astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Maart 2018

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, kunnen goede energie ervaren, waardoor veel opgelost wordt. De energie zorgt de hele eerste week dat je er extra aantrekkelijk en krachtig uitziet. De 6de komen Mercurius en Venus in de Ram binnen. Dit zorgt voor creativiteit, waardoor je niet alleen in je werk nieuwe ideeën krijgt, maar ook in de liefde en vriendschappen. Vanaf de 9de zal Jupiter retrograde door de Schorpioen reizen. Dit biedt passieve energieën, maar dan vooral op fysiek gebied. Je vindt het wel fijn om spiritueel bezig te zijn en bent ook graag alleen. Vanaf de 17de zal je actiever worden als Mars in de Steenbok binnentreedt. Daarnaast zal de Nieuwe Maan invloed uitoefenen, waardoor je meer werk verzet en in staat bent om orde in de chaos te brengen. Je hebt veel energie en zorgt voor evenwicht wat betreft datgene wat je allemaal in je carrière, maar ook privé doet. Je bent extra geconcentreerd en volhoudend als iets niet gelijk lukt. Het is een prima periode om je zelfvertrouwen te vergroten. Het is ook een prima tijd om financieel veel te bereiken, nieuwe projecten te starten of je woning renoveren. Daarnaast kan je ook op liefdesgebied, vriendschappelijk en familiaal veel goeds ervaren. Je bent ondersteunend, liefdevol en geeft mensen aandacht. De 20ste zal de Zon zich bij Mercurius en Venus in de Ram voegen. Je hebt veel plezier en het is een prima periode voor sociale contacten en liefde.

De 22ste beweegt Mercurius retrograde in de Ram. Je moet balans vinden tussen carrière en vrije tijd. Er zijn namelijk problemen, waar je niet altijd tijd en energie voor hebt, waardoor je gestrest kunt raken. Het is een prima periode voor activiteiten die je niet lang gedaan hebt. Ook kunnen er oude vrienden of een ex-partner terug in je leven komen. Het eind van de maand komt Venus in de Stier, waardoor sensualiteit, sympathie en liefde en de neiging om teveel geld uit te geven tezamen komen. Je kunt snel verliefd worden en hebt veel passie, zowel qua liefde als investeringen. De 2de Volle Maan zal de 31ste door de Weegschaal reizen en helend werken, waardoor je problemen op kunt lossen en dromen na kunt streven.

Liefdesrelaties
De maand begint met veel vragen, waarbij je je af kunt vragen of je het in de liefde goed doet. Ook kun je nadenken of je in het verleden goed gehandeld hebt. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je anders dingen kunt bedenken die overtrokken zijn. Toch doe je er verstandig aan na te denken, omdat er positieve veranderingen uit voortkomen. De periode van de 4de t/m de 6de is zeer spannend. Je kunt opwindende energie ervaren, waardoor er mooie activiteiten zijn en veel liefde is. Ben je gebonden, dan kunnen jullie briljante ideeën hebben. Ben je vrijgezel dan is het een prima periode om te daten, maar let op dat je niet alleen maar achter erotiek aangaat. Het is een betere periode voor diepgang en serieuze relaties.

De 7de en de 8ste ben je flirterig en opwindend. Ben je gebonden, pas dan op dat je niet over grenzen gaat. Het is niet erg om met anderen te flirten, maar ken je beperkingen. Ben je single, dan moet je opletten dat je geen dingen doet, waar je later spijt van krijgt. Vanaf de 9de zal de retrograde Jupiter in de Schorpioen zorgen dat je gas terugneemt. Je bent dan fysiek minder en mentaal meer actief. Je denkt over het verleden en ex-partners na en over het contact met een huidige partner. Waarschijnlijk zal je merken dat je op een positieve manier veranderd bent. De 10de t/m de 12de ben je sensitief en is het een prima tijd voor liefde en een nieuwe partner. De 11de ben je wat gestrest als het om je partner gaat. Neem geen overhaaste beslissingen. Tussen de 17de en 20ste zijn er wat emotionele problemen. Tracht deze met een geliefde of een ander vertrouwd persoon te bespreken. Vanaf de 22ste zal romantiek versterkt worden en ervaar je harmonieuze gevoelens. Alleen de 25ste en 26ste kunnen er nog wat storende energieën zijn, maar voor de rest kun je je verheugen op veel romantiek en erotiek.

Seksuele relaties
De Volle Maan aan het begin van de maand zorgt ervoor dat je op gebied van erotiekgesloten bent. Je geniet er wel heel erg van, maar wilt het gewoon binnen je relatie houden. Zijn er andere mensen bij, dan kun je koel reageren. Tracht hier wel duidelijk in te zijn, zodat je partner er niet verkeerd door gaat denken. Overigens is erotiek ten tijde van de Volle Manen aan het begin en eind van de maand en de Nieuwe Maan zeer intens. Heb je de kans om dan te vrijen, dan wordt dit zeker aangeraden. Het is een maand om veel intimiteit te delen, maar je kunt soms ook wel intens en passioneel zijn. Er zullen dus momenten zijn dat je met een glaasje wijn en de open haard seks wilt beleven. Er zijn echter ook momenten dat je een liefdespartner wilt bezitten en dan zeer heftig de liefde kunt bedrijven. Met name in het midden van de maand moet je opletten met intense seks, omdat je daar emotioneel soms een partner mee kunt kwetsen. Voor de 20ste zal je meestal zeer liefdevol en zacht zijn. Daarna zal de Zon intense energie brengen, omdat deze in de Ram beweegt. Er is veel passie en je vindt het fijn om veel en intens te vrijen. Ben je single, dan zal je zeker op jacht gaan om een leuke sekspartner te scoren.

Werk en financiën
Je kunt het begin van de maand voorzichtig zijn, maar overdrijf dit niet. De Volle Maan zal namelijk zorgen dat je veel nadenkt. Bewustzijn en onderbewustzijn worden geprikkeld, waardoor je zintuigen zeer sensitief zijn. Omdat Mercurius en Venus in de Vissen en Jupiter in de Schorpioen veel invloed hebben, ben je ambitieus en wil je doelen stellen op grond van behoeften. Dit verloopt de 1ste dagen moeilijk, maar de 4de zal dit beter gaan. Je kunt doelen stellen en bepaalde werkzaamheden verrichten waardoor je kunt ontwikkelen. Je zult de 4de en de 5de wel geïnformeerd willen worden over dingen die aangedragen worden. Na de 5de moet je opletten dat je hoog in je energie zit. Je bent sensitief en intuïtief en voelt dingen van tevoren aan. Mercurius en Venus bewegen naar de Ram en zorgen voor enthousiasme en een krachtige ambitie om veel te bereiken. Vanaf de 8ste zal de retrograde Jupiter in de Schorpioen verblijven. In dit geval zorgt deze voor vertraging als het om doelen en werkzaamheden gaat. Er zijn echter genoeg positieve energieën om je werk alsnog prima af te ronden. De 10de tot de 13de kan storend verlopen, omdat je van alles wilt doen, maar merkt dat het niet allemaal vlot verloopt.

Vanaf de 13de wordt dit beter en lacht het geluk je toe. Het is een geschikte tijd voor nieuwe projecten en mensen die een nieuwe baan willen. Let de 17de t/m de 19de op dat je met je hoofd in de wolken loopt, waardoor je concentratie matig kan zijn en er fouten of zelfs kwetsuren mogelijk zijn. De 22ste t/m de 24ste communiceer je prima en ben je in staat beslissingen te nemen en compromissen af te sluiten. De 27ste zal Mars idealen versterken, waardoor je mogelijkheden afdwingt en er vooral de 29ste en de 30ste een carrièrestap mogelijk is als Venus en Uranus zich verbinden en creativiteit vergroten.

Gezondheid
Je zult gelijk al het eerste deel van de maand een positieve energie vanuit de 1ste Volle Maan ervaren, waardoor je intellectueel gevoed wordt. Daardoor zal je mentaal en intellectueel een prima maand meemaken. Fysiek moet je opletten dat er wat minder energie kan zijn. Je zult je lichaam dus ook veel aandacht moeten geven. Je lichaam heeft beweging en frisse lucht nodig. Doe je dit, dan zal je merken dat je uiteindelijk heus wel lekker door de maand komt. Let de 1ste week wel op dat je, als je minder verantwoord bent, ziek kunt worden. Een griep of een andere ziekte kan je dan de hele maand parten spelen. Begin je de maand echter goed, dan zal je verder weinig klachten krijgen en kan je je mentaal en fysiek meestal goed voelen. De retrograde bewegende Jupiter kan je wel problemen geven, omdat je dan minder actief bent. Vanaf de 17de zal je echter weinig klachten meer hebben, maar je moet wel op je longen letten. Deze kunnen wat kwetsbaar zijn. Je zult de maand prima beëindigen, omdat de 2de Volle Maan je veel kracht zal bieden, welke je naar april mee kunt nemen.

Algemeen voor alle tekens (de maand van Yin- en Yang-energieën)
Maart is de periode van de Zon in Vissen en van twee Volle Manen. Daardoor is er een krachtige strijd tussen Yin en Yang. We zullen inzien dat er mensen of organisaties zijn die valse ideeën en slechte handelingen hebben. Bedenk dat deze niet alleen voorbehouden zijn aan terroristische organisaties. Ook ‘gewone’ mensen kunnen verborgen valsheid met zich meedragen. Hoe vaak horen we niet over pestgedrag door kinderen op scholen, maar ook dat volwassenen elkaar negatief bejegenen. Maart kan een maand zijn, waarin we door Yin- en Yang-energie alert worden. Het zal steeds duidelijker worden dat niet terroristen met fysieke wapens de tegenstanders zijn, maar juist mensen die mentale wapens gebruiken om anderen te raken. Angst, boosheid, wrok en misleiding zullen ons veel meer raken. Toch wordt het ook een maand, waarin we witte spirituele energieën ervaren. We worden bewuster van ons eigen handelen. De spirituele, hogere wereld maakt geen onderscheid in religie. Er wordt niet gekeken naar Collectieve Waarheden, maar het hart van mensen. Leugens, agressie en valse gerechtigdheid zullen minder lonen dan eerlijkheid en saamhorigheid. De Zon en Maan zijn kosmische krachten, die de Yin en de Yang in evenwicht brengen. Ze zullen egoïstisch gedrag bestraffen, maar een warm hart juist belonen. Respect en waardering voor elkaars standpunten en gevoelens zullen uiteindelijk toch een krachtig collectief kunnen bieden. Het ‘Kwaad’ van mensen die het niet goed bedoelen, zal uiteindelijk minder kans maken als het ‘Goed’, met liefhebbende en rechtvaardige energieën zich verbindt. Er kan meer liefde komen en mensen zullen vaker kiezen om elkaar te ondersteunen. Relaties verbeteren, problemen worden opgelost en mensen zullen meer compassie voor elkaar hebben.

In maart krijgen we te maken twee Volle Manen. De Sneeuwmaan van 2 maart en de Stormmaan van 31 maart. Omdat ook de Zon kracht geeft, kunnen we op Aarde dualiteit ervaren tussen vrouwelijke Yin- en mannelijke Yang-energie. De Yin-energie is verbonden aan de Maan en ook Venus zal de vrouwelijke energie weergeven. De nacht lijkt hierbij de sterkste periode om energie te brengen om op te laden. Ten tijde van de Volle Manen kan je het best Yin-meditatie of -yoga later op de avond of in de nacht doen. Yin-energie zorgt voor ontspanning en diepere slaap, die geschikt is om vermoeidheid te verminderen en mentaal tot rust te komen.

Fysiek zulle je bloedsomloop en bloeddruk rustiger worden. Ook kunnen er tijdens de periode van de Volle Manen meer dromen zijn, die je kunt activeren door de Yin-meditatie. Je zult een dieper en hoger contact met je onderbewustzijn en astrale lichaam maken. Je wordt uitgerust wakker en zult veel meer energie hebben om gedurende een langere periode zowel fysiek als mentaal sterk te zijn. Omdat de energie van de Zon in de Vissen ook invloed heeft, is het tijdens de Volle Manen een prima periode om overdag Yang-meditatie of -yoga te doen. De Zon is namelijk meer gericht op de mannelijke Yang-energie. Ook Mars zal deze energie kunnen versterken. Yang-yoga doe je meer om jezelf in beweging te krijgen en is vooral geschikt om deze in de vroege ochtend te doen, voordat je gaat werken of andere activiteiten gaat doen. Kun je de Yang-energie goed activeren dan zal je merken dat je de dag ook veel fitter bent.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt het begin van de week het best kiezen voor het bezoeken van familie. Je bent een familiemens en kunt daar jezelf zijn. Dat zal indirect ook een positieve invloed op je partner en jou hebben. Je vindt het sowieso de eerste dagen van de week belangrijk veel tijd aan de Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een dag om te ontspannen, omdat er een positieve energie is. Je voelt je lekker en je partner zal hier zeker van meeprofiteren. Ook maandag is een prima dag voor liefde, vriendschap en leuke activiteiten. Je vindt het leven leuk en geniet van alles waar je mee bezig Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week op een intense en passionele manier, maar er wordt aangeraden hier toch mee op te passen. Je heftige gevoelens kunnen je soms fijne momenten in de relatie bieden, maar er bestaat ook een kans dat je er juist conflicten door kunt krijgen. Houd je emoties dus Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een fantastische week voor romantiek worden. Op zondag is je intuïtie erg krachtig en kun je precies die dingen doen, die je partner fijn vindt. Omdat je erg romantisch bent, kan het een warme en liefdevolle dag zijn tussen jou en je partner. Maandag t/m woensdag Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een prima week worden, waarbij de energie passioneel is, maar jij wel beheerst en romantisch in het leven staat. Je partner zal van je genieten en er zullen veel mooie momenten zijn. Op zondag en maandag ben je creatief en zal je je partner verwennen en liefhebben. Je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m woensdag kritisch en kunt, met name in een minder goede relatie, dingen doen en zeggen die de ander flink kwetsen. Neem in dit geval even tijd voor jezelf. Heb je een partner waar je een goede band mee hebt, dan kunnen het juist filosofische dagen zijn, waar Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag bijzondere energieën ervaren, die jou aardig irriteren. Er is een kans dat je gefrustreerd raakt, waardoor je met een depressie te maken kunt krijgen. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken en rustig aan te doen. Maandag is een betere dag. Je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het zal een prima week worden om je partner te laten zien wat je allemaal te bieden hebt. Misschien was je partner dit wat kwijt, maar dat zal je deze week inhalen. De energie is romantisch en zeer intens en je zal t/m woensdag veel doen om je partner te verwennen en te geven Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de week gewend dat de romantiek fijn was en dat je liefdesleven op een goede manier verliep. Op zondag en maandag zal er een mysterieuze energie hangen, waardoor je niet altijd goed met je emoties om weet te gaan. Op zich zal er begrip zijn tussen jou en Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je hebt een drukke week gehad en wilt zondag ontspannen. Je accepteert eigenlijk alleen mensen om je heen die jou je gangetje laten gaan en niet teveel van je verwachten. Maandag t/m woensdag ben je zeer sensueel en creatief. Een prima combinatie om romantiek en erotiek aandacht Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was aan het eind van de vorige week minder romantisch, maar dat zal je waarschijnlijk op zondag en maandag inhalen. Je vindt het fijn om samen met je partner leuke dingen te doen en al helemaal om lekker te vrijen en elkaar het hof te maken. Er lijkt zelfs energie te hangen, Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zijn vol vuur. Je bent actief en hebt zin om leuke dingen te doen. Je partner zal zich niet met je vervelen. Je bent enthousiast, spontaan en een leuke gesprekspartner, maar ook zeker passioneel in bed. Geniet daar maar goed van, omdat dinsdag en woensdag Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag