astro content

Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Januari 2019

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je heen, maar ook bij andere mensen en activiteiten. Je staat open voor de mogelijkheden die er voor je aankomen. In principe dwing je deze zelf af.

Let op dat je dan wel eens veel te snel wilt gaan. Wees geduldig en doe alles met mate. Uranus zal vanaf de 6de voorwaarts in de machtige Ram bewegen. Dit biedt kosmische trilling die jou kunnen raken. Je kunt het verleden sterk voelen en je druk maken over onverwerkt leed. Let op dat je dit niet te zwaar in gaat zien, omdat je er toch weinig aan kunt veranderen. Wel kun je iets veranderen aan het heden en de toekomst en uiteindelijk is dat hetgeen wat belangrijker is. Sta dus open voor verandering en richt je op de toekomst, dat zal meer geluk brengen. Een kritieke periode kan er rond de 18de zijn als er een plein is tussen de Zon en Uranus. Je zult je open moeten stellen voor bepaalde zaken die je aandacht vragen. Blijf niet in oude patronen hangen, maar omarm het nieuwe. Natuurlijk zijn er obstakels te bespeuren en gaat het niet altijd makkelijk. Je bent echter sterk genoeg om er een weg in te vinden. Rond de 23ste zal een vierkant tussen Mercurius en Uranus stress uit het verleden brengen. Je vindt het moeilijk gevoelens te uiten en zal er toch over moeten praten. Ga jezelf niet opsluiten en zoek vertrouwde mensen op die jou ondersteunen. Let op de woorden die je kiest, daar kunnen misverstanden van komen. De maand zal prima afsluiten met een driehoek tussen Mars en Jupiter. In principe zal alles wat je doet positief uitpakken. Je kunt de maand prima afsluiten.

Liefde en relaties
Je heersende planeet Uranus vormt een driehoek met de communicatief sterke Mercurius. De dagen ervoor en erna zijn uitstekend om gevoelens te uiten en te laten zien dat je veel liefde in je hebt. Met name een geliefde kan hier wel eens over twijfelen, omdat je de laatste tijd wat egocentrisch kon zijn. Dat zal nu veranderen, waardoor er meer ruimte is voor wederzijdse liefde met vrienden, een geliefde en familie. Singles kunnen avontuurlijk zijn en bepaalde non-verbale signalen uitzenden, die niet door iedereen begrepen worden. Ze zijn wel spannend genoeg om tot jou aangetrokken te worden.

Let op dat je duidelijk bent in wat je wilt en vooral wat je van een ander verwacht. Storende energie kan er rond de 5de komen, vanuit de Zon in jouw sector van mysterie en de 6de zal de uitdagende Uranus, in de Ram, voorwaarts in jouw huis van algemeenheid bewegen. Daardoor heb je de neiging om jezelf gevangen te zetten in strikte normen en waarden die je anderen oplegt. Dit kan conflicten opleveren, waardoor je kwetsbaar kunt zijn. Zowel gebonden mensen als singles doen er goed aan hier alert op te zijn. Met een flinke portie humor en sympathie kan je een hoop goedmaken als mensen boos zijn. Andersom doe je er goed aan niet te star te zijn als mensen over grenzen gaan. Je kunt zeer normatief reageren, maar daar doe je jezelf en anderen geen plezier mee. Uranus zal vanaf de 8ste zorgen dat je in staat kunt zijn problemen uit het verleden op te lossen. Je blijft minder hangen in dingen die gebeurd zijn en zal flexibeler worden. Daardoor kun je de rest van de maand minder problemen hebben en ben je in staat belangrijke lessen uit het verleden te trekken. De 13de zal er spannende energie komen van Jupiter en Neptunus, die gelukzaligheid brengt. Gebonden mensen kunnen romantisch zijn en doen er alles aan het hun partner naar de zin te maken.

Singles kunnen makkelijk mensen aantrekken. Afhankelijk van wat je ermee wilt, is het belangrijk mensen duidelijk te maken wat je zoekt. Ga geen dingen beloven die je toch niet waar kunt maken. Dit geeft alleen maar problemen, waarbij je mensen flink kunt kwetsen. Rond de 18de is er een plein van de Zon en Uranus, waardoor je emotioneel openstaat. Dit is een prima tijd om mensen te helpen en nieuwe vrienden te maken. Gebonden mensen kunnen bepaalde situaties oplossen die tussen jou en je partner stonden. Singles kunnen eindelijk het verleden en situaties loslaten die een nieuwe relatie blokkeren. De maansverduistering van de 21ste kan dit versterken, waardoor de liefde krachtiger wordt. Daarna zal een verbinding van Venus en Jupiter in jouw teken en sector van relaties verschijnen. Nieuwe relaties, nieuwe plannen in een bestaande relatie en geluk zullen deze periode kenmerken. Je richt je volledig op je toekomst en dat voelt goed voor je.

Carrière en zakelijkheden
Je bent gelijk vanaf het begin van de maand actief in het bedenken wat je in de toekomst kunt doen. Daarbij zal je verleden wel eens parten spelen, waardoor je er goed aandoet om bepaalde zaken los te laten. Het heeft niet veel zin om er in te blijven hangen. In de 1ste week zijn het vooral Mercurius en Uranus die een positieve reis door de Steenbok maken. Je bent hierdoor optimistisch en sympathiek naar mensen met wie en voor wie je werkt. Daarbij zal ook de Zon gedurende meer dan een maand een krachtige energie bieden, waardoor je intuïtie versterkt wordt en je veel inzichten doorkrijgt om je te ontplooien en veel te bereiken. Daarbij zal er een zeer liefdevolle energie vanuit Venus komen, waardoor je het juiste gevoel hebt om financieel te ontplooien. De kans op een hoger inkomen en meer winst is dan ook groot te noemen. Er wordt aangeraden niet achterover te gaan hangen, maar er alles aan te doen om je eigen kansen af te dwingen. Daarbij zullen de kosmische energieën je ondersteunen om veel te bereiken.

Vanaf het eind van de 1ste week komt er gelukzalige kracht, mede door Venus. Daardoor kun je goed samenwerken en zal je juist minder de neiging hebben om met groepen mensen om te gaan en nieuwe zakelijke contacten aan te gaan. Je kunt ervan uitgaan dat ook deze energie gedurende een aantal weken bij je blijft. Je persoonlijke doelen kunnen ten uitvoer gebracht worden en dromen kunnen waarheid worden. Het midden van de maand zal de krachtplaneet Jupiter verbinding met Neptunus maken. Hierdoor verdwijnen obstakels en kun je zeker t/m de 23ste stappen nemen om je dromen waar te maken. Nog een sterke kracht kan er na de 20ste komen vanuit de Zon in de Waterman, die een maandlang veel moois brengt. Je bent prima in staat samen te werken en mensen zullen veel steun van je krijgen. Mercurius zal in de Waterman komen en de laatste periode van de maand zullen Saturnus en Neptunus een fantastische energie brengen, waardoor dromen waarheid kunnen worden.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een maand om je streng toe te spreken als het om je levenspatroon gaat. Je moet er hard voor werken om bepaalde, onbewuste, patronen los te laten. Maak gebruik van ondersteunende krachten die de weg wijzen. Je zult merken dat het begin van de maand moeizaam zal zijn, maar gaandeweg zal dit beter gaan. Je moet eerlijk zijn en toe durven te geven dat bepaalde dingen anders kunnen. Met name de Zon en Saturnus zullen jou ondersteunen. Deze bieden niet alleen mentaal veel kracht, maar ook fysiek kun je veel bereiken.

De Nieuwe Maan en Zon kunnen de 1ste week energie geven om ervoor te gaan en je levenspatroon aan te passen. Zorg ervoor dat je niet teveel overdrijft. Die neiging kun je wel hebben, waardoor je controle moet houden. De 9de t/m de 12de geeft de Maan in je teken veel energie. Wees voorzichtig met je knieën en enkels. Deze zijn wat kwetsbaar. Verder is het belangrijk om op allergische reacties te letten en vooral op je huid. Het midden van de maand ben je soms wat lui, maar misschien is dit ook wel goed om je weer even op te laden. Ook de periode rond de 20ste is een lastige periode, waardoor je frustraties kunt ervaren. Zet je schouders er onder, dan komt het wel goed. Met Mars en Jupiter zal je vanaf de 25ste zeer lekker in je vel zitten en doe je er zelfs goed aan om wat extra te bewegen en actie te ondernemen om overtollige energie te voorkomen.

Overzicht van de maand januari (periode van oppositie tussen goede en kwade energieën)
In januari is er krachtige hogere energie. Over het algemeen zal die positief zijn, maar pas wel op. Er zijn heldere veranderingen te bespeuren, waarbij er meer gedaan wordt om stabilisering en harmonie te verkrijgen. Dit kan eerst weerstand opleveren. Verantwoordelijkheid zal niet meer individueel zijn, maar mensen zullen zich gaan verenigen. De Steenbok heerst en deze wordt gezien als kardinaal teken van autoriteit. Er zullen belangrijke mensen opstaan die hun stem laten horen. De Zon zal de autoriteit van de Steenbok versterken, waardoor er veel vuur in mensen zal zijn. Omdat ook de Waterman beroerd zal worden zullen mensen over het algemeen vreedzaam reageren. Positief is dat autoriteiten en leidinggevenden door krijgen dat ze meer moeten doen voor de burgers. Oudejaarsavond zal Mars t/m januari veel kracht bieden. Dit geeft conflicterende energie, waarbij de een vreedzaam binnenblijft en geniet van geliefden, terwijl anderen juist de neiging hebben om met geweld te dreigen.

De 1ste dagen zullen de Zon en Saturnus zich verbinden, waardoor de spirituele energie van de feestdag achter ons gelaten wordt. De 3de zal Mercurius een vierkant vormen met Cheiron en Uranus. Daarnaast zal de Zon een verbinding maken met Neptunus. Dit is een bijzondere combinatie, waardoor er ongelukken, conflicten of andere negatieve zaken zijn. Om dit te voorkomen wordt aangeraden rustig aan te doen en buiten problemen te blijven. De Nieuwe Maan van 6 januari brengt creativiteit en spiritualiteit, omdat Venus en Chiron ook een positieve energie bieden. Dit brengt liefde en warmte over mensen.

Uranus gaat vanaf de 6de voorwaarts bewegen en dit brengt extreme veranderingen. Vooral impulsieve mensen kunnen in de problemen komen, als ze de verkeerde dingen op het verkeerde moment doen. Er is donkere energie, waardoor je beter wegblijft bij gevaarlijke plekken. Let op als je in de nachtelijke uren buiten bent. Mercurius en Mars verbinden zich de 8ste, waardoor er misverstanden kunnen zijn. Ook is er meer kans op ongelukken, conflicten en ernstige delicten en je dus extra op moet letten. De 11de zal de Zon zich met Pluto verbinden. Dit is een periode waarin veel mensen besluiten tot radicale veranderingen door nieuwe doelen te stellen.

De periode vanaf de 13de is er een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Daarnaast zal Jupiter een intens vierkant met Neptunus aangaan. Verder zal Mercurius een sextiel met Neptunus vormen, wat conflicterende energie biedt. Sommige mensen zijn koud en nuchter en denken aan zichzelf, terwijl anderen liefdevol en warm zijn en meer aan anderen denken. Dit kan onder andere problemen met geliefden of zakelijk contact geven. Ook problemen met autoriteiten zijn niet ondenkbaar. Er wordt aangeraden geen risico’s te nemen en positief in het leven te staan. Financieel zal vooral de periode vanaf de 18de mooi zijn als Venus en Mars een verbinding maken met de Zon en Cheiron. Mercurius en Pluto vormen dan een vierkant met de Zon en Uranus. Let op dat impulsiviteit en ongeduld problemen geven, blijf geduldig.

De 21ste is er een krachtige Volle Maansverduistering die mooie energie brengt op gebied van kinderen, creativiteit en ontwikkelen van doelen. Ook zal de energie gericht zijn op romantiek en erotiek. Deze periode is de start van een intense energie die over de Aarde komt. Venus gaat een verbinding aan met Jupiter. Dit betekent over het algemeen veel romantiek en liefde. Ook zal er een drang zijn op eerlijke wijze meer geld te verdienen. Venus vormt een kwadraat met Neptunus en deze energie kan teleurstelling en misleiding brengen. Daarnaast zal Mercurius een vierkant met Uranus vormen. Let op je woorden en handelingen, omdat er onverwachte conflicten kunnen komen. Jij bent misschien eerlijk, maar er zijn ook mensen die het heel slecht met anderen bedoelen.

De 25ste zal Mars een verbinding met Jupiter aangaan. Dit geeft niet alleen vuur en passie, maar ook veel mentale en fysieke kracht. Je kunt rationeel en wijs handelen, maar luistert ook goed naar je intuïtie. Weet je hier evenwicht in te vinden, dan zal je fantastische mogelijkheden krijgen om zowel zakelijk als privé veel te bereiken. De laatste dag van de maand zal Saturnus een sextiel vormen met Neptunus. Deze combinatie wordt gezien als brenger van onheil. Dit kan zowel door stress komen, waarbij mensen met depressie en burn-out te maken kunnen krijgen. Het kan ook wijzen op fysieke problemen, waarbij vooral ongezond levende mensen en mensen, die onverantwoordelijk in het leven staan, meer kans op ziektes hebben. Ook gezonde of verantwoordelijke mensen kunnen door de negatieve energie getroffen worden. Er is een grotere kans op griep en andere besmettelijke ziektes.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Venus
Venus op Vakantie
Lieve Venus klanten

Ik ben van 16 januari - 2 februari op vakantie ik zal heel soms online komen op de chat maar niet Lees meer
door Medium Shakira
lieve mensen
Ik ben zeer vereerd door de mooie recensie en de prachtige sterren beoordeling! Doordat ik op aanwijzing van iemand die mij Lees meer
door Medium Marja
RELATIES IN 2019

Maak jezelf blij
Werk aan jezelf
Geef geluk aan jezelf
Vind jezelf liefdevol
Wordt je bewust
Van alle oordelen
Kijk Lees meer
door Medium Shakira
bijna tijd
Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen...eerst de kerstboom opruimen Lees meer
door Medium Moon
2019 staan voor jezelf.
Lieve bellers het allerbeste ja energie voor 2019.
Het vechten van uitleg in 2017-2018 maakte je moedeloos. Dus ga Lees meer
door Medium Shakira
jaarwisseling
Weer een jaar voorbij, het ging snel en niet zonder tegenslagen en zware verliezen binnen mijn gezin. Maar wij zijn vechters Lees meer
door Medium Shakira
Fijne kerstdagen
Iedereen een fijne kerst toegewenst.

Lieve groeten,

Shakira Lees meer
door Medium Marja
Liefde en Licht
Lieve Mensen,
In deze dagen
Voor de Kerst
Hebben we nog meer
Elkaar nodig
Elkaars armen
Handen om
Ons hart
Te Lees meer
door Medium Angelica
Universele wet
WANNEER je vraagt WAT JE NIET WIL

krijg je WAT JE NIET WIL

je krijgt namelijk wat je vraagt!

Hoe dat werkt, leg ik Lees meer
door Medium Shakira
Drukte en onrust deze tijd
We leven in een hectische wereld waar alles steeds sneller moet of gaat. Het lijkt of het je allemaal te snel Lees meer
door Medium Shakira
Shakira is er weer!
Hallo lieve mensen, ik ben blij om na een lange tijd weer terug te zijn om mensen te helpen waar ik kan. Voor de mensen Lees meer
door Medium Angelica
Jaarreading voor 2019!!! Jaarlegging
Ben je nieuwsgierig naar wat 2019 voor jou in petto heeft?

Ik leg maand per maand een kaart voor jou Lees meer
door Medium Moon
Transformatie HSPERS 2019
Dichte deuren doen nieuwe openen.
Wat je geeft is alles, wat je terug krijgt is minimaal.
Dus blijf bij Lees meer
door Medium Dany
Heb jij een Ja of Neen vraag?
Beste mensen heb je een ja of neen vraag? Dan kan ik je zeker helpen op twee manieren.

De eerste met Lees meer
door Medium Chantal2
Aurakleuren By Chantal
Lieve mensen,
Uw aurakleuren?
Als u mij belt, kan ik voor u uw aurakleuren vertellen en in die aurakleuren kan ik Lees meer
Weekhoroscoop

Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ben je passioneel en zit je vol energie. Je bel wel soms emotioneel en hebt de neiging jezelf te verdedigen. Dit is niet nodig. Het is prima om assertief te zijn, maar geloof in jezelf, dat is voldoende. Daarbij kan het geen kwaad als mensen kritiek hebben, daar leer je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je emoties zijn krachtig en je hebt een prima intuïtie. Daardoor kun je ten eerste zeer sensitief naar je partner zijn. Ten tweede ben je in staat aan te voelen, wat je partner nodig heeft om gelukkig te zijn. Je bent de 1ste dagen van de week zelfverzekerd en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je moeite hebben om uit je bed te komen. Niet alleen door dromen die je nacht beheersen, maar ook omdat je de dagen ervoor nogal speels en feestelijk kan zijn geweest. Maandag en dinsdag ben je zeer sociaal en besteedt je niet alleen tijd aan je partner, maar ook aan Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je emotioneel zijn en doe je er goed aan om thuis te blijven of te genieten van vertrouwde mensen. Je bent creatief en positief als je lekker je gangetje gaat. Je denk zondag t/m dinsdag veel na en kunt bepaalde normen en waarden analyseren. Je komt misschien wat Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt een ongedurig karakter en dat kan zondag t/m dinsdag naar buiten komen. Je bent avontuurlijk en assertief en dat maakt je zeer aantrekkelijk. Toch kan dit averechts werken, als je partner zich aan jou gaat storen. Je doet er goed aan om er geen strijd van te maken en te Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kun je je beter richten op je partner. Het zal veel goede energie bieden en ervoor zorgen dat er veel liefde tussen jullie is. Je bent flexibel en bereid om compromissen af te sluiten als je partner iets wil, waar jij geen zin in hebt. Maandag t/m woensdag ben je wat Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je kunt zondag egoïstisch zijn, maar dat kan ook veel opleveren. Je partner vindt het soms wel een verademing als je minder bescheiden bent. Laat jezelf wat meer zien en zoek het plezier op. Ga lekker je eigen weg en doe waar je zin in hebt. Je bent de eerste dagen van de Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag in je hum en dit zal je partner zeker merken. Er is vrolijkheid en je vindt het erg leuk om je partner veel liefde te geven. Je bent dan ook het liefst met mensen samen die jouw humeur niet verpesten. Je kunt je storen aan mensen die het niet goed met jou of je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag vind je het nog steeds fijn om tijd aan je partner te besteden. Een lekker etentje of iets anders wat jullie dichter bij elkaar brengt, zal je niet afslaan. Let op dat er storende energie kan zijn, waardoor er conflicten met anderen kan zijn. Je kunt zelfs in vuur en vlam Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt het zondag erg leuk om samen met je partner te zijn en het maakt je niet uit wat deze wil doen. Je bent charmant en sympathiek en je partner zal het ook fijn vinden om met jou om te gaan. Maandag en dinsdag neem je je goede humeur mee en dit kun je gebruiken om anderen Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag t/m dinsdag emotioneler dan gewoonlijk en hebt het gevoel dat mensen zich nog wel eens tegen je keren. Bedenk dat dit jouw eigen onzekerheid. Tank vertrouwen door er met je partner over te praten en betrek ook vrienden en familie wat meer in je leven. Dan zal je Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat er wat zaken minder goed verlopen. Daardoor heb je moeite om de dag op te starten. Houd vooral emoties onder controle en blijf communiceren. Over het algemeen sta je op maandag prima in het leven, maar kan er wel een bedrieglijke energie vanuit Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht voor de Tweeling
De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal snel nieuwe kansen bieden. Daardoor krijg je ideeën en kan je daar iets mee doen om er later profijt van te hebben. Er kunnen bijzondere kansen zijn en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Misschien doe je er goed aan dit met anderen Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
De 1ste week zal jouw heersende planeet, Mars, veel kracht geven, vooral omdat deze in de eveneens krachtige Ram staat. De energie gebruik je om met van alles bezig te zijn. Problemen, conflicten, achterstallig werk of andere zaken die je aan moet pakken, worden door deze intense Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Uranus zal het leven van de Weegschaal in het begin van de maand bescheiden houden, waardoor het leven rustig verloopt. Na de 5de wordt dit anders als deze zijn retrograde baan verlaat en voorwaarts naar de Ram gaat bewegen. Daardoor vind je het fijn veranderingen in je leven in te Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
Je kunt de 1ste week rust ervaren en dat is ook wel lekker. Maak je niet bezorgd dat er iets aan de hand is. Zelfs een actieve Boogschutter mag wat rust ervaren. Eind van de 1ste week komt Venus in jouw teken, wat vooral op gebied van liefde en vriendschap een goede energie brengt. Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
De 1ste week zal de Nieuwe Maan in de Steenbok zorgen dat je intellectueel versterkt wordt. Daardoor kan je op een logische wijze met liefde en zakelijkheden bezig zijn. Dit zal jou aansporen je gezonde verstand te gebruiken als er conflicten en problemen zijn. Je kunt gelijk al deze 1ste Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Je begint de maand door rust op te zoeken en je op te laden. Misschien voel je je leeg na de spirituele energie vanuit de feestdagen. De Maan, in de Steenbok zal je op weg helpen om langzaam aan weer op te starten. Vanaf de 5de zal je in staat zijn nieuwe doelen en plannen op te stellen. Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
Je heersende planeet Mercurius zal deze maand geregeld voor veranderingen zorgen. Dit is afhankelijk van de stand en de verbindingen met andere planeten of sterrenbeelden maakt. De 4de zal Mercurius een driehoek vormen met Uranus. Deze zorgt ervoor dat je de neiging hebt veel actie te Lees meer


Stier

Overzicht voor de Stier
Voor de Stier zal het belangrijk zijn om evenwicht te vinden. Daardoor moet je er hard voor werken om er iets van te maken. Houd er rekening mee dat je de 1ste week niet altijd even lekker in je vel zit en je vrienden, liefde en collega’s hard nodig zal hebben. Vanaf de 2de week gaat Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De 1ste periode van de maand denk je veel na en wil je soms teveel of te weinig. Tracht evenwicht te vinden, omdat je anders negatief kunt worden. De driehoek tussen Mercurius en Uranus zal vanaf de 4de veel brengen. Mercurius zorgt dat je sympathiek en betrokken bent bij mensen om je Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
De 1ste week gaat Mercurius in de nuchtere Steenbok reizen. Je kunt intellectueel versterkt worden en zal op een wijze en overdachte wijze in het leven staan. Er wordt aangeraden orde en rust in je leven te creëren, zodat je in staat bent al je wensen, dromen en doelen vorm te geven. Lees meer


Ram

Overzicht voor de Ram
Er wordt aangegeven dat je erg voorzichtig met jezelf moet zijn. Vooral de 1ste dagen ben je wat intens bezig en kan je jezelf in de problemen brengen. Niet omdat je nou zo slecht bezig bent, maar omdat je onvoorzichtig bent en dan is een misstap snel begaan. Denk goed over je acties na en Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
De Zon staat de 1ste periode van de maand in een verbinding met de krachtige Saturnus. Daardoor weet je wat je wilt en zal je plannen maken en nieuwe doelen stellen. Ook is er geluk om dat te bereiken wat je van plan was. Ondanks een sterk vertrouwen kan je verbaasd zijn over datgene wat Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag