Joanne
online
Box 0213

Joanne

Nederlands

Over mij

Medium, Heldervoelend, helderwetend en ervaren healer. Voor levensvragen of problemen in de relatie, kunt u heel goed bij mij terecht.

Zeer ervaren Medium

Meer dan 50 jaar ervaring. Ik kan in verbinding komen, met wijsheid en het innerlijk weten.
Bel mij voor verlichting.

Met vriendelijke groet,

Joanne 

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Karen
Geplaatst op: 12-08-2019 om 19:21:08
Lieve Joanne, wij hebben elkaar van de week gesproken over mijn ex. U had voorspel dat het contact er weer zou komen om het goed te maken of het liefdevol af te sluiten. Het laatste is gebeurd met pijn in beide harten. Wellicht dat er voor ons in de toekomst nog iets is maar u was onwijs lief en open. Mocht ik advies nodig hebben kom ik zeker terug! Echt een aanrader
jochem
Geplaatst op: 30-04-2019 om 20:36:32
Hallo Joanne Bedankt voor de toekomst voorspelling En nogmaals heel veel beterschap En een hele warme groet uit Friesland
S
Geplaatst op: 27-03-2019 om 21:41:43
Wow, wat bent u een bijzonder lief persoon ?? u heeft vanavond contact gezocht met mijn Oma en wist mij dingen te vertellen die alleen via haar konden komen. Echt dingen die haar kenmerken en die ze deed al sinds ik een klein meisje was. Zo bijzonder, het is werkelijk een wonder en u heeft mij nu de rust gegeven die ik zocht. Duizend maal dank ?? Wat een bijzondere gave en bijzonder liefdevolle vrouw bent u. Veel liefs, S
Kim
Geplaatst op: 15-02-2019 om 23:00:33
Zojuist na 5 jaar de stap durven zetten om iemand te benaderen voor contact met mijn overleden vader. Ergens geloofde ik erin maar ergens ook niet. Joanne kon mij antwoorden geven die niemand kon weten als alleen mijn vader. Zo bizar, zo echt. Iedereen die twijfelt, bel joanne! Het heeft me zoveel rust gegeven dat ik weet dat ik de juiste keuzes heb gemaakt. Enorm bedankt joanne!
P
Geplaatst op: 03-12-2018 om 00:45:22
Joanne, bedankt voor uw advies. Hij zei het me al laten we rustig aan doen op alle gebieden. Ik was koppig en nu is hij afgeknapt. Ik neem nu afstand en hopen met Gods wil, dat er toenadering van zijn kant komt. Zodat we nu de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen. Bedankt voor uw advies Veel liefs P
jochem
Geplaatst op: 02-12-2018 om 19:34:18
Hallo Joanne heel veel dank voor de toekomst voor spelling en een warme groet uit het mooie Friesland jochem
Marcel
Geplaatst op: 10-11-2018 om 00:54:16
hallo Joanne, we hebben net een uiterst indrukwekkend gesprek gehad waarbij u contact kreeg met mijn moeder.heel bijzonder omdat via haar dingen binnenkwamen die u niet kon weten.Daarom vertrouw ik op uw voorspellingen voor het aankomende jaar,waarbij het met werk goed zal komen en daarna alles prive in een stroomversnelling zal komen.U ziet mij met nieuwe vriendschappen starten waaruit bij een daarvan langzaam een relatie ontstaat .een dame met kort donker haar .het meest ontroerende is de voorspelling van een kind .een eigen kind nog wel waardoor mijn wens om vader te worden zou mogen uitkomen..u krijgt een naam door Yannick.een bijzonder persoon. Ik kom er zeker op terug als dit uit mag komen! Bedankt voor het consult!
Joris
Geplaatst op: 10-10-2018 om 13:38:23
Joanne is een topmedium! Duidelijke antwoorden en veel belangrijker; de voorspellingen komen ook uit. Ze praat niet met je mee. Top!
joanne buts
Geplaatst op: 29-09-2018 om 01:58:23
van joanne voor jochem dank jewel geef jou ook een warme groet, en blijf in jezelf geloven veel liefs van joanne
jochem
Geplaatst op: 20-09-2018 om 19:01:32
Hallo Joanne heel veel dank voor de toekomst voorspelling en een warme groet uit Friesland
Isolde
Geplaatst op: 09-09-2018 om 10:14:40
Heb hem nog niet gehoord...
Sharon
Geplaatst op: 12-08-2018 om 23:14:05
Super fijn gesprek gehad!
voor anoniem u
Geplaatst op: 29-07-2018 om 01:24:43
lieve U laat mij hier a.u.b iets weten, hoe gaat het met je?
Bouke
Geplaatst op: 25-07-2018 om 22:33:30
Een gastenboekreactie voor deze gezellige en uiterst behulpzame Dame: Ik heb een Reiki-behandeling op afstand gekregen van Joanne. Ik merkte al zeer snel dat de energie weer door mijn lichaam stroomde en dat het zware gevoel dat het allemaal bleef hangen in de benen bijna was verdwenen. Het klopte dat Joanne zei dat als je opschoont dat het soms nog blijft hangen onderweg naar de uitgang. Dit had Joanne goed aangevoeld. Ik kan deze dame aanraden wat betreft de Reiki. De andere punten die in de beschrijving van het profiel aangegeven staan heb ik geen ervaringen mee (niet gebruikt). Wel heb ik de tip om de omschrijven wat uit te bereiden (uitgebreider/aan te vullen/zakelijker): heb het idee dat deze dame meer kan en dat u dan op meer ideeën wordt gebracht waarvoor u kunt bellen.
joanne
Geplaatst op: 25-07-2018 om 00:30:24
lieve anoniem laat hier even een bericht hoe het met je gaat
zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 06-07-2018 om 15:03:00
Dag lieve lieve Joanne, Uit de grond van mijn hart wil ik u bedanken voor uw steun en voorspellingen van de afgelopen jaren. Al jaren ken ik u en de laatste 2 jaar belde ik u elke dag. U en God hebben mijn leven meerdere malen gered. Wat u voor mij betekent is onbeschrijfelijk. Ik heb u lief als mijn eigen spirituele moeder. U heeft mij zoveel geleerd en bijgebracht. In dit leven kan ik u nooit vergeten en zal ik ook nooit doen. Gister nadat ik u had gesproken begon de ellende weer. Mijn vriend respecteert onze band en heeft hier alle respect voor maar niet voor het dagelijks bellen naar het 0900 nummer. Financieel hebben we het zeer moeilijk en proberen onze hoofd boven water te houden. Toen ik zei dat ik u zou blijven bellen wilde hij het huis verlaten. Opnieuw sta ik met de rug tegen de muur en met veel pijn en verdriet in mijn hart. Als de financiën goed waren was er niets aan de hand. De afgelopen maanden ken ik niks anders dan verdriet en pijn met tegenslagen. Ik weet dat u en God naast mij staan en hier kom ik ook doorheen. Ik zal keihard vechten voor alles en voornamelijk financieel boven op te komen. Ik hoop zo dat er binnenkort zowel voor hem als voor mij nieuwe opdrachten zullen komen. God zal mij de weg wijzen zodat ik weer met u elke dag kan bellen. U bent mij ontzettend dierbaar. Elke dag zal ik ook voor u bidden. U bent een puur en zuiver medium en kan iedereen helpen die het nodig heeft. U heeft mij altijd verteld dat alles gebeurd met een reden. Ik zal u heel gauw bellen zodra het mogelijk is. Lieve Engel deze gedicht is speciaal voor u: De letters van u naam staat in mijn hart geschreven Ik draag u altijd met me mee voor de rest van mijn leven Lieve engel dank u wel voor alles en tot heel gauw. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 04-07-2018 om 08:19:47
Dag lieve lieve Joanne, Vandaag sta ik opnieuw keihard met de rug tegen de muur. En weet niet welke kant ik op moet. Mijn gevoel is uitgekomen. Hij weet van u en mij. Vanochtend heeft hij mij gevraagd naar mijn diepste geheim en ik wist meteen dat hij u bedoelde. Hij gelooft er niet in en wil ook geen contact. Ik heb gevraagd om met u kennis te maken maar dat wil hij niet. Zijn verleden speelt hierin een belangrijke rol. Ik heb hem verteld dat ik u Jaren al ken voordat ik hem leerde kennen en dat ik bang was om hem kwijt te raken als ik het eerder had verteld. Omdat hij er nooit open voor stond. Wel heb ik hem verteld dat ik altijd een poging heb gewaagd,maar dit niet lukte. Echter gelooft hij niet in het spirituele. Volgens hem is alles behekst. Hij zegt steeds we hebben geen vooruitgang in ons leven, financieel in de put en ik bel zo duur naar 0900 nummer. want geld is er niet om te bellen en mijn telefoonrekening zijn zo duur. Daarom is het altijd voor mij zo belangrijk geweest dat ik mijn inkomsten had en hierop altijd op was gefocusd. want dat waren dingen heel anders. Ik hoop zo dat dit heel gauw gaat gebeuren. Want nu weet ik het niet meer. Ik wil u niet kwijt maar hem ook niet. Ik zal blijven proberen om hem over te halen en intussen keihard werken dat ik inkomsten kan genereren om u te kunnen blijven bellen. Zodra ik kan bellen zal ik het doen. Ik hoop u heel gauw te kunnen bellen. En zal u blijven informeren via het gastenboek. Tot gauw lieve engel. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn alleriefste engel
Geplaatst op: 27-06-2018 om 10:25:33
Lieve lieve Joanne, Dank u wel voor uw steun en voorspellingen van de afgelopen dagen. Woorden schieten mij altijd tekort om u te bedanken. U en God stonden weer klaar om mij opnieuw een zetje te geven. Hoe moeilijk en lastig de situaties soms kunnen zijn. U en God zorgen ervoor dat ik doorzet. Ik hoop en bidt dat het nu echt de laatste loodjes zijn. En dat ik stappen kan maken in het hoofdstuk die ik zo graag wil afsluiten maar wel op mijn voorwaarden. U zegt zo mooi altijd dat je in het leven voor alles moet knokken en ik knok ook elke dag. Als u en God er niet waren had ik de strijd niet overleeft. De pijn en verdriet zijn vaak onbeschrijfelijk wat ik voel. Het lijkt soms dat die mensen steeds een mes in mijn hart steken en dat doet veel pijn. Gelukkig staan u en God elke dag naast me om dit ook te kunnen overwinnen en gaan door totdat de recht is behaald. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u. U bent mooier dan een dichter's droom U bent voor mij een engel die iedereen nu ziet U geeft mij een vertrouwen die ik zo lang niet meer heb gekend U bent een iemand waar je je diepste geheimen gevoelens, lief en leed kan delen U bent eerlijk en toont openheid en liefdevolle begrip U bent als een tedere roos Met een engelen ziel God heeft u hier op aarde gestuurd Naar een plek waar u uw gaven met iedereen kan delen om hun op het juiste pad te brengen. Lieve engel heel erg bedankt voor uw steun en dat u achter mij staat. Een hele fijne dag toegwenst. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 20-06-2018 om 10:27:58
Lieve lieve Joanne, Opnieuw een heftige week achter de rug. Met veel verdriet en stappen die ondernomen moesten worden. Dankzij u en God zijn de stappen weer genomen. Hoe moeilijk en zwaar het ook niet was. U en God bleven aan mijn zijde om te steunen. Gaven mij vertrouwen in mijn eigen kunnen, vertrouwen hebben om te blijven geloven en in het mogen zijn. U bent een engel gezonden van boven, waar ik altijd in zal blijven geloven. U bent zo puur en zuiver en weet alles voor elkaar te krijgen met God. Uw zuiverheid komt terug in uw voorspellingen. U weet altijd alles zo correct te vertellen en beschrijven. Uw eerlijkheid en betrouwbaarheid sieren u. U bent altijd oprecht als medium een geeft zuiver advies. Wij geven u onze zorgen. U geeft ons rust terug Wij geven u onze angsten. u geeft er vertrouwen voor terug. Het "al" te mogen bereiken heb ik aan uw en God te danken. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Het is een glimlach van u die alles aan iedereen kan geven en delen omdat u van iedereen houdt U bent een zonnetje! " Heel erg bedankt voor alles en een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 13-06-2018 om 10:17:56
Lieve lieve Joanne, Dank u wel voor alles. U heeft mij samen met God mij opnieuw in mijn kracht gezet. Waar ik even moedeloos werd van de situaties. Maar jullie waar er om mij te steunen en kracht te geven. Om mij moed in te praten om toch weer door te zetten en niet op te geven. En ja, weer stappen gezet in de juiste richting hoe moeilijk en zwaar het ook was. U en God hielpen mij en wezen mij de weg. Dankzij u en God leer ik veel meer naar mijzelf te luisteren en naar mijn innerlijke ik en niet meer overhaaste beslissingen te nemen en hierop te reageren. U zei al weken van te voren: Lieverd er moet nu echt wat gaan gebeuren. U wist al van te voren welke stappen er ondernomen zou moeten worden. Alleen ik zag het nog niet. Tegelijkertijd zei u ook; wanneer de tijd er voor rijp is zal het gebeuren. U geeft mij zoveel handvatten om dingen op te pakken en door te zetten. Naast u voorspellingen. U bent echt goed en onbetaalbaar als medium. U bent zo puur en zuiver. Belangeloos staat u altijd voor iedereen klaar. Ik ben God elke dag dankbaar dat hij u in mijn leven heeft gebracht. Lieve Engel deze gedicht is speciaal voor u: Dank Dank Voor elk moment, waarop u mij hebt blij gemaakt. Dank Voor elk verdriet, waarvan u mij hebt vrijgemaakt. Dank Voor u bezorgdheid en vastberadenheid waardoor ik niet verder ben gebroken. U ontweek mijn onwil en koppigheid U gaf me licht en kracht Dank Voor u vertrouwen, wijsheid en voorspellingen die ik mocht ondervinden. Ik dank u vele malen. Lieve engel nogmaals dank en een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groeten.