Anora
offline
Box 0239

Anora

NederlandsEngels

Over mij

Hallo mijn naam is Anora. Ik ben al vele jaren werkzaam als medium, paragnost en magnetiseur. Ik ben helderziend, heldervoelend, helderwetend en ook heb ik de gave om contact te leggen met overledenen.

Vraagstukken

Ik sta tot u dienst bij het oplossen van al uw vraagstukken. Of het nu gaat om relaties, werk, gezondheid, liefde, geld, kinderen, dieren, blokkades, keuzes maken, de juiste weg vinden… alles is mogelijk. Wees gewoon uzelf, ik ben betrouwbaar en zal er alles aan doen om u verder te helpen. Zodra u mij belt, maak ik verbinding met u en stem ik mij op u af en hierdoor kan ik trefzeker antwoorden geven op al uw vragen op welk gebied dan ook.

Lenormandkaarten en de Pendel

Ik kan voor u de lenormand kaarten leggen of pendelen als bevestiging om een nog beter beeld te krijgen in uw toekomst of situatie.

De kaarten geven een kijkje in u verleden, heden en toekomst.

Psychometrie

U kunt mij ook voor een fotoreading benaderen. Bij een fotoreading krijg ik zeer specifieke informatie door van een persoon en/of bepaalde personen die aan of met u verbonden zijn.

Healingmedium/Magnetiseur

Je hebt naast je fysieke lijf ook een energetisch lijf en dit lijf heeft een “geheugen”, dus kwalen uit het verleden kunnen een stempel blijven drukken op je lijf en leven. Als healingmedium kan ik deze “blokkades” weghalen. Je kunt je lijf eigenlijk vergelijken met een grote fabriek. Op het moment dat een lopende band niet werkt loopt de hele fabriek in de soep. Zo werkt je lijf eigenlijk ook.
Dus wat ik doe, ik tune in op uw energie, zoek blokkades en ga samen met u zoeken naar oorzaken en oplossingen. Dat wat een healer met healing kan zien of voelen is informatie op energetische niveau. Het healen gebeurt door de healer op fysiek niveau maar ook op het mentaal niveau van de mens, dus het totaal beeld.  Wel moet ik u meegeven dat U van mij geen medische kennis kunt verwachten of dat ik een diagnose kan stellen. Een healer is geen arts of dokter.
Healing op afstand is mogelijk, als ook mijn stem “werkt” helend .
Ook ben ik in staat u tijdens ons gesprek, weer een stuk rust en energie te geven die u op dat moment nodig hebt.

Coaching en Begeleiding

Als paragnost werk ik tevens als Life coach en gesprekspartner. We zijn steeds meer op zoek naar ons ware zelf, hierbij worden ons lessen voorgelegd, spiegels voorgehouden en komen we in situaties terecht waar we niet om vragen, maar die ons wel overkomen. Herkennen, erkennen, acceptatie, loslaten van “oude” angst.
Oude gedachten patronen herkennen en hoe hier mee om te gaan.

Ik ga samen met u proberen tijdens het gesprek om u “Wakker”(Bewust) te maken.
Zelfreflectie, is de sleutel om het “oude” los te laten.
Vanuit deze diepgang reik ik u de handvatten en inzichten aan zodat u verder kunt vanuit dit NU, en laat ik u het natuurlijk verloop van uw proces zien. Ik geloof tevens in de wet van de Secret als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug komt, heb vertrouwen en alles komt goed, er is overvloed.

Anora

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
marya
Geplaatst op: 23-12-2019 om 01:12:57
Zonder extra informatie te vragen wordt direct de juiste informatie en aanvullende informatie verstrekt. Bijna eng te noemen zoals Anora alles correct benoemd en vermeld wat er nog te verwachten is. Zeer duidelijk en fijn om te spreken. Een aanrader !
Mar
Geplaatst op: 23-07-2019 om 12:11:10
Heel fijn gesprek. Voelt heel goed in en benoemt de zaken / situatie over de persoon of kwestie precies zoals het is ! Versterkt en geeft rust. Zeer tevreden over Anora