astro content

Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Januari 2019

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen te bespreken en je open te stellen voor datgene wat anderen aandragen, zowel privé als in je carrière. Over het algemeen zal je hiertoe in staat zijn en vind je het fijn als mensen er voor je zijn en jou motiveren en stimuleren. Let op dat je soms wel eigenwijs kunt zijn en vooral naar dominante mensen. Ook de 1ste week zal Mercurius zich bij Saturnus in de nuchtere Steenbok voegen. Dit brengt je met beiden voeten op de Aarde en dit werkt niet altijd even goed. Het liefst kijk je naar de positieve kant van het leven, maar je wordt nu gedwongen om de bittere realiteit van het leven in te zien. Je kunt dan teleurgesteld raken als dingen anders verlopen dan je wilde. Misschien heb je het wel aan zien komen, maar het verwachte kan soms onverwacht zijn.

Over het algemeen weet je de 1ste drie weken de positieve kant van het leven te zien en zal je prima door de maand komen met behulp van de genoemde energieën. Een conjunctie tussen Mercurius en Pluto geeft vanaf de 18de diepte en spiritualiteit aan gevoelens. Je intuïtie is sterk en je weet heel goed hoe je in het leven staat en wat je moet doen om te slagen. In contact met mensen heb je een sterke overtuigingskracht, waarmee je mensen positief beïnvloedt. De laatste week zal Mercurius de eigenzinnige Waterman betreden, waardoor je een aantal dagen buiten je comfortzone treedt. Je kunt er veel tijd door besparen, omdat je dingen op een makkelijker manier op kunt lossen en af kunt ronden. De laatste dagen zal de conjunctie tussen de Zon en Mercurius zorgen dat je snel handelt. Je bent intellectueel erg sterk en succesvol. Daarmee kan je vooral in carrière of studie veel afronden. Je krijgt weinig complimenten, maar je bent trots op jezelf en weet wat je kunt.

Liefde en relaties
Je zit zowel als single als gebonden persoon lekker in je vel, maar brengt het liefst in huiselijke sfeer door. Het 1ste weekend komt er liefdevolle energie van Mercurius en Uranus. Je krijgt veel ideeën en zal zeker een kans maken op een nieuwe partner. Omdat je soms wel eens verlegen bent, weet je niet zo goed hoe je je moet gedragen. Dit kan storend werken, omdat een ander kan denken dat je het hoog in je bol hebt. Gebonden mensen zullen hier minder last van hebben en vooral leuke dingen bedenken om liefde voorrang te geven. Vanaf de 5de verandert dit voor singles, omdat je je dan beter verwoordt en in staat ben je diepste gevoelens te uiten. Met name de Zon geeft kracht, waardoor het een prima periode is voor intimiteiten en activiteiten. Een relatie zal de 1ste week prima lopen. Voor singles kan het een week zijn, waarin erotiek meer brengt dan romantiek. Uranus zal rond de 6de verrassende energie bieden. Je bent gericht op je partner en zal leuke dingen bedenken om deze te verwennen. Ben je single, dan zal de passie van je afspatten en wil je seks. Heb je een goede vriend of een ex-partner in de omgeving dan laat je je lusten gaan. In de 2de week kun je wel eens negatief denken als gevolg van de verbinding tussen Mercurius en Saturnus in de nuchtere Steenbok. Een relatie kan onder druk staan, omdat je je afvraagt of het allemaal wel waard is om er voor te gaan. Alleen mensen met een goede relatie zullen gevrijwaard worden.

Singles vragen zich af of ze ooit de ware kunnen vinden. Vanaf de 18de zal er gunstige energie zijn als gevolg van Mercurius en Pluto. Je hebt diepe gevoelens en kunt gebruik maken van je intuïtie. Ook kunnen er voorspellende dromen zijn, maar die gaan als gevolg van de Steenbok meer over je carrière dan over liefde. De 20ste verandert dit door de Maan in de Leeuw. Negatieve en zakelijke gedachten gaan naar de achtergrond en er is ruimte voor romantiek. Vanaf de 22ste komen er prima energieën vanuit Venus, in de Boogschutter, die Jupiter nadert, Mercurius die een verbinding aangaat met Uranus en de Zon-Mercurius conjunctie in Vissen. Je kunt gevoelens uiten en communiceert liefdevol. Je weet wat je moet zeggen om iemand aan te trekken of te verleiden. Let op dat je besluiteloos kunt zijn als er meerdere mogelijkheden op liefde zijn. Misleidende energie kan er zo voor zorgen dat een misstap zo gemaakt is. Venus en Jupiter zullen echter de positiviteit in je leven brengen, waardoor er flink wat liefdesvonken kunnen zijn, die jou veel geluk en warmte zullen bieden.

Carrière en zakelijkheden
In januari voel je je fysiek gezien goed, maar mentaal kan dit te wensen overlaten. Je doet er goed aan vooral de 1ste dagen gebruik te maken van creatieve vaardigheden om evenwicht te vinden bij de werkzaamheden die je voor je kiezen krijgt. Dan kan je hiermee omgaan en kun je zelfs problemen en conflicten de kop indrukken. Vanaf de 4de zal je heersende planeet Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Dit geeft mogelijkheid om emoties in evenwicht te houden. Je bent dus zowel enthousiast als zakelijk en in staat met collega’s te communiceren, zelfs als je normaal gesproken moeite hebt om je staande te houden.

De 5de zal de Zon krachtige energie bieden, waardoor je in staat bent nieuwe kansen af te dwingen. Wel zal je minder creatief en luchtig zijn, waardoor je wel eens een verkeerd stempel opgedrukt krijgt. Tracht er duidelijk in te zijn en zorg dat je inderdaad de nadruk legt op de positieve kant van mensen en de dingen waar jullie mee bezig zijn. Positief aan deze energie is wel dat je meer de neiging hebt om vaardigheden te vergroten. Je bent verrassend geduldig en kunt geconcentreerd en sensitief met je werk of andere zaken omgaan. Vanaf de 2de week zal Venus, in de Boogschutter, een aantal weken in je sector van relaties bewegen. Het is een prima periode om zakelijke netwerken te vergroten. Ook ben je in staat prima samen te werken en zullen leidinggevenden onder de indruk zijn van de manier waarop jij werk uitvoert. Ben je leidinggevende dan zal je krachtig en sympathiek met mensen omgaan. Van de 13de tot de 23ste is er een intens vierkant tussen Jupiter en Neptunus. Dit brengt krachtige spirituele energie, waardoor je intuïtie sterk is, maar er voorspellende dromen zijn. Gebruik die op de goede manier, opdat ze je veel opleveren. Je hebt een sterk bewustzijn om kansen te creëren en een oogje voor mogelijkheden die er op je pad komen.

De periode van de 17de t/m de 21ste is geschikt om een sollicitatiebrief te schrijven of op internet rond te kijken voor mogelijkheden om te ontplooien. Met name Mercurius en Pluto zullen overtuigende energie bieden, waardoor je in staat bent jezelf goed neer te zetten. Mercurius fungeert vanaf de 23ste als boodschapper. Er is intellectuele energie, waarbij deze een vierkant met Uranus aangaat en dit zorgt voor flink wat onverwachte kansen, die je afdwingt met de juiste boodschappen. De laatste dagen van de maand zal je energie ervaren door de intellectuele Uranus en psychische Neptunus. Dit is een mooie mix van rationele ideeën en fantasie.

Mentale en fysieke gezondheid
Het wordt een jaar om te analyseren wat je kunt doen om gezond in het leven te staan en vooral om bepaalde genotsproducten af te leren. De 1ste week zal je hier mee bezig zijn. Het zal een goede periode zijn om te rusten, op te laden en na te denken. Omdat de Zon zich met Saturnus verbindt, is het een goede periode om te sporten of aan yoga te doen. Ouderen kunnen wat meer wandelen. In deze 1ste week zal Mercurius de Steenbok binnenkomen en dit geeft een verantwoordelijke energie om je voedingspatroon onder de loep te nemen en minder risico te nemen.

De 2de week is wat lastiger en dan kun je weer terugvallen. Mercurius verbindt zich eerst met Mars, waardoor emoties en handelingen wel een met elkaar in de knoop komen. Blijf geconcentreerd en ga niet de auto in als je moe bent. Ook doe je er verstandig aan niet teveel op gevaarlijke plekken te komen en het gebruik met elektrische apparatuur alleen te doen als je uitgeslapen bent. Het midden van de maand komen er flink wat fysieke krachten die jou versterken. Je doet er goed aan een actieve reis te plannen of vaker te sporten. De Maan, Saturnus, Mercurius en Pluto zullen je niet alleen mentaal versterken, maar ook fysiek. Het eind van de maand komt Mercurius in de Waterman en zal de Zon zich met Mercurius verbinden. Je kunt dan je levenspatroon veranderen. Ook kun je bezig met duurvermogen en versterken van je spieren.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers. Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt.

De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen. De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt.

Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag