astro content

Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november - Augustus 2018

Algemeen
Augustus is een periode van mysterie, romantiek en wisselvalligheid. Vooral Uranus en Venus hebben invloed op je en brengen avontuur en liefde, maar ook wel weerstand. Daardoor heb je soms ook wel wat gemengde gevoelens ten opzichte van een liefdespartner, maar ook van andere sociale contacten. Singles zullen soms de neiging hebben liefde op te zoeken, maar vinden ze deze, dan kunnen ze weer afstand nemen. De Schorpioen heeft dan de neiging allerlei muizenissen in het hoofd te halen, terwijl die er misschien helemaal niet zijn. Houd er controle over en richt je op de positieve kant van mensen, groepen en situaties, die je in je leven tegenkomt. Lukt het om het positieve van het leven in te zien, dan zal je merken dat het leven je toelacht. Je zult dan enthousiast en ambitieus zijn om veel liefde te krijgen en te bieden. Je kunt dan leren van fouten die je in het verleden gemaakt hebt. Zowel gebonden mensen als singles kunnen dan veel liefde krijgen en genieten van warmte en romantiek. Je kunt door de planetaire stand soms de drang voelen om dingen te doen, waar je normaal niet open voor staat. Je vindt deze dwang soms vervelend, maar ook erg spannend, waardoor je verlangens hebt en plannen maakt, om dit toch te doen. Het zal dus een maand worden, waarin je op liefdesgebied veel succes kunt hebben. In een relatie kun je een duidelijk standpunt innemen en de ander je liefde verklaren. Singles kunnen een duidelijk besluit nemen om iemand wel toe te laten.

Let op dat je er goed aan doet je negativiteit los te laten en je te richten op het mooie van het leven. De energie is gericht op je privé, maar ook zakelijk kan je er veel aan hebben om positief in het leven te staan. Je bent zeer dynamisch en kunt efficiënt en adequaat handelen. Het is dus ook zeker een maand waarin je in staat bent goede en belangrijke resultaten te behalen. Heb je een eigen bedrijf dan is er veel kans op ontwikkeling hiervan. Je hebt de 1ste dagen van de maand de neiging te snel te gaan, maar dat wordt echt afgeraden. Het is juist belangrijk om consequent en accuraat te zijn en vooral geen fouten te maken. Controleer datgene wat je doet, ook al kost dat extra tijd en energie. Dit zal in principe voor de hele eerste week gelden. Let de 6de t/m de 8ste op voor je handelen, omdat je de neiging kunt hebben mensen te kwetsen met je woorden. Je vindt dat je altijd eerlijk dient te zijn, maar misschien doe je er verstandig aan om dit nu eens niet te doen. Het is meer een maand van liefde, vriendschap en genegenheid.

De 2de week zal Uranus extra veel invloed hebben. Deze planeet gaat de 7de retrograde bewegen en dit maakt je erg nieuwsgierig naar dat wat mensen bezighoudt. Je staat open voor anderen en kunt daardoor ook wel veel informatie van mensen krijgen, omdat ze je vertrouwen. Op de 12de zal de retrograde Mars in het gebied van de ambitieuze Steenbok reizen. Je bent ambitieus en krachtig, maar let op dat je soms wat te intens bent en je frustraties kunt uiten. Dit past niet bij je, wees dus zacht en begaan met mensen. Laat mensen dichterbij komen en duw ze niet angstvallig weg. Dit kan leuk uitpakken. De 19de t/m de 21ste kunnen er nieuwe ideeën zijn, waar je veel mee kunt bereiken. De 23ste t/m de 26ste kun je door de rebelse Uranus erg snel prikkelbaar zijn en conflicten opzoeken. Ook Venus en Pluto gaan een gespannen verbinding aan, waardoor je soms last hebt van jaloezie en bezitterig gedrag. Beter kun je dit mijden en emoties onder controle houden. De 27ste zal jouw krachtige planeet Mars zorgen dat je lekker in je vel zit, waardoor je minder snel boos wordt en wat beter met je jaloersheid om kunt gaan.

Liefde en relaties
Je bent het begin van de maand niet erg romantisch. Je bent met zakelijkheden bezig en hebt minder tijd voor je partner of, als je single bent, om liefde te zoeken. Je vindt het belangrijk je te ontplooien en geniet ervan als je gewaardeerd wordt voor dingen die je doet. Er kunnen zeker mogelijkheden komen, maar dan meer in je carrière dan in de liefde. Toch heeft dit ook een positief gevolg, omdat je je wel krachtig voelt en dit zal je vertrouwen een positieve boost geven. Dit kan je in je privéleven gebruiken om toch wel leuke plannen met je partner te maken. Ben je single, dan kan je deze energie gebruiken om groepen mensen op te zoeken, waardoor er een grote kans is om een leuk persoon tegen te komen. Er wordt zeker aangeraden deze maand tijd te besteden aan hobby’s, sportclubs of andere activiteiten waar je mensen ontmoet. Singles zullen deze maand niet gelijk moeten zoeken naar de ware. Je kunt deze maand iemand tegenkomen, die je wel aantrekkelijk vindt. Er is echter een grote kans dat dit gevoel snel verdwijnt. Je kunt dan uiteindelijk juist ongelukkig worden, omdat je hoop op een leuke partner dan snel weer afneemt.

Singles dienen voorzichtig te zijn, door geduld op te brengen en vooral rationeel te handelen als je een nieuwe liefde tegenkomt. Het is niet erg je hoofd soms op hol te laten brengen. Je kunt de romantiek prima voorrang geven, maar overdrijf dit niet teveel en blijf nadenken of iemand bij je past. Ook moet je nadenken wat jij precies wilt. Wil je gewoon avontuur en erotiek, dan is dat prima, maar wees eerlijk tegen een ander. Je kunt iemand anders flink kwetsen. Andersom geldt natuurlijk ook als je een vaste relatie wilt. In dat geval dien je vooral op te passen dat jij gekwetst kan worden.

Gebonden Schorpioenen kunnen deze maand moeite hebben zich op emotioneel gebied voldoende te geven. Dit komt voornamelijk door de energie van Mars, die een intense en ongunstige energie op je los kan laten. Daardoor kun je je emoties moeilijk onder controle houden. Je kunt ook moeite hebben negatieve aspecten niet te laten escaleren. Bij een Schorpioen is het immers aanvallen of vluchten als er problemen komen. Daarom wordt aangeraden jezelf en negatieve situaties onder controle te houden. Je mag best emoties aan geliefden kenbaar maken, maar doe dit dan empathisch en liefdevol. Lukt dit je, dan kun je veel liefde en romantiek meemaken, die jou relatie laat groeien.

Carrière en zakelijkheden
Op gebied van zakelijkheden en financiën wordt het een intense, maar succesvolle maand. Je kunt er zelf wel eens verbaasd over zijn, wat je allemaal kunt bereiken, omdat de meeste dingen niet verwacht zijn. Je kunt aanbiedingen krijgen en zelf kansen afdwingen, waardoor je veel bereikt. Schorpioenen die voor zichzelf werken, kunnen hun aandacht richten op activiteiten en projecten waar ze zich normaal gesproken niet mee bezig houden. Deze kunnen veel energie kosten en zullen zeker niet makkelijk zijn, maar je kunt er waardering en prestige mee winnen. Daarnaast vind je het ook niet zo erg om de moeilijke wegen van het leven te bewandelen. Houd er rekening mee dat je geduld moet hebben met dingen waar je mee bezig bent. Moeilijke wegen vragen voorzichtigheid en vooral geduld. Alleen dan kun je dingen doen, waar je later resultaten mee kunt behalen. Wees hierbij niet te inhalig en richt je niet teveel op het binnenhalen van winst. Doe je dit laatste namelijk, dan zal je juist een tegenwerkende kracht oproepen en dan zal Mars zich zelfs tegen je keren. In dat geval kun je met verlies te maken krijgen.

Het wordt een maand om te bekijken of je voldoende klanten of werk hebt. Daarvoor doe je er goed aan reclame te maken om je diensten te promoten. Denk hier vooral aan het eind van de maand goed over na, zodat je bijvoorbeeld in september een campagne op kan starten. Er wordt voorspeld dat je dan binnen afzienbare tijd kansen krijgt, die lonen. Voor alle Schorpioenen zal gelden dat augustus, als je de energie op de goede manier gebruikt, zeker geen vertragende maand is en dat alles wat je doet tot duidelijke resultaten kan leiden.

Schorpioenen die voor een baas werken, moeten oppassen dat ze hard moeten werken. Met name je fysieke gestel kan onder druk staan en je moet dan ook oppassen dat je je lichaam niet teveel belast. Je kunt prima samenwerken en zal geen weerstand van mensen ondervinden. Toch zijn er ook storende energieën, die ervoor zorgen dat er wat nadelen zijn. Dit is echter een reden om jou te motiveren en te zorgen dat je niet bij de pakken neer gaat zitten. Je kunt dus hard werken en bent in staat negatieve aspecten te overwinnen. Let deze maand op dat je de neiging hebt om dingen te doen, zonder dat je dit met collega’s en leidinggevenden overlegt. Dit kan problemen geven. Er wordt aangeraden om te overleggen, zelfs als je weet dat iets er niet doorheen komt. ‘Nee heb je en ja kun je krijgen’ kan in dit geval dus juist voor problemen zorgen.

Mentale en fysieke gezondheid
In principe komt er een prima maand aan, omdat de Schorpioen iemand is, die op zijn gezondheid let. Je bent fysiek actief en hebt een krachtige weerstand. Er bestaat kans dat jij anderen kan motiveren om ook te gaan sporten en anders in het leven te staan. Er wordt aangeraden om een goed voorbeeld te zijn en te zorgen dat mensen jouw voorbeeld nemen. Vanaf de 10de zal je vooral sporten om emoties onder controle te houden. Door je fysiek in te spannen, kun je mentaal een stuk rustiger worden. Let na de 20ste op dat je soms teveel werkt en dan vergeet om te ontspannen. Luister naar anderen en volg hun voorbeeld. Met name Mars en de rebelse Uranus kunnen aan de ene kant flink storen, maar weet je je emoties onder controle te houden, dan kunnen ze ook verrassende positieve gevolgen bieden.

Algemeen voor alle tekens (een maand van manipulatie, maar ook van spirituele liefde)
Augustus wordt een maand, waarin mensen met manipulerende en dominerende energieën te maken krijgen. Er wordt aangeraden dat geen enkel teken hieraan toe moet geven. Zorg ervoor dat je in harmonie met anderen leeft, alleen dan kun je kosmische energieën positief gebruiken. Haast hier niet teveel mee, maar vertrouw op de positieve energie die de Zon, Mercurius en Venus bieden. Deze kunnen over het algemeen beschermen tegen schadelijke energie van andere hemellichamen en die van negatief ingestelde mensen. Bedenk dus dat het niet zozeer gaat om energie die er op ons afkomt, maar meer om hoe wij als mens ermee omgaan. Positief gedrag zal beloond worden, maar negatief gedrag kan wel eens krachtig bestraft worden. De genoemde hemellichamen zullen minder bescherming bieden voor de Water- en Vuurtekens. Deze zullen zich vooral moeten richten op hun persoonlijke heersende hemellichamen. Dit betekent niet dat zij het per definitie moeilijker hebben, maar ze moeten zich wel meer leren beheersen. Ook wilskracht en zelfvertrouwen zijn belangrijk. Aardetekens kunnen, behalve de genoemde hemellichamen, extra veel steun ondervinden van de Maan, waardoor wensen en dromen uit kunnen komen.

Luchttekens zullen extra ondersteuning van Pluto krijgen, waardoor je veel kracht, maar ook optimisme kunt ervaren. Toch zullen alle tekens extra alert moeten zijn dat er, ondanks de steun, toch moeilijke energieën zijn. Mensen die problemen uit de vorige maand mee nemen, moeten opletten dat deze ook de komende maand nog blijven. Er wordt aangeraden om niet naar anderen te kijken, maar vooral naar jezelf en je eigen daden. Let op dat de positie van Eris en Mars niet neutraal is en voor problemen kan zorgen. Het zal voor alle tekens belangrijk zijn naar de intuïtie te luisteren, omdat je dan veel negatieve zaken kunt voorkomen. Tenslotte is het een maand waarin veel mensen, zelfs diegene die hier normaal niet open voor staan, emoties en gewaarwordingen hebben die niet met ratio te beredeneren zijn. Dit komt, omdat de hogere wereld zich zal manifesteren, waardoor er wel veel mensen zullen zijn, die merken dat er meer tussen hemel en aarde is, dan we denken. Er kan dan veel liefde ontstaan en mensen zullen veel meer naar elkaar toe kunnen trekken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Maagd is het een opluchting dat de heersende planeet Mercurius voorwaarts aan het bewegen is. Dat zorgt ervoor dat er weer meer rust in je leven komt en dat zal in de relatie ook zeker te merken zijn. Wel moet je er rekening mee houden dat je t/m woensdag erg moe kunt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week bevrijd, maar ook rusteloos. Je hebt het gevoel dat je het verleden achter je moet laten en dat voelt niet altijd even prettig. Je zult geregeld een onderbuikgevoel ervaren en je weet niet zo goed waar dit vandaan komt. Je doet er goed aan dit gevoel met Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor de Stier is bijzonder dat er minder vertragende energie is, maar dat jij je t/m woensdag juist wel vertraagd kunt voelen. Dit zal meer op gebied van je carrière zijn, dan in je relatie. Je bent zondag en maandag fysiek minder sterk, maar seksueel ben je zeker niet Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt t/m de 1ste week van september veel genegenheid ervaren, waardoor je in contact met vrienden, familie en je partner veel intimiteiten krijgt. De relatie met je partner kan vurig zijn, maar tegelijk ben je in staat sympathiek en liefdevol te zijn. De relatie kan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Wat betreft relaties zal je merken dat Mercurius voorwaarts gaat bewegen. Je voelt je relaxt en merkt ook dat je erg naar je partner toegetrokken wordt. Je bent sympathiek en enthousiast en hebt erg veel zin om leuke dingen te doen. Zondag en maandag doe je er goed aan om leuke Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De vertragingen van Mercurius zullen nu verdwenen zijn, waardoor er aangeraden wordt om er lekker op uit te trekken en je partner die aandacht te geven, die deze nodig heeft. Alhoewel je veel energie aan werk en financiële zaken geeft, zal je in de liefde zeker niet tekort Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je wordt niet meer tegengehouden en kunt er lekker voor gaan. Je komt sympathiek over en zal veel waardering en liefde van mensen krijgen. De 1ste helft v/d week ben je op genot en romantiek gericht. Zondag en maandag ben je zeer zacht en liefdevol en kun je je partner veel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Omdat de retrograde van Mercurius voorbij is, zal het leven meestal wel iets makkelijker zijn. Je bent sociaal en kunt daardoor sympathiek en liefdevol in het leven staan. Zondag en maandag wordt nog aangeraden om de rust op te zoeken en veel tijd aan je partner/gezin te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius draait en dit zorgt ervoor dat de Weegschaal minder aan het wikken en wegen is. Je hebt minder zorgen en bent in de relatie open en sympathiek. Je bent populair en romantisch en dit zal t/m woensdagavond voor mooie momenten zorgen. Daarna zal het wat moeilijker worden Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week erg fijn en dat zal je partner ook zeker merken. Je bent open en liefdevol en hebt vooral t/m dinsdag allerlei ideeën om dingen te gaan doen. Romantiek, liefdevolle activiteiten, cultuur en zelfs plannen om er een paar dagen op uit te trekken zullen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Relaties zullen, nu Mercurius voorwaarts reist, hecht en diep zijn. Met je partner heb je automatisch een goed contact, waarbij er ruimte is voor intimiteit en volledige toewijding naar elkaar. Jullie zullen, omdat je open bent, waarschijnlijk veel over gevoelens praten, wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vertragingen en andere minder goede energieën zijn voorbij en je kunt er lekker op uittrekken en je partner en andere geliefden vermaken met je sprankelende persoonlijkheid en je enthousiaste manier van leven. Tot en met zeker de 1ste week van september kun je seksueel veel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen
De Zon zal voor de Leeuw een welkome ondersteuner zijn. Je zult niet alleen sociaal en in je carrière beschermd worden, maar ook zal de energie heilzaam voor gezondheid zijn. Het wordt een maand, waarin je op persoonlijk gebied kunt ontwikkelen. Er wordt aangeraden geregeld naar buiten te gaan, Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het element Water zal weinig heersende hemellichamen kennen, die echt steun bieden, waardoor je waarschijnlijk overgelaten wordt tot je eigen krachten. Dit betekent niet dat je geen energie krijgt, maar dat komt vooral door je eigen sterkte, omdat de planeten matige energie voor jou bieden. Toch hoef je Lees meer


Stier

Algemeen
De beschermende planeet Venus zal positief aan de hemel staan. Ook Pluto kan voor de Stier een krachtige leider zijn. Deze twee planeten bieden dus veel succes, zowel persoonlijk als in je carrière. In augustus is het daarom belangrijk duidelijke plannen te maken en te zorgen dat je weet wat je Lees meer


Ram

Algemeen
Het kan sociaal een lastige maand worden, omdat Mars retrograde door deze sector reist. Daardoor zal je moeite hebben vriendschappen te onderhouden en nieuwe vrienden te maken. Zorg dat je hier open in bent en aan mensen in je omgeving duidelijk maakt dat je even niet in de stemming bent. Laat wel Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Augustus is een periode van mysterie, romantiek en wisselvalligheid. Vooral Uranus en Venus hebben invloed op je en brengen avontuur en liefde, maar ook wel weerstand. Daardoor heb je soms ook wel wat gemengde gevoelens ten opzichte van een liefdespartner, maar ook van andere sociale contacten. Singles Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Naast Venus en Saturnus zal de Zon krachtige energie bieden. Normaal gesproken is de Zon niet echt een medestander voor de Weegschaal en kan deze negativiteit opwekken. Door Venus en Saturnus zal dit echter anders zijn en zullen deze hemellichamen je bijstaan. De kracht zal niet alleen mentaal veel kracht Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Je zult in augustus voorzichtig moeten zijn. Vertrouw alleen diegene, waarvan je zeker weet dat ze eerlijk zijn. Dit zullen vooral oude vrienden en familieleden zijn. Met name Eris in combinatie met Mars kunnen er de oorzaak van zijn. Deze staan negatief in jouw sector en kunnen misleidende energie geven. Lees meer


Waterman

Algemeen
Het kan een actieve en levendige maand worden, waarbij je veel nieuwe ervaringen tegenkomt. Er kunnen dingen gebeuren, die je niet snel zult vergeten. De stand van hemellichamen belooft positieve zaken, waardoor je niet alleen goed kunt presteren, maar ook nieuwe mogelijkheden krijgt. Omdat de Zon Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius draait retrograde, maar omdat het de beschermer van de Maagd is, zal deze energie toch wel relaxerend werken en beschermen. Er kunnen wel veel wijzigingen zijn, die jou leven flink op zijn kop zetten. De energie van Mercurius zorgt ervoor dat je relaxt in je vel zit. Met name bij beslissingen en Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Jupiter en Mercurius hebben in augustus krachtige invloed op de Boogschutter. Mercurius zal nu een positieve energie in je losmaken. Deze planeet kan jou zelfs verrassen door alles wat er op je pad komt positief te versterken. Je kunt veel bereiken en zal door middel van de gunstige zaken die je doet op Lees meer


Vissen

Algemeen
Augustus kan een succesvolle periode worden. Er is een krachtige planetaire invloed van onder andere Venus en Mercurius die voor de Vis erg belangrijk kunnen zijn. Je hebt dus sterke planetaire vrienden, die er voor je zijn en jou veel kracht bieden. In het 1ste deel van de maand is dat vooral bij het Lees meer


Steenbok

Algemeen
De intense, passionele planeet Mars is een beschermende planeet, die zorgt dat de Steenbok van zich af kan bijten als het echt moet. Deze maand moet je opletten dat dit tot woede kan leiden, waardoor je jezelf tekort kunt doen. Tracht deze woede te controleren, zelfs als je vindt dat dit nodig is. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag