astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Januari2018

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en zorgt ervoor dat je emoties veilig zijn. Mensen die echter minder lekker in hun vel zitten, zullen veiligheid moeten gaan zoeken. Zorg er in dit geval voor dat je anderen om ondersteuning vraagt. Doe het vooral niet alleen, omdat dit over het algemeen een stuk moeilijker verloopt. Er zijn namelijk Vissen, die dit wel doen en dan op een te intense manier naar veiligheid zoeken.

Er zijn de 13de energieën die voor de korte termijn voor successen zorgen. Dit komt vooral door een verbinding die Venus en Uranus met elkaar aangaan. Ook zal er in de liefde een krachtige energie zijn, die voor onzekere gevoelens zorgt. Bedenk steeds dat mensen heus van je houden en je aardig vinden, ook als ze niet geregeld aandacht schenken. Tracht gevoelsmatig niet te star te zijn als mensen je even geen tijd geven. Vrijheid en inzicht zullen belangrijk zijn. In een liefdesrelatie, maar ook in contact met anderen is dat belangrijk. Vanaf de 17de zal de energie van de Nieuwe Maan in de Waterman veel kracht bieden en deze zal je gedurende de maand vasthouden.

Je bent wel erg traditioneel en wilt niet teveel experimenteren. Het liefst wil je dit deel van de maand een vaste, serieuze partner. Heb je deze niet, dan zal je er naar op zoek zijn, maar moet je wel oppassen dat je je niet te snel geeft. Toch zal het ook wel leuk zijn om wat spanning op te zoeken. Ben je gebonden, dan is het misschien ook wel fijn om even buiten je comfortzone te treden. De 24ste zal Mercurius een band aangaan met de mysterieuze Pluto, waardoor je wat meer gesloten kunt zijn. Je wilt dan niet veel met mensen delen en houdt veel voor jezelf. Je vindt het nu eenmaal erg fijn om je eigen gang te gaan en als het nodig is, zal je heus wel aangeven wat je van plan bent.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Het is een maand vol met liefde. Vissen zijn deze maand dromerig en genieten ervan om nog even de feestdagen in gedachten te houden. Je bent het 1ste deel van de maand ondeugend en lijkt minder op een waterteken, maar meer op een vuurteken. Je speelt graag met vuur en zal geregeld over grenzen gaan en uit je comfortzone treden. Al gelijk in het begin van de maand zal de Volle Maan in de Kreeft je stoute kant naar boven brengen, terwijl Neptunus en Uranus daar nog eens een schepje bovenop doen. In een relatie kun je bazig en bezitterig worden en zal je niet snel met ‘nee’ genoegen nemen als jij zin in seks hebt. Ben je single, dan ben je minder braaf en ben je op zoek naar avontuur, waarbij je de seks zeker niet schuwt. Er kunnen voor Vissen ook spannende emoties zijn, waarbij mensen in je omgeving, waar je eerst geen aandacht voor had, nu opeens aantrekkelijk zijn. Mensen die de 4de een sterke drang voelen om een bepaalde vriendschap meer te geven, moeten rustig aandoen. Je kunt in emoties teveel geven en er dan later spijt van krijgen. Vanaf de 6de zal dit beter gaan, omdat Mercurius positiever is en je je dan beter kunt uiten. Als je je dan geeft, zal je daar veel bedachtzamer mee zijn.

Ook de 2de week kan je de neiging hebben romantiek en spanning voorrang te geven. Dit komt door een gunstige energie die er de 6de t/m de 12de hangt. Je communiceert beter en kunt veel vrijer praten over dingen waar je je mee bezig houdt. Je bent een stuk assertiever en durft meer je mening te geven. Singles kunnen de 8ste profiteren van intense energieën, die ervoor zorgen dat je erg snel verliefd kunt worden. De kansen om verliefd te raken, zullen er komen, maar deze moet je dan wel opzoeken en niet stilletjes thuis blijven zitten. Ben je gebonden, dan zal je deze periode erg veel liefde voor je partner kunnen voelen. Ook in dit geval is het verstandig om er samen lekker op uit te trekken en romantische dingen te doen. Ook hiervoor zullen er veel kansen komen. De 9de is helemaal een perfecte dag voor de liefde. Er zal een zeer intense en liefdevolle energie zijn en het is zeker een goede dag om iets romantisch te gaan doen. Ook zal het een zeer goede dag voor de erotiek zijn, waarbij er zelfs een vruchtbare energie is. Daardoor is het ook een prima dag voor het verwekken van een kindje.

Singles zullen de 15de en 16de een prima energie ervaren om te daten. Laat gevoelens zien en dromen en wensen uitkomen. Er bestaat zeker een goede kans dat je mooie momenten mee kunt maken. Ontmoet je deze periode iemand, dan zal er een grote kans zijn dat je hier voor langere tijd bij kunt blijven en zal er ook een serieuze kans zijn dat jullie voor het leven bij elkaar blijven. Vanaf de 17de zal het allemaal een stuk relaxter worden als de Nieuwe Maan in de Steenbok reist. Je vindt romantiek belangrijker dan erotiek. Je hebt fantasie, maar alleen als je single bent. Je droomt graag van warmte en intimiteiten, maar zal er niet snel iets mee doen.

In een relatie vind je knuffelen en romantiek veel belangrijker dan avontuur en seks. Met name je heersende planeet Neptunus zorgt dat je in realiteit leeft en liever een stabiele relatie wilt. Ben je single, dan zal je in dit gedeelte van de maand niet gericht zijn op het vinden van een relatie. Heb je een vertrouwde vriend(in) dan wil je knuffelen en binnen de seks vooral intimiteit belangrijk vinden. De Maansverduistering in de vurige Leeuw kan jou overigens prikkelen, waardoor je de maand knetterend af kunt sluiten en de seks fijn zal zijn.

Werk en financiën
Het zal een maand worden met een intense energie, waardoor je veel fantasiekracht hebt, die je kunt gebruiken om veel te bereiken. Dit begint met de Zon, die een krachtige verbinding aangaat met jouw heersende planeet Neptunus. Daardoor ben je zeer actief en inventief en kun je veel dingen bedenken, die je gedurende de rest van de maand uitwerken. Je kunt hier veel kansen door krijgen en veel geluk hebben.

De energie zal zeer gunstig zijn. De 10de start Mercurius een krachtige reis door de Steenbok en deze energie zorgt ervoor dat je nuchter en serieus in het leven staat. Je kunt gebruik maken van vrienden, die jou ondersteunen bij dromen en ambities. Je zult zeker niet eigenwijs zijn en mensen wel toestaan om jou te adviseren. Mercurius zorgt er hierbij voor dat je zeer efficiënt en adequaat bent. Je dromerige gedrag zal een stuk minder zijn, waarbij je dus veel directer en krachtiger kunt handelen. Je kunt deze maand dan ook veel bereiken. De periode van de 18de t/m de 20ste is een zeer gelukkige tijd. Moet je beslissingen of andere belangrijke dingen doen, doe het dan in deze periode.

De 26ste kan er een mooie tijd zijn als Mars in je sector van carrière plaatsneemt en dan ook nog in de avontuurlijke Boogschutter. Je kunt financieel veel bereiken en kunt in contact met collega’s lekker in je vel zitten. Je bent niet snel tevreden en wil nog meer bereiken. De 31ste biedt de Volle Maansverduistering krachtige energie, waardoor je veel ambities hebt. Omdat de Boogschutter nog een krachtige invloed op je heeft, zal je niet snel tevreden zijn met prestaties die je neerzet, maar moet je wel oppassen dat je dit niet gaat overdrijven. Perfectionisme bestaat niet en het is niet verstandig daar naar te streven.

Gezondheid
Vorig jaar zat er veel power in de lucht en je hebt daar dankbaar gebruik van gemaakt. Daardoor zit je lekker in je vel en kun je zowel mentaal als fysiek veel progressie hebben geboekt. Je zit niet alleen mentaal lekker in je vel, maar bent ook iemand met het hart op de juiste plaats. In januari kan je de lijn voortzetten. Wel kun je de neiging hebben het op te geven als het moeilijker gaat. Houd vol en blijf verantwoordelijk in het leven staan, dan zal je merken dat het allemaal goed komt. Begin dus gelijk al aan het begin van de maand met veel actie en natuur. Verwen jezelf met nieuwe sportkleding en schrijf je in bij een sportclub. Het zal belangrijk zijn iets te doen waar je ambities voor hebt. Ga je iets doen wat je niet leuk vindt, dan bestaat de kans dat je opgeeft en dat is niet de bedoeling. Mensen die al geregeld sporten kunnen er deze maand vooral een tandje bij doen.

Mensen die te weinig of helemaal niet veel sporten, doen er verstandig aan hier uitgebalanceerd mee te starten, zodat ze hun lichaam niet in één keer overbelasten. De 6de komen Mars en Jupiter in de Schorpioen en de 9de reizen de Zon en Pluto in de Steenbok, wat intense energieën biedt. Let op dat dit positief kan werken als je de energie er werkelijk uitgooit. Zo niet, dan kun je stress ervaren en dit kan een storende factor teweegbrengen. Vanaf de 14de zal de energie gunstiger voor de Vis zijn en kan je de rest van de maand zeer actief zijn. Je doet niet teveel en ook niet te weinig en zal op een gezonde manier in het leven kunnen staan.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen.

Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden. Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben. Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt.

Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen. De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan.

Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag