astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Augustus 2017

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week is een prima tijd om de maand mee te starten. Het is een periode, waarin er ruimte is voor nostalgie en het ophalen van herinneringen, waardoor je er verstandig aandoet om oude vrienden of familie te bezoeken of uit te nodigen. De eerste week zal relaxt zijn, omdat er niets overmatigs gebeurt. Het is geen heel actieve, maar ook geen saaie week, waardoor je eigenlijk geniet van de rust en eenvoud. Je zult tevreden zijn, al helemaal omdat er veel mensen om je heen zijn, die je veel liefde en vriendschap bieden. De 5de en de 6de zijn dagen die vol plezier en leuke activiteiten zitten. Het zal een periode zijn om van te genieten, maar dan vooral privé. Zakelijk gezien is het een mindere week, maar eigenlijk is dat niet eens zo heel erg.

Daar is het de periode van de 10de t/m de 12de weer goed voor, terwijl de 12de en de 13de op persoonlijk gebied weer een stuk minder goed gaan. Mochten er tot de 16de geen verbeteringen komen, dan is het verstandig de 17de en de 18de de juiste beslissingen te nemen of veranderingen in te voeren. Spiritueel zal de periode van de 24ste tot de 26ste zeer goed zijn. Je bent intuïtief erg sterk en weet daardoor de juiste keuzes te maken. Mocht je rond de 30ste keuzes of beslissingen moeten maken, dan wordt aangeraden deze even tot na 5 september uit te stellen.

Liefde en relaties
Het is een maand om alert te zijn, omdat er heftige energieën zijn. Het kan een goede maand worden, maar als je te bezitterig en obsessief bent, kan het een desastreuze maand worden. Tracht je emoties onder controle te houden en gebruik de passie die je ervaart op positieve wijze. Je zult merken dat je relatie dan goed verloopt, omdat passionele gevoelens dan in pure liefde omgezet worden en niet in te heftige uitingen van boosheid en woede.

Voor Schorpioenen die in staat zijn heftige emoties onder controle te houden, is het een prima maand voor een huwelijk of je partner te vragen. Het is ook wel belangrijk om meer aandacht aan je ouders en familieleden te geven. Dat kunnen ze nodig hebben. Het is een maand om met je partner, vrienden en familie af te spreken en de natuur in te gaan. Dat zal je ontspannen, omdat je je energie er op een fijne manier uitgooit. Ben je single, dan zal je de eerste weken van de maand gericht zijn op erotiek en spanning, dan op een duurzame en betrouwbare relatie. De laatste week is dit anders en verlangens je naar een vaste relatie. Voor de vrouw wordt geadviseerd jaloersheid onder controle te houden. Vertrouwen is belangrijk, maar je temperament kan storen. Voor singles is de energie niet goed voor een nieuwe relatie. Ook mannen moeten hun temperament onder controle houden, dan kan er veel romantiek zijn. Je kunt warme gevoelens hebben en deze delen. Singles wordt aangeraden zich niet te laten verleiden door vrouwen die veel aan erotiek denken.

Seksualiteit voor de Schorpioen
De Volle Maansverduistering kan veel invloed hebben. Je hebt een houding van alles of niets. In een relatie kan dat lastig zijn, omdat je geen compromissen afsluit en erg extreem en soms obsessief met seks omgaat. Ook de tweede en derde week kan de energie jou heftig raken.

De retrograde Mercurius zal emoties prikkelen, waardoor je wilt dat je partner jou aanbidt. Bedenk dat, hoe meer je dit doet, hoe minder je partner zin in seks heeft. Singles zullen deze weken op seks gericht zijn. Zij zullen de spannendste dingen uitproberen en fantasieën nastreven. Let op dat je niet over grenzen gaat, omdat je jezelf in hachelijke situaties brengt. Ten tijde van de zonsverduistering, zal de energie beter zijn en zit je lekkerder in je vel. Je zult de rest van de maand in staat zijn je partner te verwennen. Singles hebben deze periode een sensuele en sexy uitstraling. Saturnus zal de 25ste het kind in je naar boven brengen, waardoor je speels en vurig bent. Je partner zal veel plezier met je beleven. Ben je single, dan zal je de laatste periode van de maand veel flirten en kunnen er hete momenten zijn, als je daar open voor staat.

Werk en financiën
Augustus kan mogelijkheden bieden om te ontwikkelen. Er komen grote kansen om een nieuwe baan te vinden, als je daar naar op zoek bent. Heb je een goede baan, dan kun je meer gaan verdienen. Ook is het een prima maand voor een eigen bedrijf. Het kan een maand worden van veranderingen en veel kansen om te ontplooien, maar daar moet je actief voor bezig zijn. Het komt niet zomaar op je pad. Kijk om je heen en zie wat er mogelijk is. Het belangrijkst voor een Schorpioen is dat je lekker in je vel zit en dat je met collega’s werkt die jou waarderen.

Schorpioenen die denken dat ze er zijn, kunnen ernstige obstakels op hun weg krijgen, omdat ze te makkelijk denken. Span je in en trek er op uit om mogelijkheden te onderzoeken. Leidinggevende mensen kunnen zakenreizen boeken en belangrijke vergaderingen plannen. Voor de vrouw is het belangrijk dat ze zakelijke medestanders vinden. Ben je leidinggevende, dan is het belangrijk vertrouwde mensen te vinden, die je kunt vertrouwen en waar je steun bij kunt vinden. Er kan overigens een belangrijk project zijn, die winstgevend kan zijn. Ook is het een geschikt moment voor grote aankopen. Voor de man wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met financiën en zaken die je doet. Ook kunnen er conflicten met collega’s of zakelijke contacten zijn. Tracht relaxt en verstandig te blijven. Aan het eind van de maand kun je veel geld tegemoet zien.

Het Schorpioen kind
Al van jongs af aan kan het Schorpioen kind zijn ruimte afbakenen. Met name in deze periode van vakantie zal het kind zich ongelukkig voelen als het te weinig liefhebbende mensen om zich heen heeft. Zorg er als ouders voor dat je het kind de kans geeft vriendjes of vriendinnetjes op te zoeken. Ga je op vakantie, dan is het verstandig een reis te plannen naar een gebied waar het kind zijn energie kwijt kan en geregeld zijn gangetje kan gaan. Tieners kunnen deze periode lastig gedrag vertonen en vooral als zij teveel met anderen moeten optrekken. Spiritueel kan het kind energie ervaren, waardoor zijn/haar intuïtie versterkt en het kind veel ervaringen kan hebben, die uit de hogere wereld komen.

Gezondheid
Voor de Schorpioen is het een goede maand om er lekker op uit te trekken. Je bent iemand die over het algemeen veel werkt en geregeld sport, maar je hebt het nodig om vakantie te nemen. Dat zal je vooral mentaal veel kracht geven en uiteindelijk zal fysiek sterker maken. Let op dat je wel eens de neiging hebt om onregelmatig te eten. De ene keer kan je veel snoepen en een andere keer kan je juist veel te weinig eten. Tracht daar balans in te vinden. Vrouwen moeten vooral opletten dat zij teveel genieten en dan niet altijd goed slapen en eten. Alcohol en andere genotsproducten zijn wel lekker, maar doe dit beter niet teveel. Mannen moeten niet teveel piekeren en zich geen zorgen maken over wereldpolitiek en gedrag van anderen. Je kunt anders zelf negatief worden en dat zorgt voor ellende en onzekerheid.

Ter overweging
Schorpioenen hebben een krachtige intuïtie en weten wanneer iemand oneerlijk is. Je doet er alles aan om deze persoon duidelijk te maken dat je het weet. Daarin kun je erg passioneel zijn en deze negatief gebruiken. Let in een relatie op dat je dan zeer extreem wordt en bezitterig en jaloers kunt worden.

Algemeen voor alle tekens
De Volle Maan van de 7de, in Aquarius-Leo, wordt in grote delen van de Aarde (Afrika, Azië en Australië) verduisterd waargenomen. Mensen die er op vakantie zijn of wonen, zullen de energie nog krachtiger voelen. Aquarius zal mensen bewegen om geluk af te dwingen, door gebieden te bezoeken waar ze nog meer uit het leven kunnen halen. Deze periode wordt geassocieerd met vrienden, groepen en organisaties, waardoor het een prima periode is om nieuwe sociale en professionele netwerken op te bouwen. Let op dat de Waterman vrijgevochten kan zijn, waardoor mensen teveel de neiging hebben om dingen vanuit hun eigen kant te bekijken en minder empathisch ten opzichte van anderen te staan. Mercurius zal van 12 augustus tot 5 september retrograde bewegen. Daardoor is deze tijd zeer geschikt om rust op te zoeken en alledaagse perikelen te ontvluchten.

Op 21 augustus is er bijzondere energie als de Nieuwe Maan en zonsverduistering gelijktijdig plaatsvinden. Met name in de Verenigde Staten zal de eclips te zien zijn. In delen van Zuid-Amerika en de Noordpool zal deze gedeeltelijk verduisterd zijn. Er wordt aangeraden naar deze plekken te reizen, omdat de energie zowel professioneel als in de liefde heilzaam kan zijn. Het is een periode om je hart voor mensen te openen, omdat de energie je spirituele kant naar boven brengt. Zakelijke gezien kun je creatieve ideeën en gevoelens hebben en ben je in staat oplossingen te vinden voor problemen waar je mee te maken hebt. Overigens zal je ook in Nederland de invloed ervaren, alleen minder sterk. Mensen zullen meer op zoek zijn naar leiderschap, en tegelijk minder egoïstisch zijn. Omdat de eclips een harmonieuze verbinding met Uranus maakt, zullen mensen de neiging hebben iets nieuws te proberen. Stap dus uit je comfortzone en doe eens iets wat je eerst niet durfde, maar wat je graag wilt. Trek er op uit en durf nieuwe mensen toe te laten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Marja
Weer aanwezig Medium Marja
Lieve mensen,

Ik ben weer bereikbaar.
De vakantie zit er weer op.
Liefs
Medium Marja boxnr:0047
Lees meer
door Medium Moon
Zomerse transformatie met Medium Moon
Lieve bellers al bijna weer naar de tweede helft van 2017 gaat het met mijn bellers zeer goed. Veel Lees meer
door Medium Margriet
Shaduw van de nacht
In de schaduw van de nacht,
Volgt het licht mij vanuit het duister.
Mijn stem klinkt niet meer dan een Lees meer
door Medium Marja
Medium Marja
Lieve mensen,

Ik ben weer bereikbaar.
De vakantie zit er weer op.
Liefs
Medium Marja boxnr:0047

Lees meer
door Medium Willy
vakantie
lieve vrienden en collega's van Astro Angels.
Ik laat jullie weten dat ik zondag as. met vakantie ga naar Spanje.
22 juli ben ik Lees meer
door Medium Elvira
Liefde
Er is geen weg naar liefde,
Liefde is de weg
Zodra je ware liefde ervaart in jezelf
Zul je deze tegenkomen bij anderen
Wees Lees meer
door Medium Elvira
In volle bloei
Als kind ging ze vaak de natuur in. Daar voelde ze rust of ze trok zich terug op haar kamer en las boeken die haar naar Lees meer
door Medium Marja
Colectieve Healing Innerlijk Kind
27 Juni om 20.00 geef ik een Innerlijk kind healing.
In onze jeugd hebben we allemaal kwetsuren Lees meer
door Medium Jolijn
Afwezig
Lieve allemaal ik ben deze week afwezig.
Volgende week ben ik weer bereikbaar!
Liefs Jolijn Lees meer
door Medium Elvira
Als het leven van een dierbare aan een draadje hangt
Wat een klap! Alles trilde op de grondvesten toen ik hoorde dat mijn hartsvriendin een Lees meer
door Medium Angie
Hoi ik ben Angie
Dag lieve mensen ik stel me even netjes voor ! Ik ben Angie ben een heldervoelend wetend/ziend kaartlegster en Lees meer
door Medium Mira
Kennismaking met Mira
Beste mensen

Aangenaam ik stel me graag even voor

Ik ben Mira een Spiritueel en Life coach en Kaartlegster dit Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus
Hey,

Hallo lieve mensen ik ben medium Venus en ben medium en astrologe ik ben nieuw! op de lijn en wil jullie super graag Lees meer
door Medium Mashenka
Ter overdenking
Het bereik van wat we denken en doen
Wordt begrensd door wat we niet opmerken
En omdat we niet opmerken
Kunnen we Lees meer
door Medium Anne
Tijd
Tijd is een rivier, een niet te sluiten stroming van al het geschapene. het ene is niet eerder zichtbaar dan op het moment dat het snel Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties
Het kan een week worden, waarin je veel passie met je partner kunt delen. Je bent actief en wilt veel leuke dingen doen. De energie van de hemellichamen is jou goed gezind, waardoor je zeer uitdagend en speels bent. Je partner zal van je genieten en zelf ook liefdevol worden. Het is een prima week Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Het is deze week verstandig je geduld te bewaren. Augustus en september zullen veel gaan brengen, maar nu kun je beter nog even ontspannen en de rust vinden. Beter kun je wat meer tijd aan vrienden en familie besteden. Ook is het een prima periode om je woning of een ander bezit op te knappen. Er Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Het zal een periode worden, waarin je er verstandig aandoet de rust op te zoeken. Het is belangrijk om geen conflicten met je partner te veroorzaken, maar lekker te genieten van de liefde. Het is een prima week om mensen, waar je je lekker bij voelt, op te zoeken. Wellicht is het zelfs verstandig Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Voor een relatie is het een prima week met veel kansen om de relatie leuk te houden. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, omdat er een storende energie van Mars is. Deze kan voor confrontaties en conflicten zorgen. Heb je een minder goede relatie, dan kunnen er momenten zijn, waarop je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je kunt zowel zakelijk als in de liefde gunstige energie ervaren, waardoor een relatie meestal goed en leuk zal verlopen. Je moet wel voorzichtig zijn en niet te impulsief handelen als er iets even niet goed gaat. Luister naar je intuïtie en handel daarnaar, maar gebruik ook je verstand om de Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Je was de afgelopen weken actief en dat zal deze week terugkomen. Je wilt met vrienden afspreken en gaat geregeld bij familie langs. Je moet opletten dat je je partner voldoende aandacht geeft, omdat je dat nog wel eens kunt vergeten. Het wordt een drukke periode, waarin je veel communiceert, reist Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je moet opletten dat er een intense energie hangt, waardoor je moeite hebt om jezelf onder controle te houden. In een relatie kun je emotioneel zijn, als je partner iets zegt wat jou stoort of kwetst. Bedenk dat je partner dit misschien helemaal niet wil, maar dat het gewoon jouw onzekerheid kan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Het kan voor de romantiek een goede week worden. Je bent populair, omdat je op een optimistische en vriendelijke manier met mensen omgaat. In een relatie ben je romantisch en doe je er alles aan om je partner gelukkig te maken. Het zal wel een periode in je leven worden, waarin je met een Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
De komende week is qua energie wisselvallig, maar niet slecht. Je hebt sommige dagen veel aandacht voor je werk en anderen juist voor je privéleven. Emotioneel kan je het best opschieten met mensen die sensueel en empathisch zijn. Heb je een partner die zo is, dan wordt het een romantische Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Het kan een zeer goede week worden. Het is een week om te reizen, waarbij je je richt op culturele en religieuze aspecten van het leven. Met name zondag en maandag ben je romantisch en kun je samen met je partner leuke activiteiten plannen. Je bent erg gelukkig en kunt op een creatieve manier Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Je hebt veel energie en kunt die gebruiken om de relatie een positieve impuls te geven. Daarnaast is het een prima tijd om sociale contacten aandacht te geven. In de liefde wordt aangeraden activiteiten te doen, waar het nog niet van gekomen is. Je bent zeer liefdevol en kunt verliefd op je partner Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Er komt een periode aan van romantiek en avontuur, waarbij je oog hebt voor de schoonheid van de natuur en er een positieve energie op je relatie ligt. Er komt een intense energie aan en daardoor zal je je prettig voelen. Maandag is een bijzondere dag vol mysterie, afwijzing, maar ook aantrekking Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen voor de Vissen
Als Vis ben je altijd met je liefdesrelatie, familie, vrienden en anderen, die belangrijk in je leven zijn, bezig, maar je bent ook sociaal en sympathiek tegen onbekenden. De eerste dagen van de maand zal dit nog sterker zijn, omdat je een emotionele diepte ervaart. Daarom besteed je veel Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Je heersende planeet Mercurius zal in de Maagd reizen. Dit kan een gunstige invloed hebben op alles wat met familie, gezin en huiselijke omstandigheden te maken heeft. Dit kan tot en met de 12de goede mogelijkheden bieden. Daarna zal Mercurius tot aan 5 september een retrograde cyclus Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
De eerste dagen van deze maand kun je gelijk op creatieve manier starten, waarbij je flexibel bent en in staat om alles wat je doet met succes af te ronden. Je hebt inspiratie en bent in staat om deze ook om te zetten in plannen en doelen. Het is belangrijk hier iets mee te doen en niet Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
De heersende Mercurius verblijft al in de Maagd en zal de 12de retrograde beginnen te reizen en daar tot 5 september verblijven. Zowel voor als na die dag biedt dit gunstige factoren, waarbij je duidelijk bent en bedoelingen zo krachtig laat zien dat mensen je respecteren en waarderen. Er Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
De eerste week staat in het teken van onafhankelijkheid. Je wilt vooral je eigen gang gaan en je eigen keuzes maken. Toch moet je wel goed nadenken wat dit nu precies voor je inhoudt, omdat je wel eens kunt overdrijven in je drang naar vrijheid. Het leven heeft meer te bieden dan alleen Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
De eerste week van de maand maakt jouw heersende planeet Mars een krachtige verbinding met de Zon in de Leeuw. Deze periode ben je charismatisch en wil je er graag op uittrekken. Je straalt een warme, magnetische kracht uit, waardoor mensen naar je toegetrokken worden. Daarnaast gaat Mars een Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Tot de 27ste zal je krachtige energie ervaren van je heersende planeet Venus, die door de sympathieke en sensitieve Kreeft reist. Dit zorgt ervoor dat je zeer gevoelig bent, maar dit wel op een goede manier weet te gebruiken. Je bent zorgzaam en beschermend en bent in staat de hele maand een Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De eerste week is een prima tijd om de maand mee te starten. Het is een periode, waarin er ruimte is voor nostalgie en het ophalen van herinneringen, waardoor je er verstandig aandoet om oude vrienden of familie te bezoeken of uit te nodigen. De eerste week zal relaxt zijn, omdat er Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Voor de Kreeft waren er al positieve energieën, die op gebied van vrienden, familie en sport voor zeer krachtige invloeden zorgden en de Volle Maansverduistering van de 7de kan dit nog eens een flinke boost geven. Met name mensen die het aandurven om naar het buitenland te gaan of met Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het kan voor de Leeuw een zeer gunstige periode worden, omdat de verduistering van de Volle Maan in de Leeuw plaatsvindt. Hierdoor zal je erg sterk op jezelf gericht zijn en op gebied van relaties en je totale levenspatroon aanpassingen aanbrengen. Daarnaast dienen er veel aanpassingen Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De eerste week van de maand is het belangrijk orde in je leven te creëren. Het is ook een prima tijd om plannen te maken of bestaande nu eindelijk uit te gaan werken. Met name de eerste dagen zijn hier het meest geschikt voor. Bedenk dat alle plannen die je nu maakt of uitwerkt over Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je bent de eerste week van deze maand kwetsbaar in contact met anderen. Daardoor kun je wel eens last van je zenuwen krijgen en heb je niet altijd door dat dit door eigen zwakte komt. Het is verstandig om zenuwen onder controle te krijgen, vaker te sporten, maar door vooral gevoelens Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag