astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien wat egoïstisch, maar dat kan geen kwaad, omdat je normaal gesproken al veel teveel aan anderen denkt. Het geeft dus niets om je eigen belangen na te streven. Daardoor ben je deze maand over het algemeen zelfstandig en onafhankelijk. Mensen met een eigen bedrijf of leidinggevenden, kunnen er flink gebruik van maken en goed presteren. Ook als je werknemer bent, kun je aangeven wat je wel en niet wilt. Durf de leiding te nemen en stel grenzen en eisen. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, omdat jouw heersende planeet Neptunus retrograde beweegt. Daardoor moet je zorgen dat je de rust weet te vinden en niet altijd gelijk moet handelen of grenzen stellen. Kijk goed, wanneer je iets wel of niet kunt doen en luister naar je intuïtie. Voor de Vis zijn financiën, carrière, sociale activiteiten en doelen belangrijk.

Tot en met de 16de zijn onderwijs en het verkrijgen van informatie belangrijk. De 1ste dagen van de maand wil je mensen ondersteunen. Je hebt een krachtige energie en zelfs mensen waar je moeite mee hebt, kun je nu helpen. Dit kan goodwill opleveren en later zelfs profijt geven, omdat je nu eenmaal beter vrienden dan vijanden kunt maken. De 4de t/m de 6de kunnen er fantastische dingen gebeuren, waar je veel aan hebt. Je voelt je zeer goed en kunt veel bereiken. De energie zal nu wel veranderen, waardoor je meer aan jezelf denkt en minder aan anderen.

Het is nu de tijd om te oogsten. Dit zal de 9de t/m de 11de veel opleveren, zowel zakelijk, sociaal als in de liefde. Voor romantiek is overigens het midden van de maand geschikt. Je kunt liefde ontvangen, omdat mensen aangetrokken worden tot je magnetische uitstraling. Het weekend van de 18de t/m de 20ste is geschikt om je partner te verwennen. Ben je single, dan doe je er goed uit om een weekendje uit te gaan. Vanaf de 25ste is het een prima periode en kunnen dromen waarheid worden. Wacht tot de 29ste, dan kunnen ze tot wasdom komen. De Volle Maan zal je intuïtie versterken en daardoor krijg je veel kansen om in het leven te slagen.

Liefdesrelaties
Het is een maand waarin je erg emotioneel kunt zijn. Je doet er goed aan niet teveel te plannen en al helemaal niet met mensen waar je moeite mee kunt hebben. Die zouden jou alleen maar veel energie kosten. Beter kun je geregeld met je partner zijn en, als jullie mensen ontmoeten, dan het liefst mensen waar jullie je beiden goed voelen. Voor singles zal het een maand zijn om vooral met familie en heel goede vrienden om te gaan. Dat zal je veel goede gevoelens geven, waardoor je zelfvertrouwen versterkt wordt. Maak vooral geen afspraken voor de lange termijn, omdat je wel eens erg wisselvallig bent, waardoor je dan misschien afspraken af moet zeggen. Heb je plannen om je huis te renoveren of een grote schoonmaak te doen, dan kun je beter tot de volgende maand wachten of ondersteuning van een professioneel bedrijf vragen. Je bent de hele maand zeer charmant en sympathiek, maar Mercurius zal wel retrograde bewegen, waardoor je op moet letten dat een bestaande relatie wat moeilijker zal verlopen.

Doe rustig aan en forceer niets. Voor singles is het verstandig goed naar intuïtie te luisteren, omdat deze in principe het juiste gevoel geeft. Je kunt mensen aantrekken, maar zegt je gevoel dat je iets niet moet doen, dan kun je daar beter naar luisteren. De 1ste week van de maand kan wat moeizaam verlopen als het om romantiek gaat. Je wilt je geven, maar er zijn onbewuste emoties die jou parten spelen. Wees alert en bekijk welke gevoelens negatief beïnvloeden. Je zult merken dat je dan meer in staat bent hier een weg in te volgen. Het zal in een relatie belangrijk zijn deze maand veel te praten en advies te accepteren. Ook moet je flexibel zijn als er overeenstemming bereikt moet worden. Singles kunnen het 1ste deel van de maand kans maken om iemand te ontmoeten die langer het leven blijft.

De 9de t/m de 11de is geschikt voor romantiek en erotiek. Zowel gebonden mensen als singles kunnen hier veel mee bereiken. Ook de 13de t/m 16de is fantastisch. Intuïtie zal belangrijker zijn dan ratio. Het 2de deel van de maand is verder prima te noemen, waarbij je veel gevoelens met een geliefde of vrienden kunt delen. Met name de 25ste, 26ste en de 31ste kunnen verrassende momenten opleveren, waarbij er veel mogelijkheden zijn om een nieuwe liefde te vinden of een huidige relatie te versterken.

Werk en financiën
Over het algemeen zijn er veel mogelijkheden om in je carrière te ontplooien. Dit komt, omdat je in staat bent op sociaal gebied veel saamhorigheid te creëren. Je bent sympathiek en charmant en mensen zullen dit zeker waarderen. Er is een harmonieuze band met collega’s en leidinggevenden en je bent actief, waardoor je zakelijk en financieel veel bereikt. Er lijkt een verbinding te zijn tussen sociale contacten en inkomsten. Hoe beter de contacten, hoe meer je kunt verwachten. Daarbij zal je sterke ondersteuning hebben van Mars, Venus en Jupiter, die allen in je sector van financieel geluk reizen. Er wordt voorspeld dat er kansen zijn om te speculeren, te investeren en te handelen. Allen kunnen winst opleveren.

De 1ste week laat je zien welke vaardigheden je bezit. Je presteert veel, omdat mensen waardering en sympathie hebben en daardoor veel ondersteuning geven. Je voelt je erg fijn en merkt dat je een beloning krijgt voor al het werk dat je de laatste tijd verricht hebt. Dit sterkt je de rest van de maand om te functioneren. Let op dat de 4de t/m de 6de een storende energie is, waardoor je het gevoel hebt dat je niet bereikt wat je wilt. Tracht dit te onderdrukken, omdat anderen dan denken dat je naar complimenten vist. Je functioneert prima en kunt zeker trots zijn.

De periode van de 9de t/m de 11de leiden privézaken je af, waardoor je niet altijd goed functioneert. Tracht evenwicht te vinden of neem vrij. Het midden van de maand ben je creatief en heb je ideeën die voor veel toekomstmuziek zorgen. Ook zit je mentaal en fysiek lekker in je vel, wacht dus niet af, omdat je dan veel kunt presteren. Na de 23ste zal de planetaire energie tegenwerken. Wees eerlijk en duidelijk en zorg dat je afspraken nakomt. De Volle Maan versterkt je intuïtie van de 29ste mei t/m 1 juni, waardoor er heel wat bereikt wordt.

Gezondheid
Over het algemeen wordt verwacht dat je gezondheid tot de 21ste fantastisch is. Na die periode zal je moeten zorgen dat je meer slaapt, je pauzes benut en meer ontspanning neemt. Misschien moet je dan ook minder sporten en lekker genieten van die dingen die rust geven. De 1ste week is geschikt om te wandelen, te fietsen of andere relaxte dingen te doen. Ook yoga, meditatie en massages zijn geschikt. Omdat je wel eens een schuldgevoel kunt hebben, moet je opletten dat je mentaal niet in de problemen komt. Vertrouw op jezelf en doe wat jij goed vindt.

Vanaf de 5de heb je de neiging in oude, misschien minder goede, gewoontes terug te vallen. Doe dit niet en blijf op de goede weg. Tegen de 10de weet je wat goed voor je is en ben je relaxter. Zijn er nog dingen waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn, tracht deze dan alsnog te stoppen. Vanaf de 21ste zal je minder energiek zijn, maar daardoor ben je wel liefdevol en romantisch. Je hebt veel tijd om te relaxen, waardoor het niet erg is om even gas terug te nemen. Dit zal tot de 29ste zo doorgaan, daarna moet je opletten. De 29ste en 30ste kan je emotioneel erg kwetsbaar zijn. De Volle Maan zal je echter genoeg energie geven om hiermee om te kunnen gaan.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn. De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen.

Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag