astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Maart 2018

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je opletten dat je emotioneel niet altijd in evenwicht bent. De 6de gaan Mercurius en Venus de Ram in, waardoor je veel mooie momenten kunt meemaken als het om liefde gaat. Ben je single, dan zoek je naar iemand die een duurzame, vaste relatie wil. Ben je gebonden, dan wil je een partner die verantwoordelijk en serieus is. Vanaf de 9de zal Jupiter retrograde in de Schorpioen bewegen, waardoor je wat met jezelf kunt worstelen. Je hebt behoefte aan nieuwe activiteiten in je leven, maar je twijfelt er toch aan of deze wel mogelijk zijn. Gooi je onzekerheid eruit en geloof in je talenten en vaardigheden. Je krijgt genoeg kansen, maar moet deze wel aangrijpen en vertrouwen hebben. De 17de zal Mars in de Steenbok meer energie bieden, waardoor je veel meer hoop krijgt. Je ambities versterken en je kunt je meer richten op doelen die er je voorgeschoteld worden. De Nieuwe Maan zal de 17de in jouw teken reizen. Je hebt hierdoor dromen en fantasieën, die werkelijkheid kunnen worden, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Je kunt zelfs buiten je comfortzone treden en dingen doen, die je normaal niet aandurft. De Maan biedt veel enthousiasme en je kunt je op de toekomst richten. Er wordt aangeraden om voor de 22ste te zorgen dat je bepaalde zaken nu al afrondt of doelen uitwerkt. De 20ste komt de Zon in de Ram en je voelt je dan stabiel en krachtig. Je kunt financieel veel bereiken en er kunnen verrassende momenten zijn.

Vanaf de 22ste beweegt de retrograde Mercurius in de Ram. Let op met belangrijke beslissingen, omdat die problemen kunnen brengen. Ook kunnen er financiële problemen zijn, waardoor je zeer alert moet zijn, dat deze niet erger worden. Privé zijn er momenten dat je minder stabiel bent. Je zoekt naar evenwicht en veiligheid en mist zelfvertrouwen. Het zal een prima periode zijn om je te richten op dingen die je vroeger gestart bent, maar niet lukten. Het eind van de maand zal Venus in de Stier verblijven, waardoor je makkelijker met je partner kunt communiceren. Ben je single, dan ben je op zoek naar mensen met wie je mentaal en intellectueel op één lijn zit. De 2de Volle Maan zorgt voor emoties die dieper en sterker worden. Je richt je op serieuze zaken en werkt aan bepaalde dingen die je eerder opgestart hebt. Daardoor kun je de maand beëindigen met veel mentale en intellectuele energie.

Liefdesrelaties
Aan het begin van de maand zijn er wat storingen als gevolg van verwachtingen en wensen die niet uit lijken te komen. Er wordt aangeraden er met je partner over te spreken en te evalueren wat er gedaan kan worden om dit te veranderen. Je doet er verstandig aan dit voor de 4de te doen omdat er dan de meeste kans op problemen is. Ben je single, dan kun je verdrietig zijn als er geen kans op een relatie is. Na de 4de zal het allemaal makkelijker gaan en kun je je beter uiten, waardoor er saamhorigheid is en je in een relatie veel liefde kan delen. Eventuele problemen van de eerste dagen zullen snel opgelost worden. Singles zullen fijnere emoties ervaren en dit uitstralen, waardoor er meer aandacht voor ze zal zijn. Mercurius zal in de Vissen verblijven en je zult t/m de 21ste in staat zijn om je zeer liefdevol uit te drukken. Zowel singles als of gebonden mensen krijgen veel liefde en erotiek. Vanaf de 7de zal de energie voor de Vis positiever worden. Ben je single, dan heb je veel kans om een nieuwe partner te krijgen of kan een ex-partner terug in je leven komen.

Vanaf 8ste beweegt Jupiter retrograde in de Schorpioen. Dit brengt veel rust met zich mee en je bent emotioneel dan ook minder intens en voelt meer zelfvertrouwen. Je denkt veel na en kunt uiteindelijk belangrijke beslissingen nemen, die in de toekomst in de liefde veel opleveren. De 10de tot de 13de moet je opletten omdat er een versnellende energie is, waardoor er teveel veranderingen zijn. Dit kan jou uit evenwicht brengen en vooral de 11de kunnen er conflicten of frustraties zijn. Dit gebeurt vooral als je niet weet wat je kunt verwachten en als mensen te snel voor je gaan. De 17de t/m de 19de doe je er verstandig aan om rust op te zoeken en te ontspannen. Vanaf de 22ste zal je een prima energie ervaren, die voor romantiek, erotiek en veel rust en saamhorigheid kan zorgen. Alleen de 25ste en 26ste moet je nog even opletten voor storende energie.

Seksuele relaties
Eigenlijk zal vooral de energie van planeten die in jouw teken verblijven zorgen dat je aan de ene kant veel liefde kunt ervaren, maar aan de andere kant ook verwarring kunt voelen. Je bent dan wisselvallig en dit kan vooral de 1ste weken van de maand zijn. Let op dat je non-verbale signalen uitzendt, waardoor je partner wel eens kan denken dat je je stoort. Wees duidelijk en geef je partner aan wat je werkelijk wilt en bedoelt. Singles zullen over het algemeen zeer romantisch zijn als gevolg van al die hemellichamen in jouw teken. Je kunt zelfs problemen met een ex-partner oplossen, waardoor er mogelijkheden zijn dat je weer een relatie met die persoon aangaat. Het zal duidelijk zijn dat de seks er de eerste weken wat bij inschiet. Je bent wel romantisch, maar door de verwarrende energie zal je pas vanaf de 17de weer echt van erotiek kunnen genieten. Dan zal de Nieuwe Maan je zeer sexy maken en kan je eigenlijk geen minuut meer zonder seks. Je koele Vissenhartje zal dan snel weer warm worden en zorgen dat er passie en romantiek in je leven komt. Singles zullen dan ook niet lang alleen blijven.

Werk en financiën
Je denkt het 1ste deel van de maand veel na over wat je bereikt hebt. Je vraagt je af of je voldoende zakelijke contacten hebt en of je voldoende aan je partner geeft. Je kunt wel eens verward raken als je merkt dat je niet tevreden bent. De Volle Maan en hemellichamen die door jouw teken reizen, zullen dit geregeld prikkelen, waardoor je op moet passen dat je niet teveel piekert. Wel doe je er goed aan eventueel veranderingen aan te brengen. Geen woorden, maar daden zal jouw motto zijn. Je kunt behalve piekeren, namelijk ook ideeën krijgen, waardoor je gemotiveerd wordt om veranderingen aan te brengen en mogelijkheden te zoeken om te ontplooien. De liefdevolle Venus vormt een prachtige driehoek met Jupiter en zal veel kansen geven.

De 4de t/m de 6de zal het geluk versterkt worden als de Zon en Neptunus zich in de Vissen verbinden, terwijl Mercurius en Venus in je sector van financiën binnenkomen. Het is een prima tijd om nieuwe zakelijke contacten aan te trekken of huidige contacten te verbeteren. Na de 8ste zal de retrograde Jupiter in jouw sector van ontplooiing reizen. Normaal zou Jupiter teveel energie bieden, maar nu kunnen er veel mogelijkheden door komen. De 10de tot de 13de kunnen er veranderingen zijn op grond van beslissingen die je neemt. Het geluk zal op je afkomen als gevolg van de Zon die schommelt als gevolg van de krachtige Jupiter. Daardoor heb je veel dromen en zal je intuïtie versterkt worden. De energie zal de 16de tot de 17de voor geluk zorgen. Heb je behoefte om je in je carrière te ontplooien of een nieuwe baan te vinden, dan is dit een fantastische tijd. Vanaf de 17de zal er een fantastische energie zijn, die zeker 30 dagen profijt kan bieden. De 25ste en 26ste ben je analytisch en kun je doelen stellen, die voor de lange termijn veel bieden. De laatste 3 dagen moet je op mensen letten, die het niet goed bedoelen. Geduld en passie helpen hierbij om er mee om te gaan.

Gezondheid
Het wordt een maand met wisselvallige energieën en deze zorgen ervoor dat je soms moeite moet doen om lekker in je vel te zitten. Met name de 1ste week zal lastig zijn en zal je voor ontspanning moeten zorgen. Ook is het belangrijk gezond te eten en voldoende te slapen. Daarnaast is het belangrijk om je bewegingspatroon onder de loep te nemen. Sommige Vissen zullen teveel sporten of bewegen, terwijl anderen dit te weinig doen. Tracht balans te vinden, zodat je lichaam de kans heeft om fit te blijven. Met name je ledematen, buik- en keelstreek kunnen kwetsbaar zijn. Ook kunnen je gevoelens wel eens zwakker zijn. Zorg voor ontspannende activiteiten en praat er met mensen over. De beslissingen die je op gebied van gezondheid in de 1ste week maakt, zullen de rest van de maand lonen. Misschien voel je je de eerste tijd wat minder, maar de 10de tot de 13de zal fantastisch zijn. Je bent actief en gebruikt je energie om mensen te ontmoeten en activiteiten te plannen. De 17de t/m de 19de wordt aangeraden om gas terug te nemen of zelfs even vrij te nemen. De 22ste t/m de 25ste doe je er goed aan je gezondheid onder de loep te nemen. Neem beslissingen en breng veranderingen in je leven aan. Je zult merken dat deze de periode hierna veel goeds op kunnen leveren.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen. Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag