Ilse
offline
Box 0046

Ilse

NederlandsFries

Over mij

Medium, spiritueel boodschapper- en begeleider, channelen met alles wat in het licht en liefde staat als overledenen, engelen en de hoogste God. Antwoorden die er echt toe doen en inzichten geven in jouw situatie. Geen vraag hoeft onbeantwoord te blijven. Het mag je liefde brengen en rust en vrede geven. Biedt nieuwe perspectieven en ik leer je spiritueel ontwaken. Ik kan je visueel meenemen en in contact brengen met je gidsen, engel(en) en begeleiders uit de Kosmos.

Vanuit de Kosmos vertaal ik de boodschappen in begrijpelijke taal met liefde en vanuit licht.

Liefde & relaties

Liefde brengt vaak warmte, vlinders in je buik, gedachten in je hoofd en kan soms zoveel onzekerheid met zich meebrengen. Liefde is zo ongrijpbaar en we kunnen het gevoel hebben dat we alle controle verliezen en dat ons gevoel de overhand neemt. Welkom in de wereld van de liefde, zeker als we in verbinding staan met onze (toekomstige) partner. We komen onszelf soms tegen in elkaar, zien meer de ander dan onszelf staan. Willen dat het lukt? Of we weten niet of dit het of hem/ haar dan wel echt is. Onenigheid, irritaties of scheve verstandshoudingen. Alles kan en mag er zijn in de liefde. Het fijnste is wel de lieve vrede en geluk in liefdesrelaties, toch? Maar hoe kom je tot dat punt alleen of samen? Daar kan ik je in begeleiden. Vraag me graag, ik help je!

Werk

In je werk is het fijn als je je talenten en kwaliteiten kan benutten. Vaak zien we helaas dat dit in veel gevallen niet zo is. Het kan dus zijn dat je op de wipwap staat en graag wil achterhalen en weten waar jouw talenten liggen of waar en hoe je de baan of het werk kan inzetten waar je graag zou willen of wat de bedoeling is dat je gaat werken. Prachtig als jij al je talenten inzet in werk! Dan is wellicht een ander thema jouw vraag? Ik kijk graag met je mee hoe de lijnen liggen in sollicitaties en wat je kan doen om door selecties en processen heen te komen. Wil je voor jezelf gaan staan en daar iets meer mee gaan doen en je weet dit niet helemaal goed vorm te geven? Ik help je met duidelijkheid te geven en inzichten. Ik kan je op afstand in je kracht zetten en je energie zo helpen neer te zetten dat je weer geaard bent en in een positieve vibe komt of verder doorgaat. 

Channelen (overledenen)

Mag ik jou troosten bij je groot verlies van een dierbare of dierbaren? Ik doe dat met alle pure liefde. Na 15 jaar channelen en werken met het doorgeven van boodschappen van gene zijde, weet ik echt zeker dat je ze hebt verloren op aards niveau, maar niet op zielenniveau. Ze zijn er zeker hoor. Ik kan ze zien, ik kan jou leren ze te zien en naast boodschappen doorgeven, kan ik jou zelf laten ervaren en voelen dat ze er echt nog zijn. De liefde gaat nooit verloren, dat staat voorop. Sta voor mij open en ik geef je doorgang met je eigen liefdevolle zielen die graag met jou in contact willen komen. Zo mooi om met elkaar te blijven communiceren. Ze zijn veilig en in vrede en verlangen naar contact met jou, evenals jij dat verlangt. Ik ben er voor je/ jullie.

Gezondheid

Lichte klachten, pijntjes, onzekerheden over je gemoedstoestand. Daar kan ik op invoelen op afstand. Ik kan je begeleiden naar gezondheid. Je klachten verlichten door inzicht te geven in jouw welzijn en gedachtenstroom die jou soms kunnen blokkeren op de weg naar een optimale gezondheid. Maar natuurlijk ben ik niet de arts die medicatie voorschrijft of behandelingen op medisch gebied verricht. Ik kan met je meekijken tot waar ik dat mag en kan. Waar nodig zal ik je tippen om een arts te raadplegen als ik zover met je mee mag kijken. Ik ben geen arts, wel het medium die ver mag kijken. Twijfel je? Laat me met je meekijken dan vinden we samen de antwoorden die we wel mogen ontvangen.

Alles en nog wat

Je mag gewoon van alles aan mij vragen. Dat je mij belt is niet voor niets. Ik geloof dat we door de Kosmos bij elkaar worden gebracht. Dat ik jou iets mag doorgeven en dat je op de een of andere manier naar mij geleid wordt. Dat is hoe het grotendeels werkt. Ook vragen die dieper gaan over het niet wetende en belangrijke zaken mogen mij gevraagd worden. Ik sta voor je klaar en ontvang je graag met open armen vanuit alle licht en liefde in verbinding met de Kosmos en een groot warm hart.

Tot slot

Zoals iedereen heb ik ook echt mijn talenten. Die liggen op alles waar ik jou mee in beweging kan zetten richting opbouw van je leven. Ik zal antwoorden fijn verwoorden, uitleggen, verduidelijken en uit een positieve energie brengen. Ik geloof niet in hele zwart wit uitspraken. Dat het perse op een manier zal lopen in je leven. Ik geloof dat er ruimte is voor een eigen wil en richting in je leven. Dat geeft de mens vrijheid en lucht om te leven en eigen keuzes te maken. Ik kan je wel helpen meer in de pas te lopen met de Kosmos dat het leven gemakkelijker en fijner maakt. Een leven met meer positieve verrassingen en licht. Ziekte en dood zal ik nooit voorspellen, enkel je een advies geven voor een huisarts als ik een gevoel hiervan zou hebben. Ik bemoei me puur met licht en liefde en groei in een positieve richting, de weg naar liefde en er helemaal zijn.

Dus wil jij meer richting liefde en licht, antwoorden die vanuit deze bron gechanneld worden en door mij doorgegeven? Dan zou ik mij bellen. Ik hoor je graag!

Dikke knuffel Ilse

 

Meer lezen
Lees minder

Planning

Lieve bellers, Na een jaartje, weer terug van weggeweest! Leuk om je (weer) te horen. Ik zal later even mijn agenda met je delen. Dikke knuffel Ilse

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
O Manzo
Geplaatst op: 03-01-2023 om 08:50:54
Hoi Ilse , wanneer ben jij terug online ? liefs
Ik ben een ster, ik ben licht ❤️
Geplaatst op: 01-12-2022 om 20:46:35
Lieve Ilse, Gister weer een super gesprek met u gehad. U heeft goeie inzichten kan goed aanvoelen wat er speelt, en geeft ook tips en zet me aan het denken. Raad iedereen aan Ilse te bellen die open staat voor mooie inzichten. ❤️❤️❤️
P
Geplaatst op: 15-04-2022 om 20:22:14
Hoi Ilse kan je straks aub even online komen? Gr P
S
Geplaatst op: 06-04-2022 om 05:58:24
Goedemorgen Ilse kan je straks aub online komen? Groetjes
P.
Geplaatst op: 04-04-2022 om 16:02:07
Lieve Ilse, Heb u vorige week voor het eerst gesproken, een zeer fijn gesprek, u voelt dingen zeer zuiver en goed aan. Komt u vandaag maandag nog online? Heb u net gemist.
D.
Geplaatst op: 28-03-2022 om 20:37:26
Hi Ilse, Ik zie net voorbij komen dat je weer actief bent. Na zoveel mooie voorspellingen die zijn uitgekomen, ben ik wel benieuwd wanneer u weer online zal zijn.
Pe
Geplaatst op: 04-04-2021 om 18:09:35
Hoi Ilse kom je vanavond online? Grtjes P
Steef
Geplaatst op: 13-03-2021 om 21:17:19
Ilse wanneer ben je weer aanwezig?
Steef
Geplaatst op: 05-02-2021 om 20:32:57
Wanneer ben je weer online
Steef
Geplaatst op: 30-11-2020 om 17:48:00
Ilse, ik ben terug uit Duitsland, zou je eigenlijk willen spreken
Dame vd kinderen
Geplaatst op: 19-11-2020 om 19:57:51
Wanneer ben je weer online? Heb je echt nodig. Liefs
Dame vd kinderen
Geplaatst op: 19-11-2020 om 15:19:41
Lieve Ilse, Zou je alsjeblieft vandaag online kunnen komen? Er is weer zoveel aan de hand en ik weet het allemaal niet meer. Het is verschrikkelijk wat mijn zoon en ik allemaal te verduren krijgen. Help alsjeblieft. Liefs dame van de kinderen
Ricardo
Geplaatst op: 16-11-2020 om 14:32:08
Hoi hoi Ilse. Ben je vanavond online? Ik zit op mijn max. Groetjes. Ricardo
Ricardo
Geplaatst op: 12-11-2020 om 15:35:09
Ilse. Zie je vanavond kans om online te komen. Rond 21.30? Voor mij is het urgent. Groet. Ricardo
S.
Geplaatst op: 12-11-2020 om 14:59:07
Ilse als je vanavond tijd voor mij?
Ricardo
Geplaatst op: 11-11-2020 om 17:45:05
Hoi hoi. Kwam je vanavond nog even online? Groetjes ricardo
Ricardo
Geplaatst op: 09-11-2020 om 20:09:22
Hoi hoi Ilse. Kwam je vanavond nog online? Groetjes
Ricardo
Geplaatst op: 04-11-2020 om 15:57:17
Hoi hoi. De site zegt dat je in gesprek bent maar geeft wel beschikbaar aan. Groetjes ricardo
Ricardo
Geplaatst op: 02-11-2020 om 11:11:18
Goedemorgen Ilse. Ik zou je graag willen spreken. Wat er nu gebeurd is allemaal gaat mijn verstand te boven. Schikt het vanavond? Groetjes ricardo
Ricardo
Geplaatst op: 31-10-2020 om 11:16:59
Hoi hoi Ilse. Is het mogenlijk met je te kunnen spreken? Ligt nogal hoog momenteel. Groetjes. Ricardo