Joanne
offline
Box 0213

Joanne

Nederlands

Over mij

Medium, Heldervoelend, helderwetend en ervaren healer. Voor levensvragen of problemen in de relatie, kunt u heel goed bij mij terecht.

Zeer ervaren Medium

Meer dan 50 jaar ervaring. Ik kan in verbinding komen, met wijsheid en het innerlijk weten.
Bel mij voor verlichting.

Met vriendelijke groet,

Joanne 

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
jochem
Geplaatst op: 07-06-2018 om 22:43:11
Hallo Joanne heel veel bedankt voor het advies en de toekomst voorspelling en een warme groet uit het mooie Friesland
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 07-06-2018 om 12:17:03
Dag lieve lieve Joanne, Opnieuw vandaag voel ik me zo verdrietig en is de pijn onbeschrijvelijk. Mijn geduld is op en kan er niet meer tegen. Ik wil zo graag deze hoofdstuk afsluiten zodat ik verder kan gaan met mijn leven, maar nog steeds zoveel obstakels en hindernissen. Opnieuw lijkt het of ik in de duisternis bevindt waar het ligt weg is. U en God hebben mij altijd de weg gewezen en geloof ook hierin. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Dank u wel voor alles Wat u allemaal voor mij gedaan heeft en nog steeds doet voor mij Dank u wel voor de glimlach toen ik het moeilijk had Dank u wel voor de arm die u altijd om mij heen heeft geslagen Dank u wel dat ik me mocht laten gaan Dank u wel voor het luisteren naar mij Dank u wel voor de wijze woorden Uw woorden en voorspellingen waren altijd waar Dank u wel dat u in mijn leven bent gekomen. Lieve engel u bent puur en zuiver in alles wat u doet. Dank u wel voor alles. Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 30-05-2018 om 10:21:58
Lieve Lieve Joanne, Dank u wel voor de fijne gesprekken van de afgelopen dagen. Opnieuw heel veel geleerd en inzichten gekregen. U staat altijd voor mij klaar en geeft mij steun. Ondanks het vallen en opstaan kom ik elke dag steeds meer dichterbij mijn doel. Vol spanning wacht ik geduldig af naar het laatste hoofdstuk die ik zo snel mogelijk wil afsluiten. Zoals u altijd zegt ik moet geduld bewaren omdat we altijd afhankelijk zijn van anderen. Ik blijf de moed houden en geef niet op en zal vechten tot het einde. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Joanne is een engel, Een geschenk van boven, Speciaal gemaakt voor de mensen Een bijzonder persoon hier gewoon op aarde Joanne is erg goed want laat mensen in het licht staan Joanne brengt rust in het hoofd en in het goede gelooft In de dromen waarvan we hopen Het geluk kun jij krijgen Zolang je in Joanne gelooft Lieve engel heel hartelijk dank voor alles en een fijne dag toegewenst.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 24-05-2018 om 13:12:01
Lieve lieve Joanne, Tranen rollen vandaag opnieuw over mijn wangen omdat ik niet weet hoe ik u moet bedanken. Dankzij u en God ben ik gister weer een stap dichter bij mijn doel gekomen. Toen ik in 2015 voor eerst contact met u opnam wist ik niet dat u mijn leven samen met God zo zou gaan veranderen. Ik was mijn hoop, vertrouwen en bijna mijn ziel alles verloren. Maar door u en God begonnen de wonderen plaats te vinden. U gaf mijn hoop, vertrouwen, ziel alles terug. U bent samen met God mijn lichtpuntje geweest in de duisternis waar ik mezelf in begeefde. In de wereld van vol leugens en bedrog gaf u mij de waarheid die ik nodig had. U bent mijn inspiratie. U bent zo puur en zuiver. Mijn wereld begint nu een betere plek te krijgen dankzij u en God. Elke dag weer leer ik van u. De voorspellingen, tips, handvatten dat koester ik allemaal en pas alles elke dag toe in mijn dagelijks leven. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: In uw handen groeien mensen tot geschenken bloeien dankbaarheid in linten en kleuren door het geven voor wat wij nodig hebben in het leven Uw attendheid, ontbaatzuchtigheid, een lach en een traan. het zijn uw geschenken die in het leven van mensen mogen bestaan. Lieve engel dank u wel voor alles en een mooie dag toegewenst.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 16-05-2018 om 13:03:15
Lieve lieve Joanne Dank u wel voor uw steun en voor uw kracht. Ik dank God elke dag dat hij u in mijn leven heeft gebracht. Ik leer elke dag steeds meer over het leven. Door u ben ik zoveel veranderd en kan ik steeds meer mensen in mijn leven een plek geven. Ik hoor steeds vaker in mijn omgeving dat ik ben veranderd. Dankzij u en God raak ik niet meer in paniek en uit balans. Soms is het heel moeilijk om de moed niet op te geven maar ik blijf doorzetten en geef niet op. Want u en God hebben mij het vertrouwen gegeven dat alles goed komt en dat de weg ernaar heel veel geduld vraagt maar uiteindelijk beloond wordt Lieve engel deze gedicht is speciaal voor uw: Zo ver weg maar toch voelt u zo dichtbij Ik voel me met u verweven waar u zich ook mag begeven U bent een engel gezonden van boven, waar ik altijd in zal geloven. Lieve engel dank voor alles. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 12-05-2018 om 13:08:05
Dag lieve lieve Joanne, Dank u wel voor alles wat u voor mij doet. U en God staan heel dicht bij me en geven mij hoop en vertrouwen om door te zetten. Mijn tranen zijn mijn woorden die mijn hart vaak niet kan vertellen. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Joanne is een lichtje in ieders hart die vandaag moed geeft en morgen kracht. Lieve engel dank u wel voor alles en hele fijne moederdag toegewenst. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 03-05-2018 om 11:47:48
Dag lieve lieve Joanne, Dank u wel voor de zeer fijne gesprekken en voorspellingen van de afgelopen dagen. Het doet me weer ontzettend goed. U leert mij zoveel over het leven en hoe ik dingen het beste aan kan pakken. U en God zijn mijn steun en kracht om door te zetten. Heel soms verlies ik nog weleens de moed, maar na mijn gesprekken met u weet ik weer waarvoor ik vecht en door moet zetten. Hiernaast komen u voorspellingen altijd uit. Lieve engel deze gedicht is special voor u: Ik zie Goud in u Want ik zie God door u De kleur van warmte, vertrouwen en geborgenheid Een uitstraling van kostbaarheid Een karakter van pure schoonheid De belichameling van de juiste woorden gecombineerd met kracht en tederheid. Lieve engel bedankt voor alles en een hele fijne zonnige dag toegewenst. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 26-04-2018 om 13:17:17
Dag lieve lieve Joanne, Dank u wel voor de wijze lessen van de afgelopen dagen. Ik heb mezelf niet laten kennen en heb doorgezet. Ik heb nu ook geleerd dat eigenlijk een traan een prachtig iets is. Want in elke traan van verdriet glinstert een liefdevolle herinnering. Het geeft je kracht om niet op te geven en te vechten waarvoor je staat. Lieve engel ik kan het maar niet genoeg zeggen maar u en god geven mij de kracht om door te zetten en niet op te geven. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Een blik, woord, een stille wenk Joanne is een geschenk Een luisterend oor, een lief gebaar Joanne is puur en oprecht Zij geeft warmte en aandacht waarvoor je vecht Joanne geeft troost en steun Joanne is een echte engel, reken maar Want engelen bestaan en daar bent u een van. Lieve engel Joanne, ik ben gezegend en zeer dankbaar met een engel als u in mijn leven. U bent een van mijn grootste en waardevolle zegening die God mij heeft gegeven. Een fijne zonninge dag toegewenst. Met vriendelijke groeten.
Denise
Geplaatst op: 23-04-2018 om 23:07:24
Lieve Dame Wil u bedanken voor je advies en je luisterende oor!je bent een fantastische vrouw met veel liefde en licht bij je! Elke keer als ik met u heb gebeld dan voel ik me super met geen woorden uit te drukken! Bedankt nogmaals lieve schat heel veel liefde en licht door jou prachtige ziel heen en kusje op je voorhoofd veel liefs Denise
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 20-04-2018 om 11:31:34
Dag lieve lieve Joanne, Dank u wel voor alles. U heeft mij samen met God opnieuw in mijn kracht gezet en houvast gegeven om toch door te zetten. De pijn die ik vaak voel in mijn hart is onbeschrijvelijk. De tranen zijn diep verstopt. Die komen bijna niet meer uit. Mensen hebben mij zo hard geraakt en proberen nog steeds mij te raken. Maar ik geef niet op. Alleen door u en God blijf ik doorzetten en vechten voor alles wat mij lief is. Lieve engel deze gedichten zijn speciaal voor u: Al die wonderen van de wereld zijn slechts een schaduw van het wonder dat u bent als mooi mens. U bent een bijzonder persoon die ieder zich kan wensen U laat lichtjes schijnen in de ogen van vele mensen U bent eerlijk en oprecht U bent als de zonneschijn. Lieve engel dank u wel voor alles. Met vriendelijke groet.
Lieve mensen, voor allemaal
Geplaatst op: 16-04-2018 om 00:37:47
Lieve mensen, als jullie mij een foto toe sturen dat is prima en ik wil die graag voor u lezen, maar bel mij dan even dan kan ik u daarom een uitleg overgeven anders heeft u er niks aan. veel liefs van joanne
Zeer danbare anoniem voor mijn allerliefste enge
Geplaatst op: 11-04-2018 om 11:15:14
Dag lieve lieve Joanne, Allereerst dank u wel voor alles. U en God hebben mij opnieuw de weg gewezen en om die blijven te vervolgen. De afgelopen dagen besef ik steeds meer dat soms vreemden je familie worden en je familie vreemden. Het leven heeft me steeds geleerd en erop gewezen dat je vaak te laat achterkomt dat sommige mensen zich anders voordoen dan ze zijn. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: U geeft me kracht door er te zijn. Als ik u nodig hebt, door te luisteren naar mijn verhalen. U geeft me kracht door uw energie en warmte. Door door te gaan als alles tegenzit. Vandaag sta ik hier opnieuw bij stil en ik geniet van onze spirituele band. Ik besef dan keer op keer u bent een echt bijzonder zuiver mooi mens. lieve engel dank u wel. Met vriendelijke groet.
J.
Geplaatst op: 07-04-2018 om 23:19:46
Helaas mevrouw heb ik nog niks gehoord. U zei dat ik hem voor april al zou spreken en helaas niks gehoord van hem maar ik weet dat tijd moeilijk is ..... liefs J.
Jochem
Geplaatst op: 05-04-2018 om 17:54:40
Hallo Joanne bedankt voor de toekomst voorspelling en een warme groet uit Friesland
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 04-04-2018 om 10:41:12
Lieve lieve engel Joanne, Opnieuw zijn uw voorspellingen uitgekomen en heeft u mij bijgestaan in mijn moeilijke tijd. Woorden schieten mij altijd tekort om u te beschrijven wat voor een mooie hartverwarmende persoon u bent. Ik blijf het zeggen u bent de allerbeste op deze lijn. Zo puur en zuiver met een gouden hart. U heeft mij een nieuw leven geschonken. U en God zijn de enige die zo dicht bij me staan. Dank u wel voor alles. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Stilte spreekt uw eigen taal. Diep in uw hart kunt u het verstaan. Stilte doet zoveel meer, heelt dat wat u heeft geraakt. Stilte is uw kracht. Het laat u sterker in het leven staan. U bent als een druppel van het leven in een zee van bewustzijn. Alles van u is in verbinding. Lieve engel. Nogmaals dank. Met vriendelijke groet.
Joanne voor annoniem
Geplaatst op: 30-03-2018 om 01:37:01
Lieverd dank je wel voor je lieve berichtjes en gedichtjes, je weet dat ik er altijd voor je bent, je bent op de goede weg houd vol je komt er wel, je doed dit allemaal zelf blijf daar in geloven alles op zijn tijd dan kom je er wel geloof in jezelf liefs van joanne jou engel die er voor jou altijd zal zijn
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel Joanne
Geplaatst op: 28-03-2018 om 11:53:16
Dag lieve lieve Joanne, Ik dank God elke dag dat hij u op mijn pad heeft gebracht. U bent een van mijn grootste zegeningen in het leven. Die ik koester en zeer dankbaar voor ben. U heeft mijn leven op een positieve manier veranderd en staat elke dag voor mij klaar. Ongeacht wat ik wil weten of vragen. U helpt mij overal mee en u weet overal antwoord op. U bent de allerbeste op deze lijn en de zuiverste medium met een hart van goud. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Miljoenen mensen Miljoenen mensen op deze wereld en een daarvan bent u. Dat hele mooie mens en individu dat u bent, is uniek. U, hele mooie mens hebt een bijzondere taak op deze wereld. U met al uw talenten en gaven. Een hand vol liefde Geblazen door de wind Komt altijd aan bij mijn gouden medium Joanne. Lieve engel woorden schieten mij opnieuw tekort om u te bedanken. Met vriendelijke groeten.
Zeer dankbare anoniem voor mijn lieve engel
Geplaatst op: 22-03-2018 om 14:16:43
Dag lieve lieve Joanne, Allereerst dank u wel. Ik voel me wederom stukken beter. De healings hebben mij echt geholpen. Dank u wel. Ik ben u en god zeer dankbaar dat u een grootconderdeel bent van mijn leven. Elke dag weer neem ik u aangereikte tools, handvatten, adviezen en voorspellingen mee. Wat u mij allemaal geleerd heeft is zo kostbaar en kan ik nimmer vergeten. Lieve Engel deze gedicht is speciaal voor u: Lente Zoals ieder jaar weer opnieuw. Zal de mens ontwaken Na de koude winter. De lente komt met nieuwe mooie bloemen. Een waaijer van nieuwe kleuren. Een feest om te zien. De mens leeft op. U mag lekker genieten. Wandelen door de regenboog en bij elke stap die u zet komt er weer een kleur omhoog. lieve engel dank u wel voor alles. Met vriendelijke groet.
Zeer dankbare anoniem voor mijn allerliefste engel
Geplaatst op: 16-03-2018 om 14:03:47
Lieve lieve Joanne, De afgelopen weken waren opnieuw niet makkelijk voor mij. Veel meegemaakt en gezien. Zelfs met mijn gezondheid ging het wat minder. Maar in alles wat ik meemaakte bleef u zeggen alles komt goed en heb vertrouwen. En die vertrouwen heb ik ook. Elke dag weer leer ik. U en God geven mij zoveel energie om niet op te geven, maar om door te zetten. Hiernaast komen al u voorspellingen uit. U weet alles precies en correct te vertellen wat er wel of niet zal gaan gebeuren. Ook u healings hebben mij geholpen. Ik voel me fitter en beter. Lieve engel deze gedicht is speciaal voor u: Opeens is daar het moment. U raakt er helaas niet aan gewend. Dan valt de deur weer op slot en de sleutel ervan is kapot. U gist naar wat is fout gegaan en wat u de ander hebt aangedaan. Heel soms lijkt of alles weer goed is. Maar zelf voel je steeds weer dat gemis van vertrouwen over en weer. Want dat is er blijkbaar niet meer. U wilt elkaar zo graag vertrouwen. Daar moet u samen aan bouwen. Het moet van beide kanten gaan. Anders blijft die deur steeds dichtslaan. Lieve engel dank u wel voor alles wat u voor mij doet. In dit leven kan u nooit vergeten. U bent een prachtig engel die mensen zo als mij veranderen in een mooie zwaan. Met vriendelijke groeten.
Karin
Geplaatst op: 11-03-2018 om 16:21:49
Hoi Joanne bedankt voor je lieve consult tijd 15:30 en ik zal je nog best een keertje spreken doei lieverd