Deara
offline
Box 0105

Deara

Nederlands

Over mij

Hoogsensitief en heldervoelend. Ruim ervaren in het leggen van kaarten. Professional middels de zogeheten school des levens en onder andere studie sph/cmv.

Energieën invoelen en hulp van gidsen 

Ik voel energieën van anderen aan en heb ervaring met gidsen. Als kind had ik al ervaringen op dit gebied. Ook herinnerde ik mij waar ik was voor ik werd geboren en ervaarde ik een Christus- danwel Liefdesbewustzijn nog voor mij daar iets over werd verteld. Allerlei zaken die ik heel normaal vond totdat mij duidelijk werd dat niet iedereen dat (bewust) heeft. Er is een hele periode geweest van het uit proberen te blokken tot aan ermee leren omgaan.

Heldervoelend en Tarot legging

Ik communiceer vanuit mijn heldervoelendheid. Zodra we in gesprek zijn stem ik mij op u af, en kan ik kaarten voor u leggen. De Tarot kan een bron van kennis en wijsheid zijn om situaties vanuit een breder perspectief te bezien. Soms kunnen we opgaan in details waardoor we het grotere plaatje niet (meer) zien. Hierdoor kan twijfel ontstaan over wat nu een juiste keuze zou kunnen zijn. Onder andere bij dit type levensvragen kan ik uitkomst bieden. Met de Tarot help ik u om desgewenst verder te verdiepen en te verhelderen. Het is verrijking van inzicht in jezelf en buiten jezelf, in welke situatie dan ook.

Lenormandkaarten

De Lenormand kaarten brengen inzicht met betrekking tot de toekomst. Dat wat, gezien de omstandigheden van dat moment, te gebeuren staat. Het gaat daarbij om vooruitzichten vanuit de omstandigheden op het moment dat u uw vraag stelt. Afhankelijk van uw keuzes en handelingen vult u mede uw toekomst in. Wat we vandaag doen, kleurt onze morgen. En dat geldt voor iedere nieuwe Vandaag. Dit is lang niet altijd even makkelijk, gezien vele verschillende omstandigheden die deel kunnen uitmaken van het leven. Met Lenormand help ik u een blik te werpen op de toekomst, desgewenst zonder in te gaan op huidige processen. Zoals bij ieder consult werk ik ook hier vanuit helder voelen.

Bewustwording en Awakening

Awakening, letterlijk wakker worden. Bewustwording van datgene wat iedereen in wezen al weet. Het is niet het leren van iets nieuws. Het is de bewustwording van, het (her)inneren van, wat al besloten ligt in een ieder van ons. Niets staat op zichzelf, alles is met elkaar verbonden. We leven in een tijd waarin het onbewuste steeds meer naar voren komt, ons bewustzijn groeit.

Deze woorden gaan uit naar iedereen die deze beschrijving (h)erkent. Ik kan begeleiding en informatie bieden en op deze wijze een stukje meelopen met, en ondersteunen bij uw proces.

 

Liefde en Licht,

Deara.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
anoniem
Geplaatst op: 25-07-2020 om 15:16:44
Leuke meid! had het gevoel dat ze het goed aan voelde moest beetje snel afsluiten ivm mijn beltegoed, SORRY!! maar wil je nogmaals danken voor je hulp! Ik ga je vaker bellen want je voelde goed aan en fijn toch nog even die uitleg van je kaarten en toelichting!! heb het even laten bezinken en ga het contact zelf zoeken!nogmaals mega dank! aanrader mensen!