astro content

Maandhoroscoop Schorpioen november

Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand minder aanhankelijk en kunt geregeld afstand tot andere mensen bewaren. Je voelt je prettig als je thuis bent en kunt aanhankelijk zijn naar mensen die je echt vertrouwt. Thuis kun je beter jezelf zijn, maar niet als er mensen zijn waar je je niet prettig bij voelt. Op zich kun je wel romantisch zijn, maar niet als iemand teveel van je eist. Je bent en blijft iemand die erg op zichzelf is. Als je een veilige omgeving hebt, kun je je daaruit wel optrekken om alsnog buiten je comfortzone te treden.
De periode van de 19de tot de 21ste zal zeer goed zijn, waarbij er veel ruimte voor de liefde is. Heb je een relatie dan ben je er altijd voor de ander en heb je veel begrip voor gevoelens en gedachten van deze persoon. Ben je single dan kun je verlegen zijn en heb je weinig zelfvertrouwen. Hierdoor kun je moeilijk zelf stappen nemen om iemand te ontmoeten of aandacht te geven. Je wacht meestal of tot de ander laat merken dat deze je leuk of aantrekkelijk vindt.
De 25ste zal de Volle Maan aan de hemel staan. In deze periode kun je zeer ernstig zijn en kun je zowel in je carrière als in de liefde duidelijke besluiten nemen.
Het is een periode van beëindigen van iets of juist die van het overgaan naar een volgend niveau. Met name Mercurius zal deze maand een positieve energie op je afsturen als het gaat om je zakelijke leven. Deze planeet zal namelijk door jouw financiële sector reizen. Hierdoor kun je je goed concentreren op de zaken waar je mee bezig bent. Je bent ambitieus en kunt met nieuwe ideeën komen, waardoor je je eigen kansen afdwingt.
Je bent deze maand bezig om nieuwe informatie te vergaren en kunt, met name bij mensen waar je voor werkt, veel vertrouwen opwekken. De beste zakelijke dagen zullen in het midden van de maand zijn, omdat je dan intellectueel zeer sterk bent.

De Volle Maan van november (voor alle tekens)

De Maan zal op de 25ste om 23:44:50 uur een volle wasdom in de Tweeling behalen. Deze periode is een tijd van kansen en mogelijkheden, maar dan dienen we ons op een goede manier te gedragen. Er wordt namelijk positieve, maar tegelijk negatieve energie op ons uitgestraald. Ben je in deze periode ongelukkig dan zal je extra ongelukkig zijn. Ben je boos, dan kun je een krachtige woede-uitbarsting krijgen. Ben je echter blij en optimistisch dan zal je dit ook zeker sterker ervaren. De periode van de Volle Maan is een periode van extremen. Om de positieve energie naar buiten te laten komen, is het belangrijk dat je veel momenten van rust inplant en niet alleen in de periode van de volledig Volle Maan. Krachtige spirituele energieën zijn namelijk drie dagen voor en drie dagen na de Volle Maan Je kunt er voor kiezen de natuur in te gaan om de rust te ervaren en frisse lucht op te nemen. Je kunt er voor kiezen om je eerst in te spannen door te sporten of te wandelen en vervolgens te mediteren, aan yoga te doen of op een andere manier volledig tot geestelijke rust te komen.
Je kunt hierbij geholpen worden door de Volle Maan, welke ervoor zorgt dat je met de hogere vormen van energie in contact komt. Hierdoor kun je je onderbewustzijn beter bereiken, waardoor rust, meditatie en voldoende slaap je in contact brengen met gidsen of andere hogere wezens. Hierdoor kun je op zielsniveau aan jezelf werken. Tracht producten als alcohol, nicotine, suiker, drugs en andere verslavingen af te leren of in ieder geval te minderen.
Deze producten worden vaak gezien als ondersteuning om relaxt te worden, maar niets is minder waar. Deze producten zorgen dat je onrustig wordt, welke alleen maar verholpen kan worden door steeds meer van de verslavende stof te nemen. Lukt het je dit af te leren, dan zal je merken dat je niveau van leven een stuk beter wordt en je op veel gebieden positief verandert.

Algemeen overzicht van de maand

Op 2 november zal Mercurius door het waterteken Schorpioen reizen, waardoor je mentale energie een flinke impuls krijgt. Je komt met nieuwe ideeën en meningen en wilt graag kennis met anderen delen. Je kunt je niet inhouden en wilt andere mensen laten zien wat je allemaal in huis hebt. Je bent op zakelijk gebied in van alles en nog wat geïnteresseerd, waardoor je met nieuwe dingen kunt starten of nieuwe zakelijke contacten kunt maken. Toch kun je wel teruggetrokken zijn en moet je wel heel goed in je vel zitten voor je ook daadwerkelijk laat zien wat je kunt en wilt. Je zult er aan moeten werken om jezelf fit te voelen, waardoor het belangrijk is om in deze periode veel te slapen, je te ontspannen en ook geregeld te bewegen.
Ook voeding is erg belangrijk, omdat je nog wel eens last van allergieën kunt hebben. Je kunt je dan moe voelen en weet niet waarom. Zit je eenmaal lekker in je vel, dan kun je kennis met mensen delen en ben je in staat om anderen dingen aan te leren, maar ben je ook bereid adviezen van andere mensen aan te nemen. Het is een goede periode om je op technologische zaken te richten.

Op de 8ste komt Venus in het luchtteken Weegschaal. Je voelt veel romantiek en kunt erg veel genegenheid tonen, maar doet dit het liefst achter gesloten deuren. Je wilt intieme momenten met je partner delen, maar dan wel alleen als jullie samen zijn. Je vindt het vreselijk als de ander openbaar uitingen van liefde laat zien. Je kunt dan koud en zelfs aanvallend reageren. Ben je single, dan kan er iemand zijn waar je stilzwijgend gevoelens voor opbouwt, maar zal je hier niets over zeggen. In het algemeen heb je veel fantasie en vind je het fijn om vooral naar je intuïtie te luisteren. Deze intuïtie is namelijk een zesde zintuig dat jou behoedt voor gevaren en je de juiste kant in het lezen wijst.
De Nieuwe Maan reist op de 11de door de Schorpioen.
In de dagen van de 9de tot en met de 11de zal deze daarom veel spirituele en geestelijke energie in je losmaken. Deze kan opwinding, fitheid en erg veel enthousiasme brengen. Je bent gedreven en geconcentreerd en gaat voor alles wat je voor ogen hebt. Bedenk dat alles wat je rond deze periode doet de komende maanden voor veel goede resultaten kan zorgen.
Op de 12de zal Mars zich bij Venus in de Weegschaal voegen. Je energie zal vertragen en je hebt het gevoel dat de energie uit je lekt. Hierdoor heb je meer tijd nodig om te rusten en te herstellen. Je moet deze periode met sport oppassen, omdat je anders met blessures te maken krijgt. Sporten is gezond, maar dan wel met mate. Je kunt anderen wel eens teveel belasten, waardoor je hun energie ook op kunt eten. Zorg er dus voor dat je voldoende slaapt en ook voor veel ontspanning zoekt. In je werk en in je privéleven wil je niet teveel van jezelf eisen en mijdt je veeleisende mensen.
Het is een goede periode om wat vaker thuis te zijn en in je werk achter de schermen te werken.
Heb je plannen en ideeën dan kun je die tot en met de 17de het best even opslaan en er later pas wat mee doen. Echter kun je wel bedenken dat deze plannen in de toekomst wel erg belangrijk kunnen worden.

Op de 18de zal je meer energie krijgen, doordat Neptunus zijn retrograde beweging beëindigt en terug naar de Vissen reist. De energie van Mars zal hierdoor een krachtige impuls krijgen, waardoor je het gevoel hebt dat je weer meer aankunt. Hierdoor kun je bepaalde problemen met geliefde personen oplossen. Je krijgt weer veel meer creativiteit en geniet ervan de liefde te ervaren. Je komt met leuke ideeën en plannen en kunt andere mensen daarin stimuleren door je enthousiaste en charmante uitstraling.
In een relatie ga je deze periode meer tijd aan de ander besteden en kun je in het openbaar weer meer genegenheid laten zien.
Dit zal extra versterkt worden door de energie van Mercurius, die vanuit de Schorpioen naar de Boogschutter reist.
Je mentale energie wordt hierbij wat vertraagd, maar dit heeft op zich gunstige gevolgen, zowel zakelijk als privé. Je neemt de tijd om ideeën uit te werken en zal je mening ook niet te snel naar buiten brengen. Je kunt zeer assertief zijn als het om mensen gaat die jou willen dwingen om bepaalde dingen te doen. Je kunt op een strikte en toch vriendelijke manier duidelijk maken wat je wel en niet wilt. Je zintuigen zullen versterkt worden, waardoor je met de vijf fysieke zintuigen en het zesde geestelijke zintuig veel ervaringen vanuit de omgeving op kunt nemen. Je voelt dingen sterk aan en vindt het fijn te genieten van lekker eten, frisse buitenlucht en leuke activiteiten. Het is een prima periode om je te concentreren op de financiële kant van je leven.

Wanneer op de 22ste de Zon zich bij Mercurius in de Boogschutter richt, zullen je zintuigen nog meer versterkt worden. Je voelt je één met de geestelijke wereld en kunt je hierdoor beter ontspannen. Je slaapt veel meer en merkt dat je met name in de nacht veel spirituele energieën tot je kunt nemen. Je mentale energie zal wat verlagen, waardoor je er goed aandoet ingewikkelde zaken in je carrière wat verder in de tijd te schuiven. In het contact met anderen voel je je sensueel, toegeeflijk en bied je andere mensen veel veiligheid.
Op de 25ste zal de Volle Maan de rest van de maand spirituele energie bieden, waardoor je serieus in het leven staat. Je kunt je concentreren op iets wat je innerlijk vast houdt en niet naar buiten kunt brengen. Je voelt hierdoor wel eens wat onrust, waarbij het belangrijk is om hier wel eens goed naar te kijken. Zorg er voor dat je je emoties probeert te verwerken, eventueel door er met vertrouwde mensen over te praten. In een relatie zal je diep nadenken, waarbij je in sommige gevallen een relatie kunt beëindigen of er juist meer diepgang in aan kunt brengen.

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2014 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Blog

door Medium Nafaya
Eigen Zielennaam Lieve mensen.
Jullie kennen mij sinds kort als Nafia op de lijn. Ik heb er echter voor gekozen om mijn echte eigen Zielennaam te Lees meer
door Medium Sabine
Daar ben ik weer Hoi lieve klanten van AstroAngels,

Na een tijdje weg te zijn geweest voor de geboorte van mijn dochtertje Enea ben ik er weer Lees meer
door Medium Lindes
lieve Jij Een waarheid die er staat.

Het is zwakheid om aan je ellende toe te geven,
maar het is dwaasheid om haar in stand te houden.

Michel Lees meer
door Medium Nafaya
Blauw voor Communicatie Dag lief mens,

Vandaag wil ik inzicht aan je geven over de kleur blauw.
Blauw is de kleur van Communicatie ( het Lees meer
door Medium Marja
Relaties en contact met jezelf In relatie zijn betekent in contact zijn.

De meesten van ons denken bij contact:
In contact staan met de Lees meer
door Medium Fieke
Jezelf afschermen, in je eigen kracht gaan staan en energie geven. Visualiseer rondom jezelf een grote gouden cocon. Je mag die zo groot gaan maken Lees meer
door Medium Nafaya
Je Kleuren en je energie. Alles bestaat uit kleuren. Ook jij.
Er zijn kleuren die je kunnen versterken in je energie, kracht, communicatie, Lees meer
door Medium Manon
Je Hart....en ziel.... Lieve Mensen,


Laat je hart zingen en je ziel zich verheugen. Ervaar de verwondering van het leven.

Prijs alles wat Lees meer
door Medium Rico
Spreuk van vandaag Beste mensen,

Met regelmaat blog ik een leuke spreuk voor jullie, sta altijd even stil bij de spreuk, het brengt je nieuwe Lees meer
door Medium Fieke
De engelen oproepen in je leven Mensen staan er niet altijd bij stil dat de engelen ons als mens heel graag willen helpen.En niet ons als Lees meer
door Medium Rico
Spreuk van de dag Hallo lieve mensen,

Iedere dag deel ik graag met jullie een spreuk.

Spreuken, uitdrukkingen en citaten kunnen beeldvormend Lees meer
door Medium Nafaya
Voorstellen Lieve mensen,

Mijn naam is Nafaya.
Met heel veel liefde en plezier ben ik voortaan regelmatig aanwezig bij Astroangels om u Lees meer
door Medium Birgit
BIRGIT is weer Bereikbaar! Lieve mensen,
Ik ben er weer :)).
Zoals voorheen, 's morgens, 's middags, en in de vroege avond..
Ik hoop jullie weer Lees meer
door Medium Maryanne
Spiritueel sprookje Ter lering maar vooral ter vermaak. Spiritueel sprookje

Weet je nog toen we in het hemelse bubbelbad als lichtpuntjes lagen Lees meer
door Medium Marja
Marja Ik ben vanaf vandaag weer bereikbaar. Heb mijn studie afgerond. Kan er weer zijn voor iedereen die vragen heeft over het LEVEN. Liefs Marja Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Kreeft 


Liefde en relatie
Spirituele energie zal de komende week op je pad komen, waarbij met name de Zon en de Volle Maan voor flink wat positieve energieën zorgen. Hierdoor ervaar je veel warme gevoelens en dat zullen andere mensen zeker aan je merken. In een relatie straal je en kun je de Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Er komen flink wat positieve energieën je kant op, waarbij Mercurius je intellectueel versterkt. Omdat de Zon je veel warme energieën biedt, denk je veel over dingen na die je leven kunnen verblijden. Op maandag heb je een bepaalde branie over je, waarbij je pittig in Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Voor de Vissen komt er een bijzonder week aan doordat er spirituele energieën op ze afkomen. Met name de Zon en de Volle Maan kunnen emoties zowel positief als negatief versterken. In het begin van de week heb je het gevoel dat je je remmen losgooit en in staat bent dingen te Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Mercurius en de Zon beïnvloeden elkaar zo dat je intellectueel minder energie krijgt, waardoor je net wat minder nuchter dan gewoonlijk bent. Op maandag laat je een heel andere kant van jezelf zien, wat mensen in je directe omgeving erg aantrekkelijk en spannend vinden. Je Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je hebt maandag moeite met mensen die zich anders voordoen. Op maandag kun je jezelf echter ook anders voordoen en stap je een beetje uit de rol die je altijd aanneemt. Je wilt de romantiek naar boven laten komen, maar daar heb je wel wat lef bij nodig. Doordat Venus en Uranus Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Mercurius reist door jouw teken, waar de Zon zich op de 22ste ook gevoegd heeft. Je bent deze periode open en sympathiek in het contact met andere mensen. Je zit lekker in je vel en geniet ervan om veel met mensen af te spreken. Op maandag kom je gelijkgestemde Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Je kunt de komende week meer risico in de liefde nemen. Heb je een relatie, dan vind je het fijn als jij je gangetje kunt gaan, maar moet je het ook aandurven je partner vrij te laten bij de dingen die deze wil doen. Ben je single dan richt je je ogen op mensen die krachtig Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Schorpioenen zijn van zichzelf passionele personen die echter ook een bepaalde orde en regelmatig in hun lichaam nodig hebben. Is deze er niet, dan kunnen ze minder lekker in hun vel zitten. De eerste dagen van de week ben je zeker geen muurbloempje en zal je opvallen Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Op maandag zal je, als je een relatie hebt, kunnen schrikken van de liefde die je voelt. Er is zoveel romantiek dat je er zelfs door achteruit kunt gaan. Tracht je charme te gebruiken om het een en ander in de juiste banen te leiden. Je bent in staat te zoeken naar datgene wat je Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Er komt een krachtige spirituele energie op je af vanuit Mercurius, die je creatief kan beïnvloeden. Deze zal versterkt worden door de kracht van de Zon en de Volle Maan. Je geniet ervan leuke dingen te doen en bent minder gericht op de zakelijke kant van je leven. Liefde en Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Er hangt een sterke spirituele energie om je heen als gevolg van de energie van de Maan en de Zon. Je denkt veel na en vraagt jezelf geregeld af wat je in de toekomst zou willen doen en wie er allemaal in dat plaatje passen. Let op dat je soms zoveel nadenkt dat je wel eens Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie 
Er zijn flink wat energieën die ervoor zorgen dat je aan de ene kant teruggetrokken leeft, maar aan de andere kant ruimte en tijd maakt voor de liefde, familie en vrienden. De maandag is echter wel een dag dat je wilt spelen en uitdagen. In een relatie is het een prima Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Liefde, sociale contacten en carrière

Aan het begin van de maand zal Mercurius veel liefde kunnen brengen, doordat deze vanaf de 2de door de sector van de liefde reist. Je kunt je in deze periode makkelijker uiten en weet je genegenheid op een goede manier aan andere mensen te tonen. Je bent vrij in je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Het zal een maand worden waarin je je richt op het vinden van vriendschap binnen de relaties die je met andere mensen hebt. Dit zijn niet alleen de vriendschappelijke relaties die je hebt, maar ook met familie ben je op zoek naar meer saamhorigheid. Binnen een Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Met Mercurius, die in jouw sector van de intimiteiten reist, en Venus en Mars, die in je sector van relaties reizen, zijn er veel goede energieën als het om de liefde gaat. De beste periode voor de liefde zal de eerste week zijn, terwijl het eind van de maand weer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus zal in het begin van deze maand voor flink wat energie zorgen en met name na de 8ste doordat deze dan door de Weegschaal begint te reizen. Je zult hierdoor erg sensueel overkomen en gedurende een groot deel van de maand zeer gepassioneerd blijven. In een relatie vind Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Venus en Mars brengen veel energie met zich mee die liefde, genegenheid en passie bezorgen. Je vindt het fijn om de tijd met mensen door te brengen die liefde bieden. Ook jij van jouw kant kunt andere mensen veel aandacht en steun geven. Heb je een relatie, dan wil je meer Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière


In de tweede helft van deze maand zal je in de liefde wat sterker worden. Met name de 12de tot de 15de kunnen er veel mooie momenten zijn. Je wilt je dan graag op de liefde richten en ziet de zonnige kant van het leven in. Met name Mercurius en de Zon zullen veel krachtige Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand erg avontuurlijk als het om de liefde gaat. Je wilt wel een bepaalde vrijheid ervaren en je eigen gang gaan. In een relatie zal je er dus afhankelijk van zijn hoe je partner is. Laat deze jou vrij, dan zal je juist erg aanhankelijk zijn, omdat je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand minder aanhankelijk en kunt geregeld afstand tot andere mensen bewaren. Je voelt je prettig als je thuis bent en kunt aanhankelijk zijn naar mensen die je echt vertrouwt. Thuis kun je beter jezelf zijn, maar niet als er mensen zijn waar je je niet Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

De komende maand zullen er in de liefde de eerste en de laatste dagen zeer veel goede energieën zijn. Voor relaties kunnen Venus en Mars een goede invloed hebben, omdat deze in jouw sector van relaties reizen. Mercurius biedt ook een goede invloed doordat deze in je Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Er is een duidelijke tweedeling te bespeuren, waarbij je in de eerste helft van de maand vooral zakelijk erg sterk bent en in de tweede helft bij relaties en liefde sterke bent. Toch is er in de liefde de periode van de 7de tot de 10de ook wel degelijk veel mogelijk als Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je bent de komende maand praktisch en ambitieus zelfs in de liefde en vriendschappen. Je kijkt goed naar de positieve en de negatieve kanten van relaties met anderen, zowel in je privéleven als in je zakelijke leven. Je wilt eigenlijk, de tijd die je hebt, volledig Lees meer


Liefde, sociale contacten en carrière

Je kunt de liefde en de passie zeer serieus nemen, waarbij je op zoek bent naar een diepe emotionele band in de liefde, maar ook in vriendschappen en bij familieleden. Je wilt de banden zo sterk hebben dat je denkt dat deze onoverwinnelijk zijn en nooit meer zullen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag