Annebeth

Annebeth
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0118
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline
Welke oorzaak er ook is voor de situatie waar je in zit en tegenaan loopt, graag ga ik met je in gesprek en bied je een luisterend oor en advies. Als kind was ik al heldervoelend/helderziend- en wetend. Ik kijk in de ziel en krijg informatie via beelden, gevoelens en kleuren. Dit vertaal ik op een heldere manier naar jouw persoonlijke situatie en evt. ook in de vorm van een 'SoulPainting'. Dat is een helende schildering in kleur, gemaakt in afstemming met je ziel.
Ook werk ik via kaartleggingen en ontvang ik via de letters van het alfabet informatie met de pendel. Contact met dierbare overledenen, engelen en gidsen.
Verder kan ik je een healing op afstand geven. Dit heet SoulBodyFusion, een hele simpele manier om meer in je lichaam te zijn en het licht van je ziel te ervaren. Het werkt diepgaand tot in je cellen, rustgevend en helpt je meer in je eigen kracht te staan.
Ik kijk er naar uit je te begroeten hier op AstroAngels, 
 
Liefs,
 
Annebeth

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Geen reviews gevonden