Terug naar overzicht

Angst verkleurd intuitie

geschreven door:

Medium Ilse op 21-01-2017 om 07:17

We willen ons hart volgen en onze intuïtie leidend laten zijn in ons leven, nietwaar? Dat wil jij toch ook? Hoe kan het dat we zo vaak twijfelen of we het wel bij het goede eind hebben?

Vaak spelen onze gedachten en gevoelens gebaseerd op angst een rol, vertroebelen zij ons vertrouwen in onze eigen intuïtie.

Begrijp je wat ik bedoel? Herken je dit? Soms kan je zelf in paniek raken en verstikt door negatieve gedachten die met jou aan de haal gaan.

Probeer in zo’n situatie goed je gedachten onder de loep te nemen en vraag jezelf af of het waar is wat je denkt en of je zeker kan weten of deze gedachte waar is. Kan je het niet zeker weten, dan stoot je de gedachte af. Deze hoort niet bij jou.

Je buigt de gedachte om en zet het in het licht van liefde, liefde voor jezelf. Jij verdient liefde en geluk. Geef dat aan jezelf.

Voel je voeten op de vloer en zak in gedachte naar je diepe buikademhaling. Kom tot rust. Negeer even je gedachten en denk aan wit licht, een mooi vooruitzicht, een wens of verlangen. VOEL hoe je je voelt en benoem dit.

Houd dit gevoel vast en dit verlangen. Geloof dat het voor jou bedoeld is en dat je beschermd bent op je pad, vertrouw!

Kom in beweging en zoek afleiding. Ga iets doen, afwassen, wandelen om weer goed neutraal te staan en geaard te zijn.

Wees altijd bewust van je ademhaling, voeten en overwin je gedachten van angst en negativiteit. En houd je droom of ideale uitkomst van een situatie waar je mee worstelt voor ogen.

Geloof erin, vertrouw erop dat licht en liefde aan je zijde komen te staan, dat je mag wandelen in het licht. Laat angst en negativiteit jou niet de baas worden.

Bel naar ons voor feedback, je te helpen bij deze worsteling en de situatie goed te bekijken. We staan met jou in het licht en kunnen jou helpen hoe je een bepaalde situatie het beste kan bekijken.

Bovenal maak met jezelf de afspraak dat het donker jou niet langer overschaduwt en jij in het licht hoort te staan. Jij bent bedoeld om in het licht te staan lieve schat, jij verdient geluk!

Houd vol, we zijn er voor je….

Liefs Medium Ilse, box 0046

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)