Terug naar overzicht

Wanneer gaat mijn verlangen in vervulling?

geschreven door:

Medium Ilse op 31-07-2018 om 21:09

Je zit op het terras en staart wat voor je uit. Het is vakantie. Iedereen om je heen lijkt zich te vermaken, op vakantie te gaan met het gezin of zijn of haar partner. Jij zit daar aan een frisje op het terras alleen.

Je belt de lijn wanneer er nu eindelijk voor jou ook eens veranderingen gaan komen. Er worden mooie dingen gezien en gezegd en je krijgt even hoop.

Een aantal maanden later lijkt er nog weinig te zijn veranderd. Je lijkt de moed bijna op te geven. Vraagtekens zijn zichtbaar boven je hoofd te zien. Waarom laten uitkomsten soms zo lang op zich wachten?

Wanneer we vertrouwen op de liefde en dat engelen, het universum, de kracht en liefde van God het allerbeste en liefdevolle met ons voor hebben. We in staat zijn om controle los te laten over een bepaalde situatie. Dan zullen je verlangens op den duur echt wel uitkomen. Je verlangens en dromen uiten en vertellen, ze vervolgens loslaten in liefde en vertrouwen.

Lijkt soms lastig, maar we kunnen de verlangens niet afdwingen en de tijd niet vooruit duwen. Ik zie, hoor, voel en weet veel als Angel en help jou vanuit liefde zoveel mogelijk op weg. Heb soms gewoonweg iets van geduld en laat het leven je ook verrassen!

With LOVE Ilse

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)