astro content

Maandhoroscoop Schorpioen december

Een overzicht van de maand

Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Deze energie richt zich vooral op emoties. Hoe beter jij je emotioneel voelt, hoe beter je fysiek lekker in je vel zit. Je doet er goed aan in deze periode actief te zijn en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Als je sport en voldoende beweegt, voel je je ook een stuk beter. Echter, doe je dit te weinig, dan kun je boosheid en verdriet ervaren, waardoor je gestrest en overstuur kunt raken als er dingen niet gaan, zoals jij wilt. Door te sporten en actief bezig te zijn kun je jezelf beter beheersen, doordat je je energie er op een gezonde manier uit kunt gooien. Op het gebied van je huis, gezin en familie vind je het fijn om veel met hen door te brengen. Je hebt energie om je huis mooier te maken en vindt het ook fijn als je bepaalde werkzaamheden voor je werk thuis kunt doen. Wat betreft werk tracht je dit zo in te delen, dat er weinig stress is, waardoor alles rustig door kan kabbelen. Je bent in deze periode vooral bezig om orde en rust te brengen. De Volle Maan, in de Tweelingen, brengt op de 6de negatieve gevoelens, waardoor je je rond deze datum depressief kunt voelen en je meer richt op negatieve zaken. Waarschijnlijk zit je toch niet geheel lekker in je vel en doe je er goed aan om hier wel iets mee te doen. Op je werk doe je er goed aan, wat veranderingen aan te brengen. Werk je voor een baas, dan is een goed gesprek met de leiding zeker aan te raden. Ben je zelf leidinggevende of eigenbaas, dan doe je er goed aan te bekijken of je iemand kunt vinden, die bepaalde taken overneemt. Je hebt dan meer mogelijkheden om tot rust te komen en meer ontspanning in je leven in te bouwen.

Op de 8ste verschijnt de retrograde bewegende Jupiter in het vuurteken Leeuw. Je kunt in deze periode wat lui en moe zijn als het om verantwoordelijkheden, je carrière en de doelen gaat, die je jezelf stelt. Je doet er goed aan om hier tegenin te gaan en jezelf weer op de rails te krijgen, vooral als je merkt dat je minder lekker in je vel zit. De soms negatieve energie van Jupiter kan anders langer invloed op je blijven houden. Op de 10de komt er een positievere energie op je pad als Venus in het aardeteken Steenbok komt te staan. Je bent vooral sociaal sterk en ervaart een sterk gevoel om met andere mensen af te spreken. Met name broers, zussen, buren en vrienden kunnen dan ook erg belangrijk voor je zijn. Heb je een relatie, dan kun je beter met je partner praten en voel je je erg verbonden. Ben je single dan kun je iemand online ontmoeten, die wel eens erg belangrijk voor je kan worden. Deze persoon zal waarschijnlijk een stuk jonger zijn, maar dat verschil zal je amper merken.

Op de 16de sluit Mercurius zich bij Venus in de Steenbok aan en voegt de Zon zich er op de 21ste bij aan. Daarbij zal er ook een energie van Uranus, in het vuurteken Ram, zijn. Deze planetaire energieën zorgen ervoor dat je intellectuele vermogen, maar ook je geestelijke vermogen zeer actief zijn. Je kunt veel plannen en ideeën hebben en je voelt je als het ware verlicht. Je bent in deze periode erg nieuwsgierig naar je omgeving, maar ook naar dingen in de wereld. Doordat het je verbaast dat je opeens zo’n verandering meemaakt, kun je wel eens te snel gaan. Dit kun je beter niet doen en jezelf beter controleren door rust in je leven te houden. Je mag best grote doelstellingen hebben, maar deel deze dan wel in kleine stapjes in. Belangrijke mensen in je omgeving zullen je mentaal versterken, omdat je voelt dat je er niet alleen voor staat. Hierdoor kun je zowel in je privéleven als in je zakelijke leven veel met andere mensen delen. Dezelfde periode kan de Nieuwe Maan een haast spirituele energie op je loslaten, waardoor je een stuk optimistischer kunt zijn. Je ervaart deze kracht als zeer verheffend en voelt je minder eenzaam. Een familielid, en dan vooral een broer of zus kunnen belangrijk zijn. Het zou echter ook een buur kunnen zijn. Hier kan wel eens een extra mooi voorstel vandaan komen. Sociaal kom je bij andere mensen goed over. Zij zullen jou in deze tijd beschrijven als een slim persoon, die op een goede manier dingen kan doorgronden. Daarnaast zien ze je als empathisch en sensitief. Dit laatste komt vooral doordat je door de energie van de Maan een spirituele energie om je heen voelt. Zakelijk gezien, kan je in deze periode te maken krijgen met technologische gebeurtenissen die jou wel eens veel op kunnen gaan leveren. Door de energie van Uranus ben je overigens, op zakelijk gebied, in staat een belangrijke wijziging in je leven aan te brengen. Je doet er wel goed aan om eerst achterstallig werk af te ronden.

Saturnus zal vanaf de 23ste door het vuurteken Boogschutter reizen. Doordat Saturnus eerst door de Schorpioen reisde, voel je je door de Boogschutter een stuk minder belast. Door de Schorpioen heb je veel negatieve en positieve gedachten gehad, waardoor je heel wisselende emoties ervoer. Je voelde je, door de energie van de Schorpioen, erg verantwoordelijk voor andere mensen en je werk. Dat gaat nu veranderen en je hebt meer het gevoel dat je aan jezelf moet denken. Je krijgt een groter vertrouwen en durft meer besluiten te nemen, die betrekking op jezelf hebben en minder gericht zijn op het blij maken van andere mensen. Hierdoor kun je je doelstellingen verleggen, wat een goede invloed op je zal hebben. Doordat de Boogschutter door het gebied van financiën gaat, moet je er wel voor oppassen dat je financiële tegenvallers kunt krijgen, vooral als je in het verleden onverantwoordelijk bent geweest. Je kunt de rekening gepresenteerd krijgen, waardoor je even wat meer moet betalen, dan je had verwacht. Zorg ervoor dat je je financiële leven wat serieuzer gaat nemen en minder risico neemt. Het is ook een goede periode om, als je dit nog niet doet, te sparen, zodat je een appeltje voor de dorst overhoudt. Mocht je toch grote uitgaven moeten doen, dan moet je dit wel op een overdachte en slimme manier doen. Je moet zeker geen impulsieve handelingen verrichten en je kunt er beter eerst een tijdje over nadenken. Een belegging of investering, die niet goed voelt, kun je dan ook beter niet doen. De energie van Uranus kan daarbij belonen als je je verantwoordelijk gedraagt, waardoor je financieel goede tijden mee kunt maken. In een relatie is dit een prima periode op financieel gebied plannen te maken. Dit kan betrekking hebben op het doen van grote uitgaven, maar kan ook te maken hebben met het samen starten van een winstgevende aangelegenheid. Let er in deze periode voor op dat je zuiver moet blijven. Alleen dan kun je goede ontwikkeling meemaken en kun je op spiritueel gebied groeien. Je zult dan veel zelfwaardering hebben en vertrouwen op de dingen die je doet.

Qua gezondheid kun je deze maand een grote spirituele energie ervaren, die je nodig kunt hebben om meer waarde in je leven aan te brengen. Je zult een spirituele ontwikkeling meemaken, die een bepaalde transformatie teweeg brengt. Zolang je zuiver blijft handelen, zal je hier sterk door kunnen groeien. Bedenk dat bepaalde zaken, die je fout hebt gedaan, je veel minder aangerekend worden als je in staat bent om eerlijk tegen jezelf te zijn. Je zult dan merken dat je gezondheid aan het eind van deze maand zal verbeteren. Je kunt bepaalde zaken achter je laten en ervaart dat je gezond wilt leven. Je voedingspatroon zal je onder de loep nemen en bepaalde zaken veranderen, omdat je merkt dat je toch niet altijd even gezond eet. Je doet er goed aan wat rust in je leven in te plannen en meer ontspanning in het leven in te bouwen. Ook doe je er verstandig aan om soms wat extra vitamines en mineralen te nemen, zodat je lichaam aan kan sterken. Door je actieve geest en je onrust, heb je de afgelopen tijd teveel van jezelf gevergd en dat kan je het best zo snel mogelijk weer aanvullen. We wensen je in ieder geval heel fijne kerstdagen en alvast heel veel goede wensen voor het nieuwe jaar.

Blog

door Medium Manon
De mooiste reis van het Leven..... Mensen reizen om de hoogte van de bergen te bewonderen. De hoge golven van de zee. De lange koers van de rivieren. Lees meer
door Medium Davy
LIEVE ENGEL Als je boos bent, verdien je meer liefde, niet minder.
Als je hart gebroken is, verdien je meer liefde, niet minder.
Als je Lees meer
door Medium Ostara
liefde Liefde is als een pitje van een bloem, liefde mag je voeden met liefde, zoals je een bloemetje plant en er zorg voor draagt tot het een Lees meer
door Medium Ume
Wat zo moeilijk is Lieve Lieverds,

Helaas kan ik niet vaker online zijn, maar mijn gedachtes, kaarsjes en gebeden zijn wel zeker bij jullie. Lees meer
door Medium Joy
Open Your Heart!! Dear ones,
An open heart lets in friends & family;
An open heart lets in healing & comfort;
An open heart lets in fun & Lees meer
door Medium Annemarie
Live Reading met Annemarie Lieve mensen,
Ik geef een live reading op dinsdag 16 december. Wil je mij eens persoonlijk spreken, en misschien dieper Lees meer
door Medium Ailine
Engelen zonder vleugels Als je leven een puinhoop is
en je hebt alle hoop opgegeven zijn er meestal wel mensen die je opfleuren, je leven krijgt Lees meer
door Medium Joy
Je verdiende loon Jij, jezelf en wie dan ook in het universum verdient jouw liefde en affectie!
Lees meer
door Medium Valerie
De volle maan van 6 novemeber De volle maan van 6 november 2014

Weer bijna aan het einde van de week beland, een week waarin al veel invloed van Lees meer
door Medium Ingrid02
Loslaten Loslaten was is dat en vooral hoe doe je dat?

Herkenbaar denk ik. Hoe vaak zeggen anderen, wanneer je in de put zit, laat toch los! Alsof Lees meer
door Medium Joy
Innerlijke Rust Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent! Lees meer
door Medium Angela
Het geheim van geluk voor jou Soms vertellen mensen dat alle geluk tijdelijk is.
Soms zeggen ze dat je voor het geluk geboren moet zijn.
Er zijn Lees meer
door Medium Chantal02
Goedemorgen Goedemorgen lieve mensen. Ik ben Chantal 02, ervaren medium en paragnost. Ik ben een helderziend, helderhorend, heldervoelend en Lees meer
door Medium Syreeta
Lichtjesfeest Duisternis verdwijnt niet door haar te bestrijden, maar door er licht in te brengen.
Duisternis verdwijnt als het licht verschijnt. Lees meer
door Medium Syreeta
Geluk Het geluk ligt niet in de dingen zelf,
maar in hoe je ze ziet en ervaart. Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Maagd


Liefde en relatie
De afgelopen week ervoer je een rommelige periode, waarbij je gepassioneerd was, maar dit niet altijd goed uitpakte. Mensen, die zich in een slechte relatie bevinden, kunnen zich gevangen voelen. Je hebt dan het idee dat je er uit wilt breken, maar het op de een of andere manier Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Tracht de komende week je partner niet teveel onder druk te zetten. Deze kan er anders genoeg van hebben en achteruitgaan. Vooral als deze veel met werk bezig is of veel afspraken heeft, kan het wel eens teveel zijn. Bedenk dat respect erg belangrijk is en het alleen Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Je ervaart de komende week zeer sterke gevoelens voor je partner. Afhankelijk van hoe jullie met elkaar omgaan, kunnen deze gevoelen positief of negatief uitpakken. Hebben jullie een ongezonde relatie, dan kunnen de prioriteiten wel eens op de verkeerde zaken leggen. Erotiek en Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Door problemen in je leven kan je gezondheid verslechteren. Dit komt vooral, omdat je merkt dat je partner, of als je single bent vrienden en familie, je niet ondersteunen. Je voelt je teleurgesteld en kunt daar spanningen door ervaren. Deze kunnen voor stress zorgen en uiteindelijk Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Je kunt de komende week wel eens wat strubbelingen ervaren met mensen in je omgeving. Zij willen hun mening aan je opdringen en vooral over relaties die jij hebt. Ze kunnen je hierbij teleurstellen en kwetsen, omdat ze dit niet altijd even vriendelijk doen. Je doet er goed aan Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
In een relatie kunnen er, als het om financiën gaat, meningsverschillen zijn. Hieruit kunnen zelfs heftige conflicten komen, die vooral op het gebied van financiën liggen. Er kunnen vooral conflicten zijn over uitgaven die er gedaan moeten worden. Je doet er goed aan Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Het lukt je de komende week niet heel goed om je scherpe tong te controleren. Met name in een relatie kun je je partner steekjes onder water geven. Je neemt geen blad voor de mond en kunt de ander wel eens flink kwetsen. Je doet er goed aan dit minder te doen en je Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Je kunt soms het gevoel hebben dat je partner bepaalde geheimen voor je heeft, waardoor je een bepaald onderbuikgevoel hebt. Je doet er goed aan te verifiëren of het klopt wat je voelt. Het kan gebeuren dat je, van nature eigenwijze en bezitterige, karakter naar buiten komt. Je Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
In een minder goede relatie kun je de komende week veel conflicten met je partner hebben, maar doe je er goed aan jezelf in te houden. Het leidt tot niets als jullie maar doorgaan om op de minder goede zaken te letten. Zelfs als je het gevoel hebt dat je relatie zeer goed is, kun Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Je kunt de komende week wat gesloten overkomen en dit brengt toch wat mindere zaken op je pad. Je doet er echt goed aan om je gevoelens er uit te gooien, zodat je dingen niet opkropt. Lukt dit niet, dan kun je een moeilijke periode met je partner of een familielid krijgen, Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
De komende week lijkt het alsof je meer naar vrienden of andere mensen trekt en minder naar je partner. Sommige mensen kunnen dit doen, omdat ze bepaalde frustraties naar hun partner ervaren en daar even over willen praten. Mocht je merken dat je gedachten en gevoelens niet zuiver Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je zit de komende week wat op je centen en vindt het niet fijn als mensen in je omgeving teveel uitgeven. Je wilt al helemaal geen financieel risico nemen en kunt er met je partner een conflict over krijgen als deze een andere mening heeft. In een minder goede Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand


Je kunt vanaf de 4de veel energie vanuit Mars, in het luchtteken Waterman, verwachten. Je ervaart een sterke wil en voelt je krachtig. Hierdoor kun je soms zo overdrijven, dat je teveel wilt en hierdoor niet te stoppen bent. Natuurlijk kan dit goede dingen brengen, omdat je door je wilskracht Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman binnen, waardoor je geconcentreerd bent om iets in het leven te kunnen bereiken, waarbij je je vooral op dierbare mensen richt. In ieder geval hoef je je niet alleen te voelen, omdat er voldoende mensen naar je toe zullen trekken. In een relatie Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het gebied van de Waterman. Hierdoor ben je zeer ambitieus en wil je erg veel werken. Daarbij zal ook de Volle Maan van de 6de, in de ijverige Tweeling, veel energie bieden. Je hebt deze dagen dan ook duidelijke doelen en kunt goed met tegenslagen omgaan. Je voelt dat je Lees meer


Een overzicht van de maand


Op 4 december komt Mars in het luchtteken Waterman, waardoor je ambitieus bent en enorm hard wilt werken. Door deze drive kun je erg ongeduldig zijn, waardoor je moeite hebt je doelen in stapjes in te delen. Zorg ervoor dat je geduldiger bent. Wanneer je dit weet te controleren kun je je veel Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman binnen. Hierdoor kan je in de periode daarvoor en erna qua motivatie onder druk komen te staan en ben je niet zo snel vooruit te branden. De dingen die je doet, kosten je meer moeite en het duurt wat langer dan gewoonlijk om bepaalde Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het Luchtteken Waterman te staan. Dit zorgt ervoor dat je gedreven bent om plezier te maken en je vooral te richten op de dingen die je leuk vindt om te doen. Hierdoor kun je je verantwoordelijkheden een beetje naar de achtergrond schuiven. Sterker nog, je zult je minder Lees meer


Een overzicht van de maand

Mars, die op de 4de in het luchtteken Waterman zal arriveren, zal in het eerste deel van de maand voor veel kracht zorgen. Normaal gesproken zal deze passievolle energie je vooral fysiek actief maken, maar in dit geval mentaal. Je denkt veel en merkt dat je meer talenten hebt, dan jezelf Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor krijg je te maken met energiepieken. Je hebt meer energie dan je er waarschijnlijk uit kunt gooien. Zelfs als je veel sport en actief bezig bent, kun je door deze energie soms erg rusteloos zijn en impulsief en agressief reageren. Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor is je fysieke energie laag. Aangezien je mentaal genoeg energie hebt, kun je in de problemen komen, omdat je geest meer wil, dan je lichaam aankan. Bij alles wat je doet, voel je dat dit moeite kost, waardoor je in je werk Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Hierdoor heb je veel mentale energie, maar kun je fysiek een stuk minder sterk zijn. Dit zal wel even wennen zijn voor de sterke Boogschutter, omdat je gewend bent dat je fysiek erg sterk bent. Het kan je wel eens angstig maken. Je doet er in Lees meer


Een overzicht van de maand


Mars komt op de 4de in het luchtteken Waterman. Deze energie richt zich vooral op emoties. Hoe beter jij je emotioneel voelt, hoe beter je fysiek lekker in je vel zit. Je doet er goed aan in deze periode actief te zijn en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Als je sport en voldoende Lees meer


Een overzicht van de maand


Op 4 december komt Mars in het luchtteken Waterman binnen, waardoor je gestimuleerd wordt om meer met je leven te doen en nieuwe ervaringen te zoeken. Je laat je eigenlijk door niets en niemand tegenhouden en durft veel risico te nemen. Je moet er in deze periode wel voor opletten dat je niet Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie