astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Juli 2018

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je gezin. Je zult dus evenwicht moeten vinden tussen je zakelijke en privéleven.

Positief is dat je carrière en gezin beiden goede energie krijgen, waardoor zakelijk succes zorgt voor een beter gezinsleven en andersom. Sociale contacten en samenwerking zullen belangrijk zijn voor het behalen van succes. In je werk moet je niet dominant zijn en zal je je geregeld aan dienen te passen. De periode dat Saturnus retrograde gaat bewegen zal je afhankelijk zijn van je uithoudingsvermogen en kun je ongeduldig zijn. Op zich niet erg, maar je moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je minder efficiënt en adequaat bezig kunt zijn.

Er hangt ook een spirituele energie, waardoor er ook wel eens momenten kunnen zijn dat je fantaseert over een verre reis, over het verleden, maar ook over de toekomst. Je dient alert te zijn op dromen die je in de nacht kunt hebben, omdat deze een voorspellende waarde kunnen hebben. Het zal een maand zijn, waarin je op sociaal gebied moet zorgen dat mensen jou begrijpen waarom je bepaalde dingen doet. Je bent op zich wel open, maar dan meer voor alledaagse praatjes. Moet je echt je gevoel uiten dan vind je dat een stuk moeilijker. Toch wordt aangeraden om dat wel te doen.

Liefde en relaties
Er wordt voor de Steenbok een actief liefdesleven verwacht. Singles krijgen kansen om de liefde in hun leven te krijgen. Ze zijn aantrekkelijk, sensueel en sociaal, waardoor ze geregeld mensen ontmoeten. Ben je gebonden, dan ben je sentimenteel en vind je het belangrijk om het thuis gezellig te maken. Seksualiteit zal de 1ste week belangrijk zijn. Singles kunnen frustraties krijgen als er geen seks is. Dit geldt ook voor gebonden mensen, die een slecht seksueel liefdesleven hebben. Je begint de maand vrij dromerig en denkt over mooie activiteiten om liefde te bedrijven

. De planetaire stand is de 1ste week vrij positief, waardoor je kunt fantaseren en minder nuchter bent. Let op dat je het 1ste deel van de maand emotioneel kunt zijn, waardoor je niet altijd stabiel bent. Daardoor kun je in een relatie moeite hebben je partner datgene te geven wat die nodig heeft. Er zijn storingen in jullie relatie mogelijk. Heb je een gezonde relatie, dan komen jullie er makkelijk doorheen. Is de relatie niet goed, dan kunnen de Nieuwe Maan en zonsverduistering, in de emotionele Kreeft, bepaalde treurige emoties ervaren. Heb je een relatie die al niet lekker verliep dan zal de druk erger worden. Heb je een goede relatie, dan zal deze alleen maar beter worden.

Singles kunnen verdrietige gevoelens hebben, waarbij ze nadenken over mensen en situaties uit het verleden. Je doet er goed aan om hier iets mee te doen. Heb je contact met een ex dan doe je er goed aan te praten. Is dit niet mogelijk, dan wordt aangeraden er geregeld op uit te trekken en vrienden en familie op te zoeken. Er is de 14de een positieve driehoek tussen Venus en de retrograde Saturnus. Op zich zal deze gezamenlijke kracht zorgen dat je inzicht in jezelf krijgt en je minder emotioneel bent. Je weet waar je aan moet werken en hebt een goed contact met vrienden of familie. Saturnus zorgt ervoor dat je koeler en nuchterder wordt.

Vanaf de 17de zal je hierdoor een stuk lekkerder en stabieler in je schoenen staan. Je hebt misschien minder motivatie om op zakelijk gebied te presteren, maar in de liefde zal je juist warm en sensueel zijn. Gebonden mensen staan open voor gevoelens van hun partner en willen veel liefde met elkaar delen. Singles trekken er graag op uit om mensen op te zoeken. Je bent aantrekkelijk, omdat je warm en lief bent.

Let op dat de Maan de 24ste en 25ste in jouw ordelijke teken reist. Je kunt verstrikt raken, omdat je allerlei normen en waarden in de liefde toepast. Bedenk dat dit in de liefde niet handig is. Je kunt dan moeilijk en star worden en dat kan een relatie er niet beter op maken. Ben je single, dan doe je er goed aan deze dagen liefde voorbij te laten gaan. De laatste dagen zal de Volle Maansverduistering zorgen dat je een stuk serieuzer in de relatie staat. Je hebt behoefte aan intimiteit en bent ook erg positief in de liefde.

Werk en financiën
De planetaire stand laat het begin van de maand zien dat de energie zich vooral richt op je gezinsleven of familie. Na de 22ste zal energie meer gericht zijn op je carrière en andere zakelijke ontwikkelingen. Financieel zal het wat anders zijn, omdat er bijna de hele maand verminderde kans op meer inkomen of goede investering zal zijn. Dit komt, omdat de planetaire stand niet echt positief is, waardoor je dus voorzichtig moet doen. Alleen na neutrale deskundig advies en als je intuïtie zegt dat het kan, kan je pas handelen. Ook bij het inkopen of verkopen dien je voorzichtig te zijn en eerst te onderzoeken of je er werkelijk iets mee bereikt. Je zult het begin van de maand moeite hebben op te starten, omdat je met je hoofd al in de vakantiesfeer zit en veel met mensen in je privéleven bezig bent. Je doet er goed aan evenwicht te vinden, zodat je zowel zakelijk als privé voldoende tijd kunt besteden aan datgene wat belangrijk in je leven is. Bedenk dat je beter kunt presteren als je privé actief bent gaat en je lichaam fit is. Je kunt je dan beter concentreren. De 5de t/m de 7de zal de Zon in oppositie met Jupiter staan. Dit biedt een sterke sociale energie, waardoor je makkelijk met collega’s en andere zakelijke contacten om kunt gaan. Het is een prima periode om samen te werken.

Let op dat de 10de en de 11de juist minder is en dat je met bepaalde collega’s meer moeite kunt hebben. Er wordt aangeraden relaxt te blijven en geen olie op het vuur te gooien. Dan kun je de problemen prima aan en zal je hier redelijk simpel doorheen komen. Overigens zal de 9de Venus in de Maagd komen en dit zorgt dat je wilt onderzoeken en experimenteren met dingen die jouw interesse hebben. De Nieuwe Maan en de zonsverduistering kunnen de 13de een zeer spannende energie brengen, waardoor er verrassende zaken ontstaan. De 16de zal Mercurius een band vormen met Pluto en dit kan diepzinnige gedachten losmaken, waarmee je op intellectueel gebied sterk voor de dag kunt komen.

Let op dat je soms ook kunt piekeren en dat zal dan minder gunstig zijn. De 17de en 18de is belangrijk om relaxt te blijven en vooral koel met problemen om te gaan. Vanaf de 21ste zal de energie sowieso kalmer worden. Je voelt je geweldig en bent zeer geïnspireerd om iets te bereiken. Er zal een gelukkige energie zijn, waardoor alles wat je doet over het algemeen een grote kans van slagen heeft. De 24ste en 25ste zijn geweldige dagen om een nieuwe baan of promotie te krijgen. Ook belangrijke zaken kun je het best deze periode doen, omdat er een goede energie is.

De retrograde Mercurius zal vanaf de 25ste krachtige energie brengen, waardoor je meer tijd neemt om beslissingen te nemen. Ook kunnen er meer kansen komen, waardoor je veel bereikt. Je krijgt van Mercurius de kans om goed na te denken en keuzes op een verantwoorde manier te maken. De Volle Maan zal vanaf de 28ste inspiratie in je losmaken. Durf ideeën te uiten, omdat de stand van de planeten laat zien dat deze je financieel veel opleveren, omdat de Maan door jouw sector van financiën reist. Daarbij is de verwachting dat dit niet alleen deze maand iets oplevert, maar ook in augustus.

Mentale en fysieke gezondheid
Er wordt voorspeld dat je tot aan de 23ste op moet letten voor gezondheidsklachten. Daarna zal er een ontspannen sfeer zijn, waardoor je weer op kunt laden. Ook emotionele gezondheid zal een belangrijke rol spelen en deze zal over het algemeen beter zijn als je goede vrienden hebt en je vanuit je familie gesteund wordt. Er wordt verder aangegeven dat zelfvertrouwen een krachtig middel is om je gezondheid vast te houden. Hoe onzekerder je bent, hoe minder sterk je op fysiek niveau bent.

De 1ste week is fantastisch om de natuur in te gaan en je goed te ontspannen. Let de 5de op dat je gewrichten kwetsbaar zijn. Merk je dit, dan doe je er goed aan gas terug te nemen. Je lichaam geeft hier namelijk een boodschap mee af, die je niet moet negeren. De 2de week is over het algemeen zeker niet slecht, maar let op dat er spanning kan hangen, waardoor niet alles even goed zal gaan. Blijf vooral de rust bewaren en zorg voor gezonde voeding en werk stress er uit door geregeld te sporten.

Het midden van de maand is misschien wel de moeilijkste tijd. Vraag vooral aan sociale en zakelijke contacten om jou te ondersteunen, dan kom je makkelijker door deze tijd heen. Vanaf de 23ste zal een prima periode worden en zit je zowel mentaal als fysiek lekker in je vel. De Maan in jouw teken zal veel kracht geven en ook de retrograde Mercurius zal positief op je fysieke en mentale gestel werken. Tenslotte zal de Volle Maan een positief duitje in het zakje doen, waardoor je de maand prima af kunt sluiten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag