astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 21 mei t/m 20 juni - Januari 2018

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht controle te houden en laat je niet teveel verleiden door onbetrouwbare mensen. De Zon in de Steenbok zal de 9de contact maken met de romantische Venus en mysterieuze Pluto, wat in erotiek en romantiek voor intense energie zorgt. Dit is meestal positief, omdat je de energie van de hemellichamen gebruikt om aan je relatie te werken. Je bent vastberaden en zal de liefde veel aandacht geven.

De energie zorgt ervoor dat zelfs mindere relaties beter gaan. Niet alles gaat zoals gepland, maar dat is voor de flexibele Tweeling geen probleem. Je bent gewend dat je leven wat wispelturig is. En je bent ook altijd wel trots op jezelf, omdat je probeert dingen in je leven te veranderen. De 13de zal er een vierkant gevormd worden tussen Venus en Uranus. Hierdoor zal je met dingen te maken krijgen, die zomaar optreden en dat vind je spannend, omdat je van impulsieve acties houdt. Je moet opletten dat dit niet altijd goed uitpakt, waardoor je soms gas terug moet nemen. Dit kun je doen door verantwoordelijk in het leven te staan, nuchter te blijven en emoties onder controle te houden. Dit zal tot de 19de zo blijven, daarna komt er verandering als de Zon in de onzelfzuchtige Waterman reist. Daardoor zal het belangrijk zijn om er voor anderen te zijn. In principe maakt het niet uit wie dat zijn, omdat je iedereen wilt ondersteunen. Onthoud echter dat dit niet altijd goed is, mensen moeten ook zelf initiatief nemen. Op de 27ste zal de Zon in de Waterman gaan reizen en dit heeft een positieve werking op communicatie. Je vindt het fijn om te praten en wilt graag aandacht. Tracht dit niet te overdrijven en bouw soms extra rust in, vooral als de Volle Maan de 31ste zijn intrede doet, waardoor je gevoelens soms instabiel zijn.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
De maand begint heftig, door de energie van de Volle Maan en Uranus. Je bent creatief in de liefde en weet goed wat je moet doen om je partner die aandacht te geven, die deze nodig heeft. Singles zullen merken dat het leven stilletjes verloopt, maar dat er energie is om de spanning op te bouwen. Voor alle mensen zal er deze periode een kracht hangen, die het verleden naar voren brengt. Echter wel op een manier dat er het een en ander verwerkt wordt en bepaalde problemen, conflicten of traumatische ervaringen opgelost kunnen worden. Soms is iets nog vrij vers en dan is het goed om er nog veel mee bezig te zijn, maar anders dien je het los te laten. Voor de Tweeling zal energie van Uranus flink veel passie brengen, waardoor je de 1ste week geregeld opgewonden bent. Je wilt van seks genieten, maar de Volle Maan reist in de Kreeft en dit is niet je favoriete teken. Emotioneel zit je dan niet altijd even lekker in je vel. Je wilt niet teveel tijd aan je partner besteden, maar aan de andere kant word je er naar toe getrokken. Je wilt dan bezitten en zal niet accepteren als je partner jou afwijst. Ben je single, dan moet je oppassen dat je niet teveel met seks en roze dromen bezig bent, omdat je dan van de een naar de ander gaat. Aan de andere kant kun je juist een partner afstoten als deze teveel aandacht schenkt.

De periode van de 6de t/m de 9de gebeuren er dingen die jou laten verlangen naar romantiek en nieuwe mogelijkheden. In een relatie doe je er goed aan om samen nieuwe dingen te doen. Blijf niet hangen in een routinematig leven en zoek het geluk op. Laat jaloersheid en bezitterig gedrag los en durf buiten je comfortzone te komen. Liefde delen is samen in de wereld te durven staan.

Ga je ergens heen waar je uitgedaagd wordt, dan maakt dit relaties sterker. Ben je single, dan kun je deze periode soms uit balans zijn, maar kom je daar heus wel doorheen. De 2de week is er meer rust en minder wisselvalligheid in de beleving van seks en liefde. Vanaf de 8ste is er meer warmte, maar ook een passionele energie, die ervoor zorgt dat je creatief met seks en liefde bent. Mensen die een mindere relatie hebben, zullen nu de mogelijkheid hebben die te verbeteren. In uitzonderlijke gevallen is een periode om uit elkaar te gaan, maar doe dit alleen als het echt niet anders kan. Ben je single, dan is er veel seksuele energie en daar kun je van profiteren, omdat je een aantrekkelijke uitstraling hebt. De 9de en 10de brengen passie met zich mee, waardoor je op je top bent als het om de liefde gaat. Ben je single, dan doe je er goed aan om er op uit te trekken of te daten. Het zou jammer zijn als je deze energie niet gebruikt.

De energie die de 13de op je afkomt, zal op de toekomst gericht zijn. Gebonden mensen kunnen een grote stap in het leven maken om hun relatie naar een nieuw level te brengen, zoals trouwen, een kindje of andere belangrijke beslissingen. Singles voelen een sterke drang om een relatie te krijgen, maar dan moet je dit wel zelf afdwingen. Vanaf de 17de zal de Nieuwe Maan je prikkelen om naar innerlijkheid te kijken en naar datgene wat je wilt. Je ervaart een intens vuur, waardoor je passioneel bent.

Je partner zal van je genieten. Ben je single, dan zal je alleen seks hebben met iemand waar je echte gevoel voor hebt. De 3de week trekken singles impulsieve en passionele mensen aan. Vraag je af of dit verstandig is, omdat je emoties zult vergeten en dan gekwetst kunt worden. Gebonden mensen kunnen minder emoties tonen, waardoor de seks weggeduwd wordt. Het eind van de maand is er flink wat passie als Mars de 26ste zijn intrede doet. Er is een mysterieuze energie, waardoor je avontuur op wilt zoeken en je heftig en intens kunt vrijen. De Volle Maan in de Leeuw zorgt dat je aantrekkelijk bent en je aandacht krijgt van aanbidders. Ben je gebonden, dan moet je oppassen dat de verleidingen sterk zijn. Ben je single, dan is het verstandig er voor te zorgen dat mensen aandacht voor je hebben.

Werk en financiën
Het wordt een bijzondere maand met heftige energieën, die over het algemeen niet verkeerd uitpakken. Je bent positief en kunt de energie goed gebruiken, omdat je nu eenmaal een persoon bent, die van de achtbaan des levens houdt met hoogte- en dieptepunten. Je zult al in de eerste dagen een flinke duw krijgen als gevolg van de krachtige energie van de Volle Maan in de Kreeft en daarna Uranus, die jou als het ware wakker maken om te ontwikkelen. Je bent zekerder van jezelf en weet wat je wilt. Het lijkt ook wel alsof je zware emoties van je afgooit en daardoor meer kunt bereiken. Deze energie kun je overigens de gehele maand gebruiken.

Op de 10de komt jouw heersende planeet Mercurius in de serieuze Steenbok en dit maakt jou verantwoordelijker en minder speels. Je kunt bepaalde dingen nu wel gaan doen, die je eerst niets vond. Nu kunnen ze waardevol zijn, maar gebruik dan wel je fantasie, zodat je ze uiteindelijk toch wel je eigen vorm kunt geven. De expansieve Jupiter en passionele Pluto prikkelen vanaf de 15de, waardoor je op zoek gaat naar dat wat je wilt en waar je naar op zoek bent. Je bent ook veel minder star. De 25ste zullen Mercurius, Pluto en Jupiter energie bieden, die ervoor zorgt dat je op een andere manier in het leven staat. Er kunnen veranderingen zijn, die veel goeds bieden. De periode van de 25ste t/m de 27ste is een moment van geluk, waardoor veel dingen die je doet je ook lukken. Wanneer de Volle Maan van de 31ste kracht geeft, zal je alles, wat je de laatste week doet, in de volgende verder ontwikkelen. Positieve, maar ook negatieve als je niet verantwoordelijk bezig bent.

Gezondheid
De 1ste ervaar je een sterke drang om overtollige kilo’s er uit te werken en dat kan zeker geen kwaad. Daarna ben je minder met fysieke gesteldheid bezig en dus ook met sport of activiteiten om je lichaam aan het werk te zetten. Je vindt het belangrijker om mentaal lekker in je vel te zitten en geeft meer om intellect en je mentale hart. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe gezonder je je voelt. Na de 4de zal je fysiek meer actie willen en krijg je de neiging om veel te sporten of in ieder geval te bewegen. Zolang je balans aanbrengt, zal je er alleen maar profijt van hebben. Bedenk dat je van jezelf al erg actief bent en dat het niet altijd nodig is om te sporten.

Vanaf de 7de zal je veranderingen aanbrengen, waardoor je qua voedingspatroon als bewegingsvormen iets anders wilt doen. Dit kan goed uitpakken, omdat je je anders verveelt. Neem wel iets, waarvan je weet dat je dit gedurende een langere periode kunt doen. Je hebt rond de 12de de neiging gas terug te nemen en kunt het best naar je lichaam luisteren. De 19de kun je je lichaam minder vertrouwen. Luister goed naar je intuïtie en doe niets wat verkeerd voelt. Vanaf de 24ste ervaar je talenten, waarvan je niet wist dat je ze had. Je kunt er in ieder geval mentaal sterker door worden. Vooral de 26ste en 27ste moet je in het verkeer of gevaarlijke plekken opletten.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt.

Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen. De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag