Debjani
offline
Box 0050

Debjani

NederlandsEngels

Over mij

Hallo mooi mens welkom,

ik sta je bij wanneer de vraag te complex wordt met betrekking tot financieel en werk & liefde en relatie mijn specialisatie is de tweelingzielen reis.


Complexer dan een tweelingziel relatie kan je het namelijk niet in je leven krijgen. De tweelingziel relatie is heftig en intens, er wordt veel van je gevraagd, logisch dat je het soms allemaal even niet meer weet, en gaat twijfelen dat het ook volkomen normaal is binnen deze reis. en je soms behoefte hebt aan iemand die je even een lampje kan schijnen op je blinden vlek. zodat je weer verder kan.


een relatie met je tweelingziel kan pas werken, wanneer jullie ieder voor zich jullie eigen karmische wiel hebben doorlopen, het universum kent geen aardse tijd, dagen en maanden alleen vibratie, energie en frequentie. Jij bent de master over je eigen reis en je hebt zelf de sleutel in handen.


Je kan met mij bellen of chatten voor een consult


Voor een uitgebreid consult, raad ik je aan om een email consult te nemen, en daarin een foto van jou en je zielsverwant op te sturen. Met eventuele geboortedatums, dan kan ik vanuit jullie ziel en geboortehoroscoop zien wat voor jullie de bedoeling is in dit leven en wat de karma is die jullie gaan oplossen.


Ik ben je hier om jou te helpen, dus ik zal ook altijd zuiver en eerlijk werken en soms is dit niet wat je wilt horen maar wel nodig in het moment dat jij dit hoort.


Voel je zelf vrij om alles aan mij te vragen geen vraag is mij te gek namelijk. en er bestaat geen goed of fout het is jou reis

Ik hoop je snel te spreken,


Warme groet Debjani

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Ratna
Geplaatst op: 20-05-2023 om 14:11:41
Lieve Debjani, Ik zal de eerste zijn, die een review plaats want dat heb jij zeker verdiend! Hopelijk volgen er nog meer reviews! Allereerst, heel hartelijk dank voor je snelle antwoord en bovenal zeer uitgebreid verslag.....echt super! Wat ik al vermoedde, had jij bevestigd en de vragen waar ik mee zat, was zeer verhelderend! Zeer bijzonder, dat jij zo diep/goed kon waarnemen, waarom mijn zielsverwant en ik in dit leven moesten tegenkomen en dat het ons vrije wil is, een bepaald keus te maken! Ik kan de lezers zeker aanraden jou te raadplegen, betreffende de taak van zielsverwanten en wat er in de toekomst nog te wachten staat! Voor mij zal in ieder geval een mooi tijd aanbreken en ik laat mij zeker verrassen door die ene persoon, die jij benoemde ! Dankjewel lieve Debjani voor jouw spirituele handvatten, wijze woorden en mooie inzichten! Liefs, Ratna