Esther

Esther
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0028
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
Nederlands online

Hallo mensen, mijn naam is Esther ik ben HSP er en geef mensen door middel van heldervoelendheid en horendheid inzichten.

Mijn gave is al van kleins af aan. Doordat het niet erkend werd heb ik er lange tijd over gedaan hierop te vertrouwen. Na behoorlijke transformaties en zelfvertrouwen ben ik er toch mee aan de slag gegaan en dat heeft me al veel mensen gebracht die ik hiermee heb ik kunnen helpen. Schijnbaar zit deze gave aan beide kanten van de familie. Zo heb ik een oom die in de oorlog precies kon vertellen wie er waar waren omgekomen, en aan mijn moeders kant een oma die vele waarnemingen heeft gedaan. 

Het mooiste aan dit werk vind ik de dankbaarheid van mensen die geholpen zijn. Er is geen mooier werk denkbaar in mijn beleving.

Bent u toch nieuwsgierig geworden dan hoor ik u graag! Ik waardeer het zeer als mensen een bericht achterlaten waarin hun bevindingen worden beschreven.

Met warme groet,

Esther


Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Geen reviews gevonden