astro content

Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari - Januari 2018

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Toch kan je juist deze energie gebruiken om wat toegankelijker te zijn voor mensen in je omgeving. Niet iedereen heeft normaal gesproken helemaal door wie jij bent en wat je nu eigenlijk wilt. De energie van de Maan zal hier een hulp bij kunnen zijn, omdat je een stuk meer open bent. Je bent empathisch en liefdevol en als je deze op de juiste manier gebruikt zal dit veel profijt bieden in sociale, maar ook liefdevolle contacten.

Op de 11de zal Mercurius in je teken verblijven en dit zorgt ervoor dat je in staat bent zowel ideeën, emoties als gedachten op goede wijze te verwoorden. Je weet wat je moet zeggen en ook tegen wie. Dit zal je niet alleen verbaal doen, maar ook bij andere manieren van communicatie. Je bent daar soms zelfs te perfectionistisch bij, waarbij je alles dikwijls controleert om te kijken of je geen fouten hebt gemaakt bij de dingen die je mensen wilt sturen. Op zich natuurlijk niet erg om er op te letten, maar je moet het niet overdrijven. Op de 17de, ten tijde van de Volle Maan, zal Venus het gebied van de excentrieke Waterman betreden. Dit heeft een bijzondere werking op je, omdat je hierdoor meer gericht bent op financiële zaken. Je wilt dingen dan op een aparte manier uitvoeren.

Je doet er goed aan je toch te houden aan doelen die je gesteld had en hier zo min mogelijk van af te wijken. Onthoud dat veranderingen die je hieraan maakt over het algemeen niet goed uitpakken. De passionele Mars zal de 26ste naar het gebied van de avontuurlijke Boogschutter betreden. Je hebt meer moeite om doelen vast te houden. Je concentreert je moeilijker, omdat er veel taken op je afkomen. Daardoor zal je in staat moeten zijn om meer controle te houden over de vele dingen die je moet doen. Dat zal voor jou soms wel eens moeilijk zijn.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De Volle Maan, aan het begin van de maand, zal in de Kreeft plaatsvinden en in jouw sector van geluk en liefde verblijven. Maar toch kan je liefdesleven in de verdrukking komen, omdat je zakelijkheden erg belangrijk vindt. Daardoor heb je minder tijd voor liefde. Dit kan de 1ste week frustraties geven. Tracht evenwicht te vinden tussen je zakelijke leven en erotische gevoelens die je ervaart. Je hoeft heus niet elke dag te vrijen, als het maar intens en fijn is als je vrijt. De energieën van Uranus, Mars en de Zon brengen veel vuur en passie, maar je zult hier in het 1ste deel van de maand moeite mee hebben, omdat je de energie niet kwijt kunt.

Ook al houd je niet van vluggertjes, toch doe je er verstandig aan bij hoge nood voor de seks te gaan of jezelf vaker te bevredigen. Je zult de 3de t/m de 6de romantische energie ervaren, waardoor je veel sfeer brengt op plekken waar jij komt. Mensen zullen het fijn vinden om bij je te zijn en naar je toetrekken. De 4de moet je opletten, omdat er onaangename herinneringen kunnen zijn, die ervoor zorgen dat je soms wat depressief kunt zijn. Het is belangrijk om deze de kop in te drukken en je niet teveel te laten leiden door dingen waar je nu niets meer mee kunt. Je humeur kan anders flink verslechteren en dit zal je leven, de liefde en een relatie niet veel goeds doen.

De 6de is er een krachtige planetaire energie, waardoor je veel liefde kunt delen met mensen waar je veel mee te maken hebt, zoals je partner of andere sociale contacten. Er wordt deze tijd aangeraden om leuke activiteiten te plannen en er samen met je partner en anderen op uit te trekken. Ben je single, dan is dit een prima tijd om nieuwe contacten aan te trekken. Je bent aantrekkelijk en liefdevol en het zou jammer zijn als je dan thuis blijft zitten en niets met de positieve energie doet. In de periode van de 8ste t/m de 12de zijn er een paar kosmische hoogtepunten.

Alles wat je met liefde doet, zal zorgen dat er succes is. Doe het niet alleen om gewaardeerd te worden, maar gewoon omdat je het goed met anderen bedoelt. Je zult het namelijk niet altijd terugkrijgen en dat kan frustreren. Dit moet je echter de kop indrukken en in jezelf blijven geloven. De 9de en 10de komt er hete energie op je af en zal je passioneel geprikkeld worden. Het zijn fantastische dagen om seks te beleven, zowel voor gebonden mensen als singles. Let op dat naast seks ook romantiek, liefde en vriendschap belangrijk zullen zijn.

Vanaf de 13de zal het moeilijker zijn. Er kunnen zakelijkheden zijn, die afgerond moeten worden. Daardoor heb je minder tijd en energie om er voor je partner te zijn of als single een nieuwe partner te vinden. Je hebt moeite om evenwicht en harmonie in energie te brengen. Pas als de Nieuwe Maan rond de 17de kracht biedt, zal je beter met de energie omgaan. Daarbij zal ook Pluto energie losmaken, waardoor emoties naar buiten komen en je geniet van liefde en erotiek. Je neemt meer tijd om seks te beleven en zal alles afsluiten en passie en erotiek aan je partner geven.

Ben je single, dan zal je er deze periode op uittrekken om seks te bedrijven. Alhoewel je het liefst een vaste partner wilt, zal je zeker genieten van een vertrouwd persoon om seks mee te beleven. De 31ste zal de Volle Maansverduistering in de Leeuw plaatsvinden. Deze energie kan angst losmaken, waardoor je bang bent verlaten te worden. Daardoor kun je bezitterig en jaloers reageren en dit kan erotiek in de verdrukking brengen. Praat over gevoelens, dan zal je merken dat je helemaal niet bang hoeft te zijn.

Werk en financiën
Het is een prima maand om te ontwikkelen. Er zijn gunstige planetaire energieën, die ervoor zorgen dat je heel wat kunt bereiken. e 2de zullen de Zon en Neptunus gunstig in de Steenbok reizen. Hierdoor kun je vertrouwen op anderen, maar ook op eigen gevoelens. Je instinct is sterk en je voorgevoelens komen over het algemeen uit. Luister daar naar, zodat je de juiste dingen op de juiste momenten kunt doen. Ook Uranus kan veel goeds brengen, omdat deze je standvastig maakt, waardoor je niet snel van je plannen afwijkt. Daarbij zal ook de Volle Maan in de Kreeft nog een duit in het zakje doen, omdat je erg sociaal bent. Deze energieën zal je een groot deel van de maand met je meedragen. De 8ste zullen de Zon en Jupiter een gunstige verbinding met de liefhebbende Venus aangaan. Je krijgt veel kansen om t/m de 12de te ontwikkelen. Op de 9de zal je assertief moeten zijn, omdat de Zon contact maakt met Mars in de Schorpioen en de passievolle Pluto.

Je kunt de 9de t/m de 13de gebruiken om problemen op te lossen. Je bent zeer succesvol in het meeste wat je doet. Door Mercurius zal je ook zeer nuchter zijn, waarbij je je prima uit kunt drukken. Ook financieel zijn er goede kansen. De 14de t/m de 16de is een periode van geluk, waarbij je beslissingen kunt nemen en je ook in staat bent om belangrijke zaken te doen. Ga niet afwachten, maar doe alle dingen die je wilt op deze dagen. De Nieuwe Maan van de 17de in jouw teken zal vernieuwend werken, maar kijk wel goed wat je wilt. Vanaf de 24ste zal de Steenbok Mercurius en Pluto verbinden, waardoor er nieuwe kansen en mogelijkheden zullen zijn. De Volle Maansverduistering in de Leeuw maakt veel verwachtingen waar en zorgt voor veel positieve zaken.

Gezondheid
Je hebt het afgelopen jaar over het algemeen gezond proberen te leven, maar komt er nu achter dat er wellicht mogelijkheden zijn om het nog beter te doen. Er komen veel ideeën in je op, door een zeer gunstige energie. Je bent niet alleen voor jezelf verrijkend in ideeën, maar ook naar anderen om hen de weg te wijzen. Je zult in januari lekker in je vel zitten en straalt dit ook uit, waardoor anderen ook zeer positief naar jou zijn.

Dit versterkt je zelfvertrouwen weer erg sterk Het is dus een maand om je eigen gezondheid en conditie positief onder de loep te nemen. Let op dat niet alles in één keer goed zal gaan, maar blijf je volhouden en leef je verantwoord, dan zal het een prima maand worden. Begin januari zal je veel energie ervaren en dit kun je een groot deel van de maand zo blijven voelen. Er wordt wel voor gewaarschuwd dat je elke dag zorgt voor een volwaardig ontbijt. Dit wil je nog wel eens vergeten.

Op de 6de zullen Mars en Jupiter in de Schorpioen samenkomen. Daardoor heb je een krachtige neiging om dingen te veranderen. Ook de 9de zal er intense energie zijn vanaf de Zon en Pluto die gezamenlijk in de Steenbok reizen. Je wilt er aan werken om iets van je leven te maken. Om extra hard te trainen is de periode van de 12de t/m de 14 goed, omdat de Maan dan in de Boogschutter staat. Je bent niet alleen gericht op het versterken van je fysieke gestel, maar ook op uiterlijk, waardoor je er zeer aantrekkelijk uitziet. De periode na de 20ste zal je op zoek zijn naar een mentaal evenwicht, waardoor je de maand op een prima manier beëindigt. Let op dat de laatste dag van de maand wel eens wat kan vertragen.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen. De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan.

Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag