DeniseLuna

DeniseLuna
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0166
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands offline

Denise Luna Lichtwerker. Uit de Bron, dienstbaar aan de Bron.
Ik ben hier om je te herinneren dat jij het centrum bent van je eigen realiteit en wat de consequenties daarvan zijn.

Als nieuwetijdskind voel ik in op jou energie zodat ik je inzicht kan geven in je persoonlijke ontwikkeling en je verder op je weg kan helpen.

Hulp bij het ascensieproces

Met het ascenderen en de enorme hoge lichtfrequenties die nu op de aarde aanwezig zijn kun je niet langer meer om jezelf heen en kun je niet langer die diepe innerlijke roep tot verandering negeren.

De nieuwe energie trilt letterlijk alles wat ons niet meer dient uit ons systeem en laat geen stuk onaangeraakt. Alles zal naar de oppervlakte komen en durf jij jezelf hierin te berusten en kan je de perfectie zien van alles wat er gaande is, in je persoonlijke leven of op globale schaal? Of blijf je jezelf met man en macht verzetten omdat je sommige dingen niet onder ogen wilt komen? Wat kies jij?

Als leraar van de nieuwe tijd sta ik naast je om jou te ondersteunen te werken voor het Licht in jezelf zodat jij eindelijk gaat / durft te doen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen. Het is tijd alle oude ballast van je af te werpen en je te focussen op dat wat goed voelt voor jou.

Denise Luna


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
M. (10-09-2015 om 15:42:57)
Sorry DeniseLuna, Ik had je net aan de telefoon, mijn verbinding viel helaas plotseling weg omdat mijn beltegoed op was. Het spijt mij, ik ben heel blij met het consult. Liefs, M.
kayleigh (17-06-2015 om 14:56:47)
hi hoi. denise
marcel (17-05-2015 om 22:21:53)
geweldig medium , als ze begint te praten goed opletten ze verteld enorm veel in zeer korte tijd