Medium Ilse op 16-09-2020 om 07:02

Universele liefde

Na het in de ogen kijken van je wellicht in de meest agressieve vorm van een les. Een voor jou gevoel mislukte relatie, een relatie die nog niet af is. Of welke les je dan ook maar ervaart momenteel. Hoe kom je verder met deze ervaring?

Alleen is maar alleen

Het mooiste is als je elkaar de hand reikt en een hand zoekt als je die nog niet hebt gevonden, om dat te vinden. Het gevoel om er alleen voor te staan is niet prettig en soms zelfs schrijnend. We zijn met velen op aarde en er is altijd in ieder geval 1 persoon die je verder zou willen helpen. Durf jij wel om hulp te vragen aan een ander?

Samen

Samen sta je sterk en dat blijkt ook zo te zijn. Welke vorm je ook kiest en waar je iemand vandaan haalt. Gedeelde smart is halve smart. Deel je emoties en ervaringen tenminste met iemand zodat jij je hart kunt luchten en kunt delen wat je hebt ervaren. Je zal zien dat het je verlicht, je pijn en verdriet verzacht.

Emoties

Bij deze ervaringen mogen emoties er zijn en daar ruimte voor krijgen. Dit ben je waard en je zal zien dat je gaat stromen. Emoties zijn een uiting van een bron die je dichterbij de universele liefde brengen. Laat ze er zijn en zoek jouw manier om ze te ondersteunen in hun kracht. Je schrijft, tekent, praat, mediteert of bid. Het maakt niet uit welke vorm je kiest. Als je er maar een kiest. Dit zal je zuiveren en nieuwe inzichten geven.

Een ‘GOD’

Een ‘GOD’ is bij en in ieder van ons aanwezig. Niemand uitgezonderd. De vraag is alleen in hoeverre jij dit begrijpt dan wel inziet dan wel hier iets mee doet. Hij of de Bron of de Engelen of jouw zielen die je helpen, zullen jou zuiveren van het kwaad en je negatieve lading van jou afhalen. Maar dan moet je wel in staat zijn om je hiervoor open te stellen en hierin te geloven. Kan jij liefde ontvangen door al je ervaringen?

Vergeving

Zaak is ook dat je vanuit de kracht van de liefde die jij hebt ontvangen van de zielen, GOD, de engelen, dat je de liefde weer doorgeeft op aarde in de vorm van vergeving. Als jij deel wil zijn van de universele liefde, geef dan ook zelf het juiste voorbeeld. Ga zeker niet in een verslagen rol zitten waaruit blijkt dat je de liefde niet bezit. Je hebt het immers al ontvangen. Vergeten hoeft niet. Maar vergeven doe je tweeledig. Voor jezelf en voor de ander. De energie tussen jou en de ander wordt hierdoor gebalanceerd en gereinigd. Het verdriet geef je weer terug aan de Bron, GOD of hoe jij dit ervaart.

Universele liefde voor jezelf

Belangrijk is dat je de liefde in jezelf en de ander blijft of opnieuw gaat zien. Hoe je dat doet is te beseffen dat je een geliefd persoon bent en alle zegen en liefde op jou rusten van de Bron, GOD en andere zielen en engelen. Ze zorgen voor je dus ergens sta je er niet alleen voor. Soms kan je je zo toch alleen voelen, maar het tegendeel is waar. Jij bent het waard in al jouw glans! En niemand kan boven deze energie van de universele liefde uitsteken. Dus ook geen enkel persoon kan jou deze liefde ontnemen.

Universele liefde omarmen

Zodra jij dit voorgaande begrijpt en je ondanks alle ervaringen en lessen in je liefde kan blijven voor jezelf en de ander dan zul je zien dat je wat verloren is gegaan dubbel en dwars in je leven zal ontvangen. Jij bent er klaar voor om nieuwe ervaringen te creëren. Jij zal datgene aantrekken wat jij nodig hebt en waarnaar jij verlangt. Dus probeer dit ook te geloven in diepe dalen waarin lijkt dat er nergens meer een uitweg op positieve nieuwe ervaringen lijkt.

Omarm de universele liefde, de liefde uit de bron van oneindige liefde. Het grootste geschenk dat we mogen ontvangen in het leven is liefde. En jij bent een van de zielen die op aarde wordt beschermd maar bovenal geliefd wordt. Gewoon omdat jij liefde vanuit de kern bent. En als je dat beseft dan komt er een overvloed aan liefde op je pad en zul je weer glinsteren als nooit tevoren.

De universele liefde is oneindig groot, onbegrensd en levend. Put daar je kracht en heling uit en neem een ander in vertrouwen om jou bij te staan in een fase die alleen niet draaglijk is voor een mens. We zijn samen 1 wereld waarin jij een deel van de schepping bent die ook wel liefde wordt genoemd. Je bent dus al universele liefde. Alleen soms zien we dat even niet. Vandaar dat ik je daar even van bewust maak.

Veel liefs Ilse (Box 0046)