astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - September 2018

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie eigenlijk niet wenselijk is. De reden dat het toch positief uitpakt, ligt op gebied van nieuwsgierigheid. Je wilt buiten je comfortzone treden en dan is deze energie er goed voor, omdat je flink uitgedaagd wordt. Het wordt een interessante maand, waarin er van alles kan gebeuren wat het leven spannend houdt. Er zijn een aantal zaken die jouw aandacht nodig hebben en het wordt aangeraden hier serieus mee om te gaan. Bedenk dat je gezondheid nog wel eens kwetsbaar kan zijn.

Zorg ervoor dat je jezelf onder controle houdt en dingen doet om krachtig te blijven. Zorg voor goede kleding, pak stress zo snel mogelijk aan en probeer vooral je emoties onder controle te houden. Ben je onverantwoordelijk en neem je de adviezen met een korreltje zout, dan kun je problemen krijgen. Blijf je verantwoordelijk en houd je controle, dan wordt het een succesvolle maand, waarin je eventuele problemen prima aan kunt pakken. Op zakelijk gebied lijken er grote veranderingen aan te komen, maar deze zullen over het algemeen prima zijn voor je ontwikkeling. Het enige waar op dit gebied voor gewaarschuwd wordt, is dat je niet gaat overdrijven en teveel bezig gaat met van alles te veranderen. Dan raak je de controle kwijt en kun je juist met achteruitgang te maken krijgen. Vraag in dit geval vrienden, familie of collega’s om hulp, zodat zij jou in toom houden als je teveel wilt. Op gebied van relaties kunnen er ook veranderingen zijn, maar dit is afhankelijk van wat jij wilt. Je kunt dit afdwingen of tegenhouden. Denk goed na wat je wilt en luister naar je intuïtie, dan zal je geen dingen doen, die niet goed voelen.

Liefde en relaties
Voor de meeste Vissen is liefde belangrijk, maar in september heb je heus niet veel nodig om lekker in het leven te staan. Neptunus, jouw dromerige planeet, zal retrograde bewegen en daardoor ben je zeer nuchter. Je geniet van het kleine in het leven en vraagt niet meer van mensen dan wat belangstelling. Je kunt je dan al gelukkig voelen. Omdat je je bescheiden opstelt, zal je niet snel teleurgesteld raken, simpelweg omdat je niet veel verwacht. Het is een prima maand om conflicten en andere problemen op te lossen. Ervaar je kwetsende of storende emoties dan wordt aangeraden je relaxt op te stellen. Het best kun je je wel voorbereiden voor je belangrijke gesprekken aangaat, zodat eventuele teleurstelling niet kan verrassen. Singles maken zich niet zo druk om alleen te zijn. Het is ook niet belangrijk om dit te veranderen. Juist als je je richt op vrienden en familie zal je de rust in jezelf vinden en kun je een betere uitstraling hebben. Daardoor trek je vanzelf iemand aan, die jou ziet zitten. Heb je er behoefte aan dan is het dus een maand waarin er liefde op kan treden. Mensen die genieten om alleen te zijn, zullen zich ook gewoon lekker voelen. Zowel gebonden Vissen als singles moeten wel opletten dat ze voldoende tijd aan vrienden geven. Mocht je ergens mee zitten, dan is het een prima maand om hier over te praten, maar niet om besluiten te nemen. Je zult misschien zelfstandig zijn, maar je vindt het niet erg om soms afhankelijk te zijn.

Let deze maand wel op voor dominante mensen. Op zich kun je hiermee omgaan, maar als ze teveel hun zin willen hebben, kan je agressief reageren. Ook hier dien je op te letten. Mensen met een relatie zullen een goed gevoel hebben. Ze moeten er wel rekening mee houden dat de 1ste helft van de maand moeilijker is. Jij en je partner kunnen dan moeite met elkaars mening hebben. Schiet niet teveel de verdediging in, ook als je zeker weet dat je gelijk hebt. De waarheid is niet te omzeilen, dus hoef je deze niet te verdedigen. Beter kun je het aanschouwelijk maken, zodat de ander het kan zien. Is deze het nog niet met je eens, dan heb je je best gedaan. Let er op dat je partner gerust een andere mening mag hebben. Ook emoties en verlangens kunnen wel eens verschillen, maar als je hier een compromis in weet te bereiken, zal de liefde er juist sterker door worden. Gaat het over financiën, dan is het belangrijk dat je het er 100% mee eens bent. Merk je dat je dit niet bent, dan doe je er goed aan dit duidelijk aan te geven. De 1ste dagen zal je je erg fijn voelen, maar ben je als gevolg van de energie van Neptunus wel nuchter. Je bent relaxt en voelt dat mensen goed op jou reageren. Relaties kunnen daardoor zowel in de liefde, bij familie als bij vrienden prima ontwikkelen. Let op dat de 5de t/m de 7de lastig kan zijn als gevolg van de energie van de oppositie tussen de Zon en Neptunus. Er zijn confrontaties mogelijk en dit kan verwarrend zijn. Je kunt je dan gekwetst voelen en kan moeilijk met teleurstelling omgaan. Uiteindelijk zal je hier wel sterker uitkomen en kan je relaties verdiepen. De Nieuwe Maan van de 9de zal je nuchtere kant boven brengen. Je kunt t/m de 12de profiteren van de goede energie om je liefdesrelatie te versterken.

Ben je single, dan heb je meer kans op een nieuwe liefde. De retrograde oppositie van Mercurius en Neptunus van de 13de kan jou laten twijfelen. Ben je single, dan kun je jezelf kwalijk nemen dat je fouten hebt gemaakt. Je doet er goed aan deze te analyseren en te bekijken wat je kunt doen om ze goed te maken. Verder kunnen singles geraakt worden als ze een afwijzing krijgen. Tracht je emoties te controleren en laat het zoals het is. Ben je gebonden, dan kun je aan je partner twijfelen en zal je partner dit merken ook. Tracht rationeel te blijven en praat over gevoelens. Dit kan t/m de 17de plaatsvinden, maar daarna zal er een gelukkige energie komen, waardoor je lekker in je vel zit. De Zon komt de 22ste in de Weegschaal, waardoor je erg charmant bent en er in de liefde veel mogelijk is. Vanaf de 24ste moet je wel opletten dat het zo goed gaat, dat je je af kunt vragen of alles echt okay is. Spreek met geliefden af en zorg dat je voldoende ontspannende activiteiten doet. Dan zal je zowel mentaal als fysiek sterk zijn en kun je veel beter met tegenslagen en onzekerheid omgaan.

Carrière en zakelijkheden
Op gebied van zakelijkheden en financiën wordt het een prima maand om te ontwikkelen. Wel moet je opletten dat er externe factoren zijn, die jou storen. Ga er actief en flexibel mee om, dan kun je prima met veranderende en storende omstandigheden omgaan. Handel niet te impulsief en ga je niet haasten als er een taak is, waarvan jij of een ander zegt dat dit snel moet gebeuren. Bedenk in dit geval dat je nog een paar maanden hebt om dit te doen. Luister hierbij vooral naar je intuïtie. Bedenk dat haastige spoed zelden goed is. Je kunt deze maand nieuwe zakelijke contacten maken, maar hier dien je ook voorzichtig mee om te gaan. Vertrouw mensen niet gelijk, hoe aardig ze overkomen. Uiteindelijk gaat het er om hoe iemand in zijn werk is. Mensen met een eigen bedrijf dienen in de gaten te houden dat ze conflicten en andere problemen eerst analyseren en dan pas aanpakken. Het heeft geen zin iets aan te pakken, zonder er uitvoerig naar te kijken. Zoals we al zeiden, kun je met externe factoren omgaan, maar je dient wel goed uit te kijken. Vertrouw iemand niet zomaar, maar check eerst hoe je ermee om moet gaan. Blijf vooral op jezelf vertrouwen, uiteindelijk moet je het toch alleen doen en beslissingen nemen.

Mensen die voor een werkgever werken moeten bepaalde zaken op een andere manier gaan zien. Handel eigenlijk precies andersom dan je gewoonlijk zou doen. Je zult merken dat je veel meer succes met financiën hebt. Er zullen deze maand momenten zijn dat je met fouten of teleurstellingen te maken krijgt. Blijf rustig handelen en doe gewoon datgene wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt, dan komt het allemaal goed. Het belangrijkste voor Vissen zal zijn in jezelf te geloven en jezelf vooral niet te verloochenen. Je kunt de maand prima starten en zal vanaf de 1ste dag merken dat de energie gunstig is. Positieve eigenschappen worden versterkt, waardoor je met mindere eigenschappen om kunt gaan. In contact met collega’s en leidinggevenden kun je de sfeer er goed inhouden. Daardoor is het een goede tijd om te socialiseren en jezelf te laten zien. Je bent zelfverzekerd en mag er gerust zijn en dat zullen mensen zeker merken. De 3de vormt Mercurius een sextiel met Venus, waardoor mensen graag met je werken.

Vanaf de 5de reist Mercurius door de Maagd en sector van partnerschap. Daardoor ben je niet alleen nuchter en ordelijk, maar schiet je prima met mensen op. Je bent geliefd en dit versterkt je zelfvertrouwen. Let op dat niet iedereen hier blij mee is. Er kan jaloersheid optreden en je zult hier alert op moeten zijn. Een positieve wending van Saturnus kan vanaf de 6de positieve energie bieden, waardoor je op gebied van vriendschap met collega’s en doelen die je stelt goed kunt handelen. Je werkt graag samen en zal gezamenlijk tot goede prestaties komen. Vanaf de 10de worden talenten en vaardigheden positief versterkt door de kracht van Mars in de Waterman. Daardoor zal je naar de toekomst kijken en weet je wat je moet doen om te presteren en succes te behalen. De 18de en 19de is er een energie die het verleden weergeeft. Je kunt bepaalde situaties of mensen uit die periode terughalen. Omdat je positief bent, kun je er van leren, zelfs als je het vroeger fout deed. De 21ste komt Mercurius in de Weegschaal en in je sector van samenwerking. Daardoor zal je de rest van de maand prima functioneren en zijn er zowel zakelijk als financieel beloningen mogelijk voor het werk dat je gedaan hebt. Let op dat je de 24ste t/m de 26ste tracht te ontspannen. Het kan geen kwaad om vrij te nemen. De laatste dagen van de maand gaat Mercurius een positieve verbinding met Neptunus aan. Die energie zorgt dat je creatief kunt handelen en veel ideeën hebt, welke je in oktober kunt gebruiken.

Mentale en fysieke gezondheid
De 1ste week is geschikt om jezelf onder de loep te nemen. Bekijk of er dingen zijn, die te veranderen zijn. Vraag ook mensen die jou goed kennen of ze dingen anders zouden willen. Wees niet bang voor hun antwoord, maar zie het als opbouwende kritiek om jezelf beter in het leven te kunnen plaatsen. Je zult merken dat de dingen die je de 1ste week verandert voor veel positieve gevolgen zorgen. Ervaar je wat stress of zit je gewoon niet lekker in je vel, dan wordt aangeraden er iets mee te doen.

Spanning kan je gezondheid namelijk nadelig beïnvloeden. Hoe meer je in deze periode kunt veranderen, hoe lekkerder jij je zult voelen. De periode rondom de 10de is geschikt om fysiek actief te zijn. Gebruik de energie dus op een goede wijze, zodat je lichaam de kans krijgt fit te worden. Je kunt namelijk deze periode zien als de opgang naar een gezonde periode in je leven. Rondom de 15de kunnen er positieve veranderingen zijn. Vanaf de 20ste is een goede periode om bepaalde nadelige gewoontes af te leren, wat vooral op gebied van voeding lijkt te zijn. De kosmische energie zal intuïtie verhogen, waardoor je precies weet wat je moet veranderen. De laatste dagen is het belangrijk geregeld sociale activiteiten te plannen, omdat ook dit je gezondheid positief beïnvloedt. Je zit komt dan lekker in je vel te zitten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn. Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken.

Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt. Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer.

Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt. Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag