astro content

Maandhoroscoop Schorpioen mei

Algemeen
Je bent deze maand zeer creatief in het bedenken van plannen. Je staat open voor anderen en bent zeer innovatief, waarbij je snel nadenkt en kansen afdwingt. Je staat open voor informatie, die mensen je bieden en zal zeker niet stil blijven zitten. Het is dan ook zeker geen maand om passief te wachten wat er op je pad komt. Mensen kunnen je niet altijd bijhouden en het idee hebben dat je wisselvallig bent. Je wisselt volgens hen namelijk vaak van gedachten en meningen, terwijl jij dit zelf meer ziet als flexibel en ontwikkelend. Tracht mensen te begrijpen en probeer aan te geven wat je wilt en waarom je bepaalde dingen doet, maar doe dit niet op een defensieve of offensieve manier. Duidelijkheid is vaak beter, omdat deze voor meer rust en begrip bij anderen zorgt. Het is een maand, waarin je rationeel zeer sterk bent, maar waarin je deze kracht ook fysiek om kunt zetten.

Het zal een maand zijn, waarin je niet veel tijd aan ontspanning besteedt. Sociaal en maatschappelijk ben je in mei erg vernieuwend en tegelijk behoudend, omdat je vindt dat mensen zich te vrij bewegen als het om normen en waarden gaat. Je bent deze maand zeker niet bang om dilemma’s aan de kaak te stellen, maar je moet het niet vreemd vinden dat er mensen zijn die controversieel reageren. Bedenk of je het aankunt om conflicten en meningsverschillen het hoofd te bieden, zonder dat je jezelf verliest. Wees berekenend wanneer en bij wie je bepaalde onderwerpen aan kunt kaarten. In contact met bureaucratische mensen ervaar je frustraties. Je vindt deze mensen te halsstarrig en baalt ervan als ze bepaalde besluiten puur op grond van koude berekeningen nemen. Wees duidelijk en laat je niet overrulen, omdat je over het algemeen gelijk zult krijgen als je maar doorzet. Mei kan een maand zijn, waarbij je sociale verplichtingen hebt, maar dit vind je wel prettig. Je kunt dan lekker zorgeloos zijn en vooral als je bij geliefde mensen bent.

Liefde en relaties
In de liefde zal je het gevoel hebben dat er het een en ander moet veranderen. Je wilt bepaalde dingen aankaarten, wat voor problemen kan zorgen als je partner andere behoeften heeft. Jullie kunnen dan op gespannen voet leven, waarbij emoties hoog op kunnen lopen. Het zal een lastige maand worden om balans te vinden tussen de dingen die jij wilt en die van je partner. Je vindt het extra moeilijk om de mening en ideeën van je partner te respecteren. Omdat je deze maand meer gericht bent op de rationele kant van de relatie kan je partner je wel eens beschuldigen dat je niet sensitief en lief bent. Je kunt dan dodelijk gif in je woorden leggen, waarbij je de ander zeer kunt kwetsen. De dingen die je in dit geval zegt, zullen dan moeilijk te vergeten zijn. Het kan een maand worden, waarbij jullie discussies over de kleinste dingen krijgen, puur en alleen om elkaar de loep af te steken. Tracht jezelf te controleren en rationeel te blijven, zelfs als je zeer boos bent. Je bent nu eenmaal een passioneel persoon en het is niet erg om je te uiten, maar wel als je iemand daarmee wilt raken.

Respect zal in mei een sleutelwoord zijn, waarbij je dient te geven en te nemen. Als jullie dit beiden kunnen, zal er veel meer wederzijds begrip zijn en zullen discussies als sneeuw voor de zon verdwijnen. Tracht vooral naar de gevoelens van je partner te luisteren en lever wat inspanningen om de ander te begrijpen. Het zal veel warmte en liefde bieden en uiteindelijk ook voor een betere sfeer zorgen. Zowel singles als gebonden mensen zullen deze maand passie en vuur voelen en als je deze op de goede manier gebruikt, zal je hier veel plezier aan beleven. Ben je single, dan kun je zeer idealistisch zijn bij het zoeken van een nieuwe partner. Je bent bereid om soms je normen en waarden te vergeten om deze passie er uit te gooien. Kom je een nieuwe persoon tegen die jouw hart raakt, dan zal je niet al te lang nadenken om de liefde te bedrijven. Toch wordt aangeraden om jezelf toe te spreken en niet ongeremd de liefde in te gaan. Natuurlijk zijn erotiek en passie fijn, maar je kunt jezelf ook emotioneel kwetsen als jij er vol voor gaat en de ander uiteindelijk weer uit je leven verdwijnt, omdat het meer spel dan liefde was.

Werk en financiën
Alhoewel Schorpioen zeer zakelijk kunnen zijn, vinden ze het toch ook erg belangrijk dat ze op een emotionele manier bij hun werk betrokken kunnen zijn. Is je carrière hierop gericht dan zal je deze maand zeer krachtig in je schoenen staan en zal je op een ambitieuze en doelgerichte manier trachten resultaten te bereiken. Je bent fysiek niet moe te krijgen en zal doorgaan tot al je doelen bereikt zijn. Je moet er wel voor oppassen dat je realistische doelen stelt, zodat je niet achter windmolens aanjaagt. Mensen die een carrière hebben, waar ze niet emotioneel mee verbonden zijn, zullen minder met hun werk begaan zijn. Deze mensen kunnen zelfs lui en futloos zijn en de neiging hebben om zich geregeld ziek te melden. Mocht dit zo zijn, dan is mei een prima maand om hier verandering in aan te brengen. De meesten zullen echter in staat zijn gedurende hun leven wel een goede carrière op te bouwen. Over het algemeen ben je daardoor in mei emotioneel met je werk verbonden, waardoor je passioneel je ideeën en projecten kunt verdedigen. Je doet er wel goed aan dit niet te heftig te doen en nuchter te blijven als er belangrijke besluiten genomen dienen te worden. Je zult echter wel moeite hebben om objectief te blijven en kunt emotioneel te betrokken raken bij activiteiten die zakelijk benaderd dienen te worden.

Het zal een zeer goede maand worden voor mensen die schrijven, artistiek bezig zijn, in de politiek zitten of op andere manier gevoelens en communicatie nodig hebben om anderen te bereiken. Ook Schorpioenen die anderen ondersteunen, kunnen in krachtige bewoording hun doelen bereiken. Mensen die op financieel gebied bezig zijn of met het geld van andere mensen werken, dienen geen risico’s te nemen en voorzichtig te zijn bij de besluiten die ze nemen. Mei is een maand, waarbij je met uitdagingen te maken krijgt en in staat bent op een tactische wijze nadelen in voordelen om te zetten. Je bent creatief en intellectueel in staat om je talenten en vaardigheden te gebruiken om anderen te motiveren. Je moet opletten dat je persoonlijke doelen rationeel benadert en niet te emotioneel. Je hebt soms de neiging om dit wel te doen en kunt dan met onnodige hindernissen te maken krijgen.

Fysieke en mentale gezondheid
Mei zal zeker geen maand zijn, waarin je zult kiezen voor een al te strikte zelfdisciplinering. Je bent minder bezig met de vraag wat je moet doen om gezond te blijven, maar zal ook geen buitensporige dingen doen om jezelf fysiek en mentaal letsel aan te brengen. Diëten en zware trainingen zullen deze maand waarschijnlijk niet het belangrijkst voor je zijn. Je wilt wel sporten en gezond leven, maar doet dit wel op een manier dat je jezelf niet teveel restricties geeft. Mentaal zal je vooral bezig zijn jezelf niet al teveel deadlines en stress te geven. Je bent heus wel ambitieus en vastberaden en weet op een geconcentreerde manier de dingen, die je moet doen, af te ronden. Zet je jezelf teveel onder druk, dan zal je wel stress ervaren en uiteindelijk minder efficiënt en adequaat worden. Het zal emotioneel een maand zijn voor communicatie met vrienden en familie en het aanleren van nieuwe vaardigheden, waar je zeker erg blij en gelukkig van kunt worden. Schorpioenen zullen in mei dan ook over het algemeen zeer energiek zijn en de gezondheid zal meestal wel zeer goed zijn. Ondanks dat je niet te gedisciplineerd bent, zal je wel geregeld met lichaamsbeweging bezig zijn en zal je ook in staat zijn geregeld de ontspanning te zoeken door middel van wandelingen, massages en meditatie.

 

 

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op onze site onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop in te gaan. Hierdoor kan Frank wat meer ingaan op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid.

©2016 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Blog

door Medium Chantal02
Ben nu ook op de SMS bereikbaar
Lieve bellers, vanaf heden ben ik ook te bereiken op de SMS dienst. Bij mijn visitekaartje staat een kopje Lees meer
door Medium Damaris
Nieuwe werktijden
Hoi Beauty!

Ik heb mijn agenda bijgewerkt,daar kan je vanaf nu zien welke tijden ik online ben.

Ik ben vanaf maandag Lees meer
door Medium Frank
invloed nieuwe maan
Weinig mensen beseffen hoeveel effect de Nieuwe Maan en de Volle Maan op het lichaam hebben. EÚn daarvan is dat de Lees meer
door Medium Maria
Dierbare Overledene
Heb je een vraag die je altijd hebt willen stellen aan een dierbare maar je hebt de kans nog niet gehad, vraag het mij. Lees meer
door Medium Moena
Quote By Moena
Manieren om je eigen hart te breken:

Vanwege de verkeerde redenen in een situatie blijven waarvan je weet dat het niet Lees meer
door Medium Yolan
Angst of intu´tie
Angst is een emotie die je voelt vanwege bepaalde (beperkende) gedachten/overtuigingen. Bijvoorbeeld dat gaat mij toch Lees meer
door Medium Marja
Innerlijk Kind Healing maandag 2mei
Wat fijn dat er zich weer mensen hadden aangemeld voor de Innerlijke Kind Healing.
Doordat het als Lees meer
door Medium Chantal02
Afwezig Chantal02
Beste bellers, van 25 t/m 29 april ben ik afwezig. Liefs medium Chantal 02 Lees meer
door Medium Fieke
In mei weer aanwezig
Lieve mensen,

Ik ben de komende tijd niet aanwezig op de lijn, maar in mei kunt u mij weer bereiken.
Hopelijk tot Lees meer
door Medium Damaris
Ik ben weer terug
Hoi Beauty!

Ik ben weer terug,de griep heeft het een tijdje van mij gewonnen,maar ik voel me nu weer helemaal top en Lees meer
door Medium Debby
Praag
Ik geef even netjes te kennen dat ik vanaf 24-03 tot en met 27-03 afwezig ben.
Mocht de trip naar Praag niet al te indrukwekkend Lees meer
door Medium Marloes
Marloes 0183 vanaf april weer regelmatig aanwezig
Lieve clienten,

Ik ben even een tijdje afwezig geweest maar zal er in april weer Lees meer
door Medium Damaris
Griep
Hoi iedereen

Ik heb de griep, zo vervelend! Dit weekend ga ik lekker uitzieken en dan vertrouw ik erop om volgend week weer online Lees meer
door Medium Elvira
Het verwarrende liefdespad
Liefde, iedereen wil het en als dan eindelijk degene zich aandient waarvan je denkt dat deze jou alle liefde zal Lees meer
door Medium Ostara
Ostara sms
Hallo lieve mensen, u kunt mij vanaf vandaag ook via de SMS dienst bereiken. Liefs Ostara. Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman


Liefde en relatie
Aan het begin van de week moet je goed opletten wat je tegen mensen zegt. Vooral zeer gevoelige mensen kunnen wel eens gekwetst worden door de woorden die je kiest. Zorg er met name in deze periode voor dat je eerst nadenkt voor je iets zegt. Met name mensen die heel veel van je houden kunnen Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
Je bent aan het begin van de week onrustig, doordat je het gevoel hebt dat er iemand is die jou leuk vindt. Doe er niet teveel moeite voor om er achter te komen wie het is. Je merkt het vanzelf wel. Van dinsdag tot vrijdag ben je gericht op een partner en heb je weinig oog en tijd voor andere Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Je zintuigen zijn aan het begin van de week zeer sterk, waardoor je intuïtie je de weg kan wijzen. Je kunt hierdoor op een zeer krachtige manier in het leven staan. Dit brengt met zich mee dat je op het gebied van de liefde een zeer goede energie ervaart tussen jou en je partner. Jullie zijn Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Je privéleven kan op maandag wel eens verstoord worden doordat er op zakelijk gebied het een en ander minder goed loopt. Tracht deze storingen buiten de deur te laten en bedenk dat je de thuissituatie juist nodig hebt om relaxt en vrolijk in het leven te staan. Dinsdag tot aan vrijdag Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Het verleden kan aan het begin van de week sterk op je pad komen. Er kan namelijk een ex zijn, die laat merken dat gevoelens nog wel degelijk aanwezig zijn. Je doet er goed aan dit in ogenschouw te nemen, maar vraag je wel af waarom het ooit niet gelukt is. Luister vooral naar je intuïtie, Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
Je kunt aan het begin van de week erg passioneel en heftig zijn, waarbij je deze energie niet altijd op een goede manier weet te gebruiken. Met name mensen die onzeker zijn en hun gevoel er niet uit laten komen, kunnen hier problemen door ondervinden. In dit geval kun je zelfs erg geïrriteerd Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Had je de afgelopen periode een probleem op gebied van een partner of een ex, dan zal je merken dat je daar deze week klaar mee bent en met opgeven hoofd de goede richting op kunt kijken. Voor jou is het erg belangrijk, om een goed contact met mensen te hebben. Zelfs met een ex wil je geen Lees meer


Ram


Liefde en relaties
Je verlangt deze periode naar een fysieke verbinding met je partner. Je bent gepassioneerd en liefdevol en doet er van alles aan om je partner te verleiden. Ben je single dan leg je de lat wel erg hoog voor mensen die jou willen verleiden. Op de 6de zal de Nieuwe Maan een bepaalde energie in je Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Venus zal ook deze week een prominente rol spelen, waardoor de retrograde energieën van Pluto, Mars en Mercurius in principe wel onder controle gehouden kunnen worden. Venus reist namelijk in je sector van intimiteiten, waardoor je in de liefde veel tijd aan je partner kunt besteden. Je Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Er kunnen aan het begin van de week conflicten met een relatie of een andere geliefde zijn. Met name maandag en dinsdag doe je er goed aan controle te houden. Heb je al een conflict dan doe je er goed aan zoete broodjes te bakken. Misschien is dat niet iets wat je snel zult doen, maar het zal wel Lees meer


Boogschutter 


Liefde en relatie
Je kunt aan het begin van de week in de liefde goed doorhebben wat je in de toekomst wilt. Hierbij zal je weten wat je op fysiek gebied wilt en wat je moet doen om er stralend en gezond uit te zien. Het zal een prima periode zijn om wat vaker te sporten of, als je niet sport, Lees meer


Schorpioen


Liefde en relatie
Je loopt een groot deel van de week rond met gevoelens hoe je romantiek in je leven brengt. Heb je al een goede relatie, dan zal dit niet nodig zijn, maar heb je gedachten om leuke dingen te plannen. Ben je single of heb je een minder goede verlopende relatie, dan zal je wel nadenken wat je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Algemeen
Het eerste deel van de maand zit je vol positieve gevoelens, waaruit je inspiratie versterkt wordt en je de motivatie vindt om van alles op te starten. Met behulp van het vertrouwen dat je in jezelf hebt, kun je je leven een flinke impuls geven. Je kunt niet alleen zakelijk activiteiten ontplooien, maar ook op Lees meer


Algemeen
Mei kan een maand worden, waarin je het erg moeilijk vindt om je gevoel te volgen. Geregeld merk je dat je intuïtie boodschappen geeft, maar ook dat deze niet altijd het juiste zeggen. Hierdoor kan je voor jezelf onduidelijk zijn, maar dus ook voor anderen. Het zal een maand zijn, waarbij je belangrijke Lees meer


Algemeen
In mei zal spiritualiteit een zeer grote rol spelen om je zowel mentaal als fysiek veel energie te bieden. Met name op momenten dat jij je minder vitaal voelt, zal deze energie je snel opkrikken. Je bent dus bestand tegen uitdagingen en kunt hindernissen makkelijk maken. Mei is een maand die gekenmerkt wordt door Lees meer


Algemeen
Je bent deze maand zeer creatief in het bedenken van plannen. Je staat open voor anderen en bent zeer innovatief, waarbij je snel nadenkt en kansen afdwingt. Je staat open voor informatie, die mensen je bieden en zal zeker niet stil blijven zitten. Het is dan ook zeker geen maand om passief te wachten wat er op je Lees meer


Algemeen
Het zal zeker geen maand worden, die je moeiteloos door kunt komen. Er kunnen verbale en mentale conflicten zijn, waarbij je zal moeten trachten om op een krachtige manier met je ideeën en meningen om te gaan. Je ervaart dat mensen niet makkelijk te overtuigen zijn en zal er dus voor moeten knokken om op een Lees meer


Algemeen
De maand mei kan voor de Maagd veel nervositeit brengen, waarbij je nog wel eens frustraties kunt voelen. Hierdoor kun je prikkelbaar zijn en zullen bepaalde zaken soms zo traag gaan, dat emoties en zenuwen flink onder druk komen te staan. Doordat je communicatief ook niet altijd even sterk bent, kunnen mensen jou Lees meer


Algemeen
In mei kunnen vriendschappen wel eens onder druk komen te staan, waarbij er misverstanden kunnen zijn. Je dient er alles aan te doen om dit te voorkomen en boosheid en verwarring te vermijden. Je doet er goed aan bij ontluikende problemen nuchter te blijven en trachten om vlug oplossingen te bedenken. Het zal Lees meer


Algemeen
Je bent deze maand veel met je privéleven bezig, waarbij je bezig bent met analyseren van de dingen die je in het verleden gedaan hebt. Je vraagt je geregeld af wat je anders had kunnen doen en wat je in de toekomst anders aan moet pakken. Ben je getrouwd of heb je een vaste relatie, dan zal je vaak bezig Lees meer


Algemeen
Je zult deze maand zeer gericht zijn op het bouwen van relaties op zowel gebied van liefde als die van vriendschappen en andere relaties. Het zal een prima periode zijn om nieuwe mensen te leren kennen en je kunt je zelfs aansluiten bij groepen mensen. Je bent empathisch en sympathiek en kunt op een goede manier Lees meer


Algemeen
Je kunt jezelf in mei op positieve manier belonen, doordat je op emotioneel gebied goed in je vel zit. Hierdoor sta je over het algemeen goed met vertrouwde mensen in contact en zullen ze van je houden en het zeker leuk vinden om met je om te gaan. Het lijkt alsof je zelf niet doorhebt, welke kwaliteiten jij op Lees meer


Algemeen
Het zal een maand worden waarbij de aandacht gevestigd is op je persoonlijke bezittingen en kapitaal. Je gedachten zullen geregeld bij zaken zijn, waarbij je kunt investeren en speculeren. Je zult dit vooral met familieleden of goede vrienden doen. Het kan een opwindende maand worden waarbij er zakelijk Lees meer


Algemeen
Op emotioneel en sociaal gebied kun je in mei te maken krijgen met een onderbuikgevoel, waarbij je niet altijd even zeker bent van de dingen waar je mee bezig bent. Je kunt het gevoel hebben dat, zelfs als dingen goed gaan, er iets aan je knaagt. Je voelt je daardoor zeer onzeker en zal te maken krijgen met Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag