeteren, waardoor je gezondheid een stuk zal verbeteren. Je bent zowel emotioneel als fysiek erg krachtig en dit straal je ook goed uit.
Op de 20ste sluit de Zon zich bij Mercurius in de Stier aan. Hierdoor vind je het fijn tijd met vrienden door te brengen, maar dan het liefst niet met meerdere mensen tegelijk. Het liefst ben je in een één op één situatie, omdat je dan jezelf kunt zijn. Toch zal je er niet voor schromen om met een groep mensen af te spreken, maar dan alleen als het familieleden zijn. Je voelt je bij hun op je gemak en voelt je dan thuis. Door de energie van Mercurius heb je behoefte om harmonie en balans in je leven te brengen en zal je door de energie van de Zon hier ook wel in slagen. Over het algemeen zal je vooral zakelijk erg charmant en luchtig overkomen, maar kun je ook diplomatiek zijn als je belangrijke besluiten moet nemen of zakelijke afspraken hebt. Op de 30ste verlaat Mercurius het gebied van de Stier en sluit deze zich bij Venus in de Tweelingen aan. Hierdoor ben je analytisch van aard en kun je op een serieuze manier met zaken omgaan. In deze periode ben je mysterieus en vind je het fijn om mysteries in het leven op te lossen. Eigenlijk is dit een periode waarin je gek bent op dingen die ingewikkeld zijn en als je even niets ingewikkelds om je heen hebt, dan creëer je dit zelf wel. Niet iedereen zal dit even leuk vinden, waardoor er wel conflicten op kunnen treden met mensen die niet zo luchtig en speels zijn.

Liefde en carrière
Je bent zeer aanhankelijk in het eerste deel van de maand. Je hebt behoefte aan liefde en vriendschap en kunt je wel eens eenzaam voelen als je deze niet krijgt. Mocht je wel voldoende aandacht krijgen dan kun je erg gelukkig en krachtig zijn, maar krijg je deze niet op de goede manier, dan kun je je wel eens ongelukkig voelen. Je doet er goed aan meer mensen te leren kennen, omdat het belangrijk is dat je je gevoelens deelt. Doe je dit niet dan krop je teveel op en kan de energie zich tegen je keren. In het tweede gedeelte van de maand ben je intens en gepassioneerd en heb je het gevoel dat je veel controle over het leven hebt. Je kunt, ook bij mensen waar je een mindere band mee hebt, veel delen en durft jezelf ook bloot te geven. In een relatie kun je je zowel fysiek, mentaal als emotioneel openstellen, waardoor je partner geniet van de manier hoe jij je laat zien. Je maakt door het bovenstaande een erg goede week mee, waarbij je je goed op je partner of andere mensen kunt focussen. Ben je single dan heb je behoefte aan iemand die serieus in het leven staat en diepgang heeft, maar tegelijk ook speels en avontuurlijk is. Het zal nog wel eens moeilijk worden om de juiste persoon te vinden. Veelal zien we dat Schorpioenen pas op latere leeftijd het echte geluk weten te vinden, omdat ze dan pas een balans vinden tussen diepgang en avontuur. Zakelijk gezien kun je jezelf de hele maand openstellen voor nieuwe mogelijkheden die op je pad komen. Hiervoor hoef je niet eens teveel moeite te doen en komen de kansen vanzelf wel. Zowel in de liefde als in je carrière zijn daardoor alle dagen goed te noemen, maar is het wel belangrijk om verantwoord om te gaan met de dingen die op je pad komen. Na de 18de zal de energie het sterkst zijn, door de energie van de Nieuwe Maan. Je krijgt hierdoor veel controle over je leven en hebt een goede intuïtie om de juiste beslissingen te nemen en op de juiste manier met mensen om te gaan. Blijf luisteren naar je gevoel en handel op de juiste tijden, door niets te lang uit te stellen en ervoor te zorgen dat je je afspraken nakomt.

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Lieve
Dag lieve mensen ik ben Lieve en nieuw bij Astroangels.
Mezelf eventjes voorstellen.

Ik ben een fiere mama van 2 kinderen,
woonachtig in BelgiŽ Lees meer
door Medium Annemie
Annemie voorstelling mezelf Dag lieve mensen,

Ik ben Annemie en net ingelogd bij Astroangels.
Mezelf eventjes voorstellen.

Ik ben een mama Lees meer
door Medium Marja
Studie Lieve Allemaal.

Ik ben even een tijdje niet beschikbaar.
Ik ben aan de studie en zal vanaf Juli pas weer bereikbaar zijn. heb even mijn Lees meer
door Medium Marja
Aan de studie!! Lieve Allemaal.

Ik ben even een tijdje niet beschikbaar.
Ik ben aan de studie en zal vanaf Juli pas weer bereikbaar zijn. heb Lees meer
door Medium Tes
Nieuw!!!! Deel je ervaring Hey lieve mensen,
Hebben jullie al gezien dat je nu ook bij elk medium, op de eigen pagina een bericht kan nalaten?
Deel Lees meer
door Medium Morgana
Neem het heft in eigen handen Als je niet meer wilt krijgen wat je altijd al gekregen hebt, doe dan niet meer wat je altijd al gedaan hebt. Lees meer
door Medium Candice
weer terug Hoi beauty's

Ik ben weer terug! Ik heb enorm last van mijn keel gehad en daardoor was mijn stem niet echt aanwezig. Jullie begrijpen Lees meer
door Medium Margriet
Ik ben, Ik ben het licht in het duister.
Ik ben het; die je hoort als gefluister.
Ik ben de weg, het pad dat je bewandeld.
Ik ben het, die een Lees meer
door Medium Jean
Medium Jean Dag lieve mensen ik ben paragnost Jean ben net werkzaam op deze lijn en heb al mooie consulten mogen geven.Ik werk met behulp van mijn Lees meer
door Medium Morgana
Eerste volle maan van de lente Vele mensen hebben het financieel moeilijk. Geloof je in magie dan kan je dit alvast eens proberen.
Van 24 uur voor Lees meer
door Medium Margriet
Loslaten Laten gaan, laten varen.
De enorme pijn rondom mijn hart.
De weg naar buiten ontvouwt,
zich in snikkende smart.
Een leegte Lees meer
door Medium Britt
Leven vanuit je hart Leven vanuit je hart is het streven te leven vanuit onvoorwaardelijke, allesomvattende liefde. Het betekent dat je alles en Lees meer
door Medium Margriet
Afscheid Het einde nadert, het afscheid is in 't zicht.
Ieder zijn eigen weg,
gevolgd door het innerlijk licht.
Niet wetend wat de toekomst Lees meer
door Medium Helena
Kennismaking Helena Mijn echte naam is Helena en mijn roepnaam is Lenne. Ben sinds vandaag voor het eerst op Astro Angels en heb al diverse Lees meer
door Medium Marcel
liefde Vanuit Liefde leven en vanuit je Hoger Zijn. Als jij je hart opent en de liefde laat stromen, zal de werkelijkheid veranderen naar een Hoger Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Waterman 


Liefde en relatie
Aan het begin van de week kan de Zon, die zich bij Mercurius voegt, je wel eens tegenhouden om veel buiten te komen. Je zoekt vooral de rust op en wilt het liefst vertrouwde mensen om je heen hebben. Gaandeweg de week gaat dit veranderen en zorgt Venus ervoor dat je Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Venus heeft nog steeds invloed op je sociale leven. Hierdoor kun je genieten van de positieve energie die je kunt delen met mensen waar je veel omgeeft. Zowel sociaal als in de romantiek kun je daardoor erg gelukkig zijn. Heb je een relatie dan zal je in het midden van de week Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je zal de komende week geen tekort aan romantiek en liefde hebben. Je zult daarom genieten van de aandacht die je krijgt. Dit komt omdat Venus een heftige combinatie met Jupiter aangaat. Door deze romantische relatie tussen de twee planeten kun je veel aandacht van je partner Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je kunt wel eens tegen een onverwacht, maar zeker niet vervelend positief aspect oplopen. In een relatie kan je partner goede berichten bieden, waardoor het geluk je toelacht. Daarbij bestaat er zelfs een mogelijkheid dat je een mooi cadeau tegemoet kunt zien. Ben je Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Aan het begin van de week zal de Zon zich bij Mercurius in de Stier voegen. Hierdoor vind je het fijn om even wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Je hebt gewoon behoefte aan je eigen ontwikkeling en dan niet alleen op zakelijk gebied, maar vooral op persoonlijk gebied. Je Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Als je een week mee wilt maken, waarbij je het vertrouwen van een belangrijke geliefde nodig hebt, dan zal dit deze week zijn. In een relatie zal je merken dat je partner er voor je is, waardoor je veel liefdegevoelens kunt ervaren en jullie band versterkt wordt. Je hebt je zinnen Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Door de energie van de Zon, die zich bij Mercurius in de Stier voegt, kun je stress ervaren. Je hebt veel behoefte aan ondersteuning van geliefde mensen. Je kunt je wel eens alleen voelen, maar als deze je helpen, voel je je veel fijner en sterker. Je doet er goed aan jezelf niet Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Als gevolg van Venus en de energie van het sterrenbeeld Ram kun je veel passionele energie ervaren, waarbij je behoefte hebt aan heftige en amoureuze ervaringen. In een relatie kan dit alleen als jij en je partner echt vuur in de relatie hebben. Heb je dit, dan kunnen Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
De komende week zal doordrenkt zijn van de energie van Venus, die nog eens versterkt wordt door Jupiter. Hierdoor heb je een sexy uitstraling en zullen mensen sterk tot je aangetrokken worden. Je zult geregeld merken dat andere mensen in je ogen blijven staren. Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Op sociaal gebied ben je de komende week gericht op andere mensen en kun je veel plezier maken. Je hebt zin in de wijde wereld en bent erg avontuurlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Heb je een relatie dan kun je buiten je grenzen treden, waarbij seksuele spanning zeker op zal Lees meer


Stier


Liefde en relatie
De Zon staat prominent in je teken, waardoor je stralende persoonlijkheid de wereld laat zien wat liefde is. Je zit vol zelfvertrouwen, maar bent nog wel afhankelijk van het respect dat belangrijke mensen, in jouw omgeving, aan je geven. Krijg je die niet, dan kan je zelfvertrouwen Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Heb je een relatie, dan kunnen jullie elkaar stimuleren en motiveren om iets aan de gezondheid te doen. Hierdoor hebben jullie plannen om samen te sporten en kunnen jullie gezamenlijk iets aan het voedingspatroon doen. Het kan wel eens een week worden, waarbij jullie elkaar Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen overzicht van de maand


Het begin van de maand staat in het teken van de Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, die echter verduisterd zal worden. Dit zal gebeuren op de 4de. Deze Volle maansverduistering is krachtig en kan gedurende een langere periode invloed op je uitoefenen. Door deze kracht kun je meer Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De maand begint met een Volle Maan, in de Weegschaal, die echter verduisterd zal worden. Hierdoor komt er ontzettend veel energie vrij, die gedurende een lange periode invloed op je kan hebben. Voor de Tweeling zal dit vooral op gebied van de liefde het een en ander kunnen bieden. Ben je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste dagen staan in het teken van de Volle Maan in de Weegschaal. Op de 4de zal deze zijn hoogtepunt kennen, waarbij deze verduisterd zal worden. De gevolgen zullen zich zowel privé als zakelijk laten gelden. Privé zal je minder tijd aan mensen besteden en zakelijk Lees meer


Algemeen overzicht van de maand
De eerste week staat in het teken van de Maan in het luchtteken Weegschaal. Doordat de Volle Maan op de 4de overdag plaats zal vinden, zal er sprake zijn van een verduisterde Maan. Hierdoor kun je veel over jezelf te weten komen, omdat de energieën zich op je onderbewustzijn richten. Er Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De 4de zal de Volle Maan in het luchtteken Weegschaal reizen . Deze zal verduisterd zijn en ervoor zorgen dat je je focust op het verleden. Dit kan positief zijn, maar ook negatief. Positief kan zijn dat je bepaalde studies of andere kennis toepast. Hierdoor kun je bepaalde plannen Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


Op de 4de zal er een bijzonder fenomeen aan de hemel verschijnen. De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, zal namelijk gedeeltelijk verduisterd worden. Alhoewel we deze moeilijk waar kunnen nemen, zal de energie sterk zijn en ons een langere periode beïnvloeden. Zakelijk gezien Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste week zal in het teken staan van de Volle Maan, die op de 4de door de Weegschaal reist. De kracht zal toenemen, omdat deze verduisterd wordt. Doordat de Maan door de Weegschaal reist, ervaar je de energie zeer sterk en zal je merken dat hetgene wat je zaait ook geoogst kan Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De 4de zal de Volle Maan, in de Weegschaal, aan de hemel staan. Aangezien deze echter verduisterd is, zal de energie, die er vanaf komt, enigszins tegen kunnen werken. Vooral op privégebied kun je wat afstandelijk reageren en heb je minder behoefte aan al teveel liefdevolle Lees meer


Algemeen overzicht van de maand

Op de 4de zal er een verduisterde Volle Maan zijn, die eigenlijk de hele week wel zijn invloed blijft houden. Alhoewel deze Maan overdag zijn hoogtepunt zal bereiken, zal er ook in de nacht een flinke sterke kracht op je afkomen. Je zult deze echter niet bewust meemaken, waardoor je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De eerste week staat in het teken van de verduisterde Volle Maan in de Weegschaal. Op de 4de zal deze zijn energie op je afsturen, maar ook de dagen ervoor en erna kun je de invloed voelen. De energie kan diep in je wroeten, waardoor je bijna gedwongen wordt om de confrontatie met je Lees meer


Algemeen overzicht van de maand


De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, van de 4de zal de eerste dagen van de maand voor een krachtige energie zorgen. Dit komt mede doordat deze Maan verduisterd wordt, waardoor in jouw geval de energie zich vooral richt op je huis, je gezin of familie. Hierdoor kunnen er op dat Lees meer


Algemeen overzicht van de maand

De Volle Maan, in het luchtteken Weegschaal, zal op de 4de verduisterd worden. Deze eclips kan invloed hebben op je verleden en onderbewustzijn. Je moet een aantal zaken loslaten en vooruitkijken. Het heeft werkelijk geen zin op een negatieve manier naar het verleden te kijken. Wanneer Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag