astro content

Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 29

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een drukke week, waarin je veel met de zakelijke kant van je relatie bezig bent. Daardoor heb je minder tijd voor je sociale leven, maar vind je over het algemeen voldoende tijd en ruimte voor je partner en familie. Tracht duidelijk te zijn en geef eerlijk aan als je geen tijd hebt. Dit voorkomt een hoop misverstanden.

Zijn er problemen in de relatie of met anderen, dan doe je er goed aan deze voor zaterdag af te ronden. Laat je ze liggen, dan kunnen ze op een gegeven moment voor meer problemen zorgen. Met name zondag t/m dinsdag zal je liefdevol en speels zijn ten opzichte van je partner. Van woensdag t/m vrijdag zal dit anders zijn en zal je ordelijk moeten zijn om jezelf niet voorbij te lopen. Zaterdag gaat dit beter, maar vind je het fijn thuis door te brengen en niet teveel actie te ondernemen.

Singles
Je bent deze week speels en avontuurlijk en vindt het leuk om er geregeld op uit te trekken. Daarnaast zal je echter veel werk en andere zakelijkheden hebben, waarbij bepaalde zaken echt afgerond dienen te worden. Daardoor zal je soms tijd te kort hebben en wil je er ook nog geregeld op uittrekken. Zorg ervoor dat je jezelf niet voorbijloopt, omdat je dan juist chagrijnig kunt worden en een stuk minder avontuurlijk bent. Ook heb je dan minder zin om nieuwe mensen te leren kennen. Zondag en maandag zal je weinig tijd voor de liefde hebben, maar dinsdagavond t/m donderdag zal er een romantische energie zijn, waardoor je erg veel behoefte aan romantiek hebt. Toch wordt aangeraden niet te actief bezig te zijn naar het zoeken van een nieuwe partner. Er komt heus weer een tijd dat er een liefde op je pad komt. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt om tijd aan sociale contacten te besteden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Doordat Tweelingen van nature erg nieuwsgierig zijn, willen ze van alles ontdekken en uitvoeren. Op seksgebied zijn ze al op jonge leeftijd met seks bezig, maar dan meer met experimenteren. Ze hebben genoeg normen en waarden om zichzelf in te houden. Later gaan ze er meer van genieten, maar vinden ze het wel belangrijk tijdens de seks ook lol te hebben. Deze week kan een partner hier niet altijd even blij mee zijn. Vooral een partner, die zelf passioneel en hartstochtelijk is, kan zich aan je humor storen. Dit kan jou onzeker en nerveus maken. Tracht er met je partner over te praten en los knelpunten op. Doe je dit niet, dan kun je zo gespannen worden, dat je te weinig slaapt. Dit zal uiteindelijk weer voor problemen overdag zorgen, omdat je dan erg moe bent. In het algemeen dien je rekening te houden met wisselende weersomstandigheden. Je luchtwegen kunnen dan ook opspelen en daardoor kun je zelfs meer kans op hyperventilatie hebben.

Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt, zodat je in ieder geval geen droge mond krijgt. Toch zal je ook veel goede energieën ervaren, als gevolg van positieve energie van Mercurius. Met name mentaal kun je tegen een stootje, waardoor je over het algemeen goed met stress omgaat. Hierdoor ben je een groot deel van de week in staat om je te ontspannen. Let op dat je niet overdrijft met het zoeken naar de leuke kant van het leven, omdat je dan te ongezond wilt leven. Dat kan een storende werking op je fysieke gestel hebben. Geniet van het leven, maar met mate.

Carrière en financiën
Voor de Tweeling is er een duidelijke waarschuwing om niets nieuws voor 19 augustus op te starten, tenzij dit een nieuwe taak is, die je uiterlijk vrijdag af kunt ronden. Maar over het algemeen kun je deze week dus beter tijd besteden aan achterstallige en huidige taken, die je nu af moet ronden. Het is heus niet zo dat je gelijk in de problemen kunt komen, omdat je misschien nog wel t/m de 24ste hebt om zaken alsnog te doen, maar je kunt beter niet het risico te nemen.

Zondag t/m dinsdag ben je goed in evenwicht tussen emoties en ratio. Het is een productieve periode, waar je veel afrondt. Let op dat er maandag privé zakelijkheden zijn, die afleiden. Dinsdagmiddag kan romantiek parten spelen en ben je niet altijd geconcentreerd. Daarna zal je t/m vrijdag veel werk afronden en laat je je door niets en niemand tegenhouden. Zaterdag kan een winstgevende dag zijn met verrassende mogelijkheden.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van relatieve rust en lange-termijndoelen )
Mars verblijft, zoals we eerder aangaven, tot eind augustus op retrograde wijze in de kosmos. Hierdoor ervaren mensen veel energie om te veranderen en nieuwe doelen te stellen. Deze kunnen dan wel het best op de lange termijn gezet worden en niet voor deze week. Het is daarbij belangrijk om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal niet snel zou doen. Venus beweegt, tot begin augustus, nog steeds door de Maagd. Mensen zullen hierdoor in de liefde warm en sensueel zijn, maar aan de andere kant ook wel kritisch. In een relatie kan je daardoor de lat erg hoog leggen of kan een partner dit bij jou doen. Singles kunnen moeilijk tot een nieuwe relatie komen, omdat ze altijd wel de mindere punten van mensen naar voren laten komen. Het is dan ook nooit goed voor je, waardoor je beter nog even tot begin augustus wacht om weer een nieuwe relatie te ambiëren.

Deze week zal de Maagd-Maan de week relaxt openen. Het zal dan ook een periode zijn, waarin relatieve rust hangt. Zondag en maandag zullen positieve energieën herbergen, waarbij mensen in staat zijn datgene, wat ze af willen ronden, ook daadwerkelijk te volbrengen. Dit kan zowel zakelijk als privé zijn. In ieder geval biedt de Maan mensen de mogelijkheid om op een efficiënte manier in het leven te staan. Mensen zijn deze periode wat minder sociaal. Van dinsdag t/m donderdag zullen mensen veel socialer zijn en is het dus een goede periode om met mensen af te spreken, samen te werken en liefde te delen. Donderdag en vrijdag kan de energie mensen ertoe zetten om bepaalde zaken op te starten. Let op dat je dit niet als doel voor deze of de volgende week zet, maar dat je deze uitstrijkt t/m eind augustus. Het weekend kent liefdevolle energie, maar mensen zijn wel wat gereserveerd. Daardoor willen ze alleen omgaan met mensen waar ze zich vertrouwd bij voelen. Omdat we tussen twee eclipsen zitten, moet je opletten dat je wisselvallige gevoelens kunt hebben. Emoties kunnen je dan wel eens in de problemen brengen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.nl onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Shirley
Het psychisch lichaam
Het psychisch lichaam, wat is dat? Iedereen weet en zal niet ontkennen dat we allemaal een fysiek lichaam hebben en Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Elisa
Hallo allemaal, Mijn naam is Elisa
Ik ben Elisa, nog niet heel erg lang als consulent op deze lijn. Maar wel super enthousiast. Het is echt Lees meer
door Medium Shirley
De vijand van het hogere zelf. Het ego
Het ego. Het willen laten gelden van onze persoonlijkheid is onze grootste vijand en blokkade tot ons Lees meer
door Medium Shirley
Het Kosmische/Goddelijke Bewustzijn
Alles in het universum is doordrongen van het bewustzijn van God.Beter bekend als het Kosmisch Lees meer
door Medium Elvira
Elvira terug van retraite
Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik weer terug ben van de retraite en weer telefonisch Lees meer
door Medium Desiree
Welkom
Beste beller,

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Desiree, paragnost.
Van jongs af aan voel ik de dingen aan en ben ik Lees meer
door Medium Jolijn
JOLIJN TIJDELIJK AFWEZIG
lieve mensen.
De vaste klantjes zullen al gemerkt hebben dat ik sinds Mei niet meer online ben geweest. Ik heb Lees meer
door Medium Ilse
Afwezigheid Ilse
Lieve Angels,

Net als jullie, ben ik ook een mens met eigen ervaringen en levenslessen. De afgelopen periode had ik even Lees meer
door Medium Moon
Summer is magic
Magic wat is magic, magic is niet gek, magic is niet raar.'Nee Magic is voelen wat mooi is, en niet mooi vinden wat geen Lees meer
door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer
door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer
Weekhoroscoop

Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week mentaal sterk en ook romantisch gebied ben je zeer actief. Dit komt door krachtige kosmische energie die zelfs tot 7 augustus voor veel liefde met je partner zorgt. Het wordt een week met een open en gezellige energie om de relatie nieuw leven in te blazen of Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een periode worden, waarin je tot 7 augustus te maken krijgt met veranderingen, die je leven flink op zijn kop zetten. Over het algemeen zullen het positieve dingen zijn, waardoor je geen zorgen over de uitkomst hoeft te hebben. Wel moet je je zorgen maken dat het deze Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een prima week, waarbij je over het algemeen lekker in je vel zit. Het zal geen spetterende week zijn, maar wel eentje met leuke contacten en een goede band met je partner. Je bent iemand die graag alleen zijn/haar gangetje gaat en dat zal je ook nu hebben. Over het Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet er rekening mee houden dat je deze week veel met werk en zakelijkheden bezig bent. Je hebt daardoor niet altijd tijd om met je partner leuke dingen te doen. Ook kun je wel eens wat chagrijnig zijn en daardoor wisselvallig in de omgang met je partner, gezin of bij Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je deze week erg vrolijk en dat zal je ook uitstralen. Je komt aantrekkelijk over en vindt het erg fijn om je partner te verleiden. Je vindt je uiterlijk belangrijk en het is dan ook een week om hier veel tijd aan te besteden. Het zal dan ook een romantische week worden, waarbij je Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een week, waarin Maagden sociaal zijn en het liefst bij een groep horen. Je wilt van het leven genieten en vindt het leuk om samen met je partner leuke activiteiten te plannen. Je kunt dit maar beter ook doen, omdat je maar nooit weet wat er allemaal kan gebeuren later Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt een week, waarin je zacht en sympathiek bent, maar dat valt niet altijd goed bij mensen. Er zijn namelijk mensen, die jou dan juist uitproberen en dit kan je gemoedstoestand wel eens dusdanig beïnvloeden dat je zelf negatief gedrag laat zien. Let op dat je hier Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het wordt een drukke week, waarin je veel met de zakelijke kant van je relatie bezig bent. Daardoor heb je minder tijd voor je sociale leven, maar vind je over het algemeen voldoende tijd en ruimte voor je partner en familie. Tracht duidelijk te zijn en geef eerlijk aan als je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt mysterieuze energie en dat kan jou flink prikkelen. Je hebt behoefte aan verandering en zoekt geregeld spanning op. Zorg wel dat je je partner hierin betrekt, omdat je anders conflicten kunt krijgen. Je hebt namelijk een sterke seksuele aantrekking op je partner, maar Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je moet deze week opletten dat je op zakelijk gebied erg actief bent, waardoor je iets minder aandacht voor je partner kunt hebben. Met name dinsdag t/m donderdag kan je beter geen al te drukke planning op privégebied hebben. Het is ook belangrijk om je partner duidelijk Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het wordt op gebied van relaties een relaxte week, waarbij er geen ogenschijnlijke problemen lijken op te treden. Je bent van nature warm en zal zeker liefdevol tegen je partner en andere geliefden zijn. Je bent een groot deel van de week bezig met het bezoeken van vrienden en Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
In tegenstelling tot het eind van de vorige week zal je energie te wensen overlaten. Het is een relatief relaxte week, waardoor je ook niet veel energie nodig hebt. Trek je dus soms lekker terug en besteedt tijd aan je partner en andere mensen die belangrijk voor je zijn. Neem Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Waterman

Algemeen
De energie is deze maand vooral gericht op carrière en persoonlijke behoefte om te ontwikkelen. Er is een verandering te bespeuren, omdat veel planeten retrograde bewegen. Daardoor zullen je driften ingetoomd worden en is er meer ontspanning. Het zal belangrijk zijn je charme en vaardigheden te Lees meer


Schorpioen

Algemeen
Vermijd deze maand obstakels en vertragende zak. Richt je op dingen, waarvan je weet dat je daar succesvol in bent. Je bent gevoelig en mensen kunnen je tegenwerken en voor weerstand zorgen. Laat je niet tegenhouden en dwing een goede maand af. Voor mensen die met studie bezig zijn, hangt er storende Lees meer


Weegschaal

Algemeen
De planetaire energie zal krachtig op je carrière gericht zijn. Dit komt voornamelijk door de energie van Mercurius die zorgt dat je carrière belangrijker voor je zal zijn dan andere aspecten in je leven. Dit zal pas de 2de helft van de maand zijn. Het 1ste deel zal de energie in evenwicht Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je bent deze maand daadkrachtig en kunt intense met die dingen bezig zijn, die je wilt bereiken. De planetaire stand is zeer gunstig om zakelijk goed te presteren. Let op dat de planeet van het huiselijke leven, Mars, zeer dominant is. Daardoor zal je geregeld tegenwerking ondervinden van familie of je Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Er wordt voorspeld dat familiale en mentale aspecten in je leven de meeste energie zullen krijgen. Je moet op gebied van carrière en je persoonlijke ontwikkeling even geduld hebben. Je moet verder ook opletten dat jouw eigen interesses voor jou belangrijker zijn dan die van anderen. Tracht op te Lees meer


Boogschutter

Algemeen
Het is een maand waarin je zeer gemotiveerd kunt zijn om je op zakelijk gebied te profileren. Je kunt veel succes behalen, mede omdat de planetaire stand daar uitstekend voor is. Je zult deze maand echter minder energie krijgen om met je mentale gestel bezig te zijn en ook zal je minder tijd besteden aan Lees meer


Ram

Algemeen
Deze maand bereik je veel door enthousiasme en sterke ambities. Daardoor kun je dingen doen, die je misschien verrassen. Je kunt je dan ook prima ontwikkelen. Het zal belangrijk zijn de hele maand naar je innerlijke stem te luisteren en intuïtie te volgen. Deze zal aangeven wat je kunt doen en hoe je Lees meer


Stier

Algemeen
Er lijkt een strijd te zijn tussen je emotionele en je rationele kant. Je wilt aan de ene kant leuke dingen doen, waarbij geld geen rol speelt. Je kunt wat lui zijn en wilt vooral activiteiten doen, zoals met je partner er op uittrekken, vrienden bezoeken of evenementen bezoeken. Aan de andere kant vraag Lees meer


Vissen

Algemeen
Je zult een redelijk evenwicht ervaren tussen je zakelijke leven en de tijd en aandacht die je aan je gezin of familie wilt geven. Daardoor zal het een emotionele, maar fijne maand worden met kansen om te ontwikkelen, maar ook om voldoende liefde en vriendschap te krijgen. Je moet op je emoties letten, Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het kan een prima maand worden. Dit komt, omdat er krachtige kosmische energie in je teken staat. Hierdoor zal jouw karakter positief geprikkeld worden en kun je daardoor nieuwe doelen stellen en financieel veel bereiken. Je bent sociaal gezien aantrekkelijk en dat zorgt dat mensen vaak positief op je Lees meer


Leeuw

Algemeen
Er is deze week energie, die gericht is op geluk met gezin en familie. Ook zal je op mentaal gebied erg veel energie krijgen. Carrièreproblemen en verlangens zullen wat minder energie krijgen, maar dat is goed, omdat je dus weinig te duchten hebt. Je zult meer bezig zijn met plezier en liefde en Lees meer


Maagd

Algemeen
De energie is gericht op het ondernemen van actie. Ook je persoonlijkheid kan een flinke stimulans krijgen, waarbij je vrijheidslievende kant versterkt wordt. Je moet opletten dat je niet te vrij wordt en aan anderen voorbijgaat. Je kunt dan weinig flexibel zijn en past je moeilijk aan andere mensen of Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag