Celeste
offline
Box 0286

Celeste

NederlandsEngels

Over mij

Celeste, Medium, Contact met overledenen, Coach, Engelen kaartlegster, Helderwetend, Heldervoelend, Healing op afstand, Energie, 

Lief medemens, 

Heb je het even moeilijk? Zit je er even door heen? Of ben je gewoon nieuwsgierig? 

Aarzel niet om bij te bellen. Met liefde zal ik je proberen te helpen. Je kunt voor allerlei vragen bij mij terecht, bijvoorbeeld over liefde of werk,  of wil je een boodschap ontvangen die op dit moment voor jou van belang is?
Geen vraag is mij te gek. Ook contact met overleden dierbaren kan ik voor je proberen te leggen. Via jouw naam, of die van een ander, voel ik in op jouw of die ander zijn energie.

Engelenkaarten

Ook leg ik de engelenkaarten wanneer ik voel dat een boodschap via deze kaarten nodig is.  

Medium

Ik ben actief als medium en mag hierbij gebruik maken van mijn gaven. Zo ben ik helderwetend en heldervoelend. Ook ben ik reiki master en kan ik een healing op afstand geven. 

Warme en lieve groet, Celeste

Meer lezen
Lees minder

Planning

* dagelijks op de chat beschikbaar * telefonisch zoveel mogelijk op: woensdag, vrijdag, zondag en zaterdag (de overige dagen probeer ik er in de avonden zoveel mogelijk voor jullie te zijn)

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Anoniem
Geplaatst op: 11-05-2020 om 00:54:09
Lieve celeste, na 2 jaar herinner ik al Jou woorden weer, en je had GELIJK over alles. Ik wil u onwijs graag spreken en heb de sms melding aanstaan!
Nunu
Geplaatst op: 24-10-2018 om 13:02:17
Kunt u zo om 13u10 online komen?
anoniem54
Geplaatst op: 02-06-2018 om 21:43:41
dankuwel voor het gesprek u had snel mijn en haar energie snel te pakken en wist mij ook nog een boodschap door te geven over een toekomstig weekendje weg daar zie ik nu ook wat minder tegenop