astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Steenbok 2018

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee houden dat er situaties kunnen zijn die je leven onder druk zetten. Lukt het je om hier nuchter mee om te gaan, dan zal je veel steun van deze planeten krijgen en gaat alles zoals je wilt. Er wordt voor deze maand aangeraden meer naar je hart en intuïtie te luisteren, dan naar intellect en nuchtere krachten die er in je plaatsvinden. De meeste dingen die er namelijk zullen gebeuren verlangen dan ook meer van je intuïtie. Er kunnen zeker moeilijke momenten zijn, maar dan wordt aangeraden hier gelijk iets mee te doen.

Blijf je te lang wachten dan wordt het alleen maar moeilijker. Reageer dus op de juiste manier, dan zal je het een en ander op kunnen lossen. Wanneer er echter iets gebeurt of mensen vragen je om iets te doen, dan is het belangrijk om naar emoties te luisteren. Zeggen deze dat je iets niet moet doen, doe het dan ook niet. Let op dat deze gevoelens soms erg diep liggen, waardoor je niet altijd doorhebt wat ze je aangeven. Ga je tegen je intuïtie in, dan wordt er gewaarschuwd dat er een negatieve invloed ontstaat, die je gezondheid in gevaar kan brengen. Het lijkt een periode te zijn, waarin van je gevraagd wordt geduldig te blijven. Je hebt soms het idee dat dit niet mogelijk is, omdat je ergens geen tijd voor hebt. Dit zit echter in jezelf, omdat je soms onzeker kunt zijn. Neem dus gewoon wat meer tijd bij dingen die moeilijk te doen zijn. Zorg ervoor dat je zelfverzekerd blijft en dat je je vertrouwen niet in je talenten en vaardigheden verliest. Je kunt dan bereiken wat je wilt, zolang je geduld weet te houden en je goed voorbereid als dit nodig is. Voor je carrière geldt dat je best wel wat flexibel en open kunt zijn, omdat dit meer resultaat lijkt te brengen dan als je alleen maar op efficiëntie let.

Liefde en relaties
Het liefdesleven van de Steenbok is gunstig. Er zijn mooie gebeurtenissen en activiteiten en je kunt nieuwe mensen ontmoeten. Singles zullen genieten van dat wat voorbijkomt, maar het is geen maand waarin je op zoek bent naar ware liefde. Je vindt het prima zo en alleen als iemand werkelijk bijzonder is, zal je hierop ingaan. Moet iets gebeuren, dan zal dit vanzelf tot het gewenste resultaat leiden. Ook ben je in staat problemen uit het verleden op te lossen. Dit kan betrekking hebben op het probleem van anderen, maar ook op die van jouzelf. Je kunt wel veel aan jezelf denken, maar op zich ben je zeker niet hebzuchtig of egoïstisch. Je zult mensen zeker niet kwetsen, tenzij ze over je grenzen heengaan.

Steenbokken met een relatie zullen sterk betrokken zijn bij de beslommeringen van huis- of familiegenoten. Dit hoeven zeker niet altijd problemen te zijn, maar kunnen ook activiteiten zijn, die gepland worden. Je vindt het fijn om mensen te helpen. Het is dan ook een prima maand om er voor je vrienden, familie en gezin te zijn. Ook kun je veel liefde bieden aan je partner. Denk erom dat je nog voldoende tijd overhoudt voor eigen activiteiten, zodat je jezelf niet over de kop jaagt. Heel grote conflicten of problemen kunnen niet snel ontstaan, maar gebeuren ze toch, wees dan niet bescheiden en zorg dat je daadkrachtig handelt. Laat je deze maand dingen op hun beloop, dan kunnen er ernstige ontwikkelingen zijn, omdat Uranus een zeer negatieve energie kan sturen. Al vanaf de 1ste week zal je merken dat het een prima maand kan worden. Je kunt liefde bieden en krijgt veel terug. Heb je een relatie en zitten jullie op één lijn, dan kunnen jullie activiteiten plannen om de relatie nog beter te maken. Je bent sterk op je partner gericht en de ander op jou. Merk je echter dat jullie niet op één lijn zitten, dan is het belangrijk om hier iets mee te doen en doortastend te handelen. Singles kunnen de 1ste dagen relaxt achterover hangen, omdat er niet veel spannends zal gebeuren, maar dit vind je ook wel lekker relaxt. Vanaf de 5de zal Saturnus krachtige energie bieden, omdat deze planeet weer voorwaarts gaat bewegen. Je zult opwinding ervaren en bent er klaar voor om de liefde in je leven te halen. Voor zowel gebonden mensen als singles is het een prima periode voor romantiek en erotiek. Alles wat je wilt kan daadwerkelijk zo gebeuren. Ook vriendschappelijk kun je veel contacten hebben of nieuwe maken. Je bent sympathiek en charmant, waardoor je makkelijk vrienden maakt.

De krachtige planeet Mars reist vanaf de 10de in de Waterman en dit zorgt voor flink wat bijzondere en spannende ideeën en voorstellen op gebied van romantiek en erotiek. Ben je gebonden, dan vind je het spannend om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel zou doen. Je bent wel voorzichtig, maar het kan interessant zijn. Ben je single, dan kun je je grenzen flink opschuiven, maar moet je opletten dat je niet te ver gaat. Tot en met de 15de voel je je zeer goed. Zowel gebonden mensen als singles zullen zich echter het liefst op één persoon richten als het om liefde gaat, maar voor de rest mag iemand best ver gaan. Vanaf de 20ste is het belangrijk gevoelens te uiten, omdat mensen zich wel eens af kunnen vragen, wie je bent en wat je precies wilt. Vanaf de 23ste zal het vierkant tussen Mercurius en Saturnus je ondersteunen, waardoor je duidelijkheid over jezelf krijgt en je in staat bent gevoelens aan anderen te uiten. Je bent zowel vriendschappelijk als in de liefde iemand die veel voor anderen kan betekenen.

De 25ste en 26ste brengen storing als gevolg van het plein tussen de Zon en Saturnus. Je wordt uitgedaagd en zal anderen willen bewijzen dat je beter bent. Ben je gebonden, dan kun je hier wel eens erg ver in gaan en bezitterig en jaloers worden. Ben je single, dan kun je erg hard zijn voor iemand die jou wel erg leuk vindt. Ga jezelf niet bewijzen en blijf in je eigen kunnen geloven. Vanaf de 27ste heb je jezelf weer helemaal onder controle en is het een prima periode voor vriendschappen en de liefde, waarbij je mensen graag wilt ondersteunen en er voor ze bent.

Carrière en zakelijkheden
Het zal belangrijk zijn om overzicht te houden in dat wat je moet doen. Hierbij kan Mars op een goede manier in de ruimte staan. Heb je oog voor wat je allemaal moet doen, dan zal je veel meer vertrouwen hebben. Daardoor zal je lekker in je vel zitten en straal je dit uit. Dit zal zeker in je voordeel werken en zorgen dat je veel succes kunt behalen. Durf buiten je comfortzone te treden en wees niet behoudend. Het zal belangrijk zijn om vlot en vernieuwend met je werk bezig te zijn.

Ben je te conservatief, dan zal je waarschijnlijk minder presteren. Heb je daar vrede mee, dan is er natuurlijk niets aan de hand en kun je een relaxte maand meemaken. Mensen wel plannen hebben om iets te bereiken, moeten alert en progressief blijven. Je kunt jezelf anders buitensluiten en dan minder gelukkig zijn met wat je bereikt. Mensen die voor zichzelf werken, kunnen met veranderingen te maken krijgen, die nu niet veel op leveren, maar voor de toekomst belangrijk kunnen zijn. Je krijgt namelijk veel meer zicht op datgene wat je later zou kunnen bereiken. Het wordt een prima maand om klanten en concurrenten te laten zien wat je voor vaardigheden en talenten bezit en weet waar je het over hebt. Zijn er problemen, dan doe je er verstandig aan deze daadkrachtig op te lossen. Het is zeker geen maand om zoete koekjes te bakken en je hoeft heus niet altijd maar even diplomatiek bezig te zijn. Steenbokken die voor een werkgever werken, zullen waarschijnlijk geen belangrijke veranderingen meemaken. Datgene wat verandert, zal niet schokkend zijn. Er wordt dan aangeraden je relaxt op te stellen en niet te impulsief en ongeduldig te reageren als er iets verandert of als er problemen optreden. Merk je dat bepaalde zaken niet goed gaan of krijg je kritiek ga dan niet vol de aanval in of verdedig jezelf niet te erg. Blijf rustig, dan zal je er vanzelf doorheen komen en zullen mensen minder fel reageren.

Financieel is het voor Steenbokken wel een prima periode om risico’s te nemen, maar doe dit alleen als je gevoel zegt dat je een grote kans van slagen hebt. Heb je een eigen bedrijf, dan zal je in een groot project veel kans hebben, zolang je maar weet wat je wilt en je eigen koers vaart. De stand van de sterren en andere hemellichamen laat zien dat je je al vanaf het begin van de maand moet concentreren op datgene waar je mee bezig bent. Dat betekent dat je naar je gevoel moet luisteren, geen dingen moet doen die te risicovol zijn en ook moet luisteren naar wat anderen aangeven. Daarbij zal de 1ste week belangrijk zijn om te handelen en niet om af te wachten. De 5de beschrijft jouw heersende planeet Saturnus een gunstige baan, waardoor het meeste wat je doet goed verloopt en succes biedt. Je zult minder vertraging ervaren en op een krachtige manier met je carrière bezig zijn. De 7de is er een positieve verbinding tussen Mercurius in de praktische Maagd en Saturnus in de ambitieuze Steenbok. Hierdoor vind je het belangrijk plannen te maken en orde aan te brengen. De energie zal motiveren, waardoor bepaalde verwachtingen ook uit komen.

De 10de start Mars met een reis door de Waterman en in jouw sector van financiën. Daarnaast zal Venus een sextiel met Saturnus vormen. Daardoor zal de energie tot de 15de toekomstbeelden vormen, die via dromen of intuïtie doorkomen. Je weet wat er kan gebeuren en hoe dit te volbrengen. Vanaf de 21ste zal Mercurius in de Weegschaal verblijven en dit biedt inspiratie en een goed contact met collega’s en leidinggevenden. Geef je zelf leiding, dan kan je dit prima doen. Let de 22ste en 23ste op dat je privéleven storend op je carrière werkt. De 25ste zal het vierkant tussen de Zon en Saturnus een prima energie geven om problemen op te lossen. Je bent in staat compromissen te sluiten en kan goed tegen kritiek. Je zult deze maand verder prima functioneren en goed afsluiten.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een maand om op de motivatie te letten. Daar schort het wel eens aan, waardoor je niet altijd zin hebt om je uitermate in te spannen. Je zult al de 1ste dagen van de maand moeten kijken of je lekker in je vel zit en of er iets is wat je kunt veranderen. Het gaat er vooral om hoe je jezelf verzorgd. Steenbokken die minder lekker in hun vel zitten, zullen daar veel meer moeite mee hebben. Zorg dus voor jezelf, niet alleen qua emoties en gezonde levensstijl, maar ook fysieke uitstraling. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe gezonder je leeft en hoe prettiger jij in contact met mensen bent.

Lukt het je voor de 5de hier stappen in te maken, dan zal je de maand prima doorkomen. Je bent dan gemotiveerd en fysiek zeer sterk om er iets van te maken. Lukt dit niet, dan zal je moeite hebben actief te zijn en blijf je het liefst thuis hangen. Er wordt aangeraden vanaf de 5de minimaal drie dagen per week te sporten of voldoende te bewegen. In de periode rondom de 10de mag je dit zelfs intensiveren. Rond de 15de moet je echter opletten, omdat je energie dan zwakker is. Dan is het ook wel verstandig om even gas terug te nemen. Vanaf de 24ste zal je een sterke drang voelen om gezond te gaan leven wat betreft voeding en genotsproducten. Dit zal dan ook een prima periode zijn om bepaalde mindere gewoontes af te leren.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn.

Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag