astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - September 2018

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk niet eens met je zijn. Je mag jezelf best wel wat krediet geven. Over het algemeen zal september wel positief uitpakken, maar misschien minder goed dan je van tevoren gehoopt had. Je doet er dan ook goed aan eventuele hoge verwachtingen aan het begin van de maand in te tomen. Dan kan het ook niet tegenvallen. Verder is het belangrijk dat je de nadruk legt op dingen die goed gaan en niet op datgene wat fout gaat. Je zal niet alles krijgen wat je wilt, maar dat hoeft ook niet. Wees dus blij met wat je hebt en krijgt en accepteer datgene wat je niet krijgt.

Op privégebied zal het een prima maand zijn, maar ook hier kan ontevreden over zijn, waardoor je controle over je emoties dient te houden. Lukt het je om tevreden te zijn, dan zal je merken dat het een prima maand wordt met liefde, vriendschap en ondersteuning van familie. Het is een prima maand om nieuwe vrienden of kennissen te maken, maar dan wordt aangeraden dingen te doen, die buiten je comfortzone liggen. Je zult merken dat er mensen op je pad komen, die eigenlijk goed bij je passen. Om zowel zakelijk als privé te functioneren wordt er aangeraden naar je intuïtie te luisteren, maar soms zal je nuchter en rationeel moeten handelen. Is dit nodig, twijfel dan niet en gebruik intellect. Saturnus en Neptunus zullen positief werken, maar let op dat de Zon weerstand biedt. Toch zal je met tegenslagen om kunnen gaan en zal je over het algemeen prima handelen. Accepteer hulp van anderen en zie dit niet als bemoeiziek als mensen je ondersteunen. Je kunt vrienden en familieleden kwijtraken, als deze mensen teleurgesteld in je raken.

Liefde en relaties
September kan een relaxte periode worden als het om relaties of je privéleven gaat, maar dit zal pas in het 2de deel van de maand zijn. Daarvoor is er het een en ander op te lossen. Mensen die dus gebonden zijn, kunnen met een gerust hart de maand ingaan, omdat er vanzelf oplossingen komen. Mensen die single zijn, zullen passioneel in het leven staan, maar meestal wel op een fijne manier. Watermannen doen er goed aan nieuwe sociale contacten op te doen. Er zijn aanwijzingen dat je mensen tegen kunt komen, die belangrijk in je leven worden. Ga je dus richten op mensen, waarvan je merkt dat ze echt bij je passen. Daarnaast is het belangrijk dat je oude vrienden en familie niet verwaarloost. Singles kunnen een maand meemaken waarin veel duidelijk wordt. Je ontmoet veel mensen en er zijn ook aanwijzingen dat je iemand ontmoet, die in de toekomst veel goeds kan brengen. Heb je een relatie, dan dien je je te concentreren op problemen die er zijn, zodat er rust in jullie leven komt. Het is hier een prima maand voor, omdat de planetaire stand gunstig is. Zorg dat je op niveau communiceert en openstaat voor de mening en gevoelens van je partner of anderen met wie er iets is. Maak afspraken en bespreek dingen op momenten dat het goed voelt. Ook al is het verstandig naar anderen te luisteren, toch zal het belangrijk zijn om naar je intuïtie en emoties te luisteren. Zijn er situaties of problemen met je partner, dan is het belangrijk om je mening naar voren te brengen.

Doe je alleen wat de ander van je vraagt, dan zal je in een later stadium met hetzelfde probleem te maken krijgen. Ben je niet in staat op niveau te communiceren, dan zal er waarschijnlijk geen oplossing komen. Het 2de deel van de maand zal je waarschijnlijk prettig met je partner omgaan en is er veel liefde. Alhoewel het een prima maand gaat worden, zal je vanaf de 1ste wat stress ervaren. Deze kan vooral vanuit werk komen, maar je bent wel in staat hier mensen van wie je houdt er lastig mee te vallen. Of je nu single of gebonden bent, je doet er goed aan stress en spanning in sport of de natuur te leggen. Je kunt er ook gewoon over praten, dat zal een hoop problemen schelen. De meeste Watermannen zullen voor de 6de rust gevonden hebben, waardoor er een relaxte en romantische periode aankomt. Zijn er nog dingen waar je iets aan moet doen, dan zal er de 7de een krachtige energie komen uit de driehoek die Mercurius en Uranus met elkaar aangaan. Deze geeft een vernieuwende energie, waardoor je dingen op een positieve manier op kunt lossen. Je bent liefdevol en sympathiek en zal warmte aan vrienden, je partner en familie geven.

Let op dat Mars de 10de in jouw teken komt, wat t/m de 17de instabiele energie kan brengen. In een relatie weet je niet goed hoe je moet reageren. Het is een spannende periode, waarin dingen niet altijd zo verlopen als je wilt. Aan de andere kant is het leuk dat er onvoorspelbare energieën zijn, omdat er ook veel kans op erotiek is. Singles zijn deze periode passioneel en zoeken geregeld mogelijkheden op om erotiek te beleven. Het kunnen voor de meeste mensen spannende en leuke dagen worden. De 18de geeft een spannend vierkant tussen Mars en je heersende retrograde planeet Uranus onzekerheid. Je laat je hier echter niet door tegenhouden. Wel doe je er verstandig aan na te blijven denken en je te richten op vrijheid en het behouden van individualiteit. Hoe meer je in jezelf gelooft, hoe liefdevoller je bent. Singles zullen waarschijnlijk deze periode geen vaste relatie aangaan, maar wel in zijn voor iets spannends, waardoor het een prima tijd voor de liefde is.

Gebonden mensen zullen liefdevol met hun partner omgaan en in staat zijn leuke activiteiten te ontplooien om de liefde te versterken. Singles zijn enthousiast en zullen een sterke intuïtie hebben. Zo kunnen zij de juiste dingen op het juiste moment doen om een nieuwe liefde te vinden. De kans hierop is vanaf de 23ste het grootst, omdat de planetaire energieën je dan veel meer het gevoel geven dat je naar een nieuwe partner verlangt.

Carrière en zakelijkheden
Het wordt een prima maand om financieel en zakelijk prima door de maand te komen. Er zijn geen planetaire energieën die sterk tegenwerken en ook mensen zullen je over het algemeen met rust laten. Er zijn dus weinig problemen, behalve dan dat jij zelf onzeker kunt zijn en bedenkt dat er dingen of mensen zijn die jou tegenwerken. Ook kan je het gevoel hebben dat je het niet op kunt lossen en hebt dan de neiging om op te geven. Je doet er goed aan hier controle over te houden en je niet gek te maken met irreële gedachten en te handelen in plaats van machteloos toe te zien. Zorg voor hulp bij mensen in je privékring en mensen met en voor wie je werkt. Samen kan je meer bereiken dan alleen, dus maak er gebruik van. Let op dat er mensen zijn, die dingen op een andere manier oplossen dan jij. Accepteer dit en waardeer hetgeen mensen willen en kunnen doen, ook al is dit op een andere wijze. Mensen die voor een werkgever werken, kunnen belangrijke veranderingen tegemoet zien. Wees niet bescheiden en durf deze aan te gaan.

Doe dit echter alleen als je er klaar voor bent en niet als je merkt dat je weerstand voelt. In dat geval kun je beter blijven bij het werk wat je dan al doet. Watermannen met een eigen bedrijf dienen flexibel te zijn, maar niet impulsief. Je kunt dan fouten maken en dit brengt meer achteruitgang dan ontwikkeling. Om succes te boeken is het nodig om je overtuigingen te veranderen en dingen op een andere manier te zien. Je mist nog teveel kansen, omdat je vrij star in je denken bent. Lukt het om flexibel in je denken te worden, dan zal je veel meer bereiken. Houd er dan rekening mee dat iedere verandering onzekerheid en spanning met zich meebrengt. Durf deze onder ogen te zien en tracht positieve zaken te versterken en negatieve zaken aan te pakken. Er zijn niet al teveel veranderingen, maar je kunt wel beslissingen nemen, die later dit jaar succes brengen. Let in het 1ste deel van de maand op dat je met stress te maken krijgt. Op zich kan je hier wel scherp door blijven, maar wordt de stress te erg, dan wordt aangeraden deze gelijk aan te pakken. Wacht niet en ga lekker sporten, de natuur in of vraag mensen ondersteuning. Het is belangrijk om erachter te komen wat er mis is en of dit met werk te maken heeft.

De verwachting is dat je hier t/m de 5de last van kunt houden. Vanaf deze datum zal namelijk Mercurius een paar weken in de praktische Maagd terecht komen. De 6de zal Saturnus positieve invloed krijgen, omdat deze uit zijn retrograde beweging gaat en de 7de is er een driehoek tussen Mercurius en Uranus. Door deze energieën kun je veel dingen oplossen, ben je zelfverzekerder en zullen vertragingen en beperkingen opgelost worden. Je kunt informatie krijgen en je hebt veel ideeën. Het is een prima periode om dingen anders te zien en te bedenken wat je kunt doen om te ontplooien. Enig nadeel kan zijn dat een leidinggevende of concurrent lastig kan worden. Tracht relaxt te blijven en gooi geen olie op het vuur. De passionele Mars komt de 10de in je teken, terwijl Venus in jouw heersende planeet Uranus staat. Deze energie kan opstandige gevoelens in je losmaken, waardoor je conflicten kunt krijgen. Tracht je hier tegen te wapenen of vermijdt dit. De 16de en 17de is een prima tijd voor positieve ontwikkelingen.

De 18de maken Mars en Uranus een gunstig vierkant in de Waterman en word je uitgedaagd. Echter, t/m de 20ste is vooral een goede periode voor mensen die werkeloos zijn of van werk willen veranderen. Voor anderen kunnen er wisselvallige energieën zijn, waardoor je opstandig bent. Mercurius zal de 21ste tot begin oktober in de Weegschaal bewegen en dit maakt jou charmant en charismatisch. Daarnaast zullen de Maan, Zon en Mars veel kracht geven. Je bent daadkrachtig, moedig en durft je emotioneel te geven. Er kunnen nieuwe dingen ontstaan, waardoor je kunt ontdekken wat je wilt en welke dingen je de komende maanden kunt gaan doen.

Mentale en fysieke gezondheid
Voor de maand september wordt door de kosmische energie getoond dat je op je gezondheid dient te letten. Om gezond te zijn, dien je namelijk niet alleen lichamelijk actief te zijn en gezonde voeding te gebruiken. Je moet ook zorgen dat je mentaal lekker in je vel zit. Lukt dit, dan zal je lichamelijk zeer krachtig zijn. Daarbij hoort ook een portie spiritualiteit, omdat je bewust of onbewust een lijntje met de hogere wereld hebt. Tracht niet alleen naar je gedachten te luisteren, maar ook naar je intuïtie en de gevoelens die er zijn, omdat deze door de spirituele wereld bestuurd worden.

Hoe meer evenwicht je aan weet te brengen tussen de fysieke en geestelijke wereld, des te lekkerder jij in je vel kunt zitten. Let op dat er rond de 5de storende energie kan zijn, die t/m de 9de problemen kan geven. Blijf nuchter en houd controle over je emoties. Ook is het belangrijk om voldoende te slapen. Na deze periode zal het verder een prima maand zijn. Heb je die mogelijkheid zorg dan wel voor voldoende beweging of sport geregeld. Vanaf de 20ste is er een krachtige kosmische energie om slechte gewoontes af te leren. Vanaf de 25ste zal de energie je nog meer versterken, waardoor je meer wilt bewegen of sporten.

Algemeen voor alle tekens (een maand van tegenstelling tussen stabiliteit en wisselvalligheid )
September zal over het algemeen niet negatief zijn, maar het is even wennen, omdat het gewone leven van start gaat. Pluto en de dwergplaneet Ceres zullen een krachtige invloed op mensen hebben, waarbij de energie intens is en vooral de psyche kan versterken. Gebruik je de energie goed, dan kun je erg veel zelfvertrouwen hebben en kun je geduldig in het leven staan. Let echter op dat er onverwachte gebeurtenissen kunnen zijn, die je leven in de war schoppen. Je doet er goed aan bescheiden in het leven te staan en niet teveel risico te nemen. Sta je relaxt en discreet in het leven, dan functioneer je prima en zullen er weinig negatieve gevolgen zijn.

Wel is het een maand om naar nieuwe doelen te streven en fysieke gesteldheid aandacht te geven. Zowel Ceres als Pluto kunnen schadelijke invloeden, zoals virussen, bacteriën en andere ziekmakers, aanpakken. Over het algemeen zullen de meeste mensen een stabiele maand meemaken, maar er kunnen momenten of gebeurtenissen zijn, waar je alle zeilen bij moet zetten. In dit soort gevallen hoef je juist niet bescheiden te zijn en moet je niet altijd bezig te zijn met het idee dat je het anderen naar de zin moet maken. Elk teken dat bij een bepaald element hoort, zal hier op zijn eigen manier mee omgaan. Vuur- en Watertekens zullen vooral de steun ervaren van de Maan. Zij zijn in staat dominant te handelen en het heft in handen te nemen, zonder dat dit negatief overkomt. Let op dat bepaalde mensen wel moeite met je kunnen hebben en dan zijn er conflicten mogelijk. Luchttekens kunnen rekenen op energie van Eris. Veel mensen zijn niet bekend met dit hemellichaam, maar deze dwergplaneet zorgt dat je geregeld je leven evalueert en daardoor nieuwe mogelijkheden afdwingt om controle over je leven te houden. Mensen die onder het element Aarde vallen, zullen ondersteuning krijgen van Mercurius. Deze zorgt ervoor dat mensen in staat zijn evenwicht en controle te houden om de juiste dingen op het juiste moment te doen.

Over het algemeen zullen de meeste sterrenbeelden en hemellichamen positief staan. Alleen Uranus kan flink storen. Deze planeet kan wisselvallige energie geven, waardoor niet alles even goed verloopt. Uranus zal niet veel invloed hebben op liefde en sociale contacten, waardoor je op die gebieden wel lekker in je vel kunt zitten. Qua gezondheid is Uranus storender, waarbij je op moet letten dat je jezelf niet in de problemen brengt. Blijf weg van gevaarlijke plekken en wees geconcentreerd in het verkeer. Ook moet je opletten voor mensen die op de een of andere manier negatief of gewelddadig zijn. In je carrière kan Uranus op sommige momenten zorgen dat je minder energie hebt.

Je kunt dan instabiel zijn en vermoeid raken als dingen teveel energie kosten. Overigens kunnen mensen die zelfstandig en krachtig in het leven staan, hier goed mee omgaan. Mensen die mentaal zwakker zijn, doen er goed aan vrienden en collega’s om ondersteuning te vragen, maar dit dienen dan natuurlijk wel mentaal sterke mensen te zijn. Ook een liefdespartner kan energie bieden om krachtig tegen de energie van Uranus in te gaan. De Volle Maan zal op de 25ste om 04:54:49 verschijnen. De Maan staat in het teken van het Vuur en mensen kunnen deze hitte opnemen om innerlijke kracht te ervaren. Bepaalde toekomstvoorspellingen en boodschappen worden in dromen doorgegeven. Mensen worden geïnspireerd om op een fijne en warme manier in het leven te staan. Daardoor zal de maand voor de meeste mensen prima eindigen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
5 Kruiden tegen angst en depressie

Deze 5 kruiden behandelen depressie en angst net zo effectief als medicijnen

Onderzoek laat zien dat Lees meer
door Medium Ilse
Zielsverwant
Mijn hand in jouw hand,
ben jij dan mijn zielsverwant.

Mag ik hopen en bidden voor jou,
omdat ik zo van je hou.

Dat wij Lees meer
door Medium Marcelius
Kruiden die beschermen tegen alzheimer
Kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen alzheimer, depressie, angst en meer!

Het mooie van Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf Lees meer
door Medium Moon
Herfst inzichten. Mindset 2018
De herfst al bijna in zicht, dus ja leuk volgende maand. Ja zie het positieve het brengt ons veel moois. Ga Lees meer
door Medium Venus
Venus op vakantie
Hey lieve klantjes...

Van 25 Aug - 4 Sept ga ik lekker op vakantie ook op mijn vakantie bestemming zal ik actief zijn Lees meer
door Medium DeniseLuna
Komt een Nieuwetijdskind bij GGZ
''Maak maar een mooie tekening'' zei de dame die tegenover mij zat. Voor zover ik kon herinneren tekende ik Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Patricia
Geliefd worden of (helaas) gebruikt worden
Lieve mensen van Astroangels

Omdat het soms lastig is om te kunnen zien of iemand echt van je Lees meer
door Medium Ilse
Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?
Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love helpt je graag via de telefoon
Lieve mensen,

Ik ben in de middag en avond maar ook 's nachts bereikbaar voor u. Heeft u een Lees meer
door Medium Angelica
Evenwichtig deze warme zomer door?
Hoi Allemaal!
Wat is het warm he!
Deze hitte kan je ook parten spelen met het maken van goede Lees meer
door Medium Marja
E-MAIL CONSULT BOEKEN
Lieve mensen, heb je geen tijd om te bellen deze periode? Dan kun je altijd een e-mail consult boeken. Je krijgt een Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
Weekhoroscoop

Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week voor de romantiek, omdat er volop positieve energieën op je afkomen, die jou in vuur en vlam zetten. Geregeld zullen jij en je partner de vonk voelen, waardoor erotiek en andere spannende dingen aan de orde van de dag zijn. Je doet er goed aan er niet Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op alle gebieden fantastisch, maar je kunt dit zelf verstoren. Je bent namelijk vastberaden om de liefde zo hoog op je lijstje te zetten, dat je je partner er misschien wel nooit aan kan voldoen. Dit kan irritaties of onzekerheid geven. Er wordt aangeraden om controle Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De nadruk ligt op je partner en andere mensen die je liefhebt. Je wilt het liefst de hele week veel liefde ervaren. Vergeet echter niet dat er ook nog heel wat zakelijke aspecten op je wachten. Toch zal je je privéleven voorop stellen en weet je heus wat je kunt doen om Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week zeer wijs en daardoor maak je in de liefde goede keuzes. Er zijn dan veel mooie momenten om samen met je partner romantische activiteiten te doen. Je bent zeer energiek en charismatisch en daardoor heb je zeker geen aandacht tekort. Je dient Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de afgelopen tijd sociaal en sympathiek. Ook deze week ben je populair. Let er wel op dat de energie later in de week kan veranderen en dat je dan meer met zakelijkheden bezig gaat, dan met je relatie en de romantiek. Je bent fysiek zeer aantrekkelijk, waar je best wel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je vindt het deze week fijn om geregeld thuis te zijn. Hobby’s genieten je voorkeur en soms zonder je partner. Dat betekent niet dat je afstandelijk of minder sympathiek bent, maar je wilt ook wat tijd voor jezelf. Je zult dit t/m vrijdag zo voelen, wees dus duidelijk Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Ook deze week vind je je carrière erg belangrijk, waardoor je minder tijd aan je privéleven kunt geven. Toch wordt aangeraden om meer tijd voor je partner vrij te maken. Niet alleen om liefde te versterken, maar vooral om wat meer energie te krijgen. Hoe sterker Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zeer energiek en effectief, waardoor je jezelf niet te snel over de kop zal jagen, terwijl je toch wel erg actief bent. Je wilt er vooral aan het begin van de week veel op uittrekken en leuke mensen ontmoeten. Dit doe je het liefst samen met je partner, maar je trekt er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent soms wat rusteloos en hebt minder behoefte aan diepgaande contacten of zware gesprekken met je partner. Je kunt snel het gevoel hebben dat mensen je tot last zijn en kunt je dan erg ongelukkig voelen. Je moet er rekening mee houden dat dit t/m vrijdag zo blijft. Het is Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je op liefdesgebied sterk en evenwichtig handelen. Daardoor ben je lief en sympathiek, waardoor een partner zich erg vertrouwd bij jou voelt. Met name zondag en maandag ben je romantisch en zoek je het plezier op. Je zult niet alleen de schoonheid Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan een nieuwe periode aankomen, waarin je anders in het leven komt te staan. Dit kan je vooral op gebied van je carrière meemaken, maar het maakt je ook in je privéleven wel eens ongedurig. Je voelt dit op zondag al en hebt moeite om sterk in je schoenen te Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week soms niet even lekker en hebt dat de neiging je minder open te stellen. Je doet er goed aan dit onder controle te houden, omdat dit waarschijnlijk meer mentaal dan fysiek is. Positief is dat de energie naarmate de week vordert sterker wordt. Zondag is een Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Leeuw

Algemeen
Het beschermende hemellichaam van de Leeuw is de Zon en deze zal geregeld kracht laten gelden. Daarnaast zullen Pluto en Ceres een krachtige ondersteuning bieden. Let op dat Uranus en Neptunus wel eens minder positief kunnen worden. Er kunnen positieve, maar ook negatieve momenten zijn, maar ze zullen Lees meer


Steenbok

Algemeen
Behalve de heersende planeet Saturnus zal de energie van Mercurius gunstig zijn, omdat deze planeet gezien wordt als de kosmische leider van de Aarde-elementen. Deze planetaire invloed zal zeker een positieve werking op je leven hebben, maar ook weer niet heel erg sterk. Je kunt er beter rekening mee Lees meer


Waterman

Algemeen
Deze maand kan je gemoedstoestand wisselend zijn. Op zich is dit niet abnormaal voor de Waterman, maar je hebt nu de neiging kritisch op jezelf te zijn. Dit kan jou onzeker maken, omdat je normaal wel weet wat je wilt en hoe je dit wilt. Wees niet te streng voor jezelf, omdat anderen het waarschijnlijk Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Voor de Boogschutter zijn de belangrijkste beschermers Jupiter, maar daarnaast ook Ceres. Let op dat Ceres meestal retrograde beweegt en dus wel enigszins kan storen. Toch zal september je wel behagen, omdat niets gaat zoals je wilt. Dat vind je erg prettig, omdat je uitgedaagd wordt om scherp te Lees meer


Schorpioen

Algemeen
De planeet die deze periode de meeste kracht aan de Schorpioen biedt is Uranus. Normaal gesproken is deze planeet niet altijd gunstig, maar in dit geval zal de Maan, als katalysator fungeren, waardoor Uranus wel degelijk positief werkt. De positieve energie kan van invloed zijn en ervoor zorgen dat je een Lees meer


Kreeft

Algemeen
Er zullen vriendschappelijke hemellichamen zijn, die jou positieve energie bieden. Met name Jupiter, Ceres en de Maan zullen zeer positief zijn. Het kan dus een maand zijn, waarin je met succes te maken krijgt. Het kan zelfs gebeuren dat alles wat je opstart heel goed uit kan pakken. Let op dat de energie Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De Weegschaal heeft in deze periode weinig te maken met negatieve energieën uit de kosmos. Zelfs hemellichamen als Mars en de Zon, die normaal gesproken niet altijd gunstig voor je zijn, zullen geen slechte invloed hebben. Alleen de dwergplaneet Iris kan een negatieve energie op je afsturen, maar die Lees meer


Vissen

Algemeen
De Vis kan veel kracht krijgen vanuit Venus, die de belangrijkste beschermer zal zijn en ook Ceres die verrassender wijs invloed kan hebben. Meestal is Ceres namelijk negatief voor jouw teken, maar de combinatie met Venus zal positief uitpakken. Ook dit is bijzonder, omdat de gecombineerde energie Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Naast Mercurius is de 2de hemelse beschermer Ceres. Deze wordt vaak onderschat, maar biedt erg veel levensenergie en stelt je in staat met de moeilijkste problemen om te gaan. In september kan energie van Ceres extra versterkt worden, omdat de positie van de sterren zeer gunstig is. Daardoor kan het een Lees meer


Stier

Algemeen
De Stier is krachtig en bezit in principe alle elementen voldoende om op een goede manier in het leven te staan. De belangrijkste heerser is de Maan en die zal er deze maand dan ook sterk voor zorgen dat je daadwerkelijk balans weet te vinden. Het zal geen makkelijke maand worden, maar je bent wel in Lees meer


Maagd

September is dus een prima maand voor het oplossen van langdurige conflicten en voor conflicten die opeens optreden. Dit laatste kan vooral optreden bij financiële zaken. Let hierbij ook op met aankopen die je doet, zonder erbij na te denken. Het is ook een maand, waarin jouw persoonlijkheid zo sterk is, dat je een positieve invloed op Lees meer


Ram

Algemeen
De maand begint actief, waarbij je van alles kunt doen om je leven mooi te maken. De ergste warmte van de zomer is verdwenen, waardoor je wat energie kunt bijtanken. Het is dus een prima periode om taken in je carrière of privéleven, waar je niet aan toegekomen was, uit te voeren. De 5de zal Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag