astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 - April 2019

Overzicht voor de Schorpioen
Je kunt in april nieuwe kennissen krijgen. Dit komt vooral omdat jouw heersende planeet Mars een gunstige plek aan de hemel inneemt. Daarnaast zal Uranus, die gezien wordt als brenger van ambities naar de Schorpioen, versterkt worden door de Zon. In je carrière krijg je veel kansen, die je overigens vooral zelf afdwingt. Niet alleen in je werk kun je veel aandacht krijgen en mogelijkheden om te ontplooien. Je zult in de liefde aandacht van mensen krijgen, waardoor in april romantiek en erotiek kan versterken.

Ben je gebonden, dan moet je oppassen dat je geen dingen doet, die voor problemen in de relatie zorgen. Ben je single, dan moet je opletten dat je niet overdrijft en van bed naar bed gaat. Overigens bestaat er een kans dat je de juiste persoon tegenkomt. Grijp deze aan, omdat deze persoon dan waarschijnlijk lang bij je kan blijven. Tot en met de 10de zijn er veel gelukkige momenten en dit geeft jou het gevoel dat je goed bezig bent. Heb je een eigen bedrijf, dan doe je er goed aan niet te snel te gaan en ook niet teveel te willen. Het is wel een ideale periode om belangrijke besluiten te nemen en financieel kun je goede tijden tegemoet zien. Luister goed naar je intuïtie, omdat deze aangeeft met wie je wel of niet in zee moet gaan. Ben je werknemer wees dan bescheiden. Treed niet teveel op de voorgrond en geef mensen het gevoel dat je naar ze luistert. Dit kan meer opleveren. In je privéleven kunnen er nieuwe mensen komen, waaraan je even zal moeten wennen. Accepteer dit, ze zullen later in je leven een belangrijke rol spelen. Waar je in dit 1ste deel veel met werk bezig bent, zal je van de 11de t/m de 20ste meer bezig zijn met je privéleven. Dat betekent niet dat je niet of weinig werkt. Dat zal je heus wel doen en je kunt de dingen die je het 1ste deel opgestart hebt, nu moeiteloos vervolgen. Je hebt echter behoefte aan sociale contacten. Niet alleen vrienden en familie zullen belangrijk zijn, ook zal je spanning in de liefde zoeken. Je hebt veel fantasie, maar bent ook emotioneel.

Vanaf de 15de zal je beter in je vel komen te zitten. Je voelt je fijn en passioneel en ziet het leven positief tegemoet. Er wordt aangeraden niet te egocentrisch te zijn. Geef je je partner of anderen de ruimte, dan zal je verrassende mogelijkheden krijgen. Voor singles wordt het midden van de maand aangeraden geregeld het avontuur op te zoeken. Gebonden mensen kunnen juist beter gericht zijn op huiselijkheid en de zorg dat de sfeer thuis goed is. Vanaf de 21ste kan je op je werk egocentrisch zijn. Alles wat je doet, zal je op topniveau doen, maar vooral gericht op je eigen toekomst en ontwikkeling. Er wordt aangeraden niet teveel te laten zien wat je kunt. Je kunt beter bescheiden zijn en mensen de ruimte geven om hun eigen talenten te ontwikkelen. Er zijn aanwijzingen dat er dan zelfs mogelijkheden op een promotie zijn. Ben je eigenbaas, dan is het een periode om snel te denken en te handelen. Het is wel belangrijk dat je advies inwint. Let op dat er vanaf de 27ste op privégebied problemen in je familie kunnen zijn. Deze kun je maar beter voorkomen of, als ze er al zijn, zo snel mogelijk oplossen.

Liefde en relaties
De maand start bijzonder, omdat je veel nadenkt, vooral over dingen die je in het verleden fout hebt gedaan of dingen waarmee je conflicten hebt uitgelokt. Wellicht kan je hier nu anders tegen aankijken. Daarnaast is het een maand om te communiceren. Durf vrienden te vragen wat jij anders zou kunnen doen. Doe dit ook met je partner of als je single bent met iemand waar je warme gevoelens voor hebt. In ieder geval kun je jezelf beter leren kennen en zal je door de feedback van anderen in staat zijn om bepaalde dingen inderdaad te veranderen. Bereid je dus voor en ga er gelijk al aan het begin van de maand iets mee doen. Bedenk dat veranderingen over het algemeen goed verlopen en veel kunnen bieden op gebied van liefde. Met name de Maan en Mars zullen je vanaf de 5de veel kracht bieden. Er is een vurige energie, dier zorgt dat je erg actief bent. In een relatie kan je veel opwinding ervaren en kun geregeld naar je partner verlangen. Je bent aantrekkelijk en sensueel en daardoor zal je partner ook sterk naar je toetrekken. Eventuele problemen kunnen opgelost worden en er kunnen plannen voor de toekomst gemaakt worden. Sociaal gezien kunnen jullie veel mensen aantrekken. Ben je single dan zal je geregeld iemand aantrekken en is er ruimte voor romantiek, maar ook zeker voor erotiek.

De 6de en 7de kan er iets gebeuren, waarbij je moet vertrouwen op je instinct. Lukt dit, dan loopt dit op een positieve manier af. Omdat je geen risico neemt en niet teveel buiten je comfortzone treedt, zal je er zeker niet verkeerd uitkomen. Omdat Mercurius en Venus in de sympathieke Vissen verblijven, is er veel ruimte voor warmte en tederheid. Je bent zacht en hebt het goed met anderen voor. Je kunt er van op aan dat je tot aan het midden van de maand veel seksuele verlangens hebt. Een partner kan hiervan genieten en erg veel voor je overhebben. Let op dat Jupiter vanaf de 10de retrograde beweegt. Ontmoet je nu iemand, dan kun je je al snel afvragen of je werkelijk zo gek op deze persoon bent. Heb je een langere relatie, dan kun je achteruitgaan en dramatische besluiten nemen. Zijn er dit soort momenten dan doe je er goed aan jezelf onder controle te houden en na te denken. Beter kan je helemaal niet van deze beslissingen nemen. De 15de t/m de 19de zijn er bijzondere ontwikkelingen, waarbij de toekomst kan veranderen. Met name Mercurius in de agressieve Ram kan problemen in de romantiek geven. Dit komt, omdat deze energie jou egoïstisch maakt en je kwaad bloed kunt zetten, vooral met mensen die ook een groot ego hebben.

Singles kunnen te dominant overkomen en dit kan afstotend werken en een relatie kan onder druk komen. Doe dus rustiger aan. Voor gebonden mensen kan dit betekenen dat de relatie dan rust krijgt. Singles kunnen relaxter worden, waardoor ze aantrekkelijker zijn. De Zon reist vanaf de 20ste in de stabiele Stier en biedt evenwichtige energie. Je doet er goed aan het mensen, dus ook je partner, naar de zin te maken. Daardoor is er tot de 24ste een relatieve rust, waarbij je in een relatie je partner veel romantiek en erotiek biedt. Het zal belangrijk zijn dat je je eigen gevoelens onder controle houdt. Je kunt soms intens en zelfs agressief reageren als dingen niet verlopen zoals jij wilt. Vanaf de 24ste beweegt Pluto tot begin oktober retrograde in de Steenbok. Je denkt veel over het verleden na en pakt problemen aan. Durf jezelf onder de loep te nemen. Zowel gebonden mensen als singles zullen zacht en empathisch zijn en kunnen veel liefde geven en zeer aantrekkelijk zijn.

Carrière en zakelijkheden
Het is belangrijk dat je samenwerkt en steun vraagt en geeft. Werk je voor jezelf, vraag dan vrienden, familie of zakelijke contacten ondersteuning. Je hebt moeite advies aan mensen te geven, omdat je de neiging hebt kritiek te geven. Wees voorzichtig, omdat mensen zich anders kunnen storen. Aan de andere kant kun je moeite hebben gegronde kritiek te leveren, omdat je geen problemen wilt hebben. Er wordt aangeraden dit wel te doen, maar dan zo dat een ander het als opbouwend ziet.

Hoe dan ook, het zal t/m de 10de belangrijk zijn frustraties op te lossen, positief te communiceren en fouten recht te breien. Verder kun je deze maand verandering aanbrengen, omdat retrograde bewegingen van planeten zorgen dat je met het verleden bezig bent. Ook zal Mercurius de zich de 2de met Neptunus verbinden, waardoor je problemen op kunt lossen. De Nieuwe Maan van de 5de zorgt dat er sociale energie naar je toekomt. Deze kan t/m de volgende Nieuwe Maan bij je blijven. Daardoor kun je prima samenwerken en veel bereiken. De 6de t/m de 8ste wordt je intuïtie versterkt en weet je niet alleen goed wat mensen om je heen van plan zijn, maar kun je aanvoelen wat jij moet doen om goed te presteren. Vanaf de 11de zal de Zon in de Ram jouw energie temperen. Dit is geen negatieve energie, alleen doe je er goed aan doelen voor de lange termijn te stellen. De kosmische energie zorgt dat je voorzichtig bent en je zeker geen impulsieve besluiten neemt. Even geduld, je kunt later de vruchten plukken. De Schorpioen kan hier wel eens moeite mee hebben. Blijf nadenken en plan je werk of studie in kleine stapjes. Overigens kan Jupiter, in jouw sector van financiën, voordelen geven. De 15de doe je er goed aan om een lang weekend te nemen. De 16de en 17de zijn fantastische, waarin veel goed uitpakt.

De 18de is een dag om rustig aan te doen. De 19de t/m de 23ste zorgt de Nieuwe Maan dat er veel geluk is. Prima tijd voor vergaderingen, promotie of versturen van een cv voor een nieuwe baan. Bedenk wel wat je eigenlijk wilt. Vanaf de 24ste zal de retrograde bewegende Pluto ontevreden gevoelens geven. Ga je hier positief mee om, dan heb je veel ambities en inspiratie. Ga je er negatief mee om, dan kun je destructieve gedachten krijgen. De laatste dagen zal Saturnus wat rust brengen. Je bent dan een stuk nuchterder en zal je niet snel laten leiden door negatieve gedachten. Je kunt ook meer tevredenheid ervaren.

Mentale en fysieke gezondheid
April kan voor de Schorpioen wisselvallig zijn als het om mentale en fysieke aspecten gaat. Je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, maar hebt er moeite mee als het te druk is. Vooral gebieden waar veel mensen samenkomen, kunnen irritaties en frustraties brengen. Je doet er goed aan dit soort gebieden zo mogelijk te mijden. Als het niet anders kan, wordt aangeraden je verstand soms op nul te zetten. Het heeft geen zin om je te irriteren.

April is een prima maand om je fysiek in te spannen. Er is krachtige energie vanuit Mars en planetaire energieën in de Ram zorgen dat je je passie op een goede manier gebruikt. Wel is het belangrijk dat je de juiste activiteiten doet. Doe je namelijk iets wat je niet leuk vindt, dan zal je moeite hebben dit vol te houden. Let van de 10de t/m de 15de op dat je storende energieën tegenkomt. Stress en andere mentale problemen kunnen dan optreden. Gelukkig brengt de retrograde Jupiter positieve veranderingen teweeg, waardoor je in principe in staat bent om gezonde keuzes te maken en schadelijke gewoontes af te leren. Let op dat je de neiging kunt hebben om teveel koffie en suiker te gebruiken. Tracht dit aan te pakken en zorg ervoor dat je meer water gaat drinken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Carl
Lang geleden
Hallo lieve mensen,

Dat is lang geleden. In 2015 moest ik stoppen vanwege ernstige lichamelijke omstandigheden die me bijna Lees meer
door Medium Sofia
Als het even moeilijk wordt.
Als het even moeilijk wordt en er geen licht meer schijnt, kijk dan even naar boven naar de hemel en onthoud Lees meer
door Medium Shirley
VERTROUWEN OP LIEFDE
VERTROUWEN geschreven met hoofdletters omdat het zo belangrijk is.
Waar horen we op vertrouwen dan? We horen te Lees meer
door Medium Ilse
De Liefde van boven....
De liefde van boven?

Je wacht wellicht op een berichtje van hem of haar?Ergens voel je dat het goed komt en weet Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens,ik ben Paragnoste-Medium Sofia, bij mij kun je ook terecht als je een vraag hebt over je huisdier, geen enkele Lees meer
door Medium Johanna
5 april Nieuwe Maan
Oude loslaten en nieuw begin

Twijfel je nog over bepaalde dingen en wil je graag een nieuw begin. Dan mag je voor Lees meer
door Medium Shakira
Gezondheid
Gezondheid, lief mens, ik kan aanvoelen maar niet op 3 minuten. Indien u pijnklachten hebt of iets heeft dat u niet vertrouwd Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je huiselijke karakter komt naar voren. Je wilt tijd aan vertrouwde mensen besteden en bent graag bij familie en goede vrienden. Let op dat je ook in je carrière veel energie verbruikt, waardoor je je dus wel op moet laden met voldoende ontspanning en gezonde voeding. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er komt een relaxte periode aan. Daar zal je over het algemeen niet zo rauwig om zijn, omdat je dan tot jezelf kunt komen. Het is een prima week om je niet teveel in grote groepen te begeven en meer tijd te besteden aan je partner en andere geliefden. Let op dat je energie te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt je partner en een portie geluk nodig, om weer op een positieve manier in het leven te staan. Er is namelijk storende energie en je zult dus soms wel alle zeilen bij moeten zetten. Heb je een gezonde relatie, dan zal je veel steun ondervinden. Mensen die dit niet hebben, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een fijne week en de start van een periode, waarin je populair bent en op sociaal gebied veel leuke mensen kunt leren kennen. In de relatie ben je sympathiek en romantisch. Zelfs als je relatie wat minder is, zal je nog je best doen om er iets leuks van te maken. Heb Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Boogschutter zal deze periode minder actief zijn, omdat er een storende planetaire energie is, die zorgt dat je fysiek minder lekker in je vel zit. Toch zal je heus energie hebben om je liefde te tonen. Je partner zal niets tekort komen, alleen zal je minder graag naar allerlei sociale activiteiten Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot half mei is er een bijzondere energie, waardoor je er op uit wilt trekken en leuke dingen wilt ondernemen. Laat de sociale media liggen en besteed meer tijd aan je partner en andere geliefden. Je bent liefdevol en ervaart veel opwinding, waardoor je partner graag bij je is. Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze week met zakelijkheden bezig en hebt soms minder tijd om met je partner leuke dingen te doen. Toch wordt aangeraden vooral het eerste deel van de week vrij te houden en niet veel met werk of allerhande klusjes bezig te zijn. Gelukkig ben je ongedurig en dat zorgt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een periode waarin je het gevoel hebt alsof het leven je toelacht en dat zorgt ervoor dat je je zeer lekker voelt. Je kunt dit naar je partner uitstralen, waardoor deze zich ook prettig voelt. Omdat je tot halverwege mei een enorme sensuele uitstraling hebt, zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een bijzondere week, omdat je carrière tijd in beslag neemt en wat druk geeft. Je wilt liefde ook aandacht geven, maar hebt een bepaald gevoel van trots, die niet altijd lekker voelt. Je wilt je dan teveel bewijzen en je partner kan zich daaraan storen of jij Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je zult meer energie hebben, dan de afgelopen tijd en dat zal je partner merken. Je bent erg enthousiast en hebt een sterke karma, waardoor je partner geregeld tijd aan je wil besteden. Je doet er goed aan om de leiding te nemen, dat zal je partner alleen maar aantrekkelijk Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er komt een spannende periode aan. Je hebt veel seksuele gevoelens en wilt die er ook zeker uit laten komen. Heb je een partner die net als jij van luxe en romantiek houdt, dan wordt het een prima week. In de liefde is er mysterieuze energie, waardoor jij zowel veel verlangens Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt je erg lekkerder voelen en dat komt vooral omdat je minder werkt en je ook fysiek lekkerder in je vel zit. Je moet dat in tijd zien, omdat je wel genoeg doet om voldoende te verdienen. Je partner zal echter meer tijd van je krijgen en dat geeft zowel voor jou als voor Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
April is een spannende periode. Niet alles zal duidelijk zijn, maar over het algemeen kan je wel veel oplossen als die in eerste instantie fout leken te gaan. Er wordt aangeraden om je vooral te richten op datgene wat werkelijk belangrijk is. De reden dat je er een goede maand van kunt Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
April kan als gevolg van kosmische energie onvoorspelbaarheid geven, maar uiteindelijk hebben de meeste gebeurtenissen een positieve invloed. Mercurius werkt namelijk absorberend op negatieve invloeden, waardoor jij je eigen gang kunt gaan. Je zult vrijheid ervaren, maar je moet wel Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Je kunt in april nieuwe kennissen krijgen. Dit komt vooral omdat jouw heersende planeet Mars een gunstige plek aan de hemel inneemt. Daarnaast zal Uranus, die gezien wordt als brenger van ambities naar de Schorpioen, versterkt worden door de Zon. In je carrière krijg je veel Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Mars en Jupiter nemen een gunstige positie in. Het is een maand van veranderingen en experimenten. Mensen kunnen een eigen bedrijf starten, nieuwe baan krijgen of andere zakelijkheden implementeren. Je kunt risico’s nemen en dingen doen, die je normaal niet snel doet. Waarschijnlijk Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De Zon kan voor de Ram belangrijk zijn en een soort buffer vormen om de enigszins negatieve energie van je heersende planeet Mars te weren. Daardoor lijk je soms wat minder energiek. In principe is dit niet zo, maar ga je juist adequaat en efficiënt met je energie omgaan. Je kunt Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Wensen komen uit als gevolg van je heersende hemellichaam de Zon, maar er kunnen onvoorspelbare dingen gebeuren. Blij vooral jezelf en gedraag je niet anders. Word je geprovoceerd, dan kun je beter gebruik maken van je empathische en sympathieke kant. T/m de 10de is er een energetische Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De Waterman kan zich verheugen op een maand vol vertrouwen en positieve energie. Met name jouw activerende planeet Neptunus en de Zon nemen een dominante positie in. Er kunnen genoeg kansen komen op een nieuwe functie, promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen met een stabiele Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Jupiter en Venus nemen deze periode een prima positie in, waardoor er mooie dingen gebeuren. Ook de Zon biedt een positieve energie. Je kunt de eerste week veel positieve veranderingen zien. Komt er dan ook een kans, grijp deze dan. Heb je een eigen bedrijf of ben je leidinggevende, dan Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Er zijn onverwachte en verwachte veranderingen en successen. Dwergplaneet Eris neemt een speciale positie in en absorbeert negatieve energie van Mercurius. Let in het midden van de maand op dat er agressieve energie is, die je beter onderdrukt. Vertrouw op je mentale kracht en Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
De Boogschutter kan succes behalen en geluk afdwingen. Dit komt vooral, omdat jij dit zelf afdwingt. Het is een relaxte maand, maar je moet voorzichtig zijn en nadenken voor je iets belangrijks besluit. Met name de dwergplaneet kan de Boogschutter beïnvloeden. Je kunt krachtig Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
April wordt een sensuele en levendige maand op gebied van de liefde en sociale contacten. Let op dat je geregeld dominant kunt zijn en je dan teveel je zin doordrijft. Jouw scherpe humor kan anderen beïnvloeden en zelfs kwetsen. Singles kunnen deze maand kansen krijgen. Mensen die net Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Het is een interessante maand, waarbij met name de dwergplaneet Ceres en de Maan goede energie aan de Tweeling bieden en absorberend werken bij eventuele kosmische invloeden. Bedenk dat jij als Tweeling wisselvallig bent en geregeld voor beroering kunt zorgen. Gebeurt dit, dan moet je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag