Janny
offline
Box 0139

Janny

NederlandsFries

Over mij

Ervaren paragnoste Janny; Ik leg de Zodiac kaarten voor u en vragen omtrent uw kinderen beantwoord ik graag. 

Kaartlegster

Heldervoelend en Helderwetend ik leg de Zodiac kaarten en aan de hand van een specifieke vraag geef ik advies.

Balans

Ik heb vele werkzaamheden en door het werk en prive omstandigheden heb ik een burnout gehad en weet ik hoe belangrijk het is om je leven in een goede balans te leven. Door ontspanningsoefeningen en meditatie kun je energie weer in balans te brengen.

Inzicht

Ik geef  mensen veel inzichten waar ze meteen wat mee kunnen doen door het beantwoorden van vele vragen via de telefoon. Ik volg ook vele workshops en opleidingen om mij verder te ontwikkelen.  Ik geloof in de wet van de Secret als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug komt, heb vertrouwen en alles komt goed, er is overvloed.

vragen over kinderen

Doordat ik een opleiding als pedagogisch medewerker heb gedaan en jarenlang in de kinderopvang heb gewerkt kan ik goed advies geven aan ouders met jonge kinderen. Mijn intuïtie is door al mijn ervaringen goed ontwikkeld en daar doe ik mijn voordeel mee en kan ik mensen en situaties goed invoelen op afstand door de telefoon.

Liefdevolle groet Janny

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Jolanda
Geplaatst op: 16-05-2019 om 21:35:06
Hallo lieve Janny, Heb je net gesproken. helaas waren mijn credits op. Zo blij met de gegeven reading. dankjewel. Groetjes liefs Jolanda.
Nancy
Geplaatst op: 18-01-2018 om 16:38:28
Dank je wel voor het mooie advies dat je me gaf! Ik ben een stuk opgeluchter en wijzer geworden betreffende mijn situatie!