astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Maart 2019

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je zelf veroorzaakt hebt. het zal in principe niets ergs zijn, maar omdat het zo plotseling gebeurt, zal je even moeten schakelen. Ga je hier te impulsief of ondoordacht mee om, dan zal je wel wat ongeluk op je af kunnen roepen. De meeste Vissen zijn echter in staat om aan te voelen hoe zij moeten handelen. Er wordt aangeraden om deze periode lekker de natuur in te gaan, dit zal alleen maar goed voor je werken. Met name aan mensen die veel thuis zitten of mensen die veel op kantoor werken, wordt geadviseerd om geregeld te sporten en vooral in combinatie met de natuur. Je zult prima kunnen werken en er zijn goede mogelijkheden, maar let op dat familie, je partner of vrienden ook belangrijk zijn. Tracht daar dus ook zeker aandacht voor te hebben en zorg voor evenwicht. Over het algemeen zal dit wel lukken en zal je vooral qua familie een zeer mooie energie ervaren. Er zijn aanwijzingen dat er qua inkomsten verbeteringen aankomen. Met name het contact met vrienden en het doen van financiële zaken kunnen een positief verband laten zien. Het tweede deel van de maand kan je financieel mooie kansen krijgen. Zakelijk en in je carrière zal er veel stabiliteit zijn, maar heeft het met geld te maken, dan kun je veel bereiken. Mensen die al eerder plannen hebben gemaakt, kunnen nu gaan handelen. Het midden van de maand is ook een periode, waarin je aan jezelf kunt werken.

Je denk veel na over verbeteringen, die je in je leven in wilt voeren. Deze zullen over het algemeen gaan over contacten die je in de liefde en vriendschappen hebt. In een liefdesrelatie kun je je soms wel eens afvragen waarom bepaalde dingen opeens anders gaan. Je kunt bepaalde zaken soms als zeer storend zien. Tracht dit onder controle te houden en vooral als het om je partner gaat. Soms moeten er dingen even veranderen, om ervoor te zorgen dat er daarna weer een betere tijd komt. Het zal echter wel belangrijk zijn om soms water bij de wijn te doen. Ook zal deze middenperiode van de maand geschikt zijn om te ontspannen en rust te vinden. Het derde deel van de maand is soms wat saai en zelfs vervelend. Dit komt niet, omdat er niets te doen valt, maar jij hebt even iets anders aan je hoofd en zal daar veel tijd aan moeten besteden. Je zult deze maand beslissingen moeten nemen die bij de ene Vis vooral op zakelijk gebied zullen liggen, bij een ander op gebied van liefde of sociale contacten en bij een ander juist op persoonlijk vlak. Je kunt deze periode gerust wat risico nemen, maar durf dan wel beslissingen te nemen en ga niet teveel twijfelen. Baseer je hierbij niet op verstand, maar ga puur op gevoel af. Op gebied van familie kunnen er belangrijke dingen gebeuren, die over het algemeen veel goeds brengen.

Liefde en relaties
Het wordt een bijzondere maand en de weg vrijgemaakt lijkt voor erotiek en romantiek. Met name je planeet Neptunus, de Zon, de Nieuwe Maan en de retrograde Mercurius in jouw teken zullen ervoor zorgen dat seksualiteit belangrijk zal zijn. Je fantaseert er flink op los en zal ook geregeld spannende dromen hebben. Er wordt aangeraden om hier lekker van te genieten en niet te normatief te zijn of bepaalde dingen wel of niet kunnen. Soms mag je best even buiten je comfortzone treden en dingen doen, die je normaal niet snel zou doen. Houd er rekening mee dat Venus in de Waterman wel wat normatief kan zijn, waardoor je niet altijd even goed in staat bent om intuïtief te handelen. Je kunt dan teveel nadenken. Ben je single dan zal je op moeten letten dat romantiek en vriendschap als gevolg van Venus wat verward worden. Op zich niet erg als je een vriendschap plus hebt, maar wel als je hierdoor een vriendschap verpest. Denk er dus eerst goed over na, voor je iets doet wat je niet terug kunt draaien. Ben je gebonden dan moet je opletten dat jij wel eens de grenzen van een vriendschap opzoekt. Ook in dit geval dien je voorzichtig te blijven, omdat je anders in een gecompliceerde situatie terecht kunt komen.

De retrograde Mercurius zal vanaf de 5de in jouw teken verblijven en daar tot de 28ste blijven. Je zult wel op moeten letten, omdat je iemand bent die kalm en rustig wil leven. Door Mercurius zal dit niet altijd mogelijk zijn, omdat deze door de retrograde stand flink wat beroering kan brengen. Er kunnen conflicten ontstaan en er zijn wat problemen, die je zeker niet moet onderschatten. Mocht je hier niet mee om kunnen gaan, dan wordt aangeraden achteruit te gaan. Je hoeft er heus niet altijd iets aan te doen en mag soms best wel even aan de werkelijkheid ontsnappen. In een relatie doe je er goed aan om er over te praten, zodat je tot compromissen of oplossingen kunt komen. Over het algemeen zal het echter wel een maand worden, waarin je je partner geregeld verleidt en verwend. Je bent sterk op erotiek gericht en dat zal je partner merken. Ben je single, dan kan Mercurius krachtige energie bieden die zorgt voor een sterke drang tot erotiek. Je hebt een sterke uitstraling en zal hier mensen mee aantrekken, die net als jij uit zijn op avontuur en erotiek. Mercurius zal zeker niet slecht zijn, want mensen kunnen positief verrast zijn hoe sensueel en spannend je bent. De 10de zal het sextiel van Mars en Neptunus een gunstige energie aan singles bieden. Je krijgt een drang om plekken op te zoeken waar andere singles komen. Je moet wel uit je comfortzone treden. Gebonden mensen zullen geprikkeld worden, maar ga vooral niet buiten de grenzen, omdat er dingen kunnen gebeuren die je moeilijk onder controle hebt. De Zon in de Ram zal de 20ste passie brengen, maar je kunt onzeker zijn en het niet altijd aandurven om de spanning op te zoeken. Je bent allergisch voor opdringerige mensen die jou trachten te versieren. Neem dan niet teveel risico en ga achteruit, voor een ander over jouw grenzen gaat. Vanaf de 26ste komt de romantische Venus in jouw teken terecht en beweegt Mercurius vanaf de 28ste voorwaarts. Je zal net zo romantisch zijn, alleen veel minder het avontuur opzoeken. Alles zal dan net wat makkelijker verlopen, waardoor in de romantiek zowel singles als gebonden persoon meer rust ervaren. Houd in de gaten dat niet altijd alles gelijk opgelost zal zijn. Er kunnen dus nog wat zaken zijn, waar je aandacht aan zal moeten besteden.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt gelijk al de eerste dagen van deze maand met veranderingen te maken krijgen. Je bent creatief en inventief en zal er vol voor kunnen gaan. Bijzonder is dat je nu een stuk minder onzeker bent bij nieuwe dingen die je opstart. Waar je vroeger nog wel eens het idee had dat ditgene wat je wilde niet zou lukken, kun je hetzelfde nu wel positief tegemoet zien. Het enige wat echt een voorwaarde moet zijn, is dat dit iets is waar je echt van houdt en je er met je hart bij bent. Het is mogelijk dat je de eerste dagen aan deze zaken denkt, maar je pas vanaf de 5de echt actie onderneemt. Dit komt door Venus, die vanaf de 1ste in de Waterman reist en door Mercurius, die vanaf de 5de retrograde door de Vissen gaat bewegen. Daardoor komen dus de liefde die jij hebt om te presteren en meer geld te verdienen en het verleden, waarin je al iets wilde starten dicht bij elkaar. Je kunt er geduldig mee omgaan, omdat je bijna de hele maand van deze energie kunt genieten. Het kan gaan om iets wat vroeger helemaal fout ging of iets wat je eerst niet durfde. Je hebt in ieder geval fantasie genoeg en durft ook veel meer risico te nemen. Niet alleen bij deze plannen kan je veel bereiken. Er kan ook iets uit het verleden komen, waar je nu een tweede kans voor krijgt. De 6de kan de Nieuwe Maan voor de Vissen iets brengen, waar je meer dan een maand profijt van hebt. Uranus in de Stier kan jou vanaf deze dag ook veel brengen, omdat je minder op routine gericht bent en meer op intuïtie en dat past goed bij de Vis. De 12de t/m de 15de is een fantastische periode als gevolg van de kracht van Pluto en Jupiter. Daardoor kan veel, van wat je nu opstart, daadwerkelijk lukken. Zijn er belangrijke zaken, doe dit dan nu. De 19de t/m de 22ste moet je opletten dat je wat negatief kunt zijn. Tracht dit onder controle te houden, maar probeer er wel met mensen over te praten. Waarschijnlijk zal de driehoek tussen Pluto en Mars zoveel kracht bieden, dat je er aan moet wennen. Daarna zal Venus in jouw teken komen en zal je de maand verder prima doorkomen. Daarbij zal Mars in de Tweeling zorgen dat je communicatief erg sterk kunt zijn.

Mentale en fysieke gezondheid
Maart is een bijzondere maand, waarbij je nieuwe mogelijkheden kunt krijgen en je een stuk sterker in je schoenen staat. Daarbij word je ondersteund door Venus, die jou als het ware activeert om lekker in het leven te staan. Ook zal Jupiter veel energie bieden, maar dan meer op fysiek gebied. Je kunt met een gerust hart de maand ingaan en genieten van alles wat op je afkomt. Probeer in je persoonlijke leven niet teveel te veranderen, omdat dit je dan juist uit balans brengt. Verder zullen jouw heersende planeet Neptunus, de Zon en Maan je bijstaan. Deze zullen hun energie over de maand verspreiden, waardoor je er de hele periode profijt van kunt hebben.

Het is dan ook een perfecte maand om je te concentreren op mentale, maar ook zeker op fysieke fitheid. Voel je soms wat spanning tracht dan te mediteren of doe aan yoga. Je kunt dan met jezelf in balans komen. Het is ook een prima maand om te bekijken wat je kunt doen om jezelf fit te krijgen of te houden. Heb je een gezond levenspatroon, dan hoef je je geen zorgen te maken. Merk je aan jezelf dat je hier iets aan moet veranderen, dan kun je deze maand starten, maar hoef je niet te ongeduldig te zijn. Je hebt de hele maand de tijd om hier mee bezig te gaan. Daarna zal de liefdevolle Venus in jouw teken komen en dit brengt een zachte, gunstige energie, waardoor je er ook in april gebruik van kunt maken. Je doet er de laatste dagen van de maand verstandig aan om geregeld even te ontspannen en je dan niet te druk te maken over werk dat op je ligt te wachten of mensen die teveel van je vragen. Kies je eigen weg en bepaal voor jezelf wat er goed is.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag