astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Steenbok November 2018

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je kunt overdrijven en jezelf voorbij lopen. Er komen echter veel interessante mogelijkheden en activiteiten, waardoor het een bijzondere maand wordt. Het belangrijkste is oprecht en eerlijk te zijn. Het is belangrijk dat je mensen, die niet eerlijk handelen, niet de rug toekeert. Beter kun je ze helpen om dingen op een andere manier te doen. Je zult merken dat je hier meer mee bereikt.

Er zijn deze maand momenten dat er voorspellende dromen of profetieën zijn, die jou iets vertellen om naar toe te leven. Dit kan bij jou onbegrip opleveren over tijd en plaats om te handelen. Er wordt aangeraden om de rust vast te houden, tot je voelt dat de tijd aangekomen is om iets te doen. Dit lijkt raadselachtig, maar je zult vanzelf aanvoelen wat er bedoeld wordt. Qua liefde is er een bijzondere sensuele energie. Mentaal redeneren en logica kun je soms beter achterwege laten. Dit komt door de Maan die een bijzondere positie inneemt en de Steenbok tot minder rationeel gedrag aanzet. Grote investeringen, contracten, belangrijke besprekingen of beslissingen zullen beter uitpakken als je naar intuïtie luistert. Ook kun je je beter niet laten beïnvloeden of dwingen door mensen die jou bepaalde dingen willen laten doen. Overleg met vertrouwde mensen en luister vooral goed naar hun adviezen.

Liefde en relaties
De energie kan alle kanten opgaan, waardoor je verrast wordt met allerlei spannende dingen, die je liefdesleven verrijken. Echter, de energie kan er ook voor zorgen dat je een tekort aan liefde ervaart. Wees niet bevreesd dat het een slechte maand wordt, omdat je over het algemeen een rustige periode meemaakt. Ook is het een romantische periode en zal je in principe niets tekort komen. Je dient wel eerlijk te zijn en gevoelens te uiten, omdat er storende energie aanwezig zijn. Praat dus met een geliefde of bespreek dingen met één van je beste vrienden. Je zult hier veel aan hebben, omdat je dan beter weet hoe je met romantiek om moet gaan. Doe hier alleen iets mee als je iemand echt kunt vertrouwen, omdat het ook nadelig kan werken. Ben je single, dan is het een prima tijd voor nieuwe vrienden en kan er zelfs liefde in je leven komen. Ga er alleen op in als iemand betrouwbaar en eerlijk is. Voel je gelijk al dat iemand onbetrouwbaar is, houd dan je verstand erbij. Neem bij de 1ste twijfels gelijk het besluit om achteruit te gaan. Kom je mensen voor vriendschap tegen, dan kunnen deze in de toekomst belangrijk worden. De retrograde bewegingen van planeten bieden geregeld herinneringen. Deze zullen over het algemeen bijzonder positief zijn. Je kunt bepaalde fouten overwinnen en dingen, die al goed gingen, terughalen. Daardoor zal romantiek versterkt worden en is er kans op hernieuwd contact met een ex-partner. De stand van de hemellichamen verraadt dat gebonden mensen emotioneel lekker in hun vel zitten. Je kunt stabiel zijn en meer liefde aan je partner geven. Het is een prima tijd voor het oplossen van bepaalde problemen. Je kunt beter minder rationeel zijn en gebruik maken van emoties en intuïtie. Steenbokken die teveel van vrijheid genieten, kunnen problemen krijgen en vooral met een jaloerse partner. In dit geval is communicatie belangrijk om problemen te voorkomen.

Ondanks de kosmische kracht zal de romantiek veel energie kosten. De gevoelige driehoek tussen de Zon en Neptunus zorgt vanaf de 6de voor een spirituele energie. Je kunt dan namelijk een onbehaaglijk gevoel hebben, waarbij je je meer zorgen om geliefden maakt dan om jezelf. Dit zal je lastig vinden, omdat je dit niet gewend bent. Een partner of andere geliefden waarderen dit. Vanaf de 9de zal Venus liefdevolle energie delen met de passionele Mars en dit heeft een positieve werking op liefde, maar ook op je sociale leven.

Let op dat Venus naast romantiek ook gevoelens van jaloersheid en bezitterige gevoelens teweeg kan brengen. Mars zorgt ervoor dat je hier over het algemeen wel over heenstapt en jezelf weet te controleren. Vanaf de 16de gaat de retrograde Mercurius in de vurige Boogschutter reizen. Dit zorgt op vele gebieden voor spannende energie. Er zijn obstakels, maar er zal ook veel vuur zijn, waardoor conflicten en erotiek hand in hand gaan. Let op, dat je hier controle overhoudt. Het zal het 2de deel van de maand een prima periode zijn om met een partner romantische activiteiten te doen. Ben je single dan is het een goede tijd om exotische plekken te bezoeken en dates te maken. Blijf dus niet afwachten, anders kom je geen leuke mensen tegen. De 27ste zal er een sextiel zijn tussen Mars en Saturnus, waardoor je romantische doelen kunt bereiken. Let wel op dat je het geduld bewaart, omdat niets zomaar zal gaan. Acties die je nu onderneemt, zullen pas later werkelijk tot resultaten leiden.

Carrière en zakelijkheden
November is een maand met nieuwe mogelijkheden. Omdat je inventief en creatief bent, kun je zelf tot nieuwe ontdekkingen komen. Je bent initiatiefrijk en kunt je strategische opstellen. Je bent van jezelf iemand die nuchter en zakelijk is en dat zal deze maand niet anders zijn. Daardoor kan de Steenbok over het algemeen vertrouwen in de toekomst hebben. Er wordt vanuit de stand van de hemellichamen geadviseerd naar de toekomst te kijken. Projecten op de lange termijn zullen over het algemeen betere mogelijkheden bieden dan op de korte termijn. Nadeel zal zijn dat veel van je handelingen pas later resultaten kunnen geven. Je zult geduld op moeten brengen en teleurstelling onder controle houden. Vertrouw op de toekomst, dan komt het allemaal goed. Zijn er concurrenten en mensen die negatief zijn, zorg dan dat je daadkrachtig bent, maar niet agressief. Vaak zal het beter bij je passen om juist rustig te blijven en anders te reageren dan mensen doorgaans doen. We leven in een periode, waarin mensen snel de verdediging ingaan. Wanneer jij juist rustig blijft en dingen uitlegt, zal je meer kunnen bereiken en hangt er vredelievende energie. Mensen die voor een baas werken, zullen energiek zijn en een verlangen ervaren om te werken en zich te ontwikkelen. Het is een prima maand voor promotie, een nieuw project of zelfs een geheel nieuwe werkgever. Ook het aangaan van een nieuwe opleiding of door op een andere manier kennis op te doen, zal zijn vruchten afwerpen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, zullen goede energie ervaren om met nieuwe opdrachten te starten. Ook is het verstandig om kennis van de producten of diensten die je aanbiedt, te vergroten. Het is een prima maand om adviezen aan mensen te vragen. Je zult verbaasd zijn over datgene wat je hieruit haalt. Misschien twijfel je wel eens of dit haalbaar is, maar gaandeweg merk je dat dit zeker zo zal zijn. Er zijn aanwijzingen dat zowel mensen die voor een baas werken als mensen die voor zichzelf werken financieel vooruit gaan.

Er kunnen veranderingen zijn, waarbij je andere invloeden in je leven kunt merken. Het is daarom erg verstandig gebruik te maken van mogelijkheden die je krijgt en mensen die willen ondersteunen. Begin november zal de retrograde Venus terug naar de Weegschaal reizen. Deze kan helpen bij het behalen van doelen. Ook kan je beter doorhebben welke prioriteiten je moet stellen om jezelf op de goede manier te ontwikkelen. Je kunt aangemoedigd worden om samen te werken en kunt daardoor beter in staat zijn een bepaalde missie te bereiken. De 5de is er positieve energie vanuit de driehoek die de Zon en intuïtieve Neptunus t/m de 9de aangaan. Daardoor zal je intuïtie je veel brengen. Je bent niet alleen in staat nuchter en zakelijk bezig te zijn, maar ook om je gevoel mee te laten spelen. De 11de en 12de zullen een prima energie herbergen, waardoor je er goed aan doet juist dan met bepaalde zaken te starten en geluk af te dwingen. Het zijn prima dagen om te communiceren, waardoor vergaderingen, belangrijke gesprekken maar ook het afsluiten van contracten en nemen van belangrijke beslissingen je goed afgaan. Vanaf de 15de is er een zeer sterke en motiverende energie.

Mars gaat vanaf de 15de in de Vissen bewegen en zorgt ervoor dat je je talenten volledig kunt benutten. De 16de zal Venus een gelukkige energie brengen en zorgt de retrograde Mercurius voor rust. Daardoor kun je met dingen starten, die je eerst niet wilde doen, maar waar je nu wel veel meer zin in gaat krijgen. Vanaf de 21ste zal de Zon zich met de retrograde Uranus verbinden. Hierdoor kun je een tweede kans krijgen bij iets wat misschien eerst niet echt gelukt was of zelfs fout ging. De 27ste zal er een sextiel zijn tussen Mars in de Vissen en je heersende planeet Saturnus. Je zult hierdoor tot het eind van de maand gestimuleerd worden om kansen af te dwingen en mogelijkheden te zoeken voor het ontwikkelen van jezelf.

Mentale en fysieke gezondheid 
Start met goede voornemens. Wacht je te lang, dan wordt het moeilijk patronen te veranderen. Start met gezonde voeding, sport en beweeg meer en zorg voor voldoende slaap.

De Steenbok vindt het erg moeilijk zich hieraan te houden. Vooral genotsproducten en aandacht voor carrière dienen doorbroken te worden. De Maan, Saturnus en Uranus helpen en als je voor de 10de patronen doorbreken hebt, zal je dit langer vol kunnen houden. De 11de en 12de heb je, als gevolg van de Maan in jouw teken, fysieke energie, waardoor je flink kunt sporten of bewegen. Daarna zal de Maan een verbinding met Pluto aangaan. De energie is intens en beweging is minder belangrijk, omdat je metabolisme versnelt. Venus en Mercurius zorgen vanaf de 16de voor energie om soepele spieren te krijgen. Ga lekker naar buiten en geniet van wandelen, fietsen en frisse lucht. Vanaf de 20ste moet je opletten dat anderen nadelig op humeur werken. De Zon in de Boogschutter zal vanaf de 22ste helpen om relaxt en gezond te blijven. Rond de 24ste verbindt de Zon zich met Jupiter en geven de Maan en Saturnus storende energie. Het wordt geen makkelijk eind van de maand, maar je kunt zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang.

Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag