astro content

Maandhoroscoop Schorpioen december


ALGEMEEN
Op zich zal het geen verkeerde maand worden, maar dat betekent niet dat alles goed zal gaan. Je zult namelijk spanning kunnen ervaren, waarbij je moeite zal moeten doen om het een en ander in de juiste banen te leiden. Elke keer dat je iets oplost, zal je wel merken dat je vol trots zit en er sterker uitkomt. Saturnus zal je hierbij ondersteunen, zodat je zelfstandig bent en in staat je eigen boontjes te doppen. Hoe mensen je ook tegenwerken, jij blijft stevig in je schoenen staan. Let op dat één van je heersende planeten, Mars, een zeer passionele energie op je loslaat. Dit biedt veel astrale kracht, maar je kunt wel wisselvallig in je emoties zijn. Tracht er controle over te houden, zodat je geen dingen doet die jou en anderen voor raadsels stelt. Voor december lijken de vooruitzichten te zijn dat je carrière wat naar de achtergrond wordt geduwd en dat familie en andere privécontacten meer aandacht krijgen. Let op dat er vooral tot en met de tweede week misverstanden en problemen met familieleden kunnen zijn en dat er op het gebied van financiën het een en ander gebeurt. Dit zal een periode zijn dat harmonie hersteld moet worden en dat zal enige inspanning vergen. Ondanks dat familie belangrijk zal zijn, is er nog tijd genoeg om je te ontwikkelen. De meerderheid van de planeten ligt in het oostelijke deel van je teken en dit zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent en goede sociale vaardigheden hebt. Er zijn belangrijke besluiten, waar je verantwoord mee bezig bent. Ondanks dat je goede sociale vaardigheden hebt, zal je toch niet snel compromissen afsluiten en ben je erg daadkrachtig bij de dingen die jij voor ogen hebt. Het is zelfs verstandig om je eigen weg te volgen en je niet teveel aan te trekken van (goedbedoelde) adviezen. Mensen die kennis willen, merken dat het een prima maand is om te ontplooien. Dit kan gaan om het volgen van een opleiding, maar ook om het krijgen van kennis inzake je bedrijf of andere werkzaamheden. Op zich kan je zelfs in staat zijn financiën vrij te maken voor een opleiding of andere informatiebronnen. Je bent deze maand idealistisch en kunt bezig zijn om doelen voor het nieuwe jaar te stellen. Je bent heel wat van plan en dit zal niet alleen maar op gebied van je werk zijn. Je voelt een sterke energie om ouderen en kinderen te helpen. Het tweede deel van de maand zal je plezier willen maken en zal je je carrière een rustpauze geven. Dit is een prima periode om tijd aan familie te besteden en er lekker op uit te trekken. Dit is een periode om rust op te zoeken en je vindt het fijn om met mensen om te gaan, die zelf ook van rust houden. Je zult de maand dan ook zeker prettig afsluiten.

LIEFDE EN RELATIES

De Schorpioen is een teken dat op een dubbelzinnige manier in het leven staat. Privé kan Venus de eerste weken voor spanningen zorgen, waardoor er een negatieve invloed is in het contact dat je met anderen hebt. Dit kan familie zijn, maar je kunt ook een emotioneel gevoel hebben wat betreft andere sociale contacten die je hebt. Je voelt je wel eens in de steek gelaten en het zal dan ook een periode worden om goed op jezelf te letten. Singles zullen deze maand gericht zijn op platonische contacten met het andere geslacht. Een prille liefdesrelatie kan deze periode afgesloten worden en wellicht is het mogelijk hier een vriendschap uit te halen. Ontmoet je nieuwe mensen, dan zal je dus het best eerst kunnen bekijken of hier een vriendschap bij mogelijk is. Ga je gelijk een seksuele relatie aan, dan zal deze waarschijnlijk geen lang leven beschoren zijn. Op zich zal december een prima maand zijn voor getrouwde mensen en mensen die allang een relatie hebben. Je kunt je soms te gebonden voelen, maar over het algemeen zal je prima in staat zijn om je een weg door deze relatie te banen. Heb je echter een partner die te kritisch is of jou teveel commandeert, dan zal je een stuk minder lekker in je vel zitten. Je kunt dan zelf ook emotioneel worden en de energie van Mars kan er in dat geval voor zorgen dat je niet meer zo lief reageert. Tracht emoties in dat geval in te tomen en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt. Je zult deze maand minder zin hebben om de routines van de afgelopen maanden voort te zetten. Je wilt fantaseren en avonturen beleven en hebt geen zin om altijd maar thuis te blijven. Let op dat je je partner hier op een zachte manier in betrekt, omdat deze jou anders niet kan volgen. Dat zou dan betekenen dat jullie van elkaar vervreemd raken. Over het algemeen zijn de vooruitzichten dat dit je wel gaat lukken en dat er veel leuke activiteiten zijn om elkaar liefde te geven. Jullie zullen geregeld bij vrienden en familie verblijven en dit zorgt voor harmonie en romantiek. Dit zal echter met name het tweede deel zijn. De laatste week zal je liefdesgevoel krachtiger dan gewoonlijk zijn en kan je je partner, als nooit tevoren, liefhebben. Je bent romantisch en zeer loyaal, waardoor de ander zich veilig bij je voelt. Ben je single, dan zal je deze periode in staat zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Met name mensen onder de 50 zullen hierbij niet echt openstaan om een vaste relatie aan te gaan. Je bent zeker wel romantisch, maar vindt het fijn als je iemand ontmoet die jou vrijlaat, omdat je nog zoveel andere dingen voor ogen hebt. Oudere Schorpioenen zullen er wel open voorstaan om iemand in het leven toe te laten die een duurzame relatie aan wil gaan.

WERK EN FINANCIËN 

De Schorpioen is op zakelijk gebied altijd iemand die heel bedachtzaam is en op een ordelijke manier tracht om het een en ander in de juiste banen te leiden. Ook in december zal je dit voor ogen hebben en op een uiterst secure en verantwoorde manier alles op orde houden. Door emotionele lading die deze maand met zich meebrengt, zullen met name mensen die met anderen samenwerken of mensen die op maatschappelijk, psychologisch en onderwijskundig gebied werken een goede maand meemaken. Ook mensen in de detailhandel, horeca en entertainment kunnen veel prestaties neerzetten, waarbij er veel winst te behalen valt zowel financieel als qua goodwill. Je zit vol energie en bent erg enthousiast in het contact met anderen. Daardoor ben je een inspirator en kunnen jouw ambities mensen tot ongekende hoogten meenemen. Je bent in december dan ook zeker zeer geschikt als organisator van evenementen of het coachen van zakelijke of sportieve teams. Doordat de Schorpioen ook bekend staat om artistieke en creatieve talenten ben je in staat om te ontwerpen, waardoor er interessante mogelijkheden kunnen zijn. Er kunnen talenten in je loskomen, die jezelf nooit ervaren hebt, maar je wel veel goeds kunnen brengen. Werk je veel met mensen samen, dan zal je voornamelijk achter de schermen werken, maar ben je wel zeer nuttig, waarbij collega’s en andere zakelijke contacten prima weten waar je mee bezig bent. In principe zullen Schorpioenen bij alles wat ze doen, presteren. Heb je een eigen bedrijf, dan zal je ook goed en verantwoordelijk handelen bij dingen waar je mee bezig. Je zult je talenten aan kunnen wenden om er een mooie maand van te maken en zal aan het eind van de maand dan ook zeker vol trots terugkijken op datgene wat je allemaal bereikt hebt. Financieel gezien zal je erg hard kunnen werken, wat zich dan weer in geldelijke beloningen omgezet kan worden. Het kan een hoogtepunt van het jaar worden, waarbij je in staat bent jezelf te ontwikkelen. Je zult je doelen kunnen bereiken en bent ook prima in staat om nieuwe doelen te stellen. Hierbij zal je de steun van familie en vrienden nodig hebben, maar die zal je ook volledig benutten, omdat je weet dat dit beter voor jou zal zijn. Op financieel gebied zal met name de laatste week zeer krachtig zijn en kun je hierdoor niet alleen geld krijgen uit werkzaamheden die je doet, maar ook uit de sociale contacten die je hebt. Doordat je zeer emotionele gevoelens kunt krijgen, zal je deze laatste periode van de maand ook de drang voelen om mensen te helpen. Je wilt vooral hulpbehoevende oudere en jongere mensen ondersteunen en zal er een goed gevoel aan over houden als je hen een beetje geluk kunt schenken.

FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID

In principe zal de gezondheid in december niet slecht zijn. Sterker nog, je voelt je eigenlijk uitstekend en zal normaal gesproken geen ernstige fysieke problemen hebben. Wel zal je veel aandacht voor je gezondheid moeten hebben, omdat je natuurlijk niet zomaar alles kunt doen. Je moet blijven bewegen en zal je voedingspatroon onder de loep moeten nemen. Er kunnen namelijk bepaalde stoffen zijn, die allergische reactie oproepen en die jou het idee geven dat je iets ergs onder de leden hebt. Dat kan je geestelijk in de war brengen en dan kan je uiteindelijk wel fysieke problemen oproepen. Er wordt voor deze maand aangeraden je niet teveel te laten leiden door chemische middelen en vooral te analyseren welke voedingsproducten het zijn, die bij jou allergische reacties oproepen. Lukt dit niet alleen, dan wordt aangeraden een natuurarts om ondersteuning te vragen. Over het algemeen zal je zeer vitaal zijn en heb je voldoende energie om geregeld te sporten en andere activiteiten te doen, zoals wandelen of het bezoeken van vrienden. Sociale contacten zullen overigens ook veel goede energieën bieden.

ADVIES OM OVER NA TE DENKEN


Je kunt deze maand heftige emoties ondervinden van zowel Venus als Mars. Hierdoor kunnen emoties wel eens erg wisselvallig zijn. Je kunt hierdoor erg vaag bij mensen overkomen, waarbij ze het gevoel hebben dat je geregeld aan het insinueren bent en de dingen zegt om mensen te kwetsen. Dit zal echter zeker niet jouw bedoeling zijn. Wees dus open bij datgene wat je wilt en laat mensen niet raden wat je nou eigenlijk bedoelt. Een tweede advies dat gegeven wordt, gaat over het gegeven dat je soms eigen verlangens boven die van anderen plaatst. Doe dit vooral niet en zet altijd dierbare mensen voorop. We wensen je een liefdevol en vriendschappelijk 2017 toe, waarbij je gezondheid en mentale gesteldheid weer het niveau van weleer kunnen krijgen. 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Patricia
Patricia Sophia box 0067 Is er voor jou!
Lieve mensen de kerst staat voor de deur....
tijd voor warmte liefde en gezelligheid..alleen is Lees meer
door Medium Marja
Week Gedachte door Marja
Wat geef jij jezelf cadeau vandaag en de rest van de week? Marja© Lees meer
door Medium Jolijn
Tarotiste Jolijn weer aanwezig!
lieve mensen,na bijna een jaar van afwezigheid ben ik verheugd om jullie te laten weten dat ik per 1 Lees meer
door Medium Moon
Hartstocht ? Gedrevenheid
Goedendag lieve bellers en volgers ik wil jullie bedanken voor een te gek jaar samen weer vol van warmte en Lees meer
door Medium Jasmijn
Grenzen stellen
Lieve mensen
Grenzen stellen. Zeg je ja wanneer je ja voelt ? Zeg je nee wanneer je nee voelt ? Of is er ruimte in je Lees meer
door Medium Margriet
Verhuizen Margriet
Wegens een verhuizing ben ik de maand december niet aanwezig.

In het nieuwe jaar. Een nieuw begin met nieuwe Lees meer
door Medium Marja
Weekend Gedachte
Om jezelf te geven wat je nodig hebt is ware levenskunst Marja © Lees meer
door Medium Frank
weinig aanwezig wegens andere werkzaamheden
Beste mensen,
Door drukke werkzaamheden met het creƫren van de diverse horoscopen en artikelen Lees meer
door Medium Brigitt
Brigitt aanwezig in de avond en nacht
Lieve mensen,

Ik ben er de komende dagen in de avond en nacht aanwezig.
Mocht je ergens mee Lees meer
door Medium Brigitt
Edelstenen en blokkade opheffen
Edelstenen en blokkade opheffen

Opeens draagt iedereen ze; geluksarmbandjes en hangertjes van edelstenen Lees meer
door Medium Margo
Even voorstellen:Margot
Dag Lieve mensen,

Ik wil me heel graag even voorstellen,
mijn naam is Margo en nieuw op deze lijn.
Ik sta u Lees meer
door Medium Marja
Waarheid en Kracht
Lieve mensen
Blijf ten alle tijden geloven in je eigen kracht en eigen intuļtie. Jij alleen bent meester over je eigen Lees meer
door Medium Chantal
email consult en foto-reading Chantal
Wilt u graag uw vragen zwart op wit aan mij vragen en vind u het makkelijker om mijn antwoorden terug Lees meer
door Medium Simone
Mag ik je helpen?
Dat is mijn welkom voor jou! Deze komt recht uit mijn hart.
Ik wil je graag helpen maar merk steeds dat wanneer er Lees meer
door Medium Helena
Lange afwezigheid
Hallo allemaal.

Doordat ik een periode heb meegemaakt die nogal heftig was ben ik een lange tijd afwezig geweest. Hoop Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft


Liefdesrelaties
Op zondag de 4de ben je erg liefdevol, maar heb je het idee dat het leven minder leuk is geworden. Je ervaart een sleur, omdat je ook met je werk bezig bent en daardoor minder energie hebt om je partner aandacht te geven. Je doet er verstandig aan de eerste dagen van de week wat meer tijd aan je Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Er zal een relaxte energie hangen, waardoor je liefdevol en sensitief door de week beweegt. Je ervaart een band met je partner en kunt de 4de en de 5de veel liefde delen. Je bent niet alleen bezig met het hier en nu, maar ook met de toekomst. Dit kan gaan om plannen om samen te wonen, te trouwen of om Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
December zal voor de Steenbok een maand van rust en ontspanning zijn. Dat zal je partner merken, omdat je over het algemeen zacht en spiritueel bent. Je vindt het fijn om geregeld samen op de bank te hangen en te genieten van een leuke film of een flinke knuffelpartij. Ook vind je het fijn om Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je voelt je de hele week erg open en hebt zin in liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je merkt dat je de komende periode een zeer liefdevolle en romantische periode tegemoet gaat. Deze week zal het een overgangsweek zijn, waarin je wat meer plezier wilt maken, dan dat je romantiek wilt Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
In wezen blijft het een week, waarin je meer nadruk op je carrière, je ambities en zakelijke contacten legt, dan op sociale en privécontacten. Je hebt de 4de en de 5de waarschijnlijk overdag weinig tijd voor je partner, omdat je met zaken bezig bent. Toch weet je in de avonden wel Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Voor de liefde is het een prima week, doordat je de energie die er op je afkomt, liever gebruikt voor liefde en vriendschap dan voor je carrière. Je kunt je gevoelsmatig goed uiten en vindt het fijn leuke dingen met je partner te doen. Je wilt je partner verwennen en vindt het niet erg Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
De week begint met een liefdevolle energie, waardoor jij en je partner naar elkaar toetrekken en veel romantiek bieden. De 4de en de 5de zal de verliefdheid door jullie heen stromen, maar zal vooral de 4de hier geschikt voor zijn. De 5de zal een drukke dag worden, met veel sociale activiteiten. Lees meer


Maagd


Liefdesrelaties
Voor de Maagd is het bijzonder als je de nadruk meer op je thuissituatie legt dan op je carrière. Toch zal je dit deze wel doen en zal je je gezin of je partner extra veel tijd geven, terwijl dit voor je gevoel eigenlijk niet kan, door allerlei drukke werkzaamheden. Dit geeft onrust, maar Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
De energie van deze week is meer gericht op je carrière dan op de liefde. Dit betekent niet dat je geen zin of behoefte hebt om de liefde te ervaren, maar je hebt minder tijd. Met name de 4de en de 5de zal je wel meer tijd hebben om je partner aandacht te geven. Misschien heb je niet Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Er hangt aan het begin van de week erg veel romantische energie. Je hebt behoefte om de liefde te bedrijven en je partner zal het aan niets tekort komen. Je bent niet alleen in staat romantiek te bieden, maar zal ook een echte vriend zijn. Zondag de 4de en maandag zal je het fijn vinden om samen met Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Je ervaart een krachtig onderbuikgevoel, waarbij je je afvraagt  wat er nu precies aan de hand is. Je kunt met geheimen en verborgen gevoelens te maken krijgen, waardoor je op verschillende gebieden geprikkeld wordt. In een relatie zal je het erg fijn vinden om deze mysterie om te zetten in Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Boogschutters hebben deze week een hoog energieniveau. Je hebt een krachtig charisma en je partner zal dit erg aantrekkelijk vinden. Ga je goed met je energie om, dan zal je genieten van alle aandacht en passie die je partner jou geeft. Ga je echter verkeerd met de energie om, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

Sinterklaas, de kerstverlichting en gezelligheid.
Allemaal dingen die passen bij de maand december.
"Ja het is een gezellige maand" Maar ook een maand waarin ik overdenk.
Ik merk dat ik steeds minder heb met de 'hype' rond kerst en oud en nieuw en meer oog heb voor wat echt belangrijk is.
Waarom zijn de kerstdagen voor velen een reden om met elkaar te eten en dankbaar te zijn?
Ook op andere dagen is het belangrijk dat te voelen.
Mijn gedachten gaan uit naar de mensen die alleen zijn of iemand hebben verloren.
Wachten op hun liefde, of misschien een laatste keer de kerstdagen doorbrengen met een dierbare die ziek is.
Deze kerst vier ik voor het eerst zonder mijn oma, ze is in april overleden op een leeftijd van 101.

Sommige mensen zullen misschien denken dat ze een mooie leeftijd heeft om te gaan en dat is ook zo.
Maar als het iemand is van wie je houdt is dat lastig te accepteren en maakt leeftijd niet zo veel uit! Je wilt diegene gewoon niet missen! Ze heeft zelf gekozen om het leven achter zich te laten je kan niet anders dan haar wens respecteren!
Ze vertelde me hoe bang ze was om nog een overlijden mee te maken van een van haar kinderen en dat ze een mooi leven heeft gehad.

Ze was mijn moeder en ik ben bij haar opgeroeid.
Ze heeft me als klein kind altijd al willen voorbereiden op de dood, ook al wilde ik daar niets van weten!
Mijn oma was een heel nuchtere vrouw en had een sterk relativeringsvermogen!
Het grappige is dat mijn oma nergens in geloofde! En ook niets met spiritualiteit had.
En toch heeft ze me laten weten dat haar dood er aan ging komen zodat ik me kon voorbereiden.
Het is voor mij een bewijs dat we toch deel uit maken van een groter geheel of we nu geloven of niet!
Ze was totaal niet bang voor de dood.
Ze heeft me beloofd dat ze mij zou laten weten als ze ooit zou gaan!
In mei vorig jaar(een jaar voor haar overlijden) heb ik gedroomd dat mijn oma afscheid kwam nemen, ook vertelde ze dat ze niet echt weg zou gaan. Ze heeft zich aan haar belofte gehouden.
Tuurlijk, "ik ben dankbaar dat ze mijn kinderen heeft leren kennen"
Ik heb afscheid van haar mogen nemen en dat is nu heel waardevol.
Ik mis haar op belangrijke dagen of als ik een kaartje terug vind waarin iets liefs staat.
Ze was een lange tijd ver weg en vannacht heb ik haar voor het eerst mogen ervaren om me heen!
Dat geeft troost wetende dat ze bij mij is.
Onze dierbare overledenen zijn om ons heen, ook al lijkt dat soms niet zo.
Zelfs een gedachte aan die persoon en het voelen van de liefde maakt dat ze dicht bij ons zijn want liefde is oneindig en sterft niet!
Als het even moeilijk word met de speciale dagen voor de deur denk ik terug aan haar liefde die ik heb mogen voelen vannacht!
<3
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

ALGEMEEN
Weegschalen komen meestal charmant en sympathiek over, maar het kunnen toch ook wel koppige mensen zijn, die zich graag vasthouden aan hun eigen normen en waarden. Dit heeft als voordeel dat je iemand bent die erg betrouwbaar is en zeker tracht om anderen op een verantwoorde manier tegemoet te treden. Nadeel is Lees meer


ALGEMEEN


Het zal voor de Leeuw een wisselvallige maand zijn, waarbij er gunstige planetaire energieën zijn, maar ook storende. Dit komt vooral omdat Pluto, die normaal wel zeer gunstig voor de Leeuw is, nu wat minder verantwoordelijke energieën op je loslaat. Hierdoor is de Leeuw minder vitaal, wat kan leiden Lees meer


ALGEMEEN
Voor de Boogschutter zal december over het algemeen goed uitpakken. Het is een maand waarbij je niet alleen emotioneel lekker in je vel zit, maar het ook een maand is vol avontuur, feestjes en andere leuke activiteiten. Venus staat voor jou op een zeer goede positie en dat betekent dat je misschien wel Lees meerALGEMEEN
Op zich zal het geen verkeerde maand worden, maar dat betekent niet dat alles goed zal gaan. Je zult namelijk spanning kunnen ervaren, waarbij je moeite zal moeten doen om het een en ander in de juiste banen te leiden. Elke keer dat je iets oplost, zal je wel merken dat je vol trots zit en er sterker Lees meer


ALGEMEEN
De Steenbok kan deze maand een flinke verandering meemaken. Je bent normaal gesproken iemand die zijn eigen gangetje gaat en je vindt het moeilijk om anderen te vertrouwen. Je hebt dan de neiging om alles maar op eigen houtje te doen, maar daar zal je deze maand anders tegenaan kijken. Dit komt vooral door een Lees meerALGEMEEN
De Stier zal in december zeker in de belangstelling van anderen staan. Je zult aan aandacht zeker geen tekort komen, maar het is niet altijd positief. De heersende Venus zal je belangrijkste vriend zijn. Deze planeet zal namelijk een goede positie innemen, doordat deze hoog in het zonnestelsel staat. Echter, Lees meer


ALGEMEEN
Het kan voor de Vis een zeer actieve en dynamische maand worden, waarbij er positieve zaken zullen zijn, maar er toch ook wel het een en ander moeilijker kan gaan. Je zult uiteindelijk heus wel door deze periode komen, maar je zult wel alle zeilen bij moeten zetten. Mercurius kan wel eens een storende energie Lees meerALGEMEENDecember is een maand waarin er een aantal keuzes gemaakt moeten worden, die voor veranderingen zorgen. Je doet er goed aan op je intuïtie te vertrouwen en het lot te laten bepalen. Ondanks moeilijke zaken, die er op je pad komen, zullen er krachtige en positieve energieën vanuit het Lees meerALGEMEEN
De Maagd staat niet voor niets bekend als het sterrenbeeld dat in prima evenwicht staat en dus in het midden van de constellatie. De Maagd zal zich in december prima ontwikkelen met veel kansen en mogelijkheden op zowel privé- als zakelijk gebied. Je hebt veel vertrouwen in jezelf, maar kunt ook Lees meer


ALGEMEEN
Het zal zeker een gelukkige maand voor de Waterman worden, maar niet de makkelijkste. Dit komt omdat jouw heersende planeet Saturnus deze maand zeer krachtig is, waardoor je soms zoveel energie ervaart, dat je er met moeite mee om kunt gaan. Deze kracht kan je op een goede manier gebruiken, maar natuurlijk ook op Lees meerALGEMEEN
in december zal Saturnus een positieve baan voor de Tweeling beschrijven. Dit zal niet alleen mentaal, maar ook fysiek veel kracht bieden. In deze periode zal deze planeet op financieel gebied voor goede gevolgen zorgen, omdat je beter met problemen om kunt gaan en de juiste keuzes kunt maken. Echter, jouw Lees meer


ALGEMEEN
December kan een fantastische maand zijn, waarin je met veel positieve zaken te maken krijgt. Je zult soms wel eens te emotioneel zijn en dingen willen doen die niet haalbaar zijn, maar dat maakt het er wel interessant en spannend op. Het kan namelijk een maand worden, waarin bepaalde doelen wel degelijk behaald Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag