astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 21 mei t/m 20 juni - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Ram reizen. Je treedt geregeld uit je comfortzone en wilt nieuwe dingen op bijzondere wijze uitproberen. Het is een prima periode voor de omgang met vrienden of groepen mensen. Je bent gepassioneerd en doet er veel voor om te bereiken wat je wilt. Jupiter reist de 9de retrograde door de Schorpioen. Je bent daardoor wat luier met dagelijkse en routinematige dingen thuis. Let vooral op gezondheid. Je doet er verstandig aan meer tijd vrij te maken voor ontspanning en leuke activiteiten.

Mars zal vanaf de 17de in de nuchtere Steenbok reizen, waardoor je energiek en gemotiveerd bent. Je hebt je emoties ook onder controle. Je kunt dingen doen om veel te bereiken en kunt ook prima samenwerken. Daarbij zal de Nieuwe Maan, in de Vissen, deze periode ook veel energie bieden. Je kunt lange termijndoelen stellen. Ook financieel kun je goede resultaten boeken, omdat je weet wat je moet doen om winst te boeken. Heb je behoefte aan verandering, dan is het nu een goede tijd. De 20ste zal de Zon zich bij Mercurius en Venus in de Ram aansluiten, waardoor het een prima tijd is voor sociale contacten. Je wilt echter alleen bij mensen zijn, die jou vrij laten. In dat geval zal je opbloeien en gelukkig zijn. Mercurius zal de 22ste retrograde bewegen. Dit kan voor problemen en ruzies zorgen met vertrouwde mensen of groepen waar je bij hoort. Beheers jezelf, omdat je anders dingen kapot gaat maken, die helemaal niet nodig zijn. Je kunt soms erg onzeker zijn en weet niet zo goed wat je wilt en ziet de toekomst somber in. Je vindt het moeilijk om met veranderingen om te gaan. Half april zal de retrograde beweging voorbij zijn, waardoor je beter geduld op kunt brengen. Het eind van de maand zal heftig, maar wel positief zijn, door de energie van Venus in de Stier en de 2de Volle Maan van de maand. Je bent dan aanhankelijk, liefdevol en empathisch en hebt veel fantasie om het leven leuk te houden. Eventuele problemen, kun je hiermee oplossen. Ook is het een prima periode voor liefde en sociale contacten.

Liefdesrelaties
De Volle Maan biedt veel energie, waardoor je met van alles bezig bent, maar kan een partner toch kan storen, omdat je niet veel afmaakt. Je bent wel romantisch en kunt erg leuke dingen met je partner doen. Ben je single dan zal je de 1ste dagen van de week veel plannen hebben en kun je nieuwe mensen ontmoeten. De 4de t/m de 6de wil je graag met je partner op dezelfde golflengte zitten. Singles zullen het gevoel hebben dat zij iets missen en daardoor flirterig zijn. Het kan zelfs gebeuren dat je meerdere partners ontmoet, waar je gevoelens voor hebt. Let op, want uiteindelijk kan je toch met lege handen staan. De 7de en 8ste ben je open en tegelijk passioneel in wat je zegt en doet. Je wilt erotiek in je leven en je partner zal verwend worden.

Singles kunnen flink aan hun trekken komen. Na de 8ste zal Jupiter retrograde bewegen, waardoor je minder met seks bezig bent en meer met romantiek. Je bent liefdevol en zal geregeld nadenken hoe je het leven positief kunt leiden. De 10de t/m de 12de heb je energie om te feesten. Je bent creatief om spannende dingen te bewerkstelligen. Daarna zal het rustiger worden. De periode na de 17de ben je toegewijd en besteed je veel tijd aan geliefde mensen. Voor een vaste relatie of het krijgen ervan is het t/m de 26ste een prima tijd. Je hebt vertrouwen en zal er alles aan doen om liefde te vinden. Mercurius zorgt dat zowel gebonden mensen als singles leuke dingen beleven. Let op dat de 23ste t/m de 26ste conflictueus zijn. Je kunt hier over het algemeen mee omgaan, maar het blijft oppassen. De 27ste en 28ste en de 31ste zijn opwindend en romantisch, waarbij er voldoende energie is om de verdere maand veel liefde te ervaren. Een prima tijd voor singles om een partner te vinden.

Seksuele relaties
De Volle Maan biedt veel kracht en speelsheid, waardoor je avontuurlijk bent en niet met al te serieus. Heb je een speelse partner dan kan de energie spannend zijn en delen jullie veel liefde met elkaar. Ben je single, dan kun je een intense, sensuele energie uitstralen, waardoor je mensen aan kunt trekken. Je hebt behoefte aan een hete date. Zowel gebonden mensen als singles zullen bijna het hele 1ste deel van de maand veel met romantiek en erotiek bezig zijn. De meest intense energie zal er zijn op het moment dat er vier planeten in de Vissen staan. Dat is het een en al seks wat voor jou telt. De Nieuwe Maan zal de 17de in de Vissen staan, waardoor er dromen en fantasieën zijn, die je ook nog eens in werkelijkheid wilt uitvoeren. Er kunnen dingen gebeuren, die je niet voor mogelijk houdt en het maakt je niet uit of anderen dit storend vinden. Tweelingen zijn in het midden van de maand wat stout. Singles kunnen een verborgen relatie hebben. Gebonden mensen kunnen een stiekem verlangen hebben, alhoewel dit meer fantasie dan werkelijkheid is. Vanaf de 22ste worden erotiek en spanning wat minder als gevolg van de retrograde Mercurius. Je bent serieus en wilt het liefst gewoon een relaxte en intieme relatie.

Werk en financiën
De maand zal voor je carrière minder goed starten, omdat je met romantiek bezig bent. Je concentreert je moeilijk op je werk. Misschien doe je er verstandig aan er rekening mee te houden. Soms is het goed om van je strikte zakelijke principes af te stappen. Beter kun je deze eerste week vrij houden om te ontspannen en aan je privéleven te geven. Rond de 4de zal dit veranderen en kun je de dagen erna intens met werk bezig zijn. Er zijn ontwikkelingen mogelijk en je bent zowel mentaal als intellectueel sterk. Mensen zullen onder indruk van je zijn. De 1ste week is geschikt voor professionele contacten en vriendschappen en dus prima om te netwerken. Je laat dromen en wensen tot werkelijkheid komen.

De 5de en 6de zal je energie versterken en kun je hier sterk mee bezig zijn. Na de 8ste kan je tegenwerkende energieën ervaren. Je zult je in moeten zetten verplichtingen na te komen. Dat zal moeilijk zijn, omdat je wat chaotisch bent en afspraken en werkzaamheden kunt vergeten. De 10de t/m de 12de is een goede tijd om te presteren. Je hebt een reputatie hoog te houden en doet er alles aan dit te bewerkstelligen. Dit zal nog eens versterkt worden als de Zon een relatie met Jupiter heeft en je geluk vergroot wordt. De periode van de 17de tot de 20ste is fantastisch met vooruitgang en ontwikkeling van je vaardigheden. Mars en Mercurius bieden veel energie, waardoor je problemen op kunt lossen en je tot het eind van de maand prima beslissingen kunt nemen. De periode van de 22ste tot 25ste is geschikt voor ideeën en te communiceren. Het is een gelukkige periode voor mensen die promotie, een nieuwe carrière of baan willen. Je kunt de maand prima afsluiten, waardoor je jezelf voor kunt bereiden april.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een prima maand om met jezelf in contact te staan. Je hebt ambities om gezond te leven en kunt zelfs zo prettig in je vel zitten dat je een voorbeeld voor anderen bent. De Volle Maan zal het begin van de maand veel energie bieden, waardoor je met van alles bezig kunt zijn. Mensen die nog niet met sport bezig zijn, doen er goed aan hier nu aandacht aan te schenken. Vergeet echter niet dat je ook wel weer de neiging kunt hebben om op te geven. Je zult je dus niet alleen nu in moeten spannen, maar ook later. Het eind van de 1ste week is een belangrijke periode, omdat je moeite hebt om daadwerkelijk door te gaan. Dit zal ook gelden voor de periode van de 10de t/m de 12de. Je kunt de neiging om te stoppen met sport of andere gezonde gedragingen t/m het begin van de zomertijd door laten gaan. Mensen die halverwege februari met een bepaalde sport gestopt zijn, zullen daar in het midden van de maand weer mee starten. Rondom de start van de lente zal je ook actief zijn, maar kun je soms teveel met genotsproducten bezig zijn. De laatste week zal prima zijn en allerlei ongemakken verdwijnen en gezond wordt sterker. De tweede Volle Maan kan dit versterken, waardoor je april gezond ingaat.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden.

Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag