astro content

Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Juli 2018

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, omdat deze soms verwarrend kunnen zijn. Let op dat jouw heersende planeet Neptunus deze maand retrograde beweegt. Je doet er daarom goed aan om meer over je acties en handelingen na te denken en minder impulsief te zijn.

Positief is het dat je veel ruimte aan anderen geeft en je het welzijn van anderen belangrijker vindt dan die van jezelf. Je kunt de maand wisselvallig starten, omdat je niet zo goed weet wat je intuïtie ingeeft. Soms vraag je je af of je nu aan het fantaseren bent of dat je iets doorkrijgt waar je iets mee kunt. Je wilt je soms verstoppen achter je nuchtere kant, terwijl je wel weet dat je onderbewustzijn een hogere energie kan ervaren. Er wordt aangeraden om je hier niet al te druk over te maken, omdat er duidelijkheid zal komen. De 4de t/m de 7de dien je rust te nemen en is het erg verstandig om even te vertragen. Voor romantiek lijken de 8ste en 9de zeer positief. In het midden van de maand kun je gespannen zijn en zal je alles op een rijtje moeten zetten om hier krachtig doorheen te komen. Vanaf de 21ste zal je sociaal en qua liefde een prima periode meemaken. Liefde, romantiek en een goed gemoed kunnen je helpen om je zeer lekker te voelen en op vele gebieden te presteren.

Liefde en relaties
Je liefdesleven kan zeer levendig zijn met soms conflicten zijn tussen jou en je partner, maar ook met een kracht om dingen op te lossen. Het is een prima maand om met je partner leuke evenementen te bezoeken en sociale contacten te onderhouden. Je zult veel tijd aan vrienden en sociale contacten besteden. Omdat er een vruchtbare energie is, zal de kans op een zwangerschap groot zijn. Heb je deze plannen, dan is dit dus een goede maand. Singles kunnen zeer romantische activiteiten doen en vooral in sportcentra, de natuur of op werk mensen aantrekken. Er kan een grotere kans zijn om een nieuwe partner te vinden. Er is een positieve correlatie tussen familie en het vinden van een nieuwe partner.

Let op dat de kans op een serieuze relatie minder groot is, dan de kans op een seksueel getinte relatie. Je kunt de maand onzeker starten, waarbij je niet zo goed weet wat je nu precies in de liefde wilt. Je hebt soms het gevoel alsof de grond onder je voeten vandaan gehaald wordt. Wanneer je hier aan toe geeft, zal het je niet veel brengen. Gebruik dit gevoel om na te denken en te leren. Maak je niet al teveel zorgen, dan zal je merken dat de liefde op een fantastische manier geprikkeld wordt. Je kunt wel moeite hebben te kiezen tussen fantasie en realiteit. Singles kunnen de eerste dagen van deze maand erotiek begeren en ze zijn speels en avontuurlijk. Gebonden mensen kunnen, als hun partner hierin meegaat, buiten hun comfortzone treden. Je hebt een enthousiaste, sympathieke uitstraling, waardoor je partner graag bij je is en geniet van de aandacht die je geeft. De 8ste en de 9de is er door energie van de Zon, die energie met je heersende planeet Neptunus deelt, een krachtige liefdesenergie, waardoor er zowel voor gebonden mensen als singles veel kans is op romantiek en erotiek. Singles kunnen een potentiële partner ontmoeten, maar de energie is wel gericht op seks en avontuur. Gebonden mensen zullen een gezond liefdesleven hebben, waarbij fantasie en hartstocht de boventoon voeren. Wel moet je opletten dat na deze periode de romantische Venus in de Maagd zorgt dat je moeite hebt om je gevoelens kenbaar te maken. Je hebt door de praktische kant van de Maagd de neiging liefde op een nuchtere, zakelijke manier te tonen. Dat zal niet iedereen kunnen begrijpen.

Het midden van de maand kent problemen, maar je moet hier niet te zwaar aan tillen. Beter dus relaxt blijven en dingen op een nuchtere manier oplossen. Vanaf de 21ste zal vooral je sociale leven een krachtige energie krijgen. Er is een positieve verbinding tussen je sociale leven en liefde. Zit je lekker in je vel, dan zal je dit uitstralen en trek je sociale contacten aan en heb je meer kans op een leuke partner. Ben je gebonden, dan zullen jullie blijer in de relatie staan. De Zon in de Leeuw zorgt dat er meer drama in je leven komt, maar dat is voor de Vis juist prettig, omdat je dan beter je gevoelens toont. Je bent open en ook zeer liefdevol. Door een positieve kosmische energie zal je vanaf de 25ste sensuele energie op je afkrijgen. Je bent sensitief en creatief en kunt in een relatie sfeer creëren en romantische activiteiten bedenken. Ben je single, dan heb je een magnetische uitstraling, die je gebruikt om nieuwe mensen aan te trekken.

Werk en financiën
Het wordt een interessante maand, met verrassende mogelijkheden. Je kunt obstakels verwachten en mensen die leiding hebben, zullen daar moeite mee hebben. Mensen die onder een baas werken, zullen dit ook lastig vinden. Financieel lijkt er een verbinding te zijn tussen sociale contacten en het verdienen van extra geld. Hoe meer en hoe beter de contacten hoe meer je binnenhaalt. Je kunt risico nemen, zelfs als je gevoel zegt dat je iets niet moet doen. Je bent namelijk creatief en vindingrijk en zal hier veel mee bereiken. Let op dat de maand lastig begint, met onzekerheid over die dingen waar je mee bezig bent. Daardoor voel je je soms minder prettig en zal je sociale contacten nodig hebben om er een weg in te vinden. Je doet er goed aan problemen niet als obstakel te zien, maar als een manier om scherp te blijven en je te ontwikkelen. Verder is het belangrijk niet teveel op je ratio te vertrouwen. Je bent soms teveel aan het piekeren en kunt dan verkeerde beslissingen nemen. Je mag best fantaseren en trachten om bepaalde wensen werkelijkheid te maken. Op zich kan er de 2de en 3de geluk hangen, waardoor je goede dingen kunt doen. De 4de t/m de 7de ben je erg druk bezig en heb je het gevoel alsof je met de laatste loodjes van een moeilijke periode bezig bent. Je krijgt langzamerhand het gevoel dat je positievere dingen tegenkomt.

De 8ste t/m de 10de kan romantiek een stoorzender zijn. Met name de energie van Venus en de Maagd dwingt je tot een duidelijke keuze tussen liefde of ratio. Je dient evenwicht te vinden. Natuurlijk kun je er voor kiezen om je werk een paar dagen los te laten. De 13de komt er een zonsverduistering, tezamen met de Nieuwe Maan. Omdat die in je sector van creativiteit plaatsvindt kun je wat meer risico nemen door bepaalde plannen, waar je al een tijd mee rondloopt, uit te voeren. Mercurius versterkt intellect en jouw heersende planeet Neptunus maakt je behoedzaam. Het midden van de maand kunnen er problemen zijn, die je gelijk aan dient te pakken. Je moet ze niet vermijden, omdat ze anders later terugkomen. Vanaf de 21ste zal je sociale netwerk belangrijk worden. Je kunt ondersteuning krijgen, maar moet vooral geliefden laten merken dat je dit waardeert. Denk niet dat alles maar normaal is. Venus en Jupiter zullen de 22ste een positieve verbinding maken, waardoor je financieel meer kunt bereiken. Dit zal voor gebonden mensen makkelijker gaan, als hun partner steun biedt. Mensen, die een baan zoeken, kunnen de energie prima gebruiken.

Vanaf de 25ste komt er een succesvolle, maar wisselvallige periode aan. De retrograde Mercurius kan problemen brengen en voor conflicten zorgen. Ga hier relaxt mee om en handel niet te impulsief. De 25ste en 26ste zal je veel succes boeken. De 27ste en 28ste zullen lastig zijn, omdat de Volle Maan emoties en ratio verbindt. Daarna komt er een relatief rustige periode aan, waarbij je successen kunt boeken en je in staat bent gevoelens en rationele beslissingen te scheiden. Er kan een verrassing zijn, die veel op kan leveren.

Mentale en fysieke gezondheid
De planetaire stand laat zien, dat je tot aan de 22ste zeer vitaal bent. Je besteedt veel tijd aan je emotionele welzijn en zal niet vergeten je fysiek te versterken. Daardoor kun je al vanaf het begin van de maand er veel aan doen om je mentaal en lichamelijk te verbeteren. Je doet dit vooral door sociale contacten aandacht te geven. Hoe beter de contacten hoe lekkerder jij in je vel zit. Let op dat je wel een gezelschapseter bent. Vooral de 1ste week moet je opletten, omdat het zomergevoel je prikkelt om het ervan te nemen. Tracht alcohol, koffie en frisdranken te mijden en drink vooral water, kruidenthee en verse sappen. Qua voeding is het een maand om vet vlees te mijden en vooral fruit en groente te eten.

Ook koolhydraten hebben een minder goede werking op je lichaam, houdt het gebruik hiervan dus onder controle. De 2de t/m de 5de is geschikt om extra te trainen. Je bent dan erg sterk en kunt veel aan. De 5de zal de driehoek tussen de Zon en Jupiter jou vertragen. Dit is op zich niet erg, omdat je dan op kunt laden en energie kunt krijgen om je weer sterk te voelen. Drink veel water. De 8ste t/m de 10de zal de Zon de energie van Neptunus laten trillen. Ook Jupiter zal zijn kracht laten gelden. Je moet dus opletten dat je op emotioneel gebied wat minder sterk bent. De 13de zal de Nieuwe Maan je mismoedig maken. Je doet er verstandig aan een extra training in te bouwen. Tot aan de 21ste ben je fit en gezond. Over het algemeen zal je het laatste deel van de maand ook gezond zijn, maar is je weerstand iets kwetsbaarder door de oppositie van Venus en Neptunus op de 24ste en de retrograde van Mercurius.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen.

De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel. Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.

 Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag