astro content

Maandhoroscoop Schorpioen juli

Algemeen
De voorspellingen voor juli laten zien dat je bedrijf of je werk al je tijd op slokken. Je zal je moeten concentreren op je carrière en doelstellingen die je voor jezelf bepaald hebt op eigenlijk alle gebieden. Het zal nog even hard aanpoten worden. Bedenk dat de professionele omgeving nog even hectisch zal zijn en dat er nog wel wat uitdagingen op je pad komen. Toch zal het wel een maand zijn die geschikt is voor de Schorpioen. Er wordt namelijk veel van je zelfstandigheid gevraagd en sociale vaardigheden zullen erg belangrijk zijn. Je zult wel flexibel moeten blijven en jezelf aan moeten passen aan bepaalde zaken die steeds weer veranderen. Mensen die met collega’s werken, merken dat flexibiliteit essentieel zal zijn. Met betrekking tot interpersoonlijke relaties in zowel je familie als gezin, zal Uranus niet al te gunstig staan en je zult er goed aan doen niet al teveel belangrijke beslissingen te nemen. Beter kun je wachten en dan het liefst tot na augustus.

Vriendschappen zullen uitermate belangrijk zijn, waarbij je merkt dat je het toch wel mist om eens met mensen van jouw geslacht door te brengen. Wellicht kan je hier eens over nadenken zodat je manieren bedenkt om nieuwe vrienden te ontmoeten. Dit kan via een hobbyclub, sport of misschien wel op vakantie. Met vriendschappen, kunnen er misverstanden zijn. Het zal belangrijk zijn deze te voorkomen, door er over te praten. Ga er vooral niet omheen draaien en tracht je gevoelens aan te geven, maar luister ook naar wat anderen jou vertellen. Let er tevens op dat je niet teveel tussen mensen inkomt. Merk je dat er mensen zijn die onderling conflicten hebben, dan doe je er verstandig aan om er niet teveel tussen te komen. Je zult emotioneel deze maand een sterk gevoel van integriteit hebben en je bent graag bereid mensen te helpen. Eigenlijk is niets jou teveel, maar let op dat je geen geld aan mensen uitleent, vooral niet als je weet dat ze niet integer zijn. In het tweede deel van de maand neemt jouw gevoel, om er op uit te trekken, toe en zal je graag naar andere landen gaan. Er zijn aanwijzingen dat je hierdoor mensen en nieuwe culturen ontmoet.

Liefde en relaties
In juli kunnen er vriendschappen of contacten verbroken worden, maar zullen er ook nieuwe mogelijk zijn. Je zult alert moeten zijn dat sommigen jou automatisch wegduwen, maar dat er ook een natuurlijk evenwicht is, waardoor je weer aangetrokken wordt door mensen die jou wel zien zitten. Schorpioenen zijn niet altijd in staat om vriendschappen lang vast te houden en eigenlijk vinden ze het fijn geregeld een nieuwe kring om zich heen te verzamelen. In de liefde kunnen singles met ontluikende romances te maken krijgen. Dit kan gaan om een blind date, maar kan ook te maken hebben met iemand waar je eerst gewoon vrienden mee was. Is het een vriend(in) waar je eigenlijk geen relatie mee wilt hebben, dan moet je oppassen dat je de ander geen verkeerde ideeën geeft. Heb je eenmaal verkeerde signalen gegeven, dan is het moeilijk de vriendschap op te pakken. Het is verstandig om helemaal geen dingen te doen die buiten de term vriendschap vallen en te richten op dat wat een vriendschap inhoudt. Je zult te maken krijgen met een relatie in het buitenland, een spirituele omgeving of school.

Ben je gebonden dan kun je veel te serieus in het leven staan. Dit kan de relatie flink belemmeren en ervoor zorgen dat er minder ruimte voor plezierige activiteiten is. Je zult innerlijk met een zeurend gevoel te maken krijgen. Hierdoor kun je angst en wrok ervaren en kun je deze niet altijd maar van je afschudden. Er kunnen dan diepere problemen in de relatie blootgelegd worden. Pas je niet op, dan kun je deze op een negatieve manier bij je partner neerleggen door minder intiem te worden en zelfs een flinke mate van afstandelijkheid en koelheid laten zien. Dit zal alleen optreden als jullie alleen zijn, waarbij je scherp kunt zijn in de bewoordingen die je naar de ander hebt. Wanneer je echter met anderen bent, ben je juist lief en intiem naar je partner. Je doet er echt goed aan te trachten om problemen op een positieve manier met je partner te bespreken. Een relatie kan niet perfect zijn, maar een Schorpioen is in staat zichzelf flink te kwetsen, juist door een partner weg te duwen. In dat geval zorg je er zelf voor dat de relatie slechter wordt. Het is een maand, waarbij je het geluk binnen de relatie in eigen handen hebt. Ben jij open en sensitief, dan zal je partner van je genieten. Beter kun je daar dus mee bezig gaan.

Werk en financiën
In juli kan je op professioneel gebied erg sterk zijn. Jongeren zijn in staat opleidingen af te ronden of plannen te maken om met nieuwe te beginnen. Ze zullen in staat zijn verfrissende ideeën te gebruiken om zichzelf te verrijken, maar deze kunnen ook voor een baas nuttig te zijn. Let op je eigenwijsheid, omdat mensen dan denken dat jij het allemaal wel weet. Ouderen kunnen vooral gebruik maken van de ervaring die zij hebben, waarbij kennis uit het verleden cruciaal is om problemen op te lossen. Doordat de Schorpioen intellectueel een enorme planetaire prikkel krijgt, zullen ze zich met complexe taken bezig houden. Je kunt veel dingen tot een goed einde brengen en bent in staat hervormingen door te drukken. Dit kan wel strijd opleveren, omdat er mensen zijn, die jou dit niet gunnen. Je bent door de planetaire invloed revolutionair, maar wel gericht op goedheid naar de mensheid. Omdat je echter ook zeer kritisch bent, wil je wel eens doordrijven. Je zult dus erg sterk in je schoenen dienen te staan. Je kunt jezelf het best analyseren. Zo ja, dan kun je er vol in gaan, zo nee, dan is het beter om je nog even gedeisd te houden. Werk in dat geval aan mentale vermogen, zodat je er op een later moment mee om kunt gaan. Voordeel is dat je mensen positief weet te raken, waardoor ze emotioneel groeien. Je strijdt voor mensenrechten en bent succesvol op plekken waar onrecht is. Mocht je dit aankunnen, dan is het een prima maand campagne te voeren en mensen te bewegen maatschappelijk zaken te veranderen. Niet alleen maatschappelijk ben je deze maand sterk.

Mensen die zich met technologie bezighouden, zullen ook positieve energie ervaren, waardoor ze zich prima ontwikkelen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat je bepaalde oplossingen of uitvindingen ontwikkeld. Je dient dan wel risico te nemen en de moed te hebben om je op de voorgrond te laten zien en anderen te imponeren met je ideeën. In het algemeen zal je professioneel een zeer goede maand hebben. Je werkt hard en krijgt er ook financiële voordelen door. Het begin van de maand zullen er de belangrijkste veranderingen zijn, maar blijf wel duidelijk in je besluitneming. Mensen die een nieuwe baan zoeken, zullen deze periode de grootste kans hebben.

Fysieke en mentale gezondheid
Het zal op gebied van gezondheid een belangrijke maand worden, doordat er van je gevraagd wordt oog te houden voor de levensstijl die je er op nahoudt. Je hebt wel eens de neiging om laat naar bed te gaan, maar juli zal een maand zijn, waarin je dit beter niet kunt doen. Je hebt het deze maand eigenlijk gewoon nodig om even bij te tanken en daar hoort voldoende slaap echt wel bij. Daarnaast is het erg belangrijk lichamelijk actief te zijn, omdat je je dan geestelijk versterkt. Een Schorpioen, die passief is, zal over het algemeen veel humeuriger zijn en ook meer last van stress hebben, dan iemand die actief is. Natuurlijk is voeding van enorm belang om er voor te zorgen dat je niet te zwaar wordt. Mensen die te zwaar zijn, doen er goed aan om hier in juli oog voor te hebben. In deze periode is de stofwisseling namelijk erg hoog en als je in staat bent het aantal koolhydraten te verminderen, zal je snel resultaten boeken. Voel je je wat minder lekker en heb je het idee dat je gezondheid in het geding is, negeer dit dan niet. Breng een bezoekje aan een arts en laat deze even controleren. Heb je er iets tegen om naar een reguliere arts te gaan? Breng dan een bezoekje aan een alternatieve arts of aan een reformwinkel. Het is tenslotte erg belangrijk om bepaalde dingen af te leren. Met name gewone thee en koffie zijn minder geschikt. Beter kun je je richten op koffievervangers en kruidentheeën. Er zijn prima producten op de markt die veel gezonder zijn. Let natuurlijk ook op teveel suiker en vet.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Moon02
Sjamanisme
Tijdens onze reading of healing sluiten wij af het jonge zielen verhaal. Het delen van de hoge energie met mij is een voorbode Lees meer
door Medium Damaris
Liefdesvragen En de toekomst
Hoi Beauty

Het valt me op dat ik veel liefdes vragen krijg op de lijn, en vooral over het liefdesleven. Ik Lees meer
door Medium Moon02
GAIA Orakel
Hierbij geef ik inzichten en krachten vanuit een ander perspectief de oude wijsheid luidt jonge energie - oude zielen,tijdens de Lees meer
door Medium Marya
Dol-fijne-healingen
Dol-fijne-Healingen

Ja, dat zijn de Dolfijnhealingen. Ze zijn dol-fijn, zacht, liefdevol, helend.
Ik, Marya, nodig Lees meer
door Medium Ludgardina
Ludgardina's bijgewerkte agenda :-)
Lieve mensen,
U kunt mijn agenda weer nakijken op mijn inlogtijden. Ik zal deze wekelijks updaten.
U Lees meer
door Medium Marcelius
Ananas superfood!
ANANAS, Ze zijn sappig. Ze vullen en ze zijn lekker.

Echter, het is meer dan alleen de smakelijke en zoete goedheid Lees meer
door Medium Damaris
12 stappen naar zelfliefde
Word verliefd op jezelf en je zult dit in je externe wereld ook gaan ervaren. Het klinkt heel cliché maar het is Lees meer
door Medium Sam
Nieuwe Medewerkster Sam
Hallo allemaal,

Bij deze wil ik me aan jullie voorstellen:
Mijn naam is Sam en ik ben een nieuwe medewerkster op Lees meer
door Medium Fieke
Vragen...openstellen!!...en ontvangen
Wat voor zin heeft het als we dingen vragen aan de engelen, de Bron,...erop vertrouwen dat het ook Lees meer
door Medium Lindes
angst verlamt, liefde geeft energie
Dag allemaal

Een heel mooie quote voor ieder van jullie....

'Angst verlamt, liefde geeft Lees meer
door Medium Fieke
Ik nodig iedereen uit dit te doen...
Al vele jaren krijg ik visioenen te zien over het verloop van mijn leven...maar dan vooral over mijn Lees meer
door Medium Jasmijn
Jasmijn
Lieve mensen ik ben Jasmijn sinds vandaag nieuw op deze lijn, ik sta jullie graag ter woord met al jullie vragen en problematiek Lees meer
door Medium Xandra
Tijd van je leven
Welkom bij Xandra
Als life coach relatie specialist kan ik je helpen om snel jouw doel te bereiken door:
focus op je Lees meer
door Medium Willy
Medium Willy vakantie
Lieve mensen,
Vanaf morgen ben ik niet bereikbaar wegens vakantie. Eind mei ben ik weer fris en opgeknapt tot jullie Lees meer
door Medium Anja
Anja

Ik stel me graag even aan jullie voor!De vaste gasten op Astro Angels hebben het vast al wel gemerkt, dat er een nieuw Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen


Liefde en relatie
De 20ste zal de Volle Maan in de Boogschutter verschijnen. Dit zorgt ervoor dat je maandag en dinsdag charmant en vooral doelgericht bent als je iemand op het oog hebt. Je zult je niet snel af laten schepen en neemt er genoegen mee als de ander op een avontuurtje uit is. Het zal dan ook geen Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
De Volle Maan van de 20ste zal door het vuurteken Boogschutter reizen, waardoor je je op emotionele problemen kunt richten en in staat bent conflicten met familie of andere mensen op te lossen. Je kon nog wel eens wat problemen hebben door de retrograde bewegende Mars, maar de energie van de Maan Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
De Volle Maan biedt in een relatie aan het begin van de week veel vuur en positiviteit, waardoor je je partner flink het hof kunt maken. De Maan reist namelijk door je sector van relaties. Ook is het een prima periode om conflicten en problemen op te lossen en kun je de relatie zelfs naar een Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Als gevolg van de Volle Maan in de avontuurlijke Boogschutter zit je boordevol energie om van alles te doen. Doordat de Zon ook een liefdevolle verbinding aangaat, zal je merken dat je liefdeshormonen flink opspelen. Op maandag en donderdag zal je vooral zakelijk bezig zijn, maar dinsdag en Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Op de 20ste zal de Volle Maan er voor zorgen dat je veel meer in staat bent om je diepste gevoelens te uiten. Je staat goed met jezelf in contact en de dingen die je zegt zullen een diepere betekenis hebben. Hierdoor ben je voor mensen de moeite waard om mee te praten, omdat ze zich fijn en Lees meer


Waterman


Liefde en relatie
De Volle Maan, aan het begin van deze week, zal door het vuurteken Boogschutter reizen, waardoor je vooral op gebied van toekomstige plannen een flinke impuls krijgt. Je hebt veel dromen en fantasieën en zal deze in werkelijkheid ook met je partner willen beleven. Je partner zal genieten Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
De 20ste zal de Volle Maan in het vuurteken Boogschutter reizen, wat voor fijne momenten in de liefde zorgt, omdat deze door je sector van de liefde reist. Je kunt problemen, die je op liefdes- of seksgebied had, achter je laten. Heb je een partner dan is het een prima week om de relatie naar een Lees meer


Stier


Liefde en relatie
De energie van de Volle Maan, in de Boogschutter, zal gericht zijn op problemen die eerder dit jaar ontstaan zijn door de retrograde bewegende Mars. Je kunt erg heftige emoties hebben, welke je soms op de verkeerde manier naar anderen uitstraalt. Wanneer je controle weet te houden en vertrouwde Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Op de 20ste zal de Volle Maan in de Boogschutter zorgen dat je kunt oogsten wat je de afgelopen tijd gezaaid hebt. De Maan maakt je emotioneel kwetsbaar, maar over het algemeen zal dit je juist een stuk zachter en vriendelijker maken. Hierdoor kom je zowel in vriendschappen Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
De Volle Maan reist door de Boogschutter, waardoor er flink wat energie op je afkomt. Je emoties worden versterkt, ondanks dat je altijd een gevoelig type blijft. Toch kun je dingen die stress geven wel op een goede manier aanpakken. Je bent in staat liefdevoller in het leven te staan. Het is Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Aan het begin van de week zal de Volle Maan door de Boogschutter reizen en deze energie brengt het verleden in je naar boven. Je bent emotioneel en houd je bezig met de vraag wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je eventueel kunt doen om het leven mooier te maken. Je zult er echter achter Lees meer


Schorpioen


Liefde en relatie
De Volle Maan van de 20ste zal het vuur van de Boogschutter in jou brengen, maar dit zal meer op zakelijk gebied zijn dan in je privéleven. Hierdoor ben je emotioneel minder sterk. In een relatie zal je de eerste dagen dan ook minder sterk in de communicatie zijn. Het is belangrijk om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
In juli zal je moeten letten op datgene wat je zegt, maar vooral de manier hoe je het zegt. Het zal dan ook een maand zijn waarbij je op tact moet letten en dus op diplomatieke manier met mensen om dient te gaan. Je hebt nog wel eens de neiging te denken dat je in je recht staat bepaalde zaken te zeggen en vergeet Lees meer


Algemeen
Een krachtige planetaire energie heeft invloed op je directe omgeving. Met name het contact met je partner of gezin kan hierdoor een dieptepunt bereiken. Je zult je aandacht daar op moeten richten om problemen op te lossen. Doordat de invloed je psychisch beïnvloedt, zal je niet alleen last hebben van contact Lees meer


Algemeen
Kreeften zullen deze maand beïnvloed worden door een krachtige planetaire energie. Hierdoor ben je gedreven om veel te bereiken en sterk gericht om dingen perfect te doen. Je hebt een versterkte mate van verantwoordelijkheid in zowel je carrière als in de relatie die je met anderen hebt. Je zult je Lees meer


Algemeen
Juli zal een maand worden, waarbij je je concentreert op emotionele zaken en op relaties die je met anderen aangaat of al hebt. De meerderheid van de planeten heeft invloed op sociale vaardigheden, doordat ze een retrograde beweging maken en de Vis hierdoor flink vertraagd kan worden als het om emoties gaat. Je Lees meer


Algemeen
Juli zal door krachtige planetaire invloeden veel energie en enthousiasme bieden. Het zal daarom een maand zijn, waarbij het motto is, dat hoe hoger je klimt hoe harder je zult vallen. Je hebt namelijk het gevoel dat niets jou kan deren en dat je kunt doen wat je wilt. Je hebt daarbij veel moeite om grenzen voor Lees meer


Algemeen
Juli zal een maand zijn, waarbij de nadruk ligt op je carrière en de doelstellingen die je voor jezelf hebt gemaakt. Doordat je eerder dit jaar al veel ideeën en fantasieën hebt gekregen, heb je al veel concrete plannen en deze kunnen in juli wel eens tot werkelijkheid gebracht worden. Je zult Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden, waarbij je de uitdaging krijgt om, alle dingen die je wilt doen, ordelijk in te delen. Er kunnen zoveel taken en gebeurtenissen op je afkomen dat je dit echt moet doen om niet in de problemen te komen. Naast lopende zaken zal je ook te maken krijgen met nieuwe zaken, die ook tijd gaan Lees meer


Algemeen
Deze maand zullen Weegschalen op zoek zijn naar onafhankelijkheid en persoonlijke prestaties. Juli is een prima periode om je zowel mentaal, spiritueel als intellectueel te ontwikkelen. Het is een maand waarin je op zoek bent naar diepere betekenissen van het leven en antwoorden op vraagstukken waar je al een Lees meer


Algemeen
De maand juli brengt passionele energieën, waardoor je veel moeite zal hebben je op gedisciplineerde manier staande te houden. Je vindt het moeilijk controle over jezelf te houden en hebt ook last van de prikkels die de zomer met zich meebrengt. Toch lukt het je altijd wel een weg te vinden en vind je het Lees meer


Algemeen
De voorspellingen voor juli laten zien dat je bedrijf of je werk al je tijd op slokken. Je zal je moeten concentreren op je carrière en doelstellingen die je voor jezelf bepaald hebt op eigenlijk alle gebieden. Het zal nog even hard aanpoten worden. Bedenk dat de professionele omgeving nog even hectisch zal Lees meer


Algemeen
Je bent de afgelopen periode veel met geld en status bezig geweest. Je bent ambitieus en wilt presteren en hebt daar veel voor over gehad. Toch zal dit in juli minder worden en vind je sociaal contact een stuk belangrijker. Je wilt graag weten wat mensen van je denken en vindt het belangrijk om een soort voorbeeld Lees meer


Algemeen
Planetaire invloed zorgt ervoor dat carrière en persoonlijke doelen deze maand op krachtige manier worden bijgesteld. Dit heeft te maken met de voorwaartse en positieve beweging van Jupiter, welke een positieve werking heeft. Hierdoor kun je je ontwikkelen en in staat zijn activiteiten te hervatten, welke Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag