Terug naar overzicht

Energie is the key.

geschreven door:

Medium Moon op 14-04-2017 om 15:30

Lieve bellers antwoorden van het Universum voelen mediums en paragnosten goed. Maar ook jij zelf voelt veel mensen vragen mij antwoorden, vaak is het een klank die je ingeeft en jouw antwoorden versterkt.
Vanuit ons groot Universum worden vele boodschappen gegeven het gaat hierbij ook om trillingen die ik voel en invoelen kan op de juiste boodschappen. Graag help ik jullie ook deze lente weer. 2017 is een jaar van Nieuwe tijdskinderen, die oude zielen zijn met nieuwe energie die veel licht mogen laten schijnen over onze aarde. Ook wel rekening houdende met onze eigen energie dus droom van het mooie ook voor jezelf en andere om je heen,pas dan kan je ze ook verwezenlijken. En schoon jezelf goed op.
Negatieve energie laten we los als tandplak dat verwijderd wordt bij onze tandarts. Dus veel wandelen, lekker licht bewegen en oosterse Yoga technieken zijn essentieel voor een goede stroom in ons hoog gevoelige lichaam. Tevens breng je jezelf in balans door goede innervibers. Ik wens jullie een voorspoedige lente met veel liefde, warmte en gelukkig zijn. IK help jullie op de goede weg. XX Jullie Moon.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)