Medium Ilse op 08-04-2019 om 21:30

De Liefde van boven….

De liefde van boven?

Je wacht wellicht op een berichtje van hem of haar?Ergens voel je dat het goed komt en weet je dat je niet voor niets zit te wachten. Maar dan speelt je hoofd ineens een prominente rol in het verhaal.

Je begint te twijfelen aan jezelf en ook aan je eigen gevoel. Ook wel intuïtie genoemd.
Herken je dat? Die twijfel of het toch wel goed zal komen? Dat je iets verwacht en ergens al het antwoord weet? Onbewust en gestuurd door boven, noem het God; het Universum; de Engelen energie voel je het juiste al aan.

Waarom neemt ons hoofd het vaak van ons over en wint het bovendien ook nog vaak? Heb je je dat wel eens afgevraagd? Die twijfels kunnen ook veel onzekerheid met zich meebrengen. Wellicht voel jij je soms ook onzeker en zeker onzeker en vol twijfels in de liefde.

Liefde is iets ongrijpbaars. In de jaren op de lijn krijg ik heel diverse klanten aan de lijn. Liefde brengt over het algemeen vaak onzekerheid met zich mee.
We hebben de liefde en de bijkomende gevoelens niet zelf in de hand en vinden het vaak lastig om ons over te geven aan een hogere spirit. Waarom?

Geloven we niet in de goedheid van God; het Universum en/ of de Engelen energie, of hoe jij het ook benoemt? Hoe sta jij daarin? Geloof jij in de positieve krachten en intenties voor jou vanaf ?boven??

Sinds ik geloof in God ben ik in staat alles veel gemakkelijker te bekijken en ook los te laten. Ik drijf op mijn hogere spirit, de God die mij leidt. Ik vertrouw volledig op de positieve intenties en leiding van ?boven?. Dat geeft mij rust.

Je hoeft het niet alleen te doen! Dat maakt het leven veel eenvoudiger en krachtiger. Onzekerheden verdwijnen en liefde en licht komen je leven binnen. Of je het nu God wilt noemen, Universum of Engelen energie of iets anders?.dat maakt natuurlijk niet uit. Zo lang jij er maar in gelooft!

Ilse, box 0046
Wanneer je je laat leiden door de hogere energie, de bron van liefde en licht. Dan durf je wellicht beter te vertrouwen op de hogere spirit en je intuïtie meer en meer toelaten in je leven. De kans dat je hoofd het dan nog wint is gering en jij komt hierdoor heel dichtbij je gevoel te staan en staat goed in verbinding met ?boven?. Prachtig toch?

Vertrouw op het ?boven?; de spirit. Laat je angsten los en geef ze aan ?boven?, blijf er zeker niet in hangen, in je angsten, twijfels en onzekerheden. Vertrouw er maar op. We worden allemaal geholpen, we staan niet alleen in ons leven.

Laat je intuïtie er zijn en laat de dingen komen zoals ze bedoelt zijn en mogen komen. Ga niet langer met je hoofd alles analyseren en evalueren, maar geloof in de kracht, liefde en het licht van God, het Universum, de Engelen energie, de Bron of hoe je het zelf ook wilt noemen.

Vertrouw erop en maak je leven gemakkelijker en de liefde luchtiger!

Heel veel liefde voor jou!
Ilse (Box 0046)