astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 - Februari 2019

Overzicht voor de Schorpioen
Het kan voor de Schorpioen een succesvolle maand zijn in je privéleven en financiën. Met name Mars staat jou bij en zorgt dat je krachtig in het leven staat. Bijzonder is dat Venus minder gunstig voor je is dan Mars. De strijder Mars is immers de heersende planeet van de Schorpioen, terwijl Venus degene is die diepe gevoelens boven brengt. Dat zal je soms moeilijk vinden, omdat je niet graag met gevoelens te koop loopt. Dit doe je bij vertrouwde mensen, omdat je hen wel toelaat. Tot de 11de zijn er veranderingen, waarbij er zelfs veel nieuwe zaken optreden. Let op dat je hier moeite mee kunt hebben, omdat er emoties mee gepaard gaan. Voel je emoties, waar je niet van weet waar ze vandaan komen, dan doe je er goed aan met een partner, familie of vrienden te praten. Misschien kunnen zij jou helpen door aan te geven hoe zij jou zien. Verder is het belangrijk dat je problemen op je werk gelijk aanpakt. Wacht er niet mee, omdat ze anders oncontroleerbaar worden. Je moet soms wel optreden en dan niet denken dat het zielig voor een ander is. Pak je iets op een empathische en sympathieke wijze aan, dan ben je opbouwend bezig en kunnen mensen iets van je leren.

Vanaf de 11de is er een prima energie gericht op je zakelijke leven. Heb je een eigen bedrijf, dan is het belangrijk dat je de leiding houdt. Er kunnen mensen zijn, die hier storend in kunnen zijn. Duidelijkheid en soms strengheid zijn dan belangrijk. Er zijn ook aanwijzingen dat het harde werken van de laatste tijd nu eindelijk beloond wordt. Misschien heb je dit niet gelijk door en is er niet gelijk een beloning, maar zorg dan voor geduld. Je zult heus waardering krijgen. Mocht je overigens merken dat iets niet goed gaat, durf dan te veranderen. Je kunt namelijk wel eens de neiging hebben te star vast te houden aan oude patronen en ideeën. In principe kan je dit prima aan en heb je er geen hulp bij nodig, maar durf dingen op een andere manier te doen. Mensen die voor een baas werken, kunnen nu eigenlijk zonder al teveel moeite presteren. Ga wat vaker met collega’s om, bijvoorbeeld een feestje of op vrijdag bij de weekborrel. Het zal veel opleveren, omdat mensen je dan leren kennen. De laatste periode kun je nuchterder zijn. Je bent verantwoordelijk in de manier hoe je met mensen omgaat. Communicatief ben je erg sterk en kun je je gevoelens aan vertrouwde mensen kwijt. Let op dat je luistert naar anderen. Je praat soms zoveel dat je niet altijd aandacht voor anderen hebt. Dit geldt vooral in een liefdesrelatie.

Liefde en relaties
Venus beweegt de 1ste dagen door de Boogschutter, waardoor je speels en avontuurlijk bent. Daarbij zal Mars de 1ste een krachtige energie met Pluto delen. Er zijn nieuwe relaties mogelijk en romantische doelen zullen zeker mogelijk zijn, maar overdrijf niet. Plannen kun je beter stapje voor stapje implementeren. In een relatie zal je erg liefdevol en passioneel zijn. Let op, als je partner er geen zin in heeft, kan je soms moeite hebben om andere verleidingen te weerstaan. Ben je single, dan heb je veel erotische behoeftes en moet je opletten dat je niet over grenzen gaat. Wees wel eerlijk als je iemand tegenkomt, die een vaste relatie wil. Heb je daar geen zin in, dan kun je beter afstand houden. Vanaf de 3de zal Venus naar de Steenbok reizen en dit geeft eigenlijk wel meer harmonie, waardoor je in een relatie evenwichtiger bent en minder snel emotioneel of verward reageert. Je doet er goed aan om je partner toe te laten en te zorgen dat je emoties deelt, dat zal een hoop schelen. Ben je single, dan is het belangrijk dat je vooral veel met familie of vrienden praat. Ook is het belangrijk om te sporten, omdat je dan je diepste emoties wat beter kunt verwerken.

Februari is een goede maand om nieuwe mensen te leren kennen. Daarbij zal jouw heersende planeet Mars erg veel energie aan je geven. Je kunt mensen aantrekken met je sensuele en passionele uitstraling. Ben je gebonden, dan zal je dus op moeten letten dat je je niet laat verleiden, tenzij het je partner is. De periode van de 4de t/m de 6de ben je dromerig en speels tegelijk. Je kunt in de nacht dromen hebben, die een krachtige boodschap lijken te geven. Let op dat je niet teveel in een droomwereld gaat leven, omdat je dan wel eens door de realiteit teleurgesteld kunt raken. Omdat de energie van de Vis deze periode aan jouw zijde is, zal je intuïtie erg sterk zijn. Je bent scherpzinnig en hebt goed door wat je partner wil. Ben je single, dan kun je mensen aantrekken met je sensuele en magnetische uitstraling. Hoe mooi de energie van Venus in de Steenbok ook lijkt, het 1ste deel van de maand is een lastige tijd. Dit komt vooral, omdat deze energie veel in je losmaakt, wat je eigenlijk niet wilt. Jij wilt spanning, mysterie en avontuur, terwijl Venus in de Steenbok juist nuchterheid, betrouwbaarheid en warme gevoelens geeft. Er zijn dus zeker spanningen en conflicten mogelijk, in jouzelf, maar ook tussen jou en anderen. Vanaf de 14de zal de energie wat gelijkwaardiger worden. Mars zal naar de standvastige en geduldige Stier reizen. Dit geeft de Schorpioen een stabiele en liefdevolle energie. Je kunt nu rustiger in een relatie staan en zal goed luisteren. Je bent empathisch en staat lekker in de relatie.

Singles kunnen deze periode een sterke behoefte krijgen om zichzelf te verwennen met een geheel nieuwe look. Dit kan dan een goed effect hebben op de aandacht die je van mensen krijgt. Kortom het 2de deel van deze maand zal dus fijner zijn dan het 1ste. Er is in de relatie warme en intieme energie, waardoor jullie mooie momenten beleven. Voor singles zal er geregeld kans op erotiek zijn, maar ben je wel voorzichtig om je te geven. De 19de zal de Volle Maan erotiek op je loslaten. Singles kunnen vanaf deze tijd de neiging hebben voor een vaste relatie te gaan. Gebonden mensen krijgen de behoefte om de relatie te verdiepen. Een verbinding tussen Venus en Pluto zorgt voor een magische energie. Mensen zullen onder de indruk van jouw uitstraling zijn.

Carrière en zakelijkheden
Mercurius zal deze maand veel energie op je loslaten, waarbij je vooral de eerste tien dagen op moet letten dat er storende energie op je afkomt. Mercurius zal dus minder gunstig voor je zijn en je moet alle zeilen bijzetten om misleiding, fouten, oneerlijkheid en ruzies te mijden. Omdat dit vooral qua werk op kan treden, wordt aangeraden mensen uit je privéleven ondersteuning te vragen. Je partner, familie of vrienden kunnen namelijk een prima buffer zijn om te zorgen dat jij je ei kwijt kunt. Verder is het belangrijk dat je fit en vitaal blijft. Juist als jij kwetsbaar wordt, zullen mensen eerder de neiging hebben om over je grenzen te gaan. Vooral de 1ste dagen zal je in de gaten moeten houden dat met name Venus je kan storen, omdat die je emoties verzwakt en je dan minder nuchter met zakelijkheden om kunt gaan. Gelukkig zal dit na de 3de wat beter gaan en kan je rationeler en verantwoordelijker in het leven staan. De 4de zal de Nieuwe Maan in de Waterman creatieve energie bieden. Met name met beleggingen en investeringen kun je mooie dingen doen. Daarbij zal deze energie er ook voor zorgen dat je sociale en zakelijke contacten aan kunt gaan. Het zal belangrijk zijn om een netwerk te hebben. Deze kan later in dit jaar erg belangrijk worden bij toekomstige plannen. Mars zal een plein vormen met Pluto en dit zorgt ervoor dat je makkelijker ideeën kunt bedenken en zelfs uitvoeren. Let op dat Mercurius t/m de 10de in de Waterman beweegt. Daardoor kan je piekeren of je het allemaal wel goed doet.

Over het algemeen kan je hier een weg in vinden, maar het zal belangrijk zijn jezelf in evenwicht te houden. De 7de zal Jupiter aanwezig zijn en dit zorgt dat je achter de schermen ook veel werk kan verrichten. Het is wel belangrijk dit te laten zien. Door Venus kan je prima samenwerken, juist omdat je gevoeliger bent. Door de mengeling aan passie en liefde zal de kosmos zorgen dat jij zowel mentaal als intellectueel lekker in je vel zit en een mooie uitstraling hebt. Daardoor willen mensen ook veel voor jou doen. Het 2de deel van de maand is er een rustiger energie. Er is minder tegenstrijdigheid als gevolg van Mars die nu in de evenwichtige Stier reist. Je hebt een sterk verlangen om veel te bereiken en kunt de plannen die je in het 1ste deel van de maand hebt opgezet nu al uitwerken. De 22ste verbindt Venus zich met Pluto, waardoor je vruchten kunt plukken van wat je eerder plande. Het weekend van de 23ste en 24ste zal je door die energie goede mogelijkheden krijgen en je hoeft daar niet veel voor te doen. Zoek je een nieuwe baan zoeken, dan zijn er goede vooruitzichten. Kijk maar goed om je heen.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een maand waarin spirituele krachten naar boven komen. Er zijn zoveel energieën en soms zal je er wel eens negatief door geraakt worden. Uiteindelijk ben je in staat door middel van voorspellende dromen en je intuïtie veel goede boodschappen door te krijgen. Daardoor ben je niet alleen fysiek erg sterk, maar kun je door de maand heen ook mentaal sterker worden. Let op dat de wereld om je heen zwakker lijkt te worden en dat jij daar juist de energie van krijgt om op een goede wijze in het leven te staan. We hebben de Zon nog niet genoemd, maar deze beweegt tot de 18de in de Waterman en dit is gunstig voor je fysieke gesteldheid en je weerstand tegen ziektes. Soms zal je je minder goed voelen, maar meestal ben jij iemand die krachtig in het leven kan staan.

Let op dat je soms de neiging kunt hebben om te denken dat mensen jouw hele persoonlijkheid aanvallen. Tracht hier weerstand tegen te vinden en accepteer het dat mensen soms wat kritiek hebben. Vanaf de 18de zal de Zon in de Vissen bewegen en dit heeft op sommige gebieden een negatieve werking omdat jij nu het gevoel hebt dat je emoties een loopje met je nemen. Ook hier zal je bestand tegen moeten zijn, zodat je in staat bent om deze energie ook op een goede wijze te gebruiken. Gelukkig zal het allemaal goed komen, omdat Mars vanaf de 14de in de Stier gaat reizen en dit zorgt voor een heleboel zeer goede krachten. Er wordt aangeraden om in dit deel van de maand lekker veel te sporten en ook geregeld naar buiten te gaan om frisse lucht op te snuiven. Dit zal jou een flinke boost geven, mede omdat je iemand bent die het echt nodig heeft om geregeld buiten te komen om te sporten en gezonde lucht in te nemen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Steenbok zal een reislustige energie ervaren, waardoor je er graag op uittrekt. Dit komt omdat de Volle Maan in jouw sector van avontuur en inspiratie beweegt. Let op dat de energie ook gericht is op je carrière, waardoor je erg actief bent. Tenslotte zal je de Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Volle Maan reist door jouw sector van relaties en die energie heeft de hele week invloed. Daardoor zal je over het algemeen genieten van de liefde met je partner, waarbij er veel wederzijdse gevoelens zijn. Je bent niet alleen liefdevol, maar ook energiek en aantrekkelijk. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan heeft vooral een werking op je zakelijke leven, waardoor je veel met werk bezig bent en niet altijd vrij wilt maken voor romantiek in je leven. Wel zal je gericht zijn op avontuur en seks. Heb je een partner die de seks ook ziet als iets wat je op vleselijk niveau kunt Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De Volle Maan zal deze week krachtige invloed hebben omdat deze in je sector van gezin en familie beweegt. Dit heeft een gunstige invloed, waarbij je met je eigen familie en van je partner in principe prima door één deur kunt. Daarbij zullen vrouwelijke Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Volle Maan zal intense passie bieden, waardoor je niet alleen fysiek zeer sterk bent, maar je ook een aantrekkingskracht op anderen uitoefent. Je partner is geregeld verbaasd over de intense energie die er tussen jullie hangt. Toch moet je wel opletten dat de energie nadelig Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
De energie zal er de komende weken voor zorgen dat je meer tijd neemt om te rusten. Je kunt je zowel mentaal als fysiek opladen, maar dat is wel nodig, omdat maart een actieve maand kan gaan worden. Je kunt je daar in februari al op voorbereiden. Het is een prima periode om Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan zal deze week veel invloed op je hebben, maar dan vooral in je carrière. Daardoor zal je deze week bezig zijn met de zakelijke kant van het leven. Je doet er verstandig aan tijd vrij te houden voor je partner en andere geliefden. Wees duidelijk als je even geen Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima periode voor sociale contacten en om mensen te ontmoeten. Je bent optimistisch en daardoor erg vrolijk, waardoor je partner en anderen graag met je omgaan. Daarnaast zal de Volle Maan op gebied van passie en aantrekking versterken en zal je geregeld Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondagochtend heb je moeite om de dag op te starten. Vanaf de middag verandert dit en zal je merken dat de Maan zijn intrede doet. Je kunt veel kracht ervaren en zal deze gebruiken om de komende tijd avontuur en romantiek in je relatie te brengen. Je mag best wat risico’s Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan zal in je sector van communicatie verblijven. Daardoor is het een week van praten en dingen op lossen. Zijn er zaken in je relatie, vriendschappen of andere sociale contacten die besproken moeten worden, dan is het belangrijk hier wel iets mee te doen. Het is ook een Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Maan zal in je sector van genezing en vrijheid reizen. Daardoor heb je een krachtig energie om van alles op te lossen. Het lijkt een prima week te worden om je relatie positieve impulsen te geven. Je bent spiritueel en sensitief en kunt je partner voldoende geven om de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Volle Maan zorgt dat je veel over jezelf nadenkt en dat kan jouw gevoelens onder druk zetten. Je doet er goed aan je partner te betrekken en alles te delen. Durf daarbij je gevoelens te onderkennen. Je zult dan merken dat er veel loskomt, maar je er ook veel mee kunt doen. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Emotioneel en persoonlijk wil het begin van de maand al met mensen afspreken. Zij zullen dit ook erg leuk vinden, omdat je enthousiast en sympathiek in het leven staat. Er zijn belangrijke activiteiten, die over het algemeen meer op privé en mentaal gebied, dan op zakelijk en Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Deze maand kan gunstig voor de Waterman zijn. Er is een relaxte energie, als gevolg van Neptunus, die jouw gemoed positief zal versterken. Ook de Zon neemt een prima positie in, waardoor je in staat bent de juiste dingen op het juiste moment te doen. Het wordt een maand van Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
De Maagd kan deze maand storende energieën vanuit Mercurius krijgen. Het bijzondere is dat er wel uiteindelijk positiviteit uit ontstaat. Dit komt voornamelijk door invloeden van de stand van de Maan en Mars. Deze zorgen ervoor dat je rustiger kunt zijn en hierdoor minder conflicten Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Het is een evenwichtige maand, waarbij je in carrière en privéleven mooie kansen krijgt. De Maan en Zon hebben een mooie positie aan de hemel en dit geeft veel heil. Niet iedereen zal even positief zijn. Daardoor kunnen er grote veranderingen in je zakelijke leven zijn. Ga Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De Tweeling kan een prima maand meemaken en dat heeft een bijzondere oorzaak. De mini-planeten Ceres en Eris gaan een warme verbinding met elkaar aan. Daardoor zal je niets doen waar je ook niets aan hebt. Je vindt het hier en nu belangrijker om ervoor te zorgen dat eventuele problemen, Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het wordt voor de Boogschutter een stabiele maand, die niet goed en niet slecht zal zijn. Je zult dus zeker niets te klagen hebben en zal jezelf prima kunnen ontwikkelen. Je weet goed wat je wilt en zal op alle gebieden energieën ervaren, die ervoor zorgen dat je de juiste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
Februari is voor de Steenbok fantastisch, waarin je het gevoel hebt dat je eindelijk beloond wordt voor wat je allemaal gedaan hebt. Je kunt je echter wel storen aan mensen die jou willen ‘leren’ hoe je moet handelen. Ook kun je je storen aan mensen die alleen maar aan seks, Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Deze maand lijkt een periode te worden, waarin je bepaalde dingen aan het overdenken bent. Je wilt veranderingen toepassen en weet niet zo goed welke dit zijn. Je zult veel ideeën hebben en plannen maken, maar moet opletten dat je dit niet te intens doet en vooral niet impulsief. Let Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Het wordt een prima tijd voor de Leeuw, waarbij je dingen uit kunt voeren, die je al een tijd overdenkt. Je krijgt met ups en downs te maken, waardoor je alert moet blijven dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn zal zijn. De energie zal goed voor je carrière zijn, waardoor je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Het wordt een creatieve maand als gevolg van belangrijke veranderingen en dingen die je ontdekt en veel goeds opleveren. De energie van de passionele Mars, die normaal niet goed voor de Weegschaal uitpakt, zal geabsorbeerd worden door Venus en Eris. Daardoor ben je creatief, maar Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Het wordt een actieve maand met veel activiteiten en sociale contacten. Er wordt aangeraden om je op verschillende zaken te richten en niet alleen maar op één aspect in je leven. Richt je je bijvoorbeeld teveel op liefde, dan kan je carrière in de problemen komen. Het is Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het kan voor de Schorpioen een succesvolle maand zijn in je privéleven en financiën. Met name Mars staat jou bij en zorgt dat je krachtig in het leven staat. Bijzonder is dat Venus minder gunstig voor je is dan Mars. De strijder Mars is immers de heersende planeet van de Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag