astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Mei 2018

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd je dus zeker bezig met toekomstplannen, maar plaats ze nog wel in de koelkast. De energieën van de planeten dwingt je om je persoonlijke doelen en interesses als minder belangrijk te zien, terwijl je die van anderen veel aandacht zal geven. Het is belangrijk om op een sympathieke en empathische wijze met mensen om te gaan. Je dient flexibel te blijven en zal je geregeld moeten aanpassen.

Lukt dit dan kun je je eigen doelen vorm geven. Het zal even lekker zijn om niet met jezelf bezig te zijn. Je kunt ontspannen en hoeft niet zo angstvallig te presteren. Je kunt de verantwoordelijkheid bij anderen leggen. Let op dat er een aantal planeten is dat retrograde beweegt, daarbij is ook je heersende planeet Uranus. Daardoor kunnen er wel eens dingen minder lekker verlopen, omdat er vertragingen en beperkingen zijn. Deze kunnen je vertrouwen schaden, waardoor je beter anderen om ondersteuning kunt vragen. Tracht relaxt te blijven en wees flexibel in de omgang met mensen. Het begin van de week dien je vooral geen conflict aan te gaan. Je voelt je kwetsbaar en kunt verdriet ervaren. Ga je toch de strijd aan, dan kun je flink geraakt worden. Bemoei je deze periode niet teveel met anderen. Het eind van de 1ste week moet je voorzichtig zijn met grote uitgaven. Beter kun je je bezig houden met sociale contacten, de natuur en het verklaren van dromen die je ervaart.

De 9de t/m de 11de is er een mysterieuze energie, die jou flink bezighoudt. Deze kan gepaard gaan met voorspellende dromen en bepaalde gewaarwordingen. Wees niet bang, maar bedenk dat iemand jou iets duidelijk maakt. Je bent het midden van de maand wat emotioneel in contact met mensen, maar wel toegankelijk. Daardoor zijn er veel intimiteiten, vriendschappen en leuke evenementen. Vanaf de 20ste zal de energie relaxter worden. Daarbij zijn de 25ste, 26ste, 29ste en 30ste fantastische dagen om op vele gebieden goed te presteren. De Volle Maan kan je wel eens zoveel energie geven dat je roekeloos bent en je teveel risico’s neemt. Het is wel een superleuke periode.

Liefdesrelaties
De planetaire energie prikkelt om spannende dingen te doen, maar je bent ook wat wisselvallig. Je wilt plezier nastreven en leuke activiteiten plannen, maar kunt ook wel over het verleden piekeren. Je kunt dan wel eens nadenken over dingen die niet goed gingen. Daardoor zal je weinig fouten meer maken in een relatie positief en liefdevol zijn. Mensen die net ernstige problemen in de liefde hebben gehad, zullen echter meer moeite hebben om zich te geven. Dit kan zowel voor singles als gebonden mensen gelden. Je kunt op bepaalde gebieden een soort weerstand hebben. Heb je een partner, praat daar dan mee en laat gevoelens zien. Laat de ander niet raden hoe het met je gaat, omdat er misverstanden kunnen ontstaan. Heb je een mindere relatie, dan kan er deze maand een breuk zijn. Heb je een goede relatie, dan zal je weinig problemen kennen en een leuke maand hebben. Het is zelfs een vruchtbare maand, waardoor een zwangerschap kan ontstaan.

Singles met traumatische ervaringen kunnen zich afsluiten van serieuze mensen en alleen aandacht geven aan mensen die uit zijn op spanning en erotiek. Zit je echter lekker in je vel dan zal je juist gericht zijn op mensen die wel voor een serieuze relatie gaan. Je moet de 1ste dagen van de maand opletten dat je je gestrest kunt voelen en dan is het moeilijk om je in de liefde te geven. Misschien moet je er eerlijk in zijn en jezelf even terugtrekken. Om stress te verminderen doe je er verstandig aan de natuur in te trekken en geregeld met mensen te communiceren. Vanaf de 5de zal er meer rust komen en zal je jezelf weer meer geven. De 6de t/m de 8de is dan een fantastische tijd voor romantiek met veel avontuur en erotiek. Daarna zal het een rustige maar wel romantische periode zijn, maar nemen singles wel even wat meer rust. In het midden van de maand kun je emotioneel zijn en weet je niet zo goed wat je moet doen om de liefde te waarborgen. Singles zullen dan vooral op korte intense relaties gericht zijn.

Na de 20ste zal alle negatieve energie weg zijn is er veel liefdevolle energie. Gebonden mensen kunnen de relatie veel aandacht geven. Singles zullen gericht zijn op serieuze mensen en er is zelfs kans op een nieuwe relatie.

Werk en financiën
Omdat je met je privéleven bezig bent, zal de energie minder gericht zijn op je carrière. Op zich is dit niet erg en kun je juist opladen. Je kunt plannen maken en ideeën opdoen, zodat je later dit jaar nieuwe dingen kunt doen. Ook is het een periode waarin je nadenkt over zaken die minder goed lopen. Je bent in staat correcties aan te brengen. In ieder geval is mei een maand van reiniging. Je kunt dingen doen die veel opleveren. Je moet wel geduld hebben. Er wordt voorspeld dat er financieel t/m de 20ste een goede energie hangt. Daarna zal het lastiger gaan. Dit komt vooral omdat er onverwachte kosten zijn, waardoor je beter wat geld kunt sparen, zodat je een buffer hebt. Ook is het verstandig vaste lasten onder de loep te nemen, zodat je dingen kunt veranderen. Heb je een partner met inkomen, dan zal het allemaal soepeler verlopen. In het algemeen zal het vanaf de 21ste makkelijker gaan, maar de energie blijven storend. Je kunt de 1ste week moeite hebben om goed te functioneren, omdat je veel met je privéleven bezig bent. Tracht dit zo snel mogelijk te minderen, zodat je in ieder geval op je werk kunt concentreren en minder problemen oproept. Deze periode dien je op te letten met contacten per mail of via de app. Er zijn misverstanden mogelijk als je je niet goed uitdrukt. Aan het eind van de 1ste week zal je meer controle krijgen en kun je je weer volledig op je werk richten, alhoewel je evenwicht moet vinden tussen de tijd die je aan je werk besteedt en die je privé nodig hebt.

Je bent echter t/m de 15de gedisciplineerd en weet goed wat je kunt doen om te presteren. Je bent excentriek en dat kan wel eens kwaad bloed zetten. Tracht dit onder controle te houden. Na de 16de is er een relaxte energie, waardoor je prima functioneert. Let op dat je financieel controle houdt. De 30ste of 31ste is er geweldig nieuws.

Gezondheid
Voor mei wordt er voorspeld dat gezondheid over het algemeen tot de 20ste minder goed is. Je doet er verstandig aan deze periode minder hooi op je vork te nemen. Ook dien je balans in je leven te houden, zodat je alles relaxte uitvoert. Neem voldoende ontspanning en sport iets minder. Je kunt dan nog beter zorgen dat je geregeld wandelt, fiets of hobby’s doet. Ook meditatie, yoga en massages kunnen zeer heilzaam zijn. Je kunt de 1ste periode van de maand het gevoel hebben dat je teveel met routinematige zaken bezig bent. Je doet er goed aan erover na te denken. Je kunt je wel eens verveeld voelen en dit kan veel energie kosten. Het is belangrijk hier verandering in aan te brengen, maar doe dit niet te snel.

Zoals we zeiden is de energie pas na de 20ste goed voor spanning en avontuur in je leven. Rond de 5de ben je moe en wil je rusten. Op dit moment kun je beter in de natuur wandelen of fietsen. Vanaf de 10de zal je veel energie krijgen van vrienden en geliefden. Vanaf de 15de ga je het gevoel krijgen dat het de goede kant opgaat en fysiek voel je je beter. Je doet er goed aan nog even te wachten. Vanaf de 20ste ben je niet meer te stoppen. Het is dan een prima tijd om te sporten en actie in je leven te halen.

Algemeen voor alle tekens (de maand van nadenken over het verleden, heden en de toekomst)
Mei is een maand van overdenking. Mercurius komt de 4de uit het schaduwgebied, waar deze tot 15 april retrograde was. Dit geeft stof tot nadenken over het verleden, het heden en de toekomst. Het wordt een maand van verantwoording, maar ook van passie, omdat Mars zich flink roert. De 1ste helft van mei zal energie van Mercurius in de Ram en Venus en de Zon in de Tweeling sympathie, actie en romantiek bieden. Veel mensen zijn speels en warm, waardoor er mooie momenten zijn als het om de liefde, maar ook je carrière gaat. Let op dat Mars halverwege juni retrograde gaat bewegen, maar al de 11de in een schaduwgebied komt. Gevoelige of spirituele mensen hebben daar last van en bepaalde emoties en indrukken oppakken. Dit kan problemen geven, omdat anderen juist de strijd zoeken en er ook negativiteit kan zijn. Aan welke kant je ook staat, het is belangrijk controle over jezelf te houden en positief tegen anderen te zijn.

De periode van de 11de t/m de 18de is, ondanks energie van Mars, wel een prima tijd, omdat de planeten in de Aardetekens bewegen. Daarnaast geeft de Nieuwe Maan, in de Ram, deze tijd ondersteuning om lekker in je vel te zitten. Daardoor kun je je je sociaal versterken en nieuwe mensen of groepen leren kennen. Je kunt kansen benutten en nieuwe doelen stellen. Dromen kunnen waarheid worden en je kunt veranderingen in je leven verwachten. Mei is verder een prima tijd voor vakantie. Mars brengt passie, maar ook wel degelijk rust en ontspanning. Daardoor is een groot deel van de maand meer geschikt voor je privéleven, dan voor je carrière. Je zult dus wel alert moeten zijn, als je merkt dat je wat luier bent of fysiek zwakker om te presteren. Halverwege de maand zal Venus naar de Kreeft reizen en dit kan onrust brengen door de verbinding met de Tweeling.

De Volle Maan van 29 mei zal om 16:20:48 uur plaatsvinden. Deze zogenaamde Grasmaan brengt de zomer in ons land. Het zal een tijd van hoop en geloof zijn, waarbij we het gevoel hebben dat er een prettige en stabiele periode aankomt. Het is een tijd om dingen goed te maken als het om sociale problemen gaat. Ook voor het contact met een vriend of familielid kan het een prima periode zijn. Je kunt de maand krachtig afsluiten en er zal meer vrede zijn en niet alleen in je eigen leven. Ook de wereld kan wat vriendelijker worden, omdat mensen toch een positieve energie ervaren.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
door Medium Marcelius
Collodiaal Zilver en Goud
Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love; Ik ben er voor jullie!
Lieverds!
Ik ben er voor jullie ook in het paasweekend. Heb je vragen of wil je weten hoe je Lees meer
door Medium Marcelius
Fibromyalgie
Kruiden tegen fibromyalgie

Kruiden kunnen fibromyalgie helpen verlichten door het verminderen van de tederheid in het bot Lees meer
door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
Weekhoroscoop

Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond was je al zeer romantisch en dat zal je zondag meenemen. Het is dan ook een prima dag om samen met je partner de romantiek aandacht te geven. Je zult t/m dinsdag een zeer liefdevolle en aantrekkelijke uitstraling hebben en mensen zullen het erg fijn vinden om met Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan zondagochtend moeilijk zijn om je bed uit te komen. Dit kan komen omdat je vermoeid bent van het actieve weekend, maar je kunt misschien ook gewoon zin hebben om lekker te knuffelen. Je intuïtie is t/m dinsdag sterk en je weet goed wat je kunt doen om het leven Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag zal een zeer fijne dag zijn, waarbij je merkt hoe leuk je leven is en hoeveel je van je partner houdt. Het is een prima dag om met vrienden af te spreken. Maandag en dinsdag ziet je leven er ook nog steeds goed uit. Er wordt aangeraden leuke dingen te bedenken voor je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is het belangrijk een afspraak met je partner te hebben om leuke dingen te doen. Je bent deze dag romantisch en zoekt naar opwinding. Ook maandag en dinsdag ben je bezig met het zoeken naar romantische dingen. Je hebt veel ideeën en vindt het fijn om met je partner, Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zaterdagavond kunnen er spannende dingen gebeuren, die zondag nog doorwerken. Deze dag wordt spannend, waarbij er verrassingen zijn, die jouw leven flink op zijn kop kunnen zetten. Ook maandag en dinsdag wil je het liefst de spanning ervaren. Je wilt spelen en flirten en niet Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag, waarin je veel liefde wilt geven, maar ook ontvangen. De kosmische energie is zeer geschikt en zal je veel bieden om daadwerkelijk zeer aantrekkelijk en sympathiek in het leven te staan. Maandag is een dag om oudere familieleden aandacht te gaan en aan te Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zaterdagavond hebben jij en je partner waarschijnlijk een mooie periode meegemaakt. Dat zal zondag nog doorwerken, waardoor jullie ook dan een fijne dag meemaken. De week begint zeer liefdevol en je bent in een charmante en sympathieke bui. Let op dat er een storende energie kan Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag vind je het leuk om iets nieuws doen en het liefst samen met je partner, waardoor er niet alleen liefde is, maar ook spanning en avontuur. Maandag en dinsdag moet je opletten, omdat jij jezelf niet altijd onder controle hebt. Je kunt gevoelens hebben, die je niet altijd Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag teveel bezig zijn met het door de war halen van fantasie en realiteit. Dat kan natuurlijk leuk zijn, maar je moet er rekening mee houden dat het leven ook serieuze elementen bevat. Je moet wel diplomatiek en tactvol zijn. Het geluk zal je toelachen. Dit geldt ook Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag voel je je onrustig en heb je zin om van alles te plannen, maar ervaar je dat je soms duidelijke grenzen houdt. Er wordt aangeraden om hier balans in aan te brengen en flexibel te blijven. Maandag en dinsdag kun je dit gevoel ook hebben en wordt aangeraden samen met je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint zondag met een krachtige energie, omdat je jezelf waarschijnlijk zaterdag opgeladen hebt. Je bent liefdevol en sympathiek naar je partner en vindt het erg fijn om de liefde te delen. De kosmische energie is je in ieder geval t/m dinsdag goed gezind, waardoor wensen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je ervaart een drang om met toekomst bezig te zijn. Je bedenkt dingen om de komende tijd avontuur in je leven te brengen. Er kan overigens zondag ook iets spannends gebeuren, maar dan moet je de dag niet te strak van tevoren plannen. Maandag en dinsdag ben je sociaal. Er kan Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Maagd

Overzicht van de maand
De gebieden die de meeste energie krijgen zijn je intellectuele vermogen, spiritualiteit, lange reizen, familie en handel. Ook seksualiteit zal veel energie ontvangen. Je bent deze maand meer op anderen gericht dan op jezelf. Daardoor zijn sociale vaardigheden belangrijk, zodat je het belang Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat er een krachtige energie naar je carrière gaat, maar ook naar je gezin en familie. De planeten zijn namelijk netjes verdeeld, waardoor je tijd aan mensen kunt besteden en daardoor zowel privé als zakelijk veel goodwill kunt kweken. Het zal een Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De planetaire stand is er op gericht dat je deze maand balans moet vinden tussen je professionele ontwikkeling en persoonlijke verlangens aan de ene kant en je thuissituatie en gezin aan de andere. Het zal belangrijk zijn zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te zitten. Je bent misschien Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
Het wordt een maand waarbij de energie er op gericht is om de energie van de Leeuw te versterken. Je kunt daardoor een stuk onafhankelijker worden en zult een duidelijke mening hebben. De energie zal in ieder geval positief zijn, maar je moet opletten dat je sociale vaardigheden minder Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
De planetaire energie versterkt je vrijheidslievende karakter. Je laat je door niemand verplichten om iets te doen wat je niet wilt. Over het algemeen past dit bij je karakter en kunnen mensen het van je hebben. Je bent charmant en mensen gaan graag met je om. De planetaire energie is Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat deze maand zien dat je thuissituatie, familie en gezin belangrijker zijn, dan je carrière en ambities. Deze maand is een prima om je dromen na te streven en plannen te maken, maar niet om ze uit te voeren, omdat je privéleven tijd in beslag neemt. Houd Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat je deze maand gericht bent op je thuissituatie, gezin en je mentale en intellectuele gezondheid. Je zult wat minder fit zijn als het om carrière gaat. De planetaire energie zal dus vooral dominant zijn in je privéleven.

De langzame Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De planetaire energie prikkelt je speelse geest, waarbij je het gevoel hebt dat de lente nu begint. Je denkt aan relaties met mensen, aan liefde en vooral aan werk. De energie zal t/m de 20ste gericht zijn op carrière en persoonlijke doelen. Daarna is de energie meer gericht op Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De planetaire energie zal deze maand gericht zijn op gezin, familie en mentale gesteldheid en minder op carrière en ambities die je in het leven hebt. De planetaire stand is namelijk zo dat je persoonlijke belangen af moet wegen in vergelijking met dat wat anderen willen. Wil je iets Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De planetaire stand laat zien dat de nadruk zal liggen op je carrière, zakelijkheden en succes. Je zult echter ook veel kracht krijgen in de omgang met je gezin en familie en in het ontwikkelen van gezonde emoties. Je vindt het belangrijk om met mensen om te gaan en doet er alles aan Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De planetaire energie is het 1ste deel van de maand op carrière gericht, waardoor je succes wilt halen. Let op dat er een sterke verschuiving is, waarbij je carrière gaandeweg de maand minder energie kan krijgen. Het wordt een maand, waarbij de kosmische kracht zeer intens is, Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Vooral het 1ste deel van de maand kun je nog wel eens erg veel piekeren over alles waar je mee bezig bent. Je minder balans in je leven hebben en op die momenten zit je minder lekker in je vel. Of het nu om carrière, gezondheid of privézaken gaat, maakt niet veel uit. Dit kan Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag