astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - November 2018

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd in het leven staan en weet goed wat je wel of niet wilt. Je zult veel moeten handelen, omdat er soms dingen gebeuren die niet heel positief op je inwerken.

Er kunnen situaties zijn, die je niet gelijk doorhebt, waardoor je negatief kunt zijn. Je kunt mopperen en zeuren tegen mensen die het juist goed met je bedoelen. Toch zal je ook hier heus wel een weg in weten te vinden en kun je alsnog positiviteit ervaren. Je zult moeten wennen, omdat het leven deze maand toch anders lijkt te worden, dan normaal gesproken. Niet alles zal dan ook even goed gaan en je zult al je talenten en vaardigheden aan moeten wenden om er doorheen te komen. Ga je vooral niet haasten en zorg ervoor dat je niet al te impulsief gaat handelen. Leg vooral je kaarten niet gelijk op tafel, omdat je dan je kruit verschiet voor je die werkelijk nodig hebt. Vergeet deze maand vooral niet dat er gelukkig veel ondersteuning vanuit vrienden en familie komt. Daarnaast zal de kosmische energie je heus veel kracht bieden. Het zal wel belangrijk zijn dat je veel tijd geeft aan het maken van vrienden en het aandacht geven aan huidige contacten. Ga mensen niet afwijzen als ze met iets komen, waar jij niet gelijk positief over bent, maar wees empathisch en begripvol. Doe je dit, dan zal je erg veel steun ondervinden van Ceres en Mars.

Liefde en relaties
Voor liefde is het een positieve maand, maar ben je ook weer niet heel speels en dynamisch. Nieuwe contacten en relaties zullen niet snel ontwikkelen, maar als je geduld hebt, zal je er vanzelf in slagen er een weg in te vinden. Maak het niet te moeilijk en zorg dat je geen problemen maakt, die niet nodig zijn. Doe je dit, dan kun je tegenovergestelde resultaten bereiken, waaruit stress en spanning kan ontstaan. November zal voor gebonden mensen geen maand zijn, waarin je impulsief of gehaast kunt zijn. Er zijn aanwijzingen op oneerlijke mensen, die negativiteit brengen. Je heersende hemellichamen wijzen op grote conflicten en ruzies, als je hier niet alert op bent. Deze kunnen dan moeilijk op te lossen zijn. Ga vooral niet sociaal wenselijk handelen en durf het aan duidelijk aan te geven wat je vindt. Wees niet bang voor de gevolgen, omdat je juist door eerlijkheid en duidelijkheid in staat bent erge problemen te voorkomen.

Daarnaast zullen er mensen zijn, die jou ondersteunen, waardoor je er niet alleen voor hoeft te staan. In principe kunnen de meeste problemen opgelost worden, maar er kunnen situaties zijn die tot een breuk leiden. Singles moeten opletten voor misleidend contact, wat leuk begint, maar uiteindelijk negatief eindigt. Er wordt aangeraden je niet teveel op een serieuze relatie te richten. Je hebt de neiging teveel met liefde bezig te zijn. Waarschijnlijk zal je deze maand meer kans hebben op een relatie voor de korte termijn, dan voor een langdurige relatie. Er wordt gewaarschuwd voor het contact met vrienden, waar je gevoelens voor hebt. Deel vooral geen passie en seks als je twijfelt of de relatie stand blijft houden. Je kunt anders een goede vriend(in) verliezen.

Venus en Mars beïnvloeden een groot deel van de maand. Je bent nieuwsgierig naar erotiek en liefde en bezit ook veel passie. De Nieuwe Maan in de Schorpioen zal dit nog intenser maken. Je intuïtie is sterk en je weet hoever je met erotiek kunt gaan. De planetaire invloed is echter onduidelijk of relaties die je t/m de 10de aangaat gunstig verlopen. Wees voorzichtig en neem geen risico’s met mensen, waar conflicten uit kunnen ontstaan. Ben je gebonden, dan dien je deze periode ook op te letten. Er kunnen problemen met je partner zijn, als je te scherp in je bewoordingen bent of als je te weinig tijd voor de ander vrijmaakt. Het is verstandig een verrassing in te plannen om je partner te verwennen en blij te maken.

De 11de is er een sextiel tussen de Zon en Pluto en deze brengt geluk. Ben je gebonden, dan zal je er aan herinnerd worden dat je blij met je partner kunt zijn. Je ervaart veel verliefdheid en er is een warme band tussen jullie. Ben je single, dan kun je snel verliefd raken, maar moet je opletten dat je jezelf niet teveel laat gaan. Kijk vooral of iemand op één lijn zit en zelfde interesses heeft. Venus geeft vanaf de 16de veel liefde en balans in de liefde. Omdat de retrograde Mercurius ook flink wat invloed heeft, zal je jezelf prima onder controle hebben. Er kunnen vertragingen en problemen zijn, maar als jij gewoon nuchter blijft en niet te emotioneel wordt, kun je hier prima mee omgaan. De Volle Maan van de 23ste kan je emoties flink oppoken, waardoor je het leven wel eens saai kunt vinden. Je wilt spanning en erotiek ervaren en het liefst met een persoon die j emoties flink weet te prikkelen. Singles zullen snel verliefd zijn en gebonden mensen kunnen zich wel eens snel vervelen. Opgepast dus.

Carrière en zakelijkheden
November brengt de Tweeling op zakelijk gebied verrassend veel geduld. Je bent zeker niet impulsief en zal eerst goed nadenken voor je beslissingen neemt of gaat handelen. Haast zal je in ieder geval niet hebben. Deze maand is geschikt voor het afsluiten van contracten en aangaan van bepaalde contacten met mensen die in de toekomst veel kunnen betekenen. Heb je een eigen bedrijf dan kun je nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan. Het is een goede maand om je bedrijf uit te breiden. Je bent zeer inventief en kunt je op vele gebieden ontwikkelen. Er wordt aangeraden om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je misschien niet snel zou bedenken. Je krijgt mogelijkheden, grijp deze dus aan en durf risico’s te nemen. Er wordt verder aangeraden je te richten op activiteiten en producten die op dit moment in de mode zijn of die financieel iets opleveren. Je bent bescheiden, maar je mag best aan jezelf denken. Dit betekent niet dat je onverantwoordelijk moet handelen of dingen moet doen, die je uit egoïsme doet. Presteren en succes behalen, dienen gebaseerd te zijn op eerlijkheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid. Doe je dit niet, dan worden negatieve energieën geactiveerd en kun je met achteruitgang en zelfs flink wat verlies te maken krijgen. Je kunt dan vooral leren van je eigen fouten en die van anderen.

Merk je dat bepaalde zaken niet goed lopen, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat je fouten maakt of dat je verkeerd bezig bent. Praat er met mensen over en zoek naar aanpassingen. Werk je voor een baas, dan ben je prima in staat om leiding te geven. Heb je een andere taak, dan wordt aangeraden te bekijken of je in de toekomst door kunt groeien. Het is een prima maand om hiermee te starten en te zorgen dat je je ontwikkelt. Ben je leidinggevende, dan is het een prima tijd om juiste beslissingen te nemen. Let op dat het lijkt alsof veel fout gaat. Je zult echter aan het eind van de maand ten eerste door alle problemen heenkomen en ten tweede merken dat alle fouten doel hebben. Je kunt ervan leren. Ook is het een prima maand om contacten aan te gaan, waarbij er aanwijzingen zijn dat je je hierdoor kunt ontwikkelen. Ook zijn er mogelijkheden voor nieuwe projecten of een geheel nieuwe baan. Het beste kun je kiezen voor mensen die je al een tijdje kent.

In november zullen betrouwbare en rationele mensen steun bieden. Je staat er niet alleen voor. Vooral de doorgang van Mercurius in de Boogschutter zorgt dat je prima met mensen op kunt schieten. Je bent sympathiek en biedt geregeld ondersteuning aan mensen. Vanaf de 6de reist Uranus naar de Ram terug en dit geeft nog meer sympathieke energie. Je kunt fascinerend met mensen omgaan. Het maakt daarbij niet uit hoe of wat je zegt, mensen zullen alles van je accepteren. De 7de zal de Nieuwe Maan in de Schorpioen reizen. Dit geeft kritische energie, maar wie goed doet goed ontmoet. Handel jij op een goede manier naar mensen, dan krijg je veel goeds terug. Wel kunnen er mensen zijn, die niet verantwoordelijk en positief zijn. Je kunt deze met zachte hand tot de orde roepen, maar uiteindelijk kan je besluiten om mensen te mijden of ze duidelijk te maken dat je het niet tolereert. De 8ste is er een zeer krachtige energie vanuit Jupiter die het gebied van de Boogschutter betreedt. Dit geeft niet alleen fysiek veel kracht, maar zal ook mentaal veel energie geven.

Je kunt prima presteren en zelfs mensen, die eerst tegen je waren, voor je winnen. Vanaf de 15de zal de krachtige Mars in de sympathieke Vis gaan reizen. Je kunt de aandacht trekken, omdat je flink wat uitstraling hebt en daarmee veel mensen naar je toetrekt. Het is een prima periode door de motivatie van de retrograde Mercurius, waardoor je effectief en doordacht bent. Zijn er problemen, dan kun je deze prima oplossen. De 23ste biedt de Volle Maan geluk. Maak er gebruik van en grijp kansen die je krijgt. In principe zal de energie tot het eind van de maand blijven. De laatste dagen van de maand kunnen emoties de overhand nemen als gevolg van de verbinding tussen Mercurius en Mars. Houd jezelf onder controle en richt je op ratio.

Mentale en fysieke gezondheid
De maand begint goed als gevolg van krachtige energie van Venus en Mercurius. Je wilt gezondheid veel aandacht besteden en kunt doelen behalen. Bedenk gelijk al hoe je jezelf gelukkig kunt maken. Ga je echter niet haasten. Doordachte keuzes zijn veel beter dan impulsiviteit en geven meer kans om gestelde doelen in de toekomst te bereiken. Vanaf de 10de kan je positieve impulsen vanuit de planeten krijgen. Je gaat dan vroeger naar bed en bent meer geneigd om gezond te eten. Ook zal je meer tijd vinden om te sporten of te bewegen. Vanaf de 16de zal je nog meer kracht ervaren om je de juiste gevoelens te geven en vindt ook meer innerlijke rust. Je bent dan zeer actief, maar wel op bescheiden wijze. Plannen die je vanaf de 20ste maakt, kunnen voor langere periode gelden. Schroom er niet voor om streng te zijn om doelen te willen behalen. Vanaf de 23ste zullen de Maan, Zon en Mercurius een verbinding vormen. Je zult fysiek sterk zijn en veel willen bewegen. Ook ben je mentaal zeer sterk.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico.

Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren.

Voor de Maan moeten we deze maand oppassen. Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag