astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - November 2018

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden mee te nemen bij het ontwikkelen van dingen die je in de toekomst wilt gaan doen. Over het algemeen zullen de meeste Watermannen zich deze maand prima voelen. Ze kunnen zich even terugtrekken en genieten van de heersende rust. Alleen mensen die de laatste tijd iets dramatisch meegemaakt hebben, kunnen zich minder lekker voelen. Het gevoel van verlies kan voor flinke stress zorgen. Dit kan te maken hebben met een overleden geliefde of het verbreken van een relatie. Het kan ook op andere gebieden liggen en je danig storen in je dagelijkse bezigheden. Normaal gesproken is het echter een prima maand. Je kunt banden aanhalen en contacten herstellen. Het zal belangrijk zijn om je fouten toe te geven of met mensen te spreken, die zelf fouten hebben gemaakt. Ga niet teveel af op eigen gelijk, maar breng begrip op voor de mening van anderen. Hoe rustiger en meer empathisch je je mening verkondigt, des te meer zal een ander zijn/haar ongelijk durven toe te geven. Je kunt nieuwe contacten opdoen, maar moet voorzichtig zijn met het aangaan van nieuwe vriendschappen of liefdesrelaties. Er is een bedrieglijke energie. Er zijn conflicten mogelijk, zelfs als je dit helemaal niet zo bedoelt. Zijn er deze maand eenmaal problemen of conflicten, dan kan het moeilijk zijn om er uit te komen. Het is geen goede tijd voor grote investeringen of aankopen. Ook andere belangrijke zaken dienen omzichtig gedaan te worden. Neem geen risico en ga niet teveel op je gevoel af bij het nemen van belangrijke beslissingen. Het is een prima tijd voor plannen van lange termijndoelen, het zoeken van oplossingen voor problemen en het zoeken van alternatieven als bepaalde dingen niet goed gingen.

Liefde en relaties
De romantiek zal niet slecht zijn, maar verwacht niet dat er veel verandert. Singles zullen een prima maand meemaken, maar niet gericht op vaste relaties. Wel zal je meer contact met huidige vrienden hebben en ben je in staat nieuwe vrienden te maken. Je bent actief en mensen zullen het erg fijn vinden om met je om te gaan. Juist omdat je je eigen gang kunt gaan en geen verantwoording hoeft af te leggen, kun je jezelf zijn. Je bent zeker en hoeft jezelf niet anders voor te doen. Je bent positief en hebt aandacht en empathie voor gevoelens en meningen van anderen. Er wordt aangeraden meer met vrienden bezig te zijn en minder met romantiek. Het is een prima maand om contact met vrienden of een ex te herstellen. Het zal geen maand zijn om spannende dingen te plannen en een nieuwe relatie te starten. Ten eerste zal het geluk niet aan jou kant staan en ten tweede zal de energie niet geschikt zijn voor een nieuwe relatie. Dit betekent overigens niet dat je geen nieuwe liefde kunt ontmoeten. Er kan altijd iemand komen die bij je past, maar er wordt aangeraden rustig aan te doen. Je zult tijd genoeg hebben en als je te snel gaat, kan een nieuwe relatie afzwakken. Watermannen die een relatie hebben, kunnen een moeilijke tijd hebben en dat komt vooral omdat je op vele gebieden bezig bent. Soms kan het je dan teveel voor je worden. Er wordt veel van je gevraagd en je zult de rust moeten bewaren om ermee om te gaan. Er wordt aangeraden na te denken hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan. De kosmische energie zal zorgen dat je hier krachtig in bent. Lukt het je om veranderingen aan te brengen, dan dien je niet te impulsief te handelen en moet je er voor zorgen dat je je partner betrekt. Je kunt wel eens de neiging hebben te zelfstandig te handelen. Over het algemeen zal je er echter in slagen om rust te bewaren, je partner voldoende aandacht te geven en op een creatieve wijze in de relatie te staan.

 

November kan een spannende maand zijn, waarbij veel dingen anders gaan dan je wilt. Je heersende planeet Uranus reist retrograde in de energieke Ram en geeft uitdaging en spannende gebeurtenissen. Dat vind je erg leuk, omdat dit je scherp en actief houdt. Je kunt energie gebruiken om problemen op te lossen, maar wees alert op deze energie, die problemen kan veroorzaken. Het verleden kan vanaf de 6de sterk op je afkomen en storingen brengen. Over het algemeen weet je deze moeiteloos op te lossen. Het sextiel van Mars en Uranus zal vanaf de 15de energie bieden om eventuele relatieproblemen of problemen met vrienden op te lossen. Je kunt sensitief en empathisch reageren, waardoor je partner vergevingsgezind kan zijn. Singles kunnen contacten uit het verleden herstellen, waardoor ze meer vrienden krijgen, maar er ook een ex-partner terug kan komen. Overigens zijn alleen je goede wil en de moeite die je doet al zeer goed om positieve energie uit de hoge wereld op te roepen. De 22ste zal de Zon naar de enthousiaste Boogschutter reizen. Dit biedt je leven een open en vrije energie, waardoor je vrolijk en uitdagend in het leven staat. Heb je een relatie, dan ben je speels en wil je er op uittrekken. Ben je single, dan zal je dit ook hebben en ben je niet te stoppen als je iemand erg leuk vindt. Voor zowel gebonden mensen als singles geldt dat je je niet aan de traditionele normen en waarden houdt. Opgelet, niet iedereen is hiervan gediend. De 27ste is er een verbinding tussen Mercurius en Jupiter, waardoor dingen anders verlopen dan je gewend bent. Toch zal je positief blijven en kun je vanzelf het geluk afdwingen en datgene wat er gebeurt op een goede wijze in je leven implementeren.

Carrière en zakelijkheden
Deze maand kan je goed presteren als je weet wat je wilt. Mensen die zelfvertrouwen hebben en hun leven op orde, zullen de meeste successen halen. Merk je dat dit niet gebeurt, dan zal je je leven onder de loep moeten nemen. Zekere mensen kunnen op financieel gebied veel bereiken, omdat ze in staat zijn te experimenteren en uitdagingen aan te gaan. De herfst is in principe een prima maand om problemen op te lossen, conflicten uit te praten en op zakelijk gebied te ontwikkelen. Je doet er goed aan op financieel gebied op te letten met wat je aan het doen bent. De vorige maanden kun je wel eens fouten gemaakt hebben en daardoor verkeerde dingen gedaan hebben. Je hoeft je op zich geen zorgen te maken, omdat je in staat bent op een krachtige wijze op te treden. Daarnaast heb je wel de tijd om problemen uit de weg te ruimen. Mensen die een eigen bedrijf hebben, dienen niet alles alleen te doen, maar dienen bepaalde zaken uit te besteden. Het is wel verstandig om verantwoordelijk te blijven en de belangrijkste dingen in eigen handen te houden. Let op dat er aanwijzingen zijn dat mensen nog wel eens teveel druk op je leggen. Je zult hier niet onzeker door worden en vindt over het algemeen evenwicht, waardoor je er sterker uit kunt komen. Je doet er als leidinggevende of baas goed aan om steeds in de gaten te houden of de mensen met wie je werkt tevreden met je zijn. Mensen die voor een baas werken, kunnen een spannende maand meemaken met uitdagingen om te ontplooien. Er wordt aangeraden om de rust te bewaren en voorzichtig te blijven. Je zult niet super veel kansen krijgen en je moet ook wel alert zijn, maar je kunt zeker mogelijkheden genoeg krijgen om goed te presteren. Wees niet bevreesd om soms het heft in handen te nemen, zelfs als je geen leiding geeft. Mensen zullen jouw natuurlijke overwicht wel waarderen en het accepteren. Wel dien je op te letten dat onzekere of dominante mensen zich nog wel eens kunnen storen aan je niet altijd even subtiele bewoordingen. Pas ook op als je in vergaderingen of belangrijke besprekingen wat betreft je mening of ideeën alleen staat. Beter kun je dan niet teveel je standpunt verdedigen. Beter kun je dan meegaan met de meerderheid.

Venus reist deze maand terug naar de Weegschaal en in je sector van ontwikkeling. Je moet wel open staan voor mogelijkheden die er op je pad komen. De 6de zal de communicatief sterke Uranus in jouw sector van beslissingen reizen. Je bent nieuwsgierig en zoekt naar informatie en nieuwe kennis. Omdat je actief en sympathiek bent, zullen mensen geregeld contact zoeken, waardoor je lekker in je vel zit. Je kunt veel kansen krijgen op nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. De 7de zal de Nieuwe Maan in de Schorpioen reizen en dit geeft intense en enthousiaste energie om in je carrière veel te doen. Deze periode zullen Jupiter en Uranus geluk versterken. De 8ste reist Jupiter naar de Boogschutter. Dit is een prima tijd om niet alleen met collega’s samen te werken,  maar ook nog eens vriendschappen met deze mensen aan te gaan. Ook de 13de t/m de 15de zijn geluksdagen, mede door de kracht van Mars in de Vissen. Je doet er goed aan op intuïtie af te gaan en kansen aan te grijpen om te ontplooien. De 23ste zal de Volle Maan in de Tweeling een paar dagen krachtige energie aan je geven, waardoor je zeer creatief en actief kunt worden. Je bent daardoor in staat om allerlei nieuwe dingen op te starten en kennis op te doen. De laatste dagen kunnen Venus en Uranus een sterke energie bieden, waardoor er veel veranderingen zijn. De dingen die je nu doet, dien je op geduldige wijze te implementeren.

Mentale en fysieke gezondheid
Je doet er verstandig aan geregeld de frisse lucht op te zoeken. Je hebt de neiging om teveel binnen te blijven en mist dan vitamines. Over het algemeen zal je er in slagen er een weg in te vinden. Het zal belangrijk zijn voldoende water te drinken. De 6de zal de retrograde Uranus vanuit de Stier naar de Ram bewegen. Hierdoor wil je bepaalde zaken uit het verleden onder de loep nemen. De 9de zal Venus een verbinding met  Mars  aangaan. Daardoor zal er ontspanning zijn. De 13de t/m de 15de zal de Maan in jouw teken reizen. Zorg ervoor dat je deze energie er uitgooit en krop deze niet op. De 16de zal Venus positief bewegen en maakt Mercurius een retrograde beweging. Je kunt vertraagd worden en bent minder actief. Tracht dit te voorkomen, omdat er aanwijzingen zijn voor problemen met spieren en gewrichten. Je kunt vanaf de 20ste irreële doelen nastreven en moet opletten voor problemen. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt. Dit kan je zowel mentaal als fysiek in de problemen brengen door de kracht van de Zon in de Boogschutter en Jupiter en daarna ook nog eens de conflictueuze energie van Uranus. Ga lekker sporten of doe andere activiteiten doen om ook mentaal te ontspannen.

Algemeen voor alle tekens (een maand van oppositie tussen liefde en passie)
We hebben mogen genieten van een warme zomer en herfst. Er zijn aanwijzingen dat de natuur terug zal slaan. Niet elk mens zal de wil en kracht hebben om er mee om te gaan. Gelijk in het begin zullen mensen ervaren of november een goede maand voor ze is. In dit geval is het belangrijk naar intuïtie te luisteren. Er staan twee planeten in oppositie met elkaar; Venus en Mars. Deze oppositie hoeft zeker niet slecht te zijn, maar je zult ‘moeten’ kiezen tussen de liefdevolle energie van Venus of de passie van Mars. Dit zal niet alleen in relaties zijn, maar ook zakelijk moet er gekozen worden tussen orde en regelmaat of impulsiviteit en risico’s. Mensen die voor risico kiezen zullen meer keuzes voor zichzelf maken, wat veranderingen teweeg kan brengen. Mensen die voor orde en regelmaat kiezen, zijn diegene die gemeenschappelijke besluiten nemen en zich richten op het sociale belang.

Het lijkt een prima maand voor een nieuwe relatie of het herstellen van oude relaties. Het is echter ook een maand om persoonlijke problemen op te lossen. Vooral mensen die problemen sympathiek op willen lossen, kunnen bedrogen uitkomen. De passie van Mars lijkt dus geschikter, maar wees wel voorzichtig. Vuurtekens zullen minder ondersteuning van heersende planeten krijgen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar voorkom problemen en neem niet teveel risico. Voor Watertekens is Mercurius belangrijk en dit is bijzonder, omdat ze nu in staat zijn rationeel sterker te zijn dan emotioneel. Hierdoor kunnen ze nuchter en zakelijk in het leven staan en lossen ze problemen daadkrachtige op. Daarnaast is november voor hen geschikt om in carrière te ontwikkelen en met nieuwe zaken te starten. De Luchttekens staan onder bescherming van Mars. Deze planeet biedt veel kracht, waardoor deze tekens zelfverzekerd en capabel in het leven staan. Ze hoeven niets te overhaasten, omdat er tijd en kracht genoeg is om alles in de juiste banen te leiden. Aardetekens worden ondersteund door Uranus. De kracht die hier vandaan komt, dient niet onderschat te worden. Met name het 1ste deel van de maand kan er veel passie en vuur zijn en dat werkt verwarrend voor de nuchtere Aardetekens. Over het algemeen zullen de meesten onder dit teken kunnen bepalen hoe ze de energie op goede wijze in hun leven kunnen implementeren. Voor de Maan moeten we deze maand oppassen.

Vooral tijdens de Nieuwe Maan van de 7de en Volle Maan van de 23ste kunnen er intense energieën zijn. Daar dienen mensen alert op te zijn. De mens zal allerlei waarschuwingen krijgen. Wordt daar niets mee gedaan, dan gebeuren er desastreuze dingen in het sociale, maar ook individuele leven van de mens en gebeurtenissen die de Aarde kunnen raken. Negativiteit kan ook tot conflicten leiden, maar dat wordt juist voor november afgeraden. Zelfs kleine problemen dienen vermeden of voorkomen te worden. De essentie van de Volle Maan zal zijn dat de natuur sterk naar de winterstand gaat en er zelfs vorst op kan treden. We moeten ons winterklaar maken en niet alleen klimatologisch, maar ook emotioneel, relationeel en zakelijk. Over het algemeen wordt verwacht dat de meeste mensen hier in slagen, waardoor positieve de negatieve energie zal overvleugelen. Toch moeten we voorzichtig zijn, omdat kwade energieën ook op de loer liggen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,60/min)

BE: 0902-12024 (€1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Consulteer mij voor inzicht!
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marja
HEB JIJ PROBLEMEN IN JE RELATIE?
Heb jij problemen in je relatie?
Als het antwoord ja is hoe ga jij daar mee om?
Bespreek je ze met je Lees meer
door Medium Silvia
Tarot
Met behulp van de tarotkaarten kan ik jou inzicht geven in je situatie. Stel vooral je vraag duidelijk, dan kan ik daarop invoelen en Lees meer
door Medium Marja
GELOOF JIJ OOK DAT JE EEN ONEINDIGE KRACHT BEZIT?

Ieder mens wordt geboren om zichzelf te ervaren.
Ervaringen maken mensen groter, wijzer Lees meer
door Medium Ilse
Donkere dagen en zorgen
Lieve bellers,

Ik krijg veel vragen over situaties waarin we vastlopen. Ik heb het in dit gedicht onder woorden Lees meer
door Medium Angelica
Wintertijd... donkere dagen...
Mag ik middels een gesprek, chat of Sms weer licht en inzicht aan jou brengen?

Tot gauw! Lees meer
door Medium Jayna
Timing
Alles ...
is in Goddelijke en Perfecte Orde
Focus op het Positieve
Laat de behoefte om het te begrijpen los

Namasté
Jayna
Lees meer
door Medium Jayna
The Touch.
Als de pijnlijke leegtes in de spelonken van ons diepste wezen
geraakt worden ... ontstaat er spontaan een impuls

Eenmaal in Lees meer
door Medium Silvia
jouw droom
Sinds kort werk ik ook met dromenkaarten. Een droomuitleg doe ik via een emailconsult of chatconsult, omdat het enige verdieping Lees meer
door Medium Marcelius
Natuurlijke Antibiotica
Natuurlijke Antibiotica die virussen doden!

Omdat traditionele antibiotica zo zwaar zijn voorgeschreven binnen de Lees meer
door Medium Silvia
Tarot by Silvia
De Tarot kan je veel vertellen over het moment waar jij je begeeft , wat je voelt en wil voelen, hoe de ander erin staat bij Lees meer
door Medium Fanny
Charlie Chaplin
Deze tekst wil ik graag met jullie delen :

Prachtige tekst die Charlie Chaplin schreef op zijn 70e verjaardag op 16 april Lees meer
door Medium Silvia
kleur
Hai , als jij het leuk vind kan ik je ook helpen met kleur. Graag kijk ik met jou naar de kleur die jou aanspreekt of juist niet. Je Lees meer
door Medium Lindes
Medium Lindes
Lieve mensen, Ik ben coach en mensen die echt relationele of andere problemen hebben kunnen bij mij heel goed terecht. Ik werk Lees meer
door Medium Chantal2
Medium Chantal2
Lieve klantjes,

Sommige kennen me al, en andere niet daarom zal ik me even voorstellen. In plaats van Chantall ben ik nu Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week ben je op mentaal gebied erg actief. Je denkt veel na en dit kan wel leiden tot gepieker. Met name zondag en maandag kan je daar moeilijkheden door krijgen. Je doet er goed aan je partner om ondersteuning te vragen, omdat er dan meer kans is dat de Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week, waarin er mensen of zaken uit het verleden terugkomen. Waarschijnlijk zal dit een ex-partner of belangrijke zakelijke partner zijn. Wees alert dat dit geen negatieve werking op je relatie heeft. Je zult naar je partner prettig in de omgang zijn. Je bent Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je energie laag zijn. Je kunt minder sterk zijn en daardoor depressief worden als dingen niet lekker verlopen. Je kunt minder vrolijk zijn en dat werkt negatief in je relatie door. Tracht jezelf te controleren en wees juist lief en open naar je partner Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
De Schorpioen kan de 1ste dagen van de week krachtige spirituele energie ervaren, die t/m woensdag veel moois brengt, waardoor er in de relatie een prima sfeer is. Het geluk zal je toelachen en alle tijd die je hebt, zal je aan je partner en andere geliefden besteden. In de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent gericht op huiselijkheid en familie. Ook vind je het belangrijk aandacht aan je huis te geven. Je bent veel met je eigen leven bezig en vraagt je af hoe je de liefde kunt beleven. Ook kan je twijfelen of jij en je huidige partner bij elkaar horen. Dit is overigens Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het 1ste deel van de week is de planetaire energie op romantiek gericht. Je kunt leuke dingen bedenken om het jezelf en je partner naar de zin te maken. Ook ben je sympathiek en sociaal, waardoor je andere mensen veel aandacht geeft. Vanaf donderdag zal dit veranderen en richt Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Vanaf donderdag zal de energie minder gunstig voor de romantiek zijn. Daarom doe je er goed aan om voor die tijd te genieten van warme en liefdevolle energie die er hangt. Dit betekent niet dat het slecht, wordt, maar je bent gewoon minder op romantiek gericht. Je bent echter Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn veel met je partner en andere geliefden te zijn. Je loopt niet over van romantiek, maar je bent wel actief in bed. Vanaf donderdag zal de energie veranderen en dan moet je opletten omdat er minder goede energieën zijn. Je bent iets minder sympathiek, maar Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
De retrograde Mercurius heeft veel kracht, waardoor het verleden een sterke invloed heeft. Dit kan te maken hebben met dingen die vroeger niet goed gingen, waarbij je de kans krijgt om deze op te lossen. Let op dat je hier voorzichtig mee omgaat. De kans op net verkeerd gekozen Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het fijn om mentaal en intellectueel op één lijn met je partner te zitten. Je wilt activiteiten plannen en vooral dingen die je nog niet vaak gedaan hebt. Overigens zal je met name maandag zin in tomeloze seks hebben. Vanaf donderdag verandert de energie Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een mysterieuze week vol liefde en avontuur, maar ook van intellect en wijsheid. Tot en met woensdag zal je de spanning omarmen en erotiek met je partner delen. Daarna zal je je vooral richten op intimiteiten en warme energieën. In ieder geval wordt het een Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met woensdag besteed je tijd aan je carrière en moet je niet vergeten om je partner voldoende aandacht te geven. Dit kan conflicten en zelfs ergere problemen opleveren. Beter kan je dit zoveel mogelijk voorkomen, omdat het 2de deel van de week leuker zal worden. Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Algemeen
Saturnus zal een zeer gunstige positie in de kosmos innemen. Het kan een veelbelovende periode, waarin je op vele gebieden iets kunt bereiken. Er wordt aangeraden je niet te haasten, omdat je tijd genoeg hebt om het een en ander te bewerkstelligen. Daarbij is het belangrijk om zaken en ervaringen uit het verleden Lees meer


Stier

Algemeen
In november zal de Stier de energie van Venus sterker ervaren. Het is je heersende planeet en deze neemt een dominante positie in. Jouw leven en die van mensen met wie je omgaat, kunnen daardoor drastisch beïnvloed worden. Er wordt aangeraden deze maand extra tijd aan geliefden, vrienden en andere Lees meer


Tweelingen

Algemeen
November zal niet gelijk de makkelijkste maand voor de Tweeling zijn door de passie van Ceres en Mars. Maar dit vind je ook wel interessant, waardoor je nieuwsgierig en leergierig bent. Je kunt ontspannen zijn, waardoor je ondanks de passionele energie ook mentaal veel rust ervaart. Je kunt geconcentreerd Lees meer


Vissen

Algemeen
Venus neemt een speciale positie in. Deze planeet is niet alleen een beschermer, maar zal je fysiek en mentaal kracht bieden. Dit is op zich bijzonder, omdat Venus normaal gesproken juist voor problemen kan zorgen. Met name Mercurius zal gunstige energie met Venus delen en vooral in het 2de deel van de Lees meer


Ram

Algemeen
November kan voor de Ram intens zijn, maar dat zorgt er ook voor dat je lekker in je vel zit. Je bent nu eenmaal actief en zit je stil, dan zal je juist moe worden. Heb je die kans dan doe je er verstandig aan om er een weekje op uit te trekken en actie te ondernemen. Heb je die niet, dan wordt aangeraden Lees meer


Leeuw

Algemeen
De Leeuw krijgt krachtige ondersteuning vanuit de Zon en Mars. Het is niet zo gewoon dat deze twee gezamenlijk steun aan de Leeuw bieden. Je krijgt als gevolg van deze energie kans om te presteren en zal mogelijkheden krijgen, die voor financiële en zakelijke vooruitgang zorgen. Maar de energie zal Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het is niet de meest makkelijke maand voor de Kreeft, omdat de Maan minder gunstig staat. Daardoor kan je minder op intuïtie en emoties vertrouwen dan je normaal gesproken doet. Kreeften die in staat zijn op ratio en nuchterheid te vertrouwen, zullen het meest bereiken en het lekkerst in hun vel Lees meer


Steenbok

Algemeen
Deze maand ervaar je krachtige energieën van Mars. Daardoor ben je niet alleen mentaal sterk, maar kun je fysiek ook veel kracht ervaren. Dit kan zorgen dat je dynamisch bent en veel dingen wilt doen. Je bent actief en zakelijk niet te stoppen. Aan de andere kant dien je op te letten dat je niet Lees meer


Maagd

Algemeen
Mercurius beweegt retrograde en brengt passieve energie. Er kunnen voor- en nadelen zijn, waar je meestal controle over hebt. Gebruik ratio en laat emoties links liggen. Of je nu positieve of negatieve zaken meemaakt, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Zoek vooral balans en zelfvertrouwen. Lukt dit, dan Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Venus zal veel invloed op de Weegschaal uitoefenen, door een dominante positie aan de hemel. Het wordt daardoor een maand vol spannende en emotionele gebeurtenissen. Dit lijkt allemaal erg leuk en dat is het ook, maar er wordt aangeraden om je te laten leiden door logica en nuchterheid. Je kunt gerust Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Bijzonder zal zijn dat Mars zich deze maand meer op de Boogschutter richt. Dat zal niet altijd zonder slag of stoot gaan. Er wordt aangeraden om je hier bewust van te zijn. De energie van Mars zal vooral in storende perioden optreden en dan kan deze planeet wat extra problemen brengen. Je moet op deze Lees meer


Schorpioen

Algemeen
November is een prima periode. Je voelt je prettig, krachtig en actief. Dit is het gevolg van de energie die Mars biedt. Deze geeft zoveel energie, die je gewoon niet kan ontgaan. Over het algemeen zal dit voordelig werken. Wel dien je te bedenken dat niet alles even goed gaat. Je moet er hard voor werken Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag