astro content

Maandhoroscoop Schorpioen augustus

Algemeen
Je hebt er behoefte aan om de wereld om je heen te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is zeker geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Steeds meer heb je het idee dat de wereld uit je handen schiet en dat je er niets aan kunt doen. Mensen in je omgeving leven maar door en schijnen zich niet te bekommeren om wat er gebeurt. Je voelt je hulpeloos en weet dat mensen je niet kunnen helpen met wie je bent en wat je wilt. Toch zal je vol vuur de strijd aangaan en het gevoel hebben dat er een tijd komt dat de wereld verandert. Toch zal dit ook betekenen dat je met name de eerste weken geregeld ervaart dat mensen zich voor je afsluiten en je dan uit hun leven duwen. Je zult deze maand zeker geen allemansvriend zijn, met gevolg dat mensen niet goed weten wie je nu precies bent. In het tweede deel van de maand ben je meer in staat om ze dat te laten zien. Je kunt je diepste gevoelens dan beter naar buiten brengen, waardoor mensen meer voor je open kunnen staan. Je zult nog steeds de ambitie hebben de wereld te veranderen, maar ziet tegelijk in dat je daar vrienden bij nodig hebt. Door de spirituele energie is het een goed moment om na te denken over dingen uit je verleden, waarbij je verbaasd bent over de wonderlijke verandering die er in je geest optreden. Je denkt op een andere manier en leert van de lessen die je uit dit verleden geleerd hebt. Augustus kan dus een lange periode van transformatie inluiden. Je zult beginnen met het verleden nu eens eindelijk los te laten en op geestelijk gebied ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Het is een maand van blijdschap en het zware juk van eerdere gebeurtenissen zal je afwerpen.

Liefde en relaties
Je bent zowel mentaal als fysiek actief en vindt het geregeld erg fijn om er alleen op uit te trekken. Je kunt doen wat je wilt en je eigen richting bepalen. Dit zal met name in het eerste deel van de maand zijn. In het tweede deel ga je je weer veel meer aan anderen aanpassen. Het is wel belangrijk dat je te allen tijde in staat bent duidelijk te zijn bij de dingen die je wilt, zodat een partner, familie of vrienden niet onzeker worden over wat je van ze vindt. Geef aan dat je soms even tijd voor jezelf nodig hebt. Je gedrag wat betreft seks en liefde lijkt op geestelijk niveau verbonden te zijn aan het contact dat je als kind met je ouders had. Waren je ouders liefdevol en ondersteunend dan zal je op een positieve manier in de liefde staan. Je kunt prima over je gevoelens praten en bent in de seks erg zacht en liefdevol. Dit geldt voor gebonden mensen, maar ook singles zullen vriendelijk en zacht overkomen. Had je echter ouders die kritisch, liefdevol of emotioneel afwezig waren, dan zal het anders liggen. Je hebt dan erg veel moeite om je te hechten en zal het vertrouwen missen om een stabiele relatie aan te gaan. Het zal een maand worden om hier iets aan te doen. Dit kan je, als je dit herkent, niet zelfstandig veranderen. Denk er goed over na hoe je dit wel kunt doen. De Schorpioen heeft een zeer goed hart, maar zit je niet lekker in je vel dan kun je een heel ander beeld laten zien. Augustus is dus een maand, waarin je de relatie met je ouders onder de loep neemt en er achter komt hoe dit jouw gevoel van eigenwaarde nu beïnvloedt. Je emoties in huidige en vergane relaties kunnen hier danig door beïnvloedt worden. Doe je er iets aan, dan zal je in de toekomst veel meer in staat zijn om op een gezonde manier in een relatie te staan. Mensen die wel een gezonde relatie aan kunnen gaan, zullen deze maand juist zeer liefdevol en spiritueel zijn. Ben je single, dan kun je de liefde op je werk of via familie of vrienden vinden. Met name aan het eind van de maand zal je hier de meeste kans op maken, omdat je in die periode het meest openstaat voor echte liefde in je leven en niet voor een vluchtige flirt.

Werk en financiën
Het wordt een maand van veel activiteiten om jezelf te ontplooien en vooral jezelf te vinden. Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt bereiken dan wat je nu laat zien. Je kunt een koppeling maken tussen hobby’s en werk, waardoor je altijd met plezier met je werk bezig bent. Het zal een maand worden van het stellen van persoonlijke doelen, maar ook van doelen die je voor anderen stelt. Je bent zeker niet iemand die altijd aan zichzelf denkt en zal in je achterhoofd houden hoe je anderen kunt helpen. Het zal belangrijk zijn dat je je doelen aan anderen kenbaar maakt. Je hebt wel eens de neiging om dit niet te doen, waardoor mensen niet altijd weten wat je wilt. Dan kan jij onterecht denken dat mensen je niet ondersteunen. Wees hier open in, maar dan wel tegen mensen die je kunt vertrouwen of mensen waar je mee werkt. Je kunt deze maand verbazingwekkend met autoriteiten omgaan, waarbij je in staat bent uit te voeren wat er van je verwacht wordt. Dit is echter wel afhankelijk van hoe een leidinggevende met je omgaat. Wordt de macht van een leidinggevende op een negatieve manier gebruikt, dan kun je fel in de aanval gaan en zijn er conflicten mogelijk. Is het echter een positieve manier zoals je baas met je omgaat, dan zal je alles voor ze willen doen. Ben je zelf leidinggevende dan ben je over het algemeen iemand die op een empathische manier met mensen omgaat. Je kunt dan goed met fouten omgaan en weet mensen op een juiste manier te sturen. Valkuil is wel dat je een hekel aan oneerlijke mensen hebt. Je doet er goed aan constant relaxt te blijven en te trachten om mensen er op een relaxte manier op te wijzen. In het algemeen kun je erg overtuigend zijn en zal je op financieel gebied heel goed weten wat je kunt doen om meer geld te verdienen. Je kunt prima communiceren en hebt altijd wel een verkooppraatje klaar. Je hebt veel charisma en bent zeer enthousiast, waardoor er mensen kunnen zijn die wel met jou in zee durven gaan. Het is dus een prima maand voor een nieuwe baan, een succesvolle belegging of een andere winstgevende handeling.

Fysieke en mentale gezondheid
Je kunt deze maand met een bepaalde transformatie te maken krijgen. Je blijft nog steeds wie je bent, maar zal een diepere dimensie van je leven meemaken. Dit zal wel relatief zijn, omdat ouderen een andere diepgang hebben, dan de jongeren. Wat wel gelijk aan elkaar is, is dat je bepaalde zaken uit het verleden los laat en bepaalde vriendschappen of relaties nieuw leven inblaast. Je een groter vertrouwen krijgen en zult mentaal lekker in je vel zitten. Dit heeft een belangrijke invloed op zowel je geest als je fysieke gesteldheid. Je wordt aangetrokken tot activiteiten, die met werk, hobby of recreatie te maken hebben. Je zult doelen stellen om er sterker uit te komen en dan niet alleen mentaal, maar ook fysiek zal je er genoeg van hebben om die lichamelijke ongemakken te voelen. Je moet vooral in het eerste deel op je gezondheid passen, waarbij het belangrijk is te bewegen, maar waarin je moet zorgen dat je ook wat minder sport. In deze periode heb je wat klachten van de maag of borsten. Je lichaam heeft het nodig om rust te krijgen en op te laden. Het is belangrijk om de juiste voeding te gebruiken, zodat je spieren niet in vet omzet. Let het tweede deel van de maand op dat je allergische reacties kunt krijgen en meer last van infecties kunt hebben. Ook kun je last krijgen van sinusitis, waardoor je een druk op je voorhoofd en ogen voelt, wat gevolg is van allergische stoffen en keel-of oorontstekingen.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Sam
Narcisme in relaties
NARCISME IN RELATIES

Een relatie hebben met een persoon die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis is een Lees meer
door Medium Margriet
Bovendrijven
Onderdeel van ongenoegen,
frustratie, haat en wraakzuchtigheid.
Psychisch onderdrukt, enkel onverdraagzaamheid. Lees meer
door Medium Moon02
Energie en liefde voor elkaar
Lieve bellers langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de transformaties die wij samen door- --leven Lees meer
door Medium Marja
Collectieve Healing voor het Innerlijk Kind in jou
Collectieve Healing voor het innerlijk kind in jou door Marja
Maandagavond 25 Juli Lees meer
door Medium Sam
Midlifecrisis / transformatie
Herken jij een van de volgende symptomen in jouw partner, dan kun je ervan uitgaan dat hij/zij in een Lees meer
door Medium Lindes
eigenwaarde
Beste


Als je voor je eigenwaarde afhankelijk bent
van anderen, is het 'anderenwaarde'.

lindes

Lees meer
door Medium Moon02
Telepathie
Consulten ---Lieve bellers mijn consulten zijn vaak een voorbode voor een transformatie naar een hoge energie veld / dimensie! Lees meer
door Medium Moon02
Nieuwe Maand
De nieuwe maand begin van een transformatie, mogelijkheden om jezelf te zuiveren. Voel de healing of neem de reading onze Lees meer
door Medium Moon02
Sjamanisme
Tijdens onze reading of healing sluiten wij af het jonge zielen verhaal. Het delen van de hoge energie met mij is een voorbode Lees meer
door Medium Damaris
Liefdesvragen En de toekomst
Hoi Beauty

Het valt me op dat ik veel liefdes vragen krijg op de lijn, en vooral over het liefdesleven. Ik Lees meer
door Medium Moon02
GAIA Orakel
Hierbij geef ik inzichten en krachten vanuit een ander perspectief de oude wijsheid luidt jonge energie - oude zielen,tijdens de Lees meer
door Medium Marya
Dol-fijne-healingen
Dol-fijne-Healingen

Ja, dat zijn de Dolfijnhealingen. Ze zijn dol-fijn, zacht, liefdevol, helend.
Ik, Marya, nodig Lees meer
door Medium Ludgardina
Ludgardina's bijgewerkte agenda :-)
Lieve mensen,
U kunt mijn agenda weer nakijken op mijn inlogtijden. Ik zal deze wekelijks updaten.
U Lees meer
door Medium Marcelius
Ananas superfood!
ANANAS, Ze zijn sappig. Ze vullen en ze zijn lekker.

Echter, het is meer dan alleen de smakelijke en zoete goedheid Lees meer
door Medium Damaris
12 stappen naar zelfliefde
Word verliefd op jezelf en je zult dit in je externe wereld ook gaan ervaren. Het klinkt heel cliché maar het is Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius zullen deze week veel energie bieden, waardoor je plannen hebt om leuke dingen met je partner te doen. Het zal een periode zijn om je op te laden, de rust te zoeken en even wat meer te slapen. Je bent iemand die ambitieus is, maar deze week wil je genieten van liefde en passie. Lees meer


Schorpioen


Liefdesrelaties
Er komt veel vuur op je af doordat Venus in de passionele Leeuw reist. Toch zal je jezelf gebonden voelen en ervaar je twijfels over de manier hoe je je leven indeelt. Je wilt tijd aan doelen en je carrière besteden en kan dan je partner vergeten. Tracht evenwicht te bewaren, omdat ze Lees meer


Kreeft


Liefdesrelaties
Het eerste deel van de week zullen Venus en Mercurius passie bieden, doordat ze door de passionele Leeuw reizen. Gaandeweg de week zullen er storende energieën door Mercurius bewegen, waardoor er soms wat spanning hangt. Let maandag en dinsdag op dat je in de war kunt zijn als je partner Lees meer


Stier


Liefdesrelaties
Venus en de Zon zullen je liefdesgevoel prikkelen en Mercurius zal tot zaterdag liefde brengen, maar er zijn ook storende energieën. Maandag en dinsdag begin je de week prima en zal je veel tijd aan je schatje geven. Oude tijden kunnen herleven en liefde in jullie losmaken. Dinsdag en woensdag Lees meer


Vissen


Liefdesrelaties
Aan het begin van de week ben je vooral bezig met werk en besteed je minder tijd aan de liefde. Dit betekent niet dat je koud bent of helemaal geen tijd aan je partner besteedt. Het is kwantitatief gewoon wat minder. Kwalitatief zal je een hoog niveau behalen en kun je je partner, op momenten dat Lees meer


Boogschutter 


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius hebben ook deze week een sterke invloed, waardoor de liefde en communicatie hand in hand kunnen gaan. Je geniet ervan om je leven te verrijken met leuke activiteiten en vindt het erg fijn als je je partner ertoe kunt bewegen om dit samen met je te beleven. Lees meer


Weegschaal


Liefdesrelaties
In de liefde ben je niet alleen sympathiek en sensueel, maar ook in staat zeer zoet je gevoelens te uiten. Je geniet ervan om dingen te doen die je normaal niet snel doet, wat je partner interessant kan vinden. Dit is het gevolg van de warme energie die Venus en Mercurius op je afsturen. Je zit Lees meer


Steenbok


Liefdesrelaties
Ook deze week zullen Venus en Mercurius je een flinke passionele energie bieden. Je bent onrustig en hebt zin om je leven te veranderen, waardoor je in een relatie actie onderneemt. Je hebt er behoefte aan om de spanning in je leven op te zoeken en het liefst natuurlijk met je partner. Alles wat Lees meer


Leeuw


Liefdesrelaties
Voor de Leeuw zal Venus liefdevolle energieën in petto hebben, waarbij Mercurius tot en met vrijdag zorgt dat je niet alleen een lieve uitstraling hebt, maar ook lieve dingen kunt zeggen. Net als afgelopen week ben je vriendelijk en zacht en blijven mensen zich verbazen over de liefde die je Lees meer


Tweeling


Liefdesrelaties
Venus en de Zon, die beiden door de Leeuw reizen, zorgen ervoor dat je de eerste dagen van de week veel communiceert met mensen waar je van houdt. In een relatie voel je een krachtige mentale band. Het is een periode om plezier en romantiek te delen en hebt als motto dat je maar één Lees meer


Waterman


Liefdesrelaties
Venus en Mercurius zullen door de week erg veel kracht uitstralen. Hierdoor vind je partner je leuk en aantrekkelijk. Je bent maandag en dinsdag erg romantisch en zal deze gebruiken om de vonk der liefde in de relatie te brengen. Je staat open voor spannende activiteiten en vindt het fijn als je Lees meer


Ram


Liefdesrelaties
De eerste dagen van de week ben je liefdevol en kunnen er romantische gebeurtenissen zijn. Je zet je partner op de eerste plaats en kan verrast worden met iets wat je partner jou terug wil geven. Dit kan je hart verblijden. Je hebt het gevoel alsof jullie weer opnieuw verliefd zijn en de vonk zal Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Er kunnen flink wat hindernissen zijn, waarbij je getest wordt op fysieke en mentale wilskracht. Je zult flink wat frustraties en irritaties moeten overwinnen, waarbij je zeker evenwicht nodig hebt. Dit gaat tussen realisme, over dingen die minder goed gaan, en irrealisme, om tegenslagen weg te wuiven. Het is Lees meer


Algemeen
De planetaire kracht is deze maand gericht op de sector van huiselijkheid en gezin. De Ram zal deze maand bezig zijn met problemen in de familie, het gezin of met anderen in hun naaste omgeving. Het psychologisch aspect zal belangrijk zijn, waarbij emoties je leven beïnvloeden op gebied van relaties, Lees meer


Algemeen
Tweelingen kunnen heftig en passioneel zijn, maar ook relaxt en zacht. Dit kan zo snel gebeuren dat mensen het moeilijk vinden je te volgen. Je dient evenwicht te vinden en moet je afvragen, waarom je zo wisselvallig bent. Vraag jezelf vooral af of dit door mensen in je omgeving komt of het vertrouwen minder goed Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarin je beter open kunt staan voor de adviezen die mensen geven. Met name als er problemen zijn of als je voor een moeilijk dilemma staat, zal het belangrijk zijn om hier onpartijdige raad bij te halen. Dit kan zijn van een leidinggevende of familielid, maar het kan ook wel eens gaan om Lees meer


Algemeen
Augustus kan over het algemeen een goede maand zijn, waarbij je optimistisch bent over kansen die je krijgt. Je hebt een positief zelfbeeld en bent tevreden met jezelf. Je bent vrolijk en open naar anderen en zal mensen aantrekken die zelf ook lekker in hun vel zitten. Sterker nog, je zult mensen die negatief in Lees meer


Algemeen
Je kunt te maken krijgen met innerlijke transformatie, waarbij je geconfronteerd wordt met allerlei zaken die niet altijd even leuk zijn. Analyseer dit en bedenk welke angsten of trauma’s ten grondslag liggen aan bepaalde gedragingen die je laat zien. Soms kom je erachter dat bepaalde zaken iedereen wel eens Lees meer


Algemeen
Optimisme en ruimdenkend gedrag zijn belangrijk in communicatie met anderen. Je wilt je uitbreiden en bent expressief met ideeën die je hebt. Je bent zelfs in staat om op een zeer diepzinnige manier over gedachten van anderen na te denken. Je kunt van je fouten leren en weet ook toe te geven als je dingen Lees meer


Algemeen
Je hebt deze periode minder rust en dat kan te maken hebben met zomergevoelens. Je hoeft niet eens op vakantie te gaan om deze onrust te voelen. Heb je nog niets gepland dan doe je er goed aan dit wel te doen. Het is namelijk een goede maand om te genieten, weinig te werken en je te verwennen. Mocht je geen Lees meer


Algemeen
In augustus zal je erg veel energie hebben, waardoor je datgene kunt bereiken wat je wilt. Het zal een belangrijke maand worden, waarbij je fysieke en mentale energie, omzet in ijver, enthousiasme, diplomatiek handelen en empathie naar anderen. Je bent vrolijk en kunt met veel humor en relativering ook prima met Lees meer


Algemeen
De komende maand zal je goed weten wat er zich allemaal in de wereld afspeelt. Je bent zeer sensitief en weet dingen op waarde te schatten. In principe zal je, bij alles wat je doet, overwogen en verstandig bezig zijn. Je zult geen enkel besluit nemen, zonder dat je er goed over na hebt gedacht. Een groot deel van Lees meer


Algemeen
Je hebt er behoefte aan om de wereld om je heen te veranderen. Je bent vindingrijk en vol kracht zal je aan de slag gaan. Het is zeker geen maand om je er bij neer te leggen dat de wereld de verkeerde kant opgaat. Steeds meer heb je het idee dat de wereld uit je handen schiet en dat je er niets aan kunt doen. Lees meer


Algemeen
Het zal eigenlijk een leuke en plezierige maand worden, maar dat zit hem niet in grote zaken. Je zult juist plezier ondervinden van de kleinere geneugtes des leven. Je hebt ook geen behoefte aan zaken die veel geld kosten of veel tijd, je wilt gewoon genieten van liefde, warmte en saamhorigheid. Het zal een maand Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag