Terug naar overzicht

De Nieuwe Maan in Maagd

geschreven door:

Medium Simone op 22-09-2017 om 09:41

De Nieuwe Maan in Maagd van 20 september 2017

Iedere Nieuwe Maan vertegenwoordigt het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus van 28 dagen.

De Nieuwe Maan van 20 september 2017 kan onverwachte verandering in je leven brengen, waardoor je meer bewust wordt van je diepste karmische zielenwond.

De Nieuwe Maan van woensdag 20 september 2017 valt op 27º in het aardeteken Maagd.
Deze Nieuwe Maan in Maagd laat aanpassingen en verfijning van voorgenomen veranderingen zien die voortvloeien uit de krachtige Zonsverduistering in Leeuw van 21 augustus 2017.
Verduisteringen markeren het begin van een fase van zes maanden waarin doelen worden nagestreefd.

Iedere Nieuwe Maan in de verduisteringscyclus vertegenwoordigt een nieuwe ontwikkelingsfase in ieders leven en dromen.

De Nieuwe Maan in Maagd brengt ons terug naar pijn uit het verleden. De Zon opposiet Cheiron maakt je bewust van je karmische wond die zo beschadigd is en pijnlijk kan zijn waardoor het je leven beïnvloedt om het leven te leiden zoals jij dat wil. De oppositie van de Zon en Maan met Cheiron in Vissen laat ook zien dat methodes of verwachtingen moeten worden aangepast om een diepe zielenwond te kunnen genezen.

Grote kans dat deze veranderingen worden doorgevoerd door de krachtige ondersteuning van Uranus in Ram!
Deze Nieuwe Maan staat echter inconjunct op Uranus in Ram en dat betekent dat er omstandigheden zijn waardoor wijzigingen noodzakelijk zijn om gestelde doelen haalbaar te maken.
Om vooruit te kunnen in dit leven moeten we ons richten op het helingsproces. Daarom is het zo belangrijk om tijdig afscheid te nemen van een situatie die niet langer wenselijk is en weer nieuwe doelen te stellen voor de toekomst.

De invloed van deze Nieuwe Maan duurt vier weken tot en met de Nieuwe Maan van 19 oktober 2017. De beste tijd voor een nieuwe start en voor het starten van nieuwe projecten is in de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus, de periode van de Wassende Maan. In dit geval van 20 september 2017 tot 5 oktober 2017, de volgende Volle Maan in Ram.

Deze Nieuwe Maan valt in de periode waarin de oppositie tussen Jupiter in Weegschaal en Uranus in Ram sterk voelbaar is. Plotselinge gebeurtenissen brengen belangrijke veranderingen in ieders leven. Feit is wel dat hoe beperkter je hebt gevoeld, hoe ongunstiger de verandering zal zijn, vooral de financiële gevolgen. Vaak is verveling de oorzaak van innerlijke onrust. Velen van ons gaan een hele nieuwe start maken. Maar een grote verandering is moeilijker voor jezelf, partner, vrienden en familie. Probeer daarom nieuwe creatieve manieren te vinden om de verveling te verlichten zonder je leven totaal op zijn kop te zetten.

Het inconjunct van de Zon en Uranus in Ram tijdens deze Nieuwe Maan kan je nerveus, gespannen en angstig maken. Er is sprake van een vorm van druk om te veranderen door een overheersende persoon of een situatie. Een onverwachte gebeurtenis of verandering op het werk kan je dwingen om je routine, gedrag of plannen te veranderen.

Probeer om flexibel te zijn en jezelf aan te passen aan veranderende omstandigheden. Laat je meedrijven met de kosmische golven. Wanneer je tegen de stroom inzwemt, krijg je weerstand, is er verlies en mis je goede mogelijkheden.

Het doen van zorgvuldige Maagd-aanpassingen is de juiste weg

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)