astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Maart 2017

Algemeen voor de Schorpioen
Over het algemeen zal de maand maart voor de Schorpioen goed verlopen en vooral op gebied van je professionele vaardigheden en je carrière. Er komt een voortvarende maand aan, waarbij je kansen kunt krijgen en er ook veel situaties zijn, waarin je winst kunt boeken of meer inkomen kunt vergaren. Let op dat Saturnus een moeilijke energetische band met de Maan aangaat. Houd in de gaten wanneer dit ontstaat en neem dan voorzorgsmaatregelen. Je zult er aan moeten wennen dat er nieuwe situaties zijn, waardoor je wat actiever moeten worden, dan je de afgelopen tijd was. Je had op zakelijk gebied wel eens de neiging om niet altijd op kansen in te gaan. Dat zal in maart wel belangrijk zijn, omdat je anders een hoop goeds laat liggen. Let op dat je van nature iemand bent die erg creatief kan zijn, maar het is niet de bedoeling dat je het wiel opnieuw uit gaat vinden. Effectiviteit zal belangrijk zijn, zodat je functioneel bezig kunt zijn. Doordat je qua gezondheid over het algemeen krachtig bent, blaak je van het zelfvertrouwen en kun je vasthoudend zijn. Wanneer Mars en de Maan samen verschijnen, zal je ook op moeten passen, omdat Mars dan welwillend is. Bereid je hier ook op voor, omdat je anders met problemen te maken krijgt, die je moeilijk het hoofd kunt bieden. Met name in het tweede deel van de maand zal je de beste resultaten boeken, maar zal je carrière meer tijd kosten en ben je minder met je privéleven bezig. Je zult aan je sociale netwerk moeten werken om hier volledig gebruik van te maken. Samenwerking zal belangrijk zijn en daar moet je ook zeker niet bang voor zijn. In het eerste deel van de maand zal je nog wat meer op je familie, relatie en vrienden gericht zijn. Je zult voorbereid moeten zijn dat de familieomgeving turbulent kan zijn. Je zult je sociale vaardigheden nodig hebben om een weg te vinden en de harmonie te bewaren tussen mensen onderling en tussen jou en je familie.

Liefde en relaties
Voor de Schorpioen is maart een maand, waarin er veranderingen kunnen zijn. Je persoonlijke leven kan er anders uit gaan zien, omdat je behoefte hebt meer contacten aan te gaan of oude vrienden in je leven terug te halen. Ook in de liefde kan je belangrijke besluiten nemen, om deze mooier te maken. Ben je gebonden, dan zal je meer tijd aan je partner besteden en vind je het leuk om activiteiten te plannen. Vermoeidheid en andere ongemakken die je de afgelopen periode bent tegengekomen, zullen verdwijnen, waardoor het een ontspannen en gezellige maand kan worden. Je partner en jij zullen genieten van leuke contacten en er zal meer ruimte voor wederzijdse liefde zijn. Ben je single, dan moet je er echt actief mee bezig zijn als je werkelijk een nieuwe liefde in je leven wilt hebben. Het heeft geen zin op de bank af te gaan wachten tot de liefde in je leven komt. Het plannen van afspraken met vrienden en het bezoeken van diverse leuke activiteiten zal hier zeker positief toe bijdragen. Er zijn zelfs mogelijkheden dat er iemand uit het verleden terug in je leven komt. Bedenk dat een nieuwe liefde dus dichterbij staat, dan je wel eens denkt. Je bent iemand die voor vertrouwen gaat en dat kan het best met vrienden of kennissen en wie weet welke liefde daar uit kan komen. Schorpioen vrouwen doen er goed aan om iemand, die al lange tijd achter haar aanzit, niet meer te negeren. Geef niet alleen lieve woorden, maar ga ook tot actie over. Je zult merken dat er dan mogelijkheden kunnen zijn dat de liefde in je leven komt. In maart zal je veel aandacht aan fysieke kenmerken geven, waardoor je jezelf kunt verwennen met nieuwe kleding, bezoekje aan de kapper en lichaamsverzorging. De Schorpioen man zal gevoelig en teder naar zijn liefdespartner zijn. Je zult veel complimenten van mensen krijgen, omdat je er aantrekkelijk uitziet. Het is belangrijk dat jezelf ook complimenten aan anderen geeft en vooral aan degene waar je van houdt. Het zal een prima maand zijn om vrienden of familieleden aan te geven hoe jij je werkelijk voelt. Daarbij mag je je diepste gevoelens best uiten. Over het algemeen is er harmonie in de relatie met je partner, maar moet je opletten dat financiën storend kunnen werken.

Seksualiteit voor de Schorpioen
De energie van de retrograde bewegende Venus kan bij de Schorpioen wel eens averechts werken. Je hebt geregeld het gevoel alsof je tegen een muur stuit. Heb je een partner die bij je past, dan zal je dit gevoel een stuk minder hebben, omdat jullie er samen wel over kunnen praten en elkaar in moeilijke momenten steunen. Heb je een minder goede relatie, dan kan Venus zeer storend werken. Je hebt dan namelijk de neiging het avontuur op te zoeken en komt dan wel eens bij mensen uit, die gevoelens in je losmaken. Je doet er goed aan hier controle over te houden en te bekijken hoe je je partner op kunt winden. Singles zullen deze maand een onbedwingbare energie voelen om een zielsverwant te zoeken. Aan de andere kant, vinden ze avontuur en spanning ook erg fijn bij iemand waar ze misschien geen vaste relatie mee kunnen hebben, maar waar de seks mythisch mee kan zijn. De 12de schijnt de Volle Maan en zal je passionele en spirituele gevoel geprikkeld worden. Deze energie is zo seksueel geladen dat jij en je partner een krachtige verbintenis voelen. Singles zullen nog meer zoeken naar intimiteit en passie, maar of ze deze te pakken krijgen, is nog maar de vraag. Ze hebben zulke intense fantasieën en dromen dat deze in werkelijkheid bijna niet te behalen zijn. De Nieuwe Maan van de 28ste zorgt ervoor dat je meer op seks gericht bent dan op warmte en liefde en je kunt dingen doen die ver over grenzen heengaan. Je bent de laatste dagen zeer aantrekkelijk en mensen zullen krachtig aangetrokken worden.

Werk en financiën
Zoals we al aangaven kan er op financieel gebied storing zijn, die kan gaan over onroerend goed, de gezondheid van gezinsleden of andere grote financiële kosten. Het is verstandig aan het begin van de maand al rekening met eventuele kosten te houden. Je komt dan in ieder geval niet voor onverwachte kosten te staan. In je carrière komt er een periode aan, waarin je veel taken hebt, waarbij je je verstand en concentratie optimaal moet benutten om bepaalde zaken af te ronden of op te lossen. Blijf vooral flexibel en ga niet al te principieel met zaken om. Normen en waarden zijn niet verkeerd, maar je moet ook weer niet overdrijven. Er kunnen mensen zijn, die een nieuwe baan of positie aangeboden krijgen. Ook hier moet je normen en waarden niet altijd te strikt hanteren en kansen aangrijpen. Let op dat er collega’s zijn, die jou bepaalde dingen niet gunnen, waardoor er conflicten mogelijk zijn. Heb je een eigen bedrijf dan is het verstandig concurrenten in de gaten te houden, omdat er mensen zijn, die het op jouw voorzien hebben. Blijf vooral in jezelf geloven en ga hier relaxt mee om. Financieel gezien kan het een prima maand worden, waarbij je misschien wel veel kosten hebt, maar je er uiteindelijk ook wel beter op wordt. Vrouwelijke Schorpioenen dienen zuinig te blijven, omdat ze anders wel in de problemen kunnen komen. Over het algemeen zal dit lukken en zijn er vooruitzichten dat er mensen zijn, die jou financieel zullen helpen, als dat nodig mocht blijken. Er zijn vrouwen die met hun charme en sympathie in staat zijn om een promotie of nieuwe carrière te bewerkstelligen. Voor de Schorpioen man wordt aangeraden je scherpe tong zoveel mogelijk binnen te houden. Je kunt je ambities anders flink in de war brengen en dan bereik je minder dan je eigenlijk wilt. Het zal je ook veel meer ruimte geven om geloofwaardig te blijven, omdat collega’s dan meer sympathie voor je hebben. Mocht je die mogelijkheid hebben, dan is maart een prima maand om er even een paar dagen op uit te trekken.

Het Schorpioen kind
Het Schorpioen kind kan in maart zijn best doen, waardoor ouders en leerkrachten over het algemeen erg tevreden zijn over prestaties en gedragingen van het kind. Het kind zal zich gewaardeerd voelen, door alle positieve dingen die mensen zeggen. Het is een prima maand om het kind te laten weten dat jullie hem waarderen, door middel van geschenken of andere leuke dingen. Let op dat je het kind ook weer niet teveel bewondering geeft, omdat het dan de neiging heeft naast de schoenen te gaan lopen. Heel kleine Schorpioen kinderen zullen zich niet altijd even sociaal gedragen, waardoor het een maand is om hen dit aan te leren. Met name als er andere kinderen of volwassenen bij zijn, is het belangrijk er op te letten. Ga gezelschap niet ontlopen, maar durf het aan om juist deze perioden te gebruiken om het kind bepaalde dingen te leren. Bij baby’s is het belangrijk dat je ze goed aankleedt, omdat de weersomstandigheden wisselend zijn. Tieners zullen over het algemeen een goed gedrag laten zien, wel moeten ze er op school nog even hard aan trekken. Ambities hebben ze in ieder geval genoeg.

Gezondheid
In maart moeten Schorpioenen opletten dat er problemen met de gezondheid kunnen zijn. Dit kan veroorzaakt worden, doordat je jezelf wel eens overbelast en nalatig bent als het gaat om afspraken. Ook wil je nog wel eens veel teveel snoepen en niet eens omdat je in de problemen komt, maar meer omdat je aan suiker verslaafd kunt zijn. Onthoud ten alle tijden dat het erg belangrijk zal zijn om optimistische en positieve gedachten te houden. Deze kunnen je helpen om energie te besparen en om ervoor te zorgen dat je fysieke gestel en je mentale gezondheid in harmonie kunnen leven. Er wordt aangeraden jezelf niet te haasten en geregeld voldoende rust in te bouwen. Het is natuurlijk belangrijk om gezonde producten te gebruiken. Ook is het belangrijk dat je je niet boos maakt als er mensen in je omgeving zijn, die koud en hard reageren als jij je gevoelens uit. Beter kun je deze mensen laten en bedenken dat dit hun probleem is. Maak je je te druk, dan moet je bedenken dat Schorpioenen veel kans op longontsteking of andere longproblemen hebben als ze veel spanningen ervaren. Vrouwen doen er goed aan wat meer thee te drinken, omdat deze het immuunsysteem versterkt. Zorg ervoor dat je fysiek niet teveel hooi op je vork neemt en neem meer tijd voor ontspanning. Mannen moeten geregeld sporten, maar tussendoor wel rust nemen. Gezonde voeding en het vermijden van snoep zijn belangrijk. Misschien doe je er goed aan middelen te gebruiken om je maag en darmen te reinigen.

Ter overweging
Je kunt deze maand gestrest raken door allerlei verplichtingen die er op je pad komen. Je hebt dan de neiging sociaal wenselijk te zijn en kunt dan te soepel voor anderen zijn. Dit kan dan gaan om kleine dingen, maar ook om zaken die belangrijk zijn. Je kunt dan mentaal minder lekker in je vel komen te zitten, waarna uiteindelijk ook je gezondheid in het geding komt . Er wordt aangeraden om duidelijk te blijven, door grenzen aan te geven. Je zult dan veel krachtiger en vooral zeer vitaal zijn.

Algemeen voor alle tekens
In het universum verandert er het een en ander. De krachtige, goedbedoelende Jupiter, die als planeet van de rijkdom wordt beschouwd, zal een goede energie bieden om veel te bereiken. Op dit moment beweegt deze planeet door de krachtige Maagd, waardoor je perfectionistisch bezig kunt zijn. Later dit jaar beweegt de planeet door de Weegschaal, waardoor je rijkdom nastreeft. Daarnaast zal Saturnus een perfecte zakelijke baan volgen, waardoor er een harmonie is tussen dat wat je bereikt en dat wat je ervoor doet. Maart zal een maand zijn, waarin er aangeraden wordt om nu al met ideeën en plannen te komen, om daar later dit jaar de vruchten van te plukken. Aarzel niet en grijp kansen aan om dingen te activeren om later veel te bereiken. Let op dat je alles zorgvuldig moet overwegen, zoals bijvoorbeeld het doen van investeringen, veranderen van werk of starten van nieuwe projecten. Voordat je het diepe induikt, zal je veel na moeten denken. Houd er rekening mee dat het een maand van vallen en opstaan zal zijn, waarbij er veel uitdagingen zijn. Mensen die dit daadwerkelijk doen en zich voorbereiden om te ontwikkelen, zullen binnen korte tijd veranderingen merken. Je moet wel verantwoord bezig zijn en winstbejag niet als doel zien, anders kan de energie zich tegen je keren. De beste tijd om hiermee te beginnen zal rond de Volle Maan zijn. Deze zal 12 maart om 15:54:49 in het sterrenbeeld de Maagd plaatsvinden. Deze energie activeert je gevoel om prioriteiten te stellen en de juiste manier te kiezen. Daar tegenover staat de Zon, die in de Vissen zal verschijnen. Deze energie zorgt ervoor dat je op je intuïtie kunt vertrouwen. Ook kun je dan je creatieve vermogens gebruiken om op een goede manier te handelen. Het is een maand, waarin aangeraden wordt om een verbinding te herstellen tussen hogere energieën en datgene wat we op de Aarde allemaal nastreven. Richt je dus niet op materiële en financiële zaken, maar op menselijkheid, spiritualiteit en liefde voor anderen. Durf aan TV, Internet of de telefoon uit te zetten. Overwin overmatig gebruik van alcohol, sigaretten, voeding en andere minder goede gedragingen. Laat je auto staan en ga wandelen of neem de fiets. Het zal je leven verrijken en zorgen dat je er uiteindelijk beter voor komt te staan. Hogere energieën zullen je ondersteunen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Marria
Marria terug
lieve mensen!

Na lange tijd afwezig te zijn ben ik weer terug, u kunt mij weer bereiken via de chat en email en Lees meer
door Medium Nathalie
Niet kunnen aarden...
Enkelen onder ons hebben en blijven moeite houden met het ''niet geaard zijn''. In de spirituele wereld worden we gauw Lees meer
door Medium Elvira
Last van kou door groene thee
We zijn bekend met de positieve effecten van groene thee, maar wist je ook dat je het koud kunt krijgen door Lees meer
door Medium Elvira
Wat kan een healing voor je doen?
Veel mensen weten inmiddels wel dat healingen bestaan, maar het bliift onduidelijk wat een healing nu Lees meer
door Medium Annemarie
Zaterdag weer bereikbaar!
Lieverds,
Wegens omstandigheden was ik minder bereikbaar. Maar aankomende zaterdag ben ik er weer voor Lees meer
door Medium Helena
Ben weer terug van weggeweest
Lieve mensen,
Ben het laatste jaar niet veel aanwezig geweest maar heb heel veel te verwerken gehad op prive Lees meer
door Medium Ilse
Angst verkleurd intuitie
We willen ons hart volgen en onze intuïtie leidend laten zijn in ons leven, nietwaar? Dat wil jij toch ook? Hoe kan Lees meer
door Medium Jasmijn
Volle maan
De maan zorgt voor magnetische aantrekking/ eb en vloed.... water reageert sterk op deze natuurlijke kracht.

Jij bestaat bijna Lees meer
door Medium Marcelius
Over magnesium
Over Magnesium

Een gebrek aan magnesium heeft een negatieve invloed op uw algehele gezondheid. Het is ook de belangrijkste Lees meer
door Medium Xandra
Xandra wenst u fijne jaarwisseling en Liefdevol 2017
Ik wens u een Gelukkig, Gezond en Liefdevol 2017.

Natuurlijk sta ik het komende Lees meer
door Medium Marcelius
Nieuwjaars boodschap 2017
Marcelius wenst U allen een liefdevol en gezond nieuwjaar toe.

Wees vooral goed voor uzelf en laat de eigen Lees meer
door Medium Jasmijn
Fijne Feestdagen
Voor iedereen hele fijne feestdagen, ik wens jullie veel liefde, geluk en heel veel gezondheid voor 2017.

Liefs Jasmijn Lees meer
door Medium Simone
Acceptatie
Lieve allemaal,

Het volgende wil ik n.a.v. een aantal gesprekken deze week graag onder de aandacht brengen. Wij mensen willen Lees meer
door Medium Fieke
mogelijkheid tot chat
Hallo,mensen die me graag willen spreken maar me hier niet online vinden, kunnen even kijken op www.mediumslive.com en Lees meer
door Medium Moon
Feestdagen Mindset!
Vaak focussen wij op feestdagen voor nu een goede mindset. Het meedragen van feest in je zijn. Het dankbaar zijn voor Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelaties
Ondanks de positieve energie die er hangt, moet je voor stemmingswisselingen oppassen, die je de eerste dagen kunt ervaren. Je doet er verstandig aan je partner hiervan op de hoogte te brengen, zodat deze er rekening mee kan houden. Bedenk wel dat vermoeidheid of drukte geen vrijbrief is om je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties
Je liefdes leven is aan het begin van de week erg belangrijk, waardoor je het fijn vindt om veel tijd en aandacht aan je partner te schenken. Je betrekt je partner bij veel dingen en vindt het leuk samen veel te delen. Dinsdag en woensdag gaan jullie veel met vrienden om, maar is het verstandig om Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Het zal je wat inspanning kosten om aan het begin van de week emoties te controleren. Met name wat betreft romantiek kun je moeite hebben om je te geven. Daardoor kan er wat spanning met je partner optreden. Let vooral maandag op dat deze heftig kan zijn, beter kun je jezelf dus wat intomen. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties
Je hebt het eerste deel van de week veel goede gevoelens en bent daardoor zeer sociaal en positief in de omgang. Je partner zal van je genieten, ondanks dat je niet iemand bent die nou overloopt van de warme gevoelens. Je bent echter wel erg gezellig en sympathiek en dat vergoedt een heleboel. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties
Normaal gesproken zijn er mensen die jou als dominant betitelen, maar zij zullen geregeld merken dat je helemaal niet zo’n opschepper bent als ze denken. Je bent deze week, als gevolg van Mercurius die door jouw sector van relaties beweegt, erg warm, ingetogen en geestig. Vrienden en familie Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties
Je bent op zondag en maandag erg sympathiek en sensueel. De energie van de Maan zal je spiritueel een zeer liefdevolle energie geven, waardoor je veel behoefte aan intimiteit en saamhorigheid hebt. Je intuïtie en je instinct zullen enorm sterk zijn, waardoor je precies weet wat je partner Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties
Er zal aan het begin van de week een romantische energie op je afkomen en het is dan ook belangrijk dat je daar gebruik van maakt. Heb je die kans dat is het vooral zondag en maandag verstandig vrije dagen op te nemen en tijd aan je partner te besteden. Je hebt veel energie en kan deze gebruiken om Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties
De romantiek kan aan het begin van de week minder aan bod komen. Maar dit betekent niet dat het een vervelende periode is. Je kunt namelijk genoeg leuke dingen met je partner doen, waarbij jullie activiteiten met vrienden en familie doen. Romantiek kun je maar beter even in de wacht zetten. Let op Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties
Je bent op romantisch gebied erg liefdevol, waarbij je nadruk op je partner legt. Zondag en maandag zijn dan ook erg prettige dagen om jullie relatie te versterken en leuke activiteiten te plannen. Het is zelfs een prima periode om trouwplannen te maken, samen te gaan wonen of iets anders om de Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties
Zondag en maandag zal er positieve energie hangen, maar deze kan bij jou averechts werken. Je kunt deze dagen namelijk jaloers zijn en vooral als je een partner hebt, die erg open naar anderen is of veel met mensen van het andere geslacht omgaat. Laat je hier niet in meeslepen en wees reëel Lees meer


Stier

Liefdesrelaties
Zondag en maandag is een prima periode thuis van leuke activiteiten te genieten. Je vindt het leuk om met je partner en gezin relaxte dingen te doen. Let op dat er in je omgeving van vrienden en familie wel een chaotische energie kan hangen. Wanneer je daar ver weg van blijft, zal dit je niet Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
Tot en met woensdag zal er voor de Vissen een prima energie zijn om niet alleen erg enthousiast en vrolijk te zijn, maar ook om de liefde zeer veel aandacht te geven. Je staat in de schijnwerpers en zal veel complimenten van mensen krijgen. Je voelt je zelfvertrouwen groeien en je partner zal zeker Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Column by Moena

"Ken je dat gevoel dat je iemand tegen komt en niet zo goed weet wat je nou precies moet vinden van die persoon??"


Ik heb dat met een dame die ik ken van school en steeds gedag zegt en lief naar me lacht.
Ik kwam haar enige tijd geleden tegen in de stad op een gezellige donderdagavond.
We herkenden elkaar meteen, raakten in gesprek en bleken ook nog eens raakvlakken te hebben!
Ondanks het leuke gesprek is er iets bij mij wat er voor zorgt dat ik haar niet helemaal vertrouw. 
Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik zou me niet op mijn gemak voelen om haar in de buurt van mijn vriend te laten.
En dat terwijl ik toch zeker ben van mijn relatie maar misschien niet van mezelf?
Zij doet me denken aan een vrouw en periode wat heel moeilijk is geweest.
Een verleden met bedrog en leugens, nu was dat best een uitdaging om dat los te laten en nu 6 jaar later snap ik waarom het moest gebeuren dat die persoon uit mijn leven moest verdwijnen.
Deze situaties gebeuren om plaats te maken voor iets beters, alleen als je er midden in zit dan kun je dat minder goed zien!
Iedereen heeft te maken met oordelen of we dat uitspreken denken of niet:" het blijft een oordeel."
Het punt is: "Ik had het oordeel al over haar toen ik haar voor het eerst zag!" En ik veroordeelde mezelf op het moment dat ik dat deed!


Kortom: Iedereen die je ontmoet waar je een positief of negatief gevoel bij hebt komt je dus iets over jezelf vertellen.
Nu ik dit inzicht heb (waar ik even aan moet wennen) hoef ik het niet meer bij haar neer te leggen en bevrijdt ik als het ware mezelf.
Ik weet dit wel, dit is waar het in mijn opleiding vaak over gaat, maar nu voel ik het ook en dat maakt een groot verschil!


Ik voel de opluchting maar het moet nog even zakken, als je steeds een bepaald patroon volgt en je krijgt het inzicht wil natuurlijk niet zeggen dat je hoofd ook al zover is, dat heeft oefening nodig.
Dit stuk was lastig omdat het een vorm van onzekerheid is met deze vrouw  dat is iets waar ik liever niet naar wil kijken maar naar de leuke dingen in het leven.
Dat kan alleen maar meer stromen op het moment dat je kijkt naar de moeilijke stukken die je krijgt.


Ondertussen doe ik mijn uiterste best om de vriendschap af te houden en daar voel ik me vervolgens dan weer schuldig over!
Er is eigenlijk geen reden waarom ik haar niet in mijn leven zou toe laten!
Ik weet niet of het de bedoeling is om echt vrienden te worden maar dat er een andere reden is waarom zij op mijn pad komt.
Zij laat mij zien dat ik vrede mag sluiten met de "bedrogen Moena"!
Een klein stukje waar ik nu klaar voor ben om naar te kijken maar wat ik moeilijk vind om onder ogen te komen.
Wat ik lastig vind is dat zij het pad aan het lopen is wat ik al heb mogen/ moeten bewandelen.
Als ik naar haar verhaal luister doet me dat denken aan rechtzaken, pijn en onrecht!
Daar wil ik liever niet meer over nadenken, zij laat mij dit helemaal uitvergroot zien zodat ik er eigenlijk niet meer omheen kan en het
laatste stukje door me heen mag laten gaan.
Ze komt me dus iets brengen, iets moois namelijk rust en vrijheid.
Ik heb ondertussen een uitnodiging ontvangen voor haar verjaardag omdat mijn angst en onzekerheid nu plaats heeft gemaakt voor dankbaarheid ga ik daar graag op in!

Moena


Bekijk alle Columns

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen voor de Vissen
Je kunt deze maand veel steun van Saturnus en Venus ondervinden, waarbij de laatste planeet echter weinig warmte en romantiek kan bieden, maar meer kracht in je carrière. Je zult ook in persoonlijke relaties wel een goede energie ervaren, waardoor je op dat vlak weinig problemen kunt Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Voor Weegschalen zal er zeker veel energie vanuit het universum komen. Ze zullen echter op moeten letten dat de energie van het sterrenbeeld de Leeuw ervoor kan zorgen dat je toch veel zelf zal moeten doen. Niets zal van een leien dakje afgaan, maar je zult hier zeker wel een weg in Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Voor Maagden komt er een maand aan waarin je wel op moet passen, dat niet alles evengoed zal gaan. Je bent niet in staat om alles perfect te doen, maar misschien is dit ook niet belangrijk. Het enige wat je hoeft te bedenken, is dat je niet alles zelf op hoeft te lossen. Vraag om Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
Er wordt voor de Stier voorspeld dat je carrière de overhand zal hebben ten opzichte van je privéleven. Daardoor zal je meer energie krijgen om je op professioneel gebied te kunnen ontwikkelen. Relaties en andere sociale contacten zullen dus wat minder aandacht krijgen. Je zult Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Voor de Leeuw zal maart een energieke en vitale maand kunnen zijn, waarbij je zeker veel aandacht kunt krijgen en zelfs het gevoel hebt dat je volop in de schijnwerpers staat. Met name de Zon en Pluto zullen een intense band aangaan, waardoor er veel overeenstemming kan zijn in de dingen die Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Voor de Waterman kunnen er situaties zijn, die moeilijk op te lossen zijn. Je zult niet altijd in staat zijn om er uit te komen en juiste keuzes te maken. Dankzij de gunstige posities van Saturnus en Mercurius zal je ondersteund worden om ermee om te gaan. Daardoor zal je niet vaak in de Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
Je kunt in maart krachtige energieën vanuit het universum ervaren en deze zullen je over het algemeen positief ondersteunen. Het zal een maand worden, waarin privéomstandigheden meer energie krijgen, dan je carrière. Met name de energie van Jupiter zal niet gunstig voor Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De vooruitzichten voor de Kreeft zijn dat dit teken zal worden ondersteund door de Maan en Saturnus. Deze krachtige combinatie van energieën komt niet vaak voor, waardoor je op een bijzondere manier beïnvloed kunt worden. Het belangrijkste gegeven zal zijn dat Kreeften vooral op Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Tweeling kan in maart veel geluk ervaren, als gevolg van de planeet Saturnus, die een zeer stevige positie in het universum inneemt. Dit betekent niet altijd evenveel geluk, omdat de Tweeling wel erg eigenwijs is en niet altijd gebruik maakt van deze krachtige energie. Echter, genoeg Lees meer


Ram

Algemeen voor de Ram
Rammen staan niet bekend als stabiel als het om liefdesrelaties gaat, maar vanaf de 1ste zal je aandacht voor de liefde krijgen. Je bent in staat om meer liefde te laten zien en zal veel energie aan een partner geven of aan het zoeken van een nieuwe partner. Het zal een goed gevoel geven om Lees meer


Boogschutter

Algemeen voor de Boogschutter
De Boogschutter kan in de maand maart rekenen op flink wat ondersteuning vanuit de energieën in het universum. Met name Venus en Jupiter zullen een grote invloed op je uitoefenen. Hierdoor zal je niet alleen erg vitaal zijn, maar zal je mentaal ook enthousiast en positief zijn. Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
Over het algemeen zal de maand maart voor de Schorpioen goed verlopen en vooral op gebied van je professionele vaardigheden en je carrière. Er komt een voortvarende maand aan, waarbij je kansen kunt krijgen en er ook veel situaties zijn, waarin je winst kunt boeken of meer Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag