astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Maart 2019

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er later op terugkomt. Er kan anders onvrede zijn. Verder wordt aangeraden alert te blijven dat er natuurlijk wel allerlei verantwoordelijkheden zijn, die gedaan moeten worden. Dit geldt zowel voor je privé- als zakelijke leven. Ook zal je jezelf onder de loep moeten nemen, omdat er toch wel wat dingen moeten veranderen. Dit kan liggen op gebied van uiterlijk, maar kan ook met je mentale gesteldheid te maken hebben. Verder zijn er aanwijzingen dat mensen die besloten hebben in hun carrière te ontwikkelen of te veranderen meer kans hebben.

Jij zit dus lekker in je vel, waardoor je wel actief bent en zeker niet lui. Verder is het een goede tijd om nieuwe dingen te leren en voor contact met vrienden en familie. Besteed daar extra tijd aan, omdat er mogelijkheden zijn dat er leuke activiteiten van komen. Wel dien je in contact met mensen te zorgen voor geduld en moet je opletten niet te open in je bewoordingen te zijn. De kans op conflicten is dan een stuk minder. Het 2de deel van de maand ben je dynamischer. Je bent minder relaxt en veel actiever. Waar het 1ste deel van de maand goed was voor sociale contacten, zal het nu beter zijn voor je zakelijke leven. Er kunnen veranderingen zijn. Mensen die in de bouw zitten of hun huis/kantoor willen renoveren, zullen grote stappen maken. Heb je een eigen bedrijf dan kun je het idee hebben dat je moet veranderen of ontwikkelen. Werk je voor een baas, dan is het een tijd om je mentaal te ontwikkelen. In je privéleven zal je bewust worden van jouw rol en die van mensen in je omgeving. In een liefdesrelatie kan jou iets opvallen wat je niet eerder gezien hebt. Vriendschappen en contact met familie en anderen zal simpel en gezellig verlopen.

Rond de 15de kan het gebeuren dat er contacten zijn met mensen uit het buitenland. Hier hoef je niets voor te doen, het zal gewoon zo ontstaan. Met financiën dien je deze tijd wel de rust te bewaren en geduldig te zijn. Het 3de deel zal financieel veel goeds bieden. Je kunt van alles doen om meer te verdienen of om zakelijke contracten af te sluiten. Er wordt aangeraden niet te behoudend te zijn en niet vast te houden aan de gedachte dat je eerst na moet denken. De energie is gunstig en er zijn geen storingen, waardoor alles wat je doet in de toekomst veel goeds op kan leveren. Wil je investeren, dan kun je dit best de laatste week doen. Ook het starten van een nieuw bedrijf is dan gunstig, zolang je dit stap voor stap doet. Wil je van baan veranderen, doe dit dan rond de 21ste. Verder is het belangrijk dat je geen conflicten maakt en vooral niet met leidinggevenden. Moet je bepaalde besluiten nemen, doe dit dan niet zonder je eerst te oriënteren. Mensen die studeren of een cursus doen, zullen goede prestaties neerzetten. In zowel vriendschap als een liefdesrelatie zal je zacht en romantisch zijn, waarbij er veel geluk zal zijn.

Liefde en relaties
Voor de Tweeling is dit een intense maand, omdat Venus al vanaf de 1ste dag in de Waterman reist en daar t/m de 25ste blijft. Daardoor zal je zeer aantrekkelijk voor anderen zijn, waardoor mensen van je houden en niet om je heen kunnen. Venus brengt veel romantische energie, maar de Waterman zorgt voor balans en energie, waarbij jij respect voor anderen hebt en anderen voor jou. Je staat normaal al te boek als iemand die sociaal en speels is en dat zal nu alleen nog maar sterker worden. Ben je single, dan zal je mensen aantrekken en is het nog maar de vraag of je het bij één zult houden. Je bent bijna niet te stoppen van de opwinding en passie. Je doet er deze maand verstandig aan om eerlijk te zijn. Kom je een persoon tegen waar je gevoelens voor hebt, ga deze dan niets beloven waarvan jij gelijk al weet dat je dit niet na kunt komen. Ben je gebonden, dan moet je opletten dat je ook met anderen kunt flirten. Geef voor jezelf duidelijke grenzen aan, maar geef die ook aan anderen, zodat die weten hoever ze mogen gaan. Bedenk dat de Vissen een prominente rol in de hemel aanneemt. Het is een gevoelig teken en zal jou als Tweeling flink beïnvloeden en emotioneel onrustig maken. De 5de zal Mercurius een retrograde beweging in de Vissen maken. Daardoor kun je in de romantiek weerstand ondervinden en vooral als de 6de de Nieuwe Maan ook in de Vissen komt. Normaal gesproken is Mercurius juist de brenger van ratio voor de Tweeling, maar door zijn achterwaartse beweging zal dit heel anders zijn. Let op dat je een groot deel van de maand moeite kunt hebben om jezelf te verwoorden en gevoelens te uiten. Mercurius zal de 15de een verbinding met Jupiter vormen. Je bent zeer actief en zal er alles aandoen om obstakels uit de weg te ruimen en optimistische in het leven te staan. Je wilt ontwikkelen en liefde voelen, waardoor je een huidige liefdesrelatie kan versterken. Er zijn goede vooruitzichten om dit jaar leuke dingen te ondernemen.

Ben je single, dan zal je deze periode misschien niet direct aan een vaste relatie denken, maar komt er iemand op je pad, dan kan je dit een kans geven. Rond de 21ste is er een spannende periode, waarbij er veel plezier zal zijn als gevolg van de Volle Maan in de Weegschaal. De Zon zal deze periode in de assertieve Ram staan en deze zorgt dat je erg zelfverzekerd overkomt. Daardoor zullen mensen niet altijd hoogte van je krijgen. Jijzelf zal deze periode weten wie je bent en wat je wilt. De 24ste zal Mercurius een verbinding met de dromerige Neptunus aangaan. Dit is een bijzondere energie, omdat realiteit en fantasie in elkaar opgaan. Je kunt je moeilijk op werk en andere zakelijkheden storten, omdat je door romantiek en mysterie overmand kunt worden. Venus zal aan het eind van de maand naar de Vissen reizen. Daardoor heeft de Tweeling niet alleen nu, maar bijna de hele maand seksueel en romantisch veel passie in zich, wat spannende vormen aanneemt. Aan de andere kant zal je op moeten letten dat emoties je alle kanten opslepen. Ga je iets doen zonder je partner, dan kun je beter eerst ontladen, omdat de kans op een misstap groot is. Ben je single, vrij dan veilig, omdat je zeer vruchtbaar bent. De 28ste zal Mercurius voorwaarts bewegen, waardoor je meer controle krijgt over romantische gevoelens en gedachten. Je zult de maand dan ook relaxt beëindigen, waarbij je zeker emotioneel en romantisch bent, maar nu veel meer gecontroleerd.

Carrière en zakelijkheden
Je wilt de 1ste twee dagen eigenlijk niet communiceren met collega’s of andere zakelijke contacten. Je wilt gewoon je eigen gang gaan en doen waar je zin in hebt. Dit is echter niet verstandig omdat er wel misverstanden mogelijk zijn als je niet voldoende communiceert. Tracht je er overheen te zetten en geef aan wat je wilt en geef anderen ook de kans. Je bent normaal iemand die juist wil samenwerken, zodat mensen dit van je gewend zijn. Vanaf 1 maart zal Venus in de Waterman je prikkelen en daardoor ben je avontuurlijk en speels en wil je liever dingen doen, die mensen niet van je verwachten. Tracht er verstandig mee om te gaan en zorg ervoor dat je aan mensen duidelijk maakt dat je nu even wat anders wilt. Voordeel is dat je mensen of groepen tegenkomt, die iets bieden, waar je over na hebt gedacht, maar nooit aan hebt gedurfd. Dat kan nu dus anders verlopen.

Vanaf de 5de zal de retrograde Mercurius t/m de 28ste voor flexibiliteit zorgen, waardoor je bepaalde dingen net even anders aanpakt. Daardoor kun je je vaardigheden gebruiken, waardoor er betere prestaties mogelijk zijn. Uranus zal in de Stier vertragen en dit heeft een langdurige invloed. Je merkt hierdoor al in de periode van de 6de t/m de 9de dat dingen moeizamer gaan, waarbij er veel mysterie is die echter wel positief uitpakt. Niet alles hoeft altijd makkelijk te gaan. Bedenk dat alles wat je deze periode doet, op de lange termijn goed uit kan pakken. De 10de t/m de 12de is een gelukperiode, waarbij alles wat je doet, op de korte termijn een goede uitwerking heeft. Beslissingen, het afsluiten van contracten, sollicitaties of andere belangrijke dingen brengen je nu erg veel. De 15de en de 16de zijn geschikt voor de omgang met collega’s en andere contacten, die jou waardevolle adviezen en inzichten kunnen geven. De periode van de 19de t/m de 21ste is geschikt voor financiële zaken als gevolg van de Volle Maan. Je bent creatief, maar blijf wel rationeel en relaxt en neem niet al teveel risico. Vanaf de 26ste zal de energie je intellectueel versterken. Mars komt dan in je teken terecht, waardoor je slim kunt handelen. Je sluit de maand dus prima af en kunt de positieve energie ook de nieuwe maand in meenemen.

Mentale en fysieke gezondheid
Deze maand kan je over het algemeen goede energie krijgen. De retrograde Mercurius kan soms wat storend werken, maar de Zon absorbeert deze. Daardoor zit je lekker in je vel en zal je op een prettige manier met mensen omgaan en zij dus met jou. Je voelt vertrouwen en dit zal jou zowel emotioneel als fysiek prima energie bieden. Zijn er belangrijke zaken, dan is het belangrijk gelijk te handelen, omdat je anders stress kunt ervaren. Misschien had je moeite om je op sport te werpen, maar dat zal vanaf de 6de beter gaan als Uranus in de Stier terechtkomt.

Je bent vastberaden en kunt hierdoor meer in staat zijn doelen te stellen en te bereiken. Venus, in de Waterman, kan veel goede energie bieden, waardoor je ruimdenkend en open bent. Ga ervoor en zorg dat je een nieuwe sport of andere fysieke activiteit uit gaat proberen, zodat je kunt zien of dit iets voor je is. De vooruitzichten zijn dat jij hier waarschijnlijk wel veel aan zult hebben, zodat het een prima maand wordt om actief te worden. Ook ben je in staat bepaalde slechte gewoontes af te leren. Vanaf de 21ste komt er een prima energie, door de Volle Maan in de Weegschaal en de Zon in de Ram. Daardoor zal je de maand energiek eindigen, waardoor je erg actief wordt. Let op, blijf je passief, dan kun je veel energie opkroppen en kunnen zowel organen als je mentale gesteldheid onder druk staan. Ga wandelen, sporten en doe andere activiteiten. Ook de buitenlucht zal belangrijk worden. Je zult verbaasd zijn over dat wat je allemaal kunt bereiken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag