astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Juli 2018

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te gebruiken om samen te werken om doelen te bereiken. Je moet er rekening mee houden dat je soms volgzaam moet zijn en je trots opzij zetten. Accepteer dat er mensen zijn, die leiding geven of het heft in handen nemen.

Je zult de 1ste week veel inspiratie hebben, waarbij je plannen en dromen hebt om iets in het leven te bereiken. Je zult er verbaasd over zijn wat je allemaal wilt en wat er op je pad komt. Laat je niet overdonderen, maar gebruik energie om dingen aan te pakken en de toekomst in te gaan. Deze periode ben je charmant en liefdevol, waardoor je sociale leven flink toeneemt. Maar, zoals gezegd, je zult soms dingen moeten doen, waar je niet altijd achterstaat. Zolang dit geen zaken zijn die over normen en waarden gaan, wordt aangeraden dit te doen of compromissen af te sluiten. De periode van de 10de t/m de 15de is hier geschikt voor. Je dient je intellect te gebruiken om een weg te vinden tussen jouw opvattingen en die van anderen.

Let de periode van de 19de t/m de 21ste op dat emoties je parten spelen. Met name je partner, goede vrienden of familie kunnen helpen. Hoe beter je sociale leven, hoe minder stress je ervaart. Mensen die een minder goed sociaal leven hebben, kunnen t/m de 24ste stress houden. Daarna zal er spirituele hulp komen, die zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit.

Liefde en relaties
Liefde is door snelle kosmische beweging intens en levendig. Als single heb je vertrouwen en branie. Je komt sensueel over en hebt een erotische werking op anderen. Je zult de 1ste weken waarschijnlijk vluchtige contacten hebben. Daarna zal de energie gericht zijn op het aangaan van een serieuze relatie. Gebonden mensen zullen vertrouwen gebruiken om liefdevol in de relatie te staan. Je bent sympathiek en geeft je partner aandacht. Je bent niet de meest warme persoonlijkheid, maar je vriendelijke, karakter maakt een hoop goed. Voor gebonden mensen is de 1ste periode gericht op avontuur, daarna meer op romantiek en liefdevolle activiteiten om de relatie te versterken. De 1ste week zijn je gevoelens zeer heet. Je weet wat je wilt, maar je uit dit vooral door het zoeken naar seksuele grenzen en opzoeken van avontuur. Gebonden mensen moeten opletten dat hun partner hier misschien niet altijd van gediend is. Jij weet wat je wilt en bent zelfverzekerd, maar heb je een onzekere partner, dan kunnen er problemen komen.

Singles moeten oppassen dat ze niet een verkeerd beeld van zichzelf laten zien, omdat mensen dan het idee hebben dat je kapsones hebt. In de relatie zal de periode van de 4de t/m 7de intens zijn, omdat er een grote kans is dat je partner dan ook meegaat met spannende dingen die je wilt doen. Singles kunnen aantrekkelijk zijn en geregeld mensen aantrekken. Denk goed na wat je wilt, omdat je er misschien later spijt van krijgt. De Zon en Neptunus vormen een intense en tegelijk empathische band met elkaar, die vanaf de 8ste krachtige energie biedt. Mensen zullen blij verrast zijn, dat je zo begripvol bent. In de liefde ben je sensueel en sensitief en een fijne partner. Singles zullen gericht zijn op erotiek, maar er is een uitzondering. Omdat je vergevingsgezind bent, kan het contact met een ex-partner een verrassende wending krijgen. De 11de zal er een Venus-Uranus driehoek zijn, die een paar dagen voor krachtige energie zorgt. Je voelt je aangetrokken tot nieuwe contacten en vooral als het mensen zijn, waar je normaal gesproken niet tot aangetrokken wordt. Gebonden mensen dienen grenzen te bewaken en oppassen niet misleid te worden. Je kunt de energie gebruiken om spannende spelletjes met je partner te spelen.

Singles kunnen nieuwe mensen aantrekken, maar nog niet voor iets serieus. Zit er iemand bij die je aantrekkelijk vindt, wacht dan tot na de 22ste. De 19de t/m de 21ste ben je gevoelig. Pas op, omdat je zelfvertrouwen geschaad wordt. Vanaf de 23ste zal je lekker in je vel zitten en alles onder controle hebben. Alleen de 25ste, als de Zon en Uranus een stressvolle energie delen, is wat lastig. Daarna zullen de Volle Maan en kosmische energieën je positieve kracht geven, waardoor zowel singles als gebonden mensen romantisch en evenwichtig in het leven staan. Gebonden mensen kunnen plannen maken die tot grote veranderingen leiden. Singles kunnen open staan voor een nieuwe, vaste relatie. Kom je iemand tegen, dan kan het voor de lange termijn zijn.

Werk en financiën
Over het algemeen zal er goede energie zijn om je carrière alle aandacht te geven. Juli zal een maand van vrijheid zijn, maar ook van obstakels. Met name de Zon en gelukbrengende Jupiter kunnen je veel brengen. Maar je zult er hard voor moeten werken om al je doelen te bereiken. Je zult doelstellingen moeten bepalen en met mensen bespreken wat je kunt doen om te ontwikkelen.

Opvallend zal zijn dat de omgeving waarin Watermannen werken of met zaken bezig zijn een uitdagende sfeer kan hebben en dat is wel iets waar ze van houden. Het houdt je scherp en zal er voor zorgen dat je op intellectueel gebied sterk voor de dag kunt komen. Financieel zal het geen slechte maand worden, maar ook geen goede. Wel zal je inspanningen moeten verrichten en problemen op moeten lossen. Financieel is het belangrijk je uitgaven onder controle te houden. Qua inkomsten zal het stabiel blijven, maar geef je teveel uit, dan wordt het een andere zaak. In het begin van de maand zal je moeite hebben om op een geconcentreerde manier met je carrière om te gaan. Je bent gericht op je privéleven en ook zal je er graag op uittrekken, waardoor je misschien minder zin hebt om te werken. De periode van de 4de t/m de 6de zal je uitstekend presteren en kun je de aandacht trekken van prominente mensen.

Vanaf de 9de zal Venus in jouw sector van financiën komen en zal Venus verder nog een paar weken invloed houden. In deze periode kun je winst behalen, maar meer voor anderen, dan voor jezelf. Jupiter zal de 10de je carrière positieve energie bieden. Hierdoor kunnen er, mede door de gelukkige Venus en de spannende Uranus, veranderingen plaatsvinden. Je kunt duidelijke doelen stellen en weet wat je wilt. Mensen zullen weten wat je wilt en dit geeft waardering en respect. Let op dat er problemen zijn, die t/m de 16de plaatsvinden. Meestal zal je ermee omgaan. De Nieuwe Maan en zonsverduistering zullen de 13de positieve energie brengen, waardoor je problemen op kunt lossen. Let op Venus die de 16de beïnvloed wordt door Mars. Er kunnen misverstanden zijn, die opgelost moeten worden, omdat ze anders onbeheersbaar worden.

Vanaf de 19de zal er rust komen en ben je de rest van de maand onder invloed van de retrograde Mercurius en Mars, in jouw teken, prachtige kansen zijn om iets te bereiken. De Volle Maan in jouw teken kan flinke kracht geven. Daardoor kun je met veranderingen te maken krijgen, waarbij ideeën en plannen niet alleen voor nu veel brengen, maar ook voor de toekomst. Je zult een inspiratie voor anderen zijn en mensen enthousiasmeren door de dingen die je van plan bent.

Mentale en fysieke gezondheid
Je fysieke gesteldheid zal tot de 22ste kwetsbaar zijn. Daarna neemt je kracht toe en zal je mentaal en fysiek zeer gezond zijn. Je doet er goed aan tot de 22ste energie op te sparen, door vooral aandacht te geven aan ontspannende activiteiten, natuur en sport om stress en spanning er uit te gooien. Hoe fitter je bent, hoe meer je in staat bent energie vast te houden.

Je kunt je de 1ste week vervelen en dit zorgt voor passionele emoties, waardoor je seksueel geprikkeld wordt. Dat is natuurlijk fijn, maar je kunt dit teveel doordrijven. Gooi een deel van deze erotische energie in de sport, dan zal je liefdevoller en relaxter zijn. Kun je je energie niet kwijt, dan zijn er onbeheersbare driften, die over het algemeen voor gevoelens van spijt zorgen. Ook kun je mensen flink kwetsen. Met name de 5de t/m de 10de is geschikt om aan krachtsport, duursport of een vechtsport te doen. Doordat de Maan een verbinding met Uranus aangaat, moet je opletten dat je huid kwetsbaar kan zijn. Drink veel water, gebruik extra vitamine D en smeer je huid goed in.

De 10de t/m de 20ste doe je er goed aan rustig aan te doen, omdat de Nieuwe Maan en zonsverduistering intense energie bieden, waardoor je controle kunt verliezen. Je kunt beter trainingen doen, om je lichaam ontspanning te geven. Stop er niet helemaal mee, maar doe rustig aan. Vanaf de 22ste zal de Zon in de Leeuw binnenkomen en dit zorgt dat je veel meer plezier en rust kunt vinden. De 25ste zal Mercurius retrograde gaan bewegen en ook dit zal veel meer rust bieden. Je kunt de maand dan ook op een prima manier afsluiten, waarbij gezondheid sterk zal zijn.

Algemeen voor alle tekens (een maand van grote transformatie)
Mars beweegt retrograde en biedt mensen ruimte voor ontspanning en minder voor carrière en andere zakelijkheden. Ook Mercurius zal retrograde bewegen en biedt een kosmische kracht, die voor grote veranderingen kan zorgen. Daarnaast zullen er veel andere krachten zijn, die invloed hebben. Jupiter zal voor de meesten een goede beweging bieden, waardoor geluk en enthousiasme kan heersen. Jupiter prikkelt mensen om actief te zijn, maar wel op privégebied, waardoor mensen dingen kunnen doen, die ze eerst niet voor mogelijk hielden. De maand kan beheerst worden door twee eclipsen. De eerste zal de zonsverduistering van vrijdag de 13de zijn. We kunnen deze in Nederland niet waarnemen, maar de energie voelen we wel.

Er kunnen belangrijke verschuivingen in het leven van mensen zijn. De tweede is de maansverduistering van vrijdag 27 juli op zaterdag 28 juli zijn. We kunnen de verduistering waarnemen, alhoewel het begin van de eclips niet zichtbaar is. Deze kan niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook spiritueel zullen mensen veel energie ervaren. Ook dan kunnen mensen dingen doen, die ze normaal niet snel doen, waardoor er mogelijkheden komen. Al de energieën zullen ervoor zorgen dat er flink wat acties en handelingen zijn, waardoor mensen van alles willen doen om het leven leuk te maken.

Het zal een opmerkelijke maand worden, waarbij er veel ontplooiing kan zijn. Dit lijkt leuk en interessant, maar we raden in deze maand van eclipsen en retrograde bewegingen wel aan alleen die dingen te doen, waarvan je merkt dat ze je makkelijk afgaan. Luister dus naar je intuïtie en of deze een goed gevoel afgeeft. Ook wordt aangeraden veranderingen die je in wilt voeren, vooral te doen op gebied van thuissituatie, familie, gezondheid, spiritualiteit en educatie. Mensen die toch risico’s en onvoorspelbare uitdagingen aan willen gaan, moeten onthouden dat er twijfelachtige dingen kunnen gebeuren. Hoe beter jij jezelf onder controle hebt, hoe beter je hiermee om kunt gaan.

Het zal belangrijk zijn om, bij alles wat je doet, verbinding met de hogere wereld te zoeken. Luister naar je gevoel en schrijf dromen op, omdat die je heel veel vertellen. Ook doe je er goed aan onzekerheid te mijden en veranderingen alleen te doen als je werkelijk het gevoel hebt dat deze tot iets leiden. Voor de liefde lijkt er spannende energie te zijn, die veroorzaakt wordt door de Zon en Venus. Daardoor zijn er geregeld momenten dat je je heel sympathiek en liefdevol voelt. Let wel op dat er ten tijden van een eclips een storende energie kan hangen op de energie van Venus. Er kunnen dan op liefdesgebied wel eens veranderingen zijn, die je werkelijk niet ambieert en je juist verdriet kunnen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Metafysische oefening om vermoeidheid te verlichten
Een metafischise oefening:
We zijn allemaal weleens vermoeid en dan kunnen we het best Lees meer
door Medium Marja
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
JOUW GEVOEL IS ALTIJD GOED!
Als je er naar durft te luisteren
En er naar te handelen.
Wil je meer weten hoe Lees meer
door Medium Moon
Vakantie en dagboek voor mijn bellers.
Hoi Lieve allemaal van 23 juli tot en met 3 augustus ben ik op vakantie.
Jullie kunnen via de Lees meer
door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
Weekhoroscoop

Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er zullen vanaf zondag een paar weken aankomen, die je toe kunt juichen. Het wordt een vrolijke boel, waarbij je reisjes kunt plannen, sociale contacten aandacht geeft en het leuk vindt lekker te shoppen. Van zondag t/m dinsdag kunnen er veel vrienden in je leven zijn en zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze periode aantrekkelijk om mee om te gaan. Je hebt alles in je om je partner veel liefde en warmte te geven. Je kunt qua geld te vrijgevig zijn en daar moet je wel mee oppassen. In contact met vrienden en familie zal je geduld moeten houden, omdat niet alles even Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Let op dat je binnen de relatie met vertraging te maken kunt krijgen, die ontstaat door de retrograde energie van Mercurius. Je bent besluiteloos en onzeker en dat kan je dan in je relatie op een negatieve wijze naar buiten brengen. Er zijn dan ook conflicten mogelijk. Tracht Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je veel tijd aan je partner besteedt. Ook zullen vrienden en familie erg belangrijk voor je zijn. Je bent aanhankelijk en romantisch en zal mensen dan ook veel liefde kunnen geven. Het wordt een week van dromen, idealen en plannen voor de toekomst. Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin aangeraden wordt de rust te zoeken. De energie vertraagt wat en dat zal je voelen. Je doet er goed aan drukke groepen te mijden en meer te slapen. Je kunt je dan opladen voor later deze maand. Je doet er goed aan je partner hierbij te betrekken, zodat Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent minder op zakelijkheden gericht, maar meer op flirten en je partner verleiden. Door de energie van de retrograde Mercurius denk je veel na over wat je bereikt hebt en wat je in je relatie nog meer wilt. Praat er met je partner over, dan kunnen er misschien ideeën Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Vanaf zondag is er ruimte voor romantiek, vrolijkheid en verwennen van jezelf. Dit zal circa 30 dagen zo blijven. De Maan komt in de Boogschutter, waardoor je zachte kant naar buiten komt. Je leven staat in het teken van de liefde en je kunt tot woensdag zeer mooie momenten met Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor je relatie is het een heel goede week, waarbij er geluk en liefde zal zijn. Je vindt het erg fijn om sociale contacten te onderhouden en het liefst samen met je partner. Je bent actief en zal enthousiast in het leven staan. Je bent zeer aantrekkelijk, waardoor je partner Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet deze week oppassen dat je nog wel eens met fysieke ongemakken te maken kunt krijgen. Er wordt aangeraden om er samen met je partner/gezin op uit te trekken en even de boel de boel te laten. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is dus niet gunstig voor je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt deze week de neiging jezelf en je partner/gezin te verwennen. Dit is op zich niet erg, maar wel als je overdrijft. Zorg dat je het wel binnen de perken houdt. Vanaf zondag zal er een periode van een maand aankomen, waarin de energie vooral op liefde en je Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie, die voor spannende momenten zorgt. Je bent een stuk minder nuchter en wil graag met je partner leuke activiteiten plannen. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft. Die neiging heb je wel en vooral aan dingen waar je niets aan hebt. Het is ook een Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op alle gebieden kan de retrograde Mercurius krachtige invloed hebben. Daarom wordt aangeraden geen nieuwe dingen in de relatie op te starten. Hadden jullie al eerder plannen, dan kun je dit blijven doen. Zondag t/m dinsdag heb je een zeer sterke charisma en ben je ook Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag