Terug naar overzicht

Groeien door blokkades

geschreven door:

Medium Elvira op 24-01-2018 om 12:48

Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere manier naar gaat kijken zul je zien dat ze juist een mooie gelegenheid tot groei bieden en een goede richtingaanwijzer zijn in hoe je goed verder kunt komen.

Blokkades kun je zien als verstoringen in energie die zich vast zetten in je lichaam, je chakra’s en je aura. Dit ontstaat door gedachtes, emoties en gevoelens uit dit en vorige levens die te maken hebben met bepaalde ervaringen en gebeurtenissen. Hieruit kunnen patronen ontstaan die tijd nodig hebben om opgeklaard te worden.

Blokkades zijn er echter niet voor niets. Vanuit een bepaalde situatie zijn ze ooit ontstaan waardoor je dingen bent gaan doen in die periode met de kennis die je toen had om jezelf te beschermen. Dat kun je een patroon noemen. Als je ouder wordt kunnen deze patronen je in de weg zitten. Door de onderliggende gevoelens te verwerken en de gedachtes en innerlijke overtuigingen helder te krijgen kun je deze herzien. De weg hier naartoe brengt je steeds meer innerlijke wijsheid wat je kunt zien als groei. Oude overtuigingen verliezen hun kracht en nieuwe gedachtes die je steunen en sterken krijgen nu ruimte.

Door steeds meer vrij te raken van je blokkades lopen de dingen gemakkelijker in je leven. Je staat meer in je kracht, bent minder kwetsbaar en ware liefde komt meer naar je toe en leeft ook meer in jou. Je ervaart minder belemmeringen en blijft ook overeind als het eens wat minder goed gaat. Je voelt meer rust en minder stress. En zo zijn er nog veel meer positieve veranderingen.

Een energetisch werker/therapeut, paragnost, reader of healer kan je helpen inzicht te krijgen in je blokkades en de betekenis en oorzaken hiervan helder krijgen. Eveneens wordt duidelijk wat gedaan kan worden om de weg vrij te maken naar jouw persoonlijke geluk en een healer kan ook heling geven hieraan en blokkades verwijderen.

Soms kom je er zelf niet helemaal uit en dan kan het fijn zijn als een ander een helder lichtje hierop schijnt zodat je weer goed verder kunt en ook verder komt.

Lieve groet,
Elvira ( box 0243 )

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)