astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets in het leven bereiken, dan doe je er goed aan sympathiek aan de slag te gaan. Je kunt dan beter je doelen bereiken. Ook zal het een maand zijn om je aan te passen door op flexibele wijze met situaties en mensen om te gaan. Lukt dit, dan zal je beter in staat zijn je persoonlijke doelen te bereiken. De Zon zal een prominente rol spelen, doordat deze speelse energie geeft en in je sector van plezier en activiteiten verblijft. Daardoor wordt het wel een maand, waarin je tot de 21ste veel met romantiek bezig bent. Ook ben je vrolijk en zal je geregeld feestjes en leuke evenementen bezoeken. Let op dat er mensen kunnen roddelen. Doe daar niet aan mee. Dit zal alleen maar ellende opleveren. Het wordt een maand waarin je veel met sociale contacten bezig bent en je ook tijd aan gezin en familie geeft. Ook ben je iemand die geld aan het goede doel wil geven en je staat ook altijd voor mensen klaar. Je mag in mei laten zien dat je tevreden en trots bent op dat wat je bereikt. Je voelt je lekker en bent zeer succesvol. Je bent de 1ste week zeer creatief en weet wat je wilt. Het wordt dan ook een week vol plannen en mooie ideeën. Misschien kun je ze wel beter nog even laten liggen, zodat je later kunt handelen. Het 1ste deel van de maand is geschikt voor creatieve vaardigheden, muziek, toneel of andere creatieve vormen.

De 9de t/m de 11de hangt er een bijzondere energie, waardoor je je wel eens afvraagt welke boodschappen er via je intuïtie en dromen door worden gegeven. Zoek dit uit, omdat je er veel aan kunt hebben. In het midden van de maand kunnen de hormonen flink versterkt worden. Je doet er goed aan om geregeld te sporten, veel de natuur in te gaan en vooral met mensen af te spreken. Na de 20ste kun je serieuzer worden en is discipline een sleutelwoord. Het zal een goede periode worden, maar je bent wel wat minder met je privéleven bezig. Met name de 25ste t/m de 28ste bereik je veel en zal je allerlei plannen en ideeën uit kunnen werken. De Volle Maan zal je intuïtie versterken, laat je dus leiden door dat wat je doorkrijgt.

Liefdesrelaties
Voor de Steenbok geldt dat de planeten minder op liefde gericht zijn. Daardoor is jouw sector van de romantiek minder krachtig dan de vorige maand, waardoor liefde en erotiek iets minder aandacht van jou krijgen. Daarentegen zijn vrienden, familie en andere sociale contacten wel belangrijk voor je. Er is wel een uitzondering en dat is op momenten dat de Maan in jouw sector van verbintenis en huwelijk verblijft. In die perioden zal je juist intens met seks en avontuur bezig zijn en zal je het in een relatie allemaal goed kunnen maken, als je je partner wat verwaarloosd hebt. Houd de weekhoroscoop in de gaten. Voor singles is het geen maand voor het opstarten van duurzame relaties. Je wilt avontuur en spanning beleven en zal minder serieus zijn. Dat is op zich bijzonder voor de nuchtere Steenbok, maar kan ook wel een verademing zijn, omdat je dan ontspanning kunt ervaren. Let op dat er op sommige momenten een vruchtbare energie hangt. Gebonden mensen kunnen deze maand dan ook meer kans hebben op een kindje.

Singles natuurlijk ook, maar let dan op dat je veilig vrijt, omdat je wel eens ongewenst zwanger kunt worden of iemand kunt bevruchten. Het begin van de maand is overigens wel zeer romantisch, waardoor je deze dagen kunt genieten van spannende momenten met je partner. Trek er lekker op uit en geniet ervan. Ben je single, dan zal je ook de spanning opzoeken. Dit kan zijn door te daten of te stappen, maar waarschijnlijk ook door af te spreken met een vriend(in) waar toch wat spanning bij ontstaat. Ook een ex-partner kan in beeld komen. Blijf wel waakzaam, omdat de energie conflictueus kan zijn. Vanaf de 5de word je gevoeliger en zal je romantische gevoelens ervaren, maar er weinig mee doen. Je bent emotioneel en daardoor blok je bepaalde gevoelens.

Tot en met de 15de doe je er verstandig aan vooral met vrienden en familie af te spreken, al dan niet samen met een partner. Vanaf de 18de zal de energie zich meer op liefde richten en kun je zeer aantrekkelijk zijn en zelf ook romantisch zijn en veel tijd aan de liefde besteden. De energie van de Volle Maan zal intens zijn, waardoor er verrassende dingen kunnen gebeuren. Houd wel controle, omdat de energie positief is, maar je ook wel eens te enthousiast kan zijn, waardoor je moeilijk grenzen kunt bepalen.

Werk en financiën
De 1ste periode ben je meer tijd kwijt aan familie, vrienden en andere sociale contacten dan aan je werk. Omdat ze je positief benaderen, zal je toch voldoende functioneren. Er wordt voorspeld dat de planetaire energie soms zelfs tegenwerkt, maar je uiteindelijk succes hebt. Er zijn aanwijzingen dat je niet alleen ambities waarmaakt en je status verbetert, maar je ook in staat bent financieel te verbeteren. Let op dat je t/m de 20ste voorzichtig doet met dingen die je graag wilt. Beter richt je je op huidige of achterstallige taken en bepaalde nieuwe projecten pas later. Er wordt gewaarschuwd het 1ste deel van de maand niet met grote financiële zaken bezig te zijn. Mocht je die drang hebben, dan doe je er goed aan die te weerstaan. Na de 21ste is er krachtige planetaire ondersteuning, waardoor het dan een stuk makkelijker gaat. Je start de maand traag op en bent met routinematige zaken bezig. Wel zal je sociaal lekker in je vel zitten en krijg je ondersteuning van privé-, en zakelijke contacten. Je krijgt waardering en respect en dat is een sterke drijfveer.

Voor de Steenbok is het belangrijk gewaardeerd te worden. Er kan goed nieuws zijn, waarbij je kans krijgt te ontplooien. Deel dit met anderen, dit zal dan nog meer stimulans geven. Ondanks energie die tegenwerkt zal je tevreden zijn met dat wat je kunt doen. De periode van de 9de t/m de 11de doe je er goed aan op gezondheid te letten, omdat je kwetsbaar bent. Zorg voor voldoende slaap en ontspan tussendoor. Let op gezonde voeding en slechte gewoontes. Het midden van de maand ben je fysiek sterk. Een prima tijd voor zwaardere karweitjes op je werk of thuis. Vanaf de 21ste zal de planetaire energie je gunstig gezind zijn. Je werkt veel en kunt successen boeken. Er kunnen spannende momenten zijn, waarbij je vooral naar je intuïtie moet luisteren.

Gezondheid
Er is een krachtige energie, waardoor je gezondheid over het algemeen een positieve impuls krijgt. Je bent vitaler dan vorige maand, maar moet er rekening mee houden dat je na de 20ste echt lekker in je vel zit. Voor die tijd is het verstandig je op te laden door te sporten, met sociale contacten af te spreken en een gezond levenspatroon na te streven. Ook is het een prima tijd voor massage en meditaties om je lichaam te verwennen. Let op dat je een stevig ontbijt eet, zodat je de dag goed op kunt starten. Mentaal zal je al gelijk de 1ste week lekker in je vel zitten. Je denkt veel na over je leven en vraagt je af wat er kan veranderen om het leven positief in te zien.

Vanaf de 5de kan je wat minder lekker in je vel zitten. Je hebt moeite bepaalde oude gewoontes te weerstaan of af te leren. Je doet er goed aan hier wel alert op te zijn en te bekijken wat je af kunt leren. Vanaf de 15de heb je het idee dat je langzamerhand in staat bent meer weerstand op te bouwen. Je maakt plannen en vanaf de 21ste zal je ze ook gaan uitvoeren. Daarna zal het steeds gaan en kun je geïnspireerd raken om het leven positief te houden. Let rond de periode van de Volle Maan op dat er wat negatieve energie kan zijn, die jou terug kan trekken.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag