astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Januari 2019

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Let op dat je een goede organisatie gebruikt, omdat je jezelf anders voorbijloopt. Het is overigens wel een maand waarin je duidelijke beslissingen moet maken om het een en ander vorm te geven. Ook is het een maand om op een andere manier met familie en vrienden om te gaan en in een relatie kunnen er veranderingen zijn. Over het algemeen zal dit positiviteit opleveren. Let in perioden dat de Maan in je teken beweegt op dat je je emoties niet altijd onder controle hebt. Met name tussen de 8ste en de 13de kan je hier veel last van hebben. Je vindt het dan moeilijk om gevoelens te uiten. Let op dat je dan de neiging kunt hebben wat kribbig uit de hoek te komen.

Tracht dit onder controle te houden, dan zal je merken dat het leven makkelijker verloopt. Na die periode kan een plein tussen Jupiter en Neptunus voor een conflicterende energie zorgen, waardoor je niet altijd weet wat je moet doen om te functioneren. Luister naar anderen en vraag ondersteuning. Wees vooral niet te trots. Dit kan je wel eens hebben, omdat je bang bent dat mensen je zwak vinden. Je kwetsbaar opstellen is echter niet zwak, maar juist sterk. Met name het verleden kan problemen brengen. Dat is op zich niet erg, als je er maar wel van leert. De laatste dagen van de maand zorgen Saturnus en Neptunus voor een krachtige energie, waardoor je jezelf onder de loep kunt nemen. Ook zal de energie werkelijkheid en fantasie dichter bij elkaar brengen. Dat is voor de spirituele Vis een prachtige kans om meer in het leven te bereiken en dromen uit te laten komen.

Liefde en relaties
Neptunus beweegt in je 1ste huis en dit heeft invloed op hoe jij je profileert naar mensen. Je hebt een houding waar mensen moeite mee hebben. Je bent liefdevol en warm, terwijl je soms egocentrisch lijkt. Dit ben je niet, waardoor je er goed aandoet dit mensen duidelijk te maken. Er wordt aangeraden jezelf te laten zien in wie je bent en wat je wilt. Wees niet bang naar buiten te treden en durf mensen aan te geven als je het ergens niet mee eens bent. Dit zal mensen veel houvast geven om jou te doorgronden. Positief zal zijn dat er aan het begin en het midden van de maand een krachtige Maan is, die ondersteunt en waarbij Jupiter en Neptunus geactiveerd worden. Je bent stout en speels en dat zal in een relatie spannend zijn, maar let op dat je partner jaloers wordt als je te open naar anderen bent. Ben je single, dan ben je uitdagend en kun je nieuwe mensen aantrekken, maar je kunt mensen ook jaloers maken als je bijvoorbeeld te dicht bij hun partner komt.

De 4de zal Mercurius in de vastberaden Steenbok binnenkomen. Je hebt moeite om duidelijk naar je partner te zijn. Je neemt besluiten, waar je niet achterstaat. Dit komt vooral, omdat je te emotioneel bent en je mensen niet wilt kwetsen. Wees in een relatie duidelijk en zeg wat je denkt en voelt. Ben je single, dan zal een branieachtige uitstraling bij je passen om mensen aan te trekken. Tussen de 8ste en 12de kan de Maan prikkelen en kun je soms niet eerlijk tegenover je eigen gevoelens zijn. Je kunt bepaalde dingen zeggen of doen, die je later gaat ontkennen. Wees eerlijk en durf je kwetsbaar op te stellen. Moet je in een relatie een duidelijk besluit nemen, denk dan goed na voor je dit daadwerkelijk doet. Daarna kan je niet meer terug en kan je spijt hebben als je er niet helemaal achterstaat. Singles kunnen het verleden ervaren en geblokkeerd worden om een nieuwe persoon in het leven toe te laten. Na deze periode zal een plein tussen Jupiter en Neptunus storende energie brengen. Blijf wie je bent en ga niet angstvallig veranderen omdat anderen dit willen. Vanaf de 18de gaan Mercurius en Pluto een verbinding aan die mysterie in je oproept. Je voelt bepaalde energieën, die je niet thuis kunt brengen. Je zult merken dat je intuïtie sterk is en je heel goed weet wat je moet doen om vrienden, familie en je partner gelukkig te maken of als single om een nieuwe liefde aan te trekken.

Deze periode zal Venus in Boogschutter staan en Mars in Ram. Dit biedt een intens seksuele energie, waardoor je erg spannend bent. Je partner zal van je genieten en vooral als je buiten je grenzen komt, zal je in staat zijn erotiek en romantiek te verweven. Venus zal vanaf de 22ste een verbinding met Jupiter aangaan, waardoor je besluiteloos kunt zijn.. Het eind van de maand kan de intense Schorpioen zorgen dat je jaloers en bezitterig bent. Lukt het je deze energie de kop in te drukken, dan sta je lekker in het leven en kun je de warme en spirituele energie dit teken opvangen.

Carrière en zakelijkheden
Je zult zakelijk gezien veel rust ervaren. Er zijn veel kosmische energieën om jou te helpen om rechtop in het leven te staan. Vanaf de 4de zal Neptunus in jouw teken reizen en daar gedurende meer dan een maand blijven. Het is tijd voor dromen en wensen. Je werkt prima samen en zal minder functioneren als je het alleen doet. Zorg voor voldoende ondersteuning en zoek groepen op om samen te werken. Moet je echter alleen werken, dan zal je prima in staat zijn te functioneren, maar dan is het belangrijk dat je vertrouwde mensen uit je privéomgeving toe moet laten. Het eind van de 1ste week zal de gelukbrengende Venus in de boogschutter reizen. Omdat deze ook in je sector van carrière beweegt, zal je hier gebruik van kunnen maken. Mensen trekken naar je toe en hebben veel waardering voor de manier waarop jij in het leven staat en de dingen die je doet om te ontwikkelen. Er zijn niet alleen veel mogelijkheden om te ontplooien, maar je kunt ook veel meer gaan verdienen. Je moet dan wel buiten je comfortzone treden en niet gaan afwachten. Het geluk komt alleen op je af als je actie onderneemt. De 9de t/m de 11de is een periode van geluk. Je bent in staat je op een goede manier uit te drukken en je kunt intellectuele energie ervaren, waardoor je wijs bent in je manier van praten en de dingen die je wilt. Het is een prima periode voor het plannen van vergaderingen, het bespreken van belangrijke zaken en nemen van beslissingen. Mensen die een nieuwe baan zoeken, maken veel kans om iets te vinden.

De 13de t/m de 23ste is er een gunstig vierkant tussen Jupiter en Neptunus. Je kunt achterstallig werk afronden en huidige taken volbrengen. Hierbij kunnen de maansverduistering, Neptunus en Venus niet alleen je intuïtie versterken, maar ook liefde en volhardend gedrag brengen. Saturnus en Neptunus zijn fantastische planeten die het eind van de maand dromen en werkelijkheid in evenwicht brengen. Luister naar dat wat de hogere wereld doorgeeft, dan zal je nieuwe mogelijkheden krijgen

Mentale en fysieke gezondheid
Het 1ste deel van de maand kun je met het verleden en de toekomst bezig zijn. Beter kun je in het hier en nu leven. Je zult vanzelf merken hoe prettig je leven wordt. Ga niet te hoge doelen stellen, omdat je anders met teleurstelling te maken krijgt als iets niet lukt. Het is voldoende om op je eetpatroon te letten, geregeld te bewegen en niet teveel eentonig werk te doen. Ook je slaappatroon zal belangrijk zijn. Je hebt de neiging om te laat naar bed te gaan. Tracht dit niet te vaak te doen.

De 1ste weken is het belangrijk extra te sporten en voldoende water te drinken. Vervang koffie en zwarte thee liever door surrogaatkoffie en kruidenthee. Vanaf de 7de zullen Mars en Saturnus veel kracht geven om bepaalde mindere gewoontes af te leren. Je zult opofferingen moeten brengen, maar uiteindelijk brengt dit je veel verder. Het midden van de maand kunnen spieren kwetsbaar zijn. Let op met wat je doet en belast ze niet teveel. Aan de andere kant dien je voldoende te bewegen om ze flexibel te houden. Vanaf de 21ste maak je een prima periode mee. Je zult soms wel teveel eten of drinken en wil niet altijd evenveel bewegen, maar dat kan je wel hebben. Je zult het jaar dus prima afsluiten.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers. Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen. De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt.

De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen.

De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag