astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - November 2018

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de maand voor veel positieve gevolgen zorgen. Mensen zullen je deze maand extra sterk waarderen en soms zelfs jaloers zijn op wat jij allemaal bereikt. Mensen kunnen niet alleen bewondering hebben. Er zullen ook jaloerse mensen zijn, die zich op een negatieve wijze kunnen gedragen. Over het algemeen kan je er echter mee omgaan, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Het is echter niet altijd even leuk, zodat je beter een manier kunt bedenken om deze mensen op een positieve manier op andere gedachten te brengen.

Daarnaast kun je je het best op je eigen leven richten en op mensen die het goed met je bedoelen. Doe die dingen die je van plan was en laat je niet van de wijs brengen. Belangrijk zal zijn evenwicht te bewaren en je emoties onder controle te houden. Het zal een prima maand zijn krachtig en zelfverzekerd in het leven te staan. Daarom kan je er van uitgaan, dat je in staat zult zijn conflicten en andere problemen adequaat en efficiënt op te lossen. Bedenk wel dat er instabiele energie kan komen, naarmate de maand vordert. Mercurius en Venus kunnen elkaar aanvullen, maar ook conflicten opwekken. Je doet er goed aan niet te impulsief te handelen en voorzichtig te zijn. Je spirituele kracht kan nuttig zijn, evenals je zelfstandige wijze van leven. Let op dat je niet ondoordacht handelt. Wees nuchter en koel en zorg dat je je hoofd erbij houdt als het wat moeilijker wordt.

Liefde en relaties
Het liefdesleven van de Vis zal intens zijn en toch hoef je er niet veel voor te doen. De liefde zal op je afkomen en je zult er veel plezier aan beleven. Voor singles moet het erg gek lopen als er deze periode geen nieuwe partner op hun pad komt. Dit kan voor sommige mensen een korte, spannende relatie zijn en voor een ander een langere en serieuze relatie. Er moet aangemerkt worden dat je niet passief dient te blijven, dan zal je minder bereiken. Het is een prima maand om met vrienden om te gaan en er zijn aanwijzingen dat je via hen nieuwe mensen kunt ontmoeten. Daardoor zijn romantische ontmoetingen met derden mogelijk. Is er een vriend(in) waar je een tijd verliefd op bent, dan bestaat er een kans dat hier een relatie uit voortkomt. Tenslotte is het een maand om het goed te maken met iemand uit het verleden. Dit kan een ex-partner zijn, maar ook een familielid of vriend(in). Wees jezelf Vis en ga je eigen gangetje. Dat zal ook wel zeker lukken, omdat je nu eenmaal geen allemansvriend bent. Je kunt dan ook zeker je eigen activiteiten doen. Houd de touwtjes in eigen handen en zorg dat er wat leuke evenementen en activiteiten zijn om mensen te leren kennen.

Je kunt natuurlijk ook je eigen feest organiseren en mensen uitnodigen. Gebonden mensen zijn redelijk relaxt en alhoewel er momenten zijn dat je zeer actief bent, zijn er ook dagen dat je wilt genieten van je partner en andere geliefden. Het is een maand om vrienden, familie en natuurlijk je gezin niet te verwaarlozen. Je moet prioriteiten stellen, omdat je iemand bent die ook wel tijd voor zichzelf nodig heeft. Je zult keuzes moeten maken, wie er jouw aandacht verdient. Waarom niet mensen aan elkaar voorstellen die elkaar nog niet kennen. Dit kan verrassende resultaten brengen. Let op dat er problemen ontstaan tussen jou en je partner. Wees hier geduldig in en bedenk dat sommige dingen heus niet gelijk opgelost hoeven te worden.

Venus start de maand met romantiek, maar geregeld ook zakelijkheden. Zorg ervoor dat je regelmaat en orde houdt, zodat je jezelf niet voorbijloopt. Vanaf de 6de zal de Zon een driehoek met de retrograde Neptunus in de Vissen vormen. Er zijn dan mogelijkheden op nieuwe relaties, die kunnen leiden tot vriendschappen, liefde en andere contacten. Je bent sympathiek en kunt opvallen omdat je zoveel voor anderen overhebt. Dit kan het hart van mensen raken en jou aantrekkelijk maken. Ben je single, dan trek je mensen aan, die liefde zoeken. Ben je gebonden, dan ben je liefdevol en zet je partner, familie en vrienden op de eerste plaats. Soms kun je jezelf vergeten, waardoor er aangeraden wordt om veel liefde te geven. Bedenk wel dat jijzelf ook belangrijk bent om tijd en aandacht aan te besteden. Ben je goed voor jezelf, dan ben je ook zeker goed voor anderen. Vanaf de 16de gaat de liefdevolle Venus de Weegschaal in. Daardoor vind je het leuk jezelf te verwennen qua uiterlijk, maar ook mentaal. Je zit lekker in je vel en er zal veel ruimte zijn voor romantische activiteiten. Ben je gebonden, dan kan je partner jou niet weerstaan. Ben je single dan zal ditzelfde gebeuren, maar laat het wel op je afkomen. Je bent nu eenmaal iemand die niet het voortouw neemt.

De 24ste zal Neptunus voorwaarts bewegen. Hierdoor kun je fantaseren en dagdromen en kan je in de nachten voorspellende dromen krijgen. Je moet wel in de gaten houden wat reëel is en wat niet, zal is er veel geluk. Het eind van de maand wordt lastiger. Er is een vierkant tussen Mercurius en Mars, die ervoor zorgt dat er op liefdesgebied lastige situaties kunnen zijn. Je zult beslissingen moeten nemen, maar misschien stel je deze beter uit tot de volgende maand. Singles moeten opletten dat ze niet te snel ja zeggen op een nieuwe aanbidder.

Carrière en zakelijkheden
Op financieel gebied is november een prima maand om te presteren en succes te behalen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, krijgen veel aandacht, waaruit nieuwe contacten mogelijk zijn. Deze kunnen in de toekomst belangrijk zijn. Met name contacten die je de vorige maand op hebt gedaan, kunnen wel eens erg vruchtbaar zijn. Het is belangrijk duidelijke doelen te stellen en adequaat en efficiënt met je werk bezig te zijn. Omdat je iemand bent die zo wil werken, zal je dus jezelf kunnen blijven. Er wordt aangeraden je vooral niet bezig te houden met negatieve beslommeringen van anderen. Dit kost je alleen maar energie en uiteindelijk kan jij dan de gebeten hond zijn. Het zal een periode zijn met veel activiteiten, waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Ook zal er veel communicatie zijn, door een aantal planeten dat hier versterkend op werkt.

Onthoud dat je het nodig hebt soms te ontspannen. Verleg dus ook wel eens je aandacht op privézaken in plaats van altijd maar te werken. Mensen die voor een baas werken, dienen zintuigen krachtig te gebruiken om op te vangen wat de mogelijkheden zijn om verder te ontwikkelen. Wees niet impulsief en gehaast, omdat er heus wel kansen komen, zonder dat je hier nou veel moeite voor hoeft te doen. Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en dingen die er gebeuren op jouw vakgebied. Grijp alleen iets aan als intuïtie aangeeft dat je hier op in kunt gaan. Er zijn aanwijzingen dat samenwerken soms moeilijk kan verlopen. Niet door jouzelf, maar omdat er mensen zijn, die onderling problemen hebben. Blijf neutraal en richt je vooral op eigen werk. Lukt dit niet, dan doe je er goed aan erover te vergaderen of het bij de directie neer te leggen.

November is een maand van routine en intense acties. Je bent meestal geliefd, alhoewel je op moet letten dat je soms erg scherp in bewoordingen kunt zijn. Dit heb je niet nodig. Venus zal deze maand naar de Weegschaal terugkeren en dit zorgt ervoor dat je deskundig kunt zijn en mensen waardering hebben voor je ‘bescheiden’ wijze van werken. De 1ste week zal je begaan zijn met anderen en doe je er alles aan om het mensen naar de zin te maken. De 6de zal de driehoek tussen de Zon en Neptunus er een aantal dagen voor zorgen dat je creatief en ambitieus bent. De 8ste maakt Jupiter een bijzondere reis door jouw sector van carrière. Bijzonder, omdat dit niet heel vaak gebeurt. Daardoor kan er veel geluk zijn, die jijzelf afdwingt.

De 15de zal de energieke Mars naar de Vissen reizen en dit zorgt ervoor dat vooral de 15de t/m de 18de geluk brengt. Gebruik de energie om goed te presteren en pak de kansen die je krijgt aan om te ontwikkelen en succes te behalen. De 16de zal de voorwaartse beweging van Venus in jouw sector van samenwerking en financiële zaken zorgen dat je problemen op deze gebieden op kunt lossen. Blijf neutraal reageren, daar bereik je het meeste mee. Deze periode zal ook de retrograde Mercurius kansen bieden om te ontwikkelen. Er zijn dingen uit het verleden die nu wel opeens veel op kunnen leveren. De 24ste gaat jouw heersende planeet Neptunus voorwaarts bewegen. Niet alleen privé kun je fantasie en dromen hebben, ook zakelijk kun je zeer creatief zijn. Er wordt aangeraden om hier zeker iets mee te doen en kansen aan te grijpen. De 26ste zal Mercurius storend op Mars in de Vissen werken. Je moet evenwicht vinden tussen ratio en emoties. Lukt dit, dan zal je in staat zijn problemen op te lossen en ben je een verbindende factor tussen mensen.

Mentale en fysieke gezondheid
De 1ste week daagt Venus je uit om je leven onder de loep te nemen. Het is belangrijk te bezien wat je kunt veranderen om gezond in het leven te staan. Lukt het voor de 5de concrete plannen te maken, dan kun je tot de 10de prima dingen doen om gezond in het leven te staan. Als gevolg van de krachtige Zon en Neptunus word je actief en ben je niet te stoppen. Met name gezond eten en voldoende bewegen zijn belangrijk. De 8ste zal Jupiter in de Boogschutter binnenkomen en verbindt de Maan zich met deze planeet. Dit geeft een krachtig gevoel en het is aan te raden extra te sporten, te bewegen of de frisse lucht op te zoeken. Mars zal vanaf de 15de in de Vis reizen en Mercurius zal retrograde draaien. Je kunt gemotiveerd worden om dingen te veranderen, maar soms ben je ook erg lui. De 16de t/m de 18de zal de Maan in dit teken positief werken. De 20ste t/m de 25ste dien je op te letten dat gewrichten en botten kwetsbaar zijn, door de kracht van de Zon en Jupiter. De laatste periode van de maand zal over het algemeen erg gunstig zijn, maar houd rekening met Mercurius die soms wel eens storend kan werken.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang. Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico.

Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag