astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Maart 2019

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met vragen of problemen. Jij voelt je daar zeer prettig bij en zal je geregeld vereerd voelen dat ze jou vertrouwen. Het is ook een prima maand om beslissingen te nemen en te analyseren of jij op de goede weg bent. Ook in je werk ben je prima in staat om te analyseren en de juiste dingen te doen om je te ontwikkelen. Dat zal een leidinggevende of een collega erg fijn aan je vinden. Omdat de energie ervoor zorgt dat er veel positieve veranderingen zijn, zal dit voor jou erg fijn zijn. Je zult geregeld vrolijk zijn en genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Let er wel op dat je iemand bent, die nog wel eens benijdt wordt door mensen die jaloers op je zijn, omdat je zo snel kunt denken en handelen. Waar jij zelf dus lekker in je vel zit, kunnen anderen nog wel eens overdonderd raken. Tracht dan ook bij conflicten weg te blijven.

Mensen kunnen nog wel eens het een en ander bij jou uitlokken, maar beter kun je hier niet op ingaan. Bedenk verder dat je deze periode nog wel eens wat arrogant over kunt komen. Probeer hier mee op te letten en tracht dit te voorkomen. Mensen die jou waarderen zullen veel van je aannemen, waardoor je deze mensen de juiste weg kunt tonen en daar heb je uiteindelijk veel meer aan. Het 2de deel van de maand is wat anders qua energie. Je zult nu minder rationeel zijn en zal meer uit moeten gaan van intuïtie. De uitkomst zal hierbij hetzelfde zijn als in het eerste deel, omdat je wel oplossingen weet te vinden. Heb je een eigen bedrijf, dan moet je nu wel opletten dat mensen soms wel eens een vertragende werking op je hebben, waardoor je niet altijd even goed kunt presteren. Wees duidelijk voor de mensen die voor je werken en laat ze niet teveel hun eigen weg volgen. Jij bent de baas en dat kun je op een sympathieke, maar toch duidelijke manier wel laten merken. Werk je voor een baas, dan doe je er goed aan om zelf niet alleen je eigen weg te volgen. Je zult veel meer goodwill kweken als je volgzaam bent en later dit jaar kan je hier wel eens veel voor terugkrijgen. Het derde deel van de maand kun je je heel goed op jezelf concentreren. Je bent zeer creatief en ook is het een prima periode om jezelf te analyseren. Singles kunnen iemand ontmoeten die het leven zal veranderen, maar dit hoeft niet perse een nieuwe partner te zijn. Ook is het een prima periode voor vriendschappen. Niet iedereen zal uit zichzelf bij je komen of contact met je opnemen. Doe dus wat inspanning om zelf aan te geven dat je behoefte hebt om leuke dingen te gaan doen. Je zult merken dat mensen het dan juist erg fijn vinden om met je om te gaan. Je kunt de maand dan ook op een zeer fijne manier eindigen.

Liefde en relaties
Venus zal vanaf de 1ste al gelijk in jouw teken reizen en daar tot de 26ste blijven. Daardoor zal het een liefdevolle maand worden, waarbij veel fijne dingen gebeuren, die de romantiek versterken. Je bent charmant en extravert en bent daardoor niet alleen aantrekkelijk voor anderen, maar ook iemand die graag gezien is op feestjes en partijen. Het is een prima maand om de band met je partner te versterken. Je bent zacht en gericht op leuke activiteiten en zal de liefde dan ook zeker willen delen. Ben je single, dan is het een prima maand voor een nieuwe relatie. Het zal wel belangrijk zijn dat jij je emoties naar buiten gooit. En dan niet alleen je vrolijke babbel, maar ook diepe gevoelens. Je hoeft jezelf niet altijd stoer neer te zetten, maar mag mensen best wel wat meer tot jou toelaten. Daarvoor is het wel nodig dat je mensen vertrouwt en dat vind je soms erg moeilijk. Omdat Venus door jouw teken reist, zal het in de liefde anders dan anders zijn. Je probeert veel uit en vindt het ook erg spannend om buiten je comfortzone te treden. Daarbij zal Venus ook nog eens een vierkant vormen met je spontane heersende planeet Uranus. Daardoor zijn er veel spannende momenten, die je niet aan ziet komen. Je zult ze echter met open armen ontvangen en er van genieten dat alles net even anders loopt. Vanaf de 5de zal Mercurius tot de 28ste in de Vissen reizen. Deze planeet zal daardoor juist zorgen dat je het leven saai vindt als het allemaal routinematig is. Genoeg planetaire ingrediënten dus om er iets spannends van te maken. Je bent deze maand zeer spontaan, maar let wel op dat er teleurstellingen kunnen zijn op gebied van de romantiek. Dit kan zijn, omdat je partner misschien niet altijd teruggeeft wat jij in de relatie geeft.

Ben je single, dan kun je wel met blauwtjes te maken krijgen. Dit hoort er nu eenmaal bij, omdat je veel de aandacht wilt trekken en niet iedereen daar even gecharmeerd van zal zijn. Over het algemeen zal Mercurius wel voordelen geven, zodat je er genoeg goede energie uit kunt halen. Je kunt zelfs zeer fantasievol zijn en spannende dingen doen. De 13de zal de Zon een band vormen met de gelukkige Jupiter. Deze combinatie geeft nog veel meer kracht om er voor te gaan. Je kunt soms zelfs teveel vertrouwen hebben. Let op dat je niet te branieachtig wordt, omdat dit bij sommige mensen ook wel afstotend kan werken. Vanaf de 20ste is er een prima energie. De Zon zal de assertieve Ram binnenkomen en deze energie past precies bij jou. Je kunt je fantasieën en verlangens nu zeker bevredigen. Wees echter niet te veeleisend naar je partner, maar laat deze ook de ruimte om te bepalen wat jullie samen kunnen doen. Ben je single, wees dan niet te bijdehand bij het versieren van iemand als je merkt dat deze er niet van gediend is. Is deze dit wel, dan kun je dit gewoon doen, maar bedenk wel dat dit dan waarschijnlijk om een losse relatie zal gaan. Met name de man kan nog wel eens te dominant zijn en deze zal dit dan ook moeten onderdrukken. De Volle Maan zal de 21ste in de Weegschaal komen. Daardoor zal je het fijn vinden extra geld aan liefde te geven. Vertrouw op je gevoel en laat je niet misleiden door mensen die het minder goed bedoelen. Voor singles is het een fantastische maand om te flirten. Je bent charmant en sensueel, maar moet opletten dat je soms veel te dwingend bent. Dit kan averechts werken. De laatste week is geschikt voor vrienden waar je soms iets meer mee hebt. Met name Mars en een sextiel tussen Venus en Uranus zorgen dat je makkelijker in staat bent je doel te behalen. Wat dit dan ook is, je zult slagen of je nu single bent of gebonden.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt de eerste dagen onzeker zijn en dat is bijzonder, omdat Venus in jouw teken reist en daardoor prima energie geeft. Houd dit voor ogen en bedenk dat er positieve krachten zijn, waardoor je niet onzeker hoeft te zijn. Positieve gedachten zijn een heilzaam middel om zelfvertrouwen te kweken. Het is een periode van zelfevaluatie, waarbij je nieuwe inzichten krijgt, die veel op kunnen leveren. Wees eerlijk en houd jezelf een spiegel voor. Als je merkt dat iets echt niet kan en anders moet, doe je er goed aan stappen te ondernemen. Vanaf de 3de krijg je veel energie om er voor te gaan en dingen die je bedacht hebt uit te voeren. De 3de en 4de zijn geluksdagen, waarin je belangrijke zaken plant, die een grote kans van slagen hebben. Ook zijn er mogelijkheden, aangeboden door vertrouwde mensen. Van de 5de t/m de 28ste gaat de retrograde Mercurius in de Vissen reizen. Dit kan een goed teken zijn voor je financiële status. Er zijn aanwijzingen dat je meer kunt verdienen, er meer winst is of een gok goed uitpakt. Dit gaat echter alleen op voor zaken die je in het verleden gestart bent en niet voor dingen die je nu start. Houd daar rekening mee. De 6de zal jouw heersende planeet Uranus langdurig in de Stier reizen. Dit is een gunstige energie, die zorgt dat er meer stabiliteit komt. Er zijn zeker veranderingen, maar die heb je van tevoren waarschijnlijk ingecalculeerd. De 7de t/m de 9de moet je opletten dat er privéperikelen zijn, die storend voor zakelijkheden zijn. Er wordt aangeraden vrij te nemen of in ieder geval minder te werken.

De 14 t/m de 16de is een fantastische tijd om te presteren, waarbij zaken of mensen uit het verleden positiviteit brengen. De 19de t/m de 21ste zullen emoties de overhand nemen en zal je minder rationeel zijn. Dit is het gevolg van het sextiel van Venus en Jupiter. Voordeel is dat je intuïtie sterk is. Je bent creatief en kunt stappen ondernemen om je te ontwikkelen. Vanaf de 26ste zal er goed nieuws komen en zal je de maand over het algemeen prima afronden. De laatste dagen reist Mars in de Tweeling en zal je zeer creatief zijn, waardoor je het geluk af kunt dwingen.

Mentale en fysieke gezondheid
Het kan een prima maand worden, waarbij je krachtige energie krijgt, vanuit Venus in jouw teken. Ook Neptunus zal een goede plaats in het universum innemen en een prima samenhang hebben met de Zon. Daardoor zal de Waterman een vitale en gezonde energie hebben. Het is een prima maand om te sporten, veel activiteiten te doen en met mensen af te spreken. Je kunt hierdoor niet alleen fysiek lekker in je vel zitten, maar ook mentaal. Venus zal jouw plezier in het leven toe laten nemen, waardoor je sociaal zeer gezien bent. Mensen zullen je wat vreemd vinden, maar dat past ook wel bij je en daar geniet je ook van. Je bent nu eenmaal iemand die niet alledaags is.

Merk je dat je nog wat passief bent, dan wordt het tijd om jezelf op te richten en er lekker op uit te trekken. Het is een prima maand voor groepsactiviteiten en om in vorm te blijven. Doe je nog niet aan teamsport, dan wordt aangeraden dat nu wel te doen. Wat je dan ook gaat doen, zorg voor plezier, frisse lucht en de omgang met vrienden, familie en partner. Er zijn aanwijzingen dat je in de 2de helft van de maand meer stress vanuit werk krijgt. Zorg dat je geregeld sport om spanning weg te nemen. Met name fitness is gunstig en vooral als je dit samen met vertrouwde mensen doet. Dit kan je humeur verbeteren en je algehele gemoedstoestand versterken. De Volle Maan zal jou helpen om te ontspannen. Je bent fysiek prima in orde, maar mentaal sta je soms onder druk. Daar kan je de Maan dan bij gebruiken. De laatste week is zeer geschikt om jezelf te verwennen met lekkere lichaamsbehandelingen, yoga en leuke geschenken.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
door Medium Shakira
Bedenksels
Mijn gedachten zitten momenteel overal, dit wil niet zeggen dat ik me niet op een onderwerp kan focussen. Voor elk probleem is er Lees meer
door Medium Ellen
Je gedachten stoppen Hoe dan
Met de 22 seconden Flip Switch

Ik gebruik de "Flip-Switch" zoals die geleerd wordt door Abraham Hicks de Lees meer
door Medium Moon
Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer scholen.Tevens Lees meer
door Medium Moon
Afspraken met Moon box 210
Lieve bellers de komende maanden ben ik minder online er zijn wat cursussen op komst.En ik ga mezelf meer Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
Weekhoroscoop

Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag voel je je relaxt, maar tegelijk ook sexy en aantrekkelijk. Dit straal je zeker uit, waardoor niet alleen je partner, maar ook anderen dit opmerken. Wees dus voorzichtig dat je niet de verkeerde signalen afgeeft. Het worden spannende en interessante dagen. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag denk je veel na en vraag je je af of je op de goede weg bent. Je kunt wel eens wat onzeker zijn en dat straal je dan uit. Daardoor zijn er mensen die positieve aandacht voor je hebben, maar er kunnen ook mensen over je grenzen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je met Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is een prima dag voor romantiek, maar ook voor vrienden en familie. Je krijgt goed nieuws, waardoor je erg gelukkig bent. Maandag kun je op romantisch gebied wat minder voelen en dat komt vooral omdat je op zakelijk gebied erg actief bent en je ook vrij nuchter bent. Heb Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt zondag behoefte om je gevoelens te uiten en wilt veel met je partner delen. Je houdt ervan om te experimenteren en treedt geregeld buiten je comfortzone. Het kan wel eens een heel spannende dag worden. Maandag zal je wat afstand nemen en heb je veel ruimte nodig om je Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je straalt deze week een krachtig karma uit, waardoor mensen goed met je omgaan. Je bent positief en sympathiek en je intuïtie zal sterk zijn. Daardoor moet je opletten dat je dingen aanvoelt, die je partner niet aanvoelt. Er kunnen mensen zijn, waarvan jij het gevoel hebt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Net als zaterdag zal je zondag en maandag erg passioneel en sexy zijn, waardoor je partner flink van je geniet. Het is een opwindende tijd, waarbij je niet alleen je partner kan verblijden met fijne gevoelens. Je bent ook actief en vitaal op sociaal gebied. Dinsdag is wisselend, Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn duidelijke aanwijzingen dat het op zondag een vurige en avontuurlijk dag wordt. Heb je geen plannen voor deze dag, doe dit dan zo snel mogelijk en besteed vooral tijd aan je partner. Het zal je zeker veel opleveren en je relatie naar een hoger plan brengen. In principe Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag kun je verrast worden door spannende activiteiten die er op je pad komen. Let er op dat je zeer intens kunt zijn. Daardoor ben je tegen je partner passioneel en open, maar je kunt ook wel eens negatief reageren door jaloerse of bezitterige gevoelens. Het zal Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag en maandag is er een krachtige romantische energie, waardoor je het geluk aan je zijde hebt. In de liefde met je partner ben je warm en sympathiek, waardoor er leuke momenten en activiteiten zijn. Let op dat er momenten zijn dat er een storende energie is, waardoor er Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is perfect om er iets moois van te maken. Je bent rusteloos en daardoor wil je er op uittrekken. Dat biedt veel kansen op leuke contacten en activiteiten. Je partner zal in ieder geval blij met je zijn en van je genieten. Ook maandag is een prima dag voor romantiek. Je Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag en maandag zal je onderbuikgevoelens hebben. Je voelt je vrolijk, maar hebt ook het gevoel dat er iets is wat je niet thuis kunt brengen. Het lekkerst zit je in je vel als je een relatie hebt, die vooral geënt is op intellectuele overeenkomsten. Je vindt het fijn om Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je veel emoties en kunnen jij en je partner mooie momenten hebben. Je bent niet alleen liefdevol, maar hebt ook een scherpe intuïtie. Je hebt prima door wat je partner wil en zal zeker je best doen om het de ander naar de zin te maken. Maandag heb je veel Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter waarschijnlijk slagen bij de dingen waar die mee bezig is. Je bent zowel in je zakelijke als privéleven in staat veel meer door te hebben, dan je normaal gesproken doet. Heb je een eigen bedrijf dat is het een prima periode om Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Er kan in het 1ste deel van de maand iets gebeuren, waardoor er veranderingen mogelijk zijn. Werk je de laatste tijd veel, dan wordt aangeraden rustig aan te doen. Je kunt beter even je plannen aanpassen en zorgen dat je een ander patroon voor je leven bedenkt. Dit betekent niet dat je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Het eerste deel van de maand kan wel eens vrij lastig zijn. Je hoeft hier niet heel erg bang voor te zijn, omdat iedereen wel eens een mindere periode meemaakt. Je zult achteraf begrijpen waar dit goed voor is en er dan juist profijt van hebben. In principe zal er iets gebeuren, wat je Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
Het eerste deel van de maand kun je zeer actief zijn. Je wilt veel activiteiten doen en bezoekt ook erg veel evenementen. Het wordt wel een zeer intensieve maand, waarbij je gelijk al vanaf het begin van de maand problemen op moet kunnen lossen. Mensen zullen geregeld bij je komen met Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Het 1ste deel van de maand kun je het gevoel hebben dat mensen je teveel beoordelen. Je kunt je ongemakkelijk voelen en het zelfs het idee hebben dat ze je niet eerlijk behandelen. Wees reëel, omdat er soms heus momenten zijn dat mensen gelijk hebben. Ga je dan niet eigenwijs gedragen, Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Je begint de maand niet op je best en het is best een lastige tijd, maar er kunnen mogelijkheden komen om te ontwikkelen. Je hebt veel kracht en kunt jezelf ook zeker bewijzen. Er wordt aangeraden hier rustig in te blijven en actie te ondernemen, maar niet door er vol voor te gaan. Ook zal Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De maand zal positief voor de Steenbok beginnen, waarbij er dingen gebeuren, die je al een tijd in gedachten hebt. Natuurlijk is dit niet voor een ieder hetzelfde, maar het zal in ieder geval te maken hebben met het gevoel dat je vrijheid na kunt streven. Je voelt je vrij en merkt dat je Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Maart is de rustigste periode van de maand, omdat je veel vrede voelt en je relaxt bent in contact met mensen. Eventuele conflicten lijken even te verdwijnen of je besluit ze naar later te verschuiven. Dat betekent niet dat je problemen moet vergeten. Laat betrokken mensen weten dat je er Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Het eerste deel van deze maand is een periode, waarin er veel duidelijk wordt. Je kunt vooral begrijpen waarom bepaalde dingen in het verleden niet gelukt zijn en hoe je deze in de toekomst wel kunt laten lukken. Je kunt vooral op financieel gebied veel bereiken, omdat je van je fouten Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je bent aantrekkelijk en zeer sensueel en het 1ste deel van de maand gericht op romantiek. In een relatie kunnen er veel mooie dingen gebeuren, waardoor de relatie versterkt kan worden. Met name de 1ste dagen zullen belangrijk voor jou zijn, maar ook voor je partner en andere geliefden. Er Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag