astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 21 mei t/m 20 juni - Juli 2018

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te letten, omdat je soms wat egoïstisch over kunt komen. Jouw heersende planeet Mercurius kan jou wel sterk stimuleren, waardoor je in evenwicht bent en aantrekkelijk voor anderen. Het is een maand waarin je sterk ontwikkelt, maar je moet toch ook wel op moet letten dat er retrograde planeten zijn. Deze dragen zorg voor besluiteloosheid, vertraging en zelfs achteruitgang.

De Tweeling zal deze maand dan ook geduld moeten hebben en tolerant naar andere mensen. Lukt dit namelijk niet, dan kunnen mensen storend gedrag vertonen, waardoor jij je minder lekker kunt voelen. Het wordt een maand waarin de weekenden over het algemeen zeer fijn zullen zijn met spannende momenten en leuke activiteiten. Let op dat er momenten kunnen zijn dat de Zon erg intens is en dan moet je op je huid letten. Houd deze in de gaten en zorg voor voldoende bescherming.

Voor de liefde is vooral het midden van de maand zeer gunstig, zowel voor gebonden mensen als voor singles. Pas het laatste deel van de maand op dat er in je carrière wat storende energieën kunnen zijn. Ga je hier goed mee om dan kun je hier scherp door blijven en de negatieve energie gebruiken om er positief voordeel uit te halen.

Liefde en relaties
Je zult over het algemeen een goede energie hebben, waardoor je in de liefde weinig problemen krijgt. In een relatie zullen je partner en jij elkaar steunen en aandacht geven. De maand start wel met een vrij agressieve energie vanuit de Mercurius-Mars oppositie. Daardoor kun je de 1ste week neiging hebben dominant te zijn en dat is op zich niet erg als je maar niet overdrijft. Je wilt teveel je mening geven. Je kunt dan beter niet teveel doelen plannen en gewoon genieten van liefde en ontspanning in je relatie.

Ben je single dan doe je er goed aan niet van tevoren te bedenken dat je een nieuwe partner zoekt. Je dient geduld te houden. Met name de 4de t/m de 7de zal voor de liefde positief zijn met, voor gebonden mensen, prima ontwikkeling om de relatie te versterken en singles om een nieuwe partner te krijgen. Komt deze, dan hoef je hier weinig voor te doen, althans als je er open voorstaat. Na de 1ste week zal je meer in staat zijn op een democratische wijze in de relatie te staan. Er wordt voor zowel gebonden mensen als singles aangeraden geen al te belangrijke beslissingen te nemen. De 9de t/m de 13de is er een krachtige kosmische beweging, waaronder de Nieuwe Maan en de zonsverduistering. Hierdoor kunnen gedachten en gevoelens sterk zijn. In een relatie moet je opletten dat je je moeilijk kunt uiten.

Als single kun je sensitief en gevoelig zijn, waardoor je aantrekkelijk voor anderen bent. Verder is er een plein tussen Mercurius en de retrograde Jupiter. Je moet opletten dat je geconcentreerd bent bij alles wat met liefde te maken heeft, omdat er anders misverstanden en conflicten mogelijk zijn. Elke handeling of uitspraak is namelijk moeilijk weer terug te draaien.

Ben je single, dan kun je door deze energie mensen van je wegduwen en dus kansen missen. Je bent intellectueel sterk, maar emotioneel veel minder sterk. Gebonden mensen doen er het midden van de maand verstandig aan vooral veel met z’n tweeën te doen. De energie is helend en de relatie kan verbeterd worden en problemen opgelost.

Singles zijn magnetisch en aantrekkelijk en maken grote kans om een nieuwe partner te vinden. De periode van de 21ste t/m de 23ste kunnen er storende energieën in je werk zijn, waardoor je minder tijd voor je partner hebt of, als je single bent, minder tijd om liefde op te zoeken. De 25ste en 26ste dien je duidelijk te zijn in wat je wilt. Je kunt wel eens chagrijnig worden als dingen niet gaan, zoals je wilt.

De maand eindigt met de verduisterde Volle Maan, in de vrijzinnige Waterman. Gebonden mensen dienen op te letten dat ze niet te vrij zijn, omdat er conflicten mogelijk zijn door jaloersheid, bezitterig gedrag of onbeheerst gedrag. Singles zullen vooral vrijheid opzoeken. Komen ze iemand tegen voor de liefde, dan zal dit alleen werken als het iemand is die naar spanning op zoek is en niet te serieus is.

Werk en financiën
In juli kan er soms vertragende energie zijn, omdat Saturnus een retrograde beweging in je sector van carrière maakt. Dit hoeft niet nadelig te zijn, als je maar niet angstvallig wilt presteren of naar dingen op zoek bent. Je kunt juist beter rustig en geduldig blijven. Het is namelijk een prima maand voor plannen en doelen op de lange termijn, die je kunt toepassen op momenten dat de kosmische energie weer positief is.

Het is een prima tijd voor ondersteuning van anderen. Heb je een dienstverlenende of hulpverlenende taak, dan kun je de ambities van anderen ondersteunen. Ondanks vertragende energie, zijn er heus momenten dat je prima kunt presteren. Je kunt onder andere betrokken zijn bij mensen of bedrijven die de focus leggen op het maken van winst. Je dient daar dan wel zelf in betrokken te zijn, zodat je je eigen kansen dan afdwingt. De reden waarom het financieel een goede maand wordt, ligt in het feit dat jouw sector van financiën flink geprikkeld wordt door een aantal planeten. Er zullen niet alleen snelle bewegingen van planeten zijn, maar ook energieën, die je intuïtie en instinct versterken, waardoor je in staat bent een neusje te hebben voor maken van winst en afdwingen van zakelijkheden die jou veel brengen.

Ook zal de energie gericht zijn op leidinggevende kwaliteiten, waardoor je in staat bent leiding te nemen, zelfs als dit jouw taak niet is. Om het allemaal nog mooier te maken, zal het een maand zijn, waarin je een krachtige uitstraling hebt en je zeer charismatisch bent. Daardoor zal je ook de steun van mensen kunnen ervaren, omdat mensen jou dit graag gunnen. Omdat de maand juli qua weersomstandigheden intens en warm begint, moet je de 1ste dagen opletten dat je niet altijd even geconcentreerd bent. Waarom niet even genieten en ontspannen. Je werk loopt heus niet weg.

Je zult merken dat wat rust kan zorgen dat je uiteindelijk meer ambities krijgt en je ook geïnspireerd bent om in de 2de week productief en efficiënt te zijn. Qua intellect is de periode van de 10de t/m de 13de zeer gunstig, waarbij je de juiste keuzes kunt maken, die je de rest van de maand en wellicht ook later veel profijt opleveren. In het midden van de maand moet je opletten, omdat je zeer energiek bent, maar dan wel liever privé leuke dingen wilt doen, terwijl je minder op je carrière gericht zal zijn.

De 21ste t/m de 23ste moet je opletten voor storende energie, die vertragingen en achteruitgang kan geven. De 25ste en 26ste kunnen emoties heel sterk zijn, waardoor je moeite hebt om rationeel te blijven. De laatste dagen van de maand kunnen er problemen op je werk zijn, maar krijg je ook kansen om iets te bereiken als je deze de kop indrukt. Zo niet, dan kan het wel eens een heel ander verhaal worden.

Mentale en fysieke gezondheid
De 1ste week is er motiverende energie om je levenspatroon onder de loep te nemen. Dit komt vooral door de energie van Mercurius en Mars. Je kunt je voedingspatroon bekijken, maar dan meer omdat je soms eerder te weinig eet, dan teveel. Ook is het een goede periode om te bekijken of je wel voldoende beweegt. Je bent een manusje van alles en doet veel dingen, maar vergeet dat je soms ook intensief moet bewegen. Ook een belangrijk punt om onder de loep te nemen, is dat je zenuwstelsel voldoende ontspanning krijgt. Je kunt soms veel te druk in je hoofd zijn en dat kan je gezondheid onder druk zetten. Let de 7de en de 8ste op dat je huid gevoelig is. Is het die dagen heet, dan doe je er goed aan om je deze voldoende aandacht te geven.

De 9de t/m de 11de krijg je veel energie vanuit de Maan in jouw teken. Gebruik deze en blijf vooral niet passief thuis zitten. Let op dat je de 10de t/m de 14de chagrijnig kunt zijn en dat kan je wel eens tegenwerken qua mentale en fysieke gesteldheid. De 15de en 16de ben je zeer sociaal en is het een goede periode om samen de natuur in te gaan. Let op dat de retrograde Mercurius je vanaf de 25ste zoveel kracht geeft dat je heel erg ambitieus bent en je daardoor jezelf wel eens vergeet. Daarbij zal de Volle Maan vanaf de 28ste veel energie geven. Drink deze dagen veel water, slaap voldoende en eet gezond. Dit zal je nodig hebben om je tomeloze energie te voeden.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag