Erica
offline
Box 0001

Erica

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Mijn naam is Erica en naast heel veel levenservaring kan ik kaartenlezen, zoals Tarot, Lenormand en Engelenkaarten. Of kan ik aan de hand van een foto meer duidelijkheid geven. Daarnaast geef ik spirituele inzichten zodat je weet wat je les uit een bepaalde gebeurtenis is.

Als wij met elkaar spreken, dan stel ik mij op jouw energie in en aan de hand van de kaarten, mijn gidsen en mijn intuïtieve gevoel geef ik jouw handvaten om verder te gaan op jouw pad.

Je kunt bij mij voor vele vragen terecht, Denk aan liefdesvragen (Hoe verloopt deze (nieuwe) liefde? Kiest hij/zij voor mij? Kom ik een nieuwe liefde tegen?) , relatieproblemen (partner, werk, kind), opvoedkundige vragen, carrière gerichte vragen of algemene vragen over het leven zelf.
Gun jezelf dat zetje in de rug !
 
Groetjes Erica
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
kathy
Geplaatst op: 28-10-2021 om 20:56:31
goed
K.
Geplaatst op: 04-10-2021 om 13:42:21
Dag Alida, Ik bel u geregeld. U gaf mij weer een mooi consult, met alle aandacht, met ook toespreken weer vanuit mijn oma. Helaas kon ik niet verder met u spreken, terwijl u nog aan het woord was met door te geven vanuit mijn oma. Ik vind dat jammer, en ook vervelend voor u. Mijn tegoed geraakte weer op. Maar ik wil u weer erg danken, hetgeen wat u mij kon zeggen, deed mij ook al goed. Met u te spreken vind ik altijd fijn. Lieve groet, K.
Ronald
Geplaatst op: 06-04-2021 om 17:53:42
Ik wil graag even met haar praten maar ze is altijd afwezig als ik thuis kom van mijn werk. Ik wil graag even alleen met haar.
Es
Geplaatst op: 05-04-2021 om 23:05:03
Altijd online, nooit bereikbaar. ----------- Beste P. We hebben een melding ontvangen van je, dat medium Erica niet bereikbaar is. Bedankt voor deze melding. Er schijnt een storing te zijn op haar box. En zij was niet aanwezig, vandaar dat niemand het tot heden heeft gemerkt. Wat fijn dat je het hebt aangegeven. Bedankt! En een prettige week gewenst! Astroangels Team
S
Geplaatst op: 03-04-2021 om 08:02:02
Hoi! Ik probeer je al een paar dagen te bereiken. Maar ondanks dat je op online staat krijg ik te horen dat je niet beschikbaar bent(?)