astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - April 2017

Algemeen voor de Schorpioen
Misschien zal de planetaire energie niet altijd even gunstig zijn, maar je zult sterk genoeg zijn om door te gaan met het maken van uitmuntende prestaties. Je zult erg veel emoties voelen en die zal je onder controle moeten houden. Emoties zijn niet erg, maar wel als je die op negatieve manier gaat gebruiken. Weet je je emoties voldoende te beheersen, dan zal je aan het eind van deze maand merken dat je de zaken, waar je werkelijk iets mee moet doen, ook daadwerkelijk af kunt ronden. April zal een maand zijn, waarin je erg moedig bent en je in principe alles wat je wilt, ook zult bereiken. Je hoeft daar niet veel moeite voor te doen, omdat de planeten minder goed staan, maar je geluksfactor juist erg sterk zal zijn. Je krijgt veel aandacht van mensen of het nu in de liefde is of in je carrière. Er is wel één grote maar en dat is dat je je niet vast moet bijten op dingen die je nog niet aankunt. Met name Mars kan jou namelijk ongeduldig maken, maar richt je alleen op zaken, die je ook echt aankunt. Andere taken kun je doorsluizen naar de volgende maand. Ondanks dat je met je carrière bezig bent, zal je focus toch het meest gericht zijn op je privéleven. Echter, je zult meer met gevoelens van anderen bezig zijn en minder met die van jou. Dat wordt gewaardeerd en zal je veel liefde en vriendschap opleveren.

Liefde en relaties
Voor je privéleven komt er een moeilijke maand aan. Er kunnen vrienden en familieleden zijn, die zich met je leven bemoeien. Zij kunnen kritiek hebben op de manier hoe jij met je relatie omgaat. Dit kan zijn, omdat ze jou handelen bekritiseren of omdat ze jouw relatie niet goedkeuren. Geregeld heb je het gevoel dat je jezelf of je partner moet verdedigen. Dit kan ook zijn weerslag op je relatie hebben, waardoor je alle zeilen bij moet zetten om de relatie vast te houden. Het zal belangrijk zijn om je zacht en flexibel op te stellen zodat je partner geen reden heeft om conflicten op te zoeken. Met name het laatste deel van de maand kan problemen geven, waardoor je op moet letten met dingen die je doet en zegt. Voor de Schorpioenvrouw wordt er geadviseerd om vriendelijker en zachter te zijn en vooral niet teveel met een partner te twisten. Ben je single, dan kun je de neiging hebben om je laatdunkend over mannen uit te laten en zoek je geregeld ruzies met het andere geslacht. Je kunt erg onzeker zijn en hebt neiging om jezelf te willen bewijzen. Je komt echter over als een echte feministe en komt dan erg hard over. Beter kun je je onzekerheid laten zien, omdat mensen je dan als heel ander persoon beschouwen. Single vrouwen zullen deze maand niet snel happen als mannen hun interesse laten blijken. Je hebt het niet nodig om liefde en aandacht van ze te krijgen. Wel kan je een avontuurtje willen met een man die voor jouw gevoel ondergeschikt aan je is. De Schorpioen man zal niet scheutig zijn met het tonen van gevoelens. Mensen kunnen je als erg mysterieus betitelen, maar je ook wel eens zien als oneerlijk persoon, die zijn ware gezicht niet laat zien. Beter kun je dus je gevoelens wel eens laten zien. Mensen vinden je dan veel charmanter en aantrekkelijker. Het zal voor singles een maand zijn om niet teveel met het verleden bezig te zijn. Kom je een nieuwe liefde tegen, dan kun je haar wegjagen met praatjes over je liefdesleven. Voor de liefde zal het voor mannen en vrouwen wat minder zijn, maar je bent wel passioneel en wilt veel erotiek, omdat je verlangens je soms gek van genot maken. Tracht hier mee op te passen, omdat je een partner wel eens af kunt schrikken met je intens erotische handelingen.

Seksualiteit voor de Schorpioen
De Schorpioen is van nature een passioneel en erotisch teken, maar kan zich ook wel goed verstoppen als hij niet voldoende seks van zijn partner krijgt. Hij zoekt dan meer de spanning en het avontuur in fantasieën en zal zich daarmee bevredigen. Singles zullen niet snel toehappen als iemand hen versiert, omdat ze toch ook altijd wel een slot op de deur hebben als het om emoties gaat. Dat zal deze maand allemaal anders zijn, omdat de Maan al vanaf het begin van de maand voor romantische en passionele energieën zorgt. Daardoor zal je er niet mee wegkomen en zullen gebonden mensen meer erotiek van hun partner vragen. Ben je single, dan zal je niet lang zonder seks kunnen en op zoek zijn. Bijzonder is hierbij dat Saturnus en Mercurius een vertragende werking hebben, waardoor de Schorpioen uitdaagt, maar zich ook weer kan terugtrekken als zijn partner of een ander toehapt. De Volle Maan van de 11de zal verandering brengen, waardoor je je partner betere gevoelens kunt geven, zodat teleurstellingen goedgemaakt worden. Singles zullen dan een magnetische werking op het andere geslacht hebben, waardoor mensen makkelijk verliefd op je worden. De Nieuwe Maan aan het eind van de maand kan kosmische energie afvuren, waardoor je erotiek wilt en krijgt, omdat je dit uit alle kracht afdwingt.

Werk en financiën
Het wordt een drukke maand, waarbij je veel tijd aan van alles en nog wat kwijt bent. Pas op dat je je niet in je werk gaat begraven, omdat een partner, familie of vrienden zich anders verwaarloosd kunnen voelen. Werk is natuurlijk belangrijk, maar niet als je jezelf voorbij loopt. Het is een maand, waarin je op moet passen dat je niet teveel stress krijgt vanuit mensen die jou teveel pushen. Plan wat vrije tijd om mensen te bezoeken of je partner en kinderen aandacht te geven. April belooft een zware maand te worden, waarbij je op veel gebieden aandacht moeten geven aan verplichtingen op zowel privégebied als in je carrière. Heb je een eigen bedrijf dan is er veel concurrentie en zal je alle aandacht moeten schenken aan de strijd die hiermee gepaard gaat. Zorg ervoor dat je je creatieve kant naar buiten laat komen. Dan zal het je zeker lukken om te overwinnen. Werk je voor een baas, dan zal je ook geregeld moeite hebben met collega’s. Je bent nu eenmaal geen grijze muis en zult vrienden, maar ook vijanden hebben. Besteed daarom tijd aan mensen die achter je staan, zodat je ondersteuning hebt. Ondanks druk en stress is het een uitdagende maand voor een positieverbetering. Mensen zullen je zien als een hardwerkend ambitieus persoon. Zolang je niet veel risico neemt, kun je investeringen en beleggingen doen, die veel goeds brengen. Overigens is april, voor mensen die een nieuwe baan prefereren, wel een prima maand om promotie te maken of een nieuwe baan te krijgen. Er wordt aangeraden om hier niet teveel over te twijfelen en kansen aan te grijpen. Voor vrouwen is het belangrijk om zich deze maand vooral sociaal te ontwikkelen. Je kunt invloedrijke mensen ontmoeten, die jou emotioneel en financieel kunnen ondersteunen. Je dient voorzichtig te zijn in contact met collega’s of medewerkers. Alles wat je zegt, kan namelijk tegen je gebruikt worden. Mensen die plannen voor een grote aankoop hebben, kunnen dit het best aan het eind van de maand doen. Mannen wordt geadviseerd om meer hulp van familie te vragen en vooral bij mensen die commercieel of financieel sterk zijn. Let op bij het lenen of uitlenen van geld. Er zijn aanwijzingen voor oplichters of dieven die in je omgeving zijn.

Het Schorpioen kind
De maand kan voor het Schorpioen kind moeilijk worden, zowel fysiek als mentaal. Het kind moet erg op zijn gezondheid letten, waardoor ook opvoeders op moeten letten dat hun kind niet ziek wordt. Het zal belangrijk zijn goede maaltijden te gebruiken zodat de weerstand niet verlaagt. Het is belangrijk voldoende vitaminen te eten en te drinken. Het zal echter moeilijk zijn om het Schorpioen kind te overtuigen bepaalde dingen wel of niet te doen. Het vergt een bijzondere aanpak, waarbij het beter niet al te streng behandeld dient te worden, maar begrijpend en meelevend. Daar zal het Schorpioen kind beter op reageren. Het kind zal deze maand niet teveel nadenken en geregeld impulsief handelen. Hoe moeilijk het ook voor de ouders is, het blijft belangrijk om het kind constant aan te geven wat wel of niet goed is. Misschien zal het in de jeugd niet opgevangen worden, maar ooit zal de Schorpioen de normen en waarden heus na gaan streven. Op school kunnen kinderen dagdromen, wat problemen kan geven, omdat het kind bepaalde leerstof mist. Als ouder is het belangrijk hier thuis mee bezig te zijn. Praat met je kind en zorg dat deze niet achter gaat lopen. Eventueel kun je externe hulp vragen.

Gezondheid
De fysieke weerstand kan in april minder zijn, waardoor het verstandig is op te letten of er symptomen van bepaalde ziektes zijn. Het is belangrijk om een arts om hulp te vragen en niet af te wachten dat het wel overgaat. Het kan daarnaast verstandig zijn om je voor te laten lichten welke bepaalde vitaminen en mineralen goed zijn voor klachten die je hebt. Het is een maand waarin je te maken kunt krijgen met bepaalde spanningen, waarbij je niet zo goed weet waar deze vandaan komen. Er wordt daarom aanbevolen om rust en ontspanning in je leven in te bouwen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een massage te nemen of aan meditatie of yoga te doen. Het is een prima maand om intens te sporten, zodat je eventuele spanningen en schadelijke stoffen uit je lichaam kunt verbannen. Hoe meer de Schorpioen beweegt, hoe lekkerder deze zich gaat voelen. Het is voor de Schorpioen vrouw belangrijk meer ingetogen te zijn, omdat je je anders zo druk gaat maken dat je mentaal in de problemen komt. Het is geen maand om een bezoekje aan een schoonheidssalon te brengen. Beter kun je korte reisjes maken of lekker alleen thuis doorbrengen, zodat je je eigen dingen kunt doen. De fysieke conditie van de man kan over het algemeen goed zijn. Mentaal ben je wat zwakker, waardoor je fysieke symptomen kunt krijgen, die jou ongerust maken of je misschien iets ernstigs onder de leden hebt. Ga voor de zekerheid even naar een arts om je te laten onderzoeken.

Ter overweging
De Schorpioen kan prima alleen leven, doordat het een uiterst onafhankelijk teken is. Je kunt alles bereiken wat je wilt. Opgeven doe je niet snel en je bent ook zeer eigenwijs, maar over het algemeen op een positieve manier. Je kunt de neiging hebben om je leven geïsoleerd in te delen. Denk hier goed over na. Alleen leven is veilig en geeft controle, maar het maakt je toch eenzaam en je mist veel liefde.

Algemeen voor alle tekens
De eerste periode van de lente staat creatie van de natuur centraal. De natuur wordt herboren en er zal ruimte voor liefde zijn. Het universum is er klaar voor om op het Noordelijk halfrond zijn goddelijke energie uit te stralen. Het is de maand van het sterrenteken Ram, die van actie houdt, maar waarbij er ook reactie zal zijn. De energie van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat we de eerste willen zijn, maar dat betekent dat veel mensen dit zo voelen. Let op dat je niet in een strijd terecht komt. Het is belangrijk dat we onze handelingen overdenken en niet impulsief reageren. Ook is het belangrijk het leven niet te zien als ‘mijn leven’, maar als ‘ons leven’. We leven immers in een sociale maatschappij, maar we gedragen ons niet altijd zo. Bedenk dat het niet alleen om ons individu gaat, maar dat we rekening met elkaar houden. Elke actie ontwikkelt niet alleen een gelijke reactie, maar ook een tegenovergestelde reactie. April zal dus een maand zijn, waarin we veel liefde delen, maar waar liefde en haat dicht bij elkaar staan. Er zullen mensen zijn, die jouw liefdevolle en empathische intenties op een negatieve, aanvallende manier zullen beantwoorden. Andersom zal jij ook die neiging hebben om anderen aan te vallen, als deze niet reageren zoals jij dat wilt. Ook hier geldt dat je jezelf streng toe moet spreken, om niet hetzelfde te doen. Zorg voor liefde en ontwijk mensen die jou negatief bejegenen. Het wordt een maand van ontwikkeling van de natuur, maar ook van vernietiging van deze zelfde natuur. Het zal dan ook belangrijk zijn om juist liefde te geven aan de mensen, dieren, natuur en hogere wereld. Je zult het misschien niet gelijk merken, maar uiteindelijk zal dit je een veel beter leven geven. De hogere wereld zal een mystieke energie brengen en een beloning geven aan mensen, die positief en verantwoord in het leven durven te staan.

April zal een maand zijn van de bereidheid om elkaar te helpen om alles op te bouwen. Geef toe aan het verlangen om de wereld de goede kant op te brengen. Dat begint bij jezelf en niet bij het beoordelen van anderen. Het universum zal je ondersteunen, maar het initiatief ligt bij mensen zelf. Durf te creëren en vertrouw op dat waar het werkelijk omdraait; liefde en saamhorigheid. April zal een maand van actie en reactie zijn, waarbij je jezelf af moet vragen wat jij kunt doen om de wereld opnieuw te creëren. Laten we de lente starten door liefde te geven en mensen uit te nodigen. Doen we dit met zijn allen, dan zijn we een krachtige bondgenoot van de hogere wereld.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Mel
Dalai Lama
Tempels zijn niet nodig,
ingewikkelde filosofieŽn
zijn niet nodig.
Onze eigen hersenen en
ons eigen hart zijn onze Lees meer
door Medium Elvira
Fijne Lente-healing door Elvira
Lieve mensen,

De Lente zorgt voor nieuwe energie. Dat merken we duidelijk om ons heen. De struiken en Lees meer
door Medium Moon
Energie is the key.
Lieve bellers antwoorden van het Universum voelen mediums en paragnosten goed. Maar ook jij zelf voelt veel mensen Lees meer
door Medium Jasmijn
Wel / niet aanpassen
Zo verradelijk om je aan te passen aan een lager level, omdat je zo graag wilt dat hťt past.

Daardoor vaak Lees meer
door Medium Elvira
Wat ben je leuk!
Lieve mensen,

Geef jezelf en anderen vandaag eens enkel complimenten. Misschien vind je het wel moeilijk jezelf een Lees meer
door Medium Mel
Goed nieuws
Hier is een opdracht; wees vandaag de brenger van goed nieuws. Kijk bij het uitvoeren van deze opdracht of je het moeilijk vindt Lees meer
door Medium Elvira
Wacht je op liefde?
Wacht je op liefde? Hoop je dat er een geliefde op je pad komt die veel van je zal houden? Voel je je ongelukkig omdat Lees meer
door Medium Sophie
woensdag
Goedemorgen Lieverds,

Hierbij een tip van de dag!

Laat alle negatieve gedachten over jezelf los!
Heb vertrouwen in Lees meer
door Medium Mashenka
De Weg
Er is geen weg naar geluk,
geluk is de weg.

Er is geen weg naar vrede,
vrede is de weg.

Er is geen weg naar Lees meer
door Medium Sophie
dinsdag
Goedemorgen Lieverds,

Ik wil deze met jullie delen:

The future depends on what you do today.? -Mahatma Gandhi

Liefs Sophie Lees meer
door Medium Mashenka
Inspirerende Gedachten
OHANA,
means family,
And family never gets left behind Or forgotten.

Namastť Mashenka. Lees meer
door Medium Sophie
Maandag
Goedemorgen Lieverds,

Wat een mooie dagen voor de boeg. We gaan de lente voelen. Bij sommige is de zielenpijn nog voelbaar en Lees meer
door Medium Elvira
Voel je je eenzaam?
Iedereen heeft zich wel eens eenzaam gevoeld en we weten allemaal hoe naar dat voelt. Tegenwoordig wordt er veel Lees meer
door Medium Sophie
Vrijdag affirmatie
Goedemorgen lieverds,

Het weekend breekt aan en wil mijn affirmatie met jullie delen voor deze dag..

Hierbij een Lees meer
door Medium Moon
Lente Vibers, Edelstenen therapie.
Wat te doen bij sombere emoties omdat dingen niet altijd lukken zoals jij zou willen. Buig je gedachten Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties
Het kan een prima week worden om de romantiek in jullie relatie te versterken. Dit heeft er mee te maken dat er verschillende energieën in het universum zijn, die jouw gevoelens positief raken. Op maandag en dinsdag zal je nog niet zoveel voelen, maar vanaf woensdag zal de Nieuwe Maan in de Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Je bent het begin van de week bezig de relatie een positieve boost te geven. Het is dan ook een prima periode om leuke activiteiten te plannen. Toch kun je wel chagrijnig zijn als dingen niet gaan zoals jij wilt. Je moet oppassen dat je je partner niet te streng bejegent. Het is juist belangrijk Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Maandag en dinsdag zullen wat traag verlopen, waardoor het dagen zijn dat er minder ruimte is voor romantiek en erotiek, maar wel voor een liefdevolle en warme verbinding met je partner. Je hebt er behoefte aan om dingen op te lossen door er over te spreken. Hierdoor kunnen eventuele problemen of Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Voor de Kreeft zal het thuisleven centraal staan. Er kan veel gebeuren en je vindt het fijn veel samen te doen of dit nu met je gezin, je familie of je partner is. Gebonden mensen kunnen veel liefde delen en dit maakt ze optimistisch. Je bent zeer creatief en weet altijd wel wat je moet doen om het Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Je begint de week op zeer romantische wijze, waarbij jij en je partner veel mooie dingen met elkaar delen. Maandag is dan ook een dag vol passie en erotiek. Dinsdag tot en met donderdag is het allemaal wat minder als het om passie gaat. Jullie hebben minder tijd voor elkaar, maar als jullie elkaar Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Doordeweeks zal het niet een periode zijn, waar de liefde ervan afdruipt. Geen passie, geen avontuur, maar vooral zakelijkheden. Maandag heb je nog het idee dat je er doorheen moet breken, maar dinsdag tot en met donderdag zal je meer rust vinden. Jij en je partner zullen heus wel tijd aan elkaar Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Op maandag zal je een onbestemd gevoel hebben, waarbij je niet zo goed weet waarom je dit precies voelt. Hierbij wordt er aangeraden vrienden om ondersteuning te vragen, omdat het iets is wat met je partner te maken heeft. Je zult deze dag en misschien ook dinsdag er mee bezig zijn en uiteindelijk Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Het is een prima week om romantiek een positieve boost te geven. Maandag ziet het leven er fleurig uit en delen jij en je partner veel liefde met elkaar. Je kunt ontdekken waarom je ooit verliefd werd. Je bent wel met veel werk bezig en hebt niet veel tijd. Van dinsdag tot en met donderdag zal dit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je hebt aan de ene kant het gevoel dat je het de laatste tijd goed hebt gedaan als het om de liefde met je partner gaat. Toch voel je je emotioneel en heb je niet helemaal het idee dat het gewaardeerd wordt. Je voelt je onzeker en kunt de eerste dagen van de week anderen als potentiële Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Doordeweeks zal er niet veel romantiek zijn, maar er zullen wel belangrijke zaken zijn, die je relatie een positieve boost geven. Er kunnen dus wel degelijk veel mooie momenten zijn, waarbij jullie naar elkaar toegroeien. Als je maandag in de liefde iets verwacht en dit gebeurt niet, dan heb je de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
De week begint minder romantisch, omdat je zakelijke aspecten belangrijker vindt. Je wilt dingen met je partner bespreken en over het algemeen zal dit opbouwende gebeuren. Jullie kunnen samen plannen maken om iets te kopen wat jullie relatie naar een nieuw level brengt. Blijf hier over Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Maandag zal de week traag opstarten en vind je het eigenlijk niet erg om even je eigen gang te gaan. Je vindt het prima als je partner zijn/haar eigen dingen doet. Dinsdag tot en met donderdag veranderen, wat betreft emoties. Je ervaart een krachtige spirituele energie vanuit de Nieuwe Maan en je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

"Lichte paniek"...dat was het eerste wat ik voelde toen ik hoorde dat het huis van mijn vriend verkocht is. Nu gaat het dan echt gebeuren.
Per 1 oktober gaan we al samenwonen of het huis nu wel of niet verkocht is.
Maar nu dus in juni..het is een onverwachte wending en moet bij mij even zakken zo'n verandering.

"Het is toch best spannend van twee huizen naar een huis"
En wat daar allemaal wel niet bij komt kijken..opruimen..heel veel opruimen.
Alle troep die ik heb weten te verzamelen in al die jaren en daar komt zijn troep ook nog eens bij, de komende weken is "de stort" onze favoriete bestemming als koppel..

Een nieuwe kledingkast is nodig want mijn kast zit vol met kleding van alleen mezelf zelfs op het dak is geen ruimte meer voor Tim!
En verder nog andere handige opbergmeubelen, gelukkig komen we qua smaak aardig overeen.
Lang leven het samenwonen!

Het grappige is dat ik tegen mezelf heb gezegd na die vervelende breuk 6 jaar geleden dat ik het heerlijk vind om alleen te wonen en mijn eigen regels te bepalen...geld uitgeven waaraan ik dat wil en mijn eigen meubels uitzoeken.
Als je samen gaat wonen zul je de uitgaven die je samen doet moeten overleggen.
Maar een ding is zeker: "Mijn maandelijkse traktatie van de Douglas blijft!"

Ik heb veel zin in deze spannende nieuwe fase maar dit is ook een tijd waarin ik terug kijk wat ik heb mogen leren in de afgelopen jaren.

Het was best moeilijk om te leren alleen te zijn en ik heb regelmatig een eenzaam gevoel ervaren.
Ik heb mijn kinderen mogen opvoeden en ben een bedrijf gestart, ik heb een leuk leven met vrienden en familie en sinds een tijd is daar een leuke man bij gekomen.

Ik was vroeger best traditioneel en nog...maar ik heb me kunnen losmaken van bepaalde algemene verwachtingen.
Het "huisje boompje beestje"... het staat voor mij gelijk aan sleur...elke zaterdag boodschappen doen...verplichte bezoekjes schoonouders en ouders en heel veel aanpassen. Ik hou meer van de afwisseling en spontaniteit.
Ik vind familie bezoekjes erg leuk en hecht daar ook veel waarde aan maar als het een verplicht nummertje is elk weekend dan geniet je er niet meer van.
Dat is hoe ik het me herinner vanuit mijn vorige relatie, en dat ik niet 20 jaar op deze manier wilde leven zo geprogrammeerd.

Nu ben ik een heel andere vrouw met de levenslessen van het verleden nog vers in mijn geheugen.
Mijn oma(die niet spiritueel was en nergens in geloofde) zei tijdens ons afscheid: "Zorg dat je altijd je eigen geld hebt en praat je meningsverschillen meteen uit, geef elkaar een kus voor je gaat slapen of de deur uit gaat!"
Dat gesprek heeft nu meer waarde dan ooit en is "bitter sweet".

liefs,
Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
De Leeuw is deze maand in staat te begrijpen wat deze moet doen om de toekomst goed in te kunnen gaan. Het wordt een bijzondere maand, waarin er veel duidelijk wordt. Het zal echter geen maand worden, waarin je daadwerkelijk handelt om je te ontplooien. Het is meer een periode om ideeën Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter is het zeker geen slechte maand, omdat de heersende planeet Jupiter een positieve verbinding met Mars aangaat. Dit betekent in principe dat alles wat je doet wel goed af kan lopen. Maar let op, ga niet naast je schoenen lopen en onderneem niet alleen maar acties Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Bijna de hele maand zal de Maan jouw beschermende factor zijn. Deze zal onvoorwaardelijk achter je staan, maar niet altijd even krachtig zijn. Met name op gebied van carrière zal je daarom wel eens het gevoel hebben dat niet alles even goed verloopt. Maar voordelig is hierbij dat de Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Voor de Steenbok zal het een relaxte lentemaand worden. Dit komt, omdat de combinatie van Mars en de Maan positieve invloed geeft. Deze zorgt er voor dat je gevoelens flexibel en warm zijn. Daardoor zal je minder kritisch op jezelf zijn en kun je makkelijker uitdagingen aangaan, zonder Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Misschien zal de planetaire energie niet altijd even gunstig zijn, maar je zult sterk genoeg zijn om door te gaan met het maken van uitmuntende prestaties. Je zult erg veel emoties voelen en die zal je onder controle moeten houden. Emoties zijn niet erg, maar wel als je die op negatieve Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
April kan voor de Vis een ongewone periode zijn, omdat de Zon een krachtige invloed op je heeft. Je hebt karakter en zit vol zelfvertrouwen Met name het verleden kan echter wel je emoties onder druk zetten. Met name Venus kan hier de oorzaak van zijn. Er kunnen situaties zijn, die een Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Het zal een maand zijn waarin je je eigen leven kunt leiden, waardoor door jou gestelde doelen bereikt kunnen worden. Je bent in april koppig en eigenwijs, maar als je die op de goede manier gebruikt, zal je merken dat je veel gedaan krijgt. Je bent deze maand zeker niet afhankelijk van Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
Rammen staan midden in het leven en zijn met veel zaken bezig. Je hebt over het algemeen grip op jezelf, waardoor je niet het gevoel hebt dat je verrast kunt worden. Let op dat dit in april wel tegen kan vallen en dat je dingen wel af blijft ronden. Denk vooral niet dat alles vanzelf gaat. Je Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Voor de Tweeling zal april een goede, maar lastige maand zijn. De eerste periode van de maand ben vrij relaxt zijn en kun je zowel in je carrière als in je privéleven prima functioneren. In de tweede en derde week is er krachtige energie en heb je soms het gevoel dat er veel Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Voor de Kreeft zal april een cruciale maand zijn. De Maan, jouw belangrijkste hemellichaam, zal een zeer krachtige en gunstige positie innemen, waardoor je op veel gebieden een beschermende energie ervaart. Het zal echter belangrijk zijn om doelen, die je gesteld hebt, niet te verzaken en Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
April kan in je carrière een rustige maand worden. Dat betekent niet dat je stilstaat, maar er hangt een serene rust. April zal niet zeer dynamisch zijn, maar je kunt wel je taken en werkzaamheden afronden. Gelukkig zal Mercurius, de belangrijkste planeet voor de Maagd, je helpen om Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Het begin van de lente is voor de Weegschaal een bijzonder moment. April zal een spannende maand kunnen worden, omdat je krachtige steun krijgt van jouw heersende planeet Saturnus en de passionele Mars. Er kunnen veel verrassingen zijn waaruit ontwikkeling mogelijk is. Dit zal niet Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag