astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - November 2017

Algemeen voor de Schorpioen
Je bent iemand die het leven niet altijd positief waardeert. Je hebt een negatieve perceptie en het lukt je maar niet om hier vanaf te komen. Tracht je hier niet teveel van aan te trekken, omdat je een positieve kijk op jezelf hebt. Kijk niet teveel naar mensen, die jou storen, maar meer naar mensen die jou veel goeds brengen. Ook het leven zal minder mooie momenten kennen, maar uiteindelijk zullen er ook veel goede momenten zijn. Tracht dit de eerste 10 dagen voor ogen te houden, omdat je erg negatief kunt zijn en uiteindelijk zal dit je alleen maar tegenhouden.

Rond de 10de zal je een stuk positiever worden en richt je je vooral op de toekomst. Je bent progressief en maakt plannen om meer te kunnen bereiken. Dit is een bijzonder goede periode voor je professionele ontwikkeling, maar ook privé kan er veel gebeuren. In de periode van de 16de t/m de 19de ontvang je krachtige energie welke op sociaal gebied goede invloeden heeft. Vrienden zullen blij met je zijn en ook in een relatie kun je fijne energie bieden. Voor mensen die het niet goed met je bedoelen, wordt het minder omdat je erg dominant bent en, als dit nodig is, hard optreedt. De 22ste en 23ste zijn om te handelen, achterstallig werk af te ronden en financiële deals of contracten af te sluiten. Er is veel positieve energie, waardoor je veel bereikt. Je bent zeker niet naïef en laat het kaas niet van je brood eten. De laatste dagen hangt er intellectuele energie. Het is een prima moment om te studeren, informatie op te doen en succes te behalen.

Liefde en relaties
Er is een passionele, erotische energie, waardoor je steeds nieuwe dingen ontdekt en je zoekt naar mensen die hierop ingaan. Zelfs als je een partner hebt, kun je nog flirten en avontuur opzoeken. Let op dat een partner hier niet van gediend kan zijn, zelfs niet als je verder trouw bent. Singles maken meer kans op een losse, spannende relatie, dan op een serieuze relatie. Dit lijkt spannend, maar je moet de kalmte bewaren. Je kunt je passie overdrijven en dan aardig in de problemen komen. Wees eerlijk en beloof mensen geen dingen die je niet waar kunt maken. Ben je gebonden dan wordt geadviseerd relaxt met je partner om te gaan en niet agressief te reageren als iets je niet bevalt. De druk en agressie van een Schorpioen zijn voor weinig tekens te hanteren.. Aan het begin van de maand ben je veel met werk bezig. Voor vrienden en familie zal je minder tijd hebben. Wat betreft de relatie kun je wel eens twijfelen of je relatie de juiste is. Luister vooral naar je intuïtie. De 4de kan de Volle Maan je helpen om de juiste dingen te doen. Dit kan ook de 11de t/m de 13de gebeuren als de Maan ook dan goede invloed heeft. Zowel gebonden mensen als singles maken mooie momenten mee. Je weet wat je wilt en hebt krachtige overtuigingen. Met name het 2de deel van de maand doe je er goed aan je partner eens flink te verwennen.

Singles doen er goed aan hun charme en magnetisme te gebruiken en vooral in de laatste week is er een vaste relatie mogelijk. Je bent dan meer met de liefde bezig. Je zult sociaal actiever worden, waardoor je nieuwe mensen ontmoet en bestaande vriendschappen verbeteren. De 16de en 17de heb je grote kans op verdieping van de relatie of het vinden van een nieuwe partner. Je hebt dan ook minder last van stress en zit lekker in je vel. Op de 19de moet je opletten dat er heftige emoties zijn. Je kunt dan zelfs boos worden als je partner iets doet wat jou niet bevalt. Tracht die emoties onder controle te houden. Vanaf de 21 zal het leven je toelachen en is er veel liefde mogelijk.

Seksualiteit voor de Schorpioen
Jupiter zal de kracht van de Schorpioen versterken, waardoor passie en hartstocht je leven vullen. Je hebt een krachtige libido en je seksdrive zal sterker dan ooit zijn. Je bent creatief en weet goed hoe je mensen kunt bespelen om seks mee te hebben. Of je wel of niet een relatie hebt, je zult ook geregeld anderen uitdagen en opwinden. Je kunt dus zeker genieten van seks, avontuur en verleidingen. Het is wel belangrijk jezelf te controleren, omdat je teveel energie verbruikt om van seks te genieten. Het is prima om te experimenteren, maar gebruik seksuele energie ook op andere gebieden van je. Seks moet niet je hele leven en emoties beheersen.

Werk en financiën
De 1ste week moet je efficiënt bezig zijn, maar ook op kwaliteit letten, omdat je wel eens de kantjes ervan af loopt. Je zult alle zeilen bij moeten zetten en vooral omdat er moeilijkheden en problemen met je familie of partner kunnen zijn. Singles zullen het hier makkelijker bij hebben dan gebonden mensen. De 1ste dagen van de maand reist de Zon in jouw teken en gaat een gunstige band met Uranus en Neptunus aan. Hierdoor zullen er kansen zijn om te ontwikkelen. Ook ervaar je een positieve financiële energie. Je doet er goed aan een schuld gelijk al aan het begin van de maand (gedeeltelijk) af te lossen en niet te wachten tot later in de maand. Er wordt aangeraden geld te sparen voor latere grote aankopen.

Vanaf de 7de kan Venus financieel veel geluk brengen. Je kunt een investering doen of zelfs een gokje wagen. In het midden van de maand krijg je meer tijd en heb je het gevoel dat het allemaal een stuk makkelijker gaat. De krachtige Jupiter gaat namelijk vanaf de 13de een positieve band met Venus aan. Hierdoor zal je liefde en vreugde voor je werk ervaren. De Maan zal de 16de t/m de 18de in de Schorpioen reizen, wat geluk biedt. Een prima tijd om te ontwikkelen, zaken te plannen en belangrijke beslissingen te nemen. Er is door de Nieuwe Maan van de 18de kans op vernieuwingen. Vanaf de 21ste zal er meer geluk in de samenwerking met zakelijke contacten zijn, omdat Venus in de Schorpioen een band met Pluto aangaat. Hierdoor kun je je zeker ontwikkelen of succes behalen. De laatste dagen van de maand kan de band die Venus met Uranus aangaat voor verrassingen zorgen. Je kunt de maand dan afsluiten door goed na te denken hoe je de maand hierna in kunt vullen.

Gezondheid
Je kunt aan het begin van de maand erg sterk zijn, maar gaandeweg zal je minder energie hebben. Het zal belangrijk zijn voldoende te slapen en gezond te eten. Er wordt aangeraden voorzichtig met voedsel te zijn, omdat er aanwijzingen zijn dat je met allergie of zelfs voedselvergiftiging te maken kunt krijgen. Let op met rauw vlees, vis, kip en het bestellen van eten uit restaurants. Ook is het belangrijk om, als je veel in het verkeer zit, geconcentreerd te blijven en, tijdens het rijden, niet met andere dingen bezig te zijn. Het is een prima maand om te sporten, maar bouw wel rust in. Je bent een actief en krachtig persoon, maar soms mag dit best wat minder. De 1ste week zal je sterk zijn en kun je veel sporten of de natuur ingaan. Let aan het eind van de 1ste week op dat je wel eens teveel snoept of drinkt. De periode van de 7de tot de 13de zal je erg vrolijk zijn en dit zorgt ervoor dat je niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezond bent. In de periode van de 16de t/m de 18de ben je fysiek zeer sterk en zit je prima in je vel. Vanaf de 19de zal het langzamerhand minder gaan. Je kunt frustraties voelen en moet qua gezondheid opletten. De 23ste is een gunstige dag, daarna moet je meer rust inbouwen.

Algemeen voor alle tekens
De maand start met Mars, die tot 8 december in de vredige Weegschaal reist. De Schorpioen biedt ook veel kracht, waardoor er positieve, maar ook negatieve energie hangt. Dit wordt de 1ste week versterkt door de Volle Maan die de 4de aan de hemel staat, waardoor je je wel eens kwetsbaar kunt voelen. De Schorpioen geeft energie van alles of niets, waarbij de Volle Maan als katalysator werkt om positieve energie aan de mens te schenken. De hele maand zal de energie krachtig zijn en goed en slecht met elkaar verweven. Hierbij maakt Venus, die vanaf de 7de door de Schorpioen reist, liefdevolle energie los, waardoor de meesten het goede kiezen. Wees alert, omdat leven en dood dicht bij elkaar liggen.

Door de energie van de Schorpioen is er geen middenweg en niet ieder teken kan ermee omgaan. Je kunt alleen het goede destilleren door onderzoek en observatie, waarbij je moet leren waar je zwakte en kracht liggen. Je kunt zonder aantoonbare redenen emotioneel zijn en dan niet echt een manier vinden om die te controleren. Rond de 18de kun je dit ervaren als de Nieuwe Maan in de Schorpioen reist en Mars energie met Pluto deelt. Dit is een heftig moment voor mensen, omdat de dood aanwezig is. Gebruik je de energie goed, dan zal je transformeren door middel van vernieuwing en een positieve herrijzenis. Gebruik je de energie slecht, dan zal de dood leiden tot rampspoed en terugval. Het is dus een maand, waarin mensen hun innerlijke waarden ervaren.

Rond de 22ste zal Neptunus zijn retrograde cyclus beëindigen. Je kunt dan teveel op het slechte gericht zijn, maar ook openstaan voor het goede in de mens. Deze tegenstrijdigheid wordt gevormd door de energie van de Schorpioen. De omgeving is belangrijk, omdat mensen zich door de energie bedreigd kunnen voelen. Tracht rekening te houden door je open te stellen voor mensen, die het goed bedoelen, en mensen, die het slecht bedoelen, te mijden. Je zult op zoek zijn naar mensen die jou gelukkig in het leven laten staan. Kies je de gelukkige en veilige kant van de Schorpioen, dan is er passie en liefde. Kies je de ongelukkige en bedreigende kant dan is er kans op wraakzuchtige emoties en kan je innerlijke pijn voelen. Na de 23ste zal de energie van de Schorpioen overigens alleen positief uitwerken, waardoor je het goede na zult streven.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
door Medium Manon
Je Hart
Laat je hart zingen en je ziel zich verheugen.

Ervaar de verwondering van het leven.

Prijs alles wat goed is in je leven, al Lees meer
door Medium Manon
Individu
Het Individu is een belichaming van het Universum.

Waar eindigt precies jouw invloed op het leven?

Je zult nooit de volledige Lees meer
door Medium Jennifer
(Zelf)Liefde
Voor alle liefdevolle zielen die dit lezen....

LIEFDE
Open de deuren naar je hart en stel jezelf weer open. Je bent Lees meer
door Medium Floor
Vervolg maanstanden
Op mijn blog van een aantal weken geleden omtrent verschillende maanstanden en hoe je die in jouw leven kunt gebruiken Lees meer
door Medium Angie
E mail, sms en chat consulten van Angie
Dag lieve Trouwe bellers; ik werk hier al een tijdje en sta Jullie allemaal graag met heel veel Lees meer
door Medium Angie
bestelling aan het universum
Een bestelling werkt het krachtigste als je doet alsof hij al is uitgekomen, alsof hetgeen jij wilt al Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties
De energie die er deze week hangt, is niet bepaald positief te noemen. Je bent minder charismatisch en dat zal ook je partner bemerken. Er kan zelfs afstand tussen jullie zijn en dit zorgt voor problemen, zoals meningsverschillen of conflicten. Er wordt aangeraden jezelf onder controle te houden en Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Je dient er rekening mee te houden dat storende energieën zijn, die je voor kunt zijn door conflicten en problemen nu op te lossen. Dit kan gelden voor familie, vrienden, maar ook voor je partner. Het zal een hoop leed schelen als je nu schoon schip maakt. Ook moet je er rekening mee houden Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
De energie zal jou tot begin december zeer goed gezind zijn, omdat er een gunstige planetaire energie in jouw teken staat. Toch zal dit aan het begin van deze week even iets minder worden. Je bent minder charismatisch en meer met geld, bezittingen en erotiek bezig. Omdat je dit ook tegen anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het wordt een sociale periode, waarin er mensen op je pad komen, die je lang niet gezien hebt. Het is verstandig om een ex-partner niet teveel toe te laten, omdat dit voor problemen kan zorgen. Het is een week, waarin wensen uitkomen. Je bent optimistisch en liefdevol en zal populair zijn bij Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Het wordt geen vervelende week als het om de romantiek gaat. Je krijgt voldoende warmte en kan deze ook aangrijpen. Er is echter één grote stoorzender en dat kan je gezondheid zijn. Het zal zeer belangrijk zijn om gezondheidsproblemen voor te zijn, door gezond te eten en je vooral ook Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
Het is een ingewikkelde week voor de Weegschaal, omdat er van alles op je pad komt en er ook nog eens storende energieën te bespeuren zijn. Tracht gelijk al in het begin van de week te zorgen dat jij en je partner hierover communiceren. Doe je dit namelijk niet, dan is er veel onbegrip en Lees meer


Ram

Liefdesrelaties
Het 1ste deel van de week zijn er energieën, die je spirituele kant naar buiten brengen. Je ervaart een mysterieuze energie, maar gebruikt deze eigenlijk voor psychologische spelletjes met je partner. Je moet hier mee oppassen, omdat deze grote gevolgen kunnen hebben. Zondag kan er daardoor Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je ervaart veel energie en ook je geluksgevoel zal verhoogd worden. Je voelt je daarom gelukkig en je kunt je zelfs verheugen op een langdurige periode van geluk en liefde. In je relatie kun je je fijn voelen en dit zorgt ervoor dat je mentaal en fysiek even op kunt laden. Je bent zeer optimistisch Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Afgelopen weken waren er turbulente energieën, waardoor er in de relatie mooie dingen gebeurden, maar je soms ook wel onder druk stond. Dat zal nu anders zijn, omdat er meer rust te bespeuren valt. Je bent toegewijd naar je partner en zal merken dat deze dit over het algemeen ook naar jou toe Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Er zijn veel zakelijkheden die op je wachten, waardoor je soms wel eens minder tijd hebt om aandacht aan je partner te besteden. Daardoor doe je er verstandig aan met beide benen op de grond te blijven staan, maar wees wel duidelijk naar je partner en anderen waar je geregeld mee omgaat. Het is Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Op liefdesgebied zal je iets minder tijd hebben, omdat je carrière veel energie kost. Het zal belangrijk zijn om je partner hiervan op de hoogte te houden, zodat deze er rekening mee kan houden. Ga vooral niet eisen dat deze tijd voor jou vrijmaakt als jij even kunt, maar blijf reëel en Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Het wordt een avontuurlijke week met romantiek en creatieve ideeën. Je hebt een sterk verlangen om je partner te verwennen en zal er ook wat geld voor over hebben. Let op dat de week niet goed begint, omdat er storende energie hangt. Daardoor zijn er zondag en in mindere mate maandag wel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Je bent iemand die het leven niet altijd positief waardeert. Je hebt een negatieve perceptie en het lukt je maar niet om hier vanaf te komen. Tracht je hier niet teveel van aan te trekken, omdat je een positieve kijk op jezelf hebt. Kijk niet teveel naar mensen, die jou storen, maar Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Je kunt de maand moeilijk opstarten, omdat er misleidende energie op je afkomt. Met name op gebied van liefde en financiën kun je het lastig hebben. Je krijgt te maken met illusies en fantasieën, die ver buiten de werkelijkheid staan. Er wordt aangeraden wat meer op realiteit te Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De maand zal moeilijk starten, waardoor je uiteindelijk toch alleen maar op jezelf kunt vertrouwen. Het is belangrijk jezelf aandacht te geven, omdat je dan lekker in je vel zit en je dit dan ook uit kunt stralen. Benader mensen sympathiek en sensitief en toon vooral respect en waardering, Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
Je kunt aan het begin van de maand moeite hebben mensen te accepteren en te waarderen. Daarbij vind je het moeilijk om mensen aan te geven dat je problemen hebt. Je moet vrienden en familie wel de ruimte geven om jou te ondersteunen. Juist zij kunnen advies en antwoord op Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Je hebt het begin van de maand het gevoel dat mensen je tijd verprutsen met allerlei onzinnigheden. Je wilt nu eenmaal veel bereiken en hebt geen of weinig tijd om je daarmee bezig te houden. Je zult je dus goed in moeten spannen om hier een balans in aan te brengen. Natuurlijk is het Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De eerste dagen van de maand kun je problemen ervaren en is het niet verstandig ermee rond te blijven lopen. Het zal belangrijk zijn gevoelens met mensen te delen. Je zult merken dat dit oplucht en dat je vanaf de 4de lekkerder in je vel zit. Durf het aan om te zeggen wat je voelt. Mensen Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Er zal de 1ste dagen van de maand veel gebeuren, waardoor je het erg druk kunt hebben, wat voor stress en druk kan zorgen. Bedenk dat dit niet gunstig voor je uit kan pakken. Er wordt aangeraden om geregeld ontspanning te zoeken, voldoende te slapen en een gezonde levensstijl te Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
In de 1ste week vind je het fijn om met gelijkgestemde mensen door te brengen. Je voelt je dan veiliger en comfortabel, omdat je dezelfde interesses kunt delen. Toch wordt aangeraden uit je comfortzone te treden en je leven uit te breiden. Je kunt wel met mensen omgaan, die binnen jouw Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
Het begin van de maand voel je je eenzaam en denk je dat niemand je begrijpt, terwijl jij het gevoel hebt dat je duidelijk bent. Het is belangrijk te analyseren of dit reëel is of omdat je niet lekker in je vel zit. Je kunt deze gevoelens t/m de 5de hebben. Zet je door die periode Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Er is aan het begin van de maand energie, die jou erg enthousiast en speels maakt en die zeker een paar dagen aan blijft houden. Het is een periode van ontwikkelingen op gebied van vrienden, familie en liefde. Door je branieachtige maniertjes zal je mensen aantrekken, zowel in Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De maand start moeizaam op, waardoor de 1ste dagen uitdagend zijn. Je kunt bepaalde zaken zoals afspraken, beslissingen, afsluiten van contracten, vergaderingen en andere belangrijke zaken beter even doorschuiven. Je merkt vanzelf wanneer je er toe in staat bent en dat is eerder dan je Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
Je begint de maand op een fijne manier en bent verbaasd over de spannende energieën die je ervaart. Daardoor kun je je goede normen en waarden wel eens vergeten. Let er echter op dat je een stijlvol persoon bent en dat juist je gedrag ervoor kan zorgen dat je minder bereikt. Laat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag