astro content

Maandhoroscoop Schorpioen november

Algemeen
Schorpioenen zijn mensen die niet alleen veel met het verleden bezig zijn, maar ook met de toekomst. Zo ook deze maand, alleen ga je je toch wat meer op de toekomst richten en wil je bepaalde zaken uit het verleden nu eindelijk eens loslaten. Lukt dit, dan zal je deze maand zeer enthousiast zijn en kun je een nieuwe weg naar de toekomst aan gaan leggen. Echter, er zijn ook Schorpioenen die wel in het verleden blijven hangen. Zij hebben meer kans om instabiel te worden en kunnen zelfs depressieve gevoelens daaraan overhouden. Het zal dus een maand worden om hier alert op te zijn en jezelf toe te spreken als je merkt dat je toch veel negatieve zaken uit het verleden naar voren haalt en positiviteit uit het oog verliest. Er is echter hoop, omdat de planetaire energie een helpende hand kan bieden om een passende oplossing te vinden. Over het algemeen zal november een gelukkig maand worden, doordat er gunstige planetaire combinaties aan de hemel zullen verschijnen. Negatieve energie zal wel zoveel mogelijk naar de achtergrond worden geduwd. In de eerste plaats zal de heersende Mars een zeer grote invloed op je intellectuele vermogen hebben. Mars zal krachtig genoeg zijn om ervoor te zorgen dat je je niet op één aspect van je leven richt, maar op meerdere dingen. Ook Saturnus zal zijn zeer krachtige energie naar je opsturen en dit zorgt ervoor dat je niet alleen mentaal sterk bent, maar ook fysiek veel kracht ervaart. Let op dat de energie van Venus je emoties wat in de war brengt. Dit zal met name in de 2de en 3de week gebeuren, waardoor je je in die periode dus moet focussen op je emoties en op je karaktereigenschappen. Met name de negatieve eigenschappen kunnen dan versterkt worden en die moet je dus echt onder controle houden. Een andere negatieve energie kan er vanuit de Maan komen en deze zal nog wel eens voor flink wat problemen kunnen zorgen, opgepast dus.

Liefde en relaties
Voor de liefde is november een prima maand om nieuwe romantische relaties aan te gaan. Je hebt een sterke intuïtie en weet precies op welke plekken je moet zijn om een geschikte partner te vinden. Ook weet je heel goed wat je moet doen om iemand te versieren. Het is ook een prima maand om nieuwe vrienden te zoeken of oude vriendschappen nieuw leven in te blazen. Je bent zelfs in staat om iemand, waar je een wrok tegen had, te vergeven. In een relatie zal je een zeer goede karma uitstralen en zal je partner genieten van de liefde die je wilt delen. Let wel op dat je de neiging hebt om teveel geld uit te geven. Op zich is het niet erg om te genieten, maar je moet het ook weer niet verspillen aan onnodige dingen of door teveel geld te geven aan dingen die je ook voor minder geld kunt doen. Je bent deze maand zelfstandig en vindt het belangrijk dat je je eigen weg kunt volgen. Of het nu gaat om familie, vrienden of een liefdesrelatie, je wilt de vrijheid ervaren. Merk je aan iemand dat deze je in je vrijheid belemmert, dan zal je in staat zijn om deze zelfs uit je leven te gooien. Je wilt liever alleen zijn en je tijd aan waardevolle dingen besteden, dan dat je je leven moet leiden zoals andere mensen dat van jou verwachten. Heb je een relatie met iemand die jou in je leven tegenhoudt om je eigen dingen te doen, dan kun je zelfs erg ongelukkig worden, waaruit stress en depressies niet ondenkbaar zijn. Tracht deze maand eerlijk te zijn en geef je gevoelens aan, als je vindt dat je partner of een ander sociaal contact niet op een goede manier met je omgaat. Je zult merken dat mensen er heus wel voor openstaan. Voor de liefde zal het op zich heus wel een goede maand worden, waarbij je leuke activiteiten ontplooit en de romantiek tussen jou en je partner zeker toe kan nemen. Doordat je het fijn vindt om je partner te verwennen, kan je leuke geschenken en geld aan je partner schenken. Ben je single dan doe je dit om mensen aan te trekken. Op deze manier toon je de romantiek, maar vergeet niet dat het uiteindelijk wel om de werkelijke liefde gaat en niet om geschenken. Let op dat de Nieuwe Maan deze maand storend werkt, waardoor er veranderingen zijn, die een belangrijke impact op je leven kunnen hebben.

Werk en financiën
Familieproblemen of innerlijke problemen kunnen aan de wieg staan van successen die je behaald. Laat je deze namelijk teveel je leven bepalen, dan zullen je carrière en professionele zaken meer naar de achtergrond worden geschoven. Het kan zelfs gebeuren dat je geregeld ziek bent omdat de spanning je teveel wordt. Los de eerste week van de maand zoveel mogelijk problemen op, zodat je de maand op een goede manier kunt doorlopen. Je zult merken dat je op zich in staat zult zijn om een juist pad te kiezen en met vertrouwen en zelfstandigheid de juiste dingen kunt doen om doelen te bereiken. In dit geval kun je jezelf ontwikkelen en zal je makkelijker obstakels en zakelijke problemen overwinnen. November kan in dit geval een hoogtepunt van het jaar zijn, waarbij je goed presteert en je niet alleen je privézaken op kunt lossen, maar je ook in staat bent taken op een zeer goede manier af te ronden. Je bent intellectueel krachtig en dit kan je gebruiken om de juiste keuzes te maken. Het is ook een prima maand om sociale contacten aan te halen en ze te vragen om je te ondersteunen. Dit hoeven niet alleen zakelijke contacten te zijn, maar kunnen ook familieleden en vrienden zijn. Deze maken je enthousiast om met nieuwe dingen te starten. Het is belangrijk dat je oude projecten of werkzaamheden afrondt, voordat je met nieuwe begint. Er kan anders teveel werk op je afkomen, wat flink wat stress op kan leveren. Hierdoor kun je in de problemen komen en alsnog mindere prestaties te leveren. Financieel zal het een prima maand zijn. Dit betekent niet dat je erg veel geld erbij krijgt, omdat de ontwikkeling niet heel snel gaat, maar je hebt genoeg geld om van te leven en kunt zelfs extra dingen doen. Het is een prima maand om schulden af te lossen, zodat je je meer op de toekomst richt. Grote kans dat je aan het eind van de maand met opgeheven gezicht naar de toekomst kijkt. Er wordt namelijk voorspeld dat er na november fantastische maanden aankomen. Je bent dan zeer productief en wordt geïnspireerd om bepaalde dingen te doen, die voor flink wat profijt zorgen. Mensen die veel op de weg zitten, moeten alert blijven en vooral bij extreme weersomstandigheden. Wanneer je geen onnodige risico’s neemt, zal je hier prima mee omgaan. Ben je niet verantwoordelijk dan kan er wel het een en ander misgaan.

Fysieke en mentale gezondheid
De Schorpioen is een krachtig teken, maar die kracht kan ook tegen jezelf aangewend worden. Het is een maand waarin je op zich in staat bent om de kracht te benutten. Je hebt een uitstekende gezondheid en zal snel herstellen als je last van de griep of een andere seizoensgebonden kwaal hebt. Je bent zeer vitaal, maar wilt je energie ook nog wel eens misbruiken. Je verspilt dan teveel energie aan fysieke of mentale activiteiten. Leef je dan minder verantwoordelijk, dan kan dit wel eens erg schadelijk voor je gezondheid zijn. In dit geval kan de Schorpioen toch wel wat ziektes krijgen, die typerend voor dit teken zijn. Deze kunnen te maken hebben met de geslachtsorganen, longen, keel, darmen of prostaat, omdat deze van nature kwetsbaar zijn. Over het algemeen zal je weerstand zo sterk zijn dat dit zelden tot een dodelijke ziekte leidt. Wel moet je oppassen voor aambeien. Er zijn aanwijzingen dat mensen die voor hun werk veel zitten daar extra veel kans op hebben. Het zal een maand zijn waarin er wel aangeraden wordt geregeld te bewegen en natuurlijk gezond te eten. Vet en pittig eten wordt afgeraden en ook zuivelproducten kun je beter niet teveel gebruiken. Ook is het erg belangrijk dat je minimaal 8 uur per nacht slaapt en overdag voldoende ontspanning neemt, zodat je lichaam tot rust kan komen. Een laatste waarschuwing geldt voor emoties. Merk je aan jezelf dat je niet lekker in je vel zit, dan is het belangrijk om hier iets aan te doen, omdat stress bij de Schorpioen de weerstand af kan breken.

Advies om over na te denken
Het is een maand, waarin je teleurgesteld kunt raken door vrienden, familie of andere sociale contacten en zelfs bij mensen waar je dit niet bij verwacht. Je kunt hier depressief en verdrietig door worden en hebt het gevoel dat je leven geen nut meer heeft. Tracht dit gevoel in te tomen en bedenk dat je zelf degene bent die voor teleurstelling zorgt. Laat je niet zo snel onder druk zetten en vertrouw op jezelf.

 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Brigitt
Meditatie reis Brigoitt
Vakantie Brigitt
Lieve Bellers, voor mij is nu een tijd aangebroken van rust. Ik ben vanaf 24-10 t/m 31-10 op Lees meer
door Medium Freya
Freya, Onregelmatig aanwezig
Lieve mensen,
 
Zoals de bomen hun bladeren vallen in de herfstperiode, staan wij voor de periode van Lees meer
door Medium Fieke
E-mail consult Van Fieke
Lieve mensen, vanaf heden kun je bij mij een e-mail consult aanvragen. Vergeet niet om een foto bij te voegen als Lees meer
door Medium Esperanza
Daar ben ik weer..Esperanza
Lieve mensen,

Ik ben een poosje weggeweest i.v.m. nieuwe ontwikkelingen op zakelijk vlak. Maar ik vind het Lees meer
door Medium Chantal02
Bereikbaarheid Chantal
Goedemorgen,
Elke ochtend ben ik van 9-12 bereikbaar op de lijn, mocht ik er niet zijn kunnen jullie me altijd Lees meer
door Medium Angela
vakantie Angela
Lieve bellers, er is een tijd van werken en er is een tijd van rust. Afgelopen tijd heb ik hard gewerkt en ben aan een Lees meer
door Medium Elvira
Email - Foto consult van Elvira
Beste mensen en lieve bellers,

Ik wil jullie laten weten dat je sinds kort ook bij me terecht kunt voor Lees meer
door Medium Chantal02
SMS
Lieve mensen, mocht ik niet online zijn dan kunnen jullie me ook bereiken via sms of email. Liefs medium Chantal02 Lees meer
door Medium Moon
oktober de seizoen boot!
Lieve bellers bij deze een einde maand blog van Moon
Bij deze help ik altijd met de juiste krachten en Lees meer
door Medium Jolanda
Even voorstellen
Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jolanda, en ben hier nieuw bij Astro Angels.
Ik hoop dat ik jullie inzicht en advies Lees meer
door Medium Marcelius
Afvallen met tomatensap!
Afvallen met Tomatensap?

Op basis van onderzoek, zal het drinken van dit sap voor een periode van twee maanden u Lees meer
door Medium Moon
Ondernemen en energie.
Lieve volgers en bellers vandaag besteed ik het blog aan het Thema ondernemen en voor vele is de maand september een Lees meer
door Medium Moena
E-mail consult van Moena
Lieve mensen,

Jullie kunnen ook bij mij terecht voor een email consult..

Graag een foto meesturen van de Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben genoeg
Hoi beauty!

Hoe gaat het met je? Geniet je van het mooie zomerweer?

Ik geniet zeker van het mooie weer ik kan dit zo Lees meer
door Medium Damaris
Email consulten en volle maan ritueel
Hey hallo Beauty

Ten eerste wil ik je meegeven dat het volle maan is ''joepie'' je kunt de komende Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd


Liefdesrelaties
Je hebt aan het begin van de week de neiging om je ongerust over je relatie te maken. Je ervaart een onderbuikgevoel van onzekerheid, maar dat is helemaal niet nodig. Er hangt namelijk een romantische sfeer, dus niets om je ongerust te maken. Laat je je echter door je onzekerheid misleiden, dan Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Normaal gesproken is de Tweeling open en vrolijk en wil die het liefst plezier maken en de liefde op een subtiele manier beleven. Aan het begin van de week zal je echter wat meer aan het nadenken zijn en is romantiek wat minder belangrijk voor je. Je vindt je carrière belangrijk, maar hebt Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Je hebt aan het begin van de week een dilemma, omdat je tijd vrij wilt maken voor je partner, maar ook voor een vriend(in) of zelfs meerdere mensen. Je kunt met financiële problemen te maken hebben en dat kan er dus voor zorgen dat je dit met vertrouwde mensen wilt bespreken. Passeer je Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week zeer avontuurlijk en speels als het om liefde gaat. Je weet precies wat je moet doen om je partner te verwennen en kunt op geestelijk niveau tot je partner doordringen. Je bent hierdoor gevoeliger dan je partner gewend is en dat maakt je een stuk toegankelijker. Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Je kunt het begin van de week verwarrende situaties meemaken, waarbij jij en je partner elkaar in de haren vliegen. Laat je niet het hoofd op hol brengen en luister vooral niet naar anderen. Je partner is de aangewezen persoon om dingen mee te bespreken. Dit kan gaan over roddels, financiën of Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
De eerste dagen van de week kun je wel eens wat teleurstelling ervaren als je de liefde met je partner bedrijft. Ga nu niet gelijk denken dat het helemaal fout zit en je dan onnodig veel zorgen maken. Dat is helemaal niet nodig. Je kunt verwachtingen op maandag en dinsdag dan ook beter niet te hoog Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Een liefdevolle energie zal de eerste dagen veel warme, maar ook avontuurlijke gevoelens geven. Je hebt romantische dromen en fantasieën vindt het erg fijn als je deze in realiteit omzet. Je ervaart een fijne mentale en emotionele energie, waardoor je in staat bent de relatie leuk te houden. Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Je bent aan het begin van de week actief en hebt er behoefte aan nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je een partner die hierin meegaat, dan zal je dit graag samen doen. Heeft je partner hier geen interesse in, dan zal je dit toch echt alleen moeten doen. Maak geen ruzie en laat Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week zal je veel romantische gevoelens ervaren en heb je behoefte aan liefde en passie. Ga vooral niet afwachten, maar verwen je partner op je warmste en sympathiekste manier. Je zult merken dat hier passionele en erotische activiteiten van komen. Woensdag en donderdag ben je minder Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week kan je wat kwetsbaar zijn, waardoor je moeite hebt je partner die liefde te geven die je eigenlijk wilt. Je bent niet alleen mentaal kwetsbaar, maar kan ook fysiek minder energie ervaren. Je doet er goed aan de eerste dagen van de week rustig aan te doen. Blijf jij relaxt, Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Je kunt de week starten met een aantal heftige emoties, waardoor je in een relatie ook zeer heftig bent. Gebruik je de emoties gezond, dan zal je partner genieten van de passie en hartstocht die je laat zien. Er is dan een goede en warme sfeer en jullie vinden het in dit geval erg leuk om activiteiten Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
In het begin van de week lijkt er een storende energie te zijn, waardoor er frustraties mogelijk zijn, die niet direct door jou of je partner ontstaan. Er lijkt jaloezie of afgunst bij te zitten en je moet dus in de gaten houden of er mensen in de omgeving zijn, die een negatieve invloed hebben. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena


Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder gehoord van " Het Oktoberfest".
Mijn vriend gaat elk jaar en dit jaar ga ik voor het eerst mee!
Nu ben ik niet heel erg van de bierfeesten; Ik weet niet zo goed wat ik me er bij voor moet stellen.
Áls ik al tijd heb om naar een feest te gaan, dan zijn het meestal salsa feestjes.
Maar nu kon ik oppas krijgen en voor ik het wist waren de kaarten besteld!
Toen mijn vriend vertelde dat we allemaal een soort Tiroler jurkje aan moesten was voor mij heel duidelijk dat ik moest shoppen! Maar waar?!
Na een enige speurtocht kwam ik uit bij een feestwinkel in Deventer.
Ik neem een vriendin mee om zo'n jurkje te kopen, zij zal mij in ieder geval niet zou uitlachen!!
Dit jurkje zou er eerlijk gezegd toch een beetje raar uit zien bij mij!
Het verbaasd me enorm hoeveel keus er is in al die gekke jurkjes en heb er eentje uit kunnen kiezen na lang twijfelen!
Hij is een beetje laag uitgesneden van voor en heeft hang mouwtjes.
Ik mocht al even oefenen met het Oktoberfest in Deventer toen ik mocht helpen in het restaurant van mijn vriend.
Hoe leuk het ook is, al die mensen die gedronken hebben en erg vrolijk zijn; Dit is toch niet helemaal mijn ding!
Het voordeel is wel dat je niet echt opvalt en dat er niet echt op gelet word hoe je eruit ziet.
Een week later was het toch echt zo ver, het feest waar ik naar toe zou gaan met heel veel vrienden!
Het is georganiseerd in een enorme tent met live muziek en heel veel mensen!
Het eerste wat ik zie is dat iedereen blij is en er hangt een heel gemoedelijke en relaxte sfeer.
Het is er best druk en staan lange picknick tafels waarvan ik nu nog niet weet dat er later mensen op zullen staan, swingend en springend,
en het bier door de lucht zal vliegen.......
Ik ben toch een beetje nerveus en heb een beetje moeite met opgang komen maar snel na het eerste wijntje ( ik hou helemaal niet van bier...) ga ik er een beetje in mee.
Ik zou zelf nooit kaarten hebben besteld voor dit feest maar het was een top avond!
Er vloog bier door de lucht, er werd meegezongen, en ik deed gezellig mee!

Ik heb met mezelf een tijd geleden afgesproken dat ik wat meer dingen mag ondernemen buiten mijn comfort zone.
En dit mag ik van mijn lijstje strepen!
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
November is de maand voordat de winter begint, maar qua weersomstandigheden is het nog wel een maand die kou in combinatie met warmte kan brengen. Daarom wordt november wel gezien als een prettige relaxte maand, die echter ook wel eens voor ziektes en kwetsuren kan zorgen, doordat we wel eens onvoorzichtig zijn. Lees meer


Algemeen
De energie van november zal anders zijn dan die van de vorige maand. Dit komt omdat de planetaire energie een stuk minder goed is. Je zult deze maand afhankelijk zijn van de stand van hemellichamen, hoe jij je gedraagt en hoe je je voelt. De Steenbok wordt deze maand geconfronteerd met situaties waar hij wel zijn Lees meer


Algemeen
Het kan wel eens een bijzondere maand worden, waarbij er veel energie op je af kan komen. Aan de ene kant zal het een sterke, positieve energie zijn, maar aan de andere kant kunnen er toch ook minder positieve energieën op je afkomen. Misschien wel het meest belangrijk is de kracht die de Zon, jouw heersende Lees meer


Algemeen
De Kreeft, die normaal gezien wordt als een mysterieus en spiritueel teken, zal deze maand te maken krijgen met minder positieve energieën. Het zal daarom belangrijk zijn om neutraal en nuchter in het leven te staan en emoties niet de voorrang te geven. Dit betekent niet dat je alle emoties wegduwt, maar dat Lees meer


Algemeen
November kan soms wel eens een vrij vage energie bieden, waardoor je niet altijd even duidelijk weet wat je wilt en wat je moet doen om de maand op een goede manier door te komen. Er zijn conflicten mogelijk en je zult met duidelijke voorwaarden dienen te komen om jezelf hiervoor te behoeden. Voor je het weet Lees meer


Algemeen
Boogschutters kunnen deze maand genieten van een redelijk prettig leven en dat komt eigenlijk meer, omdat je iemand die het leven met de dag bekijkt. De toekomst vind je wel belangrijk, maar vandaag is belangrijker voor je. Toch moet je daar deze week mee oppassen, omdat er onvoorspelbare dingen kunnen gebeuren. Lees meer


Algemeen
Je heersende planeet Venus zal deze maand ondersteuning kunnen bieden, maar Saturnus zal storende energie geven, waardoor je soms minder energie hebt dan gewoonlijk. Mars zal een energetische strijd aangaan met Uranus en dit zal invloed hebben op de kracht van de Weegschaal. Dit vindt vooral fysiek plaats. Venus Lees meer


Algemeen
Schorpioenen zijn mensen die niet alleen veel met het verleden bezig zijn, maar ook met de toekomst. Zo ook deze maand, alleen ga je je toch wat meer op de toekomst richten en wil je bepaalde zaken uit het verleden nu eindelijk eens loslaten. Lukt dit, dan zal je deze maand zeer enthousiast zijn en kun je een Lees meer


Algemeen
Zoals het er nu naar uitziet, zal november een minder sterke maand voor de Stier worden. Er kunnen problemen, conflicten en frustraties zijn, waardoor je toch wel onder druk staat. Echter, de Stier zou de Stier niet zijn als deze zich daardoor zou laten kennen. Je bent een krachtig persoon en altijd in staat om Lees meer


Algemeen
Het kan voor de Tweeling wel eens een bijzonder lastige maand worden, omdat er een vrij negatieve planetaire energie op de achtergrond ontstaat. Alhoewel er ook gunstige energieën zijn, zal negatieve energie domineren. Jouw heersende planeet Mercurius kan misschien wel absorberend werken, maar dan zal je dus Lees meer


Algemeen
De Waterman zal zich zeker niet in de moeilijkste periode van het jaar bevinden. Er zal een negatieve energie vanuit bepaalde planeten komen, maar de energie van de machtige Zon zal over het algemeen de meeste negatieve energieën kunnen absorberen. Er is dus wel een impuls van de negatieve energie, maar jij Lees meer


Algemeen
Er kunnen in november intense planetaire energieën op de Vis afkomen, maar de meesten zullen niet al teveel invloed hebben. Daardoor wordt het niet echt een makkelijke maand en komen er storende energieën op je af. De eerste drie weken zal je afhankelijk zijn van mensen in je omgeving, maar in de laatste Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag