astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - September 2018

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een prima maand worden en wordt het leven redelijk makkelijk en zal stress verminderen. De kracht van de sterren laat dan ook zien dat je gelukkig door het leven kunt gaan. Wees gewoon blij en zorg er voor dat je het leven zelf als iets moois ziet. Creëer geen problemen, maar los ze juist op. Wanneer jij de wereld positief bekijkt, zal de wereld jou ook positief bejegenen. Ook is het belangrijk dat je deze maand eerlijk en empathisch bent in contact tot mensen. Laat zien dat je mensen wilt begrijpen en wees niet te streng als mensen iets doen wat jij anders zou doen.

Je zult merken dat deze manier je veel meer brengt dan als je op een negatieve manier bezig bent. Singles kunnen op deze manier ook meer kans op een nieuwe relatie maken. Voor alle Tweelingen is deze maand zeer geschikt om nieuwe vrienden te maken. Het zal sowieso een maand zijn, waarin er kansen zijn op een inkomensstijging, het opstarten van een nieuw bedrijf of andere mogelijkheden. Mensen die al een eigen bedrijf hebben kunnen belangrijke aanbiedingen krijgen. Opvallend is dat vooral mensen met een heel andere kijk op het gangbare de meeste kans op succes bij hebben. Let deze maand op dat er voor alle Tweelingen situaties ontstaan die voor stress zorgen. Neem ze niet te persoonlijk op, dan zal je er goed doorheen komen. In contact met een geliefde zal het belangrijk zijn je niet teveel te bemoeien met de manier hoe deze wil leven. Je zult merken dat jij er veel meer profijt van zult hebben als je de ander juist de ruimte geeft om zelf te kiezen. Dit geldt zowel voor je partner, als voor andere geliefde mensen. Ga je teveel beïnvloeden, dan lijkt dit alsof jij iemand iets niets gunt. Dit werkt uiteindelijk alleen maar averechts.

Liefde en relaties
Zowel de liefde als vriendschappen zijn deze maand prima. Er kunnen veel mogelijkheden zijn, die zorgen dat je tot veel in staat bent. Je dient in de gaten te houden dat er kansen zijn, die je niet altijd gelijk doorhebt. Open je ogen en wees alert op dat wat er voorbij komt. Daarbij zal je zeer selectief dienen te zijn, omdat niet alles even goed voor je zal zijn. Ben je gebonden, dan is de aandacht van iemand die jou aantrekkelijk vindt spannend, maar beter kun je hier niet op ingaan. Ben je single en een gebonden persoon heeft aandacht voor jou, dan doe je er verstandig aan hier niet op in te gaan als je merkt dat deze bedoelingen heeft die niet wenselijk zijn. Voor singles wordt aangeraden om, als je een andere relatie wilt, op je doel af te stappen als je merkt dat iemand een potentiële partner kan zijn.

Met name het 1ste deel van de maand zijn er romantische mogelijkheden, maar dan zal je wel het initiatief dienen te nemen. Blijf je op afstand dan zal een persoon waarschijnlijk niet op je afkomen. Geef dus signalen af, maar overdrijf niet teveel, omdat je een ander dan het idee kan geven dat je alleen spanning en avontuur wilt. Mensen die geen nieuwe relatie willen, doen er goed aan handelen en woorden te controleren. Mensen met een relatie/gezin kunnen een leuke maand tegemoet zien. Er wordt aangeraden om vrije tijd voor hen te gebruiken. Doe er dus alles aan om bij je gezin te blijven en zeg bepaalde afspraken af, als je merkt dat je je geliefden hier niet in mee kunt nemen. Let er wel op wat je partner/gezin zelf wil. De 1ste dagen van maand wordt aangeraden niet te actief te zijn, maar te genieten van het kleine in het leven. Gebonden mensen kunnen veel intimiteiten ervaren en merken dat juist het kleine waardevol is. Singles kunnen door bescheiden te blijven, juist mensen aantrekken, die het serieus met ze voorhebben. Let de 5de en 6de op dat je soms een flierefluiter kunt zijn, omdat je dan serieuze mensen op afstand houdt. Je kunt deze periode de neiging hebben veel geld uit te geven aan dingen waar je misschien niets aan hebt. Houd je geld liever op de bank en geniet van de natuur en romantiek. Ben je gebonden, dan zal je partner deze 1ste week op zoek zijn naar diepgang en intellect.

Ben je single, dan zal jijzelf het liefst doorbrengen met mensen die luchtig in het leven staan. Serieuze gesprekken vind je eigenlijk maar niets. Mercurius zal in september zeer actief zijn en daardoor zal je graag flirten en vooral als Venus hier ook nog eens bij betrokken is. Gebonden mensen kunnen dan ook lekker in de relatie staan. Singles zullen openstaan voor actieve en enthousiaste mensen. Het eind van de 1ste week en de 2de week zal Mercurius een driehoek vormen met Saturnus. Dit zorgt ervoor dat je oude zaken af wilt sluiten en met nieuwe dingen aan de slag kunt. Het is een periode voor geheel nieuwe mogelijkheden. Er zullen de 2de week momenten zijn dat je het fijn vindt om over gevoelens te praten en dat zorgt ervoor dat je meer diepgang krijgt en gericht bent op intellect. Singles dienen van de 11de tot de 13de ervoor te gaan als ze iemand leuk vinden. Er is een grote kans dat je zult slagen in datgene wat je wilt. Mercurius zal de 15de te maken krijgen met de retrograde Pluto. Je moet dan echt opletten dat je niet te dwingerig overkomt. Praat je met mensen wees dan open en spontaan, maar laat ze zichzelf zijn.

De 20ste t/m de 26ste is geschikt voor vriendschappen en sociale contacten, maar ook voor de liefde. Mercurius geeft krachtige, positieve energie. Je bent hierdoor gezellig, sympathiek en aantrekkelijk en doet er goed aan om afspraken te maken. Gebonden mensen kunnen veel tijd aan vrienden geven en hun relatie verbeteren. Singles trekken mensen aan, waardoor ze kans hebben op het vinden van de ware liefde. De laatste dagen zijn over het algemeen prima, maar je vindt kritiek wel erg lastig en vooral van mensen waar je van houdt of die op een andere manier belangrijk voor je zijn.

Carrière en zakelijkheden
Soms vind je het lastig evenwicht te vinden tussen werk en ontspanning. De Tweeling zal deze maand soms momenten hebben, waarin er uiteindelijk uitputting en stress optreedt. Op andere tijden kun je weer volledig losstaan van werk en ontspanning opzoeken. Tracht balans te vinden en zorg dat je niet teveel werkt, maar ook niet teveel ontspant. Ook dien je op te letten dat je geld verstandig besteedt en geen tijd en geld verspilt aan dingen waar je niets aan hebt. Ook al is de vakantieperiode over, toch wordt aangeraden om, als dit lukt, een week vrij te nemen om je volledig te ontspannen. Zorg in de andere weken wel voor evenwicht en ga niet angstvallig met je werk om.

Kom je van vakantie terug, dan zal je namelijk in staat zijn verrassend effectief te werk te gaan. Je kunt zonder teveel moeite werk afronden zonder dat je teveel stress zult ervaren. Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen nieuwe contracten afsluiten en beslissingen nemen waar ze in de toekomst veel mee bereiken. Aarzel niet om je open te stellen voor mogelijkheden en mensen, die er op je pad komen. Er wordt aangeraden om, als dit nodig blijkt, jouw bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Hoe meer je deze maand geeft, hoe meer je zult ontvangen. Mensen die in loondienst zijn, kunnen nadenken over een geheel nieuwe richting in hun leven. Durf te veranderen en doe dingen die buiten je comfortzone liggen. Je krijgt verrassende mogelijkheden om hier iets groots in te bereiken. Je moet wel de moed opbrengen om dit te doen. Motiveer jezelf om meer in je leven te bereiken. September zal vanaf het begin al de drang geven om vooruit te willen. Daarbij kan er al de 1ste dagen veel geluk zijn. Mensen die een nieuwe baan of functie zoeken, kunnen t/m de 5de hun kansen wagen.

Mercurius heeft sterk contact met het sterrenbeeld Maagd en verfijnt en versterkt normen en waarden. Let op dat Saturnus ook wel eens kan storen. Je moet dan nadenken over wat je wel en niet moet doen. Denk deze 1ste week vooral na over je ontwikkeling en hoe je deze kunt gebruiken om je toekomst beter in te gaan. Vanaf de 10de zal Mars in de Waterman je t/m oktober flink wat energie bieden. Daardoor kan je er gerust op zijn dat je de komende maanden veel bereikt, althans als je durf om te veranderen.

Let op dat Mercurius de 13de een verbinding met Neptunus aangaat. Deze zorgt ervoor dat je wegen bewandelt, waarbij je twijfelt of dit verstandig is. Je zult offers moeten brengen en in gedachten moeten houden dat bescheidenheid je ver zal brengen. Het midden van de maand ben je creatief en kun je bepaalde ideeën in handelingen omzetten. Betrek vrienden, familie en collega’s. Deze kunnen t/m de 21ste ondersteuning bieden. Vanaf de 21ste zal Mercurius in de Weegschaal bewegen en deze energie zorgt voor flink wat mogelijkheden om iets te bereiken. Je kunt zeer goed communiceren en ideeën uitdragen, waardoor je anderen weet te motiveren om zich te uiten en te presteren. De laatste dagen van de maand komen dromen en wensen uit, waardoor je de maand zeer goed afsluit. Profiteer van deze energie en durf risico’s te nemen.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een maand waarin er aangeraden wordt balans te vinden tussen inspanning en ontspanning en je meer rust op mentaal gebied te geven. De meeste Tweelingen, hoe oud ze ook zijn, zijn deze maand op fysiek gebied zeer actief. Daar zal het vaak niet aan liggen. Je moet juist op mentaal gebied opletten dat je niet teveel stress krijgt. Mensen die merken dat ze toch te weinig bewegen, dienen hier wel iets aan te doen. Je zult merken dat je dan mentaal lekkerder in je vel zit. In het algemeen is het belangrijk dat je voldoende rust neemt. Trek er geregeld op uit. Je zult merken dat je op momenten dat je werkt of fysiek actief bent dan juist zeer goed presteert. September zal een maand zijn, waarin je moet leren dat je met kritiek om dient te gaan. Daar heb je wel eens moeite mee.

Durf je open te stellen voor dat wat anderen van vinden. Het midden van de maand kun je veel nadenken over je eigen handelen. Zijn er dingen die anders moeten, doe dit dan en durf te veranderen. Rond de 20ste kun je fysiek even een dipje ervaren. Neem dan even wat rust en gebruik daar een passieve hobby voor. De laatste dagen van de maand zullen verder prima zijn, waarbij je weer veel actiever kunt worden.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan.

Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt.

Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer. Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten.

Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag