astro content

Maandhoroscoop Schorpioen november

Een overzicht van de maand
Je hebt de komende periode echt de behoefte om tot jezelf te komen, omdat je niet altijd evenveel controle over je leven en je gezondheid hebt. Hierdoor trek je jezelf het liefst terug en kun je je zelfs isoleren. Dit moet je echt veranderen, omdat dit alleen maar in je hoofd zit. Tracht jezelf toe te spreken en zorg ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Dit kan je doen door juist lekker veel te sporten en te bewegen. Let op dat teveel zuivel en suiker niet goed voor je is, dus minder dat zoveel mogelijk. In je werk dien je ervoor te zorgen dat je niet teveel hooi op je vork neemt en eventueel wat werk uit handen geeft. Het is belangrijk te bedenken dat het niet allemaal perfect hoeft, dus tracht ook wat relaxter in het leven te staan. Op de 6de zal de Volle Maan door de aardse Stier reizen. Je hebt meer balans in je leven nodig en bedenkt dat dit kan door veranderingen aan te brengen. Je mist de harmonie en bent naarstig op zoek naar controle en merkt dat je emoties onder druk staan. Hierdoor kun je een ingrijpende beslissing nemen, waarbij een relatie beëindigd of juist geïntensiveerd kan worden. Je kunt zelfs plannen hebben om de ander een aanzoek te doen of samen te gaan wonen. In je werk ben je op zoek naar eerlijkheid en ben je zeer rechtvaardig, waardoor mensen je respecteren.

Op de 8ste reist Mercurius door het sterrenbeeld Schorpioen. Hierdoor wordt je geest een stuk actiever en kun je je gevoel weer veel meer kwijt. Je gezondheid lijkt stabieler te worden en je hebt minder de neiging om in de stress te zitten over je gezondheid. Je wilt emoties delen en spreekt meer met mensen af. Je merkt dat andere mensen je kunnen stimuleren en motiveren en dat je daardoor weer lekkerder in je vel komt te zitten. Waar je in het begin van de maand nog wat met jezelf in de knoop zat, zal je nu meer controle hebben. Mercurius versterkt je intellect, waarbij je goed kunt analyseren hoe je in het leven staat en welke zaken je af of juist aan moet leren. Je hebt in deze periode oog voor de details, maar grotere zaken laat je wel eens liggen, waardoor mensen zich kunnen storen aan je pietepeuterige manier van werken. Je doet er goed aan een balans te vinden. Je wilt alles perfect doen en dat is echt niet altijd even goed. In deze periode kun je goed communiceren, waardoor je zowel je gevoel als je zakelijke ideeën prima kunt verwoorden. Mensen die in hun werk of studie veel met communicatie, hulpverlening of dienstverlening bezig zijn, kunnen hierdoor een goede periode tegemoet zien.

Op 16 november zal Venus door het vuurteken Boogschutter reizen, welke veel goede energie biedt. Je ontspant in deze periode en vindt meer rust in jezelf, maar ook ten opzichte van anderen. Deze energie wil je er het liefst uitgooien en gebruiken om leuke activiteiten te doen of te sporten. In deze periode hoef je minder goed op te letten wat je eet en kun je best wat vetter eten dan gewoonlijk. Je verbrandt voldoende, dus zal je hier geen nadelige effecten bij ondervinden. Zorg er wel voor dat je voldoende water drinkt en ook voldoende slaapt. Je hebt het echt nodig om genoeg te rusten, zodat je overdag voldoende energie kunt gebruiken. Als gevolg van Neptunus, die zijn retrograde beweging beëindigt en door de Vissen reist, heb je behoefte aan aandacht van dierbaren. In een relatie ben je gepassioneerd en geef je je partner veel aandacht. Je wilt de ander verwennen, maar verwacht dat deze jou voldoende aandacht kan geven. Je kunt hierin teleurgesteld worden als dit niet gebeurt. Blijf hier rationeel mee omgaan en verwacht niet op stel en sprong dat je partner jou, wanneer jij het wenst, aandacht kan geven. Ben je single, dan kun je wel eens gecharmeerd raken van een persoon, die jou veel aandacht geeft. Let er wel op of deze persoon de juiste intenties heeft. Je bent niet iemand die voor de vlugge flirt gaat. Je speelt graag, maar dan wel met iemand waar je potentie in ziet. Zorg er dus voor dat je niet met de verkeerde persoon speelt. Bied in deze periode geregeld wat tijd aan familie en vrienden.

Op 22 november voegen de Zon en de Nieuwe Maan zich bij Venus in de Boogschutter. In deze periode denk je veel aan je financiële status en maak je je bezorgd of je wel goed rond kunt komen. Hierdoor kun je de neiging hebben teveel te werken en zelfs een tweede baan te nemen. Bedenk dat geld niet het allerbelangrijkste in het leven is en dat liefde, vriendschap en ontspanning belangrijker zijn. Met name de 22ste en de 23ste kunnen zeer goed zijn, omdat er dan extra inkomsten te verwachten zijn. Zolang je het zuiver houdt, is het natuurlijk nooit erg om veel geld te willen verdienen. Je komt er al snel achter dat je je geen zorgen hoeft te maken en dat je prettig kunt leven en zelfs een spaarcentje overhoudt. Als gevolg van de energie van de Zon en Venus, kom je sensueel over. Je trekt zeker wel mensen aan, maar merkt ook dat mensen snel achteruit kunnen gaan. Je twijfelt dan aan jezelf, maar bedenk dat sommige mensen zichzelf beschermen, omdat ze anders niet tegen jouw charmes bestand zijn. Door Mercurius die op de 27ste bij Venus en de Zon in de Boogschutter aansluit, word je tegen het einde van de maand emotioneel steeds rustiger. Je hebt niet meer de drang om van alles te doen. Er komt sowieso rust in je hele leven, waardoor je meer ontspanning vindt en bepaalde zaken, die je eigenlijk zou moeten doen, uitstelt. Je bent lichamelijk fit en voelt de gezondheid toenemen. Bepaalde ongemakken die je al een tijdje ervaart, kun je steeds meer aan en merkt dat je mentaal beter in je vel komt te zitten. Met name voor de liefde zullen de 29ste en de 30ste zeer geschikt zijn om iemand in je omgeving eens te verwennen. Je warmte en charme zullen veel harten kunnen openen.

De Maan van november
De Volle Maan van de 6de wordt ook wel de jachtmaan genoemd. Deze Maan duidt op transformatie, waarbij je je voorbereid op de komende maanden van de herfst en de winter. Deze Maan zal je helpen om door een wisselvallige periode te komen, waarbij je vooral lichamelijk nog wel eens zwak was. Wanneer je verstandig met voeding omgaat en niet teveel of te weinig beweegt en ook nog voldoende slaapt, zal je de energie van de Maan kunnen gebruiken om de komende maanden goed door te komen. Wees soms wat strenger voor jezelf, als het gaat om je mentale vermogens. Met name je onzekerheid en je angst om ziek te worden, zijn dan makkelijker in te tomen. Je kunt de energie van de Maan ook gebruiken om beter met andere mensen om te gaan. Mensen vinden het fijn als je warm en empathisch bent en niet te hard in de opmerkingen die je maakt of de kritiek die je hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat mensen over je heen zullen lopen als je warm en sympathiek bent. Ze zullen juist meer naar je toetrekken en genieten van jouw aanwezigheid. Rond deze Volle Maan is het geweldig op spiritueel gebied op ontdekking te gaan om je diepste gevoelens te ontdekken. Met name in de periode dat je slaapt, krijg je een duidelijk beeld over jezelf. Je zult merken dat je hierdoor meer rust krijgt. Hierdoor voel je overdag veel meer ontspanning en rust. Tenslotte doe je er verstandig aan dankbaar te zijn voor datgene wat je in je leven krijgt. Het levens is misschien niet altijd even leuk en er ontstaan ook wel eens verdrietige momenten, maar juist van de minder goede momenten in het leven kun je veel leren en er sterker uitkomen. De Nieuwe Maan van de 22ste zal een positieve energie op je afsturen, waardoor je je rond deze periode wel sterk zult voelen en je vertrouwen versterkt kan worden.

Blog

door Medium Annemarie
Live Reading met Annemarie Lieve mensen,
Ik geef een live reading op dinsdag 16 december. Wil je mij eens persoonlijk spreken, en misschien dieper Lees meer
door Medium Ailine
Engelen zonder vleugels Als je leven een puinhoop is
en je hebt alle hoop opgegeven zijn er meestal wel mensen die je opfleuren, je leven krijgt Lees meer
door Medium Joy
Je verdiende loon Jij, jezelf en wie dan ook in het universum verdient jouw liefde en affectie!
Lees meer
door Medium Valerie
De volle maan van 6 novemeber De volle maan van 6 november 2014

Weer bijna aan het einde van de week beland, een week waarin al veel invloed van Lees meer
door Medium Ingrid02
Loslaten Loslaten was is dat en vooral hoe doe je dat?

Herkenbaar denk ik. Hoe vaak zeggen anderen, wanneer je in de put zit, laat toch los! Alsof Lees meer
door Medium Joy
Innerlijke Rust Om innerlijke rust te vinden, moet je afmaken waaraan je begonnen bent! Lees meer
door Medium Angela
Het geheim van geluk voor jou Soms vertellen mensen dat alle geluk tijdelijk is.
Soms zeggen ze dat je voor het geluk geboren moet zijn.
Er zijn Lees meer
door Medium Chantal02
Goedemorgen Goedemorgen lieve mensen. Ik ben Chantal 02, ervaren medium en paragnost. Ik ben een helderziend, helderhorend, heldervoelend en Lees meer
door Medium Syreeta
Lichtjesfeest Duisternis verdwijnt niet door haar te bestrijden, maar door er licht in te brengen.
Duisternis verdwijnt als het licht verschijnt. Lees meer
door Medium Syreeta
Geluk Het geluk ligt niet in de dingen zelf,
maar in hoe je ze ziet en ervaart. Lees meer
door Medium Ronald
Aanwezigheid op de lijn Ronald Lieve mensen,

Vanaf deze maand, oktober zal ik langzaam aan weer meer op de lijn zijn.
Door vakantie, ziekte Lees meer
door Medium Marja
Kracht Lieve mensen,
Er wordt mij vaak gevraagd ?wat is kracht??
Hoe voel ik dat?
Lieve allemaal, als je dit leest weet dan dat Kracht al aanwezig Lees meer
door Medium Tes
Chakra's zo gemakkelijk ... of toch niet? Chakra's, zo gemakkelijk... of toch niet?

Het valt mij al een hele tijd op dat er tegenwoordig meer en Lees meer
door Medium Coby
Coby, terug van weg geweest Lieve mensen,

Ik ben weer terug van weg geweest, ik zal er weer zijn voor jullie vanavond vanaf ongeveer 19:30.
Ik Lees meer
door Medium Manon
De cirkel van Gedachten Lieve Mensen,


Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken,
Blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.

Als ik Lees meer
Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Weekhoroscoop

Boogschutter 


Liefde en relatie
Je hebt een positieve kijk op de wereld en bent daar ook niet snel van af te brengen. Wat mensen ook doen om je te laten zien dat het tegendeel waar is, jij blijft in je eigen kunnen geloven. Het kan hierbij zelfs gebeuren dat goede vrienden of een familielid Lees meer


Ram 


Liefde en relaties
Je wordt geraakt door romantische fantasieën, die geprikkeld kunnen worden, omdat je met romantische gebeurtenissen te maken kunt krijgen. Hierbij vraag je je af of jouw leven nog wel romantisch is en wat je zou kunnen veranderen. Misschien leg je de lat op Lees meer


Maagd


Liefde en relatie
Je bent de komende week erg huiselijk en vindt het fijn dit te delen met mensen waar je van houdt. In een relatie kun je fantaseren over een ideale liefde en kun je je erg blij en romantisch voelen als de relatie die je hebt, in grote lijnen overeenkomt met de fantasieën die je Lees meer


Tweeling


Liefde en relatie
De komende week ben je meer bezig met het verkrijgen van liefde en minder met je carrière of andere ambities die je hebt. Je moet er wel voor oppassen dat je hier geen problemen door krijgt. Er zijn namelijk ook belangrijke professionele aangelegenheden, die je aandacht Lees meer


Leeuw


Liefde en relatie
De energie, die je de komende week ervaart, is heftig en zelfs zo dat je seksueel gezien enorm op dreef kunt zijn. Toch heb je geen behoefte aan vluchtige contacten. Hierdoor heb je, als je single bent, heftige gevoelens, maar kun je deze niet goed kwijt. Je doet er goed aan in deze Lees meer


Steenbok


Liefde en relatie
Je kunt aan het begin van de komende week het idee hebben dat je partner iets voor je geheim houdt. Dit kan je erg onzeker maken, waardoor je de neiging hebt je partner vals te bejegenen. Je doet er goed aan gewoon netjes te vragen wat er aan de hand is, maar niet al van tevoren Lees meer


Stier


Liefde en relatie
Wat betreft vriendschappen, of andere contacten met mensen van het andere geslacht, dien je signalen, die je stuurt en ontvangt, goed te verduidelijken. Je kunt de verkeerde signalen opvangen of wegsturen, waardoor er misverstanden optreden. Je doet er goed aan duidelijk te vragen Lees meer


Vissen


Liefde en relatie
Je leven wordt de komende week afgeleid door perikelen in je liefdesleven, waardoor je op andere gebieden even te kort kunt schieten. Tracht hier een balans in aan te brengen en zorg ervoor dat je je werk en mensen in je privéleven voldoende aandacht geeft. Je liefdesleven Lees meer


Kreeft


Liefde en relatie
Er kunnen, voor sommige Kreeften, de eerste dagen van deze week liefdevolle gevoelens voor iemand zijn. Dit ligt zeker niet altijd in de privésfeer. Het kan net zo goed een collega of ander zakelijk contact zijn, waar je warme gevoelens voor hebt. Je zult er moeite mee Lees meer


Weegschaal


Liefde en relatie
Je wilt deze week graag over je liefdesleven praten, maar hebt het gevoel dat mensen dit meer zien als arrogantie. Er kunnen mensen in de omgeving zijn, die jou bepaalde dingen niet gunnen. In sommige gevallen kan dit terecht zijn, als jou partner echt niet goed voor je is, Lees meer


Schorpioen 


Liefde en relatie
Let op aan wie je de komende week geld leent. Zelfs bij je partner, goede vrienden of je familie kan er namelijk ellende van komen. Het verwarren van liefde of vriendschap met financiën kan dan zelfs tot een breuk leiden. In een relatie kan je partner iets kopen, Lees meer


Waterman 


Liefde en relatie
Als gevolg van de Zon die samen met Venus meer invloed op je gevoelens krijgt, ga je een goede en sociale week tegemoet, waarbij je je gesteund voelt door mensen uit je omgeving. Vrienden en familieleden bieden veel liefde, waarbij jij het aandurft open te staan voor Lees meer


Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Een overzicht van de maand
De maand begint al goed, met veel voldoening in zowel je privéleven als in je zakelijke leven. Je kunt hierbij nog wel eens de neiging hebben om met je hoofd in de wolken te lopen, waardoor je wel eens kunt overdrijven. Je bent nu eenmaal een nuchter persoon, dus tracht dit ook nu vast te Lees meer


Een overzicht van de maand
Het zal een week van vallen en opstaan zijn. Je kunt positieve, maar ook negatieve gevoelens ervaren. Hierdoor kun je depressief worden, waarbij je je soms terug wilt trekken. Tracht hier een balans in te vinden en laat je vooral niet naar beneden drukken door mensen die teveel invloed op je Lees meer


Een overzicht van de maand
Op financieel gebied begint de maand, als gevolg van de Volle Maan in de Stier, met een meevaller, waarbij de 6de en de 7de zeer goed te noemen zijn. Alhoewel je vertrouwen wat te wensen overlaat, kun je op financieel gebied zelfvertrouwen hebben, waardoor je adequaat met problemen omgaat. Je Lees meer


Een overzicht van de maand
Aan het begin van de maand heb je het gevoel dat het wel eens tijd wordt iets terug te krijgen van datgene wat je de afgelopen periode gegeven hebt. Schroom niet om soms inderdaad meer van andere mensen te vragen. Het leven is geven en nemen en als je veel gegeven hebt, mag je ook best even Lees meer


Een overzicht van de maand
De eerste periode van deze nieuwe maand zal je meer uit het leven kunnen halen. Je hebt de neiging teveel na te denken en te weinig te handelen. Dit ga je veranderen, door goede plannen te maken die zowel zakelijk als privé veel brengen. Zorg er voor dat je deze plannen in stappen Lees meer


Een overzicht van de maand
De maand begint met veel plezier en lol. Je hebt het gevoel dat je wilt feesten en trekt er geregeld op uit om leuke dingen te doen. Je bedenkt dat je de laatste tijd misschien wel teveel bezig bent geweest met de zakelijke kant van het leven en wilt dat nu veranderen. Je doet er goed aan om hier Lees meer


Een overzicht van de maand
Je kunt aan het begin van de maand beter je humeur niet al teveel laten beïnvloeden door dingen die niet helemaal gaan zoals jij wilt. Daarbij kunnen ook mensen soms wrevel bij je oproepen, waardoor je minder lekker in je vel kunt zitten. Blijf gewoon lekker positief en doe de dingen die je Lees meer


Een overzicht van de maand
Je hebt de komende periode echt de behoefte om tot jezelf te komen, omdat je niet altijd evenveel controle over je leven en je gezondheid hebt. Hierdoor trek je jezelf het liefst terug en kun je je zelfs isoleren. Dit moet je echt veranderen, omdat dit alleen maar in je hoofd zit. Tracht jezelf Lees meer


Een overzicht van de maand
De 1ste week zal een soort van overgangsfase zijn, waarbij je aan de ene kant energie van Mars in de Steenbok krijgt, waarbij je vol met plannen zit en van alles wilt doen. Aan de andere kant ervaar je de energie van Mercurius, waardoor je juist veel wilt nadenken over dingen die je wilt doen, Lees meer


Een algemeen overzicht van de maand
Je bent de komende week soms wat kwetsbaar, waarbij je wel eens uit je doen bent als dingen niet gaan zoals je zou willen. Je kunt dit zien als falen, waardoor je zelfvertrouwen een aardige knauw kan krijgen. Bedenk dat dit niet nodig is. Over het algemeen ben je iemand die goed weet wat Lees meer


Een overzicht van de maand
Je kunt aan het begin van de maand wisselvallige gevoelens ervaren, waarbij je niet goed weet wat de toekomst zal brengen. Je kunt onzeker worden, maar dit is niet echt nodig. Het is belangrijker om in jezelf te geloven en uit te gaan van positieve zaken in het leven. Met name een relatie, Lees meer


Een overzicht van de maand
Mercurius zal de eerste dagen op intellectueel gebied kracht geven om op een goede manier in relaties en vriendschappen te staan. Je ervaart zelfs een bepaalde rust. Gaandeweg de eerste dagen komt daar verandering in, waarbij met name de Volle Maan, in de aardse Stier, van de 6de, voor veel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag

Numerologie

Bestel nu uw persoonlijke geboorte rapport of uw relatie geboorte rapport. Een rapport speciaal voor u geschreven. Klik hier voor meer informatie.

Numerologie