Medium Joanna op 22-08-2020 om 13:03

Ik stel me even voor en vertel iets over droomverklaringen

Hallo lieve mensen, ik ben Joanna, een nieuwe coach hier bij Astro Angels. Ik vind het echt heel fijn dat ik hier mag zijn om mensen te helpen om meer inzichten te krijgen in hun leven, over wat er allemaal gebeurd en welke richting je het beste op kunt gaan. Ik ben open en eerlijk, en sta met beide benen op de grond. Ik geef jou de antwoorden die ik doorkrijg, soms zullen het antwoorden zijn die je liever niet wilt horen maar….ze hebben een betekenis en is het aan jou de keus of je er iets mee wilt doen of er iets van wilt leren. Die antwoorden heb je echt nodig ook al zijn ze niet leuk, of je moet toch graag in het patroon willen blijven waar je al in zit maar toch moeilijk mee hebt. Ik vertel je iets over droomverklaringen, je hebt de standaard antwoorden die je op internet kunt vinden maar vaak is dat alleen gericht op één woord/onderwerp want je kunt daarin alleen maar op één woord zoeken en niet je hele droom uitleggen zodat je het juiste antwoord krijgt, maar achter elke droom zit zoveel meer dan een standaard antwoord. Dromen uitleggen vind ik ook echt heel erg leuk, je gaat samen de diepte in over de betekenis van een droom en vaak staan mensen perplex over de antwoorden waar ze toch herkenning uit halen. Soms gebeurd het wel eens dat je denkt, nou met die uitleg kan ik helemaal niks, komt niks van overeen met mijn doen/laten/leven en toch…toch krijg ik dan later vaak te horen “Joanna, ik heb er later nog eens beter en dieper over nagedacht en toch weet ik nu wat jij hebt bedoeld” Hoe fijn is dat? Dromen zijn er echt niet voor niks, ze willen jou echt iets vertellen, in je dromen verwerk je veel, je onderbewustzijn komt dan aan het woord maar je moet het wel begrijpen. En dat is de reden dat ik heel graag dromen verklaar. Een droom verklaren doe je niet zomaar eventjes, je hebt daar wel de tijd voor nodig want gaandeweg dat ik dingen doorkrijg, en met jou praat over de verklaring, kan er zomaar ineens weer een nieuwe wending bij komen, vaak is het ook nog mogelijk dat een overleden dierbare je iets te vertellen heeft wat met de droom te maken heeft. Ik wens jullie allen fijne dromen toe!

Joanna box 0007