Davy

Davy
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0172
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngelsDuits offline

Zoek je een ander soort medium? Sommigen noemen mij daarom ook een large ;)).

Natuurlijk zijn er allemaal dingen die je wenst dat in vervulling gaat, maar de enige reden dat je die wensen hebt is omdat je hoopt je beter te voelen als die voorwaarden in je leven zijn. 
Emotionele afhankelijkheid naar dingen buiten je zijn dan gegarandeerd net als het feit dat je van die dingen afscheid moet nemen, vroeg of laat.

Ken jezelf

Daarom sta ik je graag bij het onvoorwaardelijke punt van geluk in jezelf te vinden waardoor je voor jezelf garandeert dat je wensen zich sneller aan zullen dienen in je leven. 
Simpel gezegd, je bent nu en zult altijd nu zijn. Je bent nooit in het verleden of in de toekomst, altijd nu. In dit nu moment trek je aan wat bij je past en dat is direct verbonden met wie jij denkt dat je bent.

Ben je niet goed genoeg? Dat zal je leven dat aan je geven. Ben je prachtig? Dan zal het leven dat aan je geven. Ben je lelijk? Dan zal het leven dat aan je geven. Ben je geniaal? Etc.

Naar mijn persoonlijke mening is dat wat een medium doet, je weer in contact brengen met de waarheid dat jij het centrum bent van jouw leven. 
Daarom stond boven de tempel van één van de meest bekende mediums uit onze geschiedenis: “Ken jezelf”.

Toekomst En Jouw Dromen

Ik kan zeker toekomstvoorspellingen doen maar kies daar vaak niet voor om te voorkomen dat je nu in de wachtkamer van het leven komt. Wel weet ik zeker dat je dromen uit kunnen komen en is voor mij alleen de vraag of jij dat toelaat hier en nu. Misschien krijgen je dromen dan een ander gezicht dan jij eist van het leven maar als je goed durft te kijken, is het altijd vele malen beter dan wat je eisde.

Vaak zijn mensen op zoek naar liefde, mensen die van hun houden en maken compromissen om dat in stand te houden. Toch kan niemand van je houden, houden van is geen doen. Iemand kan er wel voor kiezen liefde te zijn. Zodra je dit bewust wordt is het mogelijk om een ‘echte’ relatie aan te gaan. Deze relatie is vrij van emotionele afhankelijkheid en je zal nooit meer zeggen ‘’ik voel mij door jou’’ omdat je niemand meer verantwoordelijk maakt voor de liefde die jij alleen maar zelf, nu, kunt zijn. 

Nu, onvoorwaardelijke liefde zijn, is waar we ‘echt’ naar op zoek zijn en jouw gevoel, je meester en de meningen van anderen, niet meer dan een diagnose waar zij zichzelf bevinden. 
Alleen een gemeen mens kan gemeen doen in de hoop iets te winnen. Een liefdevol mens wenst alleen maar harmonie, vrede en vreugde.

 

Ik wens je het allerbeste,

Davy

 

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
Mir (10-09-2018 om 11:21:49)
Prachtig geschreven Davy, dank