astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet twijfelt aan de dingen die je doet. Je staat stevig in je schoenen en verweert je prima, zelfs als mensen je aanvallen. Vanaf de 6de zal de focus naar je privéleven gaan. Venus en Mercurius reizen in de Ram. Je hebt veel emoties en wilt die met vertrouwde mensen delen. Het is een tijd voor sociale contacten en liefde. De 9de reist Jupiter retrograde in de Schorpioen. De energie maakt je passiever, waardoor je minder met de toekomst bezig bent, zowel in carrière als privéleven. Dit hoeft niet erg te zijn, als je er maar niet te gestrest door wordt. Beter is het om wat gas terug te nemen. De 17de zal Mars in je teken binnenkomen en dat biedt meer energie. Je bent gedreven en weet wat je kunt doen om kansen af te dwingen. Je richt je niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn.

Er zijn aanwijzingen dat de dingen, die je nu doet, voor de komende twee jaar succes opleveren. Je bent enthousiast, positief en assertief, zodat je de juiste dingen kunt doen om te ontwikkelen. Daarbij zal de Nieuwe Maan de 17de in de Vissen komen. Je bent niet alleen fysiek, maar ook mentaal zeer actief. Je neemt makkelijk kennis op, waarbij je ideeën krijgt hoe je die kunt vergaren. Vanaf de 20ste zal de Zon naar de Ram reizen en dit zorgt voor positieve energie wat betreft sociale contacten. Vanaf de 22ste zal Mercurius retrograde in de Ram bewegen. Je kunt gevoeliger zijn en weet je gevoelens moeilijk te uiten. Je kunt deze tijd het best vertrouwde mensen om ondersteuning vragen en problemen uit het verleden oplossen. Het is een tijd voor vrienden en familie, het opknappen van je huis of oplossen van emotionele problemen. Het eind van de Maand zal Venus in de Stier liefdesenergieën brengen. Je bent romantisch en aanhankelijk en graag met liefde bezig. Het contact met je partner wordt versterkt. Singles kunnen een nieuwe partner aantrekken. De 31ste zal de Nieuwe Maan je intellectueel versterken. Je kunt problemen oplossen en goed investeren. Je weet wat je nodig hebt om te ontwikkelen en bent zeer verantwoordelijk.

Liefdesrelaties
De 1ste dagen loop je nog teveel met werk en zaken in je hoofd rond. De energie is er echter geschikter voor om te genieten en juist minder met dit soort zaken bezig te zijn. Er wordt aangeraden wat meer evenwicht te vinden tussen werk en pleziertjes. Trek er dus lekker met je partner of andere geliefden op uit en geniet van ontspanning, liefde en erotiek. Je zult merken dat frisse lucht je libido en lusten versterkt, waardoor er meer ruimte komt om lekker te genieten. De periode van de 4de t/m de 8ste zal je al veel meer in staat zijn dit te doen. Je voelt je gemakkelijker om even wat minder ambities te hebben en tijd aan de liefde te besteden. Het zal een prima tijd zijn om je relatie te versterken. Je hebt vooral de 5de t/m de 7de geweldige ideeën om activiteiten met je partner te plannen. Ben je single, dan zal je vooral de 7de en 8ste veel kans hebben op een nieuwe partner. Je bent sensitief en sexy en daardoor zeer aantrekkelijk. Wees eerlijk voor jezelf en een ander en geef duidelijk aan wat je wilt, spanning of een serieuze relatie. Haal deze niet door elkaar omdat je jezelf of de ander kunt kwetsen. Overigens is deze periode uniek door voorspellende dromen, die werkelijkheid kunnen worden.

Na de 8ste zal Jupiter retrograde bewegen, waardoor je veel nadenkt over wat je in de liefde bereikt hebt. Je kunt dingen doen om liefde te versterken. Verschillende planeten volgen de 11de en 12de een disharmonisch patroon en dit kan zorgen voor irritatie. Let daar wel op, omdat er problemen in sociale contacten kunnen zijn. De 13de en 14de zijn een stuk beter en tot de 22ste kan er dan ook veel romantiek te bespeuren zijn. Daarna kun je moeite hebben om emoties onder controle te houden. Neem dingen dit laatste deel van de week niet te persoonlijk op. Met name de retrograde Mercurius zorgt dat je je minder goed kunt uiten. Dit kan storing geven in een relatie of met andere sociale contacten. Dit zal vanaf de 25ste weer beter gaan, waardoor er veel romantische energie kan hangen.

Seksuele relaties
Je wilt deze maand niet alleen met werk bezig zijn. Je bent misschien nuchter en over het algemeen erg zakelijk, maar zult ook wel degelijk seks nodig hebben. Daar zal de kosmische energie zeker een handje bij helpen, omdat er veel planeten in de Vissen verblijven. Dit zorgt er meestal voor dat je een zeer sensuele en erotische uitstraling hebt. Het zal een maand worden om even minder controle op je leven uit te oefenen en je lekker te laten gaan. Natuurlijk is het belangrijk om verantwoordelijk te blijven, maar je zult er ook wel van genieten om losser te zijn.

Je bent dan ook geregeld erg speels en geniet van erotische spelletjes met je partner of, als je single bent, met mensen waar je mee flirt. Je bent inventief en kunt leuke dingen bedenken om romantiek en erotiek in je leven aandacht te geven. Het midden van de maand ken je jezelf soms niet eens meer, omdat je dan heel passioneel bent. Je partner zal van je genieten. Ben je single, dan zal je niet lang zonder seks blijven. Na de 22ste zullen je zintuigen door Mercurius geprikkeld worden en wil je op allerlei gebieden en manieren liefde ervaren. Let op dat je, als je gebonden bent, soms over grenzen kunt gaan. Ben je single, dan zal je eerlijk moeten zijn als iemand jou leuk vindt. Wat wil je? Spanning of een serieuze relatie.

Werk en financiën
Alleen de 1ste dagen van de maand zal je op werk gericht zijn. Je zult snel merken dat je minder actief kunt worden en dat je meer geduld moet hebben. Misschien doe je er verstandig aan eerst wat rust te nemen en te ontspannen en gezellige dingen in je privéleven te doen. Natuurlijk zal je tijd en aandacht voor je werk moeten hebben, maar je kunt best wat vaker een vrije dag nemen. Communiceer wel met collega’s, leidinggevenden of zakelijke partners, zodat er geen misverstanden zijn. Vanaf de 5de zal je merken dat je meer evenwicht kunt vinden en dat je focus meer op liefde en vrienden ligt. De 6de t/m de 8ste kunnen er dingen gebeuren, waardoor je in staat bent zeer goede prestaties neer te zetten. Er lijkt zelfs op financieel gebied een goede periode aan te komen. Na de 8ste zal Jupiter retrograde in de Schorpioen reizen en dit zorgt voor vertragende energie. Je zult heus niet onverantwoordelijk zijn, maar alles gaat gewoon wat langzamer. Heb je die mogelijkheid, dan zal je beter wat vaker vrij kunnen nemen.

De 13de t/m de 15de zal je wat moeilijk en dwars zijn. Tracht dit zoveel mogelijk onder controle te houden en blijf nuchter nadenken. Je kunt anders conflicten veroorzaken, die moeilijk op te lossen zijn. Vanaf de 17de zal het allemaal rustiger zijn en kun je prima presteren, alhoewel je privéleven nog wel het belangrijkst is. Je blijft echter wel ambitieus en zal, ondanks de vertragende energie met name vanaf de 22ste veel goede ideeën hebben. Je bent fysiek minder actief, maar je kunt prima nadenken en allerlei plannen en doelen voor de lange termijn maken.

Gezondheid
Het wordt een maand waarin je humeur onder druk komt te staan. De voornaamste oorzaak lijkt te zijn dat je vooral mentaal moe kunt zijn. Krijg je eenmaal stress, dan kan er een depressie uit voortkomen, maar zal je fysiek wat minder actief zijn, vooral als Jupiter retrograde gaat bewegen. Tracht jezelf dus onder controle te houden. Je doet er goed aan gelijk al in het begin van de maand je voedingspatroon onder de loep te nemen en te zorgen dat je voldoende beweegt. Verbrand voedingsstoffen door te sporten of andere fysieke activiteiten te doen. Ook is het verstandig geregeld te slapen, voldoende te ontspannen en te mediteren. De Volle Maan aan het begin van de maand zal positieve energie bieden om gelijk dingen aan te pakken. Omdat ook de Nieuwe Maan en de 2de Volle Maan aan het eind van de maand energie bieden, zal het waarschijnlijk een tijd worden, waarin je jezelf onder de loep kunt nemen en belangrijke beslissingen kunt nemen om je leven een positieve wending te geven. Let de 3de en 4de week op dat je passiever bent. Aan het eind van de maand zal je meer fysieke energie ervaren.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen.

Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag