astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Maart 2019

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je beslissingen kunt nemen, zonder dan anderen zich er veel mee bemoeien. Het is een periode, waarin je goed in staat bent om anderen te begrijpen. Dit kan gaan om zakelijke contacten die dingen doen, die jij niet altijd goed begrijpt, maar kan ook gaan om familie, vrienden en liefdespartner. Wat er ook gebeurt, jij kunt niet alleen naar gedrag kijken, maar weet ook te achterhalen waarom mensen zo handelen. Je bent dan ook prima in staat problemen op te lossen en kunt een verbindende rol tussen mensen spelen. Dit geldt meer voor zakelijke contacten. Wat betreft familie en andere privécontacten kun je je maar beter niet teveel bemoeien. Let op dat je niet overhaast reageert en ga deze periode ook geen dingen beëindigen. Qua familie zullen sommige mensen aandacht nodig hebben bij persoonlijke zaken waar ze mee bezig zijn. Het is verder een goede periode om jezelf te analyseren om te bekijken wat je anders zou kunnen doen. Het tweede deel van de maand heb je veel kansen, maar dien je op te letten niet te impulsief te reageren. Misschien het beste wat je kunt doen is om te leren van fouten en dingen die in het verleden niet goed verliepen. Lukt dit, dan kun je veel goede resultaten boeken. Op zich zal je hier zeker toe in staat zijn, waardoor er mogelijkheden komen om je te verbeteren. Werk je voor een baas, dan kun je zeer actief zijn en opvallen voor een nieuwe functie of promotie. Ook is er deze periode meer kans op financiële verbetering. Steenbokken met een eigen bedrijf, dienen zich te concentreren op de mensen die voor hen werken. Het zal belangrijk zijn niet alleen leidinggevend te zijn, maar ook een mentor om werknemers te ondersteunen met dingen waar ze mee bezig zijn. Deze periode is voor de romantiek zeer gunstig.

Singles krijgen mogelijkheden op een nieuwe partner. Gebonden mensen kunnen dingen doen, die ervoor zorgen dat er kansen komen om de band te versterken. Het laatste deel van de maand is spannend met diverse kansen op succes. Toch zal je het niet zo vreemd vinden dat je succes behaalt, omdat je je eigen geluk af kunt dwingen. Bedenk dat onverantwoordelijk gedrag eerder deze maand ook zomaar kan leiden tot ongeluk. Let deze periode extra op gezondheid, omdat die kwetsbaar is. Daardoor heb je meer kans op een ziekte. Neem gelijk voorzorgsmaatregelen door gezond te eten, voldoende te slapen en voldoende te ontspannen. Deze periode van de maand wordt aangeraden om dingen stap voor stap te doen en niet teveel te haasten. Mensen die verantwoordelijk leven, zullen overigens minder kans op ziektes hebben dan mensen die teveel slechte gewoontes hebben. Ook stress kan een belemmering voor de gezondheid zijn. Het zal privé een tijd zijn om vooral aandacht aan je gezin te besteden en andere mensen even links te laten liggen als ze veel belasting op je leven hebben.

Liefde en relaties
Je voelt veel energie en hebt behoefte aan erotiek en romantiek. Dit is allemaal het gevolg van Venus, die vanaf de 1ste naar de eigenzinnige Waterman reist. Dit heeft een positieve werking op je gevoelens en liefdesleven. Je zult gelijk speels en flirterig zijn en dat zorgt er niet alleen voor dat jij naar anderen toetrekt. Jij zult namelijk ook aantrekkelijk voor anderen zijn, waardoor ook jij veel aandacht krijgt. Het zal een maand worden van dromen, fantasie en diepe verlangens. Relationeel zal je diepe banden met mensen aangaan, in de liefde, maar ook met familie en vrienden. Van de 5de t/m de 28ste zal Mercurius een retrograde beweging in de Vissen maken en dit is zeker geen negatieve energie. Je zult er charmant door worden en je bent in staat om op empathische wijze te luisteren. Je vindt het fijn om je partner te verwennen, waardoor er veel liefde tussen jullie is. Singles zijn speels en open en bezitten de vaardigheid om de juiste dingen op het juiste moment te doen. De kans op een serieuze relatie is zeker niet klein. Bijzonder zal zijn dat je erg op je vrijheid gesteld bent, maar dat je het ook fijn vindt om met je partner te zijn of als je single bent met iemand een relatie op probeert te zetten. Positief aan de energie van Mercurius is dat je veel over het verleden nadenkt. Hierdoor kun je bepaalde zaken zelfs veranderen als je denkt dat je dit moet. Ook worden oude problemen opgelost, omdat je nu veel meer in staat bent water bij de wijn te doen. De 9de zal het sextiel tussen de Zon en Saturnus controle over gevoelens geven. Daardoor heb je veel meer het gevoel dat de toekomst er rooskleurig uitziet. Wat je ook moet doen en met wie je ook omgaat, blijf in jezelf geloven en zorg dat je de daadkracht hebt om zowel kleine als grote problemen aan te pakken.

De 20ste zal Mercurius zich met Saturnus verbinden. Alhoewel Mercurius over het algemeen positieve energie biedt, zal je op moeten letten. Je kunt in een relatie net die details missen, zoals belangrijke data of een afspraak die je een tijd geleden gemaakt hebt. Schrijf belangrijke dingen op, dan zal je je partner niet teleurstellen. Ben je single, dan kun je afspraken maken, die je later af wilt zeggen, omdat je er geen zin in hebt. De 21ste zal de Volle Maan in de Weegschaal zoveel stress geven dat je het niet aankan. Misschien doe je er verstandig aan lekker thuis te blijven, niet af te spreken en een eventuele partner aan te geven dat je tijd voor jezelf nodig hebt. Vanaf de 22ste zal Venus de overhand nemen en. Je partner en jij kunnen prima met elkaar opschieten en veel delen. Ben je single, dan heb je behoefte aan vriendschap plus. Komt iemand in je comfortzone, wees dan wel eerlijk voor jezelf en de ander. Vanaf de 26ste zal Venus in de Vissen terechtkomen en de Maan de 27ste t/m de 29ste door jouw teken reizen. Dit zorgt dat je misschien niet altijd even romantisch bent, maar wel zal je in een relatie op vriendschappelijk gebied zeer goed met je partner omgaan. Singles kunnen gevoelens krijgen voor een vriend(in). Je kunt in dit geval jezelf verbazen dat je nu opeens dingen voelt die je niet eerder op deze manier gevoeld kunt hebben.

Carrière en zakelijkheden
Als gevolg van Venus in de Waterman ben je in maart zeer energiek. Daarbij zijn de 1ste dagen geluksdagen. Moet je iets belangrijks doen, wacht dan niet te lang en doe dit gelijk. Opvallend is dat je niet erg creatief bent, waardoor je je beter bezig kunt houden met routinematige taken of taken waar je niet teveel bij na hoeft te denken. Dit kan voor elke Steenbok natuurlijk anders zijn. De een kan beter met denkwerk omgaan en een ander met handwerk. Waar het om gaat, is dat je productief bent en veel werk verricht. Je dient op te passen dat je jezelf niet voorbij loopt. Je mag dan energiek zijn, maar je moet gezond blijven leven. Gezonde voeding, voldoende slaap en ontspanning zullen belangrijk zijn. Ook hierbij zal je op moeten letten dat het aan het type werk ligt, hoe je daarnaast kunt ontspannen. Ben je met denkwerk bezig, dan wordt aangeraden geregeld te sporten en te bewegen. Heb je fysieke taken, dan wordt aangeraden te wandelen en passieve hobby’s te doen. Hoe dan ook, je moet je dus bewust zijn van jezelf en goed in de gaten houden wat er bij je past. Vanaf de 5de zal Mercurius t/m de 28ste retrograde in de Vissen bewegen. Dit kan vooral duiden op dingen die je het best kunt doen als je deze eerder bedacht hebt. Ook fouten, misverstanden, conflicten en taken die eerst niet goed gingen, kunnen aangepakt worden. De 5de en de 6de zijn dagen met veel geluk.

De 10de t/m de 12de dien je even wat rustig aan te doen, door ontspanning te zoeken. De 14de t/m de 16de zullen Mars en Saturnus een prima energie aangaan, waardoor je vastberaden bent. Gebruik de energie om veel werk af te ronden. Omdat de retrograde Mercurius een verbinding met de krachtige Jupiter aangaat, zal je veel zaken uit het verleden aanpakken. De 19de t/m de 22ste is een periode van evaluatie en verandering als gevolg van de kracht van Mars en Pluto. Bekijk voor jezelf wat je kunt veranderen. De energie van Venus zal ook meewerken, waardoor je veel liefde voor geld kunt hebben. Ben je eigen baas, dan kan je prima tegen de concurrentie op en kun je nieuwe mogelijkheden afdwingen. De 24ste en 25ste doe je er goed aan rust te vinden. Daarna zal Mars veel kracht bieden, waardoor je de maand goed af kunt sluiten.

Mentale en fysieke gezondheid
Maart is een prima maand voor de Steenbok, maar je dient wel je eigen beslissingen te nemen. Je hebt soms teveel de neiging om het anderen naar de zin te maken. Hierbij zullen Mars en de Maan je helpen om de juiste dingen op het juiste moment te doen en goede beslissingen te nemen. Het zal deze maand helpen om je fysieke en mentale gesteldheid aandacht te geven. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter je gesteldheid zal zijn. Ook Mercurius kan flink helpen door de retrograde beweging. Daardoor zal je mentaal veel energie ervaren. Venus zal vooral geschikt zijn om op sportief gebied te presteren.

Let op dat je niet te snel wilt gaan. Venus kan jou dan wel eens wat negatievere energie toesturen als je te impulsief bezig bent. Beter kun je dus op een relaxte wijze met sport bezig zijn. Competitieve- en vechtsporten kunnen hierbij minder gunstig zijn. Doe je deze, wees dan wel voorzichtig en let op voor letsel. Door Uranus kun je ook veel kracht hebben, waardoor cardio en fitness wel zeer goed zijn om deze energie er uit te werken. Misschien zal je niet altijd even blij zijn met cardio-oefeningen, maar de planeten zullen je voldoende daadkracht geven om ook hiermee bezig te kunnen gaan. Let op dat de Nieuwe en de Volle Maan wel wat stress kunnen brengen. Je kunt dan erg in de verleiding komen om teveel te werken en je achter ladingen werk te verstoppen. Je kunt dan uiteindelijk minder lekker in je vel zitten. Op die momenten kun je beter frustraties en stress er uitgooien door geregeld intens te sporten, met vrienden af te spreken of lekker in de natuur te gaan wandelen. Natuurlijk zal het ook belangrijk zijn om gezond te eten en geregeld te slapen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag