astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Januari 2019

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat je de 1ste week bereikt. Vooral mensen die verantwoordelijk bezig zijn en de afgelopen tijd met bepaalde doelen zijn gestart, kunnen de vruchten plukken. Venus reist vanaf de 7de binnen de avontuurlijke Boogschutter. Deze energie is niet direct datgene wat jij prettig vindt. Je bent namelijk iemand die bedachtzaam en geduldig handelt en de energie zal zorgen dat je avontuurlijk en passievol bent. Je zult in staat zijn de energie te gebruiken om jezelf los te maken van strikte normen en waarden die je normaal gesproken gebruikt. Er is een waarschuwing voor mensen die de avontuurlijke energie niet gebruiken. Zij kunnen namelijk stress ervaren. Aan het eind van de 2de week verbinden Mercurius en Saturnus zich in jouw teken. Je denkt veel na en weet wat je kunt doen om te slagen. Er wordt aangeraden naar je gevoel te luisteren en het alleen te doen als het goed zit. Buiten je intuïtie is het echter belangrijk om logica te gebruiken en niet alleen op gevoel te vertrouwen.

De 21ste zal de Maansverduistering zorgen dat je een krachtige uitstraling hebt. Daardoor krijg je aandacht en is het een prima tijd voor aandacht. Dit zal zowel binnen vriendschap als de liefde zijn. Je zult veel waardering en respect krijgen, waardoor het een prima periode is om veel romantiek te delen. Let het eind van de maand op dat de emotionele Maan in jouw teken reist. Je probeert jezelf staande te houden, maar vindt het wel lastig met mensen om te gaan als die jouw leuk vinden. Beter kun je je niet teveel verzetten en met de flow meegaan.

Liefde en relaties
De 2de gaat de Zon een conjunctie aan met je planeet Saturnus. Dit biedt op gebied van romantiek veel passie, waardoor je relatie spannend is. Het is een prima tijd om dingen uit het verleden op te lossen. Er is een grote kans dat je relatie verdiept wordt en dat je naar een nieuw niveau kunt gaan. Er wordt aangeraden nu alvast plannen voor de toekomst te maken. Deze kunnen later in het jaar vruchtvol zijn. Ben je single, dan kan een ex-partner belangrijk zijn, omdat deze misschien opmerkt dat je de moeite waard bent. Er wordt aangeraden niet te hardvochtig te zijn en te bekijken wat je kunt doen om deze relatie nieuw leven in te blazen. Is er geen ex, dan is het een prima tijd om te stappen of te daten. De kans op een nieuwe persoon is niet klein, maar dan moet je actie ondernemen.

De Zon zal vanaf de 5de in je teken staan en veel energie bieden. Hierdoor ben je verleidelijk en trek je mensen aan, die jou niet alleen als vriend zien. Saturnus maakt jou toegewijd en liefdevol. Singles moeten opletten dat emoties in de weg staan, zodat je moeilijk een nieuwe persoon toelaat. Denk niet teveel aan het verleden en vooral niet als je daardoor tegengehouden wordt. Gebonden mensen moeten opletten dat er misleiding is, waardoor een misstap mogelijk is. Dit geldt echter meer voor mensen met een minder goede relatie. Over het algemeen zal Uranus zorgen dat je weerstand biedt, maar het blijft oppassen. Let op dat Uranus, als deze met Jupiter in aanraking komt, intens seksueel kan zijn. Soms heb je dit niet onder controle en kun je over grenzen gaan.

Vanaf het eind van de 1ste week staat Venus in de Boogschutter, waardoor je romantiek en warmte nastreeft. Daardoor is er kans op een nieuwe relatie. Voor gebonden mensen kan iets wat jullie gepland hebben goed uitpakken. Vanaf de 13de is er stressvolle energie tussen Mercurius en Saturnus. Singles kunnen een persoon in hun leven halen, waar ze beter ver bij weg kunnen blijven. Gebonden mensen kunnen problemen hebben met iets wat ze niet waarderen aan datgene wat hun partner ooit gedaan heeft of nu doet. Tracht gevoelens te uiten en krop ze niet op.

De 21ste geeft de maansverduistering singles een aantrekkelijke uitstraling, waardoor je aandacht krijgt. Gebonden mensen kunnen de energie gebruiken om gevoelens terug te krijgen, die er in het begin van jullie relatie waren. De 22ste zorgt een verbinding tussen Venus en Jupiter dat je iemand ontmoet, die jou jaloers en bezitterig maakt. Je wilt geen concurrentie. Gebonden mensen hebben die gevoelens ook en daardoor kunnen ze dingen bedenken, die misschien helemaal niet waar zijn. Tracht fantasie en werkelijkheid niet door elkaar te halen. Let op dat de Maan in de Schorpioen de laatste dagen waarschuwingen in je dromen af kan geven. Schrijf ze op en probeer de boodschappen te ontcijferen.

Carrière en zakelijkheden
Het is een maand waarin je niet alleen gericht bent op carrière, maar ook op gezin, familie en andere privécontacten. Daarom moet je zorgen dat je evenwicht vindt, zodat je jezelf niet voorbijloopt. Jouw sterrenbeeld zal prominent aanwezig zijn en dit zorgt dat je in staat bent om er een prima maand van te maken met mooie momenten. De 4de zullen de Zon en Saturnus zich in de Steenbok verenigen. Saturnus geeft het gevoel dat je mensen wilt ondersteunen, waardoor je niet alleen zakelijke contacten aandacht geeft, maar ook privécontacten kunt helpen bij dingen waar ze mee bezig zijn.

De Zon zal dit gevoel versterken. Daar zal je de 1ste dagen van de maand dan ook veel mee bezig zijn. De 4de t/m de 10de is in principe een gelukkige periode om te functioneren. Er is krachtige energie vanuit Mercurius in de Steenbok en ook de Zon zal kracht uitoefenen. Daardoor neemt je geluksfactor toe en ben je op communicatief gebied erg sterk. Daardoor kun je prima vergaderingen, besprekingen en andere zaken plannen. Ook is het een prima periode voor belangrijke beslissingen en veranderingen, die jouw leven kunnen transformeren. Het is dan ook een tijd, waarin je het leven heel anders gaat beschouwen. Het belangrijkste hierbij zal zijn dat je bepaalde vastgeroeste patronen in je leven aan gaat passen. De 12de zullen de Zon en Pluto in je teken staan. Dit is een definitieve periode, omdat Pluto een planeet van transformatie is. Daardoor kun je vanaf deze tijd orde in je leven scheppen en bepaalde conflicten en problemen wegwerken.

Bedenk dat je pas met het nieuwe kunt starten als je daar ruimte voor gemaakt hebt. Dit zal je niet altijd makkelijk vinden, omdat je gehecht bent aan het leven dat je leidde en de patronen die je omhelsde. Toch wordt aangeraden dit wel te doen en dit zal jou over het algemeen ook lukken. Zet je in om nieuwe mogelijkheden af te dwingen en zorg voor een zakelijk netwerk. Vanaf de 18de zal de Zon zich met de open Uranus verbinden. Dit zal jou enthousiast en sympathiek maken, waardoor mensen graag samenwerken. Je bent gemotiveerd en hebt volledige controle over het leven, waardoor er geen onverwachte dingen gebeuren. De laatste dagen kun je fantastische energie krijgen vanuit het sextiel tussen Saturnus en Neptunus. Deze brengen fantasie en werkelijkheid dicht bij elkaar. Treed buiten je comfortzone en doe dingen die normaal alleen in je dromen voorbij komen.

Mentale en fysieke gezondheid
Aan het begin van de maand denk je veel na en vraag jij je af wat je zou kunnen doen om je fysiek en mentaal te versterken. Misschien is het op dit gebied helemaal niet belangrijk om te veranderen. Het is belangrijker sociale en liefdescontacten te verbeteren. Dan zal je mentaal en uiteindelijk ook fysiek lekker in je vel zitten. Ga dus niet teveel aan de slag met diëten of andere bewegingspatronen. De 1ste week zal je prima starten als je lekker jezelf blijft. De Zon en Saturnus ondersteunen jou. Je bent actief en kunt er geregeld op uittrekken om te sporten, te bewegen of er op uit te trekken. Luister vooral naar je intuïtie, deze geeft aan tot hoever je kunt gaan. Mercurius zal de Steenbok ingaan en dit geeft een plezierig en fijn gevoel. Je hebt volledig controle over jezelf. Je hebt soms de neiging teveel te doen. Let hierbij op dat je knieën en enkels kwetsbaar zijn.

De Nieuwe Maan kan jou flink prikkelen om een weekend uit te gaan. De 2de week zijn de Zon en Pluto prominent aanwezig. Met name jongeren en ouderen zullen een sterke drang hebben om veranderingen aan te brengen. Dit is op zich niet erg, maar overdrijf niet. Pluto brengt namelijk erg veel kracht. Vanaf het eind van de 2de week zal Mercurius zich met Saturnus verbinden. Hierdoor ben je wat ongeduldig. Blijf ook nu gewoon jezelf en zorg dat je met mate beweegt en je voedingspatroon in de gaten houdt. Heel soms heb je wel eens de neiging om ‘teveel’ van genotsproducten te genieten. Vanaf de 3de week zal de Zon naar de Waterman reizen en deze energie biedt jou kracht om je vooral sociaal op te stellen. Let op dat er aan het eind van deze maand conflictueuze energie kan zijn vanuit het vierkant tussen de Maan en Saturnus.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers. Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen.

De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen. De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag