Fanny

Fanny
netherlands
0909-0708
(€ 0,90/min)
belgium
0907-37071
(€ 1,50/min-credit/€1,15)
Box0017
Review plaatsen
photoreading

SMS alert
De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Nummer
Verstuur

Planning
NederlandsEngels offline
Wees welkom, ik ben Fanny. Ik ben medium, heldervoelend, lenormand/ tarotiste, pendel en in direct contact met mijn gids. Ik bezorg je inzicht en advies in je huidige situatie, je verleden en je toekomst. 
 

Mijn Specialisatie 


Ik werk met de Lenormand kaarten en kan je inzicht en advies geven in je huidige situatie, in je verleden en in je toekomst. Wil je graag wat meer inzichten op je levenspad? Heb je vragen over jezelf, over je partner, je relatie, je kinderen, werk, financiën, omgeving, of een combinatie van al deze factoren. Ik werk ook met de pendel en met numerologie.
 

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 

 
De reading weerspiegelt jezelf om je bewust te maken van je eigen gevoelens. Dit gebeurt in alle eerlijkheid en groot respect voor wie je bent. Door het aanraken van jouw levenssituatie kom ik tot de essentie en wordt er ruimte gecreëerd om je vragen helder te beantwoorden. Het contact is zeer helend, bevrijdend en aanmoedigend. Bij mij kan je terecht met al je levensvragen, geen vraag of situatie is mij vreemd. Het allerbelangrijkste voor mij is dat u zoveel mogelijk waardevolle informatie ontvangt. Mijn specialisaties liggen op relatievlak, financiële en werk gerelateerde problemen, kinderen met een beperking (ADHD, ASS, NLD, borderline...), rouwverwerking. Samen staan we sterker!
 

Wat heb ik van je nodig?


Tijdens een geprek vraag ik naar je naam en je geboortedatum. Op deze manier kan ik mijn energie beter op je af stemmen.  
 
Warme groet,
Fanny

Medium is

Medium kan

Medium helpt bij


Review plaatsen
W (15-03-2019 om 12:43:21)
Wanneer kan ik u spreken?
Fanny (14-03-2019 om 14:52:45)
Fanny. Wanneer kom jij weer online? Zou graag iets bespreken met jou. Waar ik met jou over kontakt heb gehad
Nunu (16-10-2018 om 02:36:07)
Beste Kunt u zich beschikbaar maken zodar ik u nog deze nacht kan bereiken?
Choeke snoepie (08-10-2018 om 23:59:26)
Fanny, je bent een knaller! Je hebt me voorbereid op zware dingen die ik zelf niet wist dat die er zouden aankomen... en nu is het er. Ik vertrouw dat de mooie dingen die je ziet voor mij ik die ook weldra mag beleven. Je bent een supervrouw waarbij je terecht kan voor luisterend oor, HOOP EN KRACHT. Dank je wel.
Kim (28-09-2018 om 16:50:26)
Super fijn gesprek gehad met je vanmiddag.en je wist zo goed te vertellen hoe het zit. Ik ga je advies zeker opvolgen en zal je zeker nog eens bellen. Dank je wel voor de inzichten!