astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Januari 2018

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je kunt daardoor een sterke drang hebben om deze maand te doen wat je eerst niet wilde of durfde. Je kunt de remmen losgooien en er lekker voor gaan.

Let op dat je dit ook weer niet gaat overdrijven, omdat je dan dingen kunt doen, die jezelf eigenlijk niet wilt. Je bent namelijk eigenzinnig, maar zal niet snel over je eigen grenzen gaan. Houd dus t/m de 16de controle over jezelf door een evenwicht te vinden tussen de strikte normen en waarden die jij nastreeft en de eigenzinnigheid om vrijheid op te zoeken. De Nieuwe Maan van de 17de brengt rust, waardoor je minder moeite hebt om controle en evenwicht te behouden. De Zon zal vanaf de 19de in jouw teken verblijven. Deze geeft verlichtende gevoelens, waardoor je lekker in je vel zit. Je zoekt nog steeds vrijheid en ontwikkeling en zal je niet laten binden door algemene normen en waarden. Let op dat je niet teveel eigen wetten en regels bedenkt, omdat dit dan gevolgen kan hebben voor je contact met mensen en de ontwikkeling die je meemaakt. Je bent in dit 2de deel van de week iemand die het voortouw neemt en als je dit op een goede manier doet, zullen er veel meer positieve, dan negatieve dingen gebeuren.

Vanaf de 27ste zal de Zon contact maken met de energie van de Maan in de Tweeling. Dit heeft een positief gevolg voor het contact met mensen in je privé- en zakelijke leven, waardoor je meer mensen ontmoet. Zorg wel dat je huidige vrienden, familie en je partner voldoende aandacht geeft en ze niet verwaarloost. De 31ste zal de Volle Maansverduistering in de Leeuw een verbinding met de Zon in jouw teken maken. Daardoor ben je erg vrij in je doen en laten en hiermee kun je veel bereiken. Je bent deze periode ook zeer geneigd om mensen te ondersteunen.

Liefdesrelaties en seksuele relaties
Zowel gebonden mensen als singles ervaren een krachtige energie vanuit de kosmos. Daardoor zal je over het algemeen gelukkige energie voelen met veel liefde en erotiek. De Volle Maan van de 2de zal je prikkelen, waardoor je niet teveel nadenk en van seks wilt genieten. Buiten seks om kan je piekeren en je afvragen of je het juiste pad in je leven bewandelt. Voor Watermannen is het belangrijk je niet teveel op emoties te richten. Je bent een filosofisch persoon en wilt dingen op een nuchtere manier aanschouwen en analyseren. De Volle Maan zal je de 1ste week laten zien waar je staat. Je zult dit waarschijnlijk in dromen doorkrijgen.

Let op dat je partner zich af kan vragen of je gelukkig bent. Je geniet wel van seks, maar daarnaast ben je minder liefdevol. Je doet er goed aan om je emoties onder controle te houden en te communiceren. Je bent op de 3de wel zeer dromerig en zal dat de dagen erna ook hebben. Daardoor is het moeilijk om nuchter over te komen en het kan voor anderen wel eens erg moeilijk zijn om toegang tot je te krijgen. Daarbij zal je de 4de gestoord kunnen worden door emoties uit het verleden, welke je beter gelijk aan kunt pakken. Bepaalde trauma’s en slechte ervaringen zijn niet te vergeten, maar het heeft geen zin je huidige leven en de toekomst in gevaar te brengen.

Dit zal echter alleen in de 1ste week zijn, daarna zullen Saturnus, de Zon, Venus en Pluto je emotioneel open maken. Daardoor weten mensen wat je wilt en hoe ze je kunnen verleiden. Heb je een partner, dan zal je over het algemeen een prima evenwicht vinden tussen seks en liefde. Eigenlijk al vanaf de 6de zal je luchtiger zijn en vol humor en fijne emoties met mensen omgaan. Je hebt over het algemeen dan wel je verleden positief verwerkt en komt ook zeer positief bij mensen over. Ben je gebonden, dan kun je je partner veel liefde geven en mooie momenten met de ander delen. Ben je single, dan heb je veel kracht en zal je geregeld tijd vrijmaken om de liefde op te zoeken en te flirten. Je bent ook zeker niet vies van een lekkere vrijpartij.

Open op de 8ste je hart voor een nieuwe persoon. Je kunt op een onverwachte plek een onverwachte persoon ontmoeten met een onverwachte afloop. Misschien is dit niet iets voor de toekomst, maar het zal wel spannend zijn. Van de 9de t/m de 12de moet je voorzichtig zijn met fantasieën die je hebt. Heb je een gezonde relatie, dan zal er veel geluk in de erotiek zijn. Heb je echter een mindere relatie, dan zal er een conflictueuze energie zijn, die niet veel goeds brengt.

De 15de zal er veel geluk kunnen zijn en gebeuren er mooie dingen die je liefdesleven een positieve impuls geven. Je krijgt veel warme en liefdevolle energieën en kunt erg veel mooie momenten beleven. Dit zal zowel voor gebonden mensen als singles gelden. De 17de zal de Nieuwe Maan in de Steenbok bewegen en deze energie zorgt ervoor dat je als single stiekem gevoelens voor iemand hebt. Je durft dit niet te uiten en misschien is dit ook wel verstandig. Ben je gebonden, dan is dit een moeilijke periode omdat er misschien weinig liefde naar jou toe zal zijn. Daardoor wordt je zelfvertrouwen op de proef gesteld. De maand zal prima eindigen door de Volle Maansverduistering, die jou gelukkig maakt en je seksleven een positieve kracht zal geven. Gebruik je deze energie op de goede manier, dan zullen singles wel eens iemand voor langere periode in het leven krijgen.

Werk en financiën
Het wordt een maand met veel positieve momenten, die jouw leven een goede impuls geven. Dit zal al gelijk in het begin van de maand ontstaan. Ten eerste door de Volle Maan in de Kreeft, die veel sympathie geeft en ten tweede door Uranus, die zorgt dat je je gevoelens uit. Je hebt een scherpe geest en je intuïtie kan versterkt worden, waardoor je goed door hebt wat je wel of niet moet doen om je te ontplooien. De energie zal zeker een groot deel van de maand bij je blijven. De 8ste zullen Mars en Pluto kracht geven aan jouw gevoel om je carrière te herzien en nieuwe dingen te doen. De planeten bewegen in je 12de huis en zorgen voor ongemakkelijke gevoelens, waardoor je je af kunt vragen of je wel op de juiste manier bezig bent. Omdat dit gevoel je echter ook prikkelt, zal je er over het algemeen goed mee omgaan en positieve veranderingen meemaken. Van de 16de t/m de 18de is er veel geluk. Moet je belangrijke dingen doen, dan is dit een prima tijd.

Mars reist de 26ste van de assertieve Schorpioen naar de avontuurlijke Boogschutter. Dit kan wel eens een keerpunt in je leven zijn, waarbij je geïnspireerd raakt om nieuwe doelen en ambities te stellen. Je moet goed nadenken over wat je wilt. De Boogschutter kan jou ook wel ontevreden maken en dan heb je de neiging om teveel te veranderen. De 31ste zal de Volle Maansverduistering binnen de Leeuw in je 7de huis plaatsvinden. Daarnaast zal Mercurius in de excentrieke Waterman reizen. Daardoor zal je weerstand ervaren en is het verstandig om er met mensen over te praten. Zij zullen je wellicht helpen om te kijken wat je kunt doen. Praat er dus over, dat zal in je voordeel zijn en dingen die je nu doet kunnen t/m april voor veel succes zorgen.

Gezondheid
Je was vorig jaar ambitieus om iets van je leven te maken en kon emotioneel en fysiek goede prestaties neerzetten. Toch zal je merken dat je goed bezig was, maar dat het deze maand nog beter kan worden. Je doet er goed aan om zeker niet te rusten en je lekker in te spannen. Die neiging kon je nog wel eens hebben om je teveel op te sluiten als het even een minder periode was. Doe dit vooral niet en trek er op uit om leuke dingen te doen en de natuur in te gaan. Je hebt namelijk de neiging teveel binnen te blijven. Verder zal het belangrijk zijn je wat meer te richten op gezonde voeding en minder op snacks. Dat wil je nog wel eens doen als je het te druk met werk of andere zaken hebt. De 1ste week is prima voor duursporten. Je kunt je conditie dan sterk verbeteren en deze energie zal zeker t/m de 16de zo blijven.

Daardoor ben je zeer actief en kun je zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten. De Zon en Pluto zullen in de Steenbok reizen en dat is hier dus gunstig voor. De 11de en de 12de kun je beter rustig aandoen, door bijvoorbeeld minder te sporten en meer te wandelen, te fietsen of te zwemmen. De 19de zal de Zon bij de Waterman binnenkomen. Je bent gericht op uiterlijk en mentale gesteldheid. Respecteer deze periode je grenzen, omdat de energie je erg actief maakt, waardoor je niet met sport moet overdrijven. De rest van de maand zal je over het algemeen gezond en zeer actief leven.

Algemeen voor alle tekens (de maand met de 2 Volle Manen)
Twee Volle Manen en niet de minste zullen er zijn. Op de 2de zal er om 03:25:29 een Supermaan zijn en dit biedt flink wat kracht aan mensen. Niet ieder teken zal hiermee om kunnen gaan, omdat je met jezelf geconfronteerd kunt worden. In deze maand van de Steenbok zal dit erg moeilijk zijn, omdat emoties er niet altijd evengoed uitkomen. Het zal een periode van introspectie en reflectie zijn en dat zal niet ieder teken even fijn vinden.

Het zal belangrijk zijn gelijk al in dit 1ste deel van de maand met nieuwe doelen en ambities te starten. Mensen zullen wel moeten bedenken dat acties en handelingen niet alleen op zichzelf gericht moeten zijn, maar ook op de maatschappij en de wereld waarin we leven. Mensen zijn al zo individualistisch en ook weleens egoïstisch, waardoor er weinig aan elkaar gegund wordt. Neem jezelf gelijk al voor dat je dit niet gaat doen en gun op een empathische en warme manier dingen aan anderen. Hierbij hoort ook dat je jezelf liefhebt. Alleen dan zal je ook anderen lief kunnen hebben.

Aan het eind van de maand zal er weer een bijzondere energie komen, vanuit een zogenaamde Blauwe Maan. Dit is de 2de Volle Maan deze maand en deze maanstand geeft extreem krachtige energie af, die mensen in hun gedrag beïnvloedt. Het is niet duidelijk waar de benaming ‘Blauwe Maan’ vandaan komt. Astronomen gaven in de 16de eeuw aan dat ze een 2de Volle Maan hadden ontdekt en omdat dit niet echt geloofd werd, kwam de term ‘Belewe Moon’ naar voren. Belewe betekende zoiets als ‘vals’. Door de tijd heen werd belewe langzaam verbasterd naar blue en namen wij dit in het Nederlands over naar blauw. Deze aanname is echter nooit echt bewezen. De Volle Maan zal dus niet blauw zijn, maar een normale kleur hebben, maar wel met een rode cirkelvormige gloed op het moment dat de verduistering plaats vindt. Er is namelijk een totale maansverduistering en de hemel zal daardoor rood kunnen kleuren. Direct voor en na de verduistering doen mensen er verstandig aan goed na te denken over dingen die ze willen.

De energie heeft namelijk de neiging om dingen in tegengestelde richting te laten gaan. Wil jij iets, waar je te impulsief mee omgaat, dan zal het waarschijnlijk niet lukken. Het zal voor veel mensen dan ook een moeilijke tijd worden. Ben je je echter bewust van wie je bent en wat je wilt, dan zal je hier wel mee om kunnen gaan. Omdat er 2 Volle Manen zijn, dienen mensen op te letten dat ze dus 2 keer beïnvloed kunnen worden. De periode rondom een Volle Maan is dan ook geen goede periode om geopereerd te worden, zelfs niet voor een kleine ingreep. Ook is het verstandig ten tijde van deze stand op te passen met de inname van medicijnen. Neem deze op een ander tijdstip en niet op het moment van de Volle Maan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
door Medium Manon
Stilte
In de stilte bewaren wij het gemakkelijkst onze integriteit.

Je ziel gedijt in de stilte.

Je meest heldere leiding en Lees meer
door Medium Jennifer
Sta eens stil......
Sta eens stil bij de weg die je bewandelt. Is dit de weg van jou hart en ziel of de ingeslagen weg door verwachtingen en Lees meer
door Medium Ellen
Hoi ik ben Ellen nieuw Medium Online
Hallo allemaal,,

Ik wil mij even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben als medium aangenomen Lees meer
door Medium Venus
Venus is op Vakantie
Beste bellers..

Ik ben van 8 Nov tot 4 Dec op vakantie ik ben wel soms beschikbaar op de chat en sms ik ga jullie Lees meer
Weekhoroscoop

Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult t/m dinsdag erg druk met werk zijn, maar dat gaat veranderen. Zondag hangt er in de ochtend storende energie, waardoor je op moet passen dat je niet met familieproblemen te maken krijgt. Je kunt een conflict met je partner krijgen. Dit geldt niet voor de middag, maar in Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met dinsdag zal je het erg druk hebben en veel tijd besteden aan werk en andere zaken die echt af moeten. Daardoor zal je iets minder tijd hebben om aan liefde en je partner te besteden. Toch ben je deze periode wel charmant, waardoor de tijd die je hebt wel kwalitatief Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie is het 1ste deel van de week gericht op je zakelijke kant. Zondagochtend kun je beter in je bed blijven. Vanaf de middag zal je de drang voelen met allerlei klusjes aan de slag te gaan. Overleg dit wel met je partner, zodat die er rekening mee kan houden. Er wordt Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties
De laatste tijd was je speels en in contact met mensen populair. Dat zal t/m dinsdag zo blijven en je kunt samen met je partner leuke dagen hebben. Je doet er goed aan om samen vrienden te bezoeken of leuke activiteiten te doen. Je ziet het leven erg optimistisch, waardoor je gemoedstoestand nog Lees meer


Stier

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat open voor je partner en kunt mooie gesprekken hebben, waarbij belangrijke besluiten genomen kunnen worden. Zondag t/m dinsdag zal je verstandig en liefdevol zijn. Maar let op dat je zondag in de ochtend minder goede energie kunt ervaren. Dit ligt niet aan jezelf, maar Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties
Zondagochtend voel je je minder goed, maar daarna zal de energie beter worden. Je bent t/m dinsdag relaxt en besteedt veel tijd aan je partner. Je bent zowel fysiek als mentaal erg sterk, waardoor je je partner een veilig gevoel kan geven. Maandag ben je liefdevol en heb je zeer romantische dromen. Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelaties en sociale contacten
In het eerste deel van de week zal het geen geschikte periode zijn voor liefde. Dit betekent niet dat het allemaal fout moet gaan, maar die kans is er wel. Dit zal vooral zo zijn als de relatie al niet goed gaat. Vanaf woensdagavond zal dit allemaal beter gaan en is er veel Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet aan het begin van de week oppassen dat er mensen zijn, die grof kunnen zijn. Dat kan danig storen, waardoor je gemoedstoestand onder druk staat. Het kan zelfs een negatieve reactie in je relatie opwekken. Wat er ook gebeurt, reageer dit niet op de ander af. Met name Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een week zijn, waarbij de planetaire energie gericht is op zakelijkheden en je carrière. Je hebt het gevoel dat je nu moet handelen en zal daardoor misschien de liefde op de achtergrond plaatsen. Let wel op dat je dit met je partner bespreekt, zodat er geen Lees meer


Ram

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zal deze week weinig druk zijn en je voelt je blij en sympathiek. Dat straal je ook uit, waardoor je relatie een positieve week ingaat. Er is veel geluk en je vindt het fijn om met je partner te flirten. Aan de andere kant zal je veel werken, maar dat vind jijzelf geen Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt het 1ste deel van de week krachtige romantische energie, waardoor je extra veel aandacht aan je partner kunt besteden. Je kunt zelfs verliefde gevoelens ervaren. Houd er wel rekening mee dat deze romantische energie vanaf woensdagavond zal veranderen, waardoor je dan Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
De eerste dagen van de week zal je relatie veel tijd in beslag nemen en dat zal je helemaal niet erg vinden, omdat je nu eenmaal iemand bent, die gezin en familie belangrijk vindt. Daardoor zijn er veel kansen om er leuke dagen van te maken. Wel moet je opletten dat je in dit Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag