Medium Marcelius op 10-07-2019 om 12:45

Collodiaal Zilver en Goud

Collodiaal Zilver en Goud Collodiaal zilver is eigenlijk een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopisch elektrisch geladen zilverdeeltjes in gedistilleerd water en is inmiddels bij meer dan 650 aandoeningen succesvol gebruikt.

Het blijkt verkoudheden, griep, allerhande infecties en fermentatieprocessen veroorzaakt door bacterieën, schimmels of virussen te voorkomen en te genezen.
Het bedwingt op een snelle manier ontstekingen.

Collodiaal zilver voor het lichaam en collodiaal goud voor de ziel. Dit komt omdat collodiaal goud een veel hogere frequentie heeft dan collodiaal zilver.

Goud wordt nog het meest gezien als de stimulator van het afweersysteem. Daarnaast is het al langere tijd bekend als geneesmiddel.

Inzetbaar bij: Artritis, artrose, reuma, multiple sclerose, huidzweren, brandwonden, klierziektes, glaucoom, iritis, netvliesaandoeningen, chronische gewrichtsontstekingen, ontstoken botten, hart en bloedvaten, hoge bloeddruk, slagaderverkalking, depressie, cysten in de eierstokken, vleesbomen in de baarmoeder, hoornvliesontsteking en degeneratieve processen.

Kortom een geweldig product.

Marcelius boxnr. 0249