Medium Marcelius op 27-08-2019 om 13:23

Ananas superfood!

DE ANANAS

Ze zijn sappig en ze zijn lekker. Echter, het is meer dan alleen de smakelijke en zoete goedheid die ananassen zo geweldig maakt. Ze zijn eigenlijk verbazingwekkend gezond voor je. Deze tropische vrucht bevat een grote hoeveelheid aan vitaminen en voedingsstoffen, evenals enzymen, waardoor het een prachtige aanvulling is op je dagelijkse voeding.

Tien redenen waarom je gewoon een schaaltje ananas per dag moet consumeren.

Het heeft tal van essentiele voedingsstoffen. Ananassen zijn bezaaid met essentiele voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft zoals:  Calcium  Koper  Fosfor  Kalium  B-vitaminen  Vitamine A  Mangaan

Versterkt het immuunsysteem. Een andere goede reden om ananas te eten is,omdat het heeft de geweldige mogelijkheid is om het immuunsysteem te verhogen. Wanneer je slechts een kopje toevoegt aan je dieet, zult je in staat zijn om te vechten tegen de meest voorkomende infecties en deze met gemak verslaan, met inbegrip van de griep en verkoudheid.

Verlaagt de bloeddruk. Heb je een hoge bloeddruk? Als dat zo is, dan zou je kunnen overwegen een kopje ananas op een regelmatige basis te eten. Deze vrucht heeft de mogelijkheid om je te helpen een gezonde bloeddruk te behouden, omdat het kalium bevat, wat een krachtig gereedschap is voor het verlagen van hoge bloeddruk.

Het is anti-inflammatoir ? Als je last hebt van artritis of een andere zwelling in de gewrichten, eet ananas. Het bevat bromelaine, wat bekend staat om zijn vermogen ontstekingen in de gewrichten te bestrijden.

Verbetert het uiterlijk van je huid. Collageen, dat spul dat altijd wordt toegevoegd aan huidverzorgingsproducten, is gevonden in ananas. Eten en de uitstraling van je huid zal verbeteren en je jeugdige gloed herstellen.

Heb je problemen met je spijsvertering, eet ananas.Het is rijk aan vezels, en vezels helpen bij het reinigen van de dikke darm. Als gevolg daarvan zal constipatie en gas, wat vaak bijwerkingen van een slechte spijsvertering zijn verminderen.

Gezonde visie. Als je last heeft van masculaire degeneratie, een aandoening die de gezondheid van de ogen verslechtert, eet meer ananas. De vrucht bevat veel beta-caroteen.

Sterke botten. Het blijkt dat ananas dat ook is. Het is zeer hoog in calcium, wat de gezondheid van botten verbetert.

Exfolieert de huid. Eet meer ananas en je zult de hoeveelheid dode huidcellen die zich ophopen op je lichaam verlagen.

Verbetert de gezondheid van het haar dit verdikt het haar en verhoogt de elasticiteit. Gezondheid is ook lekker.

MARCELIUS MEDIUM HEALER