Kira
offline
Box 0006

Kira

Nederlands

Over mij

Ik ben een ervaren Medium. Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend, Fotoreading, Relatie Expert, Toekomstvoorspelling, Kaartleggen.

Ik ben een heel eerlijk en nuchtere medium met veel ervaring, geen enkele vraag is mij te gek. Ik hecht enorm veel waarde aan het oprecht helpen van mensen, hoe minder info u mij geeft hoe beter ik op u kan invoelen.

Medium, Toekomstvoorspelling

Met behulp van mijn opleiding en mijn gidsen kan ik u vertellen wat er voor u in de toekomst op uw pad zal komen.
Vanuit liefde hoop ik elk mens die met vragen zit of een situatie waar zij of hij niet uit kom te helpen. Samen tot een oplossing komen, nieuwe inzichten geven zodat u rustiger en gelukkiger uw levenspad op gaat is mijn doel.

Lenormandkaarten

Ik kan voor u op verzoek ook de lenormand kaarten leggen om nog een gedetailleerder beeld te krijgen in uw toekomst of situatie.

Veel liefs Kira

Meer lezen
Lees minder

Planning

Ik ben op verschillende tijdstippen zowel overdag als avond online, je kan GRATIS een sms-alert in stellen, dan krijgt je een sms-je zodra ik online ben. Veel liefs, Kira

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Sandra
Geplaatst op: 25-06-2022 om 13:59:23
Kira je zat helemaal goed met wat je zag over de uitslag. Dank je wel met het mij liefdevol de spiegel voor te houden. Je bent integer en leeft oprecht mee. Ik heb veel aan onze gesprekken en ik geloof nu zelf oprecht in wat jij voor mij in de toekomst ziet.
Dee
Geplaatst op: 13-06-2022 om 22:07:39
M’n beltegoed was op en ik zag daarna dat je helaas offline was :’). Maar bedankt voor het goede gesprek en dat je me gerust hebt gesteld!
Roos
Geplaatst op: 20-05-2022 om 11:54:27
Dankjewel Kira voor het fijne gesprek! 💛 Je zei de juiste woorden waarmee ik goed verder kan. Mijn beltegoed was helaas op. Roos is niet mijn echte naam 😉, maar je weet mijn echte naam die ik net zei aan de telefoon.
Caroline
Geplaatst op: 01-05-2022 om 12:26:25
Sorry, mijn tegoed was kennelijk op. Heel hartelijk bedankt voor de bemoedigende woorden, liefs, Caroline
june
Geplaatst op: 28-04-2022 om 13:41:05
Als je echt iemand wilt die super eerlijk is en snel dan is dit de medium voor je. Blijft bij wat ze ziet, zegt geen sprookjes en voorspellingen komen steeds uit. door kira ook geleerd dat je nooit moet wachten op een man wat ze ook ziet dan kunnen voorspellingen nog wel eens niet uit komen omdat je niet leert los laten en er een les voor je inzit. ik hou van kira !!!
Jer
Geplaatst op: 15-04-2022 om 13:27:10
Kira je bent echt fantastisch. Ga er mee door met wat je doet. Ik word altijd heel blij als ik je spreek. Je snijd er meteen een mens door heen, en weet het duidelijk over te brengen hoe de vork in de steel zit. Je bent eerlijk efficiënt en begripvol. Je hart zit op de goede plaats en ben zo blij dat je me soul sis bent. Veel liefs en ee goed weekeinde je bent een topper. In elk geval voor mij. Dikke kus en digitale knuffels. En tot gauw. Groetjes anoniempje lol. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
@Floor
Geplaatst op: 21-02-2022 om 21:44:06
Lieve Floor, Wat fijn dat je er bent, voel je welkom! Wat vervelend dat het jou niet lukt. Je kan op het kopje contact klikken (boven aan de site) is deze link: https://www.astroangels.nl/email-consult/ en dan mijn naam selecteren, vervolgens kan je een aanvraag doen tot mailconsult, je wordt dan automatisch doorgelinkt en heb de keuzen uit twee opties met foto of zonder. Ik hoop dat het lukt anders wil ik je vragen even contact op te nemen met de site, en jouw email achter te laten. Ik wil jou graag helpen. Voor nu veel licht en liefde en geen zorgen. Liefs Kira
Floor
Geplaatst op: 21-02-2022 om 09:45:58
Beste, ik zou graag een reading willen. Helaas ben ik nieuw op dit platform en ik krijg geen chatreading voor elkaar kan u mij mailen?
Serieus
Geplaatst op: 14-02-2022 om 20:58:39
sorry kon het niet plaatsen wat je zei...🤷‍♀️
Viev
Geplaatst op: 12-02-2022 om 19:26:57
Hi Kira, je hebt het me vaker gezegd: je krijgt weer contact met hem. En zo geschiedde. Dank voor je adviezen en het hardop meedenken.
M
Geplaatst op: 12-01-2022 om 18:57:35
Verbinding viel weg! Dankjewel:)
M.
Geplaatst op: 02-01-2022 om 20:20:16
Hoi! Ben je vanavond op de lijn? Groetjes.
Mel
Geplaatst op: 29-12-2021 om 19:39:39
Hi Kira! Ben je toevallig op de lijn vanavond? Liefs, Mel.
Anoniem
Geplaatst op: 25-12-2021 om 23:04:29
Lieve Kira Heb je straks tijd om te bellen rond 23;45? Hoop het. Liefs
Anoniem
Geplaatst op: 25-12-2021 om 18:06:45
Geweldig reading gehad, dankjewel!
@Lisette
Geplaatst op: 18-12-2021 om 21:20:38
Lisette, Je belt mij al een lange tijd en heb jou altijd in alle eerlijkheid en met veel geduld geholpen en bijgestaan. Ik heb je precies gezegd wat ik voor jou en je situatie waar jij je in bevond zag, dit is altijd accuraat gebleken. Ik heb je ook meerdere keren vertelt dat ik naar een bepaalde thema liever niet wilde kijken en je uitgelegd meerdere malen waarom ik dat liever niet doe. Ik kan mij voorstellen dat het niet een bevredigend antwoord is als je belt, ook heb ik jou meerdere keren geadviseerd een situatie los te laten (in liefde) je staat helemaal vrij om te doen hiermee wat je wilt, het zijn jouw lessen en het is jouw energie. Ik kan niet werken als ik in een reading continu onderbroken wordt of mijn zinnen niet af kan maken, dat een antwoord niet een leuk antwoord is of soms pijnlijk kan zijn, is natuurlijk heel vervelend, maar ik probeer zo respectvol mogelijk te zijn. Ik kan niet werken op deze lijn als ik mensen naar de mond ga praten, ik moet en kan alleen doorgeven wat ik zie, dat kan soms een antwoord zijn die voor de beller niet heel leuk is om te horen. Ik vond de toon allerminst respectvol, zo wil ik niet dat mensen met mij omgaan, dat geldt voor iedereen, elke beller. Ik verwacht wederzijds respect, wanneer er over mijn grenzen heen wordt gegaan, dan zit er maar een ding op het gesprek te beëindigen en jouw verzoeken je vragen bij een van mijn waardige collega’s neer te leggen. Ik vind het spijtig en jammer dat je het laatste gesprek zo hebt ervaren. Ik wens je het beste toe Lisette!
Lisette
Geplaatst op: 17-12-2021 om 21:43:22
Altijd fijne gesprekken gehad, maar vanavond helaas een nare ervaring. Ze gaf geen antwoord op mijn vragen, waar ik respect voor heb. Hoeft ook niet. Ze vroeg mij haar uit te laten praten, want onbedoeld viel ik haar in de rede. Daarna gaf ze mij geen ruimte om te praten. Ze gaf aan dat ik vaker had gebeld en dat ze hetzelfde antwoord had gegeven, dat had ik niet onthouden. Ze gaf aan dat ze mij een les wilde leren en dat ik die niet oppakte. Dat kan. Uiteindelijk gaf ze aan mijn toon niet te tolereren, zei dat ik niet meer moest bellen en hing op. Mij van geen kwaad bewust achterlatend. Ik belde vanuit enthousiasme en werd met een naar gevoel aan de kant gezet
Anoniem
Geplaatst op: 10-12-2021 om 12:16:44
Ik heb Kira net weer gesproken 😍 Heb speciaal op haar gewacht. Wat voelt zij zaken zuiver en goed aan! 🤩 Ze heeft me zo’n goed gevoel gegeven, en veel dingen aan me bevestigd. Ben ook weer benieuwd naar de voorspelling. Ik kom zeker terug. Ze is je tijd zeker waard, dus bel haar! Dankjewel lieve Kira ❤️
Anoniem
Geplaatst op: 08-12-2021 om 21:52:00
Ik was net te laat me bellen, iemand anders was me al voor helaas. Hopelijk bent u snel weer online!
Anoniem
Geplaatst op: 03-12-2021 om 18:05:07
Komt u toevallig vandaag nog online?😊